Показати повну версію : Оздоровчий клуб "Галатея"
Маю проблеми з хребтом. Лікар, який вправляв диск, радить звернутися в спортивно-оздоровчий клуб "Галатея" до Оксани Слінько (вул. Коперніка 40). Він каже, що для того, щоб диск не злітав, потрібно йти туди і там навчать спеціальної гімнастики.
Може хтось порадить чи варто туди йти? Чи до когось іншого звертатися?
Вам дійсно потрібно зміцнювати м"язи спини. Йти варто :)
Те, що потрібно йти я і сам розумію, але хотілося б знати чи варто йти саме туди, куди посилають. Я просто про них нічого не знаю :(
Zoryanazirka
14.02.2007, 01:10
Я в дитинстві ходила в диспансер на коновальця, там була лікувальна фізкультура на м"язи спини.
в даному випадку дуже дієвим є хатха-йога.колись бачив оголошення в будинку офіценрів про набір групи.Сам займаюсь комплексом вправ (щось на зразок ранково-вечірньої гімнастики) і дуже задоволений.Є напевно і відекурс але якщо є якісь проблеми з хребтом то найкраще займатись під наглядом фахівця
Zoryanazirka
28.05.2007, 14:21
в даному випадку дуже дієвим є хатха-йога.колись бачив оголошення в будинку офіценрів про набір групи.Сам займаюсь комплексом вправ (щось на зразок ранково-вечірньої гімнастики) і дуже задоволений.Є напевно і відекурс але якщо є якісь проблеми з хребтом то найкраще займатись під наглядом фахівця
Відеокурс може тільки нашкодити. Ви тільки думаєте що правильно повторюєте те що на екрані. На мою думку займатися потрібно лише під наглядом фахівця.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008