КПК

Показати повну версію : Молодець Путін! Гарно виступив у Мюнхені!

Дядя Ваня
16.02.2007, 16:50
Я действительно так считаю. Россияне могут гордиться своим президентом! А что скажете о его выступлении вы?

Дядя Ваня
16.02.2007, 17:02
Г-ну Борису: Путин в пиаре не нуждается. Это одно. Второе: мы здесь все форумчане можем кого-то из политиков ругать, а кем-то восхищаться. Если мы кем-то восхищаемся, то это значит что мы его пиарим? Тогда где список тех кого можно пиарить а кого нельзя?

пупер
16.02.2007, 17:03
Я действительно так считаю. Россияне могут гордиться своим президентом! А что скажете о его выступлении вы?

мені путін до лампочки...

Дядя Ваня
16.02.2007, 17:05
Г-н Пупер. Есть мнение, что мюнхенское выступление Путина может оказаться началом какого-то глобального изменения в геополитических раскладах. А это может когда-нибудь сказаться и на Украине. Ну впрочем это Ваше дело до лампочки Вам или нет.

Viktoria Jichova
16.02.2007, 17:09
Ну, це Ви вже, Дядя Ваня, перегнули палку! Що за оди, що за гімни!:D :D

PS:Гадаю, що би було доречно цю гілку зачинити, оскільки є чистою провокацією.

Дядя Ваня
16.02.2007, 17:11
Нет, ну мне действительно понравилось! Вот и решил поделиться с вами. Почему наш президент не выступает так решительно? Почему не отстаивает национальные интересы на международной арене? Да хоть бы того же Путина поругал бы за что-нибудь ;)

Viktoria Jichova
16.02.2007, 17:17
Ну, якщо щодо "рєшитєльності", то гадаю, що Путін виступив так, ніби чортик із тютюннички вискочив зі словами: "Здрасьтє, нє ожідалі?!":confused: - ось і весь ефект цього шоу.:D :D :p

Mariya
16.02.2007, 17:20
А, по-моєму, дещо слабувато вийшло. По столу мештом не стукав, показати кузькіну мать не обіцяв, мочити в сортирах так само, одним словом, заслабо. Над театральними ефектами треба краще працювати, для кращого ефекту. Може, після того вступу, перестануть в Росію гуманітарну допомогу возити, бо вона ж "магучая страна", сама собі раду дати може.

Дядя Ваня
16.02.2007, 17:21
Да, наверное многие там не ожидали такого :D
Насчет эффекта я с Вами не согласен, г-жа Виктория. Круги по воде еще долго будут расходиться, и многие политики еще многое пересмотрят.

Дядя Ваня
16.02.2007, 17:22
А, по-моєму, дещо слабувато вийшло. По столу мештом не стукав, показати кузькіну мать не обіцяв, мочити в сортирах так само, одним словом, заслабо. Над театральними ефектами треба краще працювати, для кращого ефекту.

Никита Сергеевич единственный и неповторимый! :D А Жириновский не президент.

Може, після того вступу, перестануть в Росію гуманітарну допомогу возити, бо вона ж "магучая страна", сама собі раду дати може.

А что, еще возят? :eek:

Viktoria Jichova
16.02.2007, 17:27
Ну і що "пєреєсмотрят"?:p Єдине, на що Європа звернула увагу, так на те, що НАТО та оборонна протиракетна база справді таки потрібні на кордонах з Росією. Красно дякуємо за це Путіну, що сам веде Україну в обійми НАТО.;) :D

Дядя Ваня
16.02.2007, 17:30
Г-жа Виктория, а что, Ближний Восток и вообще арабский мир это Вам на геополитической арене не игрок? И они ничего не пересмотрят? ;) И то что они пересмотрят ни на ком не скажется? ;)

Кстати, противоракетные базы: Вы действительно верите в то, что они для защиты от Ирана и Северной Кореи? :D

Salata
16.02.2007, 17:30
... одним словом, заслабо. Над театральними ефектами треба краще працювати, для кращого ефекту...

Задумавшись, чего Путину не хватает для повышения театральных эффектов, представила Путина в картузе с цветочком, в косоворотке, полосатых штанах и хромовых сапогах начищенных до зеркального блеска...
Да, думаю, тогда многим его слова стали бы, наверно, понятнее.
И то сомнительно. Всю речь нужно было бы свести к многовековым страданиям народов России и апофеозом сделать предложение о новом празднике или памятнике, а может даже льготах...

Невстранец
16.02.2007, 17:31
А что, еще возят? :eek:Дайте тёте помечтать... :)

Молодец-то молодец, но... Заметили, что ни одного конкретного тезиса ни один западный политик не прокомментировал? Если бы речь была слаба, если бы что-то было притянуто, каждый поупражнялся бы, а так... Не принято в этих кругах правду говорить. Моветон. Анфан террибль. Но люди запомнили не только в России :)

Дядя Ваня
16.02.2007, 17:32
Задумавшись, чего Путину не хватает для повышения театральных эффектов, представила Путина в картузе с цветочком, в косоворотке, полосатых штанах и хромовых сапогах начищенных до зеркального блеска...
Да, думаю, тогда многим его слова стали бы, наверно, понятнее.

Для полноты антуража неплохо бы еще вести на цепочке медведя (с ПРЕВЕДОМ!) :D

Дядя Ваня
16.02.2007, 17:34
Заметили, что ни одного конкретного тезиса ни один западный политик не прокомментировал?

И не надо! Хорошо то, что имеющие ум это ВИДЯТ.

Viktoria Jichova
Г-жа Виктория, а что, Ближний Восток и вообще арабский мир это Вам на геополитической арене не игрок? И они ничего не пересмотрят? ;) И то что они пересмотрят ни на ком не скажется? ;)

Кстати, противоракетные базы: Вы действительно верите в то, что они для защиты от Ирана и Северной Кореи? :D

Буде гравцем тоді, коли "матушка" йому "безкорисливо" допоможе, так сказати "виручай друґа коль в бєдя".. :D :D

Невстранец

Виктория наверное надеется, что в случае чего ракета ей в огород упадёт (они ж дорогие какие!) :)

Дядя Ваня
16.02.2007, 17:35
Буде гравцем тоді, коли "матушка" йому "безкорисливо" допоможе, так сказати "виручай друґа коль в бєдя".. :D :D

Чем поможет? Цистерны с нефтью в песок зароет? Так они там отродясь есть и без "матушки" ;)

Salata
16.02.2007, 17:36
Для полноты антуража неплохо бы еще вести на цепочке медведя (с ПРЕВЕДОМ!) :D

Страх парализует сознание...
А может... многие отнеслись бы ко всей речи благосклонно только оттого, что "Вот видите! Мы же говорили! Медведь!". :)

Пересвет
16.02.2007, 17:37
Выступление Путина воспринимаю как здравую критику. Как критику не антогониста, а именно партнера.
Я не считаю Штаты и тем более Западную Европу каким то идеологическим врагом.
Однополярный мир, созданный США привел к 11 сентября и к серии террактам по всему миру. Мир стал небезопасен, Путин лишь указал на эти просчеты. Он также сказал про необходимое восстановление реальной силы ООН, которую отчего то стали заменять региональной организацией НАТО, что категорически неверно!
Необходимо както менять одновекторность существующую сейчас, есть ряд стран:
США, Европейский Союз, Китай, Индия, Япония, Бразилия, Россия
с их помощью можно и решать вопросы, которые возникают в мире.

Виктория, честно говоря не совсем понятно зачем необходимы лакаторы и базы на границах с Россией? Вы что ее рассматриваете как агрессора?

Дядя Ваня
16.02.2007, 17:39
Интересно было бы спросить: кому, когда и в какой форме Россия грозила войной?

Читатель_Обкома
16.02.2007, 17:40
А вот и ниЧЧо!!!!!!!
Наш наш Президент тоже молодец!!!!
Вчера почтил память воинов украинцев погибших в Афгане.....

Viktoria Jichova
16.02.2007, 17:40
О, ну темку пан Дядя Ваня підкинув! Всі заворохобилися!:D :D :D

16:36 Капітан Дивиться тему
Молодець Путін! Гарно виступив у Мюнхені!
16:37 Невстранец Дивиться тему
16:29 Пересвет На головній сторінці
Львівський форум
16:35 Jull Створює тему
Львів туристичний
16:31 Liliyah Romanova Пошук на форумі
16:36 Mariya Пошук на форумі
16:23 New Shrek На головній сторінці
Львівський форум
16:35 Танец Дивиться тему
16:36 Salata Дивиться тему
16:36 Viktoria Jichova Дивиться тему
Чи важко жінку розуміти?
16:37 Доброчин Приватні повідомлення
16:37 Дядя Ваня Приватні повідомлення
16:37 Читатель_Обкома Приватні повідомлення

:D :D :D

Salata
16.02.2007, 17:42
Интересно было бы спросить: кому, когда и в какой форме Россия грозила войной?

Знающим:eek: во сне :eek: на староболгарском наречии с финноугорскими корнями:eek: (последнее никто не переведет, но все чувствуют про что речь :))

Дядя Ваня
16.02.2007, 17:43
О, ну темку пан Дядя Ваня підкинув! Всі заворохобилися!:D :D :D

А это можно бы и в репе отобразить :rolleyes:

Наш наш Президент тоже молодец!!!!
Вчера почтил память воинов украинцев погибших в Афгане.....

Правильно сделал, что почтил! Согласен с Вами, что молодец.

Капітан
16.02.2007, 17:49
Дядя Ваня, а вот мне например нравиться, как Жириновский выступает. Жжот паскуда! Как выступаетЪ нравится, а вот что говорит - не очень :)

Salata
16.02.2007, 17:52
Дядя Ваня, а вот мне например нравиться, как Жириновский выступает. Жжот паскуда! Как выступаетЪ нравится, а вот что говорит - не очень :)

Разделяю Ваше мнение, но ветка о конкретном выступлении и отнюдь не Жириновского:rolleyes:

Дядя Ваня
16.02.2007, 17:52
Г-н Капитан, Жириновский талант, согласен с Вами! Насчет того ЧТО он говорит... Понимаете, Владимир Вольфович уже приучил весь мир к тому, что он может городить что угодно и не отвечать за свои слова. Все традиционно уже к нему относятся как к клоуну и эту традицию уже не переломить. Поэтому содержанию его выступлений можно (и нужно!) большого значения не придавать.

П.С. Но жжот стервец просто адски! :D

Boris_Kiev
16.02.2007, 17:57
Los Angeles Times назвала Путина вошью, которая зарычала

http://www.korrespondent.net/main/179407/
15 Февраля 2007, 13:56

Влиятельное американское издание Los Angeles Times опубликовало 14 февраля материал под заголовком "Путин: вошь, которая зарычала", в котором обрушилось с критикой в адрес президента РФ в свете его недавнего нашумевшего выступления на Мюнхенской конференции.

Автор колонки Макс Бут пишет, что Путин будто "только что явился из времен холодной войны", заявив, что США и НАТО угрожают России.

Читатель_Обкома
16.02.2007, 17:59

5 баллов Борисе!!!!!!:D :D :D
Долго искали?:cool:

Дядя Ваня
16.02.2007, 18:00

Отличная реакция! Как раз то что нужно: демонстрация полного бессилия и скатывание к оскорблениям!

Пересвет
16.02.2007, 18:04
Дядя Ваня! Вот это ак раз и печально!
Смотрите по реакции и Виктории, Марии.
Грядет новая холодная война. Люди не хотят жить настоящим, они живут прошлым. Ужасным прошлым.
Не говоря уже о американских СМИ.

Дядя Ваня
16.02.2007, 18:07
Г-н Пересвет. В этом плане Вы правы конечно, печально. Но мне например приятно от того, что такие вот Лос-Анджелесские Таймзы укрепляют мою уверенность в собственной правоте: молодец Путин!

Mariya
16.02.2007, 18:10
Канєшна, Путін МАЛАДЄЦ. Раніше до нього відносились бєз должного уваженія, а тепер зауважалі. Мол, сільний мужик, всєм показал, на што спасобна Рассія-матушка. І всі тяжко перестрашились.

Дядя Ваня
16.02.2007, 18:13
Г-жа Мария! А на что способна Россия-матушка? Путин разве кому-то чем-то пригрозил? Тогда цитату в студию!

Невстранец
16.02.2007, 18:13
Отличная реакция! Как раз то что нужно: демонстрация полного бессилия и скатывание к оскорблениям!

При этом, допусти Путин на этот раз хоть одно чрезмерно сильное выражение, или что-нибудь из своих любимых, но столь чуждых двухмерному западному мышлению идиом - ценность такой реакции пропала бы.

Именно то ценно, что вытупление было целиком корректным. От и до, от слова до слова. И услышать злобный комментарий в этой ситуации - лучше оваций :) Думаю, Путин выбирая форму своего выступления, думал и о внутренней политике :) Но это не умаляет содержания. Надо как-то двигать это лицемерное болото....

Пересвет
16.02.2007, 18:14
Марийка!
Вся проблема, что вы так и воспринимаете его выссказывания. Вы сами живете в Техасе, знаете отзывы о Буше, о его политике, там же демократы говорят тоже самое, даже еще хлеще.
Слова Путина это не истерия и не подкол Чавеса, это слова партнера. Да, может быть неприятного, сложного, но все же партнера. Россия давно не коммунистическая страна в отличие от того же Китая, а отношение к ней, все на той же ступени как и во времена холодной войны.

Дядя Ваня
16.02.2007, 18:15
Марийка!
Вся проблема, что вы так и воспринимаете его выссказывания. Вы сами живете в Техасе, знаете отзывы о Буше, о его политике, там же демократы говорят тоже самое, даже еще хлеще.

Думаю что американские демократы имеют больше права высказываться о Буше "похлеще", т.к. они все же граждане США. Путин же грань корректности не переступил, даже лично о Буше хорошо высказался.

Mariya
16.02.2007, 18:15
Да ви шо, да тут під посольством Російської Федерації черга стоїть, всі так і прагнуть в Росію жити поїхати. Така страна хароша, такий президент мужній, не то шо в нєкоторих.

Невстранец
16.02.2007, 18:17
Аминь! Какие ещё вопросы к Марии? На все ответит... :)

Пересвет
16.02.2007, 18:19
Мария! А давайте дружить с ами и никогда не ругаться. Вы согласны?

Дядя Ваня
16.02.2007, 18:22
Мне кажется что г-жа Мария слишком упрощенно измеряет "гарность" страны. В ее понятии почему-то стремление в эту страну уехать и очереди под посольствами - показатель. Если никто не стремится эмигрировать (или мало стремятся) то страна плохая.

Читатель_Обкома
16.02.2007, 18:23
Автор колонки Макс Бут пишет,

"....Ну а теперь нечто "вкусненькое". Попытка взглянуть на путинский спич в Мюнхене глазами "раскрепощенного" штатовского журналиста (Макса Бута из Los Angeles Times). Вынужден предупредить: перевод в достаточной степени "вольный"..."
http://news.finance.ua/ru/~/2/2007/02/15/93547
Борисе....:D :D :D :D :D :D :D

Дядя Ваня
16.02.2007, 18:24
"....Ну а теперь нечто "вкусненькое". Попытка взглянуть на путинский спич в Мюнхене глазами "раскрепощенного" штатовского журналиста (Макса Бута из Los Angeles Times). Вынужден предупредить: перевод в достаточной степени "вольный"..."
http://news.finance.ua/ru/~/2/2007/02/15/93547
Борисе....:D :D :D :D :D :D :D

Кстати, я еще забыл сказать, что по результатам опросов 2/3 немцев (!) с тезисами Путина согласны!

Mariya
16.02.2007, 18:29
Да нє, ну ви мене нє понялі, я ж вже стараюсь гаваріть с вамі на понятном язикє, а нє на какой-то нєпонятной мовє. Путін - маладєц, Расія - сільная страна, Буш - лох, Амєріка - загніваюсчаяся страна без будусчего.

Дядя Ваня
16.02.2007, 18:32
я ж вже стараюсь гаваріть с вамі на понятном язикє, а нє на какой-то нєпонятной мовє.

Украинский язык для меня к "непонятным мовам" не относится.

Boris_Kiev
16.02.2007, 18:33
Вот Вы, Дядя Ваня, после статьи в Los Angeles Times (более популярной в мире, чем "Правда") от бессилися и тренируетесь в дешевом пиаре Пути.

Зашли бы с этим на форум автолюбителей или рыболовов.

Дядя Ваня
16.02.2007, 18:34
Вот Вы, Дядя Ваня, после статьи в Los Angeles Times (более популярной в мире, чем "Правда") от бессилися и тренируетесь в дешевом пиаре Пути.

Зашли бы с этим на форум автолюбителей или рыболовов.

Я где-то не там пишу? Это не политический раздел? ГДЕ Я?! :eek:

Пересвет
16.02.2007, 18:35
Мария!
США - мировая держава, на данный момент сильнейшая в мире, это признают все и Путин и Я :)
Но помимо этого и требования к ней должны быть соответствующие, это же не Соломоновы острова, это государство имеющее огромный вес в Мире.
Критика в наше время, а тем более в демократическом мире должно быть такой же естественной вещью, как свобода слова. И никто не осовбождал Штаты от права их критиковать.
Критика Путина была конструктивная, да жесткая, но ИМХО полезная как для самих США, так и для всего мира.

Дядя Ваня
16.02.2007, 18:38

На самом же деле мне просто приятно это обсудить. Не в пиаре дело, событие-то в политике весомое все-таки. Зачем мне пиарить Путина например перед Вами? Я что похож на идиота, который может надеяться на то, что Вы его зауважаете? Триста лет мне это не нужно!

Монархист
16.02.2007, 20:18
Мне выступление Путина понравилось, слишком прямолинейно, зато точно.
Я с человеком по Skype говорил (он гражданин Германии и сейчас там) он сказал что немцы восприняли Путина достаточно спокойно с пониманием. Что в принципе у них приблизительно такие же высказывания достаточно часты. Громче всех англосаксы возмущаются, ну и конечно поляки, и «холодную войну» обещают и уже призывают ударить по Москве пака та сама на них не напала.
Вобщем согласен это отправная точка в новой системе геополитических взглядов и направлений.

Вергунка
16.02.2007, 20:32
Медведь вернулся ("Le Temps", Швейцария)
Франсуа Гросс (Francois Gross), 15 февраля 2007

[отослать ссылку] [версия для печати]

Медведь рыкнул. В прошлую субботу в Мюнхене Владимир Путин напомнил забывчивым, что Россия не позволит наступать себе на пятки. Он без обиняков раскритиковал 'однополярный мир', где царит диктат США. Его резкие заявления нарушили безмятежность конференции по безопасности. Те, кто имел возможность общаться с Владимиром Путиным с момента его прихода к власти, удивления не испытали. Российский президент никогда не был склонен к дипломатическим реверансам. Он рубит с плеча, говорит, что наметил, пусть даже потом ему придется смягчать резкость своих слов демонстративными изъявлениями дружеских чувств.

Слишком многие на Западе поверили в то, что Россия вслед за Советским Союзом почила в бозе. Эту иллюзию подтвердил политический, военный и экономический хаос, воцарившейся в стране после распада СССР. Пока еще рано говорить об утверждении влияния России во всех областях, но непреложным является тот факт, что Путин восстанавливает его рукой в железной перчатке. Отныне никому не дозволено вести себя так, будто падение смертоносного режима навсегда отправило в Лету федеративное государство, насчитывающее около 200 миллионов жителей, раскинувшееся на двух континентах, обладающего богатой историей и, в довершении всего, неисчерпаемыми природными богатствами. Медведю не понравилось, что США обкладывают его берлогу военными базами, а кроме того поговаривают о создании противоракетного зонтика на подступах к его европейским границам. Медведя раздражает все, что в большей или меньшей степени походит на взятие его ареала в кольцо.

Не стоит легкомысленно относиться к резкому выступлению Путина перед элитной аудиторией. Тем более, что после этого сразу состоялся его визит в Эр-Рияд, столицу королевства, никогда еще не расстилавшего красную дорожку перед столь высокопоставленным гостем из России.

Вашингтон воспринял это короткое ближневосточное турне, как вторжение в его исконную вотчину. Саудовскую Аравию и Россию, которые идут ноздря в ноздрю в мировой нефтяной табели о рангах, объединяет общая цель - сдерживание и контролирование растущей мощи разделяющего их Ирана, цитадели шиитов и яростного проповедника этого религиозного течения. Москву также крайне беспокоят ядерные амбиции Ирана, хотя она сама же приложила руку к их разжиганию. Военный характер ядерной программы Ирана будет означать появление очага напряженности на берегах Каспийского моря. А если, в довершении всего, в Иран вторгнутся американцы, создастся взрывоопасная ситуация. Именно в этом контексте стоит интерпретировать предложение Владимира Путина по оказанию помощи Саудовской Аравии в разработке ее ядерной программы - создать во взрывоопасном регионе относительный баланс сил.

Соединенные Штаты вовсе не обрадовались грубоватому возвращению России на международную авансцену, и их можно понять. Но разве не стоит считать благоприятным знаком то, что теперь на пути пожара, заполыхавшего в Ираке четыре года назад, встает надежный заслон?

Степаныч
16.02.2007, 20:55
Лично я с Вами согласен. Достойный Президент великой страны. Кто бы что ни говорил обратное. Это (обратное) от зависти, ИМХО.

Оля
16.02.2007, 21:02
А Путін і Львів як співвідносяться, що йому аж тут серенади співати треба?:cool: Чи таким чином хочуть підготувати його приїзд до Львова? :D
Такий файний президент, така файна багата країна Росія, а дядя Ваня, Степаньіч і інші тут томляться в Хахляндії! :D Парадокс якийсь, таваріщі! :D

Вергунка
16.02.2007, 21:09
Лично я с Вами согласен. Достойный Президент великой страны. Кто бы что ни говорил обратное. Это (обратное) от зависти, ИМХО.

Стенпаныч, дядя Ваня -
присоединяюсь к вашей оценке, но еще горечь и осознание того, что тебя вульгарно "поимели". Самое дорогое - время. Оно уходит безвозвратно. 15 лет, "а воз и ныне там".
А перспективы весьма туманны и расплывчаты ИМХО.

Boris_Kiev
16.02.2007, 21:15
А чому би не поговорити у Львівській кав"ярні на тему, наприклад, гельмінтології ?
Велика раса могутніх істот, як не як :)

Степаныч
16.02.2007, 21:21
А Путін і Львів як співвідносяться, що йому аж тут серенади співати треба?:cool: Чи таким чином хочуть підготувати його приїзд до Львова? :D
Такий файний президент, така файна багата країна Росія, а дядя Ваня, Степаньіч і інші тут томляться в Хахляндії! :D Парадокс якийсь, таваріщі! :D
Оля, мене запитали, я відповів. Що підготовувати? Хто "томлиться"? Ви про що? Чи мені у Вас питати, що я думаю про виступ того чи іншого лідера країни, ... та й про все інше???
Таваріщщщ Ольга, поважаймо думки один одного! Інакше ... йой...:eek:

Оля
16.02.2007, 21:26
Оля, мене запитали, я відповів. Що підготовувати? Хто "томлиться"? Ви про що? Чи мені у Вас питати, що я думаю про виступ того чи іншого лідера країни, ... та й про все інше???
Таваріщщщ Ольга, поважаймо думки один одного! Інакше ... йой...:eek:

Степановичу, а де Ви бачили, щоб я не поважала Вашої думки? Я своє здивування виявила до чого тут Путін і Львівський форум? :cool: Я теж багато чим захоплююся, але ж не кричу про це на російських форумах.

Пересвет
16.02.2007, 21:33
Вот Оля, вот молочина! Правильно! При чем тут Путин и Львовский форум.
Я думаю необходимо добавить причем тут:
Политика и политики и Львовский форум
История и львовский форум
UA-RU и львовский форум
Про авто и львовский форум и т.д

Необходимо оставить "Наше мiсто" и обсуждать вопросы города Львова и львовян.

Как кстати поживают ваши дети? Привет им большой из Москвы.

Степаныч
16.02.2007, 21:41
Степановичу, а де Ви бачили, щоб я не поважала Вашої думки? ...
Підкололи! Не бачив! Не прАвий, вибачте! :(
Але ж справа у сприйнятті...:rolleyes:

карабас
16.02.2007, 22:42

Во блин, а кому тут можно серенады петь? Ну, кроме вас конечно;)
Ну и Россия конечно уж не така файна, и богата.... а че туда украинцы на зароботки ездят, а не наоборот? Парадокс

Доброчин
16.02.2007, 23:48
Во блин, а кому тут можно серенады петь? Ну, кроме вас конечно;)
Ну и Россия конечно уж не така файна, и богата.... а че туда украинцы на зароботки ездят, а не наоборот? Парадокс

Та тут у Києві теж чимало російських заробітчан, особливо під час виборів:D

княжна Дарья
17.02.2007, 01:06
Честное слово, если Ющенко так же выступит, как Путин- обещаю хвалить его на всех российских форумах!И чем быстрее он это сделает, тем лучше для Украины и украинцев. Всегда говорю- зависть плохая черта, злоба-уничтожает самого человека. Дорогие злопыхатели- Россия дорого заплатила за такого президента как Путин- у нас был Ельцын! Надеюсь, что и у вас еще будет президент которым вы будете гордиться. Желаю вам счастью и гордости за своего президента! У вас еще все впереди!

Дядя Ваня
17.02.2007, 01:10
Спасибо, Ваша Светлость! Это действительно хорошее пожелание.

пупер
17.02.2007, 01:12
ага...
путін це "сильний" президент...
пам’ятаю, як на питання про чечню він відповів...
що зроблять журналістові обрізання і тд...
так "справжній" президент повинен поводитися!.. якщо він закордоном таке собі дозволяє, цікаво: що ж тоді робиться у "вільній" росії?..

Дядя Ваня
17.02.2007, 01:15

Это Вы о каком журналисте? Когда это было?

Viktoria Jichova
17.02.2007, 01:19
Похвалили б краще бацьку Лукашенку! Он як гарно виступив у радіо "Ехо Москви", сказавши на адресу Росії: "Ми вас, ведмедя, не боїмося!" :p (сказано було цього понеділка).:D :D

Дядя Ваня
17.02.2007, 01:24
Только для Вас, г-жа Виктория: хвалю бацьку Лукашенку! Он молодец! :D

Viktoria Jichova
17.02.2007, 01:28
Молодець-молодець - зі страху холодець!:D :D

пупер
17.02.2007, 01:41
Молодець-молодець - зі страху холодець!:D :D

:)
треба сказати — назвемо речі своїми іменами, — що таки білорусок закордоном не побачиш... вони настрашені, а може щасливі у себе дома...

карабас
17.02.2007, 01:45
ага...
путін це "сильний" президент...
так "справжній" президент повинен поводитися!.. якщо він закордоном таке собі дозволяє, цікаво: що ж тоді робиться у "вільній" росії?..

Что-то с памятью моей стало.... Брюссель, 11 ноября 2002 года. Сегодня российский президент Владимир Путин, изливая свою злость вперемежку с оскорблениями, обвинил повстанцев мятежной республики Чечня в том, что те являются международными террористами, считающими, что все немусульмане заслуживают смерти. Эти словесные нападки были необычными не только в силу того, что сказал г-н Путин, но также и в силу того, где он это сказал - на степенном саммите 15 стран Евросоюза (ЕС).

"Они говорят о необходимости убивать всех немусульман, т.е. крестоносцев, - сказал г-н Путин на совместной с руководителями ЕС пресс-конференции, имея в виду своих чеченских оппонентов. - Значит, если Вы христиан - Вы в опасности. Но если Вы решите отказаться от своей веры, и будете атеистом, то Вы тоже в опасности. Если Вы решите стать мусульманином, то и это вас не спасет, потому что они считают, что традиционный ислам тоже враждебен тем целям, которые они перед собой ставят".

Г-н Путин, выступавший по-русски через переводчиков, добавил: "Если вы хотите совсем уж стать исламским радикалом и готовы пойти на то, чтобы сделать себе обрезание, то я приглашаю вас в Москву. У нас многоконфессиональная, многонациональная страна. Пожалуйста, приезжайте. Мы будем Вам рады, и в Москве терпимо относятся ко всему и ко всем".
http://www.inosmi.ru/translation/163788.html

Viktoria Jichova
17.02.2007, 01:53
:)
треба сказати — назвемо речі своїми іменами, — що таки білорусок закордоном не побачиш... вони настрашені, а може щасливі у себе дома...

Бачили б Ви, скільки в нашому університеті та в інших празьких ВУЗах навчається білорусок і білорусів (ну, тих, кого Лукашенка за демонстрації виключив з білоруських ВУЗів). Маю серед них багато друзів і добре знаю про політичну ситуацію в Білорусі не посередковано, а з "перших вуст" так сказати.:)

Монархист
17.02.2007, 01:58
Как он мог как он мог взять и заявить что в России всех принимают. Вон гей-парад разогнали.
На вопрос иностранной журналистки об этом случае (почему-то румын и болгар об аналогичном не спрашивают), Путин ответил «Я как лицо должностное должен думать больше о демографии». (так в общих чертах)
«при разгоне массового садо-мазохистов, силами беркута обе стороны получили несказанное удовольствие» (народное творчество).

пупер
17.02.2007, 02:00
Бачили б Ви, скільки в нашому університеті та в інших празьких ВУЗах навчається білорусок і білорусів (ну, тих, кого Лукашенка за демонстрації виключив з білоруських ВУЗів). Маю серед них багато друзів і добре знаю про політичну ситуацію в Білорусі не посередковано, а з "перших вуст" так сказати.:)

скільки?..

Монархист
17.02.2007, 02:01

Не в курсе те кто мне встречался в основном довольны. Хотя мечтают и о СВОБОДЕ хотя с чем это ассоциируется пояснит не могут.
И вообще самые счастливые люди живут в самых бедных странах.

пупер
17.02.2007, 02:02
...в Москве терпимо относятся ко всему и ко всем"....
http://www.inosmi.ru/translation/163788.html

а продовження цитати ви чому не дописали?..

пупер
17.02.2007, 02:03
Не в курсе те кто мне встречался в основном довольны. Хотя мечтают и о СВОБОДЕ хотя с чем это ассоциируется пояснит не могут.
И вообще самые счастливые люди живут в самых бедных странах.

у вашому вислові є зерно істини...
це майже справді так... не у найбідніших країнах, а вбідних — є різниця...

карабас
17.02.2007, 02:07
а продовження цитати ви чому не дописали?..

А, что там надо было дописывать? К тому же ссылку дал читай хоть всю статью

Монархист
17.02.2007, 02:26
пупер
Чем беднее тем счастливее, на самом деле есть над чем задуматься. Только не приписывайте мне призыв к юродству и самобичеванию, я о обычной скромности и взаимном уважении.

пупер
17.02.2007, 03:53
А, что там надо было дописывать? К тому же ссылку дал читай хоть всю статью

шановний, ви не дописали (ніби це не важливо, а саме це я й мав на увазі) те, що путін сказав...
він сказав: не тринди, бо пошкодуєш...

пупер
17.02.2007, 03:55
пупер
Чем беднее тем счастливее, на самом деле есть над чем задуматься. Только не приписывайте мне призыв к юродству и самобичеванию, я о обычной скромности и взаимном уважении.

а хто вам що приписував?..
де ви це побачили?...

чи я щось не прочитав "між рядків" у вашому дописі, на що ви мені й натякаєте?!!

бідні країни справді щасливі, бо не мають мороки з тим, куди витратити гроші...
а це справді проблема, бор "чим більше маєш — тим більше хочеться"...

карабас
17.02.2007, 14:23
шановний, ви не дописали (ніби це не важливо, а саме це я й мав на увазі) те, що путін сказав...
він сказав: не тринди, бо пошкодуєш...

Прям так и сказал? дословно? Где?:confused:

Капітан
17.02.2007, 14:27
Как, Вы не слышали??? Точно сказал, с таким, знаете, галицким акцентом главное... я аж удивился. Ну, думаю - москали попали со своим президентом. Мало им певцов и артистов наших, так они еще и...
А он то, какой подлец!!! Ишь, зашифровался!!!

пупер
17.02.2007, 15:49
"У нас многоконфессиональная страна, у нас есть специалисты и по этому вопросу. Я порекомендовал бы ему сделать операцию так, чтобы у вас уже больше ничего не выросло..."

карабас
17.02.2007, 15:53
"У нас многоконфессиональная страна, у нас есть специалисты и по этому вопросу. Я порекомендовал бы ему сделать операцию так, чтобы у вас уже больше ничего не выросло..."

Порекомендовал человек, ну и что?;) Где ж тут не тренди? Или пожалеешь? Может он наооборот бы не пожалел? вдруг бы ему так даже понравилось:D

Пересвет
17.02.2007, 15:54
Да говорил о так, ей богу становится не по себе.
Но когда в течение 3 лет такие вот ублюдочные журналисты по сотому разу задают свои идиотские вопросы, то естественно не выдерживаешь.
Хотя выдержка должна быть всегда, ибо среди журналюг идиотов большинство.

пупер
17.02.2007, 16:40
моє ставлення до чечні інакше...
ця історія нагадує мені україну...
зараз вже більш-менш московська влада заспокоїлася, бо українська бізнеселіта не пускає, але ще кілька років тому на україну дивилися, як на тимчасове явище: "нічого, ви ще повернетеся в наші обійми"...
чечня захотіла того самого — довелося влаштувати різню...
а що найцікавіше — завжди під вибори...

не бачу жодної різниці між чеченськими війнами та іракськми...
і в першому, і в другому випадку народ привчили, що "вони — вороги і якщо ми їх здолаємо, все буде гуд!"..

багато росіян ще й досі у це вірять, так само як і американців...
на наступних виборах президента росії та америки знову повториться така сама історія...

блін, та подивіться "хвіст крутить собакою"!... все написано!

zet
17.02.2007, 16:43
Может Путин и молодец, но мне его "бодания" не понравились.
Хорошо, что на "Свободе слова" политологи (причем разных политических предпочтений, сошлись на этом) пояснили, что предвыборные реверансы, не более того... Аналогичные "прыжки" позволила себе и Американская сторона накануне, но и они тоже готовятся к выборам.

карабас
17.02.2007, 18:31
пупер
зараз вже більш-менш московська влада заспокоїлася, бо українська бізнеселіта не пускає, але ще кілька років тому на україну дивилися, як на тимчасове явище: "нічого, ви ще повернетеся в наші обійми"...
Простите, а кого и куда не пускает украинская бизнесэлита?
не бачу жодної різниці між чеченськими війнами та іракськми...
і в першому, і в другому випадку народ привчили, що "вони — вороги і якщо ми їх здолаємо, все буде гуд!"..
Как это разници не видите? Надение одного, вернее даже нескольких государств на другое. С Чечней внутренняя скажем так гражданская война.

Читатель_Обкома
17.02.2007, 19:10

А ВЫ чо?:eek: Там бывали?:eek:
Вместе с со Шкилем или Корчинским?:cool:

зараз вже більш-менш московська влада заспокоїлася, бо українська бізнеселіта не пускає,

Ги-ги-ги...:D :D :D
Все что можно было...уже все москали по раскупали...:p
П.С...А "Арсен"?Ето чии магазины...а то знаете ли...я только одного знаю...да и то Арсения........

Полковник
17.02.2007, 20:20
ця історія нагадує мені україну...

Ну, ясное дело, готовились?
"Мы встречали украинских националистов и в чеченских горах. В отличие от чеченцев и международных террористов их в плен не берут - они отличались зверствами в отношении российских военных",

http://www.dni.ru/news/russia/2002/3/20/7542.html

Прокуратура Чечни возбудила уголовное дело в отношении членов украинской праворадикальной партии УНА-УНСО, в том числе ее бывшего лидера Дмитрия Корчинского.
Дело заведено по статье "участие наемника в вооруженном конфликте или военных действиях", говорится в сообщении (http://genproc.gov.ru/ru/news/news_current.shtml?2006/03/3556.html) на официальном сайте Генпрокуратуры России.
http://www.lenta.ru/news/2006/03/18/una/

И вот, ОСОБО понравилось:

http://www.geocities.com/CapitolHill/Lobby/5387/chechen.htm

Что, Путин ТУДА их погнал:confused:

Дядя Ваня
17.02.2007, 20:28
Может Путин и молодец, но мне его "бодания" не понравились.

По-Вашему, г-жа Зет, наглость Америки в международной политике надо было сносить дальше? По-моему хватит уже, пора ставить их на место!

Дядя Ваня
17.02.2007, 21:23
Еще, г-жа Зет, я бы Вас попросил объяснить следующее. Во вчерашней "Свободе слова" которую Вы упомянули, американcкий гость выразил озабоченность тем, что на территории СНГ Россия имеет свои интересы. В то же время США своих интересов в этом регионе не скрывают, а говорят об этом даже открыто. Так вот я не могу понять такой вещи: с какой же такой радости у США в странах СНГ ДОЛЖНЫ быть свои интересы? Страна с другого континента, за много тысяч километров отсюда. ЧТО эта страна здесь забыла? ЧЕГО она сюда лезет? И (главное!) почему об этом должен молчать президент России или президент Украины?

P.S. За президента Украины по причине его молчания мне лично как гражданину стыдно.

piepie
17.02.2007, 22:18
Сполучені Штати пропонують світу идеї свободи та демократії, Росія ж блукає манівцями безтямности, створюючи міжнародну напругу та сіючи сталий страх перед черговим диктатором-самодуром чи побудови масштабного соціяльного експерименту на ґбіч историчного цивілізаційного нурту, що при володінні ядерною зброєю є дестабілізуючим фактором у геополітичному вимірі. НСЕ слід замислитись над изольованістю сумнівної власної буцімто позиції з огляду загальноевропейську практику та досвід. Динаміка пануючих суспільно-політичних процесів у сусідній країні дає підстави сподіватись, що, принаймні, через два покоління Росія зможе долучитись до міжнародної спільноти повноправним, а не умовно-асоційованим учасником.

карабас
17.02.2007, 22:40
piepie
Сполучені Штати пропонують світу идеї свободи та демократії
Предлагают конечно.... только методы какие-то странные.... С помощью самолетов, ракет и военных....конечно некоторые народы тупые и не понимают америкосовских идей и их приходится вбивать прикладами:mad:
Росія ж блукає манівцями безтямности, створюючи міжнародну напругу
А, США по вашему не создает напряжение в мире? Конкретно на Ближнем Востоке?:confused:
Динаміка пануючих суспільно-політичних процесів у сусідній країні дає підстави сподіватись, що, принаймні, через два покоління Росія зможе долучитись до міжнародної спільноти повноправним, а не умовно-асоційованим учасником
Условно-ассоциированный участник? Это вы о стране члене большой восьмерки? Мда....

Дядя Ваня
17.02.2007, 22:44
Сполучені Штати пропонують світу идеї свободи та демократії

Югославии и Ираку тоже принесли свет свободы и демократии?

piepie
17.02.2007, 22:50
Звісно. Ви що, Дядю Ване, ґазет не читаєте і TV не перглядаєте? А мо' під впливом кремлівської пропаґанди? ;) Це ж усім відомо. Втішає, що хоч Афґаністан не згадуєте.

Вергунка
17.02.2007, 22:51
Югославии и Ираку тоже принесли свет свободы и демократии?

А то какже! Во время бомбежек такая иллюминация была, "видно - хоч голки збирай" Сколько средств тупые югославы с иракцами на электроэнергии сэконмили.:)

Viktoria Jichova
17.02.2007, 22:52
Условно-ассоциированный участник? Это вы о стране члене большой восьмерки? Мда....

Ну бо так воно і є: Росія є членом лише символічно. Справжніх рішень вона з тими країнами не приймає, бо її не допускають до обговорення найважливіших економічних та господарських тем:
«Велика вíсімка» або G8 (від англ. Group of Eight) - група зі семи розвинутих країн світу (США, Японія, Німеччина, Велика Британія, Франція, Італія, Канада) та Росії (остання приймає неповну участь), лідери якої регулярно зустрічаються для обговорення спільних економічних проблем і намагаються узгоджувати свою економічну політику. Разом ці країни представляють близько 65% світової економіки. Кожного року група проводить зустріч глав урядів та численні допоміжні зустрічі і політичні дослідження.

пупер
17.02.2007, 22:58
Что, Путин ТУДА их погнал:confused:

маячня...

Вергунка
17.02.2007, 23:03
[QUOTE=Viktoria Jichova;39250]Ну бо так воно і є: Росія є членом лише символічно. Справжніх рішень вона з тими країнами не приймає, бо її не допускають до обговорення найважливіших економічних та господарських тем:
«Велика вíсімка» або G8 (від англ. Group of Eight) - група зі семи розвинутих країн світу (США, Японія, Німеччина, Велика Британія, Франція, Італія, Канада) та Росії (остання приймає неповну участь), ... И по этой причине год являлась ее председателем. :)
В огромной миргородской луже, мощными волнами разошлись большие круги...

Дядя Ваня
17.02.2007, 23:04
Звісно. Ви що, Дядю Ване, ґазет не читаєте і TV не перглядаєте?

АААААА! Так это Вам по телевизору значит сказали, что США несут миру свет свободы и демократии? :D

piepie
17.02.2007, 23:08
Предлагают конечно.... только методы какие-то странные....

Запропонуйте методи менш чудні і, що суттєво, практичну їх дієвість. Або ж инакше, доєднайтесь до візії Ґранда - наша хата скраю. Або ще иньший шлях - запропонуте відповідний формат ООН, знову ж таки важливо - як його втілити у реальність, зокрема позбавити Росію права вето.

А, США по вашему не создает напряжение в мире? Конкретно на Ближнем Востоке
Вплив потужного єврейського лоббі у США настільки очевидний, наскільки неочевидним є шлях розв'язання близькосхідної проблеми взагалі.

Дядю Ване, а Ви що із мутного кремлівського джерела почерпнули? :D

княжна Дарья
17.02.2007, 23:08
Виктория! Вам из Праги наверное трудно следить за событиями в мире? Так вот в последний раз эта самая восьмерка встречалась именно в России- в Питере.И кто это вам сказал, что Россия в восьмерке не имеет голоса? Как мне кажется, в Праге плохо со свободой слова и печати. Не доходит до вас положительная информация о России. Следите тогда за этим форумом. Многое узнаете нового.

Дядя Ваня
17.02.2007, 23:09
Г-н piepie, а на Вас какая пропаганда подействовала? Капитолийская? :D

Viktoria Jichova
17.02.2007, 23:10
[QUOTE=Viktoria Jichova;39250]Ну бо так воно і є: Росія є членом лише символічно. Справжніх рішень вона з тими країнами не приймає, бо її не допускають до обговорення найважливіших економічних та господарських тем:
«Велика вíсімка» або G8 (від англ. Group of Eight) - група зі семи розвинутих країн світу (США, Японія, Німеччина, Велика Британія, Франція, Італія, Канада) та Росії (остання приймає неповну участь), ... И по этой причине год являлась ее председателем. :)
В огромной миргородской луже, мощными волнами разошлись большие круги...

Ні, це y когось круги під очима від недоспаних ночей в боротьбі за "справедливе політичне упорядкування на планеті Земля" під російським кутом бачення вирішення глобальних проблем.:D

Viktoria Jichova
17.02.2007, 23:14
Виктория! Вам из Праги наверное трудно следить за событиями в мире? Так вот в последний раз эта самая восьмерка встречалась именно в России- в Питере.И кто это вам сказал, что Россия в восьмерке не имеет голоса? Как мне кажется, в Праге плохо со свободой слова и печати. Не доходит до вас положительная информация о России. Следите тогда за этим форумом. Многое узнаете нового.

Дякую за пропозицію! Справді - куди нам, маленьким чехам з такого провінційного містечка Праги, адже глас гласящій істіну з Москви до нас не долинає.:D :D

Пересвет
17.02.2007, 23:16
Виктория!
Владимир Путин никоим образом не высказывался о справедливом политическом порядке на планете Земля под российским флагом.
Ли бо вы не совсем корректно поняли его мэсседж, либо не хотите понимать его.
Ну нельзя же все время смотреть на Россию как на паробатителя, мне например, это не совсем приятно.

Viktoria Jichova
17.02.2007, 23:19
Виктория!
Владимир Путин никоим образом не высказывался о справедливом политическом порядке на планете Земля под российским флагом.
Ли бо вы не совсем корректно поняли его мэсседж, либо не хотите понимать его.
Ну нельзя же все время смотреть на Россию как на паробатителя, мне например, это не совсем приятно.

Пєрєсвєте, а може я тойво.. ну, не все відразу до мене доходить, як і решті європейцям.. :D

Дядя Ваня
17.02.2007, 23:20
"справедливе політичне упорядкування на планеті Земля" під російським кутом бачення вирішення глобальних проблем.:D

Угол зрения (я правильно понял "кут бачення"?) в решении глобальных проблем сейчас в мире по большей части американский. ПОЧЕМУ, с какой стати должно быть ТОЛЬКО так?

карабас
17.02.2007, 23:22
piepie
Запропонуйте методи менш чудні і, що суттєво, практичну їх дієвість.
А, вы хотите сказать, что америкосовские методы дйственны? Где какой-то положительный эффект от них? Сбросили Хусейна и что? Установилась демократия? Стоит американцам уйти из Ирака и Афгана и существующие режимы продержатся от силы несколько месяцев. Вспомните, что было когда вывели советские войска из Афгана.
зокрема позбавити Росію права вето
А, почему собственно?:confused:
Вплив потужного єврейського лоббі у США настільки очевидний, наскільки неочевидним є шлях розв'язання близькосхідної проблеми взагалі.
Ой! Всемирный заговор... кругом жидо-массоны.... :D
Кому очевиден? Вам? Мне лично нет

Пересвет
17.02.2007, 23:23
самоги мои того
пропускают H2O :)

Виктория, ну не пугайте меня так. Я верю, что в Европе есть умные и здравые люди, к коим пытаюсь отнести и Вас.

Viktoria Jichova
17.02.2007, 23:26
Угол зрения (я правильно понял "кут бачення"?) в решении глобальных проблем сейчас в мире по большей части американский. ПОЧЕМУ, с какой стати должно быть ТОЛЬКО так?

А как "іначє"? Може, так: Росія з Китаєм во ґлавє та з ісламським Близьким Сходом за спиною? Ну, плюс КНДР - задля страхівки, десь у хвостику..:D :D

Viktoria Jichova
17.02.2007, 23:28
самоги мои того
пропускают H2O :)

Виктория, ну не пугайте меня так. Я верю, что в Европе есть умные и здравые люди, к коим пытаюсь отнести и Вас.

Пєрєсвєт, ай да джентельмєн!:D Віднесіть мене, а то ножки вже болять!:D

Степаныч
17.02.2007, 23:29
Пєрєсвєт, ай да джентельмєн!:D Віднесіть мене, а то ножки вже болять!:D
А мона я?;)

Дядя Ваня
17.02.2007, 23:30
Заявления заявлениями, но я бы на месте Путина пошел еще дальше! Вообще я давно мысленно ругал Россию и в частности Путина за нерешительность и игру с Америкой в одну калитку. Сейчас хоть какая-та надежда на отпор американской экспансии появилась.

Думаю, что разместить на Кубе и в Венесуэле несколько российских станций ПРО (для защиты Европы от возможных посягательств террористов :D) было бы в самый раз!

piepie
17.02.2007, 23:31
Дядю Ване, Ви не ж стверджуватимете, що громадяни країн, нещодавно прийнятих у НАТО, прихильно ставляться до цього факту внаслідок " Капитолійської" пропаґанди? Весь світ вітає зусилля США по поваленню диктаторських режимів, боротьбі з міжнародним тероризмом, а в Росії " не совсем приятна" правда. Слід вибирати президента, котрий би формував зовнішню політику, котра узгоджується із реаліями сьогодення, а не із имперських амбіцій.

Карабасе, а за подальший ужиток окреслення " америкоси" отримаєте попередження. Запропонуйте краще дієвий метод наведення ладу в Ираці помимо того, що форма та шляхи розбудови демократії - справа виключно громадян цієї країни.

Пересвет
17.02.2007, 23:31
Виктория!
В том то и дело, что Земной шар есть не только Западная Европа с Чехией по середине. Это свыше 200 стран. И уж поверте решать проблемы, извечные проблемы арабов с помощью американского устава, ну право слово странно. Это мы и видим сейчас, полнейший, к сожалению, подчеркиваю полнейший, провал на ближнем востоке. Так вот привлекать необходимо как раз и Китай и Россию, и Европейский Союз, и США.

Дядя Ваня
17.02.2007, 23:33
А как "іначє"? Може, так: Росія з Китаєм во ґлавє та з ісламським Близьким Сходом за спиною? Ну, плюс КНДР - задля страхівки, десь у хвостику..:D :D

Почему кто-то должен быть "во ґлавє"? Однополярный мир как раз тем и характеризуется, что кто-то один "во ґлавє", а остальные как бы не при делах. В этом вся угроза безопасности мира и заключается, об этом и говорил Путин.

Никто не должен быть главным, все решения должны приниматься коллегиально с уважением точек зрения других. Для начала неплохо бы вернуться к проведению всех геополитически важных решений через ООН и неукоснительно это соблюдать.

Дядя Ваня
17.02.2007, 23:34
Дядю Ване, Ви не ж стверджуватимете, що громадяни країн, нещодавно прийнятих у НАТО, прихильно ставляться до цього факту внаслідок " Капитолійської" пропаґанди? Весь світ вітає зусилля США по поваленню диктаторських режимів, боротьбі з міжнародним тероризмом, а в Росії " не совсем приятна" правда. Слід вибирати президента, котрий би формував зовнішню політику, котра узгоджується із реаліями сьогодення, а не із имперських амбіцій.

Нет, ну это просто прелесть! :D Я рыдаю! :)

Viktoria Jichova
17.02.2007, 23:35
А мона я?;)

Не ображайтесь, але не мона.. А якже Пєрєсвєт?:confused:

Дядя Ваня
17.02.2007, 23:37

Не хотите изменять г-ну Пересвету? Что ж, это правильно ;)

карабас
17.02.2007, 23:44
piepie
Запропонуйте краще дієвий метод наведення ладу в Ираці помимо того, що форма та шляхи розбудови демократії - справа виключно громадян цієї країни.
А, чем вам не подходит метод-личное дело граждан страны? Вы вобще помните че туда поперлись? А? Не демократию наводить, а якобы там оружия массового уничтожения не мерянно. И что? Где это оружие?
а за подальший ужиток окреслення " америкоси" отримаєте попередження
А, почему? Это что как-то противоречит правилам форума?

Пересвет
17.02.2007, 23:46
С пани Викторией у нас партнерские можно сказать отношения. Мы представители единого народа, по стечению судьбы представляем две славняские страны: Чехию и Россию. И несмотря на наши противоречия и критику в адрес друг друга пытаемся найти общие точки соприкосновения. Соглсаны со мной, Виктория?

Степаныч
17.02.2007, 23:46
Облом. А так хотелось!:(

Вергунка
17.02.2007, 23:52
"Весь світ вітає зусилля США по поваленню диктаторських режимів, "

Модератор - это наглая ложь

Вам напомнить, что ООН (Организация Объединенных Наций) была против силовой акции США в Ираке? Сколько стран, членов НАТО, отказались посылать свои войска в Ирак? Или вы запрограммированы на полный "одобрямс" всех действий США, вне зависимости от их правомерности и обоснованности?

Пересвет
18.02.2007, 00:00
ООН был против бомбардировок в Югославии, але...
Вот это и настораживает, Европа всеми руками выступила "за" бомбежку своей территории.
Вот интересно штаты допустят или точнее будут слушать мнение всяких там Франций или Германий, когда будут решать проблему Панамы, например.

piepie
18.02.2007, 00:02
Карабасе, " америкоси" - образливе прізвисько американської нації. На форумі присутні громадяни США, тому таке окреслення трактуватиметься надалі як образа учасників форуму. Гадаю, це не накладає обтяжливих обмежень на свободу висловлювань?

Верґунко, знизьте тональність, будь ласка.

карабас
18.02.2007, 00:04
piepie
Весь світ вітає зусилля США по поваленню диктаторських режимів, боротьбі з міжнародним тероризмом

Рыдаю вместе с Дядей Ваней:D

Viktoria Jichova
18.02.2007, 00:05
С пани Викторией у нас партнерские можно сказать отношения. Мы представители единого народа, по стечению судьбы представляем две славняские страны: Чехию и Россию. И несмотря на наши противоречия и критику в адрес друг друга пытаемся найти общие точки соприкосновения. Соглсаны со мной, Виктория?

Які це такі точки "зіткнення"? Ви про що, Пєрєсвєт?:confused: :D

Вергунка
18.02.2007, 00:11
Сполучені Штати пропонують світу идеї свободи та демократії, Росія ж блукає манівцями безтямности, створюючи міжнародну напругу та сіючи сталий страх перед черговим диктатором-самодуром чи побудови масштабного соціяльного експерименту на ґбіч историчного цивілізаційного нурту, що при володінні ядерною зброєю є дестабілізуючим фактором у геополітичному вимірі. НСЕ слід замислитись над изольованістю сумнівної власної буцімто позиції з огляду загальноевропейську практику та досвід. Динаміка пануючих суспільно-політичних процесів у сусідній країні дає підстави сподіватись, що, принаймні, через два покоління Росія зможе долучитись до міжнародної спільноти повноправним, а не умовно-асоційованим учасником.

А вот эта тетенька с вашими постулатами не согласна:

Канцлер Германии Ангела Меркель заявила: «Россия уже сегодня во многих случаях несет вместе с нами общую ответственность. Это ее вклад в разрешение ближневосточного конфликта; учитывая ситуацию в Иране — ни одна резолюция не действовала бы, если бы не участие России. Да и учитывая Балканы. Вместе с Россией мы можем многое сдвинуть с места и многого достичь».

"Надо на мир смотреть ширше, а к людЯм относиться помякше. Тогда и люди к тебе потянутся. Учись, студент!":)

Пересвет
18.02.2007, 00:11
Виктория, то бишь прийти к общему знаменателю, пониманию и согласию.

карабас
18.02.2007, 00:14
Карабасе, " америкоси" - образливе прізвисько американської нації. На форумі присутні громадяни США, тому таке окреслення трактуватиметься надалі як образа учасників форуму. Гадаю, це не накладає обтяжливих обмежень на свободу висловлювань?

А, с чего вы взяли, что это оскорбительная кличка? Нормальное интернет-сленговое слово. Кстати на других форумах, где тоже есть жители США употребляется, и никто на него не обижается. Не ну понятно со своим законом в чужой монастырь не ходят. Только на счет расшифровки термина"америкосы" это ваше личное мнение или у вас есть доказательства, что это оскарбление?

piepie
18.02.2007, 00:24
Верґунко, тітонька, гадаю, згодна зі мною. Заоохочує лишень Кремль активніше доєднуватись до міжнародних зусиль по здоланню мракобісся у світовому вимірі. Я теж зичу росіянам якомога швидше стати на цивілізований шлях розвитку - кому приємний аґресивний та непередбачуваний сусід?

Карабасе, це слово не вживається на форумі з часів модераторства Бориса з Києва. Дотримуймося хороших традицій, образливі прізвиська переконливости не додають.

Viktoria Jichova
18.02.2007, 00:27
Виктория, то бишь прийти к общему знаменателю, пониманию и согласию.

Ну, розуміння, може, й так. Але щоб дійти згоди? Навряд чи таке диво станеться. Надто вже в нас різні погляди щодо російської політики.

Pedro
18.02.2007, 00:54
Комиссары Интернета
ФСБ за компьютером

Безграничная преданность Путину и его окружению

Члены веб-бригад с "раскрученными", известными на форумах никами, неизменно выражают свою безмерную любовь к Путину. Они готовы изничтожить любого, кто выразит хоть малейшее сомнение в достоинствах президента РФ. За критику ВВП они угрожают оппонентам судами, побоями, расправой и убийством как самих оппонентов, так и их родственников. Причем последнее - не одноразовое, а массовое явление на всех политических веб-форумах. Иногда члены бригады очень откровенно сообщают о целях своего пребывания на форумах. Например:

Давайте поддержим первого Президента за последние 11 лет пытающегося изменить ход истории нашей многострадальной Родины. Давайте судить о нём по его поступкам, а не по сплетням любящих клубничку СМИ. Давайте выступать здесь с конструктивными предложениями, чтобы, если даже (хо-хо) КГБ здесь присутствует, Путину на стол ложилась бы папка с "гласом народа", интеллигентно обсуждающего проблемы "сегодня" и предлагаемые решения для "завтра", а не базарное кудахтанье".
http://www.gulag.ipvnews.org/article20060916_01.php

пупер
18.02.2007, 01:00
Комиссары Интернета
ФСБ за компьютером
http://www.gulag.ipvnews.org/article20060916_01.php

цілком припускаю таку думку...
оскільки вже помітив, що, наприклад, навіть російських скінхедів спонсорує влада...

Полковник
18.02.2007, 01:00
Комиссары Интернета
ФСБ за компьютером

Безграничная преданность Путину и его окружению....

:D :D :D :D
Педро, скоро, действительно, начну писаться, как Ваш юный друг - Галицкий фашистский москаль! :D :D :D

пупер
18.02.2007, 01:04
Педро, скоро, действительно, начну писаться, как Ваш юный друг - Галицкий фашистский москаль! :D :D :D

палковнік, сказати, що у вас брак виховання, розуму та освіти — не сказати нічого...

Полковник
18.02.2007, 01:09
палковнік, сказати, що у вас брак виховання, розуму та освіти — не сказати нічого...

пацан, не нервничай, солдат ребенка не обидет! :D :D :D

Boris_Kiev
18.02.2007, 01:09
Молодець, Вікторіє !
Ви знаєте такого РОСІЙСЬКОГО поета Євгена Євтушенка ?

"Танки идут по Праге
В кровавой заре рассвета.
Танки идут по Праге,
Которая не газета.

Танки идут по Праге,
Танки идут по правде,
Танки идут по ребятам,
Которые в танках сидят"

Мене в Празі не цікавили меморіали «совєтськім асвабадітелям».
Маючи лише одну годину між робочими засіданнями, попросив підкинути мене на Вацлавське Наместі.
Немолодий перехожий, до якого я звернувся із запитанням про святе для МОГО ПОКОЛІННЯ місце, по-перше, відразу ідентифікував мою національність, по-друге - висловив свою повагу, що мешканці НАШОЇ країни знають і шанують це місце. Він виявився художником, який поспішав на відкриття своєї персональної виставки. Але приділив мені 15 хвилин своєї уваги, розповівши про деталі ТИХ подій, про які я доти не зміг прочитати.

Прошу Вас, сходіть на ТЕ МІСЦЕ. Чи лежать там живі квіти ? І листівки з віршами різними мовами під скельцями. Українські листівки там є ?

Пам”ятайте, Вікторіє: в “чеському” шпиталі вмираючому Яну Палаху колеги В.В.Путіна відмовлялися ввести анестетики, якщо він не підпише “документ” нібито про свою належність до “певної організації”.

В момент ПОДІЙ на Вацлавському Наместі я вчився в 10-му класі, але саме ТІ події сформували життєву позицію багатьох моїх ровесників. І не знайшлося в Совєцькій Росії противаги тому.

Полковник
18.02.2007, 01:13
Пам”ятайте, Вікторіє: в “чеському” шпиталі вмираючому Яну Палаху колеги В.В.Путіна відмовлялися ввести анестетики, ......

ЖАХИ!!!! ЖАХИ!!!!:eek: :eek: :eek:

Вергунка
18.02.2007, 01:31

пацан, не нервничай, солдат ребенка не обидет! :D :D :D

Полковник, вас раскрыли! :) Уходите запасным маршрутом. Не забудьте сжечь коды, пароли, явки. Рацию заминируйте. Отстреливайтесь из наградного револьвера. Живым не сдавайтесь!
Радиограмму сожгите, а пепел развейте по ветру:)

PS: Вам присвоено внеочередное звание.:)

Полковник
18.02.2007, 01:35
PS: Вам присвоено внеочередное звание.:)

(выдёргивая чеку) - Служу Отечеству! ;)

Вергунка
18.02.2007, 01:38
(выдёргивая чеку) - Служу Отечеству! ;)

Гранату бросайте в броневик, под названием "Борис за свободу товарищ Киев":)

Полковник
18.02.2007, 01:41
Гранату бросайте в броневик, под названием "Борис за свободу товарищ Киев":)
Кыеив! Кыеив! - учите Мову!!!!

Вергунка
18.02.2007, 01:44
Кыеив! Кыеив! - учите Мову!!!!

Я согласно оригиналу озвучил, проверьте сами - Kiev

Степаныч
18.02.2007, 05:42
Ух ты!!! piepie, наверное, кого-то за свой комп посадил. Ну не мог он такого написать, умный же чел!!!:cool:

Степаныч
18.02.2007, 05:50
Комиссары Интернета
ФСБ за компьютером
Члены веб-бригад с "раскрученными", известными на форумах никами, неизменно выражают свою безмерную любовь к Путину. Они готовы изничтожить любого, ...
Педро, Вы действительно верите в эту ... фигню? Пупер верит, понятно, но ВЫ?:eek:

Pedro
18.02.2007, 06:09
Степанич, я прочитав це давно. І не знав чи вірити. Але зараз пересвідчився що це правда. Ви бачите, як потужно бригада-ухнєм заспівала? В честь пахана і його нової політики щодо відновлення холодної війни?
Ви ж лікар, Степанич, а досвідчений лікар може бути до деякої міри детективом.

Степаныч
18.02.2007, 06:27
Степанич, я прочитав це давно. І не знав чи вірити. ...
Ну не знаю. Мені теж виступ Путіна сподобався, я про це написав. То я теж "бригадний"? Але ж я точно знаю, що ні;) То як я можу вірити у ці "бригади":confused: Давайте логічно. Форумів тисячі. Тусуються на них ну нехай 0,1% населення, скоріше менше. А скільки ж потрібно "бригад", щоб усі форуми охопити? "Стоит ли овчинка выделки"? Маячня, ІМХО.

levandivka
18.02.2007, 13:38
О! А я, мало не зачепив тему тої"маячні" в "УПА"...
Думаю, бюджет ФСБ дозволяє багАто. Якщо у Львові бійці невидимого фронту прораховують підводні камені перед проведенням слизьких міжнародних акцій (скажімо, україно-польських). То виявлення "лояльно настроєнного елємєнта"(термін досить старий) - не така вже й марна трата грошей. Долічіть економію від "народних дружинників": нахаляву накопають в 10-ки разів більше штатних.:D
Щодо "промови" Желєзного Буратіно. Я не слухав, що він виніс, але чув гарний коментар росіянина: "не так важливо, що він говорив. Важливо було, ЯК він говорив. І це призвело до справедливого шоку євро-політиків".
Заздрити, що Ющенко ТАК не говорить?
Даруйте! Я вдячний нашому Президенту, що він говорить (можливо і мислить) цивілізовано. Пам'ятаю мій шок від внесення в Раді кандидатури прем'єра. Нічого... На серпневому форумі він цілком доступно (троха задовго) пояснив, чому ТАК вирішив питання і недопустив вдруге до керма Юлю. Мене влаштовує ТАКий президент. Борони, Боже, Україну від подібного до російського президента!
Амінь!:rolleyes:

Читатель_Обкома
18.02.2007, 14:46
Да ви шо, да тут під посольством Російської Федерації черга стоїть, .
Ай-яй-яй.... Mariya...Mariya...:confused: :confused:
Вы совсем уже отстали от современной украинской жизни.....прискорбно... прискорбно...:mad:
Какие черги перед посольством РФ?????????????
Вы разве не знаете...что любой гражданин Украины имея внутренний паспорт...спокойно может вьехать на территорию РФ в любое время суток и дней недели!!!!
С любой железнодорожной станции!!!!!!
Не взирая на пол,национальность,вероисповедания,рассовой принадлежности,вес,сексуальных наклонностей и партийной принадлежности!Единственное условие что бы не было проблем с Законом на обоих территориях!
При чем совершенно БЕСПЛАТНО!!!!!!
РФ единственная дружественное Государство для украинцев,которое
не унижает наших соотечественников вопросом:"А скоко у Вас "евриков" в кишене?"
Вы можете себе представить допустим,как житель Львова,надумает вечером в пятницу сьездить отдохнуть на выходные,допустим в Прагу...или Варшаву?
(имея внутренний паспорт)
А?Вот то и оно!!!!
А допустим житель Киева и окрестных городков..а некто Б. из Киева ( :D )..запросто может сесть в поезд вечером в пятницу...и утром оказатся в белокаменной!!!!!!!
Спокойно посетить музеи...театры...Мавзолей...и даже Красную площадь!
И оставить там булыжник из-за пазухи!!!
(А представляете..если еще и Пупер...Левандивка...Мих...Иван... ПРавник...)
Ето же скоко камней наберется то!!!ОГО-ГО!!!!! :D
Так что вы зря так ...про черги перед РФ!!!!!:mad:
П.С.Кстати...для грамадян Западного полушария...а тем более для Южного...для посещения РФ..нужны визы....
Вот так то вот!:cool:
Вот хай и они стоят в чергах !!!!!!

Boris_Kiev
18.02.2007, 15:02
Читателю, не кажіть дурниць. Я сам був свідком, як із сусіднього купе (Москва-Київ) російські митники висадили українку, яка не задекларувала 1500 доларів. 1999 рік.

І чого я не бачив на Красній площі ? По роботі я відвідував Останкіно, Дубову Рощу, МГТС на Бутлерова ("режимні об"єкти". Куди тільки Васі-охоронці дивляться?).
А "за власним бажанням" - Шереметьєво-2. Коли проводжав друзів. В тому числі російських.

"А в Шереметьево стоит привычный лай
И толпы рвутся к иностранным самолётам.
Так до свидания, мой ненаглядный край
Никем не пуганых, счастливых идиотов!"

Viktoria Jichova
18.02.2007, 15:44
Читачу, в Москві я була декілька разів і скажу відверто - вона мені не подобається. Куди красивіше та цікавіше місто для мене є Ст. Петербург. Хоча, і я б туди так не рвалася. А стосовно віз у Росію - то так, нам потрібні візи так само, як і росіянам в Європу чи в Америку. Але мене, як громадянку Чехії та ЄС тішить факт, що можливо до двох років скасують візи у США для громадян країн-новачків ЄС. Зараз йдуть переговори стосовно цього.

Читатель_Обкома
18.02.2007, 16:02
Читателю, не кажіть дурниць. Я сам був свідком, як із сусіднього купе (Москва-Київ) російські митники висадили українку, яка не задекларувала 1500 доларів. 1999 рік.

Борисе?Це колы було?:cool:
При "злочинном" Ельцинско-Кучмовском правлении!!!
А щас...все чики-пики!
Сам ездил в сентябре...сорри... в вересне месяце...никаких эксцесов
в отношении громадян Украины не было...единственно...двух узбеков российские пограничники "на кукан одели!"

І чого я не бачив на Красній площі ?
Чо и дедушку Ленина бачили??????:eek:
И не хоца возле Кремлевской стены походить?По плюватся там?
:eek:
Вы же так ето любите...в смысле "попинать мертвого льва"... :)
. А стосовно віз у Росію - то так, нам потрібні візи так само, як і росіянам в Європу чи в Америку.
Вот те раз....:confused: :confused:
Вы то здесь причем,Вика?:eek:
Я же писал о братских взаимоотношениях РФ...к украинскому народу...и про черги у посольства РФ в Киеве...:rolleyes:

Дядя Ваня
18.02.2007, 17:41
Пам”ятайте, Вікторіє: в “чеському” шпиталі вмираючому Яну Палаху колеги В.В.Путіна відмовлялися ввести анестетики, якщо він не підпише “документ” нібито про свою належність до “певної організації”.

Путину-то тогда было 16 или 17 лет...

Вергунка
18.02.2007, 18:25
Путину-то тогда было 16 или 17 лет...

Дядя Ваня, - ВВП и БК - одногодки. Только ВВП - президент РФ, а БК остался "в той толпе, что рвется к самолетам" :)

Дядя Ваня
18.02.2007, 19:02
Г-н Вергунка, не всем быть президентами. Путин по большому счету баловень судьбы, ему во многом повезло. Но это что касается его восхождения на президентский пост. Но зато уже будучи президентом он многого достиг сам. Это "белая кость" органов госбезопасности, ее интеллектуальная элита. Такой человек был обречен на успех на президентском поприще.

призрак
18.02.2007, 20:22
Карабасе, це слово не вживається на форумі з часів модераторства Бориса з Києва. Дотримуймося хороших традицій, образливі прізвиська переконливости не додають.

Только во времена его модераторства меня многие москалем кликали, в его, знаете ли присутствии. Да и он "совками" направо и налево сыпал. Или это не оскорбление, господин Пайпай?

piepie
18.02.2007, 20:49
Московія перейменувалася згідно царських указів у 1713 і 1721 роках. Етнонім "русский" запроваджено в ужиток "высочайшим повелением" цариці Катерини II наприкінці XVIII століття з одночасною відміною "московитян". Цікаво, що Московія поцупила для своєї нової самоназви грецьку транскрипцію слова "Русь". Українці не визнають крадіжки имені "Русь", окрім того, етнонім "росіянин" водночас ним і не є, що вносить плутанину. Тому ужиток самого по собі окреслення "москаль" не варто вважати образливим, у той же час "кацапа" - безперечно.

Дядя Ваня
18.02.2007, 21:10
Парадокс: те, кого называют москалями, на форуме представлены. А тех, кого называют америкосами здесь нет. Интересно, отчего такой пиетет? Наверное так положено с теми, кто несет свет демократии и свободы? ;)

piepie
18.02.2007, 21:16
Дядю Ване, допоможіть: россиянин - росіянин, русский - :eek: ?

Дядя Ваня
18.02.2007, 21:28
Эквивалент тот же. По-моему, в украинском языке эти понятия идентичны.

Boris_Kiev
18.02.2007, 21:38
Хворі люди, які вважають Путіна “самостійною” або “самоцінною” фігурою.

Він “фігура” не більше, ніж диктор ТВ. Тобто маріонетка, яка “озвучує” тексти “редакторів".
Ще зі старих службових характеристик він тільки ОДНУ РІЧ вміє робити неперевершено: втиратися в довір"я літнім людям.(*)
Ось до Єльцина саме його “втерли”.
Саме з цієї причини нікому не відомого кагебістіка поставили у вітрину. Тільки справжніх "ляльководів" розгледіти важко.

Шкільне “погоняло” його – “Моль”. Є ще й “номенклатурне” – теж із дрібної зоології, забув.

(*) На зорі "дикого капіталізму" зустрічав на посаді "виконавчих директорів" деяких українських фірм (шахрайських звичайно) - кого би ви думали ? Фахових АКТОРІВ !
No comments.

Ще: Почув цікаву розповідь в одній дуже поважній компанії (це сюжет кілька років тому промайнув по рос. ТВ).

Путін, будучи ще шісткою - банальним вербувальником агентури в Германії, якось загубив на вулиці або в таксі теку з документами. Якась жінка знайшла, дала об"яву в газету. Путін тут же зголосився, прийшов забирати. І далі та фрау говорить в інтерв"ю:

"Прийшов у шоковому стані, майже не міг говорити. Як подяку приніс пиріжки, які спекла його дружина, загорнуті в газету. Такий невихований росіянин".
==================

2. Читателю: я не люблю дивитися на трупи. Тому до "мавзолею" ідіть без мене.
=============

3. Вергунко, не міряйте інших за своїми лекалами: я бував і в Європі, і в Штатах (і пропозиції роботи, між іншим, мав). Але моє місце – Україна. І мені Є ЧИМ зайнятися тут – просувати високі технології. А ви, пробачте (я ж пам”ятаю ваші попередні айпі) – обрали собі роль “ліміти”з гайковим ключем при російському нафтовому насосі. Чи не так ?

Полковник
18.02.2007, 21:44
Хворі люди, які вважають Путіна “самостійною” або “самоцінною” фігурою.

Лично я считаю, что обсуждать Президента чужой страны, мягко говоря, не совсем этично! Вот я могу его обсуждать - это МОЙ Президент! А Вы какое к нему отношение имеете? :confused: :confused: :confused:

MARTINI
18.02.2007, 22:30
От Полковник розсмішив останнім дописом :)

Скільки тут Ваших земляків тусується, і писанина їхня не обмежується оспівуванням Путіна і інших внутрішньоросійських питань. Ви нам тут розказуєте і яких героїв шанувати, і якою мовою розмовляти, і за кого голосувати. Ні, ну справді розсмішив :)

Полковник
18.02.2007, 23:04

Скільки тут Ваших земляків тусується, і писанина їхня не обмежується оспівуванням Путіна і інших внутрішньоросійських питань. Ви нам тут розказуєте і яких героїв шанувати, і якою мовою розмовляти, і за кого голосувати. Ні, ну справді розсмішив :)

Но ведь Вашего Президента я не обгаживаю и не оскорбляю, как и мои земляки!
И за кого голосовать, кстати, если помните, тоже не агитировали!

пупер
19.02.2007, 00:05

+1
спочатку співають йому хвалу, а потім ображаються, що хтось з цим не погоджується...

Pedro
19.02.2007, 00:12
Лично я считаю, что обсуждать Президента чужой страны, мягко говоря, не совсем этично! Вот я могу его обсуждать - это МОЙ Президент! А Вы какое к нему отношение имеете? :confused: :confused: :confused:

Полковнику, Вам нема чого ображатися. Нам непотрібний Ваш президент, для мене, наприклад він страшенно неприваблива особа і я був би щасливий, щоб його імя на ЛФ не згадувалося взагалі. Але могутню оду почав якраз співати Ваш саплємєннік, дядя Ваня. Думаю, з одною метою, плюнути таким форумчанам як я в обличчя.
Тож не дивуйтеся на нашу реакцію.
Полковнику, я завжди повторював - я не русофоб. Але мені абсолютно не цікаво, що робиться в Росії. Ось і не цікаво і все! Мені більш цікаві такі країни, як Франція, Іспанія чи острів Пасхи. То ж порадьте Вашим таваріщам поменше пхати сюда матеріалів про Расєю. Думаю, більшість форумчан зі мною згідна.

Полковник
19.02.2007, 00:14
+1
спочатку співають йому хвалу, а потім ображаються, що хтось з цим не погоджується...

А мой ответ не прочитали?
Слушайте, Пупер, Вы так и будете по два раза в сутки аватары менять? Я уже старый и не совсем здоровый (правильно, правильно, и на голову тоже ;););)) человек. Мне трудно привыкать к таким метаморфозам! :cool:

Полковник
19.02.2007, 00:20
Але могутню оду почав якраз співати Ваш саплємєннік, дядя Ваня.....

Соплеменник, потому, что говорит по-русски?
К сожалению ОН живет на Украине. "К сожалению" - потому что далековато - я бы с ним с удовольствием попил бы пивка! Если, конечно, Дядя Ваня согласился бы!

Mariya
19.02.2007, 00:28
Так запросіть його до себе в гості (і назад не відпускайте).

Полковник
19.02.2007, 00:31
Так запросіть його до себе в гості (і назад не відпускайте).

Дядя Ваня, приезжайте!

Дядя Ваня
19.02.2007, 00:49
Спасибо, г-н Полковник! Очень был бы рад видеть также и Вас в матери городов русских!

Полковник
19.02.2007, 00:56
Спасибо, г-н Полковник! Очень был бы рад видеть также и Вас в матери городов русских!

Спасибо, даст Бог, в марте пересечёмся!

княжна Дарья
19.02.2007, 01:00
Смешны рассуждения Бориса о Путине! Борис, вы лично знаете людей, которые руководят Путиным? Вы лично знате Путина? Поверте мне, все что вы говорите-совершеннейшая неправда. Путин- это личность и дергать его за веревочки- себе дороже. Дон Редро не интересуется Россией? Ах, Боже мой, что мы потеряли! И вообще, господа- что здесь на этом львовском форуме столько россиян это даже символично- чего вам не попробовать выйти на российский форум и честно заявить, что вы из Львова и все, что вы говорите здесь сказать там-слабо! Ребята, давайте жить дружно.

Вергунка
19.02.2007, 01:01
Г-н Вергунка, не всем быть президентами. Путин по большому счету баловень судьбы, ему во многом повезло. Но это что касается его восхождения на президентский пост. Но зато уже будучи президентом он многого достиг сам. Это "белая кость" органов госбезопасности, ее интеллектуальная элита. Такой человек был обречен на успех на президентском поприще.

Дядя Ваня, президентами становятся по призванию, по большому недоразумению или за деньги. ИМХО Кто и как стал президентом - показывает время, оно же и дает ему оценку.

княжна Дарья
19.02.2007, 01:01
Полковник вы что в марте в Киев собираетесь? Надо же я тоже и именно в марте.

Viktoria Jichova
19.02.2007, 01:05
Смешны рассуждения Бориса о Путине! Борис, вы лично знаете людей, которые руководят Путиным? Вы лично знате Путина? Поверте мне, все что вы говорите-совершеннейшая неправда. Путин- это личность и дергать его за веревочки- себе дороже. Дон Редро не интересуется Россией? Ах, Боже мой, что мы потеряли! И вообще, господа- что здесь на этом львовском форуме столько россиян это даже символично- чего вам не попробовать выйти на российский форум и честно заявить, что вы из Львова и все, что вы говорите здесь сказать там-слабо! Ребята, давайте жить дружно.

Ну от i навіщо? Я, наприклад, хочу спілкуватися тут зі своїми, і російські форуми мене абсолютно не цікавлять.;)
І ще: а Ви його, Путіна, особисто знаєте, що таке говорите?

Полковник
19.02.2007, 01:11
Полковник вы что в марте в Киев собираетесь? Надо же я тоже и именно в марте.

Княжна...... Аж дыхание перехватило.....Мы с Вами в Киев в одном поезде, в одном вагоне....., ой, боюсь представить..... в одном купе....всё, всё, дальше действительно - боюсь!!!!;)

Да, у дядьки - 65 - зовет на юбилей.
П.С. Княжна, если что, то я, как порядочный...., ну, дальше Вы знаете, наверное :rolleyes:

Вергунка
19.02.2007, 01:16
Boris_Kiev

Він “фігура” не більше, ніж диктор ТВ. Тобто маріонетка, яка “озвучує” тексти “редакторів".
- Это вы о Бджоляре, которого выдали замуж за госдеп США? Так что с него взять, кроме анализов. Он только чужие тексты и может озвучивать, да в носу ковырять.

3. Вергунко, не міряйте інших за своїми лекалами: я бував і в Європі, і в Штатах (і пропозиції роботи, між іншим, мав). Але моє місце – Україна. І мені Є ЧИМ зайнятися тут – просувати високі технології. А ви, пробачте (я ж пам”ятаю ваші попередні айпі) – обрали собі роль “ліміти”з гайковим ключем при російському нафтовому насосі. Чи не так ?

Ага, сижу понимаешь на вибрирующем от напряженной работы насосе и промазученным мозолистым пальцем тыкаю в клавиатуру, а гаечным ключом кручу верньер для настройки интернета. Айпишник мой, не забыли передать "куда надо"?

А что касается просовывания вами "высоких" идеологий - кто бы сомневался - это ваш кусок хлеба.

Pedro
19.02.2007, 01:16
Соплеменник, потому, что говорит по-русски?
К сожалению ОН живет на Украине.

Полковник, Зета теж розмовляє по-російськи. А ось дядя Ваня і сатаваріщі (до Вас це не відноситься, хоч і останнім часом...) розмовляють з таким собі шовіністичним акцентом (див. д.Ваня, Вергунка, Монархіст). Не думаю, що вони собі усвідомлюють, шо живуть в Україні.
Ментально, вони ще в імперії. Відомо якій.
До речі, читаючи таких таваріщєй, як дядя Ваня чи Вергунка я спочатку думав, що назви "Киев" чи "Луганск" - це чи якісь передмістя Москви чи містечка в "руской ґлубінкє".

levandivka
19.02.2007, 08:38
Степанич, я прочитав це давно. І не знав чи вірити. Але зараз пересвідчився що це правда. Ви бачите, як потужно бригада-ухнєм заспівала? В честь пахана і його нової політики щодо відновлення холодної війни? Ви ж лікар, Степанич, а досвідчений лікар може бути до деякої міри детективом.
Свіженький "Сирок (http://www.shender.ru/syrok/)" з'явився, а ньому наступний текст:
<...>Это — профессия! На черное говорить белое, в упор не видеть, валить с больной головы на здоровую, «разводить», подменять предмет разговора…
<...>Вы ему о Политковской — он вам о том, что больше всего журналистов погибло в Ираке; вы ему про энергетический шантаж — он вам про «единые рыночные принципы»… <...> и голос не дрогнет, и глаз не моргнет! А попробуешь поймать на вранье — просто забудет ответить на вопрос, и все дела.
Зрозуміло, що текст про ЖБ. А не нагадує поведінку "деяких" форумчан?:D

Дядя Ваня
19.02.2007, 09:01
А ось дядя Ваня і сатаваріщі (до Вас це не відноситься, хоч і останнім часом...) розмовляють з таким собі шовіністичним акцентом

Дон Педро, хоть одну ссылочку на мой шовинизм приведете?

Дядя Ваня
19.02.2007, 09:49
Властям США следовало бы обсудить вопрос размещения элементов системы ПРО в Чехии и Польше с Россией. Такое мнение высказал глава МИД Германии Франк-Вальтер Штайнмайер, передает РБК.

По его мнению, проект размещения системы ПРО непосредственно касается России, поскольку территория Польши и Чехии находится в близком расстоянии от российской.

"Учитывая тот факт, что предполагаемые места расположения ПРО близки к территории России, американским властям следовало бы включить в переговорный процесс и российскую сторону", - сказал он.

Напомним, что 31 января текущего года США обратились к Польше и Чехии с предложением разместить на их территории часть системы ПРО. Это предложение вызвало резко негативную реакцию в России.

В то же время польское общество неоднозначно оценивает возможность размещения ПРО в России.

С одной стороны, премьер-министр Польши Ян Качиньский заявил, что он лично, правительство Польши и польский президент Лех Качиньский поддерживают размещение на территории страны американской системы ПРО.

С другой стороны, против этого выступают партнеры по коалиционному правительству. В частности, глава партии "Самооборона" Анджей Леппер заявил, что "в настоящий момент наша позиция в отношении ракетного щита негативна", добавив, что пока не знаком с деталями этого предложения.

;)

KabMiner
19.02.2007, 10:26
Та нормально виступив: чітко, ясно і по суті. Без зайвого випєндрёжу, але і без дуполизтва.

Pedro
19.02.2007, 11:17
І в Росії є теж мудрі люди. Чудове інтервю. Розставив всі крапки над і.

[16.02.2007 17:06] Лана Самохвалова
Борис Нємцов: Путін - як єврей: хоче піти, але при цьому залишитися

УНІАН узяв інтерв`ю в одного з лідерів Союзу правих сил Росії, колишнього радника Президента України - Бориса Нємцова
ХОЛОДНА ВІЙНА МІЖ АМЕРИКОЮ І РОСІЄЮ НЕМОЖЛИВА, ОСКІЛЬКИ ЇХ ЕКОНОМІКИ НЕ МОЖНА ПОРІВНЮВАТИ

Борисе Юхимовичу, після недавньої Мюнхенської конференції з питань безпеки, відбулася цікава полеміка. Нагадаємо, що міністр оборони США Роберт Гейтс сказав, що російські і китайські учені реалізують модернізаційні програми, які можуть нести загрозу США. Путін в у своїй промові сказав, що США “переступили свої національні кордони” і порадив американцям «не відкладати про всяк випадок зайві одну-дві сотень ядерних боєзарядів». Російські експерти заговорили про те, що починається нова холодна війна. Чи є підстави говорити про зрушення в американській політиці відносно Росії?

Відомо, що історія повторюється двічі. Один раз - як трагедія, другий раз - як фарс. Ніякої другої холодної війни бути вже не може. Хоч би тому, що американський військовий бюджет, так само як і просто американський бюджет, в двадцять п`ять разів більший, ніж бюджет російський. У двадцять п`ять разів! Гігант і невелика економіка не можуть конфліктувати на паритетних умовах. Тема холодної війни безглузда. Те, що заява Путіна допоможе американським яструбам вибити більше грошей на військові цілі, це - точно. У цьому сенсі Путін дуже допоміг Гейтсу і республіканцям дістати в конгресі 700 мільярдів доларів на військові потреби.

http://www.unian.net/ukr/news/news-184426.html

zet
19.02.2007, 11:20
Та нормально виступив: чітко, ясно і по суті. Без зайвого випєндрёжу, але і без дуполизтва.
Умгу, правда дипломатией тоже и не пахло.... выпендрёж, одним словом..

Дядя Ваня
19.02.2007, 11:30
У цьому сенсі Путін дуже допоміг Гейтсу і республіканцям дістати в конгресі 700 мільярдів доларів на військові потреби.

А я бы не сказал, что это так уж очень в интересах Америки и ее граждан.

zet
19.02.2007, 11:34
Дядя Ваня Россия по расходам на вооружение вышла на 3-е место в мире, а по доходам - в первую 10-ку не попадает... Будет, как в СССР... перекос только в военную отрасль...

Дядя Ваня
19.02.2007, 11:36
Г-жа Зет, здесь я с Вами не поспорю. Но я говорил не о России, а о Штатах. А ведь они тоже могут включиться в эту интересную "игру". "Благодаря" Путину ;)

Читатель_Обкома
19.02.2007, 11:37
УНІАН узяв інтерв`ю в одного з лідерів Союзу правих сил Росії, колишнього радника Президента України - Бориса Нємцова
Ето какой такой Немцов-Мемцов?:confused: :confused:
Не той ли который хотел построить быстрыми темпами развитой капитализм при Ельцине,в отдельно взятой Нижегородской губернии?
Или тот...однопартийцев которого не допустили даже на порог Российской Госдумы?
Или я помиляюсь?:cool:
Хотя с другой стороны...у нас даже Борис из Киева имеет собственное мнение про Путина...чо уж там про бывшего (з)радника нашего Президента говорить...:rolleyes:

Boris_Kiev
19.02.2007, 11:37

Полковнику, це Ви Дяді Вані скажіть. Бачите, в нього при слові «путін» – екстаз, який поступово переходить в о****м.
«Тисяча років Предсідатєлю Мао!!» «Дві тисячі років Предсідатєлю Мао!!»
Саме в російському менталітеті мене шокує ця азіатчина – готовність пасти ніц перед Баєм.

Смешны рассуждения Бориса о Путине! Борис, вы лично знаете людей, которые руководят Путиным? Вы лично знате Путина? Поверте мне, все что вы говорите-совершеннейшая неправда. Путин- это личность и дергать его за веревочки- себе дороже.
Ах, Княжна ! А Ви не дивилися по рос. тв сюжетики, коли прості жіночки (не княжої крови) істерично кричали “Ах. Какой мущщщина! Как бы я хотела от него забеременеть!»

Княжна. Моя родичка працює лікарем-невропатологом в Москві, в системі МВД. Її чоловік – “непростий” юрист. І деяка інфа через них проходить.
Ось я порадив би фанам Путіна подивитися його дитячі фото, а також спробувати знайти матеріали про його дитинство. Там не треба бути педагогом-дефектологом, щоби побачити типовий “букет”.

Ребята, давайте жить дружно.
Давайте !

Дядя Ваня
19.02.2007, 11:44
Полковнику, це Ви Дяді Вані скажіть. Бачите, в нього при слові «путін» – екстаз, який поступово переходить в о****м.
«Тисяча років Предсідатєлю Мао!!» «Дві тисячі років Предсідатєлю Мао!!»
Саме в російському менталітеті мене шокує ця азіатчина – готовність пасти ніц перед Баєм.

А зачем Вы так брутально передергиваете, г-н Борис? Не надо думать, что здесь вокруг Вас все настолько глупы что не видят насколько у Вас все белыми нитками шито. Высказал я свое уважение президенту России и не отказываюсь от своих слов. Но "падение ниц"? :eek: Это Вы где такое увидели? :eek:

Читатель_Обкома
19.02.2007, 11:46
Ось я порадив би фанам Путіна подивитися його дитячі фото, а також спробувати знайти матеріали про його дитинство. Там не треба бути педагогом-дефектологом, щоби побачити типовий “букет”.

Борисе! +5 баллов!:D
Дело Ломброзо ...живет и побеждает!!!!!!
Так что не фиг боятся России...раз там такие люди дослуживаются до полковников КГБ...чо уж говорить тогда про енералов...наверняка все дебилы!!!!!:cool:

Дядя Ваня
19.02.2007, 11:49
А можно чуть подробнее для неспециалистов? Что там в "букете" за "цветочки" колосятся? Шиза? Паранойа? Клаустрофобия? Скажите же "Б" после "А", г-н Борис!

Boris_Kiev
19.02.2007, 11:49
"...А потім цариця

Сіла мовчки на дзиґлику.
Дивлюсь, цар підходить
До найстаршого... та в пику
Його як затопить!..

Облизався неборака;
Та меншого в пузо -
Аж загуло!.. а той собі
Ще меншого туза

Межи плечі; той меншого,
А менший малого,
А той дрібних, а дрібнота
Уже за порогом

Як кинеться по улицях,
Та й давай місити
Недобитків православних,
А ті голосити;

Та верещать; та як ревнуть:
"Гуля наш батюшка, гуля!
Ура!.. ура!.. ура! а, а, а"...."

Т.Г.Шевченко.

Читатель_Обкома
19.02.2007, 11:55
Та верещать; та як ревнуть:
"Гуля наш батюшка, гуля!
Ура!.. ура!.. ура! а, а, а"...."

Т.Г.Шевченко.
Вот те раз Борисе....:confused: :confused: :confused:
Что то подбного в отношении Путина я не наблюдал...по какому каналу показывали?:cool:
Что то вспомнилась... осень...2004 год....Киев...Майдан Незалежности....
бабка Параска..и еже с нею....
"ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!!"

Дядя Ваня
19.02.2007, 11:58
Что то вспомнилась... осень...2004 год....Киев...Майдан Незалежности....
бабка Параска..и еже с нею....
"ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!!"

Азиатчина-с! ;)

Pedro
19.02.2007, 11:59
А зачем Вы так брутально передергиваете, г-н Борис? Не надо думать, что здесь вокруг Вас все настолько глупы что не видят насколько у Вас все белыми нитками шито. Высказал я свое уважение президенту России и не отказываюсь от своих слов. Но "падение ниц"? :eek: Это Вы где такое увидели? :eek:

Дядя Ваня, а Ви задумувалися перед тим, як відкрити цю гілку, навіщо вона потрібна на ЛФ? Якщо Ви хотіли "віразіть васторґ" з приводу цієї особи, то могли вибрати рідні російські форуми чи такі, як задонбас чи Савєтскій Сєвастополь (чи як там його). Хіба Ви не знали, що переважній кількості львівян така особа як Путін цілком do jednego miejsca?
Це ж було зроблено явно з провокативною метою.

KabMiner
19.02.2007, 12:05
Всі американські фінансові показники мяко кажучи злегка надуті, тому ця різниця в 25 разів нехай нікого не вводить в оману. А військовий потенціал РФ достаній для того щоб завдати смертельного удару по всій планеті , а не тільки по США.

Boris_Kiev
19.02.2007, 12:06
Російська "блогосфера" гуде - Путін під час прогулянки по Кремлю, після того як побував на зустрічі з майбутніми військовими, підійшов до групи дітей. Він обрав одного з хлопчиків, 5 років, присів біля ного та запитав, як тебе звати?
Нікіта, сором"язливо відповів хлопчик. Тоді Путін постискав його трохи в руках, після цього несподівано задер йому сорочку і поцілував в живіт, на очах у десятків свідків.

Версій вчинка Путіна багато. В проведеному нами конкурсі перемогла ось така: цим сакральним поцілунком Путін номінував свого наступника, і дав сигнал, через скільки десятків років він збирається поступитися владою.

відео тут: http://nbp-video.org/Putin_culuet_jivotik_malchika.asf

Дядя Ваня
19.02.2007, 12:09
Якщо Ви хотіли "віразіть васторґ" з приводу цієї особи

Не только. Да и причем тут восторг? Это можно держать и при себе. Тут дело в другом: мне было интересно не только высказать свое впечатление от путинского выступления, но и почитать мнения его оппонентов. Хотелось взвешенных и аргументированных мнений ОБ ЭТОМ ВЫСТУПЛЕНИИ, а вижу вместо этого какие-то отвлеченные и голословные мудрствования о детстве ВВП и каких-то дефектах его личности. Мне выступление Путина показалось очень толковым и правильным и заводя эту ветку я надеялся на интересную полемику с теми, кто смотрит на этот спич иначе. Скажите, дон Педро, я хотел чего-то плохого?

Boris_Kiev
19.02.2007, 12:11
Всі американські фінансові показники мяко кажучи злегка надуті, тому ця різниця в 25 разів нехай нікого не вводить в оману. А військовий потенціал РФ достаній для того щоб завдати смертельного удару по всій планеті , а не тільки по США.
По всій планеті. ТІЛЬКИ НЕ ПО США. :)

Теж специфічна риса російського менталітету: "Нас же всі боялися!"

Дядя Ваня
19.02.2007, 12:13
По всій планеті. ТІЛЬКИ НЕ ПО США. :)

Тополя отобьют? А чем, интересно?

Boris_Kiev
19.02.2007, 14:28
Читателю, "скушайте" щодо перетину кордону. Сьогоднішня інформація.

Дано: крутого київського фахівця запросили попрацювати 3 роки в Поволжі. Дружина, дитина 3-річного віку. В дитсадок дитину не беруть. Кожні 90 днів дружина з дитиною змушена перетинати кордон (в"їхати на територію України і тут же повернутися).
На дорогу (з дитиною, бо нема на кого залишити) витрачає щоразу 400 доларів. Плюс ПРОХОДЖЕННЯ РОСІЙСЬКОЇ МИТНИЦІ - 180 грн в кожний кінець.

Невстранец
19.02.2007, 14:48
Тополя отобьют? А чем, интересно?

Польшей и Чехией :) :) :) Будут строить картонные "потёмкинские" ложные штаты, дабы в заблуждение ввести - и не отбить, так хоть отвлечь... :) :) :)

Boris_Kiev
19.02.2007, 14:50
Если Вы мне, Невстранец, то только что эта леди попила с нами кофе (не самогон!) и ушла.

WIZARD
19.02.2007, 14:57
Дааа.... Борис, умете Вы....

Boris_Kiev
19.02.2007, 15:07
Да уж... ВПШ отдыхает :)

одни музыканты умеют только "забивать гвозди" (играть по нотам), другие - импровизировать. На заданную тему, или спонтанно, или в команде. Кому что дано. :)

Viktoria Jichova
19.02.2007, 15:42
Цитата: "Якщо в Чеській республіці буде встановлено радар американської системи протиракетної оборони, а в Польщі база американських антиракет, на ці місця можуть бути націлені російські ракети", - це проголосив у понеділок командуючий російських ракетних військ Ніколай Соловцов."

посилання: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/na-cesko-zamerime-rakety--hrozi-moskva_109718_8is31.html

Цікаво, а коли існував такзваний "Варшавський блок", то російським ракетам можна було розміщуватися на території Чехословакії, правда? І росіянам це ніяк не заважало. Але от коли Польща та Чехія є членами НАТО, обов´язком котрих є дотримуватися зобов´язань стосовно і інших країн-членів НАТО (до цієї категорії спадає теж розміщення притиракетної оборони як засіб безпеки в Європі), то росіян це виводить з міри. А чому? Дозвіл стосвно розміщення ПРО є лише справою тих країн, де вони будуть розміщені. Чого Росія знову погрожує і втручається у справи інших суверенних країн? Видко, боїться чогось, і то дуже сильно. Інакшого пояснення такій істеричній російській реакції немає.

Капітан
19.02.2007, 15:47
Віка, пояснення є і в принципі дуже просте - конкуренція, ціною якої є як життя, так і вплив на світові цінності (єкономіку, політику). Дії Росії цілком логічні і виправдані - розміщення ракетних баз "під носом" не може не викликати відповідних дій, які зможуть відновити рівновагу рівня взаємної військової загрози. Дай тільки Бог, щоб цей баланс був досягнений мирним шляхом.

Невстранец
19.02.2007, 15:52
Виктория, Вам не угрожают, а предупреждают. Когда на территории ЧССР находились советские ракеты, таки да, действительно, довольно много ракет с территории ФРГ было нацелено на ЧССР. После того, как их убрали - на территорию Чехии ничьи ракеты гарантированно нацелены не были (они слишком дорогие, чтобы куда попало их нацеливать). Вам это не показалось плюсом, видно, привыкли? :) Раз так уж сами хотите, и без чужих ракет оказалось жизнь не в кайф, теперь опять (скорее всего) будут нацелены ракеты на Чехию, уже с другой стороны. И не надо впадать в истерики от нормальной реакции российских военных. :)

Дядя Ваня
19.02.2007, 15:52
Цікаво, а коли існував такзваний "Варшавський блок", то російським ракетам можна було розміщуватися на території Чехословакії, правда? І росіянам це ніяк не заважало. Але от коли Польща та Чехія є членами НАТО, обов´язком котрих є дотримуватися зобов´язань стосовно і інших країн-членів НАТО (до цієї категорії спадає теж розміщення притиракетної оборони як засіб безпеки в Європі), то росіян це виводить з міри. А чому?

Г-жа Виктория! Во временя Варшавского блока размещение советских ракет в Чехословакии или Польше было абсолютно логичным и США от этого раздражались очень мало. Зато стоило только попробовать разместить на Кубе.... :eek: Вы помните, чем это тогда закончилось и чем МОГЛО закончиться?

Дозвіл стосвно розміщення ПРО є лише справою тих країн, де вони будуть розміщені.

Пожалуйста, пусть размещают. Это их дело, никакая Россия тут воспрепятствовать не сможет.

Чого Росія знову погрожує і втручається у справи інших суверенних країн?

Никакого вмешательства нет. Россия не указывает никому, размещать системы ПРО или не размещать. Это только ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ об ответных действиях на которые Россия имеет право так же, как и Польша с Чехией размещать системы ПРО.

MARTINI
19.02.2007, 15:56
Капітан , хіба там ракетні бази розміщують? Наскільки я зрозумів, йдеться про радари. Тож яка логіка Росії? Протестувати проти встановлення радарів і націлювати свої ракети на ті країни, де радари встановлено. Таким чином РФ навпаки підтверджує, що не даремно європейці прагнуть захиститися протиракетними установками

Дядя Ваня
19.02.2007, 15:58
Таким чином РФ навпаки підтверджує, що не даремно європейці прагнуть захиститися протиракетними установкам

Зачем? Пока нет радаров, никто на них не нацелен.

Boris_Kiev
19.02.2007, 15:59
Вікторіє, ЇМ же треба виправдовувати своє призначення, тягти з бюджету гроші (в них, здається, на одного солдата - 2 генерали), розміщувати замовлення на підприємствах ВПК, отримуючі неслабкі "відкати".

Китайськими петардами, бач, гребують. "У советских собственная гордость". :)

Viktoria Jichova
19.02.2007, 15:59
Віка, пояснення є і в принципі дуже просте - конкуренція, ціною якої є як життя, так і вплив на світові цінності (єкономіку, політику). Дії Росії цілком логічні і виправдані - розміщення ракетних баз "під носом" не може не викликати відповідн