Показати повну версію : Карма (Репутація)
Колись у нас була схожа система, потім вона накрилася мідним тазіком. Зараз я встановив аналог, причому, як на мене, більш справедливий. Працює дуже просто - кожен користувач, незалежно від статусу, форумного стажу і кількості повідомлень може додати або відняти один пункт репутації. Єдине обмеження - на репутацію не можуть впливати ті, хто поки що не написав 30 повідомлень на форумі, такий собі невеличкий захист від накруток.
Як і колись, кожен + чи - супроводжується невеличким коментарем. Я налаштовував таким чином, щоб усі могли бачити кому і за що знято або додано очки репутації. Тому, коли використовуєте цю функцію, майте на увазі, що усі побачать Вашу мотивацію, тож не варто тиснути плюси і мінуси просто так, через симпатію, чи навпаки через неприязнь. Оцінюйте конкретні дописи і старайтеся внятно мотивувати свою оцінку.
Наразі функція працює у режимі відкритого тестування, усі зауваження про помічені глюки, чи запитання пишемо сюди
Liliyah Romanova
05.02.2007, 05:05
А яким чином стара репутація показується??
Пропоную прибрати піктоґрами (їх чомусь аж дві) у відповідне місце: при вимкнених рисунках у власників надто довгих нікнемів звужується по горизонталі поле допису й водночас невиправдано зростає по вертикалі. Незручно й неестетично.
А при оказії прохання до NewShrek'а: прибрати з профілю зайві комунікатори, залишивши лиш, скажімо, скейп™ - із тих же міркувань.
Пропоную прибрати піктоґрами (їх чомусь аж дві) у відповідне місце: при вимкнених рисунках у власників надто довгих нікнемів звужується по горизонталі поле допису й водночас невиправдано зростає по вертикалі. Незручно й неестетично.Спробував виправити.
А яким чином стара репутація показується??
Старої репутації майже ні у кого нема. Кілька осіб хіба, які встигли отримати ще за кілька днів листопада
А в мене ціла купа старої показує, ще за листопад...
Наскільки я пригадую, минулого разу у адмінів була "фора" 10 очок
зараз фори нема ні в кого
Єдина перевага адміна - він може відмінити необгрунтовано зняту або нараховану репутацію :)
тут Мартіні вже важко дотримуватись об"єктивності :)
Viktoria Jichova
05.02.2007, 13:29
Бачу, у Миха репутація "зростає" у зворотньому напрямку.:p Такими темпами, як ростуть ці репутації, ми скоро або замерзнемо, або нам буде дуже гаряче.:D :D
Невстранец
05.02.2007, 13:32
Бачу, у Миха репутація "зростає" у зворотньому напрямку.:p Такими темпами, як ростуть ці репутації, ми скоро або замерзнемо, або нам буде дуже гаряче.:D :D
Не проблема, обращайтесь. :cool:
Viktoria Jichova
05.02.2007, 13:35
Невстранецью, дякую, вже мені стало на один градус тепліше.;) :p
Так, я нарешті доросла до того, щоб людям репутації додати, а як це зробити - не знаю, кудись і "+", і "-" щезли. Верніть назад, хто стирив!!!!
Спробую розібратися, дивний глюк якийсь
а навіщо взагалі потрібна ця "репутація"?...
на що вона впливає?...
на що вона впливає?...
Так само - це і для мене питання з багатьма невідомими. На мою думку, щоб дати можливість "бриґадним таваріщам" взаємнопідвищувати собі репутацію. З приводу і бєз оного...
Наразі ні на що не впливає, така собі забавка. Але в принципі технічно можна зробити щоб на щось впливала
Репутація систематично підвищувана або занижувана без приводу буде видалятися
а можна забрати у мене одиничку?..
я на форумі, щоб дисткутувати, а не для того, щоб підлизуватися і отримувати за це "репутацію"...
дякую (за розуміння)...
Не подобалося мені слово "репутація". Надто якось офіційно і бюрократично. По моєму "Карма" якось більше пасує до ситуації. Як гадаєте? :)
Liliyah Romanova
07.02.2007, 05:43
Карма... А щось таке, що би більше до духу каварні пасувало?
Вікторіє, де ви? Може, щось оригінальне придумаєте? А то мені зразу уявляються форумляни у позі лотоса і перед клавіатурою. :)
Так само - це і для мене питання з багатьма невідомими. На мою думку, щоб дати можливість "бриґадним таваріщам" взаємнопідвищувати собі репутацію. З приводу і бєз оного...
Педро, Ви маєте можливість подивитися, хто "бригадним" підвищує репутацію. Подивіться, і повірте, Ви будете розчаровані :) Можливо це спонукає Вас наступного разу без жодного приводу не згадувати видумані "бригади".
Степаныч
07.02.2007, 09:59
Чесно кажучи, я теж думав, що не буду ні додавати, ні віднімати репутацію ні у кого. Але деякі дописи дійсно подобаються чи то суттю, чи то гумором... Чисто ємоційно репутація вносить розрядку у серьозні і не завжди приємні дискусії. Кінець-кінцем ми тут задля приємного "времяпрепровождения". Єдине, як на мене, не потрібно робити, щоб репутація на щось впливала. Хай залишится такою собі розважалкою.
А віднімати репутацію не буду.;)
Viktoria Jichova
07.02.2007, 12:19
Карма... А щось таке, що би більше до духу каварні пасувало?
Вікторіє, де ви? Може, щось оригінальне придумаєте? А то мені зразу уявляються форумляни у позі лотоса і перед клавіатурою. :)
Лілю, дякую. Не знаю, як на мене "карма" - це як ніби гріхи які збираєш чи що. А що може виражати харизма особистості - магнетизм, сила аури (біополя) чи як? Нічого з того всього як назва ("репутація", "карма" і т.д.) мені не подобається. Може, би було краще просто "рейтинг" дописів?
Степаныч
07.02.2007, 12:48
...Може, би було краще просто "рейтинг" дописів?
"УПОДОБАННЯ"?
Viktoria Jichova
07.02.2007, 12:51
"Уподобання" як вияв симпатії?;)
Степаныч
07.02.2007, 12:54
"Уподобання" як вияв симпатії?;)
Угу!:)
Viktoria Jichova
07.02.2007, 12:57
Ну, якщо йти за таким означенням виходить, що ті, у кого "маленька" репутація, нікому не цікаві та не симпатичні. Дуже файно.;) :)
Степаныч
07.02.2007, 13:19
Ну, якщо йти за таким означенням виходить, що ті, у кого "маленька" репутація, нікому не цікаві та не симпатичні. Дуже файно.;) :)
:) По-перше, сподобався вираз "у кого "маленька" репутація, нікому не цікаві та не симпатичні":) :) :)
По-друге, на мою думку, опонент не завжди може викликати симпатію, але при тому його висловлювання можуть бути цікавими.
Viktoria Jichova
07.02.2007, 13:27
Ось в цьому то і справа, що ми не виражаємо якісь там симпатії-несимпатії до конкретної людини, а оцінюємо конкретну відповідь.:) Тому і пропоную як нейтральне означення слово "рейтинг відповідей".:)
Степаныч
07.02.2007, 13:29
...Тому і пропоную як нейтральне означення слово "рейтинг відповідей".:)
Бажання жінки - закон! А коли воно ще й розумне...:) Підтримую.
KabMiner
07.02.2007, 14:18
О, дякую! Тепер я знаю, що таке карма, а то вже думки всякі в голову лізли....
Репутація з одної сторони добра штука, з другої сторони зобов"язує учасників і напружує також. Я особисто віддав би перевагу її відсутності, оскільки більше змоги зосередитись на дописах опонента... А симпатію цілком можна висловити у приваті.
Viktoria Jichova
07.02.2007, 15:55
Репутація з одної сторони добра штука, з другої сторони зобов"язує учасників і напружує також. Я особисто віддав би перевагу її відсутності, оскільки більше змоги зосередитись на дописах опонента... А симпатію цілком можна висловити у приваті.
Капітане, я згідна з Вами.:) А то якась селекція за уподобаннями виходить.
Карма - це доля... "Судьба" - для нєкоторих.... :D :D :D
Тому трішки дивно читати автоматичне повідомлення - "дякуємо за додання карми" такому-то форумлянину. Тоді вже краще "дякуємо за вплив на карму такого-то" або ше якось так... А карма є карма - її не додасиш і не забереш... :p
Mattilainen
07.02.2007, 16:35
Карма - це доля... "Судьба" - для нєкоторих.... :D :D :D
Не совсем так. Вернее, совсем не так. :)
Карма - в индийской религии и философии - закон возмещения, по которому в соответствии с суммой добрых и злых деяний живому существу предопределяется судьба в последующих перевоплощениях.
Очень даже соответствует. :)
Абсолютно згодна!
Мабуть, додам репутації за зміст і точність формулювання. :D
Не совсем так. Вернее, совсем не так. :)
Що "совсєм нє так" - я згоден :D :D :D . Ти ж сам пишеш, що карма - це ЗАКОН. А я писав ДОЛЯ (чи "судьба") - але не в сенсі "біографія", а в сенсі "дао". Тобто, може бути й закон. А закон таки не можна кількісно змінювати (додати чи відняти). Додавати чи віднімати можна в межах сукупність предметів, фактів, явищ, які закон регулює. Тобто, якось ВПЛИВАТИ (змінити) можна лише на оцю от сукупність. А закону - тільки слідувати йому, дотримуватися його :p . Отже, таки карму не додають. Логіка звичайна, братику... :)
Mattilainen
07.02.2007, 16:55
Що "совсєм нє так" - я згоден :D :D :D . Ти ж сам пишеш, що карма - це ЗАКОН. А я писав ДОЛЯ (чи "судьба") - але не в сенсі "біографія", а в сенсі "дао". Тобто, може бути й закон. А закон таки не можна кількісно змінювати (додати чи відняти). Додавати чи віднімати можна в межах сукупність предметів, фактів, явищ, які закон регулює. Тобто, якось ВПЛИВАТИ (змінити) можна лише на оцю от сукупність. А закону - тільки слідувати йому, дотримуватися його :p . Отже, таки карму не додають. Логіка звичайна, братику... :)
В широком смысле Карма - это общая сумма совершенных всяким живым существом поступков и их последствий, которые определяют характер его нового рождения, т. е. дальнейшего существования. В узком смысле Кармой называют вообще влияние совершенных действий на характер настоящего и последующего существования.
Карма в широком смысле сюда подходит, имхо. :D
Ну, власне, у нас і написано "Змінити карму", а не додати чи відняти.
І визначення Маттілайнена якраз дуже влучно характеризує дану форумну фішку.
Невстранец
07.02.2007, 17:14
Ну, власне, у нас і написано "Змінити карму", а не додати чи відняти.
І визначення Маттілайнена якраз дуже влучно характеризує дану форумну фішку.
"...по которому в соответствии с суммой добрых и злых деяний живому существу предопределяется судьба в последующих перевоплощениях." -
Пускай сейчас ты дворником, родишься вновь — прорабом,
А после из прораба до министра дорастёшь,
Но если туп, как дерево, — родишься баобабом
И будешь баобабом тыщу лет, пока помрёшь.
интересно, что это за перевоплощения такие. :)
Так кто есть кто, так кто был кем? — мы никогда не знаем.
С ума сошли генетики от ген и хромосом!
Быть может, тот облезлый кот был раньше негодяем,
А этот милый человек был раньше добрым псом.
(c) В.С.Высоцкий
Viktoria Jichova
07.02.2007, 17:46
У мене прохання до всіх, хто надумається мене колись "ощасливити": не давайте мені ніяких репутацій, я її теж нікому не роздаватиму. Так буде, гадаю, краще. :) :)
Невстранец
07.02.2007, 17:50
У мене прохання до всіх, хто надумається мене колись "ощасливити": не давайте мені ніяких репутацій
Это будет сложно.
Viktoria Jichova
07.02.2007, 17:55
Дякую, але так само Ви її можете відняти, правда? Тож зробіть мені таку ласкавість. Буду вдячна ще більше. А то виходить, що я її випрошую, що ж є дещо принизливим.
Невстранец
07.02.2007, 17:59
Это Вы кому? :) Я Вам сегодня ничего не "додавал", так что ничего и не "выходит"... Да и как у меня выпросишь что-то... Снега зимой не продам ;)
Viktoria Jichova
07.02.2007, 18:02
Это Вы кому? :) Я Вам сегодня ничего не "додавал", так что ничего и не "выходит"... Да и как у меня выпросишь что-то... Снега зимой не продам ;)
Та так, постріл у повітря.:) А за відгук дякую. І сніг економити теж треба, особливо цієї зими.;)
у нас слово "карма" сімейне. чисто жартівливе :) Ніхто часто зі сторони не розуміє про що ми зчоловіком говоримо, але в нас це слово не має такого значення, яке повинне мати. Наприклад, якщо їдеш за кермом і пропустиш на переході пішоходів, то мій чоловік каже, що він бали до карми собі додав :) і т.п.
У нас був такий випадок на курорті. Ми не розрахували і не взяли із собою дрібної валюти роздавати на чай обслуговуючому персоналу. А через пару днів мали прилетіти друзі і от мій чоловік пише їм смс-ку : привезіть 20 купюр по долару, а то карма псується :) Друг не все зрозумів і трохи налякався - поміняв у Львові 100 дол. по одному - боявся, що йому карма (доля) зіпсується :) А вже на відпочинку пояснили йому що до чого... довелося ці 100 дол. дуже щедро роздавати і витрачати на всяку фігню :)
Тому я ОК щодо слова "карма" :) Я вже звикла і розумію то як треба :)
Карма в широком смысле сюда подходит, имхо. :D
Ну, власне, у нас і написано "Змінити карму", а не додати чи відняти. І визначення Маттілайнена якраз дуже влучно характеризує дану форумну фішку.
Дякуємо за додавання карми цьому учаснику
Лишаюсь при свїй думці. Тим більше тягатися у визначеннях зі штатним автором ЛФ, мабуть, безнадійно :D :D :D . Але це й справді не дуже принципово - всі розуміють жартівливість виразу.
на що вона впливає?...
Насправді дійсно приємно бачити що твій допис помітили, твою думку оцінили,( навіть якщо беспоередньо ніхто на нього невідповів) в цьому я бачу призначення репутації. Прємно отримати навіть "-" якщо це від супропивника, бачиш що дійсно дошкулив;)
Полковник
01.03.2007, 23:48
Эх, кабы я был Мартини.... Эх, мечты, мечты.:):):)
Короче, можно ли увидеть не ТОЛЬКО сколько у кого КАРМЫ и за что, А и то, сколько и КАКОЙ кармы раздал данный конкретный форумчанен. Даже без распечатки. Просто цифрами, типа: Имярек: +23, -2.
А, Мартини? Может попробуете?
Интересная картина получится! Вот увидите!
Спробуємо. Хоча навряд чи таке рішення існує в природі
New Shrek
02.03.2007, 10:29
А и то, сколько и КАКОЙ кармы раздал данный конкретный форумчанен. Даже без распечатки. Просто цифрами, типа
Так вон висвічується під цифирками,чи то не то? Карма: 16
Додав: 3
Отримав: 0(0) Відняв: 6
Втратив:0(
Я би казав повернутися до старого режиму... Ця статистика особливо не потрібна, а кармою користуватись вкрай незручно. Якщо раніше + був справа, то тепер навпаки... Причину зміни карми не обгрунтуеш... І взагалі...
Так вон висвічується під цифирками,чи то не то? Карма: 16
Додав: 3
Отримав: 0(0) Відняв: 6
Втратив:0(
Шреку,то! Якраз Мартіні і зробив то за пропозицією Полковника. :)
Це не зовсім те, що Полковник просив (наскільки я розумію).
Хоча... але все з нуля починається, тому наразі від того користі мало.
New Shrek
02.03.2007, 10:41
Я би казав повернутися до старого режиму... Ця статистика особливо не потрібна, а кармою користуватись вкрай незручно. Якщо раніше + був справа, то тепер навпаки... Причину зміни карми не обгрунтуеш... І взагалі...
Зате тепер видно не тільки тему за яку ти отримав схвалення чи не схвалення, але і конкретний допис в темі,У всякому випадку вмене це стало можливим тільки сьогодні А що спробував ,коментар додається "Чудове Повідомлення"
Це прікольно, спору нема. Але все одно струйово було раніше коментувати свої кармічні резонанси... шось в тому було...
New Shrek
02.03.2007, 10:54
Я ось туть зауважив ,що час від часу ,та чи інша тема використовується в якості чату.Ось тільки одна незручність, або треба обновляти її або ставити в Опері "Обновлять через каждіє" Я полюбив Експлорер останньої версії і вньому такої опцї нема.То ось питання, чи не можна виділити окрему тему ,щоб вона працювала в якості чата з всіма поточними дописами у видимому полі.Користуатись при тому можна опцією "Швидка відповідь",але щоб дописи для економії видимого поля відображались стисліше.А то прокидуєшся ні свет, ні заря і починаєш шукати ,хто де є ,поки не зловиш когось ,а поки зловиш ,то візаві вже вимкнеться.Як ідея? чи може я туманно висловився?
Шрек, я не впевнений що правильно зрозумів Вас... але подивіться сюда:
http://forum.lanos.in.ua/
таке?
New Shrek
02.03.2007, 11:04
Шрек, я не впевнений що правильно зрозумів Вас... але подивіться сюда:
http://forum.lanos.in.ua/
таке?Совершенно верно!то було би дуже зручна фішка.По перше до нічого не зобовязуюча ,а по друге там могли би приймати участь і гості,як на мене.Бо співвідношення гостей до учасників 10:1,але то тема вже інша
Мені також ця фішка подобається :) Але цього недостатньо... :)
New Shrek
02.03.2007, 11:14
Мені також ця фішка подобається :) Але цього недостатньо... :)
С этого места подробнее пожалуйста!
Да я просто имел в виду, что одного желания порой недостаточно. Необходимо выяснить, поддерживает ли "вобла 3.6.4" он-лайн чат, насколько требователен он к ресурсам... кроме того, устанавливать его или нет - решение админа. Я бы например променял все игрушки на один малюсенький такой форумный чатик :)
New Shrek
02.03.2007, 11:24
Треба жінок з"агітувати, вони то поговорити люблять,хай у МАРТІНІ подарунок до 8 березня попросять
Невстранец
02.03.2007, 11:46
Мне кажется интересным нововведение. Хотя бы на недельку. В т.ч. и отсутствие комментариев. Уже улыбнуло: одно из сообщений, состоящее из цитаты и слов: "Клас!", "Точно" показалось цитируемому "чудовым" :D
С одной стороны "прозрачность" может кого-нибудь заставить относиться к процессу серьёзнее, а сдругой стороны - расслабит тех, кто уже слишком серьёзно относится. В любом случае, любопытный эксперимент! Добавил кармы Полковнику за предложение, а Мартини не добавлю. Он ведь не "сообщение чудовое" написал, а всего-то полезное дело сделал... :) :) :) Так что, респект на словах ;)
Мне кажется интересным нововведение. Хотя бы на недельку. В т.ч. и отсутствие комментариев. Уже улыбнуло: одно из сообщений, состоящее из цитаты и слов: "Клас!", "Точно" показалось цитируемому "чудовым"
Вот по этому я и возмутился, что оно вместо меня прокомментировало :)
Капітан, усі претензії до Полковника. Це його пропозиція заставила мене не спати до 4 ранку, шукати підходяще рішення і потім адаптувати те, що знайшов до нашої ситуації (оскільки саме такого, як я й казав, не існує).
Загалом мені ця фішка до вподоби. Єдиний не дуже хороший нюанс поки що - кнопка http://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gif (http://forum.lvivport.com/showthread.php?do=post_groan_add&p=43062) насправді не віднімає карму від загальної суми. Вона лише робить запис у графі "Втратив". Тоді як кнопка http://forum.lvivport.com/images/buttons/y.gif (http://forum.lvivport.com/showthread.php?do=post_thanks_add&p=43062) працює справно. Вона і карму додає і робить запис у "Отримав". Сподіваюся, що невдовзі вдасться це виправити.
А кнопки + / - можна переставити місцями, якщо народ побажає :)
Мартини, я только обратила внимание, что у меня рядом с кармой нет ни "+" и "-", ни рук....
Невстранец
02.03.2007, 17:30
Это чтобы Вы себе кармы ни добавляли, ни отнимали.
Мы за Вас как-нибудь.
Это чтобы Вы себе кармы ни добавляли, ни отнимали.
Мы за Вас как-нибудь.
Да мне вообще-то подобное даже в голову не приходило..Если честно, то я вообще о ней забыла. :)
А что, вы около своей репутации тоже ничего не видите?
Мартини шаманит круглосуточно :) Через каждые два часа - новый форум...
Viktoria Jichova
02.03.2007, 18:15
Як бачу, наш форум нестримно росте та розвивається.:) Цікаво, який він буде у своїй фінальній подобі.;) :)
Пересвет
02.03.2007, 18:35
Может русскоязычным? Вот некоторые то обрадуются :)
Viktoria Jichova
02.03.2007, 18:37
А конкретніше: хто "нєкоториє"?;) :)
:D А конкретніше: хто "нєкоториє"?;) :)
Это те, кто не успеет к тому времени выучить китайский...:eek:
Что-то странное...
Я и Пайпе добавили репутацию Фрезії, а написало
Цим 2 учасникам не сподобався допис Фрезія:
New Shrek
02.03.2007, 19:17
Что-то странное...
Цим 2 учасникам не сподобався допис Фрезія: все нормально додається
А кнопки + / - можна переставити місцями, якщо народ побажає :)
здається, що варто поміняти.
Переважно ліворуч ставлять негативний елемент, а праворуч позитивний.
Viktoria Jichova
02.03.2007, 19:28
Что-то странное...
Це, видно, якась "нечиста сила" розходилася та порядки тут свої наводить..:D
Вікторіє,
таке саме і для mavka пороблено :D
Власне, на Бориса теж пороблено - швидкість ніяка.
Mattilainen
02.03.2007, 23:27
Действительно! Только сейчас заметил – зачем-то убрали возможность комментировать изменения кармы. Зачем? Ведь такой забавы народа лишили! Это ведь как увлекательно было наблюдать кармические войны форумчан! Практически отдельный подфорум был!!! Перкеле! :(
Увага! На прохання радіослухачів ручки і пальчики переставлено місцями!
смотри, не перепутай, Кутузов! (с) "бриллиантовая рука"
Полковник
04.03.2007, 01:15
Хм, получается, что + всё-таки на ВОСТОК???:rolleyes:
Нічого ми не переплутали. Карму ж добавили таки (числа ж показує), а текст написало навпаки...
І все-таки: Карма чи корма
Карма...
А мне раньше больше нравилось. Форумчане такие прикольные комментарии оставляли... Мартини, нельзя вернуть возможность эту?
Підтримую акцію за стару карму! ;)
levandivka
05.03.2007, 13:53
Керма.
Підтримую акцію за стару карму! ;)
Так, було набагато зручніше. І показників зараз забагато.
Невстранец
05.03.2007, 15:02
А мне нравится, как сейчас.
Вот пишет кто-нибудь что-нибудь вроде:
"Перепрошую, а чому саме ... нам брат?
При нинішній політичній ситуації ..., навіть ... нам значно ближче.
И сразу видно, что ещё двоим определённым участникам это сообщение понравилось, и опосредованность родственного статуса конъюнктурой удивления у них не вызывает.
А ещё забавнее, что если вернуть на место названия государств (которые я заменил троеточиями) то процентов 50 участников и не поняли бы, что в этом "не так") :) :)
Nem tudom:confused: :D
Nem tudom a medved feat Omega 6 :confused: :D
И сразу видно, что ещё двоим определённым участникам это сообщение понравилось, и опосредованность родственного статуса конъюнктурой удивления у них не вызывает.
А ещё забавнее, что если вернуть на место названия государств (которые я заменил троеточиями) то процентов 50 участников и не поняли бы, что в этом "не так") :) :)
Что внизу видно ник, то это хорошо. Хотелось бы еще и комментарий, как раньше...
New Shrek
05.03.2007, 16:28
Що таке не сприйняття нового? ніби в основному молоді люди ,тільки Мартіні щось нове зробе ,так давай повертай оглоблі назад! пів ночі на просьбу Полковніка людина майструвала фішку і шо надаремне?
Що таке не сприйняття нового? ніби в основному молоді люди ,тільки Мартіні щось нове зробе ,так давай повертай оглоблі назад! пів ночі на просьбу Полковніка людина майструвала фішку і шо надаремне?
А разве невозможно и все новые "фишки" получить и старые не потерять?
New Shrek
05.03.2007, 16:32
Подивіться на інші львівські ресурси там застой і ретроградство,а туть через день щось нове ,спамери зауважали форум хоч чисельність не показник ,але як не як ,за три тижні ріст 150 учасників
New Shrek
05.03.2007, 16:38
до речі Ви казали що в Кременчузі нема контрактої армії у Львові Єhttp://r.foto.radikal.ru/0703/91515cafa2e6.jpg
до речі Ви казали що в Кременчузі нема контрактої армії у Львові Є
Неужели уже свою собственную завели Львовяне армию.... :) http://s2.rimg.info/e9a0fdea3612f33b1ff122a6dbf16c45.gif (http://smiles.33b.ru/smile.37927.html)
Неужели уже свою собственную завели Львовяне армию.... :) http://s2.rimg.info/e9a0fdea3612f33b1ff122a6dbf16c45.gif (http://smiles.33b.ru/smile.37927.html)
Куда http://s2.rimg.info/e9a0fdea3612f33b1ff122a6dbf16c45.gif (http://smiles.33b.ru/smile.37927.html) завели?
Куда http://s2.rimg.info/e9a0fdea3612f33b1ff122a6dbf16c45.gif (http://smiles.33b.ru/smile.37927.html) завели?
Куда, куда? Мих точно знает куды! http://s5.rimg.info/bba0e0f5ffb291193acc7afd27d2969c.gif (http://smiles.33b.ru/smile.65990.html)
Действительно! Только сейчас заметил – зачем-то убрали возможность комментировать изменения кармы. Зачем? Ведь такой забавы народа лишили! Это ведь как увлекательно было наблюдать кармические войны форумчан! Практически отдельный подфорум был!!! Перкеле! :(
А от над якимось обмеженням загального кармічного числа я б подумав. Скоро вже з"являться тут "форумні авторитети", улюбленці публіки, проти яких недокармлені новачки почуватимуться трохи ущербними... Можливо, я перебільшую, але таке побоювання у мене виникає... Гра грою, одначе дехто сприймає її серйозно - принаймні, підсвідомо...:rolleyes:
Хотiв написати ранiше, але... справи. Прохання! Я докладаю масу зусиль для того, щоб моя карма, (репутацiя) була такою самою як в gazeta (львiвська), тому прошу- Папай,:) Zet,:) Mariya ;) допомогти менi в цьому. Дякую за спiвпрацю., :D
Полковник міг би підписатися, нє?
Полковник
10.03.2007, 00:42
Полковник міг би підписатися, нє?
Мих, о чём разговор? Не понял, военный ведь. Поясните!
а можна зробити як раніше: щоб можна було дописати причину підняття або зняття балу?...
Полковник
17.03.2007, 17:19
а можна зробити як раніше: щоб можна було дописати причину підняття або зняття балу?...
Не, не надо! Опять Пупер всякие глупости писАть начнёт!:D
Полковник
15.04.2007, 15:11
Поздравляю Полковника с юбилейной кармой - 100!
Спасибо всем, кто участвовал в этом трудном и всем нужном процессе!
ВСЕМ ВАМ С П А С И Б О !!!!!!!
Полковнику, а хто Вам дав ту соту карму?
Полковник
15.04.2007, 16:57
Полковнику, а хто Вам дав ту соту карму?
Шрек, очень уважаемый Шрек!
Ах, Мих, как я хотел, чтобы на его месте были бы Вы! Но, Шрек больше молодец, чем Мих!:D
levandivka
15.04.2007, 17:06
Спасибо всем, кто участвовал в этом трудном и всем нужном процессе!
Вітаю, Полковнику!
А не хочете пару дублів повторити (відкрутити її троха назад), спеціально для Миха?:D
Полковник
15.04.2007, 17:10
Вітаю, Полковнику!
А не хочете пару дублів повторити (відкрутити її троха назад), спеціально для Миха?:D
Спасибо МИХУ и всем, кто участвовал в этом трудном и всем нужном процессе!
levandivka
15.04.2007, 17:49
Настоящий Полковник!:D :D :D
Повторюю (про "карму"):
ви не хочете пару дублів відкрутити в "-"?
Спасибо МИХУ и всем, кто участвовал в этом трудном и всем нужном процессе!
Кого ше накормити кармою?
Кого ше накормити кармою?
Решила и я вам округлить до 1400.. :)
Решила и я вам округлить до 1400..
Дякую.
Решила и я вам округлить до 1400.. :) А я все зіпсувала. Забрати?
А я все зіпсувала. Забрати?
нє.
Liliyah Romanova
20.09.2007, 23:42
А я все зіпсувала.
Карму зіпсувати не можна. Лише покращити. ;)
Зіпсувала круглу суму.
я не проти приєднання до попереднього допису-допис, зроблений через пару хвилин, але є один мінус.
людина пише, я ставлю карму, а ця людина дописує таке, що бачу, карму тре забирати. От така прикрість...
levandivka
01.10.2007, 09:33
людина дописує таке, що бачу, карму тре забирати
ТАК не поспішайте! :)
ТАК не поспішайте!
Допис дописувача другий може бути і за годину-дві....
levandivka
01.10.2007, 09:52
Справжнє визнання приходить посмертно...
Справжнє визнання приходить посмертно...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
А якщо я з вами двома згідна, то я маю карму ставити, чи
Згідна
Згідна
Згідна
.....
?
А якщо я з вами двома згідна, то я маю карму ставити, чи
Згідна
Згідна
Згідна
.....
?
карму-карму....:shy: :o :beee:
levandivka
03.10.2007, 09:38
карму-карму
ТАК це карму Ваш, Миху, кіт ловить?!
Koza-Dereza
04.10.2007, 19:14
А чи можна повернути мiсце для коментарiв бiля карми? Так цiкавiше. Я наприклад деколи хочу сказати бiльше нiж "чудове повiдомлення". А якщо коментару немає, то може бути "чудове повiдомлення" як е-е-е-е .... default
А чи можна повернути мiсце для коментарiв бiля карми? Так цiкавiше. Я наприклад деколи хочу сказати бiльше нiж "чудове повiдомлення". А якщо коментару немає, то може бути "чудове повiдомлення" як е-е-е-е .... default
Згоден на всі 100%! Коментарій має бути живим.
Koza-Dereza
04.10.2007, 23:40
Згоден на всі 100%! Коментарій має бути живим.
Чудове повiдомлення! ;)
levandivka
05.10.2007, 10:11
Чудове повiдомлення!
Видите, Миху, "все геніальне - просто"... :)
Було би бажання.
Видите, Миху, "все геніальне - просто"...
Було би бажання.
Вижу-вижу. Люблю всіх.
Увага! Від сьогодні палець вниз ВІДНІМАЄ карму!
Увага! Від сьогодні палець вниз ВІДНІМАЄ карму!
супер!..
справедливість є!....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
це не я сказав.....
пс. до речі, можна ставити і "плюс" "мінус" одночасно.....
afterstep
10.10.2007, 08:43
можна ставити і "плюс" "мінус" одночасно.....
то може ще завести "кнопку Вассермана" - штири плюса?
то може ще завести "кнопку Вассермана" - штири плюса?
А може кнопку "Йди ти у баню!":) , і по нарахуванню балів автоматично учасник попадатиме до бану? Гадаю, я б був першим.:D
afterstep
10.10.2007, 11:02
А може кнопку "Йди ти у баню!"
така кнопка є - але неврівноваженим особам, таким як ви або я - ту кнопку не дають ;)
levandivka
10.10.2007, 11:16
А може кнопку "Йди ти у баню!"
Ага! І розділити: в фінську, російську... :D
Степаныч
10.10.2007, 11:33
і всім підряд карму знімає
Хотів добавити... для рівноваги... Так немає ж можливості! Мартіні кудись її, карму, задівав!:crazy:
afterstep
10.10.2007, 11:56
демонструю на прикладі - в правому нижньому куті ;)
--
Але ліпше не мені підніміть, а тому "доброжелатєлю" зніміть ;)
Степаныч
10.10.2007, 12:00
демонструю на прикладі - в правому нижньому куті ;)
--
Але ліпше не мені підніміть, а тому "доброжелатєлю" зніміть ;)
Дякую, побачив. Але принципово карму не знімаю... нікому... ніколи...;)
А чому у мене пальців немає?:(
А чому у мене пальців немає?
На ногах чи на руках?
Щось я не зрозумів, - на форумі почалася дискримінація! Не можу ні додати ні відняти карму! Перед тим все працювало!
Адміни! Хелп, хелп!
ЗІ Всіх, кому я не додав карми, прощаю!
На ногах чи на руках?
У правому нижньому кутку.У всіх є, а в мене немає
nirvanka
11.10.2007, 11:26
У правому нижньому кутку.У всіх є, а в мене немає
Це щоб ти сама собі карму не додавала :) Це так має бути..
afterstep
11.10.2007, 11:46
ЗІ Всіх, кому я не додав карми, прощаю!
головне - десь собі запишіть всі лінки, кому хотіли відняти... негоже борги залишати...
Прикольно тепер карму давати !!
Ну, от, з Оперою так нічого і не виходить. (додавання-віднімання карми)
Мозілою спрацьовує нормально, але ніяких коментарів до додавання карми не бачу.
Та все в Опері працює!Opera
9.23
У правому нижньому кутку.У всіх є, а в мене немає:D :D :D
Банду_таки_геть
16.10.2007, 02:50
то може ще завести "кнопку Вассермана" - штири плюса? А може FF "прогон формату", BS "забій", CR "повернення каретки" ? :)
Koza-Dereza
16.10.2007, 22:45
Але принципово карму не знімаю... нікому... ніколи...
Я також. Я всiх люблю!
Boris_Kiev
17.10.2007, 10:00
Козо-Дерезо !
(так правильно у кличному відмінку, НЄ ?)
Дякую за додану мені ТИСЯЧНУ карму (гілка "Рагулі").
Ой, а що то у вас із личном ? Де струнка танцівниця ?
Тему "Рагулі" закрили, а то я міг би пригадати, як школярами ми їздили "на екскурсію" до Дарниці подивитися на тусівки рагулів. :)
а то я міг би пригадати, як школярами ми їздили "на екскурсію" до Дарниці подивитися на тусівки рагулів
Наразі вони вже у Вас під носом, і їхати не треба, нє?:)
Koza-Dereza
17.10.2007, 17:44
Козо-Дерезо !
(так правильно у кличному відмінку, НЄ ?)
Дякую за додану мені ТИСЯЧНУ карму (гілка "Рагулі").
Ой, а що то у вас із личном ? Де струнка танцівниця ?
Тему "Рагулі" закрили, а то я міг би пригадати, як школярами ми їздили "на екскурсію" до Дарниці подивитися на тусівки рагулів. :)
Прошу :) Я там смiялась вiд душi!
автарик у мене теж сексi ;) Захотiлось чогось земного ... :) Це ще один улюблений герой Гомер Сiмпсон. А перша була пов'язана з Джемс Бонд фiльмом :)
Сталося! Глюк із клонуванням карми у профілі таки вдалося виловити і знищити! Тепер карма і в профілі, і в списку учасників відображається у всіх гарно один раз :) Не треба овацій...
levandivka
29.10.2007, 10:42
Не треба овацій...
http://s9.rimg.info/ac4236de403a4483b86ec2dda786f174.gif
Не треба овацій...
Ні так ні...
Для попередження зловживань , непорозумінь і накруток введено обмеження на використання функцій карми для нових учасників форуму. Тепер перш ніж отримати можливість додавати і віднімати карму новий учасник мусить написати на форум щонайменше 20 дописів
nirvanka
13.11.2007, 14:51
Тепер перш ніж отримати можливість додавати і віднімати карму новий учасник мусить написати на форум щонайменше 20 дописів
Сподіваюсь флуд і спам не рахується?..
по моєму ше жоден спамер не протримався у нас до 20 дописів :) Ну а з флудом розбиратися то вже робота модераторів
карму новий учасник мусить написати на форум щонайменше 20 дописів
мало.... 200 - найменше.
Пересвет
13.11.2007, 17:09
Предложил бы убрать понижение кармы. А то тут некоторые умельцы только и делают, что минус ставят...
Предложил бы убрать понижение кармы. А то тут некоторые умельцы только и делают, что минус ставят...
"Нєча на зєркало пєнять,калі рожа крівая"
російське прислівя.
levandivka
13.11.2007, 17:29
Ще б з Бані кнопочи карми прибрати...
Бо вони паряться, а карму надкусюють.
Ще б з Бані кнопочи карми прибрати...
Бо вони паряться, а карму надкусюють.
зроблено...
Предложил бы убрать понижение кармы. А то тут некоторые умельцы только и делают, что минус ставят... Я один із цих умільців, тому нічого міняти не будемо, не можу сам себе позбавити задоволення тиснути цю кнопку http://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gif (http://forum.lvivport.com/post_groan.php?do=post_groan_add&p=169352)
уууу, пєрєсвєт.....
Поганий допис!
Поганий допис!
Поганий допис!
Поганий допис!
Поганий допис!
Поганий допис!
Поганий допис!
Поганий допис!
Liliyah Romanova
14.11.2007, 02:08
А я ставила мінуси, поки карму то не знімало. А так - не люблю людям неприємності робити.
"Нєча на зєркало пєнять,калі рожа крівая"
російське прислівя.
Это эпиграф к комедии Н.В. Гоголя "Ревизор"
Это эпиграф к комедии Н.В. Гоголя "Ревизор"
хіба не козьма прутков?!.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
хіба не козьма прутков?!..
Это точно слова Николая Васильевича Гоголя:)
Это точно слова Николая Васильевича Гоголя
Але як до ситуації підходять!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_25.gif
Банду_таки_геть
15.11.2007, 05:26
по моєму ше жоден спамер не протримався у нас до 20 дописів :) Ну а з флудом розбиратися то вже робота модераторів Але модератори за спам і флуд карму знімають і в баню направляють, а кількість дописів не знімають ! ? О віршик ! :)
Додано через 17 хвилин
А я ставила мінуси, поки карму то не знімало. А так - не люблю людям неприємності робити.
Які неприємності - всьо анонімно :) і не боляче (ні фізично ні морально) як в реалі ! В цьому і кайф в віртуалі ! О віршик! :)
Далеко Не завжди критика лише зачіпає Еґо дописувача ! Особливо, як далі можна прочитати, чи у приваті отримати коментар, що пояснює в чому на думку інших той чи інший дописувач помиляється !
Тоді навпаки, йде до прояснення питання і врешті до духовного зростання всіх читаючих дописувачів ! Тому і грамотні медійники "бються" за інтерАктивність ! НЄ ?
...А так - не люблю людям неприємності робити.
Це похвально ! ;) :)
Пересвет
15.11.2007, 10:40
Я например никогда не ставлю минусы, хотя 100% постов некоторых форумчан заслуживают этого постоянно.
Хотя и плюсы особо не ставлю.
Мартини, можно же оставить кнопочки без понижения кармы. А то Я такими темпами в "iграшки вже не пограю"
Я ставлю мінус,коли особливо дістане...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_71.gif
Пересвет
15.11.2007, 10:51
:)
Я же не ставлю...Вы Ромко у меня много раз карму отбираете, Я же ни разу. Я даже, прости Господи, даже у Данило не отбираю карму. Во как...
Бо відчуваєте, що опонент правий, тому й рука не піднімається на мінус :)
Я ставлю мінус,коли особливо дістане...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_71.gif
майже аналогічно....
я ставлю "мінус", коли категорично не погоджуюся....
"плюс" -- коли цілком погоджуюся, або просто коли дотепний допис.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Пересвет
15.11.2007, 11:45
Бо відчуваєте, що опонент правий, тому й рука не піднімається на мінус
Ибо понимаю, что уже бесполезно что то предпринять...:)
Все таки Мартини, вы бы постарались, чтобы карма не уменьшалась, а то с минусом нельзя играть в он-лайн игры, а у меня там кое перед кем должок есть небольшой...
Я пів року працював над тим, щоб кнопка http://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gif (http://forum.lvivport.com/post_groan.php?do=post_groan_add&p=170839) карму віднімала, а тепер через захцянки одного постійного клієнта бані маю повернути все назад? :) Дуже смішно :)
Пересвет
15.11.2007, 13:05
А что это за нотки неуважения в мой адрес?
"захцянки"
"постійного клієнта бані"
Что за нравы? На форумах должно быть для форумчан и только на ЛФ как этого хочет Мартини...
:(
Нє, має бути так, як хоче Пересвет :)
Пересвет
15.11.2007, 13:38
Я то и прошу малого, всего лишь, чтобы несогласие с постом, не отнимало рейтинг любого пользователя. Что человек набирал + за что то нужное и полезное.
Я то и прошу малого, всего лишь, чтобы несогласие с постом, не отнимало рейтинг любого пользователя. Что человек набирал + за что то нужное и полезное.
друже, а яка ріжниця?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
ти ж не карму прийшов набирати, а висловлювати свою думку?....
якби я хотів карми -- писав би компліменти всім і вся, казав би, що православ’я-енд-католицизм -- зе бест....
а я висловлюю свою думку....
якщо людям це не подобаються -- натискається мінус... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Что человек набирал + за что то нужное и полезное.А мінуси за непотріб, брехню, провокації і хамство. Хіба не справедливо?
Пересвет
15.11.2007, 14:17
Мартини, за брехню, провокации и хамство есть модераторы и лично враг всех форумчан пан Levandivka, в крайнем случае можно и в бане помыться.
Я предлагаю не уменьшать карму за непонравившийся допис. Как раньше было. Но поднимать карму за положительный.
levandivka
15.11.2007, 14:37
лично враг всех форумчан пан Levandivka, в крайнем случае можно и в бане помыться.
Шо Ви там про баню писали?.. :)
Завтра п'ятниця?.. ;)
Мартини, за брехню, провокации и хамство есть модераторы и лично враг всех форумчан пан Levandivka, в крайнем случае можно и в бане помыться.
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
Я предлагаю не уменьшать карму за непонравившийся допис. Как раньше было. Но поднимать карму за положительный.
а навіщо?.....
сенс цієї карми тоді?.....
ти ж не карму прийшов набирати, а висловлювати свою думку?...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_26-.gif
Пересвет
15.11.2007, 15:15
Чьи дописи больше нравяться у того и карма больше.
Чьи дописи больше нравяться у того и карма больше.
саме так.....
чудовий висновок!....
тепер питання: що для тебе є головнішим: карма (думка інших) чи своя позиція?..
Пересвет
15.11.2007, 15:58
Безусловно своя позиция.
Просто ряд умников по каждому поводу ее понижают. А это может привести к ограничению. Например человек с кармой ниже 0 не имеет допуска в "игрову залу".
Безусловно своя позиция.
Просто ряд умников по каждому поводу ее понижают. А это может привести к ограничению. Например человек с кармой ниже 0 не имеет допуска в "игрову залу".
Скількох людей погубили азартні ігри...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif
Пересвет
15.11.2007, 16:31
Скількох людей погубили азартні ігри...
Я умею вовремя остановиться...
Городецький
15.11.2007, 17:18
Я умею вовремя остановиться...
Всі ігромани так вважають. Он Степанич знає ... :)
Банду_таки_геть
16.11.2007, 01:18
Опа ! Чи вам не універсал з подачі Пересвєта ? :8:
Безусловно своя позиция.
Пересвет, грайте ігри, спілкуйтеся про кіно, музику, а в політику тоді не лізьте, як не хочете пониження карми. Бо і я часом не витримую і висказую Вам своє ФЕ! за Ваші явні антиукраїнські дописи. Чи не Ви один ще лишилися, що так без усякої дипломатії гнуть лінію повернення України до Росії. Ви мало не батогом (образно) то робите. Тут ще й так то довго терплять. Прийди я на ваш московський форум, то мене би за 10 постів подібного напрямку проти Росії поперли не те, що в вічну баню, а стерли би в порошок.
Пересвет
16.11.2007, 10:51
Оля, Я бы не стал говорить об антиукраинской позиции, скорее она пророссийская, что не мудрено. Я гражданин России, люблю эту страну, горжусь, что гражданин Великой страны. Возможно это некоторыми людьми воспринимается как нечто негативное.
К Украине питаю самые нежные чувства. Это можно сказать моя вторая Родина и для меня по крайней мере не стоит выбор какая страна мне ближе Россия или Украина, они мне обе дороги и безценны.
Кстати, в отличие от критики в адрес украинского руководства, Я ни слова плохого не говорю (да и не могу сказать) в адрес традиций, культуры и языка.
В отличие от большинства форумчан, которые просто напросто ненавидят Россию и русский народ, даже не пытаясь это как то скрывать.
Оля, вы приходите к нам на Восток-Запад. Лично Я вам гарантирую прекрасное времяпрепровождение на нем и хорошую компани. Уверяю вас никто не будет обижать, а тем более банить. У нас Демократия. Каждый вправе говорить то что думает, даже если с этим не соглашаются другие. Свобода слова...
К Украине питаю самые нежные чувства. Это можно сказать моя вторая Родина и для меня по крайней мере не стоит выбор какая страна мне ближе Россия или Украина, они мне обе дороги и безценны.
Про що ви говорите?Хіба для вас існує Україна?
Украины и украинцев не было и в помине в те годы
Мы всегда, были и считались "руським народом"
Современная, независимая Украина состоит из следующих состfвных:
1. Галиция (Сама идея украинизация стала зарождаться при помощи Польши и Австрии именно оттуда)
2. Волынь
3. Малороссия (сердце, Родина русской культуры с городом Киевом, русского православия)
4. Слободская Окраина (Слобожанщина)
5. Новороссия
6. Крым
Следует отметить, что никогда эти земли не были вместе, не составляли единого, независимого государства Украина (Хотя это и так известно)
Данило читайте, больше читайте, интересуйтесь своей историей. Историей своей страны. Украины.
А тут ви що робите, якщо у нас ні демократії , ні свободи слова?
І позицію свою можете називати як хочете - проросійською, проімперською, прорадянсько, але залишається фактом, що насправді вона антиукраїнська і саме на це реагують форумляни, віднімаючи вашу безцінну карму http://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gif (http://forum.lvivport.com/post_groan.php?do=post_groan_add&p=171705) Ця позиція далеко не обмежується критикою влади. Переважно вона виявляється у паплюженні української історії, а ще ви не приховуєте зневаги до прагнення українців жити так як хочуть вони, а не так, як хотілося б вашій вєлікой странє. Зазомбовані, куплені ми всі, американські валянки носимо і їмо наколоті апельсини, пам"ятники ставимо ворогам вєлікой страни , не хочемо стати знову частиною вашої Родіни і голосуємо чомусь не так, як рекомендує нам ваш імператор.
Ви би краще, замість дрібні претензії висловлювати, проаналізували, куди ваша карма насправді дівається в кожному конкретному випадку. Може тоді і в ігри зможете подовше пограти у нас...
Пересвет
16.11.2007, 12:22
Romko!
Вы сами себе и противоречите. Естетсвенно существует Укарина, если Я привел ее составные элементы.
Мартини, вся проблема в том, что Украина сама не стремиться к независимости. Вы посмотрите большая часть форумчан спит и видит себя в НАТО. Да не только форумчане, украинские политики наплевали и растоптали декларацию о суверенитете!
а ще ви не приховуєте зневаги до прагнення українців жити так як хочуть вони, а не так, як хотілося б вашій вєлікой странє.
Да получается, что народ хочет жить как этого желает другая великая страна?
Если бы Украина четко следовала своему курсу. Независимому суверенному, то никаких вопросов не было. А на деле то выходит совершенно иное. Большинству наплевать на строительство своего государства, своей страны. Это тяжело, трудно...15 лет не прошло, а курс партии определен членство в НАТО, соблюдение интересов США вопреки своим. Как Я должен реагировать? Естественно в этом случае Я буду поддерживать курс на российску интеграцию.
Все таки Мартини, вы бы постарались, чтобы карма не уменьшалась, а то с минусом нельзя играть в он-лайн игры, а у меня там кое перед кем должок есть небольшой...
Мартіні, та дайте можливість Пересвєту в он-лайн інгри бавитися навіть з відємною кармою, а то чоловік єресь у Політику пише.... Ліпше би сі бавив....
Городецький
16.11.2007, 12:33
Как Я должен реагировать?
Та назвіть вже свою посаду і звання! Людина з повноваженнями реагувати на зовнішньополітичний курс іншої держави! Яка честь для нас! Викривайтеся, Пєрєсвєте! Ми люди тихі, нікому не викажемо!
Мартини, вся проблема в том, что Украина сама не стремиться к независимости. Вы посмотрите большая часть форумчан спит и видит себя в НАТО
Пєрєсвєт,Вам,що Ваші "демократичні" СМІ зовсім мозки запудрили?
Чи для Вас НАТО дальше "пугало"?
Что такое НАТО (http://chtotakoe.info/articles/nato_144.html)
ОРГАНИЗАЦИЯ СЕВЕРОАТЛАНТИЧЕСКОГО ДОГОВОРА (НАТО) (http://www.krugosvet.ru/articles/90/1009095/1009095a1.htm)
Чи вам дальше отаку пропаганду тицяють:
http://img254.imageshack.us/img254/2945/13947222ce8.jpg (http://imageshack.us)
Та назвіть вже свою посаду і звання! Людина з повноваженнями реагувати на зовнішньополітичний курс іншої держави! Яка честь для нас! Викривайтеся, Пєрєсвєте! Ми люди тихі, нікому не викажемо!
Він дав підписку о нєразглашєніі. Тому звиняйте.
парабелум
16.11.2007, 12:50
Небачу ніяких переваг начислення так званої карми (репутації). Займатись підлабузництвом і прогинатись під чиїмсь диктатом заради карми -- це не в моєму стилі. Зрештою цю систему при бажанні можна обійти. Наробити собі клонів для *накрутки* карми. Модератори найбільше що зможуть то це по IP адресі визначити з якого провайдера ці дописувачі - клони.
Небачу ніяких переваг начислення так званої карми (репутації). Займатись підлабузництвом і прогинатись під чиїмсь диктатом заради карми -- це не в моєму стилі. Зрештою цю систему при бажанні можна обійти. Наробити собі клонів для *накрутки* карми. Модератори найбільше що зможуть то це по IP адресі визначити з якого провайдера ці дописувачі - клони.
Особисто я добавляю карму за допис,що мені сподобався.
ЗІ.А по вашому допису - "видно пана по халяві".
Модераторам видніше...
соблюдение интересов США вопреки своим уточнюю - дотримання власних інтересів всупереч російським
Как Я должен реагировать? Естественно в этом случае Я буду поддерживать курс на российску интеграцию. Цей курс ще більше суперечить конституції України , ніж участь у системі колективної безпеки. Ви реагуйте так, як вважаєте за потрібне, а форумляни на вашу писанину також реагують так, як вважають за потрібне. Ось навіть технічні функції форуму ви намагаєтеся під себе підлаштувати, так як це саме вам вважається правильним... По моєму це діагноз. Всі не в ногу, один я в ногу....
Небачу ніяких переваг начислення так званої карми (репутації). Займатись підлабузництвом і прогинатись під чиїмсь диктатом заради карми -- це не в моєму стилі. Зрештою цю систему при бажанні можна обійти. Наробити собі клонів для *накрутки* карми. Парабелум, читайте правила. По-перше реєструвати декілька акаунтів заборонено. По-друге, новачок перш ніж додавати карму , мусить написати певну кількість дописів на форумі. Маєте багато дурного часу? Тоді дійсно, систему можна обходити, але я людину яка цим буде займатися просто не розумію, на біса їй то треба :)
не хотілося би чіплятися за слова, але Україну ти назвав "другою", може і ставлення до України, як до "другої"?....
Это можно сказать моя вторая Родина и для меня по крайней мере не стоит выбор какая страна мне ближе Россия или Украина, они мне обе дороги и безценны.
Boris_Kiev
30.11.2007, 23:34
Ось зробив таке міні-дослідження:
У кого на скільки балів карма перевищує кількість дописів (ліва частина таблички)
і співвідношення карми до кількості дописів (права частина).
Привітаймо переможців ! Квіти в студію !
http://img253.imageshack.us/img253/6750/ratingyw1.th.gif (http://img253.imageshack.us/img253/6750/ratingyw1.gif)
http://www.moblo.info/wp-content/flowers.JPG
вибирайте кому які дарувати :)
консультант
30.11.2007, 23:50
Займатись підлабузництвом і прогинатись під чиїмсь диктатом заради карми -- це не в моєму стилі.
Безумству храбрых поем мы песню... ! Я пишаюсь Вами !
Небачу ніяких переваг начислення так званої карми (репутації)....
от і добре...
на цьому і зупинимося...
я теж БАЧУ, що карма це якась секта: це тобі, це тобі, а це тобі...
тепер мені дайте карми.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
а от щодо "клонів" ви погарячкували....
Zirnycja
13.12.2007, 18:37
Лільо! Вдячна Вам. як і Мелоді. за підтримку-позитивну карму! Це додає відваги початківцеві вільніше виїжджати на просторі терени ЛФ!
Liliyah Romanova
13.12.2007, 18:57
Це додає відваги початківцеві вільніше виїжджати на просторі терени ЛФ!
То вам! ;) Аби було ще приємніше. :)
http://img230.imageshack.us/img230/6643/1seriespart2flowers4notyn0.jpg
Zirnycja
14.12.2007, 02:05
То вам! ;) Аби було ще приємніше. :)
Ой! Це все- мені? Красно дякую! Дійсно приємно. Вітаю усіх!
Liliyah Romanova
14.12.2007, 07:45
Ой! Це все- мені?
Певно, що вам! Будьте з нами й далі, то буде ще більше. ;) Гарантовано!
Zirnycja
14.12.2007, 16:14
Я вам сьогодні вже відписала, але адміністратор не опублікував-гадаю, з причини обідньої перерви(?). То як?
Додано через 4 години 36 хвилин
Дозвольте повторюся. Все ж, куди подівалась моя відповідь, не бачу її?! Не тому турботи, бо вона містила якісь цінности для шановного товариства, але все-таки, якось шкода пропажі!! Такі випадки трапляються на форумі? Чи це є випробуванням на мою витримку?:(
Маю зловіщу карму...Прпопоную як в деяких країнах уникають певних номерів квартир, так і на форумі зробити рахунок карми 664,665, 667:)
Маю зловіщу карму...Прпопоную як в деяких країнах уникають певних номерів квартир, так і на форумі зробити рахунок карми 664,665, 667
ще тре "пропустити" 13, відняти п’ятницю, понеділок, "свято" хелувіну тощо....
а взагалі -- досить цікава думка.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Маю зловіщу карму...
Та то ж ненадовго:)Невже комусь карма з таким номером завдала шкоди?
Liliyah Romanova
18.12.2007, 18:26
Дозвольте повторюся. Все ж, куди подівалась моя відповідь, не бачу її?! Не тому турботи, бо вона містила якісь цінности для шановного товариства, але все-таки, якось шкода пропажі!! Такі випадки трапляються на форумі? Чи це є випробуванням на мою витримку?
То просто глюки форуму.
Якщо адміністратор щось міняє у той час як ми пишемо, деякі пости йдуть спати.
Проти вас особисто то ніц не має. :)
egoistka
18.12.2007, 21:50
Я тут новенька, але ще й досі так і не зрозуміла для чого потрібна ця Карма? Іноді таке враження, що "+" ставлять за ті відповіді з якими погоджуються, а не за ті, які вважають гарно написаними, або дійсно сподобались. А "-" відповідно, коли чияссь відповідь не співпадає з вашою.
Тому що дійсно,
"+" ставлять за ті відповіді з якими погоджуються, і за ті, які вважають гарно написаними, і за ті, які дійсно сподобались. А "-" відповідно, коли чияссь відповідь не співпадає з вашою.
egoistka
18.12.2007, 22:18
Тому що дійсно,
Цитата:
Допис від egoistka
"+" ставлять за ті відповіді з якими погоджуються, і за ті, які вважають гарно написаними, і за ті, які дійсно сподобались. А "-" відповідно, коли чияссь відповідь не співпадає з вашою.
Але ж ми на форумі для того щоб спілкуватися, сперечатися, переконувати один одного, чи просто просити поради, а не за для того, щоб ставити мінуси тим хто має думку не таку "як в мене"! і додавати плюси, "таким як я".
Але ж ми на форумі для того щоб спілкуватися, сперечатися, переконувати один одного, чи просто просити поради, а не за для того, щоб ставити мінуси тим хто має думку не таку "як в мене"! і додавати плюси, "таким як я".
немає нічого ідеального....
без карми було би не так цікаво....
egoistka
18.12.2007, 22:21
по-моєму все ж таки додавати карму потрібно за дійсно влучну відповідь, за допомогу, або ж коли хтось завдяки коменту змінив свою думку:)
Якщо мені сподобався чийсь допис,то я ставлю "+",якщо ні,то "-" і таким чином висловлюю своє ставлення до думки людини.Рівнозначно.як в розмові ви мімікою,висловлюєте своє ставлення.
Так вже заведено на форумах.
Коли я щось кажу,я хочу знати реакцію на свій вислів.
egoistka
18.12.2007, 22:28
ну...це ваші правила... не мені їх міняти.. просто не зрозуміло... зайві ПОНТИ
по-моєму все ж таки додавати карму потрібно за дійсно влучну відповідь, за допомогу, або ж коли хтось завдяки коменту змінив свою думку
Ну,а за що ж ставиться?
Boris_Kiev
18.12.2007, 22:39
Мабуть багатьом хочеться до Нового року назбирати балів до "круглої" карми.
Мо' влаштувати гуртки кармообміну ?
Мені, наприклад, найчастіше додає Ромко. :)
(а я не завжди встигаю віддячити... :) :) :) )
Журналістка
18.12.2007, 22:39
певна родзинка форуму. Але й багато що залежить просто від хороших людей, присутніх тут :)
Як каже Полковник: "нацики нацикам"...
Liliyah Romanova
18.12.2007, 22:46
або ж коли хтось завдяки коменту змінив свою думку
У такому випадку плюсів узагалі не буде, думаю. :)
Додано через 47 секунд
Мені, наприклад, найчастіше додає Ромко.
Ромко у нас взагалі найдобріший і дає найбільше карми. Усім! :)
Додано через 1 хвилину
Мо' влаштувати гуртки кармообміну
У нас є гілки кармообміну. Нащо ще гуртки? ;) :):):)
певна родзинка форуму.
І ще й забавка свого роду. Для великих дітей. :)
egoistka
18.12.2007, 22:54
У такому випадку плюсів узагалі не буде, думаю.
а для чого "несправедливо" зароблені плюси взагалі? а? для того щоб потім мірятись в кого більша карма? Зареєструйся десять раз під різними ніками, напиши 30 беззмістовних коментів...і вперед, додавай плюси собі і віднимай іншим... ось тобі і рейтинг
а для чого "несправедливо" зароблені плюси взагалі? а? для того щоб потім мірятись в кого більша карма? Зареєструйся десять раз під різними ніками, напиши 30 беззмістовних коментів...і вперед, додавай плюси собі і віднимай іншим... ось тобі і рейтинг
А ви сюди ради карми прийшли?Чи спілкуватися?
ви погарячкували..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
"товаришів", які це пробують робити, чекає вічна баня....
пс. мені теж не подобається, що з карми утворюється культ...
сказано ж у Біблії, що не сотворіть собі кумира...
наприклад, гілка "вітаю".... намагаюся туди не заглядати.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
egoistka
18.12.2007, 23:04
А ви сюди ради карми прийшли?Чи спілкуватися?
а ваша яка справа?
а ваша яка справа?
панночко, чого ви?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif
Liliyah Romanova
18.12.2007, 23:19
а для чого "несправедливо" зароблені плюси взагалі?
ТАКИХ У НАС НЕМА!
а ваша яка справа?
Питання провокативні.і висновки теж...
Допис від egoistka
модераторам видніше...
Карма - це тому дала, тому дала, а тому е-е-е фостик відірвала.
Все правильно, карма - то як в житті: даєш комусь - дасться і тобі, а зависники все є...
egoistka
18.12.2007, 23:22
ТАКИХ У НАС НЕМА!
ну. це дивлячись за що ви вважаєте треба ставити плюс.
Liliyah Romanova
18.12.2007, 23:22
пс. мені теж не подобається, що з карми утворюється культ...
Хто би казав. :D:D:D
Хто би казав. :D:D:D
:D :D
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008