Показати повну версію : Адам і Єва (мужчина vs жінка)
Viktoria Jichova
25.11.2006, 00:09
Ось що пише у своїй статті, що вийшла у "Віснику" (Варшава, 1935) Олена Теліга (1906-1942), відомий український поет та публіцист, що була розстріляна гестапівцями в Бабиному Яру разом з І. Ірлявським, І. Рогачем, М. Телігою.
ЯКИМИ НАС ПРАГНЕТЕ?
Від славних майстрів, що різьбили статуї грецьких і римських богинь, через великих італійських малярів з їх мадоннами, через співця Беатріче, аж до свобідних жінок Готьє, Арцибашева, Льоренса, Патіґрілі й совєтських письменників, великі і малі мистці все намагалися віддати в своїх творах той тип жінки, що відповідав би на питання: який є їх ідеал? Якою вони її бажали б бачити?
І в нашій літературі хотілося б поставити авторам це запитання: якими ж ви прагнете нас бачити? Хотілося б відшукати тип жінки, найбільш відповідний нашій добі.
Але в хаосі жіночих типів нашого письменства нема майже ні одного окресленого, живого і дійсно позитивного образу.
І ось, мимоволі, приходить до голови думка: чи можна мистцям-мужчинам задавати питання - якими нас прагнете? - коли вони самі, здається, не можуть на це відповісти...
Правда, часом, де-не-де пролунають чиїсь мужеські слова про жіночу крицевість, про Жанну д'Арк і Марію Стюарт. Часом, все частіше, вириваються закиди на адресу української жінки-рабині. Але всі ці слова - лише припадкова, декляративна сторона сучасного мужеського погляду, вимушена данина добі; в дійсності ж їхній інстинкт мужчин захоплюється зовсім іншими жінками.
І тоді, коли наша література, зокрема поезія, за останні десятиліття пішла наперед велетенським кроком, жіночі типи в ній залишилися незмінні, лише трішечки підмальовані на більш модні кольори. Це є - 1) жінка-рабиня і 2) жінка-вамп. Обидва, не дивлячись на свою нібито протилежність, властиво кажучи, є тим самим типом жінки, що з'являється лише джерелом хвилевої насолоди й увигіднення життя в найпримітивнішому розумінні того слова. І рабиня, і "вамп" виключають пошану до жінки.
Є, щоправда, і третя відміна: різка, енергійна, позбавлена сентименту, "жінка-товариш". Але ця відміна має переважно так мало жіночости, що - викликаючи пошану - ніколи не викликає любови й адорації...................
(далі буде)
Viktoria Jichova
25.11.2006, 00:14
(продовження)
Жінка-рабиня... її повно в творах наших письменників і попередніх, і сучасних. Це тип сабінки, підвладної своєму панові й окруженню, якої все життя віддається лише мужчині і дітям, і яку цілий прекрасний Божий світ, що лежить з усіма своїми принадами й небезпеками за межею її кохання, пристрасти або вузько-родинних обовязків, - не лише не манить, а просто лякає.
Такі жінки визирають із творів Гоголя, в постаті жінки Тараса Бульби й її подібних, із оповідань Стефаника. В романах Винниченка втілюються вони в пишних красунь "з округлими коров'ячими очима". Виглядає вона і з "Марії" Самчука, і з повістей Дудка, і з гуцульських новел Єндика.
В нашій поезії - те саме. Жінка-українка є там завжди в постаті рабині, що віддає тіло і душу першому зустрічному.
"Українські візантійські очі
Як я знаю ваш нещирий зір!
В сонних рухах, роблено-дівочих,
Ще прадавнє, вроджене - ясир."
Так каже найвизначніший поет нашої доби (авторка цитує Євгена Маланюка) в своїх, блискучих формою і глибоких думкою, віршах. І ці рядки невипадкові. Жінка-українка в його творах - завжди самиця, для якої поза її тілом не існує нічого іншого.
Це рабиня.
"Кожному, хто схоче,
Дике тіло, що кохає гніт" -
Бо в неї: "в кожнім зламі звірина, жагою тварною регоче". Правда, ця самиця в поета має різні відміни. Часом втілюється в спокійну жінку-дружину, але й тоді її образ викликає жах своєю мертвою бездушністю.
"А поруч, як весталка сонна,
Вартує жертовник вона
Проста, земна моя мадонна,
Проста, земна моя жона"
Або:
"Хай не Джоконда ти й не Клеопатра -
Проста жінка землі, -
Під історичним вітром ватра
Не згасає у млі".
Цій простій жінці землі не зрозуміти нічого, що виходить за межі її кімнати:
"Що ж тобі? лиш співати і плакать,
Колисати дитину бурлаки"
Коли доводиться читати ці рядки, то робиться моторошно від того образу родинного вогнища. Здається, що опиняєшся в якійсь старій Обломовці, де жінки вешталися з одного кута до іншого, мляві, невдягнені і запухлі від сну.
Часом така жінка-рабиня хоче стати "вампом". Але це лише для того, щоб свою безсилість віддати вибраному мужчині.
"У м'язах тих співала творча сила,
Тремтіла тьма. Ще ніч лежала ниць,
Як ворогом підіслана Даліла
Ввійшла в намет - мою підтяти міць".
Та найчастіше вона лише рабиня: "безсила, безвладна, п'яна і німа", що прагне лише "сонних пестощів", байдуже чиїх, плодить дітей, "мов дурних курчат" - теж байдуже чиїх, і сонно підтримує - байдуже чию - ватру....
(далі буде)
Viktoria Jichova
25.11.2006, 00:18
(продовження)
Є в нашого поета й інша жінка: вільна, горда, вірна. Але хто ж тоді вона? Невже ж теж українка? Але ж ні!
"Вона - скандинавка. В ході її вітер фіорду.
Вона від варягів, що ними збудилася Русь.
І крок її криця. І рух її вірний і гордий,
І в погляді синім пізнав я відвічну сестру".
В українській жінці поет чомусь не знайшов ні сестри, ні натхнення, нічого, що варте пошани.
"Отсей зелений зір змії
Вже зрадив відьму і повію" - (Це - очі українки).
"Уста, що їх забарвив яд,
Це не окраса, а образа". - (Це - її уста).
"...Нечисте тіло
Отруєне мертвотою душі" -
Це ціла вона. Українська жінка. Анти-Марія поета. Невже ж дійсно, лише в Скандинавії, в коханій під пристрастю ясно сяє сестра? А коли це дійсно так, як каже поет, то чи не тому в нас нема скандинавок, що нема і вікінгів? Бо, бачимо ще в поета такі рядки:
"Витай же, витай, синєока, варязькая Ладо!
Дніпровська Еллада чекає вже тисячу літ.
Осяй, опануй і надхни її древнюю владу
Над білим безмежжям одітої снігом землі."
Що це? Це ж запрошення чужинки на той трон, що належить лише українці? Може українська жінка ще не зуміла зайняти належне їй місце, але панувати на своїй землі і в українській родині повинна лише вона.
Чи це шукання ідеалу жінки серед чужих не є цілковитою зневірою в українці? Чи не нагадує воно аналогічних шукань Турґенєва, Гончарова за активним мужчиною в чужинців (Інсаров, Штольц)? Чи не нагадує це захоплення російською жінкою в деяких західньоєвропейських авторів ( Th. Mann, Claudet Anet)?
Але коли мужчина зневірився в українській жінці за її вдачу "рабині", коли він з такою погордою, зрештою - заслуженою, ставиться до жінок, що дозволяють себе брати в ясир першому-ліпшому наїздникові, то яке ж оправдання має мужчина для себе, коли маніфестує своє бажання бути рабом чужинки ("Осяй! Опануй!")?
Чи не міститься в такім відношенні погорда до української жінки і чи не це відношення часом штовхає її шукати чогось більш вартіснішого в чужинця?
Та Маланюк, не давши позитивного образу української жінки, принаймні геніяльно відтворив всю огиду української жінки типу рабині, Анти-Марії і, зжахнувшися сам, зумів викликати і в інших жах перед тим образом.
(далі буде)
Viktoria Jichova
25.11.2006, 00:21
(продовження)
Те саме можна сказати і про Мосендза. Менш нагально, в більш стриманих і лицарських виразах, але так само переконуюче, змальовує він усю зайвість і безпросвітну сірість такої жінки, що лише валиться тяжкою колодою на дорозі мужчини до його мети. Що вміє лише затримувати свого пана, переповідати йому свої "безбарвні, пласкі жалі" ("Уста неціловані"), або мріяти біля нього про такі ж "безбарвні, пласкі радощі ("Анти-Марія).
І в Мосендза жінка є лише Анти-Марією, яка не вміє кинути всіх своїх поривів в один рвучкий потік з поривами вибраного мужчини і пливти біля нього, вперто й сміливо, не вішаючися тяжким каменем йому на шию в небезпечних місцях того потоку.
Отже, нема нічого дивного, що той мужчина воліє бути сам зі своєю тяжкою дорогою і прекрасною метою, без сонної рабині при своєму боці.
На жаль, в той час, коли Маланюк і Мосендз обурюються і борються за таким типом жінки, інші наші поети захоплюються власне ним.
Не сто літ, а в 1933 рoці видає В. Пачовський свої "Перли", (які, зазначено в передмові, мають "постійну вартість для національної культури"), де сам подивляє і хоче, щоб інші подивляли Галю:
"В білім ліжку, у неґліжку, у неґліжку, гей!"
або Дзюню, що готова його надихнути на вбивство, бо..
"Пускає з чаром любки, з груди-білосніжки, дві голубки, спняті в грудний бюст" (!)
Поза Галями і Дзюнями, що танцюють на балях, ходять в "неґліжку" і прагнуть "добре" вийти заміж (молодша ґенерація), є ще там і тип жінки-матері. Всі ці шляхетні "мамці" в перлах, мріють лише про одне: видати "добре" заміж, але вже не себе, своїх Галь і Дзюнь. І наші наймолодші, часом і талановиті поети, мабуть не бачать інших жінок. Тому від їхньої еротики не віє глибокою, сильною пристрастю, лише сальоновим фліртом, або "хвилевим шалом" - здрібнілими почуваннями, вартими тих дрібних героїнь, до яких вони скеровуються (Дригинич, Чернява).
.................................................. .................................................. ....
PS: Прошу звернути увагу на рік написання цієї статті.
А як гадають форумчани, чи є це ще сьогодні актуальним питанням?
І справді, якими б мужчини прагнули нас?;) ;)
Вика, я прагну такую как Вы :)
Если бы Вы мне прочитали такую лекцию не по интернету, а в живую, то мое сердце не выдержало бы и я упал под Ваши ноги, благоговейно трепеща...
Почну з особистого спостереження яке зробила з творів Олени Теліги - вона була саме жінкою-другом, її твори дуже чоловічі.
Теліга як на мене в крайнощі кидається (як взагалі часто в нас буває) - або жінка "рабиня" або жінка "мужик", яка може "кинути всіх своїх поривів в один рвучкий потік з поривами вибраного мужчини і пливти біля нього, вперто й сміливо, не вішаючися тяжким каменем йому на шию в небезпечних місцях того потоку" - це скорше друг-соратник має таке робити, а не жінка.
А що тема актуальна - то в цьому нема жодних сумнівів.
Если бы Вы мне прочитали такую лекцию не по интернету, а в живую, то мое сердце не выдержало бы и я упал под Ваши ноги, благоговейно трепеща...
Так..почалося.
А свою ріднесеньку жінку на той час, поки ви будете плазувати перед іншою, куди подінете? :eek:
И снова начались упреки :)
Зетта, я ведь чисто платонически, что Вы :)
И снова начались упреки :)
Зетта, я ведь чисто платонически, что Вы :)
Так і я ж, чисто теоретично..:p
Viktoria Jichova
25.11.2006, 20:34
Почну з особистого спостереження яке зробила з творів Олени Теліги - вона була саме жінкою-другом, її твори дуже чоловічі.
Теліга як на мене в крайнощі кидається (як взагалі часто в нас буває) - або жінка "рабиня" або жінка "мужик", яка може "кинути всіх своїх поривів в один рвучкий потік з поривами вибраного мужчини і пливти біля нього, вперто й сміливо, не вішаючися тяжким каменем йому на шию в небезпечних місцях того потоку" - це скорше друг-соратник має таке робити, а не жінка.
А що тема актуальна - то в цьому нема жодних сумнівів.
А я гадаю, Орман, що на свій час Олена Теліга дуже сміливо виступила на захист жінок: так, доки бути жінці отакою "рабинею"? Хоча погоджуюся, сьогодні це вже не такі крайнощі, але і зараз проглядаються такі типи жінок. Олена, мабуть, не любила оцю сліпу покору, "бездухість", "жінок-квочок", котрі і справді далі, ніж за межі свого родинного гніздечка нічого не в стані побачити, вони не розвиваються як особистості, їх нічого (в духовному аспекті) не цікавить. І скільки разів траплялося, що це лише їхня власна ілюзія: бо вони все своє життя віддали на підртимку родинного вогнища, а чоловік тим часом про це не дбав і був радий, що може хоч на деякий час втекти з цього кола сірості, бо нічого, окрім буденних турбот та нудних розмов він не чув. І ще отакий приклад: отака жінка часто охоче сидить вдома (вона турбується лише про домашнє господарство, дітей) і чекає чоловікових грошей та на зрідка коли його пестощі. І чекає терпеливо, наче би її було зачинено в "золотій клітці". Про рівноправне сприйняття один одного в їхніх партнерських стосунках і говорити нічого. Перший і другий приклад жінок радо підкоряється: вийдуть заміж (аби вийти, щоб люди не казали, що на "оцет" (старою дівою) залишилася?), народять дітей (куди вже тут діватися - треба піклуватися), чоловік тим часом або гуляє, або егоїстично не турбується про те, як допомогти жінці у її домашніх клопотах, або поступово спивається тощо. У другому випадку - це чоловік-бізнесмен (цей має мало часу для своєї домівки), жінка таким чином мусить бути вдома, повністю залежна від чоловікових прибутків. Та найгірше зі всього, що цих усіх жінок отакий варіант існування повністю влаштовує, тому і підкоряються. Тобто, пасивно пливуть за течією. А декотрих чоловіків такий спосіб життя може дратувати, тому і шукають альтернативи "на боці". От і виходить собі таке "зачароване коло", з якого така жінка просто не спроможна знайти вихід, бо не знає, чим себе зайняти, бо боїться і т.д. І я думаю, що авторка статті якраз хотіла вказати на жахливість того, що цих жінок повністю задовільнає їхня роль у родині. Прошу мене не осуджувати і прошу не заперечувати, що такого немає. Хоча, погоджуюся, це більш таки, на щастя, крайнощі. :)
Viktoria Jichova
25.11.2006, 20:39
Капітане, буду вважати, що Ви собі просто гарно пожартували. Але, як самі бачите, трішки обережніше з такими жартами.;) :)
Liliyah Romanova
26.11.2006, 04:41
Так..почалося.
А свою ріднесеньку жінку на той час, поки ви будете плазувати перед іншою, куди подінете? :eek:
Зето, а давайте ми їй когось підшукаємо. ;)
А взагалі, часом починаю розуміти лезбійок та феміністок, чому вони такими стаються...
Viktoria Jichova
26.11.2006, 14:16
Ну Лілю, лесбійки та феміністки це ж зовсім різне. А можна ще запитання, бо я лесбійок щось не надто розумію, але феміністок - так (тільки не отих агресивно-шовіністичних), чому Ви їх розумієте?;) :)
Liliyah Romanova
26.11.2006, 18:00
По-моєму, як одним так і другим (вибачте за вислів) просто бракує "порядного хлопа". ;):):)
Viktoria Jichova
26.11.2006, 18:02
По-моєму, як одним так і другим (вибачте за вислів) просто бракує "порядного хлопа". ;):):)
:D :D :D
Класно, Лілю!
Ну вот еще :)
Сделал комплимент даме, сразу непорядным хлопом обозвали и стали моей жене любовника искать :)
Эх-х-х, порядочные Вы какие, однако!...
Viktoria Jichova
27.11.2006, 15:31
Ну вот еще :)
Сделал комплимент даме, сразу непорядным хлопом обозвали и стали моей жене любовника искать :)
Эх-х-х, порядочные Вы какие, однако!...
Капітане, не ображайтеся на них.:) Ви ж знаєте, що це все жартома.:) :)
Ваше слово для меня закон, о прекрасная Вика... :)
Liliyah Romanova
27.11.2006, 18:25
Ваше слово для меня закон, о прекрасная Вика... :)
Капітане, не забудьте коліна потріпати перед тим, як додому будете виходити... ;) :p :D
Колени это еще фигня, Лиля... ;)
Я раз пришел домой, с помадой на шее... Ну как было жене объяснить, что в общественном транспорте была такая давка - яблоку негде упасть! И вдруг, стоящая рядом тетка /совершенно случайно/ ткнулась мне лицом в шею! Ну откуда я мог знать, что след останеться... :)
Liliyah Romanova
27.11.2006, 18:55
Я раз пришел домой, с помадой на шее... Ну как было жене объяснить, что в общественном транспорте была такая давка - яблоку негде упасть! И вдруг, стоящая рядом тетка /совершенно случайно/ ткнулась мне лицом в шею! Ну откуда я мог знать, что след останеться... :)
На місці вашої дружини я би вам теж не повірила. :p :p :p
И совершенно зря! В тот раз это было действительно правда :)
Вот видите, вроде и наоффтопили, а с другой стороны подняли архиважный вопросец - о доверии между М и Жо :)
Это же классика жанра! Неужто, поверила?
http://smiles2.server.33b.ru/1a46c403c3879e8d9944852057723801.gif
Она не тупая!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Это я просто очень убедительный :)
Liliyah Romanova
27.11.2006, 19:15
Капітане, жінки злостиві. Вони часом навмисне тикаються носом, ой! губами в комірець, аби слід залишити і вам жінку засмутити. ;)
А зачем, Лиля? Реакции моей жены она ведь все равно не увидит...? И я ей на ноги не наступал.
Вобщем, загадочные Вы создания, женщины.
Leopolis
29.11.2006, 11:31
...що авторка статті якраз хотіла вказати на жахливість того, що цих жінок повністю задовільнає їхня роль у родині. Прошу мене не осуджувати і прошу не заперечувати, що такого немає. Хоча, погоджуюся, це більш таки, на щастя, крайнощі. :)Чому саме "жахливість", якщо "цих жінок повністю задовільнає їхня роль у родині"? Особисто мені відомі багато заможних сімей, де жінка почуває себе просто чудово, і це не лише зі стороннього сприйняття, але й зі слів. Ну і що, коли це "Золота клітка"? Все є, ні в чому немає потреби перейматись, гроші, статки, няні, постійні забави... Якщо і "дуріють", то лише з жиру бісяться, шукаючи привід де ще проявити свою стервозність. Хіба тут жінка-рабиня, хіба її хтось замкнув у цій клітці. Ні, це добровільно, і якщо це її задовольняє, то чому вона собі не може цього позволити. Звісно, про романтику відносин і кохання на хмарах від чоловіка, який цю "Золоту клітку" спорудив, чекати не доводиться, адже вибір є вибір. Або купатись у золоті і відчувати постійну втрату душевної теплоти своєї половини, або ж мати її вдосталь і перебиватись постійно питаннями достатку своєї сімї. Золота середина - тут найкраще рішення.
Я раз пришел домой, с помадой на шее... Ну как было жене объяснить, что в общественном транспорте была такая давка - яблоку негде упасть! И вдруг, стоящая рядом тетка /совершенно случайно/ ткнулась мне лицом в шею! Ну откуда я мог знать, что след останеться...Якщо у Вас з тих чи інших причин з'явиться слід від помади на комірці сорочки - відірвіть до-біса його! Скажіть, що це діло рук приставучої літньої жінки, котра просила перевести її на інший бік вулиці :p
Ага, снимаю изорванную рубашку, и жена обнаруживает поцарапанную спину… Спасибо, не надо :D
Leopolis
29.11.2006, 12:41
Ага, снимаю изорванную рубашку, и жена обнаруживает поцарапанную спину… Спасибо, не надо :DТак та бабка дістала ще й своїми сіамськими котами!!! :D
Ось що пише .... Олена Теліга
Хотілося б відшукати тип жінки, найбільш відповідний нашій добі.Але в хаосі жіночих типів нашого письменства нема майже ні одного окресленого, живого і дійсно позитивного образу.
в дійсності ж їхній інстинкт мужчин захоплюється зовсім іншими жінками.
жіночі типи в ній залишилися незмінні, лише трішечки підмальовані на більш модні кольори. Це є - 1) жінка-рабиня і 2) жінка-вамп. Обидва, не дивлячись на свою нібито протилежність, властиво кажучи, є тим самим типом жінки, що з'являється лише джерелом хвилевої насолоди й увигіднення життя в найпримітивнішому розумінні того слова. І рабиня, і "вамп" виключають пошану до жінки.
Є, щоправда, і третя відміна: різка, енергійна, позбавлена сентименту, "жінка-товариш".
(далі буде)
Привіт. я розумію, що О. Теліга мала на увазі літературні образи й вказувала письменникам-чоловікам на несправедливість вимальовуваня в творах окреслених, живих, відповідних добі жінок. Тобто, вони є, але в літературі не знаходять свого відображення. От й усе.
А жінок - "не;)рабинь, і не;)вампів, і не просто товаришок ;)" є повно. :)
я б навіть наважилася сказати, що жінок цільних, цікавих, гарних в нашому суспільстві більше, ніж таких їм рівних чоловіків.
Viktoria Jichova
29.11.2006, 21:21
Привіт. я розумію, що О. Теліга мала на увазі літературні образи й вказувала письменникам-чоловікам на несправедливість вимальовуваня в творах окреслених, живих, відповідних добі жінок. Тобто, вони є, але в літературі не знаходять свого відображення. От й усе.
А жінок - "не;)рабинь, і не;)вампів, і не просто товаришок ;)" є повно. :)
я б навіть наважилася сказати, що жінок цільних, цікавих, гарних в нашому суспільстві більше, ніж таких їм рівних чоловіків.
Так, Мавко погоджуюся з Вами, що отаких цікавих (цільних, гарних і т.д.) є багато, бо всі ми - різні.:) Тут ставилося запитання до чоловіків: а якими б вони нас хотіли бачити (тобто їхній ідеал жінки в реалі)?.
І от якими хотіли бачити жінок у 30-х роках чоловіки-письменники. Це - їхнє бачення тогочасних жінок, тим більше, що письменник є (як би то сказати) набагато більш спостережливим, це є його послання: раз він хоче писати про життя, то і знати життєві реалії є для нього просто необхідністю. А те, що саме таких жінок було зображено в українській літературі, це теж дещо говорить про сприйняття та бачення жіночого світу очима мужчин.;)
Мавко, ми як особи жіночої статі, мабуть, добре знаємо, якими ми хочемо бути.;) Та чи є сприйнятними для чоловіків наші прагнення? Чи хотіли б вони між собою не слухняну та піддайну жінку, але рівноправного партнера, незалежного від їхніх мужських примх та патріархального устрою?;) :)
Koza-Dereza
30.11.2006, 20:17
Вiкторiя, якщо не помиляюсь це вам подобаютьсай синьоокi мужчини. А ви бачили нового Джеймса Бонда? (Денiель Крег) У нього очi - синiй океан - бездонний.
http://www.imdb.com/name/nm0185819/
Viktoria Jichova
01.12.2006, 14:53
Коза-Дереза, дякую. Новий Джеймс Бонд справді гарний мужчина.;) :)
Пересвет
01.12.2006, 18:35
Мда, складно сочиняшь! (c)
А вот бывает, что едешь домой, очень проголодался и заехал где то поужинать, естественно дома есть не хочется, так потом губы надувают, обиды всякие. Мол знаем мы опять у ЛЮБОВНИЦЫ ужинал у-у-у-у-у-у...
Зачем заехал где-то поужинать? Зачем так палиться? :) Смотрите как надо:
Пьянка блин на работе... наелся, жена, - до отвалу... Так что ты родная лучше отдохни вечерком, сегодня готовить ужин не надо... ;)
Viktoria Jichova
01.12.2006, 18:43
Ну давайте, мужчини форуму, поділіться своїми секретами, як жінок обдурювати. І мені самій цікаво.;) ;)
Пересвет
01.12.2006, 18:43
Капитан! СОС, СОС, СОС...дело в том, что Я обладаю довольно странным даром для современного мужчины...Я НЕ ПЬЮ ВООБЩЕ СПИРТНОЕ, а значит всевозможные пьяки, гулянки не могут проходить в принципе.
Эээх, что же делать...
Как что делать??? Да на пьянке разве все пьют??? Есть еще почетная должность: считать, сколько выпито :)
В качестве доказательства в таком случае можно предъявить жене листок с записями количества выпитых рюмок участниками попойки :)
Пересвет
01.12.2006, 18:51
Шеф, гениально!
Я так и сделаю, сегодня же! Да в эту самую минуту...
Раз, два, три, четыре...
Koza-Dereza
01.12.2006, 18:52
Пересвет, а чому б вам жiнка не повiрила що ви десь зайшли поїсти пiсля роботи?
А еще лучший вариант: приходите домой:
- Жена привет /чмок в щечку/. А я не голоден, смотри родная спокойно свой любимый сериал :)
- /она подозрительно/ А где это ты наелся?
- /веселым тоном с подмигиванием/ Да я у любовницы был, ух-х она меня накормила!
....
В 90 случаях из 100 срабатывает на 100% - вариант с любовницей отпадает :)
І чого це Ви, Пересвете, дома не вечеряєте? жінка зле готує? Ви хоч її заздалегіть попередьте, щоб вона не готувала, бо я би свого... за те, що десь поїв і мене не попередив...:mad:
Viktoria Jichova
01.12.2006, 18:57
Капітане, це типу "в кожному жарті є частина правди", так?;)
Капітане, це типу "в кожному жарті є частина правди", так?;)
Умничка:)
Но, чтоб сработало нужно правильно подмигнуть :D Бодренько так, задиристо :)
А вообще женщин обманывать некрасиво. Это я так, постебался немножко :)
Если уж и правда по дороге домой кого уважили, то придя и обнаружив, что жена весь день ждала и приготовила уже ужин... нужно в качестве искупления съесть все без остатка :)
Viktoria Jichova
01.12.2006, 19:06
А вообще женщин обманывать некрасиво. Это я так, постебался немножко :)
Если уж и правда по дороге домой кого уважили, то придя и обнаружив, что жена весь день ждала и приготовила уже ужин... нужно в качестве искупления съесть все без остатка :)
Капітане, і ще краще для повного ажуру - помити за собою посуд!;) :)
А я и так мою каждый день. Честно-честно! :)
Viktoria Jichova
01.12.2006, 19:10
А я и так мою каждый день. Честно-честно! :)
Ну, тоді, мабуть, Ви зразковий чоловік.;) :)
Вы бы знали что я еще потом делаю...:rolleyes: :eek: :o
Ну да ладно, не буду заставлять краснеть девичьи уши :) :D
Бегу домой, посуду мыть :)
ЯКИМИ НАС ПРАГНЕТЕ?
Цікаво... а наші чоловіки взагалі цікавляться, якими ми їх прагнемо? :rolleyes: :p :)
Полковник
01.12.2006, 22:38
Цікаво... а наші чоловіки взагалі цікавляться, якими ми їх прагнемо? :rolleyes: :p :)
Ни фига себе????
А вам мало, что мы на вас женились???:D
Пересвет
01.12.2006, 22:39
жена весь день ждала и приготовила уже ужин... нужно в качестве искупления съесть все без остатка :)
Вот так Я Капитан и делаю:D
Ем, ем, ем, чтобы ничего не заподозрила.
Полковник
01.12.2006, 22:40
Ну, тоді, мабуть, Ви зразковий чоловік.;) :)
А я, между прочим, ещё и мусор выношу!!!! ВОТ!!!!:)
Ни фига себе????
А вам мало, что мы на вас женились???:D
Приблизно на таку реакцію я й очікувала... :p
Полковнику, так не буває - або сміття виносите, або посуд миєте. :)
Полковник
01.12.2006, 23:14
Полковнику, так не буває - або сміття виносите, або посуд миєте. :)
Эх, Ума, увы, к сожалению, бывает!
Посуду мою, мусор выношу, с ребёнком гуляю, с тёщей - дружбаны, с тестем - собутыльники, со свояком (муж сестры жены) друзья (+ вместе охота, рыбалка) ну, и т.д. и т.п. АЛЕ!!!!! Все равно находит (жена) за что попилить!!!!:(
netta стойте, не убегайте! Это шутки у меня ТАКИЕ - солдафонские...., а так, я, вроде, ничего, мужик (со слов моих всех нынешних и бывших жён):D
Посуд і сміття я вже пропустила у вихованні свого чоловіка, ну але дитини я вже не пропущу... буде в мене теж гуляти з дитиною!! :rolleyes:
Koza-Dereza
02.12.2006, 01:49
с тёщей - дружбаны
КЛАС!!! :D
Так буває, завжди найдеться за що попиляти.
Ось анекдот до теми:
Миє невiстка пiдлогу а свекруха сидить за столом i спостерiгає. ПОмила i каже
- Мамо, вже помила.
а свекруха їй
- погано помила, перемий.
Ну невiстка перемила
- так?
- не так!
Ще раз перемила
- мамо, так?
- не так!
Ну ще раз помила
- мамо, а тепер так?
- Не знаю як але НЕ ТАК!!! :D :D :D
Зробити жінку щасливою легко, тільки це дуже дорого.
Цікаво, цікаво і яких нас прагнуть?:confused:
Душить значить любить. Дездемона.:)
Книжечка до рук потрапила, "Эта покорная тварь - женщина", Гитин В.Г., земляк Mike(а) написав, і додав, що книга
рекомендується для людей з слабкими нервами, відсутністю почуття гумору, а також тим, хто зібрався одружитися.
Відложив в сторону, почитаю "Это жестокое животное - мужчина". :)
Полковник
05.12.2006, 22:23
ЕГО и ЕЕ версии одной и той же истории
ЕЁ сторона истории:
Всю субботу у меня было неприятное предчувствие. Мы с ним договорились
встретиться в баре.
Разговор у нас как-то не складывается, и я подумала, что неплохо бы
пойти в менее людное место, чтобы по душам поговорить.
Мы пошли в ресторан, но он все еще вел себя необычно. Я пыталась его
взбодрить.
Я задумалась, может быть, это он из-за меня такой?
Я спросила его, он ответил - нет.
В машине, по дороге домой, я сказала, что люблю его очень глубоко -
глубже, чем он может это понять.
А он просто приобнял меня.
Не знаю, что это значило, так как он не сказал ни слова, и просто вел
машину.
Наконец, мы добрались домой. Вдруг я сразу все поняла - он хочет меня
бросить. Попыталась разговорить его, чтобы расставить все точки над "И", но
он включил телевизор.
Что делать? Я сказала, что у меня болит голова и ушла в спальню.
Минут через 10 он тоже пришел.
К моему удивлению, мы занялись любовью.
После этого, я хотела добиться от него правды, но вместо этого
проплакала, пока не уснула.
Я не знаю, что мне делать дальше. Наверное, у него есть другая женщина.
Его сторона истории
Динамо просрало. Зато неплохо потрахался.
Полковник, рассмешили, но в этом что-то есть... ;) :) :) :)
все то добре,але як після .....(або до...) зробити так щоб вона лишилася вдоволеною як,скажімо,ситий удав?Ми дівки-тварини примхливі.Наводжу нижче поради:
1. Мелодичные песни, исполняемые певцом с низким, бархатистым голосом
Хриплые, густые голоса "запускают" у большинства женщин программу сексуального возбуждения. (Блатные колядки про "...судьи плакали над ним, но вышку все же дали" не считаются). А вот высокие женскиеголоса, наоборот, вызывают у многих барышень нервозность и беспокойство. Выбирай музыкальное сопровождение грамотно.
2. Когда ты без просьб и напоминании с ее стороны надеваешь презерватив. (И не оставляешь его потом ненароком внутри)
3. Когда ты, нежно обняв ее за плечи сзади, утыкаешься подбородком между шеей и ключицей
Попробуй повертеть головой. Если ты попал в правильное место, то руки и бедра девушки покроются мурашками.
4. Фильм "Унесенные ветром"
А вы чтобы лежали, смотрели и обнимались как сумасшедшие. (Только не вздумай отращивать себе такие же усики, как у Кларка Гейбла!)
5. Шепот ей на ухо
6. Ласки внутренней поверхности ее рук и бедер - кожа здесь особенно чувствительна
7. Когда ты разрешаешь ей смотреть на тебя, не прикрываясь при этом простыней, и трогать тебя там, где ей захочется
Как ни странно, но многие мужчины признаются, что не любят сами становиться объектом сексуального внимания своих партнерш. Психологи утверждают, что это последствия так называемой гомофобии - страха привлечь к себе внимание партнера неправильного пола, - которая у некоторых мужчин принимает просто гротескные формы. Вплоть до того, что они не разрешают своим женам трогать руками их пенис или ягодицы.
8. Огуречный и клубничный запахи
Экспериментально установлено, что запахи свеженарезанного огурца или клубники действуют на женщин возбуждающе. Похожий эффект оказывает запах свежей сдобной выпечки.
9. Когда ты знаешь, где у нее клитор. И зачем он нужен:)
10. Когда ты берешь ее на руки
11. Подробный и длинный рассказ о том, как ты лишился невинности :p
12. Когда после секса ты проводишь пальцем по ее лицу - от виска по щеке через губы до подбородка. И улыбаешься
13. Когда ты сам встаешь ночью перепеленать ребенка
14. Покусывание ее сосков
Кусать (осторожно!) можно вообще все: ладони, подушечки пальцев, шею. В том числе самые интимные места - иногда это оказывается действенней, чем прикосновение руками или языком.
15. Когда не стесняешься говорить, что ты ее хочешь. Прямо сейчас:D
16. Классическая поза
В ней у девушки появляется возможность смотреть тебе в глаза во время секса и целоваться. И то и другое может довести ее до крайней степени возбуждения. Доказано, что женщины могут испытать оргазм от одного поцелуя.
17. Шелковое постельное белье
Ну і так далі...Фантазуйте самі.Цілую%))
Книжечка до рук потрапила, "Эта покорная тварь - женщина", Гитин В.Г., земляк Mike(а) написав, і додав, що книга
рекомендується для людей з слабкими нервами, відсутністю почуття гумору, а також тим, хто зібрався одружитися.
Відложив в сторону, почитаю "Это жестокое животное - мужчина". :)
Вашій бібліотеці можна лише позаздрити :p
МУЖЧИНЫ И ЖЕНЩИНЫ ПОСЛЕ ПАРИКМАХЕРСКОЙ
ЖЕНСКАЯ ВЕРСИЯ:
- Ух ты, ты сделала новую прическу! Как здорово!
- Правда? Вот мне так не показалось, когда я сразу посмотрелась в зеркало. По-твоему, они не очень сильно завиваются?
- Нет, что ты, все отлично! Я тоже сначала хотела сделать себе такую прическу, но потом подумала, что у меня слишком круглое лицо. Так что лучше оставить все как есть.
- Ты что, серьезно? У тебя прекрасное личико! Так что можешь без проблем сделать себе одну из новых стрижек, которые сейчас в моде, у тебя будет просто потрясающий вид! Я тоже хотела себе что-нибудь такое сделать, но мне не хотелось открывать шею.
- Так у тебя же красивая шейка, мне бы такую! Тогда эти огромные плечи не так бросались бы в глаза.
- Да ты с ума сошла! Я знаю девушек, которые бы все отдали за то, чтобы иметь такие плечи, как у тебя. Тебе так идут все платья! Ты посмотри на мои руки, видишь, какие они короткие? Если бы мои плечи были пошире, у меня бы не было проблем с выбором одежды. - Да ну, не смеши меня! Ведь все мужики так и падают к твоим ногам!
Ладно, уже поздно, мне пора бежать. Пока!
- Пока, увидимся!
МУЖСКАЯ ВЕРСИЯ:
- Че, оболванился?
- Ага...
- Кросавчег!
СКАЗКА О СЕКСЕ
http://nkozlov.ru/books/s210/d1270/
СКАЗКА О СЕКСЕ
Я этого господина (автора "сказки" )почитывала, считаю, что фамилия у него говорящая.
:cool:
Полковник
10.01.2007, 20:23
Опа да опа…
Зеленая ограда скрывает тайну.
Девушки, что вы сделали со священником?
Без одежды он бледный, как рисовый колобок
http://fishki.net/comment.php?id=16444
Мужчини! Чому ви не в стані збагнути, чого ми від вас прагнемо?!
Тому, що ми і самі того не знаємо!! :p
Viktoria Jichova
07.02.2007, 23:45
Але знаємо, лише не все мужчинам можна казати:) .. Отаке.:p
Liliyah Romanova
07.02.2007, 23:55
Але знаємо, лише не все мужчинам можна казати:) .. Отаке.:p
Мужчинам можна говорити лише те, що треба, аби легше було добитися того, чого хочемо і чого прямо не говоримо. :p :D
Viktoria Jichova
07.02.2007, 23:58
Мужчинам можна говорити лише те, що треба, аби легше було добитися того, чого хочемо і чого прямо не говоримо. :p :D
Лілю, а якщо говорити, то лише ніжно та пошепки на вушко..;)
Поцілунок - це те, що ви не можете дати, не взявши, і взяти, не віддавши. :p
Viktoria Jichova
08.02.2007, 00:12
Та є ще такзвані "повітряні поцілунки", коли когось бачиш здалеку, або прощаєшся. А ті можна давати і хапати на льоту.:p
Поцілунків повітряних
не піймаєш на льоту:
ні підняти, ні вкусити,
мо' хоч трошки погризу?
:)
Себе. Чи кого... :p
Дівчата вбираються у відкритий, виклично-сексапільний одяг саме тому, що їм хочеться, щоб ними милувались та захоплювались. Мимо звичних тлумачень на кшталт: " А я хочу сама собі подобатись!", так направду причепурюються заради тих мужчин, котрі самим дівчатам привабливі. Вимріюють собі захват ( прихований) в охоплені форм та їх деталізації саме з боку " цікавих" їм мужчин, хоч пересічно куди частіше напіткаєш НЕпривабливих, занадто проникливі погляди котрих просто дратують. Звідсіль одвічна жіноча дилема: вбратись у липнучо-сексапільне заради того, хто валяє дурня на парах, граючи у дурня, проте, " интерє-е-есний такий" чи не перебільшувати похабности зацікавлених, крадькома кинутих поглядів. Роздмухування своєї знадности, котре ставить за мету вдихнути життя у зашкарублу мужську оболонку, здебільшого завершується лусканням повітряної кульки очікувань внаслідок сумнівности наповнення. Ну, і, звісно ж, суттєвим є аспект звірячого оскалу капіталістичної конкуренції. Але мова про иньше: дівчата, ви стані збагнути, що вбирання джинсів додає завабности мо' кожній десятій, для половини є свідченням попсовости, решті ж, в силу відсутности успадкованої гармонійности сильветки, варто було б милуватись дещо критичніше, розглядаючи себе у люстрі зі спини.
Не згадуючи вже про гріховність вбирання джинсів заміжніми.
Не згадуючи вже про гріховність вбирання джинсів заміжніми.
Що, що??? http://s5.rimg.info/46e68721de7319a9f74b5164e95ac1e1.gif (http://smiles.33b.ru/smile.65249.html)
Zet, вже тікать, чи зачекати, поки феміністичність сягне критичної маси? :eek: Дівчата у спідничках та суконках няма-няма, а у джинсах... :o Між иньшим, у джинсах zipper'и часто ламаються... ;)
Якщо б усі жінки в нашій країні дотримуватися моди, так би мовити, християнської, то нічим би наше жіноцтво на вулицях від аналогічного у Арабських Еміратах не відрізнялися. :)
А от запровадити моду на естетику та смак - то інша річ.;)
Тільки ж на чий смак орієнтуються жінки - це ще питання. Часом саме жінки і формують його, отой смак і чуття міри, чуття стилю.. не питаючись у мужчин. :)
Але класичне правило: "підкреслюємо переваги, ховаємо вади" працює вічно. ;)
Згідний з Паєм. В спідничках та суконках дівчата і жіночки привабливіші набагато. Особливо літом. Зимою нє.
Фрезіє, дівчата вже сформували несприйняття мужчинами джинсових Барбі, спитайте-но їх. А достерегти вади " зі спини" не спадає на гадку. Подружка мо' підкаже? :) Ага, як би не так.
Zet, вже тікать, чи зачекати, поки феміністичність сягне критичної маси? :eek: Дівчата у спідничках та суконках няма-няма, а у джинсах... :o Між иньшим, у джинсах zipper'и часто ламаються... ;)
Я знаю, що деякі чоловіки он у спідницях ходять, а араби, то ті взагалі в довгі плаття повлізали. То може жінкам вже й без спідниць ходить, щоб від чоловіків якось відрізнятися хоч трохи....
http://s4.rimg.info/f2a2440be69fa201142347bfbd3a1e52.gif (http://smiles.33b.ru/smile.63497.html) http://s4.rimg.info/f2a2440be69fa201142347bfbd3a1e52.gif (http://smiles.33b.ru/smile.63497.html) http://s4.rimg.info/f2a2440be69fa201142347bfbd3a1e52.gif (http://smiles.33b.ru/smile.63497.html) http://s4.rimg.info/f2a2440be69fa201142347bfbd3a1e52.gif (http://smiles.33b.ru/smile.63497.html)
Та вбирайте, що заманеться, лишень ви дивитесь дівчачима очима, а не зголодніло-хижацькими. :D А то паспорт ладні з'їсти, аби не замислюватись:
- Все парни примерно одинаковые, им нравятся женские ножки!!! а если не нравяцца, то...они просто не умеют их готовить :)
- Если мне, не дай бог, попадется такой парень, который будет меня любить только за "ножки на каблучках и юбочку" - я съем свой паспорт. И давайте-ка не будет тут про рокерский стиль, ок?
http://www.kharkovforum.com/archive/index.php/t-14218.html
А достерегти вади " зі спини" не спадає на гадку. Подружка мо' підкаже? :) Ага, як би не так.
:D Ваша спостережливість за особливостями жіночої дружби вражає..
Пригадався тост:
Пливе змія на черепасі. Черепаха думає: втопити? так вкусить. Змія думає: вкусити? Так утопить. Вип'ємо ж за жіночу дружбу!
Не всі такі подружки, звісно.
Але навіть сама найкраща подружка не знає, що би сподобалося тому мужчині, заради якого жінка ламає голову над питанням "вбрати чи не вбрати" ;) Тут вже потрібно вмикати інуїцію, або читати дописи мужчин на цій гілці :rolleyes:
Треба вбирати таке, яке би хотілося чоловікові зняти :) Розтягнуті светри і школярські коричневі спідниці відпадають зразу.
Але в принципі на одяг чоловіки не дуже й то звертають увагу, так що в першу чергу треба думати про власний комфорт і самовідчуття у тому одязі, а потім про все решта :)
Але в принципі на одяг чоловіки не дуже й то звертають увагу
Увагу звертають не на вбрання, а на сукупність: фіґурка+вбрання. Останнє підкреслює і зацікавлює, водночас характеризує естетичний смак. Самопочуття яке - фізичне, чи що? Буцімто у спідничці некомфортно...
...сукупність: фіґурка+вбрання
З послідовністю згідний :)
Капітане, немає послідовности - цілісність, це на перший погляд одяг несуттєвий. Вірніш навпаки. :p ;)
А знаєте, чому не вбирають? Бо не мають - на Південному нічого путнього не придбаєш, на Хрещатику надто дорого, простіше: " а нічо', усі у джинсах ходять!" Ще й у блакитних, рожеві вже б вбирали. :p
Самопочуття яке - фізичне, чи що? Буцімто у спідничці некомфортно...
Хм.. ну як Вам сказати :p .. Якщо спідничка не віялом, то у трамвай, салон вантажного авто і через паркан лізти незручно. :D
А так нічо. ;)
В умовах міста взагалі будь-який одяг зручний, а от в дорозі чи там у яких.. екстремальних умовах - то часом джинси спокушають своєю комфортністю щодо фізичної рухливості.
Втім, мені здається що жінка повинна бути загадково-різною, часом у спідничках, часом у сукні, часом і у джинсах чи футболці (а вікна як мити у спідничці на Nму поверсі?:rolleyes: :D ) коли унизу цікаві ходять..
В чому б не була жінка, мені здається, головне, щоб вона лишалася такою, яку мужчини назвали б чарівною. :)
Фрезіє, та і я про те ж: чого б це заміжнім через тин перелізати? :D
Цікаво запитатись у наших дівчат: а у чому Ви сьогодні? Ану, хто сміливий? ;)
Цікаво запитатись у наших дівчат: а у чому Ви сьогодні? Ану, хто сміливий? ;)
Дівчат зараз троє, здається, а хто сміливий - невідомо.. Зашарітися чи що? :rolleyes:
Ну, я у спідниці. Але нічого не коротенькій, а аж до підлоги. :D
У чорній джинсовій спідниці, облягаючій зверху і розкльошеній до низу, з сіро-чорною вишивкою. І у светрику тьмяно-зеленавого кольору.
:p
А хто б натякав на коротеньку взимку? Стильна Ви, Фрезіє, і кучерики не фарбовані, а природнього попелястого кольору. Якщо відсторонено глянути - 70 відсотків українок фарбують волосся, гадають, що це додає принадности. Хутчій " Конотопська відьма" згадається. :D
Стосовно молодих жінок можу погодитися, але у старшому віці, piepie, на жаль, слід визнати що природньо набута "попелястість" мало кого з жінок прикрашатиме..
Але мені це дещо нагадало: косметика та інші жіночі хитрощі (фарбування тощо) мусять бути такими, щоб усі гадали ніби то саме що не є природнє.:D Або як колись казав мужчина-тренер на аеробіці: дівчата, а чого це ви такі перекривлені? Ніхто не мусить знати що вам це важко. Посміхатися! ;)
Ага, занесем у профіль: Фрезія відвідує аеробіку... ;)
Коли перестрінеш білявку, то мимоволі приглядаєшся: а чи не фарбована лисичка? Теж мені, хитрощі. :D
:D Ага, занесем у профіль: Фрезія відвідує аеробіку... ;)
Коли перестрінеш білявку, то мимоволі приглядаєшся: а чи не фарбована лисичка? Теж мені, хитрощі. :D
А вам не однаково? Причому, самі яскраві білявки якраз фарбовані..
Як у анекдоті: "Ніяк не можу зрозуміти одного, нвіщо всі блондинки фарбуть коріння волос у чорний колір?" :D :D
Капітане, немає послідовности - цілісність, це на перший погляд одяг несуттєвий. Вірніш навпаки. :p ;)
А знаєте, чому не вбирають? Бо не мають - на Південному нічого путнього не придбаєш, на Хрещатику надто дорого, простіше: " а нічо', усі у джинсах ходять!" Ще й у блакитних, рожеві вже б вбирали. :p
Можно такhttp://s5.rimg.info/3d49633d27987b40a8fbe4726e83a050.gif (http://smiles.33b.ru/smile.64488.html)
А можно и эдак
http://s5.rimg.info/2e7fcd93344cc26ce737371acab56f2a.gif (http://smiles.33b.ru/smile.65263.html)
Хотя, по формальному признаку, никакой разницы. И там, и тут ангелы, но ощущения почему-то разные...:D :D :D
Чоловік мовить дружині:
- Мила, ти надто багато витрачаєш на перукарню...
— Дорогой, а что делать? Все говорят, что у меня с головой что-то не в порядке!
Різні, Zet, тому що внутрішній світ накладає свій відбиток, як на обличчя, так і на манеру вбиратись. Обличчя світиться душею. Або ж облямоване тавром розбитих тарілок... :D
_________
А милий той нижній анґелочок, худючий лиш надто! :cool: :p
Є, щоправда, і третя відміна: різка, енергійна, позбавлена сентименту, "жінка-товариш". Але ця відміна має переважно так мало жіночости, що - викликаючи пошану - ніколи не викликає любови й адорації...................
Ніколи не кажи "ніколи" :p
Якщо б усі жінки в нашій країні дотримуватися моди, так би мовити, християнської, то нічим би наше жіноцтво на вулицях від аналогічного у Арабських Еміратах не відрізнялися. :)
А що, дуже зручно. З ліжка встала, причисуватись не потрібно, міняти піжаму на щось пристойніше також не треба. Натягнула хламіду і пішла собі. :D
Koza-Dereza
23.02.2007, 22:48
От ви кажете, спiднички блюзочки. А у мене на роботi треба як чушка ходити - тобто програмiст. Як одягнеш щось лiпше то одразу придивляються питаються чи ти iдеш на iнтерв'ю. Начальниця сама чушка так вона вовком дивиться якщо хтось лiпше одягнеться, чи щось з ювелiрних виробiв одягне, одразу зазирає, звертає увагу... i не по щирому так. Отже ми тут i ходимо, як чушки, iнакше сказати i не знаю як :D
Koza-Dereza
24.02.2007, 00:56
Та шо хочете, зачуханi ми тут всi, в заношених светерках i страшнючих штанцях. Такий типаж у нас "зачуханi програмiсти" :D
...якщо хтось щось з ювелiрних виробiв одягне, одразу зазирає, звертає увагу... i не по щирому так.
Мо' дратує незвичний для неї полиск прикрас із українського золота, а впрост повісти не випадає? :eek:
Koza-Dereza
24.02.2007, 01:08
Я думаю її будь що дратує. Хоча вона теж не поганi речi має, проте лiпше "не нариватись" :)
Я думаю її будь що дратує
Або незаміжня, або страшненька. :)
Viktoria Jichova
24.02.2007, 01:22
Ніколи не кажи "ніколи" :p
Це не мої слова, а Олени Теліги.:)
Viktoria Jichova
24.02.2007, 01:35
Я, наприклдад, нічого проти фарбованого волосся не маю. Лише от барва має бути такою, щоб пасувала та не кидалася у вічі - тобто максимально наближеною до природнього кольору волосся.:) І я сама підфарбовую волосся деколи - ось зараз, наприклад, в мене блонд "мельєровка" - тобто тоненькі блонд смужки по верхньому шару волосся. А самe волосся в мене якогось невизначеного кольору: то попелявого відтінку, то відтінку "лісового горішка", тому і приходиться трішки "підживляти" контрастістю барви.:)
Viktoria Jichova
24.02.2007, 01:45
І ще щодо джинсів. Як на мене - найзручніше вбрання, особливо коли бігаєш цілими днями по місту то по справах, то на пари в універ, чи то з друзями куди на склянку вина, чи пива.:) Не люблю лише, щоб джинси були з різними там "прибамбасиками": блискітками та вишиванками та ін. Мені подобається класичинй фасон джинсів і щоб "фірмові" були, бо якість тоді краща.:)
Це не мої слова, а Олени Теліги.:)
Мої слова відносилися до ії :)
Koza-Dereza
24.02.2007, 05:56
Або незаміжня, або страшненька. :)
точно! не заміжня!!! :D Ну вона не уродіна, але і не місс всесвіт :rolleyes:
Koza-Dereza
24.02.2007, 05:59
Я, наприклдад, нічого проти фарбованого волосся не маю. Лише от барва має бути такою, щоб пасувала та не кидалася у вічі - тобто максимально наближеною до природнього кольору волосся.:) І я сама підфарбовую волосся деколи - ось зараз, наприклад, в мене блонд "мельєровка" - тобто тоненькі блонд смужки по верхньому шару волосся. А самe волосся в мене якогось невизначеного кольору: то попелявого відтінку, то відтінку "лісового горішка", тому і приходиться трішки "підживляти" контрастістю барви.:)
А я теж люблю фарбувати волосся, я часто його фарбую, тільки тепер через вагітність, пофарбувалась у свій русий (після густої інтенсивної мелеровки) щоб корні страшні не відростали. А так, я була і руда, і шатенка, і майже блондинка :) мені подобається міняти зачіски.
Koza-Dereza
24.02.2007, 06:01
І ще щодо джинсів. Як на мене - найзручніше вбрання, особливо коли бігаєш цілими днями по місту то по справах, то на пари в універ, чи то з друзями куди на склянку вина, чи пива.:) Не люблю лише, щоб джинси були з різними там "прибамбасиками": блискітками та вишиванками та ін. Мені подобається класичинй фасон джинсів і щоб "фірмові" були, бо якість тоді краща.:)
Я класичні теж люблю а ще цього сезону вузенькі джинси були/є модні, от я їх теж ношу. :)
точно! не заміжня!!! :D Ну вона не уродіна, але і не місс всесвіт :rolleyes:
Можливо, ії ще з малку так довели тим "хлопчикам можна, тобі ні", що то в неї просто реакція? В мене таке було. Аж до 30 років :)
levandivka
20.11.2007, 06:08
Сьогодні вперше побачила
Я тиждень "збирався" прихопити камеру і штатив, а коли зібрався - почалася заметіль... :aggressive:
Liliyah Romanova
20.11.2007, 06:10
Я тиждень "збирався" прихопити камеру і штатив, а коли зібрався - почалася заметіль...
Ого-о-о-о!!! А кажуть, що то жінки довго збираються.
Так і занала, що то наклеп. :D:D:D
levandivka
20.11.2007, 07:06
Я не знаю, скільки часу знадобилося на реалізацію "Чорного квадрату"...
Одна справа - розхристані вірші, інша - гарне зображення. :p :p :p
Коли виходить з дому моя дружина - за хвилину обов'язково телефонує: "Коханий, я забула взяти <...>, винеси на вулицю..."
Хоча "збирається", як більшість жінок. :D :D :D
nirvanka
20.11.2007, 12:55
Я теж довго і нудно збиралась в центр з камерою і штативом пофоткати підсвітки.. Якби не шукала відьмочку для Alias, то би і не побачила цієї краси!! :)
nirvanka
20.11.2007, 12:57
Коли виходить з дому моя дружина - за хвилину обов'язково телефонує: "Коханий, я забула взяти <...>, винеси на вулицю..."
Хоча "збирається", як більшість жінок.
Бо ми збираємо багато речей (телефон, ключі, гаманець, косметичку, носові хустинки, фотік, записник, щітку для волосся, дзеркальце - ну хто як).. А чоловік має взяти з собою один кульочок і то забуде!! :)
Бо ми збираємо багато речей (телефон, ключі, гаманець, косметичку, носові хустинки, фотік, записник, щітку для волосся, дзеркальце - ну хто як).. А чоловік має взяти з собою один кульочок і то забуде!! :)
А,потім,шукаючи 5 копійок те все вивалюєте на прилавок,а потім то все начиння запихаєте гамузом назад,а потім Вам до сумочки залізе кишеньковий,кому Ви то всьо показали(по порядку і докладно).
А ще потім - сльози,плач...А винен хто?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_71.gif
levandivka
20.11.2007, 15:21
Бо ми збираємо багато речей (телефон, ключі, гаманець, косметичку, носові хустинки, фотік, записник, щітку для волосся, дзеркальце - ну хто як).. А чоловік має взяти з собою один кульочок і то забуде!!
Правильно! Все необхідне у чоловіка і ТАК лежить у кишені (якщо жінка не вийняла), то чого ж там збиратися? :)
nirvanka
20.11.2007, 15:29
Правильно! Все необхідне у чоловіка і ТАК лежить у кишені (якщо жінка не вийняла), то чого ж там збиратися?
Про чоловікам лінь таскати речі, які може і не пригодяться.. А ми - жінки - готові до будь-якої ситуації!! :)
levandivka
20.11.2007, 15:41
готові до будь-якої ситуації!!
Ага! тільки мобілки дома лишають... :)
http://cache.gizmodo.com/images/2006/05/telephonebag.jpg
Все має бути в торебці...
Liliyah Romanova
20.11.2007, 17:31
Все необхідне у чоловіка і ТАК лежить у кишені (якщо жінка не вийняла), то чого ж там збиратися?
Ага, і ті кишені, в результаті, виглядають, як вим"я якесь...
А,потім,шукаючи 5 копійок те все вивалюєте на прилавок,а потім то все начиння запихаєте гамузом назад,а потім Вам до сумочки залізе кишеньковий,кому Ви то всьо показали(по порядку і докладно).
Чоловіки забагато дивляться ТБ.
А я все думаю, де стереотипи беруться. :D:D:D
Чоловіки забагато дивляться ТБ.
А я все думаю, де стереотипи беруться.
Та до чого тут ТБ?Я маю жінку.Вона має коліжанок.Я ще маю маму,котра теж має коліжанок.Все,як під ксероксом:
А ще потім - сльози,плач...А винен хто?
Маруся-мама
20.11.2007, 18:09
Одвічна тема :)
Про неї можна балакати і балакати.
Ну що поробиш, інакші чоловіки ніж жінки. Я десь прочитала фразу, що лише чоловік спить довше ніж пес :D Як буде філінка часу, то перечитаю всю тему.
Але ж ми за це вас, чоловіків, і любимо (а ви нас в свою чергу) що ми інакші і не такі як ви. Ну скажіть кому потрібна баба-хлоп? або хлоп-баба?
levandivka
20.11.2007, 18:18
чоловік спить довше
Нас з Ромком це не стосуються... :D :D :D
Ми рано приходимо.
Ну скажіть кому потрібна баба-хлоп? або хлоп-баба?
Не кажіть...Моя теща любит казати:"Сякий-такий Пантєлєй,аби в хаті вєсєлєй!"
http://sashka.iatp.org.ua/sashka/topi/20a.gif
Маруся-мама
20.11.2007, 18:29
Не кажіть...Моя теща любит казати:"Сякий-такий Пантєлєй,аби в хаті вєсєлєй!"
http://sashka.iatp.org.ua/sashka/topi/20a.gif
Шо там та тьоща знає :p
Як мені колись казали, чорт аби свій :aggressive: А пощо мені чорт в хаті?
А коль їй вєсєлєй з таким-сяким, то чого потім жаліються що зять не такий, то їй не вгодив, того не зробив???:feminist:
Liliyah Romanova
20.11.2007, 18:33
Та до чого тут ТБ?Я маю жінку.Вона має коліжанок.Я ще маю маму,котра теж має коліжанок.
Видно, сумки у них такі.
Я завжди знаю, що і де у мене в сумці лежить.
Треба мати сумку з багатьма кишеньками, легше тоді все організувати. :)
А 5 копійок легше знайти, якщо вони у гаманці.
Видно, сумки у них такі.
Треба мати сумку з багатьма кишеньками, легше тоді все організувати. :)
А 5 копійок легше знайти, якщо вони у гаманці.
Ага,купили недавно таку жінці:
http://img230.imageshack.us/img230/9628/000gb4.jpg (http://imageshack.us),
то взагалі там нічого не може знайти...
Liliyah Romanova
20.11.2007, 18:46
то взагалі там нічого не може знайти...
Незорганізованість, то проблема багатьох людей.
Я щось ніколи не дивилася на це як на гендерну проблему чи генну хворобу. :D:D:D
Порадьте жінці почати користуватися кишенями. :D:D:D
А мій чоловік мені каже, що я цеглу в сумці ношу. :D:D:D
Незорганізованість, то проблема багатьох людей.
Але,щоб так поширено?!В таких масштабах?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megawahnsinnig.gif
Лілю,Вам респект!
Але виняток лише підтримує правило...
Маруся-мама
20.11.2007, 19:43
Допис від Liliyah Romanova
А я он люблю «художній» безпорядок, а особливо в мене в сумці або шафі. Так я завжди знаю що де лежить.
НЮ, як тільки мій коханий мені допоможе і все поскладає, то я потім літаю по хаті як навіжена шукаючи де ся шо небудь поділо.
Приклад, вчора приходжу додому і бачу що в сина бракує штанів від шкільної форми. Питаюсь сина - де? Не знає! Чоловіка - де? Я НЕ БРАВ! ЩО ТИ ДО МЕНЕ ПРИСТАЛА! (зате в міжчасі він «поприбирав» в дитячій кімнаті). Я туди, сюди... а тоді взяла шухляди відкривати, і звичайно що знайшла штани в шуфляді з чистими речима.
Моя неорганізованість мені не заваджає, але вона чомусь заваджає мому коханому. :D
Liliyah Romanova
20.11.2007, 20:16
А я он люблю «художній» безпорядок, а особливо в мене в сумці або шафі. Так я завжди знаю що де лежить.
А в нас навпаки.
Як мій чоловік був у Лондоні минулого року, то у нас хата вся аж блищала, такий був порядок. А вернувся... І знову все шкереберть, бо я не встигаю усе робити. Та і взагалі дотримуюся думки, що жінка не мул. :)
Маруся-мама
20.11.2007, 20:19
що жінка не мул
Жінка аж ніяк не мул. Всього хоч бий хтіла не переробить, хіба спати не лягати, і то...
Ну в мене чоловік любить прибирати, меблі сувати по хаті... непосидюче таке. Той не дивно що донька в нього вдалась і за нею золоті гори ростуть :D
Я ніц не маю проти його прибирання, він мені так також допомагає: розсортує купу паперів і рахунків, які чомусь приходять щотижня, повикидає непотріб... але он в кухні чомусь ніяк його не навчу що менші банячки і миски складаються в більші, а не навпаки, бо нераз відкрию шафку і треба або руку підставляти або голову ховати, аби на мене то не попадало.
Deus igrok
20.11.2007, 21:03
але он в кухні чомусь ніяк його не навчу що менші банячки і миски складаються в більші, а не навпаки,
Фен-шуй , що тут ще сказати =)
levandivka
20.11.2007, 21:23
«художній» безпорядок, а особливо в мене в сумці або шафі. Так я завжди знаю що де лежить
Ну... ТАК! В нас з дружиною теж є стандартна формула "кава лежить в банці з-під чаю, на якій написано "цукор"". :)
Liliyah Romanova
20.11.2007, 21:28
Я чоловіка на кухню взагалі стараюся не пускати.
Бо він лиш мені говорить, що у мене все не там лежить.
levandivka
20.11.2007, 21:31
І в нас ТАК. Але...
Іноді хочецця кави...
А вона
лежить в банці з-під чаю, на якій написано "цукор"".
Нема на то ради. :)
Liliyah Romanova
20.11.2007, 21:37
Нема на то ради.
Ні, у мене кава в банці на каву. І в банці спеціальна ложка для набирання кави. І фільтри поруч, аби не шукати. Але завжди бачу чи робив каву рано, чи ні. Пізнати по тому, що сірий стіл набирає коричневого відтінку, завдяки посипанню по ньому кавою. :D Ну, і підлога часом також.
Маруся-мама
20.11.2007, 21:54
Ні, у мене кава в банці на каву. І в банці спеціальна ложка для набирання кави. І фільтри поруч, аби не шукати. Але завжди бачу чи робив каву рано, чи ні. Пізнати по тому, що сірий стіл набирає коричневого відтінку, завдяки посипанню по ньому кавою. :D Ну, і підлога часом також.
Або я завжди знаю чи краяли собі хліба, бо на столі буде стояти дошка, декілька ножів і купа кришок довкола. ;)
А в нас на баньочці пише kava, а там цукор, на другій пише - herbata, а там знову цукор, а на третій пише - cukier, і знаєте що там? Цукор:p
Кава розчинна стоїть окремо, а змелену до запарювання завжди тримаю в морозилці, так вона краще зберігає свої якості ;)
цікава тема :)
недавно чоловік спитав, що я вдома робила поки його не було, кажу "пилюку витирала", спитав цілком серйозно: "НАЩО?" :(
недавно чоловік спитав, що я вдома робила поки його не було, кажу "пилюку витирала", спитав цілком серйозно: "НАЩО?"
Дійсно... а нащо?
Жінки мають свої причуди...
як в бородатому анекдоті:"Травень,сонечко сяє,пташки щебечуть,а моя вчепилася - винеси ялинку,винеси ялинку..."
http://casa-latina.ru/s/s/icon_19.gif
Liliyah Romanova
20.11.2007, 22:37
А в нас на баньочці пише kava, а там цукор, на другій пише - herbata, а там знову цукор, а на третій пише - cukier, і знаєте що там?
А я лінива.
У нас усі баночки прозорі і ніц підписувати не треба. :D:D:D
А сіль схована. Тільки сільничка на поличці з приправами. Так що ніхто кави чи чаю не посолить.
Додано через 1 хвилину
недавно чоловік спитав, що я вдома робила поки його не було, кажу "пилюку витирала", спитав цілком серйозно: "НАЩО?"
Дійсно... а нащо?
Ха-ха!
А мій чоловік як прибере у хаті (поскладає речі, пилотягом теж посуває по хаті), то я потім лиш порохи мушу протерти, аби цілком чисто було. :D:D:D
Маруся-мама
20.11.2007, 23:57
Жінки мають свої причуди...
як в бородатому анекдоті:"Травень,сонечко сяє,пташки щебечуть,а моя вчепилася - винеси ялинку,винеси ялинку..."
http://casa-latina.ru/s/s/icon_19.gif
Ну а як без них?
Знаєш колись була така файна передача по-польському телебаченню - Пан Тік-Так, і там один хлопчик співав пісеньку: Кажди ма якегось бзіка, кажди якєсь хоббі ма...
Ну як можна жити без причуд і бзіків :p
Liliyah Romanova
І дуже добре що лише порохи залишиться повитирати.
Бо як мене нераз чоловік питається що я робила цілий день, то я зразу кажу - спала! А він - ну і добре, може хоч собі відпочила трохи:dance:
Liliyah Romanova
21.11.2007, 00:19
І дуже добре що лише порохи залишиться повитирати.
Ну, ще одяг поскладати до шафи, іграшки малого у коробки, книжки на полиці... Посуд помити, їсти зварити.
Зате пилотяг на місце сам ставить. :D
І прання пильнує.
Маруся-мама
21.11.2007, 00:48
Ну, ще одяг поскладати до шафи, іграшки малого у коробки, книжки на полиці... Посуд помити, їсти зварити.
Зате пилотяг на місце сам ставить. :D
І прання пильнує.
І вже добре.
А уявіть якби він но сидів на канапі, кричав - старушка, де моє пиво, а ви в тім часі тягались з порохотягом, а він би щей казав - ти весь екран заступила. :D
Як каже моя бабця, треба хлопа i за то пошанувати.http://kolobok.us/smiles/artists/vishenka/d_girl_kiss.gif
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008