Показати повну версію : Футбол
Сторінки :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
Доброчин
24.11.2006, 21:08
На новому форумі повинні згадати минуле й знов критикувати своїх улюбленців чи не так?
Доброчин
24.11.2006, 21:37
Як Ваші враження від останніх ігор наших грандів, в принципі непогано грали...
Доброчин
24.11.2006, 21:39
Бо ми любимо футбол, нє?
Щас повернеться Саша зі Львову, й почне співати пісеньку про гру ттп
Як Ваші враження від останніх ігор наших грандів, в принципі непогано грали...
Дійсно не погано. Динамо потроху виходить з ями, але вже пізно. А Шахтар ще має шанси.
Пересвет
24.11.2006, 23:15
Господа! Можете меня поздравить. Клуб ЦСКА Москва в очередной раз стал чемпионом России.
Поздоровляю з останньою грою в лізі чемпіонів.:p
Пересвет
25.11.2006, 01:17
Посмотрим еще, может еще поиграем.
Ахметов хоче об’єднати чемпіонати України і Росії з футболу
Народний депутат від Партії регіонів і почесний президент донецького «Шахтаря» Ринат Ахметов заявив, що він виступає за створення об’єднаного чемпіонату з футболу Росії і України.
Про це він сказав в інтерв’ю «Корреспонденту».
«Таке об’єднання забезпечить великі можливості для команд, підвищить конкуренцію і збільшить прибуток. А якщо ми будемо мовчати, то нічого цього не буде», заявив Ахметов.
За словами Рината Ахметова, якщо сьогодні російський Прем’єр отримує 50 млн. дол від продажу ТВ-прав, у Франції ця сума в 10 разів більша, а в Україні, сказав Ахметов, це просто копійки.
Експрес
От заср...., нє?
Щось мені в це не віриться. Та й нашо? Там хіба краще? Чи "Динамо" з "Шахтарем" закортіло з владивостоцькими "Лучом" пограти? Зайвий раз політати десяток годин туди, десяток назад?
Я привів статтю газети Експрес. Чи правда - не знаю.
Думаю, Ахмєтов перше думає про бабло, а потім про переліт в 10 год.
Футбол. Суддя матчу "Стяуа" – "Динамо" отримав 200 000 євро за потрібний для румунів результат?
champion.com.ua, 24.11.06 18:14:15
Не виключено, що ще не все сказано в грі 5 туру Ліги Чемпіонів "Стяуа" - "Динамо", яка закінчилася з рахунком 1:1, що дозволило румунській команді достроково вибороти третє місце в групі, а з ним і путівку до Кубку УЄФА.
Джерела сайту "Чемпіон" в Румунії відзначають, що нині в них ходить дуже багато розмов з приводу суддівства у цій грі чеського арбітра Ярослава Яра. Наше джерело відзначає, що в Румунії всі визнають, що Яра не призначив два "чистих" голи у ворота "Стяуа". Перший - за рахунку 1:0 на користь "Динамо", коли Белькевич забив гол, який головний рефері спочатку зарахував, а потім відмінив, порадившись із боковим суддею.
Уже наприкінці матчу Шацьких забив ще один гол вже за рахунку 1:1, котрий суддя також відмінив, узрівши офсайд, якого після перегляду відеоповторів так ніхто й не бачив.
Наше джерело стверджує, що володар "Стяуа" Джиджи Бекалі заплатив чеській бригаді арбітрів на чолі з Ярою 200 000 євро, за гарне ставлення до його команди в грі з "Динамо" і за потрібний результат. Причому, сам Яра відкидає всі звинувачення, як і Джиджи Бекалі.
За коментарем цієї неофіційної та скандальної інформації ми звернулися до президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса, який відзначив, що йому нічого не відомо про даний факт підкупу суддів, а отже, й коментувати йому нічого.
Від себе додамо, що дачу хабара власником "Стяуа" чеським суддям буде дуже важко довести, але якщо УЄФА ініціює дане розслідування, то все можливо.
В інтерв’ю українському журналу „Кореспондент” (№ 46 від 25 листопада 2006 року) народний депутат Верховної Ради і президент ФК „Шахтар” Рінат Ахметов висловив ідею проведення об’єднаного чемпіонату України та Росії. Цікаво, що трохи раніше, а саме 22 листопада, в газеті „Спорт-экспресс в Украине” (№ 211) в рубриці „Своя колонка” про це ж говорив президент компанії ProSports Management, знаний російський футбольний діяч Герман Ткаченко.
Вперше ідею об’єднаного чемпіонату країн колишнього СРСР можна було почути чи не в перший день після розвалу союзної імперії. Футбольні чиновники з Москви аж ніяк не хотіли втрачати свій вплив на „молодших сестер і братів”. Щоправда нічого з того не вийшло і нині кожна з 15-ти колишніх складових „единого и могучего” проводить свій національний чемпіонат.
Однак, як бачимо, футбольні боси від ідеї створити спільний чемпіонат відмовитися ніяк не можуть. Проте тепер йдеться не про весь пострадянський простір, а лише про два, щоправда найбільш ласі у футбольному плані шматочки – Україну та Росію. Та воно й не дивно, що українських та російських футбольних олігархів вже не цікавлять ані кавказці, ані середньоазіати, ані прибалти – рівень не той.
То чого ж хочуть Ахметов і Ткаченко? Перш за все вони говорять про те, що новостворена ліга дозволить провідним клубам обох країн суттєво підвищити їхні доходи. До того ж, наявність багатьох сильних команд в одному чемпіонаті сприятиме зростанню рівня їхньої майстерності. Має зменшитися і кількість прохідних матчів, а отже підвищиться інтерес вболівальників і зростуть доходи від телетрансляцій. Також українсько-російські „месії” вважають, що буде значно менше проблем з суддівством і договірними матчами.
Хто ж гратиме в такому чемпіонаті? Для початку пропонується, аби серед 16-ти його учасників було по 8 представників від України і Росії, при можливості, як говорить Ткаченко, зміни цього балансу за допомогою гнучкої системи ротацій. Наприклад, дві найслабші команди об’єднаного чемпіонату, незалежно від їхньої національної належності, міняють два переможці міні-турніру, в якому гратимуть по дві найсильніші команди української та російської національної ліг. Думаю, що не лише в мене за такої схеми одразу виникає питання – скільки українських команд гратиме в цьому чеміпонаті років через 5-7? „Динамо”, „Шахтар”... Можливо „Дніпро”, донецький „Металург”, дасть Бог і „Карпати”... А решта? І справа не в тому, що українські клуби слабші, а в тому, що вони (подивімося правді в очі) просто бідніші від російських.
Цікаво також, якою буде реакція на такий українсько-російський вибрик FIFA та UEFA. Навряд чи Йозефу Блаттеру та Леннарту Йоханссону, які стоять на сторожі інтересів розвитку національного футболу кожного із своїх членів, така ідея сподобається. Не зрозуміло також і яким буде представництво України та Росії в єврокубкових змаганнях.
Карпати-Арсенал - 1-1.
Перерва до весни.
Доброчин
04.12.2006, 09:16
Шановні, а як Вам цей дім футболу за 17млн.???
Шановні, а як Вам цей дім футболу за 17млн.???
Мо краще у дитячий футбол ці кошти, нє?
Доброчин
04.12.2006, 20:05
Мо краще у дитячий футбол ці кошти, нє?
Так про це я і кажу:D
Доброчин
06.12.2006, 09:35
Вітаю українських вболівальників з продовженням євросезону!
Пересвет
06.12.2006, 16:14
Да! Шахтер-молодец. Помня как он плохо начинал, хорошо кончил.
Россия также не отстает от неьки Украины. Вчера Московский "Спартак" обыграл в Португалии лиссобонский "Спортинг" и обеспечил себе еврокубковую весну.
Полковник
06.12.2006, 20:10
Говорят, сегодня в Киеве большой футбол! Надежды есть?
Доброчин
06.12.2006, 20:48
Да хоч піти пристойно!
Доброчин
07.12.2006, 09:36
Хвилина мовчання!
(Динамо)
Хвилина мовчання!
(Динамо)
Та нє, то не футбол...:(
Доброчин
11.12.2006, 09:26
Учора грали Дніпро-Динамо, гарний матч, нажаль вилученя Язерського вплинув на подальшу гру Дніпра...
В Карпати з нового сезону перейшли троє молодих динамівців і троє молодих гірників, які входять до молодіжки. Є перспектива.
Доброчин
11.12.2006, 14:30
В Карпати з нового сезону перейшли троє молодих динамівців і троє молодих гірників, які входять до молодіжки. Є перспектива.
Дай то бог!
Футбол. Автомобілі футболістів "Динамо": від "Фольксвагена" до "Ягуара"
champion.com.ua, 11.12.06 17:26:47
Гравці київського "Динамо" без сумнівів - люди забезпечені і можуть собі дозволити розкіш в особистому житті. Однією з ознак такої розкоші - є автомобілі. У своїх смаках гравці найтитулованішого клубу України чимось схожі. Навіть квола гра у футбол не змушує їх пересісти на авто, які б відповідали рівню їх гри. Наприклад, "Деу", чи "Таврія" їм би цілком підійшли за підсумками 2006 року. Утім, понти - це справа сильна. У переважної більшості гравців київського "Динамо" "Мерседеси" чи "БМВ".
Розпочнемо з голкіперів київського "Динамо". У Олександра Шовковського у 2004 році був зареєстрований "джип" "Тойота Ленд Крузер 100". Цікаво, але свою машину згідно з базою ДАІ, САШО брав у розстрочку.
Утім, у 2004 році Шовковський придбав собі не такий і дешевий Ягуар J6, цього ж року випуску.
На такому авто їздить Шовковський
Віталій Рева, який вже забув коли в останній раз виходив у стартовому складі київського "Динамо" також любитель "Ягуара". На його ім`я зареєстрований "Ягуар- Соверейн" 1985 року випуску. Також у 2004 році Рева придбав собі "Мерседес S500" 2004 року випуску.
Одним з "найбідніших" в "Динамо" є Олександр Яценко, у власності якого "Фольксвагена Джетта" (2003 року). Утім, останній сезон Яценко грає в оренді у ФК "Харкові" і можливо заробить собі на більш престижний автомобіль.
У Сергія Федорова, який ніяк не може оговтатися від травм є "Мітсубіші Паджеро" (2003) та "Мерседес" S-350" (2003р.)
Серб Горан Сабліч їздить на авто БМВ X5 (2002), а його дружина Моніка на "Порш Кайенн" (2004 р). У бразильця Родріго також був БМВ X5, який у нього вкрали у 2005 році...
БМВ X5 одна з улюблен машин динамівців і найбільш нефартова...
Ще кілька місяців назад "ганяв" на своєму авто BMВ X5 й Артем Мілевський, але кілька тижнів назад футболіст, який на всю країну заявив, що він купив водійські права, потрапив в ДТП і тимчасово залишився "без коліс".
Андрій Несмачнийволодіє лише одним авто - "Мерседес Е 500" (2002р.)
Владислав Ващук є відданими прихильником німецького БМВ. У його спочатку були БМВ-318 (2002р.), БМВ 645СІ (2004) і нарешті БМВ М6 (2006) року, ціна якого перевалює за 127 000 євро.
БМВ М6 Ващука
У Горана Гавранчіча значиться автомобіль "Мерседес С200" (2000р), хоча два роки назад у його вкрали автомобіль "Мерседес CLK 500".
Гравець "Динамо-2" Андрій Оберемко володіє авто "Мазда 6" (2003р.).
Георгій Пеєєв, який початок нового сезону розпочав в "Динамо" відданий автомобілю "Ауді". У хорвата нині "Ауді ТТ" - 2001, а раніше були "Ауді А8" (1994) та "Ауді S8" (1998р).
У Валентина Белькевича поки один автомобіль - це "Мерседес SL500" (2002р).
Мерседес SL
Румун Флорін Чернат віддає превагу "Мерседесу S500 (2000р). У Олега Гусєва останнім часом був автомобіль "Мерседес - 320 CLK" (1999р).
Найскандальніша "зірка" київського "Динамо", яка так і не заграє Олександр Алієв їздить на "Mazda 626" (2003р).
Сергій Ребров розпочинав свій автолюбительський шлях з "БМВ-325" (1993р), який в нього був ще в 1997 році. Потім в нього з`явилася БМВ-320І (2003), коли він ще не грав за "Динамо", а перебував в оренді в турецькому "Фенербахче". На дружину Реброва - Людмилу зареєстрований "Мерседес 600" (2000р).
Перейшовши до "Динамо" у 2005 році нині Ребров віддає перевагу "джипу" "Ренж Ровер"
У бразильця Клебера є "Тойота Rav 4" (2003) та "Інфініті FX35" (2004).
У Маріса Верпаковскіса, який готується змінити "Динамо" на інший клуб, "Субару Імпреза" (2002р), а останнім часом він помічений на БМВ X5.
Максим Шацьких полюбляє авто марки "Мерседес", яких в його два - це "Мерседес-СLK350" та це "Мерседес-SL500".
А ось і S клас
У тренерського корпусу "Динамо" авто більш скромні, ніж у гравців. У Анатолія Дем`яненка "Мерседес 240" (2000р). У тренера воротарів Михайла Михайлова також "мерс", але "Е-200" 1999 року випуску.
Донедавна тренер "Динамо-2" Володимир Онищенко їздив на "Вольво 850" (1995р).
Та хай хоч пішки ходять,, лише б по полю бігали.
А може їм на тих автівках дійсно у матчах гасати?
Полковник
17.12.2006, 15:09
http://smiles2k.net/smiles/icq_smiles/18.gif
http://se7en.ru/files/post10898/121051517878.jpg
Samojlovu4
17.12.2006, 16:17
Фотомонтаж. Хоча ідея не погана... :D :D :D
Ну це не московський Спартак.....
Полковник
17.12.2006, 16:21
Ну це не московський Спартак.....
Це кыивське Дыенамо!:D
Samojlovu4
17.12.2006, 16:23
Нє-а, це не кієвскає Дінама... :o)
Полковнику, київське Динамо нігди не бувало у спартаківській червоній формі.
Samojlovu4
17.12.2006, 16:31
От права моя половина - певно в нас, чоловіків, таки дійсно не лади з кольорами. :) Для мене їхня форма рожева, чи мо` помаранчева?! ;)
Але то не є біда. Головне, шо ми розрізняємо червоне, жовте і зелене, нє?!:D
От права моя половина - певно в нас, чоловіків, таки дійсно не лади з кольорами. :) Для мене їхня форма рожева, чи мо` помаранчева?! ;)
Але то не є біда. Головне, шо ми розрізняємо червоне, жовте і зелене, нє?!:D
Є три кольори - RGB, вся решту суміш лише для жінок.....;)
Суркісу і Ахметову хочу сказати. Ви думаєте, що інші клуби будуть на підтанцьовці у вас. Такого не буде. Я вам це гарантую. "Карпати" точно не будуть. Я вкладаю в клуб десятки млн. доларів. Мені набридло знати, що в Кубку України всі точно знають, що "Динамо" та "Шахтар" не зустрінуться до фіналу", - Димінський.
Футбол. Калиниченко: Я українець і хочу захищати кольори своєї національної команди" champion.com.ua, 10.01.07 11:19:38
Півзахисник збірної України Максим Калиениченко зимове міжсезоння розпочав у московському "Спартаку", в якому він виступає протягом останні семи сезонів. В інтерв`ю "Спорт-Експрес" футболіст розповів, чомі він відмовився від російського громадянства, яке йому пропонували прийняти в клубі.
"У цьому випадку мені потрібно відмовитися від виступів за збірну України, а я робити цього не хочу. Відчувши смак великого турніру, тільки нерозумна людина може усе зруйнувати своїми руками. Я українець і хочу захищати кольори своєї національної команди", сказав Калиниченко.
Футбол України ,ще не доріс до УЄФА . Але він старається.
Сидю і чешу ріпку та думу думаю. Чого це ні з того ні з чого пройшла скадальна хвиля про допінги в українському футболі. Спочатку обявили, що 16 футболістів попалися на допінгу, які є учасниками ЧУ. Судячи про протистояння між Суркісом та Саффіуліним (донєцкій клан) дійшов до висновку, що диму без вогню не буває: "Зїсти хочуть Грішу Суркіса". Тим більше, що вже сьогодні вияснилося, мовляв не 16 футболістів, а значно менше. Але я попробував трохи ширше глянути на всю цю проблему.
Україна з Польщею мають намір прийняти ЧЄ - 2012. Найбільшим конкурентом є Італія, щоб виграти такий тендер. І закралися у мене думка, що от перед прийняттям рішення про переможця тендеру Італійці через певних осіб вирішили розіграти "допінговий концерт" на Україні. На цю думку мене наштовхнув скандал у Польщі про корупцію у федерації футболу у Польщі півтора місяці тому. Виходить, що Україна -Польща в опалі. Не виключено, що тут є рука Москви, яка не хоче, щоб перший ЧЄ з футболу відбувався не у Москві.
Звичайно це все здогадки, але два скандали підряд явно зорганізовані третьою силою, бо по-перше, ЧУ ще не почався, серйозних змагань ще не було, щоб приймати допінги, а карту корупції завжди можна розіграти - було б бажання. Така моя думка.
Пересвет
13.02.2007, 01:06
Мих, вы реально думаете, что ЧЕ мог пройти на Украине и Польше? Ей богу смешно!
Ну от я казав, що Масква нє допустіт! А я шо казав?
Пересвет
13.02.2007, 01:24
Да Маскве то какая разница? Украина свои силы должна четко понимать. Сколько в Украине перволкассных стадионов? Ни одного! Необходимо строить как минимум 3, а то и 5. Это целая программа, Колоссальные расходы.
Дійсно, яка разніца? Та разніца, шо спати погано буде, коли в Києві перше відбудеться ЧЄ. Он гляди першим чемпіоном з професійного боксу став українець Кличко, то Масква від заздрості казаха Маскаєва москалем зробила, але здається невчасно, Віталік вернувся і начистить пику москалику. Сміху то буде. Маскаєв певно знову казахом стане, нє?
Пересвет
13.02.2007, 01:42
Мих, какое то прямо нездоровое самомнение у вас. Не судите по себе. Когда Кличко выиграл в первую очередь радовались, что первый белый с постсоветского пространства стал чемпионом, а потом уже думали украинец он или нет.
Маскаев он русский, но родился в Казахстане. Валуев россиянин, Ляхович, которого накаутировали - белорус. И когда они все владели поясами Я был горд, что НАШИ чемпионы.
А по поводу ЧЕ. Я из принципа не буду голосовать за тандем Польша-Украина. По причине совей нелюбви к полякам. Ничего путного они не сделают. Ибо любят чужими руками жар загребать. Одним словом Европейская Мексика.
Вот тандем Украина-Россия может претендоваь на проведение ЧЕ.
1. Та ясно: "білий" - значить "наши".
Маскаєв був не лише казахом, а й мордовцем, та то дрібниці, перед боєм з Кличком добре, що йому москаля дали, більше радості від перемоги буде.
2. Валуєв - істинно російський боксер, бувший кримінальний авторитет.
Памятаю, коли, ще не було росіян чемпіонів, то Ви Костю Дзю рахували своїм, істинний росіянин, словянин і т.д.
3.А в Росії де проводити ЧЄ, хіба в одній Москві.......
Пересвет
13.02.2007, 01:58
Москва и Питер, по сути такая же ситуация как и на Украине. Стадионы построины еще при СССР и до сих пор не реконструировались.
у Цзю мать русская, а отец кореец, так что здесь пригодится универсальное название россиянин. Он никогда русским не считался, по нему же видно.
Маскаев да мордвин. Россиянин.
Маскаєв - Мордовець-казах, значить рускій. Ну шо ж може це і правда.
Невстранец
13.02.2007, 12:42
Не виключено, що тут є рука Москви, яка не хоче, щоб перший ЧЄ з футболу відбувався не у Москві. Есть болельщики, а есть "конкретно больные на голову". Иногда это суммируется :D :D
Ви не праві, Нєвстранєц, і серед росіян є нормальні люди.
Невстранец
14.02.2007, 12:44
Согласен с Вами, Мих. Среди русских нормальные люди есть. Среди болельщиков их концентрация, правда, поменьше, чем в среднем... но до такой степени и их редко клинит.
В даному випадку тут йдеться не про болільників, а про людей, які роблять політику, а не кричать на стадіонах.
Україна з Польщею мають намір прийняти ЧЄ - 2012. Найбільшим конкурентом є Італія, щоб виграти такий тендер. І закралися у мене думка, що от перед прийняттям рішення про переможця тендеру Італійці через певних осіб вирішили розіграти "допінговий концерт" на Україні. На цю думку мене наштовхнув скандал у Польщі про корупцію у федерації футболу у Польщі півтора місяці тому. Виходить, що Україна -Польща в опалі. Не виключено, що тут є рука Москви, яка не хоче, щоб перший ЧЄ з футболу відбувався не у Москві.
Звичайно це все здогадки, але два скандали підряд явно зорганізовані третьою силою, бо по-перше, ЧУ ще не почався, серйозних змагань ще не було, щоб приймати допінги, а карту корупції завжди можна розіграти - було б бажання. Така моя думка.
А мысль, что украинцы вместе с поляками устроили погром после матча на Сицилии вам не приходит? Вот это ход а? Кстати вы руку Москвы не видели на ЧМ в матче против итальянцев? Наверное Москва не хотела, что бы краина в полуфинал вышла.....
Не приходила. Ну не приходила, що поробиш?
"Шахтьор" як "Шахтьор"... Спасибі й за нічию... :rolleyes:
Цікаво, а як грали, нормально хоть?
Традиційно. Ледь-ледь не забили французам голів з 5. Потім пропустили. Потім відігравалися.
Недавно в газеті прочитав гарну назву статті: Луческу: сезон плачу почався!:D :D :D
Недавно в газеті прочитав гарну назву статті: Луческу: сезон плачу почався!:D :D :D
А з іншого боку, класичний "плакальник" - Блохін. Одначе ж чогось досяг. Від Луческу інша біда - він вже останніх українців з команди скоро вижене. Місцевий масовий футбол йому пофіг. Він чітко працює на свій контракт в одному-єдиному клубі. Найпрямішим шляхом.
Луческу звинуватив українців у тому, що Шахтар не виграв за повідомлення одного з сайтів.
Феміністична збірна по футболу... :)
http://m.foto.radikal.ru/0702/2b2bf1f1a15e.jpg
Реал-Баварія 3-2
Класний футбол.
Шевченко виручив Челсі у Лізі Чемпіонів. 1-1 сі скінчило.
Мих, а чому Ви не вітаєте болільників ЦСКА з їх святом? Тай Спартак має причину святкувати:D . Я маю на увазі Кубок УЕФА.
Вітаю армійців ЦСКА(Москва) з святом і удачним виступом у Кубку УЕФА :D :D :D
Програти Маккабі..
ЦСКА віджигало по повній..
Футбол. Несмачний розповів, чому не співає гімн України
champion.com.ua, 25.02.07 19:00:22
Під час матчів чемпіонату світу з футболу в Німеччині та й після товариських ігор збірної України більшість українських уболівальників задавалися запитанням, чому всі гравці під час виконання гімну тримають руку на серці і навіть дехто співає гімн, а хтось намагається це робити, плямкаючи губами, а захисник Андрій Несмачний - це все показово ігнорує. Виявляється, що вся справа в релігії. В інтерв`ю програми "100% Динамо", яка виходить на телеканалі "Мегаспорт" Несмачний розповів наступне.
"Вся справа в тому, що я та мої батьки вже давно є Свідками Ієгови. І наша релігія не дозволяє нам возвеличувати будь-кого, а тим більше прапор чи гімн, чи тримати руку на серці. Вся честь і слава належить Богу, тобто Ієгові. Я не хочу робити те, що роблять всі", - сказав Несмачний.
Також лівий захисник "Динамо", який нині відновлюється після травми, розповів про подробиці свого невдалого переходу в "Блекберн" і про те, що англійці вибачилися перед ним.
"Я пройшов медогляд в "Блекберні" і мені сказали, що я на 100% підхожу клубу. Пізніше вже у "Динамо" прийшов факс, де "Блекберн" вибачався переді мною та київською командою за те, що зірвався мій трансфер, оскільки замість мене вони придбали лівого захисника із "Ліверпуля".
замість мене вони придбали лівого захисника із "Ліверпуля"
Цього захисника звати Стівен Ворнок..
Якийсь цей "Блекберн" дивний.. Купувати гравця, який ніде не міг нормально заграти, весь час його хтось орендував, але в оренді він теж нічим яскравим не відзначався..
З Міланського Інтера у Динамо К переходить Андріано.
З Міланського Інтера у Динамо К переходить Андріано.
Адріано?! Він же грає за збірну Бразилії!
Пересвет
05.03.2007, 13:35
Мих! Откуда инфа про Адриано???
А тем временем капитан сборной Украины Анатолий Тимощук пополнил ряды Питерского Зенита. Сумма трасфера - астрономические 20 млн. долларов !!!!
P.S.
Суперкубок России 2007
ЦСКА - Спартак (Москва) 4-2
(Вагнер Лав, Игнашевич, Жо (2) - Баженов, Торбинский)
На счету Максима Калениченко голевая передача :)
КАРПАТИ КРИВБАС 1-1
Голи - Ковєль 52, Ковальчук 69..
Очікував перемоги Карпат, але не склалося..
Голи - Ковєль 52, Ковальчук 69..
Очікував перемоги Карпат, але не склалося..
Теж думав, що виграють, бо в першому колі здули....:(
Мих! Откуда инфа про Адриано???
А тем временем капитан сборной Украины Анатолий Тимощук пополнил ряды Питерского Зенита. Сумма трасфера - астрономические 20 млн. долларов !!!!
P.S.
Суперкубок России 2007
ЦСКА - Спартак (Москва) 4-2
(Вагнер Лав, Игнашевич, Жо (2) - Баженов, Торбинский)
На счету Максима Калениченко голевая передача :)
Про Андріано десь чув, а от де - не згадаю.
Теж думав, що виграють, бо в першому колі здули....
Так.. Той Кривбас - це ж ніщо.. Як йому Карпати здули?.
Samojlovu4
06.03.2007, 17:46
Спокійно, хлопці, спокійно: Андріано - це просто однофамілець, що дуже поширено в латинській Америці. Так само в Манчестері грає Роналду, а в маловідомому німецькому "Майнці" - Зідан...
Спокійно, хлопці, спокійно: Андріано - це просто однофамілець, що дуже поширено в латинській Америці. Так само в Манчестері грає Роналду, а в маловідомому німецькому "Майнці" - Зідан...
Може це той, шо в Шахтар перейшов?
Samojlovu4
06.03.2007, 22:41
Та певно шо так, його і мав на увазі...
Ser tabu
10.03.2007, 12:16
Севілья - Шахтар - 2-2
три м’ячі забито з пенальті...)))
Завтра о 15:00 луганська "Зоря" прийматиме львівські "Карпати" !
Карпати - вперед !!!
Карлос Тевез нарешті забив за Вест Хем! Це сталося у матчі з Тотенхемом, проте команда Тевеза програла :(
Дивився гру Арсенал - ПСВ Ейндховен. В Арсеналі 0 англійців, в Ейндховені 2 голандці. Спіймав себе на думці - а кому потрібний такий футбол? Ще не так давно голандські клуби дали тотальний футбол, Круїфа, Неєскенсанса, Ван Бастена. Мені шотландці з гордістю розказували, що Селтік в 1967 році коли став володарем Кубка Чемпіонів, складався лише з футболістів, які проживали в Ґлазґо.
Зараз "варяги" просто відробляють немаленькі гроші і все...
Дивився гру Арсенал - ПСВ Ейндховен. В Арсеналі 0 англійців, в Ейндховені 2 голандці. Спіймав себе на думці - а кому потрібний такий футбол? Ще не так давно голандські клуби дали тотальний футбол, Круїфа, Неєскенсанса, Ван Бастена. Мені шотландці з гордістю розказували, що Селтік в 1967 році коли став володарем Кубка Чемпіонів, складався лише з футболістів, які проживали в Ґлазґо.
Зараз "варяги" просто відробляють немаленькі гроші і все...
Шо поробиш, футбол деградує..
три м’ячі забито з пенальті...)))
Завтра о 15:00 луганська "Зоря" прийматиме львівські "Карпати" !
Карпати - вперед !!!
Це буде принципово.
Це буде принципово.
Через півгодини Зоря відчує усю силу грізних львів'ян!!!
Ser tabu
12.03.2007, 11:09
програли...(((
хоча судячи з огладвого репортажу мали забивати і не раз......то й же Батіста, Шмаков, Ковєль.......хм...........
пєналь якийсь підмучений був(((
Не виключено, що Зоря суддю купила. У нашому футболі все можливо. Недавно було київське шоу, а вчора, наприклад, луганське шоу.
Ser tabu
12.03.2007, 11:44
Не виключено, що Зоря суддю купила. У нашому футболі все можливо. Недавно було київське шоу, а вчора, наприклад, луганське шоу.
швидше всього...але у футбол суддя не грає(с)......треба було забивати(((
швидше всього...але у футбол суддя не грає(с)......треба було забивати(((
Теж правда. Карпати все починають туго.
Пересвет
12.03.2007, 16:00
Карпаты вряд ли сильнее нашей Полтавской Ворсклы.
Відколи Полтава ваша? Ваша воркута.
Там пенальті не мало бути..
Тимчишин зіграв чисто..
Ех Шахтар-Шахтар. 2-2. Додатковий тайм.
Доброчин
16.03.2007, 09:48
Ех Шахтар-Шахтар. 2-2. Додатковий тайм.
:mad:
програв таки ахмєтов...
Якби виграв - виграла б Україна, а так програв ахмєтов.:D
:mad:
програв таки ахмєтов...
А шо... Шахтар вчора таки продув? Коментатор так кричав ше десь на 80-й хвилині "Все! Це вже перемога!!!" Я додивився як вони прогавили 2-й гол від Севільського воротаря вже на останній доданій хвилині 2-го тайму і так стало весело :) особливо за коментатора :D зглазив він, виходить...
А в додатковий час скіки хто кому налупив?
2-3
Шахтар був надломаний. Зарано святкував перемогу. А після святкування яка вже боротьба може бути?
2-3
Шахтар був надломаний. Зарано святкував перемогу. А після святкування яка вже боротьба може бути?
От завжди в нас так... Як ми в 1/4 фіналу Чемпіонату світу пробилися... не ясно.
ТакИ шкода. А так було все близько.
Пересвет
16.03.2007, 13:09
Відколи Полтава ваша? Ваша воркута.
Поговори мне тут :)
Эх, до 3 часов ночи смотрел матч (в записи шел). Мда, валидольный матч.
Но первый гол Шахтера - ШЕДЕВР
.
Но первый гол Шахтера - ШЕДЕВР
Це Точно, Матузалем красавєц !
Поговори мне тут
Та я ті прошу.
Доброчин
16.03.2007, 21:21
Якби виграв - виграла б Україна, а так програв ахмєтов.:D
Хтів вам карму підняти за розуміння, та щось комп глючить:mad:
Тож скажу так - САМЕ ТАК!!!
ТакИ шкода Шахтар. Так близько була перемога. Такі голИ!
От кого шкода, так це Шуста. певно, боялися, що будуть пенальті, то й потовкли хлопа:(
От кого шкода, так це Шуста. певно, боялися, що будуть пенальті, то й потовкли хлопа:(
То правда. Шуст - майбутнє нашої збірної.
Карпати зняли себе з Чемпіонату України. Ну і діла!
Карпати зняли себе з Чемпіонату України. Ну і діла!
Що, правда? А мали б грати цієї неділі з "Металістом".
А який привід?
Привід наступний. У "Карпатах" захворіло 10-12 футболістів, якийсь вірус.
Керівництво просило ПФЛ, щоб матч перенести. ПФЛ перенесло, але запротестував Металіст і ПФЛ відмінило рішення і тепер запротестували Карпати, з погрозами знятись з ЧУ. Така ось коротко історія.
Димінський вдже третій раз грозиться перенести Карпати в чемп. Польщі, так що релакс..
Ось почитайте, що кажуть про це на сайті Карпат..
http://www.fckarpaty.lviv.ua/cat/newskarpaty/?news_id=1148&mode=full
Є така категорія людей, які хочуть або в Росію, або в Польщу
Самі нічого організувати не можуть от і просяться до всіх, кому не лінь..
Мих, а де вихід? Я болільник зі стажем і памятаю, як ще 30 років тому був розвинений західноукраїнський футбол. А зараз? Де "Буковина", де "Спартак" Іванофранківськ, де команди Тернополя, Рівного, Ужгорода? Чому штучно випхали Волинь з вищої ліги? А це були команди які репрезентували справді український футбол. Одні Карпати ще якось борються, може завдяки Димінському, але терпіння не безкінечне.
І ще одне... Невже Вам приємно бачити наші Карпати серед різного зброду на кшталт Іллічівців, Дзержинців і іншої швалі?
Полковник
18.03.2007, 14:50
Мих, а де вихід? Я болільник зі стажем і памятаю, як ще 30 років тому був розвинений західноукраїнський футбол.
Педро, это что за времена ТАКИЕ были?:confused:
При австро-венгрии, что-ли?:cool:
Педро, это что за времена ТАКИЕ были?:confused:
При австро-венгрии, что-ли?:cool:
Полковник, я не фанат і ніколи не буду казати на біле чорне. Що було за совка добре, я скажу, що добре. Це особливо стосується спорту. Звичайно в нас, простих користувачів, і властей в цьому випадку мета була різна. Але інтереси збігалися.
І ще одне. Що стосувалося футболу, то тут Щербицький був справжній патріот. І ніколи не дозволяв, щоб ви нам в кашу наплювали, бо завжди відстоював інтереси України.
Полковник
18.03.2007, 15:10
І ще одне. Що стосувалося футболу, то тут Щербицький був справжній патріот. І ніколи не дозволяв, щоб ви нам в кашу наплювали, бо завжди відстоював інтереси України.
Никуда я, Педро, не плевал! Опять с кем-то спутали!
Стареете?:cool:
Никуда я, Педро, не плевал! Опять с кем-то спутали!
Стареете?:cool:
Полковник, звертаючись до Вас особисто я завжди пишу В з великої букви:rolleyes:
Полковник
18.03.2007, 21:19
Полковник, звертаючись до Вас особисто я завжди пишу В з великої букви:rolleyes:
Щиро дякую!
Треба в Україні наводити порядок, а не шукати долі на чужині - от що треба робити.
А може Карпат отравили в Луганську? Шось чисто то всьо.
А може Карпат отравили в Луганську? Шось чисто то всьо.
Тимчишина травонули, а він решту заразив..
Привід наступний. У "Карпатах" захворіло 10-12 футболістів, якийсь вірус.
Керівництво просило ПФЛ, щоб матч перенести. ПФЛ перенесло, але запротестував Металіст і ПФЛ відмінило рішення і тепер запротестували Карпати, з погрозами знятись з ЧУ. Така ось коротко історія.
Сподіваюсь, що ми все-таки побачимо цікаву гру.
Я чув наступне. В Луганську отравили Карпати. Все це робиться на фоні боротьби Саффауліна з Суркісом. Донецькі таким чином хочуть дикрімінувати ЧУ, що керує Суркіс. От і підставили Карпат, давши пенальті в Луганську, надіючись, що буде ще один скандал з суддями і заодно підсипали Карпатим. Такі чутки.
Хай "Шахтар" грає в якомусь сильному чемпі, а в Україні тоді все буде чесно і об'єктивно! Ось моя думка
P.S. До "Динамо" претензій не маю..
Шість з шести - такий результат збірної з футболу. Все йде за планом.
Україна на першому місці ЧЄ2008 у групі !!!!
Та чи довго протримається?.
Головне в жабоїдів не програти, нє?
Головне в жабоїдів не програти, нє?
Ну!
Треба тримати нічию..
Бажано гольову..
Металург - Карпати - 3-3. Хороша і цікава гра.
Челсі : Валенсія - 1 : 1. Ніц Шева не відзначився :( Вони як так вдома грали, то в Іспанії їм натовчуть як маленьким.
Челсі : Валенсія - 1 : 1. Ніц Шева не відзначився :( Вони як так вдома грали, то в Іспанії їм натовчуть як маленьким.
Рівень Шахтаря.:o
Металург - Карпати - 3-3. Хороша і цікава гра.
Неймовірно вразила гра Ковєля та Сучкова..
Молодці бяларуси!
А от Динамо-Металург - 0-0. Всього-навсього.
Карпати-Іллічівець - 1-0!!!!
Хе, а Дніпро здуло Сталі аж 3-1! Неймовірно! Сенсація туру.
Карпати-Іллічівець - 1-0!!!!
Ну! Ковєль продовжує нас дивувати своєю майстерністю!
Ну! Ковєль продовжує нас дивувати своєю майстерністю!
Наразі дуже вдачне придбання.:)
Чотири матчі - три голи..
young , а що робиться з Динамо К? У мене таке враження, що потрібно щось кардинально міняти. Застій якийсь зараз. Нема.... нема ще одного Лобановського....
young , а що робиться з Динамо К? У мене таке враження, що потрібно щось кардинально міняти. Застій якийсь зараз. Нема.... нема ще одного Лобановського....
Динамо деградує.. Нема ніяких серйозних придбань, а грають старички, яким по 30-33 р. (як от Белькевич, Шацьких, Ващук). Молоді є, але вони зазвичай легіонери.. Тупий власник, незграбний менеджер. Так, тут Лобановського конче не вистачає..
А шкода. Завжди симпатизував Динамо К. Видно, не скоро ще будуть зрушення.
А шкода. Завжди симпатизував Динамо К. Видно, не скоро ще будуть зрушення.
Треба міняти політику команди..
Зате Карпати починають набирати ходу..
Буде хоч за кого повболівати..
А що там з Челсі:Валенсія? По радіо чув, що вже програла Валенсія вдома 1:2... Я думав, шо тіки 11 (сьогодні) будуть грати, а вони, підлі зрадники, вже зіграли. Ай-яй-яй.
Шевченко забив один гол і зробив гольову передачу. Виграш чисто зробив Шевченко!
Манчестер Юнайтед - Рома - 7-1 !!!!
Виявилось, що це ніщо інше, як ОФІЦІЙНЕ звернення львівського клубу на ім’я тодішнього генерального директора ПФЛ п.Бандурка, датоване 2000-м роком. У зверненні йдеться про те, аби „помилували” гравця „Карпат” Романа Зуба і зменшили термін його дискваліфікації. Нагадаємо, тоді Зуба було дискваліфіковано за те, що він став на червону картку судді у матчі „Карпат” проти запорізького „Металурга”, який, за іронією долі, тоді тренував нинішній наставник „Металіста” Мирон Маркевич.
Олександр Бандурко доручив розгляд цієї справи відповідальному секретарю ПФЛ Валерію Ісаєвичу Мирському, який одним словом з трьох „парканних” літер видав просто таки шедевральну резолюцію! Утім, дивіться і дивуйтеся самі...
http://www.fckarpaty.lviv.ua/news/img/b93a1fadfda5e675e64c76af4e6e2b6b.jpg
Може тут видно?
http://central.in.ua/cs/forums/6506/ShowThread.aspx#6506
Терор ПФЛ над Карпатами продовжується.
Враховуючи рішення КДК ФФУ від 14.03.2007 року щодо заборони перенесення матчу 19-го туру чемпіонату України з футболу "Карпати" - "Металіст" на пізніший термін та зважаючи на роз'яснення Апеляційного комітету ФФУ від 05.04.2007 року щодо залишення без змін рішення КДК ФФУ, бюро ПФЛ постановило зарахувати "Карпатам" технічну поразку, а "Металісту" - технічну перемогу. Про це повідомляє пресс-служба ПФЛ.
А тим часом Карпати знову виграють, тепер у Полтаві - 2-1!
І знову забиває Ковєль! :p
Невстранец
18.04.2007, 14:31
Чемпионат Европы по футболу 2012г. пройдет на Украине и в Польше
...Такие итоги тайного голосования исполнительного комитета УЕФА огласил президент организации Мишель Платини.
Другими кандидатами на проведение футбольного первенства выступали Италия и пара Хорватия/Венгрия.
Матчи континентального первенства примут по четыре украинских и польских города, сообщает на официальном сайте УЕФА. На данный момент Польша планирует провести матчи ЕВРО-2012 в Гданьске, Познани, Варшаве и Вроцлаве, а Украина - в Донецке, Киеве, Львове и Днепропетровске.
Ни одна из стран ранее не принимала турниры высшего уровня, однако обе они в свое время достигали футбольных успехов: Польша занимала третьи места на чемпионатах мира 1974 и 1982 годов, а украинские футболисты помогли сборной СССР выиграть первый чемпионат Европы в 1960 году.
Последний чемпионат Европы проходил в 2004 году в Португалии.
18.04.2007
http://top.rbc.ru/index.shtml?/news/society/2007/04/18/18141040_bod.shtml
Думаю, есть смысл поздравить! :) Так и поздравляю!
УРА!!!!!!!!
УРАААА!!!!!!!
Україну і тут випередила Росію!
Невстранец
18.04.2007, 15:22
УРА!!!!!!!!
УРАААА!!!!!!!
:D :D :D :D :D
Однако, ответственность большая, не забывайте! :eek: :)
(а новость-то кто первым разместил, а?) :cool:
Ги це типу " а жибизь знав " :)))))))))
Ги це типу " а жибизь знав " ))))))))
Так! Знай наших!
Трохи розряджу становище.. :p
Ваші прогнози на матч "Карпати-Таврія"?
Карпати - Таврія - 1-0, або 2-0.
Мені здається, що скоріше 1:0 або 2:1..
Такі вже в нас "Карпати" :p..
"Карпати" програли 2:0..
Один з голів забив екс-карпатівець - Лакі Ідахор..
:(
"Карпати" програли 2:0..
:(
Ми майже вгадали!:D
Карпати" програли 2:0..
Не було Іщенка і Худоб'яка..
Що ти хочеш?
Не було Іщенка і Худоб'яка..
Так я не говорю про причини, але без них захист був ніякий
"Манчестер Юнайтед " - "Милан" 3:2
Після гри з Таврією, тренера Карпат звільнено....
Дим мене дивує..
Помер Федоришин - усе якось пішло наперекосяк..
Головне, чув інтервю екс тренера Карпат Іщенка. Він не знає за що його звільнили.... йому навть не пояснили...
Плюс ще розірвано контракт зі Шмаковим..
Плюс ще розірвано контракт зі Шмаковим..
Характер....
А Чорновецький - лох: знищив Арсенал.
Льоня Гравіцап опупів..
Все ліквідовує, тарифи підіймає, українською ні слова не може сказати і всі бютжетні кошти тягне в свою секту..
Сьогодні Карпати грають з Дніпром..
Трансляція по ходу на УТ-1 в 16:00..
Вчора дивився інтригуючий матч МЮ - Евертон. Майже 60 хвилин Евертон вигравав, але МЮ почав грати фантастичну гру і виграв 4:2! Таким чином чемпіонат майже виграно - треба взяти одне очко при умові якщо Челсі виграє всі матчі. Лишилося кубок ФА і Європейський кубок. Важкувато.
Карпати - Дніпро 2:2..
Вистояли!
Налєпа - найкращий у складі "Карпат", як для мене..
Налєпа - найкращий у складі "Карпат", як для мене..
Правда.... але після Дячука-Ставицького, який кричав так голосно, що болільників Дніпра не було чути....
Каталонська «Барселона» розглядає варіан переходу з наступного сезону із «Челсі» нападника збірної України Андрія Шевченка. За повідомленням іспанського El Mundo Deportivo, якщо наставник «синіх» Жозе Моурінью залишеться в команді, українець може залишити Лондон.
Хай йде..
Перейде з цього зоопарку в нормальний клуб..
хто знає де можна скачати відео: гол головою з 52-х метрів??????????
Хай йде..
Перейде з цього зоопарку в нормальний клуб..
Хто забивав?
Челсі вилетіло, так їм і треба....
Повтор ЛЧ 2005р.
Я думаю, що знову Лівер..
Хє..
Завтра матч Сталь - Карпати..
Ваші прогнози..
нічия - мінімум... важко буде. Сталь - не подарок.
Карпати-Сталь- 3-1!!!!!! Не очікував!
Чого Михайлович Тлумака замість Налєпи поставив?
Мацей травмувався чи шо?
Безпоняття. Може дав передихнути після Дніпра?
Навіть у запасі не було..
Шахтар-Харків- 1-2 !!!!
Луческу, прєвєд!
Арсенал - Челсі 1:1. МЮ - чемпіон! Для Челсі ще є можливість виграти Кубок ФА. Але і так ясно що Абрамович з Шєвай сіли в калюжу.
Я дізнався, чому в матчі зі Сталлю був відстутній Мацей..
Він зазнав травми перед матчем..
Samojlovu4
08.05.2007, 16:19
Хлопці, пропоную звернути трохи увагу на Бундеслігу. :o Цього сезону - вражаюча напруга і інтрига.:)
Та шо там бундес? Ми - за Карпати!
Шо там Бундес..
Шальке стане чемпіоном..
Баварія в дупі..
Дортмунд шкода, така комадна класна була..
Samojlovu4
09.05.2007, 19:29
Баварія в дупі - супер! Але чемпіон найкраще Бремен, нехай Штутгарт - але не Шальке 04! В них титульний спонсор - "фуГАЗПРОМ", і рекламну акцію в русскіх казаццкіх папахах провели... А на рахунок Дортмунда ви...теє...напутали шось... Хлопаки не вилітають, залишаються.
Samojlovu4
09.05.2007, 19:42
Наразі так:
1. Шальке 04, 65 очок, різниця голів +22
2. Штутґарт, 64, +22
3. Вердер, 63, +35
Два тури до закінчення чемпіонату, причому в суботу Шальке грає з Боруссія Дортмунд в гостях! Раджу не пропустити. Це в Німеччині аналог протистояння Реал-Барселона, мега-видовище. дордмундці вже вислали їм труну з написом "чемпіонський титул"...
Samojlovu4
09.05.2007, 20:54
Та шо там бундес? Ми - за Карпати!
Ех Мих, хтів Вам спершу -1 за тото, але потім передумав і навпаки додав карми, бо Ви довгенько вже в моєму особистому ХІТ-параді дописувачів ЛФ на першому місці... :o
Звичайно, Карпати поза конкуренцією, нема питань.:cool: Коли у Львові, сам на футбол ходжу... Але знаєте що таке гідний європейський чемпіонат?!!! О-о-о-о... :rolleyes:
Напруга від і до; перемога в першості важить більше, ніж участь в Лізі Чемпіонів; церква на стадіоні; 30-80 тисяч на кожному матчі туру; арени і вболівальники, де одна вже фанатська "ПІвденна трибуна" чи ультрасовський "Північний сектор" на стадіоні - окрема торгова марка...:)
Напруга від і до;
Нагадали Ви мені мої молоді літА. Теж був сильним болільником, а зараз... так собі... Дивився Динамо-Металіст. Спочатку злився на Динамо, а потім шкода стало - така команда була... А зараз противно дивитися як судді тягнуть за вуха.
на рахунок Дортмунда ви...теє...напутали шось... Хлопаки не вилітають, залишаються.
Я й не казав, що Дортмунд вилітає..
Просто він зараз на принизливому місці в Буднес Лізі..
А Барса пролетіла в кубку Іспанії у команди, яку яв житті не чув, попередньо вигравши 5-2 і потім здувши 0-4!
Samojlovu4
11.05.2007, 21:33
Ага, цікаво... Німці тепер тренера "Хетафе" Б. Шустера до небес піднесуть... Особливо газета "Bild "...
Samojlovu4
12.05.2007, 22:44
Ну во, що і треба було довести... "Боруссія" Дортмунд - Шальке 04 2:0!!! :D "Штутґарт" виграв в гостях в Бохума 3:2 і тепер на першому місці. :) Надіюсь останній тур ніц не вирішить...
Єдине прикро, що дуже симпатичний мені Бремен дома продув, але то вже дрібниці...:o
Харків-Карпати. Ваші прогнози....
New Shrek
14.05.2007, 10:51
Футбольна команда Сихова обійняла перше місце ,кожному по компу і поїздка в Лондон http://www.football.djuice.com.ua/news/32
New Shrek
14.05.2007, 19:33
а що і в дощ і в сніг тренувались я в магазин вони мяча копають в болоті
Певно в якесь ДЮСШ ходять..
Я зайшов на сайт Карпат і побачив, що народився в один день з Худоб'яком..))
Севілья знову володар УЕФА - другий раз поспіль.
По пеналям виграла..
Палоп герой матчу - витягнув три м'ячі..
Карпати - Шахтарьонок: ваші прогнози....
Samojlovu4
17.05.2007, 20:30
Ну шо, в суботу "Шахтар"?!
Мушу зазначити, мені подобається робота клубу щодо культури вболівання. Цілу катавасію до Донецька підготували, от би на кожен матч так. Хоч трошки буде подібне на європейський футбол...:)
Класно вболівати - це половина справи. Коли деколи попадаю на матч Бундесліги, то вже не знаю, що більш цікавіше: сам футбол чи вболівальники...;)
Ви з Німеччини?
Анонс матчу "Карпати-Шахтар"..
http://rutube.ru/tracks/57719.html?v=3f710...0961cd327281b8a
Samojlovu4
17.05.2007, 23:13
Прикольно! Робота з клієнтом(в даному випадку з вболівальником:) ) - головне. Молодці. Супер. Львову - європейське вболівання!!!:D
http://pk.kiev.ua/sport/2007/05/15/090047.html
Хє..
Samojlovu4
17.05.2007, 23:51
Хочу показати тут кілька плакатів футбольного клубу Бундесліги з мого міста - "Армінія" Білефельд. Широка рекламна кампанія, постери по всьому місті, постійно на очах... От би шось подібне "Карпатам" організувати!
http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_dsc6small.jpg.jpg http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_5-new.jpg.jpg
Ми це зробили!
http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_4-new.jpg.jpg http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_2-new.jpg.jpg
Фестфальці ідіоти?!-------------Для вас зжеремо ми траву!
http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_1-new.jpg.jpg http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_12.jpg.jpg
Радість творити-члена клубу зробити.----Це не припиниться ніколи.
http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_10.jpg.jpg http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_9.jpg.jpg
Якщо вже синій-тоді дійсно синій.----Але ж ти хочеш її також.
Samojlovu4
18.05.2007, 00:12
http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_8.jpg.jpg http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_7.jpg.jpg
Терпіння створює пристрасть.----Ходи!Зіграємо!
http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_6_01.jpg.jpg http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_5_01.jpg.jpg
Пожиттєво.Армінія.--------------Доступно також в XXL
http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_4_01.jpg.jpg http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_3_01.jpg.jpg
І коли ти?-----------------------Ми застерігаємо перед пізнішими наслідками.
http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_2_01.jpg.jpg http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_1_01.jpg.jpg
Глянеш на мою колекцію футболок?
http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_15.jpg.jpg http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/RTEmagicC_13.jpg.jpg
Тут все моє серце.--------------Чорне,біле,синє всі наші фарби...
Карпати - Шахтар - 0:0..
Наддраматичний матч..
Як заробляти гроші? Є люди, котрі мають знання і навики по якійсь спеціальності, інші роблять бізнес, маючи певні знання в цій галузі, а можна не мати ні одного, ні іншого, а просто бути євреєм.
Сьогодні почув, що футбольний клуб Арсенал Київ купив Рабіновіч, але як купив! Ціна ФК Арсенал, яку оплатив Рабінович становила 150 000 долларів США! Якщо вернутися по часу трохи назад, то згадаємо, що інший єврей - мер Києва, розчерком пера ліквідував клуб, який свого часу був створений попереднім мером - Омельченком. Ламать, як то кажуть - нє строіть. Але все було чітко продумано: спочатку ФК був доведений до стану "нікому нє нужен" і майже банкрот, а сьогодні знайшовся спасітєль в лиці Рабіновіча, який за копійки придбав клуб з 20-ма футболістами, найменша вартість кожного не менше 150 000 доларів США. Отак і заробляють вєлікіє люді: без податків, без особливого надривання: 0,150 млн. вклав - 3 млн. - отримав. І то не рахуючи ні бренду клубу, ні інфраструктури, ні можливих приміщень у Києві.
Льоня тягне все в свою секту..
Льоня тягне все в свою секту..
І Рабіновича?
Нє..
Гроші, які витягує з кишень платників податків..
Хоча сам ше ніц доброго не зробив..
МІЛАН виграв цьогорічну ЛЧ..
А Шева напевно пальці гризе....
We are all Rossoneri!
Milan чемпіон!
Я вболівав за Кюйта та Мальдіні..
За Кюйта, бо той екс-фейєнордер, а за Мальдіні, бо просто поважаю..
ArxangeluS
26.05.2007, 08:08
Шевченко своїм переходом зробив занадто ризикований крок, і як я думаю невиправданий. А так би виграв ще одну ЛЧ...:o
Карпати - Арсенал 0:1..
Ходив на матч..
З Карпат сподобалися Налєпа та Худік..
Юрій Михайлович перекрикував усіх вболівальників..
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008