КПК

Показати повну версію : Чи то правда, а чи ні?

KabMiner
10.02.2007, 12:49
Хочу задати питання людям які знаходяться на мєстності, тобто у Львові. Дійшли до мене чутки, що частина достойників магістрату, включаючи і зверхника мають не зовсім традиційну, як для Львова, сексуальну орієнтацію. :eek: Причому, явище ніскільки не зникло після воцарєнія команди в Ратуші?
Чи то правда, чи ні? У кого яка інформація?:confused:

MARTINI
10.02.2007, 14:58
- Изя, вы вкуГсе, что АбГам - пи%#Гас?
- Он что, Вам тенег должен?
- Да нет, он в хоГошем смысле!

Оце я думаю, що там багато саме таких, що в плохом смысле :) А щодо хорошого, то багато хто давно казав, що пан С. таки дійсно.... в хорошем смысле :)

.

piepie
10.02.2007, 15:18
Подався дябчик у Ратуші в тамтешній гадючник, замовляє:
- Мне две бутылки водки без закуски.
- Та куди тобі стільки - впадеш...
- Да горе у меня. Узнал, что мой старший сын - педик.
Напився. Наступного дня:
- Три бутылки без закуски. Горе опять - узнал, что средний сын гомик.
Напився знову. Ще за день:
- Мне четыре бутылки. Как всегда - без закуски.
- Та що ізнову?
- Узнал, что и младший сын - голубой.
Бармен очманіло:
- Слухай, дябчику, ну в тебе і сімейка... У вас взагалі із дівчатами спить хто?
- Жена...

пупер
10.02.2007, 15:29
Хочу задати питання людям які знаходяться на мєстності, тобто у Львові. Дійшли до мене чутки, що частина достойників магістрату, включаючи і зверхника мають не зовсім традиційну, як для Львова, сексуальну орієнтацію. :eek: Причому, явище ніскільки не зникло після воцарєнія команди в Ратуші?
Чи то правда, чи ні? У кого яка інформація?:confused:

теж мені, америку відкрили...
відомо було ще й до виборів...

Полковник
10.02.2007, 18:43

Значит ОСОЗНАННО выбирали! Во, где всамделишная демократия - "только во Львове"!!!

П.С. для Пупера. "Только во Львове" взято в кавычки, т.к. это слова из очень известной песни, но, боюсь, что Вы её не слышали и не знаете.

piepie
10.02.2007, 18:57
Бо де ше зобачиш таку красоту,
Тілько ві Львові.
Роздінут, роззуют, ще й писок наб'ют
Тілько ві Львові.
;)

пупер
11.02.2007, 01:18
Значит ОСОЗНАННО выбирали! Во, где всамделишная демократия - "только во Львове"!!!

П.С. для Пупера. "Только во Львове" взято в кавычки, т.к. это слова из очень известной песни, но, боюсь, что Вы её не слышали и не знаете.

ну куда уж нам крєстьянам слишаць такую пєсню...

Полковник
11.02.2007, 01:23
ну куда уж нам крєстьянам слишаць такую пєсню...

Ну, ну, а если без понтов. что за песенка?
Честно, извинюсь, если не дооценил!!!!

пупер
11.02.2007, 01:30
Ну, ну, а если без понтов. что за песенка?
Честно, извинюсь, если не дооценил!!!!

на початку 90-их звучала в рекламі радіо "львівська хвиля"...
вибачатися не треба...

Полковник
11.02.2007, 01:48
на початку 90-их звучала в рекламі радіо "львівська хвиля"...
вибачатися не треба...

Нет, уважаемый, должен перед Вами извиниться. Сам виноват. Переврал песню. Я имел в виду ЭТУ:
ПРОЩАЛЬНАЯ ПЕСЕНКА ЛЬВОВСКОГО ДЖАЗА

Музыка Г. Варса
Слова П. Григорьева

Во Львове ремонт капитальный идет,
Шьют девушки новые платья,
Улыбки блистают и глазки, и рот –
Ну, словом, весь Львов вас ждет!

Припев:
Для вас специально сады расцветут.
Ждем вас во Львове!
Полки соловьев вам кантаты споют.
Ждем вас во Львове!

В приветственный хор включиться, весь час
Мы рады играть вам с эстрады,
Все то, чем наш Львов хорош и богат,
Он вам предоставит, как брат!

Нам хочется с вами увидеться вновь,
Ждем вас во Львове!
Вас встретит горячая наша любовь,
Просим во Львов!

Ждем вас во Львове!

Ждем вас во Львове!

А ТАМ, не "только", А "ждём вас". Виноват.
Хотя... если брать польский вариант, то... Но это будет не честно - с моей столроны.

Но, песня совсем не 90-х. А каких?:rolleyes:

пупер
11.02.2007, 01:56
здаюся, цю пісню не знаю...
мабуть хрущовських часів...

Полковник
11.02.2007, 02:04
здаюся, цю пісню не знаю...
мабуть хрущовських часів...

Песня из репертуара оркестра Генриха Варса (официальное название - Львовский теа-джаз п/у Г. Варса, 1940-1941). Исполнял Евгений Бодо. В 1941 г., перед самым началом войны, вышла на грампластинке. Сама песня была написана Варсом в Польше еще до войны ("Tylko we Lwowie" (http://a-pesni.narod.ru/polsk/tylkowelwowie.htm)), и была там популярна; для советской версии был написан новый текст.

Во Львове ремонт капитальный идет. - Львов был занят советскими войсками в сентябре 1939 г., а до этого был польским городом. В реальной жизни приглашение джазистов ехать во Львов осталось невостребованным - началась война, Львов пал в первые дни боев. Оркестр также распался. Евгений Бодо умер в уфимской тюрьме в 1943, Генрих Варс ушел в польскую армию генерала Андерса, а в 1945 эмигрировал в США.

http://hghltd.yandex.com/yandbtm?url=http%3A%2F%2Fa-pesni.narod.ru%2Fdrugije%2Fprlvov.htm&text=%C4%EB%FF%20%E2%E0%F1%20%F1%EF%E5%F6%E8%E0%EB %FC%ED%EE%20%F1%E0%E4%FB%20%F0%E0%F1%F6%E2%E5%F2%F 3%F2.&reqtext=%C4%EB%FF%3A%3A0%20%26%2F(-1%203)%20!%2B%E2%E0%F1%3A%3A2051%20%26%20%F1%EF%E5 %F6%E8%E0%EB%FC%ED%EE%3A%3A5538%20%26%26%2F(-7%207)%20%F1%E0%E4%FB%3A%3A18535%20%26%26%2F(-7%207)%20%F0%E0%F1%F6%E2%E5%F2%F3%F2%3A%3A321167&dsn=303&d=6014980&sh=6&sg=26&isu=1

пупер
11.02.2007, 04:46
ясно...
написав би українською — співали б досі...

KabMiner
12.02.2007, 12:12
Да-а-а, от так номер!
А я то думав, що це просто происки врагов! А воно ж дійсно так-таки-так!:eek:

Viktoria Jichova
12.02.2007, 12:19
І що тут такого, навіть, якщо б вони і були геї?:confused: Хоча, звідки знати, що це достовірна інформація? Мабуть, яке офіційне повідомлення було пpo це видано, чи як?;)

Капітан
12.02.2007, 12:27
Я думаю шо то все фігня. Правда, перед виборами чув віршик: "Хочеш мера голубого - голосуй за Садового", але серйозно не сприймав.
КабМінер, а чи не могли би Ви детальніше розповісти про джерела або інформацію, яка спонукала Вас відкрити таку тему?

пупер
12.02.2007, 15:38
Я думаю шо то все фігня. Правда, перед виборами чув віршик: "Хочеш мера голубого - голосуй за Садового", але серйозно не сприймав.
КабМінер, а чи не могли би Ви детальніше розповісти про джерела або інформацію, яка спонукала Вас відкрити таку тему?

я можу сказати...
спілкувався з одним геєм, який прямо мені про це і розщовів...

Капітан
12.02.2007, 15:43
Я в курсі, як Ви відноситесь до Садового... І що саме він (гей) Вам розповів? І наскільки прийнятно геям розповідати про такі речі гетеро...?
ЗІ: я не захищаю Садового, він мені по барабану... Просто цікаво

KabMiner
12.02.2007, 16:41
Джерелом є одна поважна людина з магістрату, зі зрозумілих причин не можу розголошувати її імя.

І що тут такого, навіть, якщо б вони і були геї? Хоча, звідки знати, що це достовірна інформація? Мабуть, яке офіційне повідомлення було пpo це видано, чи як?
Ну, як для Праги, то може і нічого особливого:D , але ж мова йде про Львів!
До того щоб оголошувати про таке офіційно:eek: у нас ще, слава Богу, справи не дійшли.

Капітан
12.02.2007, 16:57
Джерелом є одна поважна людина з магістрату, зі зрозумілих причин не можу розголошувати її імя.

Ну, тому із зрозумілих причин самі розумієте вартість цієї інформації :)
Мене (як людину, яка Вас інтернетно знає) ще можете переконати, але на незаангажований загал вона буде виглядати блідо :)

KabMiner
12.02.2007, 17:33
Ну, тому із зрозумілих причин самі розумієте вартість цієї інформації :)
Мене (як людину, яка Вас інтернетно знає) ще можете переконати, але на незаангажований загал вона буде виглядати блідо :)
Так я ж не переконую присутніх в правдивості цієї інформації, а пробую встановити наскільки вона істинна?

Капітан
12.02.2007, 18:11
Ну, тоді моя думка - все це брехня. Але це тільки моя думка (ще й сподівання :) )

Viktoria Jichova
12.02.2007, 18:28
Моя думка така, що не личить вихованій людині порпатися в інтимному житті інших людей. Та ще отак привселюдно. Справді, такими речами займається лише бульвар.

пупер
13.02.2007, 01:16
Я в курсі, як Ви відноситесь до Садового... І що саме він (гей) Вам розповів? І наскільки прийнятно геям розповідати про такі речі гетеро...?
ЗІ: я не захищаю Садового, він мені по барабану... Просто цікаво

а я статтю писав про гомосексуалістів, тому ходив — розмовляв...
один чувак розповів принагідно...
потім почув таку ж інформацію й від іншого чувака (подробиць не буде)...

пупер
13.02.2007, 01:21
Моя думка така, що не личить вихованій людині порпатися в інтимному житті інших людей. Та ще отак привселюдно. Справді, такими речами займається лише бульвар.

а я невихована людина...
люблю порпатися у білизні політиків...
от люблю і все!..
більше того, таке право мені дає демократія — знати про владу все, що вона не змогла від мене приховати!!!

пс. а люблю я нинішного бургомістра не за те, що він гей, а за його передвибірну компанію...
не люблю я таких "політиків"... та й гроші він мені винен...

Viktoria Jichova
13.02.2007, 01:25
а я статтю писав про гомосексуалістів, тому ходив — розмовляв...
один чувак розповів принагідно...
потім почув таку ж інформацію й від іншого чувака (подробиць не буде)...

Ну і що далі?:confused: Гей - то що, жити комусь від цього веселіше? Чи хліб подешевшає? Інша справа - говорити про вчинки службовця та зобов´язання, котрі не дотримує. А з ким хто спить, чи хто куди йде і що робить - знаєте, колись в дворику у подруги таким любили займатися бабульки-пліткарки, котрі цілими днями на лавочці перед під´їздом висиджували. Ото справді радіо "Єреван" ховалося від такої пильності.:D

Viktoria Jichova
13.02.2007, 01:35
а я невихована людина...
люблю порпатися у білизні політиків...
от люблю і все!..
більше того, таке право мені дає демократія — знати про владу все, що вона не змогла від мене приховати!!!

пс. а люблю я нинішного бургомістра не за те, що він гей, а за його передвибірну компанію...
не люблю я таких "політиків"... та й гроші він мені винен...

Так за вчинки його і критикуйте, а не за то, якої він є орієнтації. Це до його посади немає ніякого відношення. А стосовно демократії, то трохи помилочка, бо демократія не вседозволеність, а респектування прав людини як особистості, так і її свободи, що ж і є гарантовано Конституцією. А якщо у Вас є які невирішені особисті питання, то, гадаю, таким чином вони не вирішуються. Бо це просто виглядає як ница помста. Ви вже мене вибачте, але я страшно цього не люблю.
Прийдеться, мабуть, цю гілку закрити.