Показати повну версію : ОФФтоп
Сторінки :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
P.S. Шкода що у більшості людей діти пофоткані неякісно...
Вони ж потім на себе захочуть подивитися... і ви їм покажете фотки зняті мобілкою в темній кімнаті???
Дуже рада за вас шо ви маєте гарний фотопарат,але не кожен може собі купити щось на подобі вашого...
Я зі свого дитинства маю не дуже багато фоток і нічого якось живу...
Мені дуже не сподобався ваш допис і тільки з поваги до вас не ставлю вам:n:
levandivka
01.02.2008, 13:13
не кожен може собі купити щось на подобі вашого...
А кожному і не потрібно дорогої камери. Цифромильницю в хаті дозволити собі можна.
Коли є діти - необхідно.
Нє? :)
А кожному і не потрібно дорогої камери. Цифромильницю в хаті дозволити собі можна.
Звичайно можна, навіть треба! Але чого він зразу наїжає шо більшість фото не якісні??? Зроблені мобільником? Де ті фото? Нехай покаже. Мені здається що усі фото досить пристойної якості!!!
levandivka
01.02.2008, 13:23
Зроблені мобільником? Де ті фото? Нехай покаже.
Не думаю, що варто показувати пальцем. :)
Є тут і мобільні чуда. Є...
Є тут і мобільні чуда. Є...
Добре навіть якщо є,то хіба їх більшість?
dimalozz
01.02.2008, 15:50
Добре навіть якщо є,то хіба їх більшість?
Не тільки тут я бачив фото дітей. Якби про загальний стан речей можна було судити по нашому форуму - то ще було б оптимістично. А багато матусів/татусав ВЗАГАЛІ не фотографують своїх дітей... аж хіба на день народження і то - починаючи з кількохрічного віку.
Так, не потрібно мати дорогу техніку чи професійні навики, чи то пак просити когось з "фотіком" щоб зробив пару кадрів, чи йти спеціально в фотостудію - звичайно для більшості людей це є крайнощі.
Я про те, що давайте оцінювати фото об’єктивно, і навіть мобілкою іноді можна зняти краще, ну достатньо бодай протерти її пластиковий об’єктив носовичком - і вже кадри будуть значно чіткішими. Увімкнути в кімнаті все можливе світло - і вже личка дітей не будуть фіолетовими чи зелено-сірими. Найкраще звісно - фотографувати вдень надворі, і при цьому бодай найдешевшою, але все ж - фотокамерою, а не телефоном, феном, чи калькулятором...
І не оправдовуватись тим, що "Я зі свого дитинства маю не дуже багато фоток і нічого якось живу..." вже слава Богу не 70-ті і не 80-ті роки, а коли нинішні чарівнятка повиростають, то їм важко буде пояснити чому в батьків не знайшлося бажання зняти їх краще.
Мене татко знімав допотопним "Зенітом" і "Федом" і маю гору фотографій з дитинства. Багато знайомих теж мають повноцінні альбоми і навіть при тому, що батьки до фотографії не мали жодного стосунку - хтось знайомих попросив, хтось - ще якось.
Розумієте, діти майже все забудуть: свої іграшки, одяг, ліжечко та візок (які ви так ретельно вибирали в "Антошці") а от фографії та відео - найдорожче що залишає нам життя, вони зберігають все найкраще.
Не погодитись зі мною - ваше право, але образити я нікого не хочу... тільки застерегти.
Panadolka
01.02.2008, 16:52
Не тільки тут я бачив фото дітей. Якби про загальний стан речей можна було судити по нашому форуму - то ще було б оптимістично. А багато матусів/татусав ВЗАГАЛІ не фотографують своїх дітей... аж хіба на день народження і то - починаючи з кількохрічного віку.
Так, не потрібно мати дорогу техніку чи професійні навики, чи то пак просити когось з "фотіком" щоб зробив пару кадрів, чи йти спеціально в фотостудію - звичайно для більшості людей це є крайнощі.
Я про те, що давайте оцінювати фото об’єктивно, і навіть мобілкою іноді можна зняти краще, ну достатньо бодай протерти її пластиковий об’єктив носовичком - і вже кадри будуть значно чіткішими. Увімкнути в кімнаті все можливе світло - і вже личка дітей не будуть фіолетовими чи зелено-сірими. Найкраще звісно - фотографувати вдень надворі, і при цьому бодай найдешевшою, але все ж - фотокамерою, а не телефоном, феном, чи калькулятором...
І не оправдовуватись тим, що "Я зі свого дитинства маю не дуже багато фоток і нічого якось живу..." вже слава Богу не 70-ті і не 80-ті роки, а коли нинішні чарівнятка повиростають, то їм важко буде пояснити чому в батьків не знайшлося бажання зняти їх краще.
Мене татко знімав допотопним "Зенітом" і "Федом" і маю гору фотографій з дитинства. Багато знайомих теж мають повноцінні альбоми і навіть при тому, що батьки до фотографії не мали жодного стосунку - хтось знайомих попросив, хтось - ще якось.
Розумієте, діти майже все забудуть: свої іграшки, одяг, ліжечко та візок (які ви так ретельно вибирали в "Антошці") а от фографії та відео - найдорожче що залишає нам життя, вони зберігають все найкраще.
Не погодитись зі мною - ваше право, але образити я нікого не хочу... тільки застерегти.
Вам самому не смішно від цих слів?Мені наприклад дуже смішно........Як так можна?Люди на що заробили те і мають, а ви ................. низько, дуже низько............
dimalozz
01.02.2008, 17:33
Вам самому не смішно від цих слів?Мені наприклад дуже смішно........Як так можна?Люди на що заробили те і мають, а ви ................. низько, дуже низько............
Дурницями відповідати не буду... Давайте логічно помислимо.
От хтось, наприклад, сидить тут на форумі, як мінімум має комп’ютер (мінімум 400-600уо) і доступ до Інтернету.
Вивішує фоту дитини зняту телєфоном. Такий телєфон (з фоциком) коштує щонайменше 140-200 американських карбованців, але ж у багатьох людей не такий, за спостереженнями деяких друзів у дуже багатьох людей мобілки дорожчі і щопівроку оновлюються (!) тобто для них це важливіше ніж фото дітей які вдруге не перезнімеш. Через 15 років скажуть дітям "на більше не заробили" ... кого при цьому мається на увазі? Діти не заробили на добру згадку? Чи батьки недоїли-недоспали і, якби не "ПЛАНЕТА СЕКОНДХЕНД" та власний город під балконом гуртожитка - натягнули б ноги?
Ну добре, може й так, може справді купити одноразову мильницю зі спалахом за 40 гривень - то надто дорого, дорожче за середньостатистичну піцу чи палку копченої ковбаси...
Але ваші діти не повірять в те, що ви не мали ЖОДНОГО знайомого з "мильничкою", який би міг якщо не позичити, то принаймні прийти клацнути пару кадрів, які вашій дитині не соромно буде показати однокласникам чи ще десь?
Справа не в тому хто скільки заробляє, а в тому, хто що цінує.
Мої племінники, діти, діти знайомих, діти знайомих знайомих будуть мати купу фотографій! І подякують за це батькам (а не фотографу :) )
Розкажу ще приклад. Коли я приїхав в забите (здавалось би) село на празник - я був вражений! Дітей саме вели не перше причастя (всього до десяти дітей) і от там КОЖНА МАМА МАЛА СВІЙ ФОТОАПАРАТ + було ТРИ відеокамери!!!! Виходить їхні діти заробили :). А ще, пізніше, коли я роздрукував фотографії одного хлопчика (то був якийсь троюрідний племінник моєї дружини) і односельчани "зацінили" що в мене якість трошки краща ніж в них - замовили в мами хлопчика (вона мала диск з усіма фотками) ще всумі штук 150 фотографій. Але ж в них ітак вже були свої фото роздруковані! Це говорить про те, що своя дитина - найдорожче, і якщо можна дати їй кілька зайвих кадрів - вони не економлять і не кажуть "досить з тебе! в мене і того не було!"
Кожному - своє...
Коли я приїхав в забите (здавалось би) село на празник - я був вражений!
Прошу вас не порівнювати село з містом! На селі ніхто не тратить 3,50 кожного дня дитині на молоко,вони не платять за квартплату по 300 грн. в місяць,вони не купують картоплі,моркви,сметани, хліба і т.д. Беру приклад з села мого чоловіка. Тато заробляє 1500грн плюс мама ще 700грн. На що в селі тратять гроші? Правильно збирають! Тому я думаю це не проблема купити фотоапарат!Ось сьогодні приїхали до нас купили комп'ютер і це без ніякого кредиту!
Ви знаєте в дечому я з вами погоджуюсь, але деякі ваші слова мене просто вбивають.Думаю коли будете мати власну дитину і скрутний час в сім'ї(коли навіть немає за шо дитині молочка купити) тоді і ви мене зрозумієте і продасте навіть свій фотоапарат лиш би було чим дитя нагодувати.
dimalozz
01.02.2008, 19:26
але деякі ваші слова мене просто вбивають.
Які наприклад? :( Я ж нічого такого не казав...
Якщо щось ображає - скажіть конкретно що.
P.S. А якщо не буде грошей на молочко - не буду сидіти по форумах, а піду заробляти...
Ні - ні ви мене не ображаєте,а просто дивуєте!!! Просто ви мене зачіпили з тими фотоапаратами і фотками про дітей! Мені здається що у вас просто не було в житті такої ситуації коли не було грошей..... А може в мене сьогодні просто кепський настрій,тому і говорю вам усе це...океу незважайте на мене це тільки моя скромна думка.
P.S.Доречі ми собі фотоапарат купили як тільки народилась малеча,спеціально щоб запам'ятати усе її дитинство.
Блин фарс какой-то :) никто вроде не говорил про фотки любой ценой, просто реально часто люди не фотают и не снимают на видео своих детей, хотя возможность есть.
не буду сидіти по форумах, а піду заробляти...
форумы не трожь! это святое:cowboy:
Кожному - своє...
а чи можна не засмічувати гілку про дітей цінами на ринку фотопослуг?
Горобчик
01.02.2008, 20:18
Хочу сказати, що свою дитину і на відеокамеру кожен день знімаємо, і на фотоапарат, але є моменти, коли ні камери, ні фотіка не виявилось, а кадир класний, от фоткаю на мобільний, і ставлю як заставку, пересилаю рідним, друзям.
Panadolka
01.02.2008, 23:11
P.S.Доречі ми собі фотоапарат купили як тільки народилась малеча,спеціально щоб запам'ятати усе її дитинство.
Так само! А деколи як сфотографуєш дитину на телефон радості більше ніж треба що вона завжди поруч. І якості не треба! Знаєш що воно - тоє рідненьке!!!
В мене взагалі на фотографуванні мого Котьки "шизуха". Я напевно забагато його фотографую, але не можу втриматись.
Горобчик
02.02.2008, 14:53
В мене взагалі на фотографуванні мого Котьки "шизуха". Я напевно забагато його фотографую, але не можу втриматись.
Аналогічно, купила доці фотоальбом на 300 фотографій, так за перші 4 міс там вже місця немає.А зараз фотоапарат поламався, ото вже маю проблему:( , старою мильницею рятуюся, а коли друкую фотографії, то так шкода стає, що файний кадр не вийшов:то заблизько, то задалеко, то затемно :mad: :mad: :mad: .До доброго звикаєш швидко!!!
О, не можна вже у співчуття побавитися, бо Кепа ревнощі розберуть.
Ревность - неконтролируемое чувство. В этом то и вся проблема...
Liliyah Romanova
02.02.2008, 22:20
Ревность - неконтролируемое чувство. В этом то и вся проблема...
Як, Капітан, і неконтрольований??? :eek:
Це вже небезпечно... :D:D:D
Як, Капітан, і неконтрольований???
Бывает... не обращайте внимания, дамы и господа.
Liliyah Romanova
02.02.2008, 22:30
Бывает... не обращайте внимания, дамы и господа.
:D:D:D:D:D:D:D
Ніхто нічого не помітив. ;)
:D:D:D:D:D:D:D
Ніхто нічого не помітив. ;)
Ну вот и хорошо. Карму ставить не обязательно.
Liliyah Romanova
02.02.2008, 22:50
Ну вот и хорошо. Карму ставить не обязательно.
100 грам не поставлю.
Піст на носі. :)
(тіко щось ніц "хорошого" не помітила)
Додано через 27 секунд
я ю є.
О, вже помітила.
(миху, я пошепки, без криків радості...;):shy:)
100 грам не поставлю.
Піст на носі.
Сам выпью. Всем назло. Аби знали.
консультант
02.02.2008, 22:55
Ніхто нічого не помітив.
Я все помітив але зрозумів, що краще промовчати.:)
levandivka
02.02.2008, 23:01
Сам выпью. Всем назло.
Не вірю...
Ви ту філіжанку вже кіко тримаєте?...
Та отож... :)
Не вірю...
Ви ту філіжанку вже кіко тримаєте?...
Та отож.
Это уже не первая :)...
Liliyah Romanova
02.02.2008, 23:08
Все, з чисто чоловічих розмов чухаю геть...
А, може, то розмови чухнути... В оффтоп.
Я помітила, що у львів"яни часто говорять "капєц":)
мій теж так говорить, більше ніде не зустрічала:)
Я помітила, що у львів"яни часто говорять "капєц"
мій теж так говорить, більше ніде не зустрічала
А Пупер каже "піпєц".
Boris_Kiev
02.02.2008, 23:45
Я помітила, що у львів"яни часто говорять "капєц"Це поширене слово, частіше зустрічається в Росії.
А Пупер каже "піпєц".
А у нас кажуть "Пісєц".
Якось давно спостерігав "перед-білочковий" стан одного хлопця: він витяг зі скрині бабусину песцову горжетку і бухав з нею, примовляючи "Песець! Прийшов тобі Пісець!"
Liliyah Romanova
03.02.2008, 01:29
Гарячка вже котрий день. Антибіотики не допомагають. А чомусь деяким людям подобається на мені виживатися саме тоді, коли я в такому стані.
Все одно не зламають. Хоч би трісли.
дух бадьорий, а тіло немічне (Матвія 26:41)
Гарячка вже котрий день. Антибіотики не допомагають.
антибіотики ніколи й допомагали, коли гарячка...
New Shrek
03.02.2008, 09:56
я ю є. господар свого слова....сам дав ,сам забрав
господар свого слова....сам дав ,сам забрав
ви не той, хто може забрати у мене радість життя.
"Пионерам" ЛФ посвящается ;)
http://old.debri.ru/foto/from_sssr/10.jpg
http://old.debri.ru/foto/from_sssr/11.jpg
http://old.debri.ru/foto/from_sssr/16.jpg
http://old.debri.ru/foto/from_sssr/18.jpg
http://old.debri.ru/foto/from_sssr/21.jpg
http://old.debri.ru/foto/from_sssr/28.jpg
http://old.debri.ru/foto/from_sssr/3.jpg
http://old.debri.ru/foto/from_sssr/37.jpg
http://old.debri.ru/temp/pics/070416-135122.jpg
levandivka
03.02.2008, 11:41
Тю...
Капітане!Оффтопити в гілці "Оффтоп"? :D :D :D
Є ж спеціяльна гілка...:cowboy:
Тю...
Капітане!Оффтопити в гілці "Оффтоп"?
Є ж спеціяльна гілка...
лень было искать... Утро, воскресенье... Ну Вы понимаете :)
levandivka
03.02.2008, 11:44
Все одно не зламають. Хоч би трісли.
Лупайте сю скалу!
Нехай ні жар, ні холод
Не спинить Вас... :) (с)
Додано через 41 секунду
Вы понимаете
Розумію. Сам до роботи ніяк не сяду. Ліниво...
Як так не допомагали??? Якщо це вірусна інфекція, то антибіотики виліковували хворобу за 7 днів. А без антибіотиків хвороба затягувалася аж на тиждень!:scare:
Степаныч
03.02.2008, 15:34
Як так не допомагали??? Якщо це вірусна інфекція, то антибіотики виліковували хворобу за 7 днів. А без антибіотиків хвороба затягувалася аж на тиждень!:scare::no: Антибіотики на віруси не діють.:beee:
я ю є.
то напевно так трактувати тре? :) :
"я" - его (про себе); "ю" - юж, вже; є - є (бути), присутній.
нє?
то напевно так трактувати тре? :
Андрію,не знаєш діалектів свого реґіону.
Так говорять на Мостищині.
ЗІ.Моя теща так гадає.
Андрію,не знаєш діалектів свого реґіону.
перший раз чую.
я більше по гуцульских...
то напевно так трактувати тре? :
нє?
так.
Liliyah Romanova
03.02.2008, 17:15
Та у мене все накупу вже. Вже 4 раз за цю зиму хвора. :(
П'ю вже все на купу без розбору. Може, помру нарешті, то вже мучитися перестану. :D
Додано через 3 хвилини
Антибіотики на віруси не діють.
Та знаю. У мене власне підозра, що якийсь запальний процес. Бо все дуже дивно виглядає. А мушу лікуватися якось вже, бо до лікаря аж за два тижні. :D:D:D
Минулого року теж так було. Лікарі ніц не порадили. Взяла антибіотики. Вилікувалася. ПОтім лікар сказав, що "значить, запальне щось було". :D:D:D
Так говорять на Мостищині.
Ще на Яворівщині :)
Може, помру нарешті
погані жарти Лілю.
Liliyah Romanova
03.02.2008, 18:00
погані жарти Лілю.
Чорний гумор.
Але це свідчення того, що вже йде на поправку, думаю. ;)
Boris_Kiev
03.02.2008, 22:25
Та що це, блін таке ?
Якась карусель - Мих - Пупер - Шрек...
Львівяни, хто вам найбільше сере у каву ? Скажіть чесно! Може хтось із киян ? :) :) :)
Львівяни, хто вам найбільше сере у каву ? Скажіть чесно! Може хтось із киян ?
нє? то всьо ті жінки....:shutup: :ninja:
Львівяни, хто вам найбільше сере у каву ? Скажіть чесно! Може хтось із киян ?
Може...москалі?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_angst.gif
Може...москалі?
Ви в саму точку попали... Полковник знає?
Мусит знати...
Boris_Kiev
03.02.2008, 22:33
нє? то всьо ті жінки....:shutup: :ninja:Отак свого часу зникли В.Ї. та Ф.
Сумно було дізнатися, ДЕ вони знайшли собі притулок...
Отак свого часу зникли В.Ї. та Ф.
Сумно було дізнатися, ДЕ вони знайшли собі притулок...
Борис, Ви повинні б знати, що багатьох може проковтнути така собі чорна діра. З отстойним запашком, як Ви кажете.
Вищеприведені особи не є виключенням.
Boris_Kiev
03.02.2008, 22:48
Знає. Хоч тут модератори провели деяку дезінфекцію (точніше - дезінСекцію), але він Вас теж привітав: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=234111&postcount=68
Борис, Ви повинні б знати, що багатьох може проковтнути така собі чорна діра. З отстойним запашком, як Ви кажете.
Вищеприведені особи не є виключенням.
Ну щодо допису за наведеним лінком, якщо я став причиною "свалу" перших осіб "діри із запашком", то дозволю собі вважати це моєю заслугою.
А за В.Ї. та Ф. все одно сумую. Не зміг прикрити їх вогнем - автомат наказали здати.
Liliyah Romanova
04.02.2008, 01:02
Якась карусель - Мих - Пупер - Шрек...
Мих повернувся.
Пупер - сам собі винен. Я намагалася якось достукатися, але це виявилося нереальним. Трудно, пупер вважає, що за ним ніхто сумувати не буде.
Шрек - поховав себе одного дня, бо був позбавлений модераторства.
Борисе, от поділіться досвідом зі Шреком. Вас же теж колись позбавили, а ви з нами лишилися. Може, Шрек почитає і йому допоможе. :)
Хоча, не буду лукавити. Я за ним не сумую.
нє? то всьо ті жінки....
Миху, а я думала ви вже мені забули... ;) :D:D:D
Додано через 3 хвилини
Отак свого часу зникли В.Ї. та Ф.
Ой, Борисе. Не викликайте Джина з пляшки.
Зрештою, вірші Фрезії знову на ЛФ. Ви ж їх читаєте. Чи я помиляюся?
Хоч тут модератори провели деяку дезінфекцію (точніше - дезінСекцію), але він Вас теж привітав:
Ви це називаєте привітанням?
Як на мене то це була якась загазованість, от я й провітрила цю гілку.
Boris_Kiev
04.02.2008, 01:26
Борисе, от поділіться досвідом зі Шреком. Вас же теж колись позбавили, а ви з нами лишилися. Може, Шрек почитає і йому допоможе. :)
Я теж певний час (навіть двічі) відпочивав від ЛФ. З однієї причини – лояльності адміністрації до явних ідіотів. І з цієї ж причини не поділився авторськими скриптами мого тодішнього колеги (не буду вдаватися у технічні деталі).
Ой, Борисе. Не викликайте Джина з пляшки. Я висловив СВОЮ особисту думку. Не дуже вникав у «міжбабські» (даруйте) тодішні розбірки, але ж наші з Вами симпатії / антипатії / філософські платформи можуть різнитися :)
Ви це називаєте привітанням?
Як на мене то це була якась загазованість, от я й провітрила цю гілку.
Тобто мер.. ну нехай - кінь - таки зіпсував повітря в театрі ?
Liliyah Romanova
04.02.2008, 01:34
Я висловив СВОЮ особисту думку. Не дуже вникав у «міжбабські» (даруйте) тодішні розбірки, але ж наші з Вами симпатії / антипатії / філософські платформи можуть різнитися
Вони і різняться. :)
Але от саме ви для мене форумлянин особливий, бо мені на форумі освоїтися допомагали ви та Оля.
То правда, у розборки ви не вникала, зняття масок та демонстрацію правдивих облич не спостерігали, тому облишмо цю тему. У мене на те погляд суб"єктивний. :)
Boris_Kiev
04.02.2008, 01:53
Додано через 2 години 45 хвилин
Допис від Liliyah Romanova
Але от саме ви для мене форумлянин особливий, бо мені на форумі освоїтися допомагали ви та Оля.
А якби не вчив ? Був би розстріляний ?
Допис від Liliyah Romanova
демонстрацію правдивих облич не спостерігали
Одне зі згаданих облич я мав задоволення бачити не тільки у віртуалі. Приємне обличчя. Лише тусівки у нас виявилися різними. Тільки й усього.
P.S. Підчистіть, будь ласка http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=235025&postcount=74 - на мій подив там відбулася конкатенація дописів.
ТАК (в момент написання) я модерував тільки явних диверсантів.
Liliyah Romanova
04.02.2008, 02:14
А якби не вчив ? Був би розстріляний ?
Ви самі прочитали, що написали?
Ви може мене ображали коли чи брудом поливали?
Ну, з Полковником перепалки. Може, ще якісь, але в політику я не лізу. Та й не думаю, що наші погляди розбігаються.
Зрештою, я завжди також вважала, що ви були таким модератором, якого ЛФ і треба.
Одне зі згаданих облич я мав задоволення бачити не тільки у віртуалі.
Не знаю, про кого ви, але мені й так байдуже.
За деякими і я сумую, але дехто пішов сам і ніхто не виганяв ніяк узагалі. Кожен живе за тими принципами, які йому ближчі до серця.
Та у мене все накупу вже. Вже 4 раз за цю зиму хвора.
П'ю вже все на купу без розбору. Може, помру нарешті, то вже мучитися перестану.
Ліля -тут багато людей простуджується бо зимою опалення повітрям яке дуже пересушене.Попробуйте купити дешевий зволожувач в канадській шині за 25 дол і завжди ставте наніч.Жінка як погано зволоження відрегульоване то теж лапає ОРЗ
Liliyah Romanova
04.02.2008, 15:56
Дякую, coolzak, нині поїдемо купити. Гарно кажете "канадська шина". :) Візьмемо й собі на озброєння. ;)
3 година 09 хв., вперто не хочу йти спати, небуло що робити, вперше прочитав правила.
Я собі пригадала, що дуже не люблю звук рвущогося паперу... ну мене просто аж викручує з середини на зовні.
http://reha.lviv.ua/sound.aiff :)
http://reha.lviv.ua/sound.aiff
у мене не відкривається, але здогадуюсь, що це не любить Маруся-мама:)))
Samojlovu4
05.02.2008, 21:09
http://reha.lviv.ua/sound.aiff :)
Шось я не розібрав... чи то папір рвуть, чи то хтось на комусь паранджу розриває...;)
Шось я не розібрав... чи то папір рвуть, чи то хтось на комусь паранджу розриває..
А,може не паранджу?
а я вам замість них оцю вклею
аватарка з цієї фотки зроблена. Правда?
глянувши на це фото, ви ніколи не впізнаєте мене на вулиці.
Шось ви себе зовсім не дооцінюєте...
аватарка з цієї фотки зроблена. Правда?
ага
levandivka
07.02.2008, 13:52
Ггг...
День Сурка на ЛФ?:scare:
За 31.01:
Цитата:
Допис від Nadijka А то на аватарі ваше око?бо дуже погляд спожий!!!
так, моє
Читаємо нині:
Цитата:
Допис від Nadijka аватарка з цієї фотки зроблена. Правда?
ага
:shutup: :shutup: :shutup:
Мамату, не втратьте знову ту фоту... :)
levandivka
07.02.2008, 13:58
Допис levandivka не сподобався:
Nadijka (Нині)
:beee: :beee: :beee:
Ой-ой-ой...
:)
Ой-ой-ой...
Не ображайтесь...
levandivka
07.02.2008, 14:10
Не ображайтесь...
А я і не ображаюся. :)
Пам'ять дівоча...
Пам'ять дівоча...
Ні вона зовсім не дівоча! Я добре пам'ятаю що запитувала, але сьогодні задала зовсім інше питання, а точніше зовсім іншого змісту!!!
levandivka
07.02.2008, 20:42
це ми на виставці Олі Кваши
А на аватарі око звідси? :)
levandivka
07.02.2008, 23:24
краще бути розслабленим,
А ТАК - мускулатуру не видко...
Дівчата не клюнуть. Тут єдною сорочиною не візьмеш...
ЗІ: цікавий вид вишиванки. Нікополь-фєросплавний?
Schneider89
07.02.2008, 23:53
Это не вышыванка :)
Нікополь-фєросплавний?
Никополь - это город. А феросплавный - это завод ;)
Samojlovu4
07.02.2008, 23:59
А от за аватарку!!!... :aggressive: Так і кортить в кожному дописі мінус ставити...:)
levandivka
08.02.2008, 00:01
Это не вышыванка
Тю...
А шо ж воно ТАКе?
Наспівуючи:
А рубашка - то сорочка, воротнік - то ковнір,
А карман - то є кишені, а солдат - то жовнір.
Що зробили, москалі ви з нашої мови.
У нас - гривня, в вас - рубель. Тьолки - то корови.
Schneider89
08.02.2008, 00:02
Это называется шведка, и никакая не вышыванка ;)
levandivka
08.02.2008, 00:06
называется шведка,
То Вас зі самої Швеції в Нікополь послали вчитисі?
Schneider89
08.02.2008, 00:10
А Вы юмор где изучали? Какой-то он не интересный, рекомендую переключится на другую персону ;)
А Вы юмор где изучали? Какой-то он не интересный, рекомендую переключится на другую персону
А з Вами "поюморіть" ніззя?
Бо
http://imgcash3.imageshack.us/img128/7623/051littleii8.jpg
levandivka
08.02.2008, 00:12
Ото молодьож...
Іно прийшов, а вже знає шо би то порекомендувати...
Ото молодьож...
Тшшш!!!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_psst.gif
Чоловік сурйозний.
Юрист,знов ж таки.
Не пасує...
Schneider89
08.02.2008, 00:19
То, что пишется на соседней странице. Это не юмор. Это нападки. Человека, наверное, смущает язык, на котором я пишу. Этим всё и объясняется.
Я без Ваших рекомендаций, советов, и "юморных" комментариев тоже могу воздержатся. Найдите себе другого собеседника. А то такое ощущение что в теме про фото, Вас забавляет только обсуждение чужих сообщений и фото и "юморной" разговор. Ну-ну :)
Здравствуйте
вибачте, я не для того , щоб образити вас це пишу, але перше, про що подумала, як на те ваше верхнє фото глянула:"вав!оце ми себе любимо!сам сібє рєжіссьор", чомусь порвало на ха-ха. ви ж не Шнайдер, а Шварцнегер в образі на тім фото:D :D :D :D :D :D
соррі,я більше не буду.:shutup: то свого роду асоціація. на другому фото - хороший юнак, а перше - якесь воно мені смішне.
А ТАК - мускулатуру не видко...
Дівчата не клюнуть. Тут єдною сорочиною не візьмеш...
не всі дівчата на ТАКе клюють;)
А Вы юмор где изучали? Какой-то он не интересный, рекомендую переключится на другую персону
клас, а десь навчають гумору? ну то я вже свій шанс на першу освіту прогавила, розкажіть де є такий навчальний заклад, може другу вишку здобуду?
не все ж нам усім юристами бути...:shutup: :shutup: :shutup:
Тшшш!!!
Чоловік сурйозний.
Юрист,знов ж таки.
Не пасує...
levandivka
08.02.2008, 00:24
Чоловік сурйозний.
Юрист,знов ж таки.
Та де!..
В Україні всьо судочинство на державну мову перевели. Ви хіба не чули (який галас піднімали)?
Того ж бути не може, жеби студентів не вчили, жи треба в новій кумпанії огледітисі, а тоді вже "зібен-зібен-ай-лю-лю"...
Schneider89
08.02.2008, 00:25
не всі дівчата на ТАКе клюють
Ага. Хотел девушек зацепить, а больше всего привлек внимание парня :) Жуть :)
я не для того , щоб образити вас це пишу
Понимаю-понимаю :) Всё ок :) Расмешило фото - тоже харашо :)) ;)
клас, а десь навчають гумору?
Это был всего лишь ответ. Я тоже не понял причем здесь "Никополь-феросплавный" и "Вас из Швеции в Никополь...." на мои сообщения. Видать скрытый смысл :)
клас, а десь навчають гумору? ну то я вже свій шанс на першу освіту прогавила, розкажіть де є такий навчальний заклад, може другу вишку здобуду?
Може в Нікополі?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_popel.gif
Видать скрытый смысл
щоб ви і не сумнівались.. там ТАКе... і взагалі, ми тутки усі шифруємось."штоб ніхто ні дагадался":ninja: :ninja: :ninja:
Може в Нікополі?
от блін, думала навесні в Тернопіль їхати, а відчуваю, зміню маршрут, треба з користю час проводити. "учєніє - свєт, а нєучєніє - чуть свєт і на работу".
Schneider89
08.02.2008, 00:47
Заплануєте поїздку до Нікополя - звертайтесь через приватні повідомлення. Я Вас на вокзалі зустріну. Екскурсію проведу, з містом-героєм Нікополем ознайомлю :) ;) По історичним пам'яткам проїдемось. Бажаєте побути на місці, де гетьманом (незадовго до національно-визвольної війни) було обрано Богдана Хмельницього, або на могилі Сірка - запрошую! :)
"учєніє - свєт, а нєучєніє - чуть свєт і на работу".
:))
Заплануєте поїздку до Нікополя - звертайтесь через приватні повідомлення. Я Вас на вокзалі зустріну. Екскурсію проведу, з містом-героєм Нікополем ознайомлю По історичним пам'яткам проїдемось. Бажаєте побути на місці, де гетьманом (незадовго до національно-визвольної війни) було обрано Богдана Хмельницього, або на могилі Сірка - запрошую!
"учєніє - свєт, а нєучєніє - чуть свєт і на работу".
)
дякую. дуже мило з вашої сторони. :)
По історичним пам'яткам проїдемось
тільки не треба по них проїжджатися, ок? краще прийти на них подивитись.;)
Romko, levandivka, вербують!!!!:ninja:
Schneider89
08.02.2008, 00:58
Тоді вже краще "проїдемо до історичних пам'яток". Могила Сірка, наприклад, за містом знаходиться. Навіть якщо у нас буде бажання - йти пішки туди буде досить проблематично :D
Romko, levandivka, вербують!!!!
Ні. Лише запрошують. "Будете у нашому місті - заходьте", як кажуть :))
levandivka
08.02.2008, 01:03
Romko, levandivka, вербують!
Ха! :)
Навіть не переживаю. Шансів нема.
Тоді вже краще "проїдемо до історичних пам'яток". Могила Сірка, наприклад, за містом знаходиться. Навіть якщо у нас буде бажання - йти пішки туди буде досить проблематично
дякую. натяк зрозуміла.
Ха!
Навіть не переживаю. Шансів нема.
:) ну ТАК!!!! з ТАКими захисниками;)
та ви не хвилюйтеся п. Schneider89 ви просто так вигулькнули несподівано весь такий "красівий". між іншим на фотках ІМХО фейс різний (на першій скули, підбородок інші). То як фотки йдуть: після прокачки, до прокачки?
Samojlovu4
08.02.2008, 11:24
В зв"язку з тим, що на форумі з"явились ворожі червоні кольори, а я торхи цікавлюся тим футболом... коротше, був змушений змінити аватарку...
Але це зовсім не означає, що моя нелюбов до Пукіна трошки охолола...
До Вас воно ще просто не прийшло.А от як прийде ,то й не подивитесь на її родину, на походження.Кохання не підвласне розуму.Замість розуму говорить серце.Але тільки за тієї умови, що кохання справжнє.ІМХО
З часом все проходить, все минається... от сьогодні спробував співати, як Квітка Цісик - не вийшло... а колись міг....
Маруся-мама
08.02.2008, 17:57
З часом все проходить, все минається... от сьогодні спробував співати, як Квітка Цісик - не вийшло... а колись міг....
та ви просто замало яєць випили :D:D:D
та ви просто замало яєць випили
справді? попробую з яйцями, але як не вийде - начувайтеся....
Liliyah Romanova
08.02.2008, 18:10
як багато хлопів, після женячки я "злегка" втратив форму
Краще би зізналися, що то не женячка винна, а пиво, чіпси і футбол. ;) :p
Liliyah Romanova
08.02.2008, 18:14
та ви просто замало яєць випили
Або зле стали чи сіли. ;)
:D:D:D
Нє, двчєта, з Вами неможливо по-серйозному.... ви ж любу тему на секс переводите... а хочеться чогось чистого, духовного....
Краще би зізналися, що то не женячка винна, а пиво, чіпси і футбол.
нє, то жінка....
Liliyah Romanova
08.02.2008, 18:44
Нє, двчєта, з Вами неможливо по-серйозному.... ви ж любу тему на секс переводите... а хочеться чогось чистого, духовного....
З духовним трудно.
Але про секс навіть півдумки не було, Миху. То щось ви подумали, а нам з Маруською приписали. :p
Я натякнула на то, що кажуть, як щось притиснути, то ся легко співає, і так тоно-о-о-онько. ;)
(за перепрошенням)
Liliyah Romanova
08.02.2008, 18:50
нє, то жінка....
Перегодовує?
Маруся-мама
08.02.2008, 19:40
Нє... ну це ви перші згадали таку річю як сикс... в нас такого і в думці не було, де нам про таке думати... в наші то літа :D:D:D
Додано через 31 секунду
З духовним трудно.
Але про секс навіть півдумки не було, Миху. То щось ви подумали, а нам з Маруською приписали. :p
Я натякнула на то, що кажуть, як щось притиснути, то ся легко співає, і так тоно-о-о-онько. ;)
(за перепрошенням)
фальцетом, нє? :D:D:D
Але про секс навіть півдумки не було, Миху.
Нє... ну це ви перші згадали таку річю як сикс... в нас такого і в думці не було, де нам про таке думати... в наші то літа
Ви думаєте Мих, як старий, то ніц не розуміє? ніц не знає? та не прибід
нєйтисі дівчєта, бо старий кінь хоть глибоко не оре, та борозни не зіпсує...
Додано через 10 хвилин
прям святе жіноцтво на форумі зібралосі....
Liliyah Romanova
08.02.2008, 21:29
Як на мене, то деякі хлопи від природи ліниві.
Я от свого тероризую, аби спортом яким зайнявся, бо трудовий мозоль росте... Ніц не слухає. Лінь не дає.
І мій приклад не помагає. Називається трудно.
Samojlovu4
08.02.2008, 21:33
що то не женячка винна, а пиво, чіпси і футбол.
Частково... але чіпси і футбол тут зайві... чи ви мали на увазі футбол телевізоровий?!
Перегодовує?
Трапляється...
Як казав мій колєга: "Женився, зажирів... раніше, би на нічку шось мати, то гонити тре було... цукерки, квіти, кнайпа, дискотека... а тепер хіба одну ногу перекинув і всьо, маєш, як її голова не болить...":)
Є така річ...
Liliyah Romanova
08.02.2008, 21:37
чи ви мали на увазі футбол телевізоровий?!
Певно, що так.
А ви думали, що я вас у заняттях спортом підозрюю? Де би я посміла. ;)
Samojlovu4
08.02.2008, 21:37
Як на мене, то деякі хлопи від природи ліниві
Шо є то є...
Головне хлопові розслабитись не дати, би до дивана не приріс...
Liliyah Romanova
08.02.2008, 21:38
За "+" і "-", то - ви знаєте. ;)
Додано через 58 секунд
Як не диван, то фотель, як не фотель, то крісло, як не крісло, то килимок на підлозі... Чи то сиропу налляли, щось всюди прилипає. :D:D:D
Samojlovu4
08.02.2008, 21:39
Певно, що так.
А ви думали, що я вас у заняттях спортом підозрюю? Де би я посміла. ;)
Ну чого, спортом я займаюся... і на футбол ходжу, і в шахи граю...
зате деякі наші форумчанки - просто вогень.
То,певно треба було б в "Звичний день",але ніц.
Хто знає,якщо кіт навалит під двері і в тото стати,то до грошей?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_19.gif
прям святе жіноцтво на форумі зібралосі....
а флудить і оффтопить як...
Liliyah Romanova
08.02.2008, 22:18
а флудить і оффтопить як...
А хто почав? :cowboy:
Liliyah Romanova
08.02.2008, 22:20
зате деякі наші форумчанки - просто вогень.
Трудно. Які вже є. :p
Додано через 50 секунд
Нє, до страшного смороду. Довго будете вивітрювати. А як до хати занесете, то ще й до сварки. :crazy:
Samojlovu4
08.02.2008, 22:23
Тєжко сказати... але шо до скорої смерти кота, то то певно...
Тєжко сказати... але шо до скорої смерти кота, то то певно...
не треба так жорстоко. можна обійтись копняком.:)
не треба так жорстоко. можна обійтись копняком.
Тре’ буде мишоловку поставити...
А хто почав?
Ви ж знаєте Лілю, що це не аргумент ;)
Liliyah Romanova
08.02.2008, 22:45
Ви ж знаєте Лілю, що це не аргумент
Так само і ви знаєте, що я потім все зношу.
Часом зразу. Часом, як вже оффтоп дійде до свого логічного завершення. :)
То Ви мене поздоровили? Дякую!
Liliyah Romanova
09.02.2008, 00:47
То Ви мене поздоровили? Дякую!
То я, видно, так суперечкою в асьці перейнялася, що звернення забула написати. :D:D:D Вже виправилася. :shy:
О, теперкай вижу!!!
Додано через 58 секунд
То я, видно, так суперечкою в асьці перейнялася, що звернення забула написати
ви не забули... то колючість характеру....
Маруся-мама
09.02.2008, 00:49
Шо є то є...
Власне м свого зігнала з дітисками домашнє завдання робити.
Додано через 1 хвилину
точно до гроші... тіко до їх втрати, бо тре буде або капці прати або нові мьошта купувати
Liliyah Romanova
09.02.2008, 00:53
ви не забули... то колючість характеру....
Нє, то я хвилювалася просто. Але "колючість характеру" не дала признатися. ;)
я хвилювалася просто
чесно?
Дякую, Маруся!
Моя перша симпатія була Маруся, може то ....:shutup:
Liliyah Romanova
09.02.2008, 01:01
чесно?
А як думаєте?
В мене, може, й ріжки, але брехати не люблю. ;)
А як думаєте?
В мене, може, й ріжки, але брехати не люблю.
а хвилювання-то від чого?
Маруся-мама
09.02.2008, 01:10
Дякую, Маруся!
Моя перша симпатія була Маруся, може то ....:shutup:
та де... я замаленька. Ви вже на дівок заглядали а я йно на ґоґо казала... ну самі знаєте :D:D:D Між нами ж певні 6 років... нє?
та де... я замаленька. Ви вже на дівок заглядали а я йно на ґоґо казала... ну самі знаєте Між нами ж певні 6 років... нє?
незнаю-незнаю....
Додано через 1 хвилину
Ви вже на дівок заглядали а я йно на ґоґо казала
то я по пашпорту старий, а так ше го-го!
Маруся-мама
09.02.2008, 01:17
то я по пашпорту старий, а так ше го-го!
пашпорт любить брехати...
Boris_Kiev
09.02.2008, 01:46
Хто знає,якщо кіт навалит під двері і в тото стати, то до грошей?
Виїзд кота для надання такого СЕРвісу.
Післяоплата 15% від прибутку. 7 Х 24.
"Хорошо быть кисою,
Хорошо - собакою.
Где хочу - *******
Где хочу - ******* "
Нє,г... - то точно до грошей.
В псяче ставав - до прибутку.
Птахи гадили - теж до прибутку.
А,от з коцяками ше’м справи не мав...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif
Liliyah Romanova
09.02.2008, 03:13
а хвилювання-то від чого?
Ну як, такий шанований форумлянин уродини святкує... :)
А Ахметов сало їст ? перепрошую...
Я как то обедал с Ахметовым, отбивную из свинины ел
Додано через 1 хвилину
А ви уважно читали?
Що започаткував кровопивця лєнін?
Якою ціною він захоплював владу.
Почитайте цитати вашого вождя:
http://blogs.pravda.com.ua/images/doc/bec28-txt1.gif
http://blogs.pravda.com.ua/images/doc/d7580-txt2.gif
http://blogs.pravda.com.ua/images/doc/7f4c9-txt5.gif
http://blogs.pravda.com.ua/images/doc/bf3c3-txt7.gif
http://blogs.pravda.com.ua/images/doc/d0919-txt9.gif
http://blogs.pravda.com.ua/images/doc/a9f8d-txt11.gif
http://blogs.pravda.com.ua/images/doc/80a3b-txt12.gif
http://blogs.pravda.com.ua/images/doc/2403a-txt18.gif
http://blogs.pravda.com.ua/images/doc/70c7d-txt23.gif
Розстріли і терор стали нормою радянського життя.
А в нас, на ЗУ прихід радянської влади почався якраз з винищення інтеліґенції,студентства,мислячих людей.
В основном это были поляки, евреи и армяне
Liliyah Romanova
11.02.2008, 02:07
Так і думала, що знов оффтоп... :cowboy:
Так і думала, що знов оффтоп...
Ліля мене просто переслідує.... поясніть, чому? Хіба в тої жінки не руках не маленьке чудо?
Liliyah Romanova
11.02.2008, 02:16
Хіба в тої жінки не руках не маленьке чудо?
Миху, то гілка маленьких чуд наших форумлян, а не перехожих. :)
Такі фото в інші гілки кидайте.
А то ви в гілку "маленьких чуд" то песика кинете, то якихось невідомих перехожих.
Кидайте знимки своїх дівчаток, то й оффтопу не буде тоді. :)
Миху, то гілка маленьких чуд наших форумлян, а не перехожих.
Де то піша?
Де то піша?
То сі підрозуміває...
То сі підрозуміває...
я ж не телепат...
стосовно словян і їх місця в ІІІ Рейху?
Тут є такий ще аспект:
Москва – ІІІ Рим.
Монах Філофей, XVI ст.
Так московська нація не сприйняла європейських доктрин лібералізму, демократизму, а воліла свою національну деспотію. Тих, хто пробував їй накинути (М. Спєранського, П. Мілюкова, О. Керенського) вона вигнала з Московщини, а визнала В. Леніна, який відновив стару доктрину Москви –ІІІ Риму у формі Москва – ІІІ Інтернаціонал.
Псковський чернець Філофей, позичивши з Балкан ідею ІІІ Риму, створив 1524 року московський міф „Москва – ІІІ Рим“, що увійшов глибоко в душу і кров всього московського народу, став його глибокою вірою у месіанське призначення Московщини, творчим духом, що творив московську історію.
Московська національна доктрина „Москва-ІІІ Рим“ розуміла Рим лише як велику імперію панівного народу, якому служили і приносили свої багатства підбиті ним народи. Про Рим – творця духовних, культурних скарбів, європейської культури – москвин не знає. Тобто взято лише імперську ідею загарбництва як альфу і омегу всього московського життя. Загарбництво стало найвищим, всепожираючим богом кожного москвина, вся московська нація приносили тому богові в жертву все: матеріальні і духовні багатства, що їх мали чи вкрали у сусідів, увесь свій час, всі свої і підбитих народів кров і піт. Навіть саме життя: особисте, громадське, культурне, господарське. Через усю свою історію Московщина витрачала на армію – безпосередньо і непрямо – понад 75 % державних прибутків. Шляхи, школи, промисловість розбудовували лише для збільшення військової сили. Метою московської шкільної і позашкільної освіти завжди було і залишається виховання бездумного, некритичного, слухняного, націоналістичного, запеклого „солдата“, що готовий щомиті „бить врагов матушки Расеи“: монархічної чи соціалістичної. Бо „Москва всему свету глава“. Заради цього дозволене будь-яке звірство. Це і є зміст життєвої філософії московської нації, провідної верстви і народу.
Меіянство москвина (http://www.ukrcenter.com/library/read.asp?id=1675&read=true)
Стриглась у Стегури.
Як постригла сподобалось.
Як на мене недорого. Розраховувала на більше в рази 4)))))
Персонал і обслуговування не сподобались.
Ви б ше забігли у гілочку "Косметика,хто-яку?" і розкали в кого саме стриглись і скільки то коштувало,і шо не сподобалось! Дуже прошу...
Ви б ше забігли у гілочку "Косметика,хто-яку?" і розкали в кого саме стриглись і скільки то коштувало,і шо не сподобалось! Дуже прошу...
ок
Liliyah Romanova
11.02.2008, 18:00
я ж не телепат...
Зараз навмисне для вас напишу...
Якби гілку читали щодня, то би знали.
http://casa-latina.ru/s/s/icon_mpf.gif
ой лихо який я поганий postgraduate student
Нема такого поняття як postgraduate student
аспірант - це graduate student
студент - це undergraduate student
правильно ;) я не postgraduate student томущо:
postgraduate student = graduate student аспирант ( человек, который четыре года проучился в университете, получил степень бакалавра bachelor's degree и продолжает научную работу, чтобы получить ученую степень магистра master's degree )
це я недодивився
я просто: post-graduate або candidate (пошукувач)
дякую
post-graduate або candidate (пошукувач)
Хто-хто? :eek: Звиняйте за мою реакцію, але я таке вперше чую. Поясніть, бдлк, в загальних рисах (в дуже загальних), чим ви займаєтесь.
Хто-хто? Звиняйте за мою реакцію, але я таке вперше чую. Поясніть, бдлк, в загальних рисах (в дуже загальних), чим ви займаєтесь
Вибачайте Маріє бачу вас дуже дивують знання шановних працівникі з корпорації Abbyy :) .
я аспірант - post-graduate ? нє?
ось стаття з лінгво:
аспирант post-graduate (student); candidate
то як? я звик Лінгво вірити.
В USA graduate student - це той, хто має B.S., але ще не має Ph.D. Тобто наші класичні аспіранти з M.S. degree все одно є graduate students.
я аспірант - post-graduate ? нє?
майбутній КН;)
за лонгманом postgraduate - особа, що навчається після коледжу для здобуття вищого ступеня. або: пов"язаний із заняттями(навчанням, освітою) після здобуття доктора філософських наук.
Андрію, думаю, поки що перший варіант до тебе пасує.;)
В USA graduate student - це той, хто має B.S., але ще не має Ph.D. Тобто наші класичні аспіранти з M.S. degree все одно є graduate students.
е Маріє не переносьте ситуацію з США на Україну.
lotre, це ви про що? В Україні є аспіранти, які за світовими стандартами є graduate student. Postgraduate student ви хіба що в якихось словниках знайдете, або в англійських текстах для аспірантів укр. вузів, які пишуть викладачі англ. мови тих же ж вузів. Але якщо хтось бажає спілкуватись Ukrainish, забороняти не збираюсь
Ukrainish
о. ми про це на семінарах спілкувались. то дійшли до висновку, що англійська розвивається і трансформується. тому тут в нас більше пасує Ukrainish ніж American English or British English
о. ми про це на семінарах спілкувались. то дійшли до висновку, що англійська розвивається і трансформується. тому тут в нас більше пасує Ukrainish ніж American English or British English
Тут, взагалі-то, пасує українська. :cowboy:
Liliyah Romanova
13.02.2008, 16:00
Але якщо хтось бажає спілкуватись Ukrainish
Маріє, вам треба до Канади. ;)
Мене тут швидко навчили, що так, як розмовляють американці, розмовляють лише американці. І цікаво, що саме американці завжди стараються виправляти канадців, австралійців...
Мені наприклад досі треба кілька секунд, аби згадати, що маю писати color або colour, чи center або centre.
І якщо є такі собі сайти (www.psa.guild.uwa.edu.au) для Postgraduate Students, то, може, не конче то вже і є т.зв. Ukraіnglish. :)
Postgraduate education (often known in North America as graduate education, and sometimes described as quaternary education) involves studying for degrees or other qualifications for which a first or Bachelor's degree is required, and is normally considered to be part of tertiary or higher education. In North America this level is generally referred to as graduate school.
перепрошую, але в North America постградюетів нема, там всі градюетс, про що я і писала. Про інші англомовні держави я не згадувала.
Щодо Ukrainish, то мене його в школі, а потім і в універі вчили.:mad: Тепер перевчовуватись нормальною мовою говорити треба. Не всім же ж пощастило в Канаді жити. ;)
Liliyah Romanova
13.02.2008, 18:39
Щодо Ukrainish, то мене його в школі, а потім і в універі вчили.
Не дуже розумію, чому кажете Ukrainish.
Я англійської не вчилася в школі, ані в університеті. Вчилася від американців, а потім вже тут, в Оттаві. Мої вчителі завжди казали Ukraіnglish.
Додано через 5 хвилин
перепрошую, але в North America постградюетів нема, там всі градюетс, про що я і писала
Як на мене, то Андрій просто написав без прив"язання до країни. ;)
ой лихо який я поганий postgraduate student
І ви теж, не прив"язуючи до країни, написали просто
Але то вже я придираюся.
Просто в Оттаві вживають postgraduate student. :shy:
Наприклад, мій чоловік таким є. :)
Тобто виходить, що то лише Штатів стосується, а не цілої Північної Америки.
Мої фото.
Якшо я не помиляюсь то ви вже ці фото показували? Чи то в мене дежавю?
Якшо я не помиляюсь то ви вже ці фото показували? Чи то в мене дежавю?
Та хоче хлоп похвалитися своїми біцепсами то най си виставляє :)
Сашка-уа... ти тойво.... якщо я .... там колись.... якесь .... слово.... не то.... то ти .... тойво... не сєрчай..... га?:ninja:
Сашка-уа... ти тойво.... якщо я .... там колись.... якесь .... слово.... не то.... то ти .... тойво... не сєрчай..... га?
Хлопові ше рости...
Во,хоч би до такогово...
http://athlete.ru/fotos/profi/jay_cutler/045.jpg
Ромко, ммможе зззматуєм вввудочки, нннє?
Ромко, ммможе зззматуєм вввудочки, нннє?
Дійсно...
Щас,як...
:D :D Дійсно...
Щас,як...:D :D
Щас,як.
Трісне!:D :D :D :D :D :D :D
Мені ці дядьки нагадують ковбасу варену.не знаю як називається. але вона такими величезними батонами ...ну прямо як в нього руки
Не люблю таких чоловіків і жінок...надутих
Мені ці дядьки нагадують ковбасу варену
Дохторську, нє?
Дохторську, нє?
Ага..точно, дохторська.:))
Ага..точно, дохторська.)
я вам так скажу, хлоп, який немає трохи сала - то не хлоп.
Привіт! А це я:
Прямо картина!
Ви з якого століття до нас завітали?Дуже гарно!
Прямо картина!
Дякую. А це і була картина, якщо не помиляюся "Дама з фруктами", та я там своє личко "домалювала".
Zirnycja
14.02.2008, 14:00
Прямо картина!
Вам, мистецтвознавцеві, хіба не ліпше знати? :)
Вам, мистецтвознавцеві, хіба не ліпше знати?
Та не такий я вже й мистецтвознавець...я дизайнер:)
Zirnycja
14.02.2008, 14:02
Дякую. А це і була картина, якщо не помиляюся "Дама з фруктами", та я там своє личко "домалювала".
Органічно вийшло! Моя донька, як побачила, то й собі таку захотіла... А які пензлі для такої прєлєсті треба мати?...
Zirnycja
14.02.2008, 14:06
Та не такий я вже й мистецтвознавець...я дизайнер:)
Тим більше! ;)
Зраділа, що повернули себе на аватарці, від неї таке добре випромінювання йде!.. :radist:
А які пензлі для такої прєлєсті треба мати?...
Якщо хочете, то в psd вам вишлю, скажіть куди. І тоді вже личко доньки вставите, трохи підправите - і готово. Або пришліть відповідне фото доньки, зроблю. (Свою голову я з весільного фото вирізала):)
Зраділа, що повернули себе на аватарці, від неї таке добре випромінювання йде!..
Дякую :)
Zirnycja
14.02.2008, 14:18
Якщо хочете, то в psd вам вишлю, скажіть куди. І тоді вже личко доньки вставите, трохи підправите - і готово. Або пришліть відповідне фото доньки, зроблю. (Свою голову я з весільного фото вирізала):)
Класно буде, доця зраділа, обдумує варіанти... Скоро прийде зі школи сестра-близнятко, та й собі таке щось захоче, може, маєте ще подібне з "репродукцій"?:)
п. Миху прошу пробачення, що позичив у вас то "НЄ" - страшно мені сподобалося. як скажете не зуживати (чи зловживати) - то не буду.
гарне тіло!
Текіло, звертайте увагу на нетлінне, а не на тлінне...:)
Та вживайте наздоровля!!! Я ж добрий, нє?
Liliyah Romanova
14.02.2008, 17:55
п. Миху прошу пробачення, що позичив у вас то "НЄ" - страшно мені сподобалося. як скажете не зуживати (чи зловживати) - то не буду.
Та то вже давно стало загальнофорумним надбанням. ;)
Городецький
14.02.2008, 19:08
Візміть ше мої "да" і "всьо" і ми разом почнемо вимагати введення в правила ЛФ суржика як третьої мови. (жарт) :)
Liliyah Romanova
14.02.2008, 19:18
Візміть ше мої "да" і "всьо" і ми разом почнемо вимагати введення в правила ЛФ суржика як третьої мови. (жарт)
Відколи це "нє" стало суржиком? :mad:
Прислали мені Жарт на День Валентина - забавка для дорослих (http://www.postcard.ru/pic/holiday_valentine/spreadsomelove.swf):)
Та то вже давно стало загальнофорумним надбанням.
ви про Миха, чи про "нє"?
Liliyah Romanova
14.02.2008, 22:38
ви про Миха, чи про "нє"?
І про Миха, і про "нє".
Нє? ;)
І про Миха, і про "нє".
Нє?
ну я в це не вірю.
Liliyah Romanova
14.02.2008, 22:55
ну я в це не вірю.
:beee: :beee: :beee:
Boris_Kiev
14.02.2008, 23:27
за лонгманом postgraduate - особа, що навчається після коледжу для здобуття вищого ступеня. або: пов"язаний із заняттями(навчанням, освітою) після здобуття доктора філософських наук.
Голову можна зламати...
1. Киянин, кандидат наук, виїхав на ПМЖ до Штатів, влаштувався до університету в статусі "Post-doctoral research" (здається так). Ну це я розумію.
2. Киянин, лікар, канд.мед.наук (ще з часів ссср) тепер ще PhD якогось інституту чи академії нетрадиційних технологій (сам продовжує лікарняну практику, винаходить фіто-ліки, приймає пацієнтів).
Я питаю - а чому ти не називаєшся "доктор медицини" ?
- Я - "доктор філософії в медицині".
- А що тоді означає звання M.D. ?
Ну він відповів ненормативним каламбуром. :)
Важко зрозуміти...
Своє- не своє личко. Почнемо з нащадків. То моя донечка.
гарно,Семе, та є Сімейний фотоальбом. доня файна дуже. янголя.
та є Сімейний фотоальбом.
Що наофтопив? :( Та так переглянув тут є всяке-різне,і взагалі я керувався ось цим:
А ще буде приємно познайомитися і з вашими сім'ями.:beee:
Пи.Си. Ну,якщо не туди, то прохання до модераторів перенести туди де треба :no:
Та то вже давно стало загальнофорумним надбанням.
Ну "нє" я ще говорив в дитинсиві. Мене батьки вчили "ні" а я казав "нє", "нє".
- А що тоді означає звання M.D. ?
Ну він відповів ненормативним каламбуром.
M.D. - Medical Doctor, Doctor of Medicine, slang Doc.
укр. Духтор Медицини, костоправ, лікар; простонародньою Доктор Медицини.
На рахунок "Ну він відповів ненормативним каламбуром" Америка не признає ніяких медицинських дипломів з поза США. Тому будь хто хоче практикувати медицну в США мусить або вчитись наново десь 15 років або брати уряд в суд. Один мій знайомий виграв таку справу vs people of New York але він вчивсь в Австрії, рідко хто виграє...
А от з науковими дипломами є лази...
Додано через 32 хвилини
Дипломи анґломовних країн сутєво відрізняються від дипломів контенинтальних країн по своїй структурі.
Мій диплом Маґістра (майстра) Тонких (витончених) Мистецтв не дуже має відповідник в континентальній практиці опісля періоду середньовіччя.
Памятаю колись читав хроніку архівів Кембриджа часів барокко. В той час "вчені" Кембриджа кожньої суботи збирались на бійку з палицями проти "невчених" селян Кембриджа, жаль що мене там не було... :)
Відповідь: Путину- БРАВО!!!!!
Цитата:Допис від Полковник
почему пересечные свидомые ТАК МНОГО внимания уделяют РОССИЙСКОМУ ПРЕЗИДЕНТУ на западноукраинском форуме?
Обсирая, естественно!
Ок! ТАК і запишемо: закрито на прохання автора гілки.
Таку тему закрили.:( Не могли вже дочекатися того другого березня. А так буде нота протесту- то як мінімум.:)
Текіло, звертайте увагу на нетлінне, а не на тлінне...
навіщо?)))
Samojlovu4
15.02.2008, 12:41
навіщо?)))
Коротка відповідь тут (http://www.ukrlc.org/bible/index.htm)...
Коротка відповідь тут...
))))
дякую, я такого не читаю)
Samojlovu4
15.02.2008, 13:57
))))
дякую, я такого не читаю)
Аааа, ну це діло молоде, відоме...:)
Це з часом приходить... або з бідою, боронь Боже...
Тоді Біблія, скажу я вам, йде просто на ура!;)
Аааа, ну це діло молоде, відоме...
Це з часом приходить... або з бідою, боронь Боже...
Тоді Біблія, скажу я вам, йде просто на ура!
та ні))))
прост опісля закінчення Католицького Університету до цих речей ставишся значно простіше та цинічніше.
Samojlovu4
15.02.2008, 14:53
та ні))))
прост опісля закінчення Католицького Університету до цих речей ставишся значно простіше та цинічніше.
А, ну тоді звичайно, питань нема, перепрошую... залежно як закінчити, кому що дано...
Коліжанка вон правничий закінчила, а адвокатом так і не стала...:)
залежно як закінчити, кому що дано......
)))))
ага.
кому що дано)
хтось тупо читає і завчає.
а хтось аналізує
навіщо?)))
і то правда....
А де ше одно горнє?
Мих
Місце: Львів
Дописів: 10 001
Liliyah Romanova
15.02.2008, 22:04
прост опісля закінчення Католицького Університету до цих речей ставишся значно простіше та цинічніше
А факультет який?
Полковник
16.02.2008, 11:39
це святотатство над символом і п"ємонтом національного выдродженя
Очень хорошо, что есть люди, понимающие ЭТО!
На мой вгляд, после ТАКОГО наглого надругательства, Ратушу необходимо снести.
Отстроить заново и освятить!
И любое промедление в этом деле СМЕРТИ ПОДОБНО!!!!!
levandivka
16.02.2008, 12:02
Ратушу необходимо снести.
Отстроить заново и освятить!
Може Ви і праві...
От якби Красную площадь з Кремлем, після проходження полонених окупантів у 45-му, не просто помили, а знесли, може б воно інакше було...
Нє?
ЗІ: підкиньте, Полковнику, Лужкову ТАКу ідею, луччє пізно, ніж ніколи...
Полковник
17.02.2008, 08:49
Може Ви і праві...
От якби Красную площадь з Кремлем, після проходження полонених окупантів у 45-му, не просто помили, а знесли, може б воно інакше було...
Нє?
ЗІ: підкиньте, Полковнику, Лужкову ТАКу ідею, луччє пізно, ніж ніколи...
Полоненых оккупантов по Красной площади не проводили. Это чисто справочно.
Прикололо количество личностей, добавивших карму Вам за ЭТОТ пост.:moskali:
levandivka
17.02.2008, 09:11
количество личностей, добавивших карму Вам за ЭТОТ пост
Я ТАК думаю, що більшість користувачів ЛФ у цю гілку вупше не заходили...
Я сам втрафив на 2-й день її існування. У Салуні карми було б більше. :cowboy:
Нє?
А "Кремль мусить бути зруйнований"... :)
Доречі, Ви не підкажете, з якого лагєря вели нацистів? Не з Дмітрова? Бєскудніково оминули? :cowboy:
Чи і та совєцька хроніка, на якій мили дорогу за полоненими теж була сфальсифікована КГБ-пресс?
Полковник
17.02.2008, 09:21
Я ТАК думаю, що більшість користувачів ЛФ у цю гілку вупше не заходили...
Я сам втрафив на 2-й день її існування. У Салуні карми було б більше. :cowboy:
Нє?
А "Кремль мусить бути зруйнований"... :)
Доречі, Ви не підкажете, з якого лагєря вели нацистів? Не з Дмітрова? Бєскудніково оминули? :cowboy:
Чи і та совєцька хроніка, на якій мили дорогу за полоненими теж була сфальсифікована КГБ-пресс?
Я так понял, что уже можно раздеваться, к бане готовиться.....:cowboy:
levandivka
17.02.2008, 11:09
уже можно раздеваться, к бане готовиться...
Нещодавно Ви "накаркали". Не починайте знову. :)
Полковник
17.02.2008, 11:11
Нещодавно Ви "накаркали". Не починайте знову. :)
Понял, спасибо, раздеваюсь.....
Полковник
17.02.2008, 13:42
День Перемоги у бійці слона з китом - це свято!!!!!
Борис, а КТО победил?
Boris_Kiev
17.02.2008, 14:12
Борис, а КТО победил?
Отож! Досі історики не вирішили :)
А,ото я троха зайшов.Але не з дому.Але зі славного города Києва.З пошти...
Файне місто,що б там Пупер не казав.Но,зимно...
Маруся-мама
19.02.2008, 05:16
Цим 11 учасникам сподобався допис Маруся-мама:
То мо вони так втішились???http://kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_depressed.gif
Дохтір мені нині сказав, що чоловік в мене хорий і його можна вилікувати лише ЦИМ (ну дорослі діти розуміють, нє?). Так он, буду настирно лікувати, а як вилікую то і на форум час знайдеться. Он тільки як б то його пролікувати без наслідків???
http://www.calm-your-screaming-baby.com/images/crying-baby.jpg
Дохтір мені нині сказав, що чоловік в мене хорий і його можна вилікувати лише ЦИМ (ну дорослі діти розуміють, нє?).
Марусю, лікувати чоловіка ЦИМ - святе діло. :) Але, ай-я-яй, нащо Ви чекали, жиби він заслаб аж? ;) Лікуйте і налаштуйтеся, щоби лікування продовжилося щоденно. :p
Он тільки як б то його пролікувати без наслідків???
Невже нема на то ради, жиби наслідків не було?:) Молодь на форумі поспитайте. Вони Вас навчать. :p :p
Допис Romko не сподобався:
пупер (Вчора)
Йой,Пупере,а шо сі так не сподобало?
Люди файні.І місто файне.
Але дороге.
Маруся-мама
19.02.2008, 16:50
Марусю, лікувати чоловіка ЦИМ - святе діло. :) Але, ай-я-яй, нащо Ви чекали, жиби він заслаб аж? ;) Лікуйте і налаштуйтеся, щоби лікування продовжилося щоденно.
Та власні же регулярно лікувалисьмо а дохтір сказав - замало. Тре побільше, побільше, побільше :radist:
Невже нема на то ради, жиби наслідків не було?
Та певні же є... але як моя мама каже, на мене но подивитись і вже можуть бути наслідки :shy:
nirvanka
19.02.2008, 17:06
Дохтір мені нині сказав, що чоловік в мене хорий і його можна вилікувати лише ЦИМ (ну дорослі діти розуміють, нє?).
Не люблю хворіти, але на таку хворобу сама б захворіла :D :D :D :shy:
Та власні же регулярно лікувалисьмо а дохтір сказав - замало. Тре побільше, побільше, побільше
так то ж не причина, аби з форуму йти ;)
Городецький
20.02.2008, 15:22
так то ж не причина, аби з форуму йти
А що ж! Уявіть, що можна написати лікуючись і одночасно зависаючи на ЛФ? Приблизно таке:
"Що я ваМ ХОчц сказититити ти тит ит жшщзоп ЗРЕштт о ю ю МОя я думкк таКА ииииииииии ииииииии о оооооооо ООООООООООООООООООО" ну, і т.д. Ну, тобто, Ви ж в курсі ...
А що ж! Уявіть, що можна написати лікуючись і одночасно зависаючи на ЛФ? Приблизно таке:
...вибачте за нерівний почерк...
Маруся-мама
20.02.2008, 22:42
Не люблю хворіти, але на таку хворобу сама б захворіла :D :D :D :shy:
краще не хворійте, тай вам ця хвороба не грозить бо вона суто чоловіча.
Допис від Ольга
так то ж не причина, аби з форуму йти
Олюнь, а вони всі уваги хочуть... А я ітак не висипаюсь ;)
Boris_Kiev
20.02.2008, 23:32
Дохтір мені нині сказав, що чоловік в мене хорий і його можна вилікувати лише ЦИМ Так он, буду настирно лікувати
Марусю, напишіть в ПП, який діагноз дохтур поставив чоловікові. Може я теж зроблю таку довідку та відпрошуся до салону тайського масажу ? :)
Знаю одного мужика, який в совєтські "моральні часи" часи, від"їжджаючи на курорт (без родини), брав довідку, що йому приписане вино (2 пляшки на день) та ЦЕ щоденно.
Liliyah Romanova
21.02.2008, 22:28
спільнота кажете
Ну, я краще від коментарів утримаюся. ;)
Або скажу так: я не уківець, тому ідеологію УКУ радше не розумію, ну і відповідно не надто підтримую.
Ви справді там дуже гарно виглядаєте.
Дуже дякую. :shy:
я не уківець, тому ідеологію УКУ радше не розумію, ну і відповідно не надто підтримую.
а я укуківець, і мабуть саме тому, також не дуже ту ідеологію підтримую)))
взагалі то, це, про спільноту мало прозвучати іронічно)))
а викладач то саме і є Ваш чоловік?
До речі, забула сказати, що на фото тільки уківці, окрім мене, звичайно.
трохи офтоп, але на цій фото пані Оля дуууже приємна кобіта! дуже її поважаю! :)
Liliyah Romanova
21.02.2008, 22:36
взагалі то, це, про спільноту мало прозвучати іронічно)))
А я так і сприйняла. :)
(А ви на історичному вчилися чи богословському?)
а викладач то саме і є Ваш чоловік?
Угу... :shy:трохи офтоп, але на цій фото пані Оля дуууже приємна кобіта!
Тут багато оффтопу. Я потім знесу.
А саме з нагоди її приїзду ми й мали зустріч. Там ще кілька уківців було, але якось фото запізно робити зібралися. :)
(А ви на історичному вчилися чи богословському?)
на історичному.
від богословського бог милував))))))
на історичному.
здивували мене :) напевне про Вас би в останню чергу подумала,що Ви в УКУ вчитилися...
напевне про Вас би в останню чергу подумала,що Ви в УКУ вчитилися...
сприйму це радше як комплімент, ніж як критику)))))))
Liliyah Romanova
21.02.2008, 22:44
напевне про Вас би в останню чергу подумала,що Ви в УКУ вчитилися...
Ви, мабуть, ідеалістично дивитеся на УКУ. ;)
Звичайний університет. Тільки, кгм... (як би то так м'якше сказати) прикритий побожністю.
Ну, але то моє зовнішнє враження, я їхньої кухні не знаю. Особисто волію світський університет, ніж такий. А в УКУ багато людей вчаться заради мов, наскільки я знаю.
Ну, але то моє зовнішнє враження,
ооо, ви навіть не уявляєте яке враження внутрішнє)))
А в УКУ багато людей вчаться заради мов, наскільки я знаю.
ага. правда!
Ви, мабуть, ідеалістично дивитеся на УКУ.
про УКУ як заклад знаю мало, але з випускниками УКУ спілкуватися дуже важко... винятками є одиниці...
сприйму це радше як комплімент, ніж як критику)))))))
;) для мене шоком було поєднання УКУ і www.glianec.com.ua
Пупере, а я i не знала що ви зникали. Ось вам гарна киця
а підпис що означає?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
Ось вам гарна киця
а підпис що означає?.
:D а я вже знаю де був пупер - у лікаря. на фотці майже так і написано: киця застрягла в пупері (де, то вже сам винуватець скаже :ninja:) пупер ти з Альфом часом не знайомий?
Koza-Dereza
22.02.2008, 17:51
а підпис що означає?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
Може що ви влипли в форум, чи може форум влип у вас :) Вибирайте який варiант бiльше подобається ;)
А дослiвно - я застряг в свому пуперi :)
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008