КПК

Показати повну версію : Програма-перекладач

MARTINI
18.01.2007, 23:10
Потрібна програма для перекладу з українським, російським і англійським словником. Чи є безкоштовні? Розкажіть, хто якою користується і де скачати?

Salata
18.01.2007, 23:36
http://pereklad.online.ua/

Правда, украинский словарь бедноват (много русизмов выходит)

MARTINI
18.01.2007, 23:43
Ні, я шукаю програму. Ну а сайтів таких є багато. Переважно вони надають примітивний сервіс, мають купу обмежень, наприклад на довжину тексту, і періодично видають повідомлення - сервис временно недоступен

Boris_Kiev
18.01.2007, 23:59
Колись користувався халявною версією чогось там із серії "Lingvo" (рос-англ). Напрямок англ - > рос працював більш менш пристойно.
А при перекладі рос -> англ, фрази будує незграбно.

Укр-рос "Рута-Плай" (теж халявна версія) викорстовував тільки для укр -> рос перекладу готових текстів для російськомовних кореспондентів. Ляпів вистачало.
Наприклад "налетів мов коршун" = = "налетел языков коршун" :)
Обидва перекладачі вичерпали "обмежено-хакнутий" термін користування і мені неохота лізти в Registy шукати їхні таємні мітки.

Liliyah Romanova
23.01.2007, 18:18
У Лінґво вже давно є українська і то не так вже й зле зроблена.

MARTINI
23.01.2007, 19:07
Краще скажіть де скачати :)

MARTINI
23.01.2007, 19:13
Всім дякую
знайшов на роботі в адміна цілу папку з різними перекладачами і словниками, майже Гігабайт. Заливаю на флешку, вдома буду розбиратися що краще :)

dvin
23.01.2007, 19:17
Український глосарій в одинадцятій версії Lingvo бідніший за російський, але в попередніх версіях його просто не було :) Досить пристойна програма. Де скачати - не знаю, але коштує не так вже й багато.

Liliyah Romanova
23.01.2007, 21:50
Мартіні, як знатиму, де стягнути, то вам напишу. В основному воно є на рапідшарі. Але рапідшара то дуже швидко витирає, бо file is forbidden to be shared. :)
Подивіться отут (http://www.share.net.ua/forum/index.php?showtopic=1759)

Yelik
31.01.2007, 17:11
Всім дякую
знайшов на роботі в адміна цілу папку з різними перекладачами і словниками, майже Гігабайт. Заливаю на флешку, вдома буду розбиратися що краще :)
Ну що знайшов щось цікаве? Дай хоч назву, також цікавить!