КПК

Показати повну версію : Любви все возрасты покорны- но:

Doc.
11.01.2007, 17:48
cоюз где мужчина на 15-20 лет старше для большенства является нормой, и наоборт тяга к женщинам более старшего возраста - патология психики…
"Сорокалетняя жена? Мужчина должен иметь возможность всегда обменять ее, как банкноту на две по двадцать!"
Уоррен Битти. :)

Капітан
11.01.2007, 17:54
15-20 лет явно перебор. 5-10 еще нормально. Есть свои преимущества. Главное это...как там ее... ну... а! - Любовь :)

zet
11.01.2007, 18:09
cоюз где мужчина на 15-20 лет старше для большенства является нормой, и наоборт тяга к женщинам более старшего возраста - патология психики…
"Сорокалетняя жена? Мужчина должен иметь возможность всегда обменять ее, как банкноту на две по двадцать!"
По моему эта норма уже претерпела кардинальные изменения. Только богатые мужчины еще покупают себе дочко-образных жен (вернее, куклу для узаконенного развлечения). Во всех других случаях это не актуально.

Doc.
12.01.2007, 15:22
По моему эта норма уже претерпела кардинальные изменения. Только богатые мужчины еще покупают себе дочко-образных жен (вернее, куклу для узаконенного развлечения). Во всех других случаях это не актуально.

Через 10-15 лет основным модусом брака будут союзы мужчин, которые старше своих жен на 10, 15, 20 лет. Сегодня уже в Англии каждая четвертая женщина замужем за мужчиной, который на 15 и более лет ее старше. По убеждению врачей- психотерапевтов, сексологов через 50 лет будет 90 процентов браков с разницей 15 лет и более...:)

Фрезія
12.01.2007, 16:07
До теми.
Надія Іванівна, дружина Левка Григоровича Лук'яненка, котра є йому вірним другом і "надійною охороною" (як одного разу відповів Левко Григорович на запитання журналіста про наявність у нього власних охоронців), на 16 років молодша за свого чоловіка.
А критерієм норми є, ІМХО, не стільки думка суспільства про те що саме є нормою, скільки суб'єктивне відчуття істинного взаємного щастя і кохання, взаєморозуміння і взаємопідтримки у самому подружжі. А таке, на жаль, трапляється зрідка і у більш рівновікових шлюбах, і у шлюбах з великою різницею у віці.

zet
12.01.2007, 16:19
Через 10-15 лет основным модусом брака будут союзы мужчин, которые старше своих жен на 10, 15, 20 лет. Сегодня уже в Англии каждая четвертая женщина замужем за мужчиной, который на 15 и более лет ее старше. По убеждению врачей- психотерапевтов, сексологов через 50 лет будет 90 процентов браков с разницей 15 лет и более...:)
А я что-то другую статистику читала, явно противоположную....
Быстрей всего, это просто не актуально. Проблема в здоровье обоих. Частенько уже и жениться не с чем, и замуж идти не зачем, т.к. рожать не получится. А остальное, то все чепуха не стоящая внимания. Я встречала разные счастливые пары, где и женщины были на 8 лет старше мужа, и мужчины намного старше своих жен.
Противно же только тогда, когда делается все ради корысти.
"він її догодує до розуму, а вона його до смерті.." (с явным желанием одной из сторон ускорить процесс... :o )

KabMiner
12.01.2007, 17:55
Ну, для різновікових шлюбів є обєктивні причини:
1. Жінки швидше дорослішають і швидше старіють, може це неприємно визнавати, але це так. Відповідно виходить, що чоловіки повинні робити певну скидку в роках дружини, з тим щоб на схилі літ вони були приблизно одного віку (біологічного віку).
2. Основою (неодмінним елементом) сімї є жінка, в жінок сильнішою є схильність до облаштування сімейного життя. В умовах сучасного світу таке облаштування коштує певних, немалих, грошей. Гроші заробляються з ростом професіоналізму, що непрямо повязано з віком: чим більший вік -тим більше грошей в чоловіка (це спрощений підхід, але загалом він правильний). Тому жінки самі хочуть облаштовувати подружнє життя з старшими чоловіками - так надійніше з точки зору забезпечення сімї.
3. Чоловікам, може це і егоїстично звучить, але ж приємніше займатися сексом з молодшими жінками :)

zet
12.01.2007, 18:19
3. Чоловікам, може це і егоїстично звучить, але ж приємніше займатися сексом з молодшими жінками :)
Розсмішили... :) А якже тоді Пугачова, Бабкіна? Усим приємніше молоде тіло тільки купляють його собі ті, в кого більше грошей. Світ міняється і у грошовому питанні, тож зміниться і в статевому теж. Це не питання кохання й продовження роду, бо, при нинішніх часах й моралі, скоріш за все буде "грошовий мішок" виховувати не свою дитину. Тут просто "хто кого надурив"...
Треба завжди про це пам'ятати й одразу вибирати або кохану іграшку (але розуміти, що ти її купив й хтось завжди може перебити ціну, а мо й просто закохається у свою рівню ), або кохану й вірну дружину.

Doc.
18.01.2007, 04:50
Всім дякую, в любому випадку природа не передбачила інститутy сім’ї,
а якщо і передбачила то з жінкою на років десять старшою...:eek:

Мужчину значно старшого від своєї girlfriend американці називають sugar daddy, але чомусь нічого немає про солодких мамусь... :D
- anyway:
Women… Can't live with them. Can't live without them... :confused:

Koza-Dereza
19.01.2007, 22:05
Як немає? Є таке поняття як "sugar momma" але це не обовязково коли жiнка старша за мужчину, солодка мамуся може бути жiнка яка бiльше заробляє вiд чоловiка i купує бiльше все. Я особисто знаю одну дуже щасливу пару Українцiв, жiнка i старша (правда не на дуже може на 6 рокiв) i набагато бiльше заробляє нiж чоловiк, i нiчого їм не бракує, живуть собi щасливо.
Я ще скажу що я думаю що "солодких мамусь" буде бiльше згодом. Тому що як не як а жiнки почали заробляти багато i докладати свої зусилля до розвитку кар'єри вiдносно недавно. Отже ще немає такої кiлькостi багатих жiночок якi будуть розповсюджено осолоджувати своїх коханих. Коли мужчин з грошима є набагато бiльше, тому й вiдносно вiдносин коли мужчина є sugar daddy теж бiльше. I ще це дуже вiдносне поняття - "багатство" наприклад для жiнки з дуже малого мiстечка/села чи просто бiдної сiм'ї багатий жених може бути простий власник магазину чи якийсь працiвник з бiльш нiж середньою зарплатою. Для ще iнших багатство прирiвнюється до рiвня лiкарiв, юристiв, крупнiших бiзнесменiв. А ще iншим i того замало... Всяке буває.

Koza-Dereza
19.01.2007, 22:07
Women… Can't live with them. Can't live without them... :confused:

А бо ще можна так "Can't live with them, can't kill them " :D

Viktoria Jichova
19.01.2007, 22:13
А я гадаю, що різниця у віці закоханих не є така важлива. Як то люди кажуть: аби ото коханнє було, а решта - не суттєве. ;) :)

Viktoria Jichova
19.01.2007, 22:19
Коза-Дереза, ще є такий тип "sugar mommy" і серед молодих жінок, та й не обов´язково їм бути багатшими за чоловіків. Це вже просто від природи такі жінки, котрі постійно мусять про когось піклуватися, оберігати і т.д.:)

Doc.
19.01.2007, 22:42
А бо ще можна так "Can't live with them, can't kill them " :D

Can't live with them. Can't shoot 'em! :)

Doc.
24.01.2007, 18:04
Он был старше её

Он был старше ее, она была хороша
В ее маленьком теле гостила душа
Они ходили вдвоем, они не ссорились по мелочам
И все вокруг говорили - чем не муж и жена
И лишь одна ерунда его сводила с ума -
Он любил ее, она любила летать по ночам
Он страдал, если за окном темно
Он не спал, на ночь запирал окно
Он рыдал, пил на кухне горький чай
В час, когда она летала по ночам
А потом поутру она клялась,
Что вчера - это был последний раз
Он прощал, но ночью за окном темно
И она улетала все равно
А он дарил ей розы, покупал ей духи,
Посвящал ей песни, читал ей стихи,
Он хватался за нитку, как последний дурак
Он боялся, что когда-нибудь под полной луной
Она забудет дорогу домой
И однажды ночью вышло именно так

И три дня и три ночи он не спал и не ел,
Он сидел у окна и на небо глядел,
Он твердил ее имя, выходил встречать на карниз.
А когда покатилась на убыль луна
Он шагнул из окна, как шагала она,
Он взлетел, как взлетала она, но не вверх, а вниз.

А.Макаревич
http://cc.msnscache.com/cache.aspx?q=5125094893508&lang=en-US&mkt=en-US&FORM=CVRE2

Koza-Dereza
25.01.2007, 22:46
Яка драма.

пупер
01.02.2007, 16:46
різниця у віці, думаю, може бути до 10 років — якщо старший чоловік, і до 5 — якщо жінка...
поясню: вік людини, це не тільки фізичний, а й розумовий та психологічний...
з власного досвіду такі цифри...

Viktoria Jichova
01.02.2007, 16:55
Пупере, в кожного є свій досвід..;) :)

zet
01.02.2007, 17:16
Это уже похоже на попытку вывести формулу любви. :) Нет этой формулы в природе, но от себя признаюсь, что не нравятся мне пары с дикой разницей в возрасте. Когда по телевизору показывали пару: ему 86 лет, а ей 25, то чуть не стошнило....

Капітан
01.02.2007, 17:18
А представьте каково ему... каждую ночь видеть в своей постели не молодую красавицу, а... хм.

Viktoria Jichova
01.02.2007, 17:25
Капітане, а що, на кохання лише мають право "молодиє красавіци"?:confused: A якщо трішки старша - то вже непотріб? Не розумію цього. Ось тому-то, мабуть, і процвітає "культ вічної молодості" за допомогою пластик, ліфтінґів різних та ліпосукцій. Аж гидко від такої штучної "красуні"..

zet
01.02.2007, 17:36
А представьте каково ему... каждую ночь видеть в своей постели не молодую красавицу, а... хм.
так на ровне пусть женится, что б не тошнило...
А то ради денег, ради славы, женятся (или выходят замуж) на известных и богатых, забыв обо всем на свете, а природу не обманешь. "Гладко было на бумаге, да забыли про овраги, а по ним ходить..." Я в этом вопросе никому не сочуствую, но видеть подобные пары мне противно, брезгую...

Koza-Dereza
01.02.2007, 19:13
ОК, я вам признаюсь - у мене з чоловiком 15 рокiв рiзниця (вiн старший) ... ви знаєте... я оце вже за 7 рокiв з ним дивлюся довкола, придивляюсь i таки роблю одий i той самий висновок що для мене нiкого лiпшого немає. Мого вiку мужчини .... (прошу нiкого не ображатись) я їх просто не розумiю, а вони мене в свою чергу. От так завжди було. А з старшими мужчинами (не всiма звичайно) у мене якесь порозумiння, спiльна мова знаходиться. Фiзично, менi напевно повезло що у мого чоловiка чудовi гени i вiн зовсiм не виглядає на свiй вiк, йому можна дати рокiв 5-7 менше. Колись мiй дядько з мене смiявся що через якийсь час я буду виглядати старша нiж мiй чоловiк :D (добрий дядя :D)

zet
01.02.2007, 19:26
Ви бачили про яку різницю у віці я згадувала? :)
Ви щасливі й цього достатньо для визнання рівного шлюбу, бо це головне. :)

Koza-Dereza
01.02.2007, 19:30
Ви бачили про яку різницю у віці я згадувала? :)
Ви щасливі й цього достатньо для визнання рівного шлюбу, бо це головне. :)

Zet, бачила, 25 i 86 мене б теж стошнило. Мiй дiд iто молодший нiж 86 iто я собi навiть приблизно не можу уявити такої рiзницi. Я собi колись думала якщо вже продаватись то за ДУЖЕ ВЕЛИКI ГРОШI!!! А не за якусь "вищу нiж середню" зарплату, таке я i сама можу :D

zet
01.02.2007, 19:36
Zet, бачила, 25 i 86 мене б теж стошнило. Мiй дiд iто молодший нiж 86 iто я собi навiть приблизно не можу уявити такої рiзницi. Я собi колись думала якщо вже продаватись то за ДУЖЕ ВЕЛИКI ГРОШI!!! А не за якусь "вищу нiж середню" зарплату, таке я i сама можу :D
Хіба що перед тим пройти ще курси "значення якісної отрути у подружньому житті..":eek: :D :D

пупер
02.02.2007, 03:08
Пупере, в кожного є свій досвід..;) :)

і який був досвід у вас?..

Koza-Dereza
02.02.2007, 20:41
От як треба продаватись ;)
http://www.obozrevatel.com/news/2006/11/2/143018.htm

piepie
18.02.2007, 14:09
Когда он принялся целовать меня, я почувствовала резкую боль, такую сильную, что слезы брызнули из глаз. Я начала отчаянно вырываться, и только тогда он разомкнул челюсти и отпустил мой несчастный язык.
Смущаясь, Виктор Андреевич объяснил, что виной происшествию — вставная челюсть... Да уж, попала так попала! Но что поделать: назвался груздем — полезай в кузов…
Процесс раздевания тоже прошел непросто. Минут десять моему обожателю понадобилось, чтобы расстегнуть лифчик. При виде пирсинга в соске он впал в такой ступор, что я усомнилась — сможет ли он вообще что-либо после такого душераздирающего зрелища? В шок его повергли даже невинные стринги, а уж когда он увидел интимную стрижку в форме сердечка, только и выдохнул: “Да, современная молодежь — это что-то!”
Увидев, что я не сопротивляюсь, профессор стал целовать мое лицо. Он тяжело дышал, и его дурацкий колпак совсем сполз ему на глаза. В этот момент мне снова вспомнился бывший муж. За последние полгода нашей совместной жизни я не получила от него ни одной нежной ласки. А сам процесс исполнения супружеского долга сводился к формуле: “В левую грудь поцеловал — можно приступать к делу”.
Профессор же к делу переходить, похоже, не собирался. Хотя даже на мой взгляд было уже давно пора. Я открыла глаза и увидела, что де Роже одновременно целует пальчики моей ноги и массирует себе сердце. Были слышны его каждый вдох и выдох — на этот раз не из-за возбуждения, а как следствие тахикардии.
http://www.mk.ru/numbers/2602/article91897.htm
:D :D

Між тим, добрий дядя почасти правий - погляньте на коментар психотерапевта:
Как бы партнер ни старался в постели — силы уже не те, чтобы полностью удовлетворить молодую партнершу. Еще один минус: женщина, которая долго живет с кавалером в возрасте, начинает быстрее стареть, ведь ей приходится подстраиваться под его физический и биологический ритм.

Doc.
20.02.2007, 00:02
http://www.people.com/people/article/0,,1536410_20011436,00.html
89 річний наречений, сидячи у інвалідному візку говорив, що він любить свою нову 26 річну дружину і вже купив ювелірних прикрас на 1 мільйон доларів. А запізнав Howard Nicole у стриптиз барі де та танцювала. А Ви кажете вік має значення, було б бажання до стриптиз бару плестись.

http://images.google.com/images?q=Anna+Nicole+Smith+&ndsp=18&svnum=10&hl=en&start=36&sa=N

KabMiner
20.02.2007, 14:52
різниця у віці, думаю, може бути до 10 років — якщо старший чоловік, і до 5 — якщо жінка...
поясню: вік людини, це не тільки фізичний, а й розумовий та психологічний...
з власного досвіду такі цифри...
Саме так, але тут очевидно є якась функція: адже коли дівчині 16, то для неї хлопець 26 років це вже трохи забагато, а от для 26 річної дівчини 38-40 річний - то не така вже і велика різниця (чи може то мені так тільки здається?:) )

Koza-Dereza
21.02.2007, 19:02
Саме так, але тут очевидно є якась функція: адже коли дівчині 16, то для неї хлопець 26 років це вже трохи забагато, а от для 26 річної дівчини 38-40 річний - то не така вже і велика різниця (чи може то мені так тільки здається?:) )
Саме так. Я думаю це тому що вiк 16 рокiв i 26 рокiв (до прикладу) є в рiзних категорiях. 16 це ще пiдлiток, а 26 це вже доросла людина, так само яй i в 30х i в 40х тому коли людина "доросла" то рiзниця у вiцi не так вiдчувається, а коли ти пiдлiток i дорослий то рiзний погляд на життя (хоча не завжди) може даватись взнаки. Знаю зараз скажете а що до "дорослий" i "старший"? Я думаю що коли пара прожила разом роками то у них не то що рiзницi у вiцi немає, у них рiзницi нi в чому немає.

А чому власне це взагалi якась тема? Рiзниця у вiцi? Комусь погано вiд того? Я не розумiю?

Viktoria Jichova
21.02.2007, 19:13
Коли люди кохають один одного, то ніяка різниця у віці тому не завадить. Навпаки, якщо хтось із партнерів є старшим - це може бути великий плюс, оскільки така людина вже має певний життєвий досвід та надгляд, що ж і привносить до взаємних стосунків спокій, врівноваженість, сталість та надійність.:)

zet
21.02.2007, 19:19
Я знаю счастливые пары, где жена старше на 8 лет и даже одну - на 12.
Только во 2-м случае дочь очень болеет, что-то с почками...

piepie
21.02.2007, 19:42
Ви, дівчата, орієнтуєтесь на стосовно юний вік, а от коли дружині, скажімо, 45 і вона сягає свого розквіту ( а саме так твердять наукові бадання), а чоловіку вже 61? Спробуйте уявити, не стверджуйте лишень, що вас певен ... аспект стосунків на той час вже не цікавитиме.

zet
21.02.2007, 19:44
Ви, дівчата, орієнтуєтесь на стосовно юний вік, а от коли дружині, скажімо, 45 і вона сягає свого розквіту ( а саме так твердять наукові бадання), а чоловіку вже 61? Спробуйте уявити, не стверджуйте лишень, що вас певен ... аспект стосунків на той час вже не цікавитиме.
Парнер со старшим партнером и сам, увы, быстрее стареет....

piepie
21.02.2007, 19:51
Zet, але не настільки! На те і чоловік, щоб бути мужчиною, а не лише другом.

zet
21.02.2007, 19:53
Zet, але не настільки! На те і чоловік, щоб бути мужчиною, а не лише другом.
Пайпе, але ж і навпаки теж спрацьовує.. :) тобто "омолодження"...:p

Оля
21.02.2007, 20:02
Я знаю счастливые пары, где жена старше на 8 лет и даже одну - на 12.
Только во 2-м случае дочь очень болеет, что-то с почками...

Ой, Зет, не кажіть! :eek: То рідко коли є порозуміння, коли жінка старша. Чоловікам все молодших хочеться. Так що мені не подобається, щоб чоловік навіть на рік був молодшиим, чи однолітком. Але і старшим теж - в розумній різниці у віці...;)

zet
21.02.2007, 20:06
Ой, Зет, не кажіть! :eek: То рідко коли є порозуміння, коли жінка старша. Чоловікам все молодших хочеться. Так що мені не подобається, щоб чоловік навіть на рік був молодшиим, чи однолітком. Але і старшим теж - в розумній різниці у віці...;)
Я в реалі таких знаю. Але, щоправда, чоловіки якісь пришиблені там за характером. Це не уособлення чоловічого плеча, а скоріше - перерозший синок. :p :D

piepie
21.02.2007, 20:12
Zet, так не про мужчин ж мова - кого це цікавить? Зрозуміло ж: отримує юну та красиву дружину. А от що міркують дівчата, либонь, так і не дізнаємось - ковзнувши поглядом вгору по гілці, звернув увагу на зауваження Коза-Дерези: " А чому власне це взагалi якась тема? Рiзниця у вiцi? Комусь погано вiд того? Я не розумiю?" Раз тема зацікавлює, значить не зайва. А там, де дописують дівчата, взагалі годі висловитись - вивуджують неиснуючі натяки або ображаються. Подамся краще геть.

Фрезія
21.02.2007, 20:13
Парнер со старшим партнером и сам, увы, быстрее стареет....

Гм.. дивно, але мабуть мужчин це не стосується.
Якось у гостях бачила пару, де жінка була старшою за чоловіка. Коли вони були молодші, це, либонь, і помітно не було.. але на той час жінці було, мабуть, за сорок.. а йому хтозна скільки, але багато чоловіків від 30 до 40 років виглядають абсолютно загадково - ніколи не вгадаєш чи той вгодований кабанчик тридцятилітній так поважно виглядає, чи той стрункий юнак уже 40-літній.. :D
Коротше кажучи, на чоловікові вік жінки не відбився ніяк. Він виглядав дуже молодо. А от вона виглядала абсолютно відповідно вікові - ані молодшою ані старшою. Трохи впадало у вічі.. губилася спершу чи вона його мати чи хто.. :) а потім хтось із гостей-подружок мені пояснив на вушко. Так от, якщо люди приємні - абсолютно не помічаєш деталей зовнішності надалі, а сприймаєш вцілому.

А стосовно аспектів стосунків, то скільки жінок - стільки і особливостей їх пріоритетів. Виступаючи як представник жіноцтва;) мушу відзначити що йому притаманна метафорична здатність займати увесь наявний простір, це з тези про те що мужчина задає форму, а жінка - наповнює її.
О, зараз видам кучеряву тезу :p -а нічого пояснювати не буду на пальцях. :)
Якщо мужчина взмозі надати жінці дуже обмежену кількість, назвемо їх так, аспектів стосунків для їх заповнення, а в певній жінці є великий потенціал - жінці не стане чого наповнювати, і гармонії не буде. Мені здається, що кожна пара має мати оту гармонію: між наданим простором і його заповненням, і якщо того і іншого достатньо, то в підсумку для відчуття гармонії і вдоволеності не так важливо, скільки саме аспектів і з якою інтенсивністю задіяні, головне щоб в сукупності вони творили гармонійну рівновагу між мужчиною і жінкою.

Скажімо, якщо ти у тюрмі, і тобі дозволено їсти досхочу каші - ти не будеш голодним, але ти з радістю зміниш такі умови життя на ті, в яких вже до строго обмеженої кількості каші додадуть що інше. В даному випадку оте "що інше", якщо воно тобі важливіше за тупу ситість, дасть відчуття ейфорії. Втім, той кому до душі винятково ситість, тебе не зрозуміє.

Оля
21.02.2007, 20:16
Я в реалі таких знаю. Але, щоправда, чоловіки якісь пришиблені там за характером. Це не уособлення чоловічого плеча, а скоріше - перерозший синок. :p :D

То такі, що їм мами ціле життя, певно, треба? :D

Viktoria Jichova
21.02.2007, 21:51

А що, той певен... аспект є найголовнішим та вирішальним у співжитті подружжя?:confused:
А з іншого боку.. невже в 61 закінчується статеве життя мужчин?;) :p Щось мало цьому вірю. Ось наш відомий чеський співак Карел Готт - йому зараз поза 60 (точніше, цього року йому виповниться 68 років), а десь півтора року тому у нього народилася третя донечка.:) І його сучасній партнерці зараз 30 чи 31 рік.. Так що, не все так страшно з мужчинами, як дехто собі уявляє..;) :p:D

Doc.
22.02.2007, 07:15

Наукові бадання 45 А 5-25 проводились за часів Оноре де.:D

Doc.
22.02.2007, 07:44
А що, той певен... аспект є найголовнішим та вирішальним у співжитті подружжя?:confused:
А з іншого боку.. невже в 61 закінчується статеве життя мужчин?;) :p Щось мало цьому вірю. Ось наш відомий чеський співак Карел Готт - йому зараз поза 60 (точніше, цього року йому виповниться 68 років), а десь півтора року тому у нього народилася третя донечка.:) І його сучасній партнерці зараз 30 чи 31 рік.. Так що, не все так страшно з мужчинами, як дехто собі уявляє..;) :p:D

Він знав, що робить. Характер жінки псується прямопропорційно кількості косметики яку вона купує, тому до того часу, коли в його дружини він почне псуватися, ... дай Бог йому здоров'я. :)

Koza-Dereza
22.02.2007, 18:23

Пай, з цього коменту роблю висновок що ви вiдносно молода людина. Це притаманно думати що пiсля 40-45 життя закiнчується. Ви що думаєте що у 60 рокiв люди сексом не займаються? Може не кожен день але займаються ще й як. I познайомитись хочуть з кимось, якщо одинокi, i подружнi стосунки пiдтримують.

Koza-Dereza
22.02.2007, 18:24
I ще, коли партнерам обом скажiмо по 60-65 рокiв, так. То значить їх обох секс має не цiкавити, тодi вони як, автоматично стають друзями а згiдно з вищих дописiв це неможливо у подружньому життi?

Koza-Dereza
22.02.2007, 18:26
Zet, так не про мужчин ж мова - кого це цікавить? Зрозуміло ж: отримує юну та красиву дружину. А от що міркують дівчата, либонь, так і не дізнаємось - ковзнувши поглядом вгору по гілці, звернув увагу на зауваження Коза-Дерези: " А чому власне це взагалi якась тема? Рiзниця у вiцi? Комусь погано вiд того? Я не розумiю?" Раз тема зацікавлює, значить не зайва.

Ну от я i питаю: ЧОМУ це когось як то кажуть "колише" чи заважає. Якщо у когось я конкретнi проблеми так можна обговорити, а абстрагувати на таку тему без досвiду я думаю недоцiльно, а тим бiльше вказувати на недолiки.

piepie
22.02.2007, 18:41
Коза-Дерезо, справа не особистому баченні, тим більш Ви невірно трактуєте моє висловлювання, отож ще раз: максимум активности жінка сягає у віці 40-45 років - до цього віку активність плавно наростає, але от після 45 слід очікувати впрост драстичного спаду, котрий завершується у 50-55 років. Коли ж порівняти зацікавленість интимним життям шестидесятирічного чоловіка та 45-річної дружини, то бажане не лише не співпадає із можливим, а творить впрост протилежність.

zet
22.02.2007, 18:46
А ведь я с Пайпе в этом согласна. Только мотивация женщины не более, чем на 10-15% лежит в этой плоскости. Гораздо важнее для нее какой он отец ее детям, надежен ли он...

Koza-Dereza
22.02.2007, 18:57
Добре, побачим.
Я просто думаю що якщо партнери люблять один одного то кожний буде прагнути задовольнити iншого. I є всякi ваягри iтд... для допомоги якщо само не получається. А може 45 лiтня жiнкка сама як ваягра має бути ;)

zet
22.02.2007, 18:59
Добре, побачим.
Я просто думаю що якщо партнери люблять один одного то кожний буде прагнути задовольнити iншого. I є всякi ваягри iтд... для допомоги якщо само не получається. А може 45 лiтня жiнкка сама як ваягра має бути ;)
А ми почекаємо...;) :p :D :D Поділитесь? :cool:

piepie
22.02.2007, 19:01
Zet, у тому то і справа - у мотивації пань. Почерпнути строго наукові дані стосовно активности у интимній сфері нескладно, а от збагнути, чого прагнуть дівчата ( за винятком стусунково юного віку) - подібної формули наука не в стані вивести в силу суб'єктивности самого суб'єкту, индивідуальних особливостей та впливу на психіку попереднього, скажімо, досвіду.

Капітан
22.02.2007, 19:02
А може 45 лiтня жiнкка сама як ваягра має бути ;)
45 рано ще :)

Фрезія
22.02.2007, 19:09
За статистикою медико-фізіологічною все вірно.
Але, може, тут не зовсім в сухих статистичних даних справа?
Адже згідно тих же досліджень, максимум фізичних можливостей, гнучкості, рухливості припадає на молодих людей у віці 18-27 років, скажімо. Їм (наприклад) найбільше з усіх вікових груп дорослих людей хочеться рухатися за статистикою. Але ж не всі це бажання використовують на всі сто, не всі на усю потужність можливостей займаються спортом, стають спортсменами і відчувають найбільше задоволення від руху і спортивних навантажень.. Хоча бузумовно, якщо вони займаються у цьому віці спортом, то це їм "дається" легше аніж тим кому 40-47.

Тобто, я хочу сказати, що те, що дається природою на максимумі можливостей, може бути в певній мірі використане згідно власного розсуду і власного настрою. Не тільки ж можливості керують нами, а просто ми їх використовуємо або ні. :) Ну, це IMXO звісно, чиста теорія. :)

Фрезія
22.02.2007, 19:25
Zet, у тому то і справа - у мотивації пань.

Взагалі-то, всі люди, і жінки, і мужчини в тому числі - це не є речі, які можна вибирати у крамниці керуючись принципом "такой же, но с перламутровіми пуговицами". :) :)
Кожна людина неповторна і цінною є за усе в комплексі, а не "за гудзики". Якщо людина кохана, то кохана вся: це в теперішньому часі, а от для щасливого майбутнього - мусить бути коханою навіть з урахуванням можливих у майбутньому змін. Адже навіть у інших, не інтимних сферах, можуть трапитися зміни - не дай бог у здоров'ї, у професії, характері.. І що - кохання вже не вистачить? ;) :)

Koza-Dereza
22.02.2007, 20:20
45 рано ще :)

Ви мене напевно не зрозумiли, я мала наувазi що якщо старший пан має молоду жiнку то йому захочеться, от i натуральна ваягра получається.

Koza-Dereza
22.02.2007, 20:21
А ми почекаємо...;) :p :D :D Поділитесь? :cool:

Подiлюсь. :D ;)

Doc.
09.07.2007, 05:59
Власти Нью-Йорка начали активную кампанию по раздаче кондомов и пропаганде безопасного секса в… домах престарелых. Распространение "вайагры" и "сиалиса" привело к тому, что сексуальная активность в этих домах значительно повысилась. А в результате поднялся уровень заболеваемости там венерическими болезнями и синдромом иммунодефицита, то есть СПИДом.

И вот уже 100 из 325 нью-йоркских центров для пожилых стали получать кондомы "городского бренда", а с ними брошюру о том, как предотвратить заражение HIV. В течение предстоящей недели поставками будут охвачены все остальные центры, кроме семи категорически отказавшихся. Там, по-видимому, секса совсем нет.

"Да, мы столкнулись с проблемой распространения СПИДа в возрасте 50 и старше, - признает глава горотдела по делам пожилых Эдвин Мендез-Сантьяго. – Честно говоря, мы оказались не готовы к сексуальной активности пожилых людей. А теперь нужно сделать все возможное, чтобы вооружить их знаниями о безопасном сексе".

В ряде домов престарелых уже проводятся семинары на эту тему.

По материалам НРС (Америка).

Zoryanazirka
14.07.2007, 21:54

Четвертий син Осами бен Ладена, 27-річний Омар одружився з 51-річною британкою Джейн Фелікс-Браун.Весілля за мусульманським обрядом відбувалося в Єгипті та Саудівській Аравії. Фелікс-Браун прийняла ісламське ім’я Зайна Мохамад. Для сина всесвітньо відомого терориста вона стала другою дружиною. Пара познайомилася недалеко від єгипетських пірамід. У цей час Фелікс-Браун прибула в країну, щоб лікувати склероз, а замість цього знайшла своє кохання.

Liliyah Romanova
14.07.2007, 21:58
У цей час Фелікс-Браун прибула в країну, щоб лікувати склероз, а замість цього знайшла своє кохання.
:D:D:D:D:D

zet
14.07.2007, 22:58
Фелікс-Браун прибула в країну, щоб лікувати склероз, а замість цього знайшла своє кохання.
Склероз так и не вылечила.. Забыла, что уже бабушка...

Michel
16.07.2007, 10:04
Что происходит с мужчиной после сорока
http://www.mignews.com.ua/articles/263368.html