Показати повну версію : Плагіат -Що робити?
Звертаюся до шановних форумчан за порадою. Що робити, коли в наглу копіюють дописи і постять в інший форум під своїм ніком? Інтернет, звичайно, не преса, тут законодавчо мало що врегульоване, але, напевно, якісь правила поведінки повинні існувати...
Я на нашому форумі створив тему http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=3633 і написав, там як головний для обговорення перший допис. Це було в листопаді 2006 року. А сьогодні, цей же допис (слово в слово скопійований) з'явився в іншому форумі від імені зовсім іншої людини і без жодної зсилки ні на Львівський форум, ні на мене. Ось тут http://nashpereviznuk.net/forum/viewtopic.php?t=62 .
Не маючи досвіду дій в такому випадку, розраховую на пораду. Дякую.
Ангале, забийте :) Це відомий в наших краях Едік, від нього правди не доб"єшся :)
Кому відомий?
http://nashpereviznuk.net/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=5
я такого не знаю
Я гадаю, що тамтешня адміністрація мала би вжити заходів, якщо не хоче, щоб засновників і адмінів сайту вважали злодіями
Ну як, Мартіні? Едік, - десь біля року назад був забанений на ЛФ. Може той самий?
Капітане, старієте! То був Едік із Харкова, а тут є львівський сайт транспортників, заснований асоціацією львівських перевізників. На якого біса він тамтому Едіку здався :)
Так пост же можно просто скопировать и вставить от своего имени. Просто наглый тип и все тут...
Капітане, старієте! То був Едік із Харкова, а тут є львівський сайт транспортників, заснований асоціацією львівських перевізників. На якого біса він тамтому Едіку здався :)
Пора майора? :rolleyes:
Та звідки я знав, що той дядько з Харкова... Хай собі буде :)
Тим більше Ангал звернув увагу на тамтому форумі стосовно плагіату. Адмін йому суддя, а модератори іже з ним :D
Вибачаюсь завтикав дати автора !!! Помилку свою виправив !!! Прошу не казнити а помилувати !!!:( :( :(
Дякую адміністрації і форумчанам за підтримку. Справедливість відновлено. Зсилку на джерело інформації дали. Плагіат викорінено.:)
Ні, Едік хоч і є завсідником Харківського форуму (дістав уже всіх:eek: ), але він не з Харкова, а з міста Дмітров, під Москвою. Рік тому його і на Харківському форумі банили, він реєструвався під новими ніками, його знову банили, було навіть інших новачків банили за підозрою що то Едік.
А тепер він повернувся знову під своїм ніком ( після зміни всіх модераторів) і з його поверненням в розділ Політика на харківському форумі краще не заходити- тепер там як в привокзальному сортирі:eek:
Степаныч
29.04.2007, 16:36
Звертаюся до шановних форумчан за порадою.
Плюньте!
Boris_Kiev
30.04.2007, 11:07
Ні, Едік хоч і є завсідником Харківського форуму (дістав уже всіх:eek: ), але він не з Харкова, а з міста Дмітров, під Москвою. Рік тому його і на Харківському форумі банили, він реєструвався під новими ніками, його знову банили, було навіть інших новачків банили за підозрою що то Едік.
А тепер він повернувся знову під своїм ніком ( після зміни всіх модераторів) і з його поверненням в розділ Політика на харківському форумі краще не заходити- тепер там як в привокзальному сортирі:eek:
У нас тут був схожий тип - не хочу називати його.
Дехто створив інший форум і того типа посадив там модератором. Перестав до нас лізти. Ото може і ви створите окремий форум для Едика ? :) :) :)
В Харкові стільки світлих голів (адмінів), невже ніхто не припише скрипт, щоби Едика зафільтрувати за 4-6 параметрами його компів (скажімо, домашнього і робочого)?
Полковник
30.04.2007, 11:37
Та я вже давно плюнув:)
Ангал! Привет! Давненько Вас не было!
Как дела у Вашего замечательного сына?
У нас тут був схожий тип - не хочу називати його.
Дехто створив інший форум і того типа посадив там модератором. Перестав до нас лізти. Ото може і ви створите окремий форум для Едика ? :) :) :)
В Харкові стільки світлих голів (адмінів), невже ніхто не припише скрипт, щоби Едика зафільтрувати за 4-6 параметрами його компів (скажімо, домашнього і робочого)?
Недавно Едік створював тему з опитуванням, щось на кшталт " Якщо я створю власний форум чи будете ви його відвідувати?" . Бажаючих виявилось небагато і він від своеї ідеї відмовився.:) :) :)
А щодо зафільтрувати за параметрами компів- так це вже було, але у нас змінились всі модератори і нова адміністрація любьязно дозволила йому повернутись.
Ангал! Привет! Давненько Вас не было!
Как дела у Вашего замечательного сына?
Спасибо нормально. Делает вид что учится.:) Я заглядываю на Львовский форум часто, но времени писать на отвлечённые темы к сожалению нет, занят своим проектом.
Плагиата теперь боюсь меньше. Ибо пишу больше на страницах своего сайта, подписываюсь не ником, а именем и фамилией. На сайт поставил копирайт. Не бог весть какая защита. Всё равно содрать могут. Но теперь ссылку на себя и свой сайт могу вытребовать.
Сайт двуязычный, даже 2,5- язычный (половина страниц и на английском) так что приглашаю заглянуть и русскоязычную и украиноязычную аудиторию.
Для україномовних користувачів - "по замовчуванню" відкривається російськомовна сторінка. Перемикач мови справа вверху, один раз переключивши, всі наступні рази у вас буде відкриватись українськомовний варіант. Оформлення форуму свого сайту до двомовності ще до кінця не довів, але найближчим часом зроблю. А писати можна на обидвох мовах.
Так що ще раз запрошую у гості. http://privattaxi.org.ua/
Так якось виходить, що іноді дописую до гілки з анекдотами. Остатньо навіть отримав два відгуки в тему.
Kaff, вам пора друкуватися... "Власна збірка анекдотів", або "Анекдоти від Kaff"...
http://anegdot.com.ua
Погортав нині сторінки за посиланням - є смішні анекдоти.
А що цікаво - є анекдоти, що я публікував на ЛФ. Адмін за бажанням може перевірити за датами. Наприклад:
http://anegdot.com.ua/Default.aspx?d=06.02.2008
я ж їх розказував 25.01 і т.д.
Однозначно - сам своїми пальцами по клавіатурі товк, а тут без посилання "інтелектуальний продукт" тирять... При тім слово в слово!
Хоча з другої сторони - приємно...
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008