КПК

Показати повну версію : ОФФтоп

Сторінки : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13

lotr_an
04.06.2007, 17:06
Lotr_an,
пошукова машина може спробувати відкрити файл "AddPost" (типу збирається писати), тут же отримає "відлуп". А модератори побачать маленький значок "Stop" у тому ж рядку - тобто "пиши, пиши, хто ж тобі дозволить!"

дякую. тепер ясно що то за дописувачі такі нові зявились

Boris_Kiev
04.06.2007, 17:11
дякую. тепер ясно що то за дописувачі такі нові зявились
А спробуйте зареєструвати свій "клон" під ніком "Пошукова машина Google". Цікаво - як поведеться движок ?

Boris_Kiev
04.06.2007, 17:22
Оп-па!
Не встиг поекспериментувати та попросити MARTINI прибрати клона, як "клон" вже banned.

Спочатку так чемно:
Доброго здоров'я, Пошукова машина.
Дякуємо за реєстрацію на Львівський форум! Ми раді, що Ви приєднались до нас і ми
сподіваємось, що Вам тут сподобається.
Ще раз дякуємо.
З повагою, Львівський форум

А при відправленні допису -
You have been banned for the following reason:
Клон
Date the ban will be lifted: Нема

Ну хоч фото на пам"ять залишилося:

lotr_an
04.06.2007, 17:33
Оп-па!
Не встиг поекспериментувати та попросити MARTINI прибрати клона, як "клон" вже banned.

Спочатку так чемно:
Доброго здоров'я, Пошукова машина.
Дякуємо за реєстрацію на Львівський форум! Ми раді, що Ви приєднались до нас і ми
сподіваємось, що Вам тут сподобається.
Ще раз дякуємо.
З повагою, Львівський форум

А при відправленні допису -
You have been banned for the following reason:
Клон
Date the ban will be lifted: Нема

п. Борисе не варто було адже у вас і так є покарання (за що не знаю і знати не хочу - менше знаєш краще спиш :) ) а тут ще тимчасовий бан вліпити за клонування можуть.

Між іншим дякую за розуміння.

Boris_Kiev
04.06.2007, 17:46
п. Борисе не варто було адже у вас і так є покарання (за що не знаю і знати не хочу - менше знаєш краще спиш :) ) а тут ще тимчасовий бан вліпити за клонування можуть.
Між іншим дякую за розуміння.

Я же не приховую того, що цей експеримент я робив не заради хуліганства, але задля науки.
Поки що нових покарань не отримував :)

Колись сам вичисляв та бив клонів. Навіть зловживаючи знайомствами з регіональними провайдерами. :)
Був тут один типчик - 68 ніків через купу проксі. Насилу вгамували !

Liliyah Romanova
04.06.2007, 17:47
Борисе, зазирніть на гілку "ностальджі". ;)

Boris_Kiev
04.06.2007, 17:53
Дякую, Лілю,
думав спочатку скачати, потім подякувати :)

Liliyah Romanova
04.06.2007, 17:57
Насолоджуйтеся! Завжди приємно допомогти. ;)

Полковник
04.06.2007, 22:10
п. Полковник вам щось не подобається? Чи вам не видно коли я народився?

Русофоб я вже добрих 10 р. активна фаза настала після нахабного і підлого вбивства Білозіра і мого брата.

Якісь ще питання?

Вы очень эмоциональны. А ранее писали, что исключительно с миром пришли. Насколько я знаю господин Билозир погиб в пьяной потасовке. Или это было запланированное убийство москалем Калининым украинского композитора?

lotr_an
04.06.2007, 22:43
Вы очень эмоциональны. А ранее писали, что исключительно с миром пришли. Насколько я знаю господин Билозир погиб в пьяной потасовке. Или это было запланированное убийство москалем Калининым украинского композитора?

емоції і мирні наміри можуть співіснувати. Ви просто вивели своїм постом мене з себе. Ви постійно все перекручуєте і підтасовуєте під свої уявлення, під свої інтереси чи завдання, це особливо бісить адже ви за н-ну кількість тисяч кілометрів звідси.

Не знаю як там у Москві може вам видніше, я живу у Львові і на момент побиття Ігора Білозіра я був не більше ніж на 100 м від місця подій, я там жив. На жаль не знайшлося кому захистити поета на момент бійки. Проте на момент виникнення конфлікту я проходив мимо їхніх столиків: лунали пісні на двох мовах на російській (хотілося б сказати нахабно але Львів уже привик до рос. мови настільки що противно чути і бачити) і на українській. Це ніколи б не викликало конфлікту проте мушу сказати з власного досвіду люди які розмовляють роійською мовою у Львові в основному (не 100%) поводяться нахабно і вульгарно. Вгадайте хто на якій співав, хто що слухав?
Далі не хотілося б щоб ви говорили "пьяной потасовке" адже Білозір все таки був інтелегентною людиною.
Так це не було сплановане вбивство (хоча я не здивуюсь якщо колись виявится що то було таке). ПРоте це було вбивство і надзвичайно нахабне.

lotr_an
04.06.2007, 22:45
це все оффтоп.

п. Модератор перенесіть будь-ласка нашу з п. Полковником дикусію в відповідний розділ і повідомте мене будь-ласка!

Полковник
06.06.2007, 22:22
Далі не хотілося б щоб ви говорили "пьяной потасовке" адже Білозір все таки був інтелегентною людиною.

В тот вечер ОН был ТРЕЗВ?

Boris_Kiev
06.06.2007, 22:26
Можете мене привітати ще з одним Днем народження. І мою сусідку також.
Трошки пововтузився із сусідчиною Таврією (карбюратор, свічки, те-се). А вона до всього хоче докласти свої руки (нехай в рукавичках).
Наприкінці вирішив перевірити роботу бензонасосу і заодне націдити літрову пляшку (не зайве мати в багажнику на випадок, якщо скінчиться в дорозі або злодюжки зіллють). Показав, як зняти шланг, вихід бензонасосу коротким шлангом в літрову пляшку, 30-40 секунд – і пляшка повна.
Кажу – став на місце і робимо тест-драйв. Попили мінералки, я сідаю за кермо, смачно закурюємо. Торкаюся з місця. Двигун починає збоїти, даю задній хід і бачу “бензинову доріжку” з-під капоту.
Кричу – гаси сигарету водою! А вона – кидає у вікно !
Коли я їй показав, ЩО під капотом, їй зробилося зле. Зараз за коньяком побігла. :)

lotr_an
06.06.2007, 22:38
Цитата:
Допис від lotr_an

В тот вечер ОН был ТРЕЗВ?

от звідки ноги ростуть у роздумів п. Mika. ясно. :)

Ні він не був пяний. Якщо кожного хто випив називати пяним то це буде абсурд. Кожна людини в житті мінімум 100 раз казала що вона не пяна коли їй стверджували протележне.

lotr_an
06.06.2007, 22:41
Трошки пововтузився із сусідчиною Таврією (карбюратор, свічки, те-се). А вона до всього хоче докласти свої руки (нехай в рукавичках).
Наприкінці вирішив перевірити роботу бензонасосу і заодне націдити літрову пляшку (не зайве мати в багажнику на випадок, якщо скінчиться в дорозі або злодюжки зіллють). Показав, як зняти шланг, вихід бензонасосу коротким шлангом в літрову пляшку, 30-40 секунд – і пляшка повна.
Кажу – став на місце і робимо тест-драйв. Попили мінералки, я сідаю за кермо, смачно закурюємо. Торкаюся з місця. Двигун починає збоїти, даю задній хід і бачу “бензинову доріжку” з-під капоту.
Коли я їй показав, ЩО під капотом, їй зробилося зле. Зараз за коньяком побігла.

Цього місяця на мене мав впасти балкон сусідів я був на своєму хвилин за 15 до падіння.

Boris_Kiev
06.06.2007, 22:52
Цього місяця на мене мав впасти балкон сусідів я був на своєму хвилин за 15 до падіння.Років 6 тому я ловив тачку під час сильної зливи. Один зупинився - поторгувався - не зійшлися. Тільки він від"їхав метрів на 6, між мною і ним падає на асфальт дерево. Якби я сів до нього - було би, мабуть, весело. Дереву :)

lotr_an
06.06.2007, 23:27
Років 6 тому я ловив тачку під час сильної зливи. Один зупинився - поторгувався - не зійшлися. Тільки він від"їхав метрів на 6, між мною і ним падає на асфальт дерево. Якби я сів до нього - було би, мабуть, весело. Дереву

Цього місяця на мене мав впасти балкон сусідів я був на своєму хвилин за 15 до падіння.

Коли я їй показав, ЩО під капотом, їй зробилося зле. Зараз за коньяком побігла.

оффтопівські страшилки :scare:

Boris_Kiev
06.06.2007, 23:36
оффтопівські страшилки :scare:

Дядя Антон с папиросой в зубах
На склад ГСМ забежал впопыхах.
От страшного взрыва завыла собака -
Не надо курить у открытого бака !

Boris_Kiev
07.06.2007, 00:00
Полковнику, а пес на Вашій аватарці - це від суки Путіна ?
Нещодавно на якомусь укр. сайті бачив дуже схожого "кремлівського" пса.

Не думаю. Дюка купил на Птичке в 1988 году. Я уже писал, что прожил ОН у меня 18 лет.
А Кони - она молодая ещё.

Колись мій друг купив спаніеля - той вимахав більше сетера - виявився гібрид спаніеля з вівчаркою.
(з"ясували, що хазяйка спаніеліхи - дружина офіцера-прикордонника. Все ясно :) )

Тема для постійних жартів. Друг кричав, що це якась нова порода, псина має паспорт!
якось я понишпорив і знайшов той паспорт. Не клубівський, а "виконкомівський". Де пишуть тільки стать собаки і прізвище власника.

Тобто записано "Сука П******й". Отак, в чоловічому роді. :)

Boris_Kiev
07.06.2007, 09:59
(Continued). Сьогодні вранці вривається та "таврійська" сусідка з криком "Я горю!!!". Заглянув під капот - до колектора приплавився поліетиленовий пакет для сміття.
Ну - кажу - три дні нюхатимеш, дівчино! Або підряди бомжів, щоби відшкрябали :)

lotr_an
07.06.2007, 10:25
Ну - кажу - три дні нюхатимеш

так і токсикоманкою може стати :)

Boris_Kiev
07.06.2007, 10:39
Висновок: не треба допускати дівчину порпатися під капотом. Навіть в гумових рукавичках :)
Не в степу, кінець кінцем.

Анекдот: приїздить дівчина на сервіс і скаржиться на великий розход бензину. Механік показує їй на витягнуту кнопку підсосу і питає "Вам відомо призначення цієї кнопки ?"
- Аякже! Я на неї торбинку вішаю !

lotr_an
07.06.2007, 11:11
не треба допускати дівчину порпатися під капотом. Навіть в гумових рукавичках

мене звичайно заклюють :) але я вважаю (після кількох ситуацій реально бачених чи пережитих мною), що дівчат не варто допускати до руля взагалі. Дівчата бувають такі нередбачливі і неуважні :(

Boris_Kiev
07.06.2007, 11:13
Не погоджуюся. Водити більшість з них вміє. Гримати на мийників, прискати салон дезиками теж.
А гайки крутити - то вже чоловіча справа.

lotr_an
07.06.2007, 11:21
Водити більшість з них вміє.

вміти кермувати машиною недостатньо (це стосується і політики також)

Капітан
07.06.2007, 12:11
Так це не було сплановане вбивство (хоча я не здивуюсь якщо колись виявится що то було таке). ПРоте це було вбивство і надзвичайно нахабне.
Любе вбивство - це умисне, протиправне позбавлення життя іншої людини. Тобто, якщо Ви стверджуєте що це було несплановане, але тим не менше нахабне вбивство - то самі собі суперечите. Любу дію не обовязково планувати за декілька днів/годин до її вчинення. У випадку із Білозіром, (в крові якого до речі була згодом виявлена значна кількість етанолу) це була жорстока бійка. Тоді ще діяв старий ККУ - ст. 101 ч.3 - умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок яких наступила смерть. Все інше - політика.
Білозір був хорошою і відомою людиною, і звичайно що його шкода... Проте заяви про націоналістичне підгрунтя злочину, його антиукраїнську мету - повністю безглузді :)

lotr_an
07.06.2007, 12:38
Любе вбивство - це умисне, протиправне позбавлення життя іншої людини. Тобто, якщо Ви стверджуєте що це було несплановане, але тим не менше нахабне вбивство - то самі собі суперечите.

це не я собі суперечу, а п. Полковник щось хоче мені тут "розказати".

Білозір був хорошою і відомою людиною, і звичайно що його шкода... Проте заяви про націоналістичне підгрунтя злочину, його антиукраїнську мету - повністю безглузді

слухайте п. Капітане росіянин вбив українця у Львові - не бачу в цьому неполітичне.

lotr_an
07.06.2007, 12:43
Женщина-водитель перепутала метро с въездом в гараж (http://news.infocar.com.ua/9096.html)

Mattilainen
07.06.2007, 12:46
росіянин вбив українця у Львові - не бачу в цьому неполітичне.
Странная логика.

Ну вот - украинец убил русского в Москве:
http://kiev.vlasti.net/index.php?Screen=news&id=160166

И где там политика? :)

Капітан
07.06.2007, 12:48
слухайте п. Капітане росіянин вбив українця у Львові - не бачу в цьому неполітичне.
Ваше право.
Цьому росіянину було "по барабану" з ким він б"ється - українцем, молдаванином чи поляком. Але якщо Вам особисто так приємніше думати - нічого не маю проти :)

lotr_an
07.06.2007, 12:56
Ваше право.
Цьому росіянину було "по барабану" з ким він б"ється - українцем, молдаванином чи поляком. Але якщо Вам особисто так приємніше думати - нічого не маю проти

дякую що дозволяєте :radist:

lotr_an
07.06.2007, 12:57
Взагалі хочу подякувати всім всім всім хто живе на Україні і такі добрі до нас українців.

Оля
07.06.2007, 18:17
Странная логика.

Ну вот - украинец убил русского в Москве:
http://kiev.vlasti.net/index.php?Screen=news&id=160166

И где там политика? :)

І росіяни жалкують за таким убитим? ;)

bug
07.06.2007, 18:24
І росіяни жалкують за таким убитим?
рідні, думаю, жалкують ще й як.

Оля
07.06.2007, 18:33
рідні, думаю, жалкують ще й як.

А Ви хоч читали, за що те вбивство сталося? То того хлопчини, якому такий "журналіст" життя попсував, їм не шкода? :mad: Теж мені приклад Маті подав для порівняння з Білозіром....:cool:

bug
07.06.2007, 18:42
А Ви хоч читали, за що те вбивство сталося?
можете не сумніватись - читав. глупо канєшно віднімати карму за мій пост, але діло ваше. судячи з вашої репліки "І росіяни жалкують за таким убитим?" - ви категорично не сприймаєте сексуальні меншини і вважаєте що вони повиині смерті навіть за такий вчинок як згвалтування? до речі - так і не було встановлено що це було саме згвалтування. і як це хлопець після запропонованого сексу просто відмовився і ліг спати - нормальна людина так би не поступила ..... напрошуються певні висновки ...

Оля
07.06.2007, 18:54
можете не сумніватись - читав. глупо канєшно віднімати карму за мій пост, але діло ваше. судячи з вашої репліки "І росіяни жалкують за таким убитим?" - ви категорично не сприймаєте сексуальні меншини і вважаєте що вони повиині смерті навіть за такий вчинок як згвалтування? до речі - так і не було встановлено що це було саме згвалтування. і як це хлопець після запропонованого сексу просто відмовився і ліг спати - нормальна людина так би не поступила ..... напрошуються певні висновки ...

Я не вважаю, що хто-небудь повинен підлягати смерті за згвалтування. Але коли в мене в садочку маньяк викрав дитину п"ятирічну і згвалтував її, а батько потім, як почув це з розповіді дитини і намагався його вбити, то міліція, що під"їхала, сказала:"Потрібно було зробити то, поки нас не було. Це би признали скоєним в стані ефекту і вас би суд оправдав. А однієї мразі на світі було би менше". :cool: А про те, чи це було не доведено, то там не було сказано. Значить, таки то було правдою. І не обурюйтеся за зняту карму. Ви мені її перші зняли. За що? За те, що я сказала, що мені такого росіянина не шкода? Та мені би і такого українця не було шкода, чи поляка. Але це не означає, що я за те, що кого-будь треба вбивати. Просто собаці - собача смерть! Чи він гомік, чи не гомік...

bug
07.06.2007, 19:11
І не обурюйтеся за зняту карму
та мені не шкода. забирайте хоч всю. віртуальну. мені здається у вас спрацював принцип - ти в мене забрав - я у тебе заберу.

точно що там було, хто кого гвалтував - не знаєте ні ви ні я. кожен робить свої висновки з таких публікацій. яка б людина не була - насильно забирати в неї життя ніхто права не дає. і тим більше потім глузувати зі смерті, мол на тобі, п**ар гнойний. я ні в якому разі не оправдую того журналіста.

і потім - ви ж не бачили матеріали слідства, і суда тим більше не було - як ви можете стверджувати, що все що написано в статті правда?? це глупо.

підводячи підсумок хочу сказати - хто б не помер насильницькою смертю - це неправильно. припускаю - ви віруюча людина, і напевне "божий суд" для вас не пустий звук.

Оля
07.06.2007, 20:12
і потім - ви ж не бачили матеріали слідства, і суда тим більше не було - як ви можете стверджувати, що все що написано в статті правда?? це глупо.

Будь-ласка, для Вас спеціально знайшла. http://www.memorium.cjes.ru/?pid=4&id=8756 Тепер не глупо?

підводячи підсумок хочу сказати - хто б не помер насильницькою смертю - це неправильно. припускаю - ви віруюча людина, і напевне "божий суд" для вас не пустий звук.

Припускаєте правильно. Навіть дуже віруюча! І Божий суд для мене не пустий звук, а сама що не є справедливість! А Ви думали, що Божий суд - то тільки колись, в майбутньому? Та ні! Він часто щодня твориться. А ми часом і не помічаємо і думаємо, чому ж то щось у нас стається.... В Біблії написано:"Плата за гріх - смерть!" У надому випадку журналіст заподіяв гріх до того хлопця і то важкий гріх! І помер за це. Нє, нє, нє! Я ні в якому разі не стверджую, що хлопець зробив правильно! Він вчинив самосуд, та і то в стані афекту. Але чомусь то сталося. І він від гріха вбивства аж ніяк не звільняється! Правда, чомусь російський суд дав йому тільки три роки за скоєний злочин. Замість 15-ти за цією статтею. Дивно, правда? А певно тому, що то була самооборона, або помутніння розуму після того, що сталося! 37-річний журналіст і 19-річний хлопець, якого характеризують, як спокійного, доброго юнака. Хто ж тут винен? Та однозначно - журналіст! Хлопчина довірився, що шукає роботу, а тут журналіст - публічна особа...Ви би подумали, що він здатний скоїти щось подібне Вам, будь Ви на місці того хлопця? Тим більше, що й нема ніде в купі матеріалів про це вбивство , що хлопець знав про сексуальну орієнтацію журналіста. Таке би не скрилося! Враз би то використали при оправданні дій збоченця. Мовляв:"Знал хахол же, кто такой Вячеслав Акатов! Сам пошёл на такой риск!" Повірте мені, що москалі би того не проминули упустити! А раз суд виніс такий вирок, значить було за що скосити від 15-ти до 3-х років? Чи як Ви думаєте?

bug
07.06.2007, 20:39
Тепер не глупо?
схоже на логічне завершення. нічо не маю проти.

все ж таки трохи дивно мені, про що думав пацан коли йшов ночувати до журналіста. хоча зрозуміти напевно його можна.

топік закритий? :)

Оля
07.06.2007, 22:08
все ж таки трохи дивно мені, про що думав пацан коли йшов ночувати до журналіста. хоча зрозуміти напевно його можна.

топік закритий?

А що він міг думати поганого? То ж не був незнайомий з вулиці, з яким він щойно познайомився. Вони, написано, переписувалися по інтернету. А далі спрацювала наша "хахляцька" ментальність - на роботу, в білокам"яну -це ж звучить ГОРДО! Я вже раніше висловлювалася за тих, хто в Москву рветься на роботу. І ще ворогів собі через це нажила.:cool:

Закритий топік, звичайно. Але проблема українських громадян, на жаль, не вирішена. Вирішиться тільки тоді, коли комплекс меншовартності щезне.

bug
07.06.2007, 22:17
Закритий топік, звичайно. Але проблема українських громадян, на жаль, не вирішена. Вирішиться тільки тоді, коли комплекс меншовартності щезне.
він не щезне сам по собі. його треба найактивніше позбавлятись. і перестати звинувачувати інших в своїх проблемах.

Danilo
08.06.2007, 11:11
У першій статті убил 19-летний украинец. По версии следствия, с жителем Украины по имени Сергей, поваром по профессии,
у тій що Оля наводила

суд вынес приговор гражданину Украины Павлу Гордийчуку, обвиняемому по делу об убийстве корреспондента телеканала ТВ Центр Вячеслава Акатова.

Адже не зрозуміло Сергій або Павло убивця пєдіка?
Може хлоп зарядку робив гантелями, а той підскочив невдало, і так 6 разів.:)
"Плохо кончіл".:borat:

afterstep
08.06.2007, 11:23
мені здається у вас спрацював принцип - ти в мене забрав - я у тебе заберу.

цілком згоден. а також білявки у таких випадках полюбляють пожалітися модератору ;)

bug
08.06.2007, 11:27
полюбляють пожалітися модератору
модер мене на перший раз мабуть пожалів :)
так в баню і не сходив :)

Капітан
08.06.2007, 11:31
Сегодня любопытное совпадение в дате:
-во первых - пятница :)
-во вторых: 08.06.07.... Чего не хватает? Правильно! - 05... Но это вечером ;)
А сейчас просто поздравляю всех с преддверием выходных, удачного последнего рабочего дня на этой неделе!

afterstep
08.06.2007, 12:12
так в баню і не сходив

баня - то тоді, якщо ти зовсім "порожній трафік". Якщо з нормально дописуєш - то модер за віртуальну білявку реальні яйця реального форуму відрізати не буде ;)

bug
08.06.2007, 12:18
яйця реального форуму
уфффф....

*РЕЛАКС*

Mattilainen
15.06.2007, 13:06
Матті. Давно хотів Вас запитати, що означає Ваш підпис фінською? Sanokaa „en tiedä”, ellette tiedä.
Означает: "Говори "не знаю", если не знаешь". :)

Boris_Kiev
15.06.2007, 13:14
Бачили, бачили!
Хтось стукнув Івана А. табличкою по голові і каже "Не знаю! Я білий і пухнастий!"

Danilo
15.06.2007, 13:28
Ааа, а я гадав таке: "каакала оокала, оокала каакала":p

Mattilainen
15.06.2007, 14:15
Ааа, а я гадав таке: "каакала оокала, оокала каакала"
Не, "окала какала" - то фирма сантехническая из какой-то перестроечной комедии. :)

Хреновастенько, наверное, с камнем-то запазухой, да за кол держась? :p

Danilo
15.06.2007, 15:29
Хреновастенько, наверное, с камнем-то запазухой, да за кол держась?
Та нє. Намана. Ви у Даля запитайте.:) А камінь я не тримаю,звідки взяли таке? Просто пригадав прислів' я. Не хотів Вас образити, вибачте якщо щось не так. Ви хоча б фінську мову знаєте, на відміну від мене.

Mattilainen
15.06.2007, 15:52
Не хотів Вас образити, вибачте якщо щось не так. Ви хоча б фінську мову знаєте, на відміну від мене.
Да я не обидчивый, все ОК. :)

Вот интересно - у Даля все поговорки про москалей, приводимые в качестве примеров, вроде как на русском языке и явно же из русского фольклора взяты, не похоже, чтоб это были украинские поговорки. С чего бы это вдруг?

Boris_Kiev
15.06.2007, 16:11
Вот интересно - у Даля все поговорки про москалей, приводимые в качестве примеров, вроде как на русском языке и явно же из русского фольклора взяты, не похоже, чтоб это были украинские поговорки. С чего бы это вдруг?
Да типа датчанин был. Видимо, его москалі достали тоже. Может, перевел поговорки с нЭруских языков :)

Mattilainen
15.06.2007, 16:18
Да типа датчанин был. Видимо, его москалі достали тоже. Может, перевел поговорки с нЭруских языков :)

Может и так. Он ведь в Луганске родился. :)

Boris_Kiev
15.06.2007, 16:40
Может и так. Он ведь в Луганске родился. :)
И ТАКОЙ сознательный !

lotr_an
16.06.2007, 02:58
Всім доброї пори дня !!!!

Добраніч - це мені :)

lotr_an
16.06.2007, 14:58
Добридень. В мене запитання. Якщо я зараз поміняю аватар то старий лишиться і його буде видно в профілі чи ні? Що для того тре зробити?

Boris_Kiev
16.06.2007, 15:34
Добридень. В мене запитання. Якщо я зараз поміняю аватар то старий лишиться і його буде видно в профілі чи ні? Що для того тре зробити?
Їх може бути кілька. Позначкою вибиратимете активний. Інші форумліни бачитимуть тільки "сьогоднішній". Принаймні так було на попередній версії движка. Публіка приколювалася 1 квітня зі зміною аватарів. :)

lotr_an
16.06.2007, 15:42
Їх може бути кілька. Позначкою вибиратимете активний. Інші форумліни бачитимуть тільки "сьогоднішній". Принаймні так було на попередній версії движка. Публіка приколювалася 1 квітня зі зміною аватарів.

дякую

Черешенька
16.06.2007, 18:27
мене звичайно заклюють але я вважаю (після кількох ситуацій реально бачених чи пережитих мною), що дівчат не варто допускати до руля взагалі. Дівчата бувають такі нередбачливі і неуважні
Заклюємо, ще й як!!! За такі слова - як то й не заклювати! Якраз дівчата дуже уважні і сконцентровані за кермом і не розглядаються наліво-напрво, на відміну від хлоців. Я вже про інше мовчу.
А це хто писав, до речі? Дівчата хіба???
"трошки за день втомлений і за рулем поводжуся агресивніше"???
За гайки, пане Борисе, все правильно. В мене думка така, що жінки для насолоди життя створені, а чоловіки для того, щоб їм її забезпечити ;)! Отож вся немистецька робота - не жіноча, зрозуміло :)!

Капітан
16.06.2007, 18:36
В мене думка така, що жінки для насолоди життя створені, а чоловіки для того, щоб їм її забезпечити
Не хочу Вас розчаровувати... Я у цьому також намагався переконати Лотр-ана, "но увы..." :)

Черешенька
16.06.2007, 18:39
Я у цьому також намагався переконати Лотр-ана, "но увы..."
А чому тільки його??? Я от хотіла би такої свідомої позиції від усіх чоловіків на світі!!! :)

Boris_Kiev
16.06.2007, 18:53
В мене думка така, що жінки для насолоди життя створені, а чоловіки для того, щоб їм її забезпечити
В кожный жынцы живе маленька дівчинка, яка хоче, щоби їй хтось:
1. Заплітав кіски
2. Пригощав шоколадом
3. Знімав страхи.

А щодо "крутити гайки" - див. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=83825&postcount=1263

Черешенька
16.06.2007, 19:02
яка хоче, щоби їй хтось:
1. Заплітав кіски
2. Пригощав шоколадом
3. Знімав страхи.

Не згідна! Давайте про дівчаток будемо ми (Ліля, Марія, Оля, Ума, Зоряна...) говорити, а Ви, пане Борисе, про хлопців розказуйте. То буде ближчим до істини ;).

Заплітати волосся я би нікому не дозволила, люблю робити це сама (якщо його коротко не стрижу), шоколад я би замінила на пиво чи бокал вина (ще краще кави і коньячку :)), а про страхи я ніколи не розповідаю, слабості люблю переборювати сама!

Я би сказала краще так: яка хоче,
1. розуміння і тепла
2. уважності і поваги
3. захоплення і поціновування

Старий співав без гриму і гримас.
Були слова палкими й несучасними.
О, заспівайте дівчині романс!
Жінки втомились бути не прекрасними. (Ліна Костенко)

Boris_Kiev
16.06.2007, 19:09
Черешенько, все залежить від сценарію (філософії, якщо дозволите) стосунків. "Заплітати кіски" - це в непрямому значенні. Користується попитом навіть у продвинутих, self-made ladies.

Втім, не смію сперечатись! І погоджуюся з Вами.

А слабО - фото в студію ? Я спеціально заради цього е... ну... виніс з комори і привіз додому новий монітор ! :)

Черешенька
16.06.2007, 19:10
А слабО - фото в студію
Чиє, гордої і незалежної кобіти? :)

Boris_Kiev
16.06.2007, 19:15
Чиє, гордої і незалежної кобіти? :) Ні. Ніжної, романтичної. А незалежної - тільки в плані заплітання кісок.

Черешенька
16.06.2007, 19:25
А незалежної - тільки в плані заплітання кісок
Прошу дуже! :)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/1a/Yuliya_Tymoshenko_Jan2005.jpg

Тут і романтики трохи є, і ніжності, і гордості, і незалежності :).

lotr_an
16.06.2007, 22:54
еее куди вас люде занесло....

lotr_an
16.06.2007, 23:15
значить по порядку

Якраз дівчата дуже уважні і сконцентровані за кермом і не розглядаються наліво-напрво, на відміну від хлоців. Я вже про інше мовчу.

змушений, дорога Черешенько, заперечити :( більших роззяв я за кермом не видів :(. Мені сташно їздити коли за кермом жінка :( молода панянка чи старша пані, на жаль це виходить надзвичайно невпевнено...

А це хто писав, до речі? Дівчата хіба???
"трошки за день втомлений і за рулем поводжуся агресивніше"???

і не зважаючи на це - жодної аварії. (тьфу-тьфу-тьфу :) )

За гайки, пане Борисе, все правильно. В мене думка така, що жінки для насолоди життя створені, а чоловіки для того, щоб їм її забезпечити ! Отож вся немистецька робота - не жіноча, зрозуміло

ну чому ж гендерна рівність, все таке :)

Не хочу Вас розчаровувати... Я у цьому також намагався переконати Лотр-ана, "но увы..."

уточніть у чому ви мене переконували п. Капітан? Томо же ви антифемініст? Ви принижуєте права жінок? не фер не фер п. Капітан.

А чому тільки його??? Я от хотіла би такої свідомої позиції від усіх чоловіків на світі!!!

Наша свідома позиція така, що не завжди чомусь жінкам подобається :( чому ж ми хочемо миру, ніжності, співчуття, розуміння, любові на кінець. Невже ви дійсно думаєте дівчата що чоловіки не люди?

Не згідна! Давайте про дівчаток будемо ми (Ліля, Марія, Оля, Ума, Зоряна...) говорити, а Ви, пане Борисе, про хлопців розказуйте. То буде ближчим до істини .

якраз правильно. Давай Черешенько ;) Ви дівчата будете про хлопців, а ми хлопаки про Вас дівчат - хіба не буде це зближувати і зменшувати конфлікти?

Старий співав без гриму і гримас.
Були слова палкими й несучасними.
О, заспівайте дівчині романс!
Жінки втомились бути не прекрасними. (Ліна Костенко)

Прекрасні слова. Почуті з вуст прекрасної дівчини ці слова розтоплюють лід і додають сил! :) Ми хлопці форуму (я думаю мене підтримають інші хлопаки) - просто повинні піднести вам ромас просто за те що ви є!

Тут і романтики трохи є, і ніжності, і гордості, і незалежності .

про політику тут не буду :)

оффтоп: а Елтон дає там в Києві жару :)

Boris_Kiev
16.06.2007, 23:44
Я би сказала краще так: яка хоче,
1. розуміння і тепла
2. уважності і поваги
3. захоплення і поціновування
Ну це безперечно, навіть формулювати не треба !
а про страхи я ніколи не розповідаю, слабості люблю переборювати сама!
А тут просто треба (чоловікові) вчасно помітити і сказати ПОТРІБНІ слова “між іншим”, щоби вони потрапили “в резонанс” з ЇЇ настроєм в цю мить. . . Щоби Вона сприйняла це як свої власні висновки (рішення, бачення).

“Кіски, шоколад, страхи” – це образні поняття. Для кожної, ясна річ – “свої”. І навіть для дуже сильної жінки це не зайве, повірте мені.

Втім – досить про “гайки”! Прикрашайте собою життя ! Вірніше, світ!

Liliyah Romanova
16.06.2007, 23:51
Нарід, то просто в Україні ще такий стереотип щодо жінок та машин. От в Оттаві деякі фацети так їздять, ніби вони бабусі-пенсіонерки. Культура така. Багато культури саме серед тих, що за кермом. А в Україні, на жаль, переважає рагулізм. Сів за кермо і думає, що пан. І не пропустить одне одного. Тут культура все-таки. Повага до особи, а не до машини.
Тут деякі кобіти їздять як зварйовані молодики. І аварій не роблять. Бо страхівка вгору поповзе.
І є також придурки, які їздять, як у компутерних забавках.
Ет, про що там говорити. В Україні цілком достатньо маміїв, які і далі підримуватимуть свої комплекси за рахунок приниження жінки за кермом. Шкода тільки, що й нормальні хлопці до них прислухаються. Дуже шкода.

lotr_an
16.06.2007, 23:57
Нарід, то просто в Україні ще такий стереотип щодо жінок та машин. От в Оттаві деякі фацети так їздять, ніби вони бабусі-пенсіонерки. Культура така. Багато культури саме серед тих, що за кермом. А в Україні, на жаль, переважає рагулізм. Сів за кермо і думає, що пан. І не пропустить одне одного. Тут культура все-таки. Повага до особи, а не до машини.

цілком згідний у тому пляні що рагулізм (тобто відсутність толерантеності на дорозі) присутній.

Проте як мене ледь не збивали дівчата які малюються за кермом я точно знаю і не відступлюся. В тих дівчат (молоденьких) які їздять сьогодні по місту не має навичок і є гроші. Не заперечую в багатьох хлопаків теж. Права купив - їздити не купив. А старші жінки за кермом ц еокрема заввага. Вони ніби вміють їздити, а поведінка неадекватна.

Полковник
17.06.2007, 00:05
Вони ніби вміють їздити, а поведінка неадекватна.

Мавпи з гранатою (бомбою)- то iнша тема!

Boris_Kiev
17.06.2007, 00:06
Мій інструктор практичної їзди був далеко не "лордом" у поведінці й матюги роздавав щедро.
Але прищеплював установку: якщо ми не поважатимемо один одного на дорозі, то ніколи не житимемо в правовій державі.

Звичайно, коли попереду "вишиває" щось "мікро-рожеве" з наліпками типу "Princess on board", я краще пригальмую. Можу пропустити леді, яка виїжджає з тротуару, але якщо я на головній - то будьте ласкаві, мадам, дотримуватися Правил. Не можна прищеплювати неправильні рефлекси.

lotr_an
17.06.2007, 00:08
Мавпи з гранатою - то iнша тема!

п. Полковник вав - УКРАЇНСЬКОЮ мовою ! Вітаю ! примикаєте до наших рядів ?

та не всі мавпи :) деякі навіть без гранати :) а з кулеметами в очах :)

Полковник
17.06.2007, 00:09
але якщо я на головній - то будьте ласкаві, мадам, дотримуватися Правил. .
А я торможу, дальним мигаю - проезжай, козлуха!
Жена ругается...:):):)

lotr_an
17.06.2007, 00:11
не писані в нас ще правила на жаль :(. Сам порушую :( але ніколи в таких випадках не роблю загрози життю чи здоровю інших.

Полковник
17.06.2007, 00:12
та не всі мавпи :) деякі навіть без гранати :) а з кулеметами в очах :)

А Вы замечали, что когда женщина начинает вписываться в поворот, то всегда рот открывает? К чему бы это?
П.С. Умы не касается:)

lotr_an
17.06.2007, 00:14
А Вы замечали, что когда женщина начинает вписываться в поворот, то всегда рот открывает? К чему бы это?

ага і так язичком - еротичненько :) :scare:

Boris_Kiev
17.06.2007, 00:18
Мій молодший колега купив "Таврію". Водить пристойно. А його батько (офіцер у відставці), який керував (в тайзі) важкими тягачами та бронетехнікою, оперує лише такими категоріями:
1. Газ "в полик" або повністю скинути.
2. Якщо на шляху дерево (лось) - бойове завдання головніше !

Син вже втомився його перевиховувати.

lotr_an
17.06.2007, 00:21
І що п. Борис ще жива бляшанка?

Полковник
17.06.2007, 00:21
!

А "Таврия"? :)

Boris_Kiev
17.06.2007, 00:24
І що п. Борис ще жива бляшанка?
Жива! Коли той хлопець підходить до боса і щось шепоче йому на вухо, ми вже все розуміємо. Там 2 варіанти - жерстянщик або ходовик.
До того ж він у нас "field engineer" і без тачки йому ніяк не можна.

OldMan
17.06.2007, 00:57
Скажем наркотику НЕТ!

Boris_Kiev
17.06.2007, 01:01
Скажем наркотикам НЕТ! Геи и лесбиянки сегодня сказали на Майдане "СПИДУ-НЕТ!". А главный СэрГей еще и пел !

Liliyah Romanova
17.06.2007, 01:41
які їздять сьогодні по місту не має навичок і є гроші.
Ну, то вже місцева специфіка: машину доці купив, права купив, а "їздити" - не купив.

А взагалі є такі. Була у мене одна подруга. Вчилася їзди. Захоплено розказувала, як на практичних заняттях одного разу на червоному світлі не лише гальма та газ переплутала, а й очі руками закрила. :mad: І як таким права дають? Бо ж таки дають!
А старші жінки за кермом ц еокрема заввага. Вони ніби вміють їздити, а поведінка неадекватна.Тут що жінки, що чоловіки. За пенсіонерами та біля них їздити страшно. Їдуть так, ніби їм на той світ не спішиться ніби, але аварійні ситуації своєю "обережною" їздою таки створюють.

Liliyah Romanova
17.06.2007, 01:44
Жена ругается...
Мій чоловік би вас зрозумів і підтримав на всі 100%. :):):)

Samojlovu4
17.06.2007, 02:22
Ще я свої п`ять копійок вставлю. Різниця між чоловіком-водієм і жінкою-шофером таки є. Так, жінки більш дисциплінованіше і акуратніше їздять, але це зовсім не означає, що вони кращі водії. Жінка не проскочить на жовтий і при знаку "50" переважно їде "48", зате в стресовій ситуації кидає кермо, закриває очі і починає путати педалі...:scare:

А взагалі, по попередньому авті за деякий час за стилем їзди майже безпомилково впізнається жінка-водій. І по зустрічному: їде з дальними фарами, порівняєшся - точно, в 8 з 10 вuпадків вона...;)

Сам досить не комфортно почуваюся, коли керує автом жінка чи дівчина, хочеться пошвидше закінчити поїздку. А ще як за кермо тримається по-жіночому: великі пальчики рук не міцно руль обіймають, а лиш кокетливо зверху притримують...:)

Але заради об`єктивності мушу зазначити - в Німеччині повно жінок водіїв автобусів, а також шкільних бусів. Разів чотири бачив навіть жінок, які керували багатотонними фурами з прицепом. Тобто - професійні водії.

Капітан
18.06.2007, 09:11
уточніть у чому ви мене переконували п. Капітан? Томо же ви антифемініст? Ви принижуєте права жінок? не фер не фер п. Капітан.
Для пам"яті раджу їсти Стрийські яблука :) Хоча, зараз не сезон - тому беріть польські, але дивіться жиби були з хробаками - менше хімії ;)
Щодо антифемінізму - я особисто не визнаю ...ізмів у любих проявах. У цьому аспекті мене можна назвати любим анти....істом :)

Danilo
18.06.2007, 09:55
Во многих западных банках введены новые банкоматы, которые позволяют снимать деньги с кредитной карточки, не выходя из автомобиля. Изготовители этих банкоматов приготовили 2 инструкции по пользованию:

ИНСТРУКЦИЯ ДЛЯ МУЖЧИН:
1. Подъехать к банкомату
2. Опустить стекло
3. Вставить карточку в банкомат набрать ПИН Код
4. ввести нужную сумму
5. Поднять стекло
6. Отъехать

ИНСТРУКЦИЯ ДЛЯ ЖЕНЩИН
1. Подъехать к банкомату
2. Подать назад чтоб банкомат оказался напротив окна
3. Поставить машину на ручник, опустить стекло
4. Найти сумочку и высыпать ее содержимое на пассажирское сидение, чтобы найти карточку
5. Выключить радио
6. Попробовать вставить карточку в банкомат
7. Открыть дверь чтобы дотянутся до банкомата
8. Вставить карточку
9. Вынуть карточку и вставить ее правильной стороной
10. Перерыть сумочку, чтобы найти записную книжку, чтобы найти Пин код
11. Ввести Пин-код
12. Нажать Сброс и ввести Пин-код правильно
13. Ввести нужную сумму
14. Посмотреться в зеркало и поправить прическу
15. Забрать деньги и квитанцию
16. Снова высыпать все из сумочки, найти там кошелек и убрать деньги
17. Положить квитанцию в отделение для чеков
18. Поправить прическу
19. Проехать 5 метров
20. Подать назад к банкомату
21. Забрать карточку
22. Высыпать все из сумочки, найти футляр для карточек и положить туда карточку
23. Показать известным жестом руки, что вы думаете о мужчинах, скопившихся сзади вас в очереди
24. Завести заглохшую машину и отъехать
25. Проехать 2-5 км
26. Снять машину с ручного тормоза!!! :)

lotr_an
18.06.2007, 11:45
Для пам"яті раджу їсти Стрийські яблука Хоча, зараз не сезон - тому беріть польські, але дивіться жиби були з хробаками - менше хімії
Щодо антифемінізму - я особисто не визнаю ...ізмів у любих проявах. У цьому аспекті мене можна назвати любим анти....істом

проїхали. добре п. Капітан?

Капітан
18.06.2007, 12:06
проїхали. добре п. Капітан?
Вже забув і запив холодною мінєралкою :) Пиво не мона - на роботі...

zet
18.06.2007, 16:18
Во многих западных банках введены новые банкоматы
Данило, производитель просто пошутил, а вы?....
А то я по собственному опыту знаю, что любят подобные рассказки, как правило, очень неумные мужчины. Для них это способ самоутвердиться хоть таким образом. Был у нас такой "артист" с некрасивой-умницей женой, а на нем природа просто отдохнула (хотя, внешне видный мужчина). Жена, на курс младше него, сделала милому диплом полностью, одновременно ухаживая за ним и стирая пеленки ребенка. А затем, он с другом сел отмечать свой многолетний подвиг (5-ти летний курс образования на стационаре был преодолен за 9 лет), поливая грязью умственные способности всех женщин на свете.. Странновато это выглядело, я вам скажу...

Danilo
18.06.2007, 16:42
как правило, очень неумные мужчины.
Згоден Зета, але я навпаки розумний.:) Жінка за мене ніц не робила, її тоді в мене не було, а потім, коли було потрібно я купив їй пральну -автомат.:)
Нікого не хотів ображати, на відміну від Вас лише пригадав що є такий анекдот, ось і запостив, а що не смішно? Тоді поплакати можна, попускає.

Капітан
18.06.2007, 16:45
Згоден Зета, але я навпаки розумний.
Заметьте, это Вы сами сказали! Чтоб потом без никаких... :D

Danilo
18.06.2007, 16:48
Заметьте, это Вы сами сказали! Чтоб потом без никаких... :D
Смайлик бачили, то ж це теж жарт. Правий Мартіні коли каже що дехто втратив почуття гумору.:)

Капітан
18.06.2007, 17:29
Правий Мартіні коли каже що дехто втратив почуття гумору.
Іноді краще його втратити, аніж вміти висловлювати тільки смайлами, нє (с)? ;)

Капітан
20.06.2007, 13:13
Вчора почув від знайомих, які повернулися з відпочинку в Анталії.
Їздили вони відпочивати з малим (приблизно 10 років). В готелі де вони проживали, малий познайомився з своїм ровесником, з Москви. Недовго думаючи, дізнавшись що той з України, маленький росіянин заявляє:
- Украина не страна, а говно!
Наш відповідає:
- Україна гарна країна, це Росія г...

Слово за слово, почубилися хлопаки :) Батьки нашого патріота ледве їх розняли. Після чого підійшли до мами й тата росіянина з запитанням, чому вони так вчать свою дитину. Відповідь не отримали, - тим просто було по цимбалам, що про них думають інші.

Цікаво... в такому віці й така „свідомість” :D

Danilo
20.06.2007, 13:30
Кеп
І що саме прикольно, ці росіяни напевно є вихідцями з України.:)

Капітан
20.06.2007, 13:33
Я не знаю, якщо чесно :) Та й думаю, що мої знайомі це вже не вияснювали... Просто думаю, що якби моя дитина щось подібне сказала про любу країну - я би відреагував - негативно.

Danilo
20.06.2007, 13:37
Ну, як їм по телеПутінвізору показують, та коментують, то ж воно такі схоже на е... г...

lotr_an
20.06.2007, 14:56
коли людина перелопатила всы пошуковики ы не знайшла помоггти завжди можна,а коли вона лынуэться натиснути на гугл то помагайте ъй самы

та вся суть у добровілній допомозі. ящо знаю то поможу не залежить від того лінива ця людина чи ні - це я не знаю.

я раніше ще більший тупак був. просив - терплячі люди пояснювали. як ви не терплячий то не треба взагалі відкликатися :)

це як їдеш на дорозі сам попросився - когось пустив, як ви так і вам (навіть не повязані між собою люди :))

lotr_an
21.06.2007, 00:42
невинне питання :)

яка різниця між модератором і супер модератором? як ним стати не питаю :)

Liliyah Romanova
21.06.2007, 01:23
Супермодератор може редагувати всі гілки на форумі. То все.
Як стати не питайте. Я от одну добу на форумі не була, приходжу, а тут такі зміни. Навіть не спиталися, чи хочу. Ну, але нічого, може, ті, кому супермодераторки в горлі кісткою стоять, на мене перекинуться, то Уму не діставатимуть. То мене тішить (якщо так буде, звичайно). :)

lotr_an
21.06.2007, 01:28
супермодераторки в горлі кісткою стоять

не розумію чого б це мали. такі хороші дівчата, еге, пардон, дами :)

Liliyah Romanova
21.06.2007, 01:33
не розумію чого б це мали. такі хороші дівчата, еге, пардон, дами
Були у нас такі диваки. :)
А взагалі, думаю, то адміну тоді простіше, бо супермодератори можуть більше роботи робити, а його тоді менше смикатимуть. :)

Boris_Kiev
21.06.2007, 07:15
Супермодератор може редагувати всі гілки на форумі. То все.
Як стати не питайте. Я от одну добу на форумі не була, приходжу, а тут такі зміни. Навіть не спиталися, чи хочу. Ну, але нічого, може, ті, кому супермодераторки в горлі кісткою стоять, на мене перекинуться, то Уму не діставатимуть. То мене тішить (якщо так буде, звичайно). :)

Можна поофтопити ? Розповім таку історію:
Якось прийшла на ТВ проходити практику дуже інтелігентна дівчина – майбутній звукорежисер. Перше завдання – транслювати чемпіонат з водного поло. Мікрохвон коментатору, мікрохвон суддям + 2 «шумовики» (плескіт води).
Раптом телефонує зі студії головний редактор і лає дівчину:
- Ти чому пускаєш в ефір всі матюги ???
- А хіба були матюги ? Я не помітила !
- Звукорежисер повинен знати ВСІ матюги !

І далі – до мене:
1. Постав подалі від басейну миску з водою перед мікрохвоном, нехай технік рукою імітує плескіт.
2. В перерві признач когось, щоби навчив дівчину усім матюгам.

Отакі реалії життя, шановна Ліліє ! І редактор мав рацію. . .

afterstep
21.06.2007, 08:21
То мене тішить (якщо так буде, звичайно).

Лілю, щоб вас потішити - я готовий ;) з чого починати?
2. В перерві признач когось, щоби навчив дівчину усім матюгам.

Boris_Kiev
21.06.2007, 08:27
Призначаю Afterstep'a інструктором Лілії.

З чого почати ?
З літери "А".

afterstep
21.06.2007, 08:35
Boris_Kiev, ну нашо так відразу - "забаньте його!"

levandivka
21.06.2007, 08:39
З чого почати ?
З літери "А".
А куррр...
ТАК?

Boris_Kiev
21.06.2007, 09:14
Boris_Kiev, ну нашо так відразу - "забаньте його!" Так можна в приваті. Скидайте лінки на надиктовані аудіофайли :)

А куррр...
ТАК?
Можна й так.

Як в дитячому анекдоті: на літеру Л - "ліліпут з отаким ....!"

Капітан
21.06.2007, 14:39
Гілка "Ремонт" знаходиться у розділі "Дівчачі посиденьки". Хлопи, не встидно?

levandivka
21.06.2007, 18:34
у розділі "Дівчачі посиденьки". Хлопи, не встидно?
Люблять дівчата обговорювати...
Чим би дівча не тішилося, аби...

Liliyah Romanova
23.06.2007, 07:49
Лілю, щоб вас потішити - я готовий з чого починати?
Дякую. Вже потішили. Починаєте (продовжуєте) з того, про що я написала: все, що погане подумаєте про Уму, казати мені, хороше - їй. :D:D:D:D Неуважно читаєте? ;)
Призначаю Afterstep'a інструктором Лілії.
Я, звичайно, вдячна за турботу, але бачте, на філології тепер така політика, що матюки треба знати (та ще й у всіх слов'янських мовах). Так що то хіба мене до когось інструктором приставляти. Можу розказати, яких слів у яких мовах вживати не можна. :) Важливо одне правило пам'яти: знати не значить вживати. ;)
А куррр...
ТАК?
От з вас і почнемо. Евфемізми:
куртка
куртка водна
курча (таке жовтеньке та симпатичне)
ну і вже зовсім польське: кур Варшава нє ходує. ;)

:D:D:D:D:D
Ой, хлопці насмішили.
Борисе, поки ви на форумі, я не пропаду. Лиш сильніше рукою по мисці з водою плескайте! ;):):):)

Liliyah Romanova
23.06.2007, 07:57
Чим би дівча не тішилося, аби...
Аби лиш хлопа не чіпало і телевізор не заступало... ;)

пупер
23.06.2007, 08:34
Аби лиш хлопа не чіпало і телевізор не заступало... ;)
комп’ютер не рухало....

Liliyah Romanova
23.06.2007, 08:39
комп’ютер не рухало...
А я то думаю, чого мені на Миколая лептоп подарували... :D:D:D

Капітан
23.06.2007, 11:57
Поверьте мне, что женщина гораздо лучше компьютера, даже если это Ваша жена! Главное в нужный момент подключить воображение :)

lotr_an
23.06.2007, 13:24
Люди привіт!

то тільки я не міг вчора весь день на форум зайти? куднот файнд сервер і все. і львівпорт не відкривався.

levandivka
23.06.2007, 13:26
Спати уночі треба, тоді й в двері попадатимете! :cowboy:

afterstep
23.06.2007, 13:43
Можу розказати, яких слів у яких мовах вживати не можна.

щось нагадалося...
Чим різницця мат а діамат?
нагадаю - діамат - діалектичний матеріалізм. Колись був "профільним" предметом для всіх наук. "задовільно" з діамату могло конкретно попсувати кар'єру...

lotr_an
23.06.2007, 13:44
Спати уночі треба, тоді й в двері попадатимете!

о які ви люде злі :) напевно ніч не спали?

lotr_an
23.06.2007, 13:46
Главное в нужный момент

зробити апгрейд...

levandivka
23.06.2007, 13:52
Після доброго пива, у добрій компанії, завжди відмінний сон (до 5.00)

lotr_an
23.06.2007, 13:57
а якщо серйозно. п. Левандівко ви вчора нормально заходили на сайт?

levandivka
23.06.2007, 13:59
Ну ТАК! Годину читав архів Курилки.
і ніфіга не зробив, як наслідок...

Полковник
23.06.2007, 14:10
Ну ТАК! Годину читав архів Курилки.
і ніфіга не зробив, як наслідок...

Это где, где АРХИВЫ?
Как попасть туда?

Полковник
23.06.2007, 14:11
зробити апгрейд...

АПГРЕЙД - ФИГНЯ!!!!
Поверьте, сделавшему!

levandivka
23.06.2007, 15:51
Это где, где АРХИВЫ?
Как попасть туда?
Тутечки (http://forum.lvivport.com/vbshout.php?do=archive)
/Прізвище і званіє називати необов'язково./

levandivka
23.06.2007, 15:56
АПГРЕЙД - ФИГНЯ!!!!
Поверьте, сделавшему!
Луччє сходити на виставку? ;)

пупер
23.06.2007, 16:12
АПГРЕЙД - ФИГНЯ!!!!
Поверьте, сделавшему!
так а що ви пропонуєте?.....

levandivka
23.06.2007, 16:18
Бавитися з налаштуваннями?
І звернути увагу на безперебійне живлення!

lotr_an
23.06.2007, 16:22
Бавитися з налаштуваннями?

еее... це як в анегдоті...: всю ніч програвся з мамкою :)

lotr_an
23.06.2007, 21:30
пупере навіщо дійсно ті аватари, як вони міняються кожні пів години...

lotr_an
23.06.2007, 22:26
мені аватар пупера чомусь постійно читається : не жуй еті аватари :)

Danilo
25.06.2007, 13:58
Данило, ти колись і мене під штраф підставив...

Може й було, не пам’ятаю. Але тут і я гірчичника маю, і є за що. Читач з Полковникам спровокувли таки, вони майстри. Далі слідує неперекладний набір слів російською мовою вивчених у РА.:) Для Левандівки пояснюю, це http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=92466&postcount=55 (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=92466&postcount=55)
був жарт у відповідь на хамство і не треба за ЦЕЙ хоча б допис давати красну картку, або вже баньте, «раз пашла такая п’янка».:)

levandivka
25.06.2007, 14:07
Я нині ніц не роблю, тілько читаю ваші жарти-перепалки, всьо бачу.
А красна - за повторне.

Boris_Kiev
25.06.2007, 16:14
Мій молодший колега купив "Таврію". Водить пристойно. А його батько (офіцер у відставці), який керував (в тайзі) важкими тягачами та бронетехнікою, оперує лише такими категоріями:
1. Газ "в полик" або повністю скинути.
2. Якщо на шляху дерево (лось) - бойове завдання головніше !

Цитую сам себе і додаю: колега знову відпрошується...
- Що на цей раз ?
- Батько різко скинув газ і в нього проскочив ремінь ГРМ.

Danilo
25.06.2007, 16:19
різко скинув газ і в нього проскочив ремінь ГРМ.
А що таке можливо, чи тільки на "Таврії". Питаю, бо в мене ланцюг металевий і не проскакує.:)

Boris_Kiev
25.06.2007, 16:33
Ремінь проскочити може де завгодно. І просто від старості при інтенсивному прогазовуванні, і при запуску двигуна з буксиру. Тому ремінь треба міняти частіше. ніж приписано інструкцією (десь на 60% штатного терміну життя).

Ланцюг може:
1. луснути
2. проскочити, якщо виб"є плунжер "натяжителя"
3. якщо розшплинтується "зірочка" розподільчого валу.

Mattilainen
25.06.2007, 20:20
2. проскочити, якщо виб"є плунжер "натяжителя"
Натягувача. Нє? :)

Boris_Kiev
25.06.2007, 20:24
Звичайно, натягувача. Механічно так надрукував. Дякую за пильність. :)

lotr_an
25.06.2007, 21:50
Ні ну понеділок дійсно важкий день!

стільки злющих людисок! :p

Капітан
02.07.2007, 15:10
Ага, 14 липня :D

Meg
02.07.2007, 15:12
Ну чого знущаєшся?Я так можу і образитися.А тоді я тобі тої кави ніколи не забуду!Будеш кожен день отримувати повідомлення "з привітом"
.Тіко не штирнайцятого!!!(((

Капітан
02.07.2007, 15:14
Не ображайся Мег, в мене просто відпустка з 14-го планується, а так я кожен вечір так зайнятий, що просто торба... Хіба завтра десь о 21-й буду вільний в центрі міста, 50/50...?

Meg
02.07.2007, 15:17
Завтро я зайнята all day!Можна після твої відпустки.Якщо я ше тоді буду у Львові.А куди їдеш?Не переживай,я туди не поїду?)))

Капітан
02.07.2007, 15:18
Ти впевнена? :D В Шацьк...

Meg
02.07.2007, 15:21
Ха-ха!:D :D :D :D Ой,розсмішив!Серйозно,ржунимагу!!!:D :D :D :D
Ладно,проїхали!А може і приїхали?:clapping: Та нє,не знаю,я вже була цього року.Я вже комарів годувала.Але хто його знає.:radist:

Капітан
02.07.2007, 15:24
Мене комари не кусають - я не смачний :) Шацьк люблю більше ніж море - вода чистіша, рибалка, гриби, в любий час на хаус можна втекти...

Meg
02.07.2007, 15:27
А я і то і то люблю!І там і там комарі!Ок,я втікаю!Йду лікувати д_И_пресняк роботою)))

Danilo
02.07.2007, 17:43
Шкода, але я більше поважаю людей з власною позицією
Тоді я повинен заслужити на повагу у Ваших очах, хоча повірте мене це не обходить. Я тут не для того, щоб перейматися цим. Форум не дзеркало, щоб в нього дивитися. А ось Ви як раз намагаєтеся образити, чи спровокувати мене на образи, тож повідомляю мені начхати. А ще Ви намагаєтеся сподобатися, назбирали з усього світу цитат, та вставляєте їх здебільшого не за призначенням.:)
Я не депутат, дописую на форумі за власним бажанням, мені ніхто не вказує як це робити, не платить за це гроші, хоча Вам цього ніколи не збагнути, я розумію.:D

Danilo
02.07.2007, 18:11
А козачек то - засланий!:radist:
Ну звісно ж, якщо гарний спец, тоді й одразу засланий.:) Доречи з голландцями розмовляв мій начальник, треба визнати що він дійсно фахівець. І таких багато на Україні.

Полковник
06.07.2007, 18:50
[Нині 11:13] Капітан (http://forum.lvivport.com/member.php?u=17): Знаю прекрасный способ разжиться кармой (для тех кого это интересует) ;)

И я тоже узнал!
Надо быть либо Борисом, который из Кыиева, или Данилой, который тоже себя презинтует, как из Кыиева, и хвалить друг-друга за каждый ДОПЫС!
Братва, айда со мной хвалиться! :)

"Кто похвалит меня лучше всех...." (с)

Liliyah Romanova
06.07.2007, 18:54
"Кто похвалит меня лучше всех...." (с)
Полковнику, переїжджайте до Києва, а ще краще до Львова, вам карма зразу ого-го як підійметься. ;):):)

Полковник
06.07.2007, 18:54
Лиля, да куда мне-то с моей КАРМОЙ! Через границу с ТАКОЙ не пускают!!! :):):)

levandivka
06.07.2007, 19:47
Через границу с ТАКОЙ не пускают!!!
прихватите Полоний - и все дела... Честь отдавать будут, до самого Михайловского.

Полковник
06.07.2007, 19:50
прихватите Полоний - и все дела... Честь отдавать будут, до самого Михайловского.

Как-то "шутку" Вашу не понял.... не дошло....;)
Виноват!

Полковник
06.07.2007, 19:55
Это Вы в ШКОЛУ входите?

levandivka
06.07.2007, 19:57
Шо значити читатєль КП...
Шутки о Луговом ишо долго гулять будуть.

levandivka
06.07.2007, 20:02
в домик входите?
Ета же Школа в ШГ.

vasili
06.07.2007, 20:08
Это Вы в ШКОЛУ входите?
Напрасно иронизируеш, це в Мигово.

Полковник
06.07.2007, 20:12
Напрасно иронизируеш, це в Пирогово.

иронизируеТЕ!

vasili
06.07.2007, 20:16
иронизируеТЕ!
Чому "ТЕ" воєнний? я не хам но гляди на твой пост там явна ирония а я не люблю такого!

Полковник
06.07.2007, 20:19
Чому "ТЕ" воєнний? я не хам но гляди на твой пост там явна ирония а я не люблю такого!

НЕвоенный!:D
Тренируйся с Капитаном! (хотя, как терпит - не понимаю!)
Я уже старенький, не приставай, своих придурков пруд-пруди,

vasili
06.07.2007, 20:24
Тренируйся с Капитаном! (хотя, как терпит - не понимаю!)
Я уже старенький, не приставай, своих придурков пруд-пруди,
Ну чого ж!
Я не з ким не тренуюсь!
Капітан хай буде здоровий!
А ви "стареенький" придурками та дурками не розбрасуйтесь краще збережетесь...

Полковник
06.07.2007, 20:26
Как скажете!
Спасибо, невоенный!

Черешенька
06.07.2007, 20:27
Веселі ви хлопці, однако :):):)! Так мило собі спілкуєтесь!

vasili
06.07.2007, 20:29
Спасибо, невоенный!
Власне скажіт чого вам той мілітаризм так до серця припав, це якась тенденція....ці шо?

Полковник
06.07.2007, 20:30
Власне скажіт чого вам той мілітаризм так до серця припав, це якась тенденція....ці шо?

?????????????????????????????????????????????

vasili
06.07.2007, 20:33
?????????????????????????????????????????????
Маю на увазі майже всі російськомовні (гомінкі форумчани ) воєнні...діти окупантів ностальгують!

Melown
06.07.2007, 20:50
http://mail.google.com/mail/?ik=16b4cfcf28&view=att&th=1139ca0dcf32a698&attid=0.1
Я той, що зліва...:cowboy: :cowboy: :cowboy:

vasili
06.07.2007, 20:59
http://foto.radikal.ru/
шановний чернівчане ви не то робите ось за цією.... загрузіт та силку копіюйте...

Полковник
06.07.2007, 21:01
http://mail.google.com/mail/?ik=16b4cfcf28&view=att&th=1139ca0dcf32a698&attid=0.1

:cowboy:

пупер
06.07.2007, 21:12

це де: зліва?.....

vasili
06.07.2007, 21:16
Перекур у курилці. Сам ше з капітаном покинув...:bazar:

vasili
07.07.2007, 15:45
А ти серйозний товариш
Супер пупер пістолет а у нас університет!

Meg
07.07.2007, 16:26
2 Полковник:
Як,де змокла?В місті змокла!Але то того варто було!)))

vasili
07.07.2007, 16:35
Як,де змокла?В місті змокла!Але то того варто було!)))
На вас був шолк? Мадмуазель де блек?

Meg
07.07.2007, 16:45
Нєєє,не було.Я дуже рада за неї і за себе,мені подобаються її сережки по всьому тілі.

vasili
07.07.2007, 16:53
по всьому тілі.
Ой Бог мене покарає за такі думке!

Meg
07.07.2007, 16:57
Може і покарає.

vasili
07.07.2007, 16:59
Може і покарає.
В цьому життю я не програю ні кому мег!

Meg
07.07.2007, 17:09
Шо?Я ніфіга не розумію.До чого це сказано?

vasili
07.07.2007, 17:12
Шо?Я ніфіга не розумію.До чого це сказано?
Мег за Ніцше я самий Бог, і програти не ахті який!

Meg
07.07.2007, 17:24
Оооо,так,вже релігія,фільозофія...Там гілочка окрема є,до речі.Ага,вище на форумі!

vasili
07.07.2007, 17:53
Оооо,так,вже релігія,фільозофія...Там гілочка окрема є,до речі.Ага,вище на форумі!
Окейно! МЕГочка добрі речі мают завше місце у спіску!

vasili
08.07.2007, 01:16
Просто супер.
Просто пуперово перміг КЛІЧКО, як гуцул москалів у войні.

zet
08.07.2007, 08:59
Так що й отой негр теж москалем був?!!! :eek: :8: :D :D

Полковник
08.07.2007, 09:40

Эхха, жалко паренька. Такой молодой, а так много пьет. Жалко.

levandivka
08.07.2007, 09:59
так много пьет. Жалко
То ж не з горя, а від радості...
Не шкодуйте горілки, Полковнику...

Полковник
08.07.2007, 10:10
То ж не з горя, а від радості...
..

Печень об этом знает?

levandivka
08.07.2007, 10:31
Усьому - свій час (і діагноз, правда, Степаничу)!

vasili
08.07.2007, 11:51
Эхха, жалко паренька. Такой молодой, а так много пьет. Жалко.
Вы что наркологом прописаны? Чья корова мычала б!

zet
08.07.2007, 11:58
vasili, полегче... Тон немного потише пожалуйста, вам ведь не хамили и не тыкали..

Полковник
08.07.2007, 11:59
Чья корова мычала б!

Ой, а что такого Вы про меня знаете?
Кстати, может Вам бы подучиться чуть-чуть? А?

vasili
08.07.2007, 12:08
Ой, а что такого Вы про меня знаете?
Палковнік, знаю вас как, такого, старринького смазлівого старикана с сабачим аватаром... представление имееться...

vasili
08.07.2007, 12:11
Кстати, может Вам бы подучиться чуть-чуть? А?
Диверсионній ві наш... вот скажиТЕ старій вояка, сколько нінче платят падрівателям спокойствія ... ?

zet
08.07.2007, 13:40
Диверсионній ві наш... вот скажиТЕ старій вояка, сколько нінче платят падрівателям спокойствія ... ?
Так це ви признавайтеся, бо спокій на цій гілці ви порушили, а не Полковник... Прямо з самого ранку...
http://s7.rimg.info/c8e189600ae3f5b51b4c11d3ac9ef652.gif (http://smiles.33b.ru/smile.77969.html)

levandivka
08.07.2007, 14:04
Всьо! пішов "вЄдомость" шукати?
Чи декларацію заповнює?
В магазин дьорнув?

vasili
09.07.2007, 10:30
Ой як добре на роботі. І знову робоча неділя буди бити ключом.

levandivka
09.07.2007, 10:33
робоча неділя буди бити ключом
По кокому місцю?

vasili
09.07.2007, 10:43
По кокому місцю?
Домашньому.
А в переносному сенці по тим місцям якими ми зацінювалися у вихідні: 1. театри, музеї,виставки.
2. коханки та їхні подруги.
3. та часи життя за аналізом вин.

vasili
10.07.2007, 12:26
Левандівка, самий оригінальний район в нашому місті. І ви ще не раз будете вражені
А тепер ясно чому такий цимес...ваша логіка чарівна пані Nadin. тоді в києві було б так пан "Липки"

Nadin
10.07.2007, 12:52
А тепер ясно чому такий цимес...ваша логіка чарівна пані Nadin.
Ну-ну пан Василю, шо Ви мали на увазі. Логіка така дорогі нельвівяни: Якщо людина позиціонує себе в ніку з цим, значить він є невідємною і повязаною частиною цього, любить і гордиться цим. І жарти треба розуміти.
тоді в києві було б так пан "Липки"
Тільки якщо людина сама цього захоче.
Я кмітлива, але що таке

ясно чому такий цимес., розшифруйте, пане Котку.

vasili
10.07.2007, 12:59
Це власне чернівецький фолькльор. Знаєте нас ауреїв багато було, то з тих часів.

Капітан
10.07.2007, 13:04
Все життя думав, що цимес - це еврейська страва... виявляється, чернівецький фольклор... Прикольно! :)

Nadin
10.07.2007, 13:06
Запрошуєм на Левандівку пане котку!

vasili
10.07.2007, 13:08
Запрошуєм на Левандівку пане котку!
Добре, обов"язково прийду не тіке туди але є ше місця любі мому серцю...

Boris_Kiev
10.07.2007, 13:09
"Сладкий цимес - это прелесть,
Но сегодня он горчит.
В нем искусственная челюсть
Деда Пульмана торчит!"

Nadin
10.07.2007, 13:10
Все життя думав, що цимес - це еврейська страва... виявляється, чернівецький фольклор.
Дві хвилини назад перший раз почула це слово, а тепер стільки інформаціїї.
То ви пане Василю мою логіку з тортіком порівняли:D

vasili
10.07.2007, 13:12
Все життя думав, що цимес - це еврейська страва...
Так ви не помилялись вона дійсно уарейська.
Але! ... "оригінільний та інтелектуальний" товариш капітан словом "цимес" можна сказати дуже багато чого!

Капітан
10.07.2007, 13:28
Словом "Вася" також можна багато сказати ;)

vasili
10.07.2007, 13:30
Словом "Вася" також можна багато сказати
Скажіть зробіть милість тим паче шо мене звать Васіліка.

Полковник
10.07.2007, 13:33

Оба-на! Это что ж ТАКОЕ??????
Девушка?

Капітан
10.07.2007, 13:34
Так треба було зразу сказати, що ви - дівчинка! Нащо стільки голову морочити?
ЗІ: (замріяно) блондинка? ;)

vasili
10.07.2007, 13:41
http://slil.ru/24614560так отсей во замене відповість тим хто ... рахуэ шо я дівчина це по румунськи.

Полковник
10.07.2007, 13:44
ЗІ: (замріяно) блондинка? ;)

Ой, да боросьте Вы!
Какая разница!
Вы на ноги, на ноги смотрите и на руки, на пальчики!
П.С. (ворча) учишь, вас, учишь....

Гуцулка
10.07.2007, 14:01
Я кмітлива, але що таке

, розшифруйте, пане Котку.[/QUOTE]

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%81

Моя покійна бабуся коли хтіла сказати про найкраще , говорила - цімес.
Смачного!:y:

vasili
10.07.2007, 14:10
Да-да те є правда, я теж так говорю, дуже вдало вписується до інших діалектів, якими я захоплююсь, можна фанатію!

Liliya
10.07.2007, 14:12

Так, так, познущалися ви над нами, ДІВЧИНО ВАСІЛІКА!!!

Nadin
10.07.2007, 14:17
Смачного!
Гуцули нас, а галичани вас - і так багато чого навчимось, а скільки дізнаємось:clapping:

vasili
10.07.2007, 14:18
ДІВЧИНО ВАСІЛІКА!!!
А что? Над кем над вамі? Мене дійсно звуть іноді Васіліка та Васелуашвілі ше, один жид кличе мене Бейзіл,мати називала Васильок,дівчина кличе Васінька, не розумію шо вас поважна пані дивує?

Liliya
10.07.2007, 14:25

Саме з цього допису я зробила висновок, що ти дівчина

Гуцулка
10.07.2007, 14:27
http://slil.ru/24614560так отсей во замене відповість тим хто ... рахуэ шо я дівчина це по румунськи.

Я Вас дівчиною не вважала,але мушу визнати ,що бути нею-прекрасно!так що дарма Ви так брутально реагуєте.:)

Nadin
10.07.2007, 14:33
Ой Василі доболтаєшся.

Полковник
10.07.2007, 14:34
але мушу визнати ,що бути нею-прекрасно!

Вы о сексе? :cowboy:

vasili
10.07.2007, 14:35
Моя Буна казала Vasilica Popushol на укр мові Малюк Василько!
У нас така земля шо українці знают румунську а румуни українську, шо я зроблю вже років 600-700 таке......

vasili
10.07.2007, 14:37
Ой Василі доболтаєшся.
Як Воланд прийшов подивитись на скільки змінився світ з того часу коли він був тут ввостаннє...

Гуцулка
10.07.2007, 14:38
Гуцули нас, а галичани вас - і так багато чого навчимось, а скільки дізнаємось:clapping:

а хіба львів'яни не лемки?Чи Ви когось іншого назвали галичанами?А якщо бути точнішою , то я-етнічний бойко.:)

Liliya
10.07.2007, 14:38
Моя Буна казала Vasilica Popushol на укр мові Малюк Василько!
У нас така земля шо українці знают румунську а румуни українську, шо я зроблю вже років 600-700 таке......

Зрозуміло. Найщіріш вибачення приймаєш?:)

vasili
10.07.2007, 14:42
Найщіріш вибачення приймаєш?
Авжеш приймаю!:)

Nadin
10.07.2007, 14:59
а хіба львів'яни не лемки?Чи Ви когось іншого назвали галичанами?
То ви у Василі запитайте, він себе до галичан не приписує:D

vasili
10.07.2007, 15:13
То ви у Василі запитайте, він себе до галичан не приписує
Ні не приписую, навіть можливості такої не мав... ніколи Мати і Я вчилися у Львові, от і все. Я себе прописую на ЛФ як Чернівчанина. На рахунок Huzulen,Boykie,lemke, скажу так Карпатська Україна переважно цими етносами виділяється. Взагалі маю мету стати справжнім гуцулом, то є хоч одягнутися як вони.

bora
10.07.2007, 15:18
Взагалі маю мету стати справжнім гуцулом, то є хоч одягнутися як вони.

Котик у гуцульському строї. ох як файно, мабуть. виглядає!:)

vasili
10.07.2007, 15:24
Котик у гуцульському строї. ох як файно, мабуть. виглядає!
Давно хочу придбати шось чисто таке ну знаєте...гуцульське і от на свято в неділю по центру міста вийте... ох то відчуття напевно, кльове!
Впевнений шо все ж таки відчую цей смак підйому гідності за свою як то кажуть землю, але без пафосу дійсно маю таку мету...!

Капітан
10.07.2007, 15:32
Купи футболку з написом "Дякую Богу що я не москаль", і будеш мати смак підйому гідності без пафосу :D

vasili
10.07.2007, 15:34
Купи футболку з написом "Дякую Богу що я не москаль", і будеш мати смак підйому гідності без пафосу
Где будь ласка підскажи вул. магазин і т.д. і т.п.?

Капітан
10.07.2007, 15:36
Где будь ласка підскажи вул. магазин і т.д. і т.п.?
Вернісаж

bora
10.07.2007, 15:38
Давно хочу придбати шось чисто таке ну знаєте...гуцульське і от на свято в неділю по центру міста вийте... ох то відчуття напевно, кльове!
Впевнений шо все ж таки відчую цей смак підйому гідності за свою як то кажуть землю, але без пафосу дійсно маю таку мету...!

В нас це зараз дуже популярно. На хрестини вже можна немовлятам вишиті сорочечки придбати на Вернісажі. Он одружуються в нац.строї вже. Гарно

vasili
10.07.2007, 15:38
Вернісаж
Добре....... куплю зроблю фотку і виставлю на гілці як не заперечуєте?

vasili
10.07.2007, 15:43
Та мені Миколайчук подобається у вишитій сорочці біля річки!

Гуцулка
10.07.2007, 15:51

Вам треба поїхати в гори! поспілкуватись з гуцулами-який колорит! Вони дуже щирі і безпосередні,злиті з природою.Їм можна позаздрити.
Не знаю що пропонує Вернісаж , але аби спробувати відчуття ,що омріюєєте , треба придбати щось самобутнє,а не стилізоване.Таке можна придбати тільки в горах.Косів,Верховина,або відразу за перевалом.
Запевняю,про такий відпочинок не пожалкуєте!

bora
10.07.2007, 15:53
Добре....... куплю зроблю фотку і виставлю на гілці як не заперечуєте?

Просимо-просимо))

vasili
10.07.2007, 16:05
Просимо-просимо))
Добре-добре!....тільке знаєте добре було б шоб би не чорні боя футболки чорні у літку шос не це, не люблю!

Черешенька
13.07.2007, 16:49
Василю, то є все файно, тільки пивом на роботі не зловживай ;):);)!