КПК

Показати повну версію : Неподобства

Liliyah Romanova
25.11.2006, 05:06
Прохання не офтопити, а писати лише про реальні проблеми та їх вирішення. :)

Liliyah Romanova
25.11.2006, 05:08
Мартіні, яку годину порадите мені виставити, якщо мені о 21 вечора каже, що в мене вже 3 ночі? :(

І ще: чи буде збільшена кількість ПП з 50 до 100 як було на попередньому форумі??

Liliyah Romanova
25.11.2006, 05:10
Чому швидкі повідомлення не додаються одразу і кожного разу доводиться читати про переадресацію?

MARTINI
25.11.2006, 14:13
Мартіні, яку годину порадите мені виставити, якщо мені о 21 вечора каже, що в мене вже 3 ночі? :(

Годину собі пробуйте шукати методом підбору

І ще: чи буде збільшена кількість ПП з 50 до 100 як було на попередньому форумі??

Збільшна

Чому швидкі повідомлення не додаються одразу і кожного разу доводиться читати про переадресацію?

не зовсім зрозумів

Мих
25.11.2006, 15:20

Во-во, Мартіні, чому?
Раніше такого не було.:confused:

Капітан
25.11.2006, 15:28
Все зависит от движка форума. Теперь такой :) Мне например нравиться. Интуитивно похож на инвижн, взять ту же переадресацию.

Nikola
25.11.2006, 16:15
Не знаю...
Нормально, вроде работает, достаточно быстро загружается страничка.
Глючные часы :confused:
Лично мне они незачем - ведь есть "комповское время"

Мих
26.11.2006, 20:58
А у мене під аватаром появилося таке "Infractions: 1/0 (0)".
Такого нема ні у кого. Що це означає? Або я дуже файний, або дуже поганий.
В любому випадку це не забере у мене радості життя, нє?

Boris_Kiev
26.11.2006, 21:56
Миху, це Вам конкретний модератор показав "жовту картку". Три дні тому так же було покарано одного пана, який у досить ввічливій формі поставив на місце декого (котрому місце в Бані).
"Телегонія" від скриптової ін"єкції у попередній форум - "на марші" !

Koza-Dereza
28.11.2006, 18:50
Я хочу внести пропозицiю щодо правил, але як скаргу. Прошу внести пункт де забороняється кепкувати i коментувати нiки учасникiв. Це я говорю на даний момент особисто про свiй нiк як "Коза-Дереза" - якщо хтось не може додуматись нiчого лiпшого нiж глузувати з нiка, то нехай взагалi не пише. Приклад тут: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=4859&postcount=30

Пересвет
28.11.2006, 18:58
Коза-Дереза!
Ну это давний бич, понимаете. С подачи некого пана, мой ник стали коверкать и другие паны. И что Я не делал, что не писал, паны не могли как то встать на правильное русло общения.
Я думаю вы чаще обращайте внимание и фиксируйте такие вольности определенных панов.

Liliyah Romanova
30.11.2006, 03:58
Я хочу внести пропозицiю щодо правил, але як скаргу. Прошу внести пункт де забороняється кепкувати i коментувати нiки учасникiв. Це я говорю на даний момент особисто про свiй нiк як "Коза-Дереза" - якщо хтось не може додуматись нiчого лiпшого нiж глузувати з нiка, то нехай взагалi не пише. Приклад тут: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=4859&postcount=30
Пиши модераторам, будемо видаляти. :)

Nikola
30.11.2006, 15:46
Ув. администрация ЛФ!
Прошу обратить внимание на участившиеся в последнее время случаи коверкания русского языка, а также ников участников:
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=6284#post6284
Samojlovu4, допис #222:
...Типова тактика ваша, невсраців, пересвєтів і чітатілєй.

Мих
01.12.2006, 00:40
Ну й де тут ковєрканіє?

Pedro
01.12.2006, 15:00
А що рускій язік - то якась священна корова?

Danilo
01.12.2006, 15:07
А ось це "нє каверканіє" http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=6284&postcount=223, до того ж неодноразове!
Повинно бути Samojlovu4. Про свій нік я вже помовчу.

Невстранец
01.12.2006, 15:19
А що рускій язік - то якась священна корова?

Хм... Русский язик... язик... Может, то рыбка в речке? Маленький язь? Не, не корова.

Ну и что, Педро, лично Вам дало сейчас это "язiк"? Или просто так принято в Вашем кругу?

Капітан
01.12.2006, 15:20
Данило, а мне Вы случайно ничего не хотите сказать? Попросить например администрацию убрать некоторые Ваши посты, и т.д.?

Danilo
01.12.2006, 15:28
Данило, а мне Вы случайно ничего не хотите сказать? Попросить например администрацию убрать некоторые Ваши посты, и т.д.?
Ні. Навпаки зараз добавлю ось тут. http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=6684#post6684 Попереджаю це для тих хто має почуття гумору. Ну Ви звісно маєте. А так взагалі ігнор.:)

Пересвет
01.12.2006, 15:32
Уважаемый дон Педро! Русский язык - это является языком мировой культуры и при всем вашем неуважении к русскому языку и к России, будте так любезны не коверкать его.
Кстати, это касается и в отношении украинского языка. Давайте говорить правильно.

Капітан
01.12.2006, 15:46
Ні. Навпани зараз добавлю ось тут. http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=6684#post6684 Попереджаю це для тих хто має почуття гумору. Ну Ви звісно маєте. А так взагалі ігнор.:)

Данило, у меня есть чувство юмора. Но, на Ваши "шутки" оно не распространяется. Не смешно потому что. Жалко просто Вас.
Вы, фактически ничего из себя не представляющий человек, умеющий только наносить обиды другим участникам форума в связи с отсутствием аргументов; смеющий умышленно коверкать чужие имена, - а потом с невероятной наглостью и нахальством, неуклюже "съезжать" с темы...
Виртуальная жизнь не реальная, по этому мы ограничены в выборе способов разрешения конфликтов. Может, оно и к лучшему :)
Сегодня Вы наломали более чем достаточно дров для "бани", и для меня остается загадкой пассивность администрации.

Nikola
01.12.2006, 18:49
Це Вас для "калічества папрасілі", не дивно, бо результати щось кульгають.:) Вже всі пацани "мєстниє" проголосували, навіть "из Маскви" двоє.:)
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=98&page=15

"Чаль за кольцы, решетку береги, стены не касайся" ;)

Полковник
05.12.2006, 21:35
Что могло случиться?

Картинок вообще НИКАКИХ!
Смайлики, кнопки на расширенном режиме сообщений, даже крупные буквы названия форума - ОТСУТСТВУЮТ!!!!!

Nikola
07.12.2006, 01:32
Що це за дикунство?
Аго-о-в, Пересвет, Невстранець, Стєпанич та інші чітатєлі???!!! Тут маєте "ссилачку":

http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2006/12/06/20170/

А тепер ФАС!!!:D :D :D

Чернобылец
13.12.2006, 16:57
Ось так помилився 0 та 8.:D Як там Ваш друг Читач пише: брехло, ну брехло!:D

Та що Ви мені всі хочите довести, що з Росією у багні краще, то не треба, дайте спокій! :)

Ну вот, что с ним сделаешь ? Данила, вас где правилам хорошего тона учили ? Если человек ошибается, то он признается. Это нормальная практика в приличном обществе. Видимо это судьба всех прихильников из Киева. Быть хамоватым и немного (как это лучше сказать ?) недалеким. :)
Не различает человек правил поведения.

Ну к добавлению к Васисуалию добавим.
«Осел останется ослом
Хотя осыпь его звездами
Где надо действовать умом
Он только хлопает ушами»

Молодец. Так держать.

Danilo
13.12.2006, 17:06
Та скільки ж воно вже буде глузувати з мене лише за мою позицію. Це була відверта навмисна брехня!!! Переплутати 38 млн. поляків з 30 млн. Степаничу розскажешь.:)

Пересвет
13.12.2006, 17:11
Чернобылец! Ну что вы прям распереживались, Данило говорит, все что ему в голову придет. Захочет, скажет, что Я и Мари одно лицо, захочет скажет, что вы брехло. Вы уж терпите, Чернобылец, не забывайте, что мы с вами находимся в гостях.

Чернобылец
13.12.2006, 17:15
Добавлю.

Наче б то нормальні люди, не імбіцили?

Пересвет,

Я не переживаю. Вы что ? Я человек малоэмоциональный. Просто хамство надо высвечивать в свете прожекторов. Иначе как их в русло ввести ? Он, кстати из Киева, а не львовянин. Капитан поправил. :) Так что просто хамоватый гость.

Пересвет
13.12.2006, 17:18
Вот интересно мне! Данило вставил меня в игнор, предварительно написав оскорбления в мой адрес, такие, что не могу вслух произнести.
Не подскажите, Чернобылец, приваты тоже составная часть форума или там можно все что угодно писать?

Чернобылец
13.12.2006, 17:19
А вот то что я получил сейчас в Приват.

Все досить вже ігнор. Ти троль в мене більше не забиратимеш часу.:p Ти не дістав мене, "імбіцил". Це не те за що тут карають.:D :D :D

Пересвет
13.12.2006, 17:23
Чернобылец! Мои вам поздравления. Начало у нас с вами идентичное, тоже самое касается намека на какого то тролля, а вот окончания у нас совсем разные, так сказать там уже конкретика идет. Там уже Данило без разбора веслом машет...

Чернобылец
13.12.2006, 17:43
Чернобылец! Мои вам поздравления. Начало у нас с вами идентичное, тоже самое касается намека на какого то тролля, а вот окончания у нас совсем разные, так сказать там уже конкретика идет. Там уже Данило без разбора веслом машет...

Пересвет,

Он делает «правильно» в силу своего развития. Распугивая тех, кто туда с умом хочет. Программа сотрудничества с НАТО имеет множество положительных моментов, которые действительно не мешает внедрить как можно скорее. Почитайте на досуге.
Но, как говорится, всегда хорошие идеи портят чересчур «радивые исполнители», не доросшие до уровня их понимания.

Поэтому пусть продолжает дело Тарасюка и Жириновского. Мы ему поможем. :) Я никогда никого не просил забанить. Это дело администрации.
Я пишу для тех, кто читает.

Boris_Kiev
13.12.2006, 18:00
Даниле, я не втручався, бо цікаво: коли вже вони "устанут и перестанут" ?
Одначе видать сумно їм на "В-З" ось і вилізають зі "свого садочка, праатівниє".

Пересвет
13.12.2006, 18:06
Дедушка решил вступиться за Данило...Вы можете это за Данилу написать...а вам разве не передавали пароль? Вот Правнику передавали...

Все, все, все...взболтнул лишнего ухожу...

Danilo
13.12.2006, 18:18
не передавали,передавали, передаст, не передаст
Хто "передаст"? ну самі знаєте хто.:)

Danilo
13.12.2006, 18:22
Даниле, я не втручався, бо цікаво: коли вже вони "устанут и перестанут" ?
Одначе видать сумно їм на "В-З" ось і вилізають зі "свого садочка, праатівниє".
Ой не кажіть!:) Вони вже і мене туди запрошували, але як казав Хаджа Насреддін: "Якщо гора не йде до Магомету, то Магомет піде до гори" Ось і приходять до Martiyni, бешкетники.:)

Чернобылец
13.12.2006, 19:14
Услужливый активный дурак – опаснее врага для тех кому он помогает. :D

Nikola
13.12.2006, 19:21
Чернобылец - ИМХО это комплексы. :)

--------------

Boris_Kiev
14.12.2006, 01:38
Ой не кажіть!:) Вони вже і мене туди запрошували, але як казав Хаджа Насреддін: "Якщо гора не йде до Магомету, то Магомет піде до гори" Ось і приходять до Martini бешкетники.:)
Якби тільки Вас :) Я можу здогадатися з однієї спроби, ХТО Вас запрошував :)
(інші "запрошувані" форвардили мені в Приват, а я перекидав кому треба :) )
Чомусь пригадав: 70-ті роки, я - студент, після турпоходу по Карпатах кілька днів гуляв у Львові. І коли їхав на вокзал купити квиток до Києва, один львівський мент оштрафував за те, що я перейшов площу не там де треба. Не вистачило грошей на нормальний квиток, довелося їхати у "загальному" вагоні. Хоча ІНШІ львів"яни мені спобдобалися :)

Boris_Kiev
14.12.2006, 02:11
«Осел останется ослом
Хотя осыпь его звездами
Где надо действовать умом
Он только хлопает ушами»
Мій одногрупник і потім колега на ТВ - по приколу колекціонував малюнки, віршики, анекдоти на “ослячу” тему. Ну таке хобі мав. Навіть пісні писав на цю ему (під одну з них ми крокували на військових заняттях :) ) І якось на зустріч групи приніс ксерокопії альбомів для бажаючих.

Ось Вам у відповідь:
1. “Осёл дружил с типичными ослами
В союз нехватких стал с Тюленем
( . . . .)
( . . . .)
Их помыслы сошлись в одном:
вести борьбу с Ежом.
Вступил с союз Тюлень с Ослом
И в бой манил хвостом.
( . . . .)
( . . . .)
Осёл не порывает связь с Ослами
И просится как образ в стих.
Он всё стоит и хлопает ушами –
Примерный стал бы, но без них.
(байка з гумористичного журналу).

Добродію, ніколи не замислювалися, як дехто виглядає для стороннього спостерігача ?

Ума
15.12.2006, 12:50
І коли їхав на вокзал купити квиток до Києва, один львівський мент оштрафував за те, що я перейшов площу не там де треба.

Дякувати Богу, ще є у Львові порядні мєнти (один правда)!!! А то кожен переходить дорогу як хоче, як вміє, як знає... :D :rolleyes:

Boris_Kiev
15.12.2006, 13:04
Ну... зазвичай менти останнє не забирають.
Київський, побачивши, що в мене не набирається 17 грн (і банкомату поруч не було), взяв 12 та відпустив.

А в 96-му, коли ми з колегами поверталися зі Львова (страшенно задоволені: експеримент на В. Замку пройшов вдало, фірмі - жити!), четвертим в купе їхав молодий пан. Ми дістаємо сало та недопиту півлітру, а він - Камю, ананаси, кав"яр... Відрекомендувався - "Дільничний міліціонер Сихівського ринку". Їхав на сесію.
Все наче нормально, але потім його прорвало: "Звичайно, з усіх беру. Але мені цього мало ! Мені треба ще випити з кожним. Якщо хтось не п"є взагалі й через це відмовляється випити зі мною - це підступна людина і я таких виживаю з ринку..."

А так - наче ввічливий елегантний пан.

Nikola
15.12.2006, 15:40
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=1833&page=4
Ветка: Чому Росія проти НАТО?

Похоже, еще одна попытка "сьехать на разборки".
...

Пересвет
15.12.2006, 16:01
Почувствовали, что Капитана нет и началось. Снова-здарова?!?

Ума
15.12.2006, 23:11
Борисе, на сьогодні штраф з пішохода за те, що в неправильному місці перейшов дорогу складає 3 гривні :)

Boris_Kiev
16.12.2006, 00:12
Умо, мене "як пішохода" штрафували лише двічі у 70-х роках: у Львові та у Києві.

А 3 роки тому їду в районі Нацбанку (січень, 15 год., з фарами). Зупиняє мент: "Чого це ви далеке світло ввімкнули ?"
Відповідаю, що їду з близьким світлом, бо туман, і демонструю, що права фара на Д.С. взагалі не працює - перегоріла лампочка, а Б.С. ідеально відрегульовано.

Мент навіть не спритав права, але поцікавився, чи маю якийсь "цивільний" документ. Слово за словом - розколовся: у нього завдання - виписувати "попередження" пішоходам (!), а в неділю їх дуже мало і він змушений ловити водіїв - раптом вони мають при собі паспорт :)
Ну я його задовольнив: назвав свої П.І.Б., адресу "зі стелі" і номер свого ще совєтського паспорту :).
Він навіть подякував "за свідомість". :)

Мих
26.12.2006, 23:07
Колись давно я зреєструвався під двома ніками Мих та Іра. Я це не скривав і відкрито про це говорив. Проте нік Іра був забанений.
Тепер під одним ніком відкрито пишуть двоє:

Нірвана:
Вначале регестрировалась как женщина ( Валентина)
Теперь решили, что это семейный ник

Воспринимайте нас как : Валентина и Александр

Але його не банять. Може для нудистів тут є виключення, нє?

Nirvana
26.12.2006, 23:13
Колись давно я зреєструвався під двома ніками Мих та Іра. Я це не скривав і відкрито про це говорив. Проте нік Іра був забанений.
Тепер під одним ніком відкрито пишуть двоє:

Нірвана:
Вначале регестрировалась как женщина ( Валентина)
Теперь решили, что это семейный ник

Воспринимайте нас как : Валентина и Александр

Але його не банять. Може для нудистів тут є виключення, нє?Вы тупите по полной!
МЫ СЕМЬЯ И ПИШЕМ КАК СЕМЬЯ
Или забацать пару ников при том, что АЙПИ один и мыслим одинаково?
Это былобы расценено как клонирование.
А в нашем случае семья это единный аргонизм и мы единны в этом нике!

Мих
26.12.2006, 23:18
З самого початку під ніком Нірвана була одна особа, а тепер дві особи, вірно?
Бачите, як погано довго ходити голим під сонцем?

Nirvana
26.12.2006, 23:24
З самого початку під ніком Нірвана була одна особа, а тепер дві особи, вірно?
Бачите, як погано довго ходити голим під сонцем?Презираем и всегда презирали клонов!

Думайте!

Чернобылец
27.12.2006, 02:15
Вы тупите по полной!
МЫ СЕМЬЯ И ПИШЕМ КАК СЕМЬЯ
Или забацать пару ников при том, что АЙПИ один и мыслим одинаково?

Обычное заблуждение. Близко но по разному. Дайте ему компьютер. :):) Семья укрепится.

Но здесь он писать вряд ли будет. :)

Danilo
27.12.2006, 10:55
Там другая отмосфера.
Это былобы
Фото не показуем
По українські писати важко запорожським козаченькам? А по російські теж важко грамотно?:)

Как все запущено!
Вам то сколько лет?
В школе учились?
Видать очень хорошо

Це писали теж вони.:)

Danilo
27.12.2006, 11:33
На сайті «Ежедневный журнал», останньому оплоті незалежної медіа-імперії, яку Путін за перші роки свого перебування при владі систематично нищив, Антон Орєх пише, що російський народ найбільше ностальгує за ілюзією стабільності, яку давав йому Брежнєв. «Народ згадує це чудове відчуття, коли тобі ні про що не треба турбуватися, все за тебе вже вирішено, а ти тільки живи спокійненько, ходи на роботу й отримуй зарплату. Дайте народу цей спокій, занурте його в нірвану — він і ваше сторіччя відзначить як червону дату».http://www.day.kiev.ua/174789/ </B>

Boris_Kiev
27.12.2006, 14:25
Презираем и всегда презирали клонов!
А мы - клоУнов :)

Nirvana
27.12.2006, 16:12
По українські писати важко запорожським козаченькам? А по російські теж важко грамотно?:)

Це писали теж вони.:)Данило, а МЫ кажется в игноре!
Или игнор просто так слова?
Ненавидим показуху. Ваш игнор показуха. И на тебе не сдержались

И по Вашему посту.
Когда оканчиваются аргументы идут придирки.
Вам нечего сказать по теме, стратили?! Давайте дескредитируем собеседнико по грамматике написания постов.

КАЖДЫЙ УМНЫЙ ЧЕЛОВЕК ПОНЯЛ, ЧТО ВЫ ЗАСЛАНЕЦ НА ФОРУМЕ ИБО ИСПОЛЬЗУЕТЕ ПРИЕМЫ ЧТО ОТРАБОТАНЫ РФ И ГОЛУБЫМИ ПОЛИТИКАМИ,
Просто переняли под Запад Украины и модернезировали их

Это не ново и Ваше иповедение описано в Интернете. Есть статьи по этой теме.
К примеру ГУГЛИТЕ :КОМИССАРЫ ИНТЕРНЕТА

Nirvana
27.12.2006, 16:13
А мы - клоУнов :)Вот и презерайте подобных Денило или .....

Невстранец
27.12.2006, 16:19
Хм... какое трогательное совпадение политических пристрастий, моральных качеств и методов ведения спора! :D О чём им спорить-то, я не пойму... Того и гляди в экстазе сольются... :D

zet
27.12.2006, 16:31
Хм... какое трогательное совпадение политических пристрастий, моральных качеств и методов ведения спора! :D О чём им спорить-то, я не пойму... Того и гляди в экстазе сольются... :D
А что, вы заметили даже политические пристрастия у Нирваны? Что-то эту часть их постов я пропустила...

Danilo
27.12.2006, 16:32
Nirvana
Це ж треба. Нудісти такі зарозумілі інтернет-майстри?:)
Що до теми, то я висловився, більше не цікаво. Ви помітили що тут на ЛФ окрім гілок про це є багато ще чого? Але я розумію, вам не цікаво. Огидно спілкуватися з таким прімитивним опонентом як ви. Ви пишу навмисно з маленької літери.

Danilo
27.12.2006, 16:37
це не про вас Нірванкі?

Навязчивые рассказы о себе.Желая придать достоверности своим сообщениям, бригадники часто и непрошено рассказывают о себе, о своем месте жительства и работы, о своих родственниках, публикуют номера своих рабочих и домашних телефонов, что совсем не свойственно всем другим участникам дискуссий на форумах. При этом члены бригады часто путаются в деталях «своих» биографий, мало знают о профессиях, которые они именует своей, либо о стране, где они, якобы, проживают.

Nirvana
27.12.2006, 16:43
це не про вас Нірванкі?
Мы же писали, что параноя у парня

Поставте нас в игнор, не позорте себя!

Nirvana
27.12.2006, 16:45
А что, вы заметили даже политические пристрастия у Нирваны? Что-то эту часть их постов я пропустила...
Один из пропущеных Вами постов

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=18120&postcount=209

Хотите узнать правду или продолжим споры о теле? ( мы о сибриз и нато.)

zet
27.12.2006, 16:52
Нирвана, Вообще нам есть что рассказать по вопросу Феодосия и Крым 2006 года. Были сведетелями всего, что там происходило.

Может лучше рассказали бы, мне, например, это интересно.

Danilo
27.12.2006, 16:58
Вообще нам есть что рассказать по вопросу Феодосия и Крым 2006 года. Были сведетелями всего, что там происходило.
Так от хто там з російскими флагами, нудісти були. Відкривайте гілку, посміємось.:)

zet
27.12.2006, 17:48
Так, Мартини! АУ!!!

Пересвет
27.12.2006, 17:49
Нирвана! пожалуйста в выражениях аккуратней. Вполне допускаю, что часть форума согласится с вами по этому вопросу, но все же не стоит опускаться на уровень оскорблений. Пытайтесь дисскутировать...пытайтесь...надежда умирает последней...:)

Salata
27.12.2006, 17:57
"Львов-центр культуры Украины.
ЛФ оказался местом где полно малообразованых и чрезмерно гордых при этом людишек.
Мы разочарованы."

Зато там Ёжиков много. И их Вам не запугать!!! :)

А по теме: мне эти выражения не нравятся. Я не против быть малообразованной и гордой людишкой в глазах "мы попытаемся вспомнить" (:) инопланетянски звучит, нет?), но ЛФ - не дерево, всем не может нравиться, чего сказать-то хотели? (R) :)

Nirvana
27.12.2006, 17:59
Так, Мартини! АУ!!!А Вы в личку напишите!

zet
27.12.2006, 18:08
ЛФ - не дерево, всем не может нравиться, чего сказать-то хотели? (R) :)
Не сказать, а только показать хотели. В этом-то и проблема. Не общаются, а только со всеми ругаются.

Salata
27.12.2006, 18:12
zet, :)
Во всем есть хорошие стороны: неплохой пример свободы слова. :)

zet
27.12.2006, 18:15
zet, :)
Во всем есть хорошие стороны: неплохой пример свободы слова. :)
Свобода слова предполагает все-таки не монолог, а диалог. Им наш диалог не понравился... :D :D

Salata
27.12.2006, 18:24
Свобода слова предполагает все-таки не монолог, а диалог. Им наш диалог не понравился... :D :D

Э-э нет. Хитрите. :) Тут вот многие за это время сокрушались, что не могут выйти на Красную площадь и рассказать Путину все свои думки: как не надо управлять государством. Нет, мол, там (на Красной площади) свободы слова.

Вот пришли люди на ЛФ и хотят, чтобы побольше людей осознали, что неправильно живут, в частности, загорают (а от этого в жизни много чего зависит, те же белые пятна от купальника :)).

И то, и другое - монолог.

Вот смотрю и думаю, что на самом деле никто не против чуть ограниченной свободы, управляемой слегка. Но ни за что не признаются. :)

Nirvana
27.12.2006, 18:26
Э-э нет. Хитрите. :) Тут вот многие за это время сокрушались, что не могут выйти на Красную площадь и рассказать Путину все свои думки: как не надо управлять государством. Нет, мол, там (на Красной площади) свободы слова.

Вот пришли люди на ЛФ и хотят, чтобы побольше людей осознали, что неправильно живут, в частности, загорают (а от этого в жизни много чего зависит, те же белые пятна от купальника :)).

И то, и другое - монолог.

Вот смотрю и думаю, что на самом деле никто не против чуть ограниченной свободы, управляемой слегка. Но ни за что не признаются. :)Это ближе к нашим взглядам
РЕСПЕКТ

Невстранец
27.12.2006, 18:29
Salata: Вы кое-что пропустили. В частности, настоящую детскую порнуху, размещённую с комментом "мол, мы же такое не размещаем"... - слишком наивно для взрослых людей :) Мягко говоря...

Nirvana
27.12.2006, 18:30
Salata: Вы кое-что пропустили. В частности, настоящую детскую порнуху, размещённую с комментом "мол, мы же такое не размещаем"... - слишком наивно для взрослых людей :) Мягко говоря...Детское порно это пояснение для необразованых, что проно, а что нет
К стати это порно делали в Индонезии и там это не порно а воспитание детишек!

Ума
27.12.2006, 18:33
Детское порно это пояснение для необразованых, что проно, а что нет
К стати это порно делали в Индонезии и там это не порно а воспитание детишек!

Шановні, а словами пояснити можна, що вважається допустимим, що ні? Чи як ви собі уявляєте, що тепер всі фото "приміряти" до тих, які ви навели як приклад?

Nirvana
27.12.2006, 18:35
Шановні, а словами пояснити можна, що вважається допустимим, що ні? Чи як ви собі уявляєте, що тепер всі фото "приміряти" до тих, які ви навели як приклад?А было уже пояснение с википедии в форуме.
Оно близко к истине.

Ума
27.12.2006, 18:36
А было уже пояснение с википедии в форуме.
Оно близко к истине.

угу, тепер Вікіпедія - це авторитет...:confused:

Nirvana
27.12.2006, 18:38
угу, тепер Вікіпедія - це авторитет...:confused:Википедия это открытый ресурс для всех
Вы можите там размещать статьи, мы тоже

А на сколько это авторитет судите сами!

Ума
27.12.2006, 18:44
А на сколько это авторитет судите сами!

пару хвилин назад, вікіпедія не була для вас авторитетом. Тепер там пояснення близьке до правди.. :confused:

Salata
27.12.2006, 18:45
Я, наверно, мало смайлов наставила.

Я, вообще-то, за некоторые ограничения и демократии, и свободы слова. Разумные.

Поэтому хорошую сторону вижу в том, что кое-кто, думающий, что эти два слова лечат проказу и превращают воду в ... скажем, пиво, столкнувшись с реальными ситуациями неограниченной свободы, может быть, поймут, что не все так просто.

"мол, мы же такое не размещаем" не смотрела, вирусов боюсь. :)
Кстати, хорошая мысль насчет УЖ. Лично я не знаю сколько за такое светит. А там культурно разъяснят :)

Невстранец
27.12.2006, 18:50

Я, наверное, много смайлов поставил. :)
Фото было видно прямо тут, на форуме. Не надо было никуда ходить. :)

Nirvana
27.12.2006, 18:52
пару хвилин назад, вікіпедія не була для вас авторитетом. Тепер там пояснення близьке до правди.. :confused:
Ясно
Википедия не авторитет
Так как любой может разместить там статью
Но Википедия в данном случае ( в 70 процентах права )

Хотите более твердой уверености, читайте иные сайты и статьи.

Salata
27.12.2006, 18:59
Фото было видно прямо тут, на форуме. Не надо было никуда ходить. :)

Значит, опоздала. Или не загрузилось. Ничего. Думаю, переживу.

Nirvana
27.12.2006, 19:10

Я, вообще-то, за некоторые ограничения и демократии, и свободы слова. Разумные.

Поэтому хорошую сторону вижу в том, что кое-кто, думающий, что эти два слова лечат проказу и превращают воду в ... скажем, пиво, столкнувшись с реальными ситуациями неограниченной свободы, может быть, поймут, что не все так просто.

Кстати, хорошая мысль насчет УЖ. Лично я не знаю сколько за такое светит. А там культурно разъяснят :)
Вероятно Мы должны улыбнуться!
:D :D :D :D :D :D

Так сойдет?

zet
27.12.2006, 19:28
Вероятно Мы должны улыбнуться!
:D :D :D :D :D :D
Так сойдет?
Очень миленько смотритесь. :D :)

Nirvana
27.12.2006, 19:29
Очень миленько смотритесь. :D :)Не врете?:D

Nirvana
27.12.2006, 19:32

Дополнение
Добро пожаловать в Википедию — проект свободной многоязычной энциклопедии,
в которой каждый может изменить или дополнить любую статью или создать новую.

На русском языке сейчас доступны 124 393 энциклопедические статьи.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0%D 1%8F_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0 %B0

Nirvana
27.12.2006, 20:41
Ні. Навпаки зараз добавлю ось тут. http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=6684#post6684 Попереджаю це для тих хто має почуття гумору. Ну Ви звісно маєте. А так взагалі ігнор.:)
Игнор у этого типа ничего не значить!
Проверено!

Ума
27.12.2006, 21:09
Нірвани, я в курсі ЩО таке вікіпедія. Але саме те, що там було написано - оцінило фото як дит.порно!

Чернобылец
27.12.2006, 23:35
Не вірю, а якщо це так, то як кажуть "у родині не без виродка". Якщо не маєш поваги до Українців, то будь ласка валіза... Буде чесніше. Але це "лузерство", вибачте, коли не в змозі і поїхати пошукати долі, та й тут на Україні теж все йому погано.

[При этом члены бригады часто путаются в деталях «своей» страны, где они, якобы, проживают.

Данилка,

Ты ж ничего не знаешь, а чего ж хамишь, да на людей бросаешься ?

MARTINI
28.12.2006, 00:12
Я так розумію, скоро ми у всіх гілках будемо обговорювати нудистів і дитяче порно.

Народ , а чи не забагато уваги цим Нірванам? Я бачу, що чим більше ви на них реагуєте, тим більше від них хамства і зневаги. Воно вам треба?

Я думаю, треба дати їм можливість спокійно поспілкуватися, нехай поодять по форуму, освояться, зрозуміють де вони знаходяться , того й гляди почнуть поводитися пристойно

Мих
28.12.2006, 08:49
Я так розумію, скоро ми у всіх гілках будемо обговорювати нудистів і дитяче порно.

Народ , а чи не забагато уваги цим Нірванам? Я бачу, що чим більше ви на них реагуєте, тим більше від них хамства і зневаги. Воно вам треба?

Я думаю, треба дати їм можливість спокійно поспілкуватися, нехай поодять по форуму, освояться, зрозуміють де вони знаходяться , того й гляди почнуть поводитися пристойно

Не варто було поновлювати гілку нудизм взагалі. Зет викинула і правильно зробила.

Danilo
28.12.2006, 10:46
Danilo писав: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=18774&postcount=30
Басанець пише http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=19287&postcount=32: Нервуєш все ж таки, коли згадуєш про суперечку на старому форумі. Приємно, що я і мої однодумці виграли ту суперечку. І не популізмом , а доказами.
Намагаєшся образити? Чесно кажучи, навіть шкода витрачати час для такого гівна, як ти, на написання оьбраз у відповідь. Єдине, що маю визнати, ти не ідіот. Ти - імбецил або шизофренік параноїдального типу, якщо намагаєшся вплутати мене у свою ненависть до росіян та всього російського.
А на пораду забиратися мені, українцеві, з власної держави і на закиди у лузерстві, дам також пораду. Або не давай вихід своїм проявам параної і будь чемніший, або піди до росіян - нехай тебе ви...буть у ср...ку; принаймні, буде за що їх ненавидіти, "обиженный" на всех и вся".

Прошу взяти до уваги, не я перший починав лаятися і ображати. Вважаю з а природне право захищати свою честь і гідність, раз так запізніло реагують модератори. Чи в них "подвійна" політика: шовіністам - зелене світло, а тих кого вони навіть безпідставно лають - червоне?

Шановний авторе гілки! Щиро прошу не ображатися за вимушений офф-топік у такій цікавій гілці.
Де я лаявся? Де я шовініст? Де я ненавиджу?:confused: Я лише не розумію як така ненормальна поведінка, вже не перший раз на форумі лишається непоміченою.
Вердикт від мене: 20 ударів веслом.:)

MARTINI
28.12.2006, 11:28
Подивився я нірванині шедеври з ілюстраціями на тему дитячого порно і зрозумів, що випадок там невиліковний

Мих
28.12.2006, 11:43
Подивився я нірванині шедеври з ілюстраціями на тему дитячого порно і зрозумів, що випадок там невиліковний

Якщо невиліковний, то знаєте що хірурги роблять?;)

MARTINI
28.12.2006, 11:46
Відправляють додому помирати?

Мих
28.12.2006, 11:53
Відправляють додому помирати?

Або вирізають і викидають.

Boris_Kiev
28.12.2006, 12:12

Вони вже на "Українському житті" зареєструвалися.
З нетерпінням чекаємо першого (мабуть і останнього) допису. Хто би підказав їм адресу В-З ? Їм там саме місце.

Mattilainen
28.12.2006, 12:28
Хто би підказав їм адресу В-З ? Їм там саме місце.

На звалище серед ботiв. Welcome. :D

Чернобылец
30.12.2006, 22:12
Ти диви ! Вміли ж у совку робити магнітофони, виявляється !
Стільки років - і головки не запиляні, і пасики не потяглися.
І досі - Бум-ца-ца ! Бум-ца-ца !

:D Так все одно со скрипом и все про совок, да про "собственную гордость" при виде трактора, Галич по случаю и без него.......... Да еще и буквы у вас запали. Некоторых нет, отсюда и "савецкий", "асвабадитель". Пора и в утиль уже. :)

А я давно уже с digital format дружу.

С Новым Годом Борис ! Очень приятно было общаться в этом году. Немало положительных эмоций и зарядки получил. Надеюсь взаимно. :)

Boris_Kiev
30.12.2006, 22:21
- Агов ! Люди-и-и! Чи є тут хтось живий ! Чи всі повтікали ?
- Так - так-так ! - відповів лічильник Гейгера.

Nirvana
30.12.2006, 22:22
:D - Агов ! Чи є тут хтось живий ! Чи всі повмирали ? Чи всі втекли ?
- Так - так-так ! - відповів лічильник Гейгера.:D

Nikola
30.12.2006, 22:28
О Политике побазарим в январе!
Дядя, ты где чалился?

Nirvana
30.12.2006, 22:36
Дядя, ты где чалился?Снова ошибочка
Сегодня тетя
Меня зовут Валентина:D

Nirvana
30.12.2006, 22:38
Вони вже на "Українському житті" зареєструвалися.
З нетерпінням чекаємо першого (мабуть і останнього) допису. Хто би підказав їм адресу В-З ? Їм там саме місце.
Существо, ты тоже там?
А ник какой?:D

Мих
08.01.2007, 20:59
Характерна для ЛФ форумі тема появилась у гілці "Політика" під назвою:
"Украіна -нєдогосударство!!!" і всі мов води в рот понабирали.

Вєрной дорогой ідьоте, товарищі!!!!

Звичайно, це не такий собі сіренький флуд, за що можуть штрафні очки дати, але все це досить характерно, нє?

Mike
08.01.2007, 21:17
Міху, тільки не ображайтеся, але то скоріш ви вірним шляхом йдете :)
Ось я, наприклад, цю гілку ще не читав, але ж стосовно назви можу одразу сказати таке - зараз Україна й справді є державою не для народу, а для купки "панів", а те, що ви вкладаєте в поняття "держава Україна" є не дійсністю, а тільки вашою мрією. То ж чого ображатися на назву гілки? Звісно, у ній самій може й не про те йдеться :), але сама назва мене не дратує, бо нічого видавати бажане за дійсне, нє?

Мих
08.01.2007, 21:27
Ну тоді сміймося з того які ми дурні.....

Mike
08.01.2007, 21:36
Ну чому ж дурні?
Одне діло впевненість, інше - фанатизм.
Чи хтось вірить у то, що гасла "народ та партія єдині" на кожному кроці справді допомагали їх єднати? :)
Напевне краще знати реальний стан речей, бо без діагнозу ж яке може бути лікування?

Мих
08.01.2007, 22:26
Міке, ми можемо говорити про недоліки держави багато чого, бо вони є і будуть, але назва гілки, про яку ми говоримо ображає мене і багатьох.

Мих
08.01.2007, 22:37
А як Вам сипаратиські заклики?
Кліпаймо очима?

Кримчанін:
я в шоке!!! вы сидите в своем Львове и такое ощущение что не были ни в России, не за границец (Европа). посмотрите как живут в Европе - со стороны красиво, но это не жизнь!!! РОССИЯ - НАВЕКИ !!! КРЫМ РОССИИ !!!

Нормально.

Mike
08.01.2007, 23:30
А як Вам сепаратиські заклики?
Кліпаймо очима?

Міху, мені "толерантність" трохи набридає іноді :), тому запитання - а чому ж ви думка Соломії вам не сепаратистська? :)
Якщо вже обговорювати щось серьозно, то треба ж серьозніше. Усі думки мають право на існування, незалежно від авторів, треба тільки уважніше до них придивлятися й брати корисне. А якщо пусте - то пусте, тоді й галасу вчиняти зайве, бо пусте.

Кримчанін:
я в шоке!!! вы сидите в своем Львове и такое ощущение что не были ни в России, не за границец (Европа). посмотрите как живут в Европе - со стороны красиво, но это не жизнь!!! РОССИЯ - НАВЕКИ !!! КРЫМ РОССИИ !!!

Нормально.

А я у комунізм вірив..., було :) ну то й що? :)

Це ж дуже прості та натуральні речі - усі люди, без вийнятку, хочуть жити як жили, мають якийсь менталітет (та й ви ж, Міху, теж, нє? :)), у кожному регіоні. Чого тут дивного чи лякаючого? Це дійсність сучасної України, отакі ми усі. І треба домовитися. А лаятися не треба.

І з сусідами треба жити мирно (Росія, наприклад). І у Кримчанина спитати треба спокійно - чого хоче? Воно й попусте :)

А інакше я не знаю як. Чи знов дрючком усіх кудись женути у світле майбутнє?

MARTINI
09.01.2007, 01:59
Характерна для ЛФ форумі тема появилась у гілці "Політика" під назвою:
"Украіна -нєдогосударство!!!" і всі мов води в рот понабирали.

Вєрной дорогой ідьоте, товарищі!!!!

Звичайно, це не такий собі сіренький флуд, за що можуть штрафні очки дати, але все це досить характерно, нє?

Мих , якщо вам тут не подобається, ніхто тут не затримує. Можна піти на інший форум і там розказувати який поганий ЛФ і його адміністрація і які гілки для нього характерні і якою дорогою ми ідьом.

Вказану гілку із форуму було видалено разом з її автором, тож ваші закиди є не більше , ніж спроба в черговий раз безпідставно очорнити форум, на якому самі ж спілкуєтеся, і особисто його адміністаторів. Такі дії вважаю виявом непорядності. Я б не радив вам робити це надалі, якщо ЛФ цікавий вам як місце спілкування, а не лише як об"єкт власних дешевих провокацій

Boris_Kiev
09.01.2007, 11:16
Шановний MARTINI,
МИХ - людина емоційна, але певна кількість людей поділяють його обурення фактом, що ТА гілка висіла майже добу.
Перевірте, будь ласка, функцію "скарга". Здається, вона не працює або сильно гальмує.

Щодо суті висловлювання Миха - він не один так думає. Але я промовчу, ТОМУЩО я не Львів"янин. :)

Danilo
09.01.2007, 12:20
Шановний MARTINI,
МИХ - людина емоційна, але певна кількість людей поділяють його обурення фактом, що ТА гілка висіла майже добу.
Я у той певній кількості, наприклад.

Мих
09.01.2007, 12:47
Мартіні, Не збираюся я очорнювати форум. Навпаки, не хотілось би щоб хтось його очорнював.

Якщо ж Я цією справою когось не влаштував чи образив, можу й піти. Хіба мало вже пішло ?

Pedro
09.01.2007, 12:52
Я тільки що звернув увагу на графу "покарання". Чомусь відмітки стоять в людей, які мають патріотичні погляди. А як з українофобами? Їм можна поливати брудом, все що дороге українцеві?
До речі, мені здається було правило тему гілки писати українською мовою.
Це вже не актуальне?

Boris_Kiev
09.01.2007, 14:22
Pedro,
ну хочеться деякій команді створити тут "западный филиал Восток-Запада". А ми - бачте - заважаємо ! :)
Адміністрація не може постійно слідкувати за всіма дописами.
Висновок - дехто дає відмашку на "хвилю народного обурення".
Та мені начхати.

Капітан
09.01.2007, 14:24
Борис, уверяю Вас... Вы - совсем не мешаете... Даже прикольно наблюдать, как Вы и Ваша команда Дон Кихот-ов, воюете с мельницами :)
В Новом 2007 году желаю Вам успехов в безнадежных делах :)

Пересвет
09.01.2007, 15:37
Эээх! Была бы власть Борис аки красный командир с пистолетом всех бы "врагов-революции" приговорил к высшей мере.

Nikola
09.01.2007, 15:50
Мд-а-а-а .....
Просто АЦЦКИЕ РАЗБОРКИ !!!!!!!!!!!! :eek: :eek: :eek:
.....
Йооой.. Данєцкій і Сніпанич!! В мене зараз сльози потечуть від розчулення.. Патріоти ви наші!!
Я не подала ідеї використати нейтронну бомбу у цих загаджених регіонах..
http://smiles2.server.33b.ru/1c4f39acfc1ec2e5a8f5a0f23fd6144b.gifhttp://vostok-zapad.com.ua/pic/ssm/vodka.gif

Пане, не зловживайте своїми правами. Асфальт іноді піднімається на зустріч. А чи не бажаєте скористатися правом на свободу пересування та відбути до співвітчизників до сонячного Біробіджану?
На Повітрофлотському проспекті іноді трапляються неприємні випадки. Не виходьте за огорожу...
http://vostok-zapad.com.ua/pic/ssm/maniac.gif

MARTINI
09.01.2007, 17:10
Я тільки що звернув увагу на графу "покарання". Чомусь відмітки стоять в людей, які мають патріотичні погляди. А як з українофобами? Їм можна поливати брудом, все що дороге українцеві?

Ну це неправда. Погляди тут ні до чого, 90% "карток" роздаються за хамство і лише невеличка частина дістається таким як кримчанин, колись гранд, едік і тд. А зазвичай людей за їх політичні переконання адміністрація не карає. Форум створено для дискусій.

До речі, мені здається було правило тему гілки писати українською мовою.
Це вже не актуальне?
Цитата із правил:
Назви темам рекомендуємо давати українською мовою.

PS Ще раз нагадую - скарги надсилайте в приват або у життя форуму. Автоматична система скарг ніколи толком не працювала на жодній із версій, мабуть краще просто прибрати ту кнопку

Pedro
09.01.2007, 23:55
Ну це неправда. Погляди тут ні до чого, 90% "карток" роздаються за хамство і лише невеличка частина дістається таким як кримчанин, колись гранд, едік і тд. А зазвичай людей за їх політичні переконання адміністрація не карає. Форум створено для дискусій.

Я перепрошую, Мартіні, перше, що я помітив був Мих, Данило і Борис.
І я... Правда, знову за мій дурнуватий гумор:o .
Потім я помітив інших...

piepie
13.01.2007, 14:05
- Почему бог создал живые существа? Ему скучно одному? Но ведь он самодостаточный.
Головний адмін відповіда:
- Из беспричинной милости Бог создал живые существа. Если бы у Бога была причина, то это уже была бы не беспричинная милость, проистекающая из безмерной бесконечной любви.
http://a108.net/forum/index.php?showtopic=69

Це передмова така. :)
Хек-хек, як мовить Микола, вірніш: кхе-кхе, бо у мутній воді ловиться лише плітка. Та чи варто її солити? Все ж...

Борис з Києва пише: " Але вовча зграя там ( на ЛФ) дуже неоднорідна: просто "аматори" з виразкою шлунку, функціонери певних угрупувань і нарешті ангажовані "бригадники" зі своїми проплаченими "сотниками".
http://central.in.ua/cs/forums/2/2059/ShowThread.aspx#2059

Мені, як представнику скласифікованої віртуально-пластилінової фауни, не дошкуляють закиди в аматорстві та порушення Вами загальновизнаних етичних норм, непокоїть иньше: оскільки Ви дізнались про виразку шлунку не безпосередньо від мене, а від певної одіозної буцімто зі Львова особи, чи в стані Ви збагнути, що чините суто по-людськи непорядно?

Boris_Kiev
13.01.2007, 15:16
Piepie,
іншому і не відповів би, але, перепрошую, я не маю жодної уяви про стан шлунку тих чи інших дописувачів-Львів"ян. Вибачте, якщо мимоволі Вас образив.
Ви зовсім не підпадаєте під ту чи іншу згадану групу.
ТАМ усі зрозуміли, кого саме я мав на увазі :)

Corbie
15.01.2007, 17:33
читаю, читаю, читаю...
Люди! Де я?!
Палата №6?

piepie
16.01.2007, 22:19
Цитата допису Чарівника на "СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ?":
- Большинству трезвомыслящих людей такой вопрос вообще в голову не приходит.
Монархіст:
- Ага они знают что чем быстрее тем лучше.
Чарівник:
- Вы не могли бы дать расширенный вопрос? Потому, что возникают вопросы.
Например. Кого Вы, лично считаете "большинством трезвомыслящих"?
Монархіст:
- Это к тому что термин применил. Если заметили я ответил на ссылку.
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=14419&page=7

Пропоную відзначити сепаратистські потуги Монархіста.

Мих
16.01.2007, 22:31
Цитата допису Чарівника на "СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ?":
- Большинству трезвомыслящих людей такой вопрос вообще в голову не приходит.
Монархіст:
- Ага они знают что чем быстрее тем лучше.
Чарівник:
- Вы не могли бы дать расширенный вопрос? Потому, что возникают вопросы.
Например. Кого Вы, лично считаете "большинством трезвомыслящих"?
Монархіст:
- Это к тому что термин применил. Если заметили я ответил на ссылку.
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=14419&page=7

Пропоную відзначити сепаратистські потуги Монархіста.

Та про шо Ви пайпай? який сепаратизм? всьо чотко.

piepie
16.01.2007, 22:43
Мих'у, на цій гілці сповіщаємо адміністрацію про порушення правил форуму. Не коментуючи, вказуємо лишень підставу та лінк.

Мих
16.01.2007, 22:46
Сповіщання чомусь не завжди спрацьовує, нє?

piepie
16.01.2007, 22:53
Так MARTINI неодноразово наполягав: сповіщайте про порушення! Тоді б несвідомі елементи не гнали отакої контри.
Не спрацьовує.

MARTINI
17.01.2007, 00:32
гілку закрито. А відзначені там уже й так є

piepie
19.01.2007, 15:24
Шановний Адміністраторе!
Як відомо, краса врятує світ. Розділ " Мистецтво" на перший погляд не потребує прискіпливої уваги модераторів, проте, подекуди така потреба виникає.
Допоможіть, бдлск, врятувати світ. :)

Полковник
20.01.2007, 13:08
Рятуйте!!!!!!

Темы ниже не были обновлены с Вашего последнего посещения, но в них всё ещё есть непрочитанные сообщения.

zet
20.01.2007, 15:36
Мартини и Умочка, спасибо за чашечки с кофе.
http://s2.rimg.info/16eaa82699153f613e975675c47366c2.gif (http://smiles.33b.ru/smile.27585.html)

MARTINI
20.01.2007, 16:02
До речі, у нас ще Баня появилася :) Дивіться меню зверху

zet
20.01.2007, 16:17
До речі, у нас ще Баня появилася :) Дивіться меню зверху
А Нірвани перевиховалися й самі втекли? http://s.rimg.info/6a2158fcfd6b867e588155c17519219e.gif (http://smiles.33b.ru/smile.5423.html)

Mariya
31.01.2007, 01:23
Модератори гiлки "Iсторiя", тут

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=20664&page=2

один громадянин Росii украiнського походження дивуeться. Допоможiть йому.

До речi, як тепер швидко повiдомити адмiнiстрацiю про нехороший пост?

piepie
31.01.2007, 01:37
А цей нехороший? :eek:

Mariya
31.01.2007, 18:16
Раніше під рядком "Кількість дописів" був такий рівносторонній трикутник з червоними сторонами на який можна було натиснути і з"являлось повідомлення "Повідомити адміністрацію про (не пам"ятаю дослівно) "нехороший" пост". Тепер такого значка немає.

MARTINI
01.02.2007, 11:50
Ця кнопка у нас чомусь не спрацьовувала, тому я її прибрав.
Скарги надсилайте сюди або мені в приват, обов"язково супроводжуючи лінками

Полковник
03.02.2007, 00:26
Это так, о своем.
Страшен дурак, а активнй дурак страшен непомерно. ИМХО. Удаляй и это.

piepie
03.02.2007, 11:51
Бездіяльний телепень, не достерігаючий відсутности у бойового полковника нагород, жаскіший. Вам, Полковнику - за образу відвідувачів.

Но есть ведь и плюсы - в баню стали ходить, к унитазам приучились. Не? http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=34381#post34381
Нє, на форум ще подекуди бігають. :(

Полковник
03.02.2007, 12:59
Бездіяльний телепень, не достерігаючий відсутности у бойового полковника нагород, жаскіший. Вам, Полковнику - за образу відвідувачів.

Но есть ведь и плюсы - в баню стали ходить, к унитазам приучились. Не? http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=34381#post34381
Нє, на форум ще подекуди бігають. :(

А вот тут, уважаемый Папай. поподробнее, будьте любезны.
Чем это я оскорбил посетителей?????

тем. что в 1981-1985 годах, будучи замполитом роты. а потом и пропагандистом полка, проводил занятия в СОРТИРЕ с призывниками из при- и закарпатских сел по правилам обращению с унитазом???
ЭТО НЕ ИХ ВИНА. НО, НО, еще раз - у себя дома они не видели такой "техники"!!!
Так получилось, что в местности где я служил, призывники были как правило из ЗУ.
Я совершенно никого не обижал. Точно - также, в то-же время другие замполиты в других округах, частях и соединениях учили ходить на горшек солдатиков из российских деревень.

Но, штраф, так штраф. А то сижу тут, как белая вороно. Весь такой чистенький:)
Спасибо. Папай!

piepie
03.02.2007, 13:02
Найважливіше - не ображайтесь, не зі зла. :) Вам прикро, що двічі витерли чималий шмат Вашого креативу - співчуваю. Але марудити кілька днів поспіль теж не варто. ;)

Капітан
03.02.2007, 13:13
Полковник прав :) Я в Киеве, в офицерской общаге например "учил" сокурсника старлея пользоваться унитазом! Чувак из Алчевска елементарно не знал всех функций этого изделия №1 и каждый раз искренне удивлялся, наблюдая за удивительным захватывающим процесом слива воды из бачка...

Пай, давайте и мне за компанию, а то у Полковника есть, а у какого-то там Капитана нет... АБИДНА! :)

Полковник
03.02.2007, 14:07
Але марудити кілька днів поспіль теж не варто. ;)

Ночей, Папай, НОЧЕЙ!!! :D :D :D

zet
03.02.2007, 14:07
Я видела как люди в бидэ ноги мыли, восхищаясь как удачно придумали фонтанчик для мытья ног... :)

Pedro
03.02.2007, 14:35
Я думаю, багато хто з вас читав серію статей в "Поступі" кілька років тому про те як поводилися "асфабадітєлі" а спеціально їхні дружини в Львові в 1939 році. Там була і важка наука як користуватися унітазом і похід до театру в комбінаціях. Але я ні в якому разі не хочу ображати тут присутніх чи їх тоді живучих родичів.

dvin
03.02.2007, 16:34
Я думаю, багато хто з вас читав серію статей в "Поступі" кілька років тому про те як поводилися "асфабадітєлі" а спеціально їхні дружини в Львові в 1939 році. Там була і важка наука як користуватися унітазом і похід до театру в комбінаціях. Але я ні в якому разі не хочу ображати тут присутніх чи їх тоді живучих родичів.

Педро, це не жарт? Я не можу в таке повірити.... Дайте лінк, якщо є.

Pedro
04.02.2007, 00:48
Педро, це не жарт? Я не можу в таке повірити.... Дайте лінк, якщо є.

На жаль я не памятаю, dvin, але я впевнений, що хтось з форумчан повинен памятати. Ця серія статей про період життя в Львові відразу після приходу перших совєтів. Здається писав хтось під ніком Майкл.
Може Мартіні памятає...

Samojlovu4
04.02.2007, 01:19
На жаль я не памятаю, dvin, але я впевнений, що хтось з форумчан повинен памятати. Ця серія статей про період життя в Львові відразу після приходу перших совєтів. Здається писав хтось під ніком Майкл.
Може Мартіні памятає...

Думаю, це воно.

http://postup.brama.com/dinamic/i_pub/usual.php?what=42762

От зараз "патомкаф асвабадітєлєй" налетить!:D

Полковник
04.02.2007, 02:23
От зараз "патомкаф асвабадітєлєй" налетить!:D

Лечу первым!
Как потомок.
Вполне возможно, что были такие случаи. Даже, вполне уверен, что были. Люди разные прибыли в Галичину по "разнорядке". Ну, и зачем сегодня это вспоминать? Мнение кого вы слушаете и приводите в пример? Тут меня давече оштрафовали за мои намёки на унитазы. Так я говорил о 80-х, а о культуре людей в 40-е, 50-е что тогда говорить?
Вы хотите доказать, что именно русские являются безкультурными людьми. Так вот, я Вам, по личному опыту, заявляю, что НЕТ!
Присмотритесь к людям, окружающим Вас. НЕ ТОЛЬКО русские, мягко говоря, что бы Вам потрафить!:rolleyes:

Степаныч
04.02.2007, 11:40
... Там була і важка наука як користуватися унітазом і похід до театру в комбінаціях. Але я ні в якому разі не хочу ображати тут присутніх чи їх тоді живучих родичів.
:D Ну можу ще зрозуміти про комбінації (типу, щоб їх поверх шуб не одягали). Але щодо унітазу ... :D
Педро, на гумор ображаються тільки ідіоти, а їх тут немає!:)

Pedro
04.02.2007, 12:28
:D Ну можу ще зрозуміти про комбінації (типу, щоб їх поверх шуб не одягали). Але щодо унітазу ... :D
Педро, на гумор ображаються тільки ідіоти, а їх тут немає!:)

Степанич, Ви статтю Юрка Винничука читали? Ось витяг звідси -
Визволителі не потрафили користати з елементарних хатніх пристроїв. Унітаз прийняли за вмивальник і навіть пили з нього воду, нарікаючи за надто низьке розташування.
А зрештою в Львові завжди про це говорили.
Тут нема чому дивуватися. Згадайте в якій ізоляції була більшовицька Росія на протязі років перед Другою Світовою війною

Степаныч
04.02.2007, 14:00
Степанич, Ви статтю Юрка Винничука читали? Ось витяг звідси -
Визволителі не потрафили користати з елементарних хатніх пристроїв. Унітаз прийняли за вмивальник і навіть пили з нього воду, нарікаючи за надто низьке розташування.
А зрештою в Львові завжди про це говорили.
Тут нема чому дивуватися. Згадайте в якій ізоляції була більшовицька Росія на протязі років перед Другою Світовою війною
Педро,
я не "винничукам" вірю, а своєму здоровому глузду. Невже Ви всерьоз вірите у цю хрень? А якщо у Львові "будуть говорити" або "винничуки" писатимуть, що москалі роззутими і без капелюхів ходили, тому що копита і рогі заважали, Ви і в це повірите?:eek:

Pedro
04.02.2007, 15:31
Педро,
я не "винничукам" вірю, а своєму здоровому глузду. Невже Ви всерьоз вірите у цю хрень? А якщо у Львові "будуть говорити" або "винничуки" писатимуть, що москалі роззутими і без капелюхів ходили, тому що копита і рогі заважали, Ви і в це повірите?:eek:

Степанич, не треба вірити глузду, а очевидцям. І поскільки я вже не першої молодості і говорив з багатьма очевидцями в тому ж Львові, то я повірю Винничуку на 100%, який цих фактів з пальця не висмоктав, а написав свою статтю на достовірних фактах.

MARTINI
04.02.2007, 15:56
Насправді у всьому світі живе безліч людей, які не користуються унітазами, а може й не здогадуються про їх існування :) Тільки чомусь Полковник нам розповідає, що всі вони живуть в Західній Україні. Насправді розповіді Полковника і Педро не заперечують один одного, а навпаки логічно доповнюють. Ось Полковник каже, що в ЗУ не вміють унітазами користуватися, а Педро логічно продовжує, що це є російські окупанти, які заселили цей регіон під час і після другої світової війни :)

Полковник
04.02.2007, 16:46
[quote=MARTINI;34546Тільки чомусь Полковник нам розповідає, що всі вони живуть в Західній Україні. [/quote]
Это неправда. Я такого не писал.

Степаныч
04.02.2007, 17:31
Степанич, не треба вірити глузду, а очевидцям. І поскільки я вже не першої молодості і говорив з багатьма очевидцями в тому ж Львові, то я повірю Винничуку на 100%, який цих фактів з пальця не висмоктав, а написав свою статтю на достовірних фактах.
Педро,
та я теж далеко не юнак:D І особисто бачив, як користувалися унітазом олігофрени у ст. імбецильності, тобто я теж очевидець. Ви що, хочете довЕсти, що "російські окупанти" були настільки тупі, що їх потрібно було ВЧИТИ користуватися унітазом? А от усі галичани, перш за все львовяни, з пелюшок могли унітазом користуватись. Що, генетична пам"ять допомагала? Ну маячня ж! Невже намагаючись по тупому принизити іншу національність можна відчути гордість за свою?

Viktoria Jichova
04.02.2007, 17:39
Люди, вибачайте, але невже Вам справді цікаво розмовляти на цю тему?:eek: Не знаю хто що тут намагається довести. Культурність, цивілізованість свою? Чи про що власне йде мова?:confused:

Степаныч
04.02.2007, 17:44
...
Не знаю хто що тут намагається довести. Культурність, цивілізованість свою? ...
Скоріше нецивілізованість, безкультурність і тупість інших.

Mattilainen
04.02.2007, 17:50
Весело тут у вас, про унитазы диспут… Очень познавательно. :D

Вот когда я служил срочную, у нас в части унитазов вообще не было, даже в помещении штаба. А были такие приспособления, которые правильно называются «чаша Генуя», а по простому – «очко». По причине совершенно примитивного устройства этих приспособлений никаких разъяснительных мероприятий с личным составом на предмет правил эксплуатации не проводилось. :D

Степаныч
04.02.2007, 18:11
Весело тут у вас, про унитазы диспут… Очень познавательно. :D
...
Диспут не об унитазах, а об умении/неумении ими пользоваться в зависимости от места жительства пользующего!:D
А об унитазах что диспутировать:confused:

Унитаз есть унитаз,
Сделал дело - сразу слазь!
Так холодный унитаз
Бережет работы час!
А в пределах всей страны
Это дни, и дни, и дни...:D

Liliyah Romanova
04.02.2007, 18:15

Цілковито погоджуюсь!
Це все правдиві факти. І ще живі люди, котрі пам'ятають не лише те, як "визволителі" у нічних сорочках ходили до оперного театру, а й із ноцниками по сир чи молоко. Очевидців було багато. А оскільки то було для тих людей таки дуже смішно, то до нащадків дійшло, через передавання із вуст в уста.

Я вже писала про це на попередніх форумах. І про те, що коронна фраза, яку чули від "визволителів" і яку кожен львів'янин знає, була: "Когда мы вселились, еще борщ не остыл!". Нащадки тих "визволителів" вчаться у львівських школах і є дуже сиромудрі. Коли їм розказують про те, що виробляли хз предки, вони не вірять, але видно, вдома їм це підтверджують, бо вони переважно присідають і вже не висовуються зі своєю сиромудрістю.

Liliyah Romanova
04.02.2007, 18:23
Диспут не об унитазах, а об умении/неумении ими пользоваться в зависимости от места жительства пользующего!:D

Унитаз есть унитаз,
Сделал дело - сразу слазь!
Так холодный унитаз
Бережет работы час!
А в пределах всей страны
Это дни, и дни, и дни...:D

Унітаз у літаку Путіна коштує 75 тисяч доларів :D :D :D
Читати тут (http://gpu-ua.info/?&id=148519)

New Shrek
04.02.2007, 18:57

:D А оказывается есть тема для разговора.Мы как всегда плетемся в хвосте сантехнического прогресса.Цитата"

Сегодня порядка 75% туалетных комнат в жилых домах пяти ведущих стран Европы оснащают подвесными унитазами. В Австрии, Германии, Голландии, Италии и Швейцарии даже при ремонте или перестройке старых ванных комнат предпочтение теперь отдают подвесной сантехнике. В секторе строительства и реконструкции общественных зданий – школ, кинотеатров, бизнес-центров или вокзалов – процент этот еще выше".Слабо воспользоваться подвесным унитазом!

dvin
04.02.2007, 20:31
Колеги, може, досить розвивати унітазну тему?

Щодо рівня культури "асвабадітєлєй", можу порадити перечитати "Собачье сердце". Булгаков там показав пролетаріат у його істинному вигляді.

Полковник
04.02.2007, 22:11
Цілковито погоджуюсь!
Це все правдиві факти. І ще живі люди, котрі пам'ятають не лише те, як "визволителі" у нічних сорочках ходили до оперного театру, а й із ноцниками по сир чи молоко. .

Всё правильно. Не ТЕ вызволители. Немцы бы и в театр правильно бы ходили, и с унитазами бы разобрались - однозначно.
Очень у людей память короткая. :mad:

Полковник
04.02.2007, 22:12
Колеги, може, досить розвивати унітазну тему?

Щодо рівня культури "асвабадітєлєй", можу порадити перечитати "Собачье сердце". Булгаков там показав пролетаріат у його істинному вигляді.
В Ваше понимании пролетариат - это русские?

Liliyah Romanova
04.02.2007, 23:57
Всё правильно. Не ТЕ вызволители. Немцы бы и в театр правильно бы ходили, и с унитазами бы разобрались - однозначно.
Очень у людей память короткая. :mad:
А пам"ять в людей якраз дуже добра. Ні одні, ні другі не були визволителями, тільки загарбниками. А те, що хтось себе так називав ще нічого не означає, люди по чинах висновки робили.
Чогось ті "визволителі" за той борщик, що "еще не остыл", ніц не питали. Не питали, хто його варив і хто навіть скуштувати не встиг, і чий то одяг та речі, якими хата повна була. :mad:

Басанець
05.02.2007, 00:18
Не знаю, как унитазы, а когда приезжий заробляла-сантехник у меня ремонт делал, т ак у него медные трубы и фиттинги к ним ну никак не сводились. Этот паренек из Карпат, вероятно, даже не знал, что такое фиттинг. Скорее всего, даже не знал, что существуют медные трубы в природе. В общем, я тогда очень пожалел, что лоханулся, дав ему предоплаты 60 у.е. ( в те времена, пару лет назад, " точка" в Киеве стоила 30).
А вообще, глупая эта унитазная тема. Думается, Полковник, хотел высмеять не "западенцев" (захиднякив), а именно горцев наших украинских. Или деревенщину (селюков). Чувствуете разницу между горец-неотесанная деревенщина и захидняк? Педра же воспринял это как попытку унизить жителей западных областей.

MARTINI
05.02.2007, 00:20
Пролєтаріат поняття інтернаціональне. От Швондєр наприклад був не рускій, а от П.П.Шаріков такі да, чистокровний :)

MARTINI
05.02.2007, 00:21
Я не знаю, шо там хотів Полковник, але вийшло в нього саме те, про що Ви написали в останньому реченні.

Mattilainen
05.02.2007, 12:01
Пролєтаріат поняття інтернаціональне. От Швондєр наприклад був не рускій, а от П.П.Шаріков такі да, чистокровний :)

Швондер не был пролетарием, впрочем, как и все почти «вожди пролетариата» в то время собственно к пролетариату имели мало какое отношение.
Применительно к восприятию повести М.А. Булгакова «Собачье сердце» в контексте обсуждаемого вопроса национальная принадлежность героев не имеет ровным счетом никакого значения, достаточно вспомнить то, что в повести фигурирует еще один чистокровный русский – профессор Ф.Ф. Преображенский. :)

Басанець
05.02.2007, 12:18
достаточно вспомнить то, что в повести фигурирует еще один чистокровный русский – профессор Ф.Ф. Преображенский.
А также его ассистент - Борменталь. Ну чисто русские фамилии.

Невстранец
05.02.2007, 12:39
Украинские, разумеется. Поскольку не пролетарские ;)

Невстранец
05.02.2007, 12:45
Я не знаю, шо там хотів Полковник, але вийшло в нього саме те, про що Ви написали в останньому реченні.

Историческим фактам надо смотреть в глаза, не стесняясь. Как асфабадительским комбинациям в театре 40-х, так и экспериментам горных карпатских землячков с сантехникой в 80-х.

Viktoria Jichova
05.02.2007, 12:59
Ну так, є чим вихвалятися: ми, мол, "ґородскіє цівілізованниє житєлі", а ви - от, "село таке карпатське затуркане".:D :D

Невстранец
05.02.2007, 13:22
Ну так, є чим вихвалятися: ми, мол, "ґородскіє цівілізованниє житєлі", а ви - от, "село таке карпатське затуркане".:D :D

Ага, и про асфабадителей тоже оригинально... :rolleyes:

Капітан
05.02.2007, 13:24
Насчет асфабодителей... В юриспруденции есть такой термин - "ексцесс исполнителя" ;)

Невстранец
05.02.2007, 13:28
Насчет асфабодителей... В юриспруденции есть такой термин - "ексцесс исполнителя" ;)

Угу, и сантехника тоже с ними (эксцессами) дело имеет в основном... :o

Ума
05.02.2007, 13:33
Усім прошу перейти на гілку оффтоп чи іншу створити і там дискутувати на подібну тему. Можливо туалети і мають відношення до неподобства, але не на цьому форумі! :)

Viktoria Jichova
05.02.2007, 13:39
Підтримую Уму!:)

Mattilainen
05.02.2007, 14:06
А также его ассистент - Борменталь. Ну чисто русские фамилии.

Сравнили тоже - у Борменталя папа - судебный следователь в Вильно, а у Преображенского - кафедральный протоирей. :)

Не офф:

Вообще же, в свете того, что вот тут вот http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=34560#post34560 форумчанам на полном серьезе предлагается озаботиться вопросами чистоты крови, текущий разговор выглядит весьма тенденциозно.
Даже не смешно. :mad:

MARTINI
05.02.2007, 14:42
Гілку злито... еее... тобто закрито :rolleyes: