КПК

Показати повну версію : Renault

Мих
25.11.2006, 01:01
Renault файна машина, нє?

І не треба гілку витирати.....:o

Liliyah Romanova
25.11.2006, 04:50
Добре, що я це не на роботі прочитала, а вдома. :D:D:D
Ну, ви миху даєте! :D:D:D:D:D

Liliyah Romanova
25.11.2006, 04:52
Renault Modus
http://www.renault.com/renault_com/en/images/modus-arret-ville_tcm1120-308881.jpg

Миху, ви хоч щось напишыть про Рено, а то знову за флуд сприймуть... :)

Liliyah Romanova
25.11.2006, 04:56
http://www.arabadergisi.com/ps/renault/clio-2b-03-7.jpg

Капітан
25.11.2006, 13:47
Мих, Вам чесно ответить, или чтоб понравилось? :)

Мих
25.11.2006, 13:57
Мих, Вам чесно ответить, или чтоб понравилось? :)

І так і так.:)

Капітан
25.11.2006, 14:04
Ну, если честно, то не нравиться :) Нет-нет, движки хорошие,металл, подгонка - все супер, но... На этом все плюсы заканчиваются. Ходовые сравнительно недолговечные, запчасти дорогие, более частые поломки електрооборудования чем у конкурентов. Еще? :) Дизайн.... Откровенно на большого любителя, особенно Ситроен. Пежо например очень даже неплохо. А Рено меня просто убивает своим внешним видом :)

А теперь чтоб понравилось: шикарные тачки, просто супер машини, долговечные, надежные, економичные, мощные :)

ЗЫ: дойчланд юбер алес, нэ? :)

Biohit
25.11.2006, 14:10
Нічого ви не розумієте ! :-)))
Найкраща машина - це хонда ! :-)

Мих
25.11.2006, 14:10
Як не дивно, я повністю з Вами згоден. Лише про електрику не знаю.
Рено, як масліни, кому подобається, а кому - ні. Ходова дісно бажає бути кращою.
За таку ж суму можна купити 1.8Т Октавію(150к.с.), але проблема: моя жінка не переварює її зовнішній вид, бо дуже вже вона стандартна, дуже правильна і нема "ізюмєнкі".

Капітан
25.11.2006, 14:15
Биохит, хонда тоже неплохо, согласен :)
Мих, а Вы правда думаете над вопросом, какую машину купить? Или уже купили?

Biohit
25.11.2006, 14:35
Можу трохи вам розказати про Рено.
Вже рік використовуємо на роботі Рено Кангу для офісу - тобто катаємо на ній бухгалтерію, по справах кому куди там треба (в кого машин немає). Машина непогана - в базовій комплектації і кондиціонер, і ГПР, і музика, що диски грає (не мп3), протитуманки, 2 подушки безпеки. З плюсів - непоганий салон - просто, але непогано, жуде просторо. М'яка ходова.

З мінусів : дуже слаба ходова (вже навіть кермові тяги міняли, я мовчу про амортизатори, сайлентблоки). Скажу чесно - як для Львова по бруківці кататись буде м'яко, але недовго :-) І ще мінус машини - в ней дуже сильна "парусність", тобто на трасі на швидкостях за 140 км/г дуже відчувається боковий вітер - куди вітер, туди машину веде. Тому приходиться сильно тримати кермо, навіть гідропідсилювач не допомагає. В результаті дуже відчуваєш втому після 3-4 годин керування.
А так по співвідношенню ціна/якість просто не має аналогів. За таку ціну такого класу нове не купиш нічого.

Але все одно краще хонди може бути тільки нова хонда :-) Я свій акорд нізащо не поміняю на щось інакше. Хіба тільки на новий акорд :-)

Капітан
25.11.2006, 14:41
Биохит, а поподробней про вашу музыкальную хонду можно? Одна из немногих машин, которых не опробовал лично :)

MARTINI
25.11.2006, 14:42
А якшо так?

http://www.drive.ru/images/lib/news/99579.jpeg

Golf R GTI , 2.0 , 400 к/с
http://volkswagen.lviv.ua/news.php?id=43
Фольцваген ніхт капітулірен :)

Мих
25.11.2006, 14:45
Биохит, хонда тоже неплохо, согласен :)
Мих, а Вы правда думаете над вопросом, какую машину купить? Или уже купили?
Ще думаю. Зараз кінець року, а тому справ багато, а тому ніяк не можу зайнятися конкретно машиною, але прийдут свєта, буде час, а зараз збір інформації.

Мих
25.11.2006, 14:47
Можу трохи вам розказати про Рено.
Вже рік використовуємо на роботі Рено Кангу для офісу - тобто катаємо на ній бухгалтерію, по справах кому куди там треба (в кого машин немає). Машина непогана - в базовій комплектації і кондиціонер, і ГПР, і музика, що диски грає (не мп3), протитуманки, 2 подушки безпеки. З плюсів - непоганий салон - просто, але непогано, жуде просторо. М'яка ходова.

З мінусів : дуже слаба ходова (вже навіть кермові тяги міняли, я мовчу про амортизатори, сайлентблоки). Скажу чесно - як для Львова по бруківці кататись буде м'яко, але недовго :-) І ще мінус машини - в ней дуже сильна "парусність", тобто на трасі на швидкостях за 140 км/г дуже відчувається боковий вітер - куди вітер, туди машину веде. Тому приходиться сильно тримати кермо, навіть гідропідсилювач не допомагає. В результаті дуже відчуваєш втому після 3-4 годин керування.
А так по співвідношенню ціна/якість просто не має аналогів. За таку ціну такого класу нове не купиш нічого.

Але все одно краще хонди може бути тільки нова хонда :-) Я свій акорд нізащо не поміняю на щось інакше. Хіба тільки на новий акорд :-)

А скільки коштує грузове Кенгу?

Мих
25.11.2006, 14:48
А якшо так?

http://www.drive.ru/images/lib/news/99579.jpeg

Golf R GTI , 2.0 , 400 к/с
http://volkswagen.lviv.ua/news.php?id=43
Фольцваген ніхт капітулірен :)

Не люблю гольфіків.

Капітан
25.11.2006, 14:48
Слабо верится Мартини, что с 2-х литров можно снимать 400 лошадей... :)
При всем уважении к фольцваген нихт капитулирен, БМВ зольдатен унтер официрен :)

MARTINI
25.11.2006, 14:49
Моє упереджене ІМХО - Октавія 1.8Т (150к.с.) краще за будь-яке Рено. Тим більше, що це молодша сестричка VW :))

Мих
25.11.2006, 14:52
Моє упереджене ІМХО - Октавія 1.8Т (150к.с.) краще за будь-яке Рено. Тим більше, що це молодша сестричка VW :))

А чому-чому-чому?:o

Biohit
25.11.2006, 14:57
Про Кангу :
http://www.renault.com.ua/kompl_kangoo_express_13.html

Про мою хонду (в мене акорд 1993 року) : http://www.hondamotor.ru/board/index.php?showtopic=3632

Про новий аккорд :
http://www.dmi.com.ua/auto/accord/tx

(вибачте, все російською)

MARTINI
25.11.2006, 15:01
А чому-чому-чому?Гарніша , спортивніша, надійніша ходова , дешевші запчастини, відносно недорогий зовнішній тюнінг (це якщо ізюмінки хочеться :))

Мих
25.11.2006, 15:06
Моя дружина ненавидить зовнішній вигляд Октавії, а я не хочу з жінкою зажиратисі.

Biohit
25.11.2006, 15:08
Доречі : Октавія 1.8 турбована - це машина - звєрь !!! (катався на такій).
Ходова відмінна, динаміка відмінна (майже як у хонди :-)) Зроблена на базі гольфа GT.

Щодо 400 коней з 2 літрів робочого об'єму : це можливо, якщо використовується наддув (турбіна), 0-фільр на вході, вирізаний каталізатор, прямоток стоїть. Моливо також, що там також додається в певний період азотний прискорювач. От саме в той момент можливо воно і дає 400 коней. АЛЕ НЕДОВГО !

Капітан
25.11.2006, 15:09
Про мою хонду (в мене акорд 1993 року) : http://www.hondamotor.ru/board/index.php?showtopic=3632

Про новий аккорд :
http://www.dmi.com.ua/auto/accord/tx

(вибачте, все російською)

Вот засада, а! А я только хотел почитать :(
:D :D :D

Мих
25.11.2006, 15:17
[QUOTE=Biohit;2246]Доречі : Октавія 1.8 турбована - це машина - звєрь !!! (катався на такій).
Ходова відмінна, динаміка відмінна (майже як у хонди :-)) Зроблена на базі гольфа GT.

[/CODE]

А шкода суперБе?

Капітан
25.11.2006, 15:25
Например новая Шкода-Октавиа А5 чем не ндравитЪся?
Куча наворотов, во многом даже превосходит свою старшую сестру СуперБ.
Да и кто за рулем ездить будет, Мих? Вы или жена? Моей все нравиться, даже запорожец... лишь бы я у нее денег не брал на покупку :)

Biohit
25.11.2006, 15:26
Про суперб : у мене в босса SuperB 1.9 TDi. Мені подобається : салон хоч конем гуляй, дуже м'яка - ями практично не відчуваються, як на мерседесі. Дуже економічна - дизель він і в Африці дизель. Дурі багато - на трасі я за кермом на ній 240 вижимав.

Мінуси :
1. Після хонди не дуже зрозумілий гідропідсилювач (трошки туповатий).
2. Машина на така прийоміста - тобто вона дуже "тормознута на низах" - поки не включається турбіна. Як включається турбіна - навпаки стає дуже динамічна - аж в сидіння вжимає. Для дизеля це стандарт.
3. Дуже дорога в обслуговуванні (машина такого класу не буває дешева).

Взагалі від неї дуже приємне враження. Зроблена на базі Пассату, але коштує дешевше, при тому нічим не гірше.

Biohit
25.11.2006, 15:29
Доречі - моїй дружині хонда не дуже подобається через дуже жорстку ходову - на ній всі ями відчуваєш "п'ятою точкою".
Окрім того мій стиль керування із швидкими розгонами і швидкими гальмуваннями іноді викликають у дружини нудоту.

Але ж вона їздить ! :-)

Капітан
25.11.2006, 15:31
Я ездил на и Пассате В6, и на Октавии СуперБ.
Ответ: Пассат адназначна!
Кстати, Мих... Машина должна быть обязательно новой? Например, В6 в идеальном состоянии можно легко и непринужденно купить за 18-19 тысяч убитых енотов... Да Вы у Мартини спросите, он ведь по фольксвагенам експерт :)

MARTINI
25.11.2006, 15:36
Краще тут www.volkswagen.lviv.ua (http://www.volkswagen.lviv.ua) зареєструватись на форумі, там розкажуть любе, дадуть відповіді на всі запитання

Капітан
25.11.2006, 15:40
Мих, познайомте мене з своею дружиною, - я її переконаю в якості і надійності німецьких авто :)

Мих
25.11.2006, 18:23
Мих, познайомте мене з своею дружиною, - я її переконаю в якості і надійності німецьких авто :)

О ні, капітане, це небезпечно.:p

Liliyah Romanova
25.11.2006, 20:36
Моя дружина ненавидить зовнішній вигляд Октавії, а я не хочу з жінкою зажиратисі.
А запитайте дружини, що би вона змінила у вигляді Октавії. Може виявитися, що насправді все ще не так трагічно. ;)

Мих
25.11.2006, 21:40
А запитайте дружини, що би вона змінила у вигляді Октавії. Може виявитися, що насправді все ще не так трагічно. ;)

Траґедії нема. Просто за словами дружини, Октавія не має родзинки, все дуже стандартно. Хіба можна зрозуміти жінок, нє?

Patrick
26.11.2006, 11:09
Траґедії нема. Просто за словами дружини, Октавія не має родзинки, все дуже стандартно. Хіба можна зрозуміти жінок, нє?

Машин ,які мають родзинку , або іншими словами - душу є мало.Це стається раз на 20-30 років.
Сучасні машини (на мій погляд) "з душею"

http://img329.imageshack.us/img329/306/miniandmesx0.jpg http://img329.imageshack.us/img329/8871/smartcarte6.jpg http://img132.imageshack.us/img132/5051/alt01ru7.jpg

Авта з минулих років де дизайнерами була вкладена душа.

http://img225.imageshack.us/img225/6725/beetleoldpa6.jpg http://img225.imageshack.us/img225/1757/c2cv685av5.jpg http://img225.imageshack.us/img225/6681/citroen20dscm4.jpg

Ну і ще набереться певно з десяток - це старі американські авта (деякі) і спортивні.

Ума
27.11.2006, 13:01
Через років 5 для Львова найактуальнішими будуть авта Смарт :) Їм би тільки посадку вищу зробити, щоб ще й по бардюрам їздити ;)

Biohit
27.11.2006, 17:35
Ні, краще Х5 із метровим кенгурятником :-))

Капітан
27.11.2006, 18:00
Машина с душой, - это "копейка"... И попробуйте мне кто-нибудь возразить :)

Biohit
27.11.2006, 18:05
Копєйка - це не машина - це відро з болтами :-)

Капітан
27.11.2006, 18:31
И тем не менее, это ведро с болтами ездит 30 лет. И признано автомобилем 20-го века...
Вашу хонду тоже можно сравнить например с Мерседесом SLR 500... Или БМВ 750L... Но стоит ли? ;) :)

Biohit
28.11.2006, 11:07
Ну давайте порівняєм нову Honda Legend із будь-яким з Вами наведених. Думаю, там буде різниця тільки в ціні. Жодної опції яка є в мерседесі чи БМВ і нема в новій легенді ви не знайдете.

А щодо відра з болтами - те, що воно їздить 30 років - так це не означає, що воно таке надійне. Це показник безвихідності становища радянських автолюбителів в 20 столітті. Що ж стосується "Автомобіля 20 століття" - так мене цікавить КИМ це визнано ? Асоціацією стоматологів України, що існує тільки в рекламі ? ;-)

І ще розкажу Вам про 30 років. У мого знайомого в боксі стоїть Тойота 1965 року. З Японії. Машина на ходу - ій просто переробляли кермо з правого на ліве. У машини немає жодного місця де пішла корозія по кузову. Знайдете таку копєйку ? Ті, що ще їздять вже варені-переварені і сто разів відкапіталені.

Починайте позбавлятись "совка". Ми розумні європейські люди і вже час думати по-європейські, а не радянськими стереотипами. Хай пам'ятники копєйкам ставить Лужков в Москві. А ми будем пам'ятати, що копєйка - це просто старенький фіат, і що він стільки живе просто тому що більше собі дозволити ті люди нічого не могли.

Капітан
28.11.2006, 12:03
Биохит, Вы предлагаете забыть историю и стать европейцем? «Совок» это часть жизни, в том числе и автомобильной, многих наших граждан.
У меня была когда-то «копейка». Старенькая, 1976 г.в. Дно дырявое, как решето. Бока помятые, фальшрадиатора нет, багажник закрывался с помощью куска провода, который я приматывал к заднему бамперу… Замка зажигания не было – я заводил тачку, замыкая провода…
Я мог себе позволить машину лучше и дороже, но что-то в душе мне не позволяло это делать… Моя копейка была дама с характером :) Помните «Кристину», С. Кинга? Когда я ее продавал, то было такое ощущение, что я ее предал… Она так жалобно смотрела на меня своими круглыми глазенками :(

Biohit
28.11.2006, 13:06
Капітан, в мене була брежнєвська "Волга" - 1977 року, з безномерним кузовом. І в мене з нею теж пов'язані різні ностальгічні спогади - такі машини таких років дійсно мають "характер", бо вони багато чого побачили за своє життя.

Але це не означає, що вони є кращими за будь-яку іномарку, тим більш японську.

Капітан
28.11.2006, 13:38
Копейка была моей первой машиной… Когда я, совсем еще пацан, купил ее в тайне от родителей, - то два месяца держал на автостоянке подальше от дома и ездил на ней тайком. В ней не было радио или автомагнитолы, но я на заднюю панель прикрутил двухкасетный магнитофон, и под песни Наутилуса и ДДТ катался по ночному Львову…
Однажды когда я ехал по трассе, вдруг зазвенела и отвалилась часть глушителя. Я свернув на обочину остановился, и кусками найденных по близости проводов прикрутил его на место. Когда я сел за руль и продолжил движение, то за ближайшим поворотом увидел, что обогнавший меня водитель иномарки разбился, врезавшись во встречную машину…
Когда я познакомился с одной девушкой и мы ехали ко мне домой, то вдруг мотор заглох… Машина завелась только тогда, когда девушка вышла из моей копейки и пересела на такси. Зайдя домой, я увидел своих родителей, которые раньше срока вернулись с дачи…
Я отъездил на ней два года… Однажды целую зиму в связи командировкой, пришлось жить в другом городе. Моя копейка четыре месяца простояла на улице, под открытым небом. Приехав во Львов, я первым делом бросился к своей машине. Грязная, с новыми вмятинами, со спущенными колесами и погнутым капотом /кто-то видимо пытался его открыть и снять аккумулятор/, она стояла на обочине улицы и безнадежно, своими круглыми глазенками смотрела на ободранный фасад дома. Я дрожащими руками открыл дверку, залез в салон… Копейка завелась с пол-оборота, двигатель радостно заурчал, время от времени приветственно постреливая выхлопом… Я буквально физически почувствовал, что Она меня ждала. Как старая верная собака, которая со слезами на глазах, лапами обнимает ноги уходящего хозяина… зная про свою старость и боясь, что хозяин ее покинет навсегда, купив себе нового породистого щенка…

Biohit
28.11.2006, 20:10
Капітане, а Ви книги не пишете ? Спробуйте себе в письменництві - у Вас непогано виходить ! :-))

P.S. А все одно так як свою хонду я не любив жодну машину.
(нашу тему скоро перенесуть в розділ ПРО ЦЕ :-))

Капітан
29.11.2006, 10:42
Капітане, а Ви книги не пишете ? Спробуйте себе в письменництві - у Вас непогано виходить ! :-))

Я пишу Биохит, но в основном для себя. Несколько рассказов опубликовал на Восток-Западе. Поскольку не узнал мнения форумчан о качестве продукта, то решил не продолжать, дабы не позориться :)

Мих
29.11.2006, 16:46
Капітане, знаю декілька людей Вашого профілю, і якщо б я не знав Вашої професії, то напевно точно б догадався. Скажіть, а Ви дійсно з Санта Барбари?

Капітан
29.11.2006, 16:56
Догадались бы... о чем?
Да, я из Санта-Барбары :)

MARTINI
29.11.2006, 17:31
привіт передавайте вашому колезі Крузу Кастільйо :) Як там у нього з Іден?

Капітан
29.11.2006, 17:36
Как обычно, Мартини... То он не может, то она не в состоянии :)

Мих
29.11.2006, 18:23
Догадались бы... о чем?
Да, я из Санта-Барбары :)

Про Вашу професію.:)

Капітан
29.11.2006, 18:27
...В семье не без урода? :D

Мих
30.11.2006, 18:09
Сьогодні був в салоні шкода.

А5 сподобалась машина і подобалась до тих пір поки не дізнався, що в неї двигун від старого гольфіка: 4 баняки, 8 шлапаків.

Це єдине, що мене роздратувало, але це не маловажно.

Рено - файна машина, нє?

MARTINI
01.12.2006, 02:19
Чув приказку таку :

Рено - *****
А Фіат - його брат :)

Вибачте, якшо образив чиїсь автомобільні почуття :)

Biohit
01.12.2006, 20:24
Бери А5 в варіанті 1.9 турбодизель. Файна точіла.

Мих
01.12.2006, 21:54
Бери А5 в варіанті 1.9 турбодизель. Файна точіла.

А 1.9 тачіла скільки коштує?:D

Biohit
02.12.2006, 11:41
http://www.eurocar.com.ua/price-list.asp#octavia_a5_liftback

Мих
02.12.2006, 17:43
Чув приказку таку :

Рено - *****
А Фіат - його брат :)

Вибачте, якшо образив чиїсь автомобільні почуття :)

Може б мені щонебудь про фольксваген струганути, нє?:o

MARTINI
03.12.2006, 02:58
Стругайте, залізяка все зтерпить :)

Doc.
04.12.2006, 05:03
Honda Accord авто не погане (надійне), їде пів години без охолоджуючої рідини, провірено, але Toyota Camry значно мягша, правда тупіша.
В любому випадку як говорить прислів'я: "Краще погано їхати, ніж добре йти."
Американці останнім часом смішних маленьких наробили:
Dodge Nitro SXT, Caliber, Chevrolet HHR, Pantiac Solstice.

Мих
04.12.2006, 11:14
Стругайте, залізяка все зтерпить :)

Люблю людей, які люблять гумор.:)

Капітан
04.12.2006, 11:16
Жінка не ревнує? :D

Мих
04.12.2006, 11:21
Жінка не ревнує? :D

Нє-а.:D

Капітан
04.12.2006, 11:24
Є якісь новини щодо вибору авто? :)

Мих
04.12.2006, 11:43
Нема, я в роздумах. Я розумію: Хонда, Мерс, Бе-еМ-Ве, Лінкольн, Масаратті, Ламбуржіні-Діабло, але самі розумієте, я ж не Абрамович, нє?

OldMan
04.12.2006, 12:01
Нема, я в роздумах. Я розумію: Хонда, Мерс, Бе-еМ-Ве, Лінкольн, Масаратті, Ламбуржіні-Діабло, але самі розумієте, я ж не Абрамович, нє?
Тогда Мицибиси Лансер. Для молодых и энергичных.
Не знаю как сейчас, но цены были не заоблачные. И в долларах, что лучше чем евро.

Мих
04.12.2006, 12:05
Тогда Мицибиси Лансер. Для молодых и энергичных.
Не знаю как сейчас, но цены были не заоблачные. И в долларах, что лучше чем евро.

Розглядався цей варіант, але мені страшно не подобається зовнішній дизайн, особливо зад машини (не подумаєте нічого вульгарного). В середині машини нічого майже не помінялося з старого ланцера - так кажуть юзери.

OldMan
04.12.2006, 12:20
Розглядався цей варіант, але мені страшно не подобається зовнішній дизайн, особливо зад машини (не подумаєте нічого вульгарного). В середині машини нічого майже не помінялося з старого ланцера - так кажуть юзери.
Тем не менее Лансер пользуется довольно устойчивой популярностью.
Посмотрите СЕАТ. Они довольно агрессивно на рынок выходят. Цены хорошие, дизайн вроде ничего. Есть там у них очень симпатичная машинка. Не помню как называется. Но то, что лучше шкоды - однозначно, нмд.

Мих
04.12.2006, 12:24
А СЕАТ теж зроблені на базі фольксвагену?

OldMan
04.12.2006, 12:29
А СЕАТ теж зроблені на базі фольксвагену?
Вроде группа одна. Не знаю точно.
А Пыжика и Ситро смотрели?
У Ситро С4 популярен. Хоть мне и не нравится.
Хоть я сам на Ситро езжу, да и сыну С3 купил. :)

Мих
04.12.2006, 12:34
У Пижика чув ходова не дуже.

А Сітро бачив, але не їздив, правда не вивчав цієї марки. Доречі, і як Вона Вам? Ви брали нову?

OldMan
04.12.2006, 12:42
У Пижика чув ходова не дуже.

А Сітро бачив, але не їздив, правда не вивчав цієї марки. Доречі, і як Вона Вам? Ви брали нову?
Я доволен. Брал новую. Тогда цена была оч. хорошая. Наворотов минимум, но базовая комплектация очень неплохая - климат, АБС.
Но если много и охотно ездите, то ходовая чуть-чуть слабовата. С сервисом не очень. Благо не ломается. Тфу-тфу. Если сам чего не увалишь хреновым бензином и соседними автомобилями. :)

MARTINI
04.12.2006, 17:01
Seat Ibiza рулить, тільки Миху він не сподобається бо то молодший братик Гольфа :)

А варіанти нова Jetta-Bora не розглядали? Середній варіант між Гольфом і Пасатом і ціна не така кусюча

Мих
04.12.2006, 17:10
Скіліки джетта Бора вартує?

OldMan
04.12.2006, 20:17
Seat Ibiza рулить, тільки Миху він не сподобається бо то молодший братик Гольфа :)

А варіанти нова Jetta-Bora не розглядали? Середній варіант між Гольфом і Пасатом і ціна не така кусюча
Да, новая Джетта оставляет приятное впечатление.
Вроде в Европе делают?

Мих, а Форд Вы рассматривали? Фокус был неплохим компрмиссом.

Капітан
04.12.2006, 20:21
Так и Мондео 2.0 инжектор около 20 000 долларов стоит. Мне больше чем Фокус нравиться...

OldMan
04.12.2006, 20:52
Так и Мондео 2.0 инжектор около 20 000 долларов стоит. Мне больше чем Фокус нравиться...
Конечно Мондео лучше.
Но поместится ли он в 20?
У форда хитрый прайс. Как начнёшь добавлять опции, так сразу настроение портится. :)

Капітан
05.12.2006, 10:30
Мих, специально для Вас сбегал за журналом про авто. Результат выборки новых машин, стоимостью около 20 000 у.е.:

1. BMW 116 1.6i – 23 650
2. Chevrolet lacetti 1.8i – 84 200 grn.
3. Daihatsu Sirion 1.3i – 16 000 $
4. Ford Mondeo 1.8i - 20 777 $
5. Great Wall Pegasus 2.3i – 19 500 $
6. -//-//- Safe 2.3i – 20 043 $
7. Honda Jazz 1.4i – 23 000 $
8. Hyundai Accent 1.5 CRDi – 91 900 grn.
9. Kia Cerato 1.6i – 80b 900 grn.
10. Mitsubishi Lancer SW 1.6 Comfort – 20 400 $
11. Mers.-Benz A150 1.5 – 20 000 euro
12. Nissan Primera 1.6i – 23 090 $
13. Opel Astra 1.4i Classic – 74 196 grn.
14. Peugeot 307 2.0i – 17 600 euro
15. Seat Toledo 1.9 TDI Stylance – 21 995 euro
16. Skoda Oktavia A5: Combi 1.6 MPI – 17 958 euro; 1.6 MPI Ambiente – 16 950 euro; 1.6 MPI Classic – 16 879 euro; 2.0 FSI Elegance – 19 950 euro;
17. Toyota Corolla 1.6i Terra – 17 450 euro
18. Volkswagen Polo GP 1.4i Trendline – 18 390 $
19. Volvo S40 1.8i – 23 333 euro

Были ещё варианты, но я выбрал из них наиболее оптимальные по соотношению цена/качество.
Мой выбор был бы или Митцубиси, или Шкода. Может, и Форд Мондео.
Кстати и Лацетти неплохая тачка. Лично часто ездил за рулем, понравилось. Правда у меня был «полный фарш» и соответственно коробка-автомат, что несколько портило впечатление от езды и расход топлива – предпочитаю механику.

Мих
05.12.2006, 14:36
Да, новая Джетта оставляет приятное впечатление.
Вроде в Европе делают?

Мих, а Форд Вы рассматривали? Фокус был неплохим компрмиссом.

Умене раніше був форд, а тому не хотів би ще раз ....

Danilo
05.12.2006, 16:09
Капітан
Кстати и Лацетти неплохая тачка.
В мого знайомого така. Дуже задоволений, але була проблема з гумою на задньому мосту. Поїло вщеми через заводський брак. Розвал-сходження ні до чого.
Він витратив чимало зусиль щоб це довести. Замінили що потрібно, зараз ОК, але вже хоче Chevrolet Avante (не помилився?).

Капітан
05.12.2006, 16:47
Аveo, Данила. Аванти это по моему Тойота.
Ни фига не понял про резину на заднем мосту... В смысле колеса? Шины? Какой такой брак? Кто поел?

Danilo
05.12.2006, 17:23
Аveo, Данила. Аванти это по моему Тойота.
Ни фига не понял про резину на заднем мосту... В смысле колеса? Шины? Какой такой брак? Кто поел?
Поїв асфальт.:) Запитайте ще в когось, це непоодинокий випадок. Він ще з них виколотив нову гуму, та дуже пишався.

Evanda помилився таки аж 2 літери.;) А ось ви у моєму ніку навмисно останню літеру плутаєте? А казав "мир, дружба" :)
Доречі зі списку мій вибір Mitsubishi Lancer SW 1.6 Comfort – 20 400 $("где деньгі Зін"(С))

Капітан
06.12.2006, 15:10
"Дружба" я не говорил.
Каким образом Лацетти испортил новую резину при нормальном розвале-схождении, для меня так и осталось загадкой. Может на спущенных колесах ездил? Или трогался со второй передачи, с полным газом?

Danilo
06.12.2006, 17:19
"Дружба" я не говорил.
Каким образом Лацетти испортил новую резину при нормальном розвале-схождении, для меня так и осталось загадкой. Может на спущенных колесах ездил? Или трогался со второй передачи, с полным газом?
Ви видаєте себе за дуже, я б сказав занадто трошки, обізнаного у автосправі "спеца", але навчиться прислуховуватися до думок інших. Чим я Вас так роздратував, що ви стібаєтесь та жартуєте?
Де така молода людина встигли покататися на всіх цих іномарках. Може в МРЄО, Ви там працюєте? Тоді вірю.
В мене права з 90 року, так для справки. А в того мого друга з 80 року.

Капітан
06.12.2006, 17:30
Данило, ай-йай-йай, как некрасиво! По моему, для того, чтоб догадаться о способе, с помощью которого "убили" резину, не нужно быть автоспецом... Достаточно логически подумать о факторах, влияющих на износ етой самой резины :)
А успел я поездить на многих иномарках потому что к етому стремился. Не работай в МРЕО а имей сто друзей-автовладельцев ;)

Danilo
06.12.2006, 17:45
Достаточно логически подумать о факторах, влияющих на износ етой самой резины
Змушений був подзвонити тому хлопцю. Так от: на задньому мосту "теліжка" є такі реактивні штанги та гайки що регулюють сходження. На зборці, на заводі виробнику комп. чи що дав помилку на один оберт гайки, і справа ,і зліва що дорівнює 4 градуси від "еталону". У результаті гума на задку в’їлася раніше та більше значно ніж на передку через 15 тис км.!

Капітан
06.12.2006, 17:51
Ну Ви ж говорили, що розвал-сходження у нормі... ВВели мене в оману, а потім автоспецом обізвали :)

Мих
08.12.2006, 13:07
Я все-таки вибрав Лагуну. І мені сподобалось.

Капітан
08.12.2006, 13:25
"...не озеро....Лягуна!":p
Вас вже можна привітати?:)

Danilo
08.12.2006, 17:21
Ну Ви ж говорили, що розвал-сходження у нормі... ВВели мене в оману, а потім автоспецом обізвали :)
Поки не подзвонив, сам не розібрався.
А ось є така проблемка. На обертах 2000-3000 на скорості, стрілка тахометра раптово падає, та через мить знову встає на місце.
Іноді на гарячому движку у пробці глохне. Потім важко завести.
Підозри на конденсатор трамблера. Хто має які рекомендації?
І на газі, і на бензині, однаково. Частіше на газі, бо на бензині лише прогріваю.

Капітан
08.12.2006, 17:25
Іноді на гарячьому двіжку у пробці глохне. Потім важко завести.
Пусть проверит датчик хола. Датчики температуры вздуха, положения дросселя.
В современных иномарках очень много електроники, и достаточно на любом датчике окислиться контакту, как в бортовой компьютер стают попадать ошибочные данные, соответственно изменяется качество топливной смеси и график ее поступления в цилиндры.

Danilo
08.12.2006, 17:27
Пусть проверит датчик хола. Датчики температуры вздуха, положения дросселя.
В современных иномарках очень много електроники, и достаточно на любом датчике окислиться контакту, как в бортовой компьютер стают попадать ошибочные данные, соответственно изменяется качество топливной смеси и график ее поступления в цилиндры.
Да то в мене Капітане. Та машина простіше. ВАЗ 21063. Москальска "чісто".:D. Таке враження що справа у запалюванні. Угол не той чи щось подібне.

Капітан
08.12.2006, 17:33
А-а, так Вы предупреждайте... А то говорим про Лацетти, а тут вдруг БАЦ! И чисто шоха, с московскими корнями и киевской пропиской :) Тогда все намного проще. Заедьте на сервис, найдите мастера покрепче, дайте ему свое весло... а он уж разбереться куда бить... на то он и мастер :D

Danilo
08.12.2006, 17:38
Дякую Капітане. "Дружба" це величезна справа. Коли полагоджу, а таке я завжди роблю самотужки, розповім всім що це таке було.
Мих вибачайте за оффтоп. То можна привітати Вас?

Мих
08.12.2006, 19:32
"...не озеро....Лягуна!":p
Вас вже можна привітати?:)

Можна.

Капітан
08.12.2006, 19:39
Ура-а-а-а!!!!! Ну-с, по старой доброй традиции, чтоб быстрее ездила... ;) :)

Мих
08.12.2006, 19:48
Ура-а-а-а!!!!! Ну-с, по старой доброй традиции, чтоб быстрее ездила... ;) :)

Дякую, не знаю як далі, але їде досить тихо і не можу від ключів відвикнути, бо тут картка для заводу двигуна.

MARTINI
09.12.2006, 02:41
То як , дружині догодив, нє?

До речі, в чому родзинка тої лагуни?

Doc.
09.12.2006, 23:29
Мих, вітаю з покупкою, французи мають лице.

Я й забув, у мене колись Рено 25 було, на той час дуже елегантне авто.
Але по львівських дорогах з кліренсом 120мм їздити було важкувато, достатньо
невеликої ямки на спуску і машина клювала переднім бампером дорогу.
Уявляю Bаші проблеми Миху, якщо би Ви купували автомобіль для дружини.

Просто не подобається,...
Не подобається назва моделі, (Бюік Люцерн, Лакросі- авто може бути,...
Якась там коліжанка має (Пацифіка, список великий,...
Я хоч і феміністка, та не настільки (Крайслер 300,...
На Кемрі, Акордах іздять одні...,
Не підходить колір, важливо дуже!, інакше Вас чекають додаткові витрати на підбір гардеробу, косметики, також зразу можна купити фарбу для волосся в колір салону,...
Колір не має значення- (БМВ,...
Має задатки щоб бути оригінальним, але іх не вистарчає (Лексус,...
Прикольна іграшка- не подобається жодній з моїх коліжанок (ПТ Крузер,...
Буде видувати всі мої дрібязки, які я вожу з собою (кабріолет,...
Ф о р д???! (Форд 500, Фрістайл,... Жодних зауважень до того, що Лінкольн, Ягуар також Форд.
І так далі,...
Добре, що Plymouth Prowler в 2002 перестали випускати,.. а так взагалі жінки думають про сімейний бюджет, та стараються не злити коханих чоловіків,... :)

Мих
10.12.2006, 16:29
То як , дружині догодив, нє?

До речі, в чому родзинка тої лагуни?

За три дні наїздив майже 500 км.

Досить мягка і дуже плавний хід. З містя не рве, але коли їду 120 км/год, відчуття, ніби машина йде всього 70-80 км/год. Може спідометр бреше?:D

Заводиться: вставляєш картку (замість ключів) і натискаєм кнопку.

MARTINI
11.12.2006, 00:48
А родзинка в чому? :)
Ви ж шукали з родзинкою ...

Danilo
11.12.2006, 11:51
Вам же кажуть: родзинка це "проіздний" на Лагуну.:) Мих без образ, це я від заздрощів. Вітаю!

Мих
11.12.2006, 13:16

Мені сподобалось те, що вигляд у неї не з тих, що сильно кидається в очі, а комфорт на високому рівні.
Мягкість ходу - основна родзинка. Ну й те, що дружині сподобалась, нє?

Danilo
11.12.2006, 13:19
Мягкість ходу - основна родзинкаА з чим порівнювали?

Мих
11.12.2006, 13:28
А з чим порівнювали?

З пасатом, з маздою, з шкодою.

Yelik
05.01.2007, 17:51
Ну й те, що дружині сподобалась, нє?
А дружині Пежо подобаються? :)

Мих
05.01.2007, 20:29
Не знаю, але 407 мені подобається.

no_coment
27.04.2007, 14:53
Бачу пора нову, розширену гілку робити, наприклад, АВТО made in France. це, безумовно, жарт.
Мав Megan Scenic І. Відкатав по Україні 5 років. Погоджуюся зі всіма хто вважає, що Рено коштує своїх грошей. Так, безумовно, ходова слабенька, втулки переднього стабілізатора я міняв два рази на рік, задні амортизатори один раз, гальмівні колодки передні - два рази, задні - один раз. "Парусність" існує, безперечно (нема чого гоняти по 150 км/год.). В керуванні легка, в свойому классі був визнаний кращим автомобілем 1988та 1989 років у Європі. Так само як і по нормам безпеки. Двигуни бензинові - безпроблемні. Електрика.. в мене були проблеми з світлом фар. при зміні положення керма - воно зникало (напевно щось там із контактами). обслуговування и ремонт категорично не раджу робити "на Зеленій", у спеціалізованому сервісі - руки у всіх(!) ліві. Трохи електрик петрає, але ж в нього комп... Краще в Сокільники до "патріота Рено" - пана Романа.

Мих
27.04.2007, 16:34
Краще в Сокільники до "патріота Рено" - пана Романа.
А як його знайти? Бо в Солонці - знаю, а в Сокільниках - не чув.

Мих
27.04.2007, 16:35
категорично не раджу робити "на Зеленій", у спеціалізованому сервісі - руки у всіх(!) ліві

Вони вже трохи обтесалися.

no_coment
27.04.2007, 19:03
Перепрошую, ... саме в Солонці

Ольга
27.04.2007, 19:27
"патріота Рено"
так він справді патріот чи "патріот" ;)?
в Сокільниках теж є хороша майстерня...

Мих
27.04.2007, 19:42
Перепрошую, ... саме в Солонці
В Солонці - знаємо. Непогано, що до якості та ціни.

Ольга
27.04.2007, 19:52
В Солонці - знаємо. Непогано, що до якості та ціни.
А "покраскою" займається теж?
Можна телефон цього пана?

Мих
27.04.2007, 19:54
А "покраскою" займається теж?
Можна телефон цього пана?

Покраска - ні. Телефон ще потрібний?

Ольга
27.04.2007, 20:03
Телефон ще потрібний?
ну тоді на випадок як ще щось станеться, то давайте :)

no_coment
28.04.2007, 12:48
Дорога на Стрій... Солонка... АЗС "LukOil"....Їдемо далі.. Поворот на Наварію - повертаємо... Їдемо...минаємо три повороти направо зупиняємося - питаємо...
8(067) 670-16-91 (пан Богдан і компанія ) по суботах та неділях не працює..
Він, направду, прибічник (патріот) Рено - до останнього часу він купляв собі виключно авто марки Renault.

Мих
29.04.2007, 01:18
ну тоді на випадок як ще щось станеться, то давайте
А у Вас Ренаульт?

Ольга
29.04.2007, 10:19
А у Вас Ренаульт?
простіший варіант Ренаульт Dacia ;)

MARTINI
29.04.2007, 11:55
Німці форева :)

З майстрами проблем нема, ходова і двигуни надійні, запчастини недорогі...

---
Це була рекламна пауза від Львівського Volkswagen клубу (http://www.volkswagen.lviv.ua) :)

А ось моя нова ракета :)

Мих
29.04.2007, 20:57
На знаку напис МАРТІНІ, а зверху напис:

Німці форева

Zoryanazirka
29.04.2007, 21:53
Купили ми нині газету Авто Афіша, а там дописи з цього форуму :) Відразу впізнала по нікам.

Мих
29.04.2007, 21:59
Купили ми нині газету Авто Афіша, а там дописи з цього форуму Відразу впізнала по нікам.
Затаскаємо по судах! Як? Без нашого дозволу?

Marihooan
19.11.2007, 14:30
Я не погоджуюся з тим шо нібито до німців запчастини дешевше коштують ніж до Рено і ходова надійніша. Запчастини дорогі, ходова так само ламається як і в Рено та й фарш за ту саму ціну менший ніж в Рено. Рено рулить. Ті хто ніразу за кермом Рено неїздили саме найбільше тут бакланять марку "Рено". Не рівняйте "Пежо" до "Рено". "Рено" набагато краще. Запчастини дешевші, і коли шось в ходовій нагнеться то не потрібно одразу половину машини розбирати і половину ходової на нову міняти. Я на Рено вже 3 роки катаюся. В мене вже половину знайомих переконалися в тому шо Рено нічим негірше від німців, навіть чимось і краще. Комфорт в французах суперовий, сидіння м*ягкі, а в німцях сидиш як на табуретці якійсь. Ну і чим вони кращі? А в тому то й справа шо нічим. Зате коштують дорожче. Опель Віваро для прикладу, це той самий Рено Трафік тільки в Рено фаршу в два рази більше і коштує він на 1000 євро дешевше.

Мих
19.11.2007, 21:40
О, колегу знайшов, у Вас яка модель?

Marihooan
28.11.2007, 14:43
О, колегу знайшов, у Вас яка модель?

У мене перед цим було Рено 19, запчастини до нього навіть дуже дешеві. А після того як продав його купив собі Рено Лагуну 1994 р.в. з повним електропакетом. Задоволений машиною по самі вуха. Маю багато знайомих які їздять на Ауді 100 і Фольцваген Пасат 3. Вони купували машини значно дорожче ніж я дав за свою, а фаршу в них і половини немає з того що є у мене. А коли дійшло діло до ремонту то і тут Лагуна показала себе на фоні Німців краще. Запчастини дешевші і їх заміна також. Доречі можна на ти.

Мих
28.11.2007, 15:10
У мене перед цим було Рено 19, запчастини до нього навіть дуже дешеві. А після того як продав його купив собі Рено Лагуну 1994 р.в. з повним електропакетом. Задоволений машиною по самі вуха. Маю багато знайомих які їздять на Ауді 100 і Фольцваген Пасат 3. Вони купували машини значно дорожче ніж я дав за свою, а фаршу в них і половини немає з того що є у мене. А коли дійшло діло до ремонту то і тут Лагуна показала себе на фоні Німців краще. Запчастини дешевші і їх заміна також. Доречі можна на ти.

У мене також Лагуна 2006 року. Напочатку було пару неполадок, але згідно гарантії на сервісі виправили і зараз ніби нормально. Дуже мягенька і комфортна машина, нє?

Marihooan
04.12.2007, 14:19
Цілком погоджуюся. Доречі всім хто не вірить нам зайдіть по цій ссилці і уважно почитайте шо люди кажуть про французів http://auto.mail.ru/view_comment.html?id=9925 (особливо це стосується тих людей які їздять на німцях та японцях).

a.ilchenko
04.12.2007, 14:34
Про "німців" та інші марки...
http://www.autonews.ru/autobusiness/news.shtml?2007/12/04/1315124

Перше місце по надійності - Хонда, друге - Тойота, третє - Субару.

Marihooan
12.12.2007, 12:39
Та кому ви розказувати будете, ходова так само виходжує в французах, як і в німцях, тільки різниця у тому, що до німців дорожче все коштує. Тим паче, щоб ви знали Рено має 45% акцій Ніссану, і зараз буде мати 20% Дженерал моторс. Частину машин під їхньою маркою буде випускати Рено. А про Хонду...

Plis
13.12.2007, 19:04
Привіт всім! Хлопці, хто шарить, порівняйте Renault Kangoo і Opel Combo.

Альона
13.12.2007, 19:05
Не рівняйте "Пежо" до "Рено".

Погоджуюсь на 100% ! Пежо і Мерседес- машини одного класу. Це не моя особиста думка. Це загальновідомий факт.

"Рено" набагато краще

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Тим паче, щоб ви знали Рено має 45% акцій Ніссану

І що ? Це про щось має говорити? Це є показником якості, надійності, комфорту?

Мих
13.12.2007, 23:36
Пежо і Мерседес- машини одного класу
Шо Мерс так здав?

Альона
13.12.2007, 23:53
Шо Мерс так здав?

До чого тут здав. Пошукайте інформацію в інтернеті про поділ авто на класи.

Plis
14.12.2007, 00:00
Погоджуюсь на 100% ! Пежо і Мерседес- машини одного класу. Це не моя особиста думка. Це загальновідомий факт.

Так, але я не бачив жодного нардепа який би їздив на Пежо, чого не скажеш про Мерседес.

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Альона
14.12.2007, 01:10
Так, але я не бачив жодного нардепа який би їздив на Пежо, чого не скажеш про Мерседес.

Згідна (але і на Лексусах не бачимо). :) Свою думку і особисті враження про авто я вже писала у темі "Хочу машину" тому повторюватись не буду. На рахунок Пежо і Мерседеса не моє ІХМО- це факт. :cowboy:
Але порівнювати Пежо і Рено та ще й на користь останнього- просто смішно.

MARTINI
14.12.2007, 02:20
Нісенітниці.
Багато виробників мають широкий модельний ряд , виробляючи авто різних класів. Від дешевих простих автомобільчиків до седанів бізнес-класу, які цілком можна порівнювати з Мерседесом, в тому числі і по ціні. Той же Фольцваген - від бюжетного Поло до представницького Фаетона. Практично аналогічна лінійка Пежо - від 107 до 607. Аналогічно Сітроен - від С2 до С6, Тойота - від Яріса до Кемрі і тд.

Альона
14.12.2007, 22:13
Багато виробників мають широкий модельний ряд , виробляючи авто різних класів. Від дешевих простих автомобільчиків до седанів бізнес-класу, які цілком можна порівнювати з Мерседесом.

Могла б з Вами посперечатися, але не буду. Знаєте, мабуть просто не тактовно у цій гілці паплюжити Рено, бо у когось з форумчан саме така бібка і він нею пишається, любить свою машину, а якщо вона його ще й не підводила- то напевно взагалі ласточкою називає.
У мене VW Passat 2000р.в. Як на мене- чудова машинка! Думаю власники Жигулів, Таврій... зі мною погодяться, та й багато хто погодиться. А от у свекра мого Мерседес S600 2007р.в., так він на мій VW вважає нормальною машинкою- "аби не гірше". І тільки коли помічає що я ображаюсь або починаю "пінитись"- каже: "Супер машина! Мені б таку!" :D
От і я кажу: "Рено- супер машина!" Але мені не треба- маю свою ;)

MARTINI
14.12.2007, 23:33
Альонко, от якби у вас був VW Phaeton (до речі , віднедавна Папу Римського на такому возять), то ви цілком могли б так само ставитися до Мерседеса Вашого свекра :)

Про Рено . Нічого про ці авто не знаю, ніколи не їздив на них. Але суто ззовні жодна із моделей , існуючих зараз , ну не подобаються мені. Дуже дивні якісь дизайнери там працюють. Одна Лагуна , якщо дивитися на неї спереду, красива, але зад ну ніякий.

Зате зараз Рено анонсує у 2008 році вихід першого купе. От це вже справжня красуня буде, якщо до автосалонів вона дойде в такому ж вигляді, як був представлений концепт.

Laguna Coupe

http://www.drive.ru/images/lib/all-articles/473503.jpeg

http://www.drive.ru/images/lib/articles/additional/473506.jpeg

PS пані Альона, Ви чому досі не у нас в клубі ? - www.volkswagen.lviv.ua (http://www.volkswagen.lviv.ua) :)

Альона
15.12.2007, 00:02
Альонко, от якби у вас був VW Phaeton (до речі , віднедавна Папу Римського на такому возять), то ви цілком могли б так само ставитися до Мерседеса Вашого свекра
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Але суто ззовні жодна із моделей , існуючих зараз , ну не подобаються мені.
А мені як не подобаються!!! Але :shutup: - по-моєму це гілка любителів Рено- ще образяться....
Зате зараз Рено анонсує у 2008 році вихід першого купе. От це вже справжня красуня буде
Та погодьтесь- ще двійко дверей цій красуні не завадило б. ;)
PS пані Альона, Ви чому досі не у нас в клубі ? - www.volkswagen.lviv.ua
Якщо запрошуєте- прийду і приєднаюсь. :shy:

MARTINI
15.12.2007, 00:19
Та погодьтесь- ще двійко дверей цій красуні не завадило б. Е ні, не погоджуся, то вже буде не купе. Хоча я б не здивувався, якби дизайнери Рено примудрилися там ззаду ще такі маленькі дверцятка приробити :)
Якщо запрошуєте- прийду і приєднаюсь. Запрошую, жінки не дуже балують нас своїм товариством, і тим, що є, складете кумпанію :)

Альона
15.12.2007, 00:32
Запрошую, жінки не дуже балують нас своїм товариством, і тим, що є, складете кумпанію

Дякую. А може я я краще чоловіка туди запрошу, а сама буду туткай ? :crazy:

MARTINI
15.12.2007, 00:41
А ви і тамкай і туткай, одне одному не заваджає :) І чоловіка всюди з собою беріть

Капітан
15.12.2007, 18:24
Рено неплохие машинки по експлуатации, но уродливые ужасно :)
ЗЫ: с немцами сравнивать все-же не стоит ;)

Michel
15.12.2007, 23:47
Не рівняйте "Пежо" до "Рено". "Рено" набагато краще.Залежить від того яке Рено порівнювати з яким Пежо. Взагалі Пежо краще, сам перепробував різні і досить довго. Є деякі не зовсім вдалі моделі, але менше ніж в Рено, в порівнянні до загальної кількості. Рено дуже багато моделей штампують і швидко їх міняють, та й з запчастинами морока навіть тут. Справа в тому що вони умудряються на одну і ту модель пришпандорити різні гальма, вихлопні і т.д. Деколи, як кажуть, без пів-літри важко розібратись, навіть з каталогом.
Але найкращі Сітроени з гідро-пневматикою, але дорого коштують. За таку амортизацію платити треба ввесь час, при кожній заправці, бо помпа потребує енергії, тобто - бензину/соляри. Але зато на дорозі майже як вдома дивані.

coolzak
16.12.2007, 00:53
А в Канаді ні рено ні пежо взагалі не бачив як і фіатів з сеатами

Мих
16.12.2007, 01:13
а запорожця виділисте?

coolzak
16.12.2007, 01:31
нива.девятка.малюх польский

Мих
16.12.2007, 01:50
нива.девятка.малюх польский
у Канаді?

coolzak
16.12.2007, 03:45
ага.ладу тут продавали досить багато у 90 я думаю.є навіть лада-центр.там колись дилершип був а тепер просто офісний будинок але великі літери на будинку залишились
http://toronto.craigslist.ca/car/473641598.html
ось наприклад оголошення на продаж ниви в торонто

Patrick
16.12.2007, 09:50

Пежо і Рено продавалися до кінця 80х.Ще де не де можна побачити старе квадране Пежо і Рено 5 .

MARTINI
16.12.2007, 11:18
Дивина. Напівфранцузька країна ігнорує французький автопром...

Patrick
16.12.2007, 11:43
Дивина. Напівфранцузька країна ігнорує французький автопром...

Ці авта не витримали North America Safety Testing for US and Canada ; та і не конкурентні вони з японцями , німцями та і американцями також.
Це саме можна сказати про англійські авта.Спочатку в 50х роках було "Mini".Теж не витримало конкуренцію.Повернулося кілька років назад , як авто з філіалу BMW і в новій якості - це авто- з авта для бідних зробилося автом для багатих.такий собі "cool car" з турбочарджером і мотором майже 230 коней.
Незнати яка була б доля land/range rover і jaguar , якби ці компанії не стали філіалами Форда, тому і протрималися на тутешньому ринку.
А Астонів , Бекфордів(не плутати з Фордом) тут не має. Є Астон Мартін , але це також Форд.

Marihooan
17.12.2007, 16:31
Цитата:
Допис від Marihooan Переглянути допис
Тим паче, щоб ви знали Рено має 45% акцій Ніссану
Це говорить про те що найкращі розробки марки Ніссан використовують у Рено. І навпаки. Багато машин які виходять під маркою Ніссан насправді є Рено.

Знаєте, мабуть просто не тактовно у цій гілці паплюжити Рено, бо у когось з форумчан саме така бібка і він нею пишається, любить свою машину, а якщо вона його ще й не підводила
Саме так і є на всі 100%. І не тільки у мене.;)

Marihooan
17.12.2007, 16:39
Рено неплохие машинки по експлуатации, но уродливые ужасно :)
ЗЫ: с немцами сравнивать все-же не стоит ;)
Я б так не сказав...

Marihooan
17.12.2007, 16:43
Цитата:
Допис від coolzak Переглянути допис
а запорожця виділисте?
Мих, ти кращий!:D

Додано через 35 хвилин
Доречі, з нового року має поступити у продаж в салони новий Меган ІІІ, машинка з вигляду (тут можу сильно поспорити) просто супер, що не кажіть, а гольф скривається.

Мих
17.12.2007, 20:03
Доречі, з нового року має поступити у продаж в салони новий Меган ІІІ, машинка з вигляду (тут можу сильно поспорити) просто супер, що не кажіть, а гольф скривається.
а я гольфіка не люблю. Тим більше, що є значно цікавіші моделі.... за ті ж гроші.

jon86
20.12.2007, 03:12
Нічого ви не розумієте ! :-)))
Найкраща машина - це хонда ! :-)

Повністю підтримую:radist: :radist:

Капітан
20.12.2007, 20:15
Я б так не сказав...
Это серийные модели? Нет? :) Ну вот и ладушки :)

Мих
20.12.2007, 21:42
Єдине, що у Хонди мені не подобається - це низька посадка.

MARTINI
21.12.2007, 00:34
Хонда Прелюд - одне із найгарніших авто, як на мене.

Marihooan
21.12.2007, 10:45
Это серийные модели? Нет? :) Ну вот и ладушки :)

Зараз ні, а потім серійні будуть. Так само як в 1995 показали в Женеві Меган 3, а вийде він в серію лише зараз.

Додано через 2 хвилини
а я гольфіка не люблю. Тим більше, що є значно цікавіші моделі.... за ті ж гроші.

Я так само вважаю...

ZOOM
23.12.2007, 03:50
А у когось є Renault Symbol ? Зі всіма Renault не знайома, але ця...Вбивсво одним словом...Як в салоні смердить...Не знаю з чого турки роблять пластассу, але очі виїдає по-чорному. Ну і співвідношення "ціна-якість" залишає бажати ліпшого.

Мих
26.12.2007, 00:48
Як в салоні смердить...Не знаю з чого турки роблять
може там який турок засмердівсі під сідушкою... трецьке мумійо, нє?