Показати повну версію : ОФФтоп
Сторінки :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
Liliyah Romanova
01.10.2008, 17:42
Спрощене-спрощене.... разом - то з тещею, навіть якщо не одружені?
Ми були заручені трохи більше 3-ох років до одруження. Обряд заручин був у церкві. Знаєте, про який кажу?
Знаєте, про який кажу?
З н а ю, у мене лиш математика... тойво... а все решту - ого.
Liliyah Romanova
01.10.2008, 18:16
З н а ю, у мене лиш математика... тойво... а все решту - ого.
Та математика то таке. Подумаєш, 26-10=15 ;)
Добре, що решта ого... :good:
Та математика то таке. Подумаєш, 26-10=15
Добре, що решта ого...
26-10,5=15,5
Ви були заручені у 15 років?
Liliyah Romanova
01.10.2008, 18:53
Миху, раз ви вже на 0,5 пішли, то мені 26,5. ;)
Отак я й рахувала.
А заручилася дуже рано, то правда.
Миху, раз ви вже на 0,5 пішли, то мені 26,5.
Не вивищуйтеся, ще 26,5 нема.:rofl::rofl::rofl:
Liliyah Romanova
01.10.2008, 19:16
Головне, що у вас є можливість поофтопити. Решта ж не має значення, чи не так? ;)
А заручилася дуже рано, то правда.
і що, не було у Вас бабці, яка могла сказати :" І чого це тобі одна женячка в голові?! вчитися коли?" :mocking::)
Liliyah Romanova
01.10.2008, 19:43
і що, не було у Вас бабці, яка могла сказати :" І чого це тобі одна женячка в голові?! вчитися коли?"
Мама так казала. Я заміж вийшла у 20. Мама боялася, аби не в 17, а хресна - аби не за пияка. :biggrin: А навчання я з червоним дипломом закінчила. Ледь не пішла в аспірантуру, але поїхали до Канади і щаслива, що так сталося. Не моє то, однозначно. А тут - купа досвідів всіляких. Ну, як вже вийшло, так вийшло...
А бабця, думаю, молодшою заміж вийшла. Прабабця - взагалі у 14.
А бабця, думаю, молодшою заміж вийшла. Прабабця - взагалі у 14.
01.10.2008, 22:52
То родове. От і питання з іншої гілки: як вийти з зачарованого кола? з покоління - в покоління одне і те ж.
Моя мама в 21 вийшла заміж...
Мамина сестра двічі заміж виходила.
Так що коло було розірване ще до мене.
Та і бабці своїх чоловіків до дня шлюбу й не знали взагалі. В тому то вже ні я, ні попереднє покоління не повторилося.
В 90-х годах в США произошла трагедия, когда погибли около ста сектантов-адвентистов.
Драма произошла в 1993 году в техасском местечке Уэйко, где лидер ответвления адвентизма "Ветвь Давида" Дэвид Кореш обустроился с группой своих последователей.
Он слишком долго пророчил близкий конец света, и пророчество "должно было сбыться"... Но неудавшийся мессия, естественно, не хотел уходить сам, поэтому взорвал себя вместе с паствой. Когда пожар закончился, под руинами нашли около сотни трупов, среди которых не менее 25 детей.
Спасибо, Лиличка! Очень интересно.
Liliyah Romanova
05.10.2008, 22:57
Миху, під Полковника "косите"? :)))) :)))) :))))
Миху, під Полковника "косите"?
Молодець, розкусила!;)
Liliyah Romanova
05.10.2008, 23:08
А то можна розкусити? А наскільки безпечно? А протиотрута є???
Ви би хоч попередили! о_О о_О о_О
:))))
А то можна розкусити? А наскільки безпечно? А протиотрута є???
Ви би хоч попередили!
Головне, щоб зубки були міцні.... а шо-шо, а то у Вас є.....:))))
Liliyah Romanova
05.10.2008, 23:15
Головне, щоб зубки були міцні.... а шо-шо, а то у Вас є.....:))))
Я й не знала, що ви стоматологом підробляєте... Чи, може, протезистом? ;)
Молодець, розкусила!;)
І що то у вас за дивна звичка, не спитавшись, на "ти" переходити??? :nea:
Від душі вітаю Аліас з кармічним ювілеєм!!!
а чого не мужік?
Дякую, миху. :)))
http://www.ewoodsigns.com/store/pics/laundry-drop-your-pants.jpg
А то не штани....
------
Аліас, вітаю!
Мих.
а чого не мужік?
No bo tak!:pardon:
Пи. Си. Крім того, Миху, то мистецтво, класика, а не попса глянцева :)))
Liliyah Romanova
08.10.2008, 19:36
А то не штани....
То знак, під яким тра робити то, що ви вже й так зробили. То я вас відмазала, би було ясно, що то у вас за акція така. :)))
То знак, під яким тра робити то, що ви вже й так зробили. То я вас відмазала, би було ясно, що то у вас за акція така.
одні загадки.... я сушу штани, а ви пропонуєте прати.... нічого не розумію....
No bo tak!
Пи. Си. Крім того, Миху, то мистецтво, класика, а не попса глянцева
ага!
бо я в тому.... ніпоніме.... от тетріс - так, а то....
Liliyah Romanova
08.10.2008, 19:51
одні загадки.... я сушу штани, а ви пропонуєте прати.... нічого не розумію....
Як не зрозуміло? Прати ті штани треба знову... Можна прати і не знімаючи. Моя бабця все казала, що як хлопові розум з голови десь надолину впав, то треба добре на нім штани прати, би розум назад до голови вернувся. ;) :)))
Моя бабця все казала
Стоп-стоп... Хто казав?
старші - то не авторитет.....нє?
Liliyah Romanova
08.10.2008, 20:02
старші - то не авторитет.....нє?
Миху, точно штани прати треба, бо з тих всіх дискусій ви ніц не зрозуміли. Можете вважати, що тільки ви не авторитет. :tongue:
А от чому... переконана, що ви здогадуєтеся... ні, точно знаєте!
+1 ФЕ!
Liliyah Romanova (Нині)
Хе-хе-хе....
Миху, точно штани прати треба, бо з тих всіх дискусій ви ніц не зрозуміли. Можете вважати, що тільки ви не авторитет.
А от чому... переконана, що ви здогадуєтеся... ні, точно знаєте!
у-ух.... аж жарко стало, нє?
Мені так подобається, коли заходимо в кутик, а потім кричимо звідти: ви мене не так зрозуміли.... ех, якби старість могла, а молодість розуміла....
Liliyah Romanova
08.10.2008, 20:23
у-ух.... аж жарко стало, нє?
Мені так подобається, коли заходимо в кутик, а потім кричимо звідти: ви мене не так зрозуміли.... ех, якби старість могла, а молодість розуміла....
Миху, давайте про вашу старість не будемо, ані про те, що вам подобається... Я помітила, що ви любите впусту балакати. І то часто. А потім за то не відповідати, а перекручувати, мовляв, що я від самого початку казав так, на що перекрутив укінці...
Продовжуйте...
Наслідки можуть забаритися, буває. Але все одно настигнуть. Кожного. ;)
Я помітила, що ви любите впусту балакати. І то часто. А потім за то не відповідати, а перекручувати, мовляв, що я від самого початку казав так, на що перекрутив укінці..
а я помітив, що ви написали те саме, що я, лише на свою користь.... списали....
Liliyah Romanova
08.10.2008, 21:30
а я помітив, що ви написали те саме, що я, лише на свою користь.... списали.... Та було цікаво, чи далі будете ґачі сушити, чи вже нарешті розум до голови вернувся. ;)
Тепер буду знати, що вас треба насварити... :)))
Моя бабця все казала, що як хлопові розум з голови десь надолину впав
чи вже нарешті розум до голови вернувся.
Не шукайте розум в ґачах, то помилка!!!:)))):)))):))))
Liliyah Romanova
08.10.2008, 21:50
Не шукайте розум в ґачах, то помилка!!!:)))):)))):))))
А як його у вас більше ніде не видко? :pardon: :tongue:
А як його у вас більше ніде не видко?
а, от чого ви заглядаєте в ґачі.......
Так-с, пора бежать за пивом и чипсами...
Liliyah Romanova
08.10.2008, 21:59
Гм... Миху, розуму таки ніде не видно. А от що ви на патику вивішуєте, те і видно. :pardon:
Щось ви тими ґачами задовго махали. Гострота гумору теж вивітріла... ;)
Liliyah Romanova
08.10.2008, 22:02
Так-с, пора бежать за пивом и чипсами...
Нє, драки не будет. ;)
Я хіба в тебе зброю би табельну позичила, але такої певно вже не маєш. :)))
Я хіба в тебе зброю би табельну позичила, але такої певно вже не маєш.
Таким зверям как я оружие не выдают - нет необходимости ;)
Liliyah Romanova
08.10.2008, 22:12
Таким зверям как я оружие не выдают - нет необходимости
Що ж мені тоді цілого Капітана позичати замість зброї? :)))
Що ж мені тоді цілого Капітана позичати замість зброї?
Ну, по частям было бы устрашительнее для противника. Психологический эффект :)
Liliyah Romanova
08.10.2008, 22:28
Ну, по частям было бы устрашительнее для противника. Психологический эффект
Та мих вже і так хіба злякався. Он нема.
Дякую, Капітане! :girl_claping:
Бо мені в очах мерехтіло від тих ґачів. :girl_mad:
Ну я не думаю, що ще хтось з форуму буде шукати розум в ґачах... то ж річ таки унікальна, наслєдствєнна так сказать....
Так шо шукайте пістоля - і в ґачі.... мо чо знайдете....
Liliyah Romanova
08.10.2008, 23:12
То чо ви тут своїми ґачами розмахалися? Покажіть, жи мудрий... ;)
Ну я не думаю, що ще хтось з форуму буде шукати розум в ґачах... то ж річ таки унікальна, наслєдствєнна так сказать....
То,шо в гачах?
То,шо в гачах?
:)))):)))):))))
То чо ви тут своїми ґачами розмахалися? Покажіть, жи мудрий...
Лежачих не б'ю.....
Liliyah Romanova
09.10.2008, 01:16
Лежачого??? То ви чого ті ґачі знімали??? о_О о_О о_О
Тьху, Миху, вже зовсім на пошлості зійшли, а такого святонького на релігії грали... ню-ню :)))
Правду кажуть, що сивина в голову... :))))
Тьху, Миху, вже зовсім на пошлості зійшли, а такого святонького на релігії грали... ню-ню
Вам все в голові одне....
Liliyah Romanova
09.10.2008, 18:21
Вам все в голові одне....
Головне, що мені ніц поганого не сниться, нє? ;)
Головне, що мені ніц поганого не сниться, нє?
Мені також нічого поганого не снилося.
Liliyah Romanova
09.10.2008, 19:13
Мені також нічого поганого не снилося.
Не знаю. Я ваших снів не бачила. :)))
Не знаю. Я ваших снів не бачила.
То я вам розповім.:)))):)))):))))
Liliyah Romanova
09.10.2008, 19:20
То я вам розповім.:)))):)))):))))
Я вже читала http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=284120&postcount=375
Не сподобалось. :pardon:
levandivka
09.10.2008, 19:26
Не сподобалось.
ТАК то була 132 -а серія...
Слідкуйте за сюжетом! (рекламне)
Liliyah Romanova
09.10.2008, 19:31
А далі було цікавіше??? о_О
А далі було цікавіше???
угу о_О
Liliyah Romanova
09.10.2008, 19:45
угу о_О
І то мені лиш одне в голові??? о_О
Нє, дякую. Он Самойлович казав, що мильні опери любить, то йому й розказуйте, я піду щось цікавіше почитаю... :pardon:
Може, нарешті найду "Декамерон" українською...
Нє, дякую. Он Самойлович казав, що мильні опери любить, то йому й розказуйте, я піду щось цікавіше почитаю... самойлович правильно написав....
весь наш форум -- суцільна мильна опера... :))
Liliyah Romanova
09.10.2008, 19:49
самойлович правильно написав....
весь наш форум -- суцільна мильна опера...
100%
Хоч у кінозалі й кишить від фільмів жахів. :)))
Марусино
12.10.2008, 22:47
...можна я теж пожаліюся?...
мені спати хочеться, але ж вночі, а вночі дитина не дуже дає:( я вже й забула, коли спала підряд декілька годин... ехех...коли вже вона буде спати нормально?:(
ехех...коли вже вона буде спати нормально?
Мой детеныш до полтора годика бодрствовал по ночам. Зато теперь спит как пожарник, по 10-12 часов в сутки. Вот оно, счастливое детство :)
Марусино
12.10.2008, 23:03
йой-йой.... "не сыпьте соль на рану".:))
ну то чекатиму півтора рочки:) ще недовго - два місяці:)
Яська Березнева
12.10.2008, 23:03
мені спати хочеться, але ж вночі, а вночі дитина не дуже дає:( я вже й забула, коли спала підряд декілька годин... ехех...коли вже вона буде спати нормально?:(
Не переживайте, скоро буде! Нещодавно я була в такій самій ситуації з малою дитиною. Як зомбі ходячий була, а тепер сама всіх повчаю:crazyman: Повірте, час швидко летить, дитя підросте і сон нормалізується.
P. S. Не заздрю моїй мамі. Вона каже, що я до трьох років майже кожну ніч спати не давала:unknown:
ну то чекатиму півтора рочки ще недовго - два місяці:)Моїй мамі казали:"Ну ще до рочку, до двох..до трьох"...і по цей день нас спати не заженеш.От так.:)
Напевно моє оголошення сюди: Пане Сміте, змініть аватар, якщо Ваша ласка. Якийсь він у вас жорстокий, чи як. :crazyman: У мене язик починає боліти від споглядання. о_Оо_Оо_О
Моїй мамі казали:"Ну ще до рочку, до двох..до трьох"...і по цей день нас спати не заженеш.От так.
Хай хоч сподівається, бідоця... :)))
Маруся-мама
13.10.2008, 05:26
:)Моїй мамі казали:"Ну ще до рочку, до двох..до трьох"...і по цей день нас спати не заженеш.От так.:)
Точно... я вже восьмий рік ніяк не можу виспатись, але це ж тимчасово...:mocking:
Liliyah Romanova
13.10.2008, 05:52
мені спати хочеться, але ж вночі, а вночі дитина не дуже дає я вже й забула, коли спала підряд декілька годин... ехех...коли вже вона буде спати нормально?
Спробуйте підкорегувати дитячий режим. Най більше виснажується, то краще спатиме.
Я знаю, про що кажу. Мій малий з трьох років більше 8 годин на добу не спить, енерджайзер малий. :)))
Liliyah Romanova
13.10.2008, 06:22
А ви подивіться на аватар пупера... Мені від нього так затишно стає... Ніби я на своїй улюбленій подушці вмостилася. :blush:
і по цей день нас спати не заженеш
:) Заспокоїла...
Полковник
13.10.2008, 08:19
А ви подивіться на аватар пупера... Мені від нього так затишно стає... Ніби я на своїй улюбленій подушці вмостилася. :blush:
Хм....
А я думал, что ЭТО женские прокладочки такие....
Не?
Спробуйте підкорегувати дитячий режим. Най більше виснажується, то краще спатиме.
Батьки розповідали як намагалися нас "виснажити":)))до третьої години ночі ще протрималися, а нам хоч би що..ні в одному оці :))):)))
levandivka
13.10.2008, 09:14
Хм.... А я думал, что ЭТО
Пропоную сприймати їх як подушечки "Орбіт" (которі "луччє жевать"), Полковнику.
Все правильно!!!
"Во вкусах нам никто не указчик!
Кто любит арбуз,а кто свинной хрящик!"
......:good:
Англо- русский словарь себе лучше купи. (нехочу дальше матюкатися )
А то я пишу до Олі , а він такі :n: значки ставить.
- Шо , Читатель , нет знакомих букв?
Полковник
13.10.2008, 10:24
ПОЛНЫЕ непонятки, Уважаемый, Патрик!
Марусино
13.10.2008, 11:16
Я знаю, про що кажу. Мій малий з трьох років більше 8 годин на добу не спить, енерджайзер малий. у тім і річ, що спробувала вже не раз - і гуляли до втрати пульсу, і гралися, і ходили в гості, і харчувалися замало/забагато - що тільки не робили ми з чоловіком. Але все одне й те ж саме - вночі в 2-3 вона встає і плаче в кроватці. Щоб узяли до себе її. Ну беремо - а з нею це вже не сон(
ПОЛНЫЕ непонятки, Уважаемый, Патрик
:pardon: Чшшш, - праказнік!, - після Вашого низькопробного жартику варто на якусь годину тихо затаїтись накрившись червоним прапором..... - дружня порада. :give_rose:
levandivka
14.10.2008, 08:12
ТАК не читайте дитині наніч російських казок і вітреківської реклами!
Щоб не боялася злобних бандерівців!.. :)))
Liliyah Romanova
14.10.2008, 17:03
Але все одне й те ж саме - вночі в 2-3 вона встає і плаче в кроватці. Щоб узяли до себе її. Ну беремо - а з нею це вже не сон(
А не треба брати. Маніпуляції тоді не закінчаться.
Ми кілька ночей просто сиділи біля ліжечка. Важко назвати сиділи, дрихли, але малий навчився, що до нас раніше 8 ранку не можна.
Liliyah Romanova
14.10.2008, 17:22
А я думал, что ЭТО женские прокладочки такие....
Не?
У вас критичні дні?? о_О Цікаві асоціяції. :)))
То ортопедичні подушки, як на мене...
levandivka
14.10.2008, 17:23
А не треба брати. Маніпуляції тоді не закінчаться.
гггг...
Добре, що Посиденьки переїхали. Вас заклювали б... :mocking:
гггг...
Добре, що Посиденьки переїхали. Вас заклювали б... :mocking:
не заклювали б, просто були би категорично не згідні :)
Liliyah Romanova
17.10.2008, 06:22
не заклювали б, просто були би категорично не згідні
А аргументи які? Слабкі нерви? Дитинка заплакала, мамця погнала жаліти? Все життя так бігати? о_О ;) Цікаво просто. Напишіть.
А аргументи які? Слабкі нерви?
Лілю, писали вже про то багато. Є певний вік, до якого дитина краще почувається з мамою. І для ГВ то є краще, і формування нервової системи. Я маю з чим порівнювати, бо старші не спали зі мною, а Ліда спала. Інша річ, що коли закінчується ГВ, коли дитина стає самостійнішою, в неї з'являється власна територія. Процес переходу відбувається по різному, то не сюди писати. І, звісно, після того йти на поводу в закцянок не варта. Хоча і тут є винятки - наприклад, хвороба.
А аргументи які? Слабкі нерви? Дитинка заплакала, мамця погнала жаліти? Все життя так бігати? Цікаво просто. Напишіть.
ще я "клюну" :D
коли дитина разом з мамою, вона не має потреби її кликати і плакати за нею.
але ж ми не такі. спочатку створимо дитині стресову ситуацію, а потім будемо героїчно долати "дитячі маніпуляції".
Liliyah Romanova
17.10.2008, 15:53
Лілю, писали вже про то багато. Є певний вік, до якого дитина краще почувається з мамою. І для ГВ то є краще, і формування нервової системи.
У мене Дарко до 3 місяців спав у ліжку зі мною, в спеціяльній вставці для дітей. Потім спав окремо в ліжку, але в тій самій кімнаті. Від ГВ відмовився у 7 місяців. Із року і 2 місяців він в окремій кімнаті й плач не плач, він до нас не мав права приходити. Навіть зараз, якщо йому щось наснилося, то ми пожаліємо, притулимо, засне - віднесемо назад у ліжко, або й сам піде.
ще я "клюну"
коли дитина разом з мамою, вона не має потреби її кликати і плакати за нею.
але ж ми не такі. спочатку створимо дитині стресову ситуацію, а потім будемо героїчно долати "дитячі маніпуляції".
(клюну, тобто дзьобну? ;))
Гм, тобто діти біля мами взагалі не плачуть?
У мене малий і коли з нами в одній кімнаті спав теж плакав. Хоча, мабуть, краще написати хникав.
Маніпуляції, коли дитина заплакала, мама прибігла. Тільки мама вийшла, дитина заплакала, мама знову прибігла. Оце маніпуляції. Потім вже воно вчиться, що заплакав - мама тут як тут. Я проти такого.
І я говорила саме про дитину після року. Ну, а в нас то було і після ГВ. Зрештою, я не розумію ГВ після 1,5 року. Тут мене не переконати.
А аргументи які? Слабкі нерви? Дитинка заплакала, мамця погнала жаліти? Все життя так бігати? о_О ;) Цікаво просто. Напишіть.
вам вже пояснили, не маю що додати - поки дитина на ГВ їй краще спати біля мами
ще психологи кажуть, що до 7-ми років дитина вночі може прибігати до батьків і це нормально
Від ГВ відмовився у 7 місяців.
значить ви щось зробили неправильно, просто так дитина від грудей не відмовляється
Зрештою, я не розумію ГВ після 1,5 року. Тут мене не переконати.
інволюція (природне закінчення ГВ) наступає приблизно в 2.5 роки і спеціалісти (не ми з вами) вважають що треба годувати до інволюції і ще трохи після інволюції
смоктальний рефлекс в дитини частково зникає у віці 3-ох років, а повністю в 4-ри
Liliyah Romanova
17.10.2008, 21:22
вам вже пояснили, не маю що додати - поки дитина на ГВ їй краще спати біля мами
ще психологи кажуть, що до 7-ми років дитина вночі може прибігати до батьків і це нормально
Щодо першого, то я зрозуміла. Я мала на увазі після року-півтора.
Щодо прибігати вночі, то це не лише до 7-ми років можливо, а й пізніше. Ми з братом точно довше бігали до батьків. Мій малий теж прибігає, як щось йому насниться. Але це інше, ніж те, про що я писала. Зовсім інше. :)
значить ви щось зробили неправильно, просто так дитина від грудей не відмовляється
Я вже цю тему колись зачіпала. Довго говорила з різними спеціялістами, але так нічого й не довідалася. Дитина просто перейшла на тверду їжу. Так цілком тверду. Ніяких мелених зупок - тільки нормальна зупа, борщ, відбивні, вареники, пельмені...
інволюція (природнє закінчення ГВ) наступає приблизно в 2.5 роки і спеціалісти (не ми з вами) вважають що треба годувати до інволюції і ще трохи після інволюції
Та я ніц не маю проти. Але вважаю то нездоровим. Бо то переростає із необхідності у залежність. Але я свідома, що це тільки моя суб"єктивна думка.
Я вже цю тему колись зачіпала. Довго говорила з різними спеціялістами, але так нічого й не довідалася. Дитина просто перейшла на тверду їжу. Так цілком тверду. Ніяких мелених зупок - тільки нормальна зупа, борщ, відбивні, вареники, пельмені...
якась причина є, просто ви її не змогли дізнатися
а тверду їжу на педприкормі будь-яка дитина їсть, то не причина відмови від грудей
Але я свідома, що це тільки моя суб"єктивна думка.
моя думка - нічого нездорового в ГВ нема і в 2 і в 3 роки
це якраз найприродніша річ
і відповідно тому корисно для мами і для дитини :mocking:
Liliyah Romanova
17.10.2008, 22:25
якась причина є, просто ви її не змогли дізнатися
а тверду їжу на педприкормі будь-яка дитина їсть, то не причина відмови від грудей
Я знаю.
Хтось казав, що я могла перенервуватися чи щось.
Не знаю. Молоко було ще 3 місяці після його відмови.
моя думка - нічого нездорового в ГВ нема і в 2 і в 3 роки
це якраз найприродніша річ
і відповідно тому корисно для мами і для дитини
Ну, деякі і ще довше годують. Я все-таки вважаю, що то переростає у залежність. А кожна залежність нездорова. :pardon:
У мене малий і коли з нами в одній кімнаті спав теж плакав. Хоча, мабуть, краще написати хникав.
Маніпуляції, коли дитина заплакала, мама прибігла. Тільки мама вийшла, дитина заплакала, мама знову прибігла. Оце маніпуляції. Потім вже воно вчиться, що заплакав - мама тут як тут. Я проти такого.
І я говорила саме про дитину після року. Ну, а в нас то було і після ГВ. Зрештою, я не розумію ГВ після 1,5 року. Тут мене не переконати.
Діти плачуть від болю або страху. Інших причин я не знаю.
Те, що Ви описали вище - не маніпуляції, а страх залишатися без мами. Діти це самі переростають. Але поки потребують мами - то мамі краще бути в полі зору дитини.
Щодо ГВ після року - після року материнське молоко так само корисне, так само захищає від хвороб, імунізує і допомагає дитині пристосовуватися до середовища. Стосовно ГВ як залежності- якби це була залежність, то жодна дитина в світі не самовідлучилася від грудей. Треба би було звертатися до спеціалістів. Але діти відлучаються самі. Хто в 2, хто в 3 або й у 4 роки.
Лілю, Ви в інших темах так часто пропагуєте, що з думкою дитини треба рахуватися. Чому ж у питанні догляду Ви ламаєте дитину, силою підлаштовуєте її поведінку так, щоб Вам було зручно? А як же зручність дитини ?
Я рахуюся з потребами дитини від з самого народження. Потрібно було дитині бути у мене на руках? - до 8 місяців сидів, потім сам зліз. Потрібно йому спати з нами - хай спить. Потрібно ГВ? - ще досі його має. І я впевнена, що скоро це все стане непотрібне (як казав хтось на форумі: незчуємося, як син взагалі ночувати додому не приходитиме), але на все свій час.
п.с а "клюну" тому що левандівка вжив "заклювали б".
Полковник
18.10.2008, 18:14
Хм, а голодные когда? :scratch_one-s_head:
Или ЭТО к боле относится?
ви знаєте, практично не плачуть
якраз вчора я казала чоловікові що малий давно не плакав, певно нарешті я навчилася добре його розуміти :)
Хм, а голодные когда? :scratch_one-s_head:
треба пропонувати поїсти ще до того як дитина заплаче
в мене малий плакав коли був голодний хіба що дуже маленький
а тепер я і так знаю коли йому пора їсти
принаймі вже давно плачем не показував що їсти хоче ;)
Лілю, Ви в інших темах так часто пропагуєте, що з думкою дитини треба рахуватися. Чому ж у питанні догляду Ви ламаєте дитину, силою підлаштовуєте її поведінку так, щоб Вам було зручно? А як же зручність дитини ?
я те саме хотіла запитати, але в вас краще вийшло :good:
Полковник
18.10.2008, 19:15
треба пропонувати поїсти ще до того як дитина заплаче
Ааааа!
Теперь ясно!
Спасибо!
Теперь знать буду: ТОЛЬКО БОЛЬ и СТРАХ!
Теперь ясно!
ой, не брешіть :))):))):)))
Ааааа!
Теперь ясно!
Спасибо!
Теперь знать буду: ТОЛЬКО БОЛЬ и СТРАХ!
Фигушки. Иногда даже просто от скуки :) Человек - создание социальное. Во как:)
Фигушки. Иногда даже просто от скуки :) Человек - создание социальное. Во как:)
то не давайте нудьгувати :)
якщо дитина коло мами, а мама чимось зайнята, то дитина спостерігає і "допомагає" - нема коли нудьгувати
а якщо залишити дитину саму в ліжку/манежі то може і знудитися
п.с. дитина плаче якщо відчуває якийсь дискомфорт, фіз чи психологічний і поки дитина сама його не може усунути це мають робити батьки
нема дискомфорту - нема чого плакати
Liliyah Romanova
18.10.2008, 21:32
Стосовно ГВ як залежності- якби це була залежність, то жодна дитина в світі не самовідлучилася від грудей.
Отут тяжко. Не знаю жодного такого прикладу, тому так вважаю, як вважаю. Усіх відлучають рано чи пізно.
ви знаєте, практично не плачуть
якраз вчора я казала чоловікові що малий давно не плакав, певно нарешті я навчилася добре його розуміти
Почекайте, поки зуби лізти почнуть. Я не знала, що зі собою робити. Дитина мучилася жахливо. Найгірша ніч мого життя була саме пов"язана із прорізанням верхніх зубів. Таке пережити - не дай Боже.
Це єдине, що я пам"ятаю найкраще. Інші плачі й не плачі взагалі вже не пам"ятаю. Забувається таке швидко.
А буває, що дитина втомлена? Що дитині сумно? Я бачу, що мій малий на погоду реагує і починає бути дуже вразливим, ниє, може без причини розплакатися.
Принаймні у нас втома завжди була третьою причиною.
Чому ж у питанні догляду Ви ламаєте дитину, силою підлаштовуєте її поведінку так, щоб Вам було зручно?Покажіть, де ламаю?
Якщо дитині була потрібна я, я сиділа біля нього. Зараз іноді стелю собі на підлозі біля його ліжка, якщо хворий. Просто у нас чітке розмежування на "твоє" і "моє". Він має свою кімнату, ми свою. І якщо він мене просить вийти з його кімнати, бо він хоче побути сам, я виходжу, бо знаю, що тоді й він моє прохання пошанує. :)
Мені важко описувати, що є маніпуляції, бо в дитини одна й та ж ситуація може бути різною в різний час. Але переконана, що ви знаєте, про що я.
Малий від 1,5 року має свою кімнату. Не можу сказати, що то якось негативно на ньому відбилося.
Думаю, кожен зі своєї вишки тут на це дивиться. У мене малому вже 5. Грудний вік то зовсім інша справа, а ви щось усе в один мішок скинули. До 2ох років у нас було багато поблажок, після - трохи менше, потім ще менше. Якщо би був якийсь негатив у тому, я би то відчула чи побачила згодом. Наразі не бачу.
Та і те, що я пропагую, то не зовсім те, що ви пишете. Я говорила про інтуїцію та природність. А якщо щось робиться з егоїстичної любові - то це протиприродність. Ось про неї мені й ішлося.
Багато мамів роблять якісь речі не заради дитини, а заради того, аби самій було відчутно, що ось яка я мама, ось ця людинка слабка й залежна від мене... Ну, то таке. То треба побачити, аби зрозуміти. :)
levandivka
18.10.2008, 21:46
Грудний вік то зовсім інша справа, а ви щось усе в один мішок скинули.
А я Вам казав... :mocking:
Почекайте, поки зуби лізти почнуть. Я не знала, що зі собою робити. Дитина мучилася жахливо. Найгірша ніч мого життя була саме пов"язана із прорізанням верхніх зубів. Таке пережити - не дай Боже.
Це єдине, що я пам"ятаю найкраще. Інші плачі й не плачі взагалі вже не пам"ятаю. Забувається таке швидко.
в нас вже є два зубчика :)
коли лізуть - трохи капризує, ми ж не про це говоримо, правда?
А буває, що дитина втомлена? Що дитині сумно? Я бачу, що мій малий на погоду реагує і починає бути дуже вразливим, ниє, може без причини розплакатися.
Принаймні у нас втома завжди була третьою причиною.такого я ще не знаю
якщо втомлений - треба вкладатися спатки, якщо сумно - мама швидко розсмішить
принаймі наразі в нас так :)
Покажіть, де ламаю?
Якщо дитині була потрібна я, я сиділа біля нього. Зараз іноді стелю собі на підлозі біля його ліжка, якщо хворий. Просто у нас чітке розмежування на "твоє" і "моє". дитина до 4-6 міс навіть не усвідомлює себе окремою особою, вона вважає себе одним цілим з мамою
а про маніпуляції в 3 міс взагалі говорити смішно, дитина в такому віці має лише потреби, а не забаганки
Багато мамів роблять якісь речі не заради дитини, а заради того, аби самій було відчутно, що ось яка я мама, ось ця людинка слабка й залежна від мене... Ну, то таке. То треба побачити, аби зрозуміти. :)...а може деякі мами так бояться розбалувати дитину, що аж перегинають палицю з привчанням до самостійності?
бо деякі мами з грудного віку вчать дитину бути "самостійною", а в цьому віці дитина може бути хіба що самотня, а не самостійна
А я Вам казав... :mocking:
Ліля про грудний вік говорила спочатку, ви забули? я нагадаю:
йшлося про дитину форумчанки в 1,3 роки і її дитину в 3 міс, 7 міс, 1,5 роки
Liliyah Romanova
19.10.2008, 15:40
Ліля про грудний вік говорила спочатку, ви забули? я нагадаю:
йшлося про дитину форумчанки в 1,3 роки і її дитину в 3 міс, 7 міс, 1,5 роки
То я вже потім зійшла на грудний вік, Гелено, коли Ксані відписалася. А на початку я говорила про 1,5 року. Для мене то вже не грудний вік.
Дитинка перше як рослинка, потім як тваринка. Я говорила про вік, коли вона вже повноцінна людинка. Коли питаєш, що таке, а у відповідь "мені сумно", коли питаєш "а чого тобі сумно", а у відповідь - тяжке зітхання і "не знаю"... І вгадай тоді... Отам причини плачу різні. І маніпуляції теж свої. Але то таке, я забула, що з мамами на ГВ краще не дискутувати. Сама така була. Рівень сприйняття не той.
То я вже потім зійшла на грудний вік, Гелено, коли Ксані відписалася. А на початку я говорила про 1,5 року. Для мене то вже не грудний вік.
я знаю про що ми говорили, але най вам буде як хочете...
поки дитина їсть вночі вона має спати коло маминої циці - логічно?
от вам один з критеріїв доки можна спати коло мами :)
Ну дівчєта.... ви вже з ГВ знову проникли на ЛФ з ДП... жах якийсь....
Boris_Kiev
20.10.2008, 00:08
Ну дівчєта.... ви вже з ГВ знову проникли на ЛФ з ДП... жах якийсь....
Миху, тут поступила пропозиція (і я її підтримаю) - зробити на "Офтопах" філію гілки "Страшилки та заморочки" http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=31717
У понеділок почну... :)
"You are in army now"
«...Мы добровольцы
все - никто сюда не гнал,
Мы сами выбрали -
сыграли, как сумели...»
(Строчки из стихов Ильи Басюка – участника войны в Ираке).
Служат в армии в основном ребята молодые. Что такое винтовка M16, автомат М16А2, гранатомет, ракета и пр. вооружение - знают, а вот ружье... Антиквариат, наверное...
С двумя такими людьми – старшим сержантом Армии США (Staff Sergeant US Army) Ильей Басюком и рядовым Ильхомом Абзаловым я провел несколько часов на балконе нашей редакции. Мы курили, пили кофе, и я пытался раскрутить ребят на откровенный разговор..
http://www.russian-bazaar.com/article.aspx?ArticleID=13542
http://www.russian-bazaar.com/ImageFromDB.ashx?id=15666
Степаныч
20.10.2008, 07:28
участника войны в ИракеЖила страна. Как умела, как могла, как хотела... И тут - нате вам, пришли американцы, ибо они лучше знают, как жить нужно. Более того, они уверены, что жить нужно так, как они считают нужным. И нашлись добровольцы, и стреляли мирное население... Херои, блин!
Boris_Kiev
20.10.2008, 08:55
Степаныч:
Жила страна. Как умела, как могла, как хотела... И тут - нате вам, пришел охрениченный контингент савеццких войск, ибо они лучше знают, как жить нужно. Более того, они уверены, что жить нужно так, как они считают нужным. Херои, блин!
Степаныч
20.10.2008, 11:40
Степаныч:
Жила страна. Как умела, как могла, как хотела... И тут - нате вам, пришел охрениченный контингент савеццких войск, ибо они лучше знают, как жить нужно. Более того, они уверены, что жить нужно так, как они считают нужным. Херои, блин!Кто спорит? Но это не оправдание.
Boris_Kiev
20.10.2008, 11:49
Кто спорит? Но это не оправдание.
Степаничу, з цього треба починати.
Адже совєтська публіка була настільки зазомбована, що це елементарне визначення "присутності" масово не сприймала як належить сприймати.
Доводилося бути присутнім при дискусіях американців слов"янського та єврейського походження з тодішніми нашими совками (родичами, знайомими тих гостей).
Ну то вааще!
Болить голова за різні Гранади, Нельсона Манделу, а того, що робиться під боком - не помічали!
Отут тяжко. Не знаю жодного такого прикладу, тому так вважаю, як вважаю. Усіх відлучають рано чи пізно.
Чи це означає, що якщо Ви не знаєте таких прикладів, то такого просто не може бути ?:D Вище Гелена писала про те, як вважають фахівці з лактації, але для Вас вони не авторитет, так ? Нащо нам ті фахівці, ми ж самі у всьому фахівці... :D
Втомлена- це той же біль (дискомфорт). Погода чи зуби - то й же біль (дискомфорт). А від того, що просто сумно, діти не плачуть, а шукають собі заняття.
Покажіть, де ламаю?
Відселяючи у свою кімнату і не реагуючи, коли дитина там плаче і кличе маму.
Думаю, у 1,5 року дитина не просила Вас "вийти з кімнати, бо вона хоче побути сама" ?
Грудний вік то зовсім інша справа, а ви щось усе в один мішок скинули.
Ні, Лілю, це Ви все скинули в один мішок, нарікаючи мам, що по-іншому (ніж Ви) доглядають своїх дітей, "зі слабкими нервами". А дітей - маніпуляторами.
Та і те, що я пропагую, то не зовсім те, що ви пишете. Я говорила про інтуїцію та природність. А якщо щось робиться з егоїстичної любові - то це протиприродність. Ось про неї мені й ішлося.
Якраз спільний сон під час ГВ - це і є найприродніше. Раджу, все ж, почитати фахівців на цю тему.
А якщо щось робиться з егоїстичної любові - то це протиприродність. Ось про неї мені й ішлося. Багато мамів роблять якісь речі не заради дитини, а заради того, аби самій було відчутно, що ось яка я мама, ось ця людинка слабка й залежна від мене... Ну, то таке. То треба побачити, аби зрозуміти
Дитина і є залежна від мами, до 3-х років як мінімум. І кожна мама це відчуває і не потребує якихось додаткових дій, щоб це відчути. Інша справа, коли у мами в голові "установка", що дитину з народження треба привчати до самостійності, щоб не розбалувати і т.п. Це вже сумні наслідки доктрини Бенджаміна Спока і радянської педіатрії.
А на початку я говорила про 1,5 року. Для мене то вже не грудний вік.
А чому, можете обгрунтувати ?
Жіночі груди влаштовані так, що безпроблемно виробляють для дитини молоко до 2-2,5 років, це їх пряме призначення.
Може жінок недаремно такими створили ?
Але то таке, я забула, що з мамами на ГВ краще не дискутувати. Сама така була. Рівень сприйняття не той.
Що Ви маєте наувазі ?:D
Liliyah Romanova
20.10.2008, 16:39
Відселяючи у свою кімнату і не реагуючи, коли дитина там плаче і кличе маму.
Ksani, не знаю, де ви таке вичитали. То ваші привидження радше. Але дискусія зайшла туди, куди й мала. Як матиму бажання продовжити, я знаю, де вас знайти. :)
Що Ви маєте наувазі ?
Це просто означає, що гормони дають думати лише в один бік, односторонньо. Нічого злого не подумайте. Але дискутувати в цьому плані не має сенсу. Іншої думки просто не існує. Ну, то й вона непотрібна. :)
Boris_Kiev
20.10.2008, 17:55
Дівчата!
Офтоп і ГВ - "двє большиє разніци".
Вчора я попередив, що "єсть мнєніє" (С) перепрофілювати Офтоп на гілку "страшилок".
Починаю:
Мальчик стоит на крыше сарая
Солнечный лучик головку ласкает
Рухнула крыша, хрустнули кости...
Нет, не поедем мы к бабушке в гости !
(далі буде)
Liliyah Romanova
20.10.2008, 17:59
Офтоп і ГВ - "двє большиє разніци".
Можливість переносити повідомлення на посиденьки не була передбачена. Зрештою, дискусія скінчилася.
Boris_Kiev
20.10.2008, 18:22
Бабушка внучку из школы ждала
В ступке цианистый калий толкла.
Дедушка бабушку опередил -
Внучку гвоздями к забору прибил!
перепрофілювати Офтоп на гілку "страшилок".
о_О а що вас так ГВ лякає? якась неадекватна реакція, їй-богу...
тема про годування дітей дуже непристойна? чи дуже інтимна? просвітіть мене якщо ваша ласка
Іншої думки просто не існує. Ну, то й вона непотрібна. :)
добре, не будемо продовжувати дискусію, але напишу що хотіла ще вчора, просто часу не було
ви не з форумчанками сперечаєтеся, а з природою
а сперечатися з природою марна справа
поясню на прикладі зрозумілішому: при ГВ до року мама легко і просто скидає всі зайві кг набрані за час вагітності
чому? та тому що то не зайві кг, а запаси організму для вигодовування потомства
якщо ГВ припиняється раніше мама героїчно сидить на дієтах або ночує в спортзалі борячись за струнку фігуру
ну або скаржиться що "після пологів я не можу скинути вагу"
ви казали, що випадків самовідлучення не знаєте, а таких випадків ви багато знаєте? думаю, що так
ще один аргумент за тривале ГВ: дитячий шлунок добре травить злаки тільки після року, частково з 9 міс, але не раніше
а клітковину в вареному виді з 1,5 року, в сирому з 4 років ну і т.д. і т.п.
тож хоч дитина може все їсти, але не всяка їжа добре засвоюється, для повноцінного харчування дитині потрібне мамине молоко
це просто очевидні речі, імхо :unknown:
Ksani, не знаю, де ви таке вичитали. То ваші привидження радше. Але дискусія зайшла туди, куди й мала. Як матиму бажання продовжити, я знаю, де вас знайти
Кілька сторінок тому Ви радите форумчанці не брати до себе в ліжко дитину, коли вона плаче і проситься до мами. Не буду шукати цитату, лінь.
Іншої думки просто не існує. Ну, то й вона непотрібна.
Інша думка існує, але вона некоректна :). На форумі багато цікавих тем. Але я не вв'язуся в суперечку, якщо я попередньо не вивчала питання грунтовно. Щодо продовження дискусії - за Вами обгрунтування, чому після 1,5 року вік дитини уже "не грудний". Чекатиму його з нетерпінням саме там, де Ви знаєте (і хай допоможуть мені гормони, иии :D)
але допишіть, пані Гелено, що бейба справді п"є молоко тільки перші 12-20 хв й насичується. все решта "спання і цмокання" - для заспокоєння. тому спати з бейбою в одному ліжку цілу ніч - показник ліні мамці "встати-перепеленати-нагодувати-поцьомати в попу-покласти назад в люльку".
не даремно, в звичайній хаті (запрошую в Шевченківський гай) висіла люлька, - як необхідний елемент інтер"єру.
кінець думки.
:)
не даремно, в звичайній хаті (запрошую в Шевченківський гай) висіла люлька, як необхідний елемент інтер"єру.
кінець думки.
ага, я видів, вона висіла так, щоб лЕжачи на ліжку можна було ногов заколисати люльку.
це моглИ навіть татьо робити..... а рукою мамі - масажик після довгого трудодня. мультітаскінг називається :)
Boris_Kiev
20.10.2008, 21:47
а що вас так ГВ лякає?
Не лякає. Але ж є віповідна гілка на "Посиденьках".
А тут, перепрошую, іноді й мужикам хочеться словом перекинутися. Про поезію, наприклад.
Ночь. Тишина. И луна, словно тесто.
Мальчик выходит в отхожее место.
С жалобным стоном доски прогнулись -
Папа и мама поздно проснулись...
Незабаром почну викладати скани ілюстрацій до цих віршиків.
У 70-х рр. двоє студентів (один нині зав. відділенням опікового центру, другий - програміст в англійському банку) - випустили цілий кольоровий альманах.
А тут, перепрошую, іноді й мужикам хочеться словом перекинутися. Про поезію, наприклад.
Борисе, пояснюю, ГВ - то і є для мужуків. Як відлучити від ГВ.
Boris_Kiev
20.10.2008, 21:53
ага, я видів, вона висіла так, щоб лЕжачи на ліжку можна було ногов заколисати люльку.
ТАК: http://img233.imageshack.us/img233/2861/av346bi4.gif
але допишіть, пані Гелено, що бейба справді п"є молоко тільки перші 12-20 хв й насичується. все решта "спання і цмокання" - для заспокоєння. тому спати з бейбою в одному ліжку цілу ніч - показник ліні мамці "встати-перепеленати-нагодувати-поцьомати в попу-покласти назад в люльку".
о, дякую за компліман ;) ги... про "лінь" найкращих мамів легенди вже ходять :))):))):)))
недавно в якомусь журналі для батьків була тема: "в лінивих мамів щасливі діти"
коментувати не буду, бо на жаль, нема сенсу (як казав Мих: уві)
Декларация прав ленивой мамы
Мамы! Расслабьтесь, выдохните, и побольше энтузиазма! Всё тут - самая настоящая правда!:)
Мне лень скакать всю ночь от своей кровати к детской, поэтому я сплю вместе со своим ребенком - высыпаюсь и я и ребенок.
Мне лень тратить своё время (и особенно ночью!) на приготовления смеси, поэтому я кормлю грудью.
Мне лень отвлекаться на ребёнка, когда он завошкался/заплакал/и т.д., поэтому мой ребёнок всегда со мной, в слинге, и совсем мне не мешает.
Мне лень бегать по поликлиникам и удовлетворять любопытство врачей по поводу веса и роста моего малыша, поэтому я туда не хожу.
Мне лень лечить своего малыша от постпрививочных осложнений, и потому я не ставлю ему прививки.
Мне лень вставать рано утром, и куда-то тащиться с ребёнком в любое время года в жару и в непогоду, поэтому я не отдам его в детский сад. Пусть в сад ходят садисты. :)
Мне лень одевать на ребенка много одёжек, поэтому пусть он будет закаленный.
Мне лень закалять ребёнка и лень стирать, поэтому он у меня просто голышом бегает при открытых форточках.
После ванны мне лень делать тёплую воду и регулировать два крана, поэтому я обливаю детика холодной водой.
Мне лень заниматься приучиванием к горшку, поэтому мои дети сами этому научатся.
Мне лень каждый день варить карапузам отдельные блюда, поэтому питаются они, тем же, чем и мы, а мы, тем же, чем они.
Мне лень ходить на работу, поэтому я буду максимально долго сидеть дома с ребёнком, а потом рожу второго. А для самореализации открою своё дело.
Мне лень будить моего ребёнка по утрам и проверять у него уроки, пусть он этим занимается сам.
Мне лень думать за своего ребёнка, поэтому пусть он думает и принимает решения сам.
Мне лень учить чему-либо своего ребёнка, поэтому сам решает, что ему интересно и сам этому учится.
Мне лень готовить самой, поэтому детик помогает мне замешивать тесто.
Еще мне лень заниматься гимнастикой одной, поэтому занимаемся вместе с детиком.
Мне лень надевать и потом отстирывать всякие слюнявчики. Поэтому во время еды мой ребёнок сидит голышом и марает себе кашей пузо. Его потом вытереть легче.
А ещё мне лень подогревать молоко и соки, поэтому ребёнок пьет их прямо из холодильника.
Мне лень гладить бельё и поэтому я его не глажу совсем :)))))
Мне лень с ребёнком пререкаться по поводу дисциплины, поэтому он делает то, что хочет.
Мне лень ехать в роддом и находиться там целую неделю, поэтому я рожаю дома.
Мне лень ходить в аптеку за всякими лекарствами, и жалко тратить на них деньги, поэтому я не пичкаю лекарствами детей.
Мне лень перетирать овощи и фрукты, мой ребёнок учится откусывать и жевать самостоятельно, а всё, что ему нужно дополнительно, получает с моим молоком.
Мне лень кормить ребёнка ложкой, поэтому он с первых дней учится обращаться с ней, а пока не умеет, кормит себя сам руками, да и с чашкой он прекрасно справляется сам.
А ещё мне со временем становится лень подавать ему ложку и вилку и ребёнок прекрасно овладевает нехитрой схемой: подтащить табурет к шкафчику, зелезть на неё, достать вилку с ложкой, слезть, сесть за стол и приступить к трапезе.
И вообще мне уже лень подавать еду на стол, всё, что ему надо, ребенок вполне находит сам: в холодильнике, на плите или столе.
Автор идеи - Leto.
Составлено с участием томских и не только томских мам :)). 2005г.
от ще Откровения ленивой мамы (http://www.7ya.ru/pub/article.aspx?id=2725)
перепрошую - є відповідна гілка і про поезію
якщо ви не помітили - ця гілка для офтопу
а офтоп різний буває, в мене вийшов про ГВ :tongue:
Щодо продовження дискусії - за Вами обгрунтування, чому після 1,5 року вік дитини уже "не грудний". Чекатиму його з нетерпінням саме там, де Ви знаєте (і хай допоможуть мені гормони, иии :D)
і я би хотіла почути обгрунтування :)
коментувати не буду, бо на жаль, нема сенсу (як казав Мих: уві)
точно. накатала цілий "постище", а потім передумала. Згадала, що ще роки три тому я давала аргументи один в один, як Мавка. І то при тім, що в мене вже двоє дітей було. Що вже про теоретиків говорити.
Мавочко, якщо чесно, ота лінь - лиш прикриття, бравада. Мені було набагато простіше з Орисею, котра брала дурачок і засинала вже з пів року, я взагалі не знала, що таке присипляти дитину. Але зараз я маю змогу порівнювати характери. І не лише результат, а й процес формування. І оту цілісність і гармонійність, яку я бачу в меншої, я не проміняю на жоден свій комфорт.
Мавочко, якщо чесно, ота лінь - лиш прикриття, бравада.
я теж думаю, що дати дурачок, наніч нагодувати кашкою, покласти в колиску і цілу ніч спокійно спати мамі легше (ну або вдень щось робити)
хоча точно не знаю, бо не маю що порівнювати :)
Boris_Kiev
21.10.2008, 17:53
"Мальчик... "
Нет. "Девочка... "
Далі домисліть самі. :)
:) правила хорошого тону примушують до кінця своєї думки пришити хвостик. отож:
Але зараз я маю змогу порівнювати характери. І не лише результат, а й процес формування. І оту цілісність і гармонійність, яку я бачу в меншої, я не проміняю на жоден свій комфорт.
цілісність та гармонійність є в більшості дітей, вихованих з любов"ю та повагою. повагу можна висловити розмовляючи з дитиною, коли очі на одному рівні. наприклад, кожен раз присідати навколішки, коли бейба намагається про шось розповісти важливе. є й море інших нюансів. очевидно, коли в жінки було 10-теро дітей, вона не могла спати з останніми трьома в ліжку й задовольняти нестримне бажання татка зародити одинадцяте.
пані Гелено, до всіх тих пунктиків можна навести контрапункти, наприклад:
Мне лень тратить своё время (и особенно ночью!) на приготовления смеси, поэтому я кормлю грудью.
є час, особливо влітку, коли дитина просто хоче пити, а не їсти. взимку, - коли дуже сухе повітря від обігрівачів. встати й подати скляночку води - не важко.
Мне лень вставать рано утром, и куда-то тащиться с ребёнком в любое время года в жару и в непогоду, поэтому я не отдам его в детский сад. Пусть в сад ходят садисты.
особисто в мене був найкращий садок в світі, - навчальні програми- англійська, гардероби для ляльок, дитяча аптека та лікарня, дитячий іграшковий магазин, синя фізкультурна форма в коричневій папці, новорічні костюми, яким би позаздрив Бродвей - так, це був відомчий садок , влітку ми спали в відкритих павільйонах за марлевими фіранками, - може це - ідея для майбутнього бізнесу :):good:
Мне лень закалять ребёнка и лень стирать, поэтому он у меня просто голышом бегает при открытых форточках.
О! й пісяє та какає по кутках. я знаю таку маму, - бо памперси дорогі.
Мне лень каждый день варить карапузам отдельные блюда, поэтому питаются они, тем же, чем и мы, а мы, тем же, чем они.
мені було не лінь готувати парові котлетки рибні, ну, і що, - є золота середина, прийде час й бейба буде істи від загального столу.
Мне лень думать за своего ребёнка, поэтому пусть он думает и принимает решения сам.
от цього довший час категорично не можна робити з певними дітьми, для котрих відсутність верхнього ешелону влади вселяє в душу невпевненість й страх. дітей ще треба спочатку навчити приймати рішення.
Мне лень скакать всю ночь от своей кровати к детской, поэтому я сплю вместе со своим ребенком - высыпаюсь и я и ребенок.
і тому є буклетики в американських жіночих консультаціях, - скільки немовляток було придушено їхніми ж власними мамцями. не уявляю, як можна виспатись, коли поряд сопе маленький носик - це ж яким важким сном треба спати - :unknown: краще, на мою думку, - ліжечко поряд.
отож, в кожного є своя думка.
хвісто получився довгий, але , -
не зміїний. :wink::)
цілісність та гармонійність є в більшості дітей, вихованих з любов"ю та повагою. повагу можна висловити розмовляючи з дитиною,
самих розмов недостатьо, імхо
дитина має фізично відчувати присутність мами, тепло, безпеку
коли очі на одному рівні. наприклад, кожен раз присідати навколішки, коли бейба намагається про шось розповісти важливе.
згідна :)
є й море інших нюансів. очевидно, коли в жінки було 10-теро дітей, вона не могла спати з останніми трьома в ліжку
але ті діти спали разом, а не самі
не було такого, що в рік дитина мала особисту кімнату
в окремій кімнаті дитині може здатися що вона взагалі сама на світі, їй невтямки що батьки за стіною
до окремої кімнати треба дорости, а рік-півтора дитина до того не доростає
зрештою копніть глибше - чи були колиски в печерах? :scratch_one-s_head:
та й уявіть собі не жінку з дитиною, а самку з дитинчам - які асоціації?
пані Гелено, до всіх тих пунктиків можна навести контрапункти, наприклад:
є час, особливо влітку, коли дитина просто хоче пити, а не їсти. взимку, - коли дуже сухе повітря від обігрівачів. встати й подати скляночку води - не важко.
Мавко, грудне молоко до 90 % складається з води і дуже швидко і легко травиться
переднє молоко є більше питтям, а заднє більше їжею, тому грудну дитину водичкою в ідеалі не допоюють
зрештою якщо дитина вже вміє собі попросити води, то тоді можна і води дати, а не молока, не бачу проблеми
а про нормальну температуру і вологість треба дбати звісно
О! й пісяє та какає по кутках. я знаю таку маму, - бо памперси дорогі.
та мама яка тримає без підгузників не тому що дорогі, а свідомо, добре знає коли дитина какає і коли пісяє і тримає над горщиком коли треба
заглиблюватися в цю тему не буду, бо Борис не витримає такого знущання :mocking:
мені було не лінь готувати парові котлетки рибні, ну, і що, - є золота середина, прийде час й бейба буде істи від загального столу.
на загальному столі теж має бути здорове харчування, хіба ні?
я вже зрозуміла що наявність дитини це шанс для батьків змінитися в кращу сторону :)
хоча якраз сьогодні я собі рибу смажила, а малому трошки зварила - не думаю що то проблема, хоча в нас педприкорм :mocking:
і тому є буклетики в американських жіночих консультаціях, - скільки немовляток було придушено їхніми ж власними мамцями.
а є буклетики скільки дітей померло в окремому ліжечку? отожбо...
взагалі мама коло дитини спить дуже чутко (забула укр слово :blush:)
і чує кожен порух незалежно від того де спить дитина
пам’ятаєте: "вона чує з тої хати як дитина дише"
інстинкти, Мавко, інстинкти... навіть Шевченко знав, що то таке
зрештою є певні правила спання з дитиною, їх треба знати і все
не уявляю, як можна виспатись, коли поряд сопе маленький носик
а коли сопе великий? чоловічий? :mocking:
до всього звикається, я останнім часом добре сплю, певно тому що менше по ночах сиджу на форумі, а дитина мені не заважає :pardon:
зрештою є певні правила спання з дитиною, їх треба знати і все
одне з них, - негігієнічно. це кажуть американці, які пускають тата без стерилізованого халатику і в брудних черевиках обрізати пуповину.
узагальнюючи й закінчуючи саме цей топік оффтопу, додам, що семеро дітей в одній родині будуть мати різні мухи й мама отримає семикратний досвід виховання. щось буде й спільне. в мене були дні, коли бейба засинала в річному віці сама в ліжечку, а бували дні, коли стоячи біля плити треба було тримати ту бейбу однією рукою - хотіла постійного товариства.
та мама яка тримає без підгузників не тому що дорогі, а свідомо, добре знає коли дитина какає і коли пісяє і тримає над горщиком коли треба
заглиблюватися в цю тему не буду, бо Борис не витримає такого знущання
отож, - згадаєте ці слова обов"язково :) в свій час. це були й мої слова колись, та знаю, чим обернулося.
скажемо так, закінчуючи, бо це стосується усіх аспектів життя : "ніколи не кажи "ніколи" категоричним тоном. і ніколи не кажи "завжди"".
:) привіт!
одне з них, - негігієнічно.
не можу втриматися: :))):))):)))
п.с. але нехай буде гречка :)
встати й подати скляночку води - не важко.
але грудній дитині - шкідливо.
цілісність та гармонійність є в більшості дітей, вихованих з любов"ю та повагою. повагу можна висловити розмовляючи з дитиною, коли очі на одному рівні. наприклад, кожен раз присідати навколішки, коли бейба намагається про шось розповісти важливе.
все дуже гарно і правильно. але закладається воно з народження. і закладається якраз через контакт з мамою. інакше це вже просто виправлення ситуації. корінь багатьох хворіб в старшому віці теж там само закладається. То дуже багато можна говорити, і не на форумі. надто багато аспектів, про це є багато літератури, матеріалів в інтернеті. На перший погляд справді виглядає дико і нелогічно. Але лише на перший погляд. І я по доброму заздрю тим мамам, котрим вистарчило інтуіції самим до цього прийти ще з ершою дитиною. Здебільшого, до цього приходять вже в процесі "роботи над помилками".
я знаю таку маму, - бо памперси дорогі.
вберіть памперс для дорослих і походіть в ньому кілька годин, не забуваючи туди час від часу пісяти.
а є буклетики скільки дітей померло в окремому ліжечку?
Синдром раптової дитячої смерті називається (про голівку між штахетами казати не будемо)
десь бачила статистику, що жодного випадку СРДС при СС не зафіксовано. але посилання не маю.
одне з них, - негігієнічно. .
а народжувати було гігієнічно?
Boris_Kiev
26.10.2008, 16:35
http://img372.imageshack.us/img372/5872/chitkr9.gif
Що таке, Читателю ?
Винесений з підприємства рулон порвався перед відповідальним побаченням ?
Чи партія рулонів промокла і братки прийшли з"ясовувати стосунки ?
Ну буває...
Жаль, у меня вирус фотошоп съел. А то б я такого понарисовывала... надіслати портабл-версію?
Бойцовая Рыбка
01.11.2008, 08:03
надіслати портабл-версію?
Да!!!!!!!!!!!!!!!!!!
levandivka
01.11.2008, 08:31
Цитата: Допис від пупер Переглянути допис надіслати портабл-версію? Да!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ну фсьо! Гаплик форумній галереї...
Да!!!!!!!!!!!!!!!!!! надіслав...
Бойцовая Рыбка
01.11.2008, 12:21
Ну фсьо! Гаплик форумній галереї...
А чего это вы испугались?:ninja:
Boris_Kiev
01.11.2008, 13:14
Люди, допоможіть моїй дружині розв"язати кросворд:
5. Відомий російський співак, танцюрист ... <перша літера М >
7. Чоловік нетрадиційної статевої орієнтації.
http://img407.imageshack.us/img407/1171/crosssp2.gif
Дякую.
levandivka
01.11.2008, 13:19
танцюрист ... <перша літера М > 7. Чоловік нетрадиційної статевої орієнтації.
Та ж Ваш улюбленець Моісєєв...
чего это вы испугались?
Що Ваші дописи знову стануть порожніми (без картинок з Вашої галереї), бо Ви їх знову викидатимете. Вже з пів сотні ТАКих дописів поприбивав.
Бойцовая Рыбка
01.11.2008, 13:44
Що Ваші дописи знову стануть порожніми (без картинок з Вашої галереї), бо Ви їх знову викидатимете. Вже з пів сотні ТАКих дописів поприбивав.
Не бойтесь. Всё сделаю правильно. Есть, товарищ модератор!:tanksmile:
Степаныч
01.11.2008, 13:52
Та ж Ваш улюбленець Моісєєв... Ну і "ГЕЙ" по вертикалі!:)
Boris_Kiev
01.11.2008, 14:10
Ну і "ГЕЙ" по вертикалі!:)А мені здавалося, що слово-відповідь має 8 літер.
Ну можна 7. :)
Дивно, чому ці слова так згрупували в одному кросворді ?
levandivka
01.11.2008, 14:27
чому ці слова так згрупували в одному кросворді ?
Бо кросворд робили для "Спід-Інфо"
Samojlovu4
02.11.2008, 23:35
Економічна криза?! Є речі важливіші.
Історія Міхаеля Гірте, яка зворушила в ці дні Тевтонію. Короткий зміст: три роки тому він пережив важку аварію на вантажівці, 2 місяці в комі. Інвалід, не має змоги працювати. Прийшов на програму Дітера Боліна "Суперталант", виконав РІЧ. В останні дні - суперзірка.
Дивитись до кінця.
http://de.youtube.com/watch?v=ohxiMbP8cKw&feature=related
Хм.
Модератору не понравилось.
Прошу прощения.
Позвольте исправиться?
Дедушка - некчемный старик.
Внучка - прогрессивная молодая девушка.
Деду здоровья УЖЕ не надо.
Пусть процветает ТОЛЬКО внучка!!!
Теперь ПРАВИЛЬНО, Пани Лиля?
Йой,Полковнику,і чого Ви такий злий???Нє,щоб помилуватися фотками "нєкоторих":blush::blush::blush::blush:
Бойцовая Рыбка
08.11.2008, 07:11
Хм.
Прошу прощения.
Позвольте исправиться?
Мой вам совет: не обзывайте людей, которых не знаете.
Полковник
08.11.2008, 17:51
Хм.
Прошу прощения.
Позвольте исправиться?
Ребята, модераторы!
Зачем ТАК подставляете?
Где мой первый пост, на который ЭТОТ был ответом.
НЕКРАСИВО,
Если УБРАЛИ ТОТ,
то ЗАЧЕМ оставили ЭТОТ??????
Называется ПРОВОКАЦИЕЙ!
ИМХО
levandivka
08.11.2008, 18:10
Где мой первый пост, на который ЭТОТ был ответом.
Як, де? Викинутий:
Цей допис видалив levandivka (http://forum.lvivport.com/member.php?u=34). Причина: спят усталиє ігрушкі...
"Етот"?
Кокий "етот"?
А-а-а...
Вперше бачу.
Вторий не мусово було постити.
Наспівуючи:
А наутро я встал —
Мне как давай сообщать,
Что хозяйку ругал,
Всех хотел застращать,
Что будто голым скакал,
И будто песни орал,
А отец, говорил,
У меня — генерал!
А потом рвал рубаху и бил себя в грудь,
Говорил, будто все меня продали,
И гостям, говорят, не давал продыхнуть —
Всё донимал их блатными аккордами.
Бойцовая Рыбка
08.11.2008, 18:11
А что было в первом посте?
levandivka
08.11.2008, 18:17
Йой,Полковнику,і чого Ви такий злий???
Нє!
навпаки! радісний! День ВОСРу... :mocking:
і... п'ятниця..?
Полковник
08.11.2008, 18:52
А что было в первом посте?
В первом посте я выражал искреннее восхищение Вашим Дедушкой - Ветераном.
Желал ему крепкого здоровья.
Однако, выразил ОПРЕДЕЛЕННЫЕ сомнения по Вашему поводу, имея в виду, что вы достаточно избалована.
За ЭТО мне влепили горчичник.
Я переиначил пост НАОБОРОТ.
Полковник
08.11.2008, 18:55
"Етот"? Кокий "етот"? А-а-а... Вперше бачу. Вторий не мусово було постити.
Хех!
А я знал, что Октябрьские праздники Вы не пропустите...
Т.Е. обязательно ПРОПУСТИТЕ по поводу Октябрьского Праздника.
Прав оказался.
Бойцовая Рыбка
08.11.2008, 18:56
В первом посте я выражал искреннее восхищение Вашим Дедушкой - Ветераном.
Желал ему крепкого здоровья.
Мой дедушка не ветеран.
Однако, выразил ОПРЕДЕЛЕННЫЕ сомнения по Вашему поводу, имея в виду, что вы достаточно избалована.
Вы о чём?!
Полковник
08.11.2008, 19:00
Мой дедушка не ветеран.
Т.е. всю жизнь не трудился?
Был безработным бездельником?
Тунеядцем?
ОЧЕНЬ СОМНЕВАЮСЬ!
Вы очём?!
О вашей избалованости.
И больше ни о чём (пишется раздельно)!
levandivka
08.11.2008, 19:09
Т.Е. обязательно ПРОПУСТИТЕ по поводу
Ні! Вчора навіть пива не пив! http://www.kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_63A.gif
Бойцовая Рыбка
08.11.2008, 19:11
Полковник, смотрите-ка в свою тарелку.
Полковник
08.11.2008, 20:12
Полковник, смотрите-ка в свою тарелку.
СМОТРЮ!
"В этот день бог послал Полковнику на обед бутылку зубровки, домашние грибки, форшмак из селёдки, украинский борщ с мясом первого сорта, курицу с рисом и компот из сушёных яблок" :lol:
Бойцовая Рыбка
08.11.2008, 20:26
Приятного Вам аппетита!
Полковник
08.11.2008, 20:38
Приятного Вам аппетита!
Откуда приведённая мною цитатка, Паненька?
Бойцовая Рыбка
08.11.2008, 20:42
Какая ещё цитатка?
Полковник
08.11.2008, 20:44
Какая ещё цитатка?
В этот день бог послал Полковнику на обед бутылку зубровки, домашние грибки, форшмак из селёдки, украинский борщ с мясом первого сорта, курицу с рисом и компот из сушёных яблок"
Бойцовая Рыбка
08.11.2008, 20:50
Не знаю, откуда.
Полковник
08.11.2008, 20:50
Более вопросов не имею!
levandivka
08.11.2008, 21:06
Более вопросов не имею!
І то тре було стільки мусолити? :pardon:
Школа - не вчить, а більше нІкому...
Бойцовая Рыбка
08.11.2008, 21:10
В школе всякие цитатки напямять не учат.
levandivka
08.11.2008, 21:14
В школе всякие цитатки напямять не учат.
Та і не мусово. достатньо навчитися думати, читати, гуглити (якщо з пам'яттю трудно).:pardon:
Бойцовая Рыбка
08.11.2008, 21:17
О чём мы вообще спорим?
levandivka
08.11.2008, 21:33
спорим?
Ми?
Сперечаємося?
-Вам здалося.:hi:
Бойцовая Рыбка
08.11.2008, 21:35
+1 Заметили, какой смайл мой любимый. Это для меня символ Львова.
levandivka
08.11.2008, 21:38
Заметили, какой смайл мой любимый.
А кокий?.. цей: http://www.kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_48.gif?
Бойцовая Рыбка
08.11.2008, 21:40
Это ваш любимый. А мой любимый культурный:hi:
levandivka
08.11.2008, 21:42
мой любимый культурный:hi:
Попросіть його, хай більше читає. Класиків, а не анекдоти...
Бойцовая Рыбка
08.11.2008, 21:44
А вы что, не любите анекдоты?
Классиков мне некогда читать - как-ни-как по 300-500 страниц.
levandivka
08.11.2008, 21:55
А вы что, не любите анекдоты?
Классиков мне некогда читать - как-ни-как по 300-500 страниц.
-Дуже люблю...
Особливо, про чукчу, которого вступному на екзамені (журналістика) питають:
-Герцена читали?
-Нет, не читала, аднака.
-Ильфа и Петрова читали?
-Нет, не читала, аднака.
-А как же Вы в газете сможете работать?!
-Чукча - не читатель, Чукча - писатель, аднака...
Бойцовая Рыбка
08.11.2008, 21:58
Я не писатель. Я скорее критик.
levandivka
08.11.2008, 22:12
Я скорее критик.
З буквами не помилилися?
Критик повинен мати знання предмету, хоч грамульку...
Полковник
08.11.2008, 22:41
Я не писатель. Я скорее критик.
Думаю, что если Вы захотите поработать в ЛГ, то Вас СРАЗУ возьмут на работу.
И зарплату весьма не хилую дадут.
Там очень много КРИТИКОВ работает.
Фахивцы своего дела.
П.С. Слово "скорее" в Вашем дописе не вводное слово?
levandivka
08.11.2008, 22:49
СРАЗУ возьмут на работу.
Нє, спочатку мусять навчити Гуглити.
Бойцовая Рыбка
09.11.2008, 07:18
З буквами не помилилися?
Критик повинен мати знання предмету, хоч грамульку...
Я критикую только то, что знаю.
Думаю, что если Вы захотите поработать в ЛГ, то Вас СРАЗУ возьмут на работу.
И зарплату весьма не хилую дадут.
Там очень много КРИТИКОВ работает.
Фахивцы своего дела.
П.С. Слово "скорее" в Вашем дописе не вводное слово?
Вообще-то я будущий экономист. На ЛГ я не пойду.
levandivka
09.11.2008, 07:37
мне некогда читатькритикую только то, что знаю.
ТАК і запишемо: "Нафантазувала собі...":girl_tender:
Бойцовая Рыбка
09.11.2008, 08:08
Я классику ещё в школе читала. Чтобы что-то знать, не обязательно читать классику.
П.С. Левандивка, а чего вы вообще ко мне пристали?
levandivka
09.11.2008, 08:28
а чего вы вообще ко мне пристали?
Як би то Вам пояснити...?
Ви, коли бачите жінку, яка йде із зачепившеюся спідницею (і не бачить, що голою дупою світить) - Ви що зробите?
невже не підійдете, і не підкажете?
Ну хтось мусить пояснити, що варто вчитися, читати, шукати, знаходити...
Щоб не соромно було...
Бойцовая Рыбка
09.11.2008, 08:48
Ну, конечно, я женщине скажу. Поймите, я люблю читать. Недавно Гарри Поттера читала. Но времени в обрез.
Полковник
09.11.2008, 11:34
Недавно Гарри Поттера читала. Но времени в обрез.
Девушка - ПРОСТО прелесть....
Полковнику, це у вас інтуїція, чи просто чуйка підказує ?:scratch_one-s_head:
levandivka
09.11.2008, 11:44
це у вас інтуїція, чи просто чуйка підказує ?
Літературний досвід!
Хо-хо... (с)
Нє?
Бойцовая Рыбка
09.11.2008, 13:56
При чём Гарри Поттер к прелести?
Степаныч
09.11.2008, 14:08
]Чтобы что-то знать, не обязательно читать классику.
Недавно Гарри Поттера читала.
При чём Гарри Поттер к прелести? :lol::lol::lol:А нашему Полковнику нравятся блондинки!!!;)
Бойцовая Рыбка!
Эти джентльмены стебаютсИ! По-доброму.;)
levandivka
09.11.2008, 14:12
джентльмены стебаютсИ! По-доброму.
І без матєрщини... ;)
Бойцовая Рыбка
09.11.2008, 14:21
Ну, хоть за это спасибо.
Недавно Гарри Поттера читала. Но времени в обрез.
+1 за піднятий настрій посеред робочого дня :D
levandivka
10.11.2008, 14:30
за піднятий настрій
А я взагалі вчора з-під столу не вилізав...
Цілий день з ноутом під столом.
Бойцовая Рыбка
10.11.2008, 14:33
А я взагалі вчора з-під столу не вилізав...
Интересно, наверное, под столом было? Девушка, видите ли, дура - Гарри Поттера читает.
levandivka
10.11.2008, 14:39
Девушка, видите ли, дура - Гарри Поттера читает.
Ну...
Я ТАКого не писав.:hi:
Навпаки, радив читати БІЛЬШЕ.
Та й орієнтир на рибку - цілком не злий...
Бойцовая Рыбка
10.11.2008, 14:46
Я вас предупреждаю: надо мной лучше не издеваться. Я оооочень злопамятная в этом деле. Пожалеете.
Я вас предупреждаю: надо мной лучше не издеваться. Я оооочень злопамятная в этом деле. Пожалеете.
ліпше заспівайте шось...
Бойцовая Рыбка
11.11.2008, 06:42
Дядя Рома! Ну не умею я петь, хоть вы меня убейте...
Дядя Рома! Ну не умею я петь, хоть вы меня убейте...
Е-е-е...ви обережно з висловами...Дядя Рома носить з собою сокирку :lol:
P.S.: Я забула що ви може не в курсі справи... http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=351585&postcount=70
Дядя Рома носить з собою сокирку
Та тож він у лісі дрова рубає..кажуть зима лютою буде:))
"Дядя Рома" нагадує мультик про моряка і папугу.."Ррроома..":biggrin:
Легенди про Ромка вже складали... http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=355035&postcount=80
Тепер ще й погодні прикмети...
Та тож він у лісі дрова рубає..кажуть зима лютою буде
Ромку... популярность растьоть...
Уявила..весь в чорному..з сокирою...бррр:girl_haha:
Бойцовая Рыбка
11.11.2008, 13:48
Да что вы опять Рому смущаете? Я бы на этих мерзких собак не с топором - с бензопилой ходила.
андрей-25
11.11.2008, 14:35
Разве такая красивая рыбка может быть злой:smile:
http://forum.lvivport.com/imagehosting/2008/11/11/420849197a7d3ff3b.jpg (http://forum.lvivport.com/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=311)
http://forum.lvivport.com/imagehosting/2008/11/11/420849197bf72c9b3.jpg (http://forum.lvivport.com/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=312)
Betta splendens - Бойцовая рыбка:smile:
Бойцовая Рыбка
11.11.2008, 14:43
Ну, злой может быть даже божья коровка. Я не злая. Я не люблю, когда из меня делают дуру.
Да что вы опять Рому смущаете? Я бы на этих мерзких собак не с топором - с бензопилой ходила.
Та я..не на собак...
То Божі тварі...
Отак...
хазяям показати...
Аби знали.
Помагає...
Бойцовая Рыбка
11.11.2008, 15:32
Да вы посмотрите на этих хозяев!
Что у мужика, что у его питбуля - морды одинаковые.
Это неспроста...
тут уважаемый Супермодератор levandivka привел интересный пример.
В развитие этого примера анекдот :
Лекция по этике. Профессор:
- Молодые люди, если вы увидели, что у девушки на ягодице нитка,
вы должны ей сказать об этом как можно тактичнее. Например:
"Девушка, у вас на плече нитка." Девушка глянет на плечо, потом
ниже - и увидит.
Студентка тянет руку вверх:
- Профессор, у вас на галстуке молния расстегнулась.
Да вы посмотрите на этих хозяев!
морды одинаковые.
Это неспроста...
гггг:biggrin:а у Миха коллі:biggrin:
Та тож він у лісі дрова рубає..кажуть зима лютою буде
Небуде..
Я останні дні без сокири ходжу..до лісу,звичайно...
Зато з ножом..
Уявила..весь в чорному..з сокирою...бррр:girl_haha:
А в якому?
В чорному...єстєсссно...
Я останні дні без сокири ходжу
Ясно..вже запаслися дровами
Зато з ножом..
РОбін Гуд?:biggrin:
Ясно..вже запаслися дровами
Сокира виключно для псів..гм господарів..
РОбін Гуд?
Ну,мало лі шо?:unknown:
Ножик..маленький...:greeting:
Samojlovu4
13.11.2008, 22:02
Шось нема нині двіжняку на ЛФ.
Піду мабуть на Посиденьки, дівок позачіпати...
во..
мені радят аватар поміняти...
на ...гм...оптимістичніший (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=407014&postcount=58)...
Liliyah Romanova
13.11.2008, 22:18
А я думаю, чого мене вчепився. :)))
мені радят аватар поміняти...
Не слухайте. У дитини манія змін всього підряд.
Ваш аватар зовсім не песимістичний! Я би сказала, що він філософський... :blush:
Ваш аватар зовсім не песимістичний! Я би сказала, що він філософський...
Гм...
той теж...філософський...
Liliyah Romanova
13.11.2008, 23:14
Гм...
той теж...філософський...
Якщо на ваш у хорошому настрої дивитися, то він ще й романтичний троха, а той - аж ніяк. :mocking:
Якщо на ваш у хорошому настрої дивитися, то він ще й романтичний троха, а той - аж ніяк.
Якийсь він свинський:))
MEFIS100
14.11.2008, 22:14
:drinks::hang1: я вечірку перед закриттям смутно памятаю, і чи не з Вами шановний Кобра, ми куштували чудово бурштинового напою усім відомого як коньяк))
Я плачу:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
MEFIS100
14.11.2008, 22:17
Я плачу:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
розумію що не з Вами...будєм іскать)))
Пан Леви..... перестаньте.:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::b iggrin:
Під столом.
MEFIS100
14.11.2008, 22:22
...Все, все перестав...:):lol::biggrin:
MEFIS100
14.11.2008, 22:26
Здогадався?
...а то...нік тебе видав)))
Я думав Ви скоріше докумекаєте.:crazyman:
А так: УСПІХІВ ВАМ, щастя, здоров'я.
І щоб ніяка зараза Вам не пхала палки в колеса.
MEFIS100
14.11.2008, 22:38
Я думав Ви скоріше докумекаєте.
А так: УСПІХІВ ВАМ, щастя, здоров'я.
І щоб ніяка зараза Вам не пхала палки в колеса.
Дзенькую дуже...заходьте на каву як будете в нашому краї)))
Наша присутність вам не заважає?
Наша присутність вам не заважає?
Ні в якому разі.
Нехай мене в баню відправлять. Всі завтра в бамбетль.
Буду в Львові, обов'язково зайду.
Samojlovu4
16.11.2008, 19:43
Економічна криза?! Є речі важливіші.
Історія Міхаеля Гірте, яка зворушила в ці дні Тевтонію. Короткий зміст: три роки тому він пережив важку аварію на вантажівці, 2 місяці в комі. Інвалід, не має змоги працювати. Прийшов на програму Дітера Боліна "Суперталант", виконав РІЧ. В останні дні - суперзірка.
Дивитись до кінця.
http://de.youtube.com/watch?v=ohxiMbP8cKw&feature=related
Міхаєль Гірте вийшов в фінал! Інвалід-дальнобойщик, що пролежав 2 місяці в комі після аварії, стає в Німеції дуже популярним і користується величезною підтримкою. Багато людей в футболках з його зображенням.
http://de.youtube.com/watch?v=lByyLmLNqXw
згадалася старе-е-езна добра гумореска Глазового про мову і язик (точніше язичних).
хто пам"ятає дослівно - нагадайте юній леді:smile:
Бойцовая Рыбка
17.11.2008, 18:29
А о чём там?
А о чём там?
ги :) відмінниця, а гуглом так і не навчилася користуватися :mocking:
Ірено, ви про цю гумореску? :
Кухлик
Павло Глазовий
Дід приїхав із села,
ходить по столиці.
Має гроші — не мина
жодної крамниці.
Попросив він: — Покажіть
кухлик той, що з краю. —
Продавщиця: — Что? Чево?
Я нє понімаю.
— Кухлик, люба, покажіть,
той, що збоку смужка.
— Да какой же кухлік здєсь,
єслі ето кружка.
Дід у руки кухлик взяв
і нахмурив брови:
— На Вкраїні живете
й не знаєте мови.
Продавщиця теж була
гостра та бідова.
— У мєня єсть свой язик,
ні к чему мнє мова.
І сказав їй мудрий дід:
— Цим пишатися не слід,
Бо якраз така біда в моєї корови:
Має, бідна, язика і не знає мови.
Ірено, ви про цю гумореску? :
О! Вона!:smile:
дякую.
Бойцовая Рыбка
17.11.2008, 20:41
Я эту юмореску знаю. Может, она к Левченко или Витренко относится. А ко мне нет. Молчите, если не знакомы с моим уровнем знаний. Если человек пишет по-русски, это не значит, что он не знает украинский. Я, может, знаю его лучше вас.
Молчите, если не знакомы с моим уровнем знаний.
Уууу який наказовий тон...
Молчите, если не знакомы с моим уровнем знаний. Если человек пишет по-русски, это не значит, что он не знает украинский. Я, может, знаю его лучше вас.
Рибко, а Ви чули , що скромність прикрашає людину?
І не Я-кайте
Бойцовая Рыбка
17.11.2008, 20:59
Послушайте. Зачем вы судите о человеке, даже не зная, что он сдал ВНО по украинскому на 199,5 баллов. В году по украинскому имел 11. В итоге говорите, что он ничего не знает и ещё и над ним насмехаетесь.
Бойцовая Рыбка
17.11.2008, 21:03
Рибко, а Ви чули , що скромність прикрашає людину?
І не Я-кайте
Я не люблю, когда ко всему прикапываются и насмехаются. А эту юмореску покажите кому-то другому. Не унижайте других. Тем более тех, кого в глаза не видели (это я не про вас, Алиас).
Послушайте. Зачем вы судите о человеке, даже не зная, что он сдал ВНО по украинскому на 199,5 баллов. В году по украинскому имел 11. В итоге говорите, что он ничего не знает и ещё и над ним насмехаетесь.
Люди в житті оцінюються далеко не по шкільній бальній системі...
Я не люблю, когда ко всему прикапываются и насмехаются.
У Львові завжди приколювались якщо хтось давав повід-такий там стиль-є тільки один спосіб-не давати підстав для приколювання
Бойцовая Рыбка
17.11.2008, 21:10
У Львові завжди приколювались якщо хтось давав повід-такий там стиль-є тільки один спосіб-не давати підстав для приколювання
Плохая черта. Очень плохая.
А какой этот единственный способ?
Бойцовая Рыбка
17.11.2008, 21:12
Объясните конкретно с цитатой: по чём вы оценили меня.
А какой этот единственный способ?
Знов скажете придираюсь... Читайте уважно...
не давати підстав для приколювання
Раджу вам прислухатися до Кофі..Я вам як вчитель кажу - знання в оцінках не вимірюються. Можна мати низькі оцінки і бути високоерудуваною і успішною людиною(приклад багатьох успішних людей це доводить - чимало з них мали проблеми з навчанням),а можна мати високі оцінки і поверхневі знання(це вас не стосується,я вас не вчила,тому й оцінювати не беруся)..а є ще одна дуууже гарна приказка - вік живи,вік учись..
Рибко, перестаньте випинати своє Я на кожному повороті - і буде вам щастя :)Вихованням ви аж ніяк не дотягуєте до відмінниці та розумниці. Якщо у вас проблеми із почуттям гумору - хто ж вам лікар?
Образне мислення вам відоме? Якщо так, то чому ж тоді ви усі слова сприймаєте буквально?.. З теперішньою 12-бальною системою ви б мали бути знайомі з таким мисленням (тільки з таким підходом ставлять 12 Б), а ви тут розвели не знати що :unknown:
Бойцовая Рыбка
17.11.2008, 21:33
А вы перестаньте издеваться и подсмеиваться на каждом углу.
Всё началось с того, что я неправильно, по-вашему, поняла слова дяди Ромы.
Бойцовая Рыбка
17.11.2008, 21:36
Знов скажете придираюсь... Читайте уважно...
Да я уже не знаю, как вам угодить. Над всем прикалываетесь.
Ви так думаєте?
Ех,Рибко..то ще не знущання..то ви в своєму житті знущань не бачили..Та форумляни до вас по-доброму ставляться і по-доброму підколюють,а ви то сприймаєте як всесвітню трагедію!та сприймайте то з гумором!!!чи проблеми з почуттям гумору???я думаю,за стільки часу на ЛФ вже можна було до того звикнути...
А нащо вгоджувати?
Всьо ок.
Блін,забув.чи у Львові...чайхана є..
по-перше, усе почалося значно раніше - коли ви на кожному кроці обхаювали каву :crazyman: Знаєте.. от мені цікаво... Коли ви приходите в гості і вам за столом пропонують холодець (припустімо, ви його терпіти не можете) - ви як реагуєте? Кажете "Дякую, я не буду" чи "Дякую, я сама впораюсь" чи кажете "Фу!!! Що за помиї ви мені пропонуєте??? Це ж гидота рідкісна!!!" ???? Перший варіант - для вихованої людини, другий - ваш (відносно кави)... Навчіться поважати людей, перестаньте Я-кати, підправте своє почуття гумору - може й будуть з вас люди ;)
Mavpysuk
17.11.2008, 21:41
Рибко, будьте попростіші і люди до Вас потягнуться...А догоджувати тут нікому не потрібно....
я думаю,за стільки часу на ЛФ вже можна було до того звикнути...
Рибка ще мало часу на ЛФ провела, щоб зрозуміти і навчитися себе правильно поводитись.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008