Показати повну версію : Садопоміч
Сьогодні бачив наступну картинку.
На торговому ринку "Іскра" приїхали з ближніх сіл народ, щоб продати всяку городину. Жінки в більшості вже похилого віку розташувались біля базару. І тут звідки не візьми появилися троє муніціпалів з дубинками.
Бачили б Ви цю нахабну пику, яка ногами в бабусі на очах ламала ящик, на якому лежало пару її морквин і буряк. Прямо герої "нашєго врємєні", рембо в оточені вєтнамських бойовиків....
А все ніби-то через те, що у бабусі не було довідки, що вона не пройшла медогляд!!!
Самопоміч плавно перейшла в садопоміч ім. Садового.
А до чого тут Садовий?
Муніципали були й до Садового.
Проблема з місцями для торгівлі городиною, виглядає, ніколи не вирішиться. Оскільки, як тільки десь в черговий раз надумають виділити місця селянам під міні-ринок, тут же з'являються значно більш платоспроможні бажаючі ці місця захапати під лоточно-продуктово-промислову торгівлю. І селяни знову опиняються на тротуарах і бордюрах. З своїми бурячками, морквами, цибулями і бульбами, які нам так потрібні, але ніяк до нас не можуть потрапити, не вивалявшись у придорожній багнюці, і без муніцепальського копняка чоботом. :( Прикро...
А до чого тут Садовий?
Муніципали були й до Садового.
Але так не робили. Ганяти жінок на базарі - це чисто робота Садового, чи його команди.
Мих, по-моему ты всех подкалываешь.
Бабок гоняли и при Куйбиде, и при Буняке, и после Садового тоже гонять будут. Потому как вначале следует заплатить рыночный сбор (1-3 грн), а потом можно торговать на территории рынка.
Хотя чего ради я буду с тобой спорить? По большому счету мне пофигу и то и другое...
У мене таке враження, що кожен наступний мер - гірший за попереднього.
Samojlovu4
01.01.2007, 21:30
Ага. Котика вже не буде...:(
New Shrek
01.01.2007, 21:43
Ага. Котика вже не буде...:(
Як хтось туть вже казав "О как запущено это у Вас!!!!!!!!!!"ще би Марію Терезу згадали!
недопонимающая
15.01.2007, 18:45
о це влучно сказано!
З водою вже така халепа, і світло знову відключати стали.... :mad:
Полковник
15.01.2007, 21:15
Нуу, Мих, про это в Законах Мерфи давно сказано!!!!:cool:
Например:
Закон Паддера
Все, что хорошо начинается, кончается плохо. Все, что начинается плохо, кончается еще хуже.
И так далее. Кто не знает - рекомендую http://merphy.kominet.ru:8101/merphy01.htm
Иногда почитываю, настроение себе поднимаю!:D
Законами Мерфі я давно не цікавлюсь - не вірю. Хіба що для підняття настрою, нє?
Zoryanazirka
07.02.2007, 12:14
Мер в нас як опудало, тільки б рясу вдіти і десь на люди вийти себе показати, навіть рекламована самопоміч давно вмерла (що і прогнозувалося). Хвалився мені таксист в Одесі - от наш мер (Гурвіц) - і дороги направив всі, навіть другорядні, закупили автомобілі що їздять вночі приьирають вулиці, нові машини для вивозу сміття. Тільки от евакуаторів ще не купили - на то грошей не вистарчає :) А у нас зато є гроші на евакуатори :)
Понятно, это топик, чтобы чмырить мэра.
Ну так нынешний занимался "Самопомощью" хотя бы "до", а предыдущие ничего такого не делали вообще. Или это не так?
А помните ролик-интервью с Буняком, когда на Скнилове сушка упала? По-моему слово "опудало" в этом случае было бы более уместным.
Liliyah Romanova
07.02.2007, 22:04
Але так не робили. Ганяти жінок на базарі - це чисто робота Садового, чи його команди.
На винниківському ринку такого було ого-го скільки. Ще за Баняка. За Куйбіди не пам'ятаю. Здається, також.
садопоміч і є садопоміч, і взагалі він для мене не мер — я голосував проти...
де тепер "садопоміч" після виборів?..
де його цибуля з "однако"?..
А я люблю часник від бабульок - він такий з маленькими зубчиками, мало пекучий і ароматний. А в магазинах продається кінського розміру термоядерний, білий і явно генетично модифікований. І якщо якийсь ..дон мені вижене моїх бабуньок з базару - не буду за нього голосувати. Однозначно.
А ще - багато бабуньок з ближніх сіл, які виганяють менших собі подібних з дальших сіл вже навчилися вирощувати часник з насіння чи то зубчиків вже модифікованого - таких треба гнати в шию, але оскільки вони більші і з ближніх сіл, вони вже вміють платити муніципалам і займають найкращі місця на базарах.
садопоміч і є садопоміч, і взагалі він для мене не мер — я голосував проти...
де тепер "садопоміч" після виборів?..
аналогічно і мене цікавить, чи закінчилися вже ці робінгудські відвідити Рясного і інших районів?
Памятаю, до виборів Самопоміч над ямами, що на дорозі ставили три скріплені між собою дошки з стрічкою на верху, де було написано: "самопоміч". Тепер, якби над кожною ямою ставили такі попередження у Львові, то певно всього карпатського лісу не висарчило на дошки.
afterstep
28.02.2007, 12:39
Памятаю, до виборів Самопоміч над ямами, що на дорозі ставили три скріплені між собою дошки з стрічкою на верху, де було написано: "самопоміч". Тепер, якби над кожною ямою ставили такі попередження у Львові, то певно всього карпатського лісу не висарчило на дошки.
Думка гарна. І на дошки список всіх працівників (з телефонами та адресами), що цю дорогу ремонтували. З ретроспективою роки 2-3 . Щоб місто знало своїх рагулів поіменно.
Львів ще не мав мера, який би спромігся догодити мешканцям міста... Правда Буняк так не вважає. Чувак щиро переконаний, що львівяни за ним страшенно сумують - недавно інтерв"ю бачив :)
Львів ще не мав мера, який би спромігся догодити мешканцям міста... Правда Буняк так не вважає. Чувак щиро переконаний, що львівяни за ним страшенно сумують - недавно інтерв"ю бачив :)
:D :D
щось прочитала про Бунєка, а згадала Василя Васильціва.
Шарм схожий мають обидвоє ;)
Банєк - вічний революціонер. Але він має одну психологічну хворобу - він думає, що львівяни його люблять...
Samojlovu4
28.02.2007, 22:50
Прошу не копати мене ногами, але я був і лишаюся прихильником Буняка. :o Чистосердечно зізнаюся. Я його знав ще генеральним директором нафтопроводу, коли ми на старій роботі тісно співпрацювали з "Дружбою". Не чув жодного кривого слова про нього від його колишніх працівників. Ви знаєте, що являла собою колись "Дружба" за Буняка?! О-о-о, це була СИЛА і справжня ГОСПОДАРКА!!!
Головна причина провалу Буняка яко мера - його банально "з`їли" депутати та інші чинуші, такбимовити успішно "спустили". Тому-що він всетаки хотів добра львів`янам і місту, і головне - ПРОБУВАВ НЕ ДАВАТИ КРАСТИ. Не дали... А в наш час розгорнути компанію дискредитації - простіше простого. Мою точку зору в неформальній обстановці підтвердили пару львівських "небожителів", з якими довелось колись поспілкуватись.
І ще один критерій: якщо в нашому наскрізь гнилому суспільстві когось неприкрито і цілеспрямовано "опускають" і вішають всіх собак - для мене особисто це протилежний знак. Значить людина насмілилась вискочити з течії, попробувала грати не за вовчими правилами і сказала щось наперекір всій тій нашій верховинській наволочі.:cool:
У мене дома була круглодобово вода. Була..... доки не прийшов Баняк з своєю програмою про постачання води для Львова. Тепер у мене вода по графіку.
Львів"яни, я не впізнаю свого міста!!! Точніше сказати, я не впізнаю владу міста ;)
За останні місяці стільки змін:
- центр почали прибирати тричі на день!
- влада пройшлась по компутерним клубам з перевіркою на наявність неповнолітніх дітей, зупиняли дітей по вулиці і перевіряли чому вони не в школі! Перед тим ЖЕКи перевіряли
- почали старі дерева (небезпечні) замінювати новими!
- порозганяли незаконну торгівлю на вулиці (принаймні в центрі)
- боряться з корками, евакуйовують, ставлять знаки і тп.
- забезпечують новими тролейбусами, маршрутками..
- щось по радіо чула за медичні заклади - купили чи мають купити їм якусь апаратуру
- а освітлення Львова - це проблема, яка вирішується під номером 1!
ну з освітленням не дивно, у мера пряме відношення до лямпочкового львівського заводу :)
Тому думаю, що наступного мера треба обирати з керуючих тих фірм, які роблять ремонти доріг - якісь там СМУ, БУ чи як їх так називають :)
я далеко не прихильник Садового, але принаймні видимість роботи його команда робить файну ;)
Прошу не копати мене ногами, але я був і лишаюся прихильником Буняка...
почав своє правління пан буняк з того, що посварився з журналістом газети експрес...
це не найкращий початок роботи...
поступово й інші журналісти почали його недолюблювати...
Ума, Садовий не Ваш родич?
:D
afterstep
15.03.2007, 16:27
а до чого тут родич? Дійсно6 не все робить "правильно" - але: по-перше, тримає слово, по-друге - не спішить журналістів паплюжити і високі замки будувати, і, по-третє - "робить видимість роботи", не чекаючи виборів. То, може, він таки дійсно щось для міста зробити хоче?
нє, в мене інший родич ;) (жартую)
просто я слухала одне радіо, щодня в новинах щось у владі місцевій робиться, включила іншу хвилю - те саме... і ото їду в авто і думаю, що таки наш мер шось робить! То звісно можна критикувати, як і для чого то робиться, але при Буняку я взагалі за мера ніц не чула - окрім, того що воду зробить і потім як його надцять разів позбавляли посади мера :D
а на виборах я була за новий погляд ;)
а до чого тут родич? Дійсно6 не все робить "правильно" - але: по-перше, тримає слово, по-друге - не спішить журналістів паплюжити і високі замки будувати, і, по-третє - "робить видимість роботи", не чекаючи виборів. То, може, він таки дійсно щось для міста зробити хоче?
може й хоче...
але чи зробить?..
afterstep
15.03.2007, 17:39
дійсно... "Іване, дай тому москалю сала!" - "Та він не буде його їв!" - "Та чого ж не буде?!" - "Бо я не дам!"
--
шкода, звичайно, що Садовий не розуміє користі від інету, але та сама "Самопоміч" - то був приклад того, як можна організувати коректний тиск на владу. Більше охочих зробити таку структуру своїм коштом - немає ;) Хоча - було б непогано ;)
дійсно... "Іване, дай тому москалю сала!" - "Та він не буде його їв!" - "Та чого ж не буде?!" - "Бо я не дам!"
--
шкода, звичайно, що Садовий не розуміє користі від інету, але та сама "Самопоміч" - то був приклад того, як можна організувати коректний тиск на владу. Більше охочих зробити таку структуру своїм коштом - немає ;) Хоча - було б непогано ;)
не можу погодитись...
садопоміч — це виключно реклама, і ніякого тиску на владу...
нє, в мене інший родич ;) (жартую)
просто я слухала одне радіо, щодня в новинах щось у владі місцевій робиться, включила іншу хвилю - те саме... і ото їду в авто і думаю, що таки наш мер шось робить! То звісно можна критикувати, як і для чого то робиться, але при Буняку я взагалі за мера ніц не чула - окрім, того що воду зробить і потім як його надцять разів позбавляли посади мера :D
а на виборах я була за новий погляд ;)
Я не погоджуюсь, що Баняк нічого не робив. У мене до Баняка вода була круглодобово, а через два місяця після того, як його обрали, воду почали подавати строго по графіку і до тепер так.
Я не погоджуюсь, що Баняк нічого не робив. У мене до Баняка вода була круглодобово, а через два місяця після того, як його обрали, воду почали подавати строго по графіку і до тепер так.
а де ви мешкаєте?..
у моєму районі нічого не змінилося...
що "до угара буняка", що "під час угара буняка", що "після угара буняка"...
а де ви мешкаєте?..
у моєму районі нічого не змінилося...
що "до угара буняка", що "під час угара буняка", що "після угара буняка"...
На Психові.:)
Ума має рацію, багато змінилося. Сподіваюся, що ці зміни будуть грунтовними, а не лише на показ для звіту нового мера.
Вся вул Стрийська аж до Солонки СВІТИТЬСЯ так, що в кімнаті моїй від ліхтарів вночі дуже добре видно :)
Цікаво чи малі темні вулички будуть освітлені також?:confused:
Чи буде освітлення на зупинках?
afterstep
16.03.2007, 15:17
не можу погодитись...
садопоміч — це виключно реклама, і ніякого тиску на владу...
тобто всі їх діяння - були надумані, придумані та інсценізовані? і не було ні тиску на жеки, ні на міськраду6 ні якихось там видуманих позовів до суду? і реально нічиї задавнені проблеми, на які влада давно махнула руками, і ганяла людей кругами коридорами різних інстанцій - ці проблеми не вирішувалися?
М-да, дійсно реклама може все.... От реальні гоподарники (наприклад, Писарчук з його показовою "потьомкінською дєрєвнєю") і програли цьому підлому окозамилювачу... Той же гудима - видатний політик сучасності - попереджував громаду про цього окозамилювача, та вперта і немудра львівська громада таки "прокатала" і "господарників", і "політиків"....
На Психові.:)
пан мих!.. аяяй!..
там водиця з 6 до 12...
найкраще водопостачання у цілому львові...
якість води — це вже інше питання...
коли там було цілодобово?!.. :eek:
я там прожив не один рік і ніколи про це не чув!...
а де саме?.. на чукаріна, біля готелю "сихів" чи деінде?..
вав...
заздрю...
прожив у цьому заповідникові багацько років (біля санта барбари), але воду там ніколи не давали цілодобово...
під час "угара буняка" зробили з 6 до 12 і досі там так є (батьки живуть)...
afterstep
29.03.2007, 13:35
в мене така думка виникла - а чи не провести мінімальний флеш-моб? щоб троха мера розворушити?
--
Скажімо, так - якщо є якісь журналісти, і якщо повідомити максимально широке коло людей, тоді
--
всі6 хто хоче виказати невдоволення успіхами мера у приборканні комуналки, най у певний день та годину принесуть літру води та виллють її до якогось фонтану на ринку.
--
Навіть 10 тис. літрів - то значний об'єм води ;) тільки якось слід забезпечити, щоб злив був закритий і вода в каналізацію не пішла. І тоді такий фонтан буде символом "чаші терпіння" - чи перевниться, чи ні...
Бачили рекламу, що в місті організовується передвеликодня толока?
хто що планує робити чи не робити? :)
Бачили рекламу, що в місті організовується передвеликодня толока?
хто що планує робити чи не робити? :)
будемо толокатися, нє?;)
в мене така думка виникла - а чи не провести мінімальний флеш-моб? щоб троха мера розворушити?
--
Скажімо, так - якщо є якісь журналісти, і якщо повідомити максимально широке коло людей, тоді
--
всі6 хто хоче виказати невдоволення успіхами мера у приборканні комуналки, най у певний день та годину принесуть літру води та виллють її до якогось фонтану на ринку.
--
Навіть 10 тис. літрів - то значний об'єм води ;) тільки якось слід забезпечити, щоб злив був закритий і вода в каналізацію не пішла. І тоді такий фонтан буде символом "чаші терпіння" - чи перевниться, чи ні...
невдоволених може бути хоть пів Львова але от бажаючих нести в центр містав воду (наприклад з сихова) не думаю
Навіщо вам ,дороги, світло, вода І все інше живіть як попуаси ,і ні про що не думайте так будете довше жити і здоровішими, а що стосується муніципалів то хай бють своїх щоб чужі боялися. СЛАВА УКРАЇНІ!
--
--
--
Води шкода, бо каністра питної води у найближчому магазині 7,20грн. коштує, а в кранах я її вже давно не бачив.
Perchenya
27.10.2007, 17:39
Робили, робили. Ти просто Садового недолюблюєш.
Дякуй, що в нас не мер інопланетян.
А то б за день, весь Львів був проданий
консультант
27.10.2007, 19:26
На торговому ринку "Іскра" приїхали з ближніх сіл народ, щоб продати всяку городину. Жінки в більшості вже похилого віку розташувались біля базару. І тут звідки не візьми появилися троє муніціпалів з дубинками.
Бачили б Ви цю нахабну пику, яка ногами в бабусі на очах ламала ящик, на якому лежало пару її морквин і буряк. Прямо герої "нашєго врємєні", рембо в оточені вєтнамських бойовиків....
А все ніби-то через те, що у бабусі не було довідки, що вона не пройшла медогляд!!!
Ті дибільні муніципали мають своїх людей з такою ж продукцією і отримують від них відповідну суму. А бабульки - це несвідомі конкуренти на ринку, яких любою ціною необхідно позбутись, інакше за що їм платити? От і шугають їх різні дибіли... . Це знаю точно, без грама сумніву. Садовий - то таке, вони могли і "не побачити" але бачать ті, які їм платять, так само, як і платять міліції... .
Дякуй, що в нас не мер інопланетян.
А то б за день, весь Львів був проданий
Як у Києві, нє?
ну це вже так: (Де Кура а де мій дім!). До чого тут дійсно Садовий,до речі Андрій Ивановіч звуть!!!
До чого тут дійсно Садовий
самопоміч, нє?
а до доріг має відношення, нє?
до речі Андрій Ивановіч звуть!!!
мені абсолютно байдуже, як цього пана звати....
поясніть мені суть вашого повідомлення....
levandivka
29.03.2008, 15:44
поясніть мені суть вашого повідомлення....
Я теж не зрозумів, але раз 2 (більше немає) дописи однаково змістовні і знаходяться у гілках про Садового - не партеся... :)
мені абсолютно байдуже, як цього пана звати....
поясніть мені суть вашего повідомлення....
:agree: а це до того що муніципали і самодопомога,це зовсім різні поняття. А ще до вашого відома довожу: тел: 2971000. вул. Богомольця 9. (це адреса самодопомоги,і контактний телефон). Самодопомога працюе!!
У 18-00 по ТРК-люкс в неділю можете подивитися,це кожну неділю.
Самодопомога працюе!!
чи не садопоміч з садовим на чолі обіцяла не закривати ринок "новий"?...
ринок ще (поки що) не закритий, але порозганяли всі приринкові ятки.. http://levus.info/smile/wink.gif
Муніципали не підпорядковуються МВС (наскільки я зрозумів), хоча виконують їх функції: колись давно спільно з контролерами штрафували безбілетників, біля привокзальної підбирають п'яних, в центрі збирають авто евакуаторами, ганяють продавців на базарі та напевно багато чого іншого.
Кілька років тому в ситуації з друзями попали в витверезник (забрали муніципали), так в одного батько був майор міліції і це йому аж ніяк не допомогло! Бували випадки, що були випивші (трохи і не дуже) і зупиняли звичайні ментовські патрулі - все обмежувалось тим що документи в порядку/зброї нема і проханням вести себе чемно :)
Муніципалам ганьба! Їх треба давно гнати в шию з міста.
PS. але коли бабульки в 3 ряди загороджують дорогу біля Добробуту, там де зупинка трамвая - це вже дійсно не добре.
Самопоміч плавно перейшла в садопоміч ім. Садового.
чи не садопоміч з садовим на чолі обіцяла не закривати ринок "новий"?...
ринок ще (поки що) не закритий, але порозганяли всі приринкові ятки.. http://levus.info/smile/wink.gif
стасовно яток, так вони ж аж ні як не прикрашають наше місто,А тільки нагадують час перебудови(від коли вони власно і з"явились). У інших містах від них теж позбавляються. Я не так давно була в місті Сочи( у 2014 році буде олімпіада) так там і маршрутки поступово прибирають.Думаю у нас також буде.
Правда я не знаю де знаходитися ринок Новий,але не думаю що Садовий на передвиборчій компанії міг обіцяти не закривати ринок. А самопоміч аж не як не може закрити ринок.До них може громадськість тільки звернутися по допомогу щоб ринок не закривали.
Та і в цілому, справа виглядає так: Садовий є виконавча влада,а міські депутати пишуть закони тобто є законодавча. Отже робіть висновки:moskali:
ятки -- це робочі місця....
Правда я не знаю де знаходитися ринок Новий,але не думаю що Садовий на передвиборчій компанії міг обіцяти не закривати ринок.
за тиждень до виборів люди перекрили любінську, бо отримали офіційну інформацію, що ринок та ятки закривають....
садовий особисто приїжджав та обіцяв що цього не буде...
минуло кілька років: обіцянка-цяцянка...
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008