КПК

Показати повну версію : У Шансі знову переміг Львів

MARTINI
25.12.2006, 13:03
Львів"янка Леся Киричук перемогла у 7 сезоні програми Шанс. Це уже третій учасник зі Львова, який виграв путівку в шоу-бізнес (раніше були Козловський і Табаков). Хоча я особисто вболівав за вірменку Анаіт, дуже талановита дівчинка. Взагалі, цього разу у фіналі були сильні учасники, майже всі дуже сподобалися.

А Лесі Киричук вітання. Поки що в інтернеті навіть нема її фотографій, але це тільки поки що :)

Danilo
25.12.2006, 13:28
Приєднуюсь до вітань. Я за цю Лесю саме й вболював. Анаіт теж дуже приємні враження викликає, але ця стоматологша зі Львову все ж краще співала.

New Shrek
25.12.2006, 13:52
А Лесі Киричук вітання. Поки що в інтернеті навіть нема її фотографій, але це тільки поки що :)Приєднююсь ,подаю її світлину

Ума
25.12.2006, 14:00
Я бачила лише підбірку пісень того шансу, де вона перемогла - голос в неї сильний! Але щось мені не подобається як бачать в майбутньому зірку шансу продюсери. Реально лише Козловський популярний (я так по рейтингу оцінила), а решту або невірно розкрутили... або ненаю шо... Не хотілось би, щоб вона стала черговою жертвою шансу :(

MARTINI
25.12.2006, 14:03
Коли по ящику або по радіо крутять Козловського, жертвою шансу почуваю себе я

Ума
25.12.2006, 14:05
Коли по ящику або по радіо крутять Козловського, жертвою шансу почуваю себе я

А кого з переможців шансу ти маєш можливість чути по радіо? Козловського тільки...

MARTINI
25.12.2006, 14:20
Проскакує цей нещасний Вуцький, Табакова чув і ту кобіту з Вінниці. Ще крутять якийсь гурт "Авіатор", який теж ніби з Шансу. Але то все якесь таке недолуге і примітивне... Справді, з Кондратюка продюсер якийсь ніякий. Треба виконавців з якоюсь родзинкою просувати, а тут усе таке попсове, ресторанного рівня, що аж смердить.

Хоча вибирати є із кого. Той же Василь Левицький зі Львова, який зайняв лише 5 місце, або Вася із Запоріжжя (6 місце). Два брати татарина із Криму теж ніби непрості хлопаки. Ці учасники - куди кращий і цікавіший матеріал для роботи продюсерів. Але народ розпоряджається по іншому і Кондратюк за вузькі рамки попсового формату виходити не бажає.

Ума
25.12.2006, 14:34
а я всіх решту переможців чую лише на гала-концертах... хоча я не є прихильницею їхньої творчості, але реально нікого не чути :(

Danilo
25.12.2006, 14:36
або Вася із Запоріжжя (6 місце).
Це взагалі ганьба. Він талановитий. Мабуть відомої всім Наташі не сподобався.:) А то б був другим, принаймні.:)

MARTINI
25.12.2006, 15:00
І по-моєму цей Вася найменше зі всіх засмутився. Він усвідомлював, що перемога в Шансі зовсім не означає, що він матиме змогу займатися тим, чим хоче і якщо йому судилося стати відомим співаком, то він цього досягне і без допомоги Кондратюків-Могилєвскіх

Євген М.
28.02.2008, 15:58
Не знаю як я надибав цей старенький пост, але не поправити не можу - не Леся, а Олеся Киричук! :)... Стара добра знайома!
Олесю! Привіт з Рудно! ;)

yulichka
28.02.2008, 18:34
Олеся Киричук

А вона в нас на весіллі декілька пісень спвіала... Працювала з моїм чоловіком в одному закладі.....

Класний голос!!!!!

yogan
27.03.2008, 20:58
Голосів на Україні до погибелі. З того дня, як я неодноразово побував у жюрі одного з естрадних конкурсів, прийшов до висновку, що голосів у нас хоть греблю гати. Біда в іншому. У нас багато рагулів у раді, рагулів на ефемках, на тебелаченні і за рулем мерса... Ось ще один шансовик - Паша Табаков. Жертва? Як глянути. Йому було сказано - молодець, Паша, орйол... сорі, неформат. Так от, тепер Паша тут

http://akolada.org.ua/index.php?dep=&page=ansam11

А шо ділати? Правда, ще у "Орфеї співає", але це вже зовсім не соло.

erste
29.03.2008, 21:48
Голосів на Україні до погибелі. З того дня, як я неодноразово побував у жюрі одного з естрадних конкурсів, прийшов до висновку, що голосів у нас хоть греблю гати. Біда в іншому. У нас багато рагулів у раді, рагулів на ефемках, на тебелаченні і за рулем мерса... Ось ще один шансовик - Паша Табаков. Жертва? Як глянути. Йому було сказано - молодець, Паша, орйол... сорі, неформат. Так от, тепер Паша тут

URL

А шо ділати? Правда, ще у "Орфеї співає", але це вже зовсім не соло.

мета усіх Ваших повідомлень на цьому форумі у всіх можливих гілках - розкрутити власний сайт? це буде складно, оскільки якщо навіть акаунт на форумі Вашого сайту створюється через модерацію адміністрацією сайту... то це тяжкий випадок... СиСиСиРи форева...? :moskali: :ninja: Боїтеся щоб не написали щось що Вам не зовсім подобається?
А самі не перевіряєте інформацію яку пишете на сайті при цьому рекламуючи її тут на форумі. - Примножуєту цінну брехню? ;) Тоді хоча б граматичні помилки на своєму сайті повиправляйте. ;)

yogan
18.04.2008, 22:27
мета усіх Ваших повідомлень на цьому форумі у всіх можливих гілках - розкрутити власний сайт? це буде складно, оскільки якщо навіть акаунт на форумі Вашого сайту створюється через модерацію адміністрацією сайту... то це тяжкий випадок... СиСиСиРи форева...? :moskali: :ninja: Боїтеся щоб не написали щось що Вам не зовсім подобається?
А самі не перевіряєте інформацію яку пишете на сайті при цьому рекламуючи її тут на форумі. - Примножуєту цінну брехню? ;) Тоді хоча б граматичні помилки на своєму сайті повиправляйте. ;)

Ні, це не зовсім так. Просто, не хотів давати посилання на чужі сайти. А на рахунок граматичних помилок... вони є скрізь... і на вашому сайті також. Ну, якщо ви рахуєте слова самого Паші брехнею... а звідки ви такий злющий? Ви так усе знаєте про що я думаю... пророк. Трішки більше ввічливолсті... Якщо хочете зайти на мій форум, напишіть мені, я вас активую.