Показати повну версію : Зміни в дорожньому русі у Львові. Корисні і не дуже.
Такі зміни деколи трапляються. І часто падають як сніг на голову. Там де був проїзд - з'являється цегла. Там де була цегла - навпаки. Одні повороти забороняють. Інші відкривають. Дороги закривають на ремонт. Продумавши об'їзд. Або залишивши водіїв напризволяще. Створюють нові парковки. І перешкоди для руху разом з ними. Ліквідовують звичні, де вчора можна було спокійно залишити машину, а сьогодні є шанс доганяти евакуатор. Пишіть, хто що побачив. Чи почув "з надійних джерел" які не хотять представлятись. Адже попереджений - вже озброєний.
Перша новина - в наступному пості.
Спуск з нового Сихівського моста на вул. Стуса став двостороннім. Можна закричати УРА! Накінець додумались! З центру на Сихів стало ближче. На 1 км. І, на жаль, небезпечніше. Ті, що їдуть з Сихова вниз на Стуса, продовжують займати обидві полоси, і крутять пальцем у скроні тим, хто повірив невиразним знакам, і вирішив їхати догори. Посуватись і гальмувати не хочуть. Оскільки теж проморгали відповідний знак, і впевнені в своїй правоті. Сьогодні (28-12-2006), поки піднімався догори - три аварійні ситуації. Незважаючи на ДАІшників, які посередині підйому жваво штрафували майже щодругу машину, яка спускалася вниз звичним лівим рядом, який раптом став зустрічною смугою. Те, що відкрили підйом для руху з центру на Сихів - добре. Але, невже не можна знаки поставити так, щоби їх помітити можна було не в останній момент, і не через зеркало заднього огляду?
Але, невже не можна знаки поставити так, щоби їх помітити можна було не в останній момент, і не через зеркало заднього огляду?
Мій чоловік нових знаків не помічає абсолютно :p :p
Це видно притупляється здатність помічати щось нове, коли постійно їдеш одними і тими ж вулицями - автоматично, де переважно нічого не міняється.
Я ж навпаки зауважую щось нове, і коли ми разом їдемо, то йому вказую на зміни. Неймовірно його втішили зміни, що на Кн. Ольги більшість знаків "40" познімали :) Сумління чистіше, і карму свою не псує :D
Мій чоловік нових знаків не помічає абсолютно ....
А він не з Сихова зранку їде?:)
Може то він мені пальцем у скроні крутив?:)
Бо Вас рядом не було?
А він не з Сихова зранку їде?:)
Може то він мені крутив?:) :) :)
Бо Вас рядом не було?
Нє, на його ранковій трасі він всі зміни знає :)
А на самому перехрестку біля заправки помінявся напрямок головної дороги. Тепер головна - з Сихівського мосту до центра. "Надати дорогу" з напрямків Дністровської та Нового Львова. З непривички можна наламати дров...
Оце вчора тою дорогою піднімався. Екстрім, скажу я вам. Якийсь банзай летить собі прямо на мене по зустрічній. Тікати наліво нема куди - теж машини , праворуч бардюр високий - не вискочити, вдарив по гальмах, притиснувся до тротуару, якимось дивом те чудо на чорному бумері розминулося зі мною... Оце вже адреналіну наївся...
Да, такі "чуда на чорних бумерах" на зустрічному курсі, та ще і на цьому підйомі - проблема. Оскільки будучи і в звичайній ситуації вкрай наглі та агресивні, вони просто звіріють, коли до того ж думають, що вони праві. Мені в тому ж місці пару днів перед Новим Роком практично вперся в буфер якийсь Лексус, не залишивши ні сантиметра для роз'їзду. І продовжував підпирати, як тільки я пробував здати назад. Тільки втручання ДАІшника, який метрів за 30 позаду втовкмачував подібному "борцю за право їхати лівим рядом", що він неправий, допомогло.
Ну а перехрестя Городоцька-Чорновола-пр. Свободи? Також проблематично, якщо їхати по Городоцькій зі сторони вокзалу і намагатись повернути на ліво, на пр. Чорновола. Встаєш у лівий ряд, чекаеш на зелене світло, а при повороті впираешся у пішохідний перехід із купою пішоходів. Вони ще не встигли перейти дорогу, а ти вже "перекрив кисень" зустрічному автотранспорту. Можна звичайно це перехрестя обминути, але навряд це зєкономить багато часу.
Так, це болюче перехрестя. Колись поворот наліво з Городоцької на Чорновола взагалі був заборонений. І режим роботи світлофора був іншим - на три такти: Раз- зелене вздовж Городоцької -Торгової, решті червоне. Два - зелене на виїзді з проспекту Свободи і на дублюючому світлофорі на куті Торгової-Чорновола. Решті червоне. Три- зелене на виїзді з пр. Чорновола, на дублюючому на куті торгова чорновола основний червоний плюс зелена стрілка. Решті червоне. Така схема значно краще розгружала перехресток, чим теперішня на два такти: раз зелений Чорновола-пр. Свободи, два - зелений Городоцька - Торгова. Оскільки цей варіант, зупиняючи транспорт одночасно на виїзді з перехрестка в обидвох напрямках (Городоцька і Торгова) дублюючими світлофорами, не дає завершити ліві повороти з Чорновола та пр. Свободи тим, хто їх розпочав. І відповідно не завершивші поворот машини блокують виїзди з перехрестка. Виходить взагалі параліч руху...
Будьте уважні на перехрестях Гуцульської та Лисенка а також на Миколайчука-Студинського-Орлика. Знаки "уступіть дорогу" там відсутні. Тому діє правило перешкоди праворуч, якого дотримуються тільки половина водіїв.
На Рубчака з вул Тролейбусної знак то є, то немає... то видно від фази місяця залежить :D
На Рубчака з вул Тролейбусної знак то є, то немає... то видно від фази місяця залежить :D
До речі, на тролейбусні одно- чи двосторонній рух?
До речі, на тролейбусні одно- чи двосторонній рух?
вчора був двосторонній, хоча там така якість дороги, що важко проїхати в два ряди. (я про ту частину Тролейбусної, що від Наукової)
Zoryanazirka
26.02.2007, 21:19
вчора був двосторонній, хоча там така якість дороги, що важко проїхати в два ряди. (я про ту частину Тролейбусної, що від Наукової)
Там колись періодично цеглу то вішали то знімали :)
Так само на Драгоманова зверху, одного дня з"явилася, а через кілька днів щезла:)
Чи хтось може пояснити, нащо поставили цей знак?
http://www.gazeta.lviv.ua/gfx/i/2007/07/06/22.jpg
Це вулиця Підвальна. Виходить вона тепер одностороння?
Чи хтось може пояснити, нащо поставили цей знак?
http://www.gazeta.lviv.ua/gfx/i/2007/07/06/22.jpg
Це вулиця Підвальна. Виходить вона тепер одностороння?
йохайний бабай а коли це таке поставили? як то кажуть ноу коментс
Покопирсавшись в неті, виявив, що бабай тут ні до чого.
У Львові на вулиці Підвальній, неподалік Львівської ОДА, встановили інформаційно-вказівний знай знак "Дорога з одностороннім рухом", тоді як там завжди стояв наказовий знак "Рух прямо".
Про те, що на вулиці Підвальній двосторонній, а не односторонній рух, ZAXID.NET підтвердила керівник прес-центру управління ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська. Вона також погодилася із тим, що там мав би стояти інший знак.
На запитання ZAXID.NET, чи не може це спричинити дорожнього-транспортних пригод, оскільки знак стоїть перед поворотом, і водій, повернувши, може зіткнутися із іншим автомобілем чи трамваєм, С.Добровольська наголосила, що ДАІ не несе відповідальності за встановлення дорожніх знаків. За її словами, це, швидше за все, халатність робітників Служби організації дорожнього руху.
Надзвичайності ситуації додає той факт, що на площі Соборній триває ремонт, і усі автомобілі курсують вулицею Підвальною.
Джерело інформації, щоправда на конкурентному ресурсі, але правила поведінки змушують подати на ньго лінк. Цю інфу отримано тут (http://center.lviv.ua/showthread.php?t=3285)
Добровольська наголосила, що ДАІ не несе відповідальності за встановлення дорожніх знаків. За її словами, це, швидше за все, халатність робітників Служби організації дорожнього руху.
Так хто ж буде відповідати, якщо на даному відрізку станеться лобове зіткнення, постраждають люди і їхнє майно? Потрібен коментар юриста!
Вчора їхав тудою (проти одностороннього руху), шукав бодай якийсь заборонний знак - ні цегли, ні кулка нема, тобто водії які їдуть в бік Митної і не підозрюють, що їм назустріч з-за рогу в будь-який момент може вилетіти шумахер, переконаний, що він насправді їде у крайньому лівому ряду, а не по зустрічній смузі.
Boris_Kiev
10.07.2007, 10:04
знак "Дорога з одностороннім рухом", тоді як там завжди стояв наказовий знак "Рух прямо".
Може наказовий (круглий) знак вкрали як кришку для діжки з огірками ?
А квадратний вкрадуть "для лопати", коли випаде сніг. :)
(це типова практика Казахстану; тільки трикутні там не крадуть.) :)
У Львові своя специфіка... Єдиним реальним забороняючим дорожнім знаком є бетонний блок поперек дороги. Всі інші попереджуючі :)
Zoryanazirka
14.07.2007, 21:35
Такі зміни деколи трапляються. І часто падають як сніг на голову. Там де був проїзд - з'являється цегла. .
В мене на вулиці цегла вже 3 рази з"являлася,більше тижня не висіла ніразу. Спочатку її чіплялии на будинок, потім аж новенький сповп поставили. Стовп так і лишився стояти :)
Zoryanazirka
14.07.2007, 21:35
У Львові своя специфіка... Єдиним реальним забороняючим дорожнім знаком є бетонний блок поперек дороги. Всі інші попереджуючі :)
Ще бувають машини працівників ДАІ поставлені поперекдороги :)
Boris_Kiev
14.07.2007, 22:27
Мій товариш (слюсар-механік) дуже любив о 7 ранку їздити в певне місце купатися перед роботою.
А там на стовпі повісили "цеглу" і менти ловили таких, як він. Тоді хлопець виготовив табличку "час дії знаку" - "10-20" з дуже хитрим кріпленням, чіпляв її на стовп під знаком і сміливо їхав (а потім-знімав). Тільки на 10-й день ДАІшник причепився до нього і не вірив, що там є табличка. :) Протягом дня менти не могли її відчепити, тож автор ідеї ввечері її зняв, а через день знову почав чіпляти. Ось з кого треба брати приклад !
Чого не зробиш, щоби не розтаватися з вкоренілими звичками :). Не полінувався ні виготовляти, ні причіпляти і знімати... Частіше трапляється навпаки - просто зникає дратуючий знак.
levandivka
15.07.2007, 07:18
На левандівських "переїздах" стопи просто замальовували (просто і сердито). Графіті рульоз!
Один из самых дебильных кирпичей висит въезде с ул Дорошенка на проспект Свободы. Для того что бы повернуть налево к Оперному я должен поехать направо по проспекту и создать дополнительную пробку у Суши-Бара и представительства Лайф, вместо того что бы поехать прямо по Дорошенка и на светофоре свернуть налево.
На знак если чесно все чихали и я в том числе, но он все равно ВИСИТ.
Так же совершенно необосновано закрыли поворот от Гнатюка налево, к мимо Университета к Сичовых стрильцов. Такие непродуманные запреты создают дополнительные транспортные пробки в городе.
Но самый мой любимый знак в городе стоит в начале ул Галицкой со стороны Валовой.
Стоит круглый знак, в середине надпись "Зона"(под словом Зона подпись Вільна від Садового).
Не поленюсь сфотографирую и вівешу на форум.
Знак "Односторонній рух" на Підвальній днями зняли... Може то наш форум посприяв? :)
Очень сомневаюсь. Наверное стырили :-)
А чо ніхто не повідомив, що вулиці Дорешенка і Коперника сиали односторонніми? То давно?
Сьогодні їду по Коперніка в центр. Корок. Дивлюся знак, що рух односторонній - втішилась сильно. В третій ряд вліво виїхала і об"їзджаю всіх, щаслива, що всіх надурила! А на зустріч, якийсь вуйко наглий - перекрив дорогу і мигає фарами, до того так наполегливо, що я вже засумнівалася, що знак бачила... А таки ні! :)
Може й добре, що ті вулиці тепер односторонні, але народ в нас на знаки, як я зрозуміла не дивиться... тре писати великі таблички про зміни :)
Подібно, що з цього тижня. Я також вперся в "цеглу " наверху Дорошенка і був дуже здивований. При тому, що по обидвох вулицях ідуть трамвайні рейки, така новація тільки погіршить, як на мене, дорожню ситуацію, оскільки використовувати два ряди для одностороннього руху не можна - трамвайні рейки займають другу смугу. А отже транспортний потік, який до того розподілявся рівномірно по обидвох вулицях, тепер буде рухатися тільки по одній з них, причому одним рядом замість двох. Зростання корків забезпечено.
Друга проблема в дорожньому русі нашого міста утворилась через ремонт на перехрестку Шевченка-Городоцька- Огієнка. Перехресток для руху перекрили, об'їзди, як завжди, не забезпечили. Нічого кращого, ніж оминати клятий перехресток десятою дорогою не можна порадити. Власне десятою, бо починаючи з дев'ятої по всіх перевулках корки шалені.
Такое ощущение, что над нами проводят эксперементы, а мы подопытные кролики. Сидят там на Рынке некоторые господа, не хочу называть фамилии:
"А если так?" ,
"Чтож давайте"
"А на следующей неделе односторонее движение пустим в другую сторону, а на проспекте Свободы разрешим движение только для самокатов с прицепами и посмотрим, выживут Лвовяне аль нет"
Львовяне то выживут, все что нас не убивает, то нас закаляет, стараюсь воспринимать эксперементы над нами с юмором, однако в самом деле достало уже.
В Европе существуют целые институты, разрабатывающие правила дорожного движение для конкретных городов, развязок, перекрестком, высчитывается все, вплоть до изменения периодов светофора в определенные временные периоды. Это стоит дорого, вряд ли во Львове применяется.
Еще просто УБИВАЕТ то что у нас не закончив ремонт одного обьекта, разрывают следующий. Ну возмите, закончите Соборную, а потом уж хватайтесь за ГОродоцкую, с нашими темпами работы кончание куска возле Старых городских касс затянется до следующей весны.
Тем более разрывается все в одном раене. Ну разрыли Городоцкую, не трогайте тогда Яросава Мудрого, чтобы обьехать можно было по человечески.
На ул. Кривоноса уже 3 недели яма с трубами полузасыпаная песком, никто даже не телится закончить.
В общем, нерационально все как то, за все хватаются, пытаясь "освоить" чем побольше денег, получается бардак. А в мутной воде, оно и рыбку лучше ловить.
Зміни на Дорошенка і Коперніка запроваджено з 1 числа. Про цю "оптимізацію" дорожнього руху мерія попередила через місцеві ЗМІ.
1. Дісно Ангал правий - Дорошенка не стала повноцінно односторонньою. Маршрутки і трамваї й далі полюбому їздять в обидва боки.
2. Вул Дорошенка відносно недавно зробили вужчою. Раніше там могли розминутися 3 ряди (або ж залишався 1 для паркування), а зараз лише два. Страждають не лише автомобілісти, а й ті, хто їздить там громадським транспортом. Їм довше тепер стояти в корках. Страждають мешканці тих вулиць і загалом всі городяни, оскільки через корки робиться більше шкідливих викидів у повітря в центрі.
3. На вул Коперніка, по якій нам так люб"язно пропонують їхати тепер в центр, дорога як така практично відсутня. Так само на Словацького. Саме тому я по Коперніка ніколи не їздив, все об"їзжав по Дорошенка.
А чого варте мудре соломонове рішення перенести зупинку із широченної Університетської на вузеньку Січових Стрільців. Тепер там авта і маршрутки ледве роз"їзжаються і машину нема де припаркувати.
Висновок - ті мудаки дбають хіба про те, аби нам стало важче пересуватися, важче дихати і не було де поставити машину. Загалом, дуже благодатне поле для організації акцій протесту проти міської влади. Це той випадок, коли народ вийде на вулиці безплатно. Треба аби лиш хтось організував. А мовчати не можна бо ж ці собаки і далі думатимуть, що вони своїми нововведеннями роблять нам благо велике.
Принаймні, як вішали нові знаки, то могли впорядкувати старі. Вже котрий рік на Коперніка висить знак згори "стоянка заборонена", а під ним знак платної парковки... І от зрозумій чи коли стоїш ти на парковці ще й заплатиш за то гроші дяді у формі чи не прийде дядя в міліцейській формі і не оштрафує за таку стоянку ;)
Вже познімали знаки, про які я вище писала :)
щось ніц не змінилося в результаті тих односторонніх змін. Чи я не зауважила?
В принципе немного разгрузились перекрестки Дорошенка -Словацкого и Коперника Словацкого.
Для улучшения уличного рафика я бы в первую учередь привязал бы пару гаишников на основных перекрестках и местах пробок и заставил бы работать . Ихней основной залачей должно быть регулирование движения, а не набитие своего кармана и вышестоящего начальства.
А то поныкались по трассам с переносными знаками "30" и только выпрыгивают из кустов "Нарушаем, граждане, нарушаемс...."
Для улучшения уличного трафика я бы в первую учередь привязал бы пару гаишников на основных перекрестках и местах пробок и заставил бы работать . Ихней основной задачей должно быть регулирование движения, а не набитие своего кармана и вышестоящего начальства.
Та ти шо? Тож параліч руху буде:eek: Регульувати ж вміти треба. Відчувати транспортні потоки, вчасно притримувати одних і пропускати інших. А якщо такого досвіду нема, а є вміння тільки руками махати, нічого путнього не вийде.
Згадайте, для прикладу, які корки утворювалися на перехрестку біля Галицького ринку, коли там ще не було світлофора і з'являвся ДАІ-шний регульувальник. (Зі світлофором там не ліпше, правда стало, чим з регульувальником)
Zoryanazirka
10.08.2007, 17:26
Ніби читаю форум, а їжджу всеодно на автоматі.. Заїхала нині на Коперніка, а там вже односторонній рух
Ніби читаю форум, а їжджу всеодно на автоматі.. Заїхала нині на Коперніка, а там вже односторонній рух
Ти не одна :). Ті цеглини там хіба що для приїжджих, свої і надалі катаються по Дорошенка в 2 боки.
Ніби читаю форум, а їжджу всеодно на автоматі..
Механической коробкой сначала надо было учится управлять то :-)
Единственное полезное с моей точки зрение изменение - перекресток Короленка-Лысенка (там где подьем крутой) Сделали главными тех, кто заезжает с лысенка (в горку) А то, особенно для новичков этот перекресточек был крайне опасен, точнее для тех, кто стоял сзади.
Zoryanazirka
10.08.2007, 21:59
Механической коробкой сначала надо было учится управлять то :-)
Единственное полезное с моей точки зрение изменение - перекресток Короленка-Лысенка (там где подьем крутой) Сделали главными тех, кто заезжает с лысенка (в горку) А то, особенно для новичков этот перекресточек был крайне опасен, точнее для тех, кто стоял сзади.
Мєханіческа коробка нє для блондінок :)
Я думаю що перед тим як поставити цеглу треба для місцевих, які по даному маршруті їздять роками, ставити великі бігдорди - УВАГА ТУТ ПОСТАВИЛИ ЦЕГЛУ.
Як вам зміни в світлофорах? точніше в дозволених поворотах на право на червоне світло? :) мені сподобалось :)
п.с. цікаво чи на гвардійській в сторону сбу дозволили повератити? чи там залишилась заборона?
Як вам зміни в світлофорах? точніше в дозволених поворотах на право на червоне світло? :) мені сподобалось :)
Ти впевнена що дозволено? :)
п.с. цікаво чи на гвардійській в сторону сбу дозволили повератити? чи там залишилась заборона?
Хмм.... всегда там поворачивал, про заборону даже недогадывался :-)
Нет Даишника - нет знака :-)
Ти впевнена що дозволено? :)
угу, нині бачила на одному з перехресть табличку, що то експериментальні стрілочки :)
ivansstef
17.08.2007, 00:32
У Києві коли лише вводили ці стрілки то на кожному світлофорі був ЩИТ з написом ЕКСПЕРИМЕНТ та поясненням..
Я от непамятаю . можливо хтось підкаже ці стрілки ВВЕЛИ в ПДР ?? :)
Якщо ні то без цього щита "Експеримент" інспектор матиме право тормознути Вас і буде правий ..
З.І, Завтра куплю нові ПДР.
Нет Даишника - нет знака :-)
Для чого якісь зміни в правилах дорожнього руху, коли їх і так ніхто у Львові не дотримується, думаю (нововведення) мало що змінить, тим більше експеримент. В першу чергу повинна помінятися культура водіння.
Останній штраф за ремінь безпеки видався мені смішним, сто один дол. США, чому не дев'яносто дев'ять і дев'яносто дев'ять центів?:)
Для чого якісь зміни в правилах дорожнього руху, коли їх і так ніхто у Львові не дотримується, думаю (нововведення) мало що змінить, тим більше експеримент. В першу чергу повинна помінятися культура водіння.
Останній штраф за ремінь безпеки видався мені смішним, сто один дол. США, чому не дев'яносто дев'ять і дев'яносто дев'ять центів?:)
Уважаемый, постарайтесь шутку юмора научится отличать от серьозных постов. Для тех, кто на броне, ставлю в таких изречениях в конце смайлик.
Знаки знаю и уважаю, за исключением несколько , на самом деле дебильных, под которую еду принципиально. Легче пару раз в год по 10 грн заплатить, чем каждый день по пол города объезжать.
Бути на коні не означає брати на себе відповідальність за всіх учасників дорожнього руху, мені і в голову не прийшло Вас звинувачувати у відсутності нормальних доріг і т.д., а йшлося про ситуацію в цілому,
Знаки знаю и уважаю, за исключением несколько , на самом деле дебильных, под которую еду принципиально. Легче пару раз в год по 10 грн заплатить, чем каждый день по пол города объезжать. бо Ви такий не один, а більшість. Вже більше семи років не сідаю за кермо у Львові, тільки таксі. Уважаемый, постарайтесь шутку юмора научится отличать от серьозных постов. Для тех, кто на броне, ставлю в таких изречениях в конце смайлик., :) а де Ваш?
а де Ваш?
Вот :-) я его просто по привычке ставлю немного по другому. :)
угу, нині бачила на одному з перехресть табличку, що то експериментальні стрілочки :)
Дуже нормальний експеремент. Давно пора. Ще у 90-х роках у Польщі то вже був не експеремент, а правило. Те, що в правилах ще не внесено зміни, будемо сподіватись - справа часу. Те, що правий поворот з уступанням дороги іншим - абсолютно безпечний маневр, сумнівів не викликає.
До речі, експеремент не тільки в нас. Ось фото, яке мені тільки що прислали з Харкова:
http://privattaxi.org.ua/files/foto/kitaec.jpg
Стосовно можливого прискіпування ДАІшників - це несерйозно. Навіть без стрілочки, на їх тверждення, що повертав під червоний, є аргумент протилежний - ні на зелений. Фото і відеаппаратури їм ще довго чекати, а отже порушення не може бути доведене. Якщо авто, документи і водій в порядку, нема чого остерігатися.
Львів все тішить своїми змінами... інколи просто шокуюче :) Наносили розмітку і забули (сподіваюся, що таки забули) нанести на перехресті Стрийська, Наукова, Сихів (як та вул. називається?) дозвіл на поворот. Тепер коли їдеш із центру по Стрийській на цьому перехресті не можна повертати на ліво!!!! Стрілочка тільки прямо, хоча знаку відповідного немає... дуристика :)
А на Коперніка, знову повісили знаки стоянки заборонено з обох сторін, але при тому зняли платну парковку (хоча офіційно праковка там працює)
Львів все тішить своїми змінами...
У Львові все міняється, лише дороги ..... вічні.
як та вул. називається?
вул. Хуторівка
А на Коперніка, знову повісили знаки стоянки заборонено з обох сторін, але при тому зняли платну парковку (хоча офіційно праковка там працює)
Вчера с огромным кайфом проехался по 3х!!! рядной улице Коперника ( в месте соединения с пр. Свободы. Эавкуаторы - молодцы! :)
А то несколько последних лет Коперника из полноводного Днепра превратилась в слабожурчащую Полтвочку.
А на проспекті Чорновола накінець заново розставили дорожні знаки на ділянці за Ельдорадо і розворот в першому за колом розриві газону (якщо їхати від центру) став законним маневром. Один з "пунктів машинного доїння" відійшов в історію:)
А на проспекті Чорновола накінець заново розставили дорожні знаки на ділянці за Ельдорадо і розворот в першому за колом розриві газону (якщо їхати від центру) став законним маневром. Один з "пунктів машинного доїння" відійшов в історію:)
Угу, давно пора было это сделать.
Эавкуаторы - молодцы!
Печерський суд Києва заборонив евакуйовувати авто, бо це сеперечить Конституції України у розділі про власність.
Ну, пока во Львове работают, и , в принципе , я доволен этим.
Ну, пока во Львове работают, и , в принципе , я доволен этим.
Поки не попали на принципову людину.
Мих, а Вы считаете лучше, что из за одного рагуля, оставившего свое авто
посреди дороги, создается помеха для всего трафика? И никто не имеет право "цацку" этого индивидуума с места сдвинуть? Я бы еще и колеса порезал.
посреди дороги, создается помеха для всего трафика? И никто не имеет право "цацку" этого индивидуума с места сдвинуть? Я бы еще и колеса порезал.
Я кожний день з цією проблемою стикаюся - ставлять машини на моєму виїзді з подвір"я. Але... питання, що робить ДПС?
Підтримую, з одним зауваженням хіба..Цацок і досі ніхто не чіпає - вивозять авто попростіше. Не раз пересвідчувалась особисто, що з двох автівок вибирають дешевшу.
Я кожний день з цією проблемою стикаюся - ставлять машини на моєму виїзді з подвір"я. Але... питання, що робить ДПС?
Мих, чисто Вам для справки. Чертежная тушь, даже после отмытия от лакокрасочного покрытия автомобиля оставляет стойкие желтые пятна.
Намек ясен? Постоянно сталкиваюсь с аналогичной проблемой.
Бора, позавчера видел как Лексуса утягивали. Они только Джипы не трогают, тяжеловаты для техники , очевидно. Могу еще сказать, что многие владельзы дорогих "цяцек" переживают за свои авто и где попало не бросают, хотя бывают и исключения.
Чертежная тушь, даже после отмытия от лакокрасочного покрытия автомобиля оставляет стойкие желтые пятна.
дАрт, тушь это вы напрасно, вы себе представляете, уважаемых людей, бегающих с баяном наполненным тушью, нет это Вы дАрт Касперу предлагайте намеки... :)
Вполне представляю, каждый уважаемый человек в деше 0 ребенок, да и средство действенное :-)
Мих, чисто Вам для справки. Чертежная тушь, даже после отмытия от лакокрасочного покрытия автомобиля оставляет стойкие желтые пятна.
та нє, я собі то в голову так не беру.... та й толку, завтра приїде інший, а всіх не навчиш....
каждый уважаемый человек в деше 0 ребенок
нет, дАрт каждый уважаемый человек в душе скорее Волконский или Печерин...
Будь ласка, напишіть скільки коштує таксі від ж/д вокзалу до Стрийського, скільки потрібно часу і телефон таксі у Львові
nirvanka
08.01.2008, 17:32
Будь ласка, напишіть скільки коштує таксі від ж/д вокзалу до Стрийського, скільки потрібно часу і телефон таксі у Львові
Десь 30 - 40 грн, якщо брати таксі біля входу на вокзал. Якщо дзвонити - буде дешевше.
Я користуюсь таксі 083, або 070 (з мобільного: +380322083, +380322070).
звернув я з Динамівської - на Стрийську. Гаїшник зупинив. Шо будемо робити, питає. Кажу, що хочете, хочете - складайте протокол, а хочете - дам десятку.... Він так скрививсі..... як середа на пятницю і сказав: Не хочу ні твої десятки, ні того протоколу, їдь святкуй, я й поїхав....
Ще один дурацький знак , причому встановлений для таких машин, як в "5 елементі", що не їздять а літають. Поворот з площі Соборної на Пекарську, якщо їхати в бік Франка, виявляється тепер заборонений! Причому вже кілька місяців. Але знак http://www.1520mm.com/ua/g/93-1094/image103.gif висить на дротах вгорі так високо, що побачити його просто нереально. А особливо, якщо рухаєшся не від Митної, а виїжджаєш від Галицької. Я там їжджу практично кожен день і ніколи того знака не бачив, а він, виявляється вже декілька місяців там висить. Розповів про нього сусід, якого на Пекарській відразу за поворотом впіймав даішник. Мовляв "Ви їздите не по правилах, а по пам"яті" :)
Але мало того, що знак по дибільному повішаний, він ще й дибілом там придуманий. Місце не швидкісне, зустрічні водії завжди пропускають і дають повернути, через це корки не утворюються, аварій я там ніколи не бачив. Але тепер щоб з Соборної не порушуючи правил потрапити в той район, треба під"їхати в ту саму точку але з іншого боку, щоб повернути на Пекарську направо. Для цього доведеться зробити нехиле таке коло близько кілометра із заїздом на проспект Шевченка або навіть більше аж на Зелену. В години пік це заняття на щонайменше 20-30 хвилин бо райончик надзвичайно завантажений трафіком. Ну хоч мене ріжте, я не буду той знак виконувати і як і раніше буду повертати наліво.
повертати наліво
Ой.а не праворуч часом? МИ їдемо по личаківській і повертаємо на ФІлатова. А якщо потрібен початок Пекарської до 15 номеру, то повертаємо в вуличку біля самого Галицького, вздовж колії. Там знаку не бачила. хоча може тому що не хтіла)
levandivka
15.01.2008, 16:04
якщо їхати в бік Франка, виявляється тепер заборонений! Причому вже кілька місяців.
Значно довше... ;)
Місце не швидкісне, зустрічні водії завжди пропускають і дають повернути, через це корки не утворюються, аварій я там ніколи не бачив.
а повісили його якраз після аварії десь рік тому. корок був десь 2 години бо ДАЇ ніяк не приїздило, а хлопці або принципові були або застраховані. одна з машин точно памятаю біла лада 8-ка була.
Нє, той знак значно довше там висить... і не пару місяців, а пару років. Хіба були періоди, коли його знімали, але я в ті періоди туди не їздила очевидно, бо той знак, скільки їзджу - стільки висів, хіба став ще вище висіти :)
я під"їзджаю і дивлюся чи не стоять міліціонери (їх видно, стоять, як правило, біля Призми або трішки далі), а тоді чи повертаю чи ні
висить на дротах вгорі так високо, що побачити його просто нереально
а є нормативні правила як розміщувати знаки, бо наші дорожні служби якби могли, то повісили б на хмарах ті знаки....
Памятаю його вже три роки за винятком невеличкої паузи, коли його зняли на місяць чи два. Цей знак правильний для випадків, якщо в напрямку до Митної створився затор а якийсь дядько, що їхав від Митної, ввімкнув лівий поворот і чекає поки його пропустять, тримаючи півміста позаду. Я би для таких випадків звпровадив доповнюючу табличку до знаку, яка вказує на його чинність тільки у час заторів.
Chortenia
06.02.2008, 09:36
Скажіть мені, а з якої радості при виїзді з вул. Вітовського на площу Франка стоїть цегла????
Скажіть мені, а з якої радості при виїзді з вул. Вітовського на площу Франка стоїть цегла????
тобто? як їхати з Вітовського і повертати направо, як до Стрийської? то не цегла то знак "Стоп". А прямо на вул. Франка не може бути знаків бо то головна прямо йде.
Chortenia
06.02.2008, 10:20
тобто? як їхати з Вітовського і повертати направо, як до Стрийської? то не цегла то знак "Стоп". А прямо на вул. Франка не може бути знаків бо то головна прямо йде.
Як їхати з вітовськогов напрямку вулиці Франка прямо (перед тим пятачком) висить цегла. Від сьогоднішнього дня (вчора не було)
Як їхати з вітовськогов напрямку вулиці Франка прямо (перед тим пятачком) висить цегла. Від сьогоднішнього дня (вчора не було)
я ще не бачила, але обіцяли вул. Франка зробити односторонньою. Може вже зробили? :)
Chortenia
06.02.2008, 10:54
я ще не бачила, але обіцяли вул. Франка зробити односторонньою. Може вже зробили? :)
Мейбі, тре буде сьогодні проїхатись там в іншому напрямку, а то ми то все побачили і втекли на Зарицьких.
здається треба тут читати (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=32850)
вільний_слухач
20.02.2008, 11:48
вчора "пропав" знак при виїзді з вул. Чмоли на вул. Стрийську (тільки наліво)... тепер з правого ряду знову можна повертати тільки вправо..... невже дайці дослухались до прокльонів???? чи то просто хтось постарався???? (не виглядає, бо знак високо висів...)
P.S. Знаку заборони повороту з вул. Стрийської на вул. Чмоли ( при русі зі сторони центру) ніхто не скасовував.... і правильно..... хоча нарід в нас їздить як хоче.... чи як вміє.....
вільний_слухач
10.03.2008, 15:56
ще один знак "пропав" вул Гвардійська-вул Вітовського
тепер можна з Гвардійської повертати направо
ще один знак "пропав" вул Гвардійська-вул Вітовського
тепер можна з Гвардійської повертати направо
а шо не можна було?
дивно ніколи не помічав
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008