КПК

Показати повну версію : Бидловоз

MARTINI
05.02.2007, 15:36
З"явився прикольний інтернет-проект, присвячений львівським маршруткам. І хоча сайт створено ніби-то фанатами цього виду транспорту, його назва "Бидловоз" підкреслює сарказм авторів, коли вони пишуть про свою любов до комфорту, естетичного вигляду та технічного стану наших маршруток.

Цитата з сайту:

Що таке бидловоз?

Бидловоз - це, можна сказати, транспортний засіб. Ви всі з ним добре знайомі. Навіть більше, я впевнений, що більшість з нас користується цим транспортним засобом щодня.

Чому щодня? Та відповідь надзвичайно проста. Просто у нас немає альтернативи. Ми змушені користуватися тим, що нам пропонують, інакше доведеться ходити пішки.

Бидловози можна побачити на вулиці практично кожного українського міста. Щоправда останнім часом їх значно поменшало у столиці України - Києві. Там чомусь поступово переходять на "Богдани", "Антони", "Шаоліні" ті іншу нечисть.

Ще не здогадалися? Добре відкрию секрет. Бидловоз - це переважно автомобіль марки "Мерседес". Але це зовсім не той "Мерседес", на якому їздять чиновники і багаті люди - це звичайний вантажний мікроавтобус, нашвидкоруч перероблений для перевезення людей, або, як кажуть у народі "бидла".

А взагалі, клікаємо сюди http://bydlovoz.lviv.ua/

пупер
08.02.2007, 03:45
не їжджу принципово на мерседесах і таких плоских автобусах з одними дверцятами...

Thror
09.02.2007, 15:55
Вчорашня історія з реального життя

http://community.livejournal.com/misto_lviv/210932.html

Koza-Dereza
09.02.2007, 19:13
Рагуля троха шкода, але iсторiя смiшна. :D

Velomax
09.02.2007, 22:53
Шикарный сайт :)

пупер
10.02.2007, 01:06

який?..
бидловоз?..

Velomax
10.02.2007, 15:32
Да.
По содержанию. И рассказ из ЖЖ жизненный - чего только в маршрутках не насмотришься. К сожалению, я тоже вынужден пользоваться маршрутками, когда на улице дождь и снег. И тоже очень не люблю грузовые мерседесы - у меня там голова не помещается по высоте. Другое дело - новые маленькие автобусы. Вы заметили, что некторые из них похожи на удивленных жуков? У них спереди зеркала в смешных таких обтекателях.

Полковник
10.02.2007, 20:00

Ага! Вот, понравилось, остроумные ребята, однозначно!

Пиши українською. Мета акції не дискримінація китайської чи інших мов світу, а популяризація української, як мови спілкування в інтернеті серед українців. Мови без суржику, мішанини, покручів.

http://www.balachka.com/

пупер
20.09.2007, 07:51
продовжимо тему....
що таке "бидловоз"?....
окрім "мерсів", які поступово відживають, з’явилися інші "автобуси"....
такі, на одні двері: наприклад, 31...
це жах...
в них дихати (стояти, їхати) неможливо...

dArt
20.09.2007, 08:14
Хм.. мне вот интересно, почему используется такой термин как быдловоз?
Мне кажется это просто отсутствие уважения к самим себе. Если "быдловоз" значит возит быдло. А кто в маршрутках ездит? Правильно, мы и ездим. Почему же мы сами себя называем быдлм то?
Неужели это все, на что способна ментальность нашего населения.
А еще говорим о национализме в хорошем смысле этого слова, себя уважать не умеем, что уж говорить о других... Чего можно хотеть от людей, которые сами себя быдлом называют?
Пока себя уважать не научимся никто уважать нас самих не будет.

пупер
20.09.2007, 08:21
Хм.. мне вот интересно, почему используется такой термин как быдловоз?
Мне кажется это просто отсутствие уважения к самим себе. Если "быдловоз" значит возит быдло. А кто в маршрутках ездит? Правильно, мы и ездим. Почему же мы сами себя называем быдлм то?
Неужели это все, на что способна ментальность нашего населения.
А еще говорим о национализме в хорошем смысле этого слова, себя уважать не умеем, что уж говорить о других... Чего можно хотеть от людей, которые сами себя быдлом называют?
Пока себя уважать не научимся никто уважать нас самих не будет.
"юидло" в перекладі з польської означає "худоба"...
возять як худобу, тобто вважають нас нею...
не хочеш бути худобої — не їзди, тоді і маршрутки будуть ліпшими...

dArt
20.09.2007, 09:07
"юидло" в перекладі з польської означає "худоба"...
возять як худобу, тобто вважають нас нею...
не хочеш бути худобої — не їзди, тоді і маршрутки будуть ліпшими...

Пупер альтернативы во Львове бюджетному транспорту нету. Было бы метро, думаю ездили бы на нем.
У Вас есть предложение как человеку добратся на работу каждый день с Сихова на топольную при зарплате 700грн и не считатся быдлом по Вашей классификации? ? О враче говорю, к стати.
Я то на маршрутках не езжу, есть автомобиль, да и по габаритам не вмещаюсь. а вот мать моя иногда ездит. И знакомых много ездит. Но их я быдлом не считаю и никому считать не позволю.
Люди уважайте себя в конце концов!!!

пупер
20.09.2007, 09:22
Пупер альтернативы во Львове бюджетному транспорту нету. Было бы метро, думаю ездили бы на нем.
У Вас есть предложение как человеку добратся на работу каждый день с Сихова на топольную при зарплате 700грн и не считатся быдлом по Вашей классификации? ? О враче говорю, к стати.
Я то на маршрутках не езжу, есть автомобиль, да и по габаритам не вмещаюсь. а вот мать моя иногда ездит. И знакомых много ездит. Но их я быдлом не считаю и никому считать не позволю.
тут є гілка про велосипедне місто... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
а взагалі-то не всі автобуси для худоби...
по-трохи вже автобуси стають ліпшими (людськими).....
до речі, про метро....

Melody
20.09.2007, 09:41

А їздити на авто по львівських дорогах - це хіба не неповага до себе? ;)

vasili
20.09.2007, 09:47
Мелоді Ви чого, не з тої ноги встали сьогодні?;)

Melody
20.09.2007, 09:49
Мелоді Ви чого, не з тої ноги встали сьогодні?;)

Чого ж? Встала сьогодні зранку. Настрій чудовий. :)

dArt
20.09.2007, 10:02

В первую очередь это неповага к подвеске своего автомобиля. :)
Окей, продолжаючи Вашу тему, а дышать нашим грязным воздухом, сталкиватся с потоянным бардаком, хамством, бескультурием и коррупцией во всех сферах это "повага" до себе? Следуя Вашей логике - жить во Львове - неповага до себе.

А про велосипед... каким это образом моя 68милетняя теща с покрученными артритом ногами должна добиратся до работы на велосипеде? Думайте, что пишете иногда, господа и дамы.
Метро, да это бы л бы выход, но очень сомневаюсь что когда нибудь сделают. Хотя думаю реально, несмотря на историческую чать города и Полтву под ним. В Питере ведь сделали а там условия гораздо хуже.
Весь вопрос в деньгах. Еще как вариант монорельс, однако это вопрос далекого будующего. Сначала надо отучится себя быдлом называть.

Melody
20.09.2007, 10:17
И знакомых много ездит. Но их я быдлом не считаю и никому считать не позволю.

Та ніхто їх бидлом і не називає.
Я от згадала, що колись у Львові маршрутки називали "катафалками" і "парашами", але хіба з цього можна робити якісь висновки про пасажирів?
"Бидловоз" - це ще один витвір сучасного фольклору. Типове українське вміння посміятися над самими собою, над своїм життям.

dArt
20.09.2007, 10:22
Та ніхто їх бидлом і не називає.
.
Такое и есть заглавие темы. Логическую цепочтку провести нетяжело.
Я по старому называю "пежо". Думаю не все помнят, какое это было счастье, когда в начале 90х были закуплены новенькие автобысы "пежо" и пущены по маршрутам.

Meg
20.09.2007, 13:10
Я тіки трамваєм!Тоті маршрутки тільки настрій на весь день псують.Це як влізеш.А коли бачу,який 22-гий їде битком набитий зі Сихова,а ше скільки народу стоїть і йому махає,то скоренько пензлюю на трамвай.Правда,від нього топати.Але рух-це корисно.Деколи навіть пішки ходжу

Читатель_Обкома
20.09.2007, 15:10
каким это образом моя 68милетняя теща с покрученными артритом ногами должна добиратся до работы :no:
За что Вы тещу не любите?:mad:

dArt
20.09.2007, 15:15
:no:
За что Вы тещу не любите?:mad:

Замечательный вопрос, думаю по этому поводу нужно открыть новую ветку на форуме :)

MIRA$A
23.09.2007, 21:48
Да.
По содержанию. И рассказ из ЖЖ жизненный - чего только в маршрутках не насмотришься. К сожалению, я тоже вынужден пользоваться маршрутками, когда на улице дождь и снег. И тоже очень не люблю грузовые мерседесы - у меня там голова не помещается по высоте. Другое дело - новые маленькие автобусы. Вы заметили, что некторые из них похожи на удивленных жуков? У них спереди зеркала в смешных таких обтекателях.

оо як я вас розумію: до речі, вам доводилось їздити на 97 маршрутці?Можна порівняти людей зі шпротами))

syavych
23.09.2007, 22:23
вам доводилось їздити на 97 маршрутці?Можна порівняти людей зі шпротами))
А Ви думаєте інші кращі?

Meg
26.09.2007, 23:19
Я,звичайно,не маю нічо проти людей зі Сихова,але,звиняйте,питається-де їх стіко там на тому Сихові живе,жи зранку всі маршрутки,шо звідти їдуть-битком набиті?:)

afterstep
27.09.2007, 00:01
Замечательный вопрос, думаю по этому поводу нужно открыть новую ветку

на фоні

Я ненавижу когда форумчане бездоказательно обвиняют других,и не собираются извинятся!
тема тещі - явно не розкрита....

dArt
27.09.2007, 00:04
Могу конечно рискнуть и открыть темку о тещщах, но меня же женская половина форума закидает тапочками с негативной кармой :)

afterstep
27.09.2007, 00:11
рискнуть и открыть темку о тещщах, но меня же женская половина форума закидает тапочками

готов принять часть "тапочек" на себя ;) - кстати - моя теща коллекционирует анекдотьі о тещах ;)
--
Ксати, ее любимьій - можно с него открьіть ветку - "прямая речь":
- Ото дочка вдало заміж вийшла! він і по хаті порається, і все що треба робить, і бігає - а вона лежить на канапі, мов пава!
- От сину не повезло... Одружився... Він і бігає, і все залагоджує, і по хаті все порається - а вона розляглася на канапі, мов корова...

dArt
27.09.2007, 00:14
готов принять часть "тапочек" на себя ;) - кстати - моя теща коллекционирует анекдотьі о тещах ;)
--
Ксати, ее любимьій - можно с него открьіть ветку - "прямая речь":
- Ото дочка вдало заміж вийшла! він і по хаті порається, і все що треба робить, і бігає - а вона лежить на канапі, мов пава!
- От сину не повезло... Одружився... Він і бігає, і все залагоджує, і по хаті все порається - а вона розляглася на канапі, мов корова...

Моя не обладает столь глубоким чувством юмора.
За анекдот по пол года может не разговаривать, но я как то от этого не страдаю, наоборот, дежа пользуюсь :)

afterstep
27.09.2007, 00:20
За анекдот по пол года может не разговаривать
- Ой, мама, вьі надолго?!
(Игриво) - Пока не надоем!
- Что, даже чаю не попьете?

dArt
27.09.2007, 00:22
Ну все, открываю ветку :)
Только в каком разделе то? "Про це" что ли? :)

afterstep
27.09.2007, 00:41
"Про це" что ли?

"Це" - сховається... Як пороховий заряд перед "ядрьоним"

Salata
27.09.2007, 15:01
А в Севастополе в маленькие маршрутки можно зайти только если есть сидячие места... И называют их топиками :)

syavych
27.09.2007, 21:17
А в Севастополе в маленькие маршрутки можно зайти только если есть сидячие места... И называют их топиками
У нас тоже такі є, причому їздять люди і стоячи. А шо робити?

Alias
04.10.2007, 18:59
Класно. що в нас немає маршруток.Місто можна пройти з одного кінця в другий за 20 хв.А от у місті де я навчаюсь (Кіровоград) БИДЛОВОЗАМИ і ЛОХОВОЗКАМИ називають міські автобуси і тролейбуси.А маршрутки моя мама називає собачими будками :))

sslonn
27.02.2008, 14:30
Я,звичайно,не маю нічо проти людей зі Сихова,але,звиняйте,питається-де їх стіко там на тому Сихові живе,жи зранку всі маршрутки,шо звідти їдуть-битком набиті?
можу помилитись, але на сихові проживає приблизно 200 тис. люда... причому середній вік нижчий за середній по Львову - тому й їдуть:-)

Юстина
27.02.2008, 14:37
А як вам 16-та? Ото напаяли.

sselev
27.02.2008, 15:03
Ніби-то з 1 січня мали заборонити експлуатацію таких бусів для пасажирських перевезень. Але все досі без змін.

На маршрутах 16, 35, 46, 78, 81, 89, 93, 97, 117, 135, 156 (ніби нікого не забув) весь або майже весь транспорт - малі мерсюки чи щось подібне.

А як вам 16-та? Ото напаяли.

Alias
27.02.2008, 17:30
Ніколи не говорю "бидловоз", бо інколи приходиться їздити маршрутками в Кіровограді.Просто із-за поваги до себе.

sselev
28.02.2008, 00:12
В Кіровограді є маршрутки-Газелі. Я в такій проїхався стоячи хвилин 20 - просто жах, в мене ріст 187. :)

Ніколи не говорю "бидловоз", бо інколи приходиться їздити маршрутками в Кіровограді.Просто із-за поваги до себе.

Alias
28.02.2008, 08:31
В Кіровограді є маршрутки-Газелі. Я в такій проїхався стоячи хвилин 20 - просто жах, в мене ріст 187
та в таких і для мене при моїх 166см теж не комфортно.Як є час. то краще почекаю таку жовтеньку . як автобус.

sslonn
28.02.2008, 08:46
та в таких і для мене при моїх 166см теж не комфортно.Як є час. то краще почекаю таку жовтеньку . як автобус.
"правільноє рішеніє!"(с)
я взагалі часто-густо через ті маршрутівки пішки ходжу, хоча йти годину:)
а зранку - трамвай:clapping:

тут ще не згадали, як часто ті маршрутки попадають в аварії:ninja:
адже переважна більшість водіїв маршруток не знає правил та ще й бува напідпитку їздить:shutup:

sselev
12.03.2008, 23:44
Прочитав, що сьогодні у Києві бастують маршруточники, бо їм не дозволяють піднімати вартість перевезення. Багато людей не змогли вчасно доїхати на роботу, але ще більше невиїзд маршруток сприйняли позитивно.

У Львові, де мережа комунального транспорту погано розвинена, транспортна проблема була б відчутніша.

sselev
20.03.2008, 23:51
Їхав вчора 88 маршруткою і став мимольотним слухачем наступної розмови водія зі своїм знайомим, який сидів на "службовому місці". Наскільки зрозумів той знайомий мав кілька мерсів, які працювали на міських маршрутах, але згодом продав їх.
Коротше суть розмови така: мікроавтобуси стають все менш рентабельні! З наступних причин:
1) Богдан/Еталон перевозить більше пасажирів - більший прибуток за рейс
2) Пасажир краще сяде в Богдан/Еталон, аніж в Мерс/Газель

Так що справа покращення якості перевезнь - лише справа часу.

Alias
21.03.2008, 14:29
Кажуть у нашій місцевій газеті (Кіровоград) написано, що до 19 -ї години вартість проїзду коштує 1гр.а після 19-ї вже 1.50

Барбос
22.03.2008, 20:18
А між іншим в час масового переходу з Пижиків (пам'ятаєте колись такі були Пежо Карсан) на Бидловози, стояв як сьогодні пам'ятаю, на зупинці П.Мирного 19 грудня, пра непам'ятаю якого року, чекав 59 маршрутку (ПАЗіки такі їздили). Так от мені 59 приїхав такий, чогось свіжопомальований по середині автобуса горизонтальною смугою. Нічо би дивного я би не запідозрив і забув 100% про автобус, якби в середині тої маршрутки лавки стояли не поперек проходу, а повздовж, і ззаду автобуса був люк метр на метр десь. Так шо знаєте після того автобуса мені любий Мерс здавався ну як мінімум E класу..

Мих
22.03.2008, 20:23
Кажуть у нашій місцевій газеті (Кіровоград) написано, що до 19 -ї години вартість проїзду коштує 1гр.а після 19-ї вже 1.50
бензин зріс підвечір, чи шо?

Степаныч
22.03.2008, 20:25
Кажуть у нашій місцевій газеті (Кіровоград) написано, що до 19 -ї години вартість проїзду коштує 1гр.а після 19-ї вже 1.50Був сьогодні в Кіровограді. Там скоро і Газелі не зможуть проїхати. Розвернутись ніде.

sselev
24.03.2008, 02:08
Невже після 19 настільки малий пасажиропотік? Здається ні, якраз всі з роботи їдуть

Alias
24.03.2008, 07:38
Невже після 19 настільки малий пасажиропотік? Здається ні, якраз всі з роботи їдуть

та де там малий! Після 9-ї вечора піймати маршрутку -за щастя.Я в неділю як приїзжджаю на електричці в 10 вечора, то вже пішки йду, бо народу стільки набивається. а чекати невідомо скульки наступної ,можна й не дочекатися.

Alex_pm
24.03.2008, 21:33
Засмутився...
Чому ж це люди так самі себе спозиціонували.

sselev
27.03.2008, 01:29
Виходить перевізники бояться/не хочуть заробляти більше грошей, раз не дають більше транспорту на ті вечірні рейси, які дійсно будуть користуватись попитом.

та де там малий! Після 9-ї вечора піймати маршрутку -за щастя.Я в неділю як приїзжджаю на електричці в 10 вечора, то вже пішки йду, бо народу стільки набивається. а чекати невідомо скульки наступної ,можна й не дочекатися.

Додано через 7 хвилин
Зрештою людина самостійно вибирає. Ніхто ж не примушує товктись в мерсюк/газель, якщо можна почекати 10-15 хв на бус більшого розміру.

Засмутився...
Чому ж це люди так самі себе спозиціонували.

Додано через 8 хвилин
Невже там настільки багато малих маршруток?

Був сьогодні в Кіровограді. Там скоро і Газелі не зможуть проїхати. Розвернутись ніде.

Бурулька
29.03.2008, 13:10
Ходять плітки, що у Львові вартість проїзду в бидловозах знову зросте. Хтось щось чув?
Я стараюся їздити трамваями, але іноді ледве ноги волочу з роботи, йду на кінцеву зупинку маршрутки. Проблема тоді інша - як вийти з неї, коли купа народу напхається.

vanilia
30.03.2008, 20:06
Ходять плітки, що у Львові вартість проїзду в бидловозах знову зросте. Хтось щось чув?
Я стараюся їздити трамваями, але іноді ледве ноги волочу з роботи, йду на кінцеву зупинку маршрутки. Проблема тоді інша - як вийти з неї, коли купа народу напхається.

Та от в новинах писали, що до півтора гривні зросте. Побачим.

Бурулька
31.03.2008, 12:59
Та от в новинах писали, що до півтора гривні зросте. Побачим.

Я вчора на сайті міської ради прочитала, що зросте до 1,5 грн. в бидловозах і до 0,75грн. в електротранспорті з 1-ого квітня

Myshka
31.03.2008, 13:44
Я вчора на сайті міської ради прочитала, що зросте до 1,5 грн. в бидловозах і до 0,75грн. в електротранспорті з 1-ого квітня

Нормальний хід, дуже типовий для нашої влади взагалі і для львівської зокрема. Завтра вже 1 число і хоча б хтось мявкнув на цю тему в пресі або на телебаченні. Нас-таки мають за бидло. Кожного разу вони мало не в лоб нам про це показують своїми діями, а скоро будуть просто говорити.:mad:

Бурулька
31.03.2008, 14:45
Нормальний хід, дуже типовий для нашої влади взагалі і для львівської зокрема. Завтра вже 1 число і хоча б хтось мявкнув на цю тему в пресі або на телебаченні.

Сьогодні спеціально і в трамваї і в тролейбусі розглядала салони з надією побачити хоч якесь оголошення. Та де там... Жодного натяку
А ті засранці (перепрошую) - перевізники - взагалі кажуть, що собівартість перевезення одного пасажира становить 1,82. Цікаво, вони вираховують таку цифру виходячи з міркувань, що пасажири мають їздити лише сидячи, а не як шпроти?

bora
31.03.2008, 14:48
Держкомпідприємництва оскаржить в прокуратурі рішення виконкому про підняття тарифів на проїзд у маршрутках

ЛЬВІВ, 31 БЕРЕЗНЯ, PRESSTIME.COM.UA. — Держкомпідприємництва оскаржить в прокуратурі рішення виконкому про підняття тарифів на проїзд у маршрутках.

Про це повідомило представництво Держкомпідприємництва у Львівській області.

«Рішення міськвиконкому є незаконним, оскільки це регуляторний акт. Відповідні служби міськвиконкому були зобов’язані підготувати відповідний аналіз регуляторного впливу (економічне обґрунтування), провести громадські слухання. Ми знаємо, що за це рішення не голосував міський прокурор А.Палюх, і це правильна позиція. Натомість юридичне управління міськвиконкому в черговий раз не дотримується регуляторного законодавства. Рішення про підвищення тарифів готувалося уже давно, і тому незрозуміла позиція – чому не можна було, маючи час, зробити все згідно з чинним законодавством», — сказав Голова Представництва Держкомпідприємництва України у Львівській області – радник голови Держкомпідприємництва України Ярослав Кашуба.

Представництво Держкомпідприємництва України у Львівській області обов’язково оскаржить вказане рішення міськвиконкому в прокуратуру, наголосив Кашуба.

Нагадаємо, 28 березня, львівський міськвиконком підвищив тариф на проїзд у львівських «маршрутках» до 1,5 грн. з 1 квітня.

31.03.2008

Бурулька
01.04.2008, 11:15
В електротранспорті ціни підвищать з 3 квітня (ше квитки нові не надрукували). В маршрутках же від сьогодні є наліпки з вказаною вартістю проїзду 1,5грн. Не знаю хто і що оскаржував, але дурдом повний

New Shrek
01.04.2008, 12:51
Обурені пасажири викрали маршрутку разом з водієм!

Скандальний інцидент стався сьогодні зранку в одному із маршрутних таксі, які курсують Львовом. Обурені підвищенням вартості проїзду пасажири, які не хотіли згідно із новим тарифом платити за проїзд 1,50 грн, викрали маршрутку разом із водієм. Наразі Асоціація перевізників Львова розшукує зниклу маршрутку по вулицям міста.

Як повідомило джерело із маршрутного таксі, коли пасажири на кінцевій зупинці маршрутного таксі близько 8 години ранку увійшли у маршрутку і дізнались, що від сьогодні вартість проїзду підвищено до 1,50 грн, то між пасажирами та водієм виник конфлікт у зв’язку із небажанням пасажирів платити згідно із підвищеним тарифом. Відтак кілька чоловіків середнього віку та літня жінка, погрожуючи водієві фізичною розправою, змусили його безкоштовно розвозити усіх пасажирів безпосередньо у ті місця, до яких вони прямували.

Наразі диспетчер фірми-власника цієї маршрутки не може зв’язатися із водієм, а на відповідній лінії курсує на один автомобіль менше.

Заяву до правоохоронних органів наразі не подано, оскільки фірма-перевізник сподівається, що пасажири самостійно повернуть викрадену маршрутку і відшкодують завдані збитки. http://portal.lviv.ua/news/2008/04/01/100211.html

bora
01.04.2008, 13:02
А Ви не думаєте, що це 1-квітневий розіграш?

Maryasik
01.04.2008, 15:45
А Ви не думаєте, що це 1-квітневий розіграш?

мда, жорстокі жарти получаються.

New Shrek
05.05.2008, 15:59
Що таке бидловоз? http://bydlovoz.lviv.ua/index.html

Вадюшка
05.05.2008, 20:11

Львів'яни, ви просто серденьки! :D Реготав аж до сльоз. :crazy:

А взагалі най вас трохи втішить, що в нас он маршрутки і по 2,50 є ;)

Муму
11.05.2008, 14:01
Обурені пасажири викрали маршрутку разом з водієм! http://portal.lviv.ua/news/2008/04/01/100211.html

Даєш безкоштовний проїзд у маршрутках!!!

Валявся під столом:D, скоро людей доведуть до того, що вони почнуть викрадати трамваї, електрички, літаки щоб доїхати до роботи:ninja:

sselev
30.05.2008, 19:31
Може стара інформація, але думаю буде цікаво прочитати про Петербург.

"Все «газели» погорели"
http://www.newizv.ru/news/2007-04-06/67293/

Але в нас думаю буде простіше, як тільки більшість фірм придбає Богдани/Еталони, перевізникам на перероблених мерсюках з ними конкурувати буде надзвичайно важко. Треба лиш почекати.

Полковник
30.05.2008, 19:38
Видел БОгданов на улицах Львова и Киева.
Один раз проехал.
Машины понравились.
НО почему пассажиры СТОЯТ?????
ВСЕ должны только сидеть ИМХО!
Это хоть и маршрутное, но ТАКСИ!
Не?

sselev
01.06.2008, 14:27
Всему свое время, закупить такое количество Богданов чтоб все сидя ехали нужно много денег. А раз их станет много, значит будет больше заторов на дороге.

НО почему пассажиры СТОЯТ?????
ВСЕ должны только сидеть ИМХО!
Это хоть и маршрутное, но ТАКСИ!
Не?

bora
16.07.2008, 12:10
Варто нагадати (http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2008/07/15/32710/), що при управлінні транспорту та зв’язку ЛМР функціонує “гаряча” телефонна лінія. Поскаржитися на роботу міського транспорту, висловити своє невдоволення чи побажання або ж отримати інформацію про права та обов’язки пасажирів і перевізників можна за
телефонами: 297-59-97, 72-15-90 з 09.00 до 13.00 і з 14.00 до 18.00. ЛГ

Бруно
17.10.2008, 16:35
Друзі, от іжджу я як і багато хто з нас в маршрутках.
Маю звичку "гепати" водіїв за куріння в маршрутках.
І от, відсотків 80 з них припиняє палити коли їм скажеш, що заборонено палити в громадському транспорті, а решта - просто "посилають", а було таке, що й висаджували.
Ще така річ:
Дехто "модний" включає свою дебільну музику, шансон, або коломийки (добре якби це були народні) з матюками...
Ну питання таке:
До кого звернутися щоб вплинути на тих водіїв, або взагалі змінити ідеологію в цьому руслі.

Зауважу, що 99 відсотків пасажирів просто нюхають дим.

Бруно

.:sorry:

bora
05.11.2008, 14:56
Хто б сумнівався
80% водіїв львівських маршруток не знають правил дорожнього руху — перевірка ДАІ
ЛЬВІВ, 5 ЛИСТОПАДА, PRESSTIME.COM.UA. — Працівники ДАІ розпочали перевірку водіїв маршруток на знання правил дорожнього руху.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник ДАІ м. Львова Богдан Мицак.

Перевірка знань водіїв проводиться за проханням прокуратури м. Львова.

«Ми даємо водіям білети, наприклад, перед виходом на лінію. Сьогодні виглядає так, що здають 20-30% водіїв. Якщо водії не здають, ми проводимо перездачу. Після повторного не проходження, водіїв відправляють на здачу на комп’ютерах до обласного МРЕВ ДАІ», — зазначив Богдан Мицак.

Якщо ж водії не здали у МРЕВ, їх позбавляють посвідчення водія.

Теперішня акція триватиме до 20 листопада. Однак, управління ДАІ планує розпочати регулярну, систематичну перевірку водіїв пасажирських транспортних засобів по фірмах, в котрих вони працюють.

Гена Букин
05.11.2008, 19:13
На самом деле сдерут с водил гривень по 50 или 100. И все будут счастливы.

Summer
06.11.2008, 17:57
Що мене дійсно нервує у маршрутках, так це хамство зі сторони водіїв, я згодна заплатити і 2 грн, але їхати як цивілізовані люди....
просто , щоб взяти пасажира водій ладен зупинитися будь-де, хоча наскільки знаю вчора в львів новинах сказали, що тільки на фіксованих зупинках, а інакше штраф вроді 400 грн.....:unknown:

Гена Букин
07.11.2008, 01:20
наскільки знаю вчора в львів новинах сказали, що тільки на фіксованих зупинках, а інакше штраф вроді 400 грн.....
Тогда это не маршрутка. А автобус получается. Значит цена должна быть другая.