Показати повну версію : Що краще: секс чи наркотики?
під визначенням "наркотики" — мається на увазі будь-який стимулятор рослинного походження (теїн, кофеїн, кокаїн, героїн тощо, а також проста їжа)...
я думаю, що таки секс...
Без триразового сексу день пережити якось легше, ніж без триразового споживання їжі, чи то пак рослинних стимуляторів :)
New Shrek
29.01.2007, 17:23
під визначенням "наркотики" — мається на увазі будь-який стимулятор рослинного походження (теїн, кофеїн, кокаїн, героїн тощо, а також проста їжа)...
я думаю, що таки секс...Ну что ж сказать?Любовь(секс)приходит и уходит ,а кушать хочется всегда!
Злізеш ,зразу рука до папіроси тягнеться ,а ноги до хольдильника несуть!
:)
я не маю на увазі природні інстинкти (їжа, сон тощо...)
я маю на увазі саме задоволення додаткових людських потреб...
Секс - не додаткова потреба, а саме природній інстинкт, такий як їжа і сон.
Samojlovu4
30.01.2007, 16:58
Аааа, тойво... горілочка в категорію "наркотики" попадає? Бо як так, то ще треба подумати...;)
Liliyah Romanova
30.01.2007, 16:58
Що краще: секс чи наркотики?
Тааа, складний вибір...
Viktoria Jichova
30.01.2007, 17:02
Так, Мартіні - це природні потреби, відмінні хіба що у своїй регулярності.;)
Невстранец
30.01.2007, 17:52
Н-да... Тот, который регулярный - тот и впрямь на уровне отправления биологических потребностей.
А вот помнится, когда новую девку уломаешь наконец... ;) один раз отправил, второй... сказанули, тоже мне... Слабо 5 (7)(15 - небось, всякие рекордсмены найдутся) - раз подряд пообедать? :) :)
Эх... молодость, молодость, время холостое-неженатое...
Viktoria Jichova
30.01.2007, 17:59
Невстранецью, а як по-Вашому, нерегулярний, тобто несподіваний набагато кращий?;) Мені цікаво просто, що про це думають мужчини..:)
Несподіваний інтригує, і добавляє перцю у життя :) А регулярний - з часом як перловка в армійській столовій - ніби наївся, але солодкого все одно хочеться...
Viktoria Jichova
30.01.2007, 18:16
Як на мене, все залежить від шкали почуттів, наскільки вони інтригують та заворожують людину.;):)
Ну і потім все ж, несподіванки (в загальному плані) - вони, мабуть завжди приємні, неповторні та незабутні.:)
Залежно які несподіванки Вікторіє ;) Уявіть собі, що Ви у ресторані замовили мартіні, а Вам принесли компот... "Закохалися" у хлопця, а він у вирішальний момент виявився... :o кобітою :eek: :D
Офіціянти і пластичні хірурги здатні часом робити такі дива... :p :)
Невстранец
30.01.2007, 19:04
Залежно які несподіванки Вікторіє ;) Уявіть собі, що Ви у ресторані замовили мартіні, а Вам принесли компот...
Точно! Но эмоции-то всё равно сильные? :)
А вот представьте, заказали Вы "Мартини" в обычном советском ресторане, в 70-е, а Вам... принесли... "Мартини" :eek: :eek: :eek: :D
Видимо, когда-то кто-то "заказал"... Принесли ведь ;) :) Правда, на 7 лет позже. Но лучше поздно, чем никогда. Не так ли, Невстранец? :)
Невстранец
30.01.2007, 19:15
Шо до секса - таки да ;)
А "Мартини" оказался так себе... Вермут...
Вермут не вермут, но по мозгам вставляет :)
Невстранец
30.01.2007, 19:45
Это ежели без кавычек, да и то - избирательно ;)
Хотя... Если кушать согласно правил этикета, типа там нож в правой, вилка в левой, бокалы соответствующей формы и содержания, культурная закусь... То можно и не попасть в круг избранных :)
...Воспитанный человек не станет дерзить первым... А также их заместителям...
Кто сказал? Умный человек, наверное :)
Невстранец
30.01.2007, 19:55
Это когда Вас осетгом по могде - пгостите - Вы думаете о том, чтобы утегеться сальфеточкой и не надегзить? :D
ОК, к сексу это всё не имеет отношения, хотя подза...
О! Я только сейчас понял всю мурость мысли ветки! Наркотики - это форум! Пойду снижать зависимость... ;)
...а Вы батенька икогочкой его, да по окогочкам. Пущай потом отстигывает, пгости Господи...
Пошли ка Изя домой, а то Сагочка золотце волнуется, сейчас будет деньги на мобильном тгатить
:)
А що краще: Втопитися, чи повіситися?
New Shrek
30.01.2007, 20:40
А що краще: Втопитися, чи повіситися?Хто має згоріти ,той не втоне!
Liliyah Romanova
30.01.2007, 23:28
Залежно які несподіванки Вікторіє ;) Уявіть собі, що Ви у ресторані замовили мартіні, а Вам принесли компот... "Закохалися" у хлопця, а він у вирішальний момент виявився... :o кобітою :eek: :D
Офіціянти і пластичні хірурги здатні часом робити такі дива... :p :)
Капітане, і що ж вам підмінили?:eek: :D
Спонтанність, це коли можна дорватися до чогось після тижневого посту?? :rolleyes: :)
Viktoria Jichova
30.01.2007, 23:44
Лілю, я думаю, що спонтанність у цьому питанні - це зовсім інше. Це порив, злет дуже сильних почуттів, нестримне бажання, жагуча пристрасть іт.д.;)
Liliyah Romanova
31.01.2007, 00:01
Чекайте-чекайте, хтось колись казав (і маю сильні підозри, що то був Кеп:D), що в чоловіка потенціялу стільки, що одної жінки мало. То яка в чоловіка може бути спонтанність, якщо він щодня - гірше крілика (наприклад того з реклами Duracell)? :eek: А про пориви, злети почуттів, навіть про сильне бажання у такому випадку нема що й згадувати...
Viktoria Jichova
31.01.2007, 00:10
Ну, Лілю, це вже який шалений еротоман мусить бути, або щось інше в цьому роді.:eek: Я не знаю...
Лілю, я думаю, що спонтанність у цьому питанні - це зовсім інше. Це порив, злет дуже сильних почуттів, нестримне бажання, жагуча пристрасть іт.д.;) А що після того всього?
Полковник
31.01.2007, 00:55
Чекайте-чекайте, хтось колись казав (і маю сильні підозри, що то був Кеп:D), що в чоловіка потенціялу стільки, що одної жінки мало. ..
Угу!
Самое страшное слово из трех букв из уст женщины?
"Ещё!" :eek: :eek: :eek:
Угу!:D
Viktoria Jichova
31.01.2007, 01:02
А що після того всього?
Миху, ну а що би Ви ще хотіли почути?;) Здогадуйтесь.:p
New Shrek
31.01.2007, 09:31
А що після того всього?Добрий папірос в зуби,мілілітрів триста на тощую грудь ,пів- метра дрогобицької ковбаси на зуб,півкіля твердого сиру,ну і на десер чикуляду!
Миху, ну а що би Ви ще хотіли почути?;) Здогадуйтесь.:p
Просто, що далі, з того місця, як "планка" впала, нє, піднялася, не впала, нє піднялася, нє, впала......:p
Чекайте-чекайте, хтось колись казав (і маю сильні підозри, що то був Кеп:D), що в чоловіка потенціялу стільки, що одної жінки мало. То яка в чоловіка може бути спонтанність, якщо він щодня - гірше крілика ...
Ліля, то що, все-ж таки краще наркотики? :o
Займаймося спортом, громадяни! Україні не вистарчає космонавтів! :rolleyes:
Liliyah Romanova
31.01.2007, 17:17
Капітане, хіба нашим чоловікам допомагає спорт? ;) Я думала, що медицина.
Так, дискусія заходить в глухий кут...
Так, дискусія заходить в глухий кут...
Феміністично!!! :D
Краще секс!!!!! А це опитування, чи можна свою думку висловити?
Секс являється наркотиком.
Під час оргазму вмробляється наркотик - допамін (http://www.ioffe.ru/LLT-SH/kosarev/Lensovet/love.doc), тому всіх так тягне до цього наркотика.
Liliyah Romanova
01.02.2007, 04:23
А шкідливість цього наркотика ще ніким не доведена. :)
я думаю, що таки секс...
Хотів би глянути на любителів сексу після трьохденного голодання (не сексуального). :D
Тому вибираю коктель.
А шкідливість цього наркотика ще ніким не доведена. :)
Як будь-який наркотик зводить хлопа з розуму, нє?
недопонимающая
01.02.2007, 11:59
Кращий наркотик - секс :)
Під час оргазму вмробляється ....допамін (http://www.ioffe.ru/LLT-SH/kosarev/Lensovet/love.doc)
Як в кого... :D
Невстранец
01.02.2007, 12:12
Як в кого... :D
Клофелин? :p Рогипнол? :)
Клофелин? :p Рогипнол? :)
А-а-а-а...дол!!!
мартіні, є люди, які пиячать, об’їдаються, курять... — всі ці люди наркомани у тій чи іншій мірі...
те саме стосується і сексу...
Хотів би глянути на любителів сексу після трьохденного голодання (не сексуального). :D
Тому вибираю коктель.
анекдот є про студентів-молодят...
мабуть, забули ви, коли були студентом... :)
А що краще: Втопитися, чи повіситися?
втопитися, мабуть...
в пиві...
KabMiner
01.02.2007, 15:13
Тільки секс!!!
Це і приємно і корисно (сказав отримавши 8 тис. за дитину:D )
Liliyah Romanova
01.02.2007, 18:26
Як будь-який наркотик зводить хлопа з розуму, нє?
Добре, якщо є з чого зводити. ;) :D :D
Koza-Dereza
01.02.2007, 19:25
Наркотики ... не розумiю я цьгого ...
Пересвет
05.02.2007, 17:21
Для любого вменяемого человека вообще не должно стоять выбора между сексом и наркотиками.
Наркотики - чрезмерное зло
Секс - естественное благо.
Я за секс без наркотиков :)
Как говаривал С. Сухоруков, - и вредные привычки "приносят пользу" обществу, избавляя его от их обладателей :)
переважна більшість дописувачів серед наркотиків обрала секс...
добре...
на це питання часом нелегко й відповісти. чому наркотиками консидерується тільки субстанція рослинного походження ? :)
на це питання часом нелегко й відповісти. чому наркотиками консидерується тільки субстанція рослинного походження ? :)
ви надаєте перевагу хімії?..
даруйте, може неправильно зрозумів...
я думаю, що таки секс...
Дюмаю, или знаю потому, как перепробовал все перечисленное? :confused:
1001_night
14.02.2007, 14:24
Дивна тема взагалі. Наркотики для наркоманів - це сенс життя.
А для всіх інших, нормальних людей, секс є наймогутнішим
наркотиком. Хоча, секс не повинен перетворюватись в наркотик.
Залежність від інтимних відносин робить людину твариною.
Людина перстає логічно, раціонально мислити, вона стає одержимою
інстинктами. Все добре вміру. Навіть сексом не варто зловживати.
Секс - це прекрасно. Без нього життя було б сірим і неповним.
Але найкращий секс с коханою людиною.
харашо — кагда харашо, но єслі многа харашо — тагда плоха...
у цьому житті немає нічого абсолютно корисного, так само, як немає нічого абсолютно негативного...
навітть мухомори можна їсти, якщо довго виварювати...
сигарета — збуджує нервову систему, від чого вона працює потужніше....
а пачка сигарет замочена у 200 грамах теплої води — вбиває, достатньо випити цю шклянку...
а секс — менше шкоди ніж інше, але теж може вбити...
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008