Показати повну версію : Renault
Renault файна машина, нє?
І не треба гілку витирати.....:o
Liliyah Romanova
25.11.2006, 04:50
Добре, що я це не на роботі прочитала, а вдома. :D:D:D
Ну, ви миху даєте! :D:D:D:D:D
Liliyah Romanova
25.11.2006, 04:52
Renault Modus
http://www.renault.com/renault_com/en/images/modus-arret-ville_tcm1120-308881.jpg
Миху, ви хоч щось напишыть про Рено, а то знову за флуд сприймуть... :)
Liliyah Romanova
25.11.2006, 04:56
http://www.arabadergisi.com/ps/renault/clio-2b-03-7.jpg
Мих, Вам чесно ответить, или чтоб понравилось? :)
Мих, Вам чесно ответить, или чтоб понравилось? :)
І так і так.:)
Ну, если честно, то не нравиться :) Нет-нет, движки хорошие,металл, подгонка - все супер, но... На этом все плюсы заканчиваются. Ходовые сравнительно недолговечные, запчасти дорогие, более частые поломки електрооборудования чем у конкурентов. Еще? :) Дизайн.... Откровенно на большого любителя, особенно Ситроен. Пежо например очень даже неплохо. А Рено меня просто убивает своим внешним видом :)
А теперь чтоб понравилось: шикарные тачки, просто супер машини, долговечные, надежные, економичные, мощные :)
ЗЫ: дойчланд юбер алес, нэ? :)
Нічого ви не розумієте ! :-)))
Найкраща машина - це хонда ! :-)
Як не дивно, я повністю з Вами згоден. Лише про електрику не знаю.
Рено, як масліни, кому подобається, а кому - ні. Ходова дісно бажає бути кращою.
За таку ж суму можна купити 1.8Т Октавію(150к.с.), але проблема: моя жінка не переварює її зовнішній вид, бо дуже вже вона стандартна, дуже правильна і нема "ізюмєнкі".
Биохит, хонда тоже неплохо, согласен :)
Мих, а Вы правда думаете над вопросом, какую машину купить? Или уже купили?
Можу трохи вам розказати про Рено.
Вже рік використовуємо на роботі Рено Кангу для офісу - тобто катаємо на ній бухгалтерію, по справах кому куди там треба (в кого машин немає). Машина непогана - в базовій комплектації і кондиціонер, і ГПР, і музика, що диски грає (не мп3), протитуманки, 2 подушки безпеки. З плюсів - непоганий салон - просто, але непогано, жуде просторо. М'яка ходова.
З мінусів : дуже слаба ходова (вже навіть кермові тяги міняли, я мовчу про амортизатори, сайлентблоки). Скажу чесно - як для Львова по бруківці кататись буде м'яко, але недовго :-) І ще мінус машини - в ней дуже сильна "парусність", тобто на трасі на швидкостях за 140 км/г дуже відчувається боковий вітер - куди вітер, туди машину веде. Тому приходиться сильно тримати кермо, навіть гідропідсилювач не допомагає. В результаті дуже відчуваєш втому після 3-4 годин керування.
А так по співвідношенню ціна/якість просто не має аналогів. За таку ціну такого класу нове не купиш нічого.
Але все одно краще хонди може бути тільки нова хонда :-) Я свій акорд нізащо не поміняю на щось інакше. Хіба тільки на новий акорд :-)
Биохит, а поподробней про вашу музыкальную хонду можно? Одна из немногих машин, которых не опробовал лично :)
А якшо так?
http://www.drive.ru/images/lib/news/99579.jpeg
Golf R GTI , 2.0 , 400 к/с
http://volkswagen.lviv.ua/news.php?id=43
Фольцваген ніхт капітулірен :)
Биохит, хонда тоже неплохо, согласен :)
Мих, а Вы правда думаете над вопросом, какую машину купить? Или уже купили?
Ще думаю. Зараз кінець року, а тому справ багато, а тому ніяк не можу зайнятися конкретно машиною, але прийдут свєта, буде час, а зараз збір інформації.
Можу трохи вам розказати про Рено.
Вже рік використовуємо на роботі Рено Кангу для офісу - тобто катаємо на ній бухгалтерію, по справах кому куди там треба (в кого машин немає). Машина непогана - в базовій комплектації і кондиціонер, і ГПР, і музика, що диски грає (не мп3), протитуманки, 2 подушки безпеки. З плюсів - непоганий салон - просто, але непогано, жуде просторо. М'яка ходова.
З мінусів : дуже слаба ходова (вже навіть кермові тяги міняли, я мовчу про амортизатори, сайлентблоки). Скажу чесно - як для Львова по бруківці кататись буде м'яко, але недовго :-) І ще мінус машини - в ней дуже сильна "парусність", тобто на трасі на швидкостях за 140 км/г дуже відчувається боковий вітер - куди вітер, туди машину веде. Тому приходиться сильно тримати кермо, навіть гідропідсилювач не допомагає. В результаті дуже відчуваєш втому після 3-4 годин керування.
А так по співвідношенню ціна/якість просто не має аналогів. За таку ціну такого класу нове не купиш нічого.
Але все одно краще хонди може бути тільки нова хонда :-) Я свій акорд нізащо не поміняю на щось інакше. Хіба тільки на новий акорд :-)
А скільки коштує грузове Кенгу?
А якшо так?
http://www.drive.ru/images/lib/news/99579.jpeg
Golf R GTI , 2.0 , 400 к/с
http://volkswagen.lviv.ua/news.php?id=43
Фольцваген ніхт капітулірен :)
Не люблю гольфіків.
Слабо верится Мартини, что с 2-х литров можно снимать 400 лошадей... :)
При всем уважении к фольцваген нихт капитулирен, БМВ зольдатен унтер официрен :)
Моє упереджене ІМХО - Октавія 1.8Т (150к.с.) краще за будь-яке Рено. Тим більше, що це молодша сестричка VW :))
Моє упереджене ІМХО - Октавія 1.8Т (150к.с.) краще за будь-яке Рено. Тим більше, що це молодша сестричка VW :))
А чому-чому-чому?:o
Про Кангу :
http://www.renault.com.ua/kompl_kangoo_express_13.html
Про мою хонду (в мене акорд 1993 року) : http://www.hondamotor.ru/board/index.php?showtopic=3632
Про новий аккорд :
http://www.dmi.com.ua/auto/accord/tx
(вибачте, все російською)
А чому-чому-чому?Гарніша , спортивніша, надійніша ходова , дешевші запчастини, відносно недорогий зовнішній тюнінг (це якщо ізюмінки хочеться :))
Моя дружина ненавидить зовнішній вигляд Октавії, а я не хочу з жінкою зажиратисі.
Доречі : Октавія 1.8 турбована - це машина - звєрь !!! (катався на такій).
Ходова відмінна, динаміка відмінна (майже як у хонди :-)) Зроблена на базі гольфа GT.
Щодо 400 коней з 2 літрів робочого об'єму : це можливо, якщо використовується наддув (турбіна), 0-фільр на вході, вирізаний каталізатор, прямоток стоїть. Моливо також, що там також додається в певний період азотний прискорювач. От саме в той момент можливо воно і дає 400 коней. АЛЕ НЕДОВГО !
Про мою хонду (в мене акорд 1993 року) : http://www.hondamotor.ru/board/index.php?showtopic=3632
Про новий аккорд :
http://www.dmi.com.ua/auto/accord/tx
(вибачте, все російською)
Вот засада, а! А я только хотел почитать :(
:D :D :D
[QUOTE=Biohit;2246]Доречі : Октавія 1.8 турбована - це машина - звєрь !!! (катався на такій).
Ходова відмінна, динаміка відмінна (майже як у хонди :-)) Зроблена на базі гольфа GT.
[/CODE]
А шкода суперБе?
Например новая Шкода-Октавиа А5 чем не ндравитЪся?
Куча наворотов, во многом даже превосходит свою старшую сестру СуперБ.
Да и кто за рулем ездить будет, Мих? Вы или жена? Моей все нравиться, даже запорожец... лишь бы я у нее денег не брал на покупку :)
Про суперб : у мене в босса SuperB 1.9 TDi. Мені подобається : салон хоч конем гуляй, дуже м'яка - ями практично не відчуваються, як на мерседесі. Дуже економічна - дизель він і в Африці дизель. Дурі багато - на трасі я за кермом на ній 240 вижимав.
Мінуси :
1. Після хонди не дуже зрозумілий гідропідсилювач (трошки туповатий).
2. Машина на така прийоміста - тобто вона дуже "тормознута на низах" - поки не включається турбіна. Як включається турбіна - навпаки стає дуже динамічна - аж в сидіння вжимає. Для дизеля це стандарт.
3. Дуже дорога в обслуговуванні (машина такого класу не буває дешева).
Взагалі від неї дуже приємне враження. Зроблена на базі Пассату, але коштує дешевше, при тому нічим не гірше.
Доречі - моїй дружині хонда не дуже подобається через дуже жорстку ходову - на ній всі ями відчуваєш "п'ятою точкою".
Окрім того мій стиль керування із швидкими розгонами і швидкими гальмуваннями іноді викликають у дружини нудоту.
Але ж вона їздить ! :-)
Я ездил на и Пассате В6, и на Октавии СуперБ.
Ответ: Пассат адназначна!
Кстати, Мих... Машина должна быть обязательно новой? Например, В6 в идеальном состоянии можно легко и непринужденно купить за 18-19 тысяч убитых енотов... Да Вы у Мартини спросите, он ведь по фольксвагенам експерт :)
Краще тут www.volkswagen.lviv.ua (http://www.volkswagen.lviv.ua) зареєструватись на форумі, там розкажуть любе, дадуть відповіді на всі запитання
Мих, познайомте мене з своею дружиною, - я її переконаю в якості і надійності німецьких авто :)
Мих, познайомте мене з своею дружиною, - я її переконаю в якості і надійності німецьких авто :)
О ні, капітане, це небезпечно.:p
Liliyah Romanova
25.11.2006, 20:36
Моя дружина ненавидить зовнішній вигляд Октавії, а я не хочу з жінкою зажиратисі.
А запитайте дружини, що би вона змінила у вигляді Октавії. Може виявитися, що насправді все ще не так трагічно. ;)
А запитайте дружини, що би вона змінила у вигляді Октавії. Може виявитися, що насправді все ще не так трагічно. ;)
Траґедії нема. Просто за словами дружини, Октавія не має родзинки, все дуже стандартно. Хіба можна зрозуміти жінок, нє?
Траґедії нема. Просто за словами дружини, Октавія не має родзинки, все дуже стандартно. Хіба можна зрозуміти жінок, нє?
Машин ,які мають родзинку , або іншими словами - душу є мало.Це стається раз на 20-30 років.
Сучасні машини (на мій погляд) "з душею"
http://img329.imageshack.us/img329/306/miniandmesx0.jpg http://img329.imageshack.us/img329/8871/smartcarte6.jpg http://img132.imageshack.us/img132/5051/alt01ru7.jpg
Авта з минулих років де дизайнерами була вкладена душа.
http://img225.imageshack.us/img225/6725/beetleoldpa6.jpg http://img225.imageshack.us/img225/1757/c2cv685av5.jpg http://img225.imageshack.us/img225/6681/citroen20dscm4.jpg
Ну і ще набереться певно з десяток - це старі американські авта (деякі) і спортивні.
Через років 5 для Львова найактуальнішими будуть авта Смарт :) Їм би тільки посадку вищу зробити, щоб ще й по бардюрам їздити ;)
Ні, краще Х5 із метровим кенгурятником :-))
Машина с душой, - это "копейка"... И попробуйте мне кто-нибудь возразить :)
Копєйка - це не машина - це відро з болтами :-)
И тем не менее, это ведро с болтами ездит 30 лет. И признано автомобилем 20-го века...
Вашу хонду тоже можно сравнить например с Мерседесом SLR 500... Или БМВ 750L... Но стоит ли? ;) :)
Ну давайте порівняєм нову Honda Legend із будь-яким з Вами наведених. Думаю, там буде різниця тільки в ціні. Жодної опції яка є в мерседесі чи БМВ і нема в новій легенді ви не знайдете.
А щодо відра з болтами - те, що воно їздить 30 років - так це не означає, що воно таке надійне. Це показник безвихідності становища радянських автолюбителів в 20 столітті. Що ж стосується "Автомобіля 20 століття" - так мене цікавить КИМ це визнано ? Асоціацією стоматологів України, що існує тільки в рекламі ? ;-)
І ще розкажу Вам про 30 років. У мого знайомого в боксі стоїть Тойота 1965 року. З Японії. Машина на ходу - ій просто переробляли кермо з правого на ліве. У машини немає жодного місця де пішла корозія по кузову. Знайдете таку копєйку ? Ті, що ще їздять вже варені-переварені і сто разів відкапіталені.
Починайте позбавлятись "совка". Ми розумні європейські люди і вже час думати по-європейські, а не радянськими стереотипами. Хай пам'ятники копєйкам ставить Лужков в Москві. А ми будем пам'ятати, що копєйка - це просто старенький фіат, і що він стільки живе просто тому що більше собі дозволити ті люди нічого не могли.
Биохит, Вы предлагаете забыть историю и стать европейцем? «Совок» это часть жизни, в том числе и автомобильной, многих наших граждан.
У меня была когда-то «копейка». Старенькая, 1976 г.в. Дно дырявое, как решето. Бока помятые, фальшрадиатора нет, багажник закрывался с помощью куска провода, который я приматывал к заднему бамперу… Замка зажигания не было – я заводил тачку, замыкая провода…
Я мог себе позволить машину лучше и дороже, но что-то в душе мне не позволяло это делать… Моя копейка была дама с характером :) Помните «Кристину», С. Кинга? Когда я ее продавал, то было такое ощущение, что я ее предал… Она так жалобно смотрела на меня своими круглыми глазенками :(
Капітан, в мене була брежнєвська "Волга" - 1977 року, з безномерним кузовом. І в мене з нею теж пов'язані різні ностальгічні спогади - такі машини таких років дійсно мають "характер", бо вони багато чого побачили за своє життя.
Але це не означає, що вони є кращими за будь-яку іномарку, тим більш японську.
Копейка была моей первой машиной… Когда я, совсем еще пацан, купил ее в тайне от родителей, - то два месяца держал на автостоянке подальше от дома и ездил на ней тайком. В ней не было радио или автомагнитолы, но я на заднюю панель прикрутил двухкасетный магнитофон, и под песни Наутилуса и ДДТ катался по ночному Львову…
Однажды когда я ехал по трассе, вдруг зазвенела и отвалилась часть глушителя. Я свернув на обочину остановился, и кусками найденных по близости проводов прикрутил его на место. Когда я сел за руль и продолжил движение, то за ближайшим поворотом увидел, что обогнавший меня водитель иномарки разбился, врезавшись во встречную машину…
Когда я познакомился с одной девушкой и мы ехали ко мне домой, то вдруг мотор заглох… Машина завелась только тогда, когда девушка вышла из моей копейки и пересела на такси. Зайдя домой, я увидел своих родителей, которые раньше срока вернулись с дачи…
Я отъездил на ней два года… Однажды целую зиму в связи командировкой, пришлось жить в другом городе. Моя копейка четыре месяца простояла на улице, под открытым небом. Приехав во Львов, я первым делом бросился к своей машине. Грязная, с новыми вмятинами, со спущенными колесами и погнутым капотом /кто-то видимо пытался его открыть и снять аккумулятор/, она стояла на обочине улицы и безнадежно, своими круглыми глазенками смотрела на ободранный фасад дома. Я дрожащими руками открыл дверку, залез в салон… Копейка завелась с пол-оборота, двигатель радостно заурчал, время от времени приветственно постреливая выхлопом… Я буквально физически почувствовал, что Она меня ждала. Как старая верная собака, которая со слезами на глазах, лапами обнимает ноги уходящего хозяина… зная про свою старость и боясь, что хозяин ее покинет навсегда, купив себе нового породистого щенка…
Капітане, а Ви книги не пишете ? Спробуйте себе в письменництві - у Вас непогано виходить ! :-))
P.S. А все одно так як свою хонду я не любив жодну машину.
(нашу тему скоро перенесуть в розділ ПРО ЦЕ :-))
Капітане, а Ви книги не пишете ? Спробуйте себе в письменництві - у Вас непогано виходить ! :-))
Я пишу Биохит, но в основном для себя. Несколько рассказов опубликовал на Восток-Западе. Поскольку не узнал мнения форумчан о качестве продукта, то решил не продолжать, дабы не позориться :)
Капітане, знаю декілька людей Вашого профілю, і якщо б я не знав Вашої професії, то напевно точно б догадався. Скажіть, а Ви дійсно з Санта Барбари?
Догадались бы... о чем?
Да, я из Санта-Барбары :)
привіт передавайте вашому колезі Крузу Кастільйо :) Як там у нього з Іден?
Как обычно, Мартини... То он не может, то она не в состоянии :)
Догадались бы... о чем?
Да, я из Санта-Барбары :)
Про Вашу професію.:)
...В семье не без урода? :D
Сьогодні був в салоні шкода.
А5 сподобалась машина і подобалась до тих пір поки не дізнався, що в неї двигун від старого гольфіка: 4 баняки, 8 шлапаків.
Це єдине, що мене роздратувало, але це не маловажно.
Рено - файна машина, нє?
Чув приказку таку :
Рено - *****
А Фіат - його брат :)
Вибачте, якшо образив чиїсь автомобільні почуття :)
Бери А5 в варіанті 1.9 турбодизель. Файна точіла.
Бери А5 в варіанті 1.9 турбодизель. Файна точіла.
А 1.9 тачіла скільки коштує?:D
http://www.eurocar.com.ua/price-list.asp#octavia_a5_liftback
Чув приказку таку :
Рено - *****
А Фіат - його брат :)
Вибачте, якшо образив чиїсь автомобільні почуття :)
Може б мені щонебудь про фольксваген струганути, нє?:o
Стругайте, залізяка все зтерпить :)
Honda Accord авто не погане (надійне), їде пів години без охолоджуючої рідини, провірено, але Toyota Camry значно мягша, правда тупіша.
В любому випадку як говорить прислів'я: "Краще погано їхати, ніж добре йти."
Американці останнім часом смішних маленьких наробили:
Dodge Nitro SXT, Caliber, Chevrolet HHR, Pantiac Solstice.
Стругайте, залізяка все зтерпить :)
Люблю людей, які люблять гумор.:)
Жінка не ревнує? :D
Нє-а.:D
Є якісь новини щодо вибору авто? :)
Нема, я в роздумах. Я розумію: Хонда, Мерс, Бе-еМ-Ве, Лінкольн, Масаратті, Ламбуржіні-Діабло, але самі розумієте, я ж не Абрамович, нє?
Нема, я в роздумах. Я розумію: Хонда, Мерс, Бе-еМ-Ве, Лінкольн, Масаратті, Ламбуржіні-Діабло, але самі розумієте, я ж не Абрамович, нє?
Тогда Мицибиси Лансер. Для молодых и энергичных.
Не знаю как сейчас, но цены были не заоблачные. И в долларах, что лучше чем евро.
Тогда Мицибиси Лансер. Для молодых и энергичных.
Не знаю как сейчас, но цены были не заоблачные. И в долларах, что лучше чем евро.
Розглядався цей варіант, але мені страшно не подобається зовнішній дизайн, особливо зад машини (не подумаєте нічого вульгарного). В середині машини нічого майже не помінялося з старого ланцера - так кажуть юзери.
Розглядався цей варіант, але мені страшно не подобається зовнішній дизайн, особливо зад машини (не подумаєте нічого вульгарного). В середині машини нічого майже не помінялося з старого ланцера - так кажуть юзери.
Тем не менее Лансер пользуется довольно устойчивой популярностью.
Посмотрите СЕАТ. Они довольно агрессивно на рынок выходят. Цены хорошие, дизайн вроде ничего. Есть там у них очень симпатичная машинка. Не помню как называется. Но то, что лучше шкоды - однозначно, нмд.
А СЕАТ теж зроблені на базі фольксвагену?
А СЕАТ теж зроблені на базі фольксвагену?
Вроде группа одна. Не знаю точно.
А Пыжика и Ситро смотрели?
У Ситро С4 популярен. Хоть мне и не нравится.
Хоть я сам на Ситро езжу, да и сыну С3 купил. :)
У Пижика чув ходова не дуже.
А Сітро бачив, але не їздив, правда не вивчав цієї марки. Доречі, і як Вона Вам? Ви брали нову?
У Пижика чув ходова не дуже.
А Сітро бачив, але не їздив, правда не вивчав цієї марки. Доречі, і як Вона Вам? Ви брали нову?
Я доволен. Брал новую. Тогда цена была оч. хорошая. Наворотов минимум, но базовая комплектация очень неплохая - климат, АБС.
Но если много и охотно ездите, то ходовая чуть-чуть слабовата. С сервисом не очень. Благо не ломается. Тфу-тфу. Если сам чего не увалишь хреновым бензином и соседними автомобилями. :)
Seat Ibiza рулить, тільки Миху він не сподобається бо то молодший братик Гольфа :)
А варіанти нова Jetta-Bora не розглядали? Середній варіант між Гольфом і Пасатом і ціна не така кусюча
Скіліки джетта Бора вартує?
Seat Ibiza рулить, тільки Миху він не сподобається бо то молодший братик Гольфа :)
А варіанти нова Jetta-Bora не розглядали? Середній варіант між Гольфом і Пасатом і ціна не така кусюча
Да, новая Джетта оставляет приятное впечатление.
Вроде в Европе делают?
Мих, а Форд Вы рассматривали? Фокус был неплохим компрмиссом.
Так и Мондео 2.0 инжектор около 20 000 долларов стоит. Мне больше чем Фокус нравиться...
Так и Мондео 2.0 инжектор около 20 000 долларов стоит. Мне больше чем Фокус нравиться...
Конечно Мондео лучше.
Но поместится ли он в 20?
У форда хитрый прайс. Как начнёшь добавлять опции, так сразу настроение портится. :)
Мих, специально для Вас сбегал за журналом про авто. Результат выборки новых машин, стоимостью около 20 000 у.е.:
1. BMW 116 1.6i – 23 650
2. Chevrolet lacetti 1.8i – 84 200 grn.
3. Daihatsu Sirion 1.3i – 16 000 $
4. Ford Mondeo 1.8i - 20 777 $
5. Great Wall Pegasus 2.3i – 19 500 $
6. -//-//- Safe 2.3i – 20 043 $
7. Honda Jazz 1.4i – 23 000 $
8. Hyundai Accent 1.5 CRDi – 91 900 grn.
9. Kia Cerato 1.6i – 80b 900 grn.
10. Mitsubishi Lancer SW 1.6 Comfort – 20 400 $
11. Mers.-Benz A150 1.5 – 20 000 euro
12. Nissan Primera 1.6i – 23 090 $
13. Opel Astra 1.4i Classic – 74 196 grn.
14. Peugeot 307 2.0i – 17 600 euro
15. Seat Toledo 1.9 TDI Stylance – 21 995 euro
16. Skoda Oktavia A5: Combi 1.6 MPI – 17 958 euro; 1.6 MPI Ambiente – 16 950 euro; 1.6 MPI Classic – 16 879 euro; 2.0 FSI Elegance – 19 950 euro;
17. Toyota Corolla 1.6i Terra – 17 450 euro
18. Volkswagen Polo GP 1.4i Trendline – 18 390 $
19. Volvo S40 1.8i – 23 333 euro
Были ещё варианты, но я выбрал из них наиболее оптимальные по соотношению цена/качество.
Мой выбор был бы или Митцубиси, или Шкода. Может, и Форд Мондео.
Кстати и Лацетти неплохая тачка. Лично часто ездил за рулем, понравилось. Правда у меня был «полный фарш» и соответственно коробка-автомат, что несколько портило впечатление от езды и расход топлива – предпочитаю механику.
Да, новая Джетта оставляет приятное впечатление.
Вроде в Европе делают?
Мих, а Форд Вы рассматривали? Фокус был неплохим компрмиссом.
Умене раніше був форд, а тому не хотів би ще раз ....
Капітан
Кстати и Лацетти неплохая тачка.
В мого знайомого така. Дуже задоволений, але була проблема з гумою на задньому мосту. Поїло вщеми через заводський брак. Розвал-сходження ні до чого.
Він витратив чимало зусиль щоб це довести. Замінили що потрібно, зараз ОК, але вже хоче Chevrolet Avante (не помилився?).
Аveo, Данила. Аванти это по моему Тойота.
Ни фига не понял про резину на заднем мосту... В смысле колеса? Шины? Какой такой брак? Кто поел?
Аveo, Данила. Аванти это по моему Тойота.
Ни фига не понял про резину на заднем мосту... В смысле колеса? Шины? Какой такой брак? Кто поел?
Поїв асфальт.:) Запитайте ще в когось, це непоодинокий випадок. Він ще з них виколотив нову гуму, та дуже пишався.
Evanda помилився таки аж 2 літери.;) А ось ви у моєму ніку навмисно останню літеру плутаєте? А казав "мир, дружба" :)
Доречі зі списку мій вибір Mitsubishi Lancer SW 1.6 Comfort – 20 400 $("где деньгі Зін"(С))
"Дружба" я не говорил.
Каким образом Лацетти испортил новую резину при нормальном розвале-схождении, для меня так и осталось загадкой. Может на спущенных колесах ездил? Или трогался со второй передачи, с полным газом?
"Дружба" я не говорил.
Каким образом Лацетти испортил новую резину при нормальном розвале-схождении, для меня так и осталось загадкой. Может на спущенных колесах ездил? Или трогался со второй передачи, с полным газом?
Ви видаєте себе за дуже, я б сказав занадто трошки, обізнаного у автосправі "спеца", але навчиться прислуховуватися до думок інших. Чим я Вас так роздратував, що ви стібаєтесь та жартуєте?
Де така молода людина встигли покататися на всіх цих іномарках. Може в МРЄО, Ви там працюєте? Тоді вірю.
В мене права з 90 року, так для справки. А в того мого друга з 80 року.
Данило, ай-йай-йай, как некрасиво! По моему, для того, чтоб догадаться о способе, с помощью которого "убили" резину, не нужно быть автоспецом... Достаточно логически подумать о факторах, влияющих на износ етой самой резины :)
А успел я поездить на многих иномарках потому что к етому стремился. Не работай в МРЕО а имей сто друзей-автовладельцев ;)
Достаточно логически подумать о факторах, влияющих на износ етой самой резины
Змушений був подзвонити тому хлопцю. Так от: на задньому мосту "теліжка" є такі реактивні штанги та гайки що регулюють сходження. На зборці, на заводі виробнику комп. чи що дав помилку на один оберт гайки, і справа ,і зліва що дорівнює 4 градуси від "еталону". У результаті гума на задку в’їлася раніше та більше значно ніж на передку через 15 тис км.!
Ну Ви ж говорили, що розвал-сходження у нормі... ВВели мене в оману, а потім автоспецом обізвали :)
Я все-таки вибрав Лагуну. І мені сподобалось.
"...не озеро....Лягуна!":p
Вас вже можна привітати?:)
Ну Ви ж говорили, що розвал-сходження у нормі... ВВели мене в оману, а потім автоспецом обізвали :)
Поки не подзвонив, сам не розібрався.
А ось є така проблемка. На обертах 2000-3000 на скорості, стрілка тахометра раптово падає, та через мить знову встає на місце.
Іноді на гарячому движку у пробці глохне. Потім важко завести.
Підозри на конденсатор трамблера. Хто має які рекомендації?
І на газі, і на бензині, однаково. Частіше на газі, бо на бензині лише прогріваю.
Іноді на гарячьому двіжку у пробці глохне. Потім важко завести.
Пусть проверит датчик хола. Датчики температуры вздуха, положения дросселя.
В современных иномарках очень много електроники, и достаточно на любом датчике окислиться контакту, как в бортовой компьютер стают попадать ошибочные данные, соответственно изменяется качество топливной смеси и график ее поступления в цилиндры.
Пусть проверит датчик хола. Датчики температуры вздуха, положения дросселя.
В современных иномарках очень много електроники, и достаточно на любом датчике окислиться контакту, как в бортовой компьютер стают попадать ошибочные данные, соответственно изменяется качество топливной смеси и график ее поступления в цилиндры.
Да то в мене Капітане. Та машина простіше. ВАЗ 21063. Москальска "чісто".:D. Таке враження що справа у запалюванні. Угол не той чи щось подібне.
А-а, так Вы предупреждайте... А то говорим про Лацетти, а тут вдруг БАЦ! И чисто шоха, с московскими корнями и киевской пропиской :) Тогда все намного проще. Заедьте на сервис, найдите мастера покрепче, дайте ему свое весло... а он уж разбереться куда бить... на то он и мастер :D
Дякую Капітане. "Дружба" це величезна справа. Коли полагоджу, а таке я завжди роблю самотужки, розповім всім що це таке було.
Мих вибачайте за оффтоп. То можна привітати Вас?
"...не озеро....Лягуна!":p
Вас вже можна привітати?:)
Можна.
Ура-а-а-а!!!!! Ну-с, по старой доброй традиции, чтоб быстрее ездила... ;) :)
Ура-а-а-а!!!!! Ну-с, по старой доброй традиции, чтоб быстрее ездила... ;) :)
Дякую, не знаю як далі, але їде досить тихо і не можу від ключів відвикнути, бо тут картка для заводу двигуна.
То як , дружині догодив, нє?
До речі, в чому родзинка тої лагуни?
Мих, вітаю з покупкою, французи мають лице.
Я й забув, у мене колись Рено 25 було, на той час дуже елегантне авто.
Але по львівських дорогах з кліренсом 120мм їздити було важкувато, достатньо
невеликої ямки на спуску і машина клювала переднім бампером дорогу.
Уявляю Bаші проблеми Миху, якщо би Ви купували автомобіль для дружини.
Просто не подобається,...
Не подобається назва моделі, (Бюік Люцерн, Лакросі- авто може бути,...
Якась там коліжанка має (Пацифіка, список великий,...
Я хоч і феміністка, та не настільки (Крайслер 300,...
На Кемрі, Акордах іздять одні...,
Не підходить колір, важливо дуже!, інакше Вас чекають додаткові витрати на підбір гардеробу, косметики, також зразу можна купити фарбу для волосся в колір салону,...
Колір не має значення- (БМВ,...
Має задатки щоб бути оригінальним, але іх не вистарчає (Лексус,...
Прикольна іграшка- не подобається жодній з моїх коліжанок (ПТ Крузер,...
Буде видувати всі мої дрібязки, які я вожу з собою (кабріолет,...
Ф о р д???! (Форд 500, Фрістайл,... Жодних зауважень до того, що Лінкольн, Ягуар також Форд.
І так далі,...
Добре, що Plymouth Prowler в 2002 перестали випускати,.. а так взагалі жінки думають про сімейний бюджет, та стараються не злити коханих чоловіків,... :)
То як , дружині догодив, нє?
До речі, в чому родзинка тої лагуни?
За три дні наїздив майже 500 км.
Досить мягка і дуже плавний хід. З містя не рве, але коли їду 120 км/год, відчуття, ніби машина йде всього 70-80 км/год. Може спідометр бреше?:D
Заводиться: вставляєш картку (замість ключів) і натискаєм кнопку.
А родзинка в чому? :)
Ви ж шукали з родзинкою ...
Вам же кажуть: родзинка це "проіздний" на Лагуну.:) Мих без образ, це я від заздрощів. Вітаю!
Мені сподобалось те, що вигляд у неї не з тих, що сильно кидається в очі, а комфорт на високому рівні.
Мягкість ходу - основна родзинка. Ну й те, що дружині сподобалась, нє?
Мягкість ходу - основна родзинкаА з чим порівнювали?
А з чим порівнювали?
З пасатом, з маздою, з шкодою.
Ну й те, що дружині сподобалась, нє?
А дружині Пежо подобаються? :)
Не знаю, але 407 мені подобається.
no_coment
27.04.2007, 14:53
Бачу пора нову, розширену гілку робити, наприклад, АВТО made in France. це, безумовно, жарт.
Мав Megan Scenic І. Відкатав по Україні 5 років. Погоджуюся зі всіма хто вважає, що Рено коштує своїх грошей. Так, безумовно, ходова слабенька, втулки переднього стабілізатора я міняв два рази на рік, задні амортизатори один раз, гальмівні колодки передні - два рази, задні - один раз. "Парусність" існує, безперечно (нема чого гоняти по 150 км/год.). В керуванні легка, в свойому классі був визнаний кращим автомобілем 1988та 1989 років у Європі. Так само як і по нормам безпеки. Двигуни бензинові - безпроблемні. Електрика.. в мене були проблеми з світлом фар. при зміні положення керма - воно зникало (напевно щось там із контактами). обслуговування и ремонт категорично не раджу робити "на Зеленій", у спеціалізованому сервісі - руки у всіх(!) ліві. Трохи електрик петрає, але ж в нього комп... Краще в Сокільники до "патріота Рено" - пана Романа.
Краще в Сокільники до "патріота Рено" - пана Романа.
А як його знайти? Бо в Солонці - знаю, а в Сокільниках - не чув.
категорично не раджу робити "на Зеленій", у спеціалізованому сервісі - руки у всіх(!) ліві
Вони вже трохи обтесалися.
no_coment
27.04.2007, 19:03
Перепрошую, ... саме в Солонці
"патріота Рено"
так він справді патріот чи "патріот" ;)?
в Сокільниках теж є хороша майстерня...
Перепрошую, ... саме в Солонці
В Солонці - знаємо. Непогано, що до якості та ціни.
В Солонці - знаємо. Непогано, що до якості та ціни.
А "покраскою" займається теж?
Можна телефон цього пана?
А "покраскою" займається теж?
Можна телефон цього пана?
Покраска - ні. Телефон ще потрібний?
Телефон ще потрібний?
ну тоді на випадок як ще щось станеться, то давайте :)
no_coment
28.04.2007, 12:48
Дорога на Стрій... Солонка... АЗС "LukOil"....Їдемо далі.. Поворот на Наварію - повертаємо... Їдемо...минаємо три повороти направо зупиняємося - питаємо...
8(067) 670-16-91 (пан Богдан і компанія ) по суботах та неділях не працює..
Він, направду, прибічник (патріот) Рено - до останнього часу він купляв собі виключно авто марки Renault.
ну тоді на випадок як ще щось станеться, то давайте
А у Вас Ренаульт?
А у Вас Ренаульт?
простіший варіант Ренаульт Dacia ;)
Німці форева :)
З майстрами проблем нема, ходова і двигуни надійні, запчастини недорогі...
---
Це була рекламна пауза від Львівського Volkswagen клубу (http://www.volkswagen.lviv.ua) :)
А ось моя нова ракета :)
На знаку напис МАРТІНІ, а зверху напис:
Німці форева
Zoryanazirka
29.04.2007, 21:53
Купили ми нині газету Авто Афіша, а там дописи з цього форуму :) Відразу впізнала по нікам.
Купили ми нині газету Авто Афіша, а там дописи з цього форуму Відразу впізнала по нікам.
Затаскаємо по судах! Як? Без нашого дозволу?
Marihooan
19.11.2007, 14:30
Я не погоджуюся з тим шо нібито до німців запчастини дешевше коштують ніж до Рено і ходова надійніша. Запчастини дорогі, ходова так само ламається як і в Рено та й фарш за ту саму ціну менший ніж в Рено. Рено рулить. Ті хто ніразу за кермом Рено неїздили саме найбільше тут бакланять марку "Рено". Не рівняйте "Пежо" до "Рено". "Рено" набагато краще. Запчастини дешевші, і коли шось в ходовій нагнеться то не потрібно одразу половину машини розбирати і половину ходової на нову міняти. Я на Рено вже 3 роки катаюся. В мене вже половину знайомих переконалися в тому шо Рено нічим негірше від німців, навіть чимось і краще. Комфорт в французах суперовий, сидіння м*ягкі, а в німцях сидиш як на табуретці якійсь. Ну і чим вони кращі? А в тому то й справа шо нічим. Зате коштують дорожче. Опель Віваро для прикладу, це той самий Рено Трафік тільки в Рено фаршу в два рази більше і коштує він на 1000 євро дешевше.
О, колегу знайшов, у Вас яка модель?
Marihooan
28.11.2007, 14:43
О, колегу знайшов, у Вас яка модель?
У мене перед цим було Рено 19, запчастини до нього навіть дуже дешеві. А після того як продав його купив собі Рено Лагуну 1994 р.в. з повним електропакетом. Задоволений машиною по самі вуха. Маю багато знайомих які їздять на Ауді 100 і Фольцваген Пасат 3. Вони купували машини значно дорожче ніж я дав за свою, а фаршу в них і половини немає з того що є у мене. А коли дійшло діло до ремонту то і тут Лагуна показала себе на фоні Німців краще. Запчастини дешевші і їх заміна також. Доречі можна на ти.
У мене перед цим було Рено 19, запчастини до нього навіть дуже дешеві. А після того як продав його купив собі Рено Лагуну 1994 р.в. з повним електропакетом. Задоволений машиною по самі вуха. Маю багато знайомих які їздять на Ауді 100 і Фольцваген Пасат 3. Вони купували машини значно дорожче ніж я дав за свою, а фаршу в них і половини немає з того що є у мене. А коли дійшло діло до ремонту то і тут Лагуна показала себе на фоні Німців краще. Запчастини дешевші і їх заміна також. Доречі можна на ти.
У мене також Лагуна 2006 року. Напочатку було пару неполадок, але згідно гарантії на сервісі виправили і зараз ніби нормально. Дуже мягенька і комфортна машина, нє?
Marihooan
04.12.2007, 14:19
Цілком погоджуюся. Доречі всім хто не вірить нам зайдіть по цій ссилці і уважно почитайте шо люди кажуть про французів http://auto.mail.ru/view_comment.html?id=9925 (особливо це стосується тих людей які їздять на німцях та японцях).
a.ilchenko
04.12.2007, 14:34
Про "німців" та інші марки...
http://www.autonews.ru/autobusiness/news.shtml?2007/12/04/1315124
Перше місце по надійності - Хонда, друге - Тойота, третє - Субару.
Marihooan
12.12.2007, 12:39
Та кому ви розказувати будете, ходова так само виходжує в французах, як і в німцях, тільки різниця у тому, що до німців дорожче все коштує. Тим паче, щоб ви знали Рено має 45% акцій Ніссану, і зараз буде мати 20% Дженерал моторс. Частину машин під їхньою маркою буде випускати Рено. А про Хонду...
Привіт всім! Хлопці, хто шарить, порівняйте Renault Kangoo і Opel Combo.
Не рівняйте "Пежо" до "Рено".
Погоджуюсь на 100% ! Пежо і Мерседес- машини одного класу. Це не моя особиста думка. Це загальновідомий факт.
"Рено" набагато краще
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Тим паче, щоб ви знали Рено має 45% акцій Ніссану
І що ? Це про щось має говорити? Це є показником якості, надійності, комфорту?
Пежо і Мерседес- машини одного класу
Шо Мерс так здав?
Шо Мерс так здав?
До чого тут здав. Пошукайте інформацію в інтернеті про поділ авто на класи.
Погоджуюсь на 100% ! Пежо і Мерседес- машини одного класу. Це не моя особиста думка. Це загальновідомий факт.
Так, але я не бачив жодного нардепа який би їздив на Пежо, чого не скажеш про Мерседес.
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Так, але я не бачив жодного нардепа який би їздив на Пежо, чого не скажеш про Мерседес.
Згідна (але і на Лексусах не бачимо). :) Свою думку і особисті враження про авто я вже писала у темі "Хочу машину" тому повторюватись не буду. На рахунок Пежо і Мерседеса не моє ІХМО- це факт. :cowboy:
Але порівнювати Пежо і Рено та ще й на користь останнього- просто смішно.
Нісенітниці.
Багато виробників мають широкий модельний ряд , виробляючи авто різних класів. Від дешевих простих автомобільчиків до седанів бізнес-класу, які цілком можна порівнювати з Мерседесом, в тому числі і по ціні. Той же Фольцваген - від бюжетного Поло до представницького Фаетона. Практично аналогічна лінійка Пежо - від 107 до 607. Аналогічно Сітроен - від С2 до С6, Тойота - від Яріса до Кемрі і тд.
Багато виробників мають широкий модельний ряд , виробляючи авто різних класів. Від дешевих простих автомобільчиків до седанів бізнес-класу, які цілком можна порівнювати з Мерседесом.
Могла б з Вами посперечатися, але не буду. Знаєте, мабуть просто не тактовно у цій гілці паплюжити Рено, бо у когось з форумчан саме така бібка і він нею пишається, любить свою машину, а якщо вона його ще й не підводила- то напевно взагалі ласточкою називає.
У мене VW Passat 2000р.в. Як на мене- чудова машинка! Думаю власники Жигулів, Таврій... зі мною погодяться, та й багато хто погодиться. А от у свекра мого Мерседес S600 2007р.в., так він на мій VW вважає нормальною машинкою- "аби не гірше". І тільки коли помічає що я ображаюсь або починаю "пінитись"- каже: "Супер машина! Мені б таку!" :D
От і я кажу: "Рено- супер машина!" Але мені не треба- маю свою ;)
Альонко, от якби у вас був VW Phaeton (до речі , віднедавна Папу Римського на такому возять), то ви цілком могли б так само ставитися до Мерседеса Вашого свекра :)
Про Рено . Нічого про ці авто не знаю, ніколи не їздив на них. Але суто ззовні жодна із моделей , існуючих зараз , ну не подобаються мені. Дуже дивні якісь дизайнери там працюють. Одна Лагуна , якщо дивитися на неї спереду, красива, але зад ну ніякий.
Зате зараз Рено анонсує у 2008 році вихід першого купе. От це вже справжня красуня буде, якщо до автосалонів вона дойде в такому ж вигляді, як був представлений концепт.
Laguna Coupe
http://www.drive.ru/images/lib/all-articles/473503.jpeg
http://www.drive.ru/images/lib/articles/additional/473506.jpeg
PS пані Альона, Ви чому досі не у нас в клубі ? - www.volkswagen.lviv.ua (http://www.volkswagen.lviv.ua) :)
Альонко, от якби у вас був VW Phaeton (до речі , віднедавна Папу Римського на такому возять), то ви цілком могли б так само ставитися до Мерседеса Вашого свекра
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Але суто ззовні жодна із моделей , існуючих зараз , ну не подобаються мені.
А мені як не подобаються!!! Але :shutup: - по-моєму це гілка любителів Рено- ще образяться....
Зате зараз Рено анонсує у 2008 році вихід першого купе. От це вже справжня красуня буде
Та погодьтесь- ще двійко дверей цій красуні не завадило б. ;)
PS пані Альона, Ви чому досі не у нас в клубі ? - www.volkswagen.lviv.ua
Якщо запрошуєте- прийду і приєднаюсь. :shy:
Та погодьтесь- ще двійко дверей цій красуні не завадило б. Е ні, не погоджуся, то вже буде не купе. Хоча я б не здивувався, якби дизайнери Рено примудрилися там ззаду ще такі маленькі дверцятка приробити :)
Якщо запрошуєте- прийду і приєднаюсь. Запрошую, жінки не дуже балують нас своїм товариством, і тим, що є, складете кумпанію :)
Запрошую, жінки не дуже балують нас своїм товариством, і тим, що є, складете кумпанію
Дякую. А може я я краще чоловіка туди запрошу, а сама буду туткай ? :crazy:
А ви і тамкай і туткай, одне одному не заваджає :) І чоловіка всюди з собою беріть
Рено неплохие машинки по експлуатации, но уродливые ужасно :)
ЗЫ: с немцами сравнивать все-же не стоит ;)
Не рівняйте "Пежо" до "Рено". "Рено" набагато краще.Залежить від того яке Рено порівнювати з яким Пежо. Взагалі Пежо краще, сам перепробував різні і досить довго. Є деякі не зовсім вдалі моделі, але менше ніж в Рено, в порівнянні до загальної кількості. Рено дуже багато моделей штампують і швидко їх міняють, та й з запчастинами морока навіть тут. Справа в тому що вони умудряються на одну і ту модель пришпандорити різні гальма, вихлопні і т.д. Деколи, як кажуть, без пів-літри важко розібратись, навіть з каталогом.
Але найкращі Сітроени з гідро-пневматикою, але дорого коштують. За таку амортизацію платити треба ввесь час, при кожній заправці, бо помпа потребує енергії, тобто - бензину/соляри. Але зато на дорозі майже як вдома дивані.
А в Канаді ні рено ні пежо взагалі не бачив як і фіатів з сеатами
а запорожця виділисте?
нива.девятка.малюх польский
нива.девятка.малюх польский
у Канаді?
ага.ладу тут продавали досить багато у 90 я думаю.є навіть лада-центр.там колись дилершип був а тепер просто офісний будинок але великі літери на будинку залишились
http://toronto.craigslist.ca/car/473641598.html
ось наприклад оголошення на продаж ниви в торонто
Пежо і Рено продавалися до кінця 80х.Ще де не де можна побачити старе квадране Пежо і Рено 5 .
Дивина. Напівфранцузька країна ігнорує французький автопром...
Дивина. Напівфранцузька країна ігнорує французький автопром...
Ці авта не витримали North America Safety Testing for US and Canada ; та і не конкурентні вони з японцями , німцями та і американцями також.
Це саме можна сказати про англійські авта.Спочатку в 50х роках було "Mini".Теж не витримало конкуренцію.Повернулося кілька років назад , як авто з філіалу BMW і в новій якості - це авто- з авта для бідних зробилося автом для багатих.такий собі "cool car" з турбочарджером і мотором майже 230 коней.
Незнати яка була б доля land/range rover і jaguar , якби ці компанії не стали філіалами Форда, тому і протрималися на тутешньому ринку.
А Астонів , Бекфордів(не плутати з Фордом) тут не має. Є Астон Мартін , але це також Форд.
Marihooan
17.12.2007, 16:31
Цитата:
Допис від Marihooan Переглянути допис
Тим паче, щоб ви знали Рено має 45% акцій Ніссану
Це говорить про те що найкращі розробки марки Ніссан використовують у Рено. І навпаки. Багато машин які виходять під маркою Ніссан насправді є Рено.
Знаєте, мабуть просто не тактовно у цій гілці паплюжити Рено, бо у когось з форумчан саме така бібка і він нею пишається, любить свою машину, а якщо вона його ще й не підводила
Саме так і є на всі 100%. І не тільки у мене.;)
Marihooan
17.12.2007, 16:39
Рено неплохие машинки по експлуатации, но уродливые ужасно :)
ЗЫ: с немцами сравнивать все-же не стоит ;)
Я б так не сказав...
Marihooan
17.12.2007, 16:43
Цитата:
Допис від coolzak Переглянути допис
а запорожця виділисте?
Мих, ти кращий!:D
Додано через 35 хвилин
Доречі, з нового року має поступити у продаж в салони новий Меган ІІІ, машинка з вигляду (тут можу сильно поспорити) просто супер, що не кажіть, а гольф скривається.
Доречі, з нового року має поступити у продаж в салони новий Меган ІІІ, машинка з вигляду (тут можу сильно поспорити) просто супер, що не кажіть, а гольф скривається.
а я гольфіка не люблю. Тим більше, що є значно цікавіші моделі.... за ті ж гроші.
Нічого ви не розумієте ! :-)))
Найкраща машина - це хонда ! :-)
Повністю підтримую:radist: :radist:
Я б так не сказав...
Это серийные модели? Нет? :) Ну вот и ладушки :)
Єдине, що у Хонди мені не подобається - це низька посадка.
Хонда Прелюд - одне із найгарніших авто, як на мене.
Marihooan
21.12.2007, 10:45
Это серийные модели? Нет? :) Ну вот и ладушки :)
Зараз ні, а потім серійні будуть. Так само як в 1995 показали в Женеві Меган 3, а вийде він в серію лише зараз.
Додано через 2 хвилини
а я гольфіка не люблю. Тим більше, що є значно цікавіші моделі.... за ті ж гроші.
Я так само вважаю...
А у когось є Renault Symbol ? Зі всіма Renault не знайома, але ця...Вбивсво одним словом...Як в салоні смердить...Не знаю з чого турки роблять пластассу, але очі виїдає по-чорному. Ну і співвідношення "ціна-якість" залишає бажати ліпшого.
Як в салоні смердить...Не знаю з чого турки роблять
може там який турок засмердівсі під сідушкою... трецьке мумійо, нє?
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008