Показати повну версію : мене тут не буде деякий час
причина:
упереджене ставлення однієї дописувачки.
на знак протесту я покидаю шановне товариство.
Весь в очах, проте хрестослівка з фраґментами не піддається - замість дефіляд лучче гілку про "блакитних" започаткувати. ;)
Viktoria Jichova
13.02.2007, 15:06
Це пан Пупер стосовно мене.
Можу свій лист, пане Пупере, і оприлюднити, якщо цього бажаєте. Мені приховувати нічого. Але ЛФ, гадаю, не "заслужив" такого приниження, щоб перечитувати та з´ясовувати особисті відношення окремих форумчан. Гадаю, що не треба зайвий раз скандалізувати такі елементарні речі, як порядність та толеранція один до одного.
З повагою,
Вікa
New Shrek
13.02.2007, 15:31
Я туть вже раз висловлював свої сентенції про віртуальну реальність,але не знайшов однодумців.Вся проблема в тому ,що окремі форумчани ,починаючи з (Lida)Оля Сокільники- Чікаго),тягнуть в інтернет реал.іІ рано чи пізно вступають в конфлікт з віртуальною реальністю. А вона живе сама по собі, по власним закономірностям,і не зважає на наші бажання.Щось згадалось: "И отряд не заметил потери бойца и яблочко песню допел до конца".
(Lida)Оля -Сокільники в приват теж скидувала мені,що я не підходжу форуму ,(читай їй).Де тепер вона?Як там ?: "Иных уж нет ,а те далече!" Ось через 19 годин з"явиться в триголова Нірвана.Віртуал рулить!!!!!!!!!!!
А може нам пора позбутися совкової ментальності і зрозуміти що ми різні? Як я писав на одному з форумів, що політика примусу до єдіномислія зазнала краху і ця країна перестала існувати. Давайте признаємо собі право на самовираз.
А може нам пора позбутися совкової ментальності і зрозуміти що ми різні?
Золоті слова, Педро... Сподіваюся, що у мене не буде нагоди їх Вам нагадати :)
А слова таки золоті. +1
Невже мене починають чути :)
Золоті слова, Педро... Сподіваюся, що у мене не буде нагоди їх Вам нагадати :)
Дякую, Капітане. Сподіваюсь також що мені не будуть нагадувати кожний раз в якій я країні живу і що я повинен розмовляти не на ЛФ а з кенґуру чи з аборигенами.
А слова таки золоті. +1
Ми Вас завжди чуємо, Мартіні. І сьогодні дуже Вам вдячні за те що форум є набагато затишніший.
Невстранец
13.02.2007, 15:48
А слова таки золоті. +1
Ну, MARTINI, Вашу роль в нашем воспитании переоценить невозможно, но надо быть объективным. Pedro и раньше говорил такие слова, и даже не раз.
Дякую, Капітане. Сподіваюсь також що мені не будуть нагадувати кожний раз в якій я країні живу і що я повинен розмовляти не на ЛФ а з кенґуру чи з аборигенами.
ОК. Вибачте, якщо колись образив...
Людина до всього звикає, навіть до зашморгу. Посмикається, посмикається, та й звикає.
МARTINI, мені теж, будь ласка, +1. :D
ОК. Вибачте, якщо колись образив...
Не думаю, Капітане. В нас була полеміка лише раз і то я дорікав Вам що Ви недостатньо захищаєте форумчан від певних елементів. По долгу служби:) .
Для цього є модератори. По долгу служби.
Дякую. Я сьогодні відчув.
Мене до речі мабуть також не буде - 38 С і не хоче падати :( Прийдеться розважатись деякий час у горизонтальному положенні :)
Купіть лаптоп. З ним можна на форум у горизонтальному положенні дописувати, лежачи на дивані :) Ось як я зараз :)
Купіть лаптоп. З ним можна на форум у горизонтальному положенні дописувати, лежачи на дивані :) Ось як я зараз :)
Та розумієте яка справа - не можу купити лаптопа і лежати з ним на ліжку, бо жінка каже що від нього брильянти на ковдрі тускніють... :rolleyes:
Мене до речі мабуть також не буде - 38 С і не хоче падати :( Прийдеться розважатись деякий час у горизонтальному положенні :)
Швидкого Вам видужання. Думаю Ви знаєте яке найкраще лікування. В часи моєї молодості то була горілка з перцем. Але молодість пройшла і я давно не був в Україні, так що не знаю яке там лікування зараз дуже популярне.
100% - горілка з перцем і під перину. А від кашля краще всього - парне молоко з смальцем... Мене батько так навчив, на разі допомагало.
Але з роботи падлюки не відпускають, так шо сижу і всіх заражую :)
Liliyah Romanova
13.02.2007, 19:17
Эх-х, заздрю я Вам... Цілими днями як риба об лід... хоч би одна дописувачка... упередилась :D
Капітане, можу вас заспокоїти. Ви на моє упередження вже давно заслужили і воно вам належить уже з рік, мабуть... :)
Liliyah Romanova
13.02.2007, 19:19
Я туть вже раз висловлював свої сентенції про віртуальну реальність,але не знайшов однодумців.Вся проблема в тому ,що окремі форумчани ,починаючи з (Lida)Оля Сокільники- Чікаго),тягнуть в інтернет реал.і рано чи пізно вступають в конфлікт з віртуальною реальністю.А вона живе сама по собі, по власним закономірностям,і не зважає на наші бажання.Щось згадалось:"И отряд не заметил потери бойца и яблочко песню допел до конца".
(Lida)Оля -Сокільники в приват теж скидувала мені,що я не підходжу форуму ,(читай їй).Де тепер вона?Як там ?:"Иных уж нет ,а те далече!"Ось черз9 годин з"явиться в трьох головах Нірвана.Віртуал рулить!!!!!!!!!!!
Знаєте, що? Ви на Олю не наганяйте!!! :mad:
Оля якраз дуже класна! От млинець, отак взяти і зденервувати!
За Нірванами вам сумно???!!! :eek: :eek: :eek:
Таке враження, що тепер форум лише збоченців притягує... :mad: :mad: :mad: Тьху!
Я туть вже раз висловлював свої сентенції про віртуальну реальність,але не знайшов однодумців.Вся проблема в тому ,що окремі форумчани ,починаючи з (Lida)Оля Сокільники- Чікаго),тягнуть в інтернет реал.і рано чи пізно вступають в конфлікт з віртуальною реальністю.А вона живе сама по собі, по власним закономірностям,і не зважає на наші бажання.Щось згадалось:"И отряд не заметил потери бойца и яблочко песню допел до конца".
(Lida)Оля -Сокільники в приват теж скидувала мені,що я не підходжу форуму ,(читай їй).Де тепер вона?Як там ?:"Иных уж нет ,а те далече!"Ось черз9 годин з"явиться в трьох головах Нірвана.Віртуал рулить!!!!!!!!!!!
Пане Шреку, Lida (Оля) зі Сокільник - Сіетлу, не далече! :) Є майже кожний день тут. Деколи доводиться чекати на Асьці, то читає що ви всі тут пишете. Просто писати нема охоти! І приємно, що Ви тут залишилися і пишете, бо, пам"ятаю, писали, що форуми для підлітків....;) А кажете, що то я Вам говорила, що Вам тут не місце. Щось певно сплутали за давністю часу! ;)
А те, що неприязнь між нами була, то я не заперечую! І зараз от при всіх вибачаюся! Хоча мала то вже давно зробити в приваті. Я Вас прийняла тоді за зовсім іншу особу! Тому так Вам різко і відповіла, коли Ви мені в Приват написали. :) Але, думаю, Ви мені за це аж тепер вибачите?! :)
П.С. Лілю, дякую, що Ви про мене хорошої думки. :) Я про Вас ЩЕ кращої!:p
Liliyah Romanova
13.02.2007, 20:41
Олю, повертайтеся будь ласка! Тут на вас не лише я чекаю! :)
Олю, повертайтеся будь ласка! Тут на вас не лише я чекаю! :)
А ще більше тих, що перехрестилися від того, що я звідси пішла! :D
Шреку, та відпустіть мені вже той тяжкий гріх відносно Вас, бо мені на роботу треба бігти! :p
Liliyah Romanova
13.02.2007, 21:23
Шреку, та відпустіть мені вже той тяжкий гріх відносно Вас, бо мені на роботу треба бігти! :p
То, може, після того як вони перехрестилися, з них і демони повиходили?! :D Вертайтеся!
New Shrek
13.02.2007, 22:20
Вибачаюсь ,що своїм дописом викликав таку увагу до своєї скромної персони.Пояснення щодо моєї позиції я виклав в приватному повідомленні.Публічно ж оголошую ,що не тримаю на пані Олю ніякого зла,і не вважаю її ні в чому винною щодо мене.
А в щёчку?! :)
Эх, вспомнились братания времён 1-й, 2-й и проч. волн форума :)
А какая сволочь Бухгалтера обидела? :) Бухгалтер, где вы? :)
Да, ежели всё время натыкаешься на копья, то где-то на другом их конце должны быть и рыцари от них, с благородным сердцем :), это утешает и ускоряет заживление :)
"...И просветлеют наши взгляды,
Угаснут склоки в пять минут,
А если кто-то будет гадом -
Его простят, но не поймут.
Когда-нибудь, когда-нибудь, когда-нибудь
Нас приведёт нелёгкий путь
Куда-нибудь когда-нибудь..." (Иваси)
:)
Олю вітаю із поверненням (сподіваюся) :)
А Бухгалтер справді був класний персонаж, весилий мужик
шкода, що не приходить більше
Полковник
14.02.2007, 00:40
Шо??? всё??? вернулась?????:eek:
Ох и накрестился я за это время!!!!!:D :D :D
Здравствуйте, Оля!
Liliyah Romanova
14.02.2007, 01:44
Нарід, Оля ще сумнівається, чи вертатися. Давайте її як снігурочку кликати (мене одну вона не слухає)!
Олю, і Ви тут? Переважна більшість ЛФ дуже рада Вас тут знову бачити.
Не ображайтеся на деякі необережно сказані слова. Памятаєте, "Скільки я раз маю прощати брату своєму? До семи раз? Не до семи, а..."
Та й форум з часу коли Ви його лишили зробився набагато затишнішим і чистішим...
Та й форум з часу коли Ви його лишили зробився набагато затишнішим і чистішим...
Хм, невдале висловлювання:-) Я б після такого навряд чи повернувся:-)
:) :) :)))))))))))))))))))) Ліда все зрозуміє правильно. ;)
:) :) :)))))))))))))))))))) Ліда все зрозуміє правильно. ;)
І Оля теж :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
І Оля теж :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ану переставайте приколюватися! :) Я правильно зрозуміла Петра!
Всім дякую за гарні слова! Шреку, рада, що ми порозумілися! ;)
Уряяяя!!!! Оля!!! Я так за вами скучила! :)
Liliyah Romanova
14.02.2007, 21:33
ОЛЮ!!!!!!!!!
http://img.123greetings.com/eventsnew/fkt_welcome/1065-014-06-1056.gif
В мене другий мій син на саксафоні грає...Як Ви знали, що я саксафон "абажаю"?! ;)
Вашого сина звуть Біл Клінтон? :)
Liliyah Romanova
20.02.2007, 16:08
От я тепер теж пропадатиму, бо на роботі інету немає. Хіба у середу писатиму.
Всіх вітаю і сумую за дискусіями. Що поробиш? Таке життя. :)
От я тепер теж пропадатиму, бо на роботі інету немає. Хіба у середу писатиму.
Всіх вітаю і сумую за дискусіями. Що поробиш? Таке життя. :)
Лілю, ми на Вас чекатимемо! А яка робота у Вас зараз? ;)
Liliyah Romanova
21.02.2007, 02:32
Робота просто жах! Не дочекаюся вже, щоб поміняти... :(
Strategic Councel Survey Centre. Цілий день статистичні дані збираю. Здуріти можна! Дивно тільки, що то лиш мені не подобається. Всі решта, хто зі мною працюють, вважають, що то фан. ЖАХ!!!
Робота просто жах! Не дочекаюся вже, щоб поміняти... :(
Strategic Councel Survey Centre. Цілий день статистичні дані збираю. Здуріти можна! Дивно тільки, що то лиш мені не подобається. Всі решта, хто зі мною працюють, вважають, що то фан. ЖАХ!!!
це ж чудова робота, якраз по моїй спеціальності :)
хоча працюю зовсім не там;)
Liliyah Romanova
03.03.2007, 01:46
Еге, якраз!
Цілий день на телефоні і перед компом, де більше ніж 85 герц поставити не можна. І лиш дзвони до людей і питайся, чи вони би не хотіли анкету заповнити. ФУ!
Найсмішніше, що я вже тиждень прошу про звільнення, а мене не хочуть відпустити. Це ж треба! :D:D:D
І лиш дзвони до людей і питайся, чи вони би не хотіли анкету заповнити. ФУ!
А як Ви, Лілю, питаєте про це? ;) Методом " 200 слів на хвилину", щоб той , до кого Ви телефонуєте, не мав змоги і слова вставити з повідомленням, що він не хоче цієї анкети заповняти? ;)
Ого, 85 Гц! А хіба Ваш монітор не плоский?:(
Ліля, може Вас розсмішити і тоді відпустять, нє?;)
Liliyah Romanova
03.03.2007, 02:31
Монітор не плоский, тоді би в мене не були червоні очі і спухлі повіки. :(
А от говорити доводиться ледь-ледь кокетливо і тоді фацети заповнюють ту анкету і ще й після закінчення питають, яка у нас погода. Зате почуваюся тоді прежахливо. З кобітами навпаки доводиться говорити дуже діловим тоном, але вони все одно зрідка погоджуються заповнити анкету з кобітою. Таке враження, що тільки якісь самотні люди або з особистими проблеми відповідаютьна дзвінки.
А говорити, Олю, я вже й справді навчилася дуже швидко, так що мене часом перепиняють, аби сповільнила, бо не можуть зрозуміти. :D То ж треба сказати і своє ім'я і від чийого імені телефону і чого стосується опитування. Деякі ще й про конфіденційність торочать у вступному слові... Нє, то не для мене робота.
Що ж це за контора з такими допотопними компютерами?
Liliyah Romanova
03.03.2007, 02:43
Ага, в них і headphones немає. А деякі інтерв'ю годину займають! І хто їх заповнюватиме?!?!? Але відома ця компанія на всю Канаду. Просто важко повірити...
Бачите, тут не так, як в Україні, що компутери лиш недавно з'явилися, тому старі компи - це майже норма.
Ой, зате ж яка суперова практика англійської !.. :)
Liliyah Romanova
03.03.2007, 02:53
Еге ж, і випробування нервів також.
Дуже типовий діалог:
- Is now a convenient time for you to complete the survey?
- No.
- When will be better time to call you back?
- NEVER!!!
Еге ж, і випробування нервів також.
Дуже типовий діалог:
- Is now a convenient time for you to complete the survey?
- No.
- When will be better time to call you back?
- NEVER!!!
:( щиро співчуваю
для мене легше 100 листів по роботі написати, аніж раз подзвонити...
Liliyah Romanova
12.03.2007, 01:58
:( щиро співчуваю
для мене легше 100 листів по роботі написати, аніж раз подзвонити...
Дуже дякую! Я собі теж співчуваю. ;) :)
До речі, а де Пупер? Десь пропав , цікавий був дядько...
нікуди я не пропав...
часу не було...
Все, что имеет свое начало, - должно иметь и конец :) Я - не исключение из правил :rolleyes:
В последнее время мне в голову все чаще приходил один вопрос – что труднее – бросить курить или покинуть форум? Последнее занятие отнимает у меня гораздо больше времени…хотя и приносит удовольствие от общения, да и здоровее как-то :) Но, я решил начать именно с этого. Возможно некоторые (надеюсь их не так уж и много) вздохнут с облегчением, но смею тешить себя надеждой, что таких будет меньшинство :o
Признаюсь, довольно непросто было принять такое решение – каждый из постоянных участников поймет меня, почему.
Возможно изредка я буду заходить на форум…с Вашего разрешения оставлю за собой такое право :) Но сегодня – мой последний день на Львовском Форуме.
И еще – хотелось бы уйти красиво. Прошу прощения у всех, кого преднамеренно, или не ведая что творил, - обидел.
До свидания, друзья… Было просто невероятно приятно с Вами общаться! :)
Всегда к Вашим услугам, Капитан
Невстранец
19.03.2007, 15:18
Красиво было бы на 1500-м сообщении уйти, с кармой 150 ;)
Счастливо!
А я даже не заметил...постараюсь... Честно!
Спасибо, Невстранец :)
Капитан, я тут тоже не весь день вишу, но захожу каждый день... Поэтому не исчезайте с форума, ведь вас точно будет не хватать...
Да и мне Вас будет нехватать, чего греха таить... Вот у меня отец - ему 50 лет. Он все никак не может бросить курить... В етом плане - не хочу быть похожим на него :)
Капитан, не сравнивайте несравнимое... Тогда бросьте и всех своих близких друзей тоже, раз они забирают ваше личное время и не дают возможности поваляться бездумно около телевизора.. :)
Нет, Зетта. Игра слов :) Не друзья забирают мое личное время, - а я сам его забираю у себя. Даже когда желание совпадает с возможностью, человеку всегда приходиться делать выбор.
New Shrek
19.03.2007, 16:11
Скорблю вместе с zet! New Shrek.
Скорблю вместе с zet!
Ей, я только из форума :D
ЗЫ:
- как Ваше здоровье?
- и не надейтесь!©
New Shrek
19.03.2007, 17:29
Рад батенька ,рад ! о то тут нежно поясняю молодому "не там пишешь " а он намекивает "Сам дурак...."
Тю... Який же Ви після цього капітан! http://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gifhttp://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gifhttp://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gifhttp://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gifhttp://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gifhttp://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gif
Красиво было бы на 1500-м сообщении уйти, с кармой 150
Дякую, Невстранец! Класна ідея !!! :D Цього не допустити - в наших силах ;)
Ага, забаньте на дорожку :D
Чого зразу "забаньте" :)
Можна оффтопчики наприклад підчистити :)
Можна оффтопчики наприклад підчистити
Як би так і в житті можна було...Р-р-раз!!! і підчистив! :) Дякую, Мартіні, але такий злісний оффтопщик як я, спаскудить Вам роботою по "чистці" цілий вечір, який Ви набагато приємніше можете провести за келихом прохолодного пива, в компанії гарної кобіти :)
У Капітана на носі підвищення? ;)
У будь-якому випадку, Капітане, на вагітні посиденьки мусите приходити, поки ми не народимо ;)
Кеп, та який нафік вечір? 30 сек!!!
Знайти всі дописи від Капітан - Вибрати всі - Видали вибрані дописи :p
Майора - через 1,5 року... якщо не повезе :)
У будь-якому випадку, Капітане, на вагітні посиденьки мусите приходити, поки ми не народимо
Ума, Вас я обов"язково привітаю. Обіцяю, мем :)
Ума, Вас я обов"язково привітаю. Обіцяю, мем :)
та у нас там такий конвейєр... я навмисне написала, поки ми всі не народимо - бо то, я так зрозуміла, процес безкінечний буде :D :D :D
Кеп, я за вами вже плачу,
http://s5.rimg.info/c70e5b7a779d4c749accb813b5634e05.gif
ви так назовсім не йдіть, хто ж нам тепер компліменти говорити буде?
Viktoria Jichova
19.03.2007, 22:58
Все ж сподіваюся, Капітане, що передумаєте та повернетеся. Але ж якщо ні - дозвольте побажати Вам у житті всього найкращого, а головне - щастя у всьому. І багато-багато любові у сім´ї.:) :) :)
Капітан, Капітан, улыбнитесь!;) :) :)
Полковник
19.03.2007, 23:57
Прослезился!
Ладно, Капитан, всё будет пучком!
Сказали же, что будете наведоваться!
Значит, как говорит мой сын (2,5 года) "Пока, исё всетимся!" :)
П.С. Лично мне Вас будет не хватать!
Liliyah Romanova
20.03.2007, 00:22
З власного досвіду можу сказати таке, що часом просто перенасичення приходить. А часом і залежність...
Я вже навчилася відходити від форуму на кілька днів, або й місяців і не сумувати за ним. Просто відпочити, аби потому з новими думками вернутися на форум. І ще й усвідомити, як багато я у себе відібрала, коли сюди не з'являлася.
Це дуже корисна профілактика, якщо надовго не затягується. :)
Мені також хочеться чухнути звідси, хоча на відміну від випадку з капітаном, тут багато хто зрадіє, нє?
Всіх благ!
Миху, а Ви хочете перевірити чи хтось буде плакати??? :)
Миху, а Ви хочете перевірити чи хтось буде плакати??? :)
:D :D :D :)
капітан був найпопулярнішою людиною на форумі...
зле...
що пішов...
Це все Пупер винен, він гілку відкрив ....
До речі, про рейтинги http://forum.lvivport.com/misc.php?do=topposters
піду я у садочок наїмся хробачків...
Це все Пупер винен, він гілку відкрив ....
До речі, про рейтинги http://forum.lvivport.com/misc.php?do=topposters
У першій трійці - Мих, Капітан і Пупер....;)
levandivka
20.03.2007, 07:09
Шкода :(
http://www.hrono.ru/img/lica/hru_brezh.jpg
Капітане, Ви там трохи відпочиньте і того.... не видумуйте! :) Вертайтеся! ;)
Шкода :(
http://www.hrono.ru/img/lica/hru_brezh.jpg
схоже на "хайль гітлер"...
Досвиданья , до нових встрєчь
http://www.nm.md/files/y2003/11/28/img/69.jpg
Степаныч
20.03.2007, 16:09
Кеп, та який нафік вечір? 30 сек!!!
Знайти всі дописи від Капітан - Вибрати всі - Видали вибрані дописи :p
:D :D :D І так буде з усіма?
levandivka
23.03.2007, 08:53
Читайте уважно: Видали вибрані дописи
А у Кепа така сила волі!!! вражає!!! ріспект! ;)
Може він вже під іншим ніком зареєструвався?:)
А де подівся пан Петро з Австралії? Він же ж Педро, він ж Сальватор.
New Shrek
24.03.2007, 09:58
Він же ж Педро, він ж Сальватор.Полковник каже, що Педро грає в КВН
Полковник каже, що Педро грає в КВН
палковніку вірити — себе не поважати...
краще спитати у самого педро...
мене не буде трохи часу...
мене не буде трохи часу...
готуєтеся до свят? ;)
готуєтеся до свят?
угу, малює..... писанки
levandivka
17.04.2007, 17:30
Мене тут не буде деякий час... До понеділка.
У чужій стороні не сильно розчитаєшся, та й графік там "щільний".
Доброї всім кави! :)
:(
нехорошу я гілку започаткував....
повертайтеся, левандівко....
Liliyah Romanova
17.04.2007, 18:16
нехорошу я гілку започаткував....
А ти виступай із протествми, як Петрик П'яточкін: "це ж моя пісенька..." ;)
Левандівко, без Вас вранішніх постів не буде. ;) Так що не довго там затримуйтеся! Щасливого повернення! :)
levandivka
18.04.2007, 01:34
Дякую!:o
За пів години в путь-доріженьку.
Відверто кажучи, не сподівався ТАКих ваших "па-па"...
Прийдеться узурпувати ключ від компутерової кімнати (коли доїду до того Вроцлава :( ).
До зустрічі!
Не сваріться, бдлск.
Мене тут не буде деякий час. Який саме точніше - сказати важко. :)
Сподіваюся, що форум буде прагнути до нових висот, і нові модератори на його вершині будуть тому сприяти. І сподіваюся, що буде як і в реалі "никто не забыт и ничто не забыто", і хтось принесе вдячну квіточку до обеліска тим безстроково забаненим, які сподвигли форум до змін на краще, заплативши за це власним форумським "життям".
Дуже вдячна форуму за приємно проведений час на протязі останніх двох років, особливо гілочці поезій, яка дала мені можливість опублікувати свої вірші з нікому не демонстрованих зошитів "самвидав".
Усім всього найкращого і побільше сонечка в житті! :)
New Shrek
20.04.2007, 18:55
нові модератори на його вершині будуть тому сприяти.
Оппа http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=37423&postcount=1 маленькое рондо...
New Shrek
20.04.2007, 18:57
Хто наступний?
New Shrek
20.04.2007, 18:58
Запрошуємо панове ,запрошуємо....
Liliyah Romanova
20.04.2007, 19:05
Хто наступний?
:D:D:D:D:D
Оппа http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=37423&postcount=1 маленькое рондо...
щось я не зрозумів....
New Shrek
20.04.2007, 23:40
щось я не зрозумів....
Мене тут не буде деякий час. Який саме точніше - сказати важко.
Сподіваюся, що форум буде прагнути до нових висот, і нові модератори на його вершині будуть тому сприяти. пише Фрезія.
Рондо то музична форма ,по простому повернення до початку :ти написав в першому пості шо тебе не буде ,вона йде ,ти модер ...рондо...
New Shrek
09.05.2007, 18:42
Цитата:
Допис від afterstep
Шреку, ви NetAMS пробували? якщо так - ваші враження?
Питання неактуальне - я вибув з форуму
Эти горестные проводы ВИА"ДОБРЫ МОЛОДЦЫ " текст песни http://www.mus.nm.ru/albums/dob_mol1.htm
New Shrek
09.05.2007, 18:55
Що знову жіноча рада в дії?
Що знову жіноча рада в дії?
взагалі-то: частково....
пан афтерстеп не зовсім ввічливо відповів олі....
простіше було перепросити... :( :( :(
сподіваюся, що бан не надовго...
Liliyah Romanova
09.05.2007, 19:00
взагалі-то: частково....
пан афтерстеп не зовсім ввічливо відповів олі....
простіше було перепросити...
сподіваюся, що бан не надовго...
Що? Де? Мені розкажіть!!!
Що? Де? Мені розкажіть!!!
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=71440&postcount=445
Liliyah Romanova
09.05.2007, 19:09
Ого, це так до Олі?!?!?!
Тільки його не забанили. Він лише червону картку дістав.
New Shrek
09.05.2007, 19:16
жаль ,гарний хлопака був,вже майже Капітана замінив
Liliyah Romanova
09.05.2007, 19:24
гарний хлопака був,вже майже Капітана замінив
А він вже не повернеться?
простіше було перепросити...
жаль ,гарний хлопака був,вже майже Капітана замінив
Был, есть и будет :) Возможно, не на этом форуме...
Liliyah Romanova
09.05.2007, 19:30
Одного не розумію: чого він так зірвався. Ніби на джентельмена виглядає.
Deus igrok
09.05.2007, 19:40
Ніколи не розумів суті покарань на форумах. Є ж стільки шляхів то обійти.
New Shrek
09.05.2007, 19:43
Є ж стільки шляхів то обійти.Помилочка вийшла ,шеф адресу бачить
New Shrek
09.05.2007, 19:45
суті покарань на форумах
А суть проста,скопійована у Свідків Єгови -відсторонення від спілкування зі збором
Deus igrok
09.05.2007, 19:51
Помилочка вийшла ,шеф адресу бачить
Якщо Ви про IP, то можна бути з України, а через хвилину з Конго =) Хоча, я думаю, Ви і самі розумієте.
А суть проста,скопійована у Свідків Єгови -відсторонення від спілкування зі збором
На форумах з відвідуванністю понад 3к в день за хамство - попередження. Потім 12 годинне відсторонненя. І тільке рецедив - місячна мовчанка. Але людські амбіції немають меж. Так ? =)
Якщо Ви про IP, то можна бути з України, а через хвилину з Конго =) Хоча, я думаю, Ви і самі розумієте.
я теж колись цим бавився, але це перша ознака, що людина щось приховує...
Одного не розумію: чого він так зірвався. Ніби на джентельмена виглядає.
Те, що мужчина є вихованим, насамперед, виказує його манера спілкування з жінками. Всі знання меркнуть перед хамством. :(
Liliyah Romanova
09.05.2007, 20:40
Те, що мужчина є вихованим, насамперед, виказує його манера спілкування з жінками. Всі знання меркнуть перед хамством.
То все можна перебороти, якщо мати сміливість перепросити.
Deus igrok
09.05.2007, 20:43
Те, що мужчина є вихованим, насамперед, виказує його манера спілкування з жінками
=))))))))))))))))) Жінки кращі за чоловіків ? Демократія вчить , що ми усі рівні. Та й біблія теж =)
=))))))))))))))))) Жінки кращі за чоловіків ? Демократія вчить , що ми усі рівні. Та й біблія теж =)
Те саме стосується і жінок.
New Shrek
09.05.2007, 20:46
Та й біблія теж Помилочка вийшла,біблія такого не вчить
То все можна перебороти, якщо мати сміливість перепросити.
До того краще не доходити...:mad:
Liliyah Romanova
09.05.2007, 20:49
Жінки кращі за чоловіків ?
У вас комплекс неповноцінности? ;)
Рівні вони, рівні. Але різні.
Манери також різні. Але одні й ті самі манери чи їх брак, можуть належати будь-якій особі незалежно від статі.
Deus igrok
09.05.2007, 20:52
У вас комплекс неповноцінності?
У Вас звичка робити висновки із запитань?
Liliyah Romanova
09.05.2007, 20:54
А якщо запитання звучать як закиди? :D
Те, що мужчина є вихованим, насамперед, виказує його манера спілкування з жінками. Всі знання меркнуть перед хамством. :(
олю, бувають випадки коли людина гарячкує...
це неприємно, але таке трапляється...
потім люди, як правило, шкодують....
New Shrek
09.05.2007, 21:06
Цитата:
Допис від Liliyah Romanova
У вас комплекс неповноцінності?
Вони тебе затюкають,то до мене тіко не можуть добратись ,а хочеться сильно
Держись солдат .генералом будеш
вас "тюкають" "наші" жіночки?...
New Shrek
09.05.2007, 21:23
ПИСЬМО В РЕДАКЦИЮ ТЕЛЕПЕРЕДАЧИ
"ОЧЕВИДНОЕ НЕВЕРОЯТНОЕ"
ИЗ КАНАТЧИКОВОЙ ДАЧИ
Дорогая передача! Во субботу чуть не плача,
Вся Канатчикова Дача к телевизору рвалась.
Вместо, чтоб поесть, помыться, уколоться и забыться,
Вся безумная больница у экрана собралась.
Говорил, ломая руки, краснобай и баламут
Про бессилие науки перед тайною Бермуд.
Все мозги разбил на части, все извилины заплел,
И канатчиковы власти колят нам второй укол.
Уважаемый редактор! Может лучше про реактор,
Про любимый лунный трактор? Ведь нельзя же, год подряд
То тарелками пугают, дескать, подлые, летают,
То у вас собаки лают, то руины говорят.
Мы кое в чем поднаторели - мы тарелки бьем весь год,
Мы на них уже собаку съели, если повар нам не врет.
А медикаментов груды - мы в унитаз, кто не дурак,
Вот это жизнь! И вдруг Бермуды. Вот те раз, нельзя же так!
Мы не сделали скандала - нам вождя недоставало.
Настоящих буйных мало - вот и нету вожаков.
Но на происки и бредни сети есть у нас и бредни,
И не испортят нам обедни злые происки врагов!
Это их худые черти бермутят воду во пруду,
Это все придумал Черчилль в восемнадцатом году.
Мы про взрывы, про пожары сочиняли ноту ТАСС,
Тут примчались санитары и зафиксировали нас.
Тех, кто был особо боек, прикрутили к спинкам коек,
Бился в пене параноик, как ведьмак на шабаше:
"Развяжите полотенцы, иноверы, изуверцы,
Нам бермуторно на сердце и бермутно на душе!"
Сорок душ посменно воют, раскалились добела.
Вот как сильно беспокоят треугольные дела!
Все почти с ума свихнулись, даже кто безумен был,
И тогда главврач Маргулис телевизор запретил.
Вон он, змей, в окне маячит, за спиною штепсель прячет.
Подал знак кому-то, значит, фельдшер, вырви провода.
И нам осталось уколоться и упасть на дно колодца,
И там пропасть на дне колодца, как в Бермудах, навсегда.
Ну а завтра спросят дети, навещая нас с утра:
"Папы, что сказали эти кандидаты в доктора?"
Мы ответим нашим чадам правду, им не все равно:
Удивительное рядом, но оно запрещено!
А вон дантист-надомник Рудик,у него приемник "Грюндиг",
Он его ночами крутит, ловит, контра, ФРГ.
Он там был купцом по шмуткам и подвинулся рассудком,
А к нам попал в волненьи жутком,
С растревоженным желудком и с номерочком на ноге.
Он прибежал, взволнован крайне, и сообщеньем нас потряс,
Будто наш научный лайнер в треугольнике погряз.
Сгинул, топливо истратив, весь распался на куски,
Но двух безумных наших братьев подобрали рыбаки.
Те, кто выжил в катаклизме, пребывают в пессимизме.
Их вчера в стеклянной призме к нам в больницу привезли.
И один из них, механик, рассказал, сбежав от нянек,
Что Бермудский многогранник - незакрытый пуп Земли.
"Что там было, как ты спасся?"- Каждый лез и приставал.
Но механик только трясся и чинарики стрелял.
Он то плакал, то смеялся, то щетинился, как еж.
Он над нами издевался. Ну сумасшедший, что возьмешь!
Взвился бывший алкоголик, матерщинник и крамольник,
Говорит: "Надо выпить треугольник. На троих его, даешь!"
Разошелся, так и сыплет: "Треугольник будет выпит.
Будь он параллелепипед, будь он круг, едрена вошь!"
Пусть безумная идея, не решайте сгоряча!
Отвечайте нам скорее через доку-главврача.
С уваженьем. Дата, подпись... Отвечайте нам, а то,
Если вы не отзоветесь мы напишем в "Спортлото".
олю, бувають випадки коли людина гарячкує...
це неприємно, але таке трапляється...
потім люди, як правило, шкодують....
Погарячкувати можна, але не опускатися до словесних образ, правда? Ми ж один одного не бачимо, то для чого якісь ще образливі припущення щодо зовнішності робити? Інших аргументів нема, хіба що...
Liliyah Romanova
09.05.2007, 22:21
А у вас явно завищена самооцінка. ;):D:D:D
мені просто шкода, олю, що афтерстеп піде з форуму...
Liliyah Romanova
09.05.2007, 22:27
Чому піде?
А я що, чекаю його відходу? Він мені не заважає. Але хамство я замовчувати не радила би. Один вже тут два роки жінкам хамив...Раз людина може так не контролювати свої дї, то він би на це рано, чи пізно нарвався...А як п"яний був, то хай вибачиться і надалі веде себе об"єктивно до всіх.
то до мене тіко не можуть добратись ,а хочеться сильно
Мені тільки одного хочеться - щоби Ви мене не зачіпали! :rolleyes: Але помріяти, що так всім хочеться Вас дістати, не зле. Неодруженим чоловікам то самогідності додає...;)
Чому піде?
образився за картку...
Мені тільки одного хочеться - щоби Ви мене не зачіпали! :rolleyes: Але помріяти, що так всім хочеться Вас дістати, не зле. Неодруженим чоловікам то самогідності додає...;)
пан нью шрек неодружений?!!... :eek:
мабуть це теща... :(
Deus igrok
09.05.2007, 23:46
Особа ображається на припущення, коли останнє є вірнимhttp://www.timezero.ru/i/smile/ponder.gif Думка в слух
А якщо запитання звучать як закиди?
Вас це турбує? Хочете про це поговорити? (с) =)
http://www.timezero.ru/i/smile/guns.gif
треба створити розділ "без цензури"....
щоб можна було "випускати пару"...
але без матюків!!!
і щоб ніхто не ображався, якщо там щось "таке" написано....
:) :) :)
Boris_Kiev
09.05.2007, 23:58
треба створити розділ "без цензури"....
щоб можна було "випускати пару"...
Колись я створив такий розділ - "Ринг або выйдем, поговорим!". Так його заспамили анекдотами.
Колись я створив такий розділ - "Ринг або выйдем, поговорим!". Так його заспамили анекдотами.
чистити треба було....
хоча гумор — це теж розрядка... :)
Boris_Kiev
10.05.2007, 00:30
Ага! Почистиш! Як там 2/3 форумлян відмітилися. :)
На тому движку тільки адмін міг переносити окремі дописи. А модератор - тільки гілку з розділу до розділу.
Теж корисна функція: наприклад, забанений флудив до "обговорень". Так на ніч я ту гілку перекидав з "обговорень" до "політики", а вранці - назад :)
і слава Богу....
означає, що "пару випустили"....
стресу немає.... :)
або ж іронічно до цього ставилися.... :)
що теж непогано...
Liliyah Romanova
10.05.2007, 17:27
Вас це турбує? Хочете про це поговорити? (с) =)
Можна. На гілці про феміністок. ;)
Лида. Я Вам співчуваю. Може Афтерстеп ще вибачиться.
А на рахунок того що прєзіраєте, мабуть я згоден.
Ось ще допис в "тему" з іншого форуму :
Mi spasli vas ot polyakov, a vi ze prostitutki, kak tol`ko Rossii stalo tyazelo vi ot nee pobezali. Hotya eto ne udivitel`no, chto mozno ozidat` ot naroda rozdennogo prostitutkami, kotorih kto tol`ko ne dral...
Liliyah Romanova
10.05.2007, 18:16
образився за картку...
Ну, нічого собі. Якби я таке комусь із форумлян написала, як він Олі, то би гідно прийняла червону картку. Чого ображатися? Що за дитячість?
New Shrek
10.05.2007, 18:18
А де простітутки ....я шось пропустив....
Liliyah Romanova
10.05.2007, 19:20
А де простітутки ....я шось пропустив....
На іншому форумі, Шреку. ;) Ви пропустили слова Данила
Ось ще допис в "тему" з іншого форуму
неприємна тенденція...
погиркалися — розбіглися...
Liliyah Romanova
10.05.2007, 20:23
неприємна тенденція...
погиркалися — розбіглися...
На жаль. І дуже дивна тенденція. Якась дитячість і недозрілість.
неприємна тенденція...
Неприємна тенденція є в деяких людей образити когось навмисне, чи ненароком, а тоді ще й ображатися за покарання. І вважати себе мало не жертвою.Дуже доречний тут підпис в Читателя...
Неприємна тенденція є в деяких людей образити когось навмисне, чи ненароком, а тоді ще й ображатися за покарання. І вважати себе мало не жертвою.Дуже доречний тут підпис в Читателя...
оля, може ви мені тоді скажете де соломія?...
бо я її не бачу...
Liliyah Romanova
11.05.2007, 00:24
оля, може ви мені тоді скажете де соломія?
По-моєму, у Соломії просто нема часу на форум. Може, я помиляюся.
оля, може ви мені тоді скажете де соломія?...
бо я її не бачу...
Cкажу. :) Жива-здорова. На форум не приходть, бо надоїло їй з маскалями воювати.;) Казала, що тусується десь на якомусь лайфджорналі. До того ж чекає знову на поповнення на осінь - матиме синочка. :)
якщо буде можливість: скажіть їй, що її тут чекають...
я люблю лілю, люблю вас, люблю соломію..
Liliyah Romanova
11.05.2007, 05:16
Пупере, може, то на гілку для мам? ;)
(тихонько так... взаємно... я теж багатьох форумчан люблю)
levandivka
11.05.2007, 06:06
Радше, у нову: "Прийшла весна!"
якщо буде можливість: скажіть їй, що її тут чекають...
Перекажу. Обов"язково! :) З Днем Мами вітатиму і скажу.
Взаємно. ;)
Ну зхнаєте, Пупере, це вже змахує на мусульманство.:D
Зелицяєтеся?:D
якісь ви однобокі всі...
а ви, миху, не любите хіба?...
якби не любили — не заходили б на форум...
:p :p :p
Liliyah Romanova
13.05.2007, 06:01
Пупере, а ти мій secret message прочитав? Чи не знайшов? ;)
Пупере, а ти мій secret message прочитав? Чи не знайшов? ;)
якби ще я знав де шукати... :)
Liliyah Romanova
13.05.2007, 22:55
якби ще я знав де шукати...
Повідомлення 177 у цій темі. ;)
а ви, миху, не любите хіба?...
якби не любили — не заходили б на форум...
нинадо стрілки на Миха переводити, нинадо....
Liliyah Romanova
13.05.2007, 23:09
а ви, миху, не любите хіба?
Мих любить, але не признається. :D:D:D
Мих любить, але не признається.
Все то Ви знаєте....
Liliyah Romanova
13.05.2007, 23:27
Все то Ви знаєте...
"шибковумна", нє? :D:D:D
нє
посягання на авторські правА?
Liliyah Romanova
14.05.2007, 08:36
посягання на авторські правА?
Миху, це вже давно стало хітом і "достоянієм" форуму. Я мушу себе навмисне контролювати, аби того ще й у побуті не говорити. :D
Я мушу себе навмисне контролювати, аби того ще й у побуті не говорити. :D :D :D
У мене був такий знайомий, він майже кожне речення закінчував так: "вуйку, нє":D
Їду до Львова, коли вийду на форум - не знаю. Може, буду мати час і бажання зробити це у Львові, а, може, вже після повернення в USA. Менше з тим, всім па-па, і бажаю всім гарно провести літо.
Полковник
16.06.2007, 22:59
Їду до Львова, коли вийду на форум - не знаю.
Не, ну какие болтунишки эти Лбвовянки. Почти уверен, что поход в интернет-клуб во Львове у Марии состоится минимум на второй день пребывания в этом замечательном городе!!!! :moskali:
Liliyah Romanova
16.06.2007, 23:32
Їду до Львова, коли вийду на форум - не знаю. Може, буду мати час і бажання зробити це у Львові, а, може, вже після повернення в USA. Менше з тим, всім па-па, і бажаю всім гарно провести літо.Маріє, взаємно! Гарного вам літа і гарно з'їздити!!! Будемо вас чекати. ;)
Liliyah Romanova
16.06.2007, 23:34
А я теж тепер зрідка на форум виходитиму. На вихідних лише. В інші дні буду "від раня до смерканя" на роботі. :( Починаю нову з понеділка. :)
Полковник
17.06.2007, 01:28
Починаю нову з понеділка. :)
Успехов! Надеюсь и уверен, что у Вас ВСЁ получится!!!
afterstep
17.06.2007, 21:34
"від раня до смерканя" на роботі
всіляких гараздів та успіхів. І щоб робота була до душі ;)
Черешенька
17.06.2007, 22:01
Мене, напевне, теж частково не буде, тобто буду з"являтися з "перешкодами" :). Сподіваюся, що форумчани під час моєї відсутності напридумують купу цікавих тем і я просто не зможу не долучитися до активних обговорень.
Бажаю всім сонячного і осяйного літа і метеликів та квітів у душі :)!!!
Boris_Kiev
17.06.2007, 22:59
Бажаю всім сонячного і осяйного літа і метеликів та квітів у душі
І в першу чергу - Вам !
http://img48.imageshack.us/img48/853/met1kz2.gif
Черешенька
17.06.2007, 23:39
Дякую і на тім, пане Борисе. Мої метелики щоправда дещо інші, але думаю, це справа смаків ;).
Boris_Kiev
18.06.2007, 00:54
Черешенько, можна без "пана" :)
Ось подивився -
Активні відвідувачі: 76 (3 учасників, 73 гостей)
Boris_Kiev, lotr_an, Черешенька
Не буду заважати приємній бесіді.
Добраніч !
Черешенька
18.06.2007, 00:59
Не заважаєте, Борисе. Мені і з Вами спілкуватися приємно, як і з іншими теж! Я ще на неті, бо спілкуюся з коліжанкою у віртуальному просторі, яку давно не бачила! І трішки тут теж. Роблю собі паузу. Сподіваюсь, що більше пояснень не треба.
І Вам гарних милих снів!!! :)
Їду до Львова, коли вийду на форум - не знаю.
А я теж тепер зрідка на форум виходитиму.
Мене, напевне, теж частково не буде, тобто буду з"являтися з "перешкодами" .
А ми ремонт розпочинаємо.:) ТАК НЕ ХОЧЕТЬСЯ!:crazy: Але ТРЕБА! :( От вже почала задумуватися, як то його пережити поскоріше... Певно складу графік :Робота - ремонт -сім"я - форум. Форум, як паузи для відпочинку.:)
З"явилась ненадовго. У Львові я відпочиваю, миюсь за строгим графіком, ремонти продовжуються, зустрічаюсь з товаришками, всіх за першим колом нарешті обійшла. На черзі друге коло. Інтернет в мене на діал-апі, дурдом повний, тому на форум буду ше з місяць заходити не часто і ненадовго.
З"явилась ненадовго. У Львові я відпочиваю, миюсь за строгим графіком, ремонти продовжуються, зустрічаюсь з товаришками, всіх за першим колом нарешті обійшла. На черзі друге коло. Інтернет в мене на діал-апі, дурдом повний, тому на форум буду ше з місяць заходити не часто і ненадовго.
Маріє, перше коло цікаве,а друге вже не дуже. :) Хіба що Ви ще не все пороздавали. :) Знаю то з досвіду...;)
І з діал-апом важайте. Я в 2005 році пару тисяч гривень мусіла заплатити.:)
США віддихає, я так зрозумів. У них навіть діал-апу немає....
Малоймовірна моя поява з 23 по 29 липня 2007 - їду до друга, інтернет в нього ще повільніший, ніж в мене.
дуууже малоймовірний був мій появ на форумі з 19 по 22 липня 2007 р.
що фактично і відбулося :)
--------------------------------------------------------------------------------
Шановні Колєги!
До вашої уваги повідомлення мого друга Lotr (Andrew)Андрія.
Андрій повідомив мене зручним для нього засобом, про те, що він їде на тиждень до українських Карпат, тобто на Гуцульщину, де як ви знаєте з інетом можуть бути на данному рівні проблеми, тому спілкування з Андрієм на Л.Ф. може перерватись...Хто чекає відповіді чи дописи шановного Андрія...зачекайте троха, з тиждень, перекуріть трохе, випийти кави...і глядиш час пройде непомітно!
Привіт-Бувай!
А я пам"ятаю,минулого року був чемпіонат світу зі снукеру,а я в Карпатах.То я там в неті і дізналася переможця.
Отак нет навіть в Карпатах зі мною!
А я пам"ятаю,минулого року був чемпіонат світу зі снукеру,а я в Карпатах.То я там в неті і дізналася переможця.
Отак нет навіть в Карпатах зі мною!
Молодець, так класно тримай далі своє комунікє, я думаю П. Андрій теж там знайде засібки та джалізки...але туди куди він їде не впевнений, що гуцулія зможе задовольнити його, інет ресурсами.
Та,в них всюди,на кожній хаті сателітарки.Я спочатку дивувалася,а потім мені пояснили-це в них не розкіш,а необхідність.
Та,в них всюди,на кожній хаті сателітарки.Я спочатку дивувалася,а потім мені пояснили-це в них не розкіш,а необхідність.
Та та то всій гуцулії у мене у хаті в Карпатах те саме...але ше раз інет там тіке у районних центрах, вистарчає, а по горам там навіть пива та морозива з вогнем очима не узрієш!
Та,та правда.Льоди там годі знайти.Зрештою,нафіга там льоди,як є чорниці.Під кожною ялинкою!
Під кожною ялинкою!
О то ві обізнані моє шанування під кожноу смерекоу там є шо узріти...ше раз тоде Шляпу знімаю...а ше там гарні білі Гриби у серпні, є гуцули Бануш віроб"єют з того... а Буковинські гуцули до того ше й вина постарчають...
Та певно,шо обізнана!Карпати-то моє!А от справжнього банушу не їла-якраз на таких забавах не була,потім всі розказують,яка ти дурепа,шо не поїхала.
Люблю вареники з бринзою.Оооо,то шось!
Привіт усім!
Мене тута не буде десь пару тижнів!
Думаю,не скучатимете!Всім великий цьом!
Привіт усім!
Звичайно, що скучатимемо...
Гарного Тобі відпочинку! :)
Це не привітання це скоріше сльози ...
Вже кілька днів немає пані Черешеньки, я сумую за нею, вона наповнювала форум добротою,.... а без неї я злий(пісня з Мері Попінс ма зарез грати)...Черешенько повертайтесь, ми вас любимо!
Mattilainen
10.08.2007, 22:32
IMHO зря на Черешенку напали. Так мало света в инете. Так мало...
Скоро кончится век, как короток век;
Ты, наверное, ждешь - или нет?
Но сегодня был снег, и к тебе не пройдешь,
Не оставив следа; а зачем этот след?
Там сегодня прием, там сегодня приют,
Но едва ли нас ждут в тех гостях;
Вот кто-то пришел, и кто-то при нем,
Но они есть они, ты есть ты, я есть я.
Но в этом мире случайностей нет,
И не мне сожалеть о судьбе.
Он играет им всем, ты играешь ему,
Ну а кто здесь сыграет тебе?
И я прошу об одном: если в доме твоем
Будет шелк и парча, и слоновая кость,
Чтоб тогда ты забыл дом, в котором я жил;
Ну какой из меня к черту гость?
Ведь я напьюсь как свинья, я усну под столом;
В этом обществе я нелюдим.
Я никогда не умел быть первым из всех,
Но я не терплю быть вторым.
Но в этом мире случайностей нет,
И не мне сожалеть о судьбе.
Он играет им всем, ты играешь ему,
Так позволь, я сыграю тебе.
Привіт усім!
Неодмінно повертайся з новими оригінальними фото:)
Виникає потреба економити час, а також трафік. Тому я вирішив припинити відвідувати цей форум на невизначений час, який може виявитися як скінченним, так і нескінченним. Тому прошу не дивуватися відсутності моїх відповідей на можливі майбутні аргументи проти моїх дописів.
Хто бажає продовжувати спілкування зі мною, той може знайти мене на менш велелюдному форумі, посилання на який я наводив, здається, десь на темі про евтаназію.
Бувайте!
Виникає потреба економити час, а також трафік
Хто бажає продовжувати спілкування зі мною, той може знайти мене на менш велелюдному форумі, посилання на який я наводив, здається, десь на темі про евтаназію.
не туди трафік витрачаєте, нашо Вам та євтаназія?
Такий собі акт публічної віртуальної евтаназії :)
То вже тенденція. Відходять активні учасники саме через свою активність...
Капітан, Пупер, Консультант, Д.М.... хто наступний?
Черешенька
06.11.2007, 01:00
Тому я вирішив припинити відвідувати цей форум на невизначений час, який може виявитися як скінченним, так і нескінченним.
Сподіваємося, що закінчиться визначеною і короткометражною скінченністю! Економте час, пане Д.М., але при цьому не економте найосновнішого - віри в життя, у вічність, у справжні людські почуття...
P.S. Ех, без Вас я розділу "Філософія і релігія" не уявляю, хотілося би продовжити дискусії і надалі...
levandivka
06.11.2007, 05:12
хто наступний?
Сплюньте!
New Shrek
06.11.2007, 08:57
Укатали сивку крутые горки....
Додано через 5 хвилин
Допис від MARTINI
хто наступний? консультант а жаль
Мені також пора на пенсію, нє?
Миху, а що у Вас вже є 30 років стажу на форумі??? :)
Миху, а що у Вас вже є 30 років стажу на форумі???
На форумі рік за два рахується, "за врєдность", нє? :)
Миху, а що у Вас вже є 30 років стажу на форумі???
Значно довше, дівчино.... значно довше....
Черешенька
06.11.2007, 15:35
Хіба що творчу :). Писатимете різні корисні матеріали на дозвіллі і запускатимете сюди на форум.
Без кого-кого, а без Вас я собі спілкування на цих сторінках віртуалу не уявляю!
Святе місце пусте не буває ,тому люба відсутність кого-небудь нічого не змінить.
Liliyah Romanova
06.11.2007, 17:20
хто наступний?
Я мало не пішла. Але вирішила не робити нікому такої не-приємності. ;)
Я мало не пішла.
Умница, вовремя одумались
Доречі гатічної Мед не видко останнім часом, ... Емо?
Доречі гатічної Мед не видко останнім часом, ..
До сесії дівчина готується, чи Ви не в курсі , пане vasili ? :)
Такий собі акт публічної віртуальної евтаназії :)
То вже тенденція. Відходять активні учасники саме через свою активність...
я повернувся.....
levandivka
14.11.2007, 07:28
Цитата:
Допис від vasili Доречі гатічної Мед не видко останнім часом, ..
До сесії дівчина готується, чи Ви не в курсі , пане vasili ?
Ага, ми бачимо... :) До якої?
http://i045.radikal.ru/0711/5d/b9c398169332.jpg
Та це у Вас старе фото,:)Дивно...а кому ж квіти?
levandivka
14.11.2007, 08:54
Дивно...а кому ж квіти?
Напевно, Мед збиралася до Діви Марії... :)
Напевно, Мед збиралася до Діви Марії... :)
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
nirvanka
15.11.2007, 03:51
Напевно, Мед збиралася до Діви Марії...
А може їй хтось подарував? Той, хто робив фото ;) Вони зустрілись біля ВАМу і пішли гуляти до лебедів :)
А може їй хтось подарував? Той, хто робив фото Вони зустрілись біля ВАМу і пішли гуляти до лебедів
Мабуть саме так воно і було, а дехто тільки загадково посміхається :)
А може їй хтось подарував? Той, хто робив фото Вони зустрілись біля ВАМу і пішли гуляти до лебедів
Мабуть саме так воно і було, а дехто тільки загадково посміхається
Мег,"карочє",коли весіллє?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_51.gif
Liliyah Romanova
23.11.2007, 17:25
Може, я би й не мала права розголошувати це, але хочу сказати, що мені дуже сумно, що Оля пішла з форуму.
Сумно, що на форумі люди часом не вміють спілкуватися спокійно, без образ і завдавання іншому прикрощів.
Усе-таки щиро сподіваюся, що Оля повернеться, засумувавши за тими, хто її любить і шанує.
Руда Кішка
23.11.2007, 17:31
Може, я би й не мала права розголошувати це, але хочу сказати, що мені дуже сумно, що Оля пішла з форуму.
Сумно, що на форумі люди часом не вміють спілкуватися спокійно, без образ і завдавання іншому прикрощів.
Це через непорозуміння всього з одним паном Оля пішла? Так не честно :( чого це через одну людину товариство має втрачати такого цікавого співрозмовника?????
Оля, поверніться, будь-ласка !
Олю, повертайтесь! Не зважайт на якісь суперечки, тут їх не уникнути.)) Та й відбуваються вони не з чиєїсь злостивості, направду, нам тут нічого ділити. Так, з вредності, мабуть.
Але на форумі набагато більше тих, хто хоче Вас бачити.
Ми Вас будемо чекати.
levandivka
23.11.2007, 18:00
Олю, повертайтесь! Не зважайт на якісь суперечки, тут їх не уникнути.))
+1.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008