КПК

Показати повну версію : Дарья

княжна Дарья
26.11.2006, 17:39
Да, господин полковник, я НАСТОЯЩАЯ княжна и очень горжусь этим!

Полковник
26.11.2006, 17:43
Да, господин полковник, я НАСТОЯЩАЯ княжна и очень горжусь этим!

Да, княгинь на форуме не припомню!
Счастливого спилкування!

Viktoria Jichova
26.11.2006, 17:47
ОФФ:
А княжна з якого роду, якщо не секрет? Трубєцкіх чи ще яких інших? ;)

княжна Дарья
26.11.2006, 18:13
Я Дарья Нарышкина по отцу и Потоцкая по маме так что княжна я без подмеса! И очень мне больно смотреть, что славяне позволяют с собой делать! Но я не только княжна я человек любящий свой народ и своих предков

Viktoria Jichova
26.11.2006, 18:17
Я Дарья Нарышкина по отцу и Потоцкая по маме так что княжна я без подмеса! И очень мне больно смотреть, что славяне позволяют с собой делать! Но я не только княжна я человек любящий свой народ и своих предков

Off:
Так що у Вашому роді є ще і українська та польська кров?

Viktoria Jichova
26.11.2006, 18:20
Вибачайте за оффтопи на гілці про Голодомор.

Княжна Дарья, гадаю, щo краще тему цієї розмови перенести в офф-топи, бо там люди спілкуються про все що завгодно. А тут, як бачите, це не по темі.:)

княжна Дарья
26.11.2006, 18:42
Да успокойтесь! Все по теме.Это не партсобрание, чтобы из регламента не выходить и темы придерживаться. У нас гласность и свобода слова. Вы ,наверное, давно в Праге живете и не знаете наших событий.

Viktoria Jichova
26.11.2006, 18:59
Да успокойтесь! Все по теме.Это не партсобрание, чтобы из регламента не выходить и темы придерживаться. У нас гласность и свобода слова. Вы ,наверное, давно в Праге живете и не знаете наших событий.

Та от якраз знаю, бо це моя майбутня спеціальність (україніст та русист: це не лише мова і література, але і політика, міжнародні відносини, історія, культура, філософія і все, що відноситься до таких країн як Україна та Росія). Хоча, признаюся, мабуть із-за своїх сентиментів, все-таки більше цікавлюся Україною.:)

Boris_Kiev
26.11.2006, 20:38
А вы все потомки большевиков-коммунистов- почему не обращаете свой гнев на них?
Дарья, это кто ВЫ ВСЕ ? Может быть, ВЫ лично – но почему же тогда «княжна» ?
Вы «прописаны» на сайте vgd.ru ? Нет ? Тогда зачем эти понты ?

Почему не хватаете своих отцов и дедов за горло? Почему не спрашиваете их почему они не восставали против коммунистов
Два брата моей бабушки по линии отца немало их перебили в ту самую Гражланскую войну. Мне не стыдно за них. Зять одного из них создал продвинутую систему для US NAVY, не имеющую аналогов в ВМФ России. И за это ему отдельный респект.

Брат бабушки по линии матери достаточно их уложил в 40-е годы в Югославии. Был казнен коммунистами. И я им тоже горжусь.
Кстати, східняки (Чергнігівщина, Полтавщина). И фамилия присутствует в 8-томнике В. Модзалевского.

Ну откуда у Вса такое желание «повправлять мозги» гражданам ДРУГОЙ, независимой страны ? Вы не видите «бревна» в своем обществе и беретесь искать соринку в обществе чужом ?
Лучше подумайте о том, что будет с вашей страной, когда иссякнут ваши запасы углеводородов ? Или когда наука сделает рентабельными другие источники энергии ? Да вы будете бегать в шкурах с дубинками в руках и есть друг друга !
Думайте о своем будущем, а не о НАШЕМ прошлом.

New Shrek
27.11.2006, 15:17
Дарья, ......... ВЫ лично – .......... «прописаны» на сайте vgd.ru ? Нет ?
.
Заходив цікавий сайтик,пані ,а може панянку Дарію не знайшов треба знати як звати батька або діда і назву губернії для ідентифікації.P.S.Якщо підтвердиться ,підкажіть будь ласка форму звертання до княжни.

New Shrek
27.11.2006, 15:28
[QUOTE=Viktoria Jichova;3321]Та от якраз знаю, бо це моя майбутня спеціальність (україніст та русист: це не лише мова і література, але і політика, міжнародні відносини, історія, культура, філософія і все, що відноситься до таких країн як Україна та Росія). Хоча, признаюся, мабуть із-за своїх сентиментів, все-таки більше цікавлюся Україною.:)[/QUOTE
Від Вашого допису розібрала мене цікавість.Ну допустимо бути україністом в Празі ,ще куди не йшло ,а чи не збираєтесь ви в Україні- неньці застосовувати набуті на чужині знання?

Viktoria Jichova
27.11.2006, 15:37
[QUOTE=Viktoria Jichova;3321]Та от якраз знаю, бо це моя майбутня спеціальність (україніст та русист: це не лише мова і література, але і політика, міжнародні відносини, історія, культура, філософія і все, що відноситься до таких країн як Україна та Росія). Хоча, признаюся, мабуть із-за своїх сентиментів, все-таки більше цікавлюся Україною.:)[/QUOTE
Від Вашого допису розібрала мене цікавість.Ну допустимо бути україністом в Празі ,ще куди не йшло ,а чи не збираєтесь ви в Україні- неньці застосовувати набуті на чужині знання?

New Shrek, дякую за запитання. Свої знання збираюся застосовувати в Празі (в Чехії, пpинаймні).:) В Україні лише, може, якщо б я працювала десь у дипломатичний сфері (у чеському посольстві, чи то консульстві, приміром.);) А так, поки що все написано на зоряному небі. Не знаю ще, побачимо.:)

KabMiner
27.11.2006, 16:37
Стоп!!!...как говорит наш любимый премьер. Без подмеса говорите, а вот в советские времена, вы уважаемые, как, тоже князьями были? И скрещивались, наверно, тоже в пределах своего сословия? Ой, не верю (хоть и не Станиславский). К чему эти сказки! Что сказать-то хотите? Что Родину любите и предков? - Эт правильно, так и надо делать. Что славяне позволяют делать с собой? - Так сделайте что-то другое. А то начинаются рассказни: я не такая, я жду трамвая..и т.д.

Nikola
27.11.2006, 17:06
Недавно читал в прессе, что в Украине есть свой король - Орест Первый... :)

OldMan
28.11.2006, 14:21
Партию княжне подобрали?
Не спешите. Тут в соседней ветке Читатель с Полковником вокруг неё павлинами вьются. Как только не называют - высочество, величество. Опустить до светлости язык не поднимается.
:) :D

Полковник
28.11.2006, 19:53
Партию княжне подобрали?
Не спешите. Тут в соседней ветке Читатель с Полковником вокруг неё павлинами вьются. Как только не называют - высочество, величество. Опустить до светлости язык не поднимается.

Опять наветы!!!
Но, от OldMan:confused: :confused: :confused:
Не ожидал!!!:cool:

OldMan
28.11.2006, 22:29
Опять наветы!!!
Но, от OldMan:confused: :confused: :confused:
Не ожидал!!!:cool:
Это маразм, Полковник. Извините великодушно. Надо же - Вас с Невстранцем перепутал.
И ведь знал же, что не нужна Вам княжна.
:) ;)

Полковник
28.11.2006, 22:33
И ведь знал же, что не нужна Вам княжна.
:) ;)

Эт точно!!!!!!!:D :D :D

Невстранец
29.11.2006, 12:38
Опустить до светлости язык не поднимается.

Слышал я раньше, что у некоторых даже язык не поднимается! :eek:
Но от Oldman :confused:
Не ожидал :cool:
:D

Stanley
03.12.2006, 18:06

А Олелько другий де подівся ;) ?

Nikola
03.12.2006, 18:15
Олелько II відійшов у Вічність в середині 90-х.

Ivan
03.12.2006, 18:18
Думайте о своем будущем, а не о НАШЕМ прошлом.
Ой, Борисе... Якась екзальтована студенточка - максимум Покришкіна, а не Наришкіна - і ти їй, прям, душу всю відкриваєш... Дискутуєш про щось... Широка в тебе душа! :D :D :D

Boris_Kiev
03.12.2006, 19:46
Іване, завваж: княжна боїться зі мною діалог вести :)
Бачить, що я "рублю" в російських династіях:

Ось династія на прізвище Перший: Петро, Олександр, Миколай.
Ось династія на прізвище Другий: Олександр, Миколай :)

До речі, Наришкіни - караїми. "Нариш" - гранат.
Бачив пляшки з азербайджанським соком "Нар ширеси" ?

Ivan
03.12.2006, 20:03
Іване, завваж: княжна боїться зі мною діалог вести :)
Ще було трішки Третіх... :D :D :D
А діалог вести треба ж уміти - це ж не повчати всіх підряд голослівно...
До речі, Наришкіни - караїми. "Нариш" - гранат.
Бачив пляшки з азербайджанським соком "Нар ширеси" ?
У 18 ст. Наришкіни були замовили собі красиву генеалогічну байку про своє нібито походження з Чехії від якогось там давнього племені норісків, аби якось затулити тюркське звучання прізвища... :D :D :D Ще тоді над ними сміялися з цього приводу...
А родоначальник їх - Мордка Курбат, кримський татарин, який 1465 року переїхав на службу до Великого князя Івана Третього (зі згаданої вище династії Третіх :D ) - того самого, до речі,що й зняв остаточно татарське іго з Московії. Був той Мордка окольничим, а звали його при дворі чомусь Наришко (мо, саме гранатами підторговував котрабандними... :D ). Нащадки його - вже Наришкіни - відомий історичний рід середньої руки бояр, а згодом дворян. До речі, якщо у тогоМордка був онук Ісак, то цілком вірогідно, що вони караїми. Точно не знаю, але логічно.;)
А сік гранатовий ніколи не любив - мені як мильна вода, наче... :p

Danilo
11.01.2007, 09:51
Перенесено з гілки про голодоморВсех поздравляю с Новым Годом! Желаю всем здоровья, счастья,много денег и всего, всего самого, а главное УДАЧИ! Знаете на "Титанике" все были и здоровыми и счастливыми и богатыми, а вот УДАЧИ им не хватило. Пусть у вас у всех удача будет.
Ви переплутали гілку, тут про голодомор. :mad: Доречи на тому кораблі не всі були заможними. "Титанік" будували як транспорт для емігрантів, нової робітничої сили до Нового світу. Квитки у каюти коштували для таких, не дуже дорого, вочевидь за рахунок кают 1 класу. Доречи про "удачу", під час зіткнення з айсбергом дешеві палуби були замкнені металевими гратами.:D