Показати повну версію : Сайт таксі-професіонал
Сайт про таксі. І навколотаксистські справи. Може поки і не сайт. А всього декілька сторінок. Більше подібних на дитячу "персональну сторіночку", чим на серйозний проект. Оскільки і досвіду в створенні веб-сторінок нема. Таксо-профі цілком логічно повинен бути чайником в веб-дизайні. Отже за пару вихідних днів методом "тику" вийшло те, що вийшло. Не судіть строго. Але серйозність в планах є. Оскільки тематика мало поширена в інтернеті. Тому хочу сподіватись на поради і коментарі. За які буду так само вдячний, як і за пару фраз на гостьовій сторінці сайту. Натисніть тут http://www.taksi.ho.com.ua/indexua Нехай Вас не дивує і не обурює двомовність сайту. Він взагалі-то планується тримовним - українська, російська і сторінка для іноземних туристів, коли вона буде створена, - англійською. Але при тому, що на східній, та центральній і південній Україні, як це не прикро, більшість - російськомовне населення, приходиться пристосовуватись під потреби перших небагатьох зацікавлених темою відвідувачів, які найімовірніше будуть з тих регіонів. Оскільки там і інтернет більш розвинутий, і середні заробітки населення вищі, що дає можливість працівникам таксі заробляти суттєво більше, чим в західному регіоні. І мати гроші на придбання ПК, бажання і час на отримання мінімальних навиків роботи з ним, та подорожування і-нетом. Чого, прикро, але поки не скажеш про львівських таксистів...
Сьогодні таксистському сайту виповнився рівно місяць. Сайт, на мій погляд сильно подорослішав. І дизайн поліпшився. Сайт став повністю двомовним. Перемикач мови встановлено на кожній сторінці. Українська мова, як основна на заході України мирно вживається з більш поширеною в інтернеті російською. Авторські статті на теми легалізації приватного таксі, розміщені на сайті, вже стають потрохи в пригоді зацікавленим тематикою. Як і роздуми на тему захисту інтересів пасажирів таксі. Досить наповнений розділ з нормативною базою також може придатися бажаючому розібратися самостійно в нюансах законів та нормативних актів. Не дуже наповнена сторінка з гумором підкачала, але ще доробиться. На сайті почав працювати Форум, але оскільки він з вузько-спеціальною тематикою, то не конкурент цьому. Ради цікавості, однак можна заглянути і почитати. В більш зручний для читача стан приведені сторінки про рекламу власних послуг і про сайт.
З повагою ставлячись до думки відвідувачів і адміністрації Львівського форуму, автор сайту висловлює надію, що шановні форумчани знайдуть хвильку заглянути і висловити свою думку, якщо не про тематику, яка є вузькоспеціальною, то хоча би поради по оформленню та дизайну, і можливо розкрутці і просуванню проекту. Дуже хочеться надіятись на поради, висловлені у відповідному розділі Таксо-Форуму того сайту, який вже почав гуртувати навколо себе професійну аудиторію. Ваша думка, почута тією компанією, буде дуже доречною. Наперед вдячний. Автор проекту "Таксі. Все про таксі. Таксо-Форум".
Сподіваюсь, що з приводу круглої дати :) - рівно місяця з дня виходу в он-лайн сайту шановні форумчани не пошкодують декілька хвилин.;)
Полковник
10.02.2007, 18:56
По оформлению, на сегодня, думаю, слабовато. Наверное спецы поработают ещё. А идея хорошая. Мне кажется, что не хватает раздела по ПДД (а может я просмотрел?).
Ведь работа непосредственно с ними связана.
Можно было бы разбирать различные дорожные ситуации. Делиться опытом общения с ГАИ. Разъяснять права и обязанности водителя и пешехода по административному кодексу. И права ГАИ _ что ОНИ могут, а ЧТО ИМ нельзя.
Таким образом к сайту потянулись бы и обычные автомобилисты.
Ангал, удачи Вам и Вашему форуму!
С уважением.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008