КПК

Показати повну версію : Борат

Liliyah Romanova
27.11.2006, 06:18
Зараз в Північній Америці став дуже популярним фільм "Борат".

Не знаю, чи є вже цей фільм в Україні. В Росії, наскільки чула, немає, бо є заборонений.
Дуже цікаво почути від форумчан, хто яку думку має про нього.

New Shrek
27.11.2006, 12:58
Ось за цим посиланням можна подивитись Ролик з фільму " Борат": http://www.kinomania.ru/movies/b/Borat/trailer.shtml

MARTINI
27.11.2006, 13:13
В Україні його теж не показують

New Shrek
27.11.2006, 13:13
Ось туть можна завантажити повний фільм з перекладом
http://infostore.org/info/2231778?refer=2070855&rs=0&v=reply_list

Борат / Borat - Самый скандальный фильм! Запрещенный в Украине
2006-11-19 21:56:41 / AstoNMartiN

Борат / Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006) TS | Фильмы
Информация о фильме
Название: Борат
Оригинальное название: Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
Год выхода: 2006
Жанр: Комедия
Режиссер: Ларри Чарлз
В ролях: Саша Бэрон Коэн, Памела Андерсон, Кен Давитян

О фильме:
Телеведущий из Казахстана Борат отправляется в США, чтобы сделать репортаж об этой "величайшей в мире стране". Однако по прибытии оказалось, что главная цель его визита — поиски Памелы Андерсон с целью жениться на ней, а вовсе не съемки документального фильма...

Российская премьера: Запрещён !!!

IMDB 8.2/10 (22,244 votes) !!!

Выпущено: США, Everyman Pictures
Продолжительность: 1:20:27
Перевод: Любительский (один голос)

Файл
Формат: XviD
Качество: TS
Видео: 1081 kb/s, 560x272, 25 fps (16:9)
Звук: 128 Kbps, 48000 Hz, MP3
Размер: 699 MB (733 286 400 bytes)

New Shrek
27.11.2006, 13:19
Не знаю, чи є вже цей фільм в Україні. В Росії, наскільки чула, немає, бо є заборонений.

Фільм "Борат" не покажуть в Україні через російську заборону
Американська комедія Леррі Чарлза "Борат" („Борат: Культурні вивчення Америки, щоб зробити процвітання видатної країни Казахстан”)/Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan за участи Саші Барона Коена та Памели Андерсон, що мала вийти в український кінопрокат наприкінці листопада, не з’явиться на вітчизняних екранах.

Нагадаємо, що "Борат" офіційно заборонено для показу в Казахстані – у фільмі в сатиричній формі йдеться про казахські реалії і казахський національний характер. Нещодавно стрічку заборонили також до показу в Росії. Офіційний представник Федерального аґентства з культури і кінематографії Юрій Васючков так пояснив той факт, що його відомство не видало ліцензію на прокат стрічки: "Мотивування таке, що фільм містить матеріали, які можуть бути сприйняті певною частиною глядачів як принизливі стосовно певних національностей і релігій".

Права на прокат стрічки в Росії належать дистриб’юційній компанії "Гемини-фильм", що представляє на теренах СНД інтереси американської компанії "20th Century Fox". Українське представництво "Гемини-фильм" також усунуло стрічку з прокатних планів, навіть не подавши його на розгляд Міністерства культури і туризму України для отримання прокатного посвідчення. І московські, і київські прокатники відмовились коментувати факт усунення картини з прокату.

Нагадаємо, що стрічка вийшла на американські екрани 3 листопада, і вже другий тиждень лідирує в бокс-офісах Сполучених Штатів, зібравши в цілому 67111765 долярів, що майже вчетверо перевершує її бюджет

Пересвет
27.11.2006, 22:47
Честно говоря совершенно "тупой" фильм. Если вы фанат туалетно-сартирного юмора, то ради бога скачайте и посмотрите.

Саша Бэрон Коэн - сценарист и актер более известный как Ali G. Если помните клип Мадонны "Music", то он играл в нем водителя.

New Shrek
27.11.2006, 23:13
Эх,поздно !!!!!!!!! 75% фильма закачано

Liliyah Romanova
27.11.2006, 23:45
Честно говоря совершенно "тупой" фильм. Если вы фанат туалетно-сартирного юмора, то ради бога скачайте и посмотрите.
До речі, чиста правда.
Я тому питалася, що намагаюся зрозуміти, якої мари воно тут таке популярне, бо як на мене, то страшенно пошле і дурне.
Шреку, як подивитеся, то напишіть свою думку!

Оля
21.12.2006, 18:55

Перший раз згідна з Пересвєтом на 100 %! :)
А ще хочеться додати, що вже могли хоч дійсно кого казахоподібного підібрати на роль того Бората. І взагалі, таке враження, що вони про Казахстан не мають найменшої уяви. Нащо тоді так позоритися? Могли би якусь видуману назву придумати, як для своєї принцеси, яка мала країну Женовію. :D

New Shrek
22.12.2006, 23:22
Перший раз згідна з Пересвєтом на 100 %! :)
:DА я перший раз згідний з панею Олею.

Salata
22.12.2006, 23:37
Могли би якусь видуману назву придумати, як для своєї принцеси, яка мала країну Женовію. :D
Еще в "Терминале" была "Крокозия" :)

Mariya
23.12.2006, 00:03
А в "Династії" була "Молдавія". :)

Koza-Dereza
02.01.2007, 18:28
А в "Династії" була "Молдавія". :)

Менi на рiздво (американське) дiд мороз принiс цiлий серiал "Династії", я вже дивлюсь не надивлюся. Ще до Молдавiї не додивилась.

Щодо Бората... мда, ми подивились в цю п'ятницю. Першi пiв години смiялись за животи тримались. А потiм, однi i тi ж жарти... якось вже не смiшно було, i нам якось було шкода тих людей над якими вiн пiдшучував. Я все надiялась що вiн не нахамить в лице тим дiдусевi i бабусi якi їх взяли в свiй готельчик посеред ночi (бо вони євреї)
Менi хтось сказав "як тобi може не подобатись Борат, коли тобi подобався Jackass" - пояснюю, менi смiшно коли дурiкi самi себе лупасять чи один одного, всякi пакостi i гидоти самi собi роблять, але не коли насмiхаються над невинними людьми.
Хоча, коли сегменти Бората показували на Ali G шоу то там було досить смiшно, бо його було мало - 5-10хв. Але 90 хвилин пiдряд менi було забагато.

Liliyah Romanova
23.01.2007, 06:31
До речі, фільм покалів життя багатьом людям, котрі фіґурували у фільмі. Тай сам актор, схоже, добряче натерпівся, якщо на врученні "золотого глобуса" подякував усім тим, хто його досі не зневажив і не образив.

Щодо того, що він говорив про Казахстан, то насправді не має значення, яку країну він би обрав. Йшлося про те, аби країна була цілком далека для сучасних американців і насміхається він у фільмів радше з американців, ніж із Казахстану. А вигадати країну не могли, потрібна була якась реальна країна, про яку чули, але поняття зеленого про неї не мають.

І все одно цей фільм повна чухня. Лише деякі моменти дуже сильні і свідчать, на жаль, не надто добре про американців. Ніхто не реагує, коли Борат каже: "ми підтримуємо Америку у її війні терору!" (всі йому ґратулюють та аплодують), хоча правильно би мало бути "війну проти терору". Момент і смішний, і сумний...

Оля
22.05.2007, 08:56
Діти знову взяли в прокаті того ступитського "Бората" і вчора дивилися. Аж тепер прислухалася, скільки там матів і всякої гидоти!:mad: Хто ще не бачив - навіть і не дивіться! :cool:

Капітан
22.05.2007, 09:02
Просто ТУПИЙ фільм.

Danilo
22.05.2007, 09:58
Еще в "Терминале" была "Крокозия"
Так, але "Термінал" - це шедевр. Я дивився 2 рази, з задоволенням подивлюсь втрете. Там є любов до країни, е сміх та сльози, є великий актор.
А "Борат"- подивився 10 хвилин. Далі, шкода часу.

Ross
31.05.2007, 22:34
борат forever :p :p :p :p :p :p

Оля
31.05.2007, 22:49
борат forever :p :p :p :p :p :p

Ага! :) Особливо, як він казахською розмовляв:
-Дзень добри! Як са маааш?:D

MARTINI
01.06.2007, 00:00
Оля, не валнавайся!

До речі, російський переклад дуже вдалий. Фільм тупуватий, зате розслабляючий. Туалетний гумор, правда, дратує, але фільм не весь із нього складається і місцями досить навіть прикольне кіно. Бувають і гірші

afterstep
01.06.2007, 00:04
Борат каже: "ми підтримуємо Америку у її війні терору!" (всі йому ґратулюють та аплодують)

іноді помилки роблять свідомо... мовляв, оговорився....
--
Не настоюю, що то саме той випадок! повний disclaimer!

afterstep
01.06.2007, 00:05
Фільм тупуватий, зате розслабляючий, а місцями досить прикольний. Бувають і гірші
правильно! достатньо вивчити російську, щоб потім адекватно оцінювати світ!

MARTINI
01.06.2007, 00:16
Ми всє паддєрживай ваш тєрор
Ми паказай паддєржка кавбой на Ірак
Пусть Асашай убйот каждий грязний тєраріст
Пусть Джорж Буш сасьот кровь каждий всякій мущіна баба дітя дом Ірак
Пусть ви унічтажай іх страна шоби патом тисячі лєт даже ніадін ящеріца в іхней пустинє нє скакал
В знак нашай дружбай я спаю вам наша казахская гімень на матів асашайская гімень . Все стой!

По моєму досить символічно :) Тут Борат, як на мене, є виразником думок багатьох американців. Такий собі блазень, який ріже правду матку, але якого ніби-то всерйоз не можна сприймати бо він блазень. І саме із американців сміється автор фільму в цьому фрагменті, як і в багатьох інших... Взагалі весь фільм - гостра сатира на найгірші сторони оспіваного американського способу життя, невігластво, расизм, лицемірство, яке називають політкоректністю. Борат рулить :)

Liliyah Romanova
01.06.2007, 02:34
Взагалі весь фільм - гостра сатира на найгірші сторони оспіваного американського способу життя, невігластво, расизм, лицемірство, яке називають політкоректністю.
Так про це і йшлося, властиво. І помилка щодо терору теж на місці. З його боку.
Тому тут не розуміли реакції Росії, адже Борат висміює Америку, а не Казахстан. Казахстан просто є країною, про яку американці ніц не знають, а тому легше їх було за носа водити.
Мені особисто сподобався момент із феміністками. Це просто колосально, коли він говорить, що ніяк не міг зрозуміти, про що йдеться усім цим "чоловікам". Цікаво, як то звучало у російському перекладі.

Ross
01.06.2007, 09:15
А я люблю такі тупі фільми

Оля
01.06.2007, 10:35
Оля, не валнавайся!

До речі, російський переклад дуже вдалий. Фільм тупуватий, зате розслабляючий. Туалетний гумор, правда, дратує, але фільм не весь із нього складається і місцями досить навіть прикольне кіно. Бувають і гірші

Та якби ж то я його російською дивилася. :) А то ж англійською. І оте

-Дзень добри! Як са маааш? так і звучить і американи думають, що то казахська. :D

Оля
01.06.2007, 10:44
Ми всє паддєрживай ваш тєрор
Ми паказай паддєржка кавбой на Ірак
Пусть Асашай убйот каждий грязний тєраріст
Пусть Джорж Буш сасьот кровь каждий всякій мущіна баба дітя дом Ірак
Пусть ви унічтажай іх страна шоби патом тисячі лєт даже ніадін ящеріца в іхней пустинє нє скакал
В знак нашай дружбай я спаю вам наша казахская гімень на матів асашайская гімень . Все стой!

Якщо так звучить російський переклад, то він справді тупий. :) Бо в фільмі Борат говорить англійською з акцетом, навіть дуже сильним, але правильно. :)

Internati
01.06.2007, 10:49
Спробував подивитись, проте більше 20 хв. не подужав. Файл пішов в Папіркорб.

MARTINI
01.06.2007, 12:35
На колір і смак товариш не всяк :)

Улибайся пупсік, што злой сідіш? :)

пупер
09.07.2008, 02:57
аааааааааааааааа....
тут обговорення боратЄга!......
зачодний фільм!!!

Муму
09.07.2008, 03:02
Царь во дворца! Царь во дворца! Мне приятный :-)

пупер
09.07.2008, 03:10
Царь во дворца! Царь во дворца! Мне приятный :-)
як ся маш?...
мая звать барат, я вас люблю!... http://levus.info/smile/biggrin.gif

MARTINI
09.07.2008, 10:47
В знак нашей дружбай я спою вам наша казахская гимень на мотив асашайская гимень. Все стой!

Казахстан наш народный,
Лючший в мире страна!
В другооооой народ,
Только бабы держат власть!

Казахстан первый мест
По продажам навоза.
У других в Средней Азии
Удобренья гавно гавном.

Казахстан наш родной,
Лючший в мире страна!
В других разных странах
Проживай пид%рас...
http://www.daviddylanthomas.com/wp-content/uploads/isa/borat13.jpg

bonapart
09.07.2008, 14:12
Як на мене фільм ну посто дуже тупий... Я чесно кажучи, навіть не зміг додивитися до кінця!!! А жарти мало того, що пласкі і тупі, так ще й образливі, а деякі такі, що від них просто вивертає. Не розумію я американців - ніж "пласкіша" і "тупіша" комедія тим вона в них популярніша.... Хоча цей фільм переплюнув чи не все що доводилось бачити з тої когорти... І ще - помітив що той фільм подобається багатьом підліткам (мому брату також). Сумно...

пупер
09.07.2008, 14:24
Як на мене фільм ну посто дуже тупий... Я чесно кажучи, навіть не зміг додивитися до кінця!!! А жарти мало того, що пласкі і тупі, так ще й образливі, а деякі такі, що від них просто вивертає. Не розумію я американців - ніж "пласкіша" і "тупіша" комедія тим вона в них популярніша.... Хоча цей фільм переплюнув чи не все що доводилось бачити з тої когорти... І ще - помітив що той фільм подобається багатьом підліткам (мому брату також). Сумно...
може і тупий, але не такий, як "страшне кіно" чи "американський пиріг".... ))))
хто не бачив серію "страшне кіно" і серію "пиріг"?... http://levus.info/smile/wink.gif
французи навіть зробили рімейк пирога....

фільми такого жанру не новина...
це, по-перше, звичайна сатира!
висміюють зовсім не казахстанців, всі події в америці -- стібуться якраз з них, з їх пихатості.... http://levus.info/smile/wink.gif
купа схожих фільмів: національний памфлет заряджена зброя, гарячі голови і так далі....

суперський фільм!

MARTINI
09.07.2008, 15:23
Тоді Пригоди Швейка теж тупі, нє?

bonapart
09.07.2008, 15:31
Тоді Пригоди Швейка теж тупі, нє?
Та є трохи. Але принаймні хоч цікаво... І не настільки огидно... І жарти набагато там кращі, цікавіші... Якщо можна так сказати, "інтелектуальніші"...

може і тупий, але не такий, як "страшне кіно" чи "американський пиріг".... ))))
Згоден. Хоча американський пиріг все ж як на мене кращий за Бората

це, по-перше, звичайна сатира!
висміюють зовсім не казахстанців, всі події в америці -- стібуться якраз з них, з їх пихатості....
Так, але ж... В якій формі!!!!!

пупер
09.07.2008, 16:44
Згоден. Хоча американський пиріг все ж як на мене кращий за Бората
http://levus.info/smile/shok.gif жарти а ля "з’їж какашку"?!!!!!!

Ganna
09.07.2008, 19:43
Найсмішніше у проекті "Борат" - це його скажена популярність в Америці. Чи то вони аж на стільки самокритичні :ninja: чи то фільм є дійсним відображенням реальності :padonak:
Багато моментів у фільмі дратує, іноді скажено дратує, але якщо глянути з боку сатири... Сильний фільм.
І не сваріться. Це лише суб'єктивна думка автора цього твору. Не більше і не менше ;)

пупер
09.07.2008, 20:13
фільм сатирично -- зе бест!...

гран пардон (до тих, кому не сподобався фільм): анекдоти про поручника ржевського, пєтьку і чапаєва, штірліца -- також вважаєте тупими?..
а "мудрість" нових рускіх регіт не викликає?..

Пересвет
14.07.2008, 21:29
Пупер, за что в КПЗ то??? Точнее минус зачем, а???
Анекдот про Ржевского вы что в любой компании расскажите?

Так и фильм "Борат", если любитель туалетно-сартирного юмора, то на ваше усмотрение.
Я ребенку своему такое не покажу.

пупер
15.07.2008, 15:27
Пупер, за что в КПЗ то??? Точнее минус зачем, а???
Анекдот про Ржевского вы что в любой компании расскажите?
Так и фильм "Борат", если любитель туалетно-сартирного юмора, то на ваше усмотрение.
Я ребенку своему такое не покажу.
мінус за те, що категорично не погоджуюся....
саша барон коен -- надзвичайний актор, і кліп мадонни "мюзік" пригадую, і з фільму "алі джі ін да хауз" реготав....
і туалетно-туалетного (сортир -- це туалет) гумору там немає....
і дитина моя сама подивиться через років 15, якщо їй це буде цікаво....
і фільм від того не стане "тупим", що його можуть дивитися дорослі, які розуміють, що таке стьоб...

JoSamB
15.07.2008, 17:13
Не бачила самого фільму, тільки якісь уривки і то давно. Толком сказати нічого не скажу.

Вважаю, що до будь-якого фільму треба відноситись без упереджень. Те, що для когось тупо, хтось інший може оцінити. Сприйняття будь-чого, чи то книжка чи фільм чи мультик, залежить від окремої людини, її поглядів на життя, досвіду з людьми, освіти, релігії і так далі.

Як то кажуть "На колір і смак товариш не всяк".

Пересвет
24.07.2008, 22:45
Пупер. Стеб стебом, но нужно знать меру...Кадр когда два голых мужЫка лижут друг другу хотя и чистые но мужские яйца честно говоря к юмору не пасполагают.

Саша Барон Коэн - талантливый актер, талантливый. Отценить его можно по маленькой роли в фильме Свини Тодд.

пупер
24.07.2008, 23:25
Пупер. Стеб стебом, но нужно знать меру...Кадр когда два голых мужЫка лижут друг другу хотя и чистые но мужские яйца честно говоря к юмору не пасполагают.
міша, а ти впевнений, що там хтось комусь лизав?... http://levus.info/smile/wink.gif
кожен бачить те, що хоче бачити...
і, до речі, це вже майже під кінець фільму такий епізод.....
ти перемотував?... http://levus.info/smile/wink.gif

Lady_Opium
19.11.2008, 20:34
а я сміялась:)
щоб не плакать-я сміялась)))