Показати повну версію : Чи є в України свій Тальков?
Як сказав один мій знайомий, махровий націоналіст за самовизначенням:
"Жаль, що в нас нема такої глиби як Тальков..."
Посмикайте його за чуба - чи справжній? бо якщо визнає Талькова за глибу... всеж посмикайте ще, сильніше, розколиться :)
Полковник
27.11.2006, 21:45
Як сказав один мій знайомий, махровий націоналіст за самовизначенням:
"Жаль, що в нас нема такої глиби як Тальков..."
Только одну русскую глыбу вспомнил?
Может, книжки ему кой-какие принесёте?:)
New Shrek
27.11.2006, 22:34
О! виявляється не один я так довго живу,ще живі люди які бачили Талькова в телевізії.Гарний був хлоп,але сіоністи застрелили.Не подобалося їм видно, що він хтів повернутись "В страну без дураков..."
Степаныч
27.11.2006, 22:37
Немає. Є Вєрка Сердючка, "Співаючий ректор", ВВ... але Талькова немає і навряд чи буде. Звісно, якщо мати на увазі явище, яким був Тальков. Немає умов для цього.
New Shrek
27.11.2006, 22:53
Як виявилось, син продовжує його с праву не марно хлоп жив "Игорь Тальков-младший: Я не хотел петь репертуар отца
7 декабря 2006г. Игорь Тальков и певец Паскаль вместе выйдут на сцену калининградского Дворца культуры железнодорожников. Но в телефонном разговоре с нами Игорь сразу предупредил: это не будет вечер памяти его отца. Хотя песни Талькова-старшего, конечно же, прозвучат"
Немає. Є Вєрка Сердючка, "Співаючий ректор", ВВ... але Талькова немає і навряд чи буде. Звісно, якщо мати на увазі явище, яким був Тальков. Немає умов для цього.
А Гринджоли? :rolleyes:
Степаныч
28.11.2006, 02:13
А Гринджоли? :rolleyes:
Йой! Забув! Ще ж і Руслана! Та усіх не перелічити!;)
Були колись Гадюкіни, грали соціально-політичний рок, але загули.... Не ті часи тепер, то правда
А "Я не хочу бути патрiотом..."? "Хулiган"?
А Славко Вакарчук с последней песней? Опять не то?
:D
Степаныч
29.11.2006, 10:43
Нє. Про Вакарчука мені розповідали, чому він став таким прихильником Ющенка у 2004. Знаю зі слів товариша, тому писати тут не буду. Але і говорити про цю людину теж не маю бажання. Не Тальков, АднАзначнА!
Це все одиничні випадки. Десь колись в когось проскакує соціально-політична пісня, особливо під час революції усіх пробило на злободенність. Але в основному тексти - попса, абстракції, декаданс...
Степаныч
29.11.2006, 10:52
Це все одиничні випадки. Десь колись в когось проскакує соціально-політична пісня, особливо під час революції усіх пробило на злободенність. Але в основному тексти - попса, абстракції, декаданс...
Як раз у Талькова це була система.
Mattilainen
29.11.2006, 15:34
Чи є в України свій Тальков?
Нету.
Не то.
Только одну русскую глыбу вспомнил?
Может, книжки ему кой-какие принесёте?:)
Ги-ги-ги!!!! 5 балів! :D :D :D
Знаю одне - якби був у нас тут свій Тальков, виборча кампанія Вітренчихи була б ше голосистішою ;)
Тальков - це оспівувач "ривка".
Праця (ба навіть і все життя) "на рвок" - це дуже специфічне саме москвинське явище.
"Рвусь из сил, из всех сухожилий"...
Тому так і популярні в Росії Тальков та його попередник в оспівуванні життя "на рвок" - Висоцький...
Тобто - якщо він в Україні і зявиться, такої слави й популярності в нього не буде...
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008