Показати повну версію : ОФФтоп
Сторінки :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Данило, скиньте лінки, де "обсірають чесних людей", будем банити
А ви подивіться, як Оля пригрозила, що жінки покинуть форум, так і крім Фрезії ні одної жінки нема. А ми, давайте на злість не будемо горла один одному гризти:p .
Данило, скиньте лінки, де "обсірають чесних людей", будем банити
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=39972&postcount=897
Степаныч
20.02.2007, 15:17
Степанич, Ви краще подивіться, яке в Вас гарне число дописів - 777!
Виправляю! Прям зараз! Уже 778:p
Степаныч
20.02.2007, 15:19
Да бросьте. Обычная артподготовка.
"Завлекаловка"?:eek: Коварство женщин, ему пою я песню! (чув десь).
Степаничу,
:)
Якщо це справжня жіноча "завлєкаловка", спрямована на отримання бажаного ефекту методом зникнення з поля зору, то зазвичай вона має таку схему:
п.1 зібратись піти, потім позволікати трішки.. потім таки піти.
п.2. Повернутися щоб забрати забуту річ. Позволікати. Піти назавжди, але повернутися щоб сказати все що ти думаєш з цього приводу.
Якщо бажаний ефект не досягнуто - збільшити проміжок часу між п.1 і 2. :)
Повний оффтоп. :rolleyes:
Фрезіє, Ви невдовзі " таваріща аґента" перевершите. :) Завжди хочеться сіяти добре та вічне довкіл себе, так або ж не дають, або передумаєш. :rolleyes:
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=39972&postcount=897
то я вже читав. Може Ви конкретизуєте свої претензії ? Бо я там взагалі нічого не бачу , що було б достойне штрафної картки
Як мене, це Данила слід покарати за омовляння Читача з обкому.
обсірайте й далі скільки завгодно чесних людей - два роки віртуально знайомий, пригадати подібного не в стані.
тут це всіх тішить та всім подобається - навіть особам мазохічно-неврастенічного складу це вже не в радість.
Що поробиш, Пай. така вже "роля" у Данили тут :D ...Прошу садиться по местам согласно купленным билетам..
Так мо' здати у касу квиток? :) Вас, Капітане, хоч дівчата люблять, а до мене лиш Салата приязно ставиться. :D
Пай, не вони мене, а я їх... Скажемо НІ фемінізму!!!
ЗІ: сподіваюсь, що ніяка особа царської крові до Салати не ревнує? ;)
Упс, Салата он-лайн, чого це мене на откровєнія потягнуло.:confused:
_________
Дєдушка Мороз! Мені солодкого не можна, у мене диябет.
Принеси мені, бдлск, ящик напівсолодкого.
Невстранец
20.02.2007, 17:58
ЗІ: сподіваюсь, що ніяка особа царської крові до Салати не ревнує? ;) Напрасно... ;) Они до всех ревнуют...
Невстранец
20.02.2007, 18:00
Упс, Салата он-лайн, чого це мене на откровєнія потягнуло.:confused:
Как честного человека ??? :eek: :)
У Даниловому трактуванні чесних людей?? :eek:
:D
ЗІ: сподіваюсь, що ніяка особа царської крові до Салати не ревнує? ;)
Ні-ні, капітане, вони Вас люблять. Я це зауважив, коли Ви своє фото виставили, то Ваша карма круто пішла вверх, нє?;)
Так мо' здати у касу квиток? :) Вас, Капітане, хоч дівчата люблять, а до мене лиш Салата приязно ставиться. :D
отакої!!! :eek: А мене вже й списали з рахунку? :confused:
А, зрозуміла, це я виставила своє фото й за віком не вписалася ....;)
Ні-ні, капітане, вони Вас люблять. Я це зауважив, коли Ви своє фото виставили, то Ваша карма круто пішла вверх, нє?;)
Нє :D
Вам я зате мабуть не сподобався :D За фото мені дали 4 бали, і тільки два з них - чарівна половина форуму :)
zet,
Добро пожаловать в фан-клуб :) Кто же его возглавит?
Может (о!) Невстранец? :)
zet,
Умный в гору не пойдет? :rolleyes: :D
Нє
Вам я зате мабуть не сподобався За фото мені дали 4 бали, і тільки два з них - чарівна половина форуму
Капітан,
Вы эту тему лучше не поднимайте (больше умный или красивый), ну не разорваться же Вам :)
Ок, Салата... Придется умирать от скромности :)
Boris_Kiev
20.02.2007, 18:16
Так, "веселу гілочку" знов закрили.
тож я запощу сюди "тематичний піар". Уважно читайте заголовок і дивіться зображення під ним :) І - праворуч. Схожі, нє ?
http://torahistory.ru/show.php?mode=other&i=101
Умный в гору не пойдет? :rolleyes: :D
Я за то, чтобы все умные шли в гору (не путать с лесом)! :D
Boris_Kiev
20.02.2007, 18:27
до Данила та Миха:
Панове, у мене ПП зараз не працюють. Я здогадуюся, ЩО САМЕ ви хочете запитати.
Йдуть роботи. Зберігайте спокій.
Скоро ми з Вами вже дойдемо дотакого розуміння, що Вам навіть не буде потреби відповідати, і так все зрозуміло кому треба.:D
Читатель_Обкома
20.02.2007, 18:33
до Данила та Миха:
Панове, у мене ПП зараз не працюють. Я здогадуюся, ЩО САМЕ ви хочете запитати.
Йдуть роботи. Зберігайте спокій.
Совещание опять переносится????:confused: :confused:
А как же лекция на тему ""Бригада" и как с ней боротся?":cool:
Невстранец
20.02.2007, 19:20
zet,
Я согласен. Что надо делать? Как верховный жрец я буду иметь доступ... э-э-э... к лицезрению, например? :)
Я согласен. Что надо делать? Как верховный жрец я буду иметь доступ... э-э-э... к лицезрению, например? :)
насколько я поняла, то нужно карму Пайпе добавлять, под вашим чутким руководством, а то у него может начаться депрессия. Творческая личность, как-никак, не то что я, технарь...;) :D
Невстранец
20.02.2007, 19:52
А я думал, в фан-клуб Салаты меня зовут руководителем... :(
:D
Нє, Ви шо, серьозно? З приводу "піти", маю на увазі. А як ми? Ви ж "боевые подруги"... Тоді і я піду... а шо робить?
Степановичу, а що робити жінкам, як чоловіки не вміють один одного толерувати і мстять один одному на форумі? Я ДУЖЕ добре відношуся до Читателя, але ж він старший від Данила, невже не можна не зпіплюватися кожен раз, як півні? :cool: От тепер Данило знижує Читателю репутацію... Процес нескінчений, якщо котрийсь не стане розумнішим! :mad:
Оля, сонечко, добрий вечір. Хоч раз зустрілися у часі. :) Та не переймайтеся ви так... Якби вони зустрілися в реалі, то ніякі розбіжності не завадили б їм разом посидіти з кухлем пива, наприклад.. :)
Оля, сонечко, добрий вечір. Хоч раз зустрілися у часі. :) Та не переймайтеся ви так... Якби вони зустрілися в реалі, то ніякі розбіжності не завадили б їм разом посидіти з кухлем пива, наприклад.. :)
Привіт, Зеточко! :)
Та не переймаюся я! Просто неохота чути вже тих сварок непотрібних! :cool:
А до речі, Ви не знаєте, де Ліля пропала? :confused:
Привіт, Зеточко! :)
Та не переймаюся я! Просто неохота чути вже тих сварок непотрібних! :cool:
А до речі, Ви не знаєте, де Ліля пропала? :confused:
Прочитайте http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=21600&page=3
Прочитайте http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=21600&page=3
Дякую, Зет! :) Бо за всім і не вслідкуєш.
... ссылаясь на "это" регулярно проводится мысль о необходимости "восстановления справедливости".
Вами та Монархістом. :D
(достаточно мягко?) :)
Я теж в подальшому приховуватиму м'яко ( термін) Ваші дописи на згадану тему.
Невстранец
21.02.2007, 15:06
Я теж в подальшому приховуватиму м'яко ( термін) Ваші дописи на згадану тему.
Я попробую обжаловать. Кстати, то, что Вы сейчас пытаетесь сделать (ограничить участие в темах исходя из своего понятия целесообразности) называется политической цензурой. Об этом не принято в открытую... ;)
Вами та Монархістом. :D
А без вранья никак не получается, да, пай?
Так, це політична цензура: унтиукраїнська пропаґанда на форумі заборонена, критерії оцінки, звісно, суб'єктивні - довіртесь моїй. ;) У Турції в 1986 вилучили з продажу і перетворили у паперову масу знамениту енциклопедію " Британіка" - " як знаряддя пропаґанди сепаратизму, і нічо'. Аби у вашому ґосударстві запровадили таку ж свободу висловлювань, як на форумі.
Без вранья - загляньте у профіль Монархіста, мо' позаздрите? :D
Невстранец
21.02.2007, 15:40
Так, це політична цензура: унтиукраїнська пропаґанда на форумі заборонена, критерії оцінки, звісно, суб'єктивні - довіртесь моїй. ;) У Турції в 1986 вилучили з продажу і перетворили у паперову масу знамениту енциклопедію " Британіка" - " як знаряддя пропаґанди сепаратизму, і нічо'.
Тогда уж "антиукраинизаторской" - будет справедливее.
Я Мартинивой оценке доверяюсь. Ежели он - Вашей, так это и дело его :)
Аби у вашому ґосударстві запровадили таку ж свободу висловлювань, як на форумі.
В государстве - это на первом канале? :) :) Ох, нехило Вы сравниваете :D А на форумах российских поливать грязью русскую историю, армию, ветеранов, к сожалению, позволяется гораздо сильнее, чем тут (и русскую, и украинскую). Сей форум не одной свободой ценен, а балансом. Не пытайтесь его ради Бога "подвинуть" - может гикнуться...
Без вранья - загляньте у профіль Монархіста, мо' позаздрите? :D
Да про меня "вранья", про меня. И кстати, о "пропаганде"... Без неё в дневник пишут, или крестики на руке ставят, а когда на люди - всё "пропаганда". Не к лицу пайпаю банальности ректи :)
Про свободу слова за президенства Владіміра Путіна розповідайте громадянам НСЕ, мо' повірять. 143 журналісти вбито за рік.
— Я?! – вибухнула Лариса. - Я хотіла би вам нагадати, якщо ви не знаєте, що я корінна москвичка, мабуть, у п'ятому коліні. У мене дві вищих освіти!.. Це ви понаїхали зі свого Львова!..
Пролунало слово "понаїхали". Воно завжди вимовляється після слова "Путін" і означає кінець розмови.
Авторства М. Ганапольського
http://www.rukhpress.com.ua/006011/index.phtml
Невстранец
21.02.2007, 16:20
Про свободу слова за президенства Владіміра Путіна розповідайте громадянам НСЕ, мо' повірять. 143 журналісти вбито за рік.
А "резонируют" только Политковской. Мо' остальные Путина славили взахлёб, не?
Ганапольский жив (а я его знаю лично, и маму его знал ;)) - и даже не сидит... Цитируете его? Слушаете "Эхо Москвы"? Шендеровича читаете, про то, как ему "рот затыкают"? Каждый день читаете? :) :) Вот и читайте дальше, он ещё напишет, а этот скажет... И как им это удаётся? Герои блин... :)
Мо' остальные Путина славили взахлёб, не?
:eek: А лоґіка? І, як наслідок, контрабандисте карменівський, і " карман" на карму у Вас дырявий - що не вкинь, виліта усе. :D :D
Boris_Kiev
21.02.2007, 17:01
Piepie, ще не народився той модератор, який би задовольнив "вєчно нєдовольних". Тримайтеся !
Позичте в Данила весло і бийте, як дєдушка Лєнін Васілія Івановича по голові !
Невстранец
21.02.2007, 17:05
:eek: А лоґіка? Это я у Вас спрашиваю, где логика :)
О! Скоро скорешитесь :D :D :D
А он, видалив повідомлення паразита. Чому, Невстранец'ю? Бо:
"миром движет не ядерная боеголовка, не деньги, а идеи "чучхе".
" Нодон синмун"http://www.pravda.ru/news/world/16-02-2007/213453-kimchenir-0
Невстранец
21.02.2007, 17:10
А он, видалив повідомлення паразита. Чому, Невстранец'ю? Бо:
"миром движет не ядерная боеголовка, не деньги, а идеи "чучхе".
" Нодон синмун"http://www.pravda.ru/news/world/16-02-2007/213453-kimchenir-0
Пирожок себе купите. :) За паразита ответишь (с). ;)
Читатель_Обкома
21.02.2007, 17:20
Достопочтимый Папай!!!
Не будете ли Вы так любезны..... как модератор и старожил... поясните мне...кто такие почтейнийшие Сальваторе та Вуйко Стефко пользующиеся на форуме не пререкаемый авторитетом...:rolleyes:
К какому подвиду они относятся..к НСЕ....или СЕ..... при отсутствии карм...этого очень трудно разобрать....
С щирой подякой ...Читатель з Обкому....:rolleyes:
Шановний Читачу з обкому, не варто було заздалегідь дякувати, оскільки це питання є преференцією адміністратора. Зверніться до Zet, якщо надмірно доймають.
Степаныч
21.02.2007, 17:39
Степановичу, а що робити жінкам, як чоловіки не вміють один одного толерувати і мстять один одному на форумі? Я ДУЖЕ добре відношуся до Читателя, але ж він старший від Данила, невже не можна не зпіплюватися кожен раз, як півні? :cool: От тепер Данило знижує Читателю репутацію... Процес нескінчений, якщо котрийсь не стане розумнішим! :mad:
Олю,
підписуюсь під кожним Вашим словом! Якщо Ви дозволите, звісно. Зобов"язуюсь нікому не мстити! Нині, до віку і на всі віки!
Але не можна заперечувати, що непорядних людей потрібно іменувати непорядними людьми.
Степаныч
21.02.2007, 17:42
...кто такие почтейнийшие Сальваторе та Вуйко Стефко пользующиеся на форуме не пререкаемый авторитетом...:rolleyes:
К какому подвиду они относятся..
Сальваторе не знаю. А Вуйко придурок. Пробачте, що вліз.
Читатель_Обкома
21.02.2007, 17:48
як дєдушка Лєнін Васілія Івановича по голові !
Борисе...це було не так...:rolleyes:
А так как здесь:
http://www.big.ks.ua/img/1048751683.jpg
Читатель_Обкома
21.02.2007, 17:51
Сальваторе не знаю.
А не тот ли это Сальваторе... тоже доктор...который человекам жабры вживлял вместо легких....и первую операцию сделал своему сыну????
:cool:
Нє :D
Вам я зате мабуть не сподобався :D За фото мені дали 4 бали, і тільки два з них - чарівна половина форуму :)
Врахуйте одну річ, що не кожен прямо скаже за що дає. Я, наприклад, деяким симпатіям давав декілька раз карму, але я ніколи не писав, що за гарні очі.:D
Читачу, не можна такі страшні казки показувати, тут народ є ще молодий.
Врахуйте одну річ, що не кожен прямо скаже за що дає. Я, наприклад, деяким симпатіям давав декілька раз карму, але я ніколи не писав, що за гарні очі.:D
Відкрию Вам маленький секрет - можете писати, що за гарні очі. Головне розмір "очей" не уточняти :o ;) :rolleyes:
Відкрию Вам маленький секрет - можете писати, що за гарні очі. Головне розмір "очей" не уточняти :o ;) :rolleyes:
Візьму на замітку.:D
Читатель_Обкома
21.02.2007, 18:11
Кэп... ошибаетесь...;) не "очей", а ресниц!!!!
:D :D
Да нет... не ошибаюсь! Вы видели хоть у одной девушки например 3-й размер? (ресниц)? :)
Viktoria Jichova
21.02.2007, 18:16
Да нет... не ошибаюсь! Вы видели хоть у одной девушки например 3-й размер? (ресниц)? :)
Ну, бачу, хто як, але мужчини все про oдне і теж..:p :D
Пересвет
21.02.2007, 22:52
Столько много тем, в которых мне нельзя писать, что прям и не знаю что делать...
New Shrek
21.02.2007, 23:07
Столько много тем, в которых мне нельзя писать, что прям и не знаю что делать...Пишите где можете!!!!!!!!
В чем проблема?
Вибачте за нескромність, але я бачив.:(
Пересвет
21.02.2007, 23:35
Мих, ресниииц.
Liliyah Romanova
22.02.2007, 02:02
Ну, бачу, хто як, але мужчини все про oдне і теж..:p :D
Еге, і то майже на кожній гілці. :D
Такі обмежені голови... Капець!
Полковник
22.02.2007, 21:09
Що людині не давай, що не обіцяй - її все одно тягне на цвинтар.
Мих, Вас услышали!!!! Милости просим!
http://se7en.ru/files/post11611/35.jpg
Особливо підозріло "горячие блюда" і "разнообразная выпечка"
Чарівнику, у пошуках справедливости зануртесь у зміст видалених дописів, а не у скарги адміністратору. З празнічком! ;)
Чарівнику, Ваш допис на гілці " УПА":
є оффтопом і видалено. Продовжуватимете надалі - будете покарані за злісний флуд.
Читатель_Обкома
23.02.2007, 13:05
- будете покарані за злісний флуд.
Уж больны Вы суровы сегодня!!!:eek:
Как бы и мне под...карающую руку модератоора Папая не попастся...
:cool:
Чарівник: Объясните, Piepie, на какой вопрос ответил "Полковник"? У Вас, что плохое настроение?
На процитований ним, що не вносить сум'яття в контекст. Так, поганий настрій, від Вас передавсь. Спробуйте висловлювити свою позицію унезалежнено від емоцій і, головне, увібгавши у прийнятну форму.
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=41159#post41159
пайпай, будьте чесними і справедливими. В УПА дійсно я написав флуд (не по темі), а Полковник про чечню - це як, по темі? Чи до вашого зауваження можна було флудити, а після - зась?
Полковник
23.02.2007, 13:12
Чарівник: Объясните, Piepie, на какой вопрос ответил "Полковник"? У Вас, что плохое настроение?
На процитований ним, що не вносить сум'яття в контекст. Так, поганий настрій, від Вас передавсь. Спробуйте висловлювити свою позицію унезалежнено від емоцій і, головне, увібгавши у прийнятну форму.
О чём базарите? Прошу доложить по форме!;)
Полковник
23.02.2007, 13:13
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=41159#post41159
пайпай, будьте чесними і справедливими. В УПА дійсно я написав флуд (не по темі), а Полковник про чечню - це як, по темі? Чи до вашого зауваження можна було флудити, а після - зась?
Я ответил на вопрос Оранжевого - очень мною уважаемому Пану из Киева!
Я ответил на вопрос Оранжевого - очень мною уважаемому Пану из Киева!
Я Вас не звинувачую. У Вас сьогодні свято, нє?:p
Мих'e, слушно, після - зась. Облишмо недоречні з'ясування - ніхто не прискіпується, проте перш, ніж звинувачувати когось у флуді, доречно переглянути узгодженість власних дописів з омовлюваною тематикою.
Степаныч
23.02.2007, 13:34
Уж больны Вы суровы сегодня!!!:eek:
...
Как читать?:confused: "больнО суровы" или "больнЫ суровО".:D
Мих'e, слушно, після - зась. Облишмо недоречні з'ясування - ніхто не прискіпується, проте перш, ніж звинувачувати когось у флуді, доречно переглянути узгодженість власних дописів з омовлюваною тематикою.
Я себе не вигороджую., бо нічим не ліпший. Але правила для всіх мають бути одинакові, нє?
Оффтопні дописи Олега Помаранчевого на гілці "УПА", адресовані Полковнику:
не очень и виноват. Просто много разных идей в голове бродило.
І що є флуд у цьому сенсі? Скоріше можна припустити формальні ознаки, однак чи відповідатиме це повчальній функції історії?
Міке, Ви не згірш мене знаєте традиції та стиль форуму, тому Ваша заувага виказується формальними ознаками упереджености внаслідок привнесення особистих політичних уподобань у суто організаційні аспекти за відсутности пропозицій.
Полковник
24.02.2007, 13:16
Оффтопні дописи Олега Помаранчевого на гілці "УПА", адресовані Полковнику:
заглядываю в раздел "Навигация"
Из 10 присутствующих 3 в Ігрова зала
Львівський форум Arcade :)
Пропал форум, все ринулись кубки выигрывать... ;) :)
заглядываю в раздел "Навигация"
Из 10 присутствующих 3 в Ігрова зала
Львівський форум Arcade :)
Пропал форум, все ринулись кубки выигрывать... ;) :)
Це життя.
Пацани за пивом, а жінки - дома.:D
Пересвет
26.02.2007, 17:09
Играшка как никак.
Ребята меряются пи...эээ...кубками. :)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D Нє-а, це не мою машину грабанули біля цвинтаря.:D :D :D :D :D :D :D
Mattilainen
27.02.2007, 16:05
И не переставайте, ни в коем случае! Умение восхищаться (трейлерам и канделаке), верить (им же), потом огорчаться (перкеле) удивляться, андила, это то, что (увы!) утрачивает современная цивилизация...
;)
Фиг там! Утрачивает она! Не утрачивает, а скорее наоборот, ибо мы не переведемся никогда. На таких как мы, трейлеропоклонниках, мир держится – они ж у нас баблос сосут. Для нас оно, конечно, завсегда почти неприятненько, зато быстро забывается, да и невелик ущерб по большому счету, а канделакам-то оно пользительно, так как стабильно обеспечивает процесс засвечивания голой коленки, что, в свою очередь, обеспечивает непрерывность и кругооборот всего действа, обзываемого масскультом. That’s the living. :D
P.S. Я Вами, Невстранец, восхищался, а не канделакой. ;)
Boris_Kiev
27.02.2007, 16:43
Mattilainen
27.02.2007, 17:05
Пламенный привет Хирмутулитусу от Пухепулитуса!!! :D :D :D
(Мені дуже сподобайлось слово "глядючи" - це бомба. Я Ваш пост в ЖЖ поставлю. Повеселити людей.. )
Мое любимое правило украинского языка - "моя бабця так казала/не казала". :)
В том посте еще как минимум два "руссизма". А чем моя "говирка" хуже любой другой?
Цікаво, Мартіні. На моєму годиннику 1-20, 28.02.2007. Серед відвідувачів одне ім`я - Mike. А вище маємо 2 зареєстрованих і 13 гостей. Хто другий? Майор Пронін? :)
Прикольно. Нашла коса на камень... попала Дарья на ЛФ... :D
Mattilainen
01.03.2007, 18:53
Умгу... Знойная женщина...:rolleyes:
Умгу... Знойная женщина...:rolleyes:
..Жесть! :D
New Shrek
01.03.2007, 19:06
Да буйная ,даст всем просраться!
Полковник
01.03.2007, 23:40
Да буйная ,даст всем просраться!
Забанят! Спорнём???:cool:
Без варіантів.
Баня у нас виходить "унісекс"
Хто вгадае, що це таке? :)
http://r.foto.radikal.ru/0703/100907ef7500.jpg
Viktoria Jichova
02.03.2007, 11:38
Ну і що це? Рибка?:)
Ну і що це? Рибка?
Нє-а :)
Степаныч
02.03.2007, 11:45
Солярис?
Viktoria Jichova
02.03.2007, 11:46
Ну тоді я не знаю. Крапелька дощу? А то щось мені не вистачає фантазії.;) :)
Viktoria Jichova
02.03.2007, 11:49
Ну так вже не тягніть кота за хвіст - відкрийте цю страшну таємницю.:)
Невстранец
02.03.2007, 11:50
Капнули сливки в кофе?
New Shrek
02.03.2007, 11:51
Нє-а :)
схоже не каплю вершків що впала в горнятко з гарячою кавою
Невстранец+Шрек=угадали!!!
Респект! :)
Не сливки а молоко, но это уже лирика :)
Або поплавок або дама з парасолькою, нє?
Viktoria Jichova
02.03.2007, 11:55
Але я теж мала рацію щодо крапельки, лише не здогадалася чого крапельки.;) :p
Але я теж мала рацію щодо крапельки, лише не здогадалася чого крапельки.;) :p
І Вам респект, Віка :) :) :)
І Миху респект за даму з поплавком під парасолькою (це-ж треба :rolleyes: ) :D
Viktoria Jichova
02.03.2007, 12:04
У Миха творча фантазія.:)
Продовжуэмо вгадувати? Що це??? :)
http://v.foto.radikal.ru/0703/f627fb4b24e0.jpg
Mattilainen
03.03.2007, 13:25
Иголка в стоге сена.
Вот взял и сразу угадал :mad: :D
Кстати, находится в единственном случае - во время занятий...э-э-э... ну да ладно :p
Хорошо, а это? (усложним задачу):
http://v.foto.radikal.ru/0703/fc7c4e6b883a.jpg
Mattilainen
03.03.2007, 13:37
Останкинская башня торчит из облаков. Вид сверху.
Читатель_Обкома
03.03.2007, 13:37
Верхушка телебашни какой то.. с высоты птичьего полета...
Читатель_Обкома
03.03.2007, 13:38
:confused: :confused: :confused:
Блин...Матти...на 0,087 сек успел раньше меня....
Не видать мне похвалы от Кэпа...:mad:
(:D :D :D :D )
Видать-невидать...видать-невидать... Видать!!!! ©ромашка
А ни у кого больше нет загадочных фоток? :)
Mattilainen
03.03.2007, 13:41
:D ;) А может не угадали. Угадали, Кэп?
А, угадали все-таки.
Угадали... Щас еще поищу, если интересно?
Mattilainen
03.03.2007, 13:51
Интересно, интересно!
Вот что это?
http://i2.tinypic.com/x1gccl.jpg
Читатель_Обкома
03.03.2007, 13:55
Глаз??????:eek:
Mattilainen
03.03.2007, 13:58
Не, не глаз. :)
Че-то противное на коже...злопухоль с червями?
Читатель_Обкома
03.03.2007, 14:00
Не, не глаз. :)
Око?:eek:
Mattilainen
03.03.2007, 14:00
Все мимо. Это отнюдь не противное, Кэп. :)
Это отнюдь не противное, Кэп.
Да, а с виду и не скажешь... Жрать можно?
Mattilainen
03.03.2007, 14:03
Не, ну можно и сожрать. :)
Читатель_Обкома
03.03.2007, 14:04
Че-то противное на коже...злопухоль с червями?
Вы чо Кэп?:eek: :eek:
Там же видно...що лампочки отсвечивают!Как же черви то могут отсвечивать?:cool:
Mattilainen
03.03.2007, 14:13
По аналогии с Вашей, Кэп, первой загадкой. :)
Это пузырек воздуха в чашке с еще не растворившимся до конца кофе 3в1. :D
http://i2.tinypic.com/x1h8c3.jpg
В жизни бы не догадался!!!! :)
Mattilainen
03.03.2007, 14:16
Взято отсюда: http://community.livejournal.com/ugaday_chto/74174.html
Там еще полно всякого.
Ну, эта легкая:
http://t.foto.radikal.ru/0703/64fc00b4e10d.jpg
Пальці мумії фараона Тутанхамона
Пальці мумії фараона Тутанхамона
:D :D :D НЕ-а
Viktoria Jichova
03.03.2007, 17:12
Ну ось і кінець жартикам - до понеділка відповідь на цю загадку так і не дізнаємося.;) :) :p
Клубничечка? (не менее 10 символов!)
Viktoria Jichova
03.03.2007, 18:19
Мабуть, це є кавун зі зернятками.:) :)
Мабуть, це є кавун зі зернятками.:) :)
Да, на арбуз похоже. Особенно эта сахаристость... :)
Я знаю что с этим ничего не поделать, но хоть пожалусь... :(
Вверху форума всплывает окно с ссылкой "Лучше не смотреть" про Беслан. Нет уже мочи видеть несчастного ребенка среди обломков школы...
http://v.foto.radikal.ru/0703/0be96ccbadbe.jpg
Вы на правильном пути... Чей? :)
Вы на правильном пути... Чей? :)
Котенок? :rolleyes:
Респект Зет!!! Я бы в жисть не догадался :)
http://t.foto.radikal.ru/0703/f0ecb308112e.jpg
Там мех было видно. На языке же застряла ниточка...
А могла бы быть например, клубничка в меху...:) Ведь похоже?
А могла бы быть например, клубничка в меху...:) Ведь похоже?
Могла, но мне повезло :p
http://s5.rimg.info/0ce191972d631f12d7c934020981ebca.gif (http://smiles.33b.ru/smile.65344.html)
Viktoria Jichova
03.03.2007, 22:06
Я знаю что с этим ничего не поделать, но хоть пожалусь... :(
Вверху форума всплывает окно с ссылкой "Лучше не смотреть" про Беслан. Нет уже мочи видеть несчастного ребенка среди обломков школы...
Так, і я підтримую Зет.:(
http://u.foto.radikal.ru/0703/e8c8263a5395.jpg
Не знаю как кому, но я почитав Домивку и УЖ, посмеялся от души. Это ж надо... Оказывется, понедельники не так уж и плохи :) Конечно, хочеться дать совет Мартини... Мне помогает иногда вот такой плакат:
http://s.foto.radikal.ru/0703/a7d2d942916b.gif
:)
раньше было: "когда рак на горе свистнет".... теперь предлагаю так: "когда поплый пень на форуме напишет" :rolleyes:
Чувак зареген с декабря прошлого года, каждый день добросовестно сидит на полит-ветках и молчит.
Два варианта: либо руки по локоть в гипсе, либо это ;) :) :)
Конечно, хочеться дать совет Мартини...
Та, власне, я уже так і зробив . Відправив ті форуми в ігнор і вирішив туди просто не ходити :) Як то кажуть - не чіпай ге , най не смердить :)
Ну і сигарети економлю :)
Пересвет
06.03.2007, 19:15
Мартини! Вы хозяин этого форума и вам решать каким должен быть ЛФ.
Или нормальным украинским форумом, где возможно вести всевозможные беседы на любые темы без переходы на личности и уважая друг друга. Либо же создавать исключительно экстемистский сайт с шовенистским уклоном, где игнорировалось бы, а то и ущимлялось любое инакомыслие.
Первый вариант мне более симпатичен.
Liliyah Romanova
06.03.2007, 19:33
Пересвете, ви не переживайте, всі екстремістські варіянти ЛФ щасливо існують поза ним, так що мешканцям ЛФ нема чого переживати. ;)
Пересвет
06.03.2007, 19:39
Мартини! Это Я к плакату Капитана :)
Лиля! Ну и хорошо. Значится продолжаем плодотворную беседу.
Liliyah Romanova
06.03.2007, 21:13
Брррр!
Нині в Оттаві -30. :( Лиш би не примерзнути до тротуару. :D
Брррр!
:eek: :eek: :eek: :eek: (в мене очі ще більші стали від такої новини)
у нас до +10 вдень підбиралося... завтра ніби ще тепліше буде... весна - одним словом! :rolleyes:
Пересвет
06.03.2007, 23:29
В Москве тоже +5, оттепель. В очередной раз подтверждается, что и Ума и Пересвет живут по сути в одной стране :)
Без своих 5 копеек ну не могу :)
Liliyah Romanova
06.03.2007, 23:55
Та в нас уже теж було потепління (-5-7), а від учора знову температуру нижче 20 полізла. Ех! Ну й клімат!
У таку погоду пригадую, як моя коліжанка мені колись цитувала:
Однаждьі в морозную зимнюю пору лошадь примерзла зубами к забору.
В Москве тоже +5, оттепель. В очередной раз подтверждается, что и Ума и Пересвет живут по сути в одной стране :)
Без своих 5 копеек ну не могу :)
А Ума що,:( виїхала з України?
Пересвет
07.03.2007, 01:11
Она на Украине, Я в России.
Но по сути это одно территориально геополитическое пространство. У нас даже погода одинаковая.
Вот так вот, Мих.
Никуда, никуда нам не детьсся от этого.
Снег за окном, во дворе никого
Шиза косить наші ряди... Пересвет, видихай, бабьор, видихай!
Читатель_Обкома
07.03.2007, 08:52
Я чо то не понял....:confused:
Вы же где то писали что по русски не понимайт....:cool:
Невстранец
07.03.2007, 09:21
Та в нас уже теж було потепління (-5-7), а від учора знову температуру нижче 20 полізла. Ех! Ну й клімат!
Это Вы запамятовали (или подруга)... Лошадка в песенке на мотив Челентано ("ай-яй-яй, я-я-яй-яй, а-я-я-я-яй") примёрзла увы, не зубами...:o Ведь там дальше:
"Лошадка ходила туда и обратно, ... (не зубы же!)... тянулась, лошадке - приятно!" ;)
New Shrek
07.03.2007, 09:57
Лошадка ходила туда и обратно, ... (не зубы же!)... тянулась, лошадке - приятноЧто тянулось то ? туплю чевой-то с утра!
Невстранец
07.03.2007, 10:00
Что тянулось то ? туплю чевой-то с утра!
Да ничего страшного (не тянулось) :) Песенка-то детская... По-детски и называется. :D
А де там про кацапів у " провисокому", Невстранец'ю? Сука любов лиш видніється. Надумавсь кумедне таке укласти, де годі це слово оминути, й замислився, чи отак - с*чка, чи с[censored], проте, м... москвичі навчать. І високому, і доброму. :)
раньше было: "когда рак на горе свистнет".... теперь предлагаю так: "когда поплый пень на форуме напишет" :rolleyes:
Чувак зареген с декабря прошлого года, каждый день добросовестно сидит на полит-ветках и молчит.
Два варианта: либо руки по локоть в гипсе, либо это ;) :) :)
Судя по минусу под этим моим постом, Иван явно ассоциирует себя с "поплым пнем", иначе довольно трудно объяснить такую реакцию на этот пост :D
Невстранец
07.03.2007, 12:31
:rolleyes: А де там про кацапів у " провисокому", Невстранец'ю? Сука любов лиш видніється. Надумавсь кумедне таке укласти, де годі це слово оминути, й замислився, чи отак - с*чка, чи с[censored], проте, м... москвичі навчать. І високому, і доброму. :)
Так каждый ассоциирует в меру испорченности. Кому и в детском названии того, чем делают "пипи", - "Сука любов лиш видніється" :rolleyes: Але, эти землячки Захера (Мазоха) научат... И высокому, и доброму...:D
"подарочек" під 8 березня вернувся на форум... Тре вартових ставити на вихідні, щоб збочення різне прибирати і новий бан ставити :)
Невстранец
07.03.2007, 16:22
Да не впревой уж... Может, и на это раз пронесёт... :)
Да не впревой уж... Может, и на это раз пронесёт... :)
Кого-нибудь точно "пронесёт"...
Невстранец
07.03.2007, 16:27
Да я сразу не заметил... Уже "не пронесло" :)
Зато кому-нибудь будет весело...
New Shrek
07.03.2007, 17:30
неужели Нірванны вернулись?
Liliyah Romanova
07.03.2007, 17:48
Я чо то не понял....:confused:
Вы же где то писали что по русски не понимайт....:cool:
Читателю, я ж казала, що наукову літературу. Художню - майже без проблем. :)
Liliyah Romanova
07.03.2007, 17:50
Судя по минусу под этим моим постом, Иван явно ассоциирует себя с "поплым пнем", иначе довольно трудно объяснить такую реакцию на этот пост :D
Я коли ваше повідомлення прочитала, то так и подумала, що то буде добрий лакмусовий папірець. ;) :D :D :D
Я коли ваше повідомлення прочитала, то так и подумала, що то буде добрий лакмусовий папірець. ;) :D :D :D
Будемо тоді сподіватися, що в нас небагато поплих пеньків :rolleyes: :D
New Shrek
07.03.2007, 17:53
неужели Нірванны вернулись? Оба-на с места да в галоп!Вихідні обіцяють бути веселими.
Вот прочла... Точно извращенцы какие-то... Не из Украины, а в Украину сало ввозят. Мир сошел с ума.. :)
В Украину пытались провезти сало
http://versii.com/newss.php?pid=100693
Брррр!
Лілю, уточніть. То по Цельсію? :confused:
Liliyah Romanova
07.03.2007, 21:13
Лілю, уточніть. То по Цельсію? :confused:
По Цельсію. А до всього ще feels like -41. :( :( :( Було таке враження, що шкіра облазить, а руки навіть в рукавицях так закоцябли, що кілька годин удома загрітися не могла.
Але то було вчора. Нині вже легше: -18. :)
У Львові нинька було +16 за Цельсієм. Весна.
По Цельсію. А до всього ще feels like -41. :( :( :( Було таке враження, що шкіра облазить, а руки навіть в рукавицях так закоцябли, що кілька годин удома загрітися не могла.
Але то було вчора. Нині вже легше: -18. :)
То неймовірно! :eek: Я думала, що за Фаренгейтом! Ми ж теж в Північній Америці живемо, але у нас вчора була спека прямо! 70 за Фаренгейтом. Я мусіла на годину кондишин на роботі вмикати, бо можна було вмліти! :(
Олю, а ви weather chanel чого не дивитесь? Там показують яке страхіття робиться на північному сході. Морози, сніги, вітри. Нові рекорди низьких температур зафіксовані.
Олю, а ви weather chanel чого не дивитесь? Там показують яке страхіття робиться на північному сході. Морози, сніги, вітри. Нові рекорди низьких температур зафіксовані.
Та нема коли дивитися! :) Хіба що трохи на форумі відірвуся від роботи...
New Shrek
08.03.2007, 19:07
На вскидку від Сієтла до Оттави кілометрів 2200 плюс Лабрадор?
На вскидку від Сієтда до Оттави кілометрів 2200 плюс Лабрадор?
Шреку, то Ви дали нам з Лілею нагоду прослідкувати, як погода змінюється на протязі такої відстані? ;)
New Shrek
08.03.2007, 19:20
хтів провірити память змилився на 1000 миль
New Shrek
08.03.2007, 19:21
А ось яка течія біля Вас не можу згадати і географія за девятий клас вже сі давно згубила
New Shrek
08.03.2007, 19:22
Гейби Північно- Каліфорнійська
New Shrek
08.03.2007, 21:23
Хвалити Бога э Яндекс КАЛИФОРНИ́ЙСКОЕ ТЕЧЕ́НИЕ, холодное течение Тихого океана, юж. ветвь Северо-Тихоокеанского течения. Проходит вдоль берегов Калифорнии с СЗ. на ЮВ. и сливается на Ю. с Сев. Пассатным течением. Скорость от 30 до 55 см/с, ширина 550-650 км. Тем-ра воды на поверхности в феврале от 10 °С на С. до 20 °С на Ю.; в августе соответственно от 16 до 25 °С. Солёность воды от 32 ‰ на С. до 34 ‰ на
Невстранец
09.03.2007, 15:28
New Shrek, так Вы действительно считаете, что население России 260 млн., и иные "мнения" следует стирать, или это у Вас шутки такие? Если действительно считаете - сообщите, плз, кого ещё кроме Украины и Белоруссии Вы включаете (скрытой) составной частью России (а то у всех трёх вместе 260 далеко не набирается...). Если же это "шутка" - то метод (удаление) выбран неудачный ИМХО.
Уточню? Речь идёт о ветке про "12-е место Украины" в мире по числу пользователей интеренета, где Мих уже пытался поиграть "статистикой" собсивенного изготовления, я его поправил, Вы стёрли и то, и другое, (я никак не реагировал - решил, что Вы не хотите отвлекать читателей от "серьёзной" темы и убрали те сообщения в качестве флуда) - а вчерашний Михов повтор поддержали :)
Проблеми з математикою?:) Упроцентному відношенні Україна вище Росії.
В Росії 260 млн. чол, в Україні 48 млн.чол. Тобто приблизно в 5,5 разів.
Странно как-то... Не очень красиво.
New Shrek
09.03.2007, 17:36
"Возвернул Алясочку в зад " возобновив удаленные сообщения.Единственным моим желанием было, выяснить хотя бы более менее точное количество юзеров в Украине,т.к.темка сорвала 498 просмотров.Как то не хотелось быть причастным к неточной информации.Если обратили внимание на диаграмку, опубликованную мной ,то Украины там нет к моему большому сожалению.Попробую найти статистику по удельному весу юзеров к населению среди стран мира ,так как нижче України(11.5 %) тільки Албанія(2.4 %) та Молдова(10.9 %) это удельный вес среди стран Европы http://www.internetworldstats.com/stats4.htm
Даже не знаю куда эту новость поместить...
Села заявляют о выходе из состава Украины!
http://mignews.com.ua/articles/245746.html
о готовности разорвать дипломатические отношения с Украиной заявила инициативная группа крестьян села Тахтаулове Полтавской области.
Села заявляют о выходе из состава Украины!
http://mignews.com.ua/articles/245746.html
:D :D :D
Пересвет
09.03.2007, 18:12
Zet!
Все было бы так смешно, если бы не было так грустно :(
Значит не все гаразд в Украине, если такие, можно сказать, сепаратистские настроения в самом сердце страны. На Полтавщине :(
Zet!
Все было бы так смешно, если бы не было так грустно
Значит не все гаразд в Украине, если такие, можно сказать, сепаратистские настроения в самом сердце страны. На Полтавщине
Не усугубляйте, это просто способ привлечь к себе внимание. :)
А вот с селом точно большие проблемы. Наложили мораторий на продажу земли, а это значит только одно из двух:
1) законно не купить, но
2) если через блат с местной властью, то все возможно..
В общем. для удобства растаскивания земли это проделали. Крестьяне как раз остались "при бубновых интересах", проиграли именно те, кто работает на земле...
levandivka
09.03.2007, 20:28
<...>не все гаразд в Украине, если такие, можно сказать, сепаратистские настроения в самом сердце страны. На Полтавщине :(
не поспішайте, Ви плутаєте Україну і "Вечєрній Харьков", в котрому (розділ "приколи"?) засвітилися сєпіратісти.
І я от не знаю куди б свої філософські думки примостити.. :) щоб не надто ними і увагу привертати, але таки дати життя, бо просяться. ;)
Прагнення демократії та вартої заздрості і поваги рівності на ЛФ (коли б, скажімо, як злостиве "хохол" так і "кацап" звучало би моветоном), бажання високої змістовності (коли б більшість дописів на форумі, не чаті! (звісно, доречні відступи та гумор не рахуються) відповідали жартівливому кредо одного гумориста: "якщо можеш не писати - краще не пиши" :)), прагнення високої культури (коли б рівень базарних монологів з окличними знаками і переходами на особистість поступився би місцем витонченим випадам, обтяженим зустрічними аргументами), бажання високого рівня тактовності співбесідників (коли не правилами регламентується перебіг дискусії чи обговорення теми, а винятково почуттям такту і доречності реплік, відступів, смайликів тощо), бажання бачити реальне втілення класичного "Платон мій друг, та істина дорожча" на ЛФ, мало того - намагання реально втілити усі ці прагнення - чи це не до-кіхотство в певному сенсі?
Є щось цікаве в тому, як по різному сприймають люди одні і ті ж вчинки чи подію. Як не банально звучить, але, либонь, кожен судить по собі. Оте "дон-кіхотство в певному сенсі" сприймається одними як бажання покрасуватися, іншими - узагалі як звихнутість чи упередженість, ще кимось - боротьбою з тим чого не існує, а кимось - як реальне прагнення ідеалу і досконалості у цьому недосконалому світі.
New Shrek
09.03.2007, 21:29
Умніца,браво!Саме таким я бачу ЛФ.бажання високої змістовності
Viktoria Jichova
09.03.2007, 23:51
Фрезіє, тим Ви сказали все і тут нічого що більше додавати. Скажу ще лише, що наблизитися до такого ідеалу не всім, нажаль, під силу.:( Почуття такту, виваженості та смаку - це якщо вже не вроджена властивість, то хоча б мала бути виплекана з дитинства вихованням. На превеликий жаль, в реалі люди себе поводять зовсім по-іншому, оскільки переобтяжені зачасту чи то своїми минулими кривдами, чи то несприятливими умовами для того, щоб почувалися хоч трішки щасливіше, чи просто як кажу - брак почуття врівноваженості та справедливості.
Культура взаємовідносин
Ввічливість, доброзичливість, тактовність необхідні і в розмові, і в особистих, і службових відносинах. Це виховання відчуття міри, щоб нашими словами або діями не образити людину.
Тактовність вимагає всебічного врахування всіх обставин. Відчуття міри, яке дозволяє проявити пошану до гідності іншої людини і разом з тим не втратити власну гідність — ось у чому виражається тактовність.
Фрезіє, як не знаєте, куди притулити філософські думки, туліть у щоденник, у оффтопах загубиться
Viktoria Jichova
10.03.2007, 00:44
Звернення до Олі.
Олю, якщо мене ставите в ігнор - Ваше повне право. Та не треба було тоді писати мені образливе ПП. Бо гадаю, що я Вас особисто нічим не образила. Це залежить від того, як хто все сприймає, чи не так?;)
Viktoria Jichova
10.03.2007, 01:03
Відчуття міри, яке дозволяє проявити пошану до гідності іншої людини і разом з тим не втратити власну гідність — ось у чому виражається тактовність.
Олю, якщо мене ставите в ігнор - Ваше повне право. Та не треба було тоді писати мені образливе ПП. Бо гадаю, що я Вас особисто нічим не образила. Це залежить від того, як хто все сприймає, чи не так?;)
О!!! Тепер вже мені дЕщо стало зрозуміло.:o
Миху, робіть свої дописи довгими, бо підете зі мною до списку осіб, що паразитують на форумі за рахунок інших! ;) Треба до цього списку ще й Полковника в кандидати додати. :)
Я би міг, але тоді попаду в обмеження по максимальній кількості символів.
І будь мудрий, нє?
До списку не попаду, бо мене адміністрація дуже любить.:D :o
Viktoria Jichova
10.03.2007, 02:43
Миху, робіть свої дописи довгими, бо підете зі мною до списку осіб, що паразитують на форумі за рахунок інших! Треба до цього списку ще й Полковника в кандидати додати.
І до чого ці агітації?;)
Viktoria Jichova
10.03.2007, 02:45
Я би міг, але тоді попаду в обмеження по максимальній кількості символів.
І будь мудрий, нє?
До списку не попаду, бо мене адміністрація дуже любить.:D :o
Миху, гадаю, що адміністрація усіх нас любить і не робить розподіл на кращих та гірших.;) Звісно, якщо ніхто не скаржиться, то і проблем ніяких немає.;) :)
Viktoria Jichova
10.03.2007, 02:58
Ну ось, час іти вже спати. Добраніч, милі форумляни!
Гарного вам спілкування.;)
Цікаво буде почитати рано, що новенького з´явилося на форумі.;) :)
Полковник
10.03.2007, 12:21
Миху, робіть свої дописи довгими, бо підете зі мною до списку осіб, що паразитують на форумі за рахунок інших! ;) Треба до цього списку ще й Полковника в кандидати додати. :)
Правильно! Меня и жена иногда паразитом называет!:D
Правильно! Меня и жена иногда паразитом называет!:D
За те, що говорите коротко, але ясно? :D
Viktoria Jichova
10.03.2007, 15:00
О!!! Тепер вже мені дЕщо стало зрозуміло.:o
Миху, це було звернення до Олі, оскільки вона не бажала, щоб я їй відписувала на її лист у ПП через її ігнор стосовно мене, тому і висказалась тут.;)
Та Вас, Миху, власне, це і не повинно турбувати, як на мене..;) :)
Полковник
10.03.2007, 17:32
За те, що говорите коротко, але ясно? :D
Нет, Оля! За то, что не всегда ВСЕ заработанные деньги до дома доношу:D
New Shrek
10.03.2007, 18:43
За то, что не всегда ВСЕ заработанные деньги до дома доношу
Так у нас во Львове прямо под кассой завода в день получки дежурят.Если вру ,а Стрыйской ,45 банкомат заводской "ЛАЗ"а осмотрите!
Миху, це було звернення до Олі, оскільки вона не бажала, щоб я їй відписувала на її лист у ПП через її ігнор стосовно мене, тому і висказалась тут.;)
Та Вас, Миху, власне, це і не повинно турбувати, як на мене..;) :)
Звичайно. Я просто згадав один Ваш пост про 5 копійок... а так... я б і не звернув увагу...
Все, люди, пішла я готувати на ДН сина, бо ввечері гості будуть. :) Він в мене теж Тарас, бо тільки на світ 9 березня 15 років тому з"явився, а акушерки відразу:"О! Є Тарасик!" :) Куди вже було інакше переназивати. :) Хай би ще таким розумним, як Шевченко, виріс.
І ще. От гляньте, яка нині цікава і невимушена розмова на форумі. :) І ті самі співбесідники, і ті самі гострі теми, але ніхто ні перед ким не "випендрюється", не зневажає завуальвано, чи відкрито. Думаю, що так повинно бути завжди. При всіх розбіжностях залишаймося завжди, найперше, людьми. І буде цей форум притягувати і новачків, і всім старожилам буде приємно сюди заходити. Всім до завтра! :)
New Shrek,
Не переживайте Вы так про зарплаты возле кассы. Это же не только мужей проблема, но и жен... На пустом месте такая инициатива не возникает.
Все, люди, пішла я готувати на ДН сина, бо ввечері гості будуть. :) Він в мене теж Тарас, бо тільки на світ 9 березня 15 років тому з"явився, а акушерки відразу:"О! Є Тарасик!" :) Куди вже було інакше переназивати. :) Хай би ще таким розумним, як Шевченко, виріс.
І ще. От гляньте, яка нині цікава і невимушена розмова на форумі. :) І ті самі співбесідники, і ті самі гострі теми, але ніхто ні перед ким не "випендрюється", не зневажає завуальвано, чи відкрито. Думаю, що так повинно бути завжди. При всіх розбіжностях залишаймося завжди, найперше, людьми. І буде цей форум притягувати і новачків, і всім старожилам буде приємно сюди заходити. Всім до завтра! :)
Головне правильно розставити акценти на проблеми:) , нє?
Полковник
10.03.2007, 23:22
Все, люди, пішла я готувати на ДН сина, бо ввечері гості будуть. :) Він в мене теж Тарас, бо тільки на світ 9 березня 15 років тому з"явився, а акушерки відразу:"О! Є Тарасик!" :) Куди вже було інакше переназивати. :)
Оля, а у остальных имена какие?
Полковник
11.03.2007, 00:32
Мих, а по какой программе бокс показывать будут?
Мих, а по какой программе бокс показывать будут?
Я не в курсі як в Росії, а у нас по каналу "1+1". Скоро має розпочатися.
Полковник
11.03.2007, 01:01
Я не в курсі як в Росії, а у нас по каналу "1+1". Скоро має розпочатися.
Вот ведь, судьба забросила! Жил бы в (на) Украине... смотрел бы нормально бокс по "1+1".... Эхха, жизня! :(
УРААААААААААА!!!!
В другому раунді Кличко наносить 4 удари однією лівою рукою і американець падає! Нокаут! Бій закінчено! Донг Кінг шкірить зуби, але при тому злий за такий кінець!
Кличко виграв ? !
Єс, єс, єс!
Виграв!!!!!!!!! Мавко, УРАААААА!!!!!
:) а в нас тут народ збирався по хатах, в кого сателітка є, - дивитися...
(...а я вдома, прихворіла трошки. зате ось саме зараз ! дивлюсь по публічному ТВ суперетнографічний концерт європейських танцювальних колективів. угорці, поляки, литовці, болгари, може ще будуть українці :). тексти пісень йдуть перекладом в субтитрах...)
Які танці? Мавко? БОКС! Кличко ВИГРАВ!!!
:) мені це ще приємніше, бо чим більше таких наших, українських, перемог у світі, тим більш гордим буде мій малий, що він "юкі". :)
:) мені це ще приємніше, бо чим більше таких наших, українських, перемог у світі, тим більш гордим буде мій малий, що він "юкі". :)
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Viktoria Jichova
11.03.2007, 06:06
Звичайно. Я просто згадав один Ваш пост про 5 копійок... а так... я б і не звернув увагу...
11.03.2007, 07:25
Ну от, пора вже йти спати (а то затрималася я чогось до рання;) ).
Доброго ранку, милі форумляни!:)
Знов ж таки буде цікаво почитати полудневі "новинки".;) :)
Оля, а у остальных имена какие?
Дмитро, Назарій і Маркіян. А у Ваших синів які імена? ;)
Полковник
11.03.2007, 14:53
Дмитро, Назарій і Маркіян. А у Ваших синів які імена? ;)
Семён и Сергей.
Люди,а в Україні годинники не перевели годину вперед?:eek: У нас нині перевели... Не знаю, як в Канаді. :)
Liliyah Romanova
12.03.2007, 06:06
Олю, в Канаді також перевели.
Цей експеримент провела лише Північна Америка. В Україні годинники переведуть як звичайно. Думаю, експеримент пов"язаний зі збереженням довкілля. Kyoto чи як його там. :) Не буду зараз розписувати подробиці, бо знаю й так лише в стосунку до Канади.
А от в Україні не перевели. Так що ми до них тепер на годину ближче. :) Принаймні на 3 тижні.
Олю, в Канаді також перевели.
Цей експеримент провела лише Північна Америка. В Україні годинники переведуть як звичайно. Думаю, експеримент пов"язаний зі збереженням довкілля. Kyoto чи як його там. :) Не буду зараз розписувати подробиці, бо знаю й так лише в стосунку до Канади.
Дякую, Лілю! :) Ходіть донизу, в чат! ;)
Пересвет
12.03.2007, 13:06
Мих!
Ну что ждем бой между Кличко и Валуевым?
Мих!
Ну что ждем бой между Кличко и Валуевым?
побачимо хто кому в морду дасть, нє?
Клічко переможе!
Валуєв як танк неповороткий, та й б"ється "брудно". Скільки боїв з ним не дивився - удар в потилицю, клінч з нависанням - не рідкість. Непорядно!
Невстранец
12.03.2007, 14:15
Клічко переможе!
Валуєв як танк неповороткий, та й б"ється "брудно". Скільки боїв з ним не дивився - удар в потилицю, клінч з нависанням - не рідкість. Непорядно!
Мне Валуев, конечно, не нравится (не понимаю, как он может кому-то нравиться), но и за Кличка в этом бою болеть не буду (хотя бы потому, что за него Мих будет болеть ;))
--------------------
Кэп: Клинч с нависанием - нормальное дело, конечно, портит красоту, но к порядочности ИМХО отношения не имеет и не может иметь. У профессионалов есть только правила и результат.
(не каждый бой Клички выигрывали в первых раундах (к тому же нокаутом), так что висящих и головой мотающих их мы насмотрелись :)), а Валуев, справедливости ради надо сказать, часто не сам инициирует клинч, а наказывает "нависанием" клинчующих с ним.
---------------------
Лучше бы Маскаев... Шансов у него было бы поменьше, чем у Валуева, зато за него болеть приятнее. :)
Клички несколько техничнее, а такие бои всегда приятнее смотреть, чем два вялых удара и продолжительные танцы. Действительно, с Маскаевым было бы интереснее, он молодец.
Кстати, насчет внешности Валуева - сестра жены (моей) покупает совершенно бесполезный и дурацкий журнал "Отдохни", и в одном из номеров было интервью с женой Валуева (симпатишная :rolleyes: ) - так вот, она искренне заявляет что у ее мужа отбоя от девушек практически с детства не было :eek: :D
Пересвет
12.03.2007, 15:14
Ох, Валуев вашему Кличко и настукае, ой настукае....
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008