КПК

Показати повну версію : Думки про те, як відновити "той" форум

Viktoria Jichova
16.01.2007, 23:03
Громадян НСЕ скільки не вітай - не відспасибляться.

Зате надзвичай радий бачити на форумі Вікторію. А почитати ще більш! :)

Дуже дякую Piepie, за таке гарне привітання.:) Та от не знаю хіба, що тут писати: багато-багато чого змінилося на цьому форумі. Ніби вже й не серед своїх.. Гадаю, що мене розумієте.

piepie
16.01.2007, 23:10
Чому це не серед своїх? Нам вкрай бракує Вас на форумі.
Єдине - не переймайтесь надто дописами несвідомих елементів на політичну тематику. Чорнило у їхніх думках закінчилось, а чорнухи достатньо. Проте, поводитись пристойно форумі їм таки доведеться. Або не доведеться взагалі. ;)

Viktoria Jichova
16.01.2007, 23:19
Але ж як цього досягти, коли вони кількісно переважають? Та я й не приховую, що нервуватися через дріб´язкові сварки, чи через відверті ворожі наклепи та фальш я не збираюся. Тому дописувати сюди - це стилізуватися у позу Дон-Кіхота. Нажаль, в мене навіть списа такого як в нього немає.;)

piepie
16.01.2007, 23:46
Принаймні, засилля НСЕ спостерігається лише на політичних гілках.
Україномовні дописувачі завітають на форум лише внаслідок наявности змістовности та креативности у наших дописах. Окрім того, особисто я поважаю, за невеликим винятком, особистости усіх російськомовних дописувачів, гадаю, що вони теж відвзаємнюються. Незбіжність політичних уподобань неминуча, проте, дискусії повинні відбуватись в атмосфері взаємоповаги та незлосливости, що, власне, і вирізняло наш форум. На жаль, останнім часом пішло дещо шкереберть, але якщо усі гуртом докладемо зусиль, то зможемо відновити неповторну атмосферу форуму всупереч недоброзичливцям. Чвар, сподіваюсь, більш не буде, але виниклі проблеми слід обговорювати відкрито, а не корпоративно гуртуватись у Аськах тощо.

Viktoria Jichova
17.01.2007, 00:05
Piepie, у Вас слушна пропозиція. Майже ідеальна. Проте, самі знаєте, що надто багато часу вже пройшло і для того, щоб форум відновив свою колишню атмосферу, треба би було навести трохи жорсткіший порядок у кав´ярні. Бо, як на мене, там, де все дозволено - це вже не демократія, а звичайнісінька анархія а-ля "разґулялса казак в полє".
вибачайте за офф-топ.:)

piepie
17.01.2007, 00:17
От чи MARTINI нам цей оффтоп вибачить? :)
Щоб подолати анархію та монархістів :), слід об'єднати зусилля - а то кожен вимріює затишок неспівмірний із власним внеском у його укшталтування, обурюючись одночасно бездіяльністю иньших, адміністрації, скажімо, котра навести жорсткий порядок в стані, проте, створення приязної атмосфери - справа віртуальних рук самих учасників форуму.

MARTINI
17.01.2007, 02:14
Дуже цікавий оффтоп, достойний окремої гілки :)

Вустами Папая говорить істина. Поховалися, потікали і дистанційно нарікають, що атмосфера не та, що "вони кількісно переважають", який поганий той ЛФ і той Мартіні...

А слабо, замість плодити чвари - спілкуватися як тоді, два-три роки тому? Подати приклад тим, хто того не застав чи не пам"ятає?

Насилля породжує насилля. Хамство породжує хамство. Національна, мовна й інша нетерпимість породжує таку ж зворотню реакцію. Чому б не спробувати забути про цей непотріб? Наївно сподіватися, що політичні переконання різних людей будуть однаковими. Не пускати сюди тих, хто думає не так, як я - неправильно і нецікаво. Ми могли не погоджуватися один із одним, але мали взаємну повагу, дотримувалися правил пристойності. Так, правил пристойності. Це уже набагато пізніше довелося складати правила форуму, бо багато хто з "обох боків" про ті неписані правила і норми забув. А коли їх не пам"ятають, то жодні "правила форуму" уже не допоможуть, ідилію порушено. А тим паче, коли з одного боку знаходяться провокатори і хакери, з іншого активісти, які під соусом боротьби за чистоту рядів, ще більше розпалюють розбрат, а то й просто поливають брудом, втихаря полощуть мізки тим, хто не здався, перетягуючи на свої "правильні" форуми. Покарання за хамство називають політичними репресіями, а толерантність до інших думок - ознакою антиукраїнськості. Тільки чогось більшість із них все одно приходять сюди. І тим і другим скучно один без одного , вони мусять зустрічатися тут :)

Чи хтось замислився - якщо ми не можемо вже жити один без одного, то може варто спробувати повернути "той" форум, "ту" атмосферу і далі співіснувати у затишній гостинній кав"ярні, як раніше? Переконаний, що це цілком можливо. Адже нам все-одно жити в одній країні, нікуди ніхто не подінеться. Краще замість воювати, намагатися зрозуміти один одного і тим самим стати ближчими і мудрішими. Чомусь у 2004 на майданах помаранчеві і сині не проломували один одному черепи, а розмовляли, браталися і мінялися шаликами. Так само робили й ми тут віртуально. Невже забули? І форумчани були ті самі, і адміністрація та сама. Пропоную щоб усе було так само :)

"и прослезился"... :)

Капітан
17.01.2007, 09:39
Мартіні... респект!!!

Степаныч
17.01.2007, 10:46
...
Поховалися, потікали і дистанційно нарікають, що атмосфера не та, що "вони кількісно переважають", який поганий той ЛФ і той Мартіні...

А слабо, замість плодити чвари - спілкуватися як тоді, два-три роки тому? Подати приклад тим, хто того не застав чи не пам"ятає?
...
"и прослезился"... :)
Мартіні,
думав, що не буду вже дописувати на ЛФ. Але прочитав Ваш допис... Якби дописи можна було оцінювати, я б цей допис за 12 бальною шкалою оцінив на 12 з плюсом. Я не застав "той" форум. Але очевидно, що коли дискусія переходить на особистості, вона стає нецікавою.
Культуру дискусій - у маси!:D

Liliyah Romanova
23.01.2007, 06:37
Мартіні, дуже вам дякую!
Мене нарешті розблокувало.

Viktoria Jichova
24.01.2007, 23:50
Ну, і я собі так міркую, чи будемо намагатися відновити форум, щоб він знов був таким, як рік тому, а чи і надалі будемо помалесеньку та потихесеньку толерувати образи, грубощі та незензурщину?
Форум чи базар? Базар чи форум? Що краще?

------------------------------
To be or not to be?

(W. Shakespeare, Hamlet)

piepie
24.01.2007, 23:55
РОЗЕНКРАНЦ:
Погоджується він, що з ним недобре,
Але причини зовсім не назвав.

Схоже на те, що Nirvana усіх в Аську переманює...

Viktoria Jichova
25.01.2007, 00:14
Аськи всіх країн - єднайтеся!
Хай живе Аська Інтернешнл!
:D

Liliyah Romanova
25.01.2007, 00:15
І Богу дякувати! Най собі там і спілкуються!

Чернобылец
25.01.2007, 00:21
Принаймні, засилля НСЕ спостерігається лише на політичних гілках.
Україномовні дописувачі завітають на форум лише внаслідок наявности змістовности та креативности у наших дописах. Окрім того, особисто я поважаю, за невеликим винятком, особистости усіх російськомовних дописувачів, гадаю, що вони теж відвзаємнюються. Незбіжність політичних уподобань неминуча, проте, дискусії повинні відбуватись в атмосфері взаємоповаги та незлосливости, що, власне, і вирізняло наш форум. На жаль, останнім часом пішло дещо шкереберть, але якщо усі гуртом докладемо зусиль, то зможемо відновити неповторну атмосферу форуму всупереч недоброзичливцям. Чвар, сподіваюсь, більш не буде, але виниклі проблеми слід обговорювати відкрито, а не корпоративно гуртуватись у Аськах тощо.

Хорошая гiлка. Назревшая – перезревшая. :) Не знаю, как вам, а мне было очень полезно ознакомиться с историей, которой я не очень знал. Убирая излишнюю эмоциональность - у меня есть предложение. Я всегда полагал и мнения не поменял, что разумные люди смогут найти компромиссы, если они попытаются понять точку зрения другого, не слишком напрягая друг друга. Т.е. встать на его место и начать понимать его логику.

Суть предложения. Создать альтернативный раздел «Салун-Минус по Львовски», где форумчане со сложившимися предпочтениями, как раз бы попытались отстоять противоположную точку зрения. Разделы – те же самые. Политика, История, Мова.
Почему я считаю, что такой раздел будет полезен ? Потому что мне иногда даже уже не забавно, что можно некоторые предпочтения объяснить «нелюбовью к москалям». Человек даже не задумывается, что ахинею несет, она ему просто нравится. :) А такая альтернативная ветка будет не по нему. Он не потянет. А кто сможет, ему все равно надо об информации и фактах подумать. И поискать.

Как вам ?

piepie
25.01.2007, 00:39
Чорнобилец'ю, а що чи хто, власне кажучи, Вас дратує у згаданих розділах?

Чернобылец
25.01.2007, 00:51
Чорнобилец'ю, а що чи хто, власне кажучи, Вас дратує у згаданих розділах?
Ну не те щоб дратує, а швидше веселить. А імен називати не буду. Вони і так відомі.

А як ідея вам ? :) Наприклад piepie, що відстоює російську мову як державної, а я навпаки ? :)

piepie
25.01.2007, 00:58
У мене Віндовз Віс(ь)та від вуйка Гейта, але він на таке не здатен. :)

Наведіть лінк допису, котрий Вам не до вподоби, поглянем гуртом. А як веселить, то чого там - один з иньшого кепкує. Аби без надмірної злостивости. ;)

Чернобылец
25.01.2007, 02:25
Все предложение снимаю.Из-за "Віндовз Віс(ь)та від вуйка Гейта, и він на таке не здатен. " :D

"За что сидишь ?"-, спросили слесаря ?
"Да вот пришел в обком, посмотрел трубы и говорю, да тут всю систему менять надо!"

MARTINI
25.01.2007, 03:23
Ну, і я собі так міркую, чи будемо намагатися відновити форум, щоб він знов був таким, як рік тому, а чи і надалі будемо помалесеньку та потихесеньку толерувати образи, грубощі та незензурщину?
Форум чи базар? Базар чи форум? Що краще?

Вікторіє, як бачите "образи, грубощі та незензурщину" - повідомляйте модераторам або адміністраторам. За образи, грубощі та незензурщину на цьому форумі завждти карали і будуть карати, у нас це неприпустимо.

Liliyah Romanova
25.01.2007, 05:15
Скопіюю сюди свій пост, бо хто зна чи читаєте ви й інші гілки. Я сама читаю лише вибірково, бо часу обмаль.

Я так розумію, що якщо в Інеті є спеціяльні сайти для людей із вільним сексуальним мисленням, то вони не повинні засмічувати інші сайти. Треба тримати марку, а якщо комусь щось треба, то він знатиме куди йти і де цього шукати. Нащо хтось має натикатися на чиюсь брудну білизну там, де він на це найменше сподівається і цілком не очікує?
Якщо мені захочеться, то я сама собі знайду якийсь сороміцький сайт? Нащо в очі лізти, якщо не прошу?!?

Мартіні, може час попрати форум від чужої брудної білизни? Або відкрийте гілку екґібіціонізм і най там тусуються усі, кому таке до вподоби. Мені здавалося, що форум пристойний. Якщо він зроблений на кшталт кав'ярні, до того ж на кшталт саме львівської кав'ярні, то чому дозволяти тут на оргії? Не йдеться про те, що у Львові сексу немає, чи всі інші учасники форуму мають проблеми (чи ще там щось), а про те, що ніхто не вивішує свою брудну білизну на оглядини інших людей і вже точно не повинен нею жбурляти комусь в обличчя.
Я не хочу почуватися так, ніби потрапила в "общественный туалет", а не на культурний львівський форум! Думаю, я не одна така.

Невстранец
25.01.2007, 12:30
Liliyah Romanova, а Вы и на "том" форуме (который возродить надо) не знали, как по-украински "общественный туалет"? :)

piepie
25.01.2007, 12:48
Велелюбий дописувачу зі GMT +3:00! Мимо поважних розмірковувань стосовно поправного окреслення усяких пісейбл та сичейбл институцій -
что, а по делу сказать больше нечего? © Nevstranec, 2006 ®

Viktoria Jichova
25.01.2007, 12:58
Ну ось, видно, надійшов момент попрощатися зі всіма, з ким мені тут було цікаво та весело. Файний то був форум. Та, бачу, не розуміюся я з адміністрацією форуму та ще з деякими людьми. Тож полишаю це місце для подальшого спокійного та необразливого спілкування інших учасників. Нікого вже знепокоювати та ображати на цьому форумі я не збираюся. Ось і тепер я нещадно повитирала всі свої приватні повідомлення, щоб нічого після мене тут не залишилося. Якби ще була така можливість, щоб повитирати і всі мої вірші та дописи з цього форуму, була б за таку останню службу незмірно вдячна.
Прощавайте і бувайте щасливі. Цілую.

PS:Коза-Дереза, я Вам напишу листа у скриньку і відповім на всі Ваші запитання.:)

Невстранец
25.01.2007, 13:05
Велелюбий дописувачу зі GMT +3:00! Мимо поважних розмірковувань стосовно поправного окреслення усяких пісейбл та сичейбл институцій -
что, а по делу сказать больше нечего? © Nevstranec, 2006 ®

Якщо у сім"ї проблеми, то вона починає шукати "разнообразія", а якщо в сім"ї кохання, то різноманітність приходить сама.

Так было и на "том" форуме. :) Может, сделать этот лучше? Или совсем без такого "допинга" нельзя, pie? :) :)

piepie
25.01.2007, 13:31
Невстранец'ю, " мєлочь", зате приємно як! :) :)
А потім, беручи до уваги:

Федеральный закон Российской Федерации от 27 июля 2006 г. N 149-ФЗ Об информации, информационных технологиях и о защите информации
Статья 10.
...
3. При использовании для распространения информации средств, позволяющих определять получателей информации, в том числе почтовых отправлений и электронных сообщений, лицо, распространяющее информацию, обязано обеспечить получателю информации возможность отказа от такой информации.

слід визнати наявність у Вас такої можливости. :p

Mike
25.01.2007, 13:32
...Нікого вже знепокоювати та ображати на цьому форумі я не збираюся... Прощавайте і бувайте щасливі. Цілую...

Вікторіє, мабуть помилка? я, наприклад, не знайшов звинувачень вас у такому, "прощавайте" кажуть тому що хочуть перекреслити, в іньших випадках - "до побачення", тож, мабуть помилка?

Невстранец
25.01.2007, 13:37
Невстранец'ю, " мєлочь", зате приємно як! :) :)
А потім, беручи до уваги:

Федеральный закон Российской Федерации от 27 июля 2006 г. N 149-ФЗ Об информации, информационных технологиях и о защите информации
Статья 10.
...
3. При использовании для распространения информации средств, позволяющих определять получателей информации, в том числе почтовых отправлений и электронных сообщений, лицо, распространяющее информацию, обязано обеспечить получателю информации возможность отказа от такой информации.

слід визнати наявність у Вас такої можливости. :p

Нет у меня такой возможности. Не больше, чем у любого форумчанина - отказа от "информации" Прогулкина, к примеру... :)

piepie
25.01.2007, 13:57
Ото б замість " Бані" облаштувати для проґулкіних та нірван " Невродиспансер" з повною свободою слова, заки не переказяться.
Або поки не сказяться. ;)

MARTINI
25.01.2007, 14:25
Лілю, розділ Про ЦЕ на форумі є уже третій рік. Я не розумію, чому проблема із ним виникла саме зараз? З"явився один користувач, який про це говорить трохи розкутіше?

Вікторіє, дуже шкода, що Ви так легко здалися, піддавшись впливові наших недоброзичливців. Я сподіваюся, що з часом Ви зрозумієте, що Вас просто обдурили і використали

zet
25.01.2007, 15:19
Лілю, а чого ви втікли?
Мартіні, раніш була назва "Про ЦЕ, але якось не так..."
Народ і спілкувався "якось не так"... Без рекламно-войовничих плакатів...

MARTINI
25.01.2007, 16:41
до речі, Нірвана назбирала штрафних і пішла в баню

Liliyah Romanova
25.01.2007, 19:52
Вікторіє,
ви куди?!?!?!
Я сюди верталася заради окремих осіб, і вас зокрема. Повертайтеся, бо мені буде сумно. Я тепер читаю пости лише окремих користувачів, тому прошу вас не зменшувати їх кількість! :):):) Повертайтеся!

Liliyah Romanova
25.01.2007, 20:12
Лілю, розділ Про ЦЕ на форумі є уже третій рік. Я не розумію, чому проблема із ним виникла саме зараз? З"явився один користувач, який про це говорить трохи розкутіше?

Ні, не трохи розкутіше, а зовсім без обмежень. Ви применшуєте, а не треба. Бруд є брудом. І це не є "трохи". Це ексґібіціонізм!

Степаныч
25.01.2007, 20:55
Ну ось, видно, надійшов момент попрощатися зі всіма, з ким мені тут було цікаво та весело..
Прощавайте і бувайте щасливі. Цілую.
...
Нерозумно... російською "глупо". Але бажання є бажання!:rolleyes:

MARTINI
25.01.2007, 21:54
Ні, не трохи розкутіше, а зовсім без обмежень. Ви применшуєте, а не треба. Бруд є брудом. І це не є "трохи". Це ексґібіціонізм!
Не сказав би. Ту ж саму Нірвану банили і раніше за публікацію непристойних фото. Цього разу за матюки забанили. Так що не треба казати що без обмежень... Інше питання, що у кожного може бути різна межа допустимого. У Вас з Вікторією вона нижча, у модераторів, вочевидь, вища.

Взагалі, у мене ідея. Раз ви цей розділ так активно читаєте, навідміну, скажімо від мене, то я придумав навішати на вас обох модерування цього розділу :) Класно , нє?

Mariya
26.01.2007, 01:25
Мартiнi, в кожноi людини своi поняття пристойностi i розкутостi. В Нiрван основна проблема не в сексi, а, може, саме в ньому. Вони хочуть щоб ВСI як один казали iм щось типу, круто, молодцi. А хто так не каже - то той (пост до Зети з характеристиками цитувати не буду). Iм одобрямс потрiбен, а не думки iнших.

MARTINI
26.01.2007, 01:57
Ну, це їх особисті проблеми. За це і поплатилися

Liliyah Romanova
26.01.2007, 02:52
Я той розділ активно не читаю. Прочитала 2 повідомлення Нірван для цікавости і того мені вистачило. Читаю там лише повідомлення форумчанок. А те, що Нірвани забанені помітила лише завдяки "материнській" гілці Уми. Питання, на як довго був накладений бан.

Взагалі, після того, як я довідалася, ЧОГО Оля пішла з форуму, взагалі не могла сюди дописувати. Я раніше той розділ сприймала суто як жартівливий, але "з перцем", а виявляється, що він став "яблуком розбрату", і перцю там в очі сиплють. І ось тепер Вікторія пішла геть. Заради чого ми втрачаємо хороших людей?

MARTINI
26.01.2007, 03:04
Людина хотіла піти і знайшла для цього хоча й надуманий, але привід.
Принаймні у мене таке враження склалося. Давно собі вирішила (сама, чи допомогли) , що тут погано і тепер реально оцінити стан речей уже нема бажання чи навіть можливості. Я лише не розумію, як можна, стільки часу віддавши цьому форуму, ставши його помітною частиною, зараз при кожній нагоді його хаяти?

Втратити Вікторію шкода, але силою затягувати сюди ми нікого не будемо, так, як це роблять інші форуми.

Liliyah Romanova
26.01.2007, 03:24
От би ще й не втримувати деяких... А що треба на довічний бан? :)

MARTINI
26.01.2007, 03:29
25 штрафних балів.
Їх можна заробити як по одному, так і всі за один раз. Випадки різні бувають

Liliyah Romanova
26.01.2007, 03:38
А як можна побачити, хто скільки штрафних балів має? :)

І ще (непростимий оффтоп): мейли, надіслані через форум, доходять до адресата?

MARTINI
26.01.2007, 03:49
Ця інформація є під аватаром кожного.
Крім того модератор може бачити її детально на сторінці профілю користувача.

Чи доходять мейли - пробуйте. Мені часом приходять, але чи ця функція працює на 100%, я не переконаний

Мих
26.01.2007, 14:09
Втратити Вікторію шкода, але силою затягувати сюди ми нікого не будемо, так, як це роблять інші форуми.

Було б не зле з цього місця більш детально: як якийсь форум може НАСИЛЬНО когось перетягнути? Я не побачив тут почуття реальності.

Невстранец
26.01.2007, 14:25
Не нытьём, так как... :)

Однако, Мих прав. Без склонности изначальной объекта приложения вышеуказанных методов ни один и не сработал бы...

zet
26.01.2007, 14:29
Мартіні, я теж хочу знати яким чином силою форумчан повертати. Я тоді Олю (Ліду) віртуаньно зв'яжу й сюди перетягну, бо мені її не вистачає. А кулінарна гілка без неї зовсім зачахла й продукти всі вже зіпсувалися...
Оля!!!!!!!!!Ау!!!!!!!! Ліда!!!!!!!!!!!!!!! :(

Невстранец
26.01.2007, 14:39
Лиде там спокойнее. Чтобы упросить её захаживать И сюда, следует каким-то образом убедить, что не следует принимать близко к сердцу виртуальные бои, а также присутствие одного из модераторов, который конечно же берёт на себя добровольные односторонние обязательства уступить честь модерирования Лидиных сообщений Вам. :) Сможете - считайте своё насилие почти свершившимся (осталось только Лидино желание обеспечить) :)

zet
26.01.2007, 17:09
Прогулялася я на обидва споріднені форуми. Дуже жаль, що люди, замість того, щоб знайти спільну мову, розбіглися по кутках. Звичайно, що їм там дуже комфортно. Але що то буде, якщо кожен з нас заведе собі по форуму? Активність всих 3-х форумів приблизно однакова, практично ніяка. Я й сама грішна, трохи бігаю на Одеський форум. Тільки виходить правду люди казали: "Скільки українців, стільки й гетьманів". Я маю на увазі не тільки етнічних українців, а весь народ України різних національностей (воно, видно, перехідне).
Я ще можу зрозуміти Гранда. Його забанили, тому він й створив свій альтернативний форум. Але ж ніхто не банив Правника, або Бориса.
Я завжди з надією дивилася на майбутнє нашого народу, але тепер, пробачте мені, дуже в тому сумніваюся. Кожен хоче стулити, щось на зразок, "Моя хата з краю..." Не ображайтеся, але мені дуже гірко від того..

Невстранец
26.01.2007, 17:21
Не горюйте сильно, на краю жить спокойно, но скучно. Вот обустроит народ свои хатки, обнесёт заборчиками, посидит там гордыню почёсывая, покидается наружу кто чем может, да и затоскует... А куда им ещё, как не сюда? :) Всё как в жизни. Только, сами не раскисайте. ;)

Всё будет хорошо, таких форумов, как этот - нет больше, а участники нарастут. Главное, не надо изменений в политике форума никаких (только начнёшь - и всё, замучаешься "реагировать на сигналы").

zet
26.01.2007, 17:27
Не горюйте сильно, на краю жить спокойно, но скучно. Вот обустроит народ свои хатки, обнесёт заборчиками, посидит там гордыню почёсывая, покидается наружу кто чем может, да и затоскует... А куда им ещё, как не сюда? :) Всё как в жизни. Только, сами не раскисайте. ;)

Всё будет хорошо, таких форумов, как этот - нет больше, а участники нарастут. Главное, не надо изменений в политике форума никаких (только начнёшь - и всё, замучаешься "реагировать на сигналы").
Невстранец, да я же сама за ними всеми первая затосковала.
http://s4.rimg.info/9739d429a4c2505fe3805535653660dc.gif (http://smiles.33b.ru/smile.61398.html)

Невстранец
26.01.2007, 17:33
Боже мой, да зарегистрируйтесь Вы там, всего и делов... Чего тосковать-то? :) :)

А беседовать будете чаще там, где чаще интересные для Вас беседы получаются.

zet
26.01.2007, 17:36
Боже мой, да зарегистрируйтесь Вы там, всего и делов... Чего тосковать-то? :) :)

А беседовать будете чаще там, где чаще интересные для Вас беседы получаются.
Кругом полупусто...

Чернобылец
26.01.2007, 17:42
Прогулялася я на обидва споріднені форуми. Дуже жаль, що люди, замість того, щоб знайти спільну мову, розбіглися по кутках. Звичайно, що їм там дуже комфортно. Але що то буде, якщо кожен з нас заведе собі по форуму? Активність всих 3-х форумів приблизно однакова, практично ніяка. Я й сама грішна, трохи бігаю на Одеський форум. Тільки виходить правду люди казали: "Скільки українців, стільки й гетьманів". Я маю на увазі не тільки етнічних українців, а весь народ України різних національностей (воно, видно, перехідне).
Я ще можу зрозуміти Гранда. Його забанили, тому він й створив свій альтернативний форум. Але ж ніхто не банив Правника, або Бориса.
Я завжди з надією дивилася на майбутнє нашого народу, але тепер, пробачте мені, дуже в тому сумніваюся. Кожен хоче стулити, щось на зразок, "Моя хата з краю..." Не ображайтеся, але мені дуже гірко від того..
1. В определенной степени произошла «виртуальная федерализация». Люди, включая, меня стали занимать делом больше. :)
2. Разница. В-З более открытый, чем УЖ. Никого не забанили еще. На УЖ, есть запрещения даже при регистрации. Инакомыслие преследуется. Нашего Читателя за инакомыслие забанили. Деспотизм !
3. Предложение. Может Гранда восстановить на ЛФ ?

zet
26.01.2007, 17:44
Я бы всех восстановила, а банила только за хамство.

Невстранец
26.01.2007, 17:46
Кругом полупусто...

Если администрация дёргаться не перестанет - совсем пусто будет. Начали неуклюже закручивать гайки (Прогулкины с Нирванами не считаются), накручивать штрафы "НСЕ" - когда за дело, а чаще нет (с Дядей Ваней - нет слов)... Ну, это дело администрации. Главное ей понять, что ОТ ЭТОГО "СЕ" не вернутся, они "рассмотрят", если им как на УЖ предоставят гарантии, что ни одного НСЕ на форуме вообще не будет. А самое главное - подавляющая часть переманенных "СЕ" на новом месте только в ветке приветствий активность проявила да москалей (облегчённо) с "кацапнёй" пнула, не получив в ответ возражений и... молчок (некоторые фотки постят). Тот, кому есть, что сказать - говорит это. Тот, кому нечего - ставит условия, которые ему нужно создать...

Liliyah Romanova
26.01.2007, 17:47
А що таке УЖ? І що то за альтернативні форуми? І що таке СЕ і НСЕ?

А Борис був добрим модератором, дарма на нього всі напосілися. При ньому був порядок!

Невстранец
26.01.2007, 18:04
А Вас не позвали? :rolleyes: :D :D :D

(и без него порядок. Вот поэтому-то... )

piepie
26.01.2007, 18:14
Невстранец'ю, " добровольные односторонние обязательства уступить честь модерирования" - запросто, так само, як і полишити форум. Знову починається те ж, що і було. Ну, ще частина учасників форуму відійде.

Liliyah Romanova
26.01.2007, 18:15
А Вас не позвали? :rolleyes: :D :D :D

(и без него порядок. Вот поэтому-то... )
Мене може й кликали, тільки я не завжди кличуся. :);)
Я однолюб. А ми - народ специфічний...

Степаныч
26.01.2007, 18:19
[I]... так само, як і полишити форум. Знову починається те ж, що і було. Ну, ще частина учасників форуму відійде.
ІМХО: спілкування цікавіше, коли є люди, які висловлюють різні точки зору. Правило повинне бути одне: не хамити, не ображати. Але якщо є і такі дописувачі, які хамлять і ображають - не потрібно їх "банити". Але повинен бути принцип: "Долг платежом красен".

piepie
26.01.2007, 18:24
Степановичу, я свою присутність нікому не нав'язую.

zet
26.01.2007, 18:24
ІМХО: спілкування цікавіше, коли є люди, які висловлюють різні точки зору. Правило повинне бути одне: не хамити, не ображати. Але якщо є і такі дописувачі, які хамлять і ображають - не потрібно їх "банити". Але повинен бути принцип: "Долг платежом красен".
А я ж про що? Порозповзалися за інтересами і спілкуються по типу: "Люди хвалять мамо нас, Ви мене, а я вас!" :D

Невстранец
26.01.2007, 18:26
Невстранец'ю, " добровольные односторонние обязательства уступить честь модерирования" - запросто, так само, як і полишити форум. Знову починається те ж, що і було. Ну, ще частина учасників форуму відійде.

Зет, данную конкретную проблему ( с Лидой) таки придётся Вам решать в привате (и частично по почте).
:)

Увы, ничем помочь не могу. Тут такие страсти, куды мне исчо лезть... :rolleyes:

zet
26.01.2007, 18:27
Пайпе, хіба ж то про вас розмова? Без вас теж було погано..
http://s4.rimg.info/c41e9254bccd9cfddd789b3c533238a8.gif (http://smiles.33b.ru/smile.59786.html)

Невстранец
26.01.2007, 18:27

Всё ОК, pie, всё ОК! Никто никуда не идёт... :D

Степаныч
26.01.2007, 18:49
Драсьте!:confused: Я, мабуть, щось не чітко висловив! Тоді пробачте. Я навпаки мав на увазі, що УСІ мають право говорити що завгодно! До речі, особисто мені з Вами спілкуватися приємно. Ще раз пробачте, навіть на думці не мав щось сказати проти Вас особисто!

MARTINI
26.01.2007, 18:51
А я ж про що? Порозповзалися за інтересами і спілкуються по типу: "Люди хвалять мамо нас, Ви мене, а я вас!" :D
Ні, Зет, Ви неправі. Я днями почитав той Central (Володимирський), у них там навіть дискусії бувають!
Скажімо відкривають якусь тему й починають всі один із одним погоджуватися, заповнюють 2-3 сторінки, скучно. Тоді хтось йде на ЛФ, бере цитату Невстранца, Чернобильца чи Пересвета, постить туди (правда чомусь без українського перекладу) і давай із нею (тою цитатою) сперечатися і дискутувати. Заодно примовляючи щоразу, який поганий ЛФ, що там таку гидоту писати дозволяють :)
Отак Невстранец , бідака, нікуди не ходив, а виявляється із ним там полемізують. :)

Mattilainen
26.01.2007, 18:52
І що таке СЕ і НСЕ?

"СЕ" - Свідомий Елемент
"НСЕ" - Надмірно Свідомий Елемент

:D

zet
26.01.2007, 19:00
Ні, Зет, Ви неправі. Я днями почитав той Central (Володимирський), у них там навіть дискусії бувають!
Скажімо відкривають якусь тему й починають всі один із одним погоджуватися, заповнюють 2-3 сторінки, скучно. Тоді хтось йде на ЛФ, бере цитату Невстранца, Чернобильца чи Пересвета, постить туди (правда чомусь без українського перекладу) і давай із нею (тою цитатою) сперечатися і дискутувати. Заодно примовляючи щоразу, який поганий ЛФ, що там таку гидоту писати дозволяють :)
Отак Невстранец , бідака, нікуди не ходив, а виявляється із ним там полемізують. :)
А я все думаю чому на форумі "Запад-Восток" частенько теми ЛФ дублюються? Це теж, як виявляється, для того, що тут не доказав, то там доказать... :D ;) :p

piepie
26.01.2007, 19:05
Самі ж модератори форум і розвалюють, те що було і раніш. Безнадійно, либонь.

Степаныч
26.01.2007, 19:05
А я все думаю чому на форумі "Запад-Восток" частенько теми ЛФ дублюються? Це теж, як виявляється, для того, що тут не доказав, то там доказать... :D ;) :p
Зет,
я теж на "В-З" дописую. Повинен визнати, що маргіналів там менше. І справа не у "доказать", а поспілкуватися з адекватними людьми. ;)

zet
26.01.2007, 19:11
Зет,
я теж на "В-З" дописую. Повинен визнати, що маргіналів там менше. І справа не у "доказать", а поспілкуватися з адекватними людьми. ;)
Умгу, "тихо сам с собою я веду беседу..." И, главное, никто ж не спорит. Лепота. :p

Liliyah Romanova
26.01.2007, 19:14
Самі ж модератори форум і розвалюють, те що було і раніш. Безнадійно, либонь.
Паю, що ви маєте на увазі? Мені здавалося, що модератори - люди, котрі люблять форум (навіть якщо сюди не приходять) і дбають про його хороший вигляд та порядок. Чи ви маєте на увазі, що ми забагато правимо?

Степаныч
26.01.2007, 19:16
Умгу, "тихо сам с собою я веду беседу..." ... :p
:) Извините, вынужден уточнить: даже в юности не было. Так случилось, повзрослел рано.:)

zet
26.01.2007, 19:18
:) Извините, вынужден уточнить: даже в юности не было. Так случилось, повзрослел рано.:)
А как насчет второй части моей фразы? :rolleyes: ;) :D

Невстранец
26.01.2007, 19:20

Так часто бывает. Чего в детстве недополучили, то и... :eek: :D

Степаныч
26.01.2007, 19:24
...И, главное, никто ж не спорит. Лепота. :p
Не согласен. Спорят. Зайдите, убедитесь.

Степаныч
26.01.2007, 19:25
Так часто бывает. Чего в детстве недополучили, то и... :eek: :D
:D Но-но! Что ЗЕТ подумает!:D

MARTINI
26.01.2007, 19:27
А що таке УЖ? І що то за альтернативні форуми? І що таке СЕ і НСЕ?

А Борис був добрим модератором, дарма на нього всі напосілися. При ньому був порядок!

Я би не назвав це словом порядок.
Спершу дійсно Борис був дуже добрим модератором. Але, на моє глибоке переконання, саме тоді, коли Борис перестав бачити межі розумного і надто заповзято вдарився у це модерування, почалася напруженість і ворожнеча, оскільки модератор провів однозначний і чіткий поділ - це свої, а це чужі, чорне і біле. З обох боків почала вихлюпуватися агресія, ворожнеча, взаємне несприйняття, не всім вдалося зберегти здоровий глузд і не вплутуватися у ці провокації.

Згадайте, колись же такого не було. Ми усі як і зараз були різні, але ж знаходили спільну мову, дослухалися один до одного, незважаючи хто якою мовою розмовляє, за кого голосував і де живе. Та той же ж Борис перші місяці виключно російською писав на форум. На моє запитання - чому? казав, що так йому зручніше. Ніхто нічого не мав проти.

Але поступово модераторство , здається, почало згубно впливати на Бориса. Хоча і модеруванням це назвати важко. Коли постійно сипляться неприховані погрози, образи, фамільярність і зневага до новеньких, людина майже не пише по темі конкретних гілок, а лише нападає на опонентів - це уже не модерація, а свавілля. Тут на форумі порядок казарменний, або ж за поняттями зони - не потрібен. Крок в ліво, крок в право - стріляю без попередження. Вам потрібен такий форум? Тут місце для вільного спілкування і дискусій. Натомість дискусія стала пропадати , замість неї лише погрози і обзивання. Модератор на таке не має права, тому від послуг Бориса ми відмовилися.

Згодом Борис почав мстити, налаштовуючи форумчан проти ЛФ і переконуючи залишити його на користь іншого "правильного" форуму. Багатьох задурити вдалося, нажаль.

zet
26.01.2007, 19:39
:D Но-но! Что ЗЕТ подумает!:D
Так, не поняла? И чем же это тогда вы спорите....:p :D

Степаныч
26.01.2007, 19:46
Так, не поняла? И чем же это тогда вы спорите....:p :D
Ну... умом спорим. А чем?;)

Невстранец
26.01.2007, 19:47
Вот так-то лучше, Зет ;) Нечего хандрить.

ИМХО "тот" форум - это форум, на котором особо никто не загружался, "тот" он или не "тот", "правильный" или нет... Он перестал быть "тем", когда кто-то (не так важно на самом деле, кто именно) усиленно стал пытаться сделать из него определённый, такой, "правильный"... Намёк, конечно, ясен? :) :) А вот и неправильно! :) :) Я не призываю закрыть тему, отнюдь... Но градус лучше снизить.

zet
26.01.2007, 19:53
Я тоже против всяких "правильных" форумов. Если мы сами все такие "неправильные", то что ж нам там долго делать? :)
http://s4.rimg.info/56ad62ca53f6f035d0ca1a9e8144c06a.gif (http://smiles.33b.ru/smile.58813.html) http://s4.rimg.info/3a565139873eec8b17130e2c22f80fb4.gif (http://smiles.33b.ru/smile.58937.html)

Чернобылец
26.01.2007, 20:06
Я тоже против всяких "правильных" форумов. Если мы сами все такие "неправильные", то что ж нам там долго делать? :)
http://s4.rimg.info/56ad62ca53f6f035d0ca1a9e8144c06a.gif (http://smiles.33b.ru/smile.58813.html) http://s4.rimg.info/3a565139873eec8b17130e2c22f80fb4.gif (http://smiles.33b.ru/smile.58937.html)
Мне кажется Z не так Мартини прочитала. :) Он по моему о Централе говорил. А она о В-З.

Невстранец
26.01.2007, 20:09

Главное, не оборачивайтесь... :cool:

zet
26.01.2007, 20:09
Чернобылец, я о всех сразу.. О "правильных" и "неправильных". О всех тех, кого хочу встречать здесь, а не бегать за вами всеми по всему интернету... http://s4.rimg.info/b61972896d15e219fc1508fe718ccc96.gif (http://smiles.33b.ru/smile.58812.html)

Чернобылец
26.01.2007, 21:02
У нас нет «правильных» и «неправильных». Открыто для всех. В этом плане я ставлю знак равенства между ЛФ и В-З и предлагаю дружить форумами. Что касается Централа, то там собрались люди у кого постоянно предохранители выбивает от самого присутствия людей мыслящих не так как они. Ну они и законсервировались. А поскольку им надо такое состояние поддерживать («девочки дружат против кого-то») поэтому они, как заметил Мартини, и ведут себя соответственно.

Ума
26.01.2007, 21:03

Повністю підтримую! Особсито я не уявляю собі цей форум без салуну (як дехто пропонує його закрити) і не уявляю, що можна робити на форумах де всі однодумці... Один сказав, інший підримав, сам себе похвалив і все. Цей форум таки справді унікальний, бо зібрав переважну більшість своїх дописувачів саме через такі слизькі теми. Дехто пішов з тих тем (як я:)) і пише в гілках по своїм інтересам... але це залишився той самий форум! Якщо Уму зараз цікавить лише вагітність, то невже через мою думку, я маю схиляти всіх думати як я і писати там де я хочу? А все інше закривати? подумйте про тих, кому це цікаво! Подумайте, як Ви сюди потрапили?

Форум не можливо повернути до попереднього його стану, бо він виріс і став зрілим і виховався він саме на тих учасниках, які його постійно підтримують. Кожен вніс свою лепту. Правильно чи неправильно, МИ виховали той форум - кожен вважає по своєму, але час покаже! Це як дитина (соррі за однонаправлені приклади ;)), але вона є НАША, хоч має недоліки. Тому силою нічого не зміниш, це природній шлях розвитку віртуального суспільства і силою ненав"яжеш іншу поведінку цьому форуму, в інакшому випадку це вже не буде "той" ЛФ, на який ми завітали. А питання ж стоїть саме про "той" форум!

zet
26.01.2007, 21:08
Що ж, виходить, не повернутися, як і в дитинство?
Все одно, Ліду хАчу!!! :) :)

Ума
26.01.2007, 21:18
Я теж дуже за те, щоб Оля повернулася! Але з поваги до її релегійних переконань, я не можу настоювати на цьому, бо розумію, що віруючим такі теми і споглядання заборонені (я про інцидент з Нірванами)! Тож не хочу бути каменем спотикання! Але якщо Оля читає цю гілку, то нехай повертається. Тут є купа інших цікавих гілок і товариство уже знайоме :):):)
Особисто для мене, пропав з форуму не просто цікавий співрозмовник, але безцінний досвід по вихованню хлопчиків :):) Олю, повертайтеся, а то я малих дітей не боюся - я знаю, що з ними робити, але як виховати з хлопця достойного сина - не маю жодного уявлення!!! :)

zet
26.01.2007, 21:22
Особисто для мене, пропав з форуму не просто цікавий співрозмовник, але безцінний досвід по вихованню хлопчиків :):) Олю, повертайтеся, а то я малих дітей не боюся - я знаю, що з ними робити, але як виховати з хлопця достойного сина - не маю жодного уявлення!!! :)
Умгу, вже дожилася, що рецепти бігаю з УЖ викрадаю.. Нема Олі, то ніхто й їсти не готує...
давляться консервами, чи що? :eek:

Басанець
26.01.2007, 21:24
Скажімо відкривають якусь тему й починають всі один із одним погоджуватися, заповнюють 2-3 сторінки, скучно. Тоді хтось йде на ЛФ, бере цитату Невстранца, Чернобильца чи Пересвета, постить туди (правда чомусь без українського перекладу) і давай із нею (тою цитатою) сперечатися і дискутувати.

ЩИРА ПРАВДА!!! ВЛУЧНІШЕ ГОДІ Й КАЗАТИ!!!

Boris_Kiev
26.01.2007, 21:58
коли Борис перестав бачити межі розумного і надто заповзято вдарився у це модерування, почалася напруженість і ворожнеча
Давно так не сміявся ! Ваші причинно-наслідкові зв’язки починають нагадувати мені предмет “марсксистсько-ленінська етика та логіка”.
(на ТВ я звик до постійних скарг редакції пропаганди на мене. Один яскравий зразок скарги навіть зберігаю досі. Підписаний “Головним редактором головної редакції пропаганди” Пасаком В.В. Жванецький, Петросян і Задорнов відпочивають !)

Та той же ж Борис перші місяці виключно російською писав на форум.
В основному – в гілках з активними російськомовними опонентами. Мені запам”яталася гілка “Микро-репортаж из самого логова”. Я часто дотримуюся принципу – відповідати мовою співбесідника.

На моє запитання - чому? казав, що так йому зручніше. Ніхто нічого не мав проти.
НЕ БУЛО ТАКОГО ЗАПИТАННЯ ДО МЕНЕ. НЕ БУЛО. Було – до Бухгалтера і ми просто за кухлем пива домовилися дописувати українською.

Згодом Борис почав мстити, налаштовуючи форумчан проти ЛФ і переконуючи залишити його на користь іншого "правильного" форуму. Багатьох задурити вдалося, нажаль.
Мені жаль Вас, пане Мартіні, якщо Ви робите такі висновки. Просто багатьом людям (і мені в їхньому числі) набрид ваш “заповідник гоблінів” в нинішньому вигляді. Гляну титульну сторінку – ну хто нам дописує в “Політиці”, “Історії”, “Мові” ? Ну хто ? Одні й тіж картинки, як в слот-машині і наперід прогнозовані дописи. Зрідка самі тільки модератори допишуть щось розумне.
Звичайно, з такого форуму певна частина людей піде.

Я ніколи не був статистом у чужій грі. А тут нині - попсова "група розігріву" забиває тих співбесідників, з якими я дійсно хотів би поспілкуватися (або вони зі мною).

Думками обмінялися ? При своїх залишилися ?
Life goes on.
Бажаю нікому не хворіти.

Прошу не відповідати. Я можу залогуватися тільки після поштового сповіщення про ПП. І то - від осіб, з якими мені хочеться поспілкуватися.

piepie
26.01.2007, 22:54
MARTINI, я вже втамував свою амбіційність модераторством, збавте, будь ласка, мене від цього лукавства. Ці костюмовані дійства приносять естетичну насолоду хіба що невтаємничиним

Zet написала: " ми різні". А відрізняємось насамеред своєю (не)порядністю.

если на первое место выступает какая-то «самоидентификация», то существо умирает © Матілайнен

Дядя Ваня
26.01.2007, 23:17
"Заповедник гоблинов"... Сильно сказано. Спасибо, г-н Борис, за "доброе" слово!

Капітан
27.01.2007, 11:34
До речі, Зетта... Як це ніхто не сперечається на В-З... - " А как же я...?" :) Ми з Степаничем навіть опозицію задумали створити :p

Але Львівський форум то є кляса :) Мені наприклад досить зручно спілкуватися і тут і там, і я ніколи не протиставляю цих два форуми. Хоча там троха важче, оскільки фактично крім мене там ніхто НАТУ не хоче :confused: :D

zet
27.01.2007, 11:58
Борис, ви б краще написали тут про МАУП, бо я чула, що його дуже лобіюють у Верховні Раді. В нас же є один їхній філіал ВУЗу. Це не єдиний не державний ВУЗ, але з поміж інших виділяється наднизькою якістю, до маразму доходять і ніхто їх не зачіпа, зате інших провіряють і перепровіряють.

zet
27.01.2007, 12:04
До речі, Зетта... Як це ніхто не сперечається на В-З... - " А как же я...?" :) Ми з Степаничем навіть опозицію задумали створити :p

Але Львівський форум то є кляса :) Мені наприклад досить зручно спілкуватися і тут і там, і я ніколи не протиставляю цих два форуми. Хоча там троха важче, оскільки фактично крім мене там ніхто НАТУ не хоче :confused: :D
Та я теж в обидва форуми почитать бігала. Отож, як помітила, що тему бува починають дискутувати на одному форумі, а продовжувати на інших, то й захотілося зібрати всих у одну хату.
А то як у тому анекдоті:
Разделитесь -
умные все направо, а красивые все налево...
А обезьна бегает то направо, то налево, а потом села посередине и заявила: "Да что ж мне? Разорваться, что ли?!!" :D :D
Це я про себе. :) Бо мені цікаво й про "МАУП" почути від Бориса, й на "дачку" одним оком глянути..

Капітан
27.01.2007, 12:07
Что за намеки, Зетта? :D
ЗЫ: ....хм... а как Вы догадались, что я родился в год обезьяны? :o

zet
27.01.2007, 12:14
Что за намеки, Зетта? :D
ЗЫ: ....хм... а как Вы догадались, что я родился в год обезьяны? :o
Та я про себе... Але, можете теж примазуватися.. :D :D

Капітан
27.01.2007, 12:37
...Как убежденный сторонник дарвинизма, Папа Карло, прежде чем сделать Буратино, вырезал из полена обезьяну...

MARTINI
27.01.2007, 13:13
Просто багатьом людям (і мені в їхньому числі) набрид ваш “заповідник гоблінів” в нинішньому вигляді. Гляну титульну сторінку – ну хто нам дописує в “Політиці”, “Історії”, “Мові” ? Ну хто ? Одні й тіж картинки
Краще задаймо запитання - чому? Очевидно тому, що хтось посилено "попрацював з персоналом", пояснивши де форум правильний , а де ні.

А заповідник тут ніколи ніхто не будував, якщо не рахувати Ваших спроб, які привели до руйнівних наслідків.

Тим не менше, я переконаний, що ЛФ, як живий організм, самовідновиться, поповнивши нестачу втраченої крові. Сюди постійно приходять нові люди і якщо не буде серед них козачка, який полоскатиме мізки і тягнутиме на Владімірскій Централ, то все буде добре.

Boris_Kiev
27.01.2007, 14:08
Краще задаймо запитання - чому? Очевидно тому, що хтось посилено "попрацював з персоналом", пояснивши де форум правильний , а де ні.

А заповідник тут ніколи ніхто не будував, якщо не рахувати Ваших спроб, які привели до руйнівних наслідків.

Тим не менше, я переконаний, що ЛФ, як живий організм, самовідновиться, поповнивши нестачу втраченої крові. Сюди постійно приходять нові люди і якщо не буде серед них козачка, який полоскатиме мізки і тягнутиме на Владімірскій Централ, то все буде добре.

MARTINI, не треба працювати “на публіку”. В Приват Ви колись писали мені зовсім інше.
І про підмічені Вами закономірності “хаків”, і про те, з яким “альтернативним” форумом треба розібратися. ХТО попрацював тоді з персоналом – я Вам писав. Якби вдалося витягти мої ПП зі “старого” форуму – там всі перепосилання від людей “про це” були.

Я не принижуватиму себе запитаннямя про спосіб отримання деякої інформації.
А Ви не шукайте винних на стороні. Краще спробуйте самі відповісти на своє запитання – “ЧОМУ ?” Але тут форумляни УЖе Вам не помічники. Всі самовизначилися без якогось втручання зі сторони.
“Заповідник” може може виникнути не лише внаслідок ДІЇ, а й внаслідок БЕЗДІЯЛЬНОСТІ.
Поповнюйте ряди ЛФ і навчайте новеньких тим цінностям, яким вважаєте за потрібне.

zet
27.01.2007, 14:23
Борис, на мой вопрос на предыдущей странице вы так и не ответили...
А насчет форумов, то ведь УЖ еще более пустынен, чем этот... Ничего хорошего с этой затеи не вышло. Я больше никого звать не стану, хотя многих из вас, да и не только, мне лично, не хватает..
Лиде от меня передайте искренний привет.

MARTINI
27.01.2007, 14:32
Для чого навчати когось якимось цінностям? Цінності переважно прищеплюють батьки у дитинстві і людина знає, що порядно, а що ні.

По-перше, я не граю на публіку, просто надто довго мовчки спостерігав. Зараз лише викладаю власні висновки.

По-друге, щодо того, що я писав у приваті (до речі, для чого Ви публічно зараз переповідаєте те, що було адресовано лише Вам?) - так, писав. От тільки не пам"ятаю, щоб я писав про те, з яким “альтернативним” форумом треба розібратися. Ніколи в житті мені таке не прийшло б в голову.

Капітан
27.01.2007, 14:34
форумляни УЖе Вам не помічники.
Действительно, невосполнимая потеря... Борис и Правнык...
Честь и совесть нашей эпохи.
Я более чем уверен, что рано или поздно Оля вернется... а Мих перестанет к Вам ходить... Для того, чтоб понять кто Вы на самом деле, оказывается не нужен даже Гранд, - и сами прекрасно справляетесь :)

zet
27.01.2007, 14:40
Мой ближайший список тех, кого не хватает..
1) Оля (Лида)!!!!!!!!!!!
2) Виктория
3) Салата (тоже потерялась)
.............................
В общем, верните всех женщин ;) :) :)

Капітан
27.01.2007, 15:00
Действительно, верните ВСЕХ женщин. И Бухгалтера, если можно... И... это...не сочтите за наглость... Гранда :) Может действительно вернем форум к нормальной жизни, без "подпольных" течений, 5-х колон, маргиналов, НСЕ и пр. ерунды?

zet
27.01.2007, 15:15
Действительно, верните ВСЕХ женщин. И Бухгалтера, если можно... И... это...не сочтите за наглость... Гранда :) Может действительно вернем форум к нормальной жизни, без "подпольных" течений, 5-х колон, маргиналов, НСЕ и пр. ерунды?
А Бухгалтер и Гранд тоже уже женщины? :eek:
Как я отстала от виртуальной жизни... :p

Капітан
27.01.2007, 15:19
Увы... Но все равно с ними приятно общаться.
В конце концов, различие между мужчиной и женщиной невелико. - Да здравствует это маленькое различие! :)

MARTINI
27.01.2007, 15:29
Ну це у кого як :)

Капітан
27.01.2007, 15:29
Ну це у кого як :)

:D :D :D
Радий за Вас :rolleyes: ;)

MARTINI
27.01.2007, 15:32
Але Ви теж не засмучуйтеся. Найгірше це - безразличие

Капітан
27.01.2007, 15:42
Але Ви теж не засмучуйтеся.
Було б чого :p

Найгірше це - безразличие
А що, в нас є такі?

zet
27.01.2007, 15:47
Были б безразличные, то не ругались бы..
А "чинно и благородно" обсуждали б поэзию, например...

MARTINI
27.01.2007, 15:50
Прийшла Зет і всіх розігнала :)

Капітан
27.01.2007, 15:52
Якщо я правильно зрозумів Мартіні, то він мав на увазі відсутність ознак як чоловіка, так і жінки... Типу трансвестити. Може точно завести на форумі парочку таких... Хай нам бухтять, про те "как космические корабли бороздят... Большой Театр..." ...

zet
27.01.2007, 16:00
Якщо я правильно зрозумів Мартіні, то він мав на увазі відсутність ознак як чоловіка, так і жінки... Типу трансвестити. Може точно завести на форумі парочку таких... Хай нам бухтять, про те "как космические корабли бороздят... Большой Театр..." ...
Ага, вже завели "оригіналів" тільки, як виявилося, чи то ми не доросли, чи може вже переросли, але якось не склалося взаєморозуміння... :) :p

Капітан
27.01.2007, 16:03
То були не оригінали, а як одне із них казало: червоновухі черепахи. Просто настав сезон чергової міграції :)

zet
27.01.2007, 16:12
То були не оригінали, а як одне із них казало: червоновухі черепахи. Просто настав сезон чергової міграції :)
Ледве знайшла картинку до вашого посту :)
http://s3.rimg.info/6fef6d44721a2cfb99d3eac5ade7ca95.gif (http://smiles.33b.ru/smile.46334.html)

piepie
27.01.2007, 16:36
Zet, а Ви здаєте собі справу з того, що актуально саме Ви є тим джерелом напруги, що сіє взаємну неприязнь на форумі?

zet
27.01.2007, 16:42
Zet, а Ви здаєте собі справу з того, що актуально саме Ви є тим джерелом напруги, що сіє взаємну неприязнь на форумі?
поясніть, будь ласка :eek: Я вже до вас писала у приват щоб пояснили, але якщо вам тут зручніше....
бо такого на меті я точно не мала..

Полковник
27.01.2007, 16:51
Хм, ну, вот, и поговорили....

zet
27.01.2007, 16:54
Хм, ну, вот, и поговорили....
Ну, вы-то, допустим, на этой ветке еще и не начинали говорить... :)

piepie
27.01.2007, 16:56
Zet, у випадку конфліктних ситуацій охочих висловитись зазвичай чимало, коли ж їх обмаль, то або конфлікт не вартий уваги, або вже всіх дойняло понад міру. Ви ж знову не на жарт розсварюєте усіх, що неминуче відіб'ється і на кількости дописів протягом наступних днів, і на їх змістовности.

zet
27.01.2007, 17:03
я когось виділилала? Чим я розсварюю? Тим що хочу усих бачити? Навіщо шукати винних у будь-чому? Треба просто усвідомити, що ми є дійсно дуже різними, але жити у реалі нам разом, то може хоч у віртуалі потренуємося? Що тут такого конфліктного?
Форум не пропаде, прийдуть нові люди, але мені було б цікаво інколи зустрічатися з давніми знайомими.

Mariya
28.01.2007, 07:25
Чому мені все більше і більше подобається форум УЖ? тому що там нормально розмовляють і там я можу поспілкуватись з Іваном і Софією, за якими я страшенно заскучила. А тут мене тримає Ліля, Зета і Ума. Тому буду і тут тусуватись, і там. До речі, Чітатєль не дуже вибирав виразів, коли згадував про тамтой форум. Це про образи.

MARTINI
28.01.2007, 12:11
одне уточненн: "нормально розмовляють" - це як? :)

Viktoria Jichova
28.01.2007, 19:48
Вітаю всіх форумчан!:)
Ну, я ще не знаю, чи я остаточно повернулася. Але перш за все хочу виразити свою щиру подяку Лілії, Зет, Паю, Капітану, Майку та Степаничу - словом всім, кому мене тут бракувало. Мені теж вас дуже не вистачає.:)

Мартіні дякую за вибачення і, гадаю, за порозуміння того, що я ніякий не "шпіон" з УЖ. Просто мій вислів про образи був зверненням до форумчан, щоб більше не терпіли образ та хамства. А Ви чомусь, Мартіні, взяли це суто особисто та як напад на ЛФ. Нічого такого я не мала на увазі. Та добре, годі вже з тим. Не будемо продовжувати суперечки.:)

Boris_Kiev
28.01.2007, 20:57
Типово російський підхід: "Кто виноват и что делать ?"

По-перше, я не граю на публіку, просто надто довго мовчки спостерігав. Зараз лише викладаю власні висновки.
Я теж довго спостерігав. І намагався зробити якісь вмотивовані висновки. Наприклад, такі: http://central.in.ua/cs/forums/post/965.aspx
Дуже раджу прочитати. Там є якісь обрАзи ?

По-друге, щодо того, що я писав у приваті (до речі, для чого Ви публічно зараз переповідаєте те, що було адресовано лише Вам?) - так, писав.
Ні для кого не секрет, що Ваші претензії до мене породжені фактом моїх (та інших членів УЖ) Приватними повідомленнями до "третіх осіб".

Тоді давайте розглянемо просту логічну задачку для другого курсу поліційної академії:
Чи відповідає первісний текст мого ПП тому, що отримали Ви ?

Варіантів два: 1) ПП переслав "доброжелатєль", котрий міг як завгодно підредагувати, НЄ ? Автентичність не доведено.
2) Попрацював хакер в присутності когось із модераторів. Тільки тут автентичність доведено. Чи в тому ПП було щось кримінальне, НЄ ?

От тільки не пам"ятаю, щоб я писав про те, з яким “альтернативним” форумом треба розібратися. Ніколи в житті мені таке не прийшло б в голову.

========================
Return-Path: <******.lviv.ua>
for <boris*****>; Wed, 8 Nov 2006 23:38:59 +0200 (EET)
Message-ID: <002201c70379$72dd9980$dd872cc2@HOMELAPTOP>
Date: Wed, 8 Nov 2006 23:04:04 +0200
X-Virus-Status: Clean
========================

Ось якось заради цікавості відвідав у 70-тих рр. "комсомольські збори" на підприємстві, де працював мій товариш.
"За измену Родине, за принятие решения про выезд в государство ИзраИль, наш бывший товарищ Михаил С. исключается из рядов Ленинского комсомола С ПОЗОРОМ !"

Мабуть Міші було дуууже соромно... :)

Нічого не нагадує ?

Mike
28.01.2007, 23:44
"Если у вас нет собаки
Её не отравит сосед
И с другом не будет драки
Если у вас, если у вас
Если у вас друга нет..."

Если кому-то хорошо в каком-то месте, то что тут плохого?
Известной вершиной духа можно считать удовольствие от ухода любимой к другому, ибо ей с ним хорошо, а что может быть лучше, чем когда ей хорошо? :)

И совсем другое дело, когда человек отказывается беседовать о рецептах или природе по причине несогласия с политическими взглядами оппонента. Тогда форум становится не форумом людей, а форумом идей, т.е. грош ему цена, шестерок хватает и наверху, нам-то зачем уплощаться? у нас есть свои человеческие проблемы, поважнее, нам выжить надо.
А вот если человек отказывается беседовать не из-за политики, а из-за низкого уровня этики или морали собеседника, то это, мне представляется, совершенно нормально, в жизни этого добра можно нахлебаться с избытком. Но я помню ещё времена, когда говорили, что атмосфера форума воспитывает (не без тайной магии модераторов :)).
Будем тянуться :), само приходит только хамство и налоговое инспектор :)

Pedro
29.01.2007, 00:17
Майк, я ось ще раз заглянув на форум. Думав, взагалі "піти на пенсію" від всіх форумів. Бо це крім псування нервів нічого не дає. Кажуть, нервові клітини не відновляються.
Так, багато людей залишило форум. Хтось хотів всю вину звалити на Нірвану. Але ж всі знають, що Нірвана не головна причина. Просто в жінки ґенетично виробляється забагато статевих гормонів, хоч і той ексгібіціонізм не дуже приємний.
А головна причина - це зовсім інша група людей, які прийшли зовсів не для дискусії. Вони прийшли(а частіше їх прислали) провокувати, принижувати, заперечувати очевидне, перекручувати нашу історію, сміятися з нашої культури, мови і т.д.
Вже дуже комусь поперек горла стоїть незалежна держава Україна.
І ось зовсім недавно прийшов якийсь адєсіт з питанням чи ви хочете мати російську мову, як четверту (соррі, другу) державну. І побачите, як події будуть розкручуватися. Зразу ж туди подадуться Перєсвєт, Невстранець, а за ними різні дяді, княжні, мудреці, вергункі і прочає. Хтось з нормальних людей втрутиться і почнеться... Питання, можна повертатися на такий форум?

piepie
29.01.2007, 00:55
" Если у вас нет собаки..."
А я? А як же я? Малюче, я ж кращий, ніж собака (с) Карлсон :)
А стосовно вершини духу, Mike - супер, нас голими ногами не візьмеш, нє? :p

Mike
29.01.2007, 01:07
Майк, я ось ще раз заглянув на форум. Думав, взагалі "піти на пенсію" від всіх форумів. Бо це крім псування нервів нічого не дає. Кажуть, нервові клітини не відновляються.

Я дійшов такого висновку - зараз дійсно інтернет-форуми стають легкою здобиччю політичних акцій, це так. Мабуть вже стають історією часи, коли можна було просто посидіти за кавою удесятьох десь у павутинні ніким не поміченими.
Але на те й людина, щоб помічати людське у павутинні :), бо воно ж одразу видно, тому за людей й будемо триматися. До того ж, чи в вас, чи в мене, хіба нема "відхилень" та "заперечень очевидного"? :)

Так, багато людей залишило форум. Хтось хотів всю вину звалити на Нірвану. Але ж всі знають, що Нірвана не головна причина. Просто в жінки ґенетично виробляється забагато статевих гормонів, хоч і той ексгібіціонізм не дуже приємний.
А головна причина - це зовсім інша група людей, які прийшли зовсів не для дискусії. Вони прийшли(а частіше їх прислали) провокувати, принижувати, заперечувати очевидне, перекручувати нашу історію, сміятися з нашої культури, мови і т.д.
Вже дуже комусь поперек горла стоїть незалежна держава Україна.

Не будемо вже так перейматися за Україну, бо це ж ми і є :), і від нас дещо залежить, не від фанатизму та куріння фіміаму, а від знання реалій, недоліків та лікування. Доречі, хакерам серйозні фірми сплачують дуже серйозні гроші за те, щоб вони діри знайшли, а тут халява, а вам ще й не до вподоби :) Та і не бачу я тут таких вже й прямо КГБ-шників. А слизькі питання є і будуть завжди, на те життя.

І ось зовсім недавно прийшов якийсь адєсіт з питанням чи ви хочете мати російську мову, як четверту (соррі, другу) державну. І побачите, як події будуть розкручуватися. Зразу ж туди подадуться Перєсвєт, Невстранець, а за ними різні дяді, княжні, мудреці, вергункі і прочає. Хтось з нормальних людей втрутиться і почнеться... Питання, можна повертатися на такий форум?

Ну, тут, Педро, мені б мовчати :), бо, скажімо так, маю окрему думку стосовно державних мов. :) але не маю вже на роботі стількі часу, щоб докладно і змістовно викладати, тільки намагатимуся.
І все ж, навряд чи слід намагатися якось прилюдно класіфікувати форумне населення, я можу зрозуміти симпатії-несімпатії, а правильні-неправильні (чи то "за Україну"-"проти") - це не таке вже й очевидне.

piepie
29.01.2007, 01:14
"...когда человек отказывается беседовать о рецептах причине несогласия с политическими взглядами оппонента".
І це вірно, Міке. Нині вперше у житті самостійно зварив капусняк. Класний вийшов, і так розпирає похвастатись, що ну! :) Але спиняє те, що неодмінно стану його порівнювати зі щами, відвіданих останньо у м. Муромі, РФ. Невстранец'ь одразу взбелениться. :D

MARTINI
29.01.2007, 01:21
Вікторіє, щиро радий Вашому поверненню.

І появі Педро також :) (сподіваюся, це не просто поява)

piepie
29.01.2007, 01:36
І я дуже радий Вікторії. :)

В руслі дискусії: Міке на " Мистецтві" висловлює захват: "... Вам крупно повезло, и нам, надеюсь".
" А не забагато на себе берете?" © MARTINI - погляньте, скільки переглядів тих чарівних ельфиків: отакий наш заполітизований рівень.

Liliyah Romanova
29.01.2007, 01:55
Мартіні, а не страшно би було дати мені модераторство на гілці "про ЦЕ" (як тільки ви це написали, я з страхом перевіряла, чи й справді так не зробили, а тепер от думаю, може, то би добре було?)?
Певно, швидко би втомилися від відкривання (після мене) закритих гілок. ;):) Пропоную, туди ще й Вікторію. Як дві ідеалістки, ми би там старалися підтримуватися "жартівливість з перчиком", яка раніше була, викорінивши "ексґібіціонізм із присмаком порноґрафії". :)

Liliyah Romanova
29.01.2007, 01:59
Вікторіє, рада, що ви повернулися. Більше не зникайте! :)
Маріє, рада, що ви не відходите певною мірою й через мене. :) Ще би Олю сюди :rolleyes:, бо я просто не можу кудись перекидатися. Тобто можу, але якщо це цілком протилежне за типом, наприклад, піратські форуми із фільмами. :D:D:D

MARTINI
29.01.2007, 02:17
Мартіні, а не страшно би було дати мені модераторство на гілці "про ЦЕ" (як тільки ви це написали, я з страхом перевіряла, чи й справді так не зробили, а тепер от думаю, може, то би добре було?)?
Певно, швидко би втомилися від відкривання (після мене) закритих гілок. ;):) Пропоную, туди ще й Вікторію. Як дві ідеалістки, ми би там старалися підтримуватися "жартівливість з перчиком", яка раніше була, викорінивши "ексґібіціонізм із присмаком порноґрафії". :)

Не страшно. Ви лише повідомте про свою згоду :) Буде там штири кобіти модераторами, як в тому кіні "Секс і сіті" :) Найбільш читаному розділу - найбільшу кількість модераторів! "Блюсті нрави" :)

Liliyah Romanova
29.01.2007, 02:34
Мартіні, по-вашому, краще, що народ взагалі на форум не ходить, бо бридиться???
До речі, кіна того я не дивилася. А що за сіті - рибальські? :)

От якщо Вікторія погодиться, тоді нас додайте. ;):) Вікторіє, ви читаєте? Яка ваша думка?

MARTINI
29.01.2007, 03:36
Ок, чекаємо на Вікторію.

А серіал "Секс і місто" - один із найкращих серіалів в історії телебачення, як на мене. Але то тема окремого обговорення :)

Viktoria Jichova
29.01.2007, 12:19
Лілю, Мартіні, я Вам дуже дякую за пропозицію бути модератором.:) Лише от яка невелика проблема:
1) я не є абсолютно впевненою, чи буду настільки сумлінною та відповідальною як модератор, і чи виправдаю ваші очікування.
2)Далі, технічні речі: чи хтось би був так люб´язний мені пояснити, що взагалі від тієї функції вимагається і як нею користуватися, тобто якийсь інструктаж чи що..
3)І ще: чи може модератор одного форуму бути водночас і учасником іншого форуму? Чи тут щодо модераторів жорсткі правила та вимоги?

MARTINI
29.01.2007, 12:52
Ну ось і домовились :) Коли налаштую, скину інструктаж в приват :)

Фрезія
29.01.2007, 13:01
Будем тянуться :), само приходит только хамство и налоговый инспектор :)

Дозволю і собі докинути, тільки не власне слівце, а Mike.
І взагалі, з отим його дописом погоджуюся повністю, особливо з тим що атмосфера на форумі ду-уже залежить від "чарів" модератора. :)
Я гадаю, що залежить також від бажання модератора зробтити форум затишним більшою мірою навіть для самого форуму (і його рівня), аніж для себе.
То, що? - "почерез терни - до зірок"?;)

Невстранец
29.01.2007, 13:21
До речі, Чітатєль не дуже вибирав виразів, коли згадував про тамтой форум.

Кажется уже даже неудивительным, что, наши мысли полностью совпадают своими частями, Мария! :) Это ли взаимопонимание?

piepie
29.01.2007, 13:23
Невстранец'ю, ви там не марудьте ( рос. - брюзжите) повсюдно, а хутчій у " підглядалку" - прогавите жвавий обмін ПП. :D :p

Mike
29.01.2007, 13:30
І я дуже радий Вікторії. :)

В руслі дискусії: Міке на " Мистецтві" висловлює захват: "... Вам крупно повезло, и нам, надеюсь".
" А не забагато на себе берете?" © MARTINI - погляньте, скільки переглядів тих чарівних ельфиків: отакий наш заполітизований рівень.

І нам, як глядачам, Паю :), і вам в тому числі :)
Не забагато, як раз :)

Невстранец
29.01.2007, 13:31
Невстранец'ю, ви там не марудьте ( рос. - брюзжите) повсюдно, а хутчій у " підглядалку" - прогавите жвавий обмін ПП. :D :p

А мне по барабану, кто там ППишет кому... :) В подглядывалке польза - видно, кто в какой теме пишет, а или кто пайпаевским творчеством просто восхишшается...

Liliyah Romanova
29.01.2007, 17:33
Лілю, Мартіні, я Вам дуже дякую за пропозицію бути модератором.:) Лише от яка невелика проблема:
1) я не є абсолютно впевненою, чи буду настільки сумлінною та відповідальною як модератор, і чи виправдаю ваші очікування.
2)Далі, технічні речі: чи хтось би був так люб´язний мені пояснити, що взагалі від тієї функції вимагається і як нею користуватися, тобто якийсь інструктаж чи що..
3)І ще: чи може модератор одного форуму бути водночас і учасником іншого форуму? Чи тут щодо модераторів жорсткі правила та вимоги?
Віко, все можна. :) Я наприклад, є модератором ще на одному форумі. Тільки там простіше, знимку зменшити, підкорегувати реліз під стандартний вигляд, викинути, якщо повторюється.
Тут треба із серцем. Я на початках теж переживала. А потім дійшло, що модеротор не повинен нічого міняти, він просто повинен викорчовувати пеньки, які би іншим читачам при спуску з гори могли би кудись заїхати. :):D :D Ви й так робите форум затишним, а модераторство вам в цьому тільки допоможе.

Viktoria Jichova
29.01.2007, 22:08
Лілю, дякую за Вашу підтримку.:) Ну, я поки зорієнтуюся, то ще не скоро зможу щось "викорчовувати".;) Але Ви будьте пильні, як лисичка.;)

Капітан
30.01.2007, 09:57
Вікторіє, аби Вас не позбавляти практики, доведеться мені мабуть трохи похуліганити у розділах, які Ви модеруєте :)

Danilo
30.01.2007, 15:42
Pedro
Щира повага. Підписуюсь під кожним словом.
Ось лише Нірван не толерую.