КПК

Показати повну версію : Чи поширюються правила форуму на модераторів?

KabMiner
23.01.2007, 15:45
У мене таке от запитаннячко до модераторів, зокрема до piepie:
Якщо модератори беруть участь в обговореннях як і інші учасники, то чи поширюються на них правила форуму? Зокрема п.2.1 та 2.4?

Viktoria Jichova
23.01.2007, 16:04
Кабмінере, а як у Вас стосовно п. 2.9?

KabMiner
23.01.2007, 17:15
Кабмінере, а як у Вас стосовно п. 2.9?

2.9. Будь-який тиск на модераторів, адміністратора, особисті образи в їхній бік і публічне обговорення їх діяльності недопустимі. Маєте щось проти -- пишіть в приват. Тон приватних листів враховується.

Не пригадую щоб я тиснув на модераторів:confused:

Але я хотів би отримати відповідь від самих модераторів:rolleyes:

Невстранец
28.02.2007, 15:33
Громадянам РФ Невстранец'ю ...
Подальше підживлювання громадян НСЕ невміло завуалюваними підбурюваннями, скерованими на підваження територіяльної цілісности України, зіткнуться з collateral damage'м унезалежнено від выдповыдей у ПП з виразами (не)поваги.

Заканчивайте флудить на ветках. Ваше самокрасование и мало кому интересно. Надо потереть - трите, пока участникам не надоело (на то и права), а свои словоизъ... выверты с прозрениями и неожиданными приватными откровениями держите при себе, либо - оффтопов есть целая ветка. А нет - сами и пишите, облизывая все "дули с маком", которые ещё кто и когда будет в нужную сторону совать...

piepie
02.03.2007, 02:08
Pravnyk:
Пропоную навідатись на Львівський форум, який став майданчиком для антиукраїнської агітації та приниження української мови. Російську мову вживають на цьому форумі для того щоб принизити українців. Цьому сприяє адмін Мартіні. Деяка інформація про цю особу тут: (лінк)
І ще цей пан має команду для травлі незгідних з ним. Як тільки з’являється критика проти нього, він відразу натравляює цю зграю.
Навіть сам не гребує писати наклепи. Мушу попередити - як тільки Ви навідаєтесь до нього відразу почне писати сюди, що навколо всі винні, а він один цяця.. Писати буде дуже жалісливо..
ukrainec:
Донецький форум помоєму вже поломаний, тре ще львовський форум зламати.
http://www.domivka.net/forum/showthr...t=4025&page=14

І все із-за того Невстранец'я. :D

MARTINI
02.03.2007, 02:40
Папай, можна лінк правильний?

New Shrek
02.03.2007, 08:44
Pravnyk:
Пропоную навідатись на Львівський форум, який став майданчиком для антиукраїнської агітації та приниження української мови. Російську мову вживають на цьому форумі для того щоб принизити українців.
А що ото за пі[censored]с,що його постійно цитують?

Капітан
02.03.2007, 10:14
А що ото за підерас,що його постійно цитують?
Правник? Правник не ПДРС! Просто такий собі прикольний чувак, з своєрідним почуттям гумору та хронічною ненавистю до інакомислящіх:)

Мих
03.03.2007, 01:07

А як там на рахунок нецензурних слів? Всьо чотко, нє?:confused:

Оля
03.03.2007, 01:09
Просьба до пана Мартіні.

Пишу відкритим текстом, бо нема сили вже більше терпіти. Розумію, що між різними учасниками форуму бувають сим(анти)патії, але те, як ставиться модератор ріеріе до мене впродовж півтора року, переходить всі границі. Я вже скаржилася і Вам, і іншим учасникам на це і в приваті. Всі мені радять його ігнорувати, але така очевидна травля не витимує жодного ігнорування. Якщо про минулі інцинденти зараз важко щось сказати і доказати,бо форум кілька разів ламався, то прослідкуйте самі нинішній. Він розпочався на сусідній гілці "Запитання" даним модератором з посту №363 на 19 сторінці і ніяк не може закінчитися. :( Бути мудрішою і пропустити це повз вуха? Я так вже старалася робити, але даному форумчанину це не допомагало. Проходив час і він знову починав проти мене рити. По прийнятих мірах самооборони Невстранцем, зрозуміла, що потрібне тільки чоловіче втручання, про що я Вас, Мартіні, і прошу!

Мих
03.03.2007, 01:50
Мо йму шо мішає, нє?

MARTINI
03.03.2007, 02:02
Олю, мені ця ситауція, звичайно, не подобається. Але що вдіяти не знаю, бо нікраплі не розумію суті конфлікту, тим більше, що він ніби є, але водночас ніби його й нема.

Зазвичай у випадках, коли учасники починають публічно чубитися між собою, покарання отримують обидвоє. Але в даному випадку цього робити не хочеться. Ви не можете розібратися у приваті між собою?

Мих
03.03.2007, 02:04
У мене таке от запитаннячко до модераторів, зокрема до piepie:
Якщо модератори беруть участь в обговореннях як і інші учасники, то чи поширюються на них правила форуму? Зокрема п.2.1 та 2.4?

Не поширюються. Модератори, так само як депутати ВР. Вони навіть можуть перестрілятисі і їм за то ніц не буде. А на инших форумлян можуть взагалі .... Не хочу пискувати, бо за пискування ... Карочє, нема правди....:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Pedro
03.03.2007, 02:22

Панове, а може будемо трохи більш толерантнішими до людей з поглядами яких ми не зовсім згідні? Та й згодилося б свою поведінку трохи підкоректувати. В мене також є своя думка про правника і я так само не у всьому схвалюю його "філософії". Але це нам не дає права його обзивати останніми словами.
Чи так вже ментальність совка глубоко вїлась в нашу підсвідомість?

Оля
03.03.2007, 02:26
Олю, мені ця ситауція, звичайно, не подобається. Але що вдіяти не знаю, бо нікраплі не розумію суті конфлікту, тим більше, що він ніби є, але водночас ніби його й нема.

Зазвичай у випадках, коли учасники починають публічно чубитися між собою, покарання отримують обидвоє. Але в даному випадку цього робити не хочеться. Ви не можете розібратися у приваті між собою?

Мартіні, ну чому чубитися? :confused: Знайдіть до сьогоднішнього хоч один мій допис, де я хоч би завуальовано чіпала ріеріе і можете мене забанювати! Я ж не Невстанець, після слів якого ріеріе замовкає на пару днів. Тому і Вас попросила про допомогу! Приватно не допомагає! Писала колись ще на старих форумах. Людині приємно опускати когось привселюдно!:cool:

Мих
03.03.2007, 02:29
Панове, а може будемо трохи більш толерантнішими до людей з поглядами яких ми не зовсім згідні? Та й згодилося б свою поведінку трохи підкоректувати. В мене також є своя думка про правника і я так само не у всьому схвалюю його "філософії". Але це нам не дає права його обзивати останніми словами.
Чи так вже ментальність совка глубоко вїлась в нашу підсвідомість?

Підтримую. Може тут дехто і свої дописи б викинув, користуючись можливостями модератора, нє?

mavka
03.03.2007, 02:40
Олю, у Вашому з князівною Одаркою жартуванні, якщо я з вами усіма на одній сторінці (як кажуть американці :)) було багато веселого, але один жартик був дещо ... неоднозначно гуморним... він прозвучав трошки саркастично... не як частина Вашого жарту, а вже як заклик-звинувачення... до чоловіків.
тому й вийшов "міскомюнікейшин"...
бо ж Ви не хотіли звинуватити справді чоловіків, що вони відлежуються ? і що з них сміється світ ? Правда ж ? :)

Оля
03.03.2007, 02:47
Олю, у Вашому з князівною Одаркою жартуванні, якщо я з вами усіма на одній сторінці (як кажуть американці :)) було багато веселого, але один жартик був дещо ... неоднозначно гуморним... він прозвучав трошки саркастично... не як частина Вашого жарту, а вже як заклик-звинувачення... до чоловіків.
бо ж Ви не хотіли звинуватити справді чоловіків, що вони відлежуються ? і що з них сміється світ ? Правда ж ? :)

Та бо мене найбільше, Мавко, й це розізлостило, що княжна Дарья наших мужчин за дурнів виставила, а вони з того собі нічого й не роблять! :( А як я їх таким саркастичним способом закликала до якогось реагування, то ще й винна вийшла! :cool:

Liliyah Romanova
03.03.2007, 02:49
Мартіні, а що за вирізнення модераторів? Чому їх не можна в ігнор?!?
От якщо я комусь насолила, то чому він мене не може поставити в ігнор??? А що як я і дальше солитиму?

Pedro
03.03.2007, 02:55

Мавка, так цеж "княгиня" про все писала. Мов українські жінки - це добрі служниці для поляків і росіян, а чоловіки хіба що здатні десь на будові працювати. Хоча Оля трохи exaggerated те все. Я глубоко преконаний, що з неї така княгиня, як з мене циганський барон. І взагалі, прочитайте дописи тих членів "бригади" то таке враження що вони написані одною людиною - ті самі ідеї, ті самі звинувачення, те саме "одобрямс" на всі пункти пропаганди з північного сходу.

Оля
03.03.2007, 02:57
бо ж Ви не хотіли звинуватити справді чоловіків, що вони відлежуються ? і що з них сміється світ ? Правда ж ?

Мавко, ну Ви ж розумна жінка і теж з почуттям гумору. Хіба я мужчин виділила? Я навпаки всі Дар"їні недоліки узагальнила, а до чоловіків звернулася, бо вони ,мабуть, ніхто й не помітили, що не від мене їм дісталося, а від неї найбільше! Адже наших жінок вона чомусь прославляє, що і роботящі, і ціни їм нема, і хати самі будують такі гарні, як у нас (хотіла би я себе уявити на будівництві хати:D ), тому українські села виглядають кращими. А мужчини наші (за її версією) тільки підсобниками працювали на будові міст. :cool:

mavka
03.03.2007, 03:00
:) я все ж розумію. але не дискутую з княжною тільки тому, що будь який її пост сприймаю з гумором. можливо тому й українські чоловіки теж їй нічого не відписують ... ;)

правду кажучи, розвеселилася я від Вашого з нею дискутування добряче. бо мене вона тими хатками теж дістала. а особливо українським домогосподарюванням... (((

MARTINI
03.03.2007, 03:02
Панове, а може будемо трохи більш толерантнішими до людей з поглядами яких ми не зовсім згідні? Я думаю у тої людини не з поглядами проблема, а з простою людською порядністю. Багато форумчан, які свого часу повелися на його лозунги та брехню і залишили ЛФ на користь УЖ, досить швидко зрозуміли хто такий правник насправді і повернулися сюди. Тож нічого дивуватися, що про нього таке враження у людей складається...

Liliyah Romanova
03.03.2007, 03:03
Мартіні, пост №19. :) Дякую!

Оля
03.03.2007, 03:05
:) я все ж розумію. але не дискутую з княжною тільки тому, що будь який її пост сприймаю з гумором. можливо тому й українські чоловіки теж їй нічого не відписують ... ;)

правду кажучи, розвеселилася я від Вашого з нею дискутування добряче. бо мене вона тими хатками теж дістала. а особливо українським домогосподарюванням... (((

Все! За моє жито - ще й мене бито! :D Як так, то хай з вас княжна і далі кепкує! :rolleyes:

Liliyah Romanova
03.03.2007, 03:07
Бачите, Олю нема чого за чоловіків заступатися! Вони того не вартують. ;):):)

Pedro
03.03.2007, 03:08
Мене тільки одне цікавить - чому ми не реагуємо на ті всі помиї, що нам щоденно на голову виливають північно-східні козачки і їхні місцеві симпатики? Якийсь вєрґунка помістив страшно образливу для кожного українця статтю. Я висловив свою думку в цілком коректній формі. Папай відразу стер її, щоб не розпалювати ворожнечі. Чоловіче, а стаття яку помістив вєрґунка не розпалювала ворожнечі? Чи він помістив її з іншою метою? Чи ми чомусь боїмося висловити свою думку про козачків?
До речі, Папай проковтнув мовчки те, що його Невстранець відверто "послав". Уявіть собі, що було б зі мною, чи скажімо з Михом якби ми щось подібне написали? То що ж керує такою поведінкою? Страх? Каби чєго нє вишло? Чи ще щось?

Оля
03.03.2007, 03:10
Бачите, Олю нема чого за чоловіків заступатися! Вони того не вартують. ;):):)

Для мене вартують. Тільки не всі. ;)

MARTINI
03.03.2007, 03:11
Мене тільки одне цікавить - чому ми не реагуємо на ті всі помиї, що нам щоденно на голову виливають північно-східні козачки і їхні місцеві симпатики

Допис від Pedro http://forum.lvivport.com/images/buttons/viewpost.gif (http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=43386#post43386)
Панове, а може будемо трохи більш толерантнішими до людей з поглядами яких ми не зовсім згідні?

І з чого ви взяли, що ми не реагуємо? По моєму навпаки на форумі багато дискусій із різними точками зору

Liliyah Romanova
03.03.2007, 03:12
Мартіні, то що тоді, взагалі не писати??
Зрештою, на прикладі Нірвани ми вже бачили, якою "позитивною" буває толеранція... :(

mavka
03.03.2007, 03:12
Я думаю у тої людини не з поглядами проблема, а з простою людською порядністю. Багато форумчан, які свого часу повелися на його лозунги та брехню і залишили ЛФ на користь УЖ, досить швидко зрозуміли хто такий правник насправді і повернулися сюди. Тож нічого дивуватися, що про нього таке враження у людей складається...

я не знаю, хто такий правник насправді.
про яку непорядність йде мова не розумію.
мені він нічого не збрехав і враження в мене про нього хороше.
якщо воно взагалі когось цікавить.:rolleyes:

Оля
03.03.2007, 03:14
До речі, Папай проковтнув мовчки те, що його Невстранець відверто "послав". Уявіть собі, що було б зі мною, чи скажімо з Михом якби ми щось подібне написали? То що ж керує такою поведінкою? Страх? Каби чєго нє вишло? Чи ще щось?

Ви ж так файно не вмієте "посилати"!:D Тому Вас і не поважають. :rolleyes:

mavka
03.03.2007, 03:18
я думаю, "послати" може кожен. я можу. але кайфую, коли цього не роблю, більше, ніж від кайфу, який би я отримала, пославши. в цьому ж сила! :)

Pedro
03.03.2007, 03:19
І з чого ви взяли, що ми не реагуємо? По моєму навпаки на форумі багато дискусій із різними точками зору

Мартіні, я не Вас мав на увазі - думаю до Вашої тут роботи ніхто не має претензій. Я мав на увазі трохи ширшу аудиторію. Хоча останнім часом зявилося багато нових форумчан, які ставлять цих таваріщєй на відповідне їм місце. І при тому дуже розумно.

MARTINI
03.03.2007, 03:29
Мавко, Вам особисто може він нічого і не збрехав, але по інтернету розповсюджує брехню і бруд про наш форум і мене особисто.

Львівський форум, який став майданчиком для антиукраїнської агітації та приниження української мови. Російську мову вживають на цьому форумі для того щоб принизити українців. Цьому сприяє адмін Мартіні. Деяка інформація про цю особу тут: (лінк на ще один форум, де правник теж писав подібну маячню). І ще цей пан має команду для травлі незгідних з ним. Як тільки з’являється критика проти нього, він відразу натравляює цю зграю. Навіть сам не гребує писати наклепи.

Ось це, Мавко, я називаю непорядністю. Наскільки ницою людиною треба бути, щоб таким займатися. Маєш собі свій форум, пиши там що хочеш, маєш усі мої контакти - вислови мені особисто що маєш проти мене. Але ж ні, ходить ще й по інших сайтах і поза очі поливати людей брудом, брехати наче той шакал із кущів - це остання справа. Може у Вас інакші уявлення, але мене, принаймні, так виховали, що я б ніколи до подібного не опустився...

Pedro
03.03.2007, 03:32
Але бувають виключення. Що можна відповісти на такий допис
Музей "советской оккупации" важделенная мечта эимгрантов таких как "Педро" и их кулацких подпевал.
Такой безумный шаг в один момент будет являться плевком в душу для покалений украинцев, которые своими руками строили Советскую Украину.

Pedro! Ненавидишь ГУЛАГ - создай музей памяти жертв Гулага,
Ненавилишь НКВД - создай музей памяти жертв от репрессий НКВД.
Советская власть это не только ГУЛАГИ и НКВД.
Це від Пєрєсвєт. Я добре насміявся - додало настрою на цілий день. Я ще такої честі бути "кулацкім падпєвалой" ніколи в житті не мав нагоди. Хотів навіть карму додати...

MARTINI
03.03.2007, 03:40
Ух ти... "Кулацкій подпєвала" - це круто :) Дай зараз таким владу, то знову би почалися колективізація, гулаги, розстріли... Це мабуть важделенная мечта эимгрантов таких как Пересвет

New Shrek
03.03.2007, 11:25
Музей "советской оккупации" важделенная мечта эимгрантов таких как "Педро" и их кулацких подпевал.
Такой безумный шаг в один момент будет являться плевком в душу для покалений украинцев, которые своими руками строили Советскую Украину.

Pedro! Ненавидишь ГУЛАГ - создай музей памяти жертв Гулага,
Ненавилишь НКВД - создай музей памяти жертв от репрессий НКВД.
Советская власть это не только ГУЛАГИ и НКВД.А шо отово
Пересвет має претензії до Pedro ?Хай пише до Ющенка,бо після відвідин аналогічного музею в Грузії ,Ющенко сказав що і нам такий зробе.Там буде добре видно, хто де будував Україну, чи в Сибіру,твою мать чи в домівці свого народжкння ,з дідів -прадідів.То може тоді перстане засирати мозги своїми фантазіями.А нам таких друзей за ... ,і в музей!
P.S.Советская власть это не только ГУЛАГИ и НКВД,это еще и электрификация всей России

Pedro
03.03.2007, 11:44
Шрек, дуже гарна відповідь, я навіть карму додав. Але чи можна трохи того... більш цензурно?

Мих
03.03.2007, 12:59
Мартіні, а що за вирізнення модераторів? Чому їх не можна в ігнор?!?
От якщо я комусь насолила, то чому він мене не може поставити в ігнор??? А що як я і дальше солитиму?

Розумієте, Ліля. Всі повинні би послуговуватися Правилам форуму, всі, без виключенням. Та коли вище Правил хтось зверху ставить своє "Я", то воно до добра ніколи не приведе бо всі є люди і всі є немочні. Авторитарна ситуація, мов перше "Я", а потім Правила призведе до сварок і непорозумінь. Така моя думка. Що до модераторів, то вони мали б бути прикладом дотримання Правил.

MARTINI
03.03.2007, 16:14
Авжеж, модератор - він як піонєр, всім окрябрятам прімєр :)

Полковник
03.03.2007, 17:08
Панове, а може будемо трохи більш толерантнішими до людей з поглядами яких ми не зовсім згідні......

Странно, но мне показалось, что New Shrek ТАК назвал Правника в хорошем смысле ЭТОГО слова! Разве нет??? :)

Капітан
03.03.2007, 18:39
Мене тільки одне цікавить - чому ми не реагуємо на ті всі помиї, що нам щоденно на голову виливають північно-східні козачки і їхні місцеві симпатики? Якийсь вєрґунка помістив страшно образливу для кожного українця статтю. Я висловив свою думку в цілком коректній формі. Папай відразу стер її, щоб не розпалювати ворожнечі. Чоловіче, а стаття яку помістив вєрґунка не розпалювала ворожнечі? Чи він помістив її з іншою метою? Чи ми чомусь боїмося висловити свою думку про козачків?

Педро. Ну як це не реагує? От Ви наприклад відреагували, я відреагував на Ваш пост, як бачите.
Взаємовідносини Пая і Невстранця бачу що Вас дуже турбують, але мені здається що це не Ваша справа. Спробуйте і Ви послати, якщо Вам так цікаво. Але все ж таки не раджу :)

zet
03.03.2007, 18:46
Да они оба не бепомощные и Пайпе, и Невстранец тоже... Разберутся сами..

Капітан
03.03.2007, 18:48
Да они оба не бепомощные и Пайпе, и Невстранец тоже... Разберутся сами..
И лично я бы предпочел в это время постоять в сторонке... ну, там, покурить, что-ли... Если им понадобятся секунданты, Педро, я думаю Вас они сами известят :)

zet
03.03.2007, 18:52
И лично я бы предпочел в это время постоять в сторонке... ну, там, покурить, что-ли... Если им понадобятся секунданты, Педро, я думаю Вас они сами известят :)
И желательно подальше, чтоб не попасть между ними...
http://s4.rimg.info/65499f80a1859069869ff2f3a0c13abf.gif (http://smiles.33b.ru/smile.56286.html)

Мих
03.03.2007, 23:12
Странно, но мне показалось, что New Shrek ТАК назвал Правника в хорошем смысле ЭТОГО слова! Разве нет??? :)

Я вважаю, що поступок New Shrek не є вдалим. Ніхто не має права принижувати людину і тим більше, незнаючи її. Думаю, він мав би прокоментувати свій допис як просто дописувач і як модератор.

Полковник
04.03.2007, 00:34
Я вважаю, що поступок ...

Ой, ой, ну кто бы говорил...;)

Мих
04.03.2007, 00:47
Ой, ой, ну кто бы говорил...;)

Є інша думка?

Pedro
04.03.2007, 00:51
Панове, давайте лишимо Шрека в спокої. Він є добра людина тільки іноді любить по рабочє-крєстьянскі висказатись:) .

Полковник
04.03.2007, 00:52
Є інша думка?

Мих, мне чертовски не нравятся Ваши ДВОЙНЫЕ стандарты!:cool:

Мих
04.03.2007, 01:00
Мих, мне чертовски не нравятся Ваши ДВОЙНЫЕ стандарты!:cool:

При чому тут мої стандарти? Я - не ангел, визнаю. Але говорю те, що думаю.

Полковник
04.03.2007, 18:39

Господа, забираю свои слова назад. Заглянул на УЖ, немного почитал ( http://central.in.ua/cs/forums/5/1845/ShowThread.aspx) - понял - именно в плохом смысле ПР Так и называется!:mad:

MARTINI
04.03.2007, 18:57
Читав і плакав :) Викличіть йому хтось швидку :)

Mariya
04.03.2007, 20:47
Отже, черговий конфлікт. :( І черговий раз спровокований Паєм. :( Сценарій, за яким він розгортається черговий (третій чи четвертий раз за моєї пам"яті) кожен раз тай самий. Пай пускає шпильки то в сторону феміністок, то занадто релігійних форумлян, і в певний момент хтось з форумлян не витримує і дає відсіч. Після того Пай зникає з форуму на якийсь час, а його починають захищати. Захисники є два стандартні - це Мартіні і Вікторія. Чесно кажу, цього разу Вікторія запізнилась з реакцією і її пост про толерантність з"явився з деяким запізненням. А де ж Пай? :confused: А його, від кого люди хочуть почути якісь пояснення, немає. :( Можливо, це було б смішно, якби не було так сумно. :(

І ще про форум УЖ. Якщо він такий поганий, то нема чого на нього заходити і пости читати. А то мазохізм якийсь - мало того, що на ньому постійно сидять, та й ще несхвальні відгуки на Львівський форум постять. :( Може, пора подорослішати і поводити себе відповідно.

Полковник
04.03.2007, 20:57
І ще про форум УЖ. Якщо він такий поганий, то нема чого на нього заходити і пости читати. А то мазохізм якийсь - мало того, що на ньому постійно сидять, та й ще несхвальні відгуки на Львівський форум постять. :( Може, пора подорослішати і поводити себе відповідно.

Там же все "свои ребята". Вот мне иногда интересно, как дела у моей бывшей жены! Так и тут - ИНОГДА интересно! :D

Viktoria Jichova
04.03.2007, 21:40
Маріє, ну а Ви чого? Та ще й зі звинуваченнями безпідставними? Тобто, що я пізно прийшла зі своїм закликом? Я Вас особисто ним якось образила, чи як? Тим більше, що я не вважаю, що запізно, але якщо і так, то є така приказка: "краще пізно, ніж ніколи".;)
За-друге, справді не маю настрою читати чужі сварки.
А за-третє - я не сиджу цілими днями на форумі, щоб підловлювати момент, коли вчасно, чи не вчасно постити свої дописи.
Може, ми трохи спокійніше до цього всього віднесемось? Гадаю, що так би було краще для всіх, а то, бачу, передається поганий настрій по учасниках, ніби ланцюгова реакція, чи яка естафета. Я ж закликала до об´єктивності, а не до того, шоб хтось когось постійно захищав. І виправдовуватися за свої слова теж не бачу жодної підстави.
І ще наостанок: мені вже все якось однаково, робіть собі тут що хочете, хоч сваріться, хоч милуйтеся, а я піду реальними справами займатися, оскільки це набагато важливіше.;) :) :)

ПС: Безглуздість якась виходить: два учасники співають соло, а решта підспівує.:D

А щодо фемінізму, то скажу - от якраз в агресивній своїй подобі він відлякує нормальних людей і я не дивуюся, чому люди його не сприймають. Бо з правами жіноцтва це вже не має нічого спільного.:)

New Shrek
04.03.2007, 23:53
Допис від Полковник
Странно, но мне показалось, что New Shrek ТАК назвал Правника в хорошем смысле ЭТОГО слова! Разве нет???

Господа, забираю свои слова назад. Заглянул на УЖ, немного почитал ( http://central.in.ua/cs/forums/5/1845/ShowThread.aspx) - понял - именно в плохом смысле ПР Так и называется!
Ні разу не читав то УЖ, але з першого разу дав точну характеристику.Думав ,що теба якось дезавуювати,але коли прочитав, що там пишуть про нас,то прийшов до висновку шо то хорі люди

MARTINI
05.03.2007, 03:16
Маріє, не вигадуйте дурниць, ну де я захищав Папая? Процитуйте будь-ласка, ато дуже негарно буде з Вашого боку виглядати.

Перечитайте мій допис, я навпаки у конфлікті Оля-Папай засуджую обидвох, оскільки стосунки слід було з"ясувати приватно.

Mariya
05.03.2007, 05:25
Знаєте, шановні, я нікого не звинувачую, я просто викладаю своє бачення ситуації. До того ж ми не на суді, доказів тому не надаю, бо не хочеться лазити і цитатки підходящі шукати. Особисто мені такі конфлікти набридли і я бачу, що ніхто не робить нічого, щоб таким конфліктам запобігти. Мені сумно.

Оля
05.03.2007, 10:03
Люди, я нині цілий день працювала, прийшла замучена, хотіла на форумі розвіятися, а тут не припиняється сварка ніяк. :( Я вже і не рада, що попросила захисту. І так його не дістала, а тільки ще більше всі між собою пересваримося. :( Давайте на цьому закінчимо! Будь-ласка! Адже, де двоє б"ються - третій користає! Думаю, ви всі мене зрозуміли, про що я...:( Всім, хто за мене заступився - дякую!Хто не зрозумі - теж дякую! Більше неохота нічого вже доказувати. Часом краще залишитися скривдженим, ніж святкувати перемогу з неприємним осадком на душі.
Хай цей мій пост буде останнім на цю тему. Не пишіть вже більше ніхто нічого.

П.С.Пояснення для Мартіні: в приваті не можна було нічого вирішити. :( Пробувала минулі рази.

MARTINI
05.03.2007, 11:23
Я придумав , як вирішити

Із цього моменту, хто з Вас обох першим напише дошкульний допис на адресу один одного, автоматично отримає бан на три доби

Оля
05.03.2007, 11:33
Я придумав , як вирішити

Із цього моменту, хто з Вас обох першим напише дошкульний допис на адресу один одного, автоматично отримає бан на три доби

Дякую, Мартіні! Я згідна, адже я давно не чіпаю ріеріе-я ні по-доброму, ні по-поганому.

Ума
12.03.2007, 14:52
отож, я бачу що дещо варте уваги (на мою думку) я пропустила, тому, щоб висловити свою думку і обгрунтувати свої дії я напишу сюди:

Я ставлю червону картку модератору PiePie за те, що необ"єктивно виконав свою модераторську роботу, а також зумисне провокував конфлікт. Отож, пояснюю.

Кожен з нас як учасник форуму має свої симпатії чи антипатії і це цілком природньо, чи мають такі погляди модератори? Звісно, що мають. АЛЕ!!! Модератор не має права при модеруванні керуватися власними амбіціями і сипматіями/антипатіями! Погоджуюсь, що це є важко - але це є головна вимога, яка ставиться до модератора.
То що ми маємо в результаті березневого конфлікту? Якщо дехто вбачає у цьому вчинку модератора дон-кіхотство, принциповість і тп., то як на мене це звичайний конфлікт - така собі реакція на домовленість між Мартіні І Олею, щодо того, що особа, яка перша почне перепалку (Пай чи Оля) буде забанена. Невже хтось думає, що Пай не знає що таке спам? оффтоп і т.п.? Як на мене, то причина покарання "спам" була обрана саме для того, щоб Оля привселюдно обурилась і почалися розбори. Мета була досягнута. Але найголовніша ціль цієї провокації - довести Олі, що Пая не забанять - бо він дуже потрібна особа на форумі, без якої нікуди! В результаті так і вийшло - Мартіні був занадто добрий в свято, щоб виконати свою обіцянку.... ( Але не я :) хай хоч і на три дні, але це буде справедливо, нє? )

Це хтось називає дон-кіхотством? Слова пісні Івасюка у гілці про Івасюка у розділі Історія - це злісний оффтоп і спам? Не сподобались кольори і розміри шрифтів - то назвати покарання можна було б інакше, але б тоді могло не бути очікуваної реакції Олі, тому це називається самом нині... А апогеєм цинізму своїх дії було обгрунтування свого вчинку - "Дописувачка Оля проягом 5 днів отримала з 30 плюсиків до карми, проте, кожен можен проглянути її останніх 100 повідомлень - практично всі містять одну або дві фрази." Та тут не донкіхотство пахне, тут просто вилізли власні антипатії, комплекси і тп.

Хтось вважає, що це є принциповість? Не смішіть мене :) Принципова особа не буде надцять разів голослівно заявляти, що піде з форуму, а разом з нею ще дехто покине це спілкування, а потім через певні проміжки часу повертатися так ніби таких заяв і не було. Принципова особа не буде мати подвійних підходів до свого оффтопу і до чужого. Я добре пригадую, як свого часу супермодератора звинувачував у всіх гріхах форуму - мовляв, саме вона сприяє оффтопам і занедбує атмосферу форуму. Ну що ж. Будь модераторам і покажи взірець правильного модерування. Не знаю чи всі зауважили, але якось Пай на закиди щодо "правильного" оффтопу (як він це визначає?) сказав : "спробуйте проникнутись атмосферою форуму, котра змінить Ваше бачення. В онлайновому режимі оффтоп неминучий" Я тоді собі подумала, нарешті до хлопа дійшла істина!!! Але ж ні... це стосується тільки його власних перлів... ще хтось вірить, що це принциповість? А порушення правил конфіденційності? Не секрет, що модератор може бачити більше, ніж звичайний користувач.. але ж це не означає, що потрібно цю інформацію виносити на показ - для чого сповіщати хто кому пише ПП і хто що робить на форумі? Модератор хіба має на це право? В приватній розмові - так, але не на загал!!!

Можливо то не все, що я хотіла сказати... але на разі достатньо!