Показати повну версію : ОФФтоп
Сторінки :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
Валуєв здує. Кличко відішле його в нокаут, а така купа мяса вже не підніметься.
І ще одне : нафта і газ Валуєву не поможуть.
Пересвет
12.03.2007, 15:22
Эхх, Миха, Миха и не таких как Кличко обламывали :)
Может пусть откажется, как никак свой. родной. Жалко же его...
Жалко у пчелки, Пересвет :) Если бы на борьбе - не вопрос, Валуев бы выиграл. Кличку достаточно будет просто держать дистанцию и соблюдать технику.
Эхх, Миха, Миха и не таких как Кличко обламывали :)
Может пусть откажется, как никак свой. родной. Жалко же его...
Валуєва пожалій. Бо він як буде падати, то може землетрус бути у Москві.:D
Пересвет
12.03.2007, 16:05
Ребятушки, честно говоря ни Валуев, ни Кличко в данный момент в технике проигрывают молодому Тайсону или Холлифилду. Валуев намного тяжелее Кличко. Тот просто выдохнится держать 170 кг. на себе. Возможно Кличко сможет выиграть по очкам, но не нокаутом. Это факт.
Модератор Ума на сусідній зачиненій гілці запитує:
"Слова пісні Івасюка у гілці про Івасюка у розділі Історія - це злісний оффтоп і спам?"
На мій погляд, почуття міри в поняттях "оффтоп" і "флуд" важко порівнювати, якщо мова йде, скажімо, про вишукані дописи дописувача Невстранец. Його флуд чи оффтоп чи не змістовніші за суть дописів багатьох інших. :) Без образ.
Не до мене питання, але я сказала би що то таки був оффтоп, не дуже доречний в розділі "Історія".
Інакше, чи десяток повтанських пісень та поетичних поем про боротьбу партизанів із совіцькими військами на гілці "УПА" в розділі історія - будуть доречними?
На гілці "Голодомор" можна було би запостити чимало пісень, віршів і картин про голодомор - але ж гілки створюються для дискусій на винятково історичну тематику.
Якби я на гілці про історію захопилася раптом і написала би зайвого (на погляд модератора того розділу), та отримала би попередження у приват - ніколи б не стала обурюватися, я себе знаю. Навпаки, знітилася б. Просто мовчки створила би гілку на розділі "Мистецтво" і перенесла би те все туди, може, з якимись коментарями на початку гілки, поясненнями.. та й усе.
Але то я і мої уявлення про ієрархію стосунків на форумі. І про дон-кіхотство теж.
Я вже писала і не хотіла би повторюватися - у кожній дії кожен бачить те, що налаштований побачити.
Ребятушки, честно говоря ни Валуев, ни Кличко в данный момент в технике проигрывают молодому Тайсону или Холлифилду. Валуев намного тяжелее Кличко. Тот просто выдохнится держать 170 кг. на себе. Возможно Кличко сможет выиграть по очкам, но не нокаутом. Это факт.
Хе-хе. Як би не так. Тайсон мав свій час, але його техніка не дуже вражає.
Viktoria Jichova
12.03.2007, 16:20
Фрезіє як завше має рацію. Питання лише в чому: хто справді робить "бурю" у стакані. Чи модератор, котрий має право попередити учасника за недоречність дописів у гілках з конкретними темами, а чи учасник, котрий це попередження сприймає як особисту образу? Як щодо об´єктивності, то давайте справді будемо об´єктивні і розберемося: а з чого, власне, все і почалося?
Mені теж модератор Пай постирав деякі дописи та надiслав попередження - але я не обурювалася, так само, як Мартіні зaкрив гілку "запитання". Адміністратору та модератору має бути видніше доречність того чи іншого вчинку учасника.:)
Пересвет
12.03.2007, 16:23
Это точно. С паем не поспоришь.. Захотел удалил, захотел - наказал. Модератор как никак... :)
Viktoria Jichova
12.03.2007, 16:26
Перєсвєте, принаймні був порядок. І не думаю, що він це робив так, щоб образити когось. І ніхто не обурювався, бо знали, що ті, хто ображали когось усвідомили, що вони не праві.:)
Пересвет
12.03.2007, 16:33
Вика, для меня уж лучше Пай, нежели неадекватный Борис. А модераторы должны быть, иначе форум превратится в произвол.
Viktoria Jichova
12.03.2007, 16:39
Пєреєсвєт, ну а я про що?;) Модератори нам дуже потрібні, головне, щоб були об´єктивні, а не упереджені та заступалися за своїх улюбленців. А то про рівність стосовно інших учасників форуму і немає що говорити.:)
Віка, а у Вас є улюбленці?:rolleyes: (Ви ж модератор:) )
Є, Мих, наприклад. :p
Viktoria Jichova
12.03.2007, 16:56
Є, але це не має ніякого відношення до модерування.:) Але який там з мене великий модератор? Маю під оглядом 1 розділ "пpо це" та й то ще ділимося ним з Лілею, Зет та Умою.:)
Але до теми. Якщо ж я висказуюся ось тут стосовно ситуації на форумі, то лише з позиції учасника. Якщо я щось зроблю як модератор, то завжди поясну чому, підготовлюючи до цього свого опонента наперед попередженнями. Якщо не зрозумів і повторює свої вчинки далі, тоді вже приймаю рішення. Так було з гілками, котрі мені довелось закрити. Але це єдині 2 випадки, коли я вжила свою модераторську функцію.
Всі Ви жінки такі... хитрі :)
- Галя, ти вмієш співати?
- Та йой Іване, хіба на забаві, і то коли вина два грами вип"ю... Ти краще не питання дурні задавай, а йди он ринву напростуй бо як дощ йде то підвал заливає, вся бульба вже мокра...
:)
Пересвет
12.03.2007, 17:03
Ох, Мих! Ну и выдумщик :) Оказывается вы любимчик? И чей же?
Viktoria Jichova
12.03.2007, 17:05
Всі Ви жінки такі... хитрі
Капітане, тут ніякої хитрості немає: просто відповіла чесно так, як воно є. Ну де ж тут жіноча хитрість?;) :)
Ну де ж тут жіноча хитрість?
Що, чоловік форум почитуе? Ага-а-а... :D
Справа в тому, що крім ЧУЖОГО оффтопу і спаму варто помічати СВІЙ оффтоп і спам! А тут виявилися подвійні підходи, бо звісно, що модератор має право, але те право не має права керуватися власною суб"єктивністю. Чи на цій гілці про Івасюка пісня Червона рута - була перша і єдина? і чи тільки Оля постила такий "злісний оффтоп" там?
п.с. то я дівчатам відлповіла :)
Viktoria Jichova
12.03.2007, 17:11
Що, чоловік форум почитуе? Ага-а-а... :D
Капітане, як я вже колись казала, я не надто полюбляю розповсюджуватися зі своєю біогpафією та історіями з приватного життя. Гадаю, що всім достатньо знати і того, що я встигла про себе розповісти.;) :)
Облом :) Попробуем зайти с другой стороны...
Viktoria Jichova
12.03.2007, 17:21
Справа в тому, що крім ЧУЖОГО оффтопу і спаму варто помічати СВІЙ оффтоп і спам! А тут виявилися подвійні підходи, бо звісно, що модератор має право, але те право не має права керуватися власною суб"єктивністю. Чи на цій гілці про Івасюка пісня Червона рута - була перша і єдина? і чи тільки Оля постила такий "злісний оффтоп" там?
п.с. то я дівчатам відлповіла :)
Умо, а чи у Вас немає симпатій стосовно Олі?;) Та це вже давно відомо. Але я Вам нічого не дорікаю. Бо справді, хтось би мав також усвідомити, що на цьому форумі перебуває набагато більше коло учасників, ніж лише його друзі, тож треба якось зважати і на інших: а чи приємно, коли в очі впадають такі шрифти та барви?
А щодо такзваного протистояння "новеньких" та "ветеранів" (про котрі, до речі, згадував новий учасник Арсен), через зіркову хворобу котрих так важко прижитися новим учасникам.
Лише не сприйміть, Умо та Оля (на цьoму особливо акцентую!!) мої слова особисто. Бо нікого не хочу образити.:) Говорю узагальнено, бо, нажаль, воно так зачасту буває.
Як модератор з чистим сумлінням можу сказати, що симпатій і антипатій не виявляю. Крім того мені не приносить естетичне задоволення кольорові дописи в кінці поста Пая, але це не причина всім нав"язувати мої естетичні смаки і називати це спамом.
а зрештою, Вікторіє, оцю вигадану війну між старими і новими дописувачами я вже зустрічаю не вперше! Цікаво звідки ноги ростуть? Чи не з того самого джерела походять, що й плітки про "женсовєт"?
Viktoria Jichova
12.03.2007, 17:34
Як модератор з чистим сумлінням можу сказати, що симпатій і антипатій не виявляю. Крім того мені не приносить естетичне задоволення кольорові дописи в кінці поста Пая, але це не причина всім нав"язувати мої естетичні смаки і називати це спамом.
а зрештою, Вікторіє, оцю вигадану війну між старими і новими дописувачами я вже зустрічаю не вперше! Цікаво звідки ноги ростуть? Чи не з того самого джерела походять, що й плітки про "женсовєт"?
Умо, ну що за підозри?;) Ви почуваєтеся, що я Вас зачепила чимось? Повірте, я і сама не сподівалася, що у цьому конфлікті буде задіяно стільки! людей.:eek: Тож навіщо його продовжувати? Кожен вже встиг висказати своє бачення, ну от і добре на цьому. якщо я Вас образила чимось, то я справді не хотіла цього. Просто говорю та називаю речі своїми іменами - так як воно є.:)
PS: І навіть ці Ваші слова (я їх виділила чорним) мені дещо свіженьке нагадують. Теж можу запідозрити щось не теє.;)
Ви не полюбляєте "свіженьке"? і відноситесь до цього з підозрами?
п.с. мене взагалі дуже важко образити :)
Пересвет
12.03.2007, 17:42
Скажите, Ума! А есть ли шансы у Пересвета, ну хотя бы 1 из 10 000 стать одним из модераторов?
Viktoria Jichova
12.03.2007, 17:44
Ви не полюбляєте "свіженьке"? і відноситесь до цього з підозрами?
п.с. мене взагалі дуже важко образити :)
Умо, зрoзумійте я не хочу, щоб ще і між нами виникли які непорозуміння.:) І взагалі ображатися теж не хочу безпідставно.;)
щодо "свіженького" - люблю, бо це прогрес.;)
Скажите, Ума! А есть ли шансы у Пересвета, ну хотя бы 1 из 10 000 стать одним из модераторов?
теоретично існують :)
колись були часи... і модератором була особа... одним словом, то давно було і неправда ;)
Чи на цій гілці про Івасюка пісня Червона рута - була перша і єдина? і чи тільки Оля постила такий "злісний оффтоп" там?
Там різні його пісні, не в них же справа..
Кожен може поглянути як там є: Оля висловила думку що нічого і заводити таку тему, про обставини смерті Івасюка і пов'язані з цим чутки, а краще було би просто читати його пісні: і далі йдуть дев'ять пісень підряд від Олі, одна від Марії, ще загалом чотири від Ольги і ще три від Олі. Те що попередження в приват від модератора отримала тільки Оля (загалом 12 пісень) - хіба так вже несправедливо і образливо?..
Та в розділі "Мистецтво" гілочка з його піснями була б окрасою як на мене.
теоретично існують :)
колись були часи... і модератором була особа... одним словом, то давно було і неправда ;)
Заінтригували :) Хто? Якщо це не страшно великий секрет звичайно :rolleyes:
Умо, зрoзумійте я не хочу, щоб ще і між нами виникли які непорозуміння.:) І взагалі ображатися теж не хочу безпідставно.;)
щодо "свіженького" - люблю, бо це прогрес.;)
Вікторіє, Ви творча натура і надто емоційно і близько сприймаєте певні слова, але повірте мені, що я не маю на меті налаштовувати якісь симпатії чи антипатії до когось, створювати додаткові непорозуміння і ображати когось. Все добре! Не сприймате все на свою адресу!!! :)
Кожен може поглянути як там є: Оля висловила думку що нічого і заводити таку тему, про обставини смерті Івасюка і пов'язані з цим чутки, а краще було би просто читати його пісні: і далі йдуть дев'ять пісень підряд від Олі, одна від Марії, ще загалом чотири від Ольги і ще три від Олі. Те що попередження в приват від модератора отримала тільки Оля (загалом 12 пісень) - хіба так вже несправедливо і образливо?..
Та вся гілка про Івасюка (тобто про його смерть) може складатись лише з пліток і чуток, поки не знайдуть десь в архіві якісь матеріали, тому вся гілка була флудом. І не треба тут Piepie виправдовувати, бучу здійняло повідомлення про те, що дописувачка Оля засмічує форум своїми короткими і беззмістовними повідомленнями (це не дослівно).
Фрезіє, попередження не в приваті отримуються. Їх можуть бачити всі, але через систему ПП йде оповіщення учасника. Я б теж дуже здивувалася, коли б прочитала, що пісня Червона рута це СПАМ. В такому випадку роблять або УСІМ попередження, або на гілку пишуть, що дівчата, ви зафлуджуєте історичну гілку і тп. Або дійсно через приватне повідомлення.
А оскільки, модератор вчасно не зміг відреагувати на першу пісню і вже назбиралося досить пісень, то міг би перенести їх в іншу гілку (яку вважає більш підхожою для таких дописів) і повідомити про це дописувачів. А, вибачте, "СПАМ", злісний оффтоп і тп. не з цієї опери
Заінтригували :) Хто? Якщо це не страшно великий секрет звичайно :rolleyes:
та я ж кажу, що давно було... пам"ять у мене дівоча...
але якщо когось дуже роззлостити, то як помсточку можна отримати кару - бути модератором ;)
Viktoria Jichova
12.03.2007, 18:07
Вікторіє, Ви творча натура і надто емоційно і близько сприймаєте певні слова, але повірте мені, що я не маю на меті налаштовувати якісь симпатії чи антипатії до когось, створювати додаткові непорозуміння і ображати когось. Все добре! Не сприймате все на свою адресу!!! :)
Ну от, гадаю, Умо, що ми порозумілись!:):)
А творча натура може стати інколи в пригоді.;)
та я ж кажу, що давно було... пам"ять у мене дівоча...
але якщо когось дуже роззлостити, то як помсточку можна отримати кару - бути модератором ;)
Пересвет, з Вас фляшка... нє, дві! (за рецепт модераторства) :) :D
Пересвет
12.03.2007, 18:20
Ну судя по количеству наказаний. Их у меня 17 было. Кара скоро наступит :)
Ну от, гадаю, Умо, що ми порозумілись!:):)
А творча натура може стати інколи в пригоді.;)
тільки в тому випадку, коли не буде забирати свої вірші з форуму ;) :)
Viktoria Jichova
12.03.2007, 18:39
Ну ось, мені пора вже йти, а то затрималася надто. Гадаю, що вже ніхто не сваритиметься.:)
Гарного дня, форумляни!:)
Та вся гілка про Івасюка (тобто про його смерть) може складатись лише з пліток і чуток, поки не знайдуть десь в архіві якісь матеріали, тому вся гілка була флудом. І не треба тут Piepie виправдовувати, бучу здійняло повідомлення про те, що дописувачка Оля засмічує форум своїми короткими і беззмістовними повідомленнями (це не дослівно).
Ой, Господи! Коли то вже скінчиться? :)
Та була гілка про Івасюка, про його життя, творчість і смерть. Згадали про всі дати, то і я згадала його творчість, як основне для української культури, а не тільки те, що він жив, його вбили і його вже нема. Замість того, щоб ще щось згадати, то розгорнулася така капманія! :) Якісь антиівасюківці, аднако! :o
Ну не місце їй було в історичному розділі, то треба було відразу кудись і перенести. Ту гілку ж не я там помістила. ;)
О Марія, Ви віжу вольно разгаварівайтє по русскі. Мнє вспомнілась одна пєсенка:
Єхал пйос на равйорє,
Нє мог стріматся і порвал новиє шкарпйоткі.
Стараюсь, стараюсь, а то вот начьньоцца вайна с Расієй за Аляску - пайду работать развєдчіцей в ЦРУ, шпійоном то єсть, єжелі забросят на вражескую тєріторію, буду пад мєсную касіть. Ісчо хачу для лучшей маскіровкі на балалайкє научіцца іграть, алі на баянє.
Стараюсь, стараюсь, а то вот начьньоцца вайна с Расієй за Аляску - пайду работать развєдчіцей в ЦРУ, шпійоном то єсть, єжелі забросят на вражескую тєріторію, буду пад мєсную касіть. Ісчо хачу для лучшей маскіровкі на балалайкє научіцца іграть, алі на баянє.
Про фофудью не забудьте. Без фофудьи никак.
Спросите у Соломии.
:) :)
Ага, і валянкі с галошамі, і шапку-ушанку
levandivka
13.03.2007, 07:49
Розшифрують одразу по "гаканню".
надо запомнить, что если уж мы говорим о калошах, то лучше так их и произносить - "калоши". Через "К".
:cool:
Невстранец
13.03.2007, 13:50
Кэп пишет:
Возьмите трубку, Невстранец! Есть разговор! :)
Да у вас там накурено... (а я уж полгода как не курю ;).
Или предлагаете постоять с трубкой, в смокинге и белом шарфике, как "Одесские джентльмены"? :)
Да просто хотел с Вами в упрощенном режиме полялякать :)
Розшифрують одразу по "гаканню".
:cool:
Абєсчаю ісправіцца.
Пересвет
13.03.2007, 18:48
Отлично вы будете, Мария, смотреться с бабалайкой в шапке-ушанке в современном российском мегаполисе.
Невстранец
13.03.2007, 19:18
Да уж, хоть какой-нибудь ватник, а надо бы накинуть, коли приличную фофудью не завели себе... Эт вам не в америках в одной шапке да валенках по улицам расхаживать, страмота..!
levandivka
13.03.2007, 19:56
Нічого, Путіну під вибори таке пасує (Захід дурити).
Знову ж демократія - іностранний шпійон, і без охранкі.
Да уж, хоть какой-нибудь ватник, а надо бы накинуть, коли приличную фофудью не завели себе...
"Секонд хенд фофудьи от производителя!
Прямые поставки из Германии!
Европейское качество по украинским ценам!"
Договор с дьяволом
Текст договора с дьяволом, заключённого дворянином из Пиньеролля, заключенный в 1676.
Люцифер, ты обязан немедленно доставить мне 100 000 фунтов золотом!
Ты будешь доставлять ко мне в первый вторник каждого месяца 1000 фунтов.
Ты будешь приносить мне золото в монетах, находящихся в обращении, такого качества, чтобы не только я, но и все те, кому я захочу дать немного, могли использовать их.
Вышеупомянутое золото не должно быть фальшивым, не должно исчезать при передаче в другие руки или превращаться в камень или уголья. Это должен быть металл, отмеченный руками людей, законный и распространенный во всех землях.
Если я буду нуждаться в значительной сумме денег, независимо от времени или предназначения, ты обязан указать мне тайные или спрятанные сокровища. А также, если я отправлюсь туда, где они могут быть спрятаны или закопаны, ты должен предоставить их в мои руки так, чтобы не причинить мне вреда, где бы я ни находился в это время, чтобы я мог распоряжаться ими в соответствии с моими собственными желаниями и потребностями.
Ты обязан не причинить никакого вреда моему телу и моим конечностям и не делать ничего для ослабления моего здоровья, но охранять меня от человеческих болезней и повреждений в течение пятидесяти лет.
Если же, несмотря на мои ожидания, я окажусь больным, ты обязан обеспечивать меня проверенным лекарством, чтобы помочь мне восстановить мое прежнее хорошее самочувствие так быстро, как это только возможно.
Наше соглашение начинается с этого дня... в году 1676 и заканчивается в тот же самый день в 1727. Ты не должен тайно изменять этот срок, или посягать на мои права, или переносить час расплаты (как ты привык делать).
Когда мое время окончательно выйдет, ты обязан позволить мне умереть, как и всем остальным людям, без всякого стыда или бесчестья, и позволить быть достойно похороненным.
Ты обязан заставить меня быть любимым и принятым королем и всеми аристократами так, чтобы я мог быть всегда уверен в доброжелательном расположении и привязанности и чтобы все соглашались без вопросов с тем, что я могу пожелать от них.
Ты обязан переносить меня (и любого другого), не нанося повреждений, во все концы мира, туда, куда я пожелаю, независимо от того, как велико это расстояние. Ты должен сделать так, чтобы я сразу же смог свободно разговаривать на языке этого места. Когда же я удовлетворю свое любопытство, ты должен доставить меня обратно домой.
Ты обязан защищать меня от всякого вреда, причиняемого бомбами, огнестрельным и любым другим оружием, чтобы ничто не могло поразить меня и повредить мое тело или конечности.
Ты обязан помогать мне в моих отношениях с королем и помогать мне одерживать верх над моими личными врагами.
Ты обязан предоставить мне волшебное кольцо, чтобы я мог надеть его на палец и стать невидимым и неуязвимым.
Ты обязан предоставлять мне правдивую и всестороннюю информацию, без искажения или двусмысленности, по каждому вопросу, о котором я тебя спрошу.
Ты должен заблаговременно предупреждать о любом секретном договоре против меня и предоставить мне способы и средства, чтобы расстроить эти замыслы и свести их на нет.
Ты обязан научить меня тем языкам, какие я пожелаю выучить, так, чтобы я мог читать, разговаривать и высказываться так совершенно, как будто я владел ими с детства.
Ты обязан наделить меня здравым смыслом, пониманием и умом так, чтобы я мог обсуждать все проблемы логически и мог дать обоснованное суждение о них.
Ты обязан защищать меня и присматривать за мной во всех заседаниях суда и совещаниях у короля, епископа или папы, перед которыми я могу предстать.
Ты должен защищать меня и мое добро от повреждений, неважно, домашних или иностранных, от воров и от вреда.
Мне должно быть позволено вестимою общественную жизнь как добропорядочному христианину и беспрепятственно посещать церковную службу.
Ты обязан научить меня, как приготовлять лекарства и правильно их использовать и применять в должных количествах и дозах.
В случае сражения или битвы, если я буду атакован и подвергнусь нападению, ты должен принять вызов за меня и обеспечить помощь и поддержку против всех врагов.
Ты обязан помешать любому, неважно кем он является, узнать о нашем союзе и соглашении.
Так часто, как я пожелаю твоего присутствия, ты должен появиться передо мной в милом и приятном облике и никогда в пугающем или ужасающем обличье.
Ты должен проследить, чтобы все выполняли мои распоряжения.
Ты должен обещать мне и связать себя обещанием сохранять нерасторжимыми эти пункты и усердно исполнять каждый из них. Если ты проявишь неподчинение даже в незначительной степени или проявишь любое пренебрежение, тогда этот договор и союз аннулируются и на всегда лишаются силы.
В обмен на вышеупомянутые обещания я клянусь и обещаю предоставить в твое распоряжение несколько мужчин и женщин. Кроме того, я отрекаюсь от Господа, самой Святой Троицы; я полностью отрекаюсь от обетов, данных ради меня при крещении, и подчиняюсь тебе полностью телом и душой, вечно и навсегда.
Договор с дьяволом
Текст договора с дьяволом, заключённого дворянином из Пиньеролля, заключенный в 1676.
Шо це, мамо?:eek: :eek: :eek:
Шо це, мамо?
Резолюция Дьявола: Segmentation Fault. System error.
Matrix reload started :D
Жарт.
Це Оля історичний документ, якщо серйозно :) Цікаво, чи не так?
Резолюция Дьявола: Segmentation Fault. System error.
Matrix reload started :D
Жарт.
Це Оля історичний документ, якщо серйозно :) Цікаво, чи не так?
Що , чи не так? ;)
Ну, цікаво? Як все детально продумано!
Ну, цікаво? Як все детально продумано!
Фігня то все на олії. Душу то він продав, але чи дістав все те, на що надіявся?:confused: З таким "сдєлки" погані! Диявол - обманщик...
Диявол - обманщик...
Олю, це ви з власного досвіду такі висновки робите ;) (зразу пишу, що жарт) :)
Олю, це ви з власного досвіду такі висновки робите ;) (зразу пишу, що жарт) :)
Маріє, то так Біблія його називає. :)
Фігня, то воно фігня, але чоловік свої вимоги виклав чітко і дотошно.:D
afterstep
14.03.2007, 19:43
Біблія - це видання конкурентів
Liliyah Romanova
14.03.2007, 19:45
Маріє, то так Біблія його називає. :)
І Біблія, і різні святенники, кого він спокушував.
Ігнатій Лойола дуже гарно описує дияволові дії. Каже, що він, як зрадливий коханець-спокусник (то один із прикладів). А ще, що дияволові діла пізнаєш по зміїному хвості. ;)
Фігня, то воно фігня, але чоловік свої вимоги виклав чітко і дотошно.:D
Бідний чоловік, що можна ще сказати? :D
Liliyah Romanova
14.03.2007, 19:47
А конкурент завжди добре і критично підмітить усі мінуси. ;)
-Отче, Ви кажете, що людину створив Бог.
-Так, синку. Ми всі - Його твориво.
-А мій тато каже, що ми походимо від мавпи.
-А походження вашої родини мене не цікавить!
Mattilainen
15.03.2007, 14:17
Вот горилка "Чистограм". Виробник - ТОВ НВП "Гетьман", м. Львiв, вул. Волинська, 10а.
Написано - "на зеленом чае". Это чай изображен?
http://v.foto.radikal.ru/0703/f0/335e6fa5a85e.jpg
:) Забыли гравировку на самой бутылке переделать :) А так даже ниче... я бы попробовал!
Mattilainen
15.03.2007, 14:21
Забыли гравировку на самой бутылке переделать
Фото мое, купил в магазине бутылку, фоткал с натуры.
Mattilainen
15.03.2007, 14:24
А так даже ниче... я бы попробовал!
Пробовал. Обычная водка. Хорошая.
http://regnum.ru/news/ukraina/797047.html
Луганский студент может оказаться в психбольнице из-за желания обучаться на украинском языке
На 21 марта назначено стационарное обследование на предмет вменяемости для студента первого курса факультета права Луганского государственного университета Сергея Мельничука, требующего от преподавателей вести учебный процесс только на украинском языке. Об этом, как передает корреспондент ИА REGNUM, сегодня, 15 марта, сообщил адвокат студента Иван Макар, принимавший участие в пикете в поддержку студента, организованным несколькими националистическими партиями у здания Верховной рады Украины в Киеве.
"Мы требуем не стационарного, а амбулаторного обследования, во время которого Сергей не будет размещён в психбольницу", - заявил адвокат и добавил, что "год назад Луганский городской суд подтвердил правомочность требований студента, т. к. в Украине государственным языком является украинский".
Недавно против Сергея Мельничука возбудили уголовное дело по статье "хулиганство" за провоцирование драки во время теледебатов на местном телевидении. "Это дело полностью сфабриковано, и мы требуем от президента и спикера парламента оказать давление на прокуратуру с целью прекращения уголовного дела", - сказал адвокат. Сам Сергей сейчас находится в Луганске под подпиской о невыезде.
Невстранец
16.03.2007, 12:24
Насколько я понимаю, обследование назначено в рамках уголовного дела по "хулиганке", а не за "требования обучения"?
Журналюгам передёргивать не впервой (тем более, что они ловко нигде не соврали, если внимательно читать - просто так составили текст, только заголовок тянет на провокацию), а народ хавает половниками...
Полковник
28.03.2007, 20:03
Пупер-Тупер - Топ - 50 (решил теперь его так называть, пока не научится правильно писать слово "Полковник" :)) опять сменил аватар!
Является ли это нарушением правил? Если нет, то не является ли это признаком загадочной болезни?
Прошу ответить специалистов! :)
Полковник
01.04.2007, 18:16
Оффигеть!!!! У Пупера-Тупера-Топ50 ОПЯТЬ новый аватар!
10 или 12 - ый!
Оффигеть! Вот нечего делать молчелу! :):):):)
Полковник
05.04.2007, 22:50
Если у кого показывает НТВ, предлагаю прерваться и посмотреть "К барьеру" с Немцовым и Затулиным. Уже началось!
New Shrek
05.04.2007, 23:01
темка то какая а?
New Shrek
05.04.2007, 23:03
вижу на спутнике
New Shrek
05.04.2007, 23:05
Кто такая стриженая?баба
New Shrek
05.04.2007, 23:05
Ершова что ли?
Оффигеть!!!! У Пупера-Тупера-Топ50 ОПЯТЬ новый аватар!
10 или 12 - ый!
Оффигеть! Вот нечего делать молчелу! :):):):)
То говорить про те, що Пупер не постійна людина, за характером.:)
Полковник
09.04.2007, 22:09
Сьогодні новеньких нема
Хм, прикольная подпись! :)
Читатель_Обкома
10.04.2007, 13:39
Читатель, а я думала, що Ви з Педро друзі, а Ви кажете, що по боку.:eek: Якось несолідно таке казати...:(
Оля?А чо?Смайлики уже до уваги не принимаются?:)
Я же там..после той фразы...смайлик поставил...( ;) )
http://www.versii.com/newss.php?pid=104279
;)
В Кременчуге автомобилисты ездили на нелегальном бензине
Сотрудники Управления СБУ в Полтавской области пресекли деятельность нелегального мини-нефтеперерабатывающего завода, на котором изготовлялось около 60 куб. м бензина в сутки.
Полковник
13.04.2007, 22:39
Поздравляю Пупера с новым аватаром!
Странный аватар для ПЯТНИЦЫ - 13!
Не находите? :)
Boris_Kiev
13.04.2007, 22:42
В Кременчуге автомобилисты ездили на нелегальном бензине.
Аби бензин був нормальним. А який дядько його гнав - друга справа !
Писали, що в Лат. Америці автомобілі заправляють спиртом місцевого, в т.ч. домашнього виробництва.
А у нас цей "продукт" до автомобілів не доходить. :)
Просто аватар вже по рахунку тринадцятий. Чоловік самовиражовується.:)
Полковник
15.04.2007, 01:24
Мих, неужели, действительно, тринадцатый? Скоро, получается, будет маленький, но ЮБИЛЕЙ!
Интересно, Пупер проставится?:cool:
Полковник
15.04.2007, 19:17
Вышел за пивом. Рядом открывается книжный магазин. На растяжке слоган: "Для учёбы и ДОСУГА - КНИГА - лучшая ПОДРУГА!"
Улыбнуло!
Всьо, всім цьом-цьом, па-па, я спатки потопала.
Спокійної нічки! ;) Та і я невдовзі за Вами, Маріє. :)
Интересно, Пупер проставится?
Побачимо.
у мене вже тринадцятий?...
не помітив...
ви рахуєте мої аватари?
таааак...
поговорити більше немає про що, як тільки про мої аватари...
до речі, пан мих, а слово знаєте що означає?...
Интересно, Пупер проставится?:cool:
проставіца?
це що означає?...
"представиться" — отдать Богу душу?...
ви про це?
Невстранец
24.04.2007, 19:36
Liliyah Romanova: Не могли бы Вы развеять небольшие сомнения сообщества в отношении официального двуязычия в Канаде? Есть мнение, что простому гражданину Канады, желающему подать заявление в гос.органы, заполнить официальную анкету или декларацию вроде налоговой, всегда приходится это делать на двух языках: и на английском, и на французском. Т.е. каждую официальную бумажку заполнять дважды, по разу на каждом языке, а не один раз на одном из них. Правда ли это?
Liliyah Romanova
24.04.2007, 19:52
З того, що знаю, аби подати документ до держави ви подаєте це однією мовою на ваш вибір.
Я не знаю щодо усіх випадків. Я подавала документи на повернення податків, то заповнювала англійською. Бланки є окремо англійською, окремо французькою.
Бланк про надання статусу безробітного та допомоги в цьому плані є двомовним. Заповнювала я англійською. Допомоги не надали, але то не було пов'язано з мовою. :)
Також подавали ми папери на допомогу на дитину. Двомовні бланки. Заповнювали англійською.
Щодо французької тут справа така. Якщо ви хочете добре заробляти, то МУСИТЕ знати французьку. В уряді без французької взагалі НІКОЛИ посали не отримаєте. І то французька має бути майже ідеальною. Тобто людина має бути ПОВНІСТЮ двомовною.
Якщо ви французької не знаєте, то зароблятиме максимум 10 баксів на годину. Хіба потрапити до американської фірми. І то вони всі зараз на Квебек орієнтуються.
От я втікала від французької, а таки мушу за неї сісти і повернути свій попередній рівень. Зі знанням французької оплата починається від 10-12 баксів за годину. А якщо ще є відповідна освіта, то взагалі з 16-20.
Коли тут хтось говорить французькою, не дай Боже йому англійською відповісти. Я стараюся, аби мене чули, що я до малого українською говорять, тоді мені дозволяється говорити із франкофонами англійською. Франкофони шовіністи в тому плані. Не можете говорити французькою, мало хто вам допоможе.
В телебаченні є окремі франкомовні канали. Там англійську почути можна, але її й так перекладають, так що не почуєте ні слова.
Дуже багато позицій є ВИКЛЮЧНО франкомовними. Що цікаво, є навіть повністю франкомовні магазини.
Це так, що перше пригадалося.
Невстранец
24.04.2007, 19:59
Большое спасибо :)
Полковник
26.04.2007, 22:38
Пупер, совершенно не хотел Вас подкалывать по поводу ЮБИЛЕЙНОЙ смены аватары!!!!
НО, тут узрел, что и Эльвира меняет аватары почти ежедневно.
Долго думал, сомневался....
Пупер, развейте мои сомнения и дурацкие предположения, прошу Вас! :):):)
ви рахуєте мої аватари?
колекціонуємо та архівуємо.
Пупер, совершенно не хотел Вас подкалывать по поводу ЮБИЛЕЙНОЙ смены аватары!!!!
НО, тут узрел, что и Эльвира меняет аватары почти ежедневно.
Долго думал, сомневался....
Пупер, развейте мои сомнения и дурацкие предположения, прошу Вас! :):):)
развєять самнєнія?...
в чому саме?...
що вас турбує?...
Полковник
27.04.2007, 00:03
що вас турбує?...
Только ОДНО!
Пошли Вы с Эльвирой купаться или всё-таки НЕТ? http://gif.vio.ru/03/no.gif
Только ОДНО!
Пошли Вы с Эльвирой купаться или всё-таки НЕТ? http://gif.vio.ru/03/no.gif
а хіба ми таке планували?...:eek:
я отлічьний сємьянін...
характєр "нордіческій"...
стаж уна-унсо: 6 лєт...
плям на репутації немає: купання по-царськи з молодою дівчиною, п’яний дєбош і те де — нє замєчєно...
развєять самнєнія?...
в чому саме?...
що вас турбує?...
полковник підозрює, що Ви та Ельвіра - одна особа, по почерку...
Полковник
27.04.2007, 22:06
полковник підозрює, що Ви та Ельвіра - одна особа, по почерку...
Ну, что ты будешь делать! Раскрыл лазутчика!
опыт ПрикВО не пропьешь! :D
опыт ПрикВО не пропьешь!
Не просто ПРИКВО, а й ще ПВО!
Степаныч
28.04.2007, 12:28
і те де — нє замєчєно...
Ну... "нє замєчено" то ще не значить "нє било"!
опыт ПрикВО не пропьешь! :D
довго чекав, щоб побачити що нового ви придумаєте, щоб мене образити...
у вас точно проблеми...
опыт ПрикВО не пропьешь!
довго чекав, щоб побачити що нового ви придумаєте, щоб мене образити...
у вас точно проблеми...
Пупере, ви будете сміятися, але в даному дописі полковник "лазутчиком" називає себе, а не вас. Полковник каже, що я його розкрив!
Пупере, ви будете сміятися, але в даному дописі полковник "лазутчиком" називає себе, а не вас. Полковник каже, що я його розкрив!
суть не цього допису, а попереднього...
ельвіра — дівчина, і ні в кого не виникло жодних сумнівів у цьому, окрім палковніка...
пс. "* *** ** *** палковнік ***** *** ** ****, довго вивчав мій правопис і поведінку" — хотів спочатку написати, але це буде негарно щодо ельвіри...
Liliyah Romanova
29.04.2007, 07:59
Полковнику і пупере, я сподіваюся, що ви припините цю "дискусію".
Полковника ПРОШУ не відповідати!
От скористаюся тим, що жінка, і впхаюся. Нащо зайві чвари на форумі? Хіба мало було?
Мені особисто бракуватиме і Пупера, і Полковника. Я не хочу, аби котрийсь із них підтримав погану традицію і пішов з форуму. Буду вдячна за "позитивний розгляд" мого прохання.
Степаныч
29.04.2007, 09:56
Мені особисто бракуватиме і Пупера, і Полковника. Я не хочу, аби котрийсь із них підтримав погану традицію і пішов з форуму.
:D Дык они ж любя пикируются! Им без этого скучно будет, я так думаю! Мир, дружба, фроншайт! Хинди руси пхай пхай! Но пассаран! Больше не знаю...:(
levandivka
29.04.2007, 11:06
пісня-асоціація:
Возвращаются все
Кроме тех, кто нужней!
Кроме самых любимых
И преданных женщин...
Liliyah Romanova
29.04.2007, 18:10
Левандівко, що ж ви у Шрека хліб відбираєте? ;)
Liliyah Romanova
04.05.2007, 05:31
Пупере, що за аватарка? Ну в тебе і настрій. :( Аж мені зіпсувся.
levandivka
04.05.2007, 06:52
Левандівко, що ж ви у Шрека хліб відбираєте? ;)
Нічого-нічого! Пісень хороших і хліба в Україні вистарчить всім. :p
afterstep
04.05.2007, 12:20
Звиняйте за офтоп - щось так зачепило...
плям на репутації немає: купання по-царськи з молодою дівчиною, п’яний дєбош і те де — нє замєчєно...
так і запишемо - репутація відсутня, є лише мрії...
--
Як в старому анекдоті - екскурсія по грузинському кладовищу....
"Вано - 1870-1990: жив 5 років"
"Гогі - 1890-1995, жив три роки"
...
Питають гіда - що то таке, арифметика ніби не сходиться - а той - ні, все правильно. жив - то коли життя буяло: коханки, гроші, банкети, друзі, розваги....
Один з екскурсантів - "напишіть у мене на могилі - народився мертвим...."
Полковник
06.05.2007, 01:26
Наконец-то на форуме регистрируется НАСТОЯЩИЙ Националист!
Трепещите, Борисы и Данилы! :):):)
levandivka
06.05.2007, 09:06
Анекдот в тему:
вирішив Мойша зробити бізнес на воді у пустелі. Поставив на караванній дорозі ятку з написом "вода", цистерну, сидить чекає.
Але караван проходить повз нього без зупинки. Другий, третій...:confused:
Мойша кричить: "Тут вода! Купуйте!"
Караванщик (перехрестившись): єврей?! у пустелі?!:eek: Ні! Це міраж...
і хто це?...
може цей націоналіст ще й "інтегральний"?... :)
Liliyah Romanova
06.05.2007, 17:56
Пупере, а коли ти аватарку міняти будеш? Я вже дочекатися не можу. :(
Пупере, а коли ти аватарку міняти будеш? Я вже дочекатися не можу. :(
:D
бачу: мій приклад виявився заразним....
ти теж тепер будеш міняти аватарку?.. ;)
пс. шкода, що гіфки не можна.... :(
у мене є кілька класних...
Liliyah Romanova
07.05.2007, 08:33
Та ні, я лише ці дві, що маю і все. Решта у профілі і мені того досить. :)
Та ні, я лише ці дві, що маю і все. Решта у профілі і мені того досить. :)
поживемо — побачимо... ;)
с бывшего судов-будевельника
Всі показилися, чи що, чи горілка прокисла була? Княжна Даша каже що прадід "лавочнік" що мав 2 магазини - це погано, тепер Ви все намагаєтеся образити. Я навпаки пишаюсь своєю високою кваліфікацією інженера судно будівельника з досвідом праці декілька років, ще хто знає, може знову буду за фахом робити. Я і зараз - за фахом тільки в іншій галузі, де не скажу, бо одразу будете шукати привід глузувати.
Як би Ви володіли хоча б третиною тих програм котрими вільно користуюсь я...
Як би Ви володіли хоча б третиною тих програм котрими вільно користуюсь я...
Гений! Совсем как я!!! И почти такой-же скромный!!! :D
Здається акції "калоліцих" скінчилися, тому правоохоронні структури врешті мають відпочити. Ось і наш лицар зняв шолом, поклав на полицю гумовий кийок. (між іншим даремно, весло важке.:))
Здається акції "калоліцих" скінчилися, тому правоохоронні структури врешті мають відпочити. Ось і наш лицар зняв шолом, поклав на полицю гумовий кийок. (між іншим даремно, весло важке.:))
Неужели у всех «калолицых» акции закончились, а у одного «самого калолицого» все никак? Да ко всем бедам еще и весло не по силенкам? :D :rolleyes:
Та обставина що у Капітана на аватарі пика помаранчева,ще не означає що він не є "калоліцим", нє?:D
Та обставина що у Капітана на аватарі пика помаранчева,ще не означає що він не є "калоліцим", нє?:D
То что Вы разбираетесь в цветах, говорит лишь о том, что Вы не дальтоник :) Но вовсе не факт что, при прохождении медкомиссии Вам дадут разрешение на вождение автомобиля :rolleyes:
Но вовсе не факт что, при прохождении медкомиссии Вам дадут разрешение на вождение автомобиля
Маю свіженьке доречи, можу викласти, жарт вдалий, треба визнати.
А скажіть, ось ця звичка нотувати дописи (мої, чи може ще чиїсь) це американських стрічок надивилися, або у поліцейській академії навчили?
А скажіть, ось ця звичка нотувати дописи (мої, чи може ще чиїсь) це американських стрічок надивилися, або у поліцейській академії навчили?
Это я просто люблю делать людям приятное :rolleyes: Можете не благодарить :)
Это я просто люблю делать людям приятное :rolleyes: Можете не благодарить :)
Трохи скидається на садизм, як у тому випадку з зламаними пальцями у хлопця що вкрав гаманець чи мобільний.
Трохи скидається на садизм, як у тому випадку з зламаними пальцями у хлопця що вкрав гаманець чи мобільний.
Садизм? :) А представьте себе Данило такую ситуацию: я например не сломал пальцы воришке, а отпустил его с миром... И он в тот-же день украл у одного человека его единственную ценность, семейный талисман... э-э-э...весло например :rolleyes: Был-бы тогда с моей стороны садизм по отношению к этому несчастному бедолаге-потерпевшему? :o
его единственную ценность, семейный талисман... э-э-э...весло например
По-перше в мене є друге весло.:)
По-друге. Не мені судити Вас, і Вам бажаю взаємно, так десь поводитися по відношенню до мене та до всіх взагалі.
По-перше в мене є друге весло.:)
А Вы садист, Данило! Теперь представьте себе какой бы это был удар для вора, укравшего весло и узнав что есть еще второе! :rolleyes:
По-друге. Не мені судити Вас, і Вам бажаю взаємно, так десь поводитися по відношенню до мене та до всіх взагалі.
Если будете хорошо себя вести, то пожалуй, я даже перестану обращать на Вас внимание :D
Капітане, Вам не на користь пішло відлцчення від форуму, тобто колективу, Ви перейшли повністю на російську.
:) Зато в быту из меня ни одного даже "русизма" клещами не вытянешь! Ем исключительно сало, примерно-показательно ненавижу москалей, Путина сравниваю с "порцеляновым щуром"... короче говоря - образец патриотизма и щирого украинца. Ведь именно в этом, этот самый "патриотизм" заключатеся, не? :rolleyes:
Степаныч
17.05.2007, 11:35
:) Зато в быту из меня ни одного даже "русизма" клещами не вытянешь! Ем исключительно сало, примерно-показательно ненавижу москалей, Путина сравниваю с "порцеляновым щуром"... короче говоря - образец патриотизма и щирого украинца. Ведь именно в этом, этот самый "патриотизм" заключатеся, не? :rolleyes:
:D Так це і є "українська ідея"?:)
Капітане.
А ще Ви стаєте дуже подразливим, нервозним, не бережете себе, та іншіх зачіпаєте...
Пора у відпустку Вам.
Капітане.
А ще Ви стаєте дуже подразливим, нервозним, не бережете себе, та іншіх зачіпаєте...
Пора у відпустку Вам.
Пожалуй да :) Вот отпрошусь у начальства в отпуск, и махну на пару деньков в Киев ;) Попьем пивка? :rolleyes:
мда... не той вже Капітан, це факт
Мартини, мне просто надоело делать "хорошую мину при плохой игре". Да и Львовский форум уже не "Львовский форум", каким он был пару лет назад - согласитесь :) Все мои усилия вернуть прежнее качество общения фактически не были успешны.
Я устал.
Может, и правда пора в отпуск? Только вряд ли это что-либо изменит :)
Ви краще скажіть, що думаєте про наслідки футбольного матчу „Карпати” (Львів) – „Шахтар” (Донецьк), який відбудеться у Львові 19 травня? :)
Капітане, раз форум став іншим, то це не означає, що треба робити його гіршим і робитися гіршим самому. Якщо ж він Вам перестав подобатися - залиште, як уже це робили, але нащо його паплюжити і блазнювати?
Капітане, Ви ж оце глядіть, у Києві теж поводьтесь належно і памятайте, колектив львівського форуму за Вами слідкує постійно.
Невстранец
17.05.2007, 12:33
Мелодраматично, однако! :)
Вот и Шигона загрустила:
...
...вот и кончилась любовь растреклятое заклятье
перекроенное платье перепаханный живот
мы с тобой по полной платим по браслету на запястье
скоро будет всё иначе вопреки наоборот
режу полосы бумаги лезу с синего балкона
на кону четыре слова или даже пустота
я с листа играю Грига упускаю время оно
недописанная книга ты не тот и я не та
только разве так бывает мимо движутся составы
перекручены суставы разрываются сердца
до конца театр абсурда если очень хочешь славы
распрощаемся и в бездну на арену гоп-ца-ца
очи полные колодцы имя сказанное тихо
спи портниха раз лекала не подходят под размер
я тебя всегда искала жгла свечу камлала лихо
крылья штопала ночами ангел прилетал и пел
что-то в судьбах происходит жертва следствие убийца
не разбиться так поплакать на заморской стороне
ты ко мне пути не помнишь надо ж было так влюбиться
не скажи пусть повторится и умножится вдвойне... :)
http://www.svistok.ru/users/Shigona/txt/1732223.html
Ви краще скажіть, що думаєте про наслідки футбольного матчу „Карпати” (Львів) – „Шахтар” (Донецьк), який відбудеться у Львові 19 травня? Якщо Ви з колегами спрацюєте добре, то все буде спокійно :)
Попьем пивка?
Поживемо - побачимо, можливо.
Знав одного дотепного єврея, він казав таке: "ОпрєдєлЁнно, навєрнОє, нє скажу... Но,...можєт бить..., наврАдлі":)
але нащо його паплюжити і блазнювати?
???
Якщо Ви з колегами спрацюєте добре, то все буде спокійно
ОК, стадіон буде закрито для вболівальників.
Мартіні, якщо Ви справді вважаєте що я негативно впливаю на форум - скажіть - які питання :) Ви - адміністратор.
Мартіні, якщо Ви справді вважаєте що я негативно впливаю на форум - скажіть - які питання Ви - адміністратор.
Капитан, вы здесь нужны... без вас скушно.. :(
Капитан, вы здесь нужны Я згоден, але хай повертається до нормальної кондиції
Boris_Kiev
17.05.2007, 16:17
Відповідь: Друга світо: подвиг німців
Цитата:
Ну та мадам працювала в районі ЖД вокзалу.
Здогадуюсь у якому цеху, там тепер його вже немає, перетворили на супермаркет з виходом на вул. Старовокзальну. Колись я проходив у тому цеху "практику".
Ну "Ленкузня" ваще була унікальним підприємством. В середині 80-х знімали ми передноворічний концерт на "ЛК" на Рибальському острові. Перед прохідною стояли просто на асфальті дві величезні ступиці (чи як їх назвати) для гребних гвинтів. D=1,5 м, H=1 м.
На одній фарбою було написано "Придатна", на другій - "Поставити під ялинку на Красній площі".
А це мідний справ ! Навіть по тодішній ціні 18 коп/кг вистачило би на літак до Криму і ресторан для нашої змани з 6 осіб :)
Степаныч
17.05.2007, 16:22
Мартіні, якщо Ви справді вважаєте що я негативно впливаю на форум - скажіть - які питання :) Ви - адміністратор.
А як можна ФОРУМЛЯНИНУ ВПЛИВАТИ НА ФОРУМ взагалі (безвідносно негативно чи позитивно)?
А як можна ФОРУМЛЯНИНУ ВПЛИВАТИ НА ФОРУМ взагалі (безвідносно негативно чи позитивно)?
Кожен із нас впливає. Хтось більше, хтось менше. У когось вплив конструктивний, у іншого деструктивний. Сам по собі форум - це набір нулів і одиниць, а тим чим є ЛФ, його роблять саме форумляни
Мартини, я всегда был таким. В плане кондиции. Согласен - времена идут, форум меняется. Но стоит ли приспосабливаться к цинизму, глупости и лжи? Это форум для общения, лицо львовян в виртуальном мире, а не игры псевдо-"патриотов". Для таких целей существуют специализированные форумы типа "укрцентра". Зачем им уподобляться и донкихотствовать? Лучше искать компромисс в общении, чем рыться в чужом грязном белье, привыкнув и не замечая запаха своего.
Мартини, я всегда был таким значить добре прикидалися...
Но стоит ли приспосабливаться к цинизму, глупости и лжи? Не варто уподібнюватися цинікам, дурням і брехунам
Это форум для общения, лицо львовян в виртуальном мире Я гадаю, Ви перебільшуєте. Подивіться на тутешню публіку, обличчя переважно зовсім не львів"ян :) І ще - введіть в Гуглі "Львівський форум".
З рештою погоджуюся
Liliyah Romanova
17.05.2007, 17:02
Капитан-капитан... ;)
На форум вернувся, а настрій такий ніби спілкувався з... (не будемо згадувати давно відсутніх:D). А я казала, що не треба "welcome home party" робити і таки ніц доброго з того не вийшло. Ну, і де та скромність? ;) Гарний настрій і кава в студію! У мене лиш ранок почався, не хочу починати його смутком. :)
Это форум для общения, лицо львовян в виртуальном мире, а не игры псевдо-"патриотов".
Можна зробити припущення що Ви вважаєте себе ким завгодно, але не "псевдо". Тому напевно Вас так "ковбасить", що перейшли на російську, незабаром буде російська лайка напевно. А де написано що не можуть НЕ львів`яни перебувати на форумі? І чому Ви вважаєте що ваше обличчя може якимось чином претендувати на обличчя міста Лева? Поважають впевнених, але не самовпевнених. Це вже просто намагання «пастроіть на падаконніках» що зрозуміло, дивлячись на Вашу «прафєсію». :D
значить добре прикидалися...
Безкоштовна порада ( :) ) : різноманітність - запорука успішного... шлюбу :rolleyes:
Данило. На перший раз прощаю. Але це останнє "китайське".
Liliyah Romanova
17.05.2007, 17:16
http://s2.rimg.info/216c75657064a2c740c64a9eef96263d.gif
Невстранец
17.05.2007, 17:21
значить добре прикидалися...
Не варто уподібнюватися цинікам, дурням і брехунам
Я гадаю, Ви перебільшуєте. Подивіться на тутешню публіку, обличчя переважно зовсім не львів"ян :) І ще - введіть в Гуглі "Львівський форум".
Львівський форум - forum.lvivport.comЛаскаво просимо на Львівський форум. Привіт! Щоб писати у наш форум, доведеться зареєструватись. Якщо це Ваші перші відвідини і Ви все ще нічого не ...
forum.lvivport.com/ - 77k - 15 май 2007 - Сохранено в кэше - Похожие страницы
Гугл выдал номером один ;)
а Center.lviv.ua свои результаты не иначе трудами "брехунца" в чате набирает :)
У нас брехунцов - вагон, а чего-то не чатятся :confused: :(
Данило. На перший раз прощаю. Але це останнє "китайське".
Вже пожалкував, що взагалі спілкувався на цю тему. Я таки злопам`ятний, напевно.
Ігнор був би дійсно кращим виходом у обставинах між нами. Обоюдний. Це пропозиція. Відпочинемо. Вже у списку. До побачення.
Панове Данило і Капітан. Я би радив Вам спокійно приватно з"ясувати відносини, обговорити усі непорозуміння, що між Вами виникали. Можливо ви дізнаєтеся, що для особистої ворожнечі у вас нема жодних підстав?
Мартіні - я пробував. Навіть запропонував чуваку випити пива у Києві. Що у відповідь? Пост №1159 з образою у мою адресу. Я міг відповісти аналогічно - ну Ви ж знаєте :D - але стримався, - карати за таке не моя функція :rolleyes: ;)
може вам гілочку створити окрему?... ;)
типу: "хто кого"?....
"капітін vs danilo"....
:D :D :D
Не вийде :) Данило після двох-трьох постів зникає (феномен "страусиной реакции"), після чого з"являються напів-захисники Самойлович і Борис, ніхто за свої слова не відповідає, все завершується перекручуванням ніків і особистими образами :)
пишіть абузи!....
пс. перекручування ніків?.... :rolleyes:
ну, залежно як перекручувати....
Ну, спору нема :) Ваш нік тяжко перекрутити... в голову по логіці тільки одне приходить, і то - нескромно позитивне :D
Ну, спору нема :) Ваш нік тяжко перекрутити... в голову по логіці тільки одне приходить, і то - нескромно позитивне :D
я на форумі перший раз з’явився два-три роки тому....
ви тоді були капітан....
від того часу нічого не змінилося?..
Невстранец
18.05.2007, 17:43
На "д"? :)
На "д"?
дзинь-дзинь-дзинь... У Вас осталось... две попытки :D
На "д"? :)
на "т"....
трупер...
Невстранец
21.05.2007, 11:30
на "т"....
трупер...
Извиняйте, будь ласочка, но "трупер" - то на "тр". А на "т" - то как скажете...
а то "месідж"... блін...
Блін- це у Московії "в блінной" нє?:D Годі вже флудити у гілці про НАТО.
Степаныч
22.05.2007, 13:22
Блін- це у Московії "в блінной" нє?:D Годі вже флудити у гілці про НАТО.
Ну... млинець не звучить так "смачно".:D А щодо НАТО то таки так! Це ж як корова в Індії...:rolleyes:
А щодо НАТО то таки так! Це ж як корова в Індії...
Ага :) Ексклюзивне право ;)
Люди добрі! Перекажіть будь ласка Капітану, він у мене у списку довічного ігнорування вже декілька днів поряд з Невстранцем. Відповідей не буде, закінчуйте збирати собі карму на закидах до мене, це не личить людині така поведінка як в того песика "Моські". Тьху, навіть ім`я в цуцика і те москальське.:D
Люди добрі! Перекажіть будь ласка Данилу, в якого я у ігнорі, проте він якогось дива постійно читає всі мої дописи, (:D ) що він хлопець свого слова :rolleyes: (с) Луценко; Що "Моська" це не москальське ім"я, а співвідношення мозку до ваги тіла у слона... але мабуть, не будемо ображати тварин :D
Полковник
22.05.2007, 21:21
Кстати. Никто не смотрит сейчас по ТК "Россия"
фильм
Когда ее совсем не ждешь?
Звезды кино: Александр Лазарев, Игорь Петренко, Наталья Сумская, Светлана Немоляева, Татьяна Магар
Производство: 2007.
Прикольно! Как москали во Львовской губернии отдыхают!
Что больше всего набрехали, так то, как местный житель пьет горилку, а жинка его за это ругает. Но дом у него все-равно справный. Во, брешут :):):)
Люди добрі! Перекажіть будь ласка Капітану, він у мене у списку довічного ігнорування вже декілька днів поряд з Невстранцем
Вони мусять так... бо міцне весло.
Если в русском MS Word /нужно переключить на русскую раскладку клавиатуру/ написать фразу “правоспособность-способность лица иметь гражданские права и нести обязанности” и нажать Enter, он немедленно закрывается, без объяснения причин :)
Невстранец
23.05.2007, 17:23
Зато без обязанностей всё отлично работает :)
Liliyah Romanova
25.05.2007, 15:58
Кеп, і тебе також. ;)
А ти завтра працюєш?
Я працюю, але в мене полегшений варіант, Лілю :) Як каже мій шеф - виходьте в суботу на роботу - і тут файно замельдуєтесь, і додому прийдете - а хідники вже жінкою потріпані :D
Такий ось він в мене женоненависник :rolleyes: :D
Boris_Kiev
25.05.2007, 19:50
Сьогодні флот РФ у Севастополі поповнився двома підводними кораблями:
есмінці "Грозный" и "Стремительный" без сторонньої допомоги благополучно затонули. :)
Liliyah Romanova
26.05.2007, 02:06
http://img1.nnm.ru/imagez/gallery/c/a/0/9/3/ca0937ccbbe5a666562531b77b32d654.jpg
?????????????
люди всім привіт, а що то за покарання зявилося зі вчора в деяких людей?
наприклад бачив у Київського Бориса
там щось накшталт 1/1 (і шось в дужках)
??????????
а якщо про це вже десь пише тут на форумі то дайте посилання будь-ласка.
Якщо ж це в правилах є, то звиняйте - українці мануалів не читають :)
Boris_Kiev
26.05.2007, 20:45
наприклад бачив у Київського Бориса там щось накшталт 1/1 (і шось в дужках) Подивіться профіль учасника - там історія всіх покарань :)
Мене в один день модератор покарав, а через 2 години додав карму :)
Если кто не спит, срочно переключайтесь на канал "Культура" - концерт, которым год жить можно! и как снят!
Boris_Kiev
26.05.2007, 23:44
Попса ?
Пішов я спати...
Эх, Борис, Борис...
Это был привет из Амстердама от Янии Янсен - полтора часа любви женщины со скрипкой, где-то вверху, без силы тяжести, без всего отягощающего. И люди внимали. Иная жизнь.
А потом под окном расселись соловьи и концерт был продолжен :)
Ночь удалась :)
Boris_Kiev
27.05.2007, 17:53
О 23:40 по "Культурі" були 3 дівчини (блідий переспів Віагри) і якимось пергідрольним хлопцем. На другому "номері" вимкнув ТВ.
Я близько від Белгороду, може це їх, прийде спробую перевірити, але це треба кожному неодмінно побачити на власні очі, переконатися що таке буває :)
Да, а потім там була ВВС про Сальватора Далі, картину з Христом.
Крок перший:
Запускаємо Microsoft Word;
Крок другий:
Створюємо новий документ (у тому разі, якщо він не був створений автоматично)
Крок третій:
набираємо текст
= rand (200,99)
Крок четвертий:
натискаємо Enter і утримаємо натиснутим 3 секунди
... :)
Крок четвертий:
натискаємо Enter і утримаємо натиснутим 3 секунди... :)
з’являється текст із шаблону шрифтів... :)
Liliyah Romanova
29.05.2007, 22:47
Крок перший:
Запускаємо Microsoft Word;
А на 2007 теж спрацює? ;)
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
І шо?
Boris_Kiev
29.05.2007, 23:34
Ця фраза містить усі латинські літери. Здавна використовується для перевірки телетайпів, принтерів та іншого обладнання.
Liliyah Romanova
30.05.2007, 00:30
Ця фраза містить усі латинські літери.
У Ворді 2007 не спрацьовує.
У Ворді 2007 не спрацьовує.
любиш раритети?!!... :eek: :eek: :eek:
97 ворд — у мене був у 2000 році....
Ця фраза містить усі латинські літери. Здавна використовується для перевірки телетайпів, принтерів та іншого обладнання.
Нічого собі.... Я й не знав.
Boris_Kiev
30.05.2007, 09:35
Нічого собі.... Я й не знав.
Це - "телеграфістська" цехова специфіка :)
До речі, я користуюся Офісом 97 досі.
Виключно через деякі хитрі штучки (власні), які я запускаю в Excel'i (величезна таблиця, а з неї - 6 сторінок графіків).
В нових версіях вона б'ється по форматуванню, а мені лінь витрачати кілька днів на коригування.
І ще - винда та офіс у мене обов"язково англомовні. Так звик до hotkeys, що просто не думаю - граю, як на роялі.
Опонентам відповідаю: "поміняйте місцями педалі в тачці - далеко уїдете ?"
Drive C: - 2000 eng (базарна)
Drive D: - XP Rus, ліцензована (задля демонстрації). Єдине, що там встановлено - Nokia PC Suite.
Розказувала мама, що їй розказував її тато:
Коли Красная армія прийшла у їх село, людей зібрали на майдані і найголовніший (мабуть) москаль почав свій вітальний виступ перед ними словами "Ну што, нє ждалі? Но дождалісь!!!" :)
У селі Серники Перемишлянського району живе жінка, сина якої вбили красноармійці, які прийшли в село. Малий, якому було пару років вибіг на вулицю подивитися як йдуть солдати. Там в нього і вистрілили.
Boris_Kiev
30.05.2007, 09:58
А мого прадіда (військового; після мікроінсульту доживав у своїй садибі на Чернігівщині), селяни захистили від Щорса. І допомагали до самої смерті у 1926 р. Пам'ятали добро, яке він робив людям: школу збудував, захищав інтереси селян у поліції та при різних земельних розбірках.
До речі, Щорс хотів залучити прадіда до військових консультацій, але прадід відповів: "Я не буду стріляти ані в свій народ, ані в своїх однокласників".
Liliyah Romanova
30.05.2007, 22:51
любиш раритети?!!...
97 ворд — у мене був у 2000 році...
Пупере, ти моє повідомлення читав? Чи лиш "оком кинув". Я ж написала 2007. Де ти там 9 побачив? Я написала Word 2007!!!
afterstep
31.05.2007, 09:34
Я написала Word 2007!!!
там мають бути свої приколи ;)
Мікрософт - за принципом "мимо тещиної хати я без жартів не ходжу...." - ще з часів 3.1 вінди якусь беліберду в код системи обов'язково засуне. І в свій розпіарений офісний пакет - теж.
--
Місце на диску - не знаю чи Ви особисто зустрічалися з цією проблемою, а таки колись було критичним питанням. Відповідно, старалися "влазитися" на старі диски. А віндовс тоді "розтовстів" до 300Мб (тобто відразу "відтялося" купа старих моделей), - і при апгрейдах доводилося "попадати" ще в гроші за новий диск.
Так один мій знайомий, коли подивився "встроєне" в вінду кіно про мікрософт, задумливо так сказав: "Тепер зрозуміло, чого вона така велика. Купу сміття в дистрибутив включати - то козирно. Але чого вона така приторможена?"
Liliyah Romanova
31.05.2007, 22:17
там мають бути свої приколи
А як знати, які вони?
Купу сміття в дистрибутив включати - то козирно. Але чого вона така приторможена?"
Цікава річ, що у Вісті копіювання великих файлів відбувається дуже повільно. Пояснення цього ще цікавіше: таким чином вони хочуть боротися із піратством, БО великі файли, то зазвичай музика та фільми.
Цікава річ, що у Вісті копіювання великих файлів відбувається дуже повільно. Пояснення цього ще цікавіше: таким чином вони хочуть боротися із піратством, БО великі файли, то зазвичай музика та фільми.
той Гейтс вже собі гонить по чорному .
Наш вирок торта на голову :D
afterstep
31.05.2007, 23:33
Пояснення цього ще цікавіше: таким чином вони хочуть боротися із піратством, БО великі файли, то зазвичай музика та фільми.
ні - саме під цим "козиром" "зарубали" мп3 музику. То все несуттєво - на великих об'ємах вилазать всі помилки проектування "кешу"
Загалом, для роботи (ІМХО) - лінух чи макос. Все решта - згідно анекдоту:
- Що насправді робить Віндовс НТ?
- Білла Гейтса багатшим.
afterstep
31.05.2007, 23:34
А як знати, які вони?
MSDN - є там якийсь "розділ для девелоперів". Регістрація "тіпа required" - фуфло загалом.
я так зрозумів що Вісту ставити не тре?
холєра заженіть мене хтось спати :confused: :confused: :confused: :)
Liliyah Romanova
01.06.2007, 03:27
холєра заженіть мене хтось спати
Ану махом спати! Сидить тут, форум читає. Теж мені заняття!!! :D:D:D
Liliyah Romanova
01.06.2007, 03:29
я так зрозумів що Вісту ставити не тре?
Я була категорично проти. Чоловік таки спробував одного разу, поки мене не було. Але з того нічого доброго не вийшло, бо віста не побачила одного із хардів. І ще якісь приколи були. Відінсталював він геть, коротше. Купив собі потім лептопа, от на ньому Вістою і бавиться. :)
Пупере, ти моє повідомлення читав? Чи лиш "оком кинув". Я ж написала 2007. Де ти там 9 побачив? Я написала Word 2007!!!
вав!..
а де ти взяла ворд, який ще не вийшов?..
Liliyah Romanova
01.06.2007, 07:52
а де ти взяла ворд, який ще не вийшов?..
Ти думав, що піратство лише в Україні та Росії процвітає? ;)
Почитай ось тут (http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Office_2007), тут (http://office.microsoft.com/uk-ua/default.aspx) і тут (http://www.microsoft.com/rus/office/Default.mspx) про те, що ще не вийшло.
І не злость мене. Я думала, що ти новинками цікавишся. Хіба ні?
Boris_Kiev
01.06.2007, 11:23
Ти думав, що піратство лише в Україні та Росії процвітає? ;)
Ага. Колись приїхали до Києва представники однієї фірми - австрієць та словак.
Словак знав, що мені потрібен новий софт для спец-залізяки, але австрієць все бовкав про горші та довгу процедуру. В кабаку словак прошепотів, що дасть мені в готелі 4 дискети, але так, щоби австрієць не просік.
Але воно, зараза, не завантажується !
Вдома ламав до ранку (а випили добряче!) - таки второпав, що в Scenario треба замінити цифри кількості блоків (там якась дурка - Пролог під DOS + escape sequences, але все прозоро).
Причому загнав софт у діючу мережу (6 або 7 міст).
А в офісі австрієць намагався залити це в тестовий standalone прилад і наштовхнувся на той самий конфлікт сценарія. Ми зі словаком тихенько посміхалися. Наша людина ! :)
P.S. Як мені здалося, австрієць сам вкрав той софт в іншій країні, оскільки він не знав паролю технічного центру.
Ану махом спати! Сидить тут, форум читає. Теж мені заняття!!!
ДЯКУЮ !!!
Ну і смайлики нові смішні!:radist: Я за звичаєм набрала, а зі сумного вийшов такий... такий....що аж ну! :radist:
Головне що цей смайлик є: :moskali: ото Данило собі відірветься :ninja: :aggressive:
Полковник
01.06.2007, 20:03
...Я могу противостоять всему... Кроме искушения
Кеп! Браво!
йохо-йохо-ййооххоо:ninja: :agree: :feminist: :aggressive: :download: :8: :aggressive: :download: :8: :p :dance: :borat: ;) :crazy: :y: :suicide: :D :bazar: :n: :shy: :o :babruysk: :cowboy: :scare: :) :shutup: :( :radist: :naci: :clapping: :padonak: :moskali: :no: :beee: :mad: :ninja: :agree: :feminist: :rolleyes: :cool: :eek: :( :radist: :naci: :clapping: :padonak: :moskali: :no: :beee: :mad:
І не злость мене. Я думала, що ти новинками цікавишся. Хіба ні?
???...
"не злость"?...
бачу не вперше....
Liliyah Romanova
02.06.2007, 02:28
???...
"не злость"?...
бачу не вперше...
Питання такі, ніби то я собі придумала той нещасний 2007 ворд. :(
Чи ти самого виразу не розумієш? Означає - не зли.
Питання такі, ніби то я собі придумала той нещасний 2007 ворд. :(
Чи ти самого виразу не розумієш? Означає - не зли.
не буду.
Полковник
03.06.2007, 00:17
тут є просто супер анекдот вгадайте який ? :):):):):):)
Діду !
- Що!
- Чули, москалі у космос полетіли!
- Що всі?
- Та ні, тільки один!
- То чого ж ти тоді кричиш?.
Чё, только вчера парень стал русофобом? Этот анекдотик лично я знал ещё в 1968 году. А Читатель, думаю, и ещё раньше! :moskali:
Полковник
03.06.2007, 01:00
Зачем, Шрек, не отвечаете в курилке?
Liliyah Romanova
03.06.2007, 01:27
Полковнику, розкажіть мені одну річ. Дивилися ми тут новини на регіональному каналі. Російські новини. Там обговорювали проблему ожиріння в Росії. Сказали, що мало чи не кожен третій росіянин має зайву вагу. Наскільки це правда? Я щось думала, то лише Штати таким страждають. Навіть у Канаді людей повних мало, бо тут усі на спорті та здоров'ї помішані.
Що казали у новинах, то це те, що багато людей харчується погано, але їдять багато. Показували хлопця одного, котрий сказав, що їсть макарони 2-3 рази щодня. Щось мені важко в таке повірити.
Boris_Kiev
03.06.2007, 01:37
Показували хлопця одного, котрий сказав, що їсть макарони 2-3 рази щодня. Щось мені важко в таке повірити.
Лілю, а Ви порозпитуйте колег - у 60-х рр було видано підручник російської мови для американців.
Тема: родительній падеж.
Примеры: Мяса нет. Рыбы нет. Масла нет.
Думаєте, за 100 км від Москви щось змінилося ?
Полковник
03.06.2007, 01:38
Полковнику, розкажіть мені одну річ.
Лиля, спасибо за вопрос!
Вот у меня есть жена, которая ПОСТОЯННО на разных диетах. НО она полненькая, с животиком, с попочкой, с сисичками. И мне ЭТО очень нравится. ОНА вообще почти ничего не ест, но ФОРМЫ сохраняются (может только при мне не ест:))
НО, Лиля, заявляю, что в РФ ОЧЕНЬ МНОГО стройных и худосочных безсисочных ДЕВИЦ, которые не голодают, а просто ФОРМЫ у них ТАКИЕ.
Так что, не перенимайтесь!
П.С. Худеньких я тоже люблю!
:moskali:
Полковник
03.06.2007, 01:39
Лілю, а Ви порозпитуйте колег - у 60-х рр було видано підручник російської мови для американців.
Тема: родительній падеж.
Примеры: Мяса нет. Рыбы нет. Масла нет.
Думаєте, за 100 км від Москви щось змінилося ?
Борис, когда надоест-то???
Boris_Kiev
03.06.2007, 01:44
Борис, когда надоест-то???
А чего одними макаронами питаются ? Мышей бы половили!
Кстати, мой зверь вернулся из загула голодный. Очень похож на этого: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=81741&postcount=87
Так что "у нас все дома" и мы пошли спать.
Liliyah Romanova
03.06.2007, 01:52
Лиля, спасибо за вопрос!
Вот у меня есть жена, которая ПОСТОЯННО на разных диетах. НО она полненькая, с животиком, с попочкой, с сисичками. И мне ЭТО очень нравится. ОНА вообще почти ничего не ест, но ФОРМЫ сохраняются (может только при мне не ест)
Полковнику, я серйозно.
Просто ми з чоловіком вважали, що така проблема лише в Штатах. А там вони то так представили, що то проблема №1 зараз. І використовують вони у своїх новинах в основному частини із новин з Росії. Правда, не знаю якого каналу.
levandivka
03.06.2007, 06:53
Показували хлопця одного, котрий сказав, що їсть макарони 2-3 рази щодня. Щось мені важко в таке повірити.
Лілю!
Люблю я макарони
Хоть говорят, что тє мєня погубят...
Правда, люблю. (Раз на день) А животик - то від пИва...
вони то так представили, що то проблема №1 зараз.
На "новини" з Росії пропоную сильно не запарюватися: там редактура надто щільна. :scare:
Проблема №1 сидить в Кремлі! :no:
Проблема №2 - в Лондоні.
Проблема №№3, 4 - спільні для колишнього СРСР, дУрні і дорОги...
Полковник
03.06.2007, 10:05
Полковнику, я серйозно.
.
Я тоже. Да, есть такая проблема в России, но она компенсируется отсутствием этой проблемы на (в) Украине!:moskali:
Головне що цей смайлик є: ото Данило собі відірветься Зате для полковніка є такий :naci:
Полковник
03.06.2007, 12:56
Зате для полковніка є такий :naci:
Ага, я уже слышал - про ОЛЕНЯ! :moskali:
Полковник, частим використанням цього смайла Ви нівелюєте його емоційне та смислове наванатаження :) До речі, його виготовив власними руками Ваш покірний слуга :p
Boris_Kiev
03.06.2007, 13:39
Ось кращий смайлик для Полковника.
Називається "Ностальгія за Львовом"
http://www.animac.ru/smiles/vopros/flag.gif
http://www.animac.ru/smiles/ulibka/12.gif
========================
А ми - мирні люди. Нас має бути 52000000
http://fool.exler.ru/sm/dog.gif
Полковник
03.06.2007, 14:02
Полковник,... До речі, його виготовив власними руками Ваш покірний слуга :p
Спасибо, Мартини! Вы, как всегда, МОЛОДЕЦ! :moskali:
Полковник, частим використанням цього смайла Ви нівелюєте його емоційне та смислове наванатаження :) :p
Да, ладно Вам! Пусть реет бесикр над ЛФ! Будет больше допысов ИМХО! :moskali: :moskali: :moskali: :moskali:
Boris_Kiev
03.06.2007, 22:47
Пошукова машина Google - - Відповідає на тему
"Cистема тотального стеження через інтернет"
Терміново забанити !!!
Чё, только вчера парень стал русофобом? Этот анекдотик лично я знал ещё в 1968 году. А Читатель, думаю, и ещё раньше!
п. Полковник вам щось не подобається? Чи вам не видно коли я народився?
Русофоб я вже добрих 10 р. активна фаза настала після нахабного і підлого вбивства Білозіра і мого брата.
Якісь ще питання?
Пошукова машина Google - - Відповідає на тему
"Cистема тотального стеження через інтернет"
між іншим п. Мартіні ви що зареєстрували гугл? чи як? чи вони (пошукові машини) можуть собі писати (питання що можуть писати машини?) незареєстровані?
Boris_Kiev
04.06.2007, 17:02
Lotr_an,
пошукова машина може спробувати відкрити файл "AddPost" (типу збирається писати), тут же отримає "відлуп". А модератори побачать маленький значок "Stop" у тому ж рядку - тобто "пиши, пиши, хто ж тобі дозволить!" :)
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008