Показати повну версію : Футбол
Сторінки :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
Samojlovu4
18.03.2008, 13:20
Ой... Что-то напрашивается паралель с Лукарелли. Хотят купить якобы "звезду" (если не звезду, то хотя бы ее имя). Человек за свою карьеру где только не играл. Габариты его - не внушают, форма - тоже. Посмотрим что он сможет сделать в украинском чемпионате.
НО! Как бы он не говорил что "деньги это не важно", не верю (С)таниславский! Аргументы "я хочу поиграть во многих чемпионатах, передать свой опыт и бла-бла-бла" доверия не внушают :(
Мені особливо смішно читати весь той піар довкола "мега-Аілтона" в наших газетах.:D :D :D
Чоловік лише один сезон 2004 "вистрілив" в складі "Вердера"(Бремен славиться своєю кадровою політикою. багато сіреньких тут розкриваються) - чемпіон, кращий бомбардир, кращий гравець... Далі - одне провалля! Можна книгу писати, "Як просрати спортивну кар"єру"... Аілтон покотився вниз блискавично. Порушник режиму, скандаліст, нечесна людина, і взагалі просто чмо і аферист... Нім. газета "Bild" всі ці роки відслідковувала його походеньки, цікаво було читати... "круглий клоун", або як якийсь тренер з останніх команд журналістам відповів: "Аілтон?! Я краще свого 11-літнього сина на поле випущу..."
Якщо мені не зраджує пам"ять, то свої два остання переходи він оплачував з власної кишені... 100.000€ докладав, лиш би "Дюйсбурґу" вийшло його безплатно взяти. Але навіть тому відвертому аутсайдеру не підійшов, побігав пару місяців...
А ще в Німеції прославився своїми боргами, хотіли проти нього навіть процес відкривати. І взагалі бомба: щоб розрахуватися з тими боргами, він продавав свій приз кращого бомбардира сезону Бундесліги(гармата на постаменті) в інтернет-магазині "eBay"! :D Німців це звичайно зачепило, викликало цілу бурю в газетах, і він ше довго викручувався з тої ситуації...
-Erebus-
20.03.2008, 00:36
Маю таке питання: можливо, хто з болільників Львову знає, як по батькові футболіста Карпат Володимира Федоріва (http://www.fckarpaty.lviv.ua/cat/karpaty/?player_id=30&mode=full)???
Samojlovu4, ось ще одна цитата про Айлтона http://korrespondent.net/sport/football/386080
Неплохо, обыграли сербов, пусть даже сербы выставили молодежь
Мені другий тайм сподобався, перший, як на мою думку - ніякий, було нудно дивитися. А в другому наші досить краще виглядали. Але не порівняєш цю гру до Франція-Англія! По якості...Але все одно рада за наших!
Слава Тимощуку и команде "Зенит", молодцы, попомнит немчура, как нас в НАТО не пускать. А если серьезно, то завидую питерцам, у них появилась команда, где первые скрипки играют свои игроки, а нет какие-то бразильцы
Слава Тимощуку и команде "Зенит", молодцы, попомнит немчура, как нас в НАТО не пускать. А если серьезно, то завидую питерцам, у них появилась команда, где первые скрипки играют свои игроки, а нет какие-то бразильцы
Дік Адвокат - ось корінь перемог.
А мені смішно з нашого Алєшкі Блахіна - максімаліста... гарно Москву загнав на дно турнірної таблиці....
Samojlovu4
07.04.2008, 14:30
Дік Адвокат - ось корінь перемог.
А мені смішно з нашого Алєшкі Блахіна - максімаліста... гарно Москву загнав на дно турнірної таблиці....
Рідко трапляються дійсно геніальні тренери, які і з Охтиркою Лігу чемпіонів взяти можуть. Чогось мені здається, в тренерській діяльності велику роль грає елемент везіння - "піде" з командою, чи нє...
Той самий Дік Адвокат в Бундеслізі чи не дві команди тренував(ліньки шукати, які...), причому команди нижче середнього, в зоні вильоту - то його тут з гіменцем мішали, мусів тікати...
А бачиш, в руссляндії йому "пішло"...
А до Блахіна в мене чомусь завжди була стійка антипатія, яко до людини, а не тренера. Звичайно, персонально з ним не знайомий, може й помиляюсь, але рожа його мене завше дратувала...
А до Блахіна в мене чомусь завжди була стійка антипатія, яко до людини, а не тренера. Звичайно, персонально з ним не знайомий, може й помиляюсь, але рожа його мене завше дратувала...
рожа... мені теж...така самозакохана пика... я...я... і більше ніц.
Додано через 50 секунд
в тренерській діяльності велику роль грає елемент везіння - "піде" з командою, чи нє...
так. Шева... в Мілані грав, а Челсі....
так. Шева... в Мілані грав, а Челсі....
...а в Челсі не дали заграти...
Файно Ліверпуль з Арсеналом зіграли 4-2. в якийсь момент (на 86 хв) подумав, що вийде Арсенал. троха його шкода.
Цікаво, з яким рахунком сьогодні МанЮ від Роми виграє? Бо те, що виграють, я не сумніваюся. А от чи повториться минулорічна гра...
А Челсі з Лівером вже третій рік підряд будуть грати:))
Файно Ліверпуль з Арсеналом зіграли 4-2. в якийсь момент (на 86 хв) подумав, що вийде Арсенал. троха його шкода.
ТРОХА??? ТРОХА? та це ж просто пііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііі іііііііііііі...
Чесно мені шкода не Арсенал мені особисто шкода Венгера. Ну хто хто а він вже точно заслужив хоча би раз виграти Лігу. З такого ге команди робить.....
З такого ге команди робить.....
команди? а кого він ще тренував? мені взагалі видається, що він з Арсеналом вікує :)
як там Челсі?
як там Челсі?
А в Челсі одне і те ж. Грає майже той самий склад, що і завжди(бо Грант занадто боїться щось міняти). Дрогба пас шкодує віддати, ходить по полю і в носі колупається. Шева гріє лавку, якщо його удостоять в запас включити...За словами Гранта, він ще 1% до своєї форми не добрав :(
Виграли від турків, а далі вже тяжче піде - вже просто на класі не обіграєш, далі вже тактика потрібна. А який Грант тактик - вже знають всі...Як тут вже писали, Бенітес і Маура обігрував, то невже Гранта не обіграє? Хіба що не пощастить...А, нервує останнім часом мене то Челсі, не хочеться і дивитися на них :(
Журналістка
10.04.2008, 22:46
:) ну то краще нехай ФК Москва пасе задніх, ніж Збірна України))
Samojlovu4
11.04.2008, 15:50
Хто не бачив вчорашній матч Баварія - Хетафе: кидайте все, звільняйтеся з роботи і шукайте його десь в повторі подивитися!!! Це вартує того!
Я такого ще м не бачив... такі ігри бувають раз на десятиліття...
Ця гра перевершує по драматизму знаменитий фінал Ліги чемпіонів 99го вроді року, Баварія-Манчестер...
Ось, приміром, слова Кана:
"Повторяю слова, сказанные только что в раздевалке: Я сыграл 140 матчей в еврокубках, играл против Барселоны, МЮ, Реала, но таких эмоций не переживал никогда", - говорит 38-летний голкипер.
"Когда мы встретимся через десять лет, то будем вспоминать не матчи с Реалом или МЮ, а сегодняшнюю встречу с Хетафе".
"Я никогда не принимал участие и даже не видел игру подобную сегодняшней. Никогда еще моя команда не пропускала три гола и проходила дальше. Слов описать ощущения у меня нет. Думал, что уже все повидал на своем футбольном веку".
А особливо драматичними виявилися останні хвилини для Хетафе...Так мені шкода їх було...Та треба було в основний час забивати, а вони в порожні ворота не попали...А потім всьо той Тоні наробив! Я його ще з чемпіонату світу 2006 не взлюбила...
Ось, приміром, слова Кана:
А що, Кан настільки добре освоїв російську??? І по прикладу багатьох манкуртів-українців відрікся від рідної мови?
А Карпати вчора з успіхом продали гру Ворсклі у Львові. Глядачі кидали у них пляшками... та чи допоможе? Вівці - є вівці.
Samojlovu4
14.04.2008, 16:15
А що, Кан настільки добре освоїв російську??? І по прикладу багатьох манкуртів-українців відрікся від рідної мови?
Педро, при всій повазі... але до чого тут одне до другого...
Ітак всім ясно, що по-перше я лінивий і не хочу на то час тратити, а по-друге вседно не сидів би і не перекладав... а так натиснув два рази ґудзика, скопіював і вже маєш...
Додано через 3 хвилини
А особливо драматичними виявилися останні хвилини для Хетафе...Так мені шкода їх було...Та треба було в основний час забивати, а вони в порожні ворота не попали...А потім всьо той Тоні наробив! Я його ще з чемпіонату світу 2006 не взлюбила...
Баварію теж не люблю, але на міжнародній арені вболіваю за них, яко за представника німчурського фусбалю, який люблю... Хоча Хетафе дійсно дуже шкода було...
Педро, при всій повазі... але до чого тут одне до другого...
Ітак всім ясно, що по-перше я лінивий і не хочу на то час тратити, а по-друге вседно не сидів би і не перекладав... а так натиснув два рази ґудзика, скопіював і вже маєш...
Самойлович, перепрошую за трохи різкий жарт. Але в цьому випадку було б приємніше, щоб Ви не лінувалися а написали кілька слів на своїй мові. Або мовою оріґіналу. Думаю, багато тут бодай хоч трохи розуміє німецьку...
Это песня какая то. Зенит громит Баварию, Тимощук просто красавец
Samojlovu4
01.05.2008, 22:25
Ну що, взагалі-то я задоволений... Хоча звик вболівати проти русскіх, проти Баварії в Німеції і за Баварію на міжнародній арені, але... це того вартувало. Я радий.
Побачити перекривлину пику Улі Хьонесса і як злість його просто роз"їдає зсередини... І так гарно, що Баварія видала ТАКИЙ матч з Хетафе, щоб потім ТАК опуститися з Зенітом...
Коротше, файно...
"пєсня" була вчора, коли Челсі виграло в Ліверпуля.
ото Манчестеру повезло - можна сказати, що вони вже чемпіони :)
"пєсня" була вчора, коли Челсі виграло в Ліверпуля.
Не согласен, Зенит показал суперигру, и главную скрипку сыграли русские, а не бразильцы
Samojlovu4
01.05.2008, 22:48
Побачити перекривлину пику Улі Хьонесса і як злість його просто роз"їдає зсередини... І так гарно, що Баварія видала ТАКИЙ матч з Хетафе, щоб потім ТАК опуститися з Зенітом...
Коротше, файно...
На нім. сайтах починають Баварію вже потроху з гіменцем мішати... головне буде завтра і в наступні дні...
Ну нічого, це їм тільки на користь піде...
Не согласен, Зенит показал суперигру, и главную скрипку сыграли русские, а не бразильцы
ви не зрозуміли :) може там і була "пєсня" але мені абсолютно по-барабану, що відбувається східніше с. Червона Зірка Луганської області і аж до першого японського поселення на далекому сході.
На нім. сайтах починають Баварію вже потроху з гіменцем мішати... головне буде завтра і в наступні дні...
п. Самойловичу я їх мішаю вже давненько: колись за те, що непустили Динамо до півфіналу ЛЧ (здається 1999 р.), а тепер за те, що останні 2 роки вони нічого цікавого показати не можуть.
ви не зрозуміли може там і була "пєсня" але мені абсолютно по-барабану, що відбувається східніше с. Червона Зірка Луганської області і аж до першого японського поселення на далекому сході.
Без вопросов, я вас понимаю, но мне уже столько лет, что я продолжаю болеть за великие команды
А Шахтер хорошо смотрелся, и голы забивали наши игроки, и вообще финал Кубка удался, если бы еще судья не мешал
Samojlovu4
08.05.2008, 11:28
А Шахтер хорошо смотрелся, и голы забивали наши игроки, и вообще финал Кубка удался, если бы еще судья не мешал
Негри і цигани, яким платить Ахметов, зіграли краще за негрів, яким платить Суркіс...
Негри і цигани, яким платить Ахметов, зіграли краще за негрів, яким платить Суркіс...
Обох анітрохи не шкода.
Й. Швейк
Голы забили Гладкий и Гай, в воротах отлично отстоял Пятов, защита держалась на Чигиринском.
В вашем духе:
http://job.ukr.net/news/2008/05/08/25522/
Влодко зі Станіславова сказал:
Май 8, 2008 at 10:10 дп Хлопці! Що ж це робиться!!! До чого ми дожилися?!?! Фінал кубку УКРАЇНИ, грають дві українські команди: одних тренує МОСКАЛЬ, других ЦИГАН, а судить ці команди ЖИД!!!
АУ Україна, ти де?:(
Samojlovu4
08.05.2008, 13:43
Голы забили Гладкий и Гай, в воротах отлично отстоял Пятов, защита держалась на Чигиринском.
Ну от, можна сказати, майже всіх "наших" і перечислили... З 22 на полі, не рахуючи запасних... :)
кгм, я так зрозумів що виграв Шахтар?
А як же, з рахунком 2-0
Матч зробив суд"я Швецов,котрий лишив шансів у киян
Ага, хреновым футболистам всегда судья мешает
Журналістка
13.05.2008, 18:07
не згодна!! самі винні, Шахтар переміг заслужено. Це було просто не схоже на "Динамо" зразка Сьоміна! Або ж... це справжня сила київського клубу у грі проти сильного суперника на сьогоднішній день..
А хто такий Сьомін? Тренер?
Не выделывайтесь, как будто не знаете о тренере-профессонале
Samojlovu4
14.05.2008, 11:01
Або ж... це справжня сила київського клубу у грі проти сильного суперника на сьогоднішній день..
Ото ж бо...
-Erebus-
15.05.2008, 13:21
Так, він російський тренер, який підніс "Локомотив" М із грязі у князі! Під керівництвом Сьоміна Локо перетворився на одного з лідерів російського та європейського футболу!
На укрвікіпедії про нього (http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%8C%D0%BE%D0%BC%D1%96%D0%BD_%D0%AE%D1%80% D1%96%D0%B9_%D0%9F%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D 0%B8%D1%87)! :)
bonapart
15.05.2008, 19:01
Вчора Зеніт непогано виглядав... особливо сподобались Аршавін і Широков... в принципі, думаю, перемога Зеніту в КУЄФА - повністю заслужена, варто лише глянути з якими вони суперниками впоралися на шляху до фіналу: Марсель, Байєр, Баварія... А Рейнджерс... а Рейнджерс вчора ніц не показав, мали 2 моменти чи три та й все... Слабувато виглядали шотландці як для гри на такому рівні...
-Erebus-
15.05.2008, 19:56
Вчора Зеніт непогано виглядав... особливо сподобались Аршавін і Широков... в принципі, думаю, перемога Зеніту в КУЄФА - повністю заслужена, варто лише глянути з якими вони суперниками впоралися на шляху до фіналу: Марсель, Байєр, Баварія... А Рейнджерс... а Рейнджерс вчора ніц не показав, мали 2 моменти чи три та й все... Слабувато виглядали шотландці як для гри на такому рівні...
Рейнджерс перемог на шляху до фіналу теж непогані команди: Панатінаїкос, Вердер, Спортінг, Фіорентіна, але зробили це не так ярко, як це вдіяв Зеніт!
Взаглі, Зеніт у початку плей-офф мав не такий дужий вигляд, та потім розігрався! :y:
Журналістка
16.05.2008, 20:24
Шевченко у Фенербахче?.. Гм.. Якщо це справді станеться, то краще йому вже закінчувати кар*єру, бо це виходить шлях по стопах Реброва: Англія - Туреччина - ... наступна станція Динамо Київ?
наступна станція Динамо Київ?
наступна станція какой нибудь заштатный российский клуб, по стопах Реброва
-Erebus-
16.05.2008, 22:27
наступна станція какой нибудь заштатный российский клуб, по стопах Реброва
Чому ж "Рубін" Казань заштатний? Вони дуже амбітний, та й зараз взагалі йдуть на першому місці у чемпіонаті Росії з футболу.
-Erebus-
18.05.2008, 01:25
Щось усі мовчать, але я поздоровлю "Шахтар" Донецьк й усіх його болільників з черговим чемпіонством! :clapping:
Вітаємо Шахтар! Заслужено!
Samojlovu4
18.05.2008, 12:50
Вітаю Шахтьор з кармою.
Не Мих.
Додано через 48 хвилин
А насправді мені паралельно, наші бутафорні "гранди" лише дратують.
Чекаю Лігу, щоб дінама і шахтьор свою справжню "силу" показали... :)
Додано через 5 годин 16 хвилин
Оце прікол! :radist:
Нікому невідомий "Хоффенгайм" з села на 3.272 жителів вийшов в першу Бундеслігу! Буде з Баварією і Бременом тягатися...
Все роблять гроші... просто один житель того села, Дітмар Хопп - міліардер. Зумів підняти клуб з Бог зна якої забитої регіональної ліги в вищу.
Цікаво буде глянути, шо з того вийде...
А хтось вчора спостерігав за муками нашої збірної у грі з голландцями? Ще одне позорище....А Росія виграла від Казахстану 6:0 :(
Samojlovu4
25.05.2008, 19:37
Нєа. Я вчора тих два фарси спеціально пропустив - ні Кароліну, ні збірну...
ФК "Челси" счастлив сообщить, что Луис Фелипе Сколари вступит в должность тренера клуба с 1 июля 2008 года.
Из уважения к его текущей должности тренера португальской сборной и ради гарантии минимального вмешательства в его работу на данном этапе ни ФК "Челси", ни Фелипе более не будут давать никаких дальнейших комментариев, пока его сделка с клубом окончательно не завершится.
Ось така новина. Причому ще раніше читала, що Челсі дозволили Мілану вести переговори з Дрогбенком про його перехід, а Шеву продавати відмовилися.
оп-па то Авраам пішов? Дуже цікаво... Що ж Сколарі забув у тому Челсі. я йому щиро співчуваю. теоретично це хрест на його карєрі.
оп-па то Авраам пішов? Дуже цікаво... Що ж Сколарі забув у тому Челсі. я йому щиро співчуваю. теоретично це хрест на його карєрі.
Так, Грантика одразу за пару днів після фіналу ЛЧ попросили піти. Хай подякує свому "корисному" Анельці Грантовичу :D
Ага, якщо Сколарі в перший же сезон не вгодить РА, то з ним теж можуть попрощатися...А вгодити - це означає взяти АПЛ, ЛЧ...
От що мені цікаво. Продаж Дрогби і непродаж Шеви з ним узгоджували? Чи це захцянка РА - він же найбільший фанат Шеви... на біду останньому...
Анелька, Дрогба, Шевченко - "Діти тренера Гранта" :ninja:
РА - він же найбільший фанат Шеви...
це вже стає дууууже підозрілим....
Карпаты продолжают удивлять, лучших игроков продают, лучших тренеров выгоняют, а потом покупают всякую шелупонь, а тренера приглашают из вражеской Белоруси
РА - він же найбільший фанат Шеви...
це вже стає дууууже підозрілим....
і сам не гам, і другому не дам або іншими словами - зате я його маю
Samojlovu4
14.06.2008, 21:42
А хто що скаже про Ю.Клінсмана і його нову роботу яко тренера мюнхенської Баварії, любі малочисельні відвідувачі цієї гілки?!
Сірий Вовк
14.07.2008, 22:37
Цього тиждня починається матчі вищої ліги. Хто може написати розклад матчів, які будуть відбуватись на стадіоні "Укрїна" за участю ФК "Карпати", ФК "Львів", а також матчі збірної України у відбірковому циклі до чемпіонату світу 2010. Якщо хтось знає, то також цікавлять матчі, які будуть відбуватись у Львові під час євро2012.
А хто що скаже про Ю.Клінсмана і його нову роботу яко тренера мюнхенської Баварії, любі малочисельні відвідувачі цієї гілки?!
побачемо.... Клінсман був файний півкаж.
о також цікавлять матчі, які будуть відбуватись у Львові під час євро2012.
ЯКЩО будуть відбуватися...
Ніби в серпні збірна буде грати з поляками товариську, а з відбірного циклу - тільки з білорусами...
Сірий Вовк
15.07.2008, 22:42
Прем'єр-ліга 2008-2009
Календар
Перше коло
1 тур
16 липня (середа)
1. Таврія - Дніпро 19:00
18 липня (п'ятниця)
2. ФК Харків - Ворскла 19:00
19 липня (субота)
3. Металург Д. - Карпати 17:00
4. Динамо - Іллічівець 19:00
5. Кривбас - Металург З. 19:00
20 липня (неділя)
6. Чорноморець - Арсенал 17:00
7. Зоря - Металіст 19:00
8. ФК Львів - Шахтар 19:00
2 ТУР
25 липня (п'ятниця)
9. Дніпро - Динамо 19:00
26 липня (субота)
10. Арсенал - Кривбас 17:00
11. Металург Д. - Чорноморець 17:00
12. Ворскла - Зоря 19:00
27 липня (неділя)
13. Іллічівець - ФК Львів 17:00
14. Металург З. - ФК Харків 19:00
15. Карпати - Шахтар 19:00
30 липня (середа)
16. Металіст - Таврія 19:00
3 ТУР
1 серпня (п'ятниця)
17. Чорноморець - Карпати 19:00
2 серпня (субота)
18. ФК Львів - Дніпро 17:00
19. ФК Харків - Арсенал 17:00
20. Динамо - Металіст 19:00
21. Кривбас - Металург Д. 19:00
3 серпня (неділя)
22. Зоря - Металург З. 17:00
23. Таврія - Ворскла 19:00
24. Шахтар - Іллічівець 19:00
4 тур (9 серпня)
"Металург" Д - "ФК Харків"
"Чорноморець" - "Кривбас"
"Арсенал" - "Зоря"
"Металург" З - "Таврія"
"Ворскла" - "Динамо"
"Металіст" - "ФК Львів"
"Дніпро" - "Шахтар"
"Карпати" - "Іллічівець"
5 тур (16 серпня)
"Зоря" - "Металург" Д
"ФК Харків" - "Чорноморець"
"Кривбас" - "Карпати"
"Таврія" - "Арсенал"
"Динамо" - "Металург" З
"ФК Львів" - "Ворскла"
"Шахтар" - "Металіст"
"Іллічівець" - "Дніпро"
6 тур (23 серпня)
"Металург" Д - "Таврія"
"Чорноморець" - "Зоря"
"Кривбас" - "ФК Харків"
"Металіст" - "Іллічівець"
"Ворскла" - "Шахтар"
"Металург" З - "ФК Львів"
"Арсенал" - "Динамо"
"Карпати" - "Дніпро"
7 тур (30 серпня)
"Динамо" - "Металург" Д
"Таврія" - "Чорноморець"
"Зоря" - "Кривбас"
"Дніпро" - "Металіст"
"Іллічівець" - "Ворскла"
"Шахтар" - "Металург" З
"ФК Львів" - "Арсенал"
"ФК Харків" - "Карпати"
8 тур (20 вересня)
"Металург" Д - "ФК Львів"
"Чорноморець" - "Динамо"
"Кривбас" - "Таврія"
"ФК Харків" - "Зоря"
"Ворскла" - "Дніпро"
"Металург" З - "Іллічівець"
"Арсенал" - "Шахтар"
"Карпати" - "Металіст"
9 тур (27 вересня)
"Шахтар" - "Металург" Д
"ФК Львів" - "Чорноморець"
"Динамо" - "Кривбас"
"Таврія" - "ФК Харків"
"Металіст" - "Ворскла"
"Дніпро" - "Металург" З
"Іллічівець" - "Арсенал"
"Зоря" - "Карпати"
10 тур (4 жовтня)
"Металург" Д - "Іллічівець"
"Чорноморець" - "Шахтар"
"Кривбас" - "ФК Львів"
"ФК Харків" - "Динамо"
"Зоря" - "Таврія"
"Металург" З - "Металіст"
"Арсенал" - "Дніпро"
"Карпати" - "Ворскла"
11 тур (18 жовтня)
"Дніпро" - "Металург" Д
"Іллічівець" - "Чорноморець"
"Шахтар" - "Кривбас"
"ФК Львів" - "ФК Харків"
"Динамо" - "Зоря"
"Ворскла" - "Металург" З
"Металіст" - "Арсенал"
"Таврія" - "Карпати"
12 тур (25 жовтня)
"Металург" Д - "Металіст"
"Чорноморець" - "Дніпро"
"Кривбас" - "Іллічівець"
"ФК Харків" - "Шахтар"
"Зоря" - "ФК Львів"
"Таврія" - "Динамо"
"Арсенал" - "Ворскла"
"Карпати" - "Металург" З
13 тур (1 листопада)
"Ворскла" - "Металург" Д
"Металіст" - "Чорноморець"
"Дніпро" - "Кривбас"
"Іллічівець" - "ФК Харків"
"Шахтар" - "Зоря"
"ФК Львів" - "Таврія"
"Металург" З - "Арсенал"
"Динамо" - "Карпати"
14 тур (8 листопада)
"Металург" Д - "Металург" З
"Чорноморець" - "Ворскла"
"Кривбас" - "Металіст"
"ФК Харків" - "Дніпро"
"Зоря" - "Іллічівець"
"Таврія" - "Шахтар"
"Динамо" - "ФК Львів"
"Карпати" - "Арсенал"
15 тур (15 листопада)
"Арсенал" - "Металург" Д
"Металург" З - "Чорноморець"
"Ворскла" - "Кривбас"
"Металіст" - "ФК Харків"
"Дніпро" - "Зоря"
"Іллічівець" - "Таврія"
"Шахтар" - "Динамо"
"ФК Львів" - "Карпати" (!!!)
З 4-го туру вказані базові дні проведення турів.
fclviv.org.ua
: 20 серпня – товариський поєдинок між національними збірними командами України та Польщі, а 6 вересня – між збірними України та Білорусії.
ua-football.com
afterstep
20.07.2008, 22:10
"Дай боже нашому теляті та вовка з'їсти...."
==
Виглядає на те, що у Львові після багатьох років перерви, з'явилася футбольна команда....
ФК Львів- Шахтар - 2:0....
http://unian.net/ukr/news/news-262649.html
http://www.zaxid.net/newsua/2008/7/20/205421/
Браво, ФК "Львiв"! :crazy:
Тiльки не треба було аж отак закриватися. Подивiться, як на останнiх хвилинах в атаку сходили, так спочатку обалдєнний сольний прохiд повз трьох захисникiв ШД, а потiм -- красень-гол (хай i трохи випадковий).
Молодцы! Команде 3 года! За столь короткое время добиться таких результатов почти на чистом энтузиазме! Уважаю! Кстати, у них отличный тренер, если не ошибаюсь Остап Ющчишин, играл в Карпатах при совке, у него есть 2 личных рекорда: 49 голов за 1 сезон и второй - он единственный футболист, которого из первой лиги брали в сборную СССР!!! Интересно было бы сходить на игру ФК"Львов" - "Карпаты":-)
Юрчишин, до речi, пикою i комплекцiєю на Хосе-Антонiо Камачо схожий, учора помiтив :)
afterstep
21.07.2008, 23:42
хех - передивився відео....
закрилися? - як на мене - на фоні пресингу показали якість гри, що давно не притаманна Карпатам :)
Витримка, вміння виправляти свої точності, і провокувати суперника на помилки....
Чомусь виникають асоціації з 1969-им :)
http://vkontakte.ru/video-2061236_70127369
Афтере, а що було у 1969? Здається, Кубок СРСР?
Самое главное, что во "Львове" нет легионеров и команда молодая. Так что желаю успехов
afterstep
22.07.2008, 10:20
Афтере, а що було у 1969? Здається, Кубок СРСР?
http://fankarpaty.uaforums.net/--vt9.html
це було щось :) хлопці за кубок отримали в спортклубі премію - 300 рублів :) тобто - за виграний кубок :)
==
Габовда: "Хлопці знали, жи я добре граю головов - і давали мені жеби я бив головов...."
І навіть якщо м'яч летів на півметровій висоті - ця здоровенна каланча Габовда "бив головов"....
Перед фінальним матчем капітан «Карпат» Ігор Кульчицький потиснув руки всім суддям, крім бокового Хярмса— саме естонець зарахував гол з явного положення поза грою у минулорічній грі з «Уралмашем». Фінал проти СКА (Ростов) почався пропущеним голом на 20-й хвилині. У першому таймі «Карпати» вже не змогли відігратись, а в другому голи Лихачова і Булгакова вивели львів'ян уперед. Наприкінці гри ростовці забали гол з офсайду— головний суддя показав на центр поля, а росіяни побігли радіти до центра поля. Але боковий Хярмс чітко зафіксував— офсайд. «Карпати» виграли Кубок СРСР з футболу і вибороли право представляти країну у Кубку володарів кубків сезону 1970/71.
Ще прийде час! Ще прийде час!
«Карпати» виграють не раз.
І Кубок знов буде у Львові,
І буде золото у нас!
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B8_(%D0%9B %D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2)
"вічна команда першої ліги"....
Після перемоги «Карпат» у Кубку СРСР львівські магазини за одну добу продали місячну норму алкоголю.
там не написано, що відбулися масові демонстрації, і троха народу "потерпіло" за "антирадянські гасла"
Сірий Вовк
26.07.2008, 11:54
Хто підскаже скільки будуть коштувати квитки на матчі збірної України проти Польщі, Білорусії, а також коли і де їх можна буде купити?
Сірий Вовк
01.08.2008, 00:55
Хто підскаже стадіон у Львові, де можна пограти футбол, щоб була нормальна якість газону і щоб після ігри можна було прийняти душ (крім "Україна").
Сірий Вовк
03.08.2008, 09:23
Хто чув про стадіон "Прогрес", де він знаходится, може є телефон?
Хто чув про стадіон "Прогрес", де він знаходится, може є телефон?
Януша, 1
Сідаєте на маршрутку, що їде по Липинського - наприклад 37( їде попри приміський та привокзальний ринок) чи 34(їде по Антоновича, можна сісти там де вулиця перетинається із вулицею Степана Бандери), треба вийти на повороті на вулицю Бетховина. Або можна сісти на 4 трамвай і їхати майже до кінця, вийти або на Східній або на Городницькій. А там вже люди підкажуть. Ще можна від вулиці Богдана Хмельницького, але там можна довше блукати.
Samojlovu4
06.08.2008, 21:03
Молодці Дінама, віртуозно пройшли САМУ Дрохеду - шлях до кубка чемпіонів відкрито!
Дінама з кожним роком умудряється дивувати, хоча вже, здавалося, нема більше куди...
Боже, яка ганьба ганебна, а не футбол...
А на самому закінченні ще й могли дві плюхи дістати...І як тільки ірландець в ворота не попав? Краще би далі не проходили, бо як від Спартака здують - буде гірше.
Сірий Вовк
09.08.2008, 00:22
Україна - Польща.
Ціна квитків 40 - 200 гривень.
Початок 19.00.
Карпати - "Діти Ілліча" - 1-0. Вимучили з пенальті....
А хтось Спартак - Динамо дивиться?
Я спочатку не хотіла, щоб Динамо в ЛЧ виходило, але раз їм спартак попався, то МУСЯТЬ виграти!!!
Наразі тільки нервуємося від помилок ...
НЄ, УРА!!!! Гол забили!!! http://yoursmileys.ru/tsmile/rulez/t2005.gif
Але ше є другий тайм...
Samojlovu4
13.08.2008, 20:03
Аналогічно і я. Надерти спартак мусять, а там вже хай і їх деруть, Бог з ним...
2:1 виграють після першого.
Повезло просто - спартак ще в гіршій формі, ніж Дінама.
3:1!!!!!!!
Але наші і при такому рахунку програти можуть...
Але надіємося, що рознесуть вони то "м'ясо" гниле ;)
3:1!!!!!!!
Але наші і при такому рахунку програти можуть...
Але надіємося, що рознесуть вони то "м'ясо" гниле ;)
4:1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Як сказав мій чоловік:"То вам за Грузію!"
S_Fighter
14.08.2008, 00:26
Я спочатку не хотіла, щоб Динамо в ЛЧ виходило
Динамо хоч і вівці, але сьогодні вони показали, що можуть бути вовками!
4:1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Як сказав мій чоловік:"То вам за Грузію!"
а я сподівалася що після 4 забитого мяча динамівці піднімуть грузинські прапори))))
ото би москалів обламали....
але я розумію, чому вони того не зробили: все ж таки в Москві грали, ще додому якось доїхати треба....
Додано через 34 секунди
і Шахтар потішив, хоча могли б ше 1-2 голи забити....
mota_boy
14.08.2008, 09:45
Динамо хоч і вівці
Я також досить давно вважаю їх вівцями )) але так приємно в Спартака виграти. )))). Останній раз так радів коли вони при рахунку 2-0, 2-3 виграли у того ж Спартака
bonapart
14.08.2008, 10:20
Спартак - гамно!!!!))) Нарешті вдалося порадіти за наш клуб на євроарені...
поки москалі воювали в Грузії, Київ розбомбив Москву 4-1!
Ser tabu
15.08.2008, 16:45
не люблю ДК, а Спартак по зрозумілим причинам ще більше і лютіше)))))
ДК - майже ніяке. дуже повезло забити "ніякий" гол дуже ніякому мясу, а потім повезло забити в кінці першого тайму, оскільки москалі вже подумки були в роздягальні. )))))))
в другому таймі москалики взагалі посипались і ДК ніби трохи грало.
скажу, що приємний такий виграш, але що буде робити ДК в Лч навіть не знаю. Черговий позор ? Швидше всього. Хоч би в КУЄФА пробились і там вилетіли а не відразу)())))))
позиція песимістична не тільки від того, що вболіваю за Карпати, а від того що підбір гравців в Динамо слабенький для гри на високому рівні. Ще й відсутній "пахарь" Гусєв з Айолою...
захист ДК - взагалі "тіхій ужас". воротнік ЦеШо також кросавчєг ще той.
мда-с........
Потішили кроти хочу вам сказати. Також в розслабон бавились, але все таки на сухо закінчили. Непогана, змістовна гра.
Дніпро учоркай здивував. З такою командою як якась бонанцола чи як її там....3:2. жах. Але думаю в швейцарії виграють з різницею в два мячі.
mamedsat
16.08.2008, 14:02
Хто скаже, де продають квитки на матч Украина - Польща???І коли?
Ser tabu
19.08.2008, 13:21
в касах друже в касах)))))))))) жарт.
якщо по правді то в касах зі сторони вул. Зеленої що у м. Львові :)
Додано через 17 хвилин
в касах друже в касах)))))))))) жарт.
якщо по правді то в касах зі сторони вул. Зеленої що у м. Львові :)
з приводу самої гри хотілось би вибрати правильних гравців на матч, а не тих хто з регаліями приїхав. маємо склад збірної України :
Голкіпери: Андрій П’ятов («Шахтар»), В’ячеслав Кернозенко («Дніпро»), Олександр Шовковський («Динамо»).
Захисники: В’ячеслав Шевчук, Дмитро Чигринський і Олександр Кучер (усі − «Шахтар»), Тарас Михалик і Андрій Несмачний (обидва − «Динамо»), Григорій Ярмаш («Ворскла»), Віталій Мандзюк («Арсенал»), Андрій Русол («Дніпро»).
Півзахисники: Максим Калиниченко і Сергій Назаренко («Дніпро»), Денис Голайдо («Таврія»), Олексій Гай («Шахтар»), Анатолій Тимощук («Зеніт» Санкт-Петербург, Росія), Євген Левченко («Гронінген», Нідерланди), Сергій Кравченко («Ворскла»).
Нападники: Андрій Воронін («Ліверпуль», Англія), Андрій Шевченко («Челсі» Лондон, Англія), Володимир Гоменюк («Таврія»), Євген Селезньов («Шахтар») і Артем Мілевський («Динамо»).
Грубим шрифтом відмітив гравців, яких бі хотів бачити в основі. Як не дивно, але Шева наразі як на мене не готовий. Випустив би його в другому таймі десь на 70 хв.
З брамкою все зрозуміло. Пятов. В даний час один з найкращих воротніків України(ще б додав декількох в склад збірної, але їхнє місце займає ЦеШо)
Захист як на мене так само повинен складатись зі зв’язки "кротів" Шевчук, Чигринський та Кучер. Досить непогано використовує Шпалич Тараса Михалика за Динамо у захисті. Думаю там йому місце, оскільки непогано грає у відборі, сильний при виконанні стандартів. Має непогану швидкість, але при цьому всьому трохи слабий у виборі позиції при "контрі" суперника. Не ставив би в основу Несмачного так як заважкий він. Клас є, а швидкості вже нема, тому і порушень багато.
Півзахист. Назар не дуже відіграв з швейцарцями, навіть, можна сказати що взагалі не був на себе схожий. Каліна - на класі виїхав УЄФА. Думаю ця спарка повинна вистрілити. Тільки бі Міха не повторював помилки О.В.Блохіна(мається на увазі коли останній не ставив в основу Назара). Тімоха - без питань, один з найкращих "волнорєзів" світу на ряду з Ріно Гатузо. Ну і під нападниками спробував би Ворону. В нього і швидкість і характер такий, що дай Боже кожному з гравців півзахисту та й навіть і нападу.
Напад. Сєлєзньов. Треба хлопця підтягувати до основи і дивитись як він зможе в парі з Мілевським(який досить непогану форму в даний час набрав) розбиратись з захистом суперника.
Єдине не можу зрозуміти - чому не викликав рижий Алієва. В парня зараз досить сильний підйом. Хм...Може щось не поділив з ним або якісь особисті непорозуміння ?
Ніби то все. Як на мене, то гра видовищною не буде. Кажуть, що прогнози погана справа, але все таки :
Україна - Польща 1:0
Сірий Вовк
19.08.2008, 19:56
Знайшов нормальний стадіон "Сокіл" на в. Патона, якість нормальна і є душ. Доречі там тренується фк "Львів", а також іграє "Галичина". Вартість 210 гривень за годину.
Хто підскаже де у Львові можна купити буци?
Хто знає в якій годині буде футбол Україна - Білорусія, і чи ціни будуть такіж самі, як на матч з поляками?
Зараз у Винниках має відбутися турнір, і скоро кубок Карпат, якщо хтось має якусь інформацію про ці турніри підскажіть?
Карпати-Дніпро - 0-0
Ворскла- Шахтар - 2-0
Сьогодні матч-відповідь Динамо - Спартак. Чекаю розгрому м"ясників, але чомусь думаю, що його не буде.
Здається, я помилилася, що розгрому не буде!!! :radist: Зіграли пів години, а вже наші 2 голи :moskali: забили
3-1... Спартак дує.... Київ на висоті.
:radist::radist:4:1:radist::radist::radist:от так воно...
Степаныч
27.08.2008, 22:42
Могем, когда хотим!!!!!!!!!!!!!!!!! 8:2!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Это ж нужно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:radist::radist::radist:
дали москалям... тьфу, монголо-словянцям....
S_Fighter
27.08.2008, 22:57
Як Тузік тряпку. Хто наступний тренер "Спартака"?
Deus igrok
27.08.2008, 23:29
http://sport.img.com.ua/img/forall/u/5262/82.jpg
Який файний у нас український футбол , з українськими футболістами... :moskali:
А в крайнього правого на фото жінка - біла. Правда, не знаю, чи українка ;)
http://s47.radikal.ru/i117/0808/89/1d3207876e72t.jpg
Deus igrok
28.08.2008, 00:45
Кто-нибудь заметил, что в Спартаке больше украинских фамилий, чем в
Динамо: Филипенко, Павленко, Саенко, ДЗЮБА. (с) (http://korrespondent.net/sport/football/567239)
Cлів з пісні не викинеш:
http://s40.radikal.ru/i090/0808/c3/d68aa678ae14.jpg
mota_boy
28.08.2008, 09:44
файний плакат, шкода що не на вєліком та могучєм, бо провінційні гості могли не зрозуміти )))провінція - одним словом )))
а мені ще дуже сподобався плакат, який показали наприкінці гри: на фоні кремля козаки смажать свиню на кострі :D :D :D
Пару фоток з гри:
http://s60.radikal.ru/i168/0808/04/623503890514t.jpg http://s59.radikal.ru/i164/0808/c2/c739b23ba7b7t.jpg
http://s40.radikal.ru/i088/0808/f5/eaa40c7bf29dt.jpg http://s56.radikal.ru/i152/0808/68/09411efd76fct.jpg
http://s58.radikal.ru/i159/0808/95/0f70a15bd770t.jpg
А Дніпро пролетіло.... так по дурному.....
Та самі винні. Вдома при рахунку 2:0 за пару хвилин примудрилися два голи пропустити...А сьогодні, на 17-й секунді - гол...Русол - рагуль, то через нього гол. І я не розумію, чому вони в кінці гри не пішли всі навалою атакувати? Чи програти 2:1 чи 3:1 все одно, а може би й забили? Он як Шахтарю воротар Севільї на останній хвилині забив. А в Дніпра сам Воробей ходив попереду.
Може Металіст краще виступить.
Металісту Бешикташ попався. Важко буде пройти.
Металісту Бешикташ попався. Важко буде пройти.
:no: тей раз Евертон, цей -- Бешикташ. За що таке?.. :shutup:
А втім, бум вболівати -- сподіваюсь, і на ештадіу потраплю. В усякому разі, так бездарно, як Днєпропєтровзг якомусь селищу, вважаю, не зіл'ємо :mad:
Бешикташ. За що таке?..
Добре що не Мілан. Хоча я сподівалася на м"ясо ;) Було би добре і тут їм добре дати. Але не повезло...
Читала в новинах, що Дніпро зустрічають вболівальники в аеропорту з яйцями і гнилими помідорами та плакатами: "Грайте голі - не позорте форму".
Ну блін Зеніт дає...Наразі 2:0 на їх користь...
Нє! Вже 2:1 !!!
Ех, Манчестер...як так...
чорний день... Зеніт виграє, а ФК Львів здуло дома....
Добре що не Мілан. Хоча я сподівалася на м"ясо Було би добре і тут їм добре дати.
О-о, так-так. Вважаю, що збордачог в його нинішньому стані Металліст натягнув би без зайвих труднощів :) Але не судилося...
Читала в новинах, що Дніпро зустрічають вболівальники в аеропорту з яйцями і гнилими помідорами та плакатами: "Грайте голі - не позорте форму".
Того їм ще замало було б...
Дніпро -Металіст - 2-0. З новим тренером - Безсоновим Дніпро грає.
То Металіст програв? Шкода...
А невже Дніпро Протасова зливало? Дивно...Програвали від набагато слабкіших команд, а від досить сильної команди виграли.
То Металіст програв? Шкода...
А невже Дніпро Протасова зливало? Дивно...Програвали від набагато слабкіших команд, а від досить сильної команди виграли.
У мене таке відчуття, що цигана Мірчу - теж зливають....
цигана Мірчу - теж зливають
а того шапкокидателя давно пора зливати ;)
Deus igrok
02.09.2008, 16:18
Независимый журналист Деклан Хилл презентовал свою книгу Договорняк, в которой утверждает, что матч чемпионата мира 2006 года в Германии Италия - Украина был договорным.
Независимый журналист Деклан Хилл несколько дней назад презентовал свою новую книгу - The Fix, или Договорняк, в которой утверждает, что четыре матча в финальной стадии чемпионата мира 2006 года в Германии были договорными.
По словам журналиста, некий синдикат из Бангкока оказывал давление на игроков сборной Ганы, Эквадора и Украины.
Договорными Хилл назвал матчи группового этапа между Ганой и Италией, Ганой и Бразилией в 1/8 финала, и Украина - Италия в 1/4 финала. В этих трех случаях автору книги сообщили о результате до начала матча, и во всех случаях игра так и завершалась. Пока неясно, какой четвертый матч имел в виду журналист.
Матч Италия - Украина тогда завершился победой итальянцев со счетом 3:0.
Капитан сборной Ганы Стефен Аппиа подтвердил, что с ним контактировали во время ЧМ, в то время как тренер команды все отрицал. Аппиа заявил, что он отверг все предложения сдать игру, но принял 20 000 долларов как стимул для победы в одном из матчей. Все деньги, по его словам, были разделены между членами сборной.
Андрей Воронин в понедельник оформил договор о годичной аренде в берлинскую "Герту".
Украинский футболист перешёл в "Ливерпуль" год назад и за это время забил шесть мячей в 27 матчах за клуб. Сознавая, что пробиться в основной состав мерсисайдцев ему пока не удаётся, игрок воспользовался возможностью провести следующий год в бундеслиге, откуда он и переехал в Англию.
Михась - тормоз... Сам не знає, що робить...Працює "на майбутнє"? :D
От не розумію, чому би Мілевського і Алієва разом в одному таймі не випустити? А Русол взагалі дуже часто голи в свої ворота привозить, дивно, що і цього разу так не було. І Шевченка варто було би на цілий тайм випустити. Він що за 15 хв мав гру зробити, Михася (який в тренера бавиться)рятувати? Хоча майже так і вийшло, а може то фарт львівського стадіону спрацював? ;)
Футбол це гра, а гра це гроші)))))))
а гра це гроші)))))))
Що і демонструє пан Димінський ;)
Що і демонструє пан Димінський
це зовсім інша розмова)))
Карпати продули, продув і ФК Львів.... чорний день львівського футболу.
Карпати продули, продув і ФК Львів.... чорний день львівського футболу.
Слів нема:suicide::download::bomb:
Маркевич сказав, що до матчу він не готувався спеціально. Карпати просто не можуть на рівних сьогодні грати з Металістом.
А де поділися шанувальники футболу? Мих? Самойлович? Пан з Рональдо на аватарі?
Такі драматичні матчі ЛЧ! Нічия Динамо, втрата перемоги Шахтарем на останніх хвилинах проти Барселони, нічия Бремена проти Інтера!
Де ви всі? Відгукніться!
втрата перемоги Шахтарем на останніх хвилинах
А нічії на останіх секундах:(. Обідно було до сліз, але гол Барси (у виконані Мессі)був красивим. Це говорить про одне, що наші футболісти вирішили, що вже нічого не буде і розслабилися, а боротися треба до кінця, що й показали Барселонці, тому у них напевно це вже 5 перемога поспіль, видно що працюють не покладаючи ніг.
Samojlovu4
02.10.2008, 15:42
А де поділися шанувальники футболу? Мих? Самойлович? Пан з Рональдо на аватарі?
Такі драматичні матчі ЛЧ! Нічия Динамо, втрата перемоги Шахтарем на останніх хвилинах проти Барселони, нічия Бремена проти Інтера!
Де ви всі? Відгукніться!
О, Педро, футбольні гілки - тут певно найбільш загниваючі. Тому й мало заходжу сюди, народ не крутиться.
Хочете, копайте мене, але я вчора був радий.
1. Вердер - мої улюбленці.
2. за шахтарьонок і дінама не вболіваю - ті "хазяєва украінскай жізні" ітак свої міліарди загребуть.
О, Педро, футбольні гілки - тут певно найбільш загниваючі. Тому й мало заходжу сюди, народ не крутиться.
Хочете, копайте мене, але я вчора був радий.
1. Вердер - мої улюбленці.
2. за шахтарьонок і дінама не вболіваю - ті "хазяєва украінскай жізні" ітак свої міліарди загребуть.
І, головне, Мих сюда не заглядає. Можливо сумує за Юрчишином що пішов з ФК Львів:).
Щодо Шахтаря - то це другорядна бразільська команда. Не дуже далеко втекло і Динамо. Невже в Україні перевелися футболісти? За СССР діставали і "Золоту бутсу" і інші світові нагороди. А тепер латають дірки другорядними бразільцями???
Шо тут казати Шахтар зроби все що міг, їх винити тут не треба вони класно зіграли ...
Продовжую за них вболівати ..Надіємся на краще))
А я от буду сьогодні за Металіст вболівати. Так що удачі Маркевичу!
Гена Букин
02.10.2008, 18:51
Болезнь Шахтера пропустить на последних минутах.
На 16-й хвилині Металіст забив, 1-0. Треба ще забивати. І не пропустити.
Вітаю з чудовою перемогою Маркевича і його "Металіст"! 4:1 - остаточний рахунок (для тих, хто не знає ;))
Щось не надто тут наш "Металліст" зацінили... :no: А втім, данке вам за Миронбогданича, то є великий нам подарунок від Львову:hi: http://gallery.ipcom.com.ua/files/1/3/5/3/ae.gif
Вадюшка, чому ж ні, зацінили, просто не всі написали :) Тут у нас взагалі любителів футболу дуже мало - стільки всього цікавого, а дописів - нуль :(
Samojlovu4
06.10.2008, 20:44
Тут у нас взагалі любителів футболу дуже мало - стільки всього цікавого, а дописів - нуль
Оце да, оце так. Це суттєвий недолік хворуму.
Оце да, оце так. Це суттєвий недолік хворуму.
Поїхали?
Карпати вигризли нічию у Ворскли, а ФК Львів здув Кривбасу, отримавши один гол з незаслуженого пенальті, а другий ... просто автогол....
Samojlovu4
06.10.2008, 22:43
Поїхали?
А Вердер, Мих, Вердер як віджигає?!
А що ви скажете про Баварію з Юрком Клінзманом?!
А що ви скажете про Баварію з Юрком Клінзманом?!
поки морозять, Бакенбауер його критикував.... Молодий ше Юрась....
А Вердер, Мих, Вердер як віджигає?!
А що сталося з Вердером? Дивився його гру зі Штутґартом. Набрали як бідний в торбу. На себе були неподібні.
Зате Воронін здається почав непогано. Завдяки йому Берлін вирвав перемогу в Леверкузена.
Результати жеребкування групового етапу кубка УЕФА:
Группа А:
1. "Шальке-04" (Германия)
2. "Пари Сен-Жермен" (Франция)
3. "Манчестер Сити" (Англия)
4. "Расинг" (Испания)
5. "Твенте" (Голландия)
Группа B:
1. "Бенфика" (Португалия)
2. "Олимпиакос" (Греция)
3. "Галатасарай" (Турция)
4. "Герта" (Германия)
5. "Металлист" (Харьков, Украина)
Группа E:
1. "Милан" (Италия)
2. "Херенвен" (Голландия)
3. "Брага" (Португалия)
4. "Портсмут" (Англия)
5. "Вольфсбург" (Германия)
Группа F:
1. "Гамбург" (Германия)
2. "Аякс" (Голландия)
3. "Славия" (Чехия)
4. "Астон Вилла" (Англия)
5. "Жилина" (Словакия)
Группа C:
1. "Севилья" (Испания)
2. "Штуттгарт" (Германия)
3. "Сампдория" (Италия)
4. "Партизан" (Сербия)
5. "Стандард" (Бельгия)
Группа D:
1. "Тоттенхэм" (Англия)
2. "СПАРТАК" (МОСКВА, РОССИЯ)
3. "Удинезе" (Италия)
4. "Динамо" (Загреб, Хорватия)
5. "Неймеген" (Голландия)
Группа G:
1. "Валенсия" (Испания)
2. "Брюгге" (Бельгия)
3. "Русенборг" (Норвегия)
4. "Копенгаген" (Дания)
5. "Сент-Этьен" (Франция)
Группа H:
1. ЦСКА (РОССИЯ)
2. "Депортиво" (Испания)
3. "Фейеноорд" (Голландия)
4. "Нанси" (Франция)
5. "Лех" (Польша)
В Металіста жодної слабкої команди нема...
Samojlovu4
07.10.2008, 17:54
поки морозять, Бакенбауер його критикував.... Молодий ше Юрась....
Ха.
Казав тут один поважний чоловік в Тевтонії: "Клінсман - на сьогодні найбільш високооплачуваний учень в світі". :))))
А що сталося з Вердером? Дивився його гру зі Штутґартом. Набрали як бідний в торбу. На себе були неподібні.
Зате Воронін здається почав непогано. Завдяки йому Берлін вирвав перемогу в Леверкузена.
О, Педро, "Вердер" - моя улюблена командочка. Навпаки, якраз це - стиль бременців і їх візитна картка. Вони можуть тижнями взувати реали, манчестери, баварії і мілани, закидаючи кожним по 5-6 штук за комірець. Але потім програти пару раз головним складом якимось аматорам з четвертої ліги, і також 6:4. Дуже валідольна команда, але на їхніх іграх і їхнім вболівальникам скучати не доводиться. Заколотити сім, і пропустити п"ять - це по бременськи.
Вердер можна любити, або відноситись до них по барабану. Я ще не зустрічав ненависників бременців, хоча міліони ненавидять шальке, баварії, барси і інтери. Дуже кульна команда. Крім того, дуже симпатичні і адекватні головні функціонери і менеджери. Постійний тренер вже 9 років. Приміром, наглу рожу Улі Хьонесса з Баварії я терпіти не можу...
А ще Вердер славиться хорошою трансферною політикою, чуйкою на майбутніх зірок, а також незрозумілим явищем - дуже часто "сірі" до Бремена футболісти "відкриваються" саме в Вердері, стають зірками. Але після переходу в інші клуби часто знову тухнуть. Аілтон, Пісарро, Фрінґс, Клозе, Уюзіл, Саноґо, Алмейда... Той самий Дієґо. Якого, до-речі, я поважаю як людину. Розумний і розсудливий, незагнаний хлопака. Рано чи пізно всеодно перейде в реал чи юве звичайно, бабло переможе... Але він дуже вдячний Бремену і сам говорив про магічну силу вердерської футболки, яку боїться втратити при переході.
Щодо Вороніна. Він якраз почав сірувато в Герті. Якби не його щасливий гол на останній хвилині колишній команді з Леверкузена - думаю, в пресі вже б потрохи піднімалась критика.
Ха.
Казав тут один поважний чоловік в Тевтонії: "Клінсман - на сьогодні найбільш високооплачуваний учень в світі".
а Блохін - тренер....
а також незрозумілим явищем - дуже часто "сірі" до Бремена футболісти "відкриваються" саме в Вердері, стають зірками.
Такий собі "анті-'Інтер'" ;)
Samojlovu4
07.10.2008, 20:03
Такий собі "анті-'Інтер'" ;)
Ну, єдиний відвертий провал Вердера на трансферному ринку за останні кілька років - Карлос Альберто. Скандаліст, фуліган і просто неприємна особа. Відправили в оренду, чи вже навіть спродали, кудась в Бразилію назад.
Маю зазначити, що Вердер дійсно викликає щиру симпатію своїм дещо безглуздим, але веселим і бєзбашенним футболом :) Але то саме погляд збоку, бо бути його фанатом -- боронь Боже, життя скоротиться на третину десь :)))
Samojlovu4
09.10.2008, 22:47
Ну добре, побавлю вас двома ситуаціями для гурманів. Стосовно Вердера і Дієґо, звичайно...
Гляньте, який чудо-гол, хто ще не бачив...
http://de.youtube.com/watch?v=nUXDh7xsSu8&feature=related
А тут прошу звернути увагу на свинство Олі Кана відносно Дієґо. І як він його зразу покарав.
http://de.youtube.com/watch?v=m4OirGipx0g
Ось тут перший гол Шеви після повернення в Мілан:
Дивитися (http://football.ua/video/news/48943/page1.html)
П. С. Щось не вийшло в мене вставити відео на форум...
Приємні новини: Німеччина - Росія - 2-0 і то 28 хв.!!!!
Гена Букин
11.10.2008, 22:26
Хмм чудом не проиграли хорватам. А Михайличенко после матча говорит мол ребята молодцы... А до матча утверждал, мол мы не уступаем по подбору игроков. Видать по подбору тренеров уступаем.
Та да... матч був так собі... Наш Металіст з Бешекташем й то краще зіграв останнього разу :)
Приємні новини: Німеччина - Росія - 2-0 і то 28 хв.!!!!
2:1 если точно. Всё же играли серебряные и бронзовые призёры чемпионата Европы.
Samojlovu4
18.10.2008, 19:04
Ну що я можу сказати?!
Перше - це БУНДЕСЛІҐА!
Друге - це ВЕРДЕР!
Обоє в своєму стилі...
"Вердер" Бремен - "Боруссія" Дортмунд:
87 хв. - 1:2 виграє Дортмунд
88 хв. - 2:2
92 хв., доданий час - 3:2 виграє Бремен
93 хв. - 3:3 нічия!
та шо....
ФК Львів виграло у ФК Харків... 1-0!!!
та шо....
ФК Львів виграло у ФК Харків... 1-0!!!
ФК Харків било пінальті.
Мих
Ви за кого вболіваєте:)
Ви за кого вболіваєте
За Карпати і за ФК Львів
За Карпати і за ФК Львів
а коли буде дербі, то за кого ? :)
а коли буде дербі, то за кого ?
навіть не знаю.... за Карпати звик, але й Львову симпатизую....
Доречі, цей тур удачний для львівських команд.
Львів виграв і Карпити виграють у Таврії .... поки 0-2... на виїзді!!!
Таврія-Карпати - 1-4!!!!.... дивА....
ФК Таврія 1-4 ФК КАРПАТИ
Таврія:
78хв. Ковпак (с пенальті).
Карпати:
12хв. Пшеничних
45хв. Кожанов
73хв. Кобін
90хв. Худобяк:yahoo:
Таблиця. Очки.
1 Динамо К 28
2 Металлург Д 26
3 Металліст 21
4 Ворскла 19
5 Металлург З 19
.........................
11 Карпати 11
.........................
14 Львів 8
Таврія-Карпати - 1-4!!!!.... дивА....
і ФК Львів виграв! Дива!
От цікаво, які в кого прогнози на завтрашню ЛЧ. Що там Динамо покаже?
які в кого прогнози на завтрашню ЛЧ. Що там Динамо покаже?
На рахунок Динамо не знаю чи виграють, тому що Порту сильна команда.
І ще Шахтар грає з Спортінгом.
Я думаю, що в Шахтаря більша ймовірність виграшу, якщо будуть грати всю гру, а не до хвилини 85-ї, як з Барсою ;)
Металіст перший тур кубку пропускає.
Металіст перший тур кубку пропускає.
А чому Металіст перший тур пропускає?:unknown:
тому що в групі 5 команд, в кожному турі грають між собою 4 з них, одна відпочиває
Порту 0:0 Динамо- поки що 25хв. :good:
Ювентус 1:0 Реал-Дель Пієро з штрафного на 5хв.о_О
ГОЛ!:yahoo::yahoo:Олександр Алієф 22хв
Порту 0:1 Динамо:good:
Samojlovu4
21.10.2008, 22:38
Прікол. Лише перший тайм ліги чумпіонів, а вже 18 голів залетіло.
Непоганий турчик. :good:
перший тайм Динамо - жахіття http://yoursmileys.ru/tsmile/bad/t2105.gif
Тільки гол Алієва - красень.
Як в другому таймі будуть так грати - купи дитячих помилок, незрозумілі передачі, якесь крутіння з тим м"ячем - то програють з тріском
П.С. Зеніт - Бате 1:1. От бялоруси дають ;)
Ювентус 2:0 Реал
о_О Амаурі
Ман.Юнайтед 3:0 Селтік.
Баварія 3:0 Фіорентина.
Порту 0:1 Динамо.
Фенербахче 2:5 Арсенал.
Зеніт 1:1 БАТЭ.
Ювентус 2:1 Реал .:)
Ще два результати:
Вільярреал 6:3 Ольборг
Стяуа Бухарест 3:5 Ліон
Стільки голів сьогодні!
Валідольна гра у Динамо сьогодні, але Нінкович мав забивати в одному моменті, а лупнув чогось в небеса. Але яка би не була, та є перша перемога Динамо в ЛЧ за дуууже багато часу. З чим і вітаю! ;)
Тре визнати, що Сьомін зовсім непоганий тренер..... згадаймо минулий рік....
згадаймо минулий рік....
не тільки минулий, а ще й позаминулий...
Цікаво, що сьогодні кротики покажуть. Як хочуть проходити далі, то мусять вигравати
Базель 0:3 Барселона
38хв.:smile:
Ну от.... Луческу без роботи....
вичерпав себе хлоп повністю....
Бордо - Клуж 1:0
челсі - Рома 1:0
Інтер Мілан - Анортосис 1:0
Панатінаікос - Вердер 2:2
ФК Базель - Барселона 0:5
Шахтар - Спортінг Ліссабон 0:1 Шахтар нічого цікавого не показав.
Атлетіко М - Ліверпуль 1:1
ПСВ - Марсель 2:0
рівнянин
23.10.2008, 14:57
Ну от.... Луческу без роботи....
вичерпав себе хлоп повністю....
Прикро! Коли я побачив стартовий склад "Шахтаря", зрозумів, гри не буде! Залегіонерився "Шахтар". В таких матчах крім фінансової зацікавленості повинно бути присутнє щось більше! А в легіонерів крім "баксиків в очах" нічого нема.
Павлович! На тебе одного тільки надія! Та щоб в Сашка Алієва приціл не збився а Богуш і далі продовжував свою "суху" серію! Слава "Динамо"!
Samojlovu4
23.10.2008, 15:11
Той цілий хвалений Марсело Морено в шахтярьонка виявився черговим пшиком, чи помиляюся?!
Читав, тут в "Вердері" вже зітхають з полекшенням "Ух, пронесло, слава Богу..."
Шахтьор тоді перехватив того "марадону" в бременців в останні години, переплативши на міліон більше вроді. Ну а це чудо звичайно за рубльом потянулося і за обісцянками, професіонал... Тоді це викликало в Тевтонії трохи обурення і розчарування(на офіційному сайті Бремена вже навіть його представлення як гравця кілька годин висіло).
Але думаю, вони тепер не дуже шкодують...
Павлович! На тебе одного тільки надія!
еге, Палич....
йому журналісти питання задали:
як він відноситься до того, що його називаєть москальом, на що він відповів:
"ґлавноє, штоби маскаль харашо работал...."
поки справується....
Сьоголдні грає Мілан з Херенвен.
Я за Мілан:)
Сьоголдні грає Мілан з Херенвен.
Я за Мілан
Шевченко буде?
Мих
Говорять що вийде:pardon:, і ще говорять що це його останій шанс:nea:.
Я невірю шо то його останій шанс, і надіюсь що він почне грати краще.:)
Говорять що вийде, і ще говорять що це його останій шанс
Дивно....
невже він так зле грає....
не вірю....
Я вам можу сказати що він грає ДОБРЕ:good: але коли є любий момент він бє де попаоло.
Я вам можу сказати що він грає ДОБРЕ але коли є любий момент він бє де попаоло.
ага... он воно що....
ну що ж побачимо як нині він зіграє....
Я вам можу сказати що він грає ДОБРЕ
І я кажу що він грає досить добре. Але Анчелотті не надто йому довіряє - випускає молодих - Пато, Боріелло, хоч вони часом такими дерев"яними бувають...
Сьогодні Шева грав в парі з Індзагі. В підсумку в Індзагі - дубль, а в Шеви - зеро :(
Конкуренти Металіста зіграли так:
Галатасарай 1:0 Олімпіакос
Герта 1:1 Бенфіка .Воронін грав усю гру
Samojlovu4
24.10.2008, 10:24
Герта 1:1 Бенфіка .Воронін грав усю гру
До-речі, я вам скажу в прискіпливій нім. пресі перші нотки незадоволення Вороною в Ґерті проявляються...
Шось йому там наразі не дуже йде, а очікування були великі.
Богуш - ось воротар №1 зараз в Україні і найближчого майбутнього.
ґлавноє, штоби маскаль харашо работал...."
Та навіть тільки за те, що зі спартаком зробили, він велику повагу заслужив ;)
Шось йому там наразі не дуже йде, а очікування були великі.
Воронін не є забивним форвардом. Він багато трудиться, бігає, але от з голами...дуже тяжко
Воронін не є забивним форвардом. Він багато трудиться, бігає, але от з голами...дуже тяжко
вершник без голови...:lol::lol::lol:
Богуш - ось воротар №1
Погоджуюся. Від П"ятова часто не знаєш чого чекати. Шкода мені Шуста, десь в дублі глухо засів. Зарано, думаю, він з Карпат втік.
вершник без голови...
Зато він корисний
І я кажу що він грає досить добре. Але Анчелотті не надто йому довіряє - випускає молодих - Пато, Боріелло, хоч вони часом такими дерев"яними бувають...
Сьогодні Шева грав в парі з Індзагі. В підсумку в Індзагі - дубль, а в Шеви - зеро
Так Шева не виходить але це тільки початок сезону(якщо чесно то в Італії сміються що мілан його купив.) Ще, Інзаґі не забив два.
А чому в Італії сміються?
Перший може й не забив, але, здається, записали два на Індзагі
olya_d
Чому сміються, тому що може ви бачили як він за Челсі.
Помилка Інзаґі забив одним, в міланівському сайті пише що забили: Кака 19хв Ґатузо 23хв і Інзаґі 68хв.
P.S Бкхем напевно перейде в Мілан.:)
Так, я бачила. Бачила ті ігри, де його повністю ігнорували лемпардоподібні, і бачила ті ігри, де грали без дрогби і лемпарда. Різниця величезна. Були і голи-красені, і чудові передачі.Причому за останній сезон у Шеви найкращий показник був в Челсі: к-сть голів/ігровий час.
ФК Львів втратило перемогу на останній хвилині у Луганську - 1-1.... але не зле....з новим тренером.
Карпати - Металург - 0-0...... зле...
Львів мав вигравати але все суддя :cesored:, додав 6 хв нашо було стільки додавати.
А Карпати теж в нічию зіграли.:nea:
Харків-Шахтар - 0-0..... І коли ж буде: До побачення, Містер? ;)
Металург Д - Металіст 0:2. Голи забили вже після 80 хв
Металург Д - Металіст 0:2. Голи забили вже після 80 хв
Маркевич рулить.... Димінський - фе.....
:greeting: :girl_claping: :drinks: Ура! Харків сьогодні піддав донецьким!!!
Маркевич рулить.... Димінський - фе.....
ага. Якби не Дим, то Маркевич може би і з Карпат зробив Команду.
Сірий Вовк
27.10.2008, 22:54
Скоро зима і на полі вже не побігаєш, треба шукати спортзал, хто підкаже де?
Також підкажіть де і коли проходять аматорські турнірі?
Осіню розпочинається турнір з міні-футболу під назвою бізнес – ліга. Якщо хтось володіє інформацією про цей турнір, прошу підказати.
Також цікавить інформація про 3 лігу Львівщини з футболу, коли вона починається, коли необхідно подавати заявки?
Скоро зима і на полі вже не побігаєш, треба шукати спортзал, хто підкаже де?
На південному є, на мотозаводі.
Також цікавить інформація про 3 лігу Львівщини з футболу, коли вона починається, коли необхідно подавати заявки?
Казали, що він проходить десь приблизно червень - липень.
Осіню розпочинається турнір з міні-футболу під назвою бізнес – ліга. Якщо хтось володіє інформацією про цей турнір, прошу підказати.
Якщо цікавить то можу в ПП відіслати конакти щодо цього питання.
Мілан2-1 Сієна :yahoo:
Шева вийшов на 77хв замість Піпо, і нічого не зробив!:(:diablo:
P.S Забили: Кака 65хв (п), Піпо 31.
Вергассола 54хв.:yahoo:
Samojlovu4
30.10.2008, 00:04
Ніде правди діти, Шева - вже давно поліно, ще як в челсі потягнувся. Врекли моцкалі...
Але особисто я його шось ніколи аж так дуже не поважав - як людина він нічьо, і футбальор файний був. Але в українських питаннях він якийсь ні риба, ні мнєсо, якось йому на то всьо вроді наплювати... Несвідомий якийсь він...
А міг в свої роки ще більше для України зробити, тим більше таку фамілію носячи...
Ніде правди діти, Шева - вже давно поліно, ще як в челсі потягнувся. Врекли моцкалі...
Але особисто я його шось ніколи аж так дуже не поважав - як людина він нічьо, і футбальор файний був. Але в українських питаннях він якийсь ні риба, ні мнєсо, якось йому на то всьо вроді наплювати... Несвідомий якийсь він...
А міг в свої роки ще більше для України зробити, тим більше таку фамілію носячи...
Колись Лобановський казав: футбол - то не шахи, тут думати треба. От Шевченко.... якраз... тренером не буде.... ну і свідомості - нуль.
Шева - вже давно поліно
коли одного футболіста - Бобана запитали, як він оцінює повернення Шевченка у Мілан, він сказав наступну фразу:
Я не люблю підігрітий борщ.
А Воронін забиває за Герту....
Шева вийшов на 77хв замість Піпо, і нічого не зробив!
Як це нічого не зробив? Могло би бути два гольові паси, якби Пато і Кака в ворота попали. Перший пас і його прохід пару раз повторяли. Та й за якихось 10 хв важко багато зробити.
А Воронін забиває за Герту....
Я спочатку прочитала "забиває НА Герту" :)
Ось цитата з сайту Мілана: (це доповнення про Шеву)
За 13 минут до конца поединка на поле вместо Пиппо появился Андрей Шевченко. Играл он, надо сказать, отнюдь не на острие, а рядом с Кака - вперед выдвинулся Пато. За отведенное ему время Шевченко создал две возможности для своих партнеров - но и Кака, и Пато с отличных позиций в ворота не попали...
А я от шанувальниця італійського футболу. І Мілану. :smile: Останній матч, звісно, бачила, і Шева виглядав досить таки непогано.
А ще, до нас Бекхем прийшов. В оренду на кілька місяців. Будем завойовувати азіатський ринок :biggrin:
Самойлович, а як Вам подобається таке?
Werder Bremen 5-1(HT 3-0) Hertha Berlin
Kacar o.g. 14
Diego 20
Rosenberg 41
Pizarro 59
Pizarro 85
Samojlovu4
03.11.2008, 16:30
Дякую, дякую, Педро - звичайно подобається, я бачив... Вердер не виправити - або свято, або відвертий провал. Але в будь якому випадку - фестивалить.
А який гол Дієго поклав?! Ножицями через себе. Як знайду, покажу...
Дуже мені симпатична ця команда і всі без вийнятку її функціонери. Збираюся до Бремена махнути якось, може й фотки потім виставлю...
А тим часом Карпати від Динамо 0:4 влетіли, та й ФК Львів програв від Таврії 4:2
На рахунок матчу Карпат з Динамо, логічно було шось такого і очікувати. :(
ФК Львову тре братись за голову, аби не вилетіти з вишки. Краще цю почесну місію презентувати ФК Харків та Іллічівцю, як на мене. :wink:
А Мілан тим часом вийшов на чисте перше місце в Серії А. :good:
А Мілан тим часом вийшов на чисте перше місце в Серії А
завдяки автоголу гравця Наполі
завдяки автоголу гравця Наполі
Ну і? :smile: Іронія життя, таке деколи буває. У Мілана було 3 - 4 100 % моменти, коли м'яч просто якимось чудом не залітав у ворота Наполі, а перемогли завдяки автоголу Деніса. :smile: Втім, заслуг Діньо я б теж так не зводила нанівець. Подача була класна, вона просто зобов'язана була знайти чиюсь голову. :lol:
от Шахтьор сьогодні, вибачте за слово, вкотре "обкакався". Скільки вже можна і самим позоритися, і наш футбол позорити?
от Шахтьор сьогодні, вибачте за слово, вкотре "обкакався". Скільки вже можна і самим позоритися, і наш футбол позорити?
А Ви чекали чогось іншого? Цілком прогнозована поразка. Шахтар - команда, яка не вміє тримати удар, безхарактерна. :ireful: Шось не виходить - і всьо, попливли. Я не здивуюсь, якщо вони і повз Кубку УЄФА пролетять:nea:
Чекала хоч якихось проявів гри.
а Луческу на післяматчевій пресконференції звинувачував Гладкого і Селезньова :biggrin:
Я не здивуюсь, якщо вони і повз Кубку УЄФА пролетять
минулого року саме так і було. А Базель з Барселоною 1:1 зіграли, так що дійсно Шахтьор може пролетіти.
Надіюся, що Динамо з Металістом порадують
Рома опустила Челсі на землю ;) 3:1 і Маур ледве нічию видряпав з Анортосисом 3:3
Samojlovu4
05.11.2008, 10:57
На програші шахти і Вердера я навіть ставки (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=401867&postcount=24) ставив - і не помилився.
Шахта все ясно, Вердер також вже не дивує. Команда-загадка, епатажні хлопаки, безбашенні, команда настрою, валідольна команда.
Взути міцного горішка слєганца 5:0 - і тут же з таким самим рахунком злити аутсайдеру. Це їх стиль. І це вже часто навіть не злить.
Динамо 1-0 Порту :greeting:
Мілевський.:yahoo:
Якщо Динамо виграє то виходить з групи!!!!!!:yahoo:
Якщо Динамо виграє то виходить з групи!!!!!!
ще не виходить....
Та не лише через те. Уних була б різниця 5 очок і 2 гри докінця турніру... а 2 гри - то 6 очків.
Ну а тепер ситуація... гірша....
:cry::bad:Так!
1-1
:cry::cry::cry::cry::cry::sorry: 1-2
Коментував Босянок і нормально було... А Джулай - то нефарт ходячий. :cesored:
Тепер - х/з. Фактично і у Порту і у Динамо шанси зрівнялись. У обох команд по матчу з Арсеналом та Фенербахче. Однак Порту їде в Лондон в останньому турі, коли можливо Арсеналу вже ніц не треба буде. ІМХО Сьомін підпсував гру заміною Гіоане - Бангура. :cry:
рівнянин
06.11.2008, 00:16
ІМХО Сьомін підпсував гру заміною Гіоане - Бангура.
Цілком згідний. Ні Гіоане ні Бандура гру не показали. Прикро. Все переноситься на останні ігри.
шкода...За Шахтар вчора не переживала, а от за Динамо прикро...От якби Вукоєвіч попав в ворота, а не в штангу...ех...
Надіюся, хоч Металіст завтра порадує. З Гертою грають.
Йомайо то цілий :cesored:,як так можна!!!!!!!!!!!!!!!!
А во, дивіться..... Миросьо Маркевич... наш, львівський хлоп всім покаже як тре грати футбол без негрів, без луческів і т.д.....
А Динамо шкода.... вперше шкода з часів Лобановського.... проте гра була, правда не вистарчило досвіду, але то прийде....
А во, дивіться..... Миросьо Маркевич... наш, львівський хлоп всім покаже як тре грати футбол без негрів, без луческів і т.д.....
Він міг би і Карпати навчити грати в футбол, якби Димінський не був таким :cesored:
Зіграв сьогодні Металіст з Гертою 0-0. Дещо розгубленими вони мені здавалися, навіть Коельйо десь по горобцях бив.
Порадував сьогодні Удінезе, виграв від Спартака ;)
Ну і Мілан ледве виграв від Браги, на останній компенсованій хвилині забив Роналдіньо. Анчелотті, як на мою думку, дивний склад виставив: трьох нападників і жодного під ними.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008