КПК

Показати повну версію : ОФФтоп

Сторінки : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Danilo
06.12.2006, 17:09
Дик і кабан за вуха притягнутий!:)
Чи танцює не знаю, один раз з ним особисто спілкувався, але танцювати не доводилось.:D

Про що спілкувались? Невже про полювання?:)

Danilo
08.12.2006, 10:42
Лось (http://forum.lvivport.com/member.php?u=112) Дивиться тему
Все идет к гражданской войне? (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=4325)

Закрито! До побачення "сохатий" провокаторе!

Степаныч
08.12.2006, 10:47
Про що спілкувались? Невже про полювання?:)
:D Нє, про вибори і за жизть! :D

Danilo
08.12.2006, 10:59
:D Нє, про вибори і за жизть! :D
А.аа. На кшталт: "Боря (Колесніков), ти де?, А я на морі.:) "

Степаныч
08.12.2006, 11:03
А.аа. На кшталт: "Боря (Колесніков), ти де?, А я на морі.:) "
Та нє. Він у наше місто приїздив агітувати під час виборів 2004-го.:)

Danilo
08.12.2006, 11:08
Та нє. Він у наше місто приїздив агітувати під час виборів 2004-го.:)
Тю, у Вас що яйця кури не несуть? Тоді помідор підійде.:D

Степаныч
08.12.2006, 13:16
Тю, у Вас що яйця кури не несуть? Тоді помідор підійде.:D
Так яйця пізніше в хід пішли, ми ж ще не знали що яйце грізна зброя!:D А помідорів де у грудні взяти?:confused: :D

Anvokal
08.12.2006, 16:03
В ігнорі лише Невстранець, Вергунка, та Anvokal. Всі решта друзі. :)

М-дя. Просто "список Правника" якийсь... А я ще вважав себе білим і пухнастим. :/

Nikola
08.12.2006, 16:13
М-дя. Просто "список Правника" якийсь...
Ось він - знаменитий СПИСОК ПАНА ПРАВНИКА!

http://d.foto.radikal.ru/0607/aab7ed2d7684.jpg

А верши пана НоТоЦо пригадуєте?
NoToCo

Banned

Звідки Ви: Ukraine
Відповідей: 337

NoToCo
Пишу як xлоп -інакше я не вмію
І не надіюсь,що ня зрозуміють.

PiePie
Пропав ПайПай посеред чварів,
Як той капчук і сто ґрейцарів.

Boris
Боря,Боря - котик мій
Вічно маєш з кимось бій.

Правник
Пан Правник закони править,
Й Тиx ,xто їx не дуже й славить.

Martini
Не олігарx й не вуйко Сталін -
Такий-собі львівяка "xлопець-барін".

Liliah
Вже як досягнете позиції "маршАла" -
Почніть порівнювати Біблію із салом.

Ліда
Колись і їй на форумі подарять
І генерала і "Віртуті Мілітаре".

Byblos
Библос,Байбл,Бібліотик,
Львівський xлопець - Ромцьо-Котик.

Соломія
Пані-фрау Соломіє,
Чом Вкраїною не віє?

Zet
А видите,же вивчили вкраїнську.
Пізненько...Видно припекло.

Миx
Миx-як Миx...Дає під диx.
Часто й поза вуxа.

Стаx
Файний xлопець, той пан Стаx,
Робить декому він страx.

Заточений
Друже Заточений,смію сказати,
Б'єш дуже влучно...Та вміють втікати.

NoToCo
Я може Гафтом тут на форумі й не стану,
Але по "кумполу" гарантія ... дістану.
Аш сльозу прошибло... http://www.ukrcenter.com/forum/images/emotions/smiley19.gif

Капітан
08.12.2006, 16:16
Данило, давно хотів запитатися... Можливо Ви, як щирий українець та поборник правильності написання імен та ніків, підкажете мені, як правильно пишеться чоловіче ім”я „Данило” у англійській мові із збереженням мовного забарвлення? :)

Степаныч
08.12.2006, 16:20
...як правильно пишеться чоловіче ім”я „Данило” у англійській мові із збереженням мовного забарвлення? :)
:D :D :D Оппа! Влип Данило! :D :D :D

Danilo
08.12.2006, 16:27
Данило, давно хотів запитатися... Можливо Ви, як щирий українець та поборник правильності написання імен та ніків, підкажете мені, як правильно пишеться чоловіче ім”я „Данило” у англійській мові із збереженням мовного забарвлення? :)
Я у школі вивчав іспанську.:) Взагалі то моя справа, ОК? Як написано так і повторюйте, не треба перекручувати, ось і все.
Anvokal Ви вже не в ігнорі. Погарячкував, бо щось не сподобалось, але почитав Ваші дописи, та змінив думку. Ну що поробиш не збігаються думки, таке трапляється. І Ви мене вибачте, якщо щось не так. Лишились Вергунка та Невстранец(він мене перший у ігнор). Превед красавчегі!:D

Капітан
08.12.2006, 16:29
Як написано так і повторюйте, не треба перекручувати, ось і все.

Золотые слова! ;)

Пересвет
08.12.2006, 16:30
Капитан! А как правда? Danylo наверное...

Danilo
08.12.2006, 16:31
Золотые слова! ;)
Капітан, Капітан посміхниться, ну і так далі.:)

Danilo
08.12.2006, 16:32
Заспокойтеся.
Це не ім`я. Доречи як і у Вас не звання,нє?

Nikola
08.12.2006, 16:34
Капитан! А как правда? Danylo наверное...
Тогда надоть и Lviv вместо Lvov :confused:

Anvokal
08.12.2006, 16:34
Anvokal Ви вже не в ігнорі. Погарячкував, бо щось не сподобалось, але почитав Ваші дописи, та змінив думку. Ну що поробиш не збігаються думки, таке трапляється. І Ви мене вибачте, якщо щось не так.

Все нормально. І таке буває. ;)
Тішуся з того що усе врешті-решт вирішилось.

Капітан
08.12.2006, 16:41
Заспокойтеся.
Це не ім`я. Доречи як і у Вас не звання,нє?
Нет конечно. На самом деле я генерал-полковник, просто скромный очень:rolleyes:

Nikola
08.12.2006, 19:08
Оп-па. Забулися переключитися на Мари?:)
Як казав Nikola "стіль" дуже збігається. ...
(Заикаясь) "Падла...падла...падлавил меня Данило" :)
(Хриплым голосом Жеглова)
Пересвет, он же Мари со Львова... Промышляет в интернет-форумах. Шпион на доверии. Вооружен прогой Hide IP Platinum - все айпи липовые. На дело всегда идет с напарницей - красавицей на аватаре...

Место для ветки "Дело Пересвета-два" изменить нельзя.

Капітан
08.12.2006, 19:14
Тем же хриплым голосом: " и меня падло... тьфу-ты, подловил... что не капитан я... что будем делать, господа генералы? Явка то провалена!" :D

Nikola
08.12.2006, 19:20
Кэп - меня уже давным давно подловили.
Кликуха Nikola Киевский, спецуха - взломщик Львовского форума. :cool:
Лучший коришок рецидивиста Банщика. :eek:

zet
08.12.2006, 19:22
Тем же хриплым голосом: " и меня падло... тьфу-ты, подловил... что не капитан я... что будем делать, господа генералы? Явка то провалена!" :D
Так выше капитана или ниже? Если ниже, то срочно нужно выслужиться.
А если реальное звание выше, то прям не знаю... Может там есть что-то по аналогии "генерал-лейтенант" что-то с "...-капитан"?:) :D

Капітан
08.12.2006, 19:37
Типа "надворный советник"? ;) :D

zet
08.12.2006, 19:40
Типа "надворный советник"? ;) :D
"советник-капитан" или "надворный капитан-советник"? :D :D :D

Nikola
08.12.2006, 19:43
Кэп - а мы сберкнижку напарнику передали, чтобы душу согрела когда он безоружным на УЖ пойдет?
Если нет, то нуно срочно жене-деткам завезти...
Здесь недалеко - Обухов, переулок Картонный, 3.

Читатель_Обкома
08.12.2006, 20:48
Кэп - а мы сберкнижку напарнику передали, чтобы душу согрела когда он безоружным на УЖ пойдет?

:mad: :mad: :mad:
Второй день с основного компа не могу в нУЖник зайти!!!!
Какая то фигня не понятная...перемеиновали меня там...в Читача Обкома
и щас не могу...даже гостем зайти...НОТОЦОМУСА почитать на ночь...что бы крепко спалось.....

Здесь недалеко - Обухов, переулок Картонный, 3.
:D :D :D
Не врите!Нет такой улицы в Обухове.....:cool:

New Shrek
08.12.2006, 20:49
Пересвет, он же Мари со Львова... Вооружен прогой Hide IP Platinum -.
Пересвет, он же Мари со Львова,ну это точно и к ворожке не ходи ! Прогу Hide IP Platinum скачал ,забавная штучка! Вопрос,каковы шансы вычислить чужой IP рядовому юзеру ,хотя бы ради спортивного интереса?

Читатель_Обкома
08.12.2006, 20:51
Вопрос,каковы шансы вычислить чужой IP рядовому юзеру ,хотя бы ради спортивного интереса?
"Как два байта об асфальт!"
Спросите у Бориса...он Вам точно все раскажет...а если хорошо попросите то и.... покажет!!!!:D :D :D

New Shrek
08.12.2006, 20:58
так я не даром спросил перед этим полчаса изучал вопрос в нете ,мнения на этот вопрос есть разные, от полной невозможности вычисления или как выше сказано" два байта об асфальт"

Nikola
08.12.2006, 21:56
:mad: :mad: :mad:
Второй день с основного компа не могу в нУЖник зайти!!!!
Какая то фигня не понятная...перемеиновали меня там...в Читача Обкома
и щас не могу...даже гостем зайти...НОТОЦОМУСА почитать на ночь...что бы крепко спалось.....

РЫДАЙУ-У-У-У !!!!
http://vostok-zapad.com.ua/pic/ssm/pactolom.gif

Как это - переименовали ПРинудительно, чтоли :confused:
Офигеть! Впервые слышу о такой случае - корректировке "неправильного" ника... http://vostok-zapad.com.ua/pic/ssm/upset.gif

А НОТОЦОМУС кстати и в наши края не заходит, рассердился, попрощался... видно "достали украиножери данецкие" :o

:D :D :D
...Нет такой улицы в Обухове.....
Хех... Шифруемся. Комп - он уши имееть. :cool:
Положили мы с Кэпом на Ваше имя на книжечку 25 кусков советскими... на хоз. нужды, дачку в селе заведете и тачку "москалика" ... ;) :)

Pedro
09.12.2006, 04:57
Колись за совка була така передача, очевидне - неймовірне.
Ось і на форумі, є рубрика, "Про високе"ю В тій рубриці є тема,
"В Ялтє умєр бомж". Чим ця подія така знаменита, що потрапила до рубрики "про високе"?

New Shrek
09.12.2006, 17:39
Пересвет, он же Мари со Львова....Ось треба думати третя реінкарнація Пересвет"-марі не перебуває в жодних гуртах користувачів""Вітаємо нового учасника - марі"

Mike
09.12.2006, 19:08
Колись за совка була така передача, очевидне - неймовірне.
Ось і на форумі, є рубрика, "Про високе"ю В тій рубриці є тема,
"В Ялтє умєр бомж". Чим ця подія така знаменита, що потрапила до рубрики "про високе"?

Pedro, ви б не ображалися, а намагалися зрозуміти.
А стосовно теми, вона потрапила у події кіно. Чому? Ви казки у дитинстві дивилися? усією вулицею, піонертабором, хай як, усі біля одного малесенького екрану, й ані звука ніхто.
Якщо ні - просіть хай приберуть, я не проти. Я не знаю до чого таке віднести.

Полковник
09.12.2006, 23:54

Да, да, Педро, именно это и я хотел спросить у Вас. Вы, конечно, несколько старше, фильмы Рома, возможно, были в те времена для Вас слишком детскими, может и не смотрели. А мне очень жаль этого актёра. Он останется в памяти, как часть детства, как эскимо за 11 коп., как сеансы в кино за 10 коп., как пончики в сахаре возле оперного театра, как..., останутся, вот и всё....

Pedro
10.12.2006, 09:09
А стосовно теми, вона потрапила у події кіно. Чому? Ви казки у дитинстві дивилися? усією вулицею, піонертабором, хай як, усі біля одного малесенького екрану, й ані звука ніхто.
Якщо ні - просіть хай приберуть, я не проти. Я не знаю до чого таке віднести.

Майк, я перепрошую, я навіть не помітив що це Ваша гілка. Я нічого не маю проти цього кіноактора, хоча кіно в основному не люблю завдяки культу Голівуду. Це набір насилля і сексу, що не має ніякого відношення до життя. Думаю що багато негараздів в світі якраз йде від культури Голівуду.
Але я про інше. Я знаю багато випадків з життя видатних спортсменів, акторів, письменників і навіть керівників церковного життя, які падали, спивалися, скочувалися до аморальної поведінки і т.д.
Моя філософія - коли Бог дав тобі талант, він не тільки належить тобі _ він до деякої міри належить народу серед якого ти живеш. І якщо ти зраджуєш це все заради калюжки спирного, ти не маєш права бути в темі "про високе".

Степаныч
10.12.2006, 13:20
... А мне очень жаль этого актёра. Он останется в памяти, как часть детства, как эскимо за 11 коп., как сеансы в кино за 10 коп., как пончики в сахаре возле оперного театра, как..., останутся, вот и всё....
Конечно, останется. Но одно дело персонаж в кино, другое - актер в реальной жизни. И если в реальной жизни человек не состоялся, то при чем тут сыгранные ним персонажи? Прожил как прожил, земля ему пухом.

netta
10.12.2006, 14:21
Моя філософія - коли Бог дав тобі талант, він не тільки належить тобі _ він до деякої міри належить народу серед якого ти живеш. І якщо ти зраджуєш це все заради калюжки спирного, ти не маєш права бути в темі "про високе".

У житті іноді трапляються трагедії, і опинитися "за бортом" - це досить легко, чи я помиляюсь? Це ми, тобто суспільство не маємо права позбавляти людину будь-яких прав, не розібравшись в причинах, що призвели до критичної ситуації. На мою думку подібна філософія - найзручніший засіб зав"язати очі власній совісті.

Степаныч
10.12.2006, 15:00
... На мою думку подібна філософія - найзручніший засіб зав"язати очі власній совісті.
Не згоден! При чому Ваша або моя совість до того, що хтось у зрілому віці став п"яницею, гвалтівником... ???

Nikola
10.12.2006, 15:54
М-мда....
Можна легко знайти приклад - скажемо, знаменитий кіноактор 60-х Н-ов
(зауважу - скорочення Н-ов. мною "взято зі стелі", якщо вкажу реальні скорочення прізвища, легко стане зрозуміло про кого йде мова) :)
Так от. В перервах між зйомками, майже кожен день цей актор випивав.
По чорному, без компаньонів, а закуска - що під руку попаде...
Відповідно, довго не прожив... цироз ітд.

І що?
Посмакувати пікантними "смаженими подробицями" котрі за тридцять років обросли легендами як мохом?
Зараз це без проблем! Хто більш "ушлий" може навіть понавизбирувати спогади "друзів" про "витверезники, жалюгідне існування", чи на крайняк - дослівно відтворити багатоповерхові матюки піддатого митця з вікна квартири в адресу мирних перехожих.

Дивно? Не в наших традиціях?
Недавно в яскравому журналі, на палітурках котрого "звабливо" повитріщались "фотомоделі", мав нагоду прочитати матеріалець - розповідь екс-директора радянського гастроному про те як щиро він помогав... продуктами "неперевершеному митцю" Н-ов !!! :o

Що ж це виходить? Фільми, кінокласику - хитренько, непрямим впливом "на другий план" посувають?
"При совітах" створені п"яницями аморальними!

Степаныч
10.12.2006, 17:29
...
Посмакувати пікантними "смаженими подробицями"... Хто більш "ушлий" може навіть понавизбирувати спогади "друзів" про "витверезники, жалюгідне існування", чи на крайняк - дослівно відтворити багатоповерхові матюки піддатого митця з вікна квартири в адресу мирних перехожих.

Дивно? Не в наших традиціях?
...Що ж це виходить? Фільми, кінокласику - хитренько, непрямим впливом "на другий план" посувають?
"При совітах" створені п"яницями аморальними!
По-моєму, це різні речі. Багато геніїв у приватному житті були не ангели, дехто психічно хворим. Але від цього їхня геніальність не була меншою, а їх творіння є творіннями геніальними і пережили віка.
А те, що "смакують"... Це не робить честі ні "писакам", ні "читакам".
Так що цінність фільмів, ролей, картин, ... аж ніяк не залежить від того, хто був режисером, хто зіграв роль, намалював картину... ІМХО.

Nikola
10.12.2006, 18:47
Степаныч... а дехто просто не може переступити незриму межу.
Припустимо, "при совіті" звалилось вселенське зло.
А зараз ?
Я читав десь у новинах, що сім"ї Л.Ф. Бикова лишень рік чи два тому квартиру в Києві надали....
Зворушливо. Хоч і "совіцькій", але перевершити... катма.
http://www.leonid-bykov.ru/fight/2.htm

А цей лінк Ви вже мабуть бачили:
http://www.fraza.com.ua/news/10.12.06/31621.html

Виходить, що вчорашнє кпрс-ник і хамло, плюс злодюгі - аристократія, розбудовники держави?
І не заливаються горілкою, (під стать алкашам-акторам) а пригублюють вишукані напої у достойні компанії за квиток вхідний всього дві штуки кинувши.

Куди ж ми прийшли?

Степаныч
10.12.2006, 19:21
...
Припустимо, "при совіті" звалилось вселенське зло.
А зараз ?
...Куди ж ми прийшли?
Чесно кажучи, на мою думку "при совіті" не звалювалося "вселенське зло", не звалилося воно і при "самостійній і незалежній" Україні. Якщо зважити на УСІ плюси і мінуси, то в результаті отримаємо приблизно одне і те ж. Щось краще було тоді, щось сьогодні... В усякому разі якщо порівнювати 60-ті - 80-ті роки минулого століття і роки "незалежності". Природньо, з точки зору більшості громадян.

Ну а "бал" я особисто сприймаю як кУмедію. :D

netta
10.12.2006, 20:02
Не згоден! При чому Ваша або моя совість до того, що хтось у зрілому віці став п"яницею, гвалтівником... ???

Я гадаю, що п"яницями чи бомжами не стають від гарного життя. Простіше за все повісити ярлик і відхреститися від людини.. До речі мова йшла про окремого актора. З Ваших суджень складається враження, що ви особисто були знайомі з усіма подробицями його життя, і маєте право судити, є місце чи ні для цієї особистості в гілці "Про високе"?

Степаныч
10.12.2006, 20:12
Я гадаю, що п"яницями чи бомжами не стають від гарного життя. Простіше за все повісити ярлик і відхреститися від людини.. До речі мова йшла про окремого актора. З Ваших суджень складається враження, що ви особисто були знайомі з усіма подробицями його життя, і маєте право судити, є місце чи ні для цієї особистості в гілці "Про високе"?
Боже збав!!! Кого це я судив??? Ви що??? Я хочу сказати, що кожна ДОРОСЛА людина сама обирає свій шлях у житті. І цей шлях залежить від неї і тільки від неї, а не від суспільства, держави, обставин. За що судити, якщо людина вирішила, що буде так жити, а не інакше? Природньо, якщо вона при цьому не скоює злочинів.
Можна співчувати і намагатись допомогти тільки якщо проблеми з"явились у дитячому віці. От тоді і потрібно зважити на обставини, намагатись допомогти...

netta
10.12.2006, 20:52
І якщо ти зраджуєш це все заради калюжки спирного, ти не маєш права бути в темі "про високе".

Дійсно, це було не Ваше судження, Степанич, вибачаюсь.

Степаныч
10.12.2006, 21:13
Дійсно, це було не Ваше судження, Степанич, вибачаюсь.
Без проблем!

Danilo
11.12.2006, 11:42
Боже збав!!! Кого це я судив??? Ви що??? Я хочу сказати, що кожна ДОРОСЛА людина сама обирає свій шлях у житті. І цей шлях залежить від неї і тільки від неї, а не від суспільства, держави, обставин. За що судити, якщо людина вирішила, що буде так жити, а не інакше? Природньо, якщо вона при цьому не скоює злочинів.
Можна співчувати і намагатись допомогти тільки якщо проблеми з"явились у дитячому віці. От тоді і потрібно зважити на обставини, намагатись допомогти...
В мене тоді до Вас питання як до лікаря. Всім відомо що алкоголізм це хвороба, а тоді це як грип як повезе. Ну логічно ж? А Ви кажете що людина собі обирає цей жахливий шлях сама. Чи вона ніколи не бачила бомжів, та алкашів та не чула про наслідки, цироз печінки, тощо?

Степаныч
11.12.2006, 13:30
2 Danilo
Взагалі я не з Вами тут розмовляв...

Danilo
11.12.2006, 14:01
Взагалі я не з Вами тут розмовляв...
Тю, я гадав Ви лікар з досвідом, звертався до фахівця, та старшої людини. А Ви звичайне хамло тролейбусне?:) В Кіровограді є тролейбуси, чи тільки один без дуг, і той джип мера? А може Ваш, тоді теж нема питань.

Степаныч
11.12.2006, 14:16
Тю, я гадав Ви лікар з досвідом, звертався до фахівця, та старшої людини. А Ви звичайне хамло тролейбусне?:) В Кіровограді є тролейбуси, чи тільки один без дуг, і той джип мера? А може Ваш, тоді теж нема питань.
От блин!!! Тільки написав, що "проїхали", а Ви мене "хамлом"!!!:mad: Списую на Ваш своєрідний гумор.
У Кіровограді тролейбуси є, з дугами. Та вони мені ні до чого.

Про алкоголізм. Виходячи із свого досвіду, можу зауважити, що алкоголізм хвороба своєрідна. На відміну від гриппу вона залежить від людини на 100%. Дійсно, є певна роль спадковості у виникненні залежності від алкоголю. Але! У КІНЦЕВОМУ РАХУНКУ ВСЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ЛЮДИНИ - СТАТИ АЛКОГОЛІКОМ АБО НІ, а якщо вже став - продовжувати пиячити чи ні. Взагалі, я вважаю, що хронічний алкоголізм 1 ст. - то ще не хвороба. От коли формується фізична залежність від алкоголю - то це уже хвороба, вона потребує лікування.
99,99% алкоголіків звинувачують у своїй залежності кого завгодно, тільки не себе. Це не так.

Danilo
11.12.2006, 14:24
От блин!!! Тільки написав, що "проїхали", а Ви мене "хамлом"!!!:mad: Списую на Ваш своєрідний гумор.
У Кіровограді тролейбуси є, з дугами. Та вони мені ні до чого..
Ок, проїхали.

Про алкоголізм. Виходячи із свого досвіду, можу зауважити, що алкоголізм хвороба своєрідна. На відміну від гриппу вона залежить від людини на 100%. Дійсно, є певна роль спадковості у виникненні залежності від алкоголю. Але! У КІНЦЕВОМУ РАХУНКУ ВСЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ЛЮДИНИ - СТАТИ АЛКОГОЛІКОМ АБО НІ, а якщо вже став - продовжувати пиячити чи ні. Взагалі, я вважаю, що хронічний алкоголізм 1 ст. - то ще не хвороба. От коли формується фізична залежність від алкоголю - то це уже хвороба, вона потребує лікування.
99,99% алкоголіків звинувачують у своїй залежності кого завгодно, тільки не себе. Це не так.
Дякую за відповідь. Згоден. Та де ж ця межа між 1 стадією, та всіма послідуючими... В тому і справа що цей "змій" підступна тварюка здатен майже непомітно змінювати психіку людини. ИМХО.

Danilo
11.12.2006, 15:06
mavka Невстранець стріляє добре. Я з ним не спілкуюсь але побачив з під ігнору. Ви стріляли тут дуже гарно, а от він відстрілювався. Та всього то один єдиний "патрон": немає доказів, тобто брехня. А якщо є то приховані у архиві ФСБ, напевно назавжди. Навіть Невстранцю не дістатися.

Я ось гадаю. Звідки цей нік, НЕВСТРАНЕЦ.
Напевно УКРАЇНЕЦ це людина яка мешкає У КРАІНІ, тобто В СТРАНЕ російскою мовою. А якщо ні, то НЕ В СТРАНЕ.
Тоді б можна було б лише пошкодувати що він "вдалі от дома на чужбіне маєтся". А він таки мається, тільки здебільшого дурью, та свідомо глузує з українців.
Ось така моя думка.

Чернобылец
11.12.2006, 16:03
mavka Невстранець стріляє добре. Я з ним не спілкуюсь але побачив з під ігнору. Ви стріляли тут дуже гарно, а от він відстрілювався. Та всього то один єдиний "патрон": немає доказів, тобто брехня. А якщо є то приховані у архиві ФСБ, напевно назавжди. Навіть Невстранцю не дістатися.

Я ось гадаю. Звідки цей нік, НЕВСТРАНЕЦ.
Напевно УКРАЇНЕЦ це людина яка мешкає У КРАІНІ, тобто В СТРАНЕ російскою мовою. А якщо ні, то НЕ В СТРАНЕ.
Тоді б можна було б лише пошкодувати що він "вдалі от дома на чужбіне маєтся". А він таки мається, тільки здебільшого дурью, та свідомо глузує з українців.
Ось така моя думка.

Я так и не понял о чем здесь обсуждение. Если по факту расстрелов кобзарей, то по моему нужно побольше фактов, чтобы подтвердить или опровергнуть. Вранья сейчас много, тот же приказ Жукова-Берия, поэтому брать все на веру нельзя.

Данила,

Можно совет ? Чуть больше критического анализа, а то как то чуть несерьезно выглядите. :):) По НАТО, например. Статьи то и за и против в равном примерно количестве. А вы только с одной стороны приводите. Несерьезно, если себя инженером считаете. :):)

А чужие ники обсуждать, это вообще вам чести не делает. К счастью для вас, я людей различаю и по вам обо всех львовянах не сужу.

Капітан
11.12.2006, 16:08
К счастью для львовян, Чернобылец, Данило указал свое географическое местонахождение :)

Степаныч
11.12.2006, 16:16
...Та де ж ця межа між 1 стадією, та всіма послідуючими... В тому і справа що цей "змій" підступна тварюка здатен майже непомітно змінювати психіку людини. ИМХО.
Межа - формування фізичної залежності. Ознака - синдром опохмілення (можливо, це термін-калька з російської "опохмеление"?). Психіка починає змінюватись аж із 3-ї стадії. Так що час завжди є, бажання немає. Розуму немає. Відповідальності перед собою, дружиною, дітьми немає. Розуміння, що сам за своє життя відповідаєш, а не школа, суспільство, ..., навіть не батьки (якщо вже дорослий). А чого за такою людиною жалкувати?

Danilo
11.12.2006, 16:17
Нє, ну ти диви яка бригада. Командний дух, всі за одного.:) Я про Невстранеця, відповідає Чернобилець. Я про Пересвета, відповідає Капітан. Кругова порука якаясь!:D

Чернобылец
11.12.2006, 16:26
А Ви звичайне хамло тролейбусне?:D Ну и за клоуна и за ники. :):)

Ударим литературой по хамству :):):):)

http://www.lib.ru/ILFPETROV/telenok.txt

"-- Уйди, уйди, тебя я ненавижу, -- ты гнида жалкая и
мерзкая притом. Не инженер ты -- хам, мерзавец, сволочь,
ползучий гад и сутенер притом!"

Danilo
11.12.2006, 16:33
http://www.lib.ru/ILFPETROV/telenok.txt

"-- Уйди, уйди, тебя я ненавижу, -- ты гнида жалкая и
мерзкая притом. Не инженер ты -- хам, мерзавец, сволочь,
ползучий гад и сутенер притом!"
Як я просив Вас відповісти на питання хто винен у Чернобилі, Ви зіскочили, а тут на тобі у пику. То хто ж Ви після того? Доречі Ви теж інженер.:D То це самокритика?
Я задавав питання, те не отримував відповіді, тому була така реакція.
А Ви дочекалися грубості від мене та відповіли ще більшою. Вітаю! Доречи я Ваш ник не чіпав.

Чернобылец
11.12.2006, 16:57
Як я просив Вас відповісти на питання хто винен у Чернобилі, Ви зіскочили, а тут на тобі у пику. То хто ж Ви після того? Доречі Ви теж інженер.:D То це самокритика?
Я задавав питання, те не отримував відповіді, тому була така реакція.
А Ви дочекалися грубості від мене та відповіли ще більшою. Вітаю! Доречи я Ваш ник не чіпав.

Мне же простительно. У меня было тяжелое «совковое» детство, не то образование, вера в дружбу народов, а вы же де-мократ, в НАТУ хотите, а там только вежлимых и де-мократических, как вы принимают. Вы же должны быть примером, вы хоть План по вступлению прочитали ? Там так и написано, только демократических принимают, определенные стандарты поведения описаны, уровень демократических свобод, а не за то что хамите и против России. Но я предполагаю, что вы его не читали. Иначе бы вели себя, как пример демократичности, уважения к чужому мнению. Или...... Неужели ?...... Наверное Валерий прав. :):):)

Хотя..... Вот знаете, с тем «совковым» образованием и уровнем культуры маловато люди грубых слов на этом форуме применяют. Ну есть, конечно исключения, но исключения правила подтверждают. А ваше исключение было описано на ветке «Страусиная реакция». «Видимо в этом и есть серьмяжная правда», - как говаривал Васисуалий Лоханкин, которого я процитировал вам выше.

Ответил вам не я. А Васисуалий Лоханкин. :):)

Danilo
11.12.2006, 17:18
Хотя..... Вот знаете, с тем «совковым» образованием и уровнем культуры маловато люди грубых слов на этом форуме применяют. Ну есть, конечно исключения, но исключения правила подтверждают.

Ось і добре. Я взагалі не вживаю, навіть Лоханкіних не цітую.
Ну а Вашу думку взагалі намагаюсь поважати, хоча це мені дуже важко.
Забагато де-магогії.:D

Boris_Kiev
11.12.2006, 19:05
хто винен у Чернобилі

1. Недолугий "академік" Александров. (ой, зараз захисник з"явиться!)
Чудово розуміючи усі вади його реактора РМБК (чи РБМК) - пропихував його де міг.
2. Ідіоти, що його монтували та (не)перевіряли - очевидно, до "совкової дати", як все тоді робилося.
3. Ідіот, який розробив методику виміру вибігу при гальмуванні (чи зможе сам себе охолоджувати).
4. Ідіот. який невчасно натиснув червону кнопку, але в силу (1), (2), (3) було пізно пити Боржомі.

Чесне слово, шкодую, що свого часу не вислали усіх радянських ядерщиків - не можна таку іграшку давати в руки Країні Мавп. (тільки Сахаров вартий поваги, самі знаєте за що).

Чернобылец
11.12.2006, 19:49
До чего я люблю Бориса и даже скучаю иногда. :)

Совершенно не владах даже с географией и ареалом проживания животных.
Напоминаю.
Крокодилы в Росии не водятся (Это по поводу где" изучать технику безопасности против крокодилов")
Страна Мавп - тоже не водятся
Родина Слонов - тоже кроме зоопарков нет.

Вы откуда чужеземец ? :):) Было что то в прошлом про страну навоза. :)

Степаныч
11.12.2006, 21:12
1. Недолугий "академік" Александров. (ой, зараз захисник з"явиться!)
Чудово розуміючи усі вади його реактора РМБК (чи РБМК) - пропихував його де міг.
2. Ідіоти, що його монтували та (не)перевіряли - очевидно, до "совкової дати", як все тоді робилося.
3. Ідіот, який розробив методику виміру вибігу при гальмуванні (чи зможе сам себе охолоджувати).
4. Ідіот. який невчасно натиснув червону кнопку, але в силу (1), (2), (3) було пізно пити Боржомі.

Чесне слово, шкодую, що свого часу не вислали усіх радянських ядерщиків - не можна таку іграшку давати в руки Країні Мавп. (тільки Сахаров вартий поваги, самі знаєте за що).
Грубо, але в цілому справедливо :(
Є деталі.:.
1. В усіх підручниках і т.д. реактор малювали як такий, що щоб з ним не зробили, нічого не буде (це мені розповідали інженери-атомники з Ленінграду).
2. Робилося "до совкової дати", так. До 1 травня. Підвищені соцзобов"язання... Але "ідіоти" не винні, їм сказали, що нічого не буде, а потрібно робити те, що потрібно.
3. Не знаю, без коментарів.
4. Не зрозумів.

Чернобылец
11.12.2006, 23:31
Грубо, але в цілому справедливо :(
Є деталі.:.
1. В усіх підручниках і т.д. реактор малювали як такий, що щоб з ним не зробили, нічого не буде (це мені розповідали інженери-атомники з Ленінграду).
2. Робилося "до совкової дати", так. До 1 травня. Підвищені соцзобов"язання... Але "ідіоти" не винні, їм сказали, що нічого не буде, а потрібно робити те, що потрібно.
3. Не знаю, без коментарів.
4. Не зрозумів.
Степаныч,

Вам отвечу. Как соотечественнику, а не иностранцу из страны Мавп, крокодилов и слонов. :)

Описано уже столько, что просто не хочется писать. Да и не был я ни членом МАГАТЕ, ни Правительственной комиссии, хотя выводы обоих читал и они схожи.

1. Позвольте не согласиться по поводу 1 для начала. Всем известно, что уран-графитовые реакторы РБМК имеют положительный эффект реактивности. Их появление (и не только в СССР) связано с отсутствием на тот момент атомной энергетичкой отрасли. Это был самый быстрый способ получить источник энергии. ВВЭРы с отрицательным эффектом реактивности смогли появиться позднее.
При нормальной безопасной эксплуатации и системах защиты, его можно было эксплуатировать.

2. Когда пускали и к какому сроку – это не относится никак. На самом деле в то время была другая практика. Громогласно объявляли к очередной дате, что объект сдан, ЦК довольно, генеральный секретарь тоже. А потом его доводили от 6 до 12 месяцев. Все таки опасное производство. И все понимали, в том числе и наверху. Это была игра для народных масс для усиления роли партии и объявлении очередных успехов социализма.

3. Проблема произошла не только от испытания парогенератора в режиме выбега, а самое главное в отключении систем аварийной защиты. Почему именно это ? Потому что это достаточно вероятное событие в процессе эксплуатации АЭС. Реактор работает, а вдруг кто-то или что то отключило электричество.

4. И вот тут сработал человеческий фактор. Не было защиты от дурака. Системы аварийной защиты были отключены. Операторы придерживались инструкции по испытаниям.

Скажу даже более того. Эти испытания проводились (испытание парогенератора в режиме выбега) и после этой аварии. На реакторах ВВЭР.Опять, если не знать, как себя вести при вероятном аварийном событии, и подготовить к ним операторов - грошь цена специалистам.
Некоторые даты даже знаю и места испытаний, но не скажу. :) Специалисты знают.

Пример с аварией ТУ под Донецком. Их не обучили, что делать при вероятном развитии событий. Хотя эффект и сложности эксплуатации в тех условиях были предсказуемы. По большому смыслу – причины те же самые. Конструктивные особенности эксплуатации и человеческий фактор.

Mike
12.12.2006, 00:30
Pedro пише:
"Майк, продовжуючи нашу дискусію, я хотів би більше пояснити свою думку. Щодо теперішньої ситуації я не хочу торкатися - можливо я недостатньо компетентний.
Я б хотів зупинитися на двох величезних помилках совєтської системи, що є до деякої міри результатом нинішньої ситуації в Україні.
Міф що в сусіда трава зеленіша, ... був міф, що варто тільки виїхати і ти мільйонер.
На жаль, цей міф працює і зараз мені важко пояснити людям в Україні, що життя в світі не залежить в якій ти країні живеш, а від того як ти зумієш його побудувати.
Друга помилка комуністичної пропаганди, що вони цілком знищували ініціативу людини...
Чи краще поїхати в Іспанію, робити найнижчу роботу, але заробити кілька євро? Чи ще краще, емігрувати і одержувати засоби по безробіттю до кінця життя?"

- Я так собі вважаю, Pedro, що то не помилки, то були необхідні передумови існування системи. Якщо людей одразу лишили засобів виробництва, то вони звісно одразу ж стали найманцями, а потім вже з`явилася й відповідна психологія. Доречі, тут цікаво що гасло "фабрики - робітникам" було не виконано :), і так майже зо всіма гаслами 17-го, але то окрема справа, хоча й цікава.
Якщо ж блище до наших баранів, то друга помилка на яку ви вказуєте є причиною першої, тобто, втрата ініціативи (внаслідок системи) є першопричиною й досі. І тут, знов доречі, місце доброму слову про закон, що вийшов при Кучмі, і дозволив з`явитися сотням тисяч приватних підприємців, так, це практично з нуля, але це вже хоч початок підпирання знизу отих крадюг та злодюг 90-х, це вже якесь середовище що може дати надію.
І потроху питання з рівня психологічної несумісності з приватною іниціативою, зсувається у рівень податкової політики держави до малого та середнього бізнесу. А якщо згадати, що у нас держава="олігархи", то неважко здогадатися що податки будуть використовуватися як інструмент боротьби з ним.
Звісно, суспільство наше містить і тих, хто "не вписався", і підприємців, і "олігархів". І є тому і відповідна мораль, і настрій, до того ж і етнічні розбіжності, релігіозні та різні "кольорові". Але мені здається, що головна проблема не в тих хто "не вписався", а в тих, хто "вписався" занадто вже гарно :), дуже вже дикий капіталізм.

Мих
12.12.2006, 00:32
До чего я люблю Бориса и даже скучаю иногда. :)

:)

Борисе, Ви чули?:(

Boris_Kiev
12.12.2006, 00:41
"... На острове Буяне
Средь зарослей бурьяна
Гуляла обезьяна,
Играла на баяне.

Гуляла и играла
И камни собирала
Пока на набралася
Критическая масса.

Нет острова Буяна
Нет зарослей бурьяна
<...........>
Солнечному миру - да! да! да!
Ядерному взрыву - нет! нет! нет!"

(київська рок-група. 1986 р).

P.S.
Найвірогідніша причина аварії літака на Донеччині - небажання екіпажа обійти зону грози щоби не позбутися премії за економію пального.

Відомо, що в Росії вже було кілька авіакатастроф з тієї причини. Перша, здається, була років 5 тому в азіатській частині Росії. Там пілоти зустрілися з так званим "переносом вітру" (фахівці пояснять, що це таке).
Екіпажу треба було піти на друге коло. Але за перевитрату пального з команди вирахували би 300 доларів.

Летайте самолетами "Аэрофлота" !

Степаныч
12.12.2006, 01:10
Степаныч,

Вам отвечу....
...Пример с аварией ТУ под Донецком. Их не обучили, что делать при вероятном развитии событий. Хотя эффект и сложности эксплуатации в тех условиях были предсказуемы. По большому смыслу – причины те же самые. Конструктивные особенности эксплуатации и человеческий фактор.
Я же сказал, что не специалист. Но перечитайте мои и Ваши посты - мы говорим об одном и том же.
Аллегория с аварией ТУ под Донецком - в яблочко!!!

Чернобылец
12.12.2006, 18:28
Я же сказал, что не специалист. Но перечитайте мои и Ваши посты - мы говорим об одном и том же.
Аллегория с аварией ТУ под Донецком - в яблочко!!!
Вы как психолог ( по моему вы так представлялись ?), должны понимать важность этого человеческого фактора. К сожалению это было недооценено.
Есть люди у кторых есть неотъемлемле качество – внимательность к мелочам. Они не видят большой картины, но если есть инструкция, то они ей следуют беспрекословно, выводя из терпения окружающих. :) (Я их с трудом иногда выношу, а особенно если начальник, то вообще труба :) ) Вот такие только люди должны быть операторами и исполнителями. К сожалению славяне (при всех национальных особенностях есть и разница) все таки в основной своей массе не думают о мелочах. Женщины более способны к вниманию к мелочам.

Так что отбор персонала для опасного производства должен осуществляться и с применением психологических критериев отбора.
Отдельные вопросы обучение (в том числе и для внештатных ситуаций), нормативные инструкции, и общая культура безопасности. Это конечно на тот период времени недооценивалось. А на этот период времени, вообще на эти факторы почти не обращают внимания. Дикий капитализм, накопление капитала. «Нет такого преступления на который не пошел бы капитализм при 300% прибыли». А тут даже не преступление, всего лишь недооценка безопасности и нежелание вкладывать средства.

Nikola
13.12.2006, 22:38
Пане MARTINI !
Здивувався, коли побачив гілку "Олексанр Довженко" мого (?) авторства.
Думаю, що варто її закрити.

MARTINI
14.12.2006, 02:57
Думаю, для початку варто перед тим , як писати щось не по темі , подумати чи не відкрити нову гілку.

А закривати не бачу жодної причини, нікого не ображає, правил не порушує.

Mariya
14.12.2006, 08:23
Тут Миколая на носі, я хотіла б гілку відкрити про дитячі спогади, найкращі подарунки, хто, що, кому і як під подушку класти буде, але не знаю в яку тему податись. ПОМОЖІТЬ !!!!

MARTINI
14.12.2006, 11:33
не бійтеся помилятися , відкривайте там де серце підказує , а перенести завжди можна :)

Капітан
14.12.2006, 19:20
Всем пока! :)

Nikola
14.12.2006, 19:35
Кэп - рабочий день закончен? :)
Или может в командировку уезжаете?

Полковник
17.12.2006, 13:52
Педро, (он же ... :)), вот телек посмотрел, говорят. что жара у Вас там дикая, за 45 зашкаливает. ветер сильный, всё горит, кошмар, короче. Вы хоть в безопасности?

Мих
17.12.2006, 15:58
Кэп - рабочий день закончен? :)
Или может в командировку уезжаете?

Капітан пішов миколайчиків шукати по магазинах та базарах.:)

Boris_Kiev
18.12.2006, 18:04
Чому всі замовкли на Політиці - Історії - Мові ?
Злякалися, що я з"їздив за квитками до Львова ?
Не бійтеся, у мене напружена програма, в яку входить накриття міні-поляни, а потім (опціонально) присутність на другій міні-поляні :)

Читатель_Обкома
19.12.2006, 12:33
...Ще й теща вставила: - Які батьки така й дитина. ....
Хороший человек у Вас теща!!!!:)
От меня ей привет передайте....:rolleyes:

Boris_Kiev
24.12.2006, 19:43
не танк, а літак. всі знають. колишній міністр союзної авіації Бугаєв був з цих місць, от він і розстарався
Він би ще обклеїв алюміній купюрами :)

Колега розповідав: у його сусідів по дачі вкрали з-під носа пса алюмінієву миску :)
Сам він дуже занепокоєний, бо у нього в льосі та клозеті витяжку зроблено зі хвильоводів телепередавачів - мідь "999", діаметр 130 мм, ретельно пофарбовано. :)

Ivan
24.12.2006, 20:09
Він би ще обклеїв алюміній купюрами :)

За совка нічого не було шкода. Той міністр вже жив у комунізмі, то чого йому? Літака жалко? :)

Boris_Kiev
24.12.2006, 21:12
А ми школярами їздили в р-н Жулян на "кладовище літаків" - барахолити, поки охоронці не намнуть боки.
Основною цінністю були уламки колесних дисків (магній), клапани, що містили натрій - це для піротехніки. Я ще любив викручувати тумблери та вольтметри-амперметри. "Широка (була) страна моя радная !" :)

Коли я ходив до 1 - 2 класу, у "вторсировині" за кілограм міді давали лише 18 коп, алюмінію - 12-14, чорний метал - 4, макулатура - 2. (твори класиків марксизму не приймали !)
А деякі бабулі здавали цілі самовари !

Ivan
24.12.2006, 22:21
Коли я ходив до 1 - 2 класу, у "вторсировині" за кілограм міді давали лише 18 коп, алюмінію - 12-14, чорний метал - 4, макулатура - 2. (твори класиків марксизму не приймали !)
А деякі бабулі здавали цілі самовари !
Я цього клондайку вже не застав. У нас вже у школі був лиш макулатурний конкурс (цілком аполітичний) і більш нічого такого. Останні роки Ілліча-2... Девальвація ідеології... Рай для несунів... :)

Boris_Kiev
24.12.2006, 23:28
"Макулатурний рай..."

Завжди були букіністи, які стояли під шкільними "макулатурними коморами" в надії вихопити щось цікаве. І мали "обмінний фонд" (для заліку тому чи іншому піонеру) - кілограм за кілограм.
Скільки добра можна було "протралити" за один день !
А до "металоломної комори" підходили годинникарі, мотоциклісти, антиквари (в основному за бронзовими ручками та уламками люстр). Піонери, охоплені духом змагання, тягли потайки від батьків буквально все !

А я ще любив пастися на звалищі теперишнього Укртелекома (Бульвар Шевченка, 18). Ото клондайк для радіоаматорів ! Тоді ще не було "утилізації дорогоцінних металів" (до речі, це придумали вірмени) і викидалося буквально все !
Біля Червоного корпусу Університету теж паслися. Хтось знайшов півлітрову пляшку ртуті - не знаю, що сталося потім.
А на подвір"ї Ун-тету стояли ще розбарахолена амфібія та стара "Шкода" - універсал зі специфічним фейсом. Викручували буквально все !

Ivan
25.12.2006, 00:46
Одразу видно технаря :) .
А я, скільки себе пам"ятаю, мав виключно гуманітарні нахили. Жодного потягу до радіотехніки. Навіть зараз щойно навчуся чомусь комп"ютерному, як тільки відпадає в ньому нагальна потреба, зразу забуваю... На автоматі... Ось нещодавно чи не вдесяте з нуля навчився сканувати... :D :D :D

Boris_Kiev
25.12.2006, 07:47
Мабуть через той самий дефіцит ми й стали такими сильними фахівцями. Зі смітника могли зібрати будь-який діючий прилад.
Тепер кажуть - "проектувати дівайс на дискретних транзисторах - все одно що програмувати на асемблері".
Нинішні не вміють ані того, ані іншого.

Мих
25.12.2006, 09:14
Мабуть через той самий дефіцит ми й стали такими сильними фахівцями. Зі смітника могли зібрати будь-який діючий прилад.
Тепер кажуть - "проектувати дівайс на дискретних транзисторах - все одно що програмувати на асемблері".
Нинішні не вміють ані того, ані іншого.

Оце правда. Народ клепав все, що завгодно: світломузики, підсилювачі, "пошуки", я вже не кажу, що у кожній студентській кімнаті у гуртожитку збирався телевізор "Електрон", а з журналу "Радіо" перепробувані на практиці всі схеми. Такі часи були. А зараз все інтегровано: для програмістів є більші і ширші можливості, ніж для залізячників, нє?

Ivan
25.12.2006, 10:41
Мабуть, технічний (як і будь-який інший) талант буде завжди і матиме його не кожен ( я "пас" - однозначно :D ). Нині уявна легкість бути технарем за рахунок простого сполучення готових деталей (чи використання готових програм) штучно примножує ряди інженерів. А таки серед них і зараз є група "толкових", а є просто хороші рєбята. От у нас на роботі Андрюха може доперти до чого хочеш, ніч сидітиме... А Коля просто від армії "косить"... Рученьки з сраченьки, а формально - теж інженер... :D :D :D

Невстранец
25.12.2006, 13:47
Потрясающая дама! Главное, вежливая такая.... ;)

Соломиюшка знамени-ита тут была, девицею-то... Потом, стало быть замуж вышли, ребёночка родили, нонеча редко нас балуют своим присутствием, но уж как зайдёт, словно павушка плывёт, белой рученькой-т взмахнёт ииии... дяржись антилигенция!.. (Зазноба тайная моя, да ещё тута некоторых... ;))

А аватар ей Ваш не понравился, т.к. раньше у её (после масонского "глаза") два москаля - ну прям вылитые Дяди Вани - тока с похмелья (шапки растрёпаны, сами небритые, да скалятся чегой-то) - на гармошке пиликали, на балалайке бренчали на аватаре-то.

А Вы тута с цветочком... Всю пиярию, прости господи, эту... стилю всю порушили, можно сказать! :mad: :D

Solomija
25.12.2006, 19:11
Добрий день, Данило! Відповідаю на цій гілці, що б не оффтопити. Дякую за теплий прийом! Полковнику і Вам вітання. Моя донечка росте здорова і задоволена. На разі ми всі подорожуємо Європою. Тому часу на форум немає. Помалу, чесно кажучи і бажання зникає сюди заходити. На разі зникати з форуму не маю наміру, так що побачимося.
p.s. Всім бажаю гарних свят. Панове ФСБ- волонетри! У вас відпустки бувають ? Гибайте водку пити, а то за роботою й зов крові забути можна !! Фофудья чекає! :)

Boris_Kiev
25.12.2006, 19:40
ТАК. Доповідаю про ліТАК (у Маньківці).
Стояв собі списаний чи то АН-24 чи то ЯК-40 спочатку як пам"ятник Бугаєва самому собі, потім його перетягли до іншого місця і влаштували дитячий кінотеатр (такий бізнес і в Києві був збитковим, що там казати про Маньківці).
Архітектурно заважав на тому місці. Було оголошено місцевий тендер, літак купив місцевий бізнесмен і перетягнув його до третьої точки у Маньківцях. Стирчав він, стирчав. Спочатку охоронявся, потім - ні. І знову таки, ніхто його не сприймав як пам"ятник, тим більше що ані з війною, ані з іншою героїкою літак не був асоційований.
Нарешті (знов-таки, з архітектурно-планувальних міркувань) останній власник - бізнесмен його прибрав зовсім. Ніхто не питав - куди, бо той літак усій Манківці був глибоко по барабану. Це на Ялта, де на базі старої "Комети" можна зробити барчик.
Все. Улетів літак "на небо" і ніякого криміналу, шахрайства або вандалізму там нема.

Дядя Ваня
26.12.2006, 09:01
Соломиюшка знамени-ита тут была, девицею-то... Потом, стало быть замуж вышли, ребёночка родили, нонеча редко нас балуют своим присутствием, но уж как зайдёт, словно павушка плывёт, белой рученькой-т взмахнёт ииии... дяржись антилигенция!.. (Зазноба тайная моя, да ещё тута некоторых... ;))

А аватар ей Ваш не понравился, т.к. раньше у её (после масонского "глаза") два москаля - ну прям вылитые Дяди Вани - тока с похмелья (шапки растрёпаны, сами небритые, да скалятся чегой-то) - на гармошке пиликали, на балалайке бренчали на аватаре-то.

А Вы тута с цветочком... Всю пиярию, прости господи, эту... стилю всю порушили, можно сказать! :mad: :D

Спасибо, г-н Невстранец! Я думаю, что неплохо бы при регистрации каждого нового пользователя автоматически отправлять профиль г-же Соломие на утверждение. Чтобы потом непоняток не возникало и каждый знал, что ник и аватар новичка прошел Соломиину "госприемку". А то со мной видите как нехорошо получилось? Писал себе на форум потихоньку, а оказалось, что не подхожу. Ник и аватар плохие :( :( :( Да еще и диалект не тот!

P.S. Надеюсь, что слово "диалект", примененное к русскому языку только шутка. Неудачная, надо сказать.

Пересвет
26.12.2006, 13:34
С аватарами здесь нужно сказать вообще беда! Была тут у меня одна...Эххх. Красота, а не аватара. Только действие она оказывала довольно странное, какое то возбудительное что ли...Люди прм голову теряли. А Соломея и вправду девушка боевая, чем то мне напоминала подругу ковбоя с Дикого Запада. Но скрывать не буду, очень рад когда ее вижу, у меня прям кровь и стынет от ее маскалей и Панове ФСБ-волонтеры. Потрясающая барышня!!!

С наступающим новым годом, пани Соломея. :)

Дядя Ваня
26.12.2006, 13:52
А Соломея и вправду девушка боевая, чем то мне напоминала подругу ковбоя с Дикого Запада.

С некоторых пор ковбои с Дикого Запада стали как-то неоднозначно восприниматься........ ;)

Solomija
26.12.2006, 16:33
С аватарами здесь нужно сказать вообще беда! Была тут у меня одна...Эххх. Красота, а не аватара. Только действие она оказывала довольно странное, какое то возбудительное что ли...Люди прм голову теряли. А Соломея и вправду девушка боевая, чем то мне напоминала подругу ковбоя с Дикого Запада. Но скрывать не буду, очень рад когда ее вижу, у меня прям кровь и стынет от ее маскалей и Панове ФСБ-волонтеры. Потрясающая барышня!!!

С наступающим новым годом, пани Соломея. :)

Христос родився, Пєрєсвєт. Вас теж з наступаючим.

p.s. Вам латинку не позволяє вчити канонічне правосляв'я? Мене СоломІєю звати. Через І.

Невстранець , радійте, що я взагалі розмовляю з представниками народу, у традиції якого входить вести політику терору, голодоморів, торгівлі людьми, ґвалтів, грабунків і хамства(ЦІ традиції і сьогодні активно практикуються). Вам ваші сотно тисяч голодних втікачів, зруйнована Чечня, голод, мародерства і абсолютно звірячий беспрєдєл очі не мозолить ? Україна по ночах спати не дає.. Дякую за характеристику. Давайте її, прошу Вас, якомога більшій частині Вашого брата, який прибуває на сюди на "підтанцовку". Це мені зекономить час, якого в мене і так обмаль і позбавить мене "честі" спілкуватися з дрізними дядями Ванями..

Пересвет
26.12.2006, 16:50
Обожаю за это СоломИю! :)

Невстранец! Нужно ответить достойно представителю народа развязавшего вторжение монголов на территорию нашей родины!
Кровь невинноубиенных лежит на руках украинцев :):)

Мих
26.12.2006, 17:26
Обожаю за это СоломИю! :)

Невстранец! Нужно ответить достойно представителю народа развязавшего вторжение монголов на территорию нашей родины!
Кровь невинноубиенных лежит на руках украинцев :):)

Хто б смердів.....

Danilo
26.12.2006, 17:34
Трохи про Пересвета, такі собі "перли":)

Re: Геть расійську мову з УКРАЇНИ
Автор: Пересвет (82.148.1.---)
Дата: 25.08.2005 12:06:47

Козак!
Львов 90 года. мне было 9 лет. Отец работал тогда в таможне и взял меня во Львов. Впечатление от грода прекрасные. город красивый. Узкие европейские улочки. Именно во Львове мне отец купил книгу "Волшебник изумрудного города" - моя любимая книга детства. Это уже позже выяснилосб, что Волков ее передрал из "волшебника страны Оз". Но речь не о том...
В ресторане гостиницы мы с товарищем отца решили поужинать. Отец заказал меню по-русски и тут же с соседнего стола на нас со словами "Бей москалей" на нас набросились 4 урода. Этим звероящерам даже в голову не пришло. что мы такие же украинцы как и эти 4 ублюдка. Отец успел прокричать: "Хлопци Я свii" и тутже оказался на земле. Благо у отца было оружие и он прострелил одному из них ногу. А потом в милиции нам объясняли, мол такие у нас люди, желательно не говорить с ними по-русски. Держатся вместе. Млять, нам объясняли как нам надо вести себя в СВОЕЙ стране.
Прошло уже 15 лет с тех пор, а во Львове ничего не изменилось, такие же ублюдскиу настроения, гнусные русофобские.
А в Москве, когда Я ехал на работу в метро, за мной стояли два молодых парня, разговаривали друг с другом по-украински и никому в голову не пришло за это им бить в морду, потому что каждый кто ехал в вагоне не видел отличия от москвича и этих двух парней.

Не все такие во Львове и на Западной украине. Но их, к сожалению большинство, И это как раз расстраивает.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Эх нужно тогда было долбануть по какому нибудь албанскому селению, да простит меня Татарин. Вырезать всех мужчин.
Трагедия Косово самая цжасная несправедливость за последние 40 лет на территории Европы.
http://pora.org.ua/forum/read.php?1,36780,38894#msg-38894 (http://pora.org.ua/forum/read.php?1,36780,38894#msg-38894)

Украинец, ибо родился на Полтавщине, потом переахал в Москву. Гражданин Российской Федерации. К Украине самые теплые чувства ибо это моя Родина, к России самые теплые чувства ибо это моя Родина.
В штыки воспринимаю любые русофобские высказывания со стороны свидомых украинцев. Считаю Беларусь, Украину и Россию последователями Киевской Руси.
Желание в будущем увидеть Единое славянское государство, основу, которому составят украинцы, беларусы и русские. Буз "старших" и "младших" братьев на основе равенство и доверия друг другу.
http://pora.org.ua/forum/read.php?1,39057,39091#msg-39091 (http://pora.org.ua/forum/read.php?1,39057,39091#msg-39091)

Я же тебе говорю:
Украины и украинцев не было и в помине в те годы
Мы всегда, были и считались русскими
Современная, независимая Украина состоит из следующих состовных:

1. Галиция (Сама идея украинизация стала зарождаться при помощи Польши и Австрии именно оттуда)
2. Волынь
3. Малороссия (сердце, Родина русской культуры с городом Киевом, русского православия)
4. Слободская Окраина (Слобожанщина)
5. Новороссия
6. Крым
Следует отметить, что никогда эти земли не были вместе, не составляли единого, независимого государства Украина (Хотя это и так известно)
http://pora.org.ua/forum/read.php?1,5633,7447#msg-7447 (http://pora.org.ua/forum/read.php?1,5633,7447#msg-7447)

Danilo
26.12.2006, 17:44
ще трохи цитую з іншого форуму нашого друга

Автор: Пересвет (http://pora.org.ua/forum/profile.php?1,372) (---.n165.cust.dataforce.net)
Дата: 19.12.2005 16:55:47

Читай по губам!!!!
Косу размыло России. В связи с чем образовался остров Тузла. Россия восстанавливала косу, дабы избежать экологическое катастрофы на кубани!!! Никто не претендовал на Тузлу.
Теперь ты понимаешь в каком свете оказалась Украина. Истеричные свидоме раздули скандал из ничего!

Nirvana
26.12.2006, 17:53
Вы любитель гонять по иным форумам оказывается!?
Чтож испугались моего предложения прогуляться?
Может Вам просто неудобно?!

Danilo
26.12.2006, 18:00
Заспокойтеся Nirvana Ви у ігнорі.:)

Пересвет
26.12.2006, 18:02
Мих! А Я то что? Я признаю, что мы украинцы тоже виноваты и должны нести вину за содеянное. Вторжение монголов - НАША вина. В итоге часть Восточной Европы просто напросто была уничтожена из-за недальновидности украинских князей. Во как!

Данило! А что то не нравится в моих постах? Довольно четкая, нужно сказать, позиция. Вы углядели какие то неточности, говорите! Будем обсуждать!

Nirvana
26.12.2006, 18:03
Заспокойтеся Nirvana Ви у ігнорі.:)У Вас но не у Форума
И взгляд розумного наблюдателя поймет что к чему!

Nirvana
26.12.2006, 18:05
Мих! А Я то что? Я признаю, что мы украинцы тоже виноваты и должны нести вину за содеянное. Вторжение монголов - НАША вина. В итоге часть Восточной Европы просто напросто была уничтожена из-за недальновидности украинских князей. Во как!

Данило! А что то не нравится в моих постах? Довольно четкая, нужно сказать, позиция. Вы углядели какие то неточности, говорите! Будем обсуждать!
Ваши посты обсолютная ложь! основаная на российской пропаганде и пропаганде врагов Украины!

Пересвет
26.12.2006, 18:09
Nirvana! Вы ткните пожалуйста где именно ложь то. Дискуссионно решим так ли это или нет. :)

Дядя Ваня
26.12.2006, 19:54
Це мені зекономить час, якого в мене і так обмаль і позбавить мене "честі" спілкуватися з дрізними дядями Ванями..

Такое уничтожающее презрение сквозит... И за что? Г-жа Соломия, я обидел Вас чем-то? Если так, то не стесняйтесь, скажите! Принесу извинения.

Дядя Ваня
26.12.2006, 19:55
В итоге часть Восточной Европы просто напросто была уничтожена из-за недальновидности украинских князей.

А это кто? :eek: :eek: :eek:

Salata
26.12.2006, 20:08

И что Вас там возмущает? Много Вы знаете островов в названии которых первым словом "коса"? Так оно и было в общих чертах, по мне, реакция украинских властей была довольно странной, а глядя на последствия воздействия тех событий на некоторые неокрепшие умы, думаю, что это было не просто от неумения решать проблему, а натуральная провокация со стороны властей.
Следующим шагом нужно установить в каждой школе и в каждом парке символический остров коса Тузла и вести около него круглосуточное дежурство. Всех, приближающихся к нему ближе, чем на (?) метров (культовый вопрос, сколько можно, а сколько нельзя) считать москалями и судить за все преступления, независимо от даты, места и даже виновников их совершения.

zet
26.12.2006, 20:08
Заспокойтеся Nirvana Ви у ігнорі.:)
А откуда ж вы знаете о волнении Нирваны? Что, подглядываете? :o

Boris_Kiev
26.12.2006, 20:58
Salata,
щодо Тузли - вважайте, тоді це я накаркав:
За місяць до "подій" на одному рос. форумі написав (там дуже кричали "Крим-Росія! Крим-Росія! ") приблизно таке:
"Панове, ось ви сидите без діла, а можете свою енергію спрямувати в корисне русло: візьміть лопати, спочатку перекопайте Перекопм, а потім закопайте Керченську протоку. І буде вам "Крим-Росія". :)

Mariya
26.12.2006, 23:20
Otsoa, вам повний респект від мене.

http://s.rimg.info/dcbf6266367f4c00e7229cc26cab140e.gif

Salata
27.12.2006, 10:50
Salata,
щодо Тузли - вважайте, тоді це я накаркав:

Теперь обоснуйте (сама вчера задумалась), как правильно: остров Коса тузла или остров коса Тузла (остров Коса Тузла)?

Пересвет
27.12.2006, 11:07
Дядя Ваня!
Кто такие? Сам не знаю. Говорят (с), что были такие...

Дядя Ваня
27.12.2006, 11:11
Г-н Пересвет! Говорить могут много чего........ ;)

Пересвет
27.12.2006, 11:25
Ну естественно...Дядя Ваня, все что угодно говорят...Только вот верить сразу не стоит.

Невстранец
27.12.2006, 11:30
Невстранець , радійте, що я взагалі розмовляю з представниками народу, у традиції якого входить вести політику терору, голодоморів, торгівлі людьми, ґвалтів, грабунків і хамства(ЦІ традиції і сьогодні активно практикуються). Вам ваші сотно тисяч голодних втікачів, зруйнована Чечня, голод, мародерства і абсолютно звірячий беспрєдєл очі не мозолить ? Україна по ночах спати не дає.. Дякую за характеристику. Давайте її, прошу Вас, якомога більшій частині Вашого брата, який прибуває на сюди на "підтанцовку". Це мені зекономить час, якого в мене і так обмаль і позбавить мене "честі" спілкуватися з дрізними дядями Ванями..

Неужто плохую характеристику я Вам дал? :) Могу добавить: благодаря Вам узнал, что есть фофудья и таперя ношу - не снимаю, жду всё, когда "традиции террора" проснутся во мне вместе с задатками гвалтивныка и грабунщика :) :)

P.S. У Вас, судя по данному сообщению, манеры людоедки восстановились полностью :) Поздравляю с выздоровлением! :) :)

Дядя Ваня
27.12.2006, 12:35
P.S. У Вас, судя по данному сообщению, манеры людоедки восстановились полностью :)

Причем Эллочки.

Danilo
27.12.2006, 12:43
Причем Эллочки.
"Послухай дядя, ведь не даром Масква спаленная пожаром"
Що це ви тут розійшлися, поки Соломії немає.:) Не соромно за глаза казати, боягузи? Ану підходь по одному, в мене нове весло.:D

Невстранец
27.12.2006, 12:45
Причем Эллочки.

Нет, как раз настоящей.

Дядя Ваня
27.12.2006, 12:54
Нет, как раз настоящей.

Тогда все гораздо серьезней.

Boris_Kiev
27.12.2006, 14:27
Г-н Пересвет! Говорить могут много чего........ ;)
Поправлю: Госпожа !

Ви же не "тітка Іванна" :)

Дядя Ваня
27.12.2006, 14:49
Ви же не "тітка Іванна" :)

Я - нет. Кажется в нике ясно написано: дядя Ваня. А Пересвет что, женщина? :eek:

Danilo
27.12.2006, 14:55
Я - нет. Кажется в нике ясно написано: дядя Ваня. А Пересвет что, женщина? :eek:
Може не тре поводити себе як баба?;)

Дядя Ваня
27.12.2006, 15:03
Г-н Данило, это Вы мне?

Пересвет
27.12.2006, 17:45
дядя Ваня не хочу вас огорчать, но это может быть адресовано либо мне, либо вам! По крайней мере, то что это было адресовано Борису верится мало!

Mariya
27.12.2006, 22:13
Особисте прохання до Нірван. Пишіть, будь ласка, один нормальний пост, а не 25 незакінчених думок. Коли я вперше побачила 4-ри стрічки підряд, які свідчили про 4-ри ваші пости, я таки підглянула, про що це. І от, скажу я вам, чотири різні фрази, які спокійно можна написати в одному пості. Особисто в мене виникає думка про те, що ви зв"язно не вмієте думок викладати, все якимись уривками.

netta
28.12.2006, 00:16
У Вас но не у Форума
И взгляд розумного наблюдателя поймет что к чему!
Львов-центр культуры Украины.
ЛФ оказался местом где полно малообразованых и чрезмерно гордых при этом людишек.

no coment

New Shrek
30.12.2006, 18:35
Особисте прохання до Нірван. Пишіть, будь ласка, один нормальний пост, а не 25 незакінчених думок. Коли я вперше побачила 4-ри стрічки підряд, які свідчили про 4-ри ваші пости, я таки підглянула, про що це. І от, скажу я вам, чотири різні фрази, які спокійно можна написати в одному пості. Особисто в мене виникає думка про те, що ви зв"язно не вмієте думок викладати, все якимись уривками.
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=20372&postcount=60

Чернобылец
03.01.2007, 15:53
Ну ось навіщо знов про будівництво? Маєте на увазі щось грандіозне, "стройку вєка", так?
Ну не хотів згадувати, а як подивлюсь на аватар Ваш та нік, так і лізе про атомну станцію з застарілим реактором. Що пропонуєте спробувати ще раз?:D Може не треба?:(
Ivan вибачте за оффтоп.
:D :D
Сколько электроенергии на Украине производится от АЭС ? И какой реактор застарелый ? Использую английскую терминологию. PWR, LWR, "Fast- breeder" or "uranium-graphite" reactor, ? Чего то у меня смутное предчуствие, что вы и этого не знаете. Ну ничего. На сегодня это уже не первый "пук", не считая остальных в другие дни.

Кстати, ядерную энергетику в ближайшее время ожидает бум.

Danilo
03.01.2007, 16:06
:D :D
Сколько электроенергии на Украине производится от АЭС ? И какой реактор застарелый ? Использую английскую терминологию. PWR, LWR, "Fast- breeder" or "uranium-graphite" reactor, ? Чего то у меня смутное предчуствие, что вы и этого не знаете. Ну ничего. На сегодня это уже не первый "пук", не считая остальных в другие дни.

Ні, "пук" це як раз був Чорнобильский реактор. Але я розумію це важко визнавати як єкс-фахівцю в цій галузі.

Кстати, ядерную энергетику в ближайшее время ожидает бум.
Було б дуже добре що б цей "БУМ" не робили росіяни на Україні.

Чернобылец
03.01.2007, 16:16
Було б дуже добре що б цей "БУМ" не робили росіяни на Україні.

Данило, а почему ? Это от знания или просто ощущение ? (Ответ знаю :D)

Danilo
03.01.2007, 16:23
Данило, а почему ? Это от знания или просто ощущение ? (Ответ знаю :D)
Не знаю де Ви живете, а я у столиці, та мене непокоїть стан середовища, якщо хочете спрощено, я хочу що б моя дитина мала свіже повітря та їжу, гриби та рибу. Та це не співпадає з планами москалів, і не співпадало. Скажіть що я не правий.

Капітан
03.01.2007, 16:27
Не знаю де Ви живете, а я у столиці, та мене непокоїть стан середовища, якщо хочете спрощено, я хочу що б моя дитина мала свіже повітря та їжу, гриби та рибу. Та це не співпадає з планами москалів, і не співпадало. Скажіть що я не правий.

Чтоб максимально упростить ситуацию, назовите пожалуйста фамилии тех москалей, которые не хотят чтоб Ваш ребенок дышал грязным воздухом?

Danilo
03.01.2007, 16:29
Чтоб максимально упростить ситуацию, назовите пожалуйста фамилии тех москалей, которые не хотят чтоб Ваш ребенок дышал грязным воздухом?
Не можу. Ви така рішуча людина, ще пальці повиламаєте їм.:D

Капітан
03.01.2007, 16:34
Данило, да я просто злой, но в хорошем смысле слова. И не люблю пустой треп.

Чернобылец
03.01.2007, 16:37
Не можу. Ви така рішуча людина, ще пальці повиламаєте їм.:D
Данила,

А за пустой треп он и вам может пальцы повыламывать. :D

Danilo
03.01.2007, 16:41
Данило, да я просто злой, но в хорошем смысле слова. И не люблю пустой треп.
Знаєте я теж. Незабаром я можу відкрити окрему гілку "Чорнобиль та ядерна енергетика в Україні." Мене стримує лише те що дійсно я не фахівець, але окрім Чорнобильця знайдуться інші незалежні фахівці зі своїм баченням, я впевнений. Знайдуться згодом статті, розповіді, документи, аналіз, все необхідне, докази. Відкривати?;)

Капітан
03.01.2007, 16:44
Відкривати?
Это Вы у меня спрашиваете???
Я ведь тоже как юрист, могу начать доказывать закон, например, Бойля-Мариотта. Вот только как я буду при этом выглядеть и что в результате получится... Вы меня понимаете? ;)

Danilo
03.01.2007, 16:51
Это Вы у меня спрашиваете???
Я ведь тоже как юрист, могу начать доказывать закон, например, Бойля-Мариотта. Вот только как я буду при этом выглядеть и что в результате получится... Вы меня понимаете? ;)
Мені простіше. Я навіть знаю що Бойль та Маріотт це ДВІ різні людини.:D :D :D

Капітан
03.01.2007, 17:00
Мені простіше. Я навіть знаю що Бойль та Маріотт це ДВІ різні людини.
Тогда Вы должны знать, что в данном случае они пишутся именно через черточку.:eek: Ну да чего это я, глупый юрист, обьясняю гению украинской инженерии такие елементарные вещи. Аж самому стыдно :o

Solomija
04.01.2007, 00:02
P.S. У Вас, судя по данному сообщению, манеры людоедки восстановились полностью :) Поздравляю с выздоровлением! :) :)

Невстранцю! Дякую :)) Російську ФСБ-шну "сраку" навіть ваш бурий ведмідь збридиться їсти. Так шо ізі. Вам нема чого боятися. :cool:

Danilo
05.01.2007, 12:29
Басанець
Припини провокувати. Чи ти сам обкурився коноплею, тоді базікай що завгодно.:)

А за рекламу В-З (сміттезвалище українофобів) тобі ще буде від Мартіні попередження.

Капітан
05.01.2007, 12:49
Данило, полегче на поворотах. Или мое хорошее настроение перестанет быть хорошим, что весьма отобьется на остатках вашей репутации на форуме.

Ivan
05.01.2007, 13:21
Данило, полегче на поворотах. Или мое хорошее настроение перестанет быть хорошим, что весьма отобьется на остатках вашей репутации на форуме.

... репутації в очах кого? Репутація ж не буває універсальною... :rolleyes:

Danilo
05.01.2007, 13:27
Цікаво що це малось на увазі? Це безсильна хвороблива злоба, ось і все. Начхати мені на репутацію у ваших очах. Я не до Вас у гості зайшов.

Капітан
05.01.2007, 13:30
Данило, Вы не можете начхать в вакуум, учите физику :) Чтобы на что-то начхать, надо это сначала иметь. Чем чихать у Вас есть, я знаю. Но боюсь, на этом список достоинств неожиданно прерывается...

Pedro
05.01.2007, 13:42
А де подівся Читач Обкому? Треба оголосити винагороду за інформацію.

Капітан
05.01.2007, 13:44
У більшості людей вихідні до 9-го числа. Може він відпочиває?

Danilo
05.01.2007, 13:46
На комбінаті папір туалетний не випускають, нема чого продавати, а люди все їдять і їдять, а потім ...:) Не до Інтернету людині, думати треба, що з цим робити.:)

Danilo
05.01.2007, 14:20
Этих деятелей, вроде, банили? А разбан за что?:confused:
Це нормальні люди до бані йдуть, там роздягаються, миються, іноді п’ють горілку чи пиво, потім одягаються та виходять. А ці нудисти Nirvani все навпаки напевно.:)

Степаныч
05.01.2007, 14:43
Борису з Києва!
Борисе, хочу почути Вашу думку. Я от спробував проаналізувати пости постійних форумлян і дійшнов до висновку. З Ваших однодумців можна нормально дискутувати тільки з Вами і Педро. Всі інші проявляють зверхність, нетерпимість до іншої думки, намагання образити, навіть хамство... У Ваших опонентів же (крім Кримчанина) набагато вища культура спілкування, толерантність, вихованість, намагання знайти щось спільне... Можливо, я не прАвий. Але можу навести приклади і хамства, і грубості, і зверхності, і нетерпимості одних, і не знайшов цього в інших. Мені цікава Ваша думка з цього приводу.

Pedro
05.01.2007, 14:52
Степанич, уважно читайте дописи Валєрія, Вєрґункі, Пєрєсвєти і т.д.
Що Ви там знайдете крім пустопорожніх, провокативних, українофобних матеріалів?
А з іншого боку, хіба ми з Вами такі вже в усьому "різнодумці"?

Степаныч
05.01.2007, 15:07
Степанич, уважно читайте дописи Валєрія, Вєрґункі, Пєрєсвєти і т.д.
Що Ви там знайдете крім пустопорожніх, провокативних, українофобних матеріалів?
А з іншого боку, хіба ми з Вами такі вже в усьому "різнодумці"?
Зараз не маю часу, але перечитаю і відповім увечері.

З Вами - ні, не в усьому. Але справа не в тому. Можна бути "різнодумцями" в усьому (це абсолютно нормально), але поважати іншу думку і один одного, шукати точки дотику.

Ivan
05.01.2007, 15:41
... намагання знайти щось спільне...
і на це вже я теж більше не ловлюся. На жаль, це "спільне" пропонуєтьсяч вже у готовому вигляді і практично не редагується. Вже маю досвід... А Борис - що ж, хай Борис буде "хорошим хлопцем", я не проти. От тільки судді хто? Мають якусь ліцензію? Крім апломбу, звичайно... Критерії ще є якісь, крім особистого смаку і поглядів маестро Стєпанича? ;)

приклади і хамства, і грубості, і зверхності, і нетерпимості
Блискуча професійна термінологія!!! :D

zet
05.01.2007, 15:59
Борису з Києва!
Борисе, хочу почути Вашу думку. Я от спробував проаналізувати пости постійних форумлян і дійшнов до висновку. З Ваших однодумців можна нормально дискутувати тільки з Вами і Педро. Всі інші проявляють зверхність, нетерпимість до іншої думки, намагання образити, навіть хамство... У Ваших опонентів же (крім Кримчанина) набагато вища культура спілкування, толерантність, вихованість, намагання знайти щось спільне... Можливо, я не прАвий. Але можу навести приклади і хамства, і грубості, і зверхності, і нетерпимості одних, і не знайшов цього в інших. Мені цікава Ваша думка з цього приводу.
Степаныч, все гораздо проще. Хамов противоположных умонастроений банят быстрее, чем собственных сторонников. При всем желании быть объективным, это не всегда сразу удается, но, честное слово, администрация очень старается. :)

Степаныч
05.01.2007, 16:46
Степаныч, все гораздо проще. Хамов противоположных умонастроений банят быстрее, чем собственных сторонников. При всем желании быть объективным, это не всегда сразу удается, но, честное слово, администрация очень старается. :)
ЗЕТ, я это понимаю. Но веду разговор о другом: может ли быть комфортной жизнь с подобного типа людьми? А если они у власти?

Чернобылец
05.01.2007, 17:33
Zet,
Убедительная просьба перенести мои комментарии и разногласия с небратиком :) Иваном по поводы культуры ответа с Ветки про историческую справедливость на оффтоп.

С уважением,

Ч.

PS. Хотел через приват, но у вас там все переполнено.

zet
05.01.2007, 18:03
ЗЕТ, я это понимаю. Но веду разговор о другом: может ли быть комфортной жизнь с подобного типа людьми? А если они у власти?
Как правило, они до власти не добираются. Ведь людей умеренных гораздо больше, а они к радикалам не примыкают. Поэтому резко радикальные партии обречены оставаться узконаправленными и малочисленными...

Степаныч
05.01.2007, 18:52
Как правило, они до власти не добираются. Ведь людей умеренных гораздо больше, а они к радикалам не примыкают. Поэтому резко радикальные партии обречены оставаться узконаправленными и малочисленными...
Спасибо, ЗЕТ, Вы как всегда "бест оф зе бест"!!! Был сегодня в Кременчуге. И опять подтверждаю - нДравится мне этот город! И живущие в нем!;)

zet
05.01.2007, 18:58
Спасибо, ЗЕТ, Вы как всегда "бест оф зе бест"!!! Был сегодня в Кременчуге. И опять подтверждаю - нДравится мне этот город! И живущие в нем!;)

Жаль, что не сообщили. Я целый день на работе, могли и встретиться. Найти легко и от вокзалов близко. :)

Степаныч
05.01.2007, 19:37
Жаль, что не сообщили. Я целый день на работе, могли и встретиться. Найти легко и от вокзалов близко. :)
Уяснил. Исправлюсь. Бываю достаточно часто. Буду отсылать в приват, если Вы не против.

Полковник
05.01.2007, 19:41
Степаныч, а сколько в Кременчуге вокзалов? Чисто познавательно спрашиваю. (Виноват, Зет, не заметил, что Вы на форуме. Тогда и к Вам вопрос. Если больше 2-х, то почему они рядом - судя по Вашему посту)

zet
05.01.2007, 19:48
Степаныч, а сколько в Кременчуге вокзалов? Чисто познавательно спрашиваю. (Виноват, Зет, не заметил, что Вы на форуме. Тогда и к Вам вопрос. Если больше 2-х, то почему они рядом - судя по Вашему посту)
Автовокзал и Железнодорожный вокзал. Находятся друг от друга недалеко, но от Автовокзала ко мне все-таки ближе. :)

Степаныч
05.01.2007, 19:58
Автовокзал и Железнодорожный вокзал. Находятся друг от друга недалеко, но от Автовокзала ко мне все-таки ближе. :)
Да ладно! Они же рядом!!! В любом случае - шлите телефон, созвонимся! ;)

Полковник
05.01.2007, 20:02
С вокзалами ясно. А аэропорт имеется?

zet
05.01.2007, 20:14
С вокзалами ясно. А аэропорт имеется?
Разве что на "Кукурузнике" или вертолете (есть вертолетное училище). :)

Полковник
05.01.2007, 20:19
Разве что на "Кукурузнике" или вертолете (есть вертолетное училище). :)

Да, да, знаю. Очень много достойных людей окончило сие замечательное учебное заведение!

Чернобылец
05.01.2007, 20:41
Еклмн ! Уже и о свидании договорились ! Прямо на глазах и ничего сделать нельзя. Везет же Степанычу. (Это я исключительно от зависти :)

Степаныч
05.01.2007, 20:49
Еклмн ! Уже и о свидании договорились ! Прямо на глазах и ничего сделать нельзя. Везет же Степанычу. (Это я исключительно от зависти :)
:) :) :) Вертолет нам пофиг!!! Машиной час ехать!!! И сделать ниччё низзя!!! Впрочем, приглашаем!!!:)

Чернобылец
05.01.2007, 21:07
:) :) :) Вертолет нам пофиг!!! Машиной час ехать!!! И сделать ниччё низзя!!! Впрочем, приглашаем!!!:)

Не на свадьбу ли уже ? Времена такие пошли, быстро все происходит ! :):)

Boris_Kiev
05.01.2007, 21:10
Степаничу, мабуть у мене - за віком та життєвим шляхом більший імунітет до поняття "з вовками жити, але по-вовчи не вити". І ще - деяке розуміння маргінальної психології (деяких опонентів. Не Вас, звичайно ж).
Чули байку, як троє сліпців обмацали слона ?
Один сказав, що слон - це колона, другий - що це шланг, третій - що це мотузка.
Ну й як накажете доводити таким, що таке слон насправді ?
Ви просто відносно нова людина на форумі і не знаєте, ЩО тут творилося раніше (коли я був активним модератором) :)
Багато хто втомився доводити, інші (частково і я) більше уваги приділяють "реалу", а не "віртуалу", але Данило з Іваном - справжні бійці, з якими я пішов би і в розвідку, і в бій. Невже Ви пропускаєте хамство на їхню адресу ?
І ще - тут настільки прозоро вбачаються методи роботи "команди" (а я багатьох свого часу виловив на інших форумах, це не так важко для мене), що...

Знаєте анекдот про Вашого колегу:
Сидить мужик біля канави і пускає по воді галоші.
І там же гуляє психіатр.
- Кораблики пускаємо ?
- Ти шо, самашечий ? Хіба не бачиш, що галоші ?

Чернобылец
05.01.2007, 21:26
І ще - тут настільки прозоро вбачаються методи роботи "команди" (а я багатьох свого часу виловив на інших форумах, це не так важко для мене), що...

Степаныч,

Подтверждаю. Посылал даже в Приваты. Пока меня не знал, то на других. А как узнал и на меня. :D

А разведка классная получится. :) Донесения будет Борис пИсать. :)

Пример. "Чорнобилець - типовий продукт епохи застою.
"Плоть від плоті" совкової епохи. Потроху розкрив всю свою біографію за рік. (усі дані - з відкритих джерел!!!)
Дитинство пройшло в селі. .................................................. ..........."

Ну и так далее. Я от такого вранья и то что неправда уже бы сон потерял. А он все тут. :)

Сохранилось. :) Ну до чего я люблю Бориса. :)

Boris_Kiev
05.01.2007, 22:00
Було, було. Написав дехто "Вырос в селе и дожился до белого фрака" (лівий малюнок).
Хоча, на мій погляд, фрак того товарісча став білим саме так, як показано на правому малюнку.(під назвою "Вертикаль влади"). Чим би бідна дитина не тішилася...

http://img168.imageshack.us/img168/203/voronaov4.jpg . . . http://img168.imageshack.us/img168/6135/vvgm8.jpg

Степаныч
05.01.2007, 22:48
Не на свадьбу ли уже ? Времена такие пошли, быстро все происходит ! :):)
:D Но-но! Я женат!:D

Чернобылец
05.01.2007, 22:54
Було, було. Написав дехто "Вырос в селе и дожился до белого фрака" (лівий малюнок).
Хоча, на мій погляд, фрак того товарісча став білим саме так, як показано на правому малюнку.(під назвою "Вертикаль влади"). Чим би бідна дитина не тішилася...

:D :D Красивые картинки. Всегда отмечал их незаурядность. В остальном....
Иногда мысли приходят, что это вы форум все время куда то деваете со всеми записями . Чтобы никто вас цитировать не мог. :) А так сначала белый все время и пушистый, а потом опять критическая масса вранья набегает. И опять форум глохнет. :D
Так и живет Феникс Борис с кошачьим лицом.:D
Какая там разведка ? Интересно а Данила с Иваном с вами пойдут ? Хотелось бы услышать начальника транспортного цеха и моложое подрастающее поколение. :)

Степаныч
05.01.2007, 22:59
Степаничу, мабуть у мене - за віком та життєвим шляхом більший імунітет до поняття "з вовками жити, але по-вовчи не вити"....
... але Данило з Іваном - справжні бійці, з якими я пішов би і в розвідку, і в бій. Невже Ви пропускаєте хамство на їхню адресу ?

Знаєте анекдот про Вашого колегу:...
Я інше мав на увазі, більш серьозне. Мабуть, не досить внятно висловився.

З приводу "бійців"... Пам"ятаєте у Висоцького: "С таким бы красавцем-мужчиной я ... рядом не стал..."

З приводу "команди" не зрозумів.

З Різдвом!!!

Boris_Kiev
05.01.2007, 23:32
Чорнобильцю, ви вкотре мені набрили.
І своїм позиціонуванням "Гражданин Украины" теж.
Громадянин України, реальний мешканець України, тут я. А ви - скоріш за все - колишній "комсомольський відмивальник" грошей - просто переховуєтеся, не маючи змоги тут легально з"явитися. Крапка. Мені нема про що з вами говорити. Для мене ви - флуктуація вакууму за П. Діраком. Мабуть вчили в курсі фізики :)
http://img443.imageshack.us/img443/2323/876mv9.jpg

Pedro
05.01.2007, 23:44
Прхання до модераторів звернути увагу і заспокоїти відомого тут манкурта-українофоба на імя "басанець". Він тут образив багато учасників форуму, а тепер накинувся на Бориса
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=23308#post23308
Якщо та людина має якісь наглі особисті проблеми - це його особиста справа, але коли це проплачений агент - треба цю його функцію припинити.

Полковник
05.01.2007, 23:50
але коли це проплачений агент - треба цю його функцію припинити.
А где инфу по этому факту получить можно?

Boris_Kiev
06.01.2007, 00:30
Прхання до модераторів звернути увагу і заспокоїти відомого тут манкурта-українофоба на імя "басанець". Він тут образив багато учасників форуму, а тепер накинувся на Бориса
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=23308#post23308
Ага, так на мене і накинувся :)
Пригадав назву Басань: якщо їхати автобусом на Прилуки / Ніжин - на ст. Басань - перший туалет.
Отакі асоціації :)

Ivan
06.01.2007, 00:42
Ага, так на мене і накинувся :)
Пригадав назву Басань: якщо їхати автобусом на Прилуки / Ніжин - на ст. Басань - перший туалет.
Отакі асоціації :)

Я займався історією Козелеччини, тому у мене асоціації насиченіші. Однак те, що пише цей хлопець оситаннім часом мене теж, мяко кажучи, бентежить... :confused:

Чернобылец
06.01.2007, 03:28
Громадянин України, реальний мешканець України, тут я. А ви - скоріш за все - колишній "комсомольський відмивальник" грошей - просто переховуєтеся, не маючи змоги тут легально з"явитися.

Опять не угадали. :) Борис, когда голова и мысли повернуты взад, то вы ж ничего другого придумать не можете. :D

Boris_Kiev
06.01.2007, 09:20
Ivan & Pedro:
те, що пише потенційний клієнт Степанича - 1:1 повторіє старі дописи деяких активістів, які тепер комфортно почуваються на "восток-запад" (бо тут забанені). Хіба що цей представник електората Вітренки трохи краще володіє українською мовою. Переозвучує, так би мовити, знайомі тези. Видно, сильно вчора печінку йому прихопило. :)

Дядя Ваня
06.01.2007, 22:46
Громадянин України, реальний мешканець України, тут я.

Не спешите так сильно расходиться, г-н Борис, Вы не один! :D

Boris_Kiev
07.01.2007, 00:35
А хто ж тоді Ви, Wizard, якщо ЇХНІ субмарини називаєте НАШИМИ ?

А по каким причинам они должны быть нам ЧУЖИМИ? Наши как ни крути!

Не спешите так сильно расходиться, г-н Борис, Вы не один!

Вы уж определитесь, Дядя Ваня, кто вы (иначе Степанычу придется задуматься) – почему вы провозглашаете себя ПОЧЁТНЫМ россиянином, а ПО НЕЧЁТНЫМ – украинцем ?

Другого научного объяснения не вижу.

Дядя Ваня
07.01.2007, 01:47
Я гражданин Украины, для которого российские субмарины НЕ ЧУЖИЕ. Неужели это так сложно? ;)

Pedro
07.01.2007, 05:05
Вы уж определитесь, Дядя Ваня, кто вы (иначе Степанычу придется задуматься) – почему вы провозглашаете себя ПОЧЁТНЫМ россиянином, а ПО НЕЧЁТНЫМ – украинцем ?
Другого научного объяснения не вижу.

Борисе, я багато разів задумувався над логікою отаких "дядь вань". Що вони хочуть? Ніхто не перешкоджає любити Росію, але ти лицеміриш, коли все таки віддав перевагу на проживання в Україні. То так само, як ти повторно женився, але клянешся на кожному кроці в коханні і вірності екс дружині, яку залишив заради теперішньої.
Чи вони, ще надіються, що світле минуле повернеться і вони знову зможуть заявити про Київ чи Львів - єта нашє!
В такому разі вони нагадують епізод з одної з найбільш улюблених мною книг, "Three Men in a Boat" by J. Jerome.
Там автор описує як він зі своєю кузинкою вирішили прогулятися в човні на Темзі. Один з ориєнтирів де вони є повинен був бути Волінфордський
шлюз. Ось вони гребуть, гребуть, а шлюзу нема. Нарешті вони зустріли компанію в іншому човні. Ті почали сміятися і пояснили що шлюз було ліквідовано більш як рік тому.
І ось наші таваріщі ще надіються знайти отой шлюз на імя СССР. Панове, ви не можете повернути історію. Я глубоко вірю, що Україна вже ніколи не стане часткою Росії. Забутьте!!! Шлюз СССР був ліквідований в 1991 розі. Вірю - назавжди!

Полковник
07.01.2007, 12:06
Борисе, я багато разів задумувався над логікою отаких "дядь вань". .....

Педро, а вот я Вашей логики не пойму???
Что плохого в том, что украинец воспринимает победы СССР как свои? Ведь ОНИ тоже участники тех свершений, в каждом достиженнии и их вклад, вклад их родителей, дедов и прадедов.
И на той подводной лодке, наверняка, в сторою украинцы стояли, да и в космос летали, войну выигрывали.
Вы предлагаете оставить всю ЭТУ историю исключительно москалям?
Себе что оставляете? Ой, простите, забыл, есть же 3 вечные темы, нет, уже четыре - "расстрельный съезд бандуристов" недавно присоединился.

Boris_Kiev
07.01.2007, 12:49
Полковнику, тут мова йшла про конкретну російську субмарину, яка з перископної глибини фотографувала американські берегові об"єкти.
Настільки старий прийом, що навіть нам у 70-х роках розповідали на військовій кафедрі (тоді, правда, фотографували Китай).

І ще мова йже про такий контингент, з яким мав справи Степанич - з ПОЧЁТНЫМ українцем, а ПО НЕЧЁТНЫМ - французом. Даже имя этого француза известно - как правило, Наполеон. :)

"А ну сыграй нам, дядя Ваня, на баяне -
Как командарм Буденный вел вас в бой,
Про то, как любит вас товарищ Сталин,
Про то, что Ворошилов - ваш герой.

Налейте-ка в стаканы вы пустые
Российский ароматный самогон..."

(останньому рядку раджу слідувати двічі на день).

Дядя Ваня
07.01.2007, 15:11
То так само, як ти повторно женився, але клянешся на кожному кроці в коханні і вірності екс дружині, яку залишив заради теперішньої.

ЖЕНИЛИ. Честно и откровенно Вам скажу дон Педро, что отделяться я не хотел.

Чи вони, ще надіються, що світле минуле повернеться і вони знову зможуть заявити про Київ чи Львів - єта нашє!

Киев и Львов - ЭТО НАШЕ. Заявляю прямо сейчас ;)

І ось наші таваріщі ще надіються знайти отой шлюз на імя СССР. Панове, ви не можете повернути історію. Я глубоко вірю, що Україна вже ніколи не стане часткою Росії. Забутьте!!! Шлюз СССР був ліквідований в 1991 розі. Вірю - назавжди!

Только не СССР! Должна быть другая форма единства, без Советов, без коммунистической партии "у руля" и прочих прелестей "нерушимого".

P.S. Г-н Борис, а Вы я смотрю, издеваться начали?

Boris_Kiev
07.01.2007, 16:33
Пардон. Не зобижатиму скривдженого Богом.
Київ та Львів - це "їхнє". Бачили таке ?
Ви хоч до біло-синіх біотаулетів на Майдані не побоялися дійти свого часу ?

Дядя Ваня
07.01.2007, 18:09
Г-н Борис, а себя Вы наверное причисляете к одаренным Богом? Неужели это Он Вас наделил такой гордыней и нетерпимостью? Вряд ли. Не Его это промысел.

Тщательнее изучайте изображение в зеркале, перед тем как кого-нибудь оскорбить.

Boris_Kiev
07.01.2007, 23:04
Дядя Ваня, пам"ятайте одне: ТУТ - не трибуна для українофобської пропаганди.
Або спокійно спілкуйтеся на загальні теми (релігія, музика, авто) - або шукайте собі іншу трибуну.
А тут - не пройде. Якщо сумніваєтеся - поговоріть із людьми, вам пояснять. Ви не перший і не останній.

Дядя Ваня
07.01.2007, 23:42
Я, г-н Борис, ничего не пропагандирую, а очень мирно общаюсь на интересные для меня темы никого при этом не оскорбляя и не унижая. Спокойно обмениваюсь мнениями с другими, а Вас я смотрю что-то очень беспокоит. Украинофобство? Успокойтесь, я не украинофоб. Примите "Персен" если аутотренинг не поможет и продолжайте спокойно (!) общаться. Никого не оскорбляя.

Дядя Ваня
07.01.2007, 23:44
Кстати, Ваши извинения будут приняты. Если вдруг надумаете...

Boris_Kiev
08.01.2007, 00:06
Дядю Ваню, полікуйте краще себе. Від уходу в нереальний вигаданий світ.

Можу вам порадити дещо: здається, під Бояркою тусуються аматори "рольових ігор" (в костюмах, з дерев"яними мечами).
Виготовте з Басанцем на пару костюми, атрибутику і влаштовуйте засідки, наприклад, на україномовних громадян Боярки. Або - на мітингуючих "іншого кольору". От потіха буде ! І вам полегшення.

А якщо кошти дозволяють - потусуйтеся в Криму. Але НЕ на ЛЬВІВСЬКОМУ форумі.

Дядя Ваня
08.01.2007, 07:34
Г-н Борис, если бы у меня возникла нужда в Ваших советах, я бы Вас спросил. Вам что-то не нравится? У Вас какие-то трудности? Преодолевайте их сами без ядовитых словоизвержений на других. В крайнем случае прибегните к помощи г-на Степаныча ;)

Полковник
08.01.2007, 09:59
А вот мне прикольно, что это два Кыянина подкалывают друг друга. Что уж про всю Украину гутарить?

Дядя Ваня
08.01.2007, 10:38
Люди везде разные, г-н Полковник. И в Киеве и во Львове.

Boris_Kiev
08.01.2007, 11:01
Дядя Ваня, я сам років 20 тому вивчав основи психології та психіатрії.
В основному для того, щоби аналізувати та прогнозувати ти чи інші вчинки партапаратників і кгб. Це - як техніка безпеки на собачому тренувальному маданчику.
І ще - основи соціоніки - для розуміння не тільки психотипу індивідуума, але й певної нації в цілому.

Хочете - пропошу Степанича публічно проекзаменувати мене на основі розбору вашого "образу" (як на уроці літератури) ?

Тож не смішіть мене. Якщо у вас поганий настрій - скажіть, я спробую у знайомого опера УБНОН дістати для вас трошки трамадолу або може чогось посильніше. Вам полегшає ?

Полковнику, свого часу ми з Вами досягли "балансу взаємоповаги" щодо наших позицій. То ж навіщо приколюватися ?

Дядя Ваня
08.01.2007, 11:29
Хочете - пропошу Степанича публічно проекзаменувати мене на основі розбору вашого "образу" (як на уроці літератури) ?

Как хотите, мне все равно. С настроением у меня проблем нет. Не я же на Вас напал, а Вы на меня. Поэтому Ваш "образ" разобрать было бы поинтереснее, но я Степаныча об этом просить пожалуй не буду. Не приучен выискивать изъяны в личностях и бить ниже пояса.

А с трамадолом и знакомым опером будьте поосторожнее, а то неровен час... И человека можете подвести и сами...

Читатель_Обкома
08.01.2007, 12:21
Дядя Ваня, я сам років 20 тому вивчав основи психології та психіатрії.
В основному для того, щоби аналізувати та прогнозувати ти чи інші вчинки партапаратників і кгб. Це - як техніка безпеки на собачому тренувальному маданчику.

Ага....:D :D :D
Воскресные бесплатные лекции общества "Знание"....помню...помню...
были такие...обо всем и не о чем...:cool:
Борис..."свистите" дальше....приятных Вам праздников.....

Boris_Kiev
08.01.2007, 12:26
Пермяк у своєму репертуарі.
А чому ж Ви ТУТ не використовуєте свій онлайновий перекладач ? ТОМУЩО Правника тут немає ?

Читатель_Обкома
08.01.2007, 12:38
Пермяк у своєму репертуарі.
А чому ж Ви ТУТ не використовуєте свій онлайновий перекладач ? ТОМУЩО Правника тут немає ?
:D :D :D ага...
Да дурацкий тот прекладачь...плохо переводит...:cool:
А причем здесь ПРавник????
Да и модераторы здесь разрешают...на "абщапанятном"...размовлять...тем более,что его здесь все!АБСОЛЮТНО ВСЕ понимают...(как кстати и Украинский язык то же..:cool: )

Boris_Kiev
08.01.2007, 12:47
Читачу,
Общество "Знание" та політзаняття - це для Вас. Як і халявні профспілкові путівки.
Тому й виховався певний прошарок хабітантів, які й досі кайфують, пригадуючи смак липкої совєтської карамельки.
А я звик сам про себе турбуватися. Тому й лекго адаптувався. І вчителів собі підшукував сам.

Читатель_Обкома
08.01.2007, 13:00
Читачу,
Общество "Знание" та політзаняття - це для Вас.

Конечно...конечно...а как же иначе то????:D :D

Як і халявні профспілкові путівки.

Вот те раз Борисе...:confused: :confused: :confused:
Сами же хвастались...что на эксурсионном автобусе до России ездили...посмотреть почем там колбаска...... да и Новый Год...как то на халяву...за счет профсоюза ездили в Карпаты.....еще и от автобуса отстали..."наевшись" водочки...
Чо забыватся стали...много еще примеров было....

Тому й виховався певний прошарок хабітантів, які й досі кайфують, пригадуючи смак липкої совєтської карамельки.

:D :D :D не-а Борисе...мне больше нравилось "Птичье молоко" Пермской конд.фабрики...и "Мишка косолапый" и "Кара-Кум".

А я звик сам про себе турбуватися. Тому й лекго адаптувався. І вчителів собі підшукував сам.
Шо?Опять?:confused:
Уже и тогда...как и с Ющенко в НБУ?????
С первого взгляда ...знали какой препод лучше????
Уважаю!!!!!!:D :D :D

Boris_Kiev
09.01.2007, 00:08
Вот те раз Борисе...
Сами же хвастались...что на эксурсионном автобусе до России ездили...посмотреть почем там колбаска...... да и Новый Год...как то на халяву...за счет профсоюза ездили в Карпаты.....еще и от автобуса отстали..."наевшись" водочки...
По п.1, Читачу: була стабільна компанія людей (віком постарше) - архітектори+художники. Вони на ВЛАСНІ гроші замовляли в одному АТП один "Ікарус" (старий, мотор ззаду нависав) з двома перевіреними часом водіями і подорожували за власними маршрутами. Не по місцях слави Павлика Морозова :)
І я - без знижок - був прийнятий до тієї компанії. А компанія була наполовину дисидентська.
До речі, там бувала й моя дружина, якось ми їхдили " у протифазі", поки не познайомилися нарешті.
Прокол №1, Читачу.

С первого взгляда ...знали какой препод лучше????
Уважаю!!!!!!:D :D :D

Уявіть собі. Ще студентом атакував одного інженера з ВПК, просив хоч за гроші прочитати мені курс розрахунку фільтрів (чули - Баттерворта, Чебишева, Куаера ?). В інституті НІХТО не "рубив" далі примітивних формул для технікума.

Їздив "за свої" до Одеси, до відомого акустика Пікерсгіля. Там же познайомився з іншим доцентом (багато коньяку пролилося), який "рубив" в іншій цікавій темі. Неймовірно, але його дружина була ... кузиною моєї майбутньої дружини (ще до нашого знайомства).
Пізніше мені ЗА ГРОШІ читали лекції два викладачі військового інституту (причому одна дисципліна вважалася "закритою"). А романо-германісти з Універа перекладали з голандської. Теж за гроші.
Думаєте, я один такий був ?

Безкоштовна освіта - це шлях до "безкошовної роботи".
А те, чим цікавився я - потрібно було не для рідного держпідприємства, а для напрямку приватних "халтур" (тепер це називають "фрілансерством").

А Ви, Читачу, жили на іншій планеті ?

Невстранец
09.01.2007, 13:41
Невстранцю! Дякую :)) Російську ФСБ-шну "сраку" навіть ваш бурий ведмідь збридиться їсти. Так шо ізі. Вам нема чого боятися. :cool:

С прошедшими всех! :) На форуме со "сраками" получшало, я смотрю. На любой вкус... :) За разнообразие! :D И приятного аппетита любителям :rolleyes:

Boris_Kiev
09.01.2007, 14:12
форуме со "сраками" получшало, я смотрю.
Невстранец, вы - врач-проктолог ?
А как это самое слово звучит на общепонятном ?
Гранду привет при случае.

Невстранец
09.01.2007, 14:33
Какому Гранду, котя? :) Какое слово? :)
И, увы, я не врач-проктолог, так что, будьте добреньки, оденьтесь и повернитесь к лесу своим общепонятным местом! :) Привет Нирванам при "случае"! ;)

Boris_Kiev
09.01.2007, 14:38
За шо я так люблю Маскву ?
Видна шо новый год там наступил...

Невстранец
09.01.2007, 14:46
За шо я так люблю Барисав?
Пачитаешь иных и сразу видна какой именно год наступил...

Капітан
09.01.2007, 14:48
За шо я так люблю Барисав?
Пачитаешь иных и сразу видна какой именно год наступил...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Boris_Kiev
09.01.2007, 14:57
Салавей расийский(1) - славный птах(2)
Начинает песнь ... свою ... со свистом !

(1) Скільки зустрічав Солов"їв - усі євреї. Як і Лебеді.
(2) А чому птах має 2 голови ?

Danilo
09.01.2007, 15:00
Борисе
Кажуть "на безптічьї і срака-соловєй".:D

Pedro
09.01.2007, 15:21
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Капітан, а Ви не боїтеся, що на роботі можуть бути неприємності за співробітництво з ворожими спецслужбами?:rolleyes:

Невстранец
09.01.2007, 15:23
(г-ну Борису): Как хотите, мне все равно. С настроением у меня проблем нет. Не я же на Вас напал, а Вы на меня.

Это Вам так повезло в тот раз, что просто напал. А мог бы и напеть, на безптичье-то...

(г-ну Борису): ...
Не приучен выискивать изъяны в личностях и бить ниже пояса.

У "ниже пояса" есть две стороны. По одной из них не грех и врезать, коли в детстве родители недоработали ;))

Невстранец
09.01.2007, 15:28