КПК

Показати повну версію : Вільна Україна

freeukraine
01.01.2007, 23:19
http://www.freeukraine.com

Ivan
02.01.2007, 00:05
Амбіційно. Однак, новиннєвий простір вже так насичений, що подібна заявка поки зайвого оптимізму не викликає. У чому прорив?

KabMiner
02.01.2007, 14:09
Їм ще працювати і працювати. В тому числі і над дизайном.
Наразі у мене в закладках 5-10 кращих сайтів новин, які я не завжди встигаю переглянути. Тому вільну Україну - поставив в закладки, але читати буду 1 раз на місяць, не більше.

freeukraine
03.01.2007, 16:52
Так, я згодна, що сайт ще дещо сирий, але не все відразу... У проекта "Вільна Україна" є майбутнє! І кожен з відвідувачів може посприяти цьому, взявши участь у створенні стрічки новин та у голосуванні. Тепер кожен має можливість бути не тльки стороннім спостерігачем, а й сам зіграти важливу роль у розвитку сайта, розміщуючи найцікавіші новини.

Ivan
03.01.2007, 17:43
Так, я згодна, що сайт ще дещо сирий, але не все відразу... У проекта "Вільна Україна" є майбутнє! І кожен з відвідувачів може посприяти цьому, взявши участь у створенні стрічки новин та у голосуванні. Тепер кожен має можливість бути не тльки стороннім спостерігачем, а й сам зіграти важливу роль у розвитку сайта, розміщуючи найцікавіші новини.

Братику, якщо ти стрибаєш, як я, щодня, по різним новиннєвим стрічкам, то мусиш знати, що більшість спеціалізується на простому копіюванні чужої інформації. Нового відносно мало. Якщо у тебе вийде системно підняти хоч якийсь сурйозний пласт місцевої оригінальної інформації - я першим зніму капелюха. Це важко. Спроб (невдалих) було багато. Біда не в тобі - біда в публіці. Споживачі ментально не є конструкторами :( .

freeukraine
10.01.2007, 00:07
Я не братик! Я сестричка!

freeukraine
10.01.2007, 00:26
Ivan, якщо ти такий розумник, взяв би та запостив якогось креативчику на "Вільну Україну", а ми б подивились... Всі ладні давати поради та критикувати на форумах!

Pedro
10.01.2007, 14:53
А що, дуже гарне видання. Правда старе... Хіба все закінчилося на 18 листопада?

Danilo
10.01.2007, 15:10
Це на їхню думку "Найбільш популярна новина в країні" -Листопад 18, 2006
А взагалі від 8 січня новини є, теж не дуже свіженько.:)

Ivan
11.01.2007, 03:14
Ivan, якщо ти такий розумник, взяв би та запостив якогось креативчику на "Вільну Україну", а ми б подивились... Всі ладні давати поради та критикувати на форумах!

Троха зараз замотаний, сестричко, але для хороших людей завжди шось придумається... :)

freeukraine
21.01.2007, 22:20
То Danilo & Pedro:

Відразу видно, що ви там дуже довго не були! Сайт оновлюеться щодня!!!

freeukraine
21.01.2007, 22:23
Троха зараз замотаний, сестричко, але для хороших людей завжди шось придумається... :)
Ось так завжди...

MARTINI
22.01.2007, 02:26
Цікавий проект буде, якщо вдасться. Більше різних функцій по селекції новин здалося би...

А яку CMS використали? Схоже на wordpress

freeukraine
25.01.2007, 00:20
Цікавий проект буде
Дякую!
Більше різних функцій по селекції новин здалося би...
Плануємо зробити...
А яку CMS використали? Схоже на wordpress
Так, це wordpress з модифікаціями.

KabMiner
27.01.2007, 17:40
То Danilo & Pedro:
Відразу видно, що ви там дуже довго не були! Сайт оновлюеться щодня!!!
Ага, але завантажується першою сторінка де у вас новини розміщені по рейтингу, а не по часу, а тому і складається враження, що сайт зупинився. Врахуйте!

А у мене от таке питаннячко виникло (бо ніде не побачив у вас на сайті відповідної інформації): Вы чьих будете? Ну, я не спрашиваю "Холоп чей?":D . Давайте скажимо так лагідно: Хто є засновником проекту?:rolleyes:

MARTINI
27.01.2007, 17:54
А які модифікації wordpress роблять автоматичну публікацію новин?

freeukraine
28.01.2007, 00:59
Хто є засновником проекту?:rolleyes:
Dosware Team

freeukraine
28.01.2007, 01:01
А які модифікації wordpress роблять автоматичну публікацію новин?
Ми самі розробляли всі необхідні модулі.

KabMiner
29.01.2007, 15:01
Dosware Team
А з чого б це Offshore Web Development and Custom Software зацікавилась новинами України? І чи розуміє Offshore Web Development and Custom Software в чому полягає ідея Вільної України? :confused:

freeukraine
29.01.2007, 21:22
Навіщо їм цікавитися? Яке відношення можуть мати новини України до розробників скриптів? Вони просто підтримують сайт і скрипти використані на сайті.

freeukraine
29.01.2007, 21:28
To All:

Шановні форумчани! Якщо в когось є якісь пропозиції, або побажання з приводу того, яким повинен бути подібний проект, чого не вистачає, або що зайве - висловлюйтесь! Жодна пропозиція чи побажання - незалишиться без уваги!!!

KabMiner
30.01.2007, 10:40
Навіщо їм цікавитися? Яке відношення можуть мати новини України до розробників скриптів? Вони просто підтримують сайт і скрипти використані на сайті.
Уточнюю питання: Хто відповідає за змістовне наповнення сайту? Хто редактор і замовник?

freeukraine
01.02.2007, 01:11
За змістовне наповнення сайту можуть відповідати всі, хто зареєструється. У цьому й фішка! Користувачі самі можуть обирати новини, публікувати їх та шляхом голосування встановлювати рейтинг. А адміністрація тільки сторонній спостерігач, який стежить за тим, щоб не порушувалися основні правила сайту. І в разі потреби редагує інформацію користувачів.

MARTINI
01.02.2007, 01:55
Так я не зрозумів
Новини публікують відвідувачі чи вони імпортуються з рсс-каналів інших сайтів ?

freeukraine
02.02.2007, 02:16
Новини публікують відвідувачі
Так! Новини публікують відвідувачі. Кожен, хто зареєструється може залишати цікаві, на його погляд, новини. "Рейтинг новин" (http://www.freeukraine.com) - повністю створюється вручну зареєстрованими користувачами системи.
... чи вони імпортуються з рсс-каналів інших сайтів?
А ось наш другий проект "Дайджест новин" (http://www.freeukraine.org) - повністю автоматичний, ми йому згодовуємо RSS, а він потім автоматично бере від туди новини і виставляє їх у дайджесті.

KabMiner
02.02.2007, 17:30
Тільки що знову зайшов на Головну сторінку. Ну, що ж і далі першою завантажується новина за листопад місяць (про СНІД). важливо, звичайно, але враження таке, що сайт зупинив свою роботу:eek:

Ivan
06.02.2007, 01:47
[QUOTE=freeukraine;34134]Так! Новини публікують відвідувачі. Кожен, хто зареєструється може залишати цікаві, на його погляд, новини. "Рейтинг новин" (http://www.freeukraine.com) - повністю створюється вручну зареєстрованими користувачами системи.

Якщо я нічого не переплутав, з сумом мушу констатувати правоту свого першого допису на цій гілочці - все скінчилося передруком новин з інших ресурсів:o . Хто саме це робить - редактор чи відвідувачі - як на мене, не принципово. Люди нині прагматичні, скупі і надто ліниві на необов"язкові, але відповідальні кроки. Зокрема, на створення фактично фахових новиннєвих матеріалів. Я не зловтішаюся, сестричко - твої невдачі, як це не голосно звучить, є певною гранню діагнозу українського громадянського суспільства. Всі хочуть їсти, але мало хто хоче сіяти :rolleyes: .

Meg
06.02.2007, 12:34
Там треба додати розділ "Історія",де треба помістити великі портрети Бандери,Петлюри...Раз проект називається "Вільна Україна" там би доречно було їхні біографії.Але та тільки новини,тож...О,а в мене ідея!Я певно зроблю таку невеличку сторіночку!!!)))

freeukraine
06.02.2007, 23:43
Тільки що знову зайшов на Головну сторінку. Ну, що ж і далі першою завантажується новина за листопад місяць (про СНІД). важливо, звичайно, але враження таке, що сайт зупинив свою роботу:eek:
А прогорнути сторінку - руки відваляться?

freeukraine
07.02.2007, 00:03
Якщо я нічого не переплутав, з сумом мушу констатувати правоту свого першого допису на цій гілочці - все скінчилося передруком новин з інших ресурсів:o . Хто саме це робить - редактор чи відвідувачі - як на мене, не принципово. Люди нині прагматичні, скупі і надто ліниві на необов"язкові, але відповідальні кроки. Зокрема, на створення фактично фахових новиннєвих матеріалів. Я не зловтішаюся, сестричко - твої невдачі, як це не голосно звучить, є певною гранню діагнозу українського громадянського суспільства. Всі хочуть їсти, але мало хто хоче сіяти :rolleyes: .
1. Простіше висловлюйся, братику! Складно підрядні речення не є показником великого розуму!
2. ... все скінчилося...Все тільки починається!
3. Люди нині прагматичні, скупі і надто ліниві на необов"язкові, але відповідальні кроки. Зокрема, на створення фактично фахових новиннєвих матеріалів.Мабуть, по собі судиш...
4. Всі хочуть їсти, але мало хто хоче сіяти.Не сумніваюся, що ти вже багато посіяв... особливо на форумах...

Ivan
07.02.2007, 00:47
Я не писав нічого образливого, тому агресивність твоя невиправдана, сестричко. А втім... Все тільки починається... :D :D :D

Полковник
07.02.2007, 00:58
Там треба додати розділ "Історія",де треба помістити великі портрети Бандери,Петлюри...Раз проект називається "Вільна Україна" там би доречно було їхні біографії.Але та тільки новини,тож...О,а в мене ідея!Я певно зроблю таку невеличку сторіночку!!!)))

Молодец! Дело нужное и своевременное! ЗдОрово, что (сама?) додумалась!!

piepie
07.02.2007, 01:37
Два мільйони українських дівчат добровільно виїхали займатися проституцією. http://www.freeukraine.com/2007/02/03/kozhna-pjata-ukrajinka-plutana/#more-218
" Складно підрядні речення не є показником великого розуму!"
Наташа.
Disappointment number.

на ноу і джяджьменту ноу © Ґранд ®

freeukraine
14.02.2007, 23:50
Про що Ви? Я Вас не розумію...

Ivan
14.02.2007, 23:52
Про що Ви? Я Вас не розумію...

я теж. Аби ж хоч він сам себе розумів :D :D :D

levandivka
15.02.2007, 15:04
Одразу прошу не сприймати нижченаведене, як чорний-чорний погляд. :)
Спробую "висловити" критичне (відгуки "класний сайт", "нове слово в сучукрнеті" і так напишуть...)
1.Не зовсім зрозумів, найпопулярніша новина про донорство СНІДу така популярна через "стаж" у рейтингу, чи...?
2.Не розумію резону, коли, скажімо, на базарі поруч стоїть 10 яток з однаковісіньким товаром з однієї гуртовні (3-х різних власників). Волію відвідати один потужний магазин, у якому б кожен з тих 10 продавців торгував певним іншим товаром. Те саме з "новинами". Мені не подобається вишукування оригіналу інформації серед десятків/сотень передруків.
3.Не розумію і резону (для сторонніх учасників) приймати участь у процесі. Правда, не розумію...
Є, звичайно, любителі різних безсенсовних (без створення нового продукту) зайнять. Розумію розкладачів "пас'янсу" - вбити час, розвіятись.
Розумію форумні балачки - спілкування.
А без активної професійної роботи, що вийде з ретрансляції чужих і не самих нових новин? Хто захоче їх споживати? Адже лише невелика частина інетників приходять "сіяти" (добре, коли це майстри). Більшість мешканців не будуть нічого створювати (і це нормально!).
Скаржитися на "незрілість" чи пасивність аудиторії?
Люди є, які є (і будуть такими, різними)! Слава Богу, що не всі носяться, висолопивши язика (написано без жодних аналогій, усі співпадіння - випадкові!:rolleyes: ), що б такого витворити і ощасливити Світ...
4.Не задуже вузька середня колонка? Картинки і так її забирають 35% ширини... Ролик на миші перегрівається крутити квадратні блоки.
5.Не сподобалась кнопка "х голосів додати": виглядає на ноухау(хауноу?). Не простіше класичний текстовий вказівник рейтингу?
6. картинка архівної справи розміщена не у вас. Що буде відображати бравзер, якщо власник картинки змінить URL, або виставить під цей URL картинку з написом "крадений контент"?
7. "широке коло авторів" можуть взагалі... підставити ресурс у плані авторських прав, і перетворити його на збірник/відстійник всякої всячини (з відповідним запахом). Наприклад, я не розумію, яке відношення до "стрічки новин" має стаття "Національна ідея чи національна ідентичність?". От глузування про портрет Бандери-Петлюри на "стрічці "новин"" - розумію. Треба туди ще орденоносного товаріща Гєрасімова загатити...:D
Ну-у-у, це те, що попало в око на перший раз. Не сердьтеся, будьте ласкаві.:)

Ivan
15.02.2007, 20:49
Ну-у-у, це те, що попало в око на перший раз. Не сердьтеся, будьте ласкаві.:) Взяв - налякав дєвушку... Вона ж дійсно старається... Правда, й лається теж, але це від щирого ентузіазму... Загалом, ти майже повторюєш деякі мої зауваження, але ... мягше ж треба! ;)
А мене лай, скіко влізе!!! "Відлуння віків" завжди раді добрій порції лайки... :D :D :D