КПК

Показати повну версію : Дороги Львова

Жоржик
09.01.2007, 03:10
Як на вашу думку можна змінити стан доріг.Бо ці дороги мені надоїли ,скільки я поміняв дисків,а скільки ремонтував підвіску-це жах!
Дороги напевне ніхто далі не буде ремонтувати ,але чому?В Києві дороги супер ,чим ми гірші,чому у Львові не може бути прекрасних доріг??????
Цу дурдом.Такими темпами в нас залишаться одні ями. Тому проблема Львівщини - дороги(ПОГАНІ)!
P.S.Мені цікава ваша думка:confused:

MARTINI
09.01.2007, 03:57
Рецепт простий. Змінити стан доріг можна , якщо робити їх по-людськи і при цьому менше красти.

Жоржик
09.01.2007, 21:30
В принципі ідея не погана, але з українським менталітетом- не вкрасти не можливо. Наприклад- автобан Одеса - Київ. Сама ідея непогана, але вкрали гроші і завершили виробництво. Також, давши тендер солідним фірмам- дороги будуть відповідної якості.

Boris_Kiev
10.01.2007, 18:24
Починається з малого: наприклад, ширина дороги - 16 метрів +/- 5 см. Звичайно, її роблять "в мінусовому допуску". Тепер помножте 5 см на довжину дороги ... Скільки, скільки там асфальту можна "заощадити" ?
Потім - економія на товщині. Потім - на супутних матеріалах, на кількості технологічних етапів...
Калькулятор ще не нагрівся ?

Полковник
10.01.2007, 19:36
Борис, теперь представьне, сколько на 5-6 полосной в обе стороны МКАДЕ своровали. Хотя и длина всего чуть более 100 км, а в Сибири, а на Урале. Эх, в дорожники надо было.....

Boris_Kiev
10.01.2007, 21:55
Колишній наш мер був саме дорожником.
А його син - чи то співвласник, чи то директор заводу по виробництву тротуарної плитки.

Полковник
10.01.2007, 22:02
Тому проблема Львівщини - дороги(ПОГАНІ)!
P.S.Мені цікава ваша думка:confused:

Не В Е Р Ю!!!:cool:
Плохие дороги только в одной общеизвестной северной стране, где одни дураки живут!:mad:
А вот что бы во ЛЬВОВЕ - не верю!!!!:cool:

Жоржик
10.01.2007, 23:35
А Ви їздили по наших дорогах? Головна вулиця Львова (Городоцька) в такому стані ,що страшно їхати! Нарешті зробили ремонт довжиною 100 метрів. Наразі і то добре!Тому дороги в нас страшенні(якщо не вірите мені,то спитайте других). В принципі є позитивні новини про дороги. Македонці будують трасу Київ-Чоп , яка проходитеме через Львівську область. Частково ця дорога побудована,частково- ні. Проїхатись по відрізках які є побудовані - сама радість. Дорога гладенька і без ям!
Пишіть:)

MARTINI
11.01.2007, 00:56
Ех, шкода я тою дорогою не їжджу. Мені б Личаківську, Лисенка, Опришківську і Замарстинівську :) Ну і непогано було б напрямок в Карпати через Бібрку прокласти, туди час від часу їду :)

Страшнюча вулиця Антоновича. Там довгий прямий відрізок, усіяний каналізаційними люками , які втоплені в асфальт на 5-10 см. Їдеш через той слалом , виляєш туди-сюди, бо як колесо попадає ту в яму, серце крається за підвіску. Особливо небезпечно перед світлофорами, коли в яму можна влетіти під час гальмування... На тротуарі збоку стоїть хрест із вінком. Не виключено, що для когось одна з тих ям стала останньою в житті... :(

Ума
11.01.2007, 22:31
В принципі є позитивні новини про дороги. Македонці будують трасу Київ-Чоп , яка проходитеме через Львівську область. Частково ця дорога побудована,частково- ні. Проїхатись по відрізках які є побудовані - сама радість. Дорога гладенька і без ям!

А ну знаєте, за що так Стрий обділили? раніше траса була побудована від Чопа до Стрия. В Стрию ще гірше ніж у Львові в дворах! А тепер продовжують трасу.. але Стрию непощастило чи що? Залишили його без суперової дороги... Чи може ще дороблять колись? Чи це для того, щоб європейці не думали, що в нас дороги файні і поступово звикали до екстріму? :D :D :D

Жоржик
12.01.2007, 00:29
Можливо через Стрий довше будувати трасу , можливо є коротша дорога.
Є такий варіант , що через місто траса проходити не може (через техніку безпеки). Можливо це добре буде менше шуму.

Мих
12.01.2007, 00:30
Не В Е Р Ю!!!:cool:
Плохие дороги только в одной общеизвестной северной стране, где одни дураки живут!:mad:
А вот что бы во ЛЬВОВЕ - не верю!!!!:cool:

І правильно робите, полковнику. Не вірте цим москалям. Ми ж то з Вами служили в одному окрузі і знаємо хто є хто і де дороги файні, а де гімно, нє?

Ума
12.01.2007, 19:04
Можливо через Стрий довше будувати трасу , можливо є коротша дорога.
Є такий варіант , що через місто траса проходити не може (через техніку безпеки). Можливо це добре буде менше шуму.

на разі альтернативної дороги в об"їзд Стрия не має. Тобто вигладає так, що їдеш файною дорогою, потім Стрийськими ямами і канавами, а потім знову файною дорогою. На скільки мені відомо, то не передбачалося об"їздної траси, хоча я можу помилятися

Полковник
13.01.2007, 21:38
на разі альтернативної дороги в об"їзд Стрия не має. Тобто вигладає так, що їдеш файною дорогою, потім Стрийськими ямами і канавами, а потім знову файною дорогою.

Ума, Уважаемая, неужели в Стрию до сих пор москали мешкают????:cool:

Полковник
13.01.2007, 21:45
І правильно робите, полковнику. Не вірте цим москалям. Ми ж то з Вами служили в одному окрузі і знаємо хто є хто і де дороги файні, а де гімно, нє?

Мих, для той техники, которой оснащалась Советская Армия, в которой мы с Вами служили, проблем с дорогами не было!!!! Не???

Мих
13.01.2007, 22:56
Мих, для той техники, которой оснащалась Советская Армия, в которой мы с Вами служили, проблем с дорогами не было!!!! Не???

То правда. Навіть існував такий міф, буцімто у нас дороги навмисно погані, щоб вороги з НАТО в разі нападу не могли розгулювати нашими дорогами.

sergiy
15.01.2007, 12:01
щоб зробити нормальні дороги треба звичайно бажання, гроші і знання. для Львова оптимальним є варіант взяти кредит в того ж таки ЄББР в сумі декілька сот мільйонів грн., бо з нашим бюджетом в 500 млн. про нормальні дороги можна і не мріяти. за умовами ЄББР в тендері приймають участь лише компанії, що мають досвід виконання міжнародний проектів - це значить, що наші пролітають, отже менше коштів буде вкрадено. потім треба не жлобитися, а ставити нормальні вимоги - щоб асфальт був з усілякими стабілізаторами а також армований сіткою, під асфальтом - або бетон або георешітка (більш дешевий варіант). при такому підході за кілька років можна зробити нормальні дороги в місті (хоча б магістральні) і на 10-15 років забиту про цей жах.
якщо влада не буде брати кредит то буде постійна реконструкція то там то там по 100 м і ніколи з цієї біди не виберемося.
p. s. в 2006 році погані дороги мені коштували 5 шин 205/55 R16 + один диск 16Х6,5 - все десь до 3000 грн. не купляйте машини з низькопрофільною гумою, або не виїжджайте на них весною за місто!

MARTINI
15.01.2007, 13:35
p. s. в 2006 році погані дороги мені коштували 5 шин 205/55 R16 + один диск 16Х6,5 - все десь до 3000 грн. не купляйте машини з низькопрофільною гумою, або не виїжджайте на них весною за місто!
а чому не сказати "не купляйте колеса з низькопрофільною гумою" :)
Це з серії - забилась попільничка , пора купувати іншого мерса :)

sergiy
15.01.2007, 14:08
просто такі йшли в стандарті, а самрвільні 15 дюймові - зняття з гарантії, тепер розумію, що треба було на все те плювати.

Zoryanazirka
15.01.2007, 18:29
А для мене найгірше трамвайні колії :( ріжуть так що колесо по тому годиться лише для клумби. Найбільший поріз був приблизно 10 см на повороті київська-русових, наскрізь.

MARTINI
16.01.2007, 01:19
Завжди де є бруківка і рейки - їду одним боком по рейках бо дуже шкода підвіски, та й дратує як компакти торохкотять під бардачком :) Ще ніколи ніразу не порізав колесо.

PS До речі, треба порадити виробникам компакт-дисків, робити коробки якісь обшиті матеріалом, щоб не калатали :)

Zoryanazirka
17.01.2007, 19:53
Завжди де є бруківка і рейки - їду одним боком по рейках бо дуже шкода підвіски, та й дратує як компакти торохкотять під бардачком :) Ще ніколи ніразу не порізав колесо.

На вулканізації останнього разу мені сказали вуйко - а ви чо по рейкам їздите ви шо трамвай :)

Ума
18.01.2007, 18:33
На вулканізації останнього разу мені сказали вуйко - а ви чо по рейкам їздите ви шо трамвай :)

Я щось невторопала! :o
то Вас вуйком обізвали? :D :D ;)

Zoryanazirka
21.01.2007, 00:10
Я щось невторопала! :o
то Вас вуйком обізвали? :D :D ;)

Вуйко мені сказали = вуйко мені сказав :) Колись в дитинстві вчили про старших в множині
говорити :)

angal
21.01.2007, 07:53
Вдаримо європейськими машинами по львівському бездоріжжю!!! Тендітними, з незалежною підвіскою, з низькопрофільною гумою, та ще і з компактами в бардачку насипом. Бездоріжжю пофігу. Машинам і компактам - гірше. Ранувато нам до Європи. Хоча вул. Городоцька, ніби, туди веде (на кордон з Польшею), але в районі Цирку і Привокзальної, напевне існує якась просторова коллізія, оскільки повірити, що це напрямок "в Європу", ну ніяк не виходить. Достатньо побачити вираз обличчя водія якогось європейського двоповерхового Неоплана, який з жахом в очах "обпливає" на своїй пневматичній підвісці одну яму, більшу за іншу, і через раз не дає ради, завішуючи зад автобуса поперек полоси руху на черговому "бордюрі" з трамвайних рейок, щоби упевнитись в тому, що в кінці такої дороги не може бути Європи. Тільки якась Тьму-таракань. В яку нас всіх потихеньку ведуть наші очільники, не вміючи і не хотячи в інтересах громади ні дорогами скерувати, ні комуналкою в цілому. Ні інвестиційним кліматом в місті, ні занедбаним станом нетіньового виробництва. Так що не буде у Львові власних грошей на ремонт доріг. Податки нема кому платити. А чужі нові кредити будуть там само, де і попередні, як 10 млн. доларів для Водоканала. Ліпше нехай не беруть, бо віддавати прийдеться всім нам...

Zoryanazirka
21.01.2007, 23:27
А в Одесі у кіеці 2005го - початку 2006го дороги так понаправляли.. Навіть другорядні вулички - приємно їздити. Тільки щоб до тої Одеси доїхати тра подолати відрізок Львів-Умань :)

Ума
22.01.2007, 20:57
напевне існує якась просторова коллізія, оскільки повірити, що це напрямок "в Європу", ну ніяк не виходить. Достатньо побачити вираз обличчя водія якогось європейського двоповерхового Неоплана,

для таких водіїв вже був шмат дороги з уявленням, що то є Україна :eek:
Згадайте трасу з митного переходу в Шегинях... Вночі їхати, то сам кайф :D :D :D Велкам ту Юкрейн!!! :p

New Shrek
06.02.2007, 18:05
Вуйко мені сказали = вуйко мені сказав :) Колись в дитинстві вчили про старших в множині
говорити :)І до мами .тата на" ВИ"?

Zoryanazirka
20.02.2007, 21:40
І до мами .тата на" ВИ"?

Тільки до родини:) А про бабцю і діда навчили казати в мнодині, причому тільки про татових батьків, до мами кажемо звичайно на ти :)

Компакт
20.03.2007, 17:08
А может опять собрать во Львове САММИТ? Тогда и дороги приведут в порядок! А вообще то стыдно! Кто ни приедет во Львов,все восхищаются городом, а на дороги ПЛЮЮТСЯ! Позор, какой евросоюз? Я Вас умоляю!

Liliyah Romanova
21.03.2007, 00:50
До речі, треба порадити виробникам компакт-дисків, робити коробки якісь обшиті матеріалом, щоб не калатали
Мартіні, а для компактів є спеціальні кишені. Чіпається на ті штуки, якими від сонця затулятися (вбийте мене, не пам"ятаю слова - важкий день на роботі видався). Розраховані на 10-20 компактів. :) Дуже зручно.

MARTINI
21.03.2007, 02:06
А як тре буде від сонця затулитися, компакти на голову посипляться? :)

Liliyah Romanova
21.03.2007, 02:26
Та штука дуже міцно кріпиться, це по-перше. А по-друге, компакти запихаються в окремі кишеньки. Дуже зручно!

http://img.timeinc.net/realsimple/i/p/June_July04/0604_organize_car_7.jpg
Подивіться тут (http://caseking.en.alibaba.com/product/50045335/50206161/Shape_Designed_CD_Holders/Car_Visor_CD_Holder.html)

пупер
21.03.2007, 08:00
В принципі ідея не погана, але з українським менталітетом- не вкрасти не можливо. Наприклад- автобан Одеса - Київ. Сама ідея непогана, але вкрали гроші і завершили виробництво. Також, давши тендер солідним фірмам- дороги будуть відповідної якості.

ідея була проста: треба гроші на вибори...
те саме стосується мосту сихівського...

пупер
21.03.2007, 08:01
А Ви їздили по наших дорогах? Головна вулиця Львова (Городоцька) в такому стані ,що страшно їхати! Нарешті зробили ремонт довжиною 100 метрів. Наразі і то добре!Тому дороги в нас страшенні(якщо не вірите мені,то спитайте других). В принципі є позитивні новини про дороги. Македонці будують трасу Київ-Чоп , яка проходитеме через Львівську область. Частково ця дорога побудована,частково- ні. Проїхатись по відрізках які є побудовані - сама радість. Дорога гладенька і без ям!
Пишіть:)

ну, городоцька не така вже й головна...
але справді — гіршої вулиці у львові годі шукати...

пупер
21.03.2007, 08:01
анекдот:
в україні так завжди: або дурнів багато, або дороги погані...
чим більше поганих доріг — тим люди розумніші, чим кращі — тим більше дурнів...
той баланс зберігався десятиріччями (сторіччями)...
і тут якийсь мудрий вуйко відремонтував усі дороги в києві...

Дімон
30.03.2007, 15:18
Да Львівські колії то проблема, вони всі старі і постиралися настільки що тепер як леза.... сам пару раз порізав... :((((((((

Мих
01.04.2007, 23:52
Львів готується до Великодних свєт: наводиться краса повсюди. Поза увагою не залишилися не лише дороги, а навіть ями. Ями до свєт також прикрасили, обвівши гарненько їх жовтою фарбою по краях. У нас все має бути красіво.

Ума
03.04.2007, 13:12
Львів готується до Великодних свєт: наводиться краса повсюди. Поза увагою не залишилися не лише дороги, а навіть ями. Ями до свєт також прикрасили, обвівши гарненько їх жовтою фарбою по краях. У нас все має бути красіво.

:D А я в перший день подумала, що то якісь написи нецензурні :D

То хотіли дороги як писанки розмалювати, але писачків забракло :p

Мих
03.04.2007, 23:52
:D А я в перший день подумала, що то якісь написи нецензурні :D

То хотіли дороги як писанки розмалювати, але писачків забракло :p

Але мене турбує інше. От їду і бачу дві ями одинаково великі. Одна обведена, а інша - ні. І це, знаєте тривожить. Видно, одна буде відремонтована, а інша - ні.:o

Полковник
03.04.2007, 23:59
Ями до свєт також прикрасили, обвівши гарненько їх жовтою фарбою по краях. У нас все має бути красіво.

Фотку можно? Хоть плохенькую!!!:D

paschenkomax
04.04.2007, 00:44
Дороги у Львові жахливі.А затори то біда.Якщо взяти до уваги,що кількість авт зростає,а в майбутньому ціна авто впаде,то я собі вже уявив як місто паралізоване,а я на велосипеді і в брюках їду собі на роботу.Буде як в Китаї.
P.S.Любінська-Чорновола min=30хв

Мих
04.04.2007, 00:45
Часто ями і є причиною заторів.

paschenkomax
04.04.2007, 00:58
Часто ями і є причиною заторів.
Авжеж,а найчастіше тупість,невихованість,непоступливість,гарячка,наха бність самих водіїв,особливо маршруток.І взагалі я навіть не бачу виходу із ситуації.

Мих
04.04.2007, 01:03
Метро у Львові - єдиний вихід.

paschenkomax
04.04.2007, 01:09
Було б дуже добре.Але гроші в такий проект,який почне давати гроші за 20-40 років,мало хто схоче вкласти тим паче в такій політично "стабільній державі".А сума чималенька."Метро у Львові"-вам не здається що це фантастика?

fuxx
04.04.2007, 01:12
Видно, одна буде відремонтована, а інша - ні.
Буде черговий ямковий ремонт доріг, та певне поки візьмуться за ремонт то вже й не розберуть яку латати а яку ні.

Мих
04.04.2007, 10:53
Було б дуже добре.Але гроші в такий проект,який почне давати гроші за 20-40 років,мало хто схоче вкласти тим паче в такій політично "стабільній державі".А сума чималенька."Метро у Львові"-вам не здається що це фантастика?

В інших містах давно вже є метро. Я думаю, що це питання часу, спроби вже були....:)

Дімон
04.04.2007, 11:34

і тобі не шкода будинків???? У Львові будинки (особливо в центрі) стоять в такому стані що із запуском метро вони просто розваляться....:eek:

afterstep
04.04.2007, 12:42
В інших містах давно вже є метро. Я думаю, що це питання часу, спроби вже були....
а чи є хто з Дніпропетровська - там "свіже метро" - враженнями та досвідом поділитися?

Мих
04.04.2007, 13:03
і тобі не шкода будинків???? У Львові будинки (особливо в центрі) стоять в такому стані що із запуском метро вони просто розваляться....:eek:

треба просто продумати напрямки і копати глибше, адже роблять метро і під великими ріками і нічого.

paschenkomax
04.04.2007, 13:17
треба просто продумати напрямки і копати глибше, адже роблять метро і під великими ріками і нічого.
Так то воно так.А де порадите взяти гроші(великі)?

afterstep
04.04.2007, 13:25
і під ламаншами також. І між островами японці - також. Але спершу рахують наскільки то доцільно і за який час окупиться. А особливо львівський варіант - коли 90% виділених коштів вкрадуть, а на залишки побудують. І хай сихівський міст буде вам взірцем ;)

Дімон
04.04.2007, 13:28
і під ламаншами також. І між островами японці - також. Але спершу рахують наскільки то доцільно і за який час окупиться. А особливо львівський варіант - коли 90% виділених коштів вкрадуть, а на залишки побудують. І хай сихівський міст буде вам взірцем ;)

5 балів :) наші як не вкрадуть то нічого і не робитимуть :)) (як в анекдоті .... тут склад, тут мука, тут сало охороняй ЗП-1500 грн.... так що хлопці за це ще і платитимуть?? ):D

afterstep
04.04.2007, 13:33
саме так... було б смішно, якби не так сумно... два відомих покійники - Кирпа та отой власник готелю коло оперного - приклади "львівського капітального будівництва"

Мих
07.04.2007, 23:49
Так то воно так.А де порадите взяти гроші(великі)?
Тре працювати на міжнародному рівні і гроші знайдуться. Спонсори обовязково знайдуться, але якщо нічого не робити... то так і буде.

s_33
08.04.2007, 10:02
Здравствуйте. Не хотел создавать новую ветку, попытаюсь спросить тут. Так случилось в жизни, что крайние 20 лет живу в Минске. Решил жене показать город в котором родился, т.е. Львов. Летом планирую осуществить такую поездку на а/м. Интересуют вопросы:
1. На чем лучше передвигаться по городу (центр, Высокий замок, Ратуша)? (на а/м или общ. тр-те)
2. На сколько реальна сохранность а/м на чужих номерах на парковке?
3. Где лучше жить - в гостинице или на съемной квартире?
И крайнее... Piдну мову уже не помню:( Как относятся к русскоговорящим?

Мих
08.04.2007, 11:24
1. пішки, або трамваєм, або тим і тим.
2. 99,999999%
3. на квартирі
4. відношення нормальне.

s_33
08.04.2007, 19:56
2 Мих
Большое спасибо.
Если не составит труда, то просветите о ценах на топливо (92-й бензин и газ). И если есть информация, то скажите, каковы требования по ввозимому а/м (страховка, сборы и т п.)

Мих
08.04.2007, 20:03
Газ: 1.60-1.90 грн.
А92: 3.40-3.55 грн./л

1.00 Долар США = 5.00-5.04 грн.

Страховка, збори - не скажу, бо не знаю.

s_33
08.04.2007, 20:08
В полтора раза дешевле, чем в Минске... Под Брюховичами нашли нефть???:)

Мих
08.04.2007, 20:12
В полтора раза дешевле, чем в Минске... Под Брюховичами нашли нефть???:)

Серйозно???? :eek: Нічого собі.... А я думав, що у Вас, в Мінську дешевше....

s_33
08.04.2007, 20:21
:) :) :)
Аи-92 - 1840 руб
Газ - 780 руб
1 USD - 2170 руб. Считайте....
Только я не понял, а у Вас на разных заправках цены разные???

Мих
08.04.2007, 20:29
:) :) :)
Аи-92 - 1840 руб
Газ - 780 руб
1 USD - 2170 руб. Считайте....
Только я не понял, а у Вас на разных заправках цены разные???

Так, ціни на різних заправках можуть відрізнятися, але не на багато: 5-10 копійок.

Бензин на 0.13 центів у Вас більше, ніж у Вас. Це десь на 65 наших копійок більше. Дивина....

s_33
08.04.2007, 20:38
Цены на топливо во всем Минске (как и в стране в целом) одинаковые на ВСЕХ заправках (исключение только газ по 750 руб. на АЗС Белнефтехима - но их всего штук пять на весь Минск). А газом заправляют на многих АЗС или по городу надо поискать?

Мих
08.04.2007, 23:11
Цены на топливо во всем Минске (как и в стране в целом) одинаковые на ВСЕХ заправках (исключение только газ по 750 руб. на АЗС Белнефтехима - но их всего штук пять на весь Минск). А газом заправляют на многих АЗС или по городу надо поискать?

Треба пошукати. І то швидше на окраїнах міста.

Ума
09.04.2007, 12:36
Зелена карта на страхування відповідальності вартує 160 грн. на 2 тижні для легкового авто. Це якщо з України їхати закордон. Думаю в зворотньому боці вона так само працює. але не впевнена.

s_33
09.04.2007, 22:26
2 Ума & Мих
Большое спасибо

Компакт
10.04.2007, 13:12
Здравствуйте. Не хотел создавать новую ветку, попытаюсь спросить тут. Так случилось в жизни, что крайние 20 лет живу в Минске. Решил жене показать город в котором родился, т.е. Львов. Летом планирую осуществить такую поездку на а/м. Интересуют вопросы:
1. На чем лучше передвигаться по городу (центр, Высокий замок, Ратуша)? (на а/м или общ. тр-те)
2. На сколько реальна сохранность а/м на чужих номерах на парковке?
3. Где лучше жить - в гостинице или на съемной квартире?
И крайнее... Piдну мову уже не помню:( Как относятся к русскоговорящим?

У меня друг живет в Минске,переехал года два назад со Львова!Он пару раз в году приезжает во Львов, могу дать его Минский телефон, он подробно все расскажет!По существу: по центру Львова-только пешком, город-то небольшой(компактный); риск угона авто всегда есть, не важно какие номера!Лучше ставить машину на платную стоянку(3-5 грн в сутки) и кататься па маршрутках,трамваях и т.д.Тем более, что не знаешь дорог, путей проезда,знаков!Есть разные варианты жилья,но дешевле-на квартире.В гост.-150 грн и выше с более-менее условиями! 30 лет моя семья живет во Львове - никаких проблем с национальностью! Разве что в начале 90-х во времена Чорновіла В. могли пшикать в троллейбусе, если заговоришь на русском!Но это только"обиженные".Я говорю по русски, работаю с украинцами и все впорядке!Пытался на украинском, над моим акцентом смеются! Поэтому я не буду каверкать мову на которой разговаривал Т.Шевченко! Тем более,что мы тут неплохо друг друга понимаем!Так что смелее в бой и все будет ОК!

s_33
10.04.2007, 19:46
Спасибо за обстоятельный ответ. Был бы очень рад пообщаться с Вашим другом в Минске. Если он не возражает, то отправьте его телефон на s_33@tut.by
C уважением.

Мих
15.04.2007, 16:50
Я дупіру зрозумів чому ями жовтою фарбою малюють.

Я думав, жи то будуть ті ями загортати, а ні! Це просто, щоб ті ями баз свята добре виглядали.

Ума
15.04.2007, 20:22
жовтий колір - бо на тих ямах не можна зупинятися ;)

Мих
16.04.2007, 18:43
Я питав в дорожників. Вони пояснили, що то новий спосіб ремонтування доріг - замалювали жовтою фарбою і порядок.

Мих
16.04.2007, 23:11
Ну ось, тепер я отримав ще одну інформацію про замальвані ями.

Виявляється, це "пора" те зробила в піку Садовому на кшалт "самопомочі".

Мих
24.04.2007, 14:21
Якщо говорити про ЄВРО-2012 і дороги, то не все так ражно.
Ми повинні пережити ще один момент. Наша влада не буде на дороги виділяти років 3 кошти. "А для чого ці дороги ремонтувати зараз, якщо їх відремонтують в рамках єврочемпіонату????

Winner
04.05.2007, 17:51

ми такого чуда не дочекаємся ніколи, тому шо у Львові нема де його проводити
незабувайте шо під Львовом Полтва тече

Мих
05.05.2007, 02:18
ми такого чуда не дочекаємся ніколи, тому шо у Львові нема де його проводити
незабувайте шо під Львовом Полтва тече
та то не проблема. Що таке полтва, під великими ріками роблять - було б бажання.

Zoryanazirka
05.05.2007, 10:13
та то не проблема. Що таке полтва, під великими ріками роблять - було б бажання.

Я б сказала - були б гроші.

Winner
05.05.2007, 14:11
гроші думаю вони би найшли, тільки треба мати бажання, а в них його нема

Мих
06.05.2007, 17:05
гроші думаю вони би найшли, тільки треба мати бажання, а в них його нема
Оце правда. Пасивність - це хвороба.

пупер
07.05.2007, 03:19
львівський мер і справді пасивний...

Мих
07.05.2007, 10:14
Ну чому?
Мер зробив ремонт свого кабінету, потративши 20 000 зелених. На запитання кореспондента на які гроші, він так просто, посміхаючись сором"язливо видусив, що на свої.
То ж який дебет треба мати, щоб державний кабінет за свої 20 000 баксів ремонт зробити? Весело, нє?

s_33
07.07.2007, 19:04
Представляю небольшой отчет о поездке во Львов. Может, кому-нибудь будет интерсно.
Итак. Что понравиловь и приятно удивило. Дорога непосредственно от украинской границы до самого Львова довольно сносная. Можно держать 100, местами даже 120 км/ч. В самом городе поражает количество парикмахерских, причем пустующих залов я не заметил. Очень мало подростков с пивом в руках (по сравнению с Минском). Уровень сервиса в "кафешках" и "забегашках" хорош, продавцы улыбаются, терпеливо объясняют (иногда даже переходят на русский язык). Кстати о языке. Принципиально говорил на чистом русском и ни разу не услышал упрека, не увидел косого взгляда. Это очень здорово. В самом городе (центр) за неделю не увидел ни одной аварии, на мой взгляд это обусловлено тем, что скорость а/м в центре очень мала. Много маршруток. В маршрутках понравились памятки "правильно говорите на украинском языке". Цены в общем и целом сравнимы с минскими. Разве только машины СЛИШКОМ много стоят. Мой мерс (по оценке хозяина квартиры, где мы жили) стоил порядка 10 тыс, хотя в Минске больше 7-ми никто не даст.
Теперь о том, что не понравилось. Много попрошаек. Много заброшенных домов. Ужасные дороги в центре города. Рынки, на которых торгуют "с земли". Мясо продается на открытом воздухе (куда смотритт санстанция???). Мало мусорок. Поное отсутствие кассовых аппаратов (как собираются налоги???).
В заключение хочу отметить, что все сказанное относится только к ЦЕНТРУ города, ибо дальше мы не были. То, что мне не понравилось, вовсе не отражает моего отношения ни к Львову, ни к Львовянам, ни к Украине в целом. Просто это мои впечатления. Вот пока все. Если вспомню еще что-нибудь интересное, напишу.

пупер
08.07.2007, 04:30
Представляю небольшой отчет о поездке во Львов.....
все вірно написано....
смітників — мізер....
шанхайські ринки ганяли-ганяли, та лишилися....
дороги — жахливі, деякі (після ремонту) — хороші, але їх мало...

Жоржик
09.07.2007, 23:59
Взагалі,якщо пошукати то смітники є,але в якому стані?Дороги скоро мають ремонтувати,все таки 2012 не загорами!Але всі ваші слова вірні.:y:

Zoryanazirka
12.07.2007, 15:07
Взагалі,якщо пошукати то смітники є,але в якому стані?Дороги скоро мають ремонтувати,все таки 2012 не загорами!Але всі ваші слова вірні.:y:

Так як дороги в нас витримують максимум 1 рік то до 2012 їх будуть ремонтувати в 2011 :)

Мих
12.07.2007, 21:33
Так як дороги в нас витримують максимум 1 рік то до 2012 їх будуть ремонтувати в 2011
в другій половині осені, щоб не порушувати традицію.

Zoryanazirka
13.07.2007, 10:01
в другій половині осені, щоб не порушувати традицію.

Я років зо два тому бачила на об"їздній картину - Валить дощ, троє робітників латають ями. Один з старовинного чайника лиє смолу в яму, другий лопатою накидає і пристукує асфальт, третій над ними тримає парасолю.

bora
13.07.2007, 10:09
Я років зо два тому бачила на об"їздній картину - Валить дощ, троє робітників латають ями. Один з старовинного чайника лиє смолу в яму, другий лопатою накидає і пристукує асфальт, третій над ними тримає парасолю.

Та що ВИ! Судячи з моїх спостережень вони ж тільки у дощ і працюють)) І асфальт ліплять завжди не по сезону - влітку - холодний, взимку - гарячий. Країна дурнів просто)

Яскравий факт: минулого тижня майже у 30-градусну спеку ремонтники клали на вулиці Мулярській холодний асфальт, який, за технологією, призначений до використання в холодну пору року, коли температура становить максимум 15 градусів, розповіла Іванна Юрейко. http://mynews-in.net/news/politics/2007/06/07/1145153.html

LIA
13.07.2007, 11:38
На тротуарі збоку стоїть хрест із вінком. Не виключено, що для когось одна з тих ям стала останньою в житті...

угу чуваки так свого нового "ех пятого" всю ніч обмивали шо зрання на швидкості біля 200 ( на Антоновича!!!!) не впорались з керуванням.....

Ser tabu
13.07.2007, 11:52
угу чуваки так свого нового "ех пятого" всю ніч обмивали шо зрання на швидкості біля 200 ( на Антоновича!!!!) не впорались з керуванням.....

Лапочка !!!

Покійний Юрко, царство йому небесне, взагалі спиртного не вживав.

bora
13.07.2007, 15:09
Так як дороги в нас витримують максимум 1 рік то до 2012 їх будуть ремонтувати в 2011 :)

Кажете рік? Нєєє)) Маємо вже (липень) проблеми з травневим ремонтом доріг) Певно Львів протягом Євро для машин закриють шоб дороги авто не псувало)))Або бігатимуть з катками за кожним авто і заліплюватимуть дірки)). А чого відповідальних просто не звільняють за такі ляпсуси????За інформацією прес-служби Львівської міської ради, управління контролю та аудиту з’ясувало, що травневі ремонтні роботи на вул. Шафарика провели без дотримання технологічного процесу, відтак погано. Тут виявили просідання асфальтобетонного покриття, калюжі після дощу та не засипані ями.Вулицю Шафарика ремонтували в травні (!). Витратили 123, 8 тис. грн. Із них 96,2 тис. грн. надійшли з міського бюджету, 26,7 тис. – із бюджету Личаківської райадміністрації. За словами пана Воробея, зосталося 23 тис. грн. Але ж ремонт уже завершено? Може, не варто було економити, а робити відразу якісно? Чи йдеться не про економію коштів? (http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2007/07/13/24769/)

Ума
13.07.2007, 22:54
Не дивуйтеся чому дороги ремонтують в погану погоду! Виявляється працівникам тоді платять подвійну ставку!!! (правда-правда, один робітник розповідав, що так їм вигідніше!!!)

Мих
13.07.2007, 23:34

продовжу. А з двох сторін по кілометру корок з фур та інших машин, чекають поки асфальт закінчиться у чайнику.

Мих
13.07.2007, 23:36
Не дивуйтеся чому дороги ремонтують в погану погоду! Виявляється працівникам тоді платять подвійну ставку!!! (правда-правда, один робітник розповідав, що так їм вигідніше!!!)

то правда. та й асфальт у нас такий, що хіба під сніг добре класти.

Мих
13.07.2007, 23:37
А чого відповідальних просто не звільняють за такі ляпсуси????

тому що бути начальником автодору - то дуууууже файна робота: сАма злодійська.

Мих
13.07.2007, 23:44
львівський мер і справді пасивний...
О тут можу заперечити. А самопоміч? А хто зробив ремонт свого робочого кабінету, виклавши 20 000 баксів своїх, тєжкозароблених працею?

Tony
22.02.2008, 01:01
Доречі, хто знає Мечнікова до 2020 зроблять? А то вже майже 2 роки колупають і все на 1 місці

Tony
20.03.2008, 00:41
На сусідній вулиці міняли труби, всю дорогу розрили. Близько тижня назад "поклали" асфальт - дивимся і любуємся :

http://tony.ogoportal.net/portal/repository/PICT%2FDoroga1.jpg
http://tony.ogoportal.net/portal/repository/PICT%2FDoroga2.jpg
http://tony.ogoportal.net/portal/repository/PICT%2FDoroga3.jpg
http://tony.ogoportal.net/portal/repository/PICT%2FDoroga4.jpg
http://tony.ogoportal.net/portal/repository/PICT%2FDoroga5.jpg
http://tony.ogoportal.net/portal/repository/PICT%2FDoroga6.jpg
http://tony.ogoportal.net/portal/repository/PICT%2FDoroga7.jpg
http://tony.ogoportal.net/portal/repository/PICT%2FDoroga8.jpg

Олька
20.03.2008, 23:21

Дуже попрошу без образ висловлюватись про цю трагедію, бо вона найбільша трагедія в моєму житті! Юра - це мій брат!

Додано через 1 хвилину
Покійний Юрко, царство йому небесне, взагалі спиртного не вживав.

А ви знали Юру? Мені дуже важлива кожна подробиця, хоч вже більше двох років пройшло, але мене це болить і буде боліти все моє життя!

Додано через 6 хвилин
Страшнюча вулиця Антоновича. Там довгий прямий відрізок, усіяний каналізаційними люками , які втоплені в асфальт на 5-10 см. Їдеш через той слалом , виляєш туди-сюди, бо як колесо попадає ту в яму, серце крається за підвіску. Особливо небезпечно перед світлофорами, коли в яму можна влетіти під час гальмування... На тротуарі збоку стоїть хрест із вінком. Не виключено, що для когось одна з тих ям стала останньою в житті...

29.10.2005 року в цій аварії, на цьому місці загинув мій брат і ще один хлопчик! Вінок я особисто туди купувала і там ставила!

Додано через 8 хвилин

І попрошу якщо не знаєте подробиць такими словами не розкидуйтесь!!!! Я багато версій чула, то роти всім закривала і я не позволю говорити в такому тоні про мого брата, та і взагалі з таким сарказмом про покійників не говорять! Вибачте, наболіло!