Показати повну версію : ОФФтоп
Сторінки :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
Ну, танцювати не буду, але тішитися точно.
ми знаємо - коліно.
І місто файне.
як кому....
Люди файні.
так, є файні люди.......
вітаю сам себе, що знову приперся на ЛФ....Вітаю з приходом.
Вітаю з приходом.
"приходом"?...... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
приходом
шо "плохой пріход" ? :) (я правильно розумію то про наркоту говорять?)
/yDr/uHr/iD07vDz7Ov/7Swg4CDq7uPuIO3lIOv+4ev+
IC0tIOnks/L8IO3g9fPpIS4uICjx/+
Lo9ywg7/Do4rPyLCDk8PPm5S4uLi
Dy6CDnIOrg8uXj7vCzvyDv5fD46PUuLi4gOikp
А кто такой сявич?
Boris_Kiev
23.02.2008, 02:26
Відповідь: Вiтаю з 23 лютого!!!!!
Гілко закрито, якби хтось хотів приєднатися до привітань, пишіть у ПП, щось придумаю.
Уважаем_ая__ товарищ __Романова Л.__
Поздравляем Вас с Днём Советской Армии и Военно-Морского Флота !
Приглашаем Вас на праздничній концерт в Дом Офицеров.
:moskali: :moskali: :moskali: :moskali: :moskali: :moskali: :moskali: :moskali: :moskali: :moskali: :moskali: :moskali:
ТАК, НЄ ?
Liliyah Romanova
23.02.2008, 02:33
Борисе, некультурними там були без винятку всі. І не треба кричати, що Полковник такий поганий. Ще невідомо, хто від кого набрався.
От чесно вам скажу, що я би воліла до Москви поїхати, аніж на "львівську клюмбу" піти.
воліла до Москви поїхати, аніж на "львівську клюмбу"
ліль, подумай ще раз....
Liliyah Romanova
23.02.2008, 03:44
ліль, подумай ще раз....
Я це сказала цілком продумано.
львівська клюмба -- все таки наша... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
а до мазгви виїхати -- найпростіше....
Liliyah Romanova
23.02.2008, 04:03
львівська клюмба -- все таки наша...
Нє, то, що смердить треба у відповідне місце спускати.
А москвичів занйомих маю багато, всі дуже хороші люди. Я не писала про московську клюмбу, а про Москву загально. :)
А москвичів занйомих маю багато, всі дуже хороші люди. Я не писала про московську клюмбу, а про Москву загально.
кому як...
я клюмбу розцінюю як щось своє, львівське...
львівський кольорит..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Liliyah Romanova
23.02.2008, 04:34
львівський кольорит.....
Як думаєш, як довго він ще проживе, той кольорит?
клюмба вічна......
А кто такой сявич?
я :cowboy: , щось не так?
А Ви особисто до якої категорії себе відносите: першої чи другої? :)
А Ви особисто до якої категорії себе відносите: першої чи другої?
ну, гаразд........
я поправив....
швидко здогадалися... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
респект за "смєкалку": лілі, пану олдману і сявичу.....
швидко здогадалися...
От з Борисом буде важче:ninja:
Boris_Kiev
23.02.2008, 18:15
От з Борисом буде важче:ninja:Важче ЩО ? У школі я нібито ані з Пупером, ані з Форестом не бився :)
Коли були шкільні бійки у прохідному дворі, довелося битися з:
1. Директором заводу (він мене побив)
2. Чиновиком райради (я його побив)
3. Ізраїльським слюсарем (я його побив)
4. Відомим актором (нічия)
:) :) :) :)
Boris_Kiev
23.02.2008, 19:25
ше й замполіта нравоучєнія!
Олюнечко ! Полковник і є ЗАМПОЛІТ ! http://img253.imageshack.us/img253/1316/laughdogfj4.gif
Важче ЩО ?
Важче з розкодуванням Вашого підпису :)
Boris_Kiev
23.02.2008, 20:57
Важче з розкодуванням Вашого підпису :)
Нажаль, не вистачило терпіння переставити літери справа наліво (бо копіпейст з Івриту змінює напрямок).
А так - переклад одного шлягера 30-х років: "Широка страна моя родная" :) Поставив з нагоди 23 лютого :)
Мабуть на 8 березня поставлю "Мурку" :)
http://shaul.tryam.com/translations-hebrew/shirokastrana/
От чесно вам скажу, що я би воліла до Москви поїхати, аніж на "львівську клюмбу" піти.
Лілю,а в Масквє "базарить" треба вміти...:bazar:
:radist: :radist: :radist: аа в мене перша філіжаночка з"явилася!!!:radist: :radist: :radist:
Liliyah Romanova
24.02.2008, 06:08
Лілю,а в Масквє "базарить" треба вміти...
Думаєте, що там більше рагульні ніж у Львові? ;)
Ні не жарт, лишіть літеру Ґ будьласка в спокої, тільки задля мене.
може мені ще щось лишити, а не тільки літеру?..
Додано через 2 хвилини
може мені ще щось лишити, а не тільки літеру?..
Нє, не треба. :)
Наперед щиро кланяюсь і дякую, також обіцяю Вам посприяти в отриманні звання в Мальтійскому Ордені і в Ордені Св.Лазаря. :)
Думаєте, що там більше рагульні ніж у Львові?
рагульня -- це суто львівське явище.....
у мазгві своїх проблем достатньо.....
наприклад "хачікі", "чуркі", "хахли" і на противагу ним (вже проблема) -- скінхеди.....
Наперед щиро кланяюсь і дякую також обіцяю Вам посприяти в отриманні звання в Мальтійскому Ордені і в Ордені Св.Лазаря.
ліпше в масони мене запишіть...
в лицарі-тамплієри.....
Liliyah Romanova
24.02.2008, 06:41
Вороне, оффтоп, але: кіко нині градусів? ;)
Додано через 39 секунд
в лицарі-тамплієри.....
Думаєш, приймуть? ;) :p
(угу, змія;))
Думаєш, приймуть?
візьмуть......
я трохи повпираюся, але не сильно, щоб руку не відірвали, коли тягти будуть.....
в лицарі-тамплієри.....
Ніби Мальтійський орден немає відношення до св. Лазаря і Темпларс. "-" в історію Пупер.
А от в Масони я вас не прийму ні защо. Скільки би Ви не впиралися...
Таких ми не приймаєм. Я від 16 працював масоном. ;)
Вороне, оффтоп, але: кіко нині градусів?
Ніц, але Вас з Пупером без "ґрадуса" не "розбереш"...
Liliyah Romanova
24.02.2008, 07:07
Та то так, розборки. явже потерла. :)
Ніби Мальтійський орден немає відношення до св. Лазаря і Темпларс. "-" в історію Пупер.
А от в Масони я вас не прийму ні защо. Скільки би Ви не впиралися...
Таких ми не приймаєм. Я від 16 працював масоном.
а хто сказав, що має?...
мінус вам за уважність.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
мальтійський орден -- з білочервоними хрестами, це "госпітальєри".....
доки їх наполеоне буонапарте не прогнав з мальти (а переїхали вони до росії, під крильце павла першого; до речі він став керівником цього ордену, що тягне за собою певні юридичні проблеми, адже він православний володар .... ой, вибачте... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif)....
масони -- ги, а нащо воно мені насправді?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
тамплієри?...
ну, нова організація з "понтами", які не виправдовуються....
мають певний стосунок до "вільних камнярів"....
це ви про звичайний градус, чи вже про масонський?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Ну хто був холуєм ним завжди лишиться... :)
Samojlovu4
24.02.2008, 07:58
А москвичів занйомих маю багато, всі дуже хороші люди. Я не писала про московську клюмбу, а про Москву загально.
Це був удар нижче пояса...
Ех, українці, українці...
Liliyah Romanova
24.02.2008, 16:48
Це був удар нижче пояса...
Я вже давно казала, що я поважаю патрійотів, але не терплю наційоналістів. Чому? Бо там тільки емоції і ні краплі розуму. Як на мене, то цими людьми керує біль, образа... Крім того, вони лише язиками мелять, але нічого не роблять.
А щодо українців, то чи мені вам розказувати, що за кордоном дуже зрідка можна зустріти українця хорошого, розумного (от я завжди радію, коли мені таке вдається), але більшість випадків, на жаль, підтверджують, що українець-українцеві вовк.
Я вже писала про те, яке в мене виховання було. Думаю, то наслідки. :)
І на політику я не заходжу із тієї причини, що мене нервують обидва табори. Дуже мало людей не плюють слиною при дискусії.
Степаныч
24.02.2008, 16:55
Ворон сьогодні встав зранку не тієї ноги!:ninja: Усю карму мені познімав!:(
Liliyah Romanova
24.02.2008, 17:08
Ворон багато кому познімав.
А я от тішуся. Відірвалася людина собі, побавилася. ЧИ ж вам шкода трохи для ближнього? ;) Мені не шкода. :)
Я вже давно казала, що я поважаю патрійотів, але не терплю наційоналістів. Чому? Бо там тільки емоції і ні краплі розуму. Як на мене, то цими людьми керує біль, образа... Крім того, вони лише язиками мелять, але нічого не роблять.
Не був би таким категоричним.
Наприклад у мене це позиція і світогляд.
Але тих,хто меле язиками на клюмбі дійсно не люблю...
Liliyah Romanova
24.02.2008, 17:23
Але тих,хто меле язиками на клюмбі дійсно не люблю...
Я ж про них і говорила.
А Самойловичеві це удар нижче пояса. :)
:eek: :)
На мою думку, просто патріоти пасивні (й часом тільки пашталакають про свій патріотизм) , а націоналісти - патріоти активні.
ось і словники пишуть : "Націоналізм — світоглядний принцип, найбільшою мірою притаманний передовим представникам народу, що виборює своє право на розбудову власної держави, тобто прагне перетворитись на націю."
На мою думку, просто патріоти пасивні (й часом тільки пашталакають про свій патріотизм) , а націоналісти - патріоти активні.
Якесь наївне і вульгарне визначення.
Патріот - людина,яка усвідомлює себе невід’ємною частиною нації.Незалежно від місця роботи,проживання,перебування.
популістська думка Ваша, дуже вузька.. Обміняємось реверансами ? ;) :) )
патріоти - пасивно усвідомлюють себе невід"ємною частиною нації.
тут, на мою думку, дуже тонка межа, але суттєва.
та й ну, пан ромко....
досить чітке і правильне визначення....
є клюмба, яка чеше язиками.....
є інтеліГГГенція, яка робить те саме на кухні за пляшкою горівки...
а є молоді люди, яких часто обманюють, але вони ЩОСЬ роблять.....
популістська думка Ваша, дуже вузька.. Обміняємось реверансами ?
Навпаки.Дуже широка.І щось в мені таке велить
збіліти в гнів до сотого коліна!
І щось в мені таке болить,
що це і є, напевно, Україна.
Популізм,але як добре відображає суть.
та й ну, пан ромко....
досить чітке і правильне визначення....
є клюмба, яка чеше язиками.....
є інтеліГГГенція, яка робить те саме на кухні за пляшкою горівки...
а є молоді люди, яких часто обманюють, але вони ЩОСЬ роблять.....
Для прикладу - поляк - він і в Африці поляк.І є патріотом.Нехай,навіть працює в Березі Слонової кості.
Але,якщо Ви вважаєте,що націоналіст - це лише той,хто має "корочки" КУНу,УНА-УНСО і ходить на партійні збори,то глибоко помиляєтесь.
я ось Вам свіженький приклад наведу, а Ви самі судіть.
кілька годин тому повернулась з гірськолижного курорту, де збирались українські пластуни, великі й малі. Раз в рік вони там рентують величезне приміщення для сходин. ось вже на підйомнику з самого ранку в тишині лунає українська пісня... на весь ліс. крісла поволі рухаються, американці оглядаються, - де співають такими злагодженими голосами ? один куплет - хлопці, один - дівчата.. поряд зі мною американці питають один одного - що це, якою мовою? кажу - українською. А сама себе питаю, скільки праці батьки вклали в тих дітей третього-четвертого покоління , яким зараз по 20 років й котрі розмовляють чудовою українською? Вони, живучи досить скромно!, родинами передають тисячі на рахунки дитячих будинків східної України, матеріально підтримують Могилянку й Остроженку, купують книги, компи, передають школам, відсилають своїх дітей на літо на Україну в табори й на роботу!!! в тих будинках сиріт. на державному рівні створили лоббі українсько-американське у Вашингтоні й просто "вибивають" мільйони для всяких українських програм .
А ви, пане Ромко ? Чимось таким могли б похвалитись, хоч це й нескромно, я розумію...:)
вловлюєте різницю між патріотизмом й націоналізмом.
КУНу,УНА-УНСО
унсо не існує (давно)....
кун?...
дуже хороші та змістовні в них сайти.....
багато почерпнув з їх сайтів.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
А ви, пане Ромко ? Чимось таким могли б похвалитись, хоч це й нескромно, я розумію...
Я належав до тої молоді,яка у 80-ті роки щось робила.І,немало.
І,яку обдурили.
Але я не перестав бути патріотом своєї держави.
Просто нинішня влада не має до держави Україна жодного стосунку.
Хіба територіально.
Маленький приклад.
Сотні документів,які були передані нами до "Меморіалу" не оприлюднені донині.
Оприлюднена мабуть сота частина.
Бо так вигідно стало президенту.
але Ви перестали бути націоналістом, бо Вас хтось обдурив?
але Ви перестали бути націоналістом, бо Вас хтось обдурив?
Націоналізм - це світогляд.
А він в мене не мінявся.
Ви щось заплуталися, очевидно.. буває...
Ви просто патріот. Це чудово. Вияснили. Ми тут всі патріоти. Але де справжні націоналісти ?
Степаныч
25.02.2008, 09:08
Але де справжні націоналісти ?
Да!:naci:
Ви щось заплуталися, очевидно.. буває...
Ви просто патріот. Це чудово. Вияснили. Ми тут всі патріоти. Але де справжні націоналісти ?
Добре.Хто такі націоналісти?Ті,хто має "корочки" КУНу,УНА-УНСО і ходить на партійні збори?
Цілком природно, що в час здобуття незалежності, в процесі державотворення виникла потреба в організації урядових установ усіх рівнів. Зрозуміло, нових людей на всі посади не знайшлося, тому й використано попередній апарат, котрий хоч і не користувався довірою в людей, та все ж мав досвід практичного виконання державних обов'язків.
Очікуваних результатів цей вимушений захід не дав. Старі керівні персони, переживши короткочасний страх від зміни влади, як і в попередніх радянських обставинах, звично поробилися зверхниками ще більшими, ніж були, знову стали користуватися усіма заслуженими і незаслуженими пільгами, ігноруючи думку і потреби народу. Не варто й дивуватися, що ці «провідники» мало дбають про побудову держави, про підпорядкування себе інтересам нації, а мають народ за темну масу, котру можна обманювати, визискувати в особистих інтересах, буквально без оплати праці, елементарного соціального, медичного, культурного забезпечення. Роль, яку відіграють вони в правовій, адміністративній, господарській сферах, доводиться класифікувати як наскрізь корумповану і злочинну.
У число тих владоможців потрапили також і деякі колишні патріоти, правозахисники, в'язні більшовицького Гулагу. Зуміли вони хіба що натворити не стільки на користь, скільки на шкоду Україні кількадесят політичних партій і на їх довірливих плечах увійти в сучасне високопоставлене чиновництво. Користуючись привілеями, що перевершують привілеї їхніх радянських попередників, вгамувавши особисті й родинні амбіції та забаганки, вони й думати перестали (а, може, ніколи й не думали?) про свій обов'язок вірно служити знедоленому народові.
Ми, українці, вже не анекдоти, а легенди та думи складаємо про свою нездатність до єднання та гуртування національно-патріотичних сил. Така, мовляв, наша вдача. Але ж ми не відлюдники якісь, не егоїсти від природи. Причина в іншому. Це втрата національної перспективи, соціальна безнадія і безвихідь, ганебно низька якість життя, деградація патріотизму, любові до рідної землі, породжена конкретними факторами: деградацією влади, деградацією економіки, деградацією культури, духовності, моралі. Великий патріот нації Дмитро Донцов писав: "Усі кризи: і політична, економічна, культурна — є наслідком кризи національної".
Пригадую перші роки незалежності: завітаєш до офісу обласної організації рухівців, і вже з порога без усякого приводу тобі доводять, що уерпівці — паскудні люди, зовсім не патріоти...
Завітаєш того ж дня до офісу уерпівців, і вже з порога чуєш, що рухівці тільки знають шкодити відродженню нації. Партія "Батьківщина" народилася значно пізніше і чвари рухівців та уерпівців її ніби й не зачепили. Та ба! Не встигаю переступити порогу облорганізації "Батьківщини", як чую до зубного болю знайомі інвективи, що прокляті рухівці зірвали мітинг, а трикляті соборівці набрехали в пресі, що це зробили "тимошенківці..." Ну, знаєте, національної ідеї від таких "політиків" не дочекатися.
Цим і тільки цим пояснюється той неспростовний факт, що жодна з 125 партій не має авторитету в народі. Якщо в найближчі роки їх якимось дивом вдасться скоротити в десять разів, а тих, що виживуть, об'єднати в єдиний національно-патріотичний блок, то це була б для України благодать Господня.
Арсен ПАЛАМАР ДЕГРАДАЦІЯ
New Shrek
25.02.2008, 09:21
mavka Але де справжні націоналісти ? А мені Дмитро Корчинський імпонує,і його бойова подруга ніби не дура
А мені Дмитро Корчинський імпонує
ага....
"проте" ви вже забули?...
mavka Але де справжні націоналісти ? А мені Дмитро Корчинський імпонує
ось один приклад я навела, підсумовуючи свою думку, що частина націоналістів живе поза межами України, бо не боїться репресій й має бажання допомагати.
дядьки мої були лютими націоналістами. постаріли, хтось помер сам, а хтось в Сибіру... це щодо радикальних.
але справа не могла померти. є люди, які щось роблять, я в цьому впевнена.
Samojlovu4
25.02.2008, 11:55
І це говорить львів"янка, їмость... шия, яка крутить голову священника УГКЦ(перепрошую, якщо помиляюсь), провідника чи майбутнього поводиря своєї пастви...:clapping:
А переважна більшість решти сидить, ремигає і мояхатаскрайнічає, не резикуючи заперечувати, або бодай зняти священну карму супермодератору і просто Королеві Форуму...:ninja:
А Самойловичеві це удар нижче пояса.
Ооо, як ми не сприймаємо бодай найменшої критики... ;)
А хто казав за самойливоча?! Я не себе мав на увазі.
Liliyah Romanova
25.02.2008, 20:14
І це говорить львів"янка, їмость... шия, яка крутить голову священника УГКЦ(перепрошую, якщо помиляюсь), провідника чи майбутнього поводиря своєї пастви...
А переважна більшість решти сидить, ремигає і мояхатаскрайнічає, не резикуючи заперечувати, або бодай зняти священну карму супермодератору і просто Королеві Форуму...
І ви теж на п'яну голову на форумі дописуєте?
Додано через 4 хвилини
Ооо, як ми не сприймаємо бодай найменшої критики...
Я думала, що ви вже трохи вивчили мене, прочитавши понад 8 тисяч дописів. Я самозакохана особа, завжди переконана у правоті своїй та своїх поглядів, при тому думка інших мене взагалі не цікавить, а кармою я не переймаюся. Ну, є та забавка, то й є.
А те, що може вами яка шия крутить, то це не значить, що кожна сім'я така, так що тримайте свої глибокодумні висновки при собі.
Boris_Kiev
25.02.2008, 21:01
Х...мм.. Посмотрим...посмотрим..
Борисе?А Вы могли сидеть прямо перед преподавателем,отвечая ему на вопрос и тут же смотреть в шпаргалку?
Міг. 2-3 способи. Одним з них користувався завжди, навіть сидячи ПОРУЧ із викладачем. Але ... тут не скажу.
Шановні модератори !
Перенесіть сюди, будь ласка,
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=251736&postcount=25
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=252255&postcount=26
А http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=252260&postcount=27 зітріть. Дякую.
Читатель_Обкома
25.02.2008, 21:08
Міг. 2-3 способи. Одним з них користувався завжди, навіть сидячи ПОРУЧ із викладачем
А на летней сессии.. без пиджака.... в рубашке с короткими рукавами?:cowboy:
Boris_Kiev
25.02.2008, 21:15
Теж міг :)
Тільки обсяг шпаргалок зменшувався. :)
:no: І ви теж на п'яну голову на форумі дописуєте?
:no:
-1
(не по-християнськи так пискувати..імхо :) )
Liliyah Romanova
26.02.2008, 01:31
не по-християнськи так пискувати..імхо
А може, я більше не християнка, звідки ви знаєте?
А вам релігія дозволяє як-будь писати?
Можете вважати, що то був самозахист. Заїло, що хтось мене осуджує, мене не знаючи. :mad:
Якби були ще якісь питання, то повторю.
Я самозакохана особа, завжди переконана у правоті своїй та своїх поглядів, при тому думка інших мене взагалі не цікавить
А може, я більше не християнка, звідки ви знаєте?
невже ти нарешті пішла до свідків?!! http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/dance.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/dance.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/dance.gif
Liliyah Romanova
26.02.2008, 01:45
невже ти нарешті пішла до свідків?!!
Ні, буду власну секту засновувати. ;)
Ні, буду власну секту засновувати.
ліліанство... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
Liliyah Romanova
26.02.2008, 01:54
ліліанство...
Непогана назва. ;)
Лілю, ви й до Миха слова вживаєте : "зажираєтеся"... і не християнка вже...
таки дійсно, щось довго у Вас температура...
26.02.2008, 02:02
Лілю, ви й до Миха слова вживаєте : "зажираєтеся"... і не християнка вже...
таки дійсно, щось довго у Вас температура...
То чого з безглуздими закидами пристаєте до хворої людини?
Ні краплі милосердя в людей. :no:
(Миха, я зацитувала. То він перший вжив, я віджартувалася. Але рада, що ви записуєте. Будете чудовим прокурором на Страшнім Суді. Дуже сподіваюся, що прийдете і докажете, що Ліля таки заслуговує на пекло.)
Додано через 1 хвилину
нехай у всіх буде здоровий дух в тілі здоровому!!
Дух бадьорий та тіло немічне. :D:D:D
Ви думаєте, мене візьмуть прокурором ? :p тоді Вам пощастило! :p :) :)
Liliyah Romanova
26.02.2008, 02:11
тоді Вам пощастило!
Гм, тоді треба шукати іншого прокурора... :D
Samojlovu4
26.02.2008, 13:29
І ви теж на п'яну голову на форумі дописуєте?
Прікольненько! А що, ще когось крім п-ка ловили?!:) Шось я упустив...
Та нє, щоб тут причин не розписувати, скажу прямо - я цілком малопитущий... моя доза - плящина пива по суботам до Бундесліґи...
Чи може мені варто зразу стати на диби і образитися на ту фразу?!;)
Заїло, що хтось мене осуджує, мене не знаючи
Та не треба так зразу вз"їдатися... Чи я десь в правилах не дочитався пункту "Не трожь модератора!"?
Ця кантора як називається, чи часом не форум?! Маю я право на власну думку? І якщо мені допис не просто не сподобався(в цьому випадку карми не чіпаю...), а дуже не сподобався, то можу висказати свою думку і якось відповідно проголосувати?
Ну, але хіба би вам більше подобається далі купатися у всезагальному одобрямстві, то так і кажіть...
І то був зовсім не осуд, вас хіба осудиш...;) просто суха констатація факту, а це не є осудом чи тимбільше образою... Ну хіба перепрошую, не знав, що вислів "чоловік голова сім"ї, а жінка - шия" дехто може вважати крамольним...:(
Liliyah Romanova
26.02.2008, 17:15
А що, ще когось крім п-ка ловили?!
Ворона.
Чи може мені варто зразу стати на диби і образитися на ту фразу?!
Ваша справа. Але тоді й мені доведеться ображатися на половину чи й більше половини вашого допису. Аби все було чесно й відповідно. :p
Та не треба так зразу вз"їдатися...
Не треба стереотипами заносити, то і я спокійно реагуватиму.
Чи я десь в правилах не дочитався пункту "Не трожь модератора!"?
То якщо я модератор, то вже не людина? Щось людям вже ті модератори зовсім поперек горла. Абстрагуйтеся, абстрагуйтеся...
Маю я право на власну думку?
Дуже прошу. Ставите мінус. Я відповідаю, якщо вважаю за потрібне.
Якої мари сходите на особисте? Яке то має відношення до мене, ким є мій чоловік? Зрештою, ви не знаєте, ні мене, ні його. То про що може йти мова? Ви просто пишете якийсь стереотип, що не має відношення до форуму, а до мене й поготів.
Мої погляди - це мої погляди і вони дуже часто кардинально відмінні від поглядів мого чоловіка. Чи вас це дивує?
Ну, але хіба би вам більше подобається далі купатися у всезагальному одобрямстві, то так і кажіть...
Бздура.
Я на форумі пишу свої думки. Вам не сподобалося, то й критикуйте. Тільки без тикання в очі тим, чия я дружина. Я не ж нічиєю власністю і нічиї погляди, окрім своїх не представляю. І форумляни теж знають, що у мене є на все своя думка і певним чином сформовані погляди.
Ну хіба перепрошую, не знав, що вислів "чоловік голова сім"ї, а жінка - шия" дехто може вважати крамольним...
Я вважаю. Ідіотичний вислів і цілковито нехристиянський і нелюдський, як на мене. Про маніпуляцію. Ніколи не вважала і не вважатиму, що хтось у когось є маріонеткою. А якщо хтось думає, що таки є, то це звичайний самообман.
Я люблю мінуси, до речі. Особливо від вас.
Але ненавиджу, коли на мене дивляться через те, ким є мій чоловік.
Samojlovu4
26.02.2008, 18:41
Ой, та ну ладно вже... розпочали марш, закінчили заупокой...:8:
:agree:
Ще раз переконався лише в одному - "не лізь, дурню, сперечатись з жінкою!"...;)
Чого в майбутньому і постараюсь дотримуватись... а щоб докінця прояснити повітря між нами, раз пішла така жара, кажу відверто: окрім (хм, як же ж то слово підібрати, щоб знова не нерватись?!:no: ) недостатньо шанобливого(?) ставлення до націоналістів мене інколи задівають за живе ваші перманентні напади войовничого фемінізму... типу "Самєц-твій ворог" тощо... :feminist:
Тому дозвольте залишити за собою право інколи відповідати на подібні дописи, часом можливо і гостро, якщо, неприведи Господи, дуже вже припече і закортить...;)
Ну, ці дві речі, в принципі, і все... більше криміналу вроді нема...:)
Пи.Си.: 1. а на рахунок націоналістів я вас, в глибині душі, розумію... їх, гідних, і нема вже давно... так собі, один-два на півтисячі...:(
2. тепер смайликів, надіюсь, вистачить... це я і надолужити намагався, показуючи, що в принципі і не збирався сваритись...
Liliyah Romanova
26.02.2008, 18:48
типу "Самєц-твій ворог" тощо...
Ви "Сексмісію" дивилися? ;) Якщо так, то мали би зрозуміти, що то є фраза саркастична, котра говорить про щось зовсім протилежне.
недостатньо шанобливого(?) ставлення до націоналістів
Залежить, які націоналісти. Якщо тільки жовтою слиною плюють, то відки до них шана візьметься? Якщо лише язиками талапають, а державу їм мають будувати москалі та ляхи, бо тамті держави на крові та кістках наших предків збудовані, то за що тут поважати? За те, що пустодзвони?
От мавка написала вам про тих, хто гідні поваги. І що? Може, їх поважають "українці, що живуть в Україні"? Ні, а чому? Бо пустодзвонам очі коле. І правильно, най коле. Може, й до розуму достукається трохи.
І моя позиція є такою уже давно.
Тому дозвольте залишити за собою право інколи відповідати на подібні дописи, часом можливо і гостро
Дуже прошу. І не часом. Краще часто. :) Щоразу, властиво.
Samojlovu4
26.02.2008, 18:53
Залежить, які націоналісти. Якщо тільки жовтою слиною плюють, то відки до них шана візьметься? Якщо лише язиками талапають, а державу їм мають будувати москалі та ляхи, бо тамті держави на крові та кістках наших предків збудовані, то за що тут поважати? За те, що пустодзвони?
От мавка написала вам про тих, хто гідні поваги. І що? Може, їх поважають "українці, що живуть в Україні"? Ні, а чому? Бо пустодзвонам очі коле. І правильно, най коле. Може, й до розуму достукається трохи.
І моя позиція є такою уже давно.
+1...
А Сексмісію не дивився, звиняйте...
Liliyah Romanova
26.02.2008, 18:59
+1...
А Сексмісію не дивився, звиняйте...
Дуже шкода. Надзвичайно вартісний фільм.
Показано яким вар"ятством виглядає світ, де лише жінки, без чоловіків. І як насправді файно, що чоловіки таки є. Мені дуже подобається там сцена, коли молода дослідниця розмовляє зі старшою жінкою, котра ще пам"ятає, як то було, коли були чоловіки. Чудова безпосередність і посмішка, коли вона каже, що чоловіки були дуже корисні і що також служили "do przyjemności". І така там посмішка безпосередня при цих словах... :)
Вот если бы самие передовые вместо того, чтобы тут отсиживаться, особенно те у кого от 185 см и 90 кг весу и выше
http://casa-latina.ru/s/s/icon_kringeln.gif
По-перше я не йду на московський форум і не доказую там,що Росії ніколи не існувало.Тоді,як дехто з Москви намагається втлумачити,що України ніколи не існувало.
По-друге я передивляюся останні новини і мене не може залишати байдужим відношення російської верхівки,яка продовжує обпльовувати нашу історію,наших героїв,погрожувати і шантажувати.
Это килолитры выпитого Пльзеньского пива в Парке Горького
С креветками, а администратор, увидев меня (я был в костюме и галстуке) предложил мне проститутку. Я с тех пор только в джинсе появлялся
Boris_Kiev
26.02.2008, 23:11
Перепрошую, Ромку! Ви же казали, що "не вживаєте".
А після відвідин Києва Вам чомусь Чорнобиль(ець) ввижається...
Перевтома, мабуть! :)
По-перше я не йду на московський форум і не доказую там,що Росії ніколи не існувало.Тоді,як дехто з Москви намагається втлумачити,що України ніколи не існувало.
По-друге я передивляюся останні новини і мене не може залишати байдужим відношення російської верхівки,яка продовжує обпльовувати нашу історію,наших героїв,погрожувати і шантажувати.
Ромко, а Вы знаете, почему в Англии никогда не существовало антисемитизма, еврейских погромов и Юден фрай? Да потому что англичане не считали евреев умнее или лучше себя ;) Это не я такой умный... вроде Черчилль сказал.
Вот и у нас... Пора избавляться от комплекса неполноценности и жить своей жизнью. Без оглядки на Россию :)
мені здається тому, що юдеї ніколи в англії не мали впливу.....
такого, як у нас...
поляки їх не запрошували для того, щоб визискувати "хлопів"....
в англії для цього були англійці, та лондонське "сіті"...
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
А після відвідин Києва Вам чомусь Чорнобиль(ець) ввижається...
Перевтома, мабуть!
Може...
Цитата є,а допис щез...
особенно те у кого от 185 см и 90 кг весу и выше
http://casa-latina.ru/s/s/icon_strinklatsch.gif
перевтома...
Вот и у нас... Пора избавляться от комплекса неполноценности и жить своей жизнью. Без оглядки на Россию
Де ж в моїх дописах Ви побачили комплекс неповноцінності?
Чи,може перестати дивитись новини,забути історію, і жить своей жизнью?
Liliyah Romanova
27.02.2008, 00:38
Де ж в моїх дописах Ви побачили комплекс неповноцінності?
Думаю, йшлося загально, а не саме щодо вас. :)
Прошу лишити мою скромну особу в спокої. Жеріться без мене. Дякую.
Ромко, а Вы знаете, почему в Англии никогда не существовало антисемитизма, еврейских погромов и Юден фрай? Да потому что англичане не считали евреев умнее или лучше себя Это не я такой умный... вроде Черчилль сказал.
мені здається тому, що юдеї ніколи в англії не мали впливу.....
такого, як у нас...
:) Британія - країна, де вплив евреїв був та залишається найсильнішим в світі.
А оскільки весь її капітал був і є монополізований групою євреїв , Черчіль сам залежав від них, бо банкіри врятували його від банкрутства й втрати родового гнізда. Його дідусь по матері був євреєм і разом з August Belmont був представником Ротшильда в американському бізнесі. Його батько був масоном й сам Черчіль теж. Також він був членом ордену Друїдів (дуже незвичайного...).
Вся еліта англійська породичалася в свій час з багатими євреями - капіталістами.
а в книжці "Britain and the Jews of Europe," 1939-1945 взагалі багато цікавого.
тому кладучи своїх 5 центів в загальну скарбничку хочу лиш сказати, що порівнняння було невірним.
Чернобылец
27.02.2008, 23:45
Хоть и привиделось, а положительный осадок-то остался. Вообще, если ответить Капитану, то не евреях и отношению к ним в Англии дело-то, Хотя, перечитайте "Айвенго", то же не гладко было.
Но дело в том, а в том, что смотря на человека, смотри на него, как на человека прежде всего. И смотри на отношение к тебе и окружающим. Я вот тут давно писал про черных афроамериканцев. ВЕдь не у всех отношения с ними складываются. Они подспудно сразу чуствуют у кого проблемы с ними. И соответсвенно относятся.
И тут, если человек изначально реагирует на русского, как москаля, угрофина и монгола с рабской психологией, он будет видеть то, что хочет видеть. И ничего другого. И получит в ответ тоже такое же недружеское отношение, чего он собственно и ожидает уже. Это замкнутый круг из которого нет выхода.
В принципе, недостатки есть у всех и каждого, как есть и положительные качества. Во если бы все могли бы на это объективно вглянуть. Но о этом можно только мечтать (@Жванецкий)
Хотя собственно должен же быть какой-то национальный колорит....:) Может и такой. Будет возможность приеду, обязательно. Хочу сам убедиться, что все так реагируют. Боюсь, разочаруюсь и никого не найду. Неужели форум - непрезентативная выборка ?
И тут, если человек изначально реагирует на русского, как москаля, угрофина и монгола с рабской психологией, он будет видеть то, что хочет видеть. И ничего другого. И получит в ответ тоже такое же недружеское отношение, чего он собственно и ожидает уже. Это замкнутый круг из которого нет выхода.
Чорнобильцю,неодноразово вже говорилося,що росіянин і москаль - це різні речі," две большие разницы",як кажуть в Одесі.
В мене багато знайомих в Росії,армійські друзі,з якими,на превеликий жаль,ми рідко бачимся.
Так.от можна сказати,що москалів у нас не люблять
Чернобылец
28.02.2008, 00:14
Чорнобильцю,неодноразово вже говорилося,що росіянин і москаль - це різні речі," две большие разницы",як кажуть в Одесі.
В мене багато знайомих в Росії,армійські друзі,з якими,на превеликий жаль,ми рідко бачимся.
Так.от можна сказати,що москалів у нас не люблять
А кто это тогда "москаль" ? Понимаете, это такое расплывчатое понятие, от угрофинна, монгола, раба и просто русского, в зависимости от того кто изрекает. Вот пару дней назад, вы написали "они все тотожны". А я вот разницу вижу. Даже, если взгляды и близки, а все различаются. Все разные и с разными определениями. И собственно я не прошу термин четко от кого то определить. Суть в том, что его недьзя использовать в обощенном оскорбительном значении, подгоняя под него все, в зависимости от ситуации. Как соббственно нельзя говорить об украинцах, как "хохлы" в обощенном оскорбительном значении. Прежде всего - мы люди, а потом уж все остальное.
Вот я не понимаю упорства с которым доказывается, что русские не славяне. Мне все равно, может я и не славянин. Но это же делается со смыслом доказать некоторое якобы преимущество в чем-то. А взять два случайных человека с двух сторон, то преимущество может быть либо того либо другого. Это зависит исключительно от этих двух людей, а не к каой группе они принадлежат. Тут ничего кроме желания доказать, что мы лучше не прилагая никаких усилий не вижу.
Boris_Kiev
28.02.2008, 00:15
Може...
Цитата є, а допис щез...
Дедушка умер, а дело живёт -
Лучше бы было наоборот !
А кто это тогда "москаль" ? Понимаете, это такое расплывчатое понятие, от угрофинна, монгола, раба и просто русского, в зависимости от того кто изрекает. Вот пару дней назад, вы написали "они все тотожны". А я вот разницу вижу. Даже, если взгляды и близки, а все различаются. Все разные и с разными определениями. И собственно я не прошу термин четко от кого то определить. Суть в том, что его недьзя использовать в обощенном оскорбительном значении, подгоняя под него все, в зависимости от ситуации. Как соббственно нельзя говорить об украинцах, как "хохлы" в обощенном оскорбительном значении. Прежде всего - мы люди, а потом уж все остальное.
Натрапив на цікаву статтю,автор якої відповідає на ваші запитання.
Всi роки iснування незалежної України позначенi безперервним шаленим економiчним, полiтичним й iдеологiчним тиском Росiї, її прагненням повернути Україну у своє ярмо. Важливим знаряддям у цiй боротьбi є мiф про спiльне походження росiйського й українського народiв. Це абсолютна брехня вiд початку й до кiнця. Москвини не мають жодних пiдстав називатись нашими братами - нi старшими, нi молодшими.
Перш за все, цi два народи не є ровесниками, навпаки - мiж ними величезна вiдстань у часi. Якщо росiйський народ почав формуватися порiвняно недавно, у ХII ст., український народ є одним з найстарiших народiв свiту. Про це свiдчить не лише наука, iсторiя - це визнають навiть сучаснi полiтики. Президент США Бiл Клiнтон, приймаючи Президента України Леонiда Кучму, назвав його посланцем наймолодшої незалежної європейської держави i найстарiшої свiтової нацiї.
1169 рiк, коли Суздальська земля вiдокремилась вiд Київської Руси, можна умовно вважати початком формування народу, який пiзнiше став називатися московським - за назвою мiста Москви, що було засноване Юрiєм Довгоруким в 1147 роцi i згодом стало центром держави, яка називалась Московщиною. Пiзнiше москвини вкрали у нас назву i стали називати себе «русскими», росiянами, а ще пiзнiше вирiшили вкрасти у нас i iсторiю - деякi їх т.зв. вченi стали твердити, нiби їх народ походить з Київської Руси - України, хоча звiдти походили лише кiлька їх князiв, котрi зрадили Україну. Московськi «вченi» стали створювати мiф про «дружбу» українського i росiйського народiв, який спростовується вже тим, що стосунки мiж нашими двома народами почались з ворожнечi в ХII ст. Андрiй Боголюбський започаткував московський геноцид вiдносно України, а потiм iншi князi i царi його справу продовжили.
В ХIII ст. москвини зазнали могутнього впливу з боку татаро-монгольських завойовникiв. Способом iснування московського царства, як i Золотої Орди, стали завойовницькi вiйни. Кочовий спосiб життя монголiв передався i москвинам: замiсть iнтенсивної працi на своїй землi - поневолення або винищення своїх сусiдiв з метою захоплення їх маєтностi, вiдрив вiд виробництва в часи воєн великих мас людей. Слушно вважає український публiцист Юрiй Борець, що «не буде помилкою стверджувати, що Золота Орда створила росiйську iмперiю. Не ззовнi, а зсередини татарська стихiя опанувала Московщину i проникла її наскрiзь». Монгольська Орда надала їй головних елементiв майбутньої росiйської держави: самодержавство, централiзм, рабство в формi крiпацтва. Москвини запозичили у монголо-татар також вбрання, звичаї, тисячi слiв, спосiб життя особистого й громадського, полiтичну систему - московський цар, як i золотоординський хан, поєднав у собi всю владу - законодавчу, виконавчу й судову.
Русь-Україна звiльнилась вiд татаро-монгольського iга в 1362 роцi i далi перебувала у складi Литви, у Польсько-литовськiй державi - державi європейської культури. Що ж до Московщини, то твердження, що вона звiльнилась у 1480 роцi, невiрне: просто Москва перейняла естафету вiд Золотої Орди i стала її наступницею та так i залишилася нею до цього часу. Москва - християнiзоване татарське царство, «хамське ханство», як назвав її вiдомий совєцький вчений-фiлолог Мейлах-молодший. Московський народ - азiйсько-фiно-угорськi племена, колонiзованi слов’янами, - прийняв мову слов’ян, страшенно спотворивши її, а характер, вдачу слов’ян зiгнорував i вiдтак залишився в полонi своїх хижацьких iнтересiв, жадоби пiдкоряти iнших, володiти чужим i жити з чужого. Росiйський народ - то є величезний i тяжко осяжний конгломерат десяткiв угро-фiнських i тюркських народiв. Домiшок кiлькох слов’янських племен розчинився в тому конгломератi ще за середньовiччя. Народ, який склався, не є слов’янським
Герцен називав московську державу «православним ханством». Єсенiн писав: «Загубилась Русь в мордвi i чудi». Класичним твором росiйської поезiї є «Євгенiй Онєгiн» Пушкiна, але Онєга - фiно-угорська назва рiчки, отже й герой Пушкiна носить фiно-угорське прiзвище. Географiчнi назви є безумовними вказiвками на те, який нарiд заселяв в минулому ту чи iншу територiю. Поглянувши на карту Московщини, побачимо, що там майже нема слов’янських назв. Навiть столиця росiян Москва - фiно-угорська назва (каламутна, гнила вода).
Нинiшня Росiя - це єдина «євразiйська» країна, яку не вельми прихильно сприймають нi в Європi, нi в Азiї. Говорити про «слов’янську єднiсть», маючи на думцi Росiю, неможливо ще й тому, що величезнi простори Росiї населяють неслов’янськi народи в Поволжi, на Уралi, в Сибiру, на Пiвночi
Історію викладали в совєтськiй школi, де бiдолашних дiтей примушували повiрити в мiф про «колиску трьох братнiх народiв», з якої вивалились троє близнюкiв, один з яких дивним чином виявився «старшим братом».
Цю байку вигадали М.М.Карамзiн i М.П.Погодiн, щоб присвоїти iсторiю Київської Русi i вивищити задрипанку Москву над Україною i Бiлорусiєю. Цю вигадку спростували тодi ж численнi росiйськi вченi i її вiдкидав голова совєцької школи iсторикiв академiк Покровський. Але її реанiмував Сталiн («Об антиисторической концепции Покровского»). А нинi цю карамзiнсько-сталiнську маячню нам пропонує пан Жунько.
На протилежнiсть йому, великий український вчений М.Грушевський писав про «ту велику iсторичну, культурну, психологiчну, всяку, яку хочете, межу, яка вiд вiкiв роздiлила Україну вiд Московщини, український нарiд вiд московського». Вiн пiдкреслював, що «Київська держава, право, культура були витвором єдиної народностi - української»
Московська держава пiсля свого виникнення, починаючи з ХII ст. практично не мала власної культури, бо племена, якi створили цю державу, перебували на низькому культурному рiвнi. Тому культура московської держави формувалась головним чином шляхом запозичень з культур Сходу, Вiзантiї i пiзнiше - Заходу.
Притаманною рисою в Москвi з давнiх часiв була цiлковита нетерпимiсть до всього чужого (ксенофобiя). Все несхоже з московським було зрадою православ’я
Валько КРАВЧЕНКО
АБЕТКА ДЛЯ "СТАРШОГО БРАТА" (http://ukrlife.org/main/valiko/abetka.htm)
Чернобылец
28.02.2008, 05:59
Натрапив на цікаву статтю,автор якої відповідає на ваші запитання.
Валько КРАВЧЕНКО
АБЕТКА ДЛЯ "СТАРШОГО БРАТА" (http://ukrlife.org/main/valiko/abetka.htm)
Беда с вами, Ромко ! Не можете своими словами описать. Надо все больше фразы приводить "умных" людей. А я вот знаю точно кто старше. Сейчас покажу.
Ну начнем.
1. Первое, допускаю, что вы верующий. Тогда все от Адама и Евы, братья по крови и .д. И произошли изначально в одно время.
Значит не подходит.
2. Может дарвинист ? Но тогда я вас разочарую. Я произошел от той обезъяны, которая первая взяла палку. И в то время, когда ваши предки еще скакали по дереву, то моя обезъяна ходила с гордым видом и била всех тех по затылку, которые еще прыгали по деревьям. (это кстати, то же самое по логике, что вы процитировали выше, только первая обезъяна была ваша :), ну вот тот автор с ответом старшему брату, кторый доказывает, что он на самом деле старший) , но в юмористическом виде.
Одна беда. Не исключаю, что потомки моей первой обезъяны, смешались с потомками вашей обезъяны, что делает нас опять роддственниками. И опять появивишимися одновременно. Уж не говорю о движении и переселении народов, приводившее к бракам и перемешиванию. Так что извините, вы опять брат, а в силу географичской близости, хоть вы и не признаетесь. Я думаю, Степаныч признается. А то что вы не признаетесь, то я как-то переживу.
3. Кто старше ? Вы знаете, я старше. Это точнее, чем некоторые эмпирические всевдовыводы превдоученых. Просто я родился раньше немного. Еще я выше и тяжелеее и бегаю по 10-15 км каждую неделю.
А вот кто раньше Россиия как государство или Киевская Русь то без вопросов. Киевская Русь раньше. Одна беда - украинцев не было тогда. Ну т.е. они вроде были, но не так себя называли. А потом резко так признались, кто они. А до этого скрывались под руськими. А потом бац ! И вторая смена. :)
Но вас Ромко тогда не было. Да и меня тоже.
Читатель_Обкома
28.02.2008, 18:38
Теж міг :)
Тільки обсяг шпаргалок зменшувався. :)
До нуля ????:cowboy:
Несколько усложним задачу....Вы сидите в рубашке без рукавов,за одним столом с преподавателем,друг против дружки.
На столе экз.лист,листок бумаги с ответом, шариковые ручки...
Сможете воспользоваться шпаргалкой?:radist:
Boris_Kiev
28.02.2008, 18:57
Да-а-а-а !
Ноу-хау !
Якось (спецкурс математики) сидів ПОРУЧ із викладачем і 4 рази діставав шпаргалку - ніяк не міг запам"ятати формули.
Читатель_Обкома
28.02.2008, 19:12
Да-а-а-а !
Ноу-хау !
Якось (спецкурс математики) сидів ПОРУЧ із викладачем і 4 рази діставав шпаргалку - ніяк не міг запам"ятати формули.
:y: :y: :y: :D :D :D :D
И я!!!И именно на высшей математике!!!!!:radist:
Чи то сі світ перевернув, ци шо? жонаті сі дивліт на кобіт, а нежонаті - на зайців.... то певно кінец світу, нє?
Через то така нефайна демографічна картина получаєцця...
Samojlovu4
29.02.2008, 22:06
ой, пане Ромку!
Начитаєшся тутво в "Дівочих посиденьках", вже й ся не хочеться женитись, скажи?! ;)
Маюнко, ми з (не скажу вголос, із ким ) чекаємо на фотосесію ще не подарованого Вам гризуна!
Ваш кіт проголодався?
Начитаєшся тутво в "Дівочих посиденьках", вже й ся не хочеться женитись, скажи?!
цікаво...я не читаю їх, а чоловіки читають!
Boris_Kiev
29.02.2008, 23:12
сьогодні було відзначання з одногрупницями
Швиденько запросіть їх на ЛФ (і покличте на наступну форумівку.......)
вам ше не мона.
вам ше не мона.
Можна.Вже повноліття...
Boris_Kiev
29.02.2008, 23:20
Ото коли я служив модератором, ніколи не зазирав до "бабради" (так тоді називався розділ). А тут приходить автоматична скарга "звідти". Довелося за обов"язком зайти.
Дівчата обговорюють розміри чашок після пологів, а якийсь зайда ліпить коменти а-ля Ржевський (ні, ні, не подумайте - цивільна людина !)
рівнянин
29.02.2008, 23:24
Одна беда - украинцев не было тогда.
Та й росіян також, як і білорусів.
Samojlovu4
29.02.2008, 23:25
Дуже просто...
Ніяк до кінця жінок не пізнаю... а так хочеться знати всі секрети...
Та й в співжитті з дружиною помагає...
Дуже просто...
Ніяк до кінця жінок не пізнаю... а так хочеться знати всі секрети...
Та й в співжитті з дружиною помагає...
Ніґди не видів личка Самойлова...
То якесь неподобство...я теж. Мо попросимо його показати?:no:
сьогодні було відзначання з одногрупницями. на підтвердження - фото.
А Маюнка всьо одно найгарніша...:cowboy:
Samojlovu4
29.02.2008, 23:34
Нєа...:beee:
Волію залишатись інкогніто... на то він і форум...;)
Liliyah Romanova
29.02.2008, 23:36
Я теж лише окремі гілки.
Вже давно звернула увагу, що як тільки в "нових дописах" наново зринає гілка "гомосексуалізм" чи "лесбійський досвід", то чомусь останній допис конче від форумчанина, а не форумчанки. :D:D:D
А Маюнка всьо одно найгарніша...:cowboy:
Зрівняли.....:cowboy:
Samojlovu4
29.02.2008, 23:37
То якесь неподобство...я теж. Мо попросимо його показати?:no:
Ладно вже....:shy:
http://www.prosieben.de/imperia/md/images/spielfilm_und_serie/specials/Orbit/stars/galerie/pitt_brad_04_12_08_1_303_404_getty_-_AFP.jpg
Але не кажіть потім, шо я на когось подібний... :cowboy:
Liliyah Romanova
29.02.2008, 23:39
Ладно вже....
Ви мене розчарували.
Не люблю блондинів з голубими очима. :beee:
Але не кажіть потім, шо я на когось подібний...
Бред Пітт такий до Вас подібний...:cowboy:
Ой ну що ВИ! Та у порівнянні з Вами Брєд Піт нєрвно куріть:padonak: :cowboy: Ви незрівнянні. :D :D :D
Samojlovu4
29.02.2008, 23:46
Ви мене розчарували.
Не люблю блондинів з голубими очима. :beee:
Сам їх не люблю, дякувати Богу...
ну викапаний сусід... :ninja: он Анджеліна також зі мною згідна :)
Ви мене розчарували.
Не люблю блондинів з голубими очима.
а він не для того, шоб ви його любили - о!
Liliyah Romanova
29.02.2008, 23:50
О, не встигла ще ніц сказати, вже приревнували. :D:D:D
А для чого?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_popel.gif
Маруся-мама
29.02.2008, 23:59
А для чого?
О власні, як не кохані то до ??? :no:
О власні, як не кохані то до ???
Згадалося...
Ой що то за хлопець,
Як ружа,
Я би його взяла
За мужа.
Я б йому робити
Не дала, не дала.
Лиш би для красоньки
Тримала.
Я б йому робити
Не дала, не дала.
Лиш би для красоньки
Тримала.
я дуже перепрошую, але такий хлоп до дупи
, не встигла ще ніц сказати, вже приревнували
шо ви в тому сі розумієте....
тааааа?
Маруся-мама
01.03.2008, 00:13
а то певні надувний :D:D:D
а то певні надувний
Чого тільки тоті капіталісти не придумают...
Про ґумових бабів чув...
Але,щоб хлопи...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_71.gif
Швиденько запросіть їх на ЛФ (і покличте на наступну форумівку.......)
а я запрошувала. посилання давала, розповідала... навіть показувала. але...
А Маюнка всьо одно найгарніша...
дякую. просто ми всі різні дуже. на всіх рівнях. мене часто не розуміють:) все мене за когось засватати хочуть, самі обидві майже заміжні.
Маруся-мама
01.03.2008, 00:23
Чого тільки тоті капіталісти не придумают...
Про ґумових бабів чув...
Але,щоб хлопи...
а ви просто хотіли сказати що хлопи ітак всі ґумові? :p
а ви просто хотіли сказати що хлопи ітак всі ґумові?
Звідки таке резюме?
Сподіваюсь не з власного досвіду?
До нуля ????
Несколько усложним задачу....Вы сидите в рубашке без рукавов,за одним столом с преподавателем,друг против дружки.
На столе экз.лист,листок бумаги с ответом, шариковые ручки...
Сможете воспользоваться шпаргалкой?
Да-а-а-а !
Ноу-хау !
И я!!!И именно на высшей математике!!!!!
Ну хто би міг подумати, що аж на шпаргалках Читатель і Борис знайдуть спільну мову? :):):) Аж приємно за вами обидвома поспостерігати, як ви вмієте файно без непотрібного сарказму і штампів один з одним поговорити. :) Може би ви ще за пивом так дружньо поговорили? :)
п.с. А я ніколи не вміла шпорами користуватися. Ні своїми, ні чужими. :)Але часом писала, бо так краще матеріал запам"ятовувася.
п.с. А я ніколи не вміла шпорами користуватися. Ні своїми, ні чужими. Але часом писала, бо так краще матеріал запам"ятовувася.
Ніколи ними токож некористувався.
Читатель_Обкома
01.03.2008, 14:57
Вот и у нас... Пора избавляться от комплекса неполноценности и жить своей жизнью. Без оглядки на Россию :)
Он без етого не может...смысл жизни потеряется....:radist:
НАРЕШТІ!!!
холєра, аж тепер зрозумів чого в попередньому підписі числа по спадаючій йшли.
холєра, аж тепер зрозумів чого в попередньому підписі числа по спадаючій йшли.
нездогадливий Андрійко!:)
Он без етого не может...смысл жизни потеряется....
Якщо йдеться про сенс життя,то Ви глибоко помиляєтесь щодо мене.
Boris_Kiev
01.03.2008, 15:27
Ромку!
Після впливу радіонуклідів раджу:
1. Каберне з півдня Укр. (Молд) 7 мл на 1 кг живої ваги)
2. Гранатовий сік азербайдж. 0,25-0,5 л на добу
3. Волоські горіхи з півдня
Після прямої дії радіації
1. Горілка
2. хурма або свіжа морква помаранчева
Тримаєтеся ?
Читатель_Обкома
01.03.2008, 15:36
Ромку!
Після впливу радіонуклідів раджу:
1. Каберне з півдня Укр. (Молд) 7 мл на 1 кг живої ваги)
2. Гранатовий сік азербайдж. 0,25-0,5 л на добу
3. Волоські горіхи з півдня
Після прямої дії радіації
1. Горілка
2. хурма або свіжа морква помаранчева
Тримаєтеся ?
И как на кости человеческие,все ето влияет?:cowboy:
нездогадливий Андрійко!
я ж казав: не люблю натяки :)
V jednow rąkow kelich dajcie
V drуgow rąkow vina zban
I rekwiem zaćpievaycie
Umar pijak, ale pan
то як би гуральський акцент?
Не знаю, пісня була поширена в Варшаві на початку 20 ст. Звідки вона - всіх поляків що я питавсь не знають.
Оцифровка видео - где и сколько, кто в курсе? :)
levandivka
01.03.2008, 19:41
20-30 грн\година. Хорошої якості не очікую.
Приймають в багатьох місцях. Зокрема, в Фото-Нові
20-30 грн\година. Хорошої якості не очікую.
Приймають в багатьох місцях. Зокрема, в Фото-Нові
Дякую :)
Liliyah Romanova
01.03.2008, 19:47
Хорошої якості не очікую.
Нам переробляли наше весільне відео. Якість зображення не була дуже хорошою, але непогано в принципі. Нам сподобалося. Тільки чомусь кольори при переробці трохи блякнуть.
Додано через 1 хвилину
Написано й справді якимось незрозумілим транслітом.
Ось тут є слова пісні написані саме польською. ;)
http://tekstpiosenki.emuzyka.pl/6783/4.html
А тут можна її послухати. :)
http://www.youtube.com/watch?v=nC0LBQZIrZ4
До речі, звичайна biesiadna, як і "my cyganie", чи інші того типу. :)
Оцифровка видео - где и сколько, кто в курсе?
можу зробити (по знайомству в два рази дешевше від розцінок). який формат у який?
можу зробити (по знайомству в два рази дешевше від розцінок). який формат у який?
VHS vs DVD :)
Мені гроші не розходяться, головне якість :)
Учасники, що зареєструвалися за останні 24 години (всього 0) Сьогодні новеньких нема
скільки тут є, вперше таке бачу :)
VHS vs DVD
нема проблем. про гроші я жартував :) . можу зробити, як не будете задоволені то вже десь можна буде зробити де інде.
Написано й справді якимось незрозумілим транслітом.
Ось тут є слова пісні написані саме польською.
Незрозумілий трансліт це те що я польску знаю тільки на слух, такщо дякую що врятували мені день роботи з польським словником.
Моя бабця знала перфектно польску і німецьку, російську так ніколи і не вивчила. А я ні польської ні німецької добре не знаю. І французьку знаю тільки на слух. Моя циганка прекрасно знає розмовну японську але писати японською не вміє.
Щоправда я знаю дещо інший варіант цеї пісні. Моя колискова з раннього дитинства. :)
Liliyah Romanova
02.03.2008, 04:01
Незрозумілий трансліт це те що я польску знаю тільки на слух, такщо дякую що врятували мені день роботи з польським словником.
Cała przyjemność po mojej stronie. ;)
Cała przyjemność po mojej stronie.
А от читати польську я вмію. ;)
Знову я
гм... хм... тойво Аліас дуже гарна! але... якщо можна то скажу? ви в іншій гілці зазначили, що у вас дипресія. хм... якби я так у все чорне вбрався в мене точно дипресія б була. одягніться яскраво, ну наприклад помаранчево - гарний настрій (в мене особисто) гарантовано. ну от вибачте якщо не до діла.
Колір не впливає на мій настрій. А чорний, то мій улюблений:)
А чорний, то мій улюблений
мій також.....
він -- взагалі найкращий.....
але я від нього "утримуюся"....
Samojlovu4
02.03.2008, 14:48
А чорний, то мій улюблений
мій також.....
І пана Ромка...
І пана Ромка
Нажаль і мій!!!
але я від нього "утримуюся"....
А я не бачу сенсу утримуватись...
Яке життя - такі й штани...
Нажаль і мій!!!
а причина жалю яка у вас?...
А я не бачу сенсу утримуватись...
я тоді на гота схожий і мені це не подобається.....
Liliyah Romanova
02.03.2008, 17:50
якби я так у все чорне вбрався в мене точно дипресія б була
У монахів теж депресія та у священиків? ;)
Чим вам чорний колір не подобається?
Чим вам чорний колір не подобається?
я боюсь його. боюсь те що він символізує. і не робіть будь-ласка з моїх слів жартів.
Liliyah Romanova
02.03.2008, 22:34
я боюсь його. боюсь те що він символізує. і не робіть будь-ласка з моїх слів жартів.
Я й не роблю.
Мене просто дивує те, що ви у чорний колір вкладаєте. Але це ваша справа.
В Індії білий колір символізує...СМЕРТЬ!!!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_71.gif
Офтоп(с)...
Boris_Kiev
02.03.2008, 22:54
Люди,
вас попросили утриматися від жартів.
Поважайте чуже Privacy.
Я й не роблю.
Мене просто дивує те, що ви у чорний колір вкладаєте. Але це ваша справа.
Лілю ось вам 11000-на :) і не думайте, що я щось у чорний колір поганого вкладаю :)
Zirnycja
03.03.2008, 02:52
Трохи про чорний колір.
Усі кольори здійснюють психофізичний і енергетичний вплив на людину. Від того, який колір людині подобається, можна дізнатися про її характер, бажання, схильності, психологічний стан і навіть стан здоров*я.
Чорному кольору в одязі надають перевагу люди, які підсвідомо хочуть справити враження загадкової і цікавої особистості.
Чорний колір надає стрункості жіночій фігурі. Але з чорним потрібно поводитись обережно: якщо його забагато, він може «притягнути» до вас негативні коливання, впливи і довести вас до хаосу і спустошення.
Загалом, чорний—колір глухого тону—допомагає зосередитись.
Символізує таємницю, бурхливу пристрасть. Це конденсат тепла ій енергії.
Лікує понижений артеріальний тиск, підвищує енергетику нирок, нормалізує дихання...
Додано через 9 хвилин
[QUOTE=Romko;257369]В Індії білий колір символізує...СМЕРТЬ! [QUOTE]
Білий колір не бажаний у Китаї, Південній Африці, оскільки він там означає траур, смерть. Скажімо, поєднання червоного, білого і голубого небажане в Таїланді. Голубий колір з політичних міркувань не люблять араби. Жовтий колір означає траур і хворобу у країнах Близького Сходу...
Скажімо, поєднання червоного, білого і голубого небажане в Таїланді.
хе. Російський триколор.
Голубий колір з політичних міркувань не люблять араби.
а в нас з тих самих міркувань голубий з білим :)
а причина жалю яка у вас?...
Чоловік завжди просить, аби я купляла собі собі одяг світліших кольорів, а мене постійно на чорне тягне....
а мене постійно на чорне тягне.
через це у мене завжди з батьками майже до сварки доходить.Та й Макс весь час просить одягати щось яскравіше.
через це у мене завжди з батьками майже до сварки доходить.
Ну від батьків вже нарешті не чую цих докорів, а от від чоловіка...
А ше мені завжди здається шо в чорному я худшою виглядаю, але то напевно тільки здається.
Liliyah Romanova
03.03.2008, 15:45
хе. Російський триколор.
Чи тільки?
З чийого прапора Петро І кольори перейняв? ;)
Додано через 1 хвилину
Чоловік завжди просить, аби я купляла собі собі одяг світліших кольорів
Він має рацію, вам дуже червоний пасує. Ви мені на одній знимці так запам'яталися. :shy:
А я також носила колись чорне. І чоловік нічого не казав. У нього це "професійний" колір. :D Так що ми то носили разом. А потім мене саму на інші кольори потягнуло. Тепер постійно ношу біле, червоне, пурпурове. (Тільки рожевого і жовтого на собі не люблю.) Але й чорному далі не зраджую. :)
Liliyah Romanova
03.03.2008, 21:35
вкупе
Оффтоп: я й не знала, що є таке слово в російській.
Полный офф...
Оффтоп: я й не знала, що є таке слово в російській.
Я и сам не знал.
Liliyah Romanova
03.03.2008, 21:51
Я и сам не знал.
Ні, тепер не відчеплюся.
Не можна таким чайникам, як я, писати неправильні слова.
То є таке слово в російській чи ні? Здається, я його ніколи в російських текстах не зустрічала. Коротше, я заплуталася. Але, якщо я на мовах помішана, то тепер точно не відчеплюся, поки не довідаюся, як є насправді.
Ні, тепер не відчеплюся.
Не можна таким чайникам, як я, писати неправильні слова.
То є таке слово в російській чи ні? Здається, я його ніколи в російських текстах не зустрічала. Коротше, я заплуталася. Але, якщо я на мовах помішана, то тепер точно не відчеплюся, поки не довідаюся, як є насправді.
Вкупе... ВКУ́ПЕ, нареч. Устар. Вместе. И вот все члены нашей семьи, все вкупе, как один человек, принялись за приготовления к спектаклю. Юрьев, Записки. | В сочетании с предлогом „с“. Явился он не один, а вкупе со своим другом --- и огромнейшим беззубым, старым псом Туркой. Чехов, Скверная история. http://feb-web.ru/feb/mas/mas-abc/03/ma118221.htm
Хм... оказалось что есть :) Сам удивился.
Liliyah Romanova
03.03.2008, 21:57
Хм... оказалось что есть Сам удивился.
Дякую. Це ж треба, який цікавий архаїзм.
Сподіваюся, оффтопу ніхто не бачив. :ninja:
Сподіваюся, оффтопу ніхто не бачив.
Угу... А то конец мира вполне логично но печально, начнется с конца этой ветки ;)
Liliyah Romanova
03.03.2008, 22:02
Угу... А то конец мира вполне логично но печально, начнется с конца этой ветки
Ну отак завжди. Сама наоффтопила, сама й прибирати буду.
יְעָרוֹת, שָׂדוֹת בִּמְאוֹדָם.
לֹא נוֹדַעַת מְדִינָה אַחֶרֶת,
בָּהּ נוֹשֵׁם חָפְשִׁית כֹּה הָאָדָם.
בָּהּ נוֹשֵׁם חָפְשִׁית כֹּה הָאָדָם
Це ви з Борисом розмовляєте? :)
Маруся-мама
06.03.2008, 19:26
Це ви з Борисом розмовляєте? :)
А може це вони проповідують...
Boris_Kiev
06.03.2008, 20:05
בָּהּ נוֹשֵׁם חָפְשִׁית כֹּה הָאָדָם.
אַהְלָן לָךְ מוּרְקָה, אַהְלָן, חַבִּבְּתִּי.
מוּרְקָה, אַהְלָן וְסַהְלָן.
הִיא הָרֵי הִסְגִּירָה אֵת חַבְרֵי הַזּוֹלָה
וְלָכֵן כַּדּוּר בָּרֹאשׁ קִבְּלָה.
levandivka
06.03.2008, 20:15
А може це вони проповідують...
Це вони порушують мовні стандарти Форуму... :cowboy:
Boris_Kiev
06.03.2008, 20:23
Це вони порушують мовні стандарти Форуму... :cowboy:Тільки побачив в пошуку "Новий допис -- Левандівка" - відразу зрозумів, що зараз буде наганяй з мовного питання.
Мой... ой, Миху ! А чи не стати нам під ВР з вимогою, щоби іврит оголосили 2-ю державною ?
До речі: 2-3 роки тому, під час зливи, пожалів двох студенточок і підкинув до Соломонова університету. Слов"янки (!), тренувалися під час поїздки на івриті.
Щось вони розповіли про якусь хитру програму (чому вони там вчаться), але я не запам"ятав.
levandivka
06.03.2008, 20:31
араз буде наганяй з мовного питання.
Но ж не стілько в нас івритомовних...
让他们住在切尔诺贝利kpss的AES
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
Boris_Kiev
06.03.2008, 21:04
让他们住在切尔诺贝利kpss的AES
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
Пупел,
Нінь х*й бу х*й шо Чжун го хуа ?
("Чи Ви говорите китайською?")
Чесне слово! Сам бачив у розмовнику, виданому до московського фестивалю !
levandivka
06.03.2008, 21:07
бачив у розмовнику, виданому до московського фестивалю
ТАК то ж московського!
А у нас своя лайка є...
Boris_Kiev
06.03.2008, 21:08
А у нас своя лайка є... Лайки є. Але породи "Лайка українська" - нема.
Усі вони - або західносибірські, або якісь мудомели або маламуди.
levandivka
06.03.2008, 21:13
"Лайка українська"
В мовному питанні є, сороміцька лексика.
Мой... ой, Миху ! А чи не стати нам під ВР з вимогою, щоби іврит оголосили 2-ю державною ?
Я за. Думаю що корінних ґєбреїв в Україні більше чим корінних росіян. До того ґебрейська одна із трьох класичних мов окрім латині і ґрецької...
бестселлер!!!
як вставити малюнок на форум?
читайте тутка
прохання: ширина малюнка до 600 пікселів!!!
:D :D :D :crazy: :crazy:
Я за. Думаю що корінних ґєбреїв в Україні більше чим корінних росіян. До того ґебрейська одна із трьох класичних мов окрім латині і ґрецької...
І при тому жива мова на відміну від латинської і старогрецької. Не зважаючи, що це досить складна мова, я - за!
І євреї - це велика нація. Вміють бути потріотами держави де вони проживають. Памятаю, в середині 80-х ми зустрічали Новий рік в Києві (не памятаю в якому ресторані). За сусіднім столиком сиділа єврейська компанія. Ми познайомилися. Коли вони довідалися що я з Львова, розмовляли зі мною тільки по-українськи.
Правда, північно-східна імперія і її ідеологія зіпсували і багатьох представників цього народу прищіплюючи їм російські "імперські" звички.
Boris_Kiev
07.03.2008, 12:42
І при тому жива мова на відміну від латинської і старогрецької. Не зважаючи, що це досить складна мова, я - за!
У пристойних духовних навчальних закладах майбутні богослови вчать давньоєврейську.
А серед євреїв теж зустрічалися такі, які виїжджали до Ізраїлю (в певні часи це був "трамплін" на шляху до Штатів / Канади) і пихато говорили "Навіщо мені та верблюжа мова!".
Хоча в іншій великій групі "виїжджантів" був один росіянин з Києва, який примудрився ще в Києві пристойно вивчити іврит. І він був головний "язиком" тієї групи на період адаптації (абсорбції, як у них зветься).
згоден....
За це і вип'єм...:)
За це і вип'єм...
пропоную на форумівці!... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
пропоную на форумівці!...
А що і таке існує?
А що і таке існує?
і навіть регулярно відбувається....
скажу більше: на них не бачив жодної негарної форумлянки....
може: ось воно -- вирішення питання?!
форумівка?..
та, що планується: чернівецько-львівська форумівка... (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=34035)
київська: форумівка київського філіалу Львівського форуму (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=33412)
останню, де я брав участь, знайти не можу...... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
скажу більше: на них не бачив жодної негарної форумлянки....
А що ж Ви ще скажете, вони ж Вам темну влаштують...:D
А що ж Ви ще скажете, вони ж Вам темну влаштують...
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/duiusia.gif
пупер може не всю правду повністю сказати, але пупер ніколи не бреше....
Милий Пупер, Ви настільки милий, що я ні в якому разі не хотіла Вас образити.....:(
Милий Пупер, Ви настільки милий, що я ні в якому разі не хотіла Вас образити.....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
мир, дружба!... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/flower.gif
мир, дружба!...
Давайте свій мізинчик-перемир'я....:dance:
Давайте свій мізинчик-перемир'я....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif ліпше мир, бо перемир’я -- тимчасове....
про відвідини вами форумівки -- я ж не помилився?..
там можна буде подовжити нашу бесіду щодо краси жінок... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
там можна буде подовжити нашу бесіду щодо краси жінок...
Ми будемо разом оцінювати жінок і знаходити в них гарні риси обличчя, наприклад?...:)
Ми будемо разом оцінювати жінок і знаходити в них гарні риси обличчя, наприклад?...
спочатку можна просто пива випити....
перемити кості тим, хто не прийде....
потім обговорити, що на кому вбрано і яке гидотне пиво.....
за годину-другу зайде мова й про жінок....
але я би інакше думку сформулював:
не знаходити гарні риси, а "шукати родзинку", яка є у кожної жінки.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
спочатку можна просто пива випити....
перемити кості тим, хто не прийде....
потім обговорити, що на кому вбрано і яке гидотне пиво.....
за годину-другу зайде мова й про жінок....
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Я ж дівчинка, а не хлопчик, щоб погоджуватися на ТАКУ культурну програму....
Я ж дівчинка, а не хлопчик, щоб погоджуватися на ТАКУ культурну програму....
програму можна і поміняти.....http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
місцями....
пс. слухаю вашу пропозицію як найкраще з’ясувати питання чи бувають негарні жінки...
як найкраще з’ясувати питання чи бувають негарні жінки...
Та кажуть негарних тьоток не буває, буває мало горілки...чи пива там...
Та кажуть негарних тьоток не буває, буває мало горілки...чи пива там...
це ваша позиція?
не можу в таке повірити.
добраніч.
це ваша позиція?
не можу в таке повірити.
добраніч.
Між нами знов непорозуміння?:(
Я ж написала: "кажуть"...
Між нами знов непорозуміння?
Я ж написала: "кажуть"...
добре.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
пропоную тоді на форумівці пити міцнющу каву і тверезо дискутувати (знайти порозуміння) щодо цього питання.....
Л-ю-ю-ю-ю-ди!!!А чим пахне каніфоль???? (в розумінні: пахне погано,чи добре?):ninja:
Boris_Kiev
11.03.2008, 00:44
Л-ю-ю-ю-ю-ди!!!А чим пахне каніфоль???? (в розумінні: пахне погано,чи добре?):ninja: Сосною, смолою.
Чиста каніфоль - у скрипалів, віолончелістів. Добре пахне.
У радіомонтажників - плавиться паяльником. Мені подобається, дружині - теж. А декого - дратує.
каніфоль пахне добре!!!!
колись займався в гуртку "паяльщиків" -- таааак клаааасно пахло!
http://levus.info/smile/nyam1.gif
Заспокоїли.Значить пахне добре...:D :crazy:
Boris_Kiev
11.03.2008, 11:40
Заспокоїли. Значить пахне добре...:D :crazy:
А в чому полягає проблема ?
Вам цілителька приписала нюхати каніфоль ?
А в чому полягає проблема ?
Вам цілителька приписала нюхати каніфоль ?
Ні:D ,я просто погано розпізнаю запахи.
не раджу нюхати каніфоль, в легенях він кристалізується...
не раджу нюхати каніфоль, в легенях він кристалізується...Ого...:shutup: Та я правда не чистий нюхала.:D Просто мені сказали,що каніфолью пахне віск для волосся.Я внюхувалася в цю баночку з воском,ніц не чую.Попахує хімією,як і любий інший косметичний продукт.
Boris_Kiev
11.03.2008, 12:40
Ні:D ,я просто погано розпізнаю запахи.Я теж. Специфічно. Щось взагалі не чую, а щось - у мікродозах (наприклад, коли підгоряють дроти або кіт "помітив".
Якось у грудні зайшов до парфумерної крамнички, взяв "пробнички" - нічого ! А консультантка каже - "що ви хочете почути, якщо ваша права рука пахне сигаретним димом, а ліва - машинним мастилом" ?
Ото профі ! І дійсно, я їхав із техстанції.
Ні ,я просто погано розпізнаю запахи.
Купував подарунок у парфумерному магазині, там таким курцям як от я, дають понюхати кофе. Дійсно відбиває всі попередні запахи.
Boris_Kiev
11.03.2008, 12:56
не раджу нюхати каніфоль, в легенях він кристалізується...Проте легко розчиняється спиртом. :)
levandivka
11.03.2008, 13:47
там таким курцям як от я, дають понюхати кофе.
Вони не знають, що вистарчило б і прапорця-триколору для загострення нюху. :D :D :D
Вони не знають, що вистарчило б і прапорця-триколору для загострення нюху. :D :D :D
Так, я ж навмисно написав "кофе", а не каву. Той кофе "масковскай расфасовкі".:moskali::D
У підсумку, нюх покращився, обрав італійське PRADA.
Читатель_Обкома
13.03.2008, 17:48
! А консультантка каже - "що ви хочете почути, якщо ваша права рука пахне сигаретним димом,
Борисе????:eek: Вы все еще курите???????:suicide:
http://avatars.kards.ru/images/avatar/137/13685_prev_98.gif
Boris_Kiev
13.03.2008, 18:07
Борисе???? Вы все еще курите???????
Куру і буду курити. ТОМУЩО хочу.
рівнянин
13.03.2008, 18:57
Куру і буду курити. ТОМУЩО хочу.
Інститут геронтології. Опитування.
Сивий чоловік років 70.
- Ви палите?
- Ні!
- П'єте?
- ні!
- А скільки Вам років!
-77!
Дідок років 90.
- Ні не пив не палив, з жінками ні..ні...
- А років Вам скільки?
-97!
Сивий дідуган років з 120!
- Ну Ви точно не палили!
- Курив, курю і буду курити!
- Не пили!
- Пив, п'ю і буду пити!
- А скільки ж Вам років діду?
- 35!!!
Але з іншого боку.... Копчене чи заспиртоване довше зберігається!
мій чоловік рівнянин... і затятий курець
рівнянин
13.03.2008, 19:53
Вітання земляку!
Boris_Kiev
13.03.2008, 20:18
Інститут геронтології. Моя мама там працювала кілька років. Там не всім була "лафа" - на старих кроликах люди дисертації писали. "Поликлиника для опытов" (С)
А ще ходив серед персоналу такий анекдот:
Приїхав старий єврей із Бердичева до Києва й запитує в молоденького мента:
- Скажіть будь ласка, як мені проїхати до синагоги ?
- А що таке синагога ?
- Ну це місце, де збираються старі євреї, де їх пригощають, де вони просять Бога про здоров"я, про довге життя...
- Ага ! То сідайте на 18-й тролейбус і їдьте до інституту геронтології!
І євреї - це велика нація. Вміють бути потріотами держави де вони проживають.
Правда, північно-східна імперія і її ідеологія зіпсували і багатьох представників цього народу прищіплюючи їм російські "імперські" звички.
:rolleyes: :eek:
"Профессор Тель-авивского университета, историк Шломо Занд уверяет, что не существует такой нации, как евреи, а изгнание евреев с исторической родины – не более чем миф для оправдания создания государства Израиль.
Историк в своей книге "Когда и как вы стали евреями" пишет, что как такового еврейского народа не было, а существовали группы людей, исповедовавшие иудаизм.
Занд также утверждает, что изгнание евреев – фикция. Он поясняет, что римляне в принципе не прибегали к изгнанию завоеванных народов, а с приходом арабов, по его словам, большая часть иудеев приняла ислам и ассимилировалась в обществе. Он заключает, что современные палестинцы – потомки тех самых ассимилировавшихся иудеев.
Существование общин, исповедовавших иудаизм среди всех рас и на всех континентах, натолкнуло Занда на мысль, что большая часть общепринятых исторических истин об истории еврейского народа является вымыслом основоположников сионизма, которые придумали целый ряд догм, граничащих с расистскими тезисами.
Израиль должен отказаться от формулировки "Еврейское демократическое государство" и стать государством для всех, заключает он."
Израильский историк: евреев никогда не существовало (http://www.mignews.com/news/society/world/040308_71625_24098.html)
:rolleyes: :eek:
"Профессор Тель-авивского университета, историк Шломо Занд уверяет, что не существует такой нации, как евреи, а изгнание евреев с исторической родины – не более чем миф для оправдания создания государства Израиль.
А що, хіба Шльома є першим євреєм що все заперечує? Перед ним вже були К. Маркс, В. Ульянов(Лєнін) і інші. В сімї не без виродків. Навіть в єврейській сімї. На жаль...
Ліля Романова:
Все, нарід, ви як собі хочете, але перше лікуйте сліпоту, а тоді я відкрию цю гілку знову. Хоча, як на мене, тема цілковито вичерпалася і перейшла в інші русла.
А сліпота лікується постом на форум.
Boris_Kiev
21.03.2008, 15:48
< Нік>, вы в запое? Я вас не узнаю!
А Вы, Борис, видите, что < Нік'а> заносит ….
Доводилося колись чути в міському транспорті: "Товаріщі, уступітє мєсто мужчинє, відітє - он п"яний!"
Liliyah Romanova
24.03.2008, 17:49
А сліпота лікується постом на форум.
Справді? ;)
Я би хотіла трохи сліпоти...
І три дні без компа та форуму не допомогли.
Хіба в тому плані, що захотілося взагалі компа не вмикати. Але робота...
levandivka
28.03.2008, 17:37
чому сьогодні я не можу
Думаю, сьогодні не Ваш день...
Глюки ... :)
консультант
28.03.2008, 17:42
Скоріш за все це в когось глюки. Можливо навіть пов"язано з місячними але точно сказати не можу, бо щось інформація розпливчаста...
Liliyah Romanova
28.03.2008, 17:47
Можливо навіть пов"язано з місячними але точно сказати не можу, бо щось інформація розпливчаста...
Спробуйте, кажуть допомагає. Але засіб невипробуваний. Так що гарантій нема.
http://img265.imageshack.us/img265/3026/tampaxlargeki6.jpg
Ну, а як то не поможе, то хіба... http://s.rimg.info/7f3750f7b85c87c32fc426835f9b6638.gif
levandivka
28.03.2008, 17:52
засіб невипробуваний. Так що гарантій нема.
Гм-м-м...
Добре, що не випробуваний дали...
консультант
28.03.2008, 17:56
Видно тут на форумі мені пороблено... Прийдеться шукати другий. Тримайтесь, щоб часом не поробили Вам, пані Лілю !
Liliyah Romanova
28.03.2008, 18:02
Тримайтесь, щоб часом не поробили Вам, пані Лілю !
Мені не пороблять. У мене захист надійний. http://s9.rimg.info/a0ba42a66e85d97712bbb36afa4e5de7.gif
А в мене є знайомий, котрий має, як він каже, технодемонів. Вічно йому летить його мак і невідомо чому. І комп"ютерники дивуються часто. І навіть передається то на інші компи також. Так що ви вважайте. Видно, ви до того чутливий, то воно й чіпається.
консультант
28.03.2008, 22:53
Так що ви вважайте. Видно, ви до того чутливий, то воно й чіпається. / Liliyah Romanova/.
Може й так.
консультант
29.03.2008, 11:43
Спробуйте, кажуть допомагає. Але засіб невипробуваний. Так що гарантій нема.
Міг би відповісти по-різному на цей допис але не хочу потім вибачатись... Відносно жінок, я розумію але те, що така нетипова реклама тампексу, тим більше пропонується мужчині і подобалась Борису, це мене дивує... !
levandivka
29.03.2008, 12:38
це мене дивує... !
Ну...
Пане Косультант! У всіх трапляються критичні дні, коли все валиться з рук. Ви ж самі почали
це в когось глюки. Можливо навіть пов"язано з місячними.
То чо' дивуватися?..
консультант
29.03.2008, 13:41
Ну...
Пане Косультант! У всіх трапляються критичні дні, коли все валиться з рук. Ви ж самі почали
Власне так і є. Про критичні дні нікому не сподобалось. зате про тампекс навіть Борис в захваті. Видно дійсно допомагає, раз сподобалось...
Boris_Kiev
29.03.2008, 14:41
подобалась Борису, це мене дивує...Я кричав "Евріка". Тампакси стали в нагоді, щоби очистити деякі куточки від розлитого тосолу. :)
Без клоунов скучно) Верните полковника... Должен же я с кем то ругаться)
Ще 12 діб адмін-арешту і Полковник привітає нас із Днем Космонавтики. Яка ж космонавтика без замполіта ?
Ось сказав Гагарін "Поехали" і сотні тисяч євреїв прислухалися до його поради.
levandivka
29.03.2008, 14:53
Я кричав "Евріка". Тампакси стали в нагоді, щоби очистити деякі куточки від розлитого тосолу.
О, сколько нам открытий чудных
Готовят просвещенья дух
И опыт, сын ошибок трудных,
И гений, парадоксов друг...
дурнуватий день.
люди самі себе банять.
треба йти. чекатиму другого квітня
Мата Харі
08.04.2008, 19:29
Це ж треба:)... В якій темі, що не напишу - все стабільно опиняється в розділі "Про ЦЕ" :)...Для експерименту, мабуть треба в розділ "UA - RU" податись. Є така підозра, що його давно і весь здалобися перемістити в "Про ЦЕ" :)...
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008