КПК

Показати повну версію : Євросоюз

Сторінки : [1] 2

Мих
01.01.2007, 19:39
Поки Україну розтягують політики, як рак, щука і лебідь віз, Болгарія та Румунія вже у Євросоюзі.

Пересвет
01.01.2007, 19:57
И что теперь? Сегодня в Евросоюзе, вчера в ОВД, позавчера поддерживали тройственный союз, завтра еще что то...
Ты хочешь, чтобы Украина аки д@#$о в пропуби плавала???

Украина сильная страна, к ней должны все стремится, а не она!

Мих
01.01.2007, 21:24
А завтра, у них в країні пенсія буде вища, ніж в Росії середня зарплата.
А щоб в ополонці не плавати, треба до берега прибувати.

Пересвет
01.01.2007, 22:07
Позвольте полюбопытствовать за счет чего это у них пенсия будет выше, ежели до сих пор не была?

New Shrek
01.01.2007, 22:13
Позвольте полюбопытствовать за счет чего это у них пенсия будет выше, ежели до сих пор не была?
Пересвет ну ы тобы то треба зара засирати собы мозги.постав палку кобити,якщо поряд нема залызь в холодильник випий та закуси на душы полегчаэ

Мих
02.01.2007, 10:30

Є європейські стандарти. Тобто пенсія, зарплата і т.д.

Вергунка
02.01.2007, 10:33
Є європейські стандарти. Тобто пенсія, зарплата і т.д.

У прибалтов спросите, такая ли у них зарплата и пенсии как в ЕС? :)
И снова - "халва, халва, халва..."

Pedro
02.01.2007, 10:37
Ще не встиг розпочатися рік як північно-східні "радєтєлі" розпочали свою стару пісню. Куда Україна повинна приєднуватись чи вступати. А може ви краще подумайте куди ваша країна повинна вступати (чи на кого не наступати). А українці якось вже розберуться самі зі своїми проблемами.

Степаныч
02.01.2007, 10:47
А завтра, у них в країні пенсія буде вища, ніж в Росії середня зарплата.
...
Так для того, щоб пенсії стали високими, потрібно лише в ЄС вступити? :cool: Цікава думка. Я то завжди вважав, щоб краще жити, треба краще працювати. А воно виходить, що на шару! Тоді я за вступ!;)

Вергунка
02.01.2007, 10:50
Ще не встиг розпочатися рік як північно-східні "радєтєлі" розпочали свою стару пісню. Куда Україна повинна приєднуватись чи вступати. А може ви краще подумайте куди ваша країна повинна вступати (чи на кого не наступати). А українці якось вже розберуться самі зі своїми проблемами.

Ну так это ж вы все "думкой богатиете" - куда вступить или присоединиться. Только в европе, дальше порога никто не приглашает. Уже бы вошли хоть куда-нибудь и похвастались бы "успихами та перемогами". А так - одно бла-бла-бла и нытье шо "москали" вас никуда не пускают. Идите и попутного вам ветра.

Pedro
02.01.2007, 10:57
Ну так это ж вы все "думкой богатиете" - куда вступить или присоединиться. Только в европе, дальше порога никто не приглашает. Уже бы вошли хоть куда-нибудь и похвастались бы "успихами та перемогами". А так - одно бла-бла-бла и нытье шо "москали" вас никуда не пускают. Идите и попутного вам ветра.

Тебе питати ніхто не буде. Shut up!

Вергунка
02.01.2007, 10:59
Тебе питати ніхто не буде. Shut up!

Заткнись! Або заткни пельку - как тебе больше нравится :) Слабак!

Мих
02.01.2007, 12:42

На скільки мені відомо, пенсія у прибалтів більше $200.

Мих
02.01.2007, 12:50
Так для того, щоб пенсії стали високими, потрібно лише в ЄС вступити? :cool: Цікава думка. Я то завжди вважав, щоб краще жити, треба краще працювати. А воно виходить, що на шару! Тоді я за вступ!;)

Шари не буде. Пенсію можна і сьогодні підвищити, але кому це потрібно?
уряду? Для чого? Вини собі пенсію забезпечуть, будьте певні, а народ потерпить. Вступивши у Євросоюз, країна мусіла б забезпечити мінімальні європейські стандарти, якби це не хотілося корупційним чиновникам. Буде велике вливання в економіку інвестицій, оскільки правила гри на ринку стануть зрозуміліші. Зрештою, будемо тягнутися до збагачення, а не борсатися у власному соці.:)

Степаныч
02.01.2007, 12:58
Шари не буде...Буде велике вливання в економіку інвестицій, ...
Жаль, а я вже губу розкатав.:D А з якої такої статі до нас інвестиції попруть? :confused:

Вергунка
02.01.2007, 12:59
На скільки мені відомо, пенсія у прибалтів більше $200.

Мих, вы стоимость потребительской корзины сравните. Конечно, наши пенсии - дерьмо, но и на ЕСовскую пенсию не разгонишься, если ты не коренной бюргер из Германии.

KabMiner
02.01.2007, 13:05
У наших людей є нездорова тяга кудись вступати: то в партію, то в гамно, а тепер от в ЄС захотілося...

Boris_Kiev
02.01.2007, 13:49
Точно, частина суспільства потребує корекції: чверть ототожнює себе із сусідньою абсолютно недружньою нам державою. Інша чверть - із неіснуючою державою.
Хтось оплакує страченого ката з Близького сходу.
Хтось співає осанну померлому катові з ЧК...

Степаничу, а Ви змогли би вплинути на ці клінічні випадки ? Чи їм потрібен стаціонар (може примусовий) ?

Ось поляки та прибалти швидко пройшли шокову терапію - буквально на наших очах. Тільки їхнього прикладу дехто в упор не хоче бачити.

P.S. Такий несправедливий розподіл ролей:
Було би цікавіше, якби шановний Pedro був психіатром, а шановний Степанич - стоматологом. :)

zet
02.01.2007, 13:59
У наших людей є нездорова тяга кудись вступати: то в партію, то в гамно, а тепер от в ЄС захотілося...
Декому в ЄЕП приспічило, то ви гадаєте, що те краще?

Степаныч
02.01.2007, 14:04
...
Степаничу, а Ви змогли би вплинути на ці клінічні випадки ? Чи їм потрібен стаціонар (може примусовий) ?

Ось поляки та прибалти швидко пройшли шокову терапію - буквально на наших очах...

P.S. Такий несправедливий розподіл ролей:
Було би цікавіше, якби шановний Pedro був психіатром, а шановний Степанич - стоматологом. :)
:D Не провокуйте, Борисе, тут не психлікарня.;)

За прибалтів не знаю. А от з поляками доводиться контактувати, не в захваті вони від сьогодення. До речі. Нещодавно була у нас німецька делегація. Так от, німці, які з ФРН, теж не в захваті від того, як вони зараз живуть.

Я б теж не проти бути стоматологом!;) З медицини не довелося б підти, заробляв би своєю професією.

Pedro
02.01.2007, 14:16
:D Не провокуйте, Борисе, тут не психлікарня.;)

За прибалтів не знаю. А от з поляками доводиться контактувати, не в захваті вони від сьогодення. До речі. Нещодавно була у нас німецька делегація. Так от, німці, які з ФРН, теж не в захваті від того, як вони зараз живуть.

Я б теж не проти бути стоматологом!;) З медицини не довелося б підти, заробляв би своєю професією.

Ще раз своїх 5 копійок... Степанмч, а хто і де є задоволений? Така вже, як кажуть англійці, human nature.
Думаєте, Ахметов задоволений? В нього проблема, як накопити 16-й мільярд. Так і німці (а вони мають також подарунок - бувшу Східну Німечину) і поляки які хочуть всього і відразу.
А щодо ЄС, то памятаєте Леніна (може буде більш зрозуміло:D ) - не можна жити в суспільстві і бути вільним від нього.
Так і Україна - не може жити в Європі і бути вільною від неї.

Чернобылец
02.01.2007, 14:29

Логично. А Европа не может и без Росии. А Украина может ? Педро, вы хоть раз видели цифры основных внешнеэкономических партнеров и уровня товароооборота Украины и цифры ? Только недостаточно разумный человек может говорить только о Европе и забывая о России, крупнейшем внешнеэкономическом партнере Украины. Связи надо развивать в обе стороны без ущерба для себя увеличивая их, а не рвя.

Вергунка
02.01.2007, 14:37
Ни ЕС, ни ЕЭП, ни НАТО - не поможет, если реально ни черта не делать.

02.01.2007 13:05 "Комментарий"
Рубль выходит на Нью-йоркскую биржу
Нью-йоркская товарно-сырьевая биржа в этом году начнет указывать котировки в рублях. Это повысит престиж российской валюты и всего финансового сектора.

02.01.2007 14:30 "Комментарий"
С нового года повышается размер максимальной выплаты по больничному. Это предусмотрено новым законом о пособиях по временной нетрудоспособности. С 1 января этот размер составляет 16 тысяч 125 рублей в месяц. В районах Крайнего Севера максимальный размер пособия будет применяться с учетом районного коэффициента.
Кроме того предусмотрена выплата пособия в случае, если человек уволился, не зависимо от причины увольнения и в течение месяца он заболел. В этих случаях пособие будет выплачиваться по месту прежней работы.

А пока что:
"У народа на 20% повысилось чувство патриотизма". (из новогоднего выступления Главбуха)

Степаныч
02.01.2007, 14:38
... Степанмч, а хто і де є задоволений? Така вже, як кажуть англійці, human nature.
Думаєте, Ахметов задоволений? ...
А щодо ЄС, то памятаєте Леніна (може буде більш зрозуміло:D ) - не можна жити в суспільстві і бути вільним від нього.
От особисто я своїм життям задоволений!;)
Людська натура не терпить несправедливості. От чому мій знайомий німець невдоволений? Тому що платить податки "для дяді". А я їх максимально уникаю (податків тобто). А він не може, країна не та.
Ну а щодо України і Європи... Я все ж залишаюся при думці, що ми самі повинні "покращити собі життя", якщо не "вже сьогодні", то післязавтра. А Європа "приложится" сама собою. ИМХО.

КРЫМЧАНИН
02.01.2007, 19:09
я в шоке!!! вы сидите в своем Львове и такое ощущение что не были ни в России, не за границец (Европа). посмотрите как живут в Европе - со стороны красиво, но это не жизнь!!! РОССИЯ - НАВЕКИ !!! КРЫМ РОССИИ !!!

Пересвет
02.01.2007, 19:22
Крымчанин! Это конечно хорошо! Но с такими словами вы недолго сможете продержаться на ЛФ. Антиукраинские вещи говорите :) Здесь этого не любят!

zet
02.01.2007, 19:24
я в шоке!!! вы сидите в своем Львове и такое ощущение что не были ни в России, не за границец (Европа). посмотрите как живут в Европе - со стороны красиво, но это не жизнь!!! РОССИЯ - НАВЕКИ !!! КРЫМ РОССИИ !!!
Тогда сразу не забудьте приплюсовать назад к Украине: Приднестровье, Белгород и ще пару неплохих участочков, которые откроили от Украины одновременно с присоединением Крыма.
(Чего-то мне сдается, что посадить лет на 10 несколько человечек за призывы к отделению и наступит тишина на полуострове...)

Пересвет
02.01.2007, 19:32
Зеточка! Пардон муа, а при чем тут Белгород и Приднестровье разрешите полюбопытствовать?

zet
02.01.2007, 19:37
Зеточка! Пардон муа, а при чем тут Белгород и Приднестровье разрешите полюбопытствовать?
Будем выкройками заниматься. Раз Крым туДЫ, то это сюДЫ.
А если серьезно, то нынешние границы результат как раз подобных выкроек. Кроилось же по принципу хозяйсвенной целесообразности. Поэтому и предпочитают эти вопросы не подымать, иначе там многи с ножницами набегут и не только к Украине будут претензии.

Пересвет
02.01.2007, 19:39
Ну к Украине будут притензии в первую очередь! А так согласен кроили территории изрядно, не обращая внимания на историю.

Ivan
02.01.2007, 19:43
Ну к Украине будут притензии в первую очередь! А так согласен кроили территории изрядно, не обращая внимания на историю.

REMEMBER HELSINKI!!!! :D :D :D

Пересвет
02.01.2007, 19:45
Иван а к чему Хельсинки???
Вы имеете ввиду нерушимость послевоенных границ?

Ivan
02.01.2007, 19:46
Иван а к чему Хельсинки???
Вы имеете ввиду нерушимость послевоенных границ?

Єс-єс...:)

Пересвет
02.01.2007, 19:49
Иван, Я боюсь и более весомые документы обращались в прах для определенных целей.

Ivan
02.01.2007, 19:54
Иван, Я боюсь и более весомые документы обращались в прах для определенных целей.

Всі, хто думає, цього бояться... Але, на біду, ті, хто розгойдує човен, про це не думають. одна радість - тонуть таки першими... ;)

Danilo
03.01.2007, 13:16
А мені взагалі здається що ось ці закиди:-Не беруть в ЄС, "ніхто нє пріглашаєт. Так вам і нада!" Це все від злорадства. Бо існують відносини між Росією та Німеччиною та іншими країнами ЄС на особистому високому рівні, домовленість "нє пущать"! Є в них взаємний економічний та політичний зиск в цьому, особливо коли при владі у Росії такий лідер. От в Болгарії та Румунії таких проблем не існувало.

WIZARD
03.01.2007, 14:45
Не далее как вчера в новостях:
"Старые члены ЕС не в восторге от присоединения новых стран, поэтому тут же приняли меры по ограниченю приёма граждан из присоединённых стран на работу, указав на необходимость резкого ограничения экспорта из этих стран сельхозпродукции и поднятию на них цен".
А что Румыния и Болгария могут в основном предложить?
Кроме того последовал приказ закрытии атомной электростанции.
Я понимаю, что она не соответствует ИХ стандартам.
Ну а что стране-то делать? Покупать эл-энергию у тех, кто потребовал закрытия.
У нас уже было торжественное закрытие в обмен на "воздушные замки".

KabMiner
05.01.2007, 12:19
Декому в ЄЕП приспічило, то ви гадаєте, що те краще?
Ні, і туди нам також не треба. Мене вражає те, що ми поводимося так ніби у нас понос - неможливо стояти на місці, постійне прагнення кудись іти, вступати, набувати членства і т.д.

Степаныч
05.01.2007, 12:27
...Мене вражає те, що ми поводимося так ніби у нас понос - неможливо стояти на місці, постійне прагнення кудись іти, вступати, набувати членства і т.д.
:D :D :D Браво, красиво сказано! Главное - точно!:D :D :D

Дядя Ваня
05.01.2007, 19:41
Сегодня наткнулся на анекдот:

- У вас есть презервативы для анального секса?
- Нет.
- И эти люди хотят в Европейский Союз!

:D

Pedro
06.01.2007, 00:01
Сегодня наткнулся на анекдот:

Дядя Ваня, вчора дивився новини на SkyNews. Був коментар на тему росту в світі епідемії AIDS. Знаєте, хто тримає першість в світі по росту HIV інфікованих? Росія!
Так що не треба на когось пальцем показувати.

Полковник
06.01.2007, 00:15
Дядя Ваня, вчора дивився новини на SkyNews. Був коментар на тему росту в світі епідемії AIDS. Знаєте, хто тримає першість в світі по росту HIV інфікованих? Росія!

Да что ж за новости у Вас там такие?
Кому верить?

В этом году заканчивается срок действия рассчитанной на пять лет подпрограммы «АнтиВИЧ/СПИД». Она осуществлялась в рамках федеральной целевой программы «Предупреждение и борьба с заболеваниями социального характера». Отмечу, что за этот период были снижены темпы роста ВИЧ-инфекции с 88 тысяч случаев в 2001 году до 35 тысяч в прошлом году – более чем в два раза снижены.
http://www.treli.ru/newstext.mhtml?Part=1&PubID=3459

Положение со СПИДом в Москве лучше, чем в Париже, Лондоне, Мадриде и Нью-Йорке
http://www.demoscope.ru/weekly/2005/0225/reprod02.php

Дядя Ваня
06.01.2007, 22:44
Дон Педро! А причем здесь Россия и рост ВИЧ-инфицированных в ней? Я говорил о ЕС вообще-то.

Полковник
06.01.2007, 22:55
Дон Педро! А причем здесь Россия и рост ВИЧ-инфицированных в ней? Я говорил о ЕС вообще-то.

Ну, Дядя Ваня, Вы и даёте!!!! :confused:
Как это - "Россия причём?" - в любом посте Педро ????? :D :D :D

Oleksij
08.01.2007, 22:14
Та до чого тут взагалі Росія? Тут про ЄС йдеться.

Помітив-єм, що росіяни люблять лізти на чужі (українські) форуми і гукати у повне горло, яка багата Росія і як в ній "хорошо". А потім ще й починають розповідати щось про український комплекс меншовартості. :D

княжна Дарья
09.01.2007, 23:53
Ой! Умора! Кто куда, а Мих в сберкассу!Ты хоть знаешь, что принесет тебе Евросоюз и для кого он действительно выгоден? Они тебе ВСЕ привезут и продукты и любые торавы-только ты сам не работай! Все закроется и заводы и фабрики, фермеры без поддержки государства вообще не выживут! ЕС выгоден только тем, кто МОЖЕТ конкурировать с товарами из Европы, а Украина или Россия сегодня могут это сделать? Пенсия 200 баков? Ты думаешь это много? Моя бабушка уже сегодня в Москве получает примерно160-170 баков пенсии-думаешь ей хватает? Если бы мы не помогали- помиру бы пошла! Ты знаешь сколько у нас надо заплатить за квартиру? А за продукты? А за лекарство? А сколько стоит проезд в метро или в автобусу, а сколько стоит бензин или повести машину на профосмотр? И это мы еще не в Евросоюзе. Ты знаешь, что в странах, которые уже вошли в Евросоюз нищих стало значительно больше, а сколько людей лишились сволих квартир. То же самое ожидает и нас и вас если мы сегодня вступим в ЕС, а такая ситуация может продолжаться очень и очень долго. Работать надо, работать, а не в Сберкассу собираться. Щас! Тебя и меня Европа кормить будет! Не дождемся! Самим надо работать!

Oleksij
10.01.2007, 01:35
Ой! Умора! Кто куда, а Мих в сберкассу!Ты хоть знаешь, что принесет тебе Евросоюз и для кого он действительно выгоден? Они тебе ВСЕ привезут и продукты и любые торавы-только ты сам не работай! Все закроется и заводы и фабрики, фермеры без поддержки государства вообще не выживут! ЕС выгоден только тем, кто МОЖЕТ конкурировать с товарами из Европы, а Украина или Россия сегодня могут это сделать? Пенсия 200 баков? Ты думаешь это много? Моя бабушка уже сегодня в Москве получает примерно160-170 баков пенсии-думаешь ей хватает? Если бы мы не помогали- помиру бы пошла! Ты знаешь сколько у нас надо заплатить за квартиру? А за продукты? А за лекарство? А сколько стоит проезд в метро или в автобусу, а сколько стоит бензин или повести машину на профосмотр? И это мы еще не в Евросоюзе. Ты знаешь, что в странах, которые уже вошли в Евросоюз нищих стало значительно больше, а сколько людей лишились сволих квартир. То же самое ожидает и нас и вас если мы сегодня вступим в ЕС, а такая ситуация может продолжаться очень и очень долго. Работать надо, работать, а не в Сберкассу собираться. Щас! Тебя и меня Европа кормить будет! Не дождемся! Самим надо работать!
Така примітивна уява про Євросоюз на рівні "советских газет"...:(

Що мені принесе членство в ЄС я знаю чудово.;)

Безперечно, для вступу до ЄС необхідно працювати. Необхідно ставати конкурентноспроможними.

Але щодо того, що "зачиняться фабрики" і "фермери зубожіють", такого в ЄС не може бути в принципі. Цим об'єднанням передбачається вільний рух капіталу і праці- тобто це більш взаємодоступний ринок праці і інвестицій. Громадяни країн на кшталт Польщі зараз у великих кількостях їдуть працювати до Британії, Швеції та Ірландії, тоді як в Польщі, за членства у ЄС, вперше за кілька років починає спадати безробіття і збільшуються іноземні інвестиції. Щодо фермерів, то існує, так звана, Спільна Аграрна Політика, що гарантує фермерам-членам ЄС субсидії.

Є багато бюрократії, на жаль, яка не додає ЄС іміджу, до того ж вступ України до ЄС- це навіть не питання на наступні 20 років, а то й більше.

Дядя Ваня
10.01.2007, 09:07
Громадяни країн на кшталт Польщі зараз у великих кількостях їдуть працювати до Британії, Швеції та Ірландії

Предел мечтаний: в Британию или Швецию свободно выехать на работу! Вы чью экономику поднимать хотите, г-н хороший? Британскую и шведскую?

до того ж вступ України до ЄС- це навіть не питання на наступні 20 років, а то й більше.

А это хорошо. Просто отлично!

Невстранец
10.01.2007, 12:33
О чём нынче спорят эуропейцы? :) Ага! Опять о ЕС...
Вот странные люди. Чего тут думать-то? В ЕС идти Украине в общем и целом было бы полезно. Так не берут же вас...

Будут звать - и думать нечего ИМХО.

Олексий: Вы правы, вроде бы, когда про "уровень советских газет" говорите, но представьте, местные рыночно-либеральные воители всерьёз бесятся, когда им уровень платежей за коммунальные услуги повышают до уровня себестоимости! Вот такие интересные представления :)

Пересвет
10.01.2007, 13:03
Невстрнец! Вставлю свои 5 копеек по мимо роста комунальных платежей почему то переживают из-за увеличения стоимости энергоресурсов.

Но основной посыл понятен. ЕС необходим для того, чтобы без припятственно уехать в Швецию, Данию, Германию, Италию где тебя будут считать не мигрантом с Восточной Европы, а равноправным членом ЕС. Вот.

Чернобылец
10.01.2007, 13:13
Невстрнец! Вставлю свои 5 копеек по мимо роста комунальных платежей почему то переживают из-за увеличения стоимости энергоресурсов.

Но основной посыл понятен. ЕС необходим для того, чтобы без припятственно уехать в Швецию, Данию, Германию, Италию где тебя будут считать не мигрантом с Восточной Европы, а равноправным членом ЕС. Вот.
Пересвет,

С чего бы равноправным ? Что все языки знают и образование признанное европейское имеют ? В основном идет приток от новых стран в наиболее развитые ЕЭС неквалифицированной рабочей силы. Ее сейчас и ограничивают. А квалифицированная и лучшая и без вступления страны в ЕЭС может работу найти.

KabMiner
10.01.2007, 13:31
- У вас есть презервативы для анального секса?
- Нет.
- И эти люди хотят в Европейский Союз!

А при чому тут СНІД? Питання ж в культурних критеріях прийняття в ЄС (нехай навіть це подано у формі сатири). Коли критерієм культури стає наявність презервативів для анального сексу, починаєш по іншому дивитися на прихильників вступу в ЄС :D
До речі, презервативи не захищають від СНІДу, а лише знижують ймовірність зараження :-(

Danilo
15.01.2007, 16:03
Для європейців таке переосмислення не менш важливе, ніж для українців. Бо як у нашій країні значна частина громадян має дуже невиразне уявлення про Євросоюз, так і населення країн Євросоюзу має переважно хибні погляди на Україну. Найчастіше вони недооцінюють позитивний потенціал нашої країни і значно перебільшують наші негативні риси чи проблеми. Безумовно, в цьому велика «заслуга» нашого східного сусіда, який має великий досвід і можливості формування негативного іміджу не лише Україні, але й прибалтійським країнам, Грузії, Польщі, та всім тим, хто не стоїть перед ним на колінах.
http://www.day.kiev.ua/175269/

Дядя Ваня
15.01.2007, 16:29
Безумовно, в цьому велика «заслуга» нашого східного сусіда, який має великий досвід і можливості формування негативного іміджу не лише Україні, але й прибалтійським країнам, Грузії, Польщі, та всім тим, хто не стоїть перед ним на колінах.

А без "східного сусіда" никак нельзя :( И крокодил без него не ловится, и кокос не растет...

Невстранец
15.01.2007, 16:59
А там и по линку в статье нет ничего похожего... Видать, САМ ваял :D

zet
15.01.2007, 17:04
По-моему у всех стран СНГ с имиджем жуткая напряженка...И исключений тут, увы, нет пока...

Невстранец
15.01.2007, 17:20
Для "положительного" (по европейским меркам) имиджа зажиточность - не достаточный, но необходимый фактор. Зажиточность предопределяет во многом поведение и восприятие как человека, так и общества в целом. И хотя ещё раз повторю, что богатство не означает автоматически прекрасного имиджа, но в европейской системе ценностей, возникшей в зажиточной Европе, без этого не получается просто. Соответственно, среди стран СНГ все пока бедные по сравнению с любой "староевропейской" страной...

Danilo
15.01.2007, 17:39
А там и по линку в статье нет ничего похожего... Видать, САМ ваял :D
Вибачаюсь, не той лінк надав. Добре що не проектну документацію.:)
Зараз виправлю. http://www.day.kiev.ua/175269/

zet
15.01.2007, 17:42
Малость не в тему, но тоже заграница...
Показывали по телеку страсти на тему "Отдых" за границей... В основном, Турция и Египет. Честно говоря, жутковато. Если не очень богат, то лучше вообще не ездить, рискованно...

Nirvana
16.01.2007, 03:36
Еще не такая
Но выше чем у нас с вами

Вообще интеграция в ЕС Прибалтики проходит наиболее медленно и болезнено

А вот Польша доволна
Прошлым летом жили бок-обок с двумя польскими семьями. Говорили и о ЕС и о жизни.

Монархист
16.01.2007, 09:05
Да не попадёте вы в ЕС по определению. Всем сидеть по домам. Обустраивать свой быт и жизнь. И главное друг к дружки с указаниями не лесть. Иначе совсем поссоримся, итак напряжёнка в отношениях. :)

Danilo
16.01.2007, 12:54
А без "східного сусіда" никак нельзя :( И крокодил без него не ловится, и кокос не растет...
Нє, здебільшого це я так, взагалі, що б день не пропав.:D

Дядя Ваня
16.01.2007, 14:16
Чтобы восьмерку не забыли поставить? ;)

zet
16.01.2007, 16:36
Олексий: Вы правы, вроде бы, когда про "уровень советских газет" говорите, но представьте, местные рыночно-либеральные воители всерьёз бесятся, когда им уровень платежей за коммунальные услуги повышают до уровня себестоимости! Вот такие интересные представления :)
Конечно, и я тоже бешусь. Они ж качество обслуживания и не думают повышать, только деньги гребут. Мало того, ставить индивидуальное отопление тоже не разрешают, счетчики на тепло только за свой счет (и то с боем), счетчики на горячую воду регистрируют только те, которые реагируют на объем воды, но не на тепло...
Если уж и платить по полной стоимости, то я хочу иметь возможность сама и экономить тоже, а не платить круглый год за тепло (то ли лето, то ли суровая зима, то ли теплая зима) одну и ту же максимальную цену...

Калиниченко
31.01.2007, 12:10
Ми дуже добре знаємо відношення європейців,їхню неприязнь і ворожість до тих, хто неподібний до них мовою і культурою, про це можуть багато розповісти наші заробітчани „нелегали”, які працюють в країнах Європи. Крім того, серед європейських народів була, є і буде нерівність – на одному рівні – німці, англійці, французи, а зовсім на іншому – поляки, чехи чи румуни. По своїй жорстокості до інородців та іновірців європейці завжди переважали інші народи ( варфоломіївська ніч, звірства „європейської шляхти” на Україні під час Руїни, голод в Ірландії ХІХ ст., геноцид євреїв в ХХ ст.) Я не хочу, щоб мої діти навіть по телевізору бачили содомітські шабаші чи німецькі „паради любові”. Тай економічно Європа в останні століття не була самодостатньою – спочатку це експлуатація своїх колоній (ніколи і нізащо не повірю, що багатство європейських країн засноване тільки на „європейській працелюбності”). А в ХХІ ст. більшість сировини і високотехнологічних товарів, які споживають європейці, виробляються в країнах третього світу, а прибутки таки осідають в „кращих” європейських країнах – ті ж Німеччина, Великобританія, Франція. Тому вважаю, що Україні вступати в Євроімперію непотрібно і шкідливо, ми більше втратимо, ніж одержимо. "Не хлібом єдиним буде жити людина".

Вергунка
03.02.2007, 08:17
Допис від Дядя Ваня
А без "східного сусіда" никак нельзя И крокодил без него не ловится, и кокос не растет...

В 2006 году из Украины в Россию иммигрировало 6 млн. человек
02.02.07 17:31

Москва, Февраль 02 (Новый Регион, Софья Кораблева) – В 2006 году из Украины в Россию иммигрировало 6 млн. человек, половина из которых являются трудовыми мигрантами и работают в РФ на объектах строительства и нефтегазодобычи. Об этом сообщил корреспонденту РИА «Новый Регион» депутат Верховной Рады Украины Алексей Логвиненко.

«Иммигранты из Украины в основном трудятся в сфере строительства и освоения залежей нефти и газа на севере России, например в Тюмени. Из 6 миллионов украинских иммигрантов трудятся в России 3 млн. и создают России 10% ВВП, при этом вывозят лишь 0,1%», – заметил депутат.

По словам Логвиненко, проблема нелегальной миграции стоит довольно остро не только в России, но и на Украине. Но главным вопросом во взаимоотношении двух государств становится проблема уведомительной регистрации.

«По закону гражданин Украины должен уведомить российские службы о приезде в течение трех дней. Но в почтовых отделениях России часто отсутствуют бланки, которые необходимо им заполнить. На Украине по отношению к российским гражданам практикуется совсем другие методы учета. Регистрация о въезде в страну происходит на пункте прибытия и действительна в течение 90 дней», – заметил Логвиненко.

© 2007, «Новый Регион – Москва»

Интересно, почему это остальные 3 млн. украинцев байдики б'ють? Непорядок.:)

Вергунка
03.02.2007, 10:47
КИЕВ, 2 февраля. Украина считает целесообразным свое присоединение к Шанхайской организации. Об этом, как передает корреспондент ИА «Росбалт-Украина», сообщила глава пресс-службы Верховной Рады Украины Виктория Шведова по результатам встречи главы ВР Александра Мороза с президентом Казахстана Нурсултаном Назарбаевым.
Напомним, что президент Казахстана Нурсултан Назарбаев находится с двухдневным официальным визитом на Украине.
Обсуждая сотрудничество в международных организациях, Мороз выразил мысль о целесообразности присоединения Украины к Шанхайской инициативе. По его мнению, «это позволит открыть колоссальный потенциал Украины как транзитной державы».

Кто про что, а вшивый про баню. ШОС, вне всякого сомнения, создавалась именно для того, чтобы "открыть колоссальный потенциал Украины как транзитной державы». :)

14–15 июня 2001 в Шанхае состоялась встреча глав шести государств – России, Китая, Казахстана, Киргизии, Таджикистана и Узбекистана, на которой было объявлено о создании ШОС. В принятой на саммите Декларации в качестве основных целей провозглашались поддержание и обеспечение мира, безопасности и стабильности в Средней Азии, а также развитие сотрудничества в политической, торгово-экономической, научно-технической, культурной, образовательной, энергетической, транспортной, экологической и других областях.

Pedro
03.02.2007, 12:25
Ми дуже добре знаємо відношення європейців,їхню неприязнь і ворожість до тих, хто неподібний до них мовою і культурою, про це можуть багато розповісти наші заробітчани „нелегали”, які працюють в країнах Європи.

Пане Калініченко, а звідки в вас такі відомості? Я, наприклад прожив на Заході 16 років, в тому числі в Великобританії 2 роки. Якоїсь неприязні, ворожості чи дискрімінації я не відчув навіть на 1%. Я був абсолютно на тих правах що і місцеві жителі чи люди романського або германського походження. Тут за всяку дискрімінацію закони карають дуже серйозно.
Де я відчув дискрімінацію, то саме в Росії де слова хахол чи бандьоровєц можна було почути рутинно.

piepie
03.02.2007, 12:39
В 2006 году из Украины в Россию иммигрировало 6 млн. человек

У першому півріччі минулого року з України виїхало 304 тис. осіб, прибуло на ПМЖ 297 тис. осіб. Міґраційний приріст склав 6641 особу.
Леґально зареєстрованих - 201 тис. иноземців та осіб без громадянства.
Щороку кордон України перетинає пересічно понад 22 млн. осіб.

Капітан
03.02.2007, 13:26
результаты опроса, проведенного агентством TNS opinion по поручению Международной сети за Украину в Евросоюзе Yalta European Strategy.

При этом 34% опрошенных против вступления Украины в ЕС.

В частности, в Германии 44% респондентов поддерживают вступление Украины, 50% не поддерживают, в Испании за вступление Украины 65% опрошенных, против -19%, во Франции за вступление Украины 56%, против - 36% опрошенных.

В Италии за вступление Украины в ЕС при выполнении всех условий вступления 59% опрошенных, против - 29%, в Великобритании за вступление 47% респондентов, против - 41%, в Польше за вступление Украины в ЕС 73% опрошенных, против - 15%.

При этом в самой Украине за вступление Украины в ЕС 55% опрошенных, против - 25%.

Между тем, 33% опрошенных европейцев прогнозируют вступление Украины в ЕС до 2018 года.

При этом 26% респондентов заявили, что Украина присоединится к ЕС через 5 лет, 14% - что это случится не ранее чем через 15-20 лет, 9% опрошенных считают, что это не произойдет никогда.

В самой Украине 26% опрошенных считают, что Украина присоединится к ЕС через 5 лет, 21% - через 10 лет, 17% опрошенных считают, что это случится не ранее чем через 15-20 лет, 12% респондентов считают, что это не произойдет никогда.

http://www.korrespondent.net/main/177086

Вергунка
03.02.2007, 13:29
У першому півріччі минулого року з України виїхало 304 тис. осіб, прибуло на ПМЖ 297 тис. осіб. Міґраційний приріст склав 6641 особу.
Леґально зареєстрованих - 201 тис. иноземців та осіб без громадянства.
Щороку кордон України перетинає пересічно понад 22 млн. осіб.

Иммиграция и эмиграция - это немножко разные вещи. Или я ошибаюсь?

zet
03.02.2007, 14:17
Вергунка вы собираетесь эммигрировать? Вы знаете, я очень удивилась, прочитав, что вы из Луганска. Душой вы уже давно не с нами, не в Украине... Даже Чернобылец больше душой с нами, чем вы... Ничего не понимаю...

Вергунка
03.02.2007, 17:22
Вергунка вы собираетесь эммигрировать? Вы знаете, я очень удивилась, прочитав, что вы из Луганска. Душой вы уже давно не с нами, не в Украине... Даже Чернобылец больше душой с нами, чем вы... Ничего не понимаю...

Мне не по душе то, что с ней и в ней происходит.
Я не могу быть душою с тем, что мне не по душе.
Мне не по душе бесконечные камлания об Украине, как о колыбели мировой цивилизации, о вековых притеснениях, ложь, фиглярство и спекуляция на истории. 15 лет националистических стенаний, пения мантр о первородности всего украинского и проклятий москалям.
Украина превратилась в секту - розмовляй украинськой, думай по украинськи, купуй украинське, читай украинське, слухай украинське, дивись украинське - и будет тебе счастье.
Я не меняю веру и не верю выкрестам, сменившим её.

zet
03.02.2007, 17:29
Вергунка, слишком эмоционально.. :)
Я тоже похожа на выкреста? Да думайте и говорите на каком хотите, разве в этом дело? Дерьма кругом хватает, как и хорошего тоже. Только на украинское дерьмо вы смотрите под увеличительное стекло, а на другое - под уменьшительное. Хотелось бы побольше объективности все-таки...

Чернобылец
03.02.2007, 17:56

Ну спасибо Zet. Не уверен, что это комплимент. :)
По моему Вергунка сказал, что пока тут разбираются с историей и языком и куда идти люди ногами голосуют. И не худшие при чем.

zet
03.02.2007, 18:10
Ну спасибо Zet. Не уверен, что это комплимент. :)По моему Вергунка сказал, что пока тут разбираются с историей и языком и куда идти люди ногами голосуют. И не худшие при чем.
Комплимент, комплимент, можете даже не сомневаться... :)
А люди ногами не очень-то и голосуют, прошли те времена. Хотя и у нас было такое раньше распространено. Сначала уезжали насовсем, потом только на заработки для покупки квартиры здесь, затем вообще перестали уезжать дальше Киева. Хотя в Киев ломятся вовсю....
Не понравился же мне перекос эмоций у Вергунки в одну сторону.

Дядя Ваня
03.02.2007, 20:07
Только на украинское дерьмо вы смотрите под увеличительное стекло, а на другое - под уменьшительное.

Г-жа Zet, а Вы не думали о таком варианте, что украинское дерьмо человека тревожит гораздо больше какого-то другого? Меня например националистические настроения и прочее дерьмо Венгрии, Германии или Бангладеш ну никак не волнуют! Да и российское по большому счету не очень-то. А Вы о каких-то перекосах...

Калиниченко
03.02.2007, 20:19
Шановний Pedro,у моєму дописі я говорив про „нелегалів” і про відношення до них європейців. Звичайно, я переконаний, що їх дискримінують. Мій знайомий, який працював у Німеччині, повернувся звідти інвалідом, одержав травму на будівництві, і ніякої компенсації ні німецька держава, ні господар не виплатили... А про сексуальну експлуатацію українок в Італії всі знають. Українцям платять набагато менше, ніж європейцям за однакову роботу – це не дискримінація?

„Повернення з рабства
У кожній третій сім`ї, що мешкає на Львівщині, є заробітчани. До того ж більшість із них за кордоном працює нелегально. Як повідомила координатор Західноукраїнського центру ”Жіночі перспективи” Олена Кальбус, 90% українців, які у пошуках кращої долі виїжджають в інші країни, щоб перетнути кордон, виробляють туристичну візу. Коли її термін закінчується, багато нелегалів, боячись потрапити в руки поліції, стають рабами працедавців. Згідно з офіційною статистикою, нині майже 6 тисяч українок займається проституцією в Туреччині, 3 тисячі - в Греції, 1 тисяча - в Югославії. Найбільш ураженими незаконною трудовою міґрацією є Львівська, Івано-Франківська та Волинська області.

До речі, жертвами експлуатації стають не тільки жінки, як заведено вважати, але й чоловіки-заробітчани. ”Нещодавно до нас звернулися чотири українці, які, виїхавши на будівельні роботи в Чорногорію, потрапили в рабство. Роботодавець пообіцяв, що виробить їм робочі візи, однак уже перетнувши кордон, чоловіки дізналися, що мають туристичні візи. Так у жахливих умовах заробітчани пропрацювали три місяці: трудилися 12-15 годин на добу, а їли лише раз. Коли закінчили роботу, їх просто здали в поліцію. Додому українці повернулися без копійки, підірвали здоров`я і отримали важкі психологічні травми”, - розповіла пані Кальбус.

На жаль, Україна не має підписаних офіційних угод на працевлаштування наших громадян із жодною з іноземних країн, тому державних гарантій заробітчани наразі не мають. Проте можливість офіційного працевлаштування українців за кордоном мають деякі вітчизняні фірми, які самі домовляються з іноземними роботодавцями. Перелік цих фірм має бути в обласних центрах праці. Крім того, віднині інформацію про працевлаштування за кордоном та можливі ризики, пов`язані з цим, можна буде отримати у всіх міських і районних центрах праці, а також в деяких селищних радах області. Щоправда, наразі за допомогою до органів влади особи, які стали жертвами работоргівлі, майже не звертаються. ”На заробітки українці виїжджають здебільшого через те, що тут вони не можуть себе реалізувати. Тому сподіватися на те, що потерпілі звертатимуться в державні соціальні служби, в той час як саме політика чиновників змусила їх шукати щастя на чужині, не варто”, - прокоментував заступник директора обласного центру соціальних служб для молоді Богдан Мандзик” Щоденні новини, Львів

Степаныч
03.02.2007, 21:25
... Вы знаете, я очень удивилась, прочитав, что вы из Луганска. Душой вы уже давно не с нами, не в Украине... Даже Чернобылец больше душой с нами, чем вы... Ничего не понимаю...
Зет, Вы необъективны, ИМХО. Кроме того, ДУША априори не может быть в Украине, России, Польше, США, ....................:rolleyes:

Viktoria Jichova
04.02.2007, 18:28
Ось з цим і можу погодитися, що саме політика українських державних чиновників змушує міліони громадян України шукати кращої долі на чужині. Але не треба звинувачувати лише Європу та європейців у тому, що до заробітчан так погано відносяться. Це трагедія для всіх:( - як для ЄС, котрий намагається вирішити оте наболіле питання з нелегалами в цілому (нe лише українськими), так і для України хоча б з погляду демографічної ситуації, чи хоча б того, що іде невпинний відтік кваліфікованих кадрів з України. Скільки людей з вищою освітою, та взагалі людей, цінних своєю професією, котрі би мали достойно жити, заробляти на "хліб" у себе вдома та бути корисним для своєї держави "працює" отак, злиденним життям виштовхані десь по далеких краях! Не буду вже говорити про дітей, котрі змушені виростати без безпосередньої опіки та любові своїх батьків та про інші небезпечні наслідки цього явища. А те, що процвітає "работоргівля" - теж не закордонних,європейських це пальчиків справа, але переважно вітчизняних (мафія, бандитизм, "посередники" так сказати з питань працевлаштування за кордоном і т.д. і т.п.). А політикам українським, видко, до "лампочки" це все. Бо поки не покращиться полiтична та економічна ситуація в Україні, доти люди будуть їздити за кордон на заробітки. Для них, отих "нелегалі", набагато краще хоч щось заробити, а не сидіти вдома, склавши руки та чекати, що їжа сама з неба впаде. Тому і погоджуються на такі жахливі умови та на зневажливе відношення стосовно себе зі сторони "роботодавців". Нікому це неприємно - ЄС як такий аж ніяк не є зацікавлений, щоб на його території процвітали "тіньова економіка" та кримінал (через "нелегалів" країни не отримують ніяких доходів, бо за них ніхто не сплачує податків і т.д.). Як на мене, звинувачувати у всіх земних гріхах лише Європу - це не є контруктивний підхід у вирішенні цієї злободенної ситуації та, як би то сказати, виражає надто однобічний, безконтекстовий погляд.

Samojlovu4
05.02.2007, 01:28
Шановний Pedro,у моєму дописі я говорив про „нелегалів” і про відношення до них європейців. Звичайно, я переконаний, що їх дискримінують. Мій знайомий, який працював у Німеччині, повернувся звідти інвалідом, одержав травму на будівництві, і ніякої компенсації ні німецька держава, ні господар не виплатили...

Цілком зрозуміло - нелегал. Людина знала, на що йшла. Чи може в Україні, Росії чи деінде більш шанобливе ставлення до них з боку держави або господаря?! Навряд. А я зі свого боку можу навести сотні прикладів людського, зворушливого ставлення європейців до інших, навіть нелегалів. Наприклад, лікування хворих дітей. Чи хоча б мій випадок: надважка хвороба, транспортування в спеціальну клініку в Дюссельдорфі, 2 місяці і 4 операції, вартість лікування - 30.000€, з яких я не заплатив ні цента, медсестри ледве коробку цукерок прийняли... Я також чужий - людина з іншим паспортом, тоді ще цілком корявою німецькою і з прізвищем, яке вони вимовити навіть не могли. Єдина різниця з Вашим знайомим - я легально. І все. Ну хіба ще - на будівництві не працював...:D
Тому не треба Європу сприймати так однобоко, не все так чорно по відношенню до чужих. Хоча я і не дуже підтримую ідею вступу України до Унії.
Перепрошую, просто не міг не заступитися за Німецію. Тут мені врятували життя, тут, вкінці-кінців, народився мій син.;)

Danilo
05.06.2007, 10:55
Все це так, але медаль має і зворотну сторону, адже не варто забувати, що Україна, на жаль, НЕ Є цивілізованою європейською країною.
Як би нам цього не хотілось, вона такою не є і все.
Напевне тому, об"єднання з "цивілізованою Європою" дещо попахує спробами паразитування.
І, напевне, тому "цивілізована Європа" от так цьому об"єданню пручається!
Не місце для сперечання тому переніс сюди.
Сформулюйте будь ласка критерії цивілізованої європейської країни.
Чи вважаєте Ви Румунію більш цивілізованою ніж Україна?
Що маєте на увазі "медаль має і зворотну сторону"?

Internati
05.06.2007, 11:22
Деякі причини не дозволяють зараховувати Україну до цивілізованих країн Європи.
- Чи є Україна частиною Європи? Географічно - так, геополітично - навряд чи.
- Чи є Україна цивілізованою?
Цивілізованою у моєму розумінні є країна, у котрій реально, а не лише на папері діють закони, дотримуються Права Людини, відсутня або ж мінімальна корупція, іншими словами країна, в котрій не твориться бєспрєдєл.
Чи підходить під це визначення Україна, кожен нехай вирішує для себе сам.

Тепер запитання до публіки:
За останні пару років ми пережили 2 хвилі розширення ЄС. Кожного разу це були бідні (Єстонія, Словенія, Чехія, Угорщина), або надзвичайно бідні (Польща, Мальта, Болгарія, Румунія, Словаччина) країни, у той час, коли мешкнці, наприклад, Норвегії та Швайцарії на референдумі висловились проти вступу своїх країн до ЄС.
Запитання: Чи не є це закономірністю?

vasili
05.06.2007, 11:42
Цивілізованою у моєму розумінні є країна, у котрій реально, а не лише на папері діють закони, дотримуються Права Людини, відсутня або ж мінімальна корупція, іншими словами країна, в котрій не твориться бєспрєдєл.
Згідний з тезою, хоча розраховував на більш тематичний висновок, дякю.

Danilo
05.06.2007, 11:47
Принципово, наче все так, але в іншіх країнах теж є корупція.:)

vasili
05.06.2007, 12:28
Власне пан Internati не має адекватного руху свідомого бачення , тому і відмоляється, у обговоренні цих тез, але ми ніби проїхали.

New Shrek
05.06.2007, 13:25
http://o.foto.radikal.ru/0706/55/f7c6525e24fb.gifhttp://www.delukr.ec.europa.eu/page6655.html

WIZARD
05.06.2007, 14:05
Чи не є це закономірністю?

Как сказали бы некоторые - "А ТАКи ДА!"

Internati
05.06.2007, 16:14
Власне пан Internati не має адекватного руху свідомого бачення
ге?

Я не відмовляюсь від обговорювання тез, просто деякі дописи тут попереносили з однієї теми в іншу і воно тепер усе пиглядає трохи перемішаним.

levandivka
23.09.2007, 19:18
Зараз польське Radio ZET передало.
Квасьнєвський засвітився у виступі напідпитку
У виправдання, К. повів, що мав надзвичайно гостинний прийом перед виступом. (10 келішків вина).
У зв'язку з цим, К. отримав пораду не відвідувати найближчим часом Україну і Росію: надто гостинно приймають.
http://s4.rimg.info/e05a53f56fcde85da04e41c18eb4b398.gif

шахрай
23.09.2007, 19:27
Тепер запитання до публіки:
За останні пару років ми пережили 2 хвилі розширення ЄС. Кожного разу це були бідні (Єстонія, Словенія, Чехія, Угорщина), або надзвичайно бідні (Польща, Мальта, Болгарія, Румунія, Словаччина) країни, у той час, коли мешкнці, наприклад, Норвегії та Швайцарії на референдумі висловились проти вступу своїх країн до ЄС.
Запитання: Чи не є це закономірністю?
Якщо Естонія,Чехія,Угорщина та інші країни -бідніші і найбідніші,то мешканці України(переважна більшість) просто БОМЖИ.
Найближчі років 30 Україна точно не буде відповідати умовам вступу в Євроунію

vasili
23.09.2007, 21:00
Якщо у 2017 росія піде з Криму то дійсно через 30 років будимо в Є.С. а як обдурять нас москалі то, вибачайте, але не будимо ми ніколи у Є С...ІМХО

Romko
23.09.2007, 21:01
http://www.fraza.com.ua/zametki/07.0...c=post&i=14590
Хочу додати,чи багато "прітєсньонних" росіян емігрувало з прибалтики і т.д. до процвітаючої Росії?
Коли у нас буде нормальна держава,де шанується закон і Конституція,де держава дбає про своїх громадян(не на словах),де кожен зможе відчути себе людиною, всі ці розмови про мовне питання,про федералізацію,вщухнуть самі по собі.:mad:

Мих
24.09.2007, 00:03
а як обдурять нас москалі то, вибачайте
вступимо в НАТО.

Romko
24.09.2007, 07:05
Десь я чув,що в ЄС ми вступим,як нас буде 17 млн.При такій владі,як нині,то десь так років через 10.;)

Pedro
24.09.2007, 07:32
Якщо Естонія,Чехія,Угорщина та інші країни -бідніші і найбідніші,то мешканці України(переважна більшість) просто БОМЖИ.

Шахрай, зі свого досвіду я можу порівнювати життя в деяких країнах, по крайній мірі кілька років прожив в Великобританії, не кажучи вже що з 1991 живу в Австралії. І я б не сказав, що Чехія чи Угорщина вже такі бідні. Що має середній англієць чого не має середній чех?
По-друге, я думаю, навіть зараз рівень життя в Україні (не можу судити про СУ) вищий ніж в тій же Румунії і навіть Болгарії чи Словаччині.
І по-третє, згадайте, що якихось десяток-два років тому рівень життя в Ірландії був одним з найнижчих в Європі. Зараз один з найвищих...
Україна є потенційно дуже багата країна. Ось тільки бракує розуму правильно використовувати це багатство. Але якщо ірландці це зрозуміли, то де гарантія, що в українців цей розум не з"явиться і тоді все інше - справа техніки, як в старі часи казали футбольні коментатори.

Romko
24.09.2007, 07:52
Шахрай, зі свого досвіду я можу порівнювати життя в деяких країнах, по крайній мірі кілька років прожив в Великобританії, не кажучи вже що з 1991 живу в Австралії. І я б не сказав, що Чехія чи Угорщина вже такі бідні. Що має середній англієць чого не має середній чех?
По-друге, я думаю, навіть зараз рівень життя в Україні (не можу судити про СУ) вищий ніж в тій же Румунії і навіть Болгарії чи Словаччині.
І по-третє, згадайте, що якихось десяток-два років тому рівень життя в Ірландії був одним з найнижчих в Європі. Зараз один з найвищих...
Україна є потенційно дуже багата країна. Ось тільки бракує розуму правильно використовувати це багатство. Але якщо ірландці це зрозуміли, то де гарантія, що в українців цей розум не з"явиться і тоді все інше - справа техніки, як в старі часи казали футбольні коментатори.
Якщо рівень життя досить високий(хоч далеко не у всіх),то тільки дякуючи самим людям,але аж ніяк не державі.А соціальна захищеність?А рівень медицини?А дотримання законності?Люди у нас полишені на самих себе.Навіть не можна говорити про цілеспрямовану політику знищення народу,але про цілковиту байдужість держави до своїх громадян.;)

Pedro
24.09.2007, 08:18
Якщо рівень життя досить високий(хоч далеко не у всіх),то тільки дякуючи самим людям,але аж ніяк не державі.А соціальна захищеність?А рівень медицини?А дотримання законності?Люди у нас полишені на самих себе.Навіть не можна говорити про цілеспрямовану політику знищення народу,але про цілковиту байдужість держави до своїх громадян.;)

Ромку, в цьому українцям вже ніхто в світі не допоможе, крім них самих.
Думаєте, владоможці (олігархи, капіталісти і т.д.) в якійсь країні кращі ніж в Україні? Не думаю. Своя кишеня завжди ближча до тіла. І ті права які завоювали собі англійці, французи, американці, вони їх ЗАВОЮВАЛИ.
Ніхто ніколи не надіявся на доброго царя. Об"єднувалися в партії (об"єднувалися а не хтось "створював" під себе), страйкували, акції політичної непокори і т.д. Завойовували ціною своєї крові, свого життя.
Щось Ви бачите в Україні? Я - ні. Може я, як громадянин іншої країни не маю права цього говорити, але - це правда і, здається єдиний метод чогось добитися.
Згадайте Майдан! Може він не привів до бажаних результатів але показав як треба боротися з різною нечистю.

levandivka
24.09.2007, 08:43
не можна говорити про цілеспрямовану політику знищення народу,але про цілковиту байдужість держави до своїх громадян.
ТАК все ввзаємно! Люди плюнули на ДЕРЖАВУ, ДЕРЖАВА - на людей...

шахрай
24.09.2007, 10:33
навіть зараз рівень життя в Україні (не можу судити про СУ) вищий ніж в тій же Румунії і навіть Болгарії чи Словаччині.
Що Ви таке кажете?!Реалії прямо протилежні вашій думці.

vasili
24.09.2007, 11:06
Що Ви таке кажете?!Реалії прямо протилежні вашій думці.
100% Румуни трохе краще живуть, ну скажемо на 4-5 років...

Far(Lv)
01.10.2007, 14:31
Всем здравтсвуйте!!!
Я есть представитель евросоюза, проживающий в Латвии. Ползав по интернету в поисках информации о выборах на Украине, нашел ваш сайт, и конкректно этот раздел.
Хочу вам предложить краткий курс истории, глазами простого обывателя ( волею случая вынужденного жить на пенсию по инвалидности) по развитию вхождения и дальнейшего проживания в ЕС, дабы снять у многих жителей Украины розовые очки по поводу ЕС.
За ранее прошу прощение за незнание украинского языка, ибо у нас другие языки в ходу, так что пока на великом и могучем :)

1) Референдум по втуплению в ЕС.

Вся фишка в том, что нас брали в ЕС пакетом из 10-и стран, и если в одной стране рефендум проваливался, то отказывали всем 10-и.
Итак результаты экзетпуллов перед закрытием рефендума:
65%-80%-прпотив
35%-20%-за
По личному моему опросу среди знакомых русских и латышей ( граждан, если кто не вкурсе у нас могут голосовать только граждане. 400 000 не граждан страны не имеют такого права.), ни один не голосовал за вступление в ЕС. Однако результаты референдума поразили всех:
70 % за
30% против
Возможны некоторые ошибки в точных цыфрах.
Так что результаты референдума у нас до сих пор как анекдот , когда надо упомянуть корумпированность и пр.

Ну да ладно , вступили и вступили .

Переход на ЕВРО, сначала отложили на 2008, сечас перекинули на 2012, ибо темпы инфляции составляют 13-15%, что не преемлимо для ЕС.
http://rus.delfi.lv/news/daily/politics/article.php?id=19076368

Что касается зарплат и пенсий.
Зарплаты действительно выросли, человек с руками , в среднем получает 1500 $ в месяц, с мозгами 2000 + . Но вот вопрос почему такие зарплаты??? не от экономического роста , а банально от нехватки рабочих рук.
За 2 года Латвию покинуло 120 000 человек, возраста 20-35 лет, тоесть самые работоспособные. Как правило все они обитают на туманном альбионе, что видно на конкурсе Евровидинье , голоса Ирландии :) Для справки население Латвии составляет 2 300 000 человек, выехало 5% населения страны.
Именно по этому работодатели вынужденны повышать зарплаты и держать людей.
В свете борьбы с инфляцией, правительство предложило замороозить зарплаты ( нет чтоб заморозить рост цен)
Но с нового года ожидается 30%-е повышение тарифов на отопление, газ и топливо.
Соответсвенно опять повышение зарплат, ибо альтернатива, 2-й виток выезда за границу.
Из этого вытекает новый виток инфляции.
Кстати пенсия лично моя составляет 160$, вроде как ее повысят аж на целых 30 $, и то не факт.
Теперь трезво оцените состояние своей экономики и паросчитайте, когда вам дадут евро!!!

Политика ЕС и квоты.
Если вы думаете, что в ЕС вы будете сами распряжатся своей страной и ресурсами, смею вас огорчить. В ЕС введены квоты, которые выдаются каждой стране. ( СССР не напоминает )
Так например, морской стране Латвии разрешен вылов только салаки.
Сахарная промышленность , с вступление в ЕС практически полностью уничожена, нас даже оштрафовали за перепроизводство сахара на 2 000 000 лат\ 4 000 000 $
Сельское хозяйство, давно мертво.
Теперь в магазинах Латвийского сахара и рыбы не видно, все Ес-вское.
Собрались тут у нас построить новейший цементный завод, но тут выдают квоты по выбросам в атмосферу, и привело это вот к чему:
http://www.project-syndicate.org/print_commentary/dombrovskis1/Russian
И это при том, что в Латвии нет тяжелой промышленности, да и вообще ни какой нет.

Теперь, о цивилизованных европейцах . :)
Эта тема мной особенно любима.

Есть у нас такой старый город, средневековый центр Риги, где я очень любил отдыхать.
Теперь там не возможно находится, из за наплыва, цивилизованного общества низшего звена, просвященной европпы.
Весь город засран, за частую можно увидеть, как жирные и пьяные инностр, хватают всех мимо проходящих девушек за руки ( Латвия занимает одно из ледирующих мест в Европпе по секс туризму)
Буянят в ресторанах и барах, устраивают дебоши. И кстати абсолютно безнаказанно, с ними власти предпочитают не связыватся, ибо геморроя много возится.
Я уже 2 года не был в старом городе-противно.
Одна из новомодных фишек британцев помочится на главный памятник страны. И тоже безнаказанно.
У большенаства населения Риги , иностранцы вызывают стойкое раздражение. Но попробуй тронь... ты что?? этож бабки.
Честно говоря, основная масса людей отдыхает, собирается на гулянки как в старые добрые времена по квартирам. Ибо в барах, ресторанах, дискотеках:
Курить нельзя, пить дорого, куча иностранцев и проституток.

К чему это я, это к тому, если вы расчитываете, что с вступление в ЕС к вам поедет высший свет Европпы, ошибаетесь....
Поедет быдло за дешевой водкой, и женьщинами.

И это только так.... самые заметные и обсуждаемые темы, так сказать верхушка айзберга.
Ибо всяких субсидий ЕС простые смертные не видят, а вот что касается всего остального, это пожалуйста.

Romko
01.10.2007, 14:36
Дайте відповідь на одне питання.Скільки росіян емігрувало в благополучну Росію з часу вступу Латвії в цей страшний Євросоюз?

Far(Lv)
01.10.2007, 14:39
А причем тут россияне? Речь не о жизни россиян!
Да и какое отношение соблюдени прав нацменьшинств, имеет к тому , что я написал?

Читатель_Обкома
01.10.2007, 14:42
К чему это я, это к тому, если вы расчитываете, что с вступление в ЕС к вам поедет высший свет Европпы, ошибаетесь....
Поедет быдло за дешевой водкой, и женьщинами.

Щас...придет один хороший форумлянин..и Вы узнаете о себе много нового!!!:D :D :D

Да и какое отношение соблюдени прав нацменьшинств, имеет к тому , что я написал?
Самое прямое!Это основной вопрос сейчас на Украине!:suicide:

Far(Lv)
01.10.2007, 14:48
Щас...придет один хороший форумлянин..и Вы узнаете о себе много нового!!!:D :D :D

Самое прямое!Это основной вопрос сейчас на Украине!:suicide:

Рука Москвы??? Нас этим не удивиш :) у нас она везде :ninja: :ninja: до сих пор отрубить не могут :D :D

Читатель_Обкома
01.10.2007, 14:55
Рука Москвы??? Нас этим не удивиш :) у нас она везде :ninja: :ninja: до сих пор отрубить не могут :D :D
:y: :y: :y:
Нормалек!Наш Человек!:cowboy:
Как там...рыбный рынок...около ЖД вокзала?Жив еще?
А "Страуме" что нибудь выпускает?

Far(Lv)
01.10.2007, 15:02
:y: :y: :y:
Нормалек!Наш Человек!:cowboy:
Как там...рыбный рынок...около ЖД вокзала?Жив еще?
А "Страуме" что нибудь выпускает?
Рыба есть :) только норвежская ( Лосось ,Треска за 5 Лат \10$ за кг)
Если охота местной, надо ехать в рыбацкие поселки, там хоть морского окуня ( копченного) камбалу и пр. можно купить .
Страуме....... вопрос хоший. Наверно сам завод кто использует, для чего то, но таковой марки нет уже лет 10 :)

Додано через 38 хвилин
В европпе развивается движение евроскептиков:
http://www.pribalt.net/modules.php?name=Pages&go=page&pid=131

Читатель_Обкома
01.10.2007, 16:36
( Лосось ,Треска за 5 Лат \10$ за кг)
Цены...практически как и у нас....
После Юлькиного премьерства...и снятия таможенных пошлин на рыбу....
к примеру скумбрия вздорожала в три (!!!) раз....
Если охота местной, надо ехать в рыбацкие поселки, там хоть морского окуня ( копченного) камбалу и пр. можно купить .
Жалко...:( а мне так нравилась..скумбрия спец посола ..в банках....
Инглинскую АЭС закрыли?А что там с РАФом...и вагоностроительным заводом в Риге....
Красивый город Рига...бывал я там проездом...в командировку в Огре....
Всех родственников тогда...при СССР обеспечил кухонными комбайнами "Страуме"

Far(Lv)
01.10.2007, 16:59
Цены...практически как и у нас....
После Юлькиного премьерства...и снятия таможенных пошлин на рыбу....
к примеру скумбрия вздорожала в три (!!!) раз....

Жалко...:( а мне так нравилась..скумбрия спец посола ..в банках....
Инглинскую АЭС закрыли?А что там с РАФом...и вагоностроительным заводом в Риге....
Красивый город Рига...бывал я там проездом...в командировку в Огре....
Всех родственников тогда...при СССР обеспечил кухонными комбайнами "Страуме"

Так чего то скандал с шпротами был, когда Россия запретила ввоз шпрот :)
У нас квоты идут только на салаку и кильку, салака идет на шпроты, шпроты идут в Россию.
Россия тормозит экспорт шпрот, выводы делайте сами :)
http://www.fiveocean.ru/news3-18-771.html
Так что ак ни кичись а основной рынок сбыта продукции Латвии это Россия. Потому как В ЕС свою продукцию некуда девать .
Кстати кто не ел пластилина, купите фруктов из ЕС :)
Дыня ( не помню сорт, но из бывшего СССР, там где лучшие растут :) ) стоит 100$ на базаре :) и ведь берут :)

Инглинская АЭС принадлежит Литве, и то помоему 1 блок работает .
Раф приказал долго жить :)
Вагонку разворовали еще в конце 90-х.
Одним словом made in Latvija ни где не увидите :(

Читатель_Обкома
01.10.2007, 17:12
Дыня ( не помню сорт, но из бывшего СССР, там где лучшие растут ) стоит 100$ на базаре и ведь берут
"Чуйджуйские" наверное....к-м "Вокзал для двоих"
Одним словом made in Latvija ни где не увидите
М..да....:8: видать..и нас ето ждет...:ninja:
А что смотрите по телеку...российские хоть каналы транслируют?
Книги на русском...хоть продают?
Помнится..к нам в Обухов..еще и лет пять назад.."Ригас паперс" макулатуру поставляло...в довольно больших количествах... а щас уже нет...наверное все со времен СССР вывезли...ну и дела....:suicide:

Far(Lv)
01.10.2007, 17:52
"Чуйджуйские" наверное....к-м "Вокзал для двоих"

М..да....:8: видать..и нас ето ждет...:ninja:
А что смотрите по телеку...российские хоть каналы транслируют?
Книги на русском...хоть продают?
Помнится..к нам в Обухов..еще и лет пять назад.."Ригас паперс" макулатуру поставляло...в довольно больших количествах... а щас уже нет...наверное все со времен СССР вывезли...ну и дела....:suicide:

Ну каналы ТВ , в слегка модифецированном виде есть.
ОРТ балтик, РЕН ТВ балтик, НТВ мир, РТР планета, ТВЦ, RTVI, НТВ наше кино. Кстати почему то по НТВ реклама исключительно по украински идет :)
Книги тоже есть, одним словом тут мы не обделены, может не в такой степени как хотелось бы, но всетаки :)
Бумажный завод закрыли, потому как вреден для экологии.
В замен собрались целулозный завод ставить, ( это тот что воду сильно загрязняет :)) , одним словом все самое вредное у нас, а бумагу изготовлять будет Швеция !!!

Додано через 28 хвилин
Ну что это я все о плохом да о плохом, теперь о хорошем, правда связанно это с ЕС или нет , трудно сказать.

По пешеходному переходу, можно смело переходить улицу.
Ночью, можно смело возвращатся домой пешком, если вы не в доску пьяны и не размахиваете пачкой денежных купюр.
Полицейский, если вы его его попросите о помощи, поможет вам 99%.
Давать гаишникам взятки очень дорого и черевато последствиями.
Кричать полицейскому :
Да ты кто такой , покеж доки, падла мусарская, очень опасно для хдоровья :)
Рекет как вымогательство, очень опасная работа, 80% что вас посадят.
Кичится знакомством с самым крутым бандитом, тоже самое , что хвастатся знакомством с мики-маусом.
Дратся в центре города, тоже самое , что заказать по телефону номер в КПЗ.
Можно поехать работать или отдыхать в любую точку Европпы.
Что такое лимитный интернет, я знаю только с российских форумов :)
30-40$ в месяц 5Мб связь + бесплатные звонки по телефонной сети+цифровое ТВ .
работодатели больше не говорят:
-Ну и вали , мы другого найдем :)

Ну это так, то что касается каждодневного быта :)

шахрай
01.10.2007, 18:25
И это только так.... самые заметные и обсуждаемые темы, так сказать верхушка айзберга.
Ибо всяких субсидий ЕС простые смертные не видят, а вот что касается всего остального, это пожалуйста.
Вот те на...
Веселенькое дельце...

levandivka
01.10.2007, 19:09
Ну каналы ТВ , в слегка модифецированном виде есть.
ОРТ балтик, РЕН ТВ балтик, НТВ мир, РТР планета, ТВЦ, RTVI, НТВ наше кино. Кстати почему то по НТВ реклама исключительно по украински идет
Книги тоже есть, одним словом тут мы не обделены, может не в такой степени как хотелось бы, но всетаки
Бумажный завод закрыли, потому как вреден для экологии.
ТАК от гдє собака порита...
http://i.smiles2k.net/big_smiles/big23.gif
Как у вас там сєют брюкву?
С кожурою, алі бєз? (с)

Far(Lv)
02.10.2007, 08:30
Без коментариев:

Одно из постановлений Рижской думы особенно возмущает горожан: это запрет на распитие алкогольных напитков в общественных местах. За нарушение налагается штраф и составляется административный протокол. Однако в некоторых случаях незнание закона может освободить от ответственности, сообщает Бизнес & Балтия. Как заявил начальник Рижской муниципальной полиции Янис Гедушев, туристов за несоблюдение этого правила штрафовать не станут. Вместо этого подвыпивших иностранцев будут знакомить с неизвестным им запретом.

Закон о курении:
http://subscribe.ru/archive/science.health.nosmoking/200608/29124838.html#11

Не знаю как он исполняется у вас, и к каким последствиям это приевело, но у нас почти поностью уничтожены мелкие кафе и бары, которые не в состоянии сделать отдельные помещения для курильщиков.( В силу банального отсутвия места, ибо город у нас не такой большой, а здания в центре еще меньше)
Многие сократили места в барах, на игральные аппараты, теперь не курим, зато много играем :) что вреднее еще не известно.
Скучающий бармен постоянное зрелище.
Приезжали тут гости, пошли мы в старый город, набрели на ресторан в стиле 15-го века.Вечером в пятницу, на 80- посадочных мест, занято 2 столика.
В бары , где можно курить, вечером не попасть, все остальные стоят пустые или закрываются.

А что делать? европпа требует, надо исполнять, и плевать на местных , мелких предпринимателей.

Romko
02.10.2007, 08:43
Знаєте, Far(Lv),я донині спілкуюсь з армійськими друзями з Прибалтики,і,недавно цікавився,як там в Євросоюзі,але ніхто такого не писав,як Ви.
Видно,росіяни в кожній країні почуваються зле,але,чомусь ніхто не спішить втікати з такого неблагополучного Євросоюзу,або ще страшнішої Америки...

http://artobzor.ru/images/smiles/3d/32.gif

пупер
02.10.2007, 09:04
извините, Far(Lv), а вьі по национальности кто (спрашиваю не для подколки)?...
почему-то кажется, что не латьіш...
уж больно в чёрньіх всё тонах...

пс. до речі, знаєте скільки повій у львові?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif

levandivka
02.10.2007, 09:13
у нас почти поностью уничтожены мелкие кафе и бары, которые не в состоянии сделать отдельные помещения для курильщиков
Вау! "Тигру в клетке не докладывают мяса..."?
Кошмар...
Скучающий бармен постоянное зрелище.
Тепер зрозумілі страхИ Шинкаря... :)

Додано через 1 хвилину
Far(Lv), а вьі по национальности кто
Є сумніви? :)

vasili
02.10.2007, 09:22
уж больно в чёрньіх всё тонах...
Пропала жизнь! Я талантлив, умен, смел... Если бы я жил нормально, то из меня мог бы выйти Шопенгауэр, Достоевский... Я зарапортовался! Я с ума схожу... Матушка, я в отчаянии! Матушка!

Far(Lv)
02.10.2007, 12:28
По нацоанальности я ............
Мать-Латышка
Отец-Австриц, дед мой в 39-м по отцу попал пд пресс НКВД, так что отцу пришлось брать фамилию бабки, единственной русской в роду, иначе ни в один институт не брали.
Во времена отделения Латвии от СССР, стоял в первых рядах на всяких там баррикадах и пр.
Так что касается моей наклонности к определенной стране,тут вы можете не строить вредных иллюзий :)
Страну свою очень люблю , и ни куда не собираюсь.

Столько негатива, потому как имеено с этим сталкивается простой житель страны, не уехавший за рубеж, принадлежащий к самым незащищенным слоям общества.

Это как в анекдоте времен перестройки:

Летит ворона по лесу задом на перед
С низу лиса спрашивает:
-Ворона ты чего это так летаеш ?
-А у нас тут перестройка, вот и летаю.
Лиса тоже побежала задом на перед.
Ну соответсвенно ее увидил медедь и оттра...л.
Лиса со слезами нашла ворону и спрашивает:
-Ну и что за бардак, я перестроилась, меня оттра..ли
Ворона отвечает:
-Это у нас на верху перестройка, а вас в низу как тра..ли так и дальше тр..ть будут.

Простой пример из жизни, нашей местной

С обретение независимости, у нас начала происходить денационализация хозяйских домов, тоесть их возвращали тем, кто ими владел до 1940-го года.
Сейчас по навым правилам, хозяинам домов разрешается брать за аредну квартиры ха кв.мерт, сколько хотят, в то время как на муниципальное жилье существет строгий тариф\планка, выше которой ни ни.
Хозяйские дома в основном коммуналки, соответсвенно кто в них живет, не трудно догадатся.
Так вот, после нового года, существует реальная ситуация , когда несколько тысяч жителей Риги , окажутся на улице, по тому как не смогут платить такие аренды. ( В вторник жители выходят на пикет)
В это самое время у нас серьезно обсуждается строительство национальной библиотеки стоимость в 1 млрд. евро!!!!!!
Заметте , для нас 1 млрд , это не у вас, с вашими 50-ю млн населением, нас всего 2.3 млн.
На эти деньги можно отгрохать микрорайон с полной структурой!!!

И как по вашем это называется???

Сейчас поднимают тарифы на всю энергию, оплата всех коммунальных услуг , зимой будет стоить на однокомнатную квартиру, 60-80 Ls, средняя пенсия составляет 75Ls, + 15 обещают накинуть.
Вот вам реальность жизни в евросоюзе, а не восторженные отклики наших политиков, о том как у нас растет ВВП.
Кстати Основной статьей ВВП является кредитование населения, что привело к катострофическому росту инфляции.
И методы борьбы с оной заключаютя в замораживании зарплат врачам, учетелям и пенсий пенсионерам !!!
Так же за счет них, делается бездефицытный бюджет.
Не повышаем, значит больше имеем на всякие замки света!!!

Вы скажете , да у нас тоже самое???
Я с вами соглашусь, только разница в том, что мы в ЕС, а вы пока нет.

Так что не испытывайте иллюзий, что с вступлением в ЕС у вас все станет прекрасно и шеколадно.

Одно скажу точно, что в Ирландии начнут строить украинские школы, как строят литовские и латышские :)

vasili
02.10.2007, 12:44
И как по вашем это называется???
Far(Lv) проблем у вас много видно, по вашему отчаянию, но скажите, что вам нужно прибалты, для полного счастья ?

Far(Lv)
02.10.2007, 12:47
Для тех кто думает что я приукрашиваю , вот почитайте:

http://rus.delfi.lv/news/daily/latvia/article.php?id=19098520
http://rus.delfi.lv/news/daily/latvia/article.php?id=19098469
http://rus.delfi.lv/news/daily/politics/article.php?id=19097780
http://www.gorod.lv/novosti/58290/nazvanyi_tsenyi_za_kotoryie_vozmozhno_postroit_zam ok_sveta
http://rsagroup.lv/?archive=159
http://www.saskanascentrs.lv/index.php?text&id=41&level=1&cid=313&do=news&RU

Если не лень :)

Samojlovu4
02.10.2007, 13:08
Видно,росіяни в кожній країні почуваються зле,але,чомусь ніхто не спішить втікати з такого неблагополучного Євросоюзу,або ще страшнішої Америки...

Та зразу видно, на чий млин воду лиє... тут вже писав про це:
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=139936&postcount=21

Читав недавно: Путін запустив вже давненько програму повернення в Росію колишніх емігрантів, робота, суперумови в Росії, "повєртай назад, мол, радниє!", бла-бла-бла... за рік з нашої бундесземлі повернулося з Німеції в Росію аж... 8 сімей! :D Хоча тут палкою кинеш і в "саатєчествєнніка" попадеш - певно вже кожен третій русак, по вулиці йдеш, мати кругом чуєш...:padonak: :moskali:

Провалилася програма, назад їхати не хочуть москалі-"казахи", зате сидіти тут на соціалі і обсирати, перепрошую, все кругом - це так, це їхнє...:)

Danilo
02.10.2007, 13:17
зате сидіти тут на соціалі і обсирати, перепрошую, все кругом - це так, це їхнє...
Коли Петро І приїхав із своїм почтом до Англії, король розмістив їх у домі, відповідно устаткованому для високих гостей. По тримісячному гостюванні москвини від’їхали, лишивши дім у такому стані: підлога та стіни запльовані, меблі поламані, шпалери поздирані, дорогі образи на стінах кулями подірявлені, квіти і газони затолочені, наче полк пройшов по них і т. п. Наробили шкоди на 350 фунтів стерлінгів208. У Парижі Петро І поводився, як у Петербурзі. Зупиняв на вулиці чужий ридван і наказував везти його. Він та його почт заходили до крамниць, брали що хотіли і не платили. З маркизою де Роган Петро повівся так, що її чоловік кинувся його бити. На французьких аристократичних учтах Петро і його супутники не вживали виделок, брали їжу руками.
Визнавши уряд В. Леніна 1923 р., англійський уряд надав посольству Москви старовинний палац, справжній музей середньовічної лицарської культури. Багатющі фрески, великої історично-музейної вартості картини, меблі, посуд тощо. Москвини почали вести комуністичну пропаганду в Англії, і вона розірвала дипломатичний зв’язок. Посольство Москви виїхало з Англії, залишивши палац ще в гіршому стані, ніж колись Петро. Там не лише було все понищено, а й вивезено з нього всі музейні речі. На протест англійського уряду уряд Москви відказав, що відповідає лише за ті речі, на які посол дав розписку.
Московство - Павло Штепа (http://www.ukrcenter.com/library/display.asp?avt=Штепа&an=Павло)

Afterstep. Я не тотально, так трошкі процітував.:D

Far(Lv)
02.10.2007, 13:23
Странная ситуация, все новые члены ЕС, становятся ярыми сторонниками США, проводя их политику в ущерб политики ЕС.
Может не туда стремимся??? Может пару лишних европейских штатов добавить?
А может в НАТО и будя, зачем в ЕС то???

Додано через 36 хвилин
Far(Lv) проблем у вас много видно, по вашему отчаянию, но скажите, что вам нужно прибалты, для полного счастья ?

Прибалтам как и всем нужны деньги, чтоб вести достойную жизнь, соответсвенно статусу челену ЕС .
Пока политика будет давлеть над экономикой, хорошей жизни нам не видать :)
Ибо цены у нас уже почти европейские а зарплаты..........

Romko
02.10.2007, 14:00
Странная ситуация, все новые члены ЕС, становятся ярыми сторонниками США, проводя их политику в ущерб политики ЕС.
Может не туда стремимся??? Может пару лишних европейских штатов добавить?
А может в НАТО и будя, зачем в ЕС то???
От,звідки вітер віє...
Так чому ж вас усіх туди так тягне?ЄС-ніколи,НАТО -но пасаран,Америка - врагі №1
А,може це?
http://fishki.net/comment.php?id=25101
Та ніхто ж не думає,що,як Україна вступить В ЄС,нам зразу манна посипеться."Работать нада",але в нормальних умовах,за нормальну зарплату,знаючи,що завтра наступить завтра.
Добре лиш там,де нас нема...

Far(Lv)
02.10.2007, 15:08
От,звідки вітер віє...
http://www.nato.lv/ru-radar.htm
http://www.1917.com/WM/08-05/1125132259.html
http://rus.tvnet.lv/news/news/latvia/economics/article.php?id=194679

sslonn
02.10.2007, 23:30
Не знаю як у вас в Латвії, але у всьому світі ціни плюс-мінус однакові...
Шось тут дешевше/дорожче, шось там.
Одне з не багатьох виключень - Білорусь і "окрема держава - Масква"

Romko
11.10.2007, 10:41
http://www.expres.ua/articles/2007/10/11/20094/
http://job.ukr.net/news/2007/10/11/18552/
Десь чув,що в ЄС нас приймуть ,коли нас буде 17 мільйонів.
Вже недовго чекати...

Internati
20.10.2007, 22:44
Євросоюз - манна небесна для східно- та південноєвропейської бідосі та водночас страшний сон для країн плану Норвегії, Швейцарії і т.д.
Дуже сподіваюсь, що найближчим часом Україну та Туреччину таки не приймуть до ЄС.
Нехай краще німецькі гроші ідуть на благо Німеччини, а французькі - Франції, а не партайгенозів з синьо-біло-оранжевої фракцій.

Stanley
21.10.2007, 11:44
На мою думку, неварто лізти в євросоюз. Евросоюз не гарантує сам по собі високого соціального стандарту, його ми повинні здобути власними руками в будь якому разі. Крім того будь який союз це втрата частини суверенітету, не для того ми здобували незалежність, щоб так от її позбутись. Україні варто переходити на спільну валюту з ким би то не було, лише в тому разі, якщо цією валютою буде ураїнська гривня.
А от в НАТО, вступати необхідно, лише це дасть гарантію тереторіальної цілосності, недоторканості кордонів, дозволить скоротити витрати на армію, та дасть доступ нашому ВПК до світових ринків зброї.

Romko
09.11.2007, 00:39
От і сталося...Польща,Естонія тепер в повній задниці (http://news.liga.net/news/N0751044.html).
Бідні-бідні...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaheul.gif

Калиниченко
19.11.2007, 11:37
в Євросоюзі шанують закон і,кару за злочин несуть всі,"нєвзірая" на чини і гроші.
Ромку, невже ви вірите в те, що там, в Європі суцільна справедливість, достаток і взаємоповага? Про повагу до людини говорить їхнє відношення до наших нелегалів – для них – немає папірця, значить не людина, а скотина, яку можна і поексплуатувати, і менше заплатити, і зневажити, і принизити! А черги під їхніми посольствами, їхнє відношення до українців в посольствах? Я взагалі-то за те, щоб запровадити і для них візи в Україну, хочуть їхати, - нехай проходять процедуру, яку запровадили самі проти українців, чим вони кращі від українців? В нас на сході за ПР проголосували і противники Євросоюзу,і їх більше, ніж це подають опити населення (зроблені на замовлення євроінтеграторів). А щодо анархії, то це, як писав Бакунін, ідеальний суспільний лад, заснований на взаємодопомозі, солідарності, вільній кооперації при негації централізму. В кожній державі є якась частка анархізму, в Європі його менше, в Україні більше.:p

Romko
19.11.2007, 11:49
Ромку, невже ви вірите в те, що там, в Європі суцільна справедливість, достаток і взаємоповага?
Добре там,де нас нема.Те,що вони вони боряться з нелегалами,це означає,що потрібно навести порядок на ринку праці,а це цілком на совісті нашої нікудишньої влади.І,що когось закатували,побили в поліцейському відділку?Ні,депортація.
А те,що до своїх громадян там поваги більше,думаю,ніхто не буде заперечувати.
А щодо анархії, то це, як писав Бакунін, ідеальний суспільний лад,
Без коментарів...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_superschnute.gif

Калиниченко
20.11.2007, 18:54
Ви просто ідеалізуєте Європу, як Бакунін анархію. Не хочу бути новою історичною спільністю людей – „європейським народом”( поцікавтесь статистикою, скільки жителів Євросоюзу вже визнає себе європейцями без національної приналежності – вам не нагадує це нову історичну спільність – радянський народ?). А щодо наших остарбайтерів, то європейці тут дволикі – з одного боку вони їм вкрай неохідні для важких і брудних робіт і дешевого сексу, бо покірні і працьовиті, а з другого боку – вони нібито борються за допомогою депортацій чи принизливих процедур реєстрації (але ці депортації застосовують рідко і тільки для залякування). Про шлюби підарасів я вже не говорю, їх обов”язково буде потрібно визнавати і запроваджувати в Україні в разі входження в Європу. Земля України занадто багато полита кров”ю наших предків, що воювали за свободу і незалежність і на Сході, і на Заході України, щоб залицятись до „куцого німця вузлуватого” і просити взяти його нас під своє крильце.:naci:

шахрай
20.11.2007, 20:01
І прийде час,коли :naci: Україну будуть благати вступити в Євроунію,а ми будемо довгенько вагатися,як зараз вагається Швейцарія та Норвегія.
А :moskali: удавляться із заздрості.

levandivka
20.11.2007, 20:44
Не хочу бути новою історичною спільністю людей – „європейським народом”( поцікавтесь статистикою, скільки жителів Євросоюзу вже визнає себе європейцями без національної приналежності
Та не бійтеся ТАК!
Ніхто не посадить Вас в психушку\в'язницю, як при Совєтах, якщи Ви захочете бути Українцем.

Чернобылец
21.11.2007, 02:53
Та не бійтеся ТАК!
Ніхто не посадить Вас в психушку\в'язницю, як при Совєтах, якщи Ви захочете бути Українцем.
Скажите, а кто сидел кто хотел быть украинцем ? По моему - это была данность в паспорте. Т.е. смотришь в паспорт, а там украинец - и сразу в психушку ? Или кричишь - не хочу, рятуйте ! :)

levandivka
21.11.2007, 06:25
Скажите, а кто сидел кто хотел быть украинцем ?
http://forum.lvivport.com/images/profilegallery/34/1_69575280.jpg

Romko
21.11.2007, 06:49
Скажите, а кто сидел кто хотел быть украинцем ? По моему - это была данность в паспорте. Т.е. смотришь в паспорт, а там украинец - и сразу в психушку ? Или кричишь - не хочу, рятуйте !
"Ще грізнішим від тюрем видом покарань були так звані психушки - спеціальні психлікарні, будинки для божевільних із жорстоким режимом, що не послухався тюремному. (Ініціатором застосування психіатрії у каральних цілях на рубежі 60 - 70-х років виступив голова КДБ СРСР Ю. Андропов. ЦК КПРС і уряд країни погодилися з його нелюдським планом розгортання мережі психіатричних лікарень "з метою захисту радянського державного і суспільного ладу".) Як справедливо зазначає Ю. Зайцев, коли у звичайного в'язня все ж була надія хай і за 10 - 15 років вийти на волю, то у психлікарні могли "лікувати" хоч до смерті. Так режим ізолював найнебезпечніших для себе вільнодумців, особливо тих, кому не вдавалося приписати ні антирадянщини, ні аморальщини. Щоб деморалізувати дисидента, його поміщали у середовища вбивць та гвалтівників, які у "психушках" рятувалису від заслуженого покарання; параноїків, нерідко під наглядом "санітара", з карних злочинів. До цього додавалися препарати для пригнічення волі, психіки, інтелекту, памяті, емоцій. Серед жертв цього мордування були П. Григоренко, А. Лупиніс, Л. Плющ, В. Рубан та ін. Загальна кількість вязнів психлікарень у СРСР, за підрахунками Леоніда Плюща, сягала 2000 осіб"
Дисидент (http://i-kar-100.narod.ru/referatu/istorija/dusudent.html)

levandivka
21.11.2007, 08:14
Загальна кількість вязнів психлікарень у СРСР, за підрахунками Леоніда Плюща, сягала 2000 осіб"
Ромку!
+1. Хороший допис, але кому..?
Зараз наші неукраїнські "друзі" почнуть розповідати про "кожного восьмого" українця, що пройшов лікування за роки Незалежності.
І всьо - через Помаранчеву революцію і загрозу вступу до НАТО/ЄС.
Нє?

Степаныч
21.11.2007, 08:30
"Ще грізнішим від тюрем видом покарань були так звані психушки - спеціальні психлікарні, будинки для божевільних із жорстоким режимом, що не послухався тюремному. (Ініціатором застосування психіатрії у каральних цілях на рубежі 60 - 70-х років виступив голова КДБ СРСР Ю. Андропов. ЦК КПРС і уряд країни погодилися з його нелюдським планом розгортання мережі психіатричних лікарень "з метою захисту радянського державного і суспільного ладу".) Як справедливо зазначає Ю. Зайцев, коли у звичайного в'язня все ж була надія хай і за 10 - 15 років вийти на волю, то у психлікарні могли "лікувати" хоч до смерті. Так режим ізолював найнебезпечніших для себе вільнодумців, особливо тих, кому не вдавалося приписати ні антирадянщини, ні аморальщини. Щоб деморалізувати дисидента, його поміщали у середовища вбивць та гвалтівників, які у "психушках" рятувалису від заслуженого покарання; параноїків, нерідко під наглядом "санітара", з карних злочинів. До цього додавалися препарати для пригнічення волі, психіки, інтелекту, памяті, емоцій. Серед жертв цього мордування були П. Григоренко, А. Лупиніс, Л. Плющ, В. Рубан та ін. Загальна кількість вязнів психлікарень у СРСР, за підрахунками Леоніда Плюща, сягала 2000 осіб"
Пише багато хто і багато про що. Мій особистий досвід такий. У психіатрії пропрацював 1981-1997 роки. Стикався з великою кількістю хворих. Серед них політичних - один. У 1989 році він попросив мене і мого товариша (теж психіатр) бути членами комісії, яка могла б зняти з нього діагнох психзахворювання (був такий закон, що хворий мав таке право). Обласний психіатр, він же обласний судово-медичний експерт, людина набагато старша за нас, досвід і т.д., стверджував, що хворий. Ми з товаришем - що ні (молоді були, наглі). І тільки через 10 років я переконався, що був неправий. Людина дійсно виявилася психічно хворою. Але! Це була м"ягка форма хвороби. І судове переслідування цього хворого за його дії (а дії - випускав стінгазети з критикою керівництва підприємства, де працював, а особливо парторга) було політичне. От і була дилема: є злочинець (по законам того часу), але він психічно хворий. Затурили у Дніпропетровськ на Чічеріна, у спецпсихлікарню. Через три роки перевели у звичайну психлікарню. АЛЕ ЛІКУВАННЯ ВІН НЕ ПОТРЕБУВАВ! Так що було, було... Але не в масових масштабах.

levandivka
21.11.2007, 12:04
От і була дилема: є злочинець (по законам того часу), але він психічно хворий. Затурили у Дніпропетровськ на Чічеріна, у спецпсихлікарню. Через три роки перевели у звичайну психлікарню. АЛЕ ЛІКУВАННЯ ВІН НЕ ПОТРЕБУВАВ! Так що було, було... Але не в масових масштабах.
Ясно: "здорових нєт, єсть нєдообслєдованниє"... :)

Romko
21.11.2007, 12:31
Пише багато хто і багато про що.
Ну,дійсно,як людина при розумі може критикувати владу?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megawahnsinnig.gif

Степаныч
21.11.2007, 12:56
Ну,дійсно,як людина при розумі може критикувати владу?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megawahnsinnig.gifРаніше так і стверджували!

рівнянин
21.11.2007, 13:35
Так що було, було... Але не в масових масштабах.
Та й дисидентство у нас було не масове! Людей, які не боялися висловити свою думку можна на пальцях руки перерахувати і багато з них є нашими сучасниками і є ще можливість почути правду безпосередньо з їхніх вуст.

spm1950
21.11.2007, 19:01
Чим конкретно ми будемо займатися в ЄС.

Romko
21.11.2007, 19:03
Чим конкретно ми будемо займатися в ЄС.
Розбудовувати державу!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_mega_armee.gif

galickii moskal
21.11.2007, 22:20
Розбудовувати державу!

А сейчас кто мешает?

Romko
21.11.2007, 22:26
А сейчас кто мешает?
Москалі,ВашБродь!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_mega_armee.gif

galickii moskal
21.11.2007, 23:40
Москалі,ВашБродь!

Без них же в ЕС не пустят а они и там мешать станут.

Romko
22.11.2007, 00:05
Хвости обрубаєм при самій ...!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_oehhhhhm.gif

Michel
22.11.2007, 01:17
І прийде час,коли :naci: Україну будуть благати вступити в Євроунію,а ми будемо довгенько вагатися,як зараз вагається Швейцарія та Норвегія.
А :moskali: удавляться із заздрості.
Може таке бути тільки в тому випадку коли наведете порядок в Україні.
Президента вам треба типу Лукашенка, або Путіна і відповідний уряд.
А сейчас кто мешает?
Невже не видно??

galickii moskal
22.11.2007, 01:29
Невже не видно??

Розбудова держави, это тот же процесс что и построение коммунизма, конца ему не видно, а ориентиры меняются при каждом повороте руля надуманные враги тоже.
А вот сам результат постройки как то не особо видно.

coolzak
22.11.2007, 02:24
не думаю що україні потрібний вступ в юнію-торгівля ,ринки,потоки людей -так ,а тупо в колгосп з розрахунку на дядів які зроблять добре і віддати ту незалежність яка є то не зрозуміло

Romko
22.11.2007, 08:04
не думаю що україні потрібний вступ в юнію-торгівля ,ринки,потоки людей -так ,а тупо в колгосп з розрахунку на дядів які зроблять добре і віддати ту незалежність яка є то не зрозуміло
Єстєс-с-сно не треба.Ну,хто ж там дозволить депутатам,чиновникам отак красти...

levandivka
22.11.2007, 08:06
а ориентиры меняются при каждом повороте руля надуманные враги тоже.
Вони у нас стабільні! років 300 стабільні... :)
Цитата:
Допис від Romko Переглянути допис
Москалі,ВашБродь!
Москалі - хоч і противні, але не глупі: попіняться, і заткнуцця. З алкоголем в них будуть проблеми - так їздитимуть бухати на істєрічєскую родіну.
Тіпун Вам на язика! З ТАКими президентами - хіба лякати ЄС.

Patrick
22.11.2007, 08:23
"Ще грізнішим від тюрем видом покарань були так звані психушки - спеціальні психлікарні, будинки для божевільних із жорстоким режимом, що не послухався тюремному. ......Дисидент[/URL]
За це і за діагноз "вяло текуча шизофренія" і виперли сов.психіатрів з Світової ассоціації психіатрів.
Нігде в світі цього діагнозу не має.А в СССР є(був, а може і зараз є в Рісії).
Його дуже легко можна було використати для нєугодних.Ніби хлоп нормальний , адекватно реагує на ситуацію.Але не згідний з режимом.Значить- шизофренік...вялотекучий.

Додано через 13 хвилин
P.S.Зараз причіпляться до слова.Шизофринія різних там ступенів є такий діагноз. А от власе "вялотекуча" не має.

galickii moskal
22.11.2007, 12:33
Вони у нас стабільні! років 300 стабільні..
Ви видимо плохо знакомы с историей ОУН-УПА когда за 4 года войны враги и друзья перемешивались как в миксере.
Москалі - хоч і противні, але не глупі: попіняться, і заткнуцця. З алкоголем в них будуть проблеми - так їздитимуть бухати на істєрічєскую родіну.
Так робудова с ними не выходит ни сейчас ни в ЕС не дадут нормально, из за них же все беды.

coolzak
22.11.2007, 12:49
Ромко-тобто тут констатація факту що самостійно ні красти відівчити ні чесними бути українці не можуть і зараз просто пошук нового пана? а вся незалежність то тільки юрїв день?

рівнянин
22.11.2007, 13:04

А може АДОЛЬФА ВІССАРІОНОВИЧА ПІНОЧЕТА?

ДЯКУЄМО!

Додано через 2 хвилини
Значить- шизофренік...вялотекучий.

І зараз Є! Вроді хочуть жити в Україні але люто її ненавидять! Чи може це інший діагноз?

Степаныч
22.11.2007, 13:13
Наивно... "Дурень думкою...(9)/

levandivka
22.11.2007, 21:06
Цитата:
Допис від levandivka Переглянути допис
Вони у нас стабільні! років 300 стабільні..
Ви видимо плохо знакомы с историей ОУН-УПА когда за 4 года войны враги и друзья перемешивались как в миксере.
Міксер-міксером, а стабільна ворожість до "Москви" зберігалася. :)

Так робудова с ними не выходит ни сейчас ни в ЕС не дадут нормально, из за них же все беды.
ТАК то "з ними не виходить"! а без них - всьо у нас получицця!

galickii moskal
22.11.2007, 23:36
стабільна ворожість до "Москви" зберігалася
Это у ОУН(б) хотя тоже переговоры вели информацией обменивались с красными партизанами. А Боровец с красными партизанами перемирие имел так что и тут есть исключение со стабильностью хотя Боровец он на Волыне а у галичан да оно стабильней.

а без них - всьо у нас получицця!
Так пол Украины москалей они же тоже в ЕС попадут как тогда?

Romko
22.11.2007, 23:42
Это у ОУН(б) хотя тоже переговоры вели информацией обменивались с красными партизанами. А Боровец с красными партизанами перемирие имел так что и тут есть исключение со стабильностью хотя Боровец он на Волыне а у галичан да оно стабильней.
Часи були неоднозначні.Бабуся розказувала,що в хаті могли сидіти за одним столом і "стрибки" і УПівці.могли попереджати одні других про акції.От,НКВД,то були звірі...

Калиниченко
22.11.2007, 23:56
Ніхто не посадить Вас в психушку\в'язницю, як при Совєтах, якщи Ви захочете бути Українцем.А хто його зна? Там у них садять, звільняють з роботи за расизм чи гомофобію у їхньому розумінні, а якщо моє розуміння расизму чи гомофобії відрізняється від європейського? Тоді небо в клітинку...:shutup:

Додано через 4 хвилини
Ну,хто ж там дозволить депутатам,чиновникам отак красти...
Мабуть, німець прийде і не дозволить красти...

Romko
23.11.2007, 00:04
Тоді небо в клітинку...
Товариш в Польщі відсидів у їхній в’язниці місяць,потім депортували.Має клопіт:набрав ваги 15 кіля,тепер живіт мішає...
А хто його зна? Там у них садять, звільняють з роботи за расизм чи гомофобію у їхньому розумінні, а якщо моє розуміння расизму чи гомофобії відрізняється від європейського?
А як арабів в Європі поневіряють.Жах один!Мій швагер мусів з Парижу бідний втікати в Україну,настільки там дорого платити за навчання.2 роки лише витримав...Дискримінація...
Страшний той Євросоюз...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_angst.gif

Калиниченко
23.11.2007, 00:32
Товариш в Польщі відсидів у їхній в’язниці місяць,потім депортували.Має клопіт:набрав ваги 15 кіля,тепер живіт мішає.... А що, вам би теж хотілося такої тюрми?

Страшний той Євросоюз...„Нове і щасливе життя в Європі”, так само, як і „братський союз словянських народів”, є міфами, потрібними для тих, хто боїться жити власним розумом, приймати власні рішення і відповідати за них, своєрідний комплекс національної меншовартості.

Чернобылец
23.11.2007, 00:43

Ну это известные факты. А вот всё кто украинец туда сажали ? И вы тоже ? :)

levandivka
23.11.2007, 08:52
пол Украины москалей они же тоже в ЕС попадут
1. Ви перебільшуєте і плутаєте москалів з росіянами.
2. Коли москалі попадуть в ЄС - будуть скаржитися "ПОПАЛ", або тішитися (ті хто взагалі вміють тішитися :) )
Цитата:
Допис від Romko
Ну,хто ж там дозволить депутатам,чиновникам отак красти...

Мабуть, німець прийде і не дозволить красти...
Думаю, красти будуть! Але цивілізовано, по-європейськи...
А це - великий "+". :) Нє?
Там у них садять, звільняють з роботи за расизм чи гомофобію у їхньому розумінні, а якщо моє розуміння расизму чи гомофобії відрізняється від європейського? Тоді небо в клітинку...
Якщо расизм і гомофобія аж на роботі проявляється - згоден, тре' щось кардинальне...
А Вам...
"Риба шукає, де глибше". Шукайте, де...

galickii moskal
24.11.2007, 04:11
1. Ви перебільшуєте і плутаєте москалів з росіянами.
2. Коли москалі попадуть в ЄС - будуть скаржитися "ПОПАЛ", або тішитися (ті хто взагалі вміють тішитися )
Россияне в России в Украине россиян мало, а русские в Украине преумущественно для галичанина как раз москали, ментальность у них другая.
Я вот о том что не думает президент о своей нации, ну вступит Украина в ЕС а все равно рай не наступит москали не дадут, а вот добился бы он упрощенного визового режима в ЕС или США уже сейчас не только для студентов и бизнесменов а и для москалей может и жизнь бы в Украине наладилась и вступать бы ни куда уже не надо было. А то он только поездки в Израиль упростить хочет.

Pedro
24.11.2007, 05:25
Я вот о том что не думает президент о своей нации, ну вступит Украина в ЕС а все равно рай не наступит москали не дадут, а вот добился бы он упрощенного визового режима в ЕС или США уже сейчас не только для студентов и бизнесменов а и для москалей может и жизнь бы в Украине наладилась и вступать бы ни куда уже не надо было. А то он только поездки в Израиль упростить хочет.

А для чого "москалям" візи в США чи ЄС? Я б на їх місці думав би про повернення на істарічєскую родіну. Спеціально для тих хто не може осилити української мови чи президент(УПА, НАТО іт.д.) не подобається. Адже віза в Росію кажуть не проблема. Я б навіть безкоштовний квиток до Хутора Михайлівського запропонував. А також медаль "За звільнення України".

galickii moskal
24.11.2007, 05:57
А для чого "москалям" візи в США чи ЄС?
Вы плохо знакомы с идейной сущностью москалей об этом в статьях Крывдыка много есть ну и конечно часто цитируемый на форуме Штёпа может на многое раскрыть глаза. Те что в Россию едут то русские, москаль так просто не здается.

Ворон
24.11.2007, 07:12
А для чого "москалям" візи в США

На перевиховання. )

Patrick
24.11.2007, 08:10
...... а вот добился бы он упрощенного визового режима в ЕС или США уже сейчас не только для студентов и бизнесменов а и для москалей может и жизнь бы в Украине наладилась и вступать бы ни куда уже не надо было. А то он только поездки в Израиль упростить хочет.

Нерозумію... І чого вам туди їхати?..
Як це можна одночасно ненавидіти і хотіти туди їхати?

Pedro
24.11.2007, 08:21
На перевиховання. )

А Ви знаєте, вони якось дуже швидко перевиховуються (Патрік не дасть мені збрехати). Якось швидко любов к "язіку" холоне, не хочуть його робити другою державною мовою. Проти НАТО не виступають, за славянскій саюз (приєднання Заходу до Росії) швидко забувають, вже не хочуть щоб Путін був царем земної кулі і акрєстностєй.
І чудо? Там де українська діаспора сильна і держава дає підтримку новоприбулим імігрантам через місцеву українську спільноту, вони вже починають українською мовою розмовляти і навіть приходять на урочисті міроприємства з річниці УПА чи Голодомору.
Якось дивно... Чи може повітря інше ніж в Україні?...

Ворон
24.11.2007, 08:50
А Ви знаєте

Знаю :)

В них проблема з самоіндефікацією. А тут хоч не хоч а якось тре назватись. А то виходить і не рускій і не українець і спробуй це кому небудь поясни.

Мені один знайомий (затятий москаль якого я знаю в Ню-Йорку з 80-тих) недавно навіть лекцію про голодомор прочитав а в 80-х він ще Сталіна хвалив яко наймудрішого правителя. :D

Patrick
24.11.2007, 08:59
А Ви знаєте, вони якось дуже швидко перевиховуються (Патрік не дасть мені збрехати). Якось швидко любов к "язіку" холоне, не хочуть його робити другою державною мовою. Проти НАТО не виступають, за славянскій саюз (приєднання Заходу до Росії) швидко забувають, вже не хочуть щоб Путін був царем земної кулі і акрєстностєй.
І чудо? Там де українська діаспора сильна і держава дає підтримку новоприбулим імігрантам через місцеву українську спільноту, вони вже починають українською мовою розмовляти і навіть приходять на урочисті міроприємства з річниці УПА чи Голодомору.
Якось дивно... Чи може повітря інше ніж в Україні?...

Знаю тут 4 сімї росіян.І то таких настаящіх на "- ов" фамілії закінчуються.І ніколи не були в Україні.З одною з них жінкою , моя жінка - добрі коліжанки ( спілкуються по-англійськи).
Так от в всіх 4 діти - англомовні.До батьків говорять тільки по-англійськи.З російської знають -"спасібо", "до свіданія". В одній сімї дорослий син 20р. - то ще знає "спі со мной" (навчився ,коли на літні канікули в Ленінград їздив).
2 сімї були в Росії ,то кажуть що за ті гроші краще 2 рази на рік до Мексіки і Флоріди поїдуть.
2 - навіть слухати не хочуть про поїздку.(вони тут 16 років).
Коли , я щось пробував заперечити , мол не все так погано і т.д. - вони на мене накинулися дуже агресивно.
Всі спонсорують своїх батьків на постійний переїзд до Канади.
Назву Росія не використовують - називають "страна дураков".

galickii moskal
24.11.2007, 11:03
навіть слухати не хочуть про поїздку.(вони тут 16 років)

А вы удивляетесь зачем москалям визы.

Ворон
25.11.2007, 00:50
А вы удивляетесь зачем москалям визы.

А я совершенно не удивляюсь, всегда москалям в США рад. :)

Pedro
25.11.2007, 01:09
А я совершенно не удивляюсь, всегда москалям в США рад. :)

Я б не сказав, що зустріч з ними де б то не було (Австралія, Англія чи США) приносить мені велику радість. Але сам факт, що вони виїхали з України на постійно викликає в мене велику сатисфакцію.
Я за нагородження їх медаллю "За звільнення України"!

Romko
25.11.2007, 01:14
Я б не сказав, що зустріч з ними де б то не було (Австралія, Англія чи США) приносить мені велику радість. Але сам факт, що вони виїхали з України на постійно викликає в мене велику сатисфакцію.
Я за нагородження їх медаллю "За звільнення України"!
Але ж їм там зле...Чужина все-таки.Якби їх всіх на "історіческую родіну" десь в тайгу,на природу,на свіже повітря.Побудували б собі дерев’яні "ізбушкі"(як наші вивезені) та й горя би не знали...

Pedro
25.11.2007, 01:26
Ромку, вони дуже великі патріоти єдінай-нєдєлімай лише проживаючи на чужих територіях і перебуваючи в ролі окупанта. Там вам і язік втарой (Краще пєрвій) ґасударсвєний, і НАТО в горлі сидить і славянскій саюз...
Але в Росію їх і бульдозером не випхаєш. Ось в Прибалтиці їм сказали - хочете громадянство, вчіть нашу мову. Незадоволені? Росія велика і далеко їхати не треба. Хтось репатріювався? Риторичне запитання...
Сидять далі в Прибалтиці, як вош в кожусі.

Ворон
25.11.2007, 03:55
Але ж їм там зле...Чужина все-таки.Якби їх всіх на "історіческую родіну" десь в тайгу,на природу,на свіже повітря.Побудували б собі дерев’яні "ізбушкі"(як наші вивезені) та й горя би не знали...

В нас в США є і природа і тайга і більше двох мільонів зеків, приймем більше якщо тре і ізбушкі построїм, нема проблєм :)

Я за щире благовлаштування москалів :radist:

Romko
21.12.2007, 20:03
Сталосі...
"Сьогодні впала майже половина європейських кордонів. Опівночі до шенгенської зони приєдналися 9 держав Східної Європи та Прибалтики. Тепер у ній 24 країни, де мешкають 400 мільйонів людей.Ангела Меркель, канцлер Німеччини: "Відкриття кордонів – це свобода подорожувати і зустрічатися, обмінюватися думками. Усе це сучасна молодь сприйматиме як належне. Нове покоління європейців житиме без кордонів – їхні батьки про таке тільки мріяли".

Ференц Дюрчань, Прем'єр-міністр Угорщини: "Я радий, що нашим дітям та онукам не доведеться відчувати того страху, що проймав наших батьків при наближенні до кордонів"."
Опівночі до Шенгенскої зони увійшли іще 9 країн-членів