Показати повну версію : Запрошую до об’єктивної критики
Зробили ми сайт http://ksb-delta.kiev.ua/, все всім сподобалось (дизайнер постарався щось нетипове створити).
І от замовник почав крутити носом - "щось тут не так, неживий дизайн...", ну і затримує оплату тепер(
Може шановні відвідувачі ЛФ скажуть свої думки щодо даної роботи?
дизайн дійсно непоганий
єдине, що сині лінки виділяються, оскільки сайт витримано у пастельних тонах, а лінки яскраво-сині. Я б казав їх трохи приглушити.
фон флешки з анімованим слоганом треба підібрати в один колір з тою сірою полосою бо вона зараз трошки світліша.
ну і тим чувакам в уніформі не завадило б походити в зал, потягати залізо :) Ато виглядають вони зовсім не як охоронці, а такі собі дядечки, що полюбляють посидіти перед телевізором з гальбою пива :)
Мабуть клієнту би сподобалось якби вони там не стояли, а демонстрували прийоми рукопашного бою, тоді був би живий дизайн тоді :)
тссс... тихше, чуваки ф уніформі - якраз і є робітнки даной фірми (фото замовника) :rolleyes:
флешку підправивти точно треба, дякую
а сині лінки зараз поправлю
Полковник
14.01.2007, 18:10
Я бы вообще чуваков убрал, А если нельзя, то поместил бы их на какой-нибудь другой фон (флаг, например). Шеврон немного покрупнее бы сделал. Но это так, дилетанта рассуждение.
Я бы вообще чуваков убрал, А если нельзя, то поместил бы их на какой-нибудь другой фон (флаг, например). Шеврон немного покрупнее бы сделал. Но это так, дилетанта рассуждение.
Дякую, Полковнику, запропоную такий варіант теж.
ЗІ: Щодо "дилетанта" - цікавить якраз думка непрофесіоналів, профі зажаті кожний у свої рамки.
Ці хлопці, вони якось виглядають невпевнено, пришелепкувато. Може тому, що поза така наче б то у наручниках. Це взагалі не дуже приємно коли людина ховає руки. Взагалі нічо.
Мені також хлопаки не сподобались. Подібні скорше до працівників поштамту, ніж до охоронців. Мені наприклад як потенційному клієнту, це навряд чи би сподобалось :)
Краще б одягнули пару атлетичних охоронців у чорні або темно-сірі класичні костюми, повставляли у вуха комлінки, і так сфотографували.
Бо ця помята уніформа незрозумілого кольору і кепочки портять весь пейзаж :)
Mattilainen
16.01.2007, 15:00
Ну, раз мнения дилетантов тоже рассматриваются, скажу. :)
А это было обязательное условие заказчика - чтоб изображены были именно сотрудники фирмы?
Можно было бы, действительно, моделей сфоткать вместо них - обычная практика.
А вообще ничего так. Логотип покрупнее надо, имхо.
Я би забрав звідти номери розділів, бо "01", "02", "03" і т.д. викликають однозначні спогади. Та й не думаю (і не бачив ніде), щоб розділи сайту потребували нумерації. Далі: підкреслені лінки виглядають не дуже... ну, не знаю, як сказати, але тут підкреслення ні до чого, на мій погляд. Особливо під лінками на іншомовні версії сайту.
А ось кольори підібрані добре!
привіт.
керуючись гаслом "художника образити кожен може, а от допомогти матеріально..." хочу додати лиш, що я б змінила кольори в першу чергу, композицію - в другу, акценти змістила б - в четверту, бо в третю їх би створити треба було б. словом, усе переробила б кардинально. а потім виправляла б помилки у тексті, ну це ж неакуратність яка !!!! параграф українською, параграф російською.... оці номери - викинула б...
а все решта - добре. ;)
меню дивне... реально дивне...
якщо вже використовується флеш, то й меню можна зробити не у фронт-пейджі...
та й фото: штурмові загони, чи що? грубенькі, бо пива багато п’ють?..
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008