КПК

Показати повну версію : ОФФтоп

Сторінки : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13

MARTINI
20.02.2007, 15:05
Данило, скиньте лінки, де "обсірають чесних людей", будем банити

Pedro
20.02.2007, 15:14
А ви подивіться, як Оля пригрозила, що жінки покинуть форум, так і крім Фрезії ні одної жінки нема. А ми, давайте на злість не будемо горла один одному гризти:p .

Danilo
20.02.2007, 15:14
Данило, скиньте лінки, де "обсірають чесних людей", будем банити
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=39972&postcount=897

Степаныч
20.02.2007, 15:17
Степанич, Ви краще подивіться, яке в Вас гарне число дописів - 777!
Виправляю! Прям зараз! Уже 778:p

Степаныч
20.02.2007, 15:19
Да бросьте. Обычная артподготовка.
"Завлекаловка"?:eek: Коварство женщин, ему пою я песню! (чув десь).

Фрезія
20.02.2007, 15:48
Степаничу,
:)
Якщо це справжня жіноча "завлєкаловка", спрямована на отримання бажаного ефекту методом зникнення з поля зору, то зазвичай вона має таку схему:
п.1 зібратись піти, потім позволікати трішки.. потім таки піти.
п.2. Повернутися щоб забрати забуту річ. Позволікати. Піти назавжди, але повернутися щоб сказати все що ти думаєш з цього приводу.
Якщо бажаний ефект не досягнуто - збільшити проміжок часу між п.1 і 2. :)
Повний оффтоп. :rolleyes:

piepie
20.02.2007, 15:56
Фрезіє, Ви невдовзі " таваріща аґента" перевершите. :) Завжди хочеться сіяти добре та вічне довкіл себе, так або ж не дають, або передумаєш. :rolleyes:

MARTINI
20.02.2007, 17:12
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=39972&postcount=897

то я вже читав. Може Ви конкретизуєте свої претензії ? Бо я там взагалі нічого не бачу , що було б достойне штрафної картки

piepie
20.02.2007, 17:24
Як мене, це Данила слід покарати за омовляння Читача з обкому.
обсірайте й далі скільки завгодно чесних людей - два роки віртуально знайомий, пригадати подібного не в стані.
тут це всіх тішить та всім подобається - навіть особам мазохічно-неврастенічного складу це вже не в радість.

Капітан
20.02.2007, 17:41
Що поробиш, Пай. така вже "роля" у Данили тут :D ...Прошу садиться по местам согласно купленным билетам..

piepie
20.02.2007, 17:47
Так мо' здати у касу квиток? :) Вас, Капітане, хоч дівчата люблять, а до мене лиш Салата приязно ставиться. :D

Капітан
20.02.2007, 17:50
Пай, не вони мене, а я їх... Скажемо НІ фемінізму!!!
ЗІ: сподіваюсь, що ніяка особа царської крові до Салати не ревнує? ;)

piepie
20.02.2007, 17:57
Упс, Салата он-лайн, чого це мене на откровєнія потягнуло.:confused:
_________
Дєдушка Мороз! Мені солодкого не можна, у мене диябет.
Принеси мені, бдлск, ящик напівсолодкого.

Невстранец
20.02.2007, 17:58
ЗІ: сподіваюсь, що ніяка особа царської крові до Салати не ревнує? ;) Напрасно... ;) Они до всех ревнуют...

Невстранец
20.02.2007, 18:00
Упс, Салата он-лайн, чого це мене на откровєнія потягнуло.:confused:

Как честного человека ??? :eek: :)

piepie
20.02.2007, 18:04
У Даниловому трактуванні чесних людей?? :eek:
:D

Мих
20.02.2007, 18:05
ЗІ: сподіваюсь, що ніяка особа царської крові до Салати не ревнує? ;)

Ні-ні, капітане, вони Вас люблять. Я це зауважив, коли Ви своє фото виставили, то Ваша карма круто пішла вверх, нє?;)

zet
20.02.2007, 18:06
Так мо' здати у касу квиток? :) Вас, Капітане, хоч дівчата люблять, а до мене лиш Салата приязно ставиться. :D
отакої!!! :eek: А мене вже й списали з рахунку? :confused:
А, зрозуміла, це я виставила своє фото й за віком не вписалася ....;)

Капітан
20.02.2007, 18:08
Ні-ні, капітане, вони Вас люблять. Я це зауважив, коли Ви своє фото виставили, то Ваша карма круто пішла вверх, нє?;)
Нє :D
Вам я зате мабуть не сподобався :D За фото мені дали 4 бали, і тільки два з них - чарівна половина форуму :)

Salata
20.02.2007, 18:09
zet,
Добро пожаловать в фан-клуб :) Кто же его возглавит?
Может (о!) Невстранец? :)

Капітан
20.02.2007, 18:10
zet,
Умный в гору не пойдет? :rolleyes: :D

Salata
20.02.2007, 18:12
Нє
Вам я зате мабуть не сподобався За фото мені дали 4 бали, і тільки два з них - чарівна половина форуму

Капітан,
Вы эту тему лучше не поднимайте (больше умный или красивый), ну не разорваться же Вам :)

Капітан
20.02.2007, 18:13
Ок, Салата... Придется умирать от скромности :)

Boris_Kiev
20.02.2007, 18:16
Так, "веселу гілочку" знов закрили.
тож я запощу сюди "тематичний піар". Уважно читайте заголовок і дивіться зображення під ним :) І - праворуч. Схожі, нє ?

http://torahistory.ru/show.php?mode=other&i=101

Salata
20.02.2007, 18:18
Умный в гору не пойдет? :rolleyes: :D

Я за то, чтобы все умные шли в гору (не путать с лесом)! :D

Boris_Kiev
20.02.2007, 18:27
до Данила та Миха:
Панове, у мене ПП зараз не працюють. Я здогадуюся, ЩО САМЕ ви хочете запитати.
Йдуть роботи. Зберігайте спокій.

Danilo
20.02.2007, 18:33
Скоро ми з Вами вже дойдемо дотакого розуміння, що Вам навіть не буде потреби відповідати, і так все зрозуміло кому треба.:D

Читатель_Обкома
20.02.2007, 18:33
до Данила та Миха:
Панове, у мене ПП зараз не працюють. Я здогадуюся, ЩО САМЕ ви хочете запитати.
Йдуть роботи. Зберігайте спокій.
Совещание опять переносится????:confused: :confused:
А как же лекция на тему ""Бригада" и как с ней боротся?":cool:

Невстранец
20.02.2007, 19:20
zet,

Я согласен. Что надо делать? Как верховный жрец я буду иметь доступ... э-э-э... к лицезрению, например? :)

zet
20.02.2007, 19:24
Я согласен. Что надо делать? Как верховный жрец я буду иметь доступ... э-э-э... к лицезрению, например? :)
насколько я поняла, то нужно карму Пайпе добавлять, под вашим чутким руководством, а то у него может начаться депрессия. Творческая личность, как-никак, не то что я, технарь...;) :D

Невстранец
20.02.2007, 19:52
А я думал, в фан-клуб Салаты меня зовут руководителем... :(
:D

Оля
20.02.2007, 20:19
Нє, Ви шо, серьозно? З приводу "піти", маю на увазі. А як ми? Ви ж "боевые подруги"... Тоді і я піду... а шо робить?

Степановичу, а що робити жінкам, як чоловіки не вміють один одного толерувати і мстять один одному на форумі? Я ДУЖЕ добре відношуся до Читателя, але ж він старший від Данила, невже не можна не зпіплюватися кожен раз, як півні? :cool: От тепер Данило знижує Читателю репутацію... Процес нескінчений, якщо котрийсь не стане розумнішим! :mad:

zet
20.02.2007, 20:30
Оля, сонечко, добрий вечір. Хоч раз зустрілися у часі. :) Та не переймайтеся ви так... Якби вони зустрілися в реалі, то ніякі розбіжності не завадили б їм разом посидіти з кухлем пива, наприклад.. :)

Оля
20.02.2007, 20:55
Оля, сонечко, добрий вечір. Хоч раз зустрілися у часі. :) Та не переймайтеся ви так... Якби вони зустрілися в реалі, то ніякі розбіжності не завадили б їм разом посидіти з кухлем пива, наприклад.. :)

Привіт, Зеточко! :)

Та не переймаюся я! Просто неохота чути вже тих сварок непотрібних! :cool:

А до речі, Ви не знаєте, де Ліля пропала? :confused:

zet
20.02.2007, 20:58
Привіт, Зеточко! :)

Та не переймаюся я! Просто неохота чути вже тих сварок непотрібних! :cool:

А до речі, Ви не знаєте, де Ліля пропала? :confused:
Прочитайте http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=21600&page=3

Оля
20.02.2007, 21:05
Прочитайте http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=21600&page=3

Дякую, Зет! :) Бо за всім і не вслідкуєш.

piepie
21.02.2007, 14:51
... ссылаясь на "это" регулярно проводится мысль о необходимости "восстановления справедливости".
Вами та Монархістом. :D

(достаточно мягко?) :)
Я теж в подальшому приховуватиму м'яко ( термін) Ваші дописи на згадану тему.

Невстранец
21.02.2007, 15:06
Я теж в подальшому приховуватиму м'яко ( термін) Ваші дописи на згадану тему.

Я попробую обжаловать. Кстати, то, что Вы сейчас пытаетесь сделать (ограничить участие в темах исходя из своего понятия целесообразности) называется политической цензурой. Об этом не принято в открытую... ;)

Вами та Монархістом. :D

А без вранья никак не получается, да, пай?

piepie
21.02.2007, 15:27
Так, це політична цензура: унтиукраїнська пропаґанда на форумі заборонена, критерії оцінки, звісно, суб'єктивні - довіртесь моїй. ;) У Турції в 1986 вилучили з продажу і перетворили у паперову масу знамениту енциклопедію " Британіка" - " як знаряддя пропаґанди сепаратизму, і нічо'. Аби у вашому ґосударстві запровадили таку ж свободу висловлювань, як на форумі.

Без вранья - загляньте у профіль Монархіста, мо' позаздрите? :D

Невстранец
21.02.2007, 15:40
Так, це політична цензура: унтиукраїнська пропаґанда на форумі заборонена, критерії оцінки, звісно, суб'єктивні - довіртесь моїй. ;) У Турції в 1986 вилучили з продажу і перетворили у паперову масу знамениту енциклопедію " Британіка" - " як знаряддя пропаґанди сепаратизму, і нічо'.

Тогда уж "антиукраинизаторской" - будет справедливее.
Я Мартинивой оценке доверяюсь. Ежели он - Вашей, так это и дело его :)

Аби у вашому ґосударстві запровадили таку ж свободу висловлювань, як на форумі.

В государстве - это на первом канале? :) :) Ох, нехило Вы сравниваете :D А на форумах российских поливать грязью русскую историю, армию, ветеранов, к сожалению, позволяется гораздо сильнее, чем тут (и русскую, и украинскую). Сей форум не одной свободой ценен, а балансом. Не пытайтесь его ради Бога "подвинуть" - может гикнуться...

Без вранья - загляньте у профіль Монархіста, мо' позаздрите? :D

Да про меня "вранья", про меня. И кстати, о "пропаганде"... Без неё в дневник пишут, или крестики на руке ставят, а когда на люди - всё "пропаганда". Не к лицу пайпаю банальности ректи :)

piepie
21.02.2007, 16:08
Про свободу слова за президенства Владіміра Путіна розповідайте громадянам НСЕ, мо' повірять. 143 журналісти вбито за рік.

— Я?! – вибухнула Лариса. - Я хотіла би вам нагадати, якщо ви не знаєте, що я корінна москвичка, мабуть, у п'ятому коліні. У мене дві вищих освіти!.. Це ви понаїхали зі свого Львова!..
Пролунало слово "понаїхали". Воно завжди вимовляється після слова "Путін" і означає кінець розмови.
Авторства М. Ганапольського
http://www.rukhpress.com.ua/006011/index.phtml

Невстранец
21.02.2007, 16:20
Про свободу слова за президенства Владіміра Путіна розповідайте громадянам НСЕ, мо' повірять. 143 журналісти вбито за рік.

А "резонируют" только Политковской. Мо' остальные Путина славили взахлёб, не?
Ганапольский жив (а я его знаю лично, и маму его знал ;)) - и даже не сидит... Цитируете его? Слушаете "Эхо Москвы"? Шендеровича читаете, про то, как ему "рот затыкают"? Каждый день читаете? :) :) Вот и читайте дальше, он ещё напишет, а этот скажет... И как им это удаётся? Герои блин... :)

piepie
21.02.2007, 16:40
Мо' остальные Путина славили взахлёб, не?

:eek: А лоґіка? І, як наслідок, контрабандисте карменівський, і " карман" на карму у Вас дырявий - що не вкинь, виліта усе. :D :D

Boris_Kiev
21.02.2007, 17:01
Piepie, ще не народився той модератор, який би задовольнив "вєчно нєдовольних". Тримайтеся !
Позичте в Данила весло і бийте, як дєдушка Лєнін Васілія Івановича по голові !

Невстранец
21.02.2007, 17:05
:eek: А лоґіка? Это я у Вас спрашиваю, где логика :)

О! Скоро скорешитесь :D :D :D

piepie
21.02.2007, 17:07
А он, видалив повідомлення паразита. Чому, Невстранец'ю? Бо:

"миром движет не ядерная боеголовка, не деньги, а идеи "чучхе".
" Нодон синмун"http://www.pravda.ru/news/world/16-02-2007/213453-kimchenir-0

Невстранец
21.02.2007, 17:10
А он, видалив повідомлення паразита. Чому, Невстранец'ю? Бо:

"миром движет не ядерная боеголовка, не деньги, а идеи "чучхе".
" Нодон синмун"http://www.pravda.ru/news/world/16-02-2007/213453-kimchenir-0

Пирожок себе купите. :) За паразита ответишь (с). ;)

Читатель_Обкома
21.02.2007, 17:20
Достопочтимый Папай!!!
Не будете ли Вы так любезны..... как модератор и старожил... поясните мне...кто такие почтейнийшие Сальваторе та Вуйко Стефко пользующиеся на форуме не пререкаемый авторитетом...:rolleyes:
К какому подвиду они относятся..к НСЕ....или СЕ..... при отсутствии карм...этого очень трудно разобрать....
С щирой подякой ...Читатель з Обкому....:rolleyes:

piepie
21.02.2007, 17:32
Шановний Читачу з обкому, не варто було заздалегідь дякувати, оскільки це питання є преференцією адміністратора. Зверніться до Zet, якщо надмірно доймають.

Степаныч
21.02.2007, 17:39
Степановичу, а що робити жінкам, як чоловіки не вміють один одного толерувати і мстять один одному на форумі? Я ДУЖЕ добре відношуся до Читателя, але ж він старший від Данила, невже не можна не зпіплюватися кожен раз, як півні? :cool: От тепер Данило знижує Читателю репутацію... Процес нескінчений, якщо котрийсь не стане розумнішим! :mad:
Олю,
підписуюсь під кожним Вашим словом! Якщо Ви дозволите, звісно. Зобов"язуюсь нікому не мстити! Нині, до віку і на всі віки!
Але не можна заперечувати, що непорядних людей потрібно іменувати непорядними людьми.

Степаныч
21.02.2007, 17:42
...кто такие почтейнийшие Сальваторе та Вуйко Стефко пользующиеся на форуме не пререкаемый авторитетом...:rolleyes:
К какому подвиду они относятся..
Сальваторе не знаю. А Вуйко придурок. Пробачте, що вліз.

Читатель_Обкома
21.02.2007, 17:48
як дєдушка Лєнін Васілія Івановича по голові !
Борисе...це було не так...:rolleyes:
А так как здесь:
http://www.big.ks.ua/img/1048751683.jpg

Читатель_Обкома
21.02.2007, 17:51
Сальваторе не знаю.
А не тот ли это Сальваторе... тоже доктор...который человекам жабры вживлял вместо легких....и первую операцию сделал своему сыну????
:cool:

Мих
21.02.2007, 18:02
Нє :D
Вам я зате мабуть не сподобався :D За фото мені дали 4 бали, і тільки два з них - чарівна половина форуму :)

Врахуйте одну річ, що не кожен прямо скаже за що дає. Я, наприклад, деяким симпатіям давав декілька раз карму, але я ніколи не писав, що за гарні очі.:D

Мих
21.02.2007, 18:04
Читачу, не можна такі страшні казки показувати, тут народ є ще молодий.

Капітан
21.02.2007, 18:08
Врахуйте одну річ, що не кожен прямо скаже за що дає. Я, наприклад, деяким симпатіям давав декілька раз карму, але я ніколи не писав, що за гарні очі.:D
Відкрию Вам маленький секрет - можете писати, що за гарні очі. Головне розмір "очей" не уточняти :o ;) :rolleyes:

Мих
21.02.2007, 18:10
Відкрию Вам маленький секрет - можете писати, що за гарні очі. Головне розмір "очей" не уточняти :o ;) :rolleyes:

Візьму на замітку.:D

Читатель_Обкома
21.02.2007, 18:11
Кэп... ошибаетесь...;) не "очей", а ресниц!!!!
:D :D

Капітан
21.02.2007, 18:13
Да нет... не ошибаюсь! Вы видели хоть у одной девушки например 3-й размер? (ресниц)? :)

Viktoria Jichova
21.02.2007, 18:16
Да нет... не ошибаюсь! Вы видели хоть у одной девушки например 3-й размер? (ресниц)? :)

Ну, бачу, хто як, але мужчини все про oдне і теж..:p :D

Пересвет
21.02.2007, 22:52
Столько много тем, в которых мне нельзя писать, что прям и не знаю что делать...

New Shrek
21.02.2007, 23:07
Столько много тем, в которых мне нельзя писать, что прям и не знаю что делать...Пишите где можете!!!!!!!!
В чем проблема?

Мих
21.02.2007, 23:32

Вибачте за нескромність, але я бачив.:(

Пересвет
21.02.2007, 23:35
Мих, ресниииц.

Liliyah Romanova
22.02.2007, 02:02
Ну, бачу, хто як, але мужчини все про oдне і теж..:p :D
Еге, і то майже на кожній гілці. :D
Такі обмежені голови... Капець!

Полковник
22.02.2007, 21:09
Що людині не давай, що не обіцяй - її все одно тягне на цвинтар.

Мих, Вас услышали!!!! Милости просим!

http://se7en.ru/files/post11611/35.jpg

MARTINI
23.02.2007, 02:22
Особливо підозріло "горячие блюда" і "разнообразная выпечка"

piepie
23.02.2007, 11:49
Чарівнику, у пошуках справедливости зануртесь у зміст видалених дописів, а не у скарги адміністратору. З празнічком! ;)

piepie
23.02.2007, 11:57
Чарівнику, Ваш допис на гілці " УПА":

є оффтопом і видалено. Продовжуватимете надалі - будете покарані за злісний флуд.

Читатель_Обкома
23.02.2007, 13:05
- будете покарані за злісний флуд.
Уж больны Вы суровы сегодня!!!:eek:
Как бы и мне под...карающую руку модератоора Папая не попастся...
:cool:

piepie
23.02.2007, 13:05
Чарівник: Объясните, Piepie, на какой вопрос ответил "Полковник"? У Вас, что плохое настроение?

На процитований ним, що не вносить сум'яття в контекст. Так, поганий настрій, від Вас передавсь. Спробуйте висловлювити свою позицію унезалежнено від емоцій і, головне, увібгавши у прийнятну форму.

Мих
23.02.2007, 13:11
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=41159#post41159

пайпай, будьте чесними і справедливими. В УПА дійсно я написав флуд (не по темі), а Полковник про чечню - це як, по темі? Чи до вашого зауваження можна було флудити, а після - зась?

Полковник
23.02.2007, 13:12
Чарівник: Объясните, Piepie, на какой вопрос ответил "Полковник"? У Вас, что плохое настроение?

На процитований ним, що не вносить сум'яття в контекст. Так, поганий настрій, від Вас передавсь. Спробуйте висловлювити свою позицію унезалежнено від емоцій і, головне, увібгавши у прийнятну форму.

О чём базарите? Прошу доложить по форме!;)

Полковник
23.02.2007, 13:13
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=41159#post41159

пайпай, будьте чесними і справедливими. В УПА дійсно я написав флуд (не по темі), а Полковник про чечню - це як, по темі? Чи до вашого зауваження можна було флудити, а після - зась?

Я ответил на вопрос Оранжевого - очень мною уважаемому Пану из Киева!

Мих
23.02.2007, 13:15
Я ответил на вопрос Оранжевого - очень мною уважаемому Пану из Киева!

Я Вас не звинувачую. У Вас сьогодні свято, нє?:p

piepie
23.02.2007, 13:23
Мих'e, слушно, після - зась. Облишмо недоречні з'ясування - ніхто не прискіпується, проте перш, ніж звинувачувати когось у флуді, доречно переглянути узгодженість власних дописів з омовлюваною тематикою.

Степаныч
23.02.2007, 13:34
Уж больны Вы суровы сегодня!!!:eek:
...
Как читать?:confused: "больнО суровы" или "больнЫ суровО".:D

Мих
23.02.2007, 13:36
Мих'e, слушно, після - зась. Облишмо недоречні з'ясування - ніхто не прискіпується, проте перш, ніж звинувачувати когось у флуді, доречно переглянути узгодженість власних дописів з омовлюваною тематикою.
Я себе не вигороджую., бо нічим не ліпший. Але правила для всіх мають бути одинакові, нє?

piepie
23.02.2007, 22:41
Оффтопні дописи Олега Помаранчевого на гілці "УПА", адресовані Полковнику:
не очень и виноват. Просто много разных идей в голове бродило.

Mike
23.02.2007, 23:53
Piepie, здається мені, що модерація політичних гілок не таке просте діло. Якщо тема УПА є у гілці "Історія", то чи має це відношення до сьогодення?
І що є флуд у цьому сенсі? Скоріше можна припустити формальні ознаки, однак чи відповідатиме це повчальній функції історії?

piepie
24.02.2007, 00:33
Міке, Ви не згірш мене знаєте традиції та стиль форуму, тому Ваша заувага виказується формальними ознаками упереджености внаслідок привнесення особистих політичних уподобань у суто організаційні аспекти за відсутности пропозицій.

Полковник
24.02.2007, 13:16
Оффтопні дописи Олега Помаранчевого на гілці "УПА", адресовані Полковнику:

zet
26.02.2007, 16:51
заглядываю в раздел "Навигация"
Из 10 присутствующих 3 в Ігрова зала
Львівський форум Arcade :)
Пропал форум, все ринулись кубки выигрывать... ;) :)

Мих
26.02.2007, 17:04
заглядываю в раздел "Навигация"
Из 10 присутствующих 3 в Ігрова зала
Львівський форум Arcade :)
Пропал форум, все ринулись кубки выигрывать... ;) :)

Це життя.

Пацани за пивом, а жінки - дома.:D

Пересвет
26.02.2007, 17:09
Играшка как никак.

Ребята меряются пи...эээ...кубками. :)

Мих
27.02.2007, 15:31
:D :D :D :D :D :D :D :D :D Нє-а, це не мою машину грабанули біля цвинтаря.:D :D :D :D :D :D :D

Mattilainen
27.02.2007, 16:05
И не переставайте, ни в коем случае! Умение восхищаться (трейлерам и канделаке), верить (им же), потом огорчаться (перкеле) удивляться, андила, это то, что (увы!) утрачивает современная цивилизация...
;)
Фиг там! Утрачивает она! Не утрачивает, а скорее наоборот, ибо мы не переведемся никогда. На таких как мы, трейлеропоклонниках, мир держится – они ж у нас баблос сосут. Для нас оно, конечно, завсегда почти неприятненько, зато быстро забывается, да и невелик ущерб по большому счету, а канделакам-то оно пользительно, так как стабильно обеспечивает процесс засвечивания голой коленки, что, в свою очередь, обеспечивает непрерывность и кругооборот всего действа, обзываемого масскультом. That’s the living. :D

P.S. Я Вами, Невстранец, восхищался, а не канделакой. ;)

Boris_Kiev
27.02.2007, 16:43

Mattilainen
27.02.2007, 17:05
Пламенный привет Хирмутулитусу от Пухепулитуса!!! :D :D :D

Salata
27.02.2007, 17:31
(Мені дуже сподобайлось слово "глядючи" - це бомба. Я Ваш пост в ЖЖ поставлю. Повеселити людей.. )

Мое любимое правило украинского языка - "моя бабця так казала/не казала". :)
В том посте еще как минимум два "руссизма". А чем моя "говирка" хуже любой другой?

Mike
28.02.2007, 02:26
Цікаво, Мартіні. На моєму годиннику 1-20, 28.02.2007. Серед відвідувачів одне ім`я - Mike. А вище маємо 2 зареєстрованих і 13 гостей. Хто другий? Майор Пронін? :)

Капітан
01.03.2007, 18:23
Прикольно. Нашла коса на камень... попала Дарья на ЛФ... :D

Mattilainen
01.03.2007, 18:53
Умгу... Знойная женщина...:rolleyes:

Капітан
01.03.2007, 19:05
Умгу... Знойная женщина...:rolleyes:
..Жесть! :D

New Shrek
01.03.2007, 19:06
Да буйная ,даст всем просраться!

Полковник
01.03.2007, 23:40
Да буйная ,даст всем просраться!

Забанят! Спорнём???:cool:

MARTINI
02.03.2007, 03:54
Без варіантів.

Баня у нас виходить "унісекс"

Капітан
02.03.2007, 11:18
Хто вгадае, що це таке? :)
http://r.foto.radikal.ru/0703/100907ef7500.jpg

Viktoria Jichova
02.03.2007, 11:38
Ну і що це? Рибка?:)

Капітан
02.03.2007, 11:39
Ну і що це? Рибка?
Нє-а :)

Степаныч
02.03.2007, 11:45
Солярис?

Viktoria Jichova
02.03.2007, 11:46
Ну тоді я не знаю. Крапелька дощу? А то щось мені не вистачає фантазії.;) :)

Капітан
02.03.2007, 11:47
Мимочки :)

Viktoria Jichova
02.03.2007, 11:49
Ну так вже не тягніть кота за хвіст - відкрийте цю страшну таємницю.:)

Невстранец
02.03.2007, 11:50
Капнули сливки в кофе?

New Shrek
02.03.2007, 11:51
Нє-а :)
схоже не каплю вершків що впала в горнятко з гарячою кавою

Капітан
02.03.2007, 11:53
Невстранец+Шрек=угадали!!!
Респект! :)
Не сливки а молоко, но это уже лирика :)

Мих
02.03.2007, 11:54

Або поплавок або дама з парасолькою, нє?

Viktoria Jichova
02.03.2007, 11:55
Але я теж мала рацію щодо крапельки, лише не здогадалася чого крапельки.;) :p

Капітан
02.03.2007, 12:03
Але я теж мала рацію щодо крапельки, лише не здогадалася чого крапельки.;) :p
І Вам респект, Віка :) :) :)
І Миху респект за даму з поплавком під парасолькою (це-ж треба :rolleyes: ) :D

Viktoria Jichova
02.03.2007, 12:04
У Миха творча фантазія.:)

Капітан
03.03.2007, 13:22
Продовжуэмо вгадувати? Що це??? :)

http://v.foto.radikal.ru/0703/f627fb4b24e0.jpg

Mattilainen
03.03.2007, 13:25
Иголка в стоге сена.

Капітан
03.03.2007, 13:28
Вот взял и сразу угадал :mad: :D
Кстати, находится в единственном случае - во время занятий...э-э-э... ну да ладно :p

Капітан
03.03.2007, 13:33
Хорошо, а это? (усложним задачу):
http://v.foto.radikal.ru/0703/fc7c4e6b883a.jpg

Mattilainen
03.03.2007, 13:37
Останкинская башня торчит из облаков. Вид сверху.

Читатель_Обкома
03.03.2007, 13:37
Верхушка телебашни какой то.. с высоты птичьего полета...

Читатель_Обкома
03.03.2007, 13:38
:confused: :confused: :confused:
Блин...Матти...на 0,087 сек успел раньше меня....
Не видать мне похвалы от Кэпа...:mad:
(:D :D :D :D )

Капітан
03.03.2007, 13:41
Видать-невидать...видать-невидать... Видать!!!! ©ромашка

А ни у кого больше нет загадочных фоток? :)

Mattilainen
03.03.2007, 13:41
:D ;) А может не угадали. Угадали, Кэп?
А, угадали все-таки.

Капітан
03.03.2007, 13:45
Угадали... Щас еще поищу, если интересно?

Mattilainen
03.03.2007, 13:51
Интересно, интересно!
Вот что это?

http://i2.tinypic.com/x1gccl.jpg

Читатель_Обкома
03.03.2007, 13:55
Глаз??????:eek:

Mattilainen
03.03.2007, 13:58
Не, не глаз. :)

Капітан
03.03.2007, 13:59
Че-то противное на коже...злопухоль с червями?

Читатель_Обкома
03.03.2007, 14:00
Не, не глаз. :)
Око?:eek:

Mattilainen
03.03.2007, 14:00
Все мимо. Это отнюдь не противное, Кэп. :)

Капітан
03.03.2007, 14:02
Это отнюдь не противное, Кэп.
Да, а с виду и не скажешь... Жрать можно?

Mattilainen
03.03.2007, 14:03
Не, ну можно и сожрать. :)

Читатель_Обкома
03.03.2007, 14:04
Че-то противное на коже...злопухоль с червями?
Вы чо Кэп?:eek: :eek:
Там же видно...що лампочки отсвечивают!Как же черви то могут отсвечивать?:cool:

Капітан
03.03.2007, 14:10
Здаюсь! :)

Mattilainen
03.03.2007, 14:13
По аналогии с Вашей, Кэп, первой загадкой. :)

Это пузырек воздуха в чашке с еще не растворившимся до конца кофе 3в1. :D

http://i2.tinypic.com/x1h8c3.jpg

Капітан
03.03.2007, 14:15
В жизни бы не догадался!!!! :)

Mattilainen
03.03.2007, 14:16
Взято отсюда: http://community.livejournal.com/ugaday_chto/74174.html
Там еще полно всякого.

Капітан
03.03.2007, 14:26
Ну, эта легкая:
http://t.foto.radikal.ru/0703/64fc00b4e10d.jpg

MARTINI
03.03.2007, 15:44
Пальці мумії фараона Тутанхамона

Капітан
03.03.2007, 16:37
Пальці мумії фараона Тутанхамона

:D :D :D НЕ-а

zet
03.03.2007, 16:47
:D :D :D НЕ-а

Муха?

Viktoria Jichova
03.03.2007, 17:12
Ну ось і кінець жартикам - до понеділка відповідь на цю загадку так і не дізнаємося.;) :) :p

Salata
03.03.2007, 18:12
Клубничечка? (не менее 10 символов!)

Viktoria Jichova
03.03.2007, 18:19
Мабуть, це є кавун зі зернятками.:) :)

zet
03.03.2007, 18:26
Мабуть, це є кавун зі зернятками.:) :)
Да, на арбуз похоже. Особенно эта сахаристость... :)

Капітан
03.03.2007, 18:41
Віка... ріспект :)

zet
03.03.2007, 18:43
Я знаю что с этим ничего не поделать, но хоть пожалусь... :(
Вверху форума всплывает окно с ссылкой "Лучше не смотреть" про Беслан. Нет уже мочи видеть несчастного ребенка среди обломков школы...

Капітан
03.03.2007, 19:00
http://v.foto.radikal.ru/0703/0be96ccbadbe.jpg

zet
03.03.2007, 19:09
Язык???????????

Капітан
03.03.2007, 19:10
Вы на правильном пути... Чей? :)

zet
03.03.2007, 19:15
Вы на правильном пути... Чей? :)
Котенок? :rolleyes:

Капітан
03.03.2007, 19:17
Респект Зет!!! Я бы в жисть не догадался :)
http://t.foto.radikal.ru/0703/f0ecb308112e.jpg

zet
03.03.2007, 19:24
Там мех было видно. На языке же застряла ниточка...

Капітан
03.03.2007, 19:25
А могла бы быть например, клубничка в меху...:) Ведь похоже?

zet
03.03.2007, 19:35
А могла бы быть например, клубничка в меху...:) Ведь похоже?
Могла, но мне повезло :p
http://s5.rimg.info/0ce191972d631f12d7c934020981ebca.gif (http://smiles.33b.ru/smile.65344.html)

Viktoria Jichova
03.03.2007, 22:06
Я знаю что с этим ничего не поделать, но хоть пожалусь... :(
Вверху форума всплывает окно с ссылкой "Лучше не смотреть" про Беслан. Нет уже мочи видеть несчастного ребенка среди обломков школы...

Так, і я підтримую Зет.:(

Капітан
05.03.2007, 10:02
http://u.foto.radikal.ru/0703/e8c8263a5395.jpg

Капітан
05.03.2007, 13:23
Не знаю как кому, но я почитав Домивку и УЖ, посмеялся от души. Это ж надо... Оказывется, понедельники не так уж и плохи :) Конечно, хочеться дать совет Мартини... Мне помогает иногда вот такой плакат:
http://s.foto.radikal.ru/0703/a7d2d942916b.gif
:)

Капітан
06.03.2007, 17:24
раньше было: "когда рак на горе свистнет".... теперь предлагаю так: "когда поплый пень на форуме напишет" :rolleyes:
Чувак зареген с декабря прошлого года, каждый день добросовестно сидит на полит-ветках и молчит.
Два варианта: либо руки по локоть в гипсе, либо это ;) :) :)

MARTINI
06.03.2007, 18:22
Конечно, хочеться дать совет Мартини...

Та, власне, я уже так і зробив . Відправив ті форуми в ігнор і вирішив туди просто не ходити :) Як то кажуть - не чіпай ге , най не смердить :)

Ну і сигарети економлю :)

Пересвет
06.03.2007, 19:15
Мартини! Вы хозяин этого форума и вам решать каким должен быть ЛФ.
Или нормальным украинским форумом, где возможно вести всевозможные беседы на любые темы без переходы на личности и уважая друг друга. Либо же создавать исключительно экстемистский сайт с шовенистским уклоном, где игнорировалось бы, а то и ущимлялось любое инакомыслие.

Первый вариант мне более симпатичен.

MARTINI
06.03.2007, 19:23
а це до чого було? :)

Liliyah Romanova
06.03.2007, 19:33
Пересвете, ви не переживайте, всі екстремістські варіянти ЛФ щасливо існують поза ним, так що мешканцям ЛФ нема чого переживати. ;)

Пересвет
06.03.2007, 19:39
Мартини! Это Я к плакату Капитана :)

Лиля! Ну и хорошо. Значится продолжаем плодотворную беседу.

Liliyah Romanova
06.03.2007, 21:13
Брррр!
Нині в Оттаві -30. :( Лиш би не примерзнути до тротуару. :D

Ума
06.03.2007, 21:17
Брррр!

:eek: :eek: :eek: :eek: (в мене очі ще більші стали від такої новини)

у нас до +10 вдень підбиралося... завтра ніби ще тепліше буде... весна - одним словом! :rolleyes:

Пересвет
06.03.2007, 23:29
В Москве тоже +5, оттепель. В очередной раз подтверждается, что и Ума и Пересвет живут по сути в одной стране :)

Без своих 5 копеек ну не могу :)

Liliyah Romanova
06.03.2007, 23:55
Та в нас уже теж було потепління (-5-7), а від учора знову температуру нижче 20 полізла. Ех! Ну й клімат!
У таку погоду пригадую, як моя коліжанка мені колись цитувала:
Однаждьі в морозную зимнюю пору лошадь примерзла зубами к забору.

Мих
07.03.2007, 00:12
В Москве тоже +5, оттепель. В очередной раз подтверждается, что и Ума и Пересвет живут по сути в одной стране :)

Без своих 5 копеек ну не могу :)

А Ума що,:( виїхала з України?

Пересвет
07.03.2007, 01:11
Она на Украине, Я в России.
Но по сути это одно территориально геополитическое пространство. У нас даже погода одинаковая.
Вот так вот, Мих.

Никуда, никуда нам не детьсся от этого.
Снег за окном, во дворе никого

MARTINI
07.03.2007, 01:36
Шиза косить наші ряди... Пересвет, видихай, бабьор, видихай!

Читатель_Обкома
07.03.2007, 08:52
Я чо то не понял....:confused:
Вы же где то писали что по русски не понимайт....:cool:

Невстранец
07.03.2007, 09:21
Та в нас уже теж було потепління (-5-7), а від учора знову температуру нижче 20 полізла. Ех! Ну й клімат!

Это Вы запамятовали (или подруга)... Лошадка в песенке на мотив Челентано ("ай-яй-яй, я-я-яй-яй, а-я-я-я-яй") примёрзла увы, не зубами...:o Ведь там дальше:
"Лошадка ходила туда и обратно, ... (не зубы же!)... тянулась, лошадке - приятно!" ;)

New Shrek
07.03.2007, 09:57
Лошадка ходила туда и обратно, ... (не зубы же!)... тянулась, лошадке - приятноЧто тянулось то ? туплю чевой-то с утра!

Невстранец
07.03.2007, 10:00
Что тянулось то ? туплю чевой-то с утра!

Да ничего страшного (не тянулось) :) Песенка-то детская... По-детски и называется. :D

piepie
07.03.2007, 10:13
А де там про кацапів у " провисокому", Невстранец'ю? Сука любов лиш видніється. Надумавсь кумедне таке укласти, де годі це слово оминути, й замислився, чи отак - с*чка, чи с[censored], проте, м... москвичі навчать. І високому, і доброму. :)

Капітан
07.03.2007, 11:34
раньше было: "когда рак на горе свистнет".... теперь предлагаю так: "когда поплый пень на форуме напишет" :rolleyes:
Чувак зареген с декабря прошлого года, каждый день добросовестно сидит на полит-ветках и молчит.
Два варианта: либо руки по локоть в гипсе, либо это ;) :) :)
Судя по минусу под этим моим постом, Иван явно ассоциирует себя с "поплым пнем", иначе довольно трудно объяснить такую реакцию на этот пост :D

Невстранец
07.03.2007, 12:31
:rolleyes: А де там про кацапів у " провисокому", Невстранец'ю? Сука любов лиш видніється. Надумавсь кумедне таке укласти, де годі це слово оминути, й замислився, чи отак - с*чка, чи с[censored], проте, м... москвичі навчать. І високому, і доброму. :)

Так каждый ассоциирует в меру испорченности. Кому и в детском названии того, чем делают "пипи", - "Сука любов лиш видніється" :rolleyes: Але, эти землячки Захера (Мазоха) научат... И высокому, и доброму...:D

Ума
07.03.2007, 16:20
"подарочек" під 8 березня вернувся на форум... Тре вартових ставити на вихідні, щоб збочення різне прибирати і новий бан ставити :)

Невстранец
07.03.2007, 16:22
Да не впревой уж... Может, и на это раз пронесёт... :)

Капітан
07.03.2007, 16:24
Да не впревой уж... Может, и на это раз пронесёт... :)
Кого-нибудь точно "пронесёт"...

Невстранец
07.03.2007, 16:27
Да я сразу не заметил... Уже "не пронесло" :)
Зато кому-нибудь будет весело...

New Shrek
07.03.2007, 17:30
неужели Нірванны вернулись?

Liliyah Romanova
07.03.2007, 17:48
Я чо то не понял....:confused:
Вы же где то писали что по русски не понимайт....:cool:
Читателю, я ж казала, що наукову літературу. Художню - майже без проблем. :)

Liliyah Romanova
07.03.2007, 17:50
Судя по минусу под этим моим постом, Иван явно ассоциирует себя с "поплым пнем", иначе довольно трудно объяснить такую реакцию на этот пост :D
Я коли ваше повідомлення прочитала, то так и подумала, що то буде добрий лакмусовий папірець. ;) :D :D :D

Капітан
07.03.2007, 17:53
Я коли ваше повідомлення прочитала, то так и подумала, що то буде добрий лакмусовий папірець. ;) :D :D :D
Будемо тоді сподіватися, що в нас небагато поплих пеньків :rolleyes: :D

New Shrek
07.03.2007, 17:53
неужели Нірванны вернулись? Оба-на с места да в галоп!Вихідні обіцяють бути веселими.

zet
07.03.2007, 19:34
Вот прочла... Точно извращенцы какие-то... Не из Украины, а в Украину сало ввозят. Мир сошел с ума.. :)
В Украину пытались провезти сало
http://versii.com/newss.php?pid=100693

Оля
07.03.2007, 21:00
Брррр!

Лілю, уточніть. То по Цельсію? :confused:

Liliyah Romanova
07.03.2007, 21:13
Лілю, уточніть. То по Цельсію? :confused:
По Цельсію. А до всього ще feels like -41. :( :( :( Було таке враження, що шкіра облазить, а руки навіть в рукавицях так закоцябли, що кілька годин удома загрітися не могла.

Але то було вчора. Нині вже легше: -18. :)

Мих
07.03.2007, 22:15
У Львові нинька було +16 за Цельсієм. Весна.

Оля
07.03.2007, 23:17
По Цельсію. А до всього ще feels like -41. :( :( :( Було таке враження, що шкіра облазить, а руки навіть в рукавицях так закоцябли, що кілька годин удома загрітися не могла.

Але то було вчора. Нині вже легше: -18. :)

То неймовірно! :eek: Я думала, що за Фаренгейтом! Ми ж теж в Північній Америці живемо, але у нас вчора була спека прямо! 70 за Фаренгейтом. Я мусіла на годину кондишин на роботі вмикати, бо можна було вмліти! :(

Mariya
07.03.2007, 23:21
Олю, а ви weather chanel чого не дивитесь? Там показують яке страхіття робиться на північному сході. Морози, сніги, вітри. Нові рекорди низьких температур зафіксовані.

Оля
07.03.2007, 23:40
Олю, а ви weather chanel чого не дивитесь? Там показують яке страхіття робиться на північному сході. Морози, сніги, вітри. Нові рекорди низьких температур зафіксовані.

Та нема коли дивитися! :) Хіба що трохи на форумі відірвуся від роботи...

New Shrek
08.03.2007, 19:07
На вскидку від Сієтла до Оттави кілометрів 2200 плюс Лабрадор?

Оля
08.03.2007, 19:14
На вскидку від Сієтда до Оттави кілометрів 2200 плюс Лабрадор?

Шреку, то Ви дали нам з Лілею нагоду прослідкувати, як погода змінюється на протязі такої відстані? ;)

New Shrek
08.03.2007, 19:20
хтів провірити память змилився на 1000 миль

New Shrek
08.03.2007, 19:21
А ось яка течія біля Вас не можу згадати і географія за девятий клас вже сі давно згубила

New Shrek
08.03.2007, 19:22
Гейби Північно- Каліфорнійська

New Shrek
08.03.2007, 21:23
Хвалити Бога э Яндекс КАЛИФОРНИ́ЙСКОЕ ТЕЧЕ́НИЕ, холодное течение Тихого океана, юж. ветвь Северо-Тихоокеанского течения. Проходит вдоль берегов Калифорнии с СЗ. на ЮВ. и сливается на Ю. с Сев. Пассатным течением. Скорость от 30 до 55 см/с, ширина 550-650 км. Тем-ра воды на поверхности в феврале от 10 °С на С. до 20 °С на Ю.; в августе соответственно от 16 до 25 °С. Солёность воды от 32 ‰ на С. до 34 ‰ на

Невстранец
09.03.2007, 15:28
New Shrek, так Вы действительно считаете, что население России 260 млн., и иные "мнения" следует стирать, или это у Вас шутки такие? Если действительно считаете - сообщите, плз, кого ещё кроме Украины и Белоруссии Вы включаете (скрытой) составной частью России (а то у всех трёх вместе 260 далеко не набирается...). Если же это "шутка" - то метод (удаление) выбран неудачный ИМХО.

Уточню? Речь идёт о ветке про "12-е место Украины" в мире по числу пользователей интеренета, где Мих уже пытался поиграть "статистикой" собсивенного изготовления, я его поправил, Вы стёрли и то, и другое, (я никак не реагировал - решил, что Вы не хотите отвлекать читателей от "серьёзной" темы и убрали те сообщения в качестве флуда) - а вчерашний Михов повтор поддержали :)
Проблеми з математикою?:) Упроцентному відношенні Україна вище Росії.
В Росії 260 млн. чол, в Україні 48 млн.чол. Тобто приблизно в 5,5 разів.

Странно как-то... Не очень красиво.

New Shrek
09.03.2007, 17:36
"Возвернул Алясочку в зад " возобновив удаленные сообщения.Единственным моим желанием было, выяснить хотя бы более менее точное количество юзеров в Украине,т.к.темка сорвала 498 просмотров.Как то не хотелось быть причастным к неточной информации.Если обратили внимание на диаграмку, опубликованную мной ,то Украины там нет к моему большому сожалению.Попробую найти статистику по удельному весу юзеров к населению среди стран мира ,так как нижче України(11.5 %) тільки Албанія(2.4 %) та Молдова(10.9 %) это удельный вес среди стран Европы http://www.internetworldstats.com/stats4.htm

zet
09.03.2007, 17:56
Даже не знаю куда эту новость поместить...
Села заявляют о выходе из состава Украины!
http://mignews.com.ua/articles/245746.html
о готовности разорвать дипломатические отношения с Украиной заявила инициативная группа крестьян села Тахтаулове Полтавской области.

Mariya
09.03.2007, 18:07
Села заявляют о выходе из состава Украины!
http://mignews.com.ua/articles/245746.html

:D :D :D

Пересвет
09.03.2007, 18:12
Zet!
Все было бы так смешно, если бы не было так грустно :(
Значит не все гаразд в Украине, если такие, можно сказать, сепаратистские настроения в самом сердце страны. На Полтавщине :(

zet
09.03.2007, 18:23
Zet!
Все было бы так смешно, если бы не было так грустно
Значит не все гаразд в Украине, если такие, можно сказать, сепаратистские настроения в самом сердце страны. На Полтавщине
Не усугубляйте, это просто способ привлечь к себе внимание. :)
А вот с селом точно большие проблемы. Наложили мораторий на продажу земли, а это значит только одно из двух:
1) законно не купить, но
2) если через блат с местной властью, то все возможно..
В общем. для удобства растаскивания земли это проделали. Крестьяне как раз остались "при бубновых интересах", проиграли именно те, кто работает на земле...

levandivka
09.03.2007, 20:28
<...>не все гаразд в Украине, если такие, можно сказать, сепаратистские настроения в самом сердце страны. На Полтавщине :(
не поспішайте, Ви плутаєте Україну і "Вечєрній Харьков", в котрому (розділ "приколи"?) засвітилися сєпіратісти.

Фрезія
09.03.2007, 21:21

І я от не знаю куди б свої філософські думки примостити.. :) щоб не надто ними і увагу привертати, але таки дати життя, бо просяться. ;)

Прагнення демократії та вартої заздрості і поваги рівності на ЛФ (коли б, скажімо, як злостиве "хохол" так і "кацап" звучало би моветоном), бажання високої змістовності (коли б більшість дописів на форумі, не чаті! (звісно, доречні відступи та гумор не рахуються) відповідали жартівливому кредо одного гумориста: "якщо можеш не писати - краще не пиши" :)), прагнення високої культури (коли б рівень базарних монологів з окличними знаками і переходами на особистість поступився би місцем витонченим випадам, обтяженим зустрічними аргументами), бажання високого рівня тактовності співбесідників (коли не правилами регламентується перебіг дискусії чи обговорення теми, а винятково почуттям такту і доречності реплік, відступів, смайликів тощо), бажання бачити реальне втілення класичного "Платон мій друг, та істина дорожча" на ЛФ, мало того - намагання реально втілити усі ці прагнення - чи це не до-кіхотство в певному сенсі?

Є щось цікаве в тому, як по різному сприймають люди одні і ті ж вчинки чи подію. Як не банально звучить, але, либонь, кожен судить по собі. Оте "дон-кіхотство в певному сенсі" сприймається одними як бажання покрасуватися, іншими - узагалі як звихнутість чи упередженість, ще кимось - боротьбою з тим чого не існує, а кимось - як реальне прагнення ідеалу і досконалості у цьому недосконалому світі.

New Shrek
09.03.2007, 21:29
Умніца,браво!Саме таким я бачу ЛФ.бажання високої змістовності

Viktoria Jichova
09.03.2007, 23:51
Фрезіє, тим Ви сказали все і тут нічого що більше додавати. Скажу ще лише, що наблизитися до такого ідеалу не всім, нажаль, під силу.:( Почуття такту, виваженості та смаку - це якщо вже не вроджена властивість, то хоча б мала бути виплекана з дитинства вихованням. На превеликий жаль, в реалі люди себе поводять зовсім по-іншому, оскільки переобтяжені зачасту чи то своїми минулими кривдами, чи то несприятливими умовами для того, щоб почувалися хоч трішки щасливіше, чи просто як кажу - брак почуття врівноваженості та справедливості.

Mariya
10.03.2007, 00:30
Культура взаємовідносин

Ввічливість, доброзичливість, тактовність необхідні і в розмові, і в особистих, і службових відносинах. Це виховання відчуття міри, щоб нашими словами або діями не образити людину.

Тактовність вимагає всебічного врахування всіх обставин. Відчуття міри, яке дозволяє проявити пошану до гідності іншої людини і разом з тим не втратити власну гідність — ось у чому виражається тактовність.

MARTINI
10.03.2007, 00:36
Фрезіє, як не знаєте, куди притулити філософські думки, туліть у щоденник, у оффтопах загубиться

Viktoria Jichova
10.03.2007, 00:44
Звернення до Олі.

Олю, якщо мене ставите в ігнор - Ваше повне право. Та не треба було тоді писати мені образливе ПП. Бо гадаю, що я Вас особисто нічим не образила. Це залежить від того, як хто все сприймає, чи не так?;)

Viktoria Jichova
10.03.2007, 01:03
Відчуття міри, яке дозволяє проявити пошану до гідності іншої людини і разом з тим не втратити власну гідність — ось у чому виражається тактовність.

Здається, що вислів заперечує сам себе - як можна виявити пошану до когось та заодно втратити свою власну гідність?

Мих
10.03.2007, 01:47
Звернення до Олі.

Олю, якщо мене ставите в ігнор - Ваше повне право. Та не треба було тоді писати мені образливе ПП. Бо гадаю, що я Вас особисто нічим не образила. Це залежить від того, як хто все сприймає, чи не так?;)

О!!! Тепер вже мені дЕщо стало зрозуміло.:o

Оля
10.03.2007, 02:28
Миху, робіть свої дописи довгими, бо підете зі мною до списку осіб, що паразитують на форумі за рахунок інших! ;) Треба до цього списку ще й Полковника в кандидати додати. :)

Мих
10.03.2007, 02:35
Я би міг, але тоді попаду в обмеження по максимальній кількості символів.
І будь мудрий, нє?

До списку не попаду, бо мене адміністрація дуже любить.:D :o

Viktoria Jichova
10.03.2007, 02:43
Миху, робіть свої дописи довгими, бо підете зі мною до списку осіб, що паразитують на форумі за рахунок інших! Треба до цього списку ще й Полковника в кандидати додати.

І до чого ці агітації?;)

Viktoria Jichova
10.03.2007, 02:45
Я би міг, але тоді попаду в обмеження по максимальній кількості символів.
І будь мудрий, нє?

До списку не попаду, бо мене адміністрація дуже любить.:D :o

Миху, гадаю, що адміністрація усіх нас любить і не робить розподіл на кращих та гірших.;) Звісно, якщо ніхто не скаржиться, то і проблем ніяких немає.;) :)

Viktoria Jichova
10.03.2007, 02:58
Ну ось, час іти вже спати. Добраніч, милі форумляни!
Гарного вам спілкування.;)
Цікаво буде почитати рано, що новенького з´явилося на форумі.;) :)

Полковник
10.03.2007, 12:21
Миху, робіть свої дописи довгими, бо підете зі мною до списку осіб, що паразитують на форумі за рахунок інших! ;) Треба до цього списку ще й Полковника в кандидати додати. :)

Правильно! Меня и жена иногда паразитом называет!:D

Оля
10.03.2007, 12:23
Правильно! Меня и жена иногда паразитом называет!:D

За те, що говорите коротко, але ясно? :D

Viktoria Jichova
10.03.2007, 15:00
О!!! Тепер вже мені дЕщо стало зрозуміло.:o

Миху, це було звернення до Олі, оскільки вона не бажала, щоб я їй відписувала на її лист у ПП через її ігнор стосовно мене, тому і висказалась тут.;)
Та Вас, Миху, власне, це і не повинно турбувати, як на мене..;) :)

Полковник
10.03.2007, 17:32
За те, що говорите коротко, але ясно? :D

Нет, Оля! За то, что не всегда ВСЕ заработанные деньги до дома доношу:D

New Shrek
10.03.2007, 18:43
За то, что не всегда ВСЕ заработанные деньги до дома доношу
Так у нас во Львове прямо под кассой завода в день получки дежурят.Если вру ,а Стрыйской ,45 банкомат заводской "ЛАЗ"а осмотрите!

Мих
10.03.2007, 19:35
Миху, це було звернення до Олі, оскільки вона не бажала, щоб я їй відписувала на її лист у ПП через її ігнор стосовно мене, тому і висказалась тут.;)
Та Вас, Миху, власне, це і не повинно турбувати, як на мене..;) :)

Звичайно. Я просто згадав один Ваш пост про 5 копійок... а так... я б і не звернув увагу...

Оля
10.03.2007, 22:08
Все, люди, пішла я готувати на ДН сина, бо ввечері гості будуть. :) Він в мене теж Тарас, бо тільки на світ 9 березня 15 років тому з"явився, а акушерки відразу:"О! Є Тарасик!" :) Куди вже було інакше переназивати. :) Хай би ще таким розумним, як Шевченко, виріс.
І ще. От гляньте, яка нині цікава і невимушена розмова на форумі. :) І ті самі співбесідники, і ті самі гострі теми, але ніхто ні перед ким не "випендрюється", не зневажає завуальвано, чи відкрито. Думаю, що так повинно бути завжди. При всіх розбіжностях залишаймося завжди, найперше, людьми. І буде цей форум притягувати і новачків, і всім старожилам буде приємно сюди заходити. Всім до завтра! :)

Salata
10.03.2007, 22:26
New Shrek,
Не переживайте Вы так про зарплаты возле кассы. Это же не только мужей проблема, но и жен... На пустом месте такая инициатива не возникает.

Мих
10.03.2007, 22:40
Все, люди, пішла я готувати на ДН сина, бо ввечері гості будуть. :) Він в мене теж Тарас, бо тільки на світ 9 березня 15 років тому з"явився, а акушерки відразу:"О! Є Тарасик!" :) Куди вже було інакше переназивати. :) Хай би ще таким розумним, як Шевченко, виріс.
І ще. От гляньте, яка нині цікава і невимушена розмова на форумі. :) І ті самі співбесідники, і ті самі гострі теми, але ніхто ні перед ким не "випендрюється", не зневажає завуальвано, чи відкрито. Думаю, що так повинно бути завжди. При всіх розбіжностях залишаймося завжди, найперше, людьми. І буде цей форум притягувати і новачків, і всім старожилам буде приємно сюди заходити. Всім до завтра! :)

Головне правильно розставити акценти на проблеми:) , нє?

Полковник
10.03.2007, 23:22
Все, люди, пішла я готувати на ДН сина, бо ввечері гості будуть. :) Він в мене теж Тарас, бо тільки на світ 9 березня 15 років тому з"явився, а акушерки відразу:"О! Є Тарасик!" :) Куди вже було інакше переназивати. :)
Оля, а у остальных имена какие?

Полковник
11.03.2007, 00:32
Мих, а по какой программе бокс показывать будут?

Мих
11.03.2007, 00:58
Мих, а по какой программе бокс показывать будут?

Я не в курсі як в Росії, а у нас по каналу "1+1". Скоро має розпочатися.

Полковник
11.03.2007, 01:01
Я не в курсі як в Росії, а у нас по каналу "1+1". Скоро має розпочатися.

Вот ведь, судьба забросила! Жил бы в (на) Украине... смотрел бы нормально бокс по "1+1".... Эхха, жизня! :(

Мих
11.03.2007, 01:33
УРААААААААААА!!!!

В другому раунді Кличко наносить 4 удари однією лівою рукою і американець падає! Нокаут! Бій закінчено! Донг Кінг шкірить зуби, але при тому злий за такий кінець!

mavka
11.03.2007, 01:42
Кличко виграв ? !
Єс, єс, єс!

Мих
11.03.2007, 01:44
Виграв!!!!!!!!! Мавко, УРАААААА!!!!!

mavka
11.03.2007, 01:55
:) а в нас тут народ збирався по хатах, в кого сателітка є, - дивитися...

(...а я вдома, прихворіла трошки. зате ось саме зараз ! дивлюсь по публічному ТВ суперетнографічний концерт європейських танцювальних колективів. угорці, поляки, литовці, болгари, може ще будуть українці :). тексти пісень йдуть перекладом в субтитрах...)

Мих
11.03.2007, 01:59
Які танці? Мавко? БОКС! Кличко ВИГРАВ!!!

mavka
11.03.2007, 02:12
:) мені це ще приємніше, бо чим більше таких наших, українських, перемог у світі, тим більш гордим буде мій малий, що він "юкі". :)

Мих
11.03.2007, 02:13
:) мені це ще приємніше, бо чим більше таких наших, українських, перемог у світі, тим більш гордим буде мій малий, що він "юкі". :)
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Viktoria Jichova
11.03.2007, 06:06
Звичайно. Я просто згадав один Ваш пост про 5 копійок... а так... я б і не звернув увагу...

Миху, от саме якраз і про 5 копійок. Знаєте такі цікавинки?;) А чи не пригадаєте часом? Було б дуже цікаво поцікавитися цікавосьтями про інші цікавості.;) Справді.:)

Viktoria Jichova
11.03.2007, 07:25
Ну от, пора вже йти спати (а то затрималася я чогось до рання;) ).
Доброго ранку, милі форумляни!:)
Знов ж таки буде цікаво почитати полудневі "новинки".;) :)

Оля
11.03.2007, 11:29
Оля, а у остальных имена какие?

Дмитро, Назарій і Маркіян. А у Ваших синів які імена? ;)

Полковник
11.03.2007, 14:53
Дмитро, Назарій і Маркіян. А у Ваших синів які імена? ;)

Семён и Сергей.

Оля
12.03.2007, 05:49
Люди,а в Україні годинники не перевели годину вперед?:eek: У нас нині перевели... Не знаю, як в Канаді. :)

Liliyah Romanova
12.03.2007, 06:06
Олю, в Канаді також перевели.
Цей експеримент провела лише Північна Америка. В Україні годинники переведуть як звичайно. Думаю, експеримент пов"язаний зі збереженням довкілля. Kyoto чи як його там. :) Не буду зараз розписувати подробиці, бо знаю й так лише в стосунку до Канади.

А от в Україні не перевели. Так що ми до них тепер на годину ближче. :) Принаймні на 3 тижні.

Оля
12.03.2007, 06:07
Олю, в Канаді також перевели.
Цей експеримент провела лише Північна Америка. В Україні годинники переведуть як звичайно. Думаю, експеримент пов"язаний зі збереженням довкілля. Kyoto чи як його там. :) Не буду зараз розписувати подробиці, бо знаю й так лише в стосунку до Канади.

Дякую, Лілю! :) Ходіть донизу, в чат! ;)

Пересвет
12.03.2007, 13:06
Мих!
Ну что ждем бой между Кличко и Валуевым?

Мих
12.03.2007, 13:32
Мих!
Ну что ждем бой между Кличко и Валуевым?
побачимо хто кому в морду дасть, нє?

Капітан
12.03.2007, 13:47
Клічко переможе!
Валуєв як танк неповороткий, та й б"ється "брудно". Скільки боїв з ним не дивився - удар в потилицю, клінч з нависанням - не рідкість. Непорядно!

Невстранец
12.03.2007, 14:15
Клічко переможе!
Валуєв як танк неповороткий, та й б"ється "брудно". Скільки боїв з ним не дивився - удар в потилицю, клінч з нависанням - не рідкість. Непорядно!

Мне Валуев, конечно, не нравится (не понимаю, как он может кому-то нравиться), но и за Кличка в этом бою болеть не буду (хотя бы потому, что за него Мих будет болеть ;))
--------------------
Кэп: Клинч с нависанием - нормальное дело, конечно, портит красоту, но к порядочности ИМХО отношения не имеет и не может иметь. У профессионалов есть только правила и результат.
(не каждый бой Клички выигрывали в первых раундах (к тому же нокаутом), так что висящих и головой мотающих их мы насмотрелись :)), а Валуев, справедливости ради надо сказать, часто не сам инициирует клинч, а наказывает "нависанием" клинчующих с ним.
---------------------
Лучше бы Маскаев... Шансов у него было бы поменьше, чем у Валуева, зато за него болеть приятнее. :)

Капітан
12.03.2007, 14:20
Клички несколько техничнее, а такие бои всегда приятнее смотреть, чем два вялых удара и продолжительные танцы. Действительно, с Маскаевым было бы интереснее, он молодец.
Кстати, насчет внешности Валуева - сестра жены (моей) покупает совершенно бесполезный и дурацкий журнал "Отдохни", и в одном из номеров было интервью с женой Валуева (симпатишная :rolleyes: ) - так вот, она искренне заявляет что у ее мужа отбоя от девушек практически с детства не было :eek: :D

Пересвет
12.03.2007, 15:14
Ох, Валуев вашему Кличко и настукае, ой настукае....