Показати повну версію : Футбол
Сторінки :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
Металіста я не бачила, тому по грі не можу нічого сказати. По результату - звісно, було б прийнятнішим виграти, так як на домашньому полі. :smile: Ну але "маєм те, що маєм." (с) Група в них не найлегша, але виходить три команди. Шанси є.
Порадував сьогодні Удінезе, виграв від Спартака
Удінезе взагалі в цьому сезоні виглядає дуже й дуже симпатично. Маріно поставив хорошу гру. Але рівноцінної лавки не мають, а одним і тим же складом буде важко весь сезон протягнути. Хіба що підсиляться взимку.
Анчелотті, як на мою думку, дивний склад виставив: трьох нападників і жодного під ними.
Та власне на вістрі грав один нападник - Інзагі, а Шевченко грав другого, "відтягнутого" форварда. Роль треквартісти мав виконувати Пато, але з нього такий треквартіста, як з мене балерина. Партнерів не бачить, лізе постійно на трьох, м'яч втрачає, тож дулю з маком від нього швидше дочекаєшся, а не хорошого пасу. До речі, пристойні перспективні паси тільки Шева і робив. Правда, було їх не дуже багато. Взагалі, поганенько зіграли, розриви між лініями просто атомні.
Samojlovu4
07.11.2008, 13:02
Я дивився. Не дуже переконливо, з обох боків.
Герта не хотіла, а Метал не міг.
Персі, про Пато дуже правильно сказали. Та в них напевно в команді змагання між Пато, Кака і Роніком, хто більше гравців обмотає :)
Особливо запам"ятався в першому таймі чудовий пас Шеви прямо на голову Піпо, але той поганенько пробив. Ще весело всім стало, як Діда вибивав м"яч і попав у гравця Браги зблизька, добре що м"яч назад йому в руки полетів.
В другому таймі Шева вирішив вже трохи сам побити, але влучності бракувало. Ще гарно перегнав захисника і прострілив вздовж порожніх воріт, але ніхто не добив. Ронік трохи походив по полі, раз вдарив і забив :). Але почалася гольова атака із пасу Шеви. Так що в цій грі він показав себе досить краще, ніж Пато і Піппо, на мою думку.
А Металіст, мені здається, перенервувався забагато. Перепасовувалися задовго біля штрафної, лупили м"ячем по горобцях. А Галатасарай виграв на виїзді в Бенфіки 2:0. Так що Металісту в наступній грі з ними на виїзді буде дуже і дуже важко.
Та в них напевно в команді змагання між Пато, Кака і Роніком, хто більше гравців обмотає
Бразилія в крові. :) Та між Кака і Діньо з одного боку і Пато з другого різниця в тому, що перші двоє бачать поле і партнерів, однією передачею можуть пошити захист суперника в дурні. За Пато такого не спостерігається, принаймні, поки що. Дриблінг і все. А толку з того дриблінгу, якщо після обводки нема нормального пасу? Може навчать розуму, а може й ні. Буде видно.
Шева провів досить - таки хороший матч. Ну не забив... Але з такою розстановкою важко було там забити. Якби з перших хвилин грали Діньо чи Кака, а центрі Зеєдорф, м'яч би він отримував більше і з вигідніших позицій, то й шансів відповідно мав би більше
Samojlovu4
07.11.2008, 14:52
Дівчата, любо вас читати.
В Тевтонії завжди стадіони набиті навіть в третій лізі, я вже звик бачити серед глядачів белику кількість жінок і дітей. Ходять сім"ями.
Але в Україні таких дівчат-фанатів зустрічаю вперше.
РЕСПЕКТ!
Samojlovu4,дякую :kiss: В мене тато з мамою завжди футбол дивилися, брат вболіває, чоловік...то ж я не могла залишитися осторонь від футболу ;)
Що я знайшла: :biggrin:
"Житель Донецка, зарегистрированный на интернет-аукционе Auction-ua под псевдонимом Ахметов, выставил на продажу главного тренера «Шахтера» Мирчу Луческу.
В разделе «Описание лота» продавец написал: «Мирча Луческу. 63 года. В прошлом известный футбольный тренер. Продаю за ненадобностью. Из положительных качеств хочется отметить знание иностранных языков. Можно использовать в качестве переводчика. За дополнительную плату могу приложить бразильскую общину Донецка. Отдал бы бесплатно, но учтите, что я заплатил за рекламу на первой странице этого сайта, так что предполагаю хотя бы эти деньги вернуть».
В разделе «Детальнее об оплате и доставке» продавец отметил: «Доставка своим ходом», сообщает Lenta.ru.
Единственным потенциальным покупателем Луческу был участник торгов Paradoxic, готовый заплатить за тренера 100 триллионов гривен (более 462 триллионов рублей). Однако администрация аукциона вскоре закрыла торговлю лотом, сославшись на нарушение правил."
Джерело: http://www.sports.ru/football/6130520.html
:lol::lol:
Карпати виграли..... а завтра Львів екзаменує Динамо К.
Як то все - таки образливо випускати перемогу, а з нею і перше місце в турнірній таблиці на доданих хвилинах... :frown: Лечче - Мілан 1 -1 :frown::frown::frown:
якби хоч раз боріелло нормально завершив безліч атак, гольових пасів, то би не програли. А то поров все що тільки можна було, а потім ще й наривався до гравців Лечче.
а інтер маурівський перемагає, і часто на останніх хвилинах вириває перемогу.
Samojlovu4
12.11.2008, 20:41
Іспанський чемпіонат, пару днів тому. Відео не для слабонервних, маркотно.
http://de.youtube.com/watch?v=NEyL6w8nW4A
Відео не для слабонервних, маркотно.
і чого я туди лізла? то "любопитство" до добра не доведе...аж мені зле стало...
але колись хтось з карпатівців так ногу супернику зламав, що аж кістка вилізла
УЯВЛЯЄТЕ?...футбол слухаю...
ФК Львів - Карпати
2:0
Покищо...
УЯВЛЯЄТЕ?...футбол слухаю...
ФК Львів - Карпати
2:0
Покищо...
2-4 .... остаточно.....карпати виграли.
Samojlovu4
15.11.2008, 19:24
Файно.
Ой, Мих, а Бундесліга?! Кожен тур - видовище.
І цей нині опять казковий.
Цікаво, що завтра Вердер знова утне...
Liliyah Romanova
15.11.2008, 19:31
А в нас футбол нема де дивитися... :(
Liliyah Romanova
15.11.2008, 19:32
Іспанський чемпіонат, пару днів тому. Відео не для слабонервних, маркотно.
І справді...
Колись бачила відео, як на гокеї одному з гравців карка зламали. Теж було страшне видовище. Але хлопака вижив, навіть вернувся в гокей.
А в нас футбол нема де дивитися...
а ви антену направили на високий замок?
Liliyah Romanova
15.11.2008, 19:46
Миху, в нас телевізора нема. За кабельне не платимо. ТБ-тюнер тягне лише 6 каналів...
Миху, в нас телевізора нема.
Забув... то ж Канада....
Liliyah Romanova
15.11.2008, 19:50
Забув... то ж Канада....
Нє, то ми такі. У нас його і ві Львові не було. :)
Самойловичу, де можна онлайн дивитися?
Samojlovu4
15.11.2008, 21:08
Самойловичу, де можна онлайн дивитися?
Боже, Ліля, я вас за таке обняти хочу! :give_rose:
Будь-ласка.
1. http://livetv.ru/
2. http://ru.justin.tv/luxetv
Це два основні посилання. Я завжди і переважно дивлюсь по першому, livetv.ru - шикарний сайт. Не мені вам пояснювати, ви краще за мене в компі шарите, розберетесь, як дивитись...
Там всі матчі є, від неважливих, до мега-дербі.
Карпати ВИГРАЛИ!!!!:greeting::greeting::yahoo::yahoo::yaho o::yahoo:
Samojlovu4
16.11.2008, 00:25
"Карпати" то таке.
Головне - Львів переміг. :)
"Карпати" то таке.
Головне - Львів переміг.
о_Оо_Оо_Оо_Оо_Оо_О
рівнянин
17.11.2008, 13:28
Цитата:
Допис від Samojlovu4 Переглянути допис
"Карпати" то таке.
Головне - Львів переміг.
о_Оо_Оо_Оо_Оо_Оо_О
А шооо? один раз в рік і ружжо стріляє!!!:pardon:
рівнянин
17.11.2008, 13:33
Кияни програли!!!!:cry::hang1:
Liliyah Romanova
17.11.2008, 17:53
Будь-ласка.
1. http://livetv.ru/
2. http://ru.justin.tv/luxetv
Дякую. Хочеться іноді шкільні роки згадати... :blush: Від боксу відпочити... :mocking:
О, ще й коментатор польською говорить!!! :good::yahoo:
О, ще й коментатор польською говорить!!!
Футбол. ЧС.
коментує поляк гру румунів.
Андреску, Папеску, Димитреску.... попатчими цо бендзе з теґо окреску....
Була на матчі Карпат. Чудова атмосфера, чудовий матч. Народу тільки малувато було, як для дербі. :wink:
Кияни програли!!!!й не кажи!!! злість бере!! але сьогодні буду збірна грати, так що будемо дивитися. Шкода що в будній день і я не можу поїхати до Дніпра((
Самойлович, важко буде Вердеру?
Hamburg v Werder Bremen, 16:00
Хоча Гамбург переживає не найкращі часи...
Samojlovu4
22.11.2008, 14:14
Самойлович, важко буде Вердеру?
Hamburg v Werder Bremen, 16:00
Хоча Гамбург переживає не найкращі часи...
Ну, завтра, я вже сам чекаю. :)
Північне дербі між двома "Ганза"-містами, запекле. Напруга велика, підігріта ще особистими протистояннями гравців.
Вердер також в кризі, найсерйознішій за останні 9 років, до-речі. Думаю, буде результативна нічия, або Гамбург виграє.
Хоча не виключаю, що і Бремен вистрілить, в них то залежить виключно від настрою.
Хтів махнути, бо в понеділок і так мушу в Гамбург пертися. Але обставини не склалися.
Хочеш побачити голи у ворота Динамо чи Шахтаря - спокійно можна починати дивитися гру хвилини так з 80-тої. Як завжди, профукали результат на 87-й хвилині. Злість бере від того, всю гру відіграти, і під закінчення пропустити.
За Шахтар навіть не хочеться вже вболівати, хоча може ще й попадуть в КУЄФА, а от за Металіст повболіваємо, хоча дуже тяжко їм на виїзді з Галатасараєм.
Хочеш побачити голи у ворота Динамо чи Шахтаря - спокійно можна починати дивитися гру хвилини так з 80-тої.
та я саме так і зробив.... дивлюсі 79-а йде... О, думаю, пора вмикати телевізор. Тіко вмикнув - гол. Думаю, на нині досить - вимкнув і во вже на форумі...
а я 86 хвилин нанервувалася...напереживалася....для того шоб на 87-й гол побачити...Всьо, завтра Шахтар включаю після 80-ї, не скоріше
S_Fighter
26.11.2008, 00:30
Ех, Динамо, Динамо...:cry: Знов профукали :ireful:
Слів нема - одні "вираженія" :insane:
Mavpysuk
26.11.2008, 08:07
Нє, ну то так тільки наші вміють...своїм вболівальникам таку свиню підсунути в кінці гри....та я аж спати спокійно не могла....
Всьо, завтра Шахтар включаю після 80-ї, не скоріше
Та я взагалі такий "аццький" матч як Шахтар - Базель дивитись не буду... Будуть сьогодні матчі і цікавіші, а вболівати за Шахтар не можу... навіть з почуття патріотизму :unknown: Нервують вони мене. З їх тренером і бразильською діаспорою.
Щодо Динамо, то прикро звісно. Грали непогано, але досвіду та класу не вистачило. В тому, що наразі не пройшли в плей - офф ніц страшного нема. Все - таки Сьомін працює з ними не так давно, команда тільки будується... Ну вийшли б вони і швидше всього вилетіли б в 1/8, а в Кубку УЄФА все - таки шанси протриматись довше є.
ЗІ. В шоці з Алієва:mocking:
Samojlovu4
26.11.2008, 10:42
А я от люблю останні хвилини, після 80-ї... В них вся краса фусбалю, хоча нервів з"їдають багато...
Це просто якось в нашому футболі, ще з савецкіх часів повелося - виграєш 1:0 на 75хв. приміром, то вже перемога майже в кишені, глядачі зі стадіону поперли(!), народ телевізори і радіо вже виключає(!) - "Таа, і так вже нічо не буде..."
В європі, і особливо в моїй коханій бундеслізі, наприклад 2:0 на 85 хвилині - гра ще далеко не вирішена і якраз починається саме цікаве. Практично в кожному турі такі матчі трапляються.
Шахтар - Базель дивитись не буду...
і я не дивилася...а шо вийшло...5:0...
А Динамо дійсно хай краще в КУЄФА пограє, бо далі в 1/8 ЛЧ ради би не дали.
ЗІ. В шоці з Алієва
Ну дістав його суддя, завів, а Алієва заводити довго не треба. Суддя ще й дістати міг, та Алієва до нього свої ж не пустили. А гол Арсенал таки нечесний забив. Ну але суддя того не побачив, що зробиш.
Інтер - Панатінаікос 0:1 :) дали Мауру по носі, щоб так високо не задирав
Бордо - Челсі 1:1 тут Челсі дуже повезло, гол халявний забили, а в першому таймі жодного удару по воротах не завдали
Анортосіс - Вердер 2:2 Вердер таки наприкінці зрівняв, але з ЛЧ прощається
Цікаво, що там сьогодні Металіст покаже. Та й Портсмут - Мілан цікаво подивитися.
рівнянин
27.11.2008, 11:54
Все!!! Дивлюсь тільки шахи! Пряму трансляцію! Ніхто не підкаже по якому каналу?
і я не дивилася...а шо вийшло...5:0...
Ахмєтов сказав після матчу: Ось як грає команда, коли я їй не обіцяю преміальних.
Ми кажемо: ось як грає команда, коли ми не дивимося
Я теж не дивився....
УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Металіст виграв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вітання Харкову і молодець Маркевич!
рівнянин
28.11.2008, 01:10
:clapping:Харків!:clapping:Харків!:clapping:Харків !:clapping:Харків!:clapping:Харків!
Samojlovu4
30.11.2008, 18:17
КарпатОвці шахтарьонку програли.
ФК виграв вчора в ленінців.
Бремен тоже стандартно - то в них криза найбільша за 9 років, в ЧемЛізі задничинка, то вчора міцний цього сезону "Айнтрахт"(який попередній матч 4:0 виграв) рознесли з рахунком 5:0.
А ще тішить, що Реал влетів. Не люблю чомусь галактікос...
Полузащитник «Манчестер Юнайтед» Криштиану Роналду стал обладателем «Золотого Мяча».
В голосовании португалец набрал 446 очков, оставив далеко позади ближайших преследователей Лионеля Месси («Барселона», 281 очко) и Фернандо Торреса («Ливерпуль», 179 очков). На первое место Роналду поставили 77 из 96 голосовавших. Также футболист стал единственным, кого в своем выборе отметили все участники опроса, сообщает официальный сайт издания France Football. Торжественная церемония вручения приза состоится 7 декабря.
Ось так, багато хто його не любить, але Золотий м"яч він виграв
А сьогодні можна привітати Металіст з перемогою над Олімпіакосом і виходом з групи в плей-оф Кубку УЕФА!!! Маркевич - молодець!!! І як шкода що працює він не у Львові....дякуючи Димінському...
Маркевич молодець, хоча я йому не вірив.... Але він дійсно довів клас.
Якось тупо виглядає Диімінський... прогавив....
А вчора ще й Шева класний гол забив в кубку Італії проти Лаціо:
http://www.youtube.com/watch?v=XtbmazXY-Sk&e
Після голу його замінили, але рахунок Мілан не втримав - програв 1:2
гол класний, дійсно.
вищий клас.
Мартин Боруля
04.12.2008, 17:29
Шеву на пенсію. Дорогу молодим.
зауважте чим рідше шева забиває тим апофеозніше реагують на забитий гол.
Барселона - Шахтар.... 2-3.... а толку?
По - перше, і толку ніякого, по - друге, Барса грала глухим дублем. То хіба для статистики. Буде Мірча казати, що він дуже крутий, бо Барсу переграв та ще й на її полі. :)
Удачі сьогодні Динамо! Мусять пройти в Кубок УЄФА. :)
а толку?
а толку - збільшення коефіцієнту в рейтингу України і великі призові від УЕФА(не пам"ятаю точно, але ніби 300 тис Є) клубу за перемогу. А чим більший коефіцієнт, тим більше команд мають право виступати в єврокубках.
А чим більший коефіцієнт, тим більше команд мають право виступати в єврокубках.
Ну, на наступні кілька років у нас дві команди в ЛЧ так і залишаються. Тільки тепер чемпіон країни буде попадати напряму на групову стадію, а от друга команда - через кваліфікацію.
По вчорашньому матчу. Яким би піжоном не був Міля, :pardon: але талановитий - не забереш. :yes: Маєм три команди в Кубку УЄФА. Буде цікаво. :) От тільки міжсезоння скоро, треба ще його якось пережити. :scratch_one-s_head:
Зараз ми на 10 місці. Треба піднятися на 9-те - тоді хоч в Лізі Європи (кубку УЕФА) на одну команду більше буде. А взагалі то ми з турками боролися за 10 місце, і завдяки Динамо і особливо Металісту таки їх перегнали.
На 1 місці зараз Англія - рейтинг 74.054
6 місце - Росія - 44.625 :insane:
9 місце - Португалія - 35.319
10 місце - Україна - 33.100
11 місце - Туреччина 31.225
1-3 места. 4 в Лиге Чемпионов (в т.ч. 3 - сразу в групповом турнире), 3 в Лиге Европы
4-6. 3 в Лиге Чемпионов (2 - в групповом турнире), 3 - в Лиге Европы
7-9. 2 в Лиге Чемпионов (1 - в групповом турнире), 4 - в Лиге Европы
10-12. 2 в Лиге Чемпионов (1 - в групповом турнире), 3 - в Лиге Европы
13-15. 2 в Лиге Чемпионов (0 - в групповом турнире), 3 - в Лиге Европы
16-51. 1 - в Лиге Чемпионов, 3 - в Лиге Европы.
А ще в неділю нас чекає цікава гра - Ювентус - Мілан :good:
А ще в неділю нас чекає цікава гра - Ювентус - Мілан
Ви мені рани сіллю посипаєте. :( Шось так страшно перед тією грою. В лазареті і так купа народу, а тепер ще й Гаттузо вилетів і то надовго. І так не до речі, бо в цьому сезоні він піймав друге дихання, дуже добре грав! Торба тепер не тільки в захисті, але й в середній лінії. :cry: Пірло й Амрозіні які після травм і довго не грали + Фламіні, який поки що демонструє не зовсім не, на що я сподівалась. Про центр захисту мовчу... Бонера травмований, Каладзе взяв останнім часом за постійну звичку розмахувати руками в штрафній і заробляти пенальті, незрозуміло - що - за - чудо - Сендерос. Мальдіні. Неймовірний звісно гравець та все ж роки беруть своє.
Одним словом, не дуже весело, та й відверто кажучи страшнувато мені. :cry:
І швидше всього, хто програє, той навряд чи зможе ще втрутитись в боротьбу за Скудетто. А я так хотіла чемпіонства, а тут такі напасті з травмами. А якщо нічия, то на користь тільки Інтеру. :bad:
А ще забули про чудо-гравця Емерсона :)
Та й Кака з Роніком разом на полі затісно
П.С. Просто Каладзе певно тільки про медовий місяць і думає, тому й незрозуміло що на полі витворяє ;)
В нападі теж далеко не все гладко: Боріелло зі ста моментів може один використати, травмується постійно, Пато - досвіду малувато, часто хоче все сам (бразилець, одним словом), а не виходить, Піппо - то класно, то ніяк, Шева - ігрової практики занадто бракує
Просто Каладзе певно тільки про медовий місяць і думає, тому й незрозуміло що на полі витворяє
Та я б тих їх пасій десь зіслала... подалі... :mocking: У Боррієлло, окрім травми фізичної, теж до речі, ще й із справами сердечними не все гаразд. Наразі перебуває в лазареті + депресії через невдалі стосунки. У Піппо - грип, невідомо, чи він буде грати.
Газета делло Спорт прогнозує у Мілана: Аб'ятті - Янку, Мальдіні, Каладзе, Дзамб - Амброзіні, Пірло, Фламіні - Кака - Пато, Ронік.
У Юве: Маннінгер - Молінаро, К'єлліні, Мельберг, Грігера - Недвед, Маркізіо, Сісоко, Маркіоні - Дель П'єро, Амаурі.
В них теж є проблеми - Легротальє вилетів. Ну і Маннінгер - то не Джиджи. Подивимось, що воно буде. В Іспанії теж цікаво буде на вихідних. В суботу - Барса - Реал. :good:
В Каладзе то якраз все чудово - одружився недавно з грузинською моделькою. Читала, що він зустрічався навіть з донькою Берлусконі і жив певний час з українською моделлю - колишньою дружиною Шуфрича. От Казанова :)
А вихідні дійсно цікаві намічаються. Крім футболів ще й бокс.
Читала, що він зустрічався навіть з донькою Берлусконі
Дочку Берлусконі я б теж десь зіслала. :bad: Час від часу скаржиться, що клуб забирає багато грошей і треба його продати. :suicide:
Шкода Мілан. А Анчелотті і далі розказує, як вони добре грали, а Юве використав пару моментів і все. Краще би визнав, що оборона - суцільна діра чи прохідний двір. Слів нема. А ще скудетто хочуть виграти.
Навіть не від результату погано... Я того очікувала. Навіть сон приснився, що Мілан програє, правда з трохи іншим рахунком. Боляче було дивитись на якусь таку приреченість... Помилки в обороні - дитячі, Юве такого не прощає.
Щодо Скудетто... я буду сподіватись, доки будуть залишатись хоч якісь теоретичні шанси... але пані логіка в моїй голові вилазить і каже, що ніц з того не буде...:cry:
Навіть не від результату погано...
Так, гірше від того, що Анчелотті постійно стверджує: ми грали добре, ми грали добре. Пора очка свої протерти, і або міняти багато чого, або їхати в Африку.
Боляче було дивитись на якусь таку приреченість..
Ну може наберуться тепер спортивної злості і Удінезе порвуть ;)
я буду сподіватись
згадалося: Без надії сподіваюсь...(с)
Олю, так ким рвати? Блідим від болю Амрозіні? Пірло таким же? Що з Фламіні і Кака поки що неясно... Нема в центрі здорового нікого... Чудо - Емерсоном? Дзамб буде пропускати, догрався вчора. Каладзе в центрі захисту - то жах. Він вчора де завгодно бігав, тільки не на своєму місці. Та й взагалі, попри травми, нема командної гри. В цьому сезоні я ще не бачила. Саме гри. Так, перекатування м'ячиком і сподівання, що якесь "авось" в ворота суперника залетить. Крім того, підозрюю, що Удіне теж злими будуть. Тож треба було, виграючи 3 - 0, втратити перемогу.
Та я то вірю в перемогу, звісно, а що ще робити? Але шось так тяжко в останніх сезонах...:(
Так, погоджуюся, що нема ким. Зірок - аж забагато, а грати нема кому. Та й грають кожен сам за себе. Рідко коли можна побачити гарний пас і ще рідше хоч якусь комбінацію. Не знаю, як кому, але мені здається, що Анчелотті себе вичерпав в Мілані, якщо не може зібрати гравців у Команду. Бо у майстерності кожного з них можна не сумніватися.
Не знаю, як кому, але мені здається, що Анчелотті себе вичерпав в Мілані, якщо не може зібрати гравців у Команду. Бо у майстерності кожного з них можна не сумніватися.
Їм і Бекхем не допоможе.
В цю суботу буде презентація Бекхема.:)
Ага, Бекхем то якраз те, що врятує Мілан. Як вчора правильно сказав коментатор, з таким захистом Мілану не тільки в Серії А, а й в Кубку УЄФА нічого не світить
Мені Діда вчора сподобався, пару раз врятував. А то могли би ще й програти на останніх хвилинах. Каладзе женячка явно не на користь пішла.
П.С. а нашо їм Бекхем - не знаю...
Жеребьевка УЕФА
ДИНАМО КИЕВ - ВАЛЕНСИЯ
САМПДОРИЯ - МЕТАЛЛИСТ
ИНТЕР - МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД!!!
АРСЕНАЛ - РОМА
РЕАЛ - ЛИВЕРПУЛЬ!!!
ШАХТЕР - ТОТТЕНХЭМ?!?
АСТОН ВИЛЛА - ЦСКА, ЗЕНИТ - ШТУТГАРТ
1/8 финала АСТОН ВИЛЛА - ЦСКА против ШАХТЕР - ТОТТЕНХЭМ
ДИНАМО КИЕВ - ВАЛЕНСИЯ против САМПДОРИЯ - МЕТАЛЛИСТ
Появилась уникальная возможность увидеть битву гигантов Динамо - Шахтер!!!
А тим часом російські команди повідмовлялися від участі в Кубку першого каналу. Спочатку Спартак відмовився - певно, Динамо забоялися :)))
Samojlovu4
04.01.2009, 23:52
Хм, щось ніхто ще за Хоффенгайм не згадував... А вони таки наробили шороху.
Краща команда першого кола Бундесліги, зимовий чемпіон. Нагадують Бремен, коли він має настрій. Винослили всіх вперед ногами по 3-6 голів. Хіба самому Вердеру влетіли 5:4...
Одна з сенсацій футбольної Європи. Лиш би не здулись на друге коло, що дуже ймовірно...
А прікол в тому, що вийшли в першу Бундеслігу лише цього року вперше. В таких низах починали, якась там регіональна ліга... Коротше, я про них навіть не знав ще пару місяців тому.
І то команда з села Хоффенгайм, з населенням 3 тисячі триста чоловік!
Самойловичу, вас на цій гілці дуже не вистачало!
з населенням 3 тисячі триста чоловік!
а з цілого Львова команди гідної зліпити не можуть...Хоча я таки маю ще надію на ФК "Львів"
А що скажете про Кубок УЕФА Вердер - Мілан?
Samojlovu4
05.01.2009, 15:18
А що скажете про Кубок УЕФА Вердер - Мілан?
Це буде цікаво. Неповезло Вердеру. Взагалі-то думаю, що Мілан пройде далі звичайно. Таким складом. Хоча таким складом і такі ігри, які вони останні показували...
Хоча і Бремен маґьот... він може любого порвати, лише за одної умови - мати файний настрій на гру. А від чого залежить той настрій - не знає певно й сам тренер.
Думаю, буде весело. Сірих, нульових ігор за участю Вердера випадає небагато. Або вони накидають за комір, або, що більш ймовірно, вигребуть ще більше.
Я оце в роздумах - їхати на той футбол, чи нє?! Там вже й новий рекунструйований стадіон в Бремені має бути, має бути якийсь супер-пупер... Подивлюся ще...
Samojlovu4
05.01.2009, 19:16
От закортіло мені цікавинки виставити про кохану Бундеслігу.
Бундесліга - рекорди та досягнення.
20 разных игроков забивали за бременский Вердер в сезоне 2007/08. Уникальный показатель полностью подчеркивает стиль игры зеленых музыкантов.(прікол, у всіх решта переважно парочка нападаючих забиває. Ну але це Бремен.)
Клаусу Фихтелю было 43 года, когда он вышел на поле в составе Шальке 21 мая 1988 года. Это сделало Фихтеля самым старшим участником поединка высшего немецкого дивизиона.
11 секунд понадобилось Ульфу Кирстену, чтобы вывести леверкузенский Байер вперед 30 марта 2002 года в поединке против Кайзерслаутерна, тем самым побив прежнее достижение Джоване Элбера в 1998 году в матче против Гамбурга.
Гамбург является единственным клубом в первой Бундеслиге, который за все 46 сезонов с 1963 года ни разу не вылетел. Особая опасность нависла над Гамбургом в позапрошлом сезоне, но Хууб Стевенс смог спасти рекордсменов.
35 минут понадобилось Отто Гейсерту из Карлсруэ, чтобы отметиться первым в истории Бундеслиги хет-триком. Гейсерт отгрузил три мяча Нюрнбергу в сезоне 1963/64 (итоговая победа со счетом 4:2)
2 раза Штутгарт заканчивал первый тур в самом низу таблицы только для того, чтобы выиграть титул - в сезонах 1991/91 и 2006/07.
602 матча в Бундеслиге - рекорд, который будет очень и очень тяжело побить. Его установел Карл-Хайнц Кербел, который провел всю свою карьеру за франкфуртский Айнтрахт (с 1972 года по 1991). Сейчас Отец Чарли (прозвище игрока) - один из преподавателей в футбольной академии Айнтрахта.
16 лет, 11 месяцев и один день. Это был возраст Нури Сахина, когда он дебютировал за Боруссию Дортмунд в матче против Вольфсбурге 6 авгусба 2006 года, что сделало его самым молодым игроком Бундеслиги.
88,075 фанатов пришли на берлинский Олимпиаштадион 26 сентября 1969 года, чтобы посмотреть на то, как их любимая Герта обыграет Кельн со счетом 1:0 - этот матч собрал больше всего зрителей за всю историю Бундеслиги.(дозволю собі зауважити, Бундесліга взагалі останні кільканадцять років - завжди перша серед всіх чемпіонатів Європи по наповнюваності трибун. Стадіони завжди під зав"язку, навіть в нижчих, а то і регіональних лігах по 20-40 тисяч глядачів на матчах).
11 иностранных игроков вышли на поле за Энерги из Коттбуса в матче против Вольфсбурга 6 апреля 2001 года. Энерги есть Энерги.
7 раз Арминия Билифельд поднималась из второй Бундеслиги в первую. Рекорд, но толку... (люблю Біліфельд, ходив там на матчі пару раз. Армінія має кличку команда-ліфт: для Бундесліги заслаба, для нижчої ліги засильна.)
12:0 - самая крупная победа в истории Бундеслиги. Этот разгром устроила менхенгладбахская Боруссия своим коллегам из Дортмунда 29 апреля 1978 года.
6 голов в одном матче - именно столько забил Дитер Мюллер 17 августа 1977 года в матче своего Кельна против бременского Вердера (7:2). Мюллеры в Германии всегда очень много забивали, но самому известному столько в одном матче не удавалось.(ха-ха-ха, Вердер вже тоді фестивалив! Чи в свої, чи в чужі ворота).
Хоффенхайм - самый маленький населенный пункт в истории, в котором находится клуб Бундеслиги. Эта деревушка насчитывает около 3 тысяч обитателей! (вже писав зверху - а зараз вони чемпіони першого кола).
Samojlovu4
05.01.2009, 22:59
І ще раз стосовно заповнення стадіків та вболівання в Тевтонії, найкращого в Європі.
От два ролики. Вони недовгі, варто переглянути до кінця. Прошу звернути увагу: там навіть здебільшого показані вболівальники команд-не грандів, з нижчих ліг.
http://de.youtube.com/watch?v=opqXgm5kX3o&feature=related
А тут в самому кінці не пропустіть, що фанати Франкфурта виробляють. А шо тоді твориться в Дортмунді і на стадіоні Шальке, де найвідданіші вболівальники?! :)
http://de.youtube.com/watch?v=Rbx18HT_A9U&feature=related
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008