Показати повну версію : Футбол
Сторінки :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
Жеребкування до фінальної частини Євро-2008:
Група А
1. Швейцарія
2. Чехія
3. Португалія
4. Турція
Група В
1. Австрія
2. Хорватія
3. Германія
4. Польща
Група С
1. Нідерланди
2. Італія
3. Румунія
4. Франція
Група D
1. Греція
2. Швеція
3. Іспанія
4. Росія
EntOther
02.12.2007, 14:36
Динамо виграв у Чорноморця 5-2 :) !!
Дніпро виграв У Д.Метталургу 3-0
Круті матчі...Люблю результативність.Тут її було достатньо.
Група С
1. Нідерланди
2. Італія
3. Румунія
4. Франція
Група D
1. Греція
2. Швеція
3. Іспанія
4. Росія
Італія з Францією не ростаються і цим жеребом все ясно . Не повезло Нідерландам попали в групу "смерті" . ТА також РОсіяни не ростануються на Євро з Іспанією та греками
EntOther
02.12.2007, 18:06
Італія з Францією не ростаються і цим жеребом все ясно . Не повезло Нідерландам попали в групу "смерті" . ТА також РОсіяни не ростануються на Євро з Іспанією та греками
Так дійсно жаль Нідерландів, але в своїй групі вони себе можуть так проявити :dance: ...Жаль що не Росія туди попала...Було б цікаво повидивитися її матчі з Францією чи Італією.
До речі вчора Астон Вілла програла Арсеналу з рахунком 2 -1
Кривбас-Карпати - 0-1. Друга перемога підряд Карпат!!!
EntOther
02.12.2007, 18:37
Кривбас-Карпати - 0-1. Друга перемога підряд Карпат!!!
Молодці....
Може все таки виправдають наші сподівання на їхню круту гру?
Хоча до кінця сезону все що хочеш може статися..
П Команда И В Н П З П О
1 Днепр 18 14 1 3 32 15 43
2 Шахтер 17 13 2 2 36 12 41
3 Динамо К 18 12 3 3 33 17 39
4 Металлист 18 12 3 3 29 16 39
5 Черноморец 18 8 3 7 19 19 27
6 Таврия 18 8 3 7 21 26 27
7 Металлург З 18 6 5 7 16 18 23
8 Кривбасс 18 6 3 9 22 24 21
9 Заря 17 6 2 9 15 22 20
10 Арсенал К 18 5 4 9 25 25 19
11 Карпаты 18 5 4 9 17 25 19
12 Металлург Д 18 3 8 7 18 23 17
13 Ворскла 18 3 8 7 11 17 17
14 ФК Харьков 18 4 5 9 12 19 17
15 Нефтяник 18 3 5 10 9 22 14
16 Закарпатье 18 3 5 10 10 25 14
Журналістка
02.12.2007, 21:01
Крута таблиця! І хоч у Шахтаря ще матч в запасі, хто б міг подумати, що Дніпро закінчить першу половину сезону на першому місці!
Крута таблиця! І хоч у Шахтаря ще матч в запасі, хто б міг подумати, що Дніпро закінчить першу половину сезону на першому місці!
та не кажіть.... Протасов - супер... та й Металіст нічого, тримає марку...
але от шо буде з Динамо?
рівнянин
03.12.2007, 10:25
але от шо буде з Динамо?
Якщо ГС не замінить ІС то в недалекому майбутньому я буди мати честь споглядати їхню гру у нас в Рівному з нашим "Вересом". (наш "верес" пасе задніх у другій лізі)
Якщо ГС не замінить ІС то в недалекому майбутньому я буди мати честь споглядати їхню гру у нас в Рівному з нашим "Вересом". (наш "верес" пасе задніх у другій лізі)
То правда....
о Дніпро закінчить першу половину сезону на першому місці!
Мені, хотілось би щоб Дніпро трішки здав. Томущо в цьому році ми вже побачили на що реально спроможні дніпряни у Європі(напривеликий жаль) Тому чкщо вони в наступному році потраплять у ЛЧ, то скоріш завсе програють, а от Металліст інша справа! Хто небудь очікувам що Металліст так проти Євертона зіграє? А коли наші перший гол вдома забили, то я гадав що глухим стану, підтримка просто супер бола, як і гра. А Дніпру ще рано до ЛЧ
EntOther
03.12.2007, 20:43
Хто небудь очікувам що Металліст так проти Євертона зіграє? ..... А Дніпру ще рано до ЛЧ
Так на рахунок матчу проти Евертона ви праві...А от про те що в ЛЧ їм ще рано , ну не знаю...Але мені вже всерівно хто буде в ЛЧ , аби там лишився Шахтар і щоб там не було Динамо, а то вони нас там так позорять то просто жах
Шахтар-Бенфіка! Хто що скаже? Які прогнози??? Надіюся Шахтар покаже себе всього, і Бенфіка поїде додому з нічим! Хоча якщо чесно, то більша надія в мене на Мілан. Надіюсь він все таки покаже, хто є сильнішим!
EntOther
04.12.2007, 16:43
Шахтар-Бенфіка! Хто що скаже? Які прогнози??? Надіюся Шахтар покаже себе всього, і Бенфіка поїде додому з нічим! Хоча якщо чесно, то більша надія в мене на Мілан. Надіюсь він все таки покаже, хто є сильнішим!
Я думаю , що буде 2 : 0 на користь Шахтаря, а може й більше ( блін не потрібно передгадувати наперед , але то така велика спокуса :shy: )...Сюди треба Руду Кішку, адже ви напевне пам"ятає як вона вгадала рахунок матчу Шахтар - Селтік :8: ..Ну і яка думка у вас Руда Кішко?!
Я не знаю, что может заставить Шахтер обыграть Бенфику, только чудо, шо то хлопцы сдали в конце сезона. Да и Милан слишком прагматичный шоб костьми ложиться с Селтиком.
на Мілан.
Мілан останім часом здає .
Кака я думаю буде грати на розслабон
т.к Кака став кращим гравцем Європи !
2 місце за К.Роналдо
3 місце за Л.Мессі
Журналістка
04.12.2007, 20:47
А Дніпру ще рано до ЛЧ
нічого не рано, а розпочинати колись дуже навіть потрібно! До того ж, гірше, ніж Динамо (а це вже 5 поразок в 6 іграх лише у цьому євросезоні, не рахуючи попередніх) він навряд чи зіграє. Принаймні з цього ніхто особливої трагедії не зробить, бо це буде дебют. А от Динамо не виграє в ЛЧ, здається, з 2004 року
рівнянин
04.12.2007, 22:09
Говорят, сегодня в Киеве большой футбол! Надежды есть?
Вже нема!!!!!:(
22 ч.10 мин.
0:2
ПО моему мы глубоко в з.....
22 г. 13 хв.
1:2:radist:
Додано через 1 годину 29 хвилин
22 г. 35 хв.
Мда....
Ні, народ, я не можу спокійно на таке дивитися... Не знаю як ви... А як взнав, що Мілан виграв в Селтіка, взагалі плакати хочеться... Встидно... Це не футбол...
Все, клал я на этот Шахтар, начинаю болеть за Днипро
Все, клал я на этот Шахтар, начинаю болеть за Днипро
Молодець . З Шахтарем щось діється ! Вони в ЛЧ перші два матчі виграли і ......)) і потім почали всі матчі зливати !! Це нормально ?
Як завжди вина захист !!
Журналістка
05.12.2007, 16:09
Ну як так можна??? Був як мінімум один варіант продовження боротьби в єврокубках - КУЄФА, крім того, була можливість поборотися і за вихід у плей-офф ЛЧ - все, тільки грайте і вигравайте! Ні, потрібно було все зіпсувати і реалізувати найгірший з варіантів!!! :aggressive:
КУЄФА, крім того, була можливість поборотися і за вихід у плей-офф ЛЧ
П.Луческу говорив ,що виведу і ось він показав куди виведе ....
Це півріччя ,щось не вдало позначилося на українському футболі :це не вихід збірної України у Євро 08 :зокрема матч зі Грузією .
Нагадаю матч був осеню ! І наші клуби :це провальний Динамо і розслаблений стан Шахтаря !
Та Динамо -- це повний провал!
Таврія - Динамо 2:0
Додано через 4 хвилини
Президент Украіни Віктор Ющенко нагородив головного тренера футбольного клуба Шахтаря Мірча Луческу орденом За заслуги 3-ї степені.
Додано через 6 хвилин
http://football.ua/ukraine/news/28021/page4.html
Кубок УЕФА. Группа А. Зенит проигрывает в Англии
Команда Дика Адкоката не сумела увезти очки из Гудисон Парка, пропустив гол за пять минут до окончания основного времени матча.
Эвертон - Зенит 1:0
Гол: Кахилл, 85
Эвертон: Ховард, Ф. Невилл, Ягелка, Лескотт, Бейнс, Пиенаар, Кахилл, Карсли, Артета, Макфадден (Аничебе, 64), Джонсон (Воган, 81)
Зенит: Малафеев, Анюков (Ли Хо, 74), Шкртел, Ломбертс, Ким, Тимощук, Зырянов, Ширл, Аршивин, Домингес (Горшков, 45+2), Погребняк (Хаген, 61)
Предупреждения: Джонсон - Ширл, Погребняк
Як я це почув, то був в шоці! Динамо проліає ще гірше як фанера над Парижем!
Динамо --це просто КОМЕДІЯ, а не команда!
А за слухами збираються купувати ще одного гравця з Франції...
Наставник сборной Украины Олег Блохин подал прошение об отставке со всем тренерским штабом.
В данный момент этот вопрос обсуждается Исполкомом ФФУ. По нашей информации - возражений не последует.
На вопрос про причины этого решения Олег Владимирович ответил так: "Особо я распространяться не буду, но если говорить в целом, то причинам в том, что я исчерпал себя в сборной. Готов встретиться со своим преемником и предоставить ему всю необходимую информацию".
Один из членов Исполкома задал Блохину вопрос: "А если мы не примем вашу отставку, то вы готовы на диалог? Может надо взять "творческий отпуск"?
Ответ Блохина: "Я вам не девочка, чтобы меня уговаривать. Решение принято и менять его я не собираюсь. Правильное оно или нет - покажет время".
Основые тезисы итогового выступления Олег Блохина на Исполкоме ФФУ
- Отборочный турнир мы провалили. И я не хочу делать скидку ни на силу соперников, ни на слабость нашего чемпионата. Как и четыре года назад я полностью отвечаю за свои слова и всю вину за провал беру на себя;
- Нам были созданы все условия для полноценной работы. Впервые за свою тренерскую карьеру мне так приятно было сотрудничать с руководством. За это я благодарен руководству ФФУ;
- На мой взгляд, ФФУ избрала правильный путь развития, но... Ни Федерация, ни главный тренер сборной не могут ничего поменять в одном важном вопросе. Надо обратить внимание на детских тренеров. Без квалифицированных детских специалистов не будет хороших футболистов;
- Я благодарен тренерам клубных команд. Еще раз повторюсь - за три дня невозможно подготовить игроков, их готовят в своих командах;
- У нас сложилась парадоксальная ситуация - некоторых игроков, например Шевченко и Калиниченко, мы готовили к матчам их команд, а не наоборот;
- Без падений не бывает взлетов. Считаю, что надо все хорошо проанализировать и сделать верные выводы, исходя из которых и ставить задачу на следующий отборочный цикл.
Та, щось наша збірна команда осаннім часом стала часто зазнавати поразки.
Хто що може сказати про цю відставку? Чи це прояв слабості Блохіна перед програшною ганьбою?
рівнянин
06.12.2007, 16:44
Ну зачем так.... полный провал.....ЭТО ПОЛНЫЙ ПЕСЕЦ!!!!!!!
leon kuz
06.12.2007, 17:05
Блохін пішов у відставку !
Додано через 59 секунд
жалко !!напевно у Москву піде !
рівнянин
06.12.2007, 17:10
Я в шоке от нашего футбола! Уровень его ниже плинтуса! Это в стране с фанатичной люболью к этому виду спорта!Блин! Если есть общественное телевидение может сделать и общественный футбол? Я согласен платить взносы!
Додано через 4 хвилини
Блохін пішов у відставку !
Оппа! Еще этого не хватало! Поползу к нему с Ровно в Киев на коленях просить...извените Олег Владимирович за дебилов-игроков. У них только баксы в глазах а не престиж национального футбола, за исключением единиц.
На початку цього тижня футболісти Карпат пішли у відпустку. Наставник зелено-білих Валерій Яремченко покинув Львів у понеділок. Перед вильотом до Києва Валерій Іванович в аеропорту відповів на запитання журналіста Львівської Газети.
- Як оцінюєте виступ Карпат під вашим керівництвом?http://football.ua/i/news/28057.jpg
- З огляду на турнірне становище команди, виступ не надто позитивний. Враження вболівальників від періоду спаду в грі карпатівців мав би покращити підсумок останніх двох матчів проти Таврії та Кривбасу. Щонайголовніше, перемоги в цих іграх мають поліпшити психологічний стан гравців і збільшити віру у власні сили.
- Чи з’ясували причини спаду?
- Причин багато. В основному банальні. Усі гравці, на яких орієнтувалися, не допомогли. Хтось був у гіршій формі, хтось через перебір жовтих карток пропускав матчі, багато було суддівства, якого команда не заслуговувала, чимало гравців через стан здоров’я не вийшли на поле. Тривалий час ми не мали стабільного складу. Лише у двох останніх матчах команда грала в однаковому складі.
- Кваліфікацією всіх гравців, які входять в обойму основного складу, задоволені?
- З цим є проблеми, ви їх бачите. Я б не хотів висвітлювати. Проблеми кваліфікації потрібно вирішувати. Це стосується і молодих гравців, і новобранців. Якщо є хвороба, її треба лікувати. А якими методами, має вирішити тренерський штаб разом із керівництвом клубу.
- Кілька тижнів тому спортивний директор клубу Юрій Дячук-Ставицький обіцяв оприлюднити після матчу з "Кривбасом" список футболістів, яких виставили на трансфер. Ви вже маєте такий список?
- Переконаний, від жодного футболіста не потрібно відмовлятися. Тренерський штаб повинен робити свою справу, а гравцям необхідно добре відпочити й готуватися до завершальної стадії сезону.
- Тобто ви нікого не будете виставляти на трансфер?
- Так, я ні кого не хочу виставляти на трансфер.
- Безумовно, взимку Карпати спробують підсилитися. До підписання контракту, розумію, жодних прізвищ ви не назвете. Скажіть, принаймні, які позиції хочете підсилити?
- Думаю, ви самі добре знаєте, які позиції нам необхідно підсилити. Слід придбати гравця в середню лінію, в захист, потребуємо також форварда. Передусім ми повинні створити конкуренцію. Нормальну, здорову конкуренцію. Під час тренувального процесу гравці мають доводити наставнику свою готовність. А тих футболістів, які багато ігор демонструють невдалу гру, потрібно без зайвих суперечок замінювати кращими.
- Завдання сезону не змінили – місце не нижче ніж восьме?
- Не думаю, що зараз для Карпат основне посісти сьоме, восьме чи дев’яте місце. Завдання - стабілізувати гру і на тлі стабільності потроху прогресувати. А для цього необхідно посилювати ті місця, які в нас шкутильгають.
Журналістка
06.12.2007, 21:50
Шахтар змінив клубний логотип, який був його обличчям майже 20 років
http://football.ua/i/news/28021.jpg
Наставник збірної України Олег Блохін подав рішення про відставку зі всім тренерським штабом...
який був його обличчям майже 20 років
це професійне лого!!
leon kuz
07.12.2007, 18:58
старе лого було краще !
Наставник збірної України Олег Блохін подав рішення про відставку зі всім тренерським штабом...
Новим тренером буде О.Михайличенко !
Сегодня экс-главный тренер сборной Украины Олег Блохин подпишет контракт с Москвой.
Вчера вечером между украинским специалистом и столичным клубом были согласованы все детали.
Вместе с Блохиным в российскую столицу прибыли его помощники по сборной Украины Олег Кузнецов и Андрей Баль, которые должны стать ассистентами украинского тренера в Москве. Из аэропорта Блохин, Кузнецов и Баль отправились на переговоры с гендиректором столичного клуба Юрием Белоусом. Консультации продолжались до позднего вечера. По информации Советского спорта, Олегу Блохину был предложен трехлетний контракт, однако соглашение вчера так и не было подписано. Почему? С этим вопросом корреспондент Советского спорта обратился к самому Юрию Белоусу.
– Откуда у вас вообще информация о том, что я веду переговоры? – вопросом на вопрос ответил гендиректор горожан. – Удивительно, откуда это берется. Сейчас я могу сказать, что у нас есть круг претендентов на пост главного тренера Москвы. До 15 декабря мы назовем его имя.
– В круг этих претендентов входит Олег Блохин?
– Я не называю фамилий тех, кто в него входит.
Вчера вечером корреспондент Советского спорта дозвонился Олегу Блохину.
– По нашей информации, вы уже в Москве. Это действительно так?
– Это ваша информация. Я ее не комментирую.
– На какой стадии переговоры с Москвой? В пятницу контракт так и не был подписан…
– Ничего не могу вам сказать.
– Правда ли, что уже в ближайшие день-два вы все-таки подпишете соглашение с Москвой?
– Вы же сейчас со мной разговариваете? Так вот я могу сказать, что такой информации у меня нет. А сообщения о скором подписании контракта могут быть взяты из Интернета или из космоса…
Тем не менее именно сегодня, в субботу, по информации издания, в истории с подписанием контракта должна быть поставлена точка, и Блохин официально станет главным тренером Москвы.
Додано через 41 секунду
в столицу Украины прибыл известный российский специалист Юрий Семин. Сегодня его представят журналистам в качестве главного тренера Динамо.
"В субботу, 8 декабря, по окончании кубкового матча Динамо - Таврия, в конференц-зале стадиона Динамо имени Валерия Лобановского президент ФК Динамо (Киев) Игорь Суркис выступит перед представителями средств массовой информации с важным заявлением относительно изменений в руководстве клуба. Приглашаются все представители СМИ".
Такое объявление находится на официальном сайте киевлян. Нетрудно, в принципе, догадаться о чем идет речь.
Впрочем, также сегодня может произойти знаковое событие и касательно менеджмента клуба. Вполне вероятно, Суркис объявит о том, что Йожеф Сабо и Леонид Буряк больше не являются штатными сотрудниками Динамо.
Олег Блохин подпишет контракт с Москвой.
Зря пішов Блохін !!!!
Журналістка
08.12.2007, 16:24
Новим тренером буде О.Михайличенко !
сподіваюсь, що все ж таки хтось інший
Додано через 28 хвилин
Суркіс: По поводу Сабо скажу, что на улицу мы никого не выбрасываем, но постов вице-президента и спортивного директора больше нет, их будет совмещать Резо. Буряк будет наводить порядок в ДЮФШ.
бідний дитячий футбол...
сподіваюсь, що все ж таки хтось інший
Може Бишовец ?
дОРЕЧІ :
Після закінчення матчу «Динамо» - «Таврія» президент київського клубу Ігор Суркіч провів прес-конференцію, на якій представив нового http://fcdynamo.kiev.ua/download/image/l-semin2.jpgголовного тренера команди. Вести «Динамо» до нових успіхів буде Юрій Павлович Сьомін, відомий широкому колу вболівальників роботою з московськими клубами «Локомотив» і «Динамо», а також зі збірною Росії. Контракт із новим наставником розрахований на 2,5 роки. До тренерської роботи в «Динамо» Юрій Павлович приступить 8 січня, після виходу команди з відпустки.
Вести «Динамо» до нових успіхів буде Юрій Павлович Сьомін.
Кілька коментарів на цю тему знайшов в УНІАН. Щось додати не можу.
Єдине щастя, що я вже давно не болільник ДК. Швидше навпаки. Радію їхньому падінню.
georg : Gott sei dank
Нарешті великий український патріот Суркіс призначив тренером "Динамо" великого українського патріота з Московляндії. З таким патріотом і програвати буде легко під спів Гімну.
Богун : Дія друга - повний п...ць Динамо (а може вже Дінама?)
Коротше, Дніпро - одна і мабуть остання надія України. На жаль Карпати в зоні не веселій, Металіст має теж до хріна негро-сербської сволоти. Вперед, Охтирка! Це ж треба дожитися до такого - здати ДК москалям ще й сказати, що на трансфери хай Сьомін тратить скільки душа забажає. Отже прогноз на майбутнє ДК: 99% складу - негро-сербо-москалі, в воротях Шовковський. Вболівати лише за назву "ДК" не має сенсу.
Журналістка
09.12.2007, 15:20
Гм.. ну Суркіс дав!! Це зрада! Хай вже б краще Лужного залишив з його поразками - він би вчився на помилках
a.ilchenko
09.12.2007, 20:43
Зря пішов Блохін !!!!
А Динамо очолив наш Юрій Палич!
("Наш" - тому що я болію за Локо :)
Додано через 2 хвилини
Богун : Дія друга - повний п...ць Динамо
ЮПС - двократний чемпіон Росії разом з Локо. І багато раз - срібло, бронза і кубок
Гм.. ну Суркіс дав!! Це зрада! Хай вже б краще Лужного залишив з його поразками - він би вчився на помилках
А я вже почав переживати, так як на початку зрозумів, що той Сьйомін був запрошений на посаду тренера збірної.
А то виявляється, ДК. Я вже дуже давно не є їх прихильник. Мабуть з часу коли вони стягували всіх найкращих футболістів України - Юрчишина, Протасова, Литовченко... Првда, багато тут з присутніх ще не жили в ті часи.
То ж не дивно, що ДК попало в руки аферистів від футболу.
Samojlovu4
10.12.2007, 14:04
Ех, валідольний тур в Бундесізі на тих вихідних був... "Баварія", Голіаф на глиняних ногах, не змогла дома дворовому "Дуйсбургу" бодай гола закатати... :D :D :D
Шкода "Вердер" не скористався можливістю на перше місце проскочити, умудрився в Гановері 4:3 програти... Причому внаслідок катастрофічних помилок судді, можна навіть сказати, бременців просто засудили, що в Німеції стається дуже рідко. Арбітр, до-речі, баварець...:aggressive: І тепер вже другий день ціла футбольна дискусія розгорнулась, арбітра можливо якось покарають... також пропонують не призначати баварських суддів на ігри конкурентів Мюнхена, і навпаки...
Але так чи інакше, ігри за участю Бремена - це завжди Видовище з великої букви, з феєрверком голів!:dance: І поволі з простого прихильника "Вердера" я перетворююсь на вболівальника... а там і до фаната не далеко...:crazy:
Патріотизм і Блохін - це антоніми. Збірна України - це трамплін був для Блохіна і не більше. Такий от висновок. Блохін іде там, де більше платять, оскільки не являється великим фахівцем. Великі працюють творчо, а делітанти - за "хто більше дасть". Згадайте Лобановського... хіба йому більше не давали? В тій же Москві....
Правильно, зараз для більшості футбол -- це бізнес!
Всі ідуть туди де більше платять...
Сьогодні Динамо грає зі Спортингом! Які прогнози будуть . Я думаю 2-1 не в нашу користь !
Сьогодні Динамо грає зі Спортингом! Які прогнози будуть . Я думаю 2-1 не в нашу користь !
А Ваші - то хто, Саня? Спортинґ? Я так само думаю, тільки з більшим відривом. Не думаю, що суркісько-сйомінске одоробло можна називати словом - НАШІ.
Журналістка
11.12.2007, 22:45
Народ, матч завтра!!!)
Додано через 3 хвилини
"Дніпро" хоче повернути Руслана Ротаня назад у Дніпропетровськ. Кажуть, що питання вже вирішене на 90 %. Шкода, Руслан хороший гравець, але, на мою думку, таке рішення правильне: у Динамо велика конкуренція в півзахисті, а в Дніпрі, думаю, Ротань ще корисно для команди пограє
Народ, матч завтра!!!)
Додано через 3 хвилини
"Дніпро" хоче повернути Руслана Ротаня назад у Дніпропетровськ. Кажуть, що питання вже вирішене на 90 %. Шкода, Руслан хороший гравець, але, на мою думку, таке рішення правильне: у Динамо велика конкуренція в півзахисті, а в Дніпрі, думаю, Ротань ще корисно для команди пограє
А може й ні. На мій погляд з Дніпром Ротань не досягне великих результатів. можливо в цьому році Дніпро буде 3. Та всеш футболіт повинен рухатись вперед і Динамо зараз нарешті пішло вперед, тому кращеб йому залишити все як є.
Це особисто моя думка.
PatrickUA
12.12.2007, 15:45
А яка користь з півзахисту Динамо, ніякої, багато хто говорить, що там конкуренція, але результату з цього не видно.
Сьогодні Динамо програє, можливо з розгромним рахунком.
Журналістка
12.12.2007, 17:33
можливо в цьому році Дніпро буде 3. Та всеш футболіт повинен рухатись вперед і Динамо зараз нарешті пішло вперед, тому кращеб йому залишити все як є.
Щось у цьому є, але краще все-таки грати всі 90 хвилин, ніж виходити на заміну, та й то не завжди. Через це Ротань гірше виступає і в збірній. Тим більше, якщо він сам вже хоче повернутися в Дніпро, то напевно йому так краще...
Додано через 1 хвилину
А яка користь з півзахисту Динамо, ніякої, багато хто говорить, що там конкуренція, але результату з цього не видно.
причина цього - в основному травми. Зараз випали Ребров, Корреа, Михалик, Юссуф, не зовсім у формі Гусєв
PatrickUA
12.12.2007, 18:42
причина цього - в основному травми. Зараз випали Ребров, Корреа, Михалик, Юссуф, не зовсім у формі Гусєв
Не думаю, все ж таки в Динамо багато півзахисників, і з тик кого ви назвали теж корисі нема, хіба що в чемпіонаті Україні, а на євроарені повний провал.
Хіба що користь є з Михалика, він єдиний боєць з півзахисної ланки київського "Динамо".
Щось у цьому є, але краще все-таки грати всі 90 хвилин, ніж виходити на заміну, та й то не завжди. Через це Ротань гірше виступає і в збірній. Тим більше, якщо він сам вже хоче повернутися в Дніпро, то напевно йому так краще...
Дніпро собі купило Гусева з ЦСКА на яку позицію?
Журналістка
12.12.2007, 19:57
Дніпро собі купило Гусева з ЦСКА на яку позицію?
якщо не помиляюсь, правий півзахисник
якщо не помиляюсь, правий півзахисник
А на якій Ротань грає?
PatrickUA
12.12.2007, 23:40
Сьогодні Динамо програє, можливо з розгромним рахунком.
Блін як у воду дивився...
Я не вірю у Сьоміна. Динамо зараз на рівні Металіста, ну стане на рівні Дніпра - це в кращому випадку.
Я напишу тільки одне слово: ВСТИДНО! Нуль очок за 6 матчів, де таке ще є???
PatrickUA
13.12.2007, 13:39
Я не вірю у Сьоміна. Динамо зараз на рівні Металіста, ну стане на рівні Дніпра - це в кращому випадку.
Він мене теж не подобається, але не думаю, що Динамо почне грати ще гірше, гірше вже нікуди.
Руда Кішка
13.12.2007, 13:59
Я напишу тільки одне слово: ВСТИДНО! Нуль очок за 6 матчів, де таке ще є???
Ніде. Динамо поставило АНТИрекорд. Єдина команда, яака набрала 0 очок
Журналістка
13.12.2007, 15:30
А на якій Ротань грає?
лівий хав. Хоча, здається, коли не було кого, його й на правий могли поставити
Додано через 7 хвилин
Від такої гри Динамо плюватися хочеться!!! Я от одного не розумію: хто в нас вирішив, що в Сербії вміють грати в футбол? Гавранчіч, Марковіч, Нінковіч (був ще Сабліч) - помилка на помилці! Гнати їх в шию і ставити замість них молодих з дубля чи другої команди.
А Белькевич - ну це взагалі СМІШНО!! З таким успіхом і сам Лужний міг вийти на поле (і зіграв би корисніше!). Це просто знущання з вболівальницьких очей і сердець!!!!:(
Від такої гри Динамо плюватися хочеться!!! Я от одного не розумію: хто в нас вирішив, що в Сербії вміють грати в футбол? Гавранчіч, Марковіч, Нінковіч (був ще Сабліч) - помилка на помилці! Гнати їх в шию і ставити замість них молодих з дубля чи другої команди.
А Белькевич - ну це взагалі СМІШНО!! З таким успіхом і сам Лужний міг вийти на поле (і зіграв би корисніше!). Це просто знущання з вболівальницьких очей і сердець!!!!
Ти ще забула такого гравця, як Шацьких! Узбек - він і в Африці узбек!
Краще було б програти і не ввійти в груповий турнір. Було б соромно, але не так довго...
Журналістка
13.12.2007, 15:52
Краще було б програти і не ввійти в груповий турнір. Було б соромно, але не так довго...
а було ж уже таке... при Буряку. І що? Схоже, не допомогло, бо висновків не зробили!
а було ж уже таке... при Буряку. І що? Схоже, не допомогло, бо висновків не зробили!
Динамо треба тирана!
Динамо треба тирана!
психолога. який розуміється як згуртувати і настроїти... ну і фахівця, звісно.
в Динамо контракти з Сергієм Федоровим і Валентином Белькевичем продовжені не будуть!!!
PatrickUA
14.12.2007, 00:44
Їм потрібно хіба що диво, або толковий, тренер, на даному етапі іноземець, але це має бути спеціаліст із Західної Європи, а не з Росії.
Їм потрібно хіба що диво, або толковий, тренер, на даному етапі іноземець, але це має бути спеціаліст із Західної Європи, а не з Росії.
Без різниці...
головне Спеціаліст!
і основним також є склад!...
Додано через 1 хвилину
В ФК Динамо ще на трансфер виставлені: Бадр Ель Каддурі, Мар"ян Маркович, Родріго...
в Динамо контракти з Сергієм Федоровим і Валентином Белькевичем продовжені не будуть!!!
Даль Федорова, як на мене один з найкращих захисників України! Просто травми хлопця дуже мучать!
Журналістка
14.12.2007, 17:15
Даль Федорова, як на мене один з найкращих захисників України! Просто травми хлопця дуже мучать!
Саме так і є! А найприкріше було, коли він через травму не зіграв у Німеччині на ЧС((
В ФК Динамо ще на трансфер виставлені: Бадр Ель Каддурі, Мар"ян Маркович, Родріго...
Так!!! Невже це сталося?!! :radist:
:( - сльози щастя!
Бадр Ель Каддурі, , Родріго...
на цих гравців є потенційні покупці !
Федорова, як на мене один з найкращих захисників України!
це правда шкода ,що рік тому травму отримав і не поїхав на ЧМ 2006 .
не з Росії.
Ви таке кажете буд то всі підуть в Динамо (теперішнє )!
п.Суркіс молодець ,що вже накінець-то змінив тренера !
PatrickUA
15.12.2007, 13:17
Ви таке кажете буд то всі підуть в Динамо (теперішнє )!
п.Суркіс молодець ,що вже накінець-то змінив тренера !
Я думаю, що Суркіс гроші має і він би міг запросити якогось західного спеціаліста, але якщо говорити про Сьоміна, то чи добре зробив Суркіс покаже лише час.
Але на даному етапі, мені цікаво кого все ж таки назначуть тренером збірної України? Українця чи зарубіжного тренера?
але якщо говорити про Сьоміна, то чи добре зробив Суркіс покаже лише час.
Хотіли Хітцвельда запросити керівники Динамо ,але він не пішов !
На рахунок збірної , думаю з-за кордону візьмуть тренера !
Журналістка
15.12.2007, 16:58
і не поїхав на ЧМ 2006 .
поїхати-то якраз поїхав, але не зіграв
якщо говорити про Сьоміна, то чи добре зробив Суркіс покаже лише час.
+1. Але особисто в мене чомусь немає довіри до цього тренера
Блохін став головним ФК "Москва" (причому з помічниками Кузнєцовим і Балем), а Капелло очолив збірну Англії
Samojlovu4
15.12.2007, 19:47
"Герта" : "Баварія" 0:0, "Вердер" : "Баєр" Леверкузен 5:2 .... Мюнхен далі сходить на пси, Бремен далі грає в феєрверк-фусбаль... І вже догнав супермега Баварію з їхнім непереможним складом на 70 міліонів...
Причому відмічу, що Бремен весь сезон без 7-10(!) основних гравців грає, лазарет в них завжди переповнений... а Класнічу взагалі нирку пересадили, а він голи клєпає...:clapping:
Ну що? Як вам сьогоднішні матчі в Англії? Ліверпуль-МЮ та Арсенал-Челсі. Перший матч видається на славу, але мені прикро що Лівер програє, очікую такий самий від другого дуєту. Сподіваюсь Арсенал переможе!
Додано через 28 хвилин
Блін МЮ лідер, але сподіваюсь на перемогу Арсенала.
Додано через 3 години 2 хвилини
Ось це так гру видав Арсенал та Челсі-супер! А скільки моментів, а які пристрасті на полі, просто клас!
А Мілан - найсильніша команда світу, вигравши у Боки 4-2!
рівнянин
16.12.2007, 22:50
Єдине щастя, що я вже давно не болільник ДК.
А мені що робити? Я за них з 1972 року вболіваю...:(
Все буду вболівати за "ВЕРЕС" тим вже нема куди падати...
Переглянувши ,цей матч я переконався ,що Мілан кращий у світі ....
Особливо виділився Кака , котрий продемонстрував свою феноменальний дриблінг ,та захист Мілана не провалися ,хоча тільки К.Каладзе
Журналістка
17.12.2007, 17:26
Мілан провів надзвичайний сезон у еврокубках, тим часом як серію А провалив!
Паоло Мальдіні оголосив про завершення професійної кар*єри в наступному році. Його 3 номер буде закріплений за поколінням Мальдіні назавжди
Головний тренер київського «Динамо» Юрій Сьомін визначився зі своїми помічниками з тренерського корпусу
Першим помічником став Олег Лужний, помічниками – Валерій Зуєв і Сергій Овчинников. Тренером воротарів призначено Сергія Краковського.
Журналістка
17.12.2007, 19:39
Тренером воротарів призначено Сергія Краковського.
кошмар - не Михайлова, не Чанова, а.. як мінімум цікаво, чому не їх
А взагалі дуже "приємно" було, коли І. Суркіс сказав, що кістяк у Динамо є - це Бангура, Юссуф, Діакате, тобто легіонери! І це в української команди! :n:
відбулися жеребкування . Динамо Київ прийме донецький Металург,а Шахтар
Чорноморець
А взагалі, хочеться від Динамо хорошої гри, надоїли ці провали... будемо надіятися, навіть по при те, що тренером буде Сьомін.
А тим часом в аренду пішов з Шахтаря Нері Кастільо в Ман.Сіті
Я вже давно чекаю конкретних дій від Динамо! Хоча ніяк не можу збагути продаж Федорова! Його б я залишив в команді! просто не фартить йому на рахунок здоров'я! Ну побачимо, чи довго Сьомін протримається, та й взагалі, що покаже!
EntOther
19.12.2007, 20:47
От оце вже новина...А той просторт тут тем наробив а нічого цікавого там для себе не знайшов..Sanya так тримати..)
Додано через 2 хвилини
Прямо в десятку..Геніально..Психола б Карпатам нашим теж не бракувало..
Хоча ніяк не можу збагути продаж Федорова
згоден.
А може Сьомін від Путіна отримав завдання - повністю розвалити київський клуб?
Прямо в десятку..Геніально..Психола б Карпатам нашим теж не бракувало..
Дячук-Ставицький не підходить? (жарт)
Родріго - гравець Фламенко!
И что интересно Мансити предлагал 1 млн за аренду, Шахтер настаивал на пяти, цена несусветная. И вдруг Мансити согласился. Мне сегодня сказали, что 4 млн сам Кастильо доложил, шоб только в Европу уехать
Журналістка
20.12.2007, 19:36
А взагалі, хочеться від Динамо хорошої гри, надоїли ці провали...
зараз Динамо - це, як влучно зауважили з пісні, "повний автобус буратін" :D
Сумно насправді..
Помилка динамівських тренерів, що вони тренували за конспектами Лобановського. А відміна полягає в тому, що Лобановський знав що він робить і для чого, а вони просто переписали, списали і небільше. Сьомін - прочитана книжка. Я не бачу розвитку його, як тренера. Сьогодні є в Україні тренер, який би міг щось зробити - це Протасов. Він має свою думку і знає що робить. Таке моє ІМХО.
просторт тут тем наробив а нічого цікавого там для себе не знайшов
мені теж надоїв партнер нашого форуму !!
Родріго - гравець Фламенко!
Він себе грав у Динамо в тому сезоні не погано,але цей сезон був для нього катастрофічним ! І Сьомін чистку робив і так продали його !
Селтік - Барселона
Ліон - Манчестер Юнайтед
Шальке - Порту
Ліверпуль - Інтер
Рома - Реал Мадрид
Арсенал - Мілан
Олімпіакос - Челсі
Фенербахче - Севілья
А Суркіс веде переговори з Марчелло Ліппі.
Я був би більш щасливим, якби Суркіс вів переговори з ізраїльськими імміграційними властями. Може б тоді український футбол почав своє відродження.
Я був би більш щасливим, якби Суркіс вів переговори з ізраїльськими імміграційними властями. Може б тоді український футбол почав своє відродження.
Шляк би трафе тих курвих синів Суркісів. Був клуб карпати та Буковина шо вони зробили ?, зганньбили курві сини....
Шляк би трафе тих курвих синів Суркісів. Був клуб карпати та Буковина шо вони зробили ?, зганньбили курві сини....
То чому Вам не сподобався мій допис, Васілі? Що я хотів би бачити, як брати Суркіси репатріюються на їхню батьківщину і лишають український футбол в спокої? Чи Ви бачите інші варіанти як їх відірвати від того корита?
Був клуб карпати та Буковина шо вони зробили
А что они сделали с Карпатами?
Це добре ,що іноземець буде ,тому що він зробе дисципліну у команді
2007 рік очами Моуріньйо
Харизматичный португальский тренер вспоминает, каким для него выдался 2007 год. С чувством юмора у Моура все в порядке :).
Январь
Англия разнесена австралийцами в крикет 0:5. Этот спорт, в котором разрешено грубить и орать на рефери, вообще не интересен мне. Я, тем временем, попал в список "самых сексуальных людей" под 38 номером, сразу после Принца Уильяма. Да, 38-й. И это факт.
Февраль
Еще один бриллиант в корону Челси. Победа в Кубке английской лиги. Не лучший день - мой новый мусс сделал волосы сухими и неуправляемыми. Но есть к чему стремиться. Два американских миллиардера окончательно подгребли под себя Ливерпуль. Всегда грустно, когда клуб продает свою душу безликим финансистам. То же самое я сказал Роману {Абрамовичу}, Питеру {Кеньону} и Юджину {Таненбауму}.
Март
Англия разбила Андорру 3:0 и попытается выйти из группы на Евро 2008. Недруги же приписывают мне оскорбление Майка Райли, которого я назвал "сукиным сыном". Майк-сукин-сын, Майк-сукин-сын. Да эту фразу я повторяю через каждые 15 слов. Кстати, Роман разводится! Не все так плохо. С хорошим адвокатом Ирина {жена Абрамовича} может урвать себе даже Михаэля Баллака.
Апрель
Они назвали ее пафосной, раздутой и лицемерной. Я же просто наслаждался победой Австралии в Кубке мира по крикету. Даже не знаю почему. Криштиану Роналду назван Игроком года. Я рад видеть юного и смазливого португальца, отмечающего это, и даже вовсе не ненавижу его – несмотря на его простоту и неумение разбираться в выдержанных сортах кларета Бордо.
Май
Челси выигрывает Кубок Англии, МЮ разбит 1:0 в сказочном финале. Теперь мне нужно показывать пальцы на обеих руках, чтобы сосчитать, как много трофеев я завоевал. Черити Шилд вообще не в счет. Я разрешаю Манчестер Юнайтед выиграть чемпионат. Ни одна команда не проигрывала столь мало, занимая при этом всего второе место. Был великим чемпионом – превратился в большого лузера. А Ливерпулю я разрешаю дойти до финала Лиги чемпионов, где их сделает Милан. Но у меня другие проблемы. Враги Челси хотят депортировать мою собаку. Презираю и плевал на них. Получаю полицейское предупреждение.
Июнь
Смуглый и задумчивый победитель... Почему я люблю его? Роже Федерер в пятый раз выигрывает Уимблдон. Но это достижение затмил переход Стива Сидвелла в Челси. Тони Блэр покинул пост Премьера лишь на третий год после моего приезда в эту страну. Еще один маленький триумф.
Июль
Пэдрейг Харрингтон выигрывает Открытый чемпионат в Карнусти – сложно произнести предложение, которое звучит так, будто португальское выражение "тот, кто игнорирует запросы юного и фотогеничного молодого тренера о приобретении правого защитника летом, несмотря на толщину его кошелька". Тур де Франс начинается в том же городе, где и расположен стадион Челси. Второй по красоте человек в мире, Дэвид Бекхэм, дебютируем в за Лос Анджелес Гэлэкси.
Август
Тайсон Гей выигрывает три "золота" на чемпионате мира по легкой атлетике. Кристи Оуругу выигрывает золотую медаль в беге на 400 метров. А я повторяю их успех за лучшую прическу в Премьер лиге в стиле "официант-с-винного-курорта".
Сентябрь
Я расстаюсь с Челси по взаимному согласию. "Это мое желание" - говорю я Роману, который помогает мне выбрать пальто. "Вы не оставляете мне выбора" - заявляю я Питеру, который отдает мне мой кейс. Игроки узнаю обо всем первыми по смс. Некоторые столь расстроены, что даже не отвечают. В вечерних новостях я взрываю "бомбу". Произвол. Кто такой этот Джордж Буш?
Октябрь
Льюис Хэмилтон проигрывает чемпионат Формулы-1 из-за одного очка. В очередной раз убеждаюсь, что даже симпатичный человек, носящий шейные платки, может оказаться в проигрыше. Кстати, ЮАР победила в Кубке мира по регби. Отмененные очки Марка Куэто напоминают, что даже те, кто заслуживает стоять на подиуме, осыпаемом цветным пенопластом, могут стать заложниками изменчивой судьбы. Я же побил свой рекорд в Понг {компьютерная игра}, валяясь на небритым на диване и слушая Бон Джови. Тами {супруга Моуриньо}, довольная собой, радостно заявляет о своем возможном уходе и намерении поиграть в гольф.
Ноябрь
Пытаюсь состряпать идеальное сообщение о причинах моего ухода из Челси. Англия проигрывает хорватам и упускает шанс выйти на Евро 2008. Я пытаюсь снять напряжение, устраивая выволочку малышу на детской площадке в школе моей дочери. Но не помогает, слишком поздно. А Стив почти рыдает.
Декабрь
Рики Хаттон проигрывает Флойду Мейвезеру в Лас Вегасе. Кто-то позвонил и сказал, что Капелло назначен тренером сборной Англии. Но все это печально смазано неопределенностью в намерении Футбольной ассоциации заполучить Жозе Моуриньо. Я желаю обмануть их, заявляя о предложении мадридского Реала, которое действительно скоро поступит. Они еще будут скучать по мне. Время терпит. А пока вернусь к Понгу.
2007 рік очами Моуріньйо
краще було потрібно ,написати по російські цей заголовок !
EntOther
01.01.2008, 19:42
краще було потрібно ,написати по російські цей заголовок !
Дійсно ти правий....)
У Ташкенті відбулось нагородження лауреатів футбольних людей Узбекистану 2007 року. Кращим футболістом року учетверте (у тому числі третій раз поспіль) став форвард київського «Динамо» і збірної країни Максим Шацьких.
За результатами опитування журналістів, проведеного Федерацією футболу Узбекистану, динамівець набрав 286 балів. На другому місці – півзахисник «Пахтакора» Сервер Джепаров, (105 балів). Третім став ще один представник чемпіонату України – захисник дніпропетровського «Дніпра» Віталій Денисов (100 балів).
http://www.fcdynamo.kiev.ua/download/image/8238.jpg
До цього Максим Шацьких визнавався кращим футболістом Узбекистану в 2003, 2005 і 2006 роках. В історії футболу країни чотири рази кращим гравцем ставав лише легендарний Мірджалол Касимов (1993, 1998, 2001 і 2004).
І що вони в ньому знаходять - не розумію...Чи то може ми сліпі, і не бачимо що він грає!
Чи то може ми сліпі, і не бачимо що він грає
він потужний нападник у збірній Узбекистану ! це ж не вибирають кращого легіонера,він в тій країні кращий ;) !
що вони в ньому знаходять - не розумію...Чи то може ми сліпі, і не бачимо що він грає!
це ж узбекистан....
А что там с Ковалем, что действительно кинул "Карпати"
А что там с Ковалем, что действительно кинул "Карпати"
НЄ,він ще в Карпатах ....
НЕ заходіли стільки грошей давати,скільки Карпати просив
НЄ,він ще в Карпатах ....
НЕ заходіли стільки грошей давати,скільки Карпати просив
у мене протилежна інформація.... поживем - побачимо...
Samojlovu4
07.01.2008, 00:23
Мауріньо на літо в Мілан сватають... от нині вже Дрогба казав, що з Челсі піде... солодка парочка знову хоче бути разом...
Гиги... от прікольно буде, як зимою раптом Мілан всетаки купить Шеву назад, про що вже давно мова йде... він за півроку знову навчиться бігати і забивати, а потім літом прийде Маур з Дрогбою і торба, приїхали... знова забуде, що таке ГОЛ!:D :D :D
Одного не розумію... який зміст Мілану міняти тренера... Він виграв все що можна...
Журналістка
07.01.2008, 14:34
але Серію А зараз провалює, а це ж місця в єврокубках. Можливо, потрібна свіжа кров і нова думка?
До того ж в італійців зараз вікові футболісти, тому очевидно буде ще й зміна поколінь.
Чули новину:
Сегодня белорусский форвард Леонид Ковель появился в расположении Сатурна и выразил удивление позицией львовских Карпат относительно своего перехода в российский клуб.
Предлагаем вашему вниманию интервью нападающего официальному сайту Сатурна.
- А каковы ваши первые впечатления?
- Москва есть Москва, российский чемпионат не чета украинскому, где я выступал в последнее время за Карпаты, да и база просто шикарная. Знаком и с киевской, и с донецкой, но здесь ничем не хуже.
- В последние дни украинскую белорусскую футбольную общественность будоражил ваш переезд в Россию. С чего вдруг столько страстей?
- Честно сказать, сам читал и удивлялся. Карпатами я был арендован у минского Динамо, срок аренды закончился, а поскольку по ходу сезона никаких предложений от львовян не поступало, вернулся в Белоруссию. Вскоре возник вариант с Сатурном, который я с удовольствием принял. А информация о якобы подписанном мною новом соглашении с Карпатами - чистой воды вымысел.
- Как оцениваете минувший сезон в украинском первенстве?
- Начал неплохо, забивал. Потом был провал – и у меня, и у команды. На финише дела вновь пошли в гору.
- Вы играли на самом острие атаки или были, как говорится, нападающим второго темпа?
- На самом острие. Подо мной располагался еще один форвард, игравший из глубины поля.
- Какое представление у вас о российском первенстве?
- Понятно, что российский чемпионат на голову выше белорусского, да и украинского тоже. Я ведь со сборниками нашими постоянно общаюсь, с Жевновым в первую очередь.
- Какие-то голевые мерки в российском первенстве для себя уже определили?
- Для начала надо влиться в коллектив. Но, конечно, хочется постоянно играть и забивать.
- На сколько лет связали свою судьбу с Сатурном?
- На пять лет. Когда поступило это предложение, оно даже не обсуждалось. Другая планета...
Завтра Леонид Ковель в составе Сатурна отправляется на сбор в Турцию.
football.ua
Чули новину:
от шляк би трафив, а Єфремов нам тюльку травив....
Январь
10
200812:55
Вчера, 9 января, генеральный директор Львовского футбольного клуба «Карпаты» Александр Ефремов сообщил, что по обоюдному согласию сторон разорваны контракты с двумя легионерами «зелено-белых» – белорусом Аляксеем Сучковым и бразильцем Вильямом Рошею Батистой. Об этом ЗИК сообщил Информационный центр ФК «Карпаты».
Оба игрока после расторжения трудовых соглашений из Львова отправились в Турцию, в тренировочный лагерь ФК «Харьков», где после прохождения медицинского осмотра станут игроками харьковского клуба. Сумма компенсации при обоих футболистах – 7,6 миллионов гривен. Согласно одному из пунктов соглашения между клубами, Сучков и Батиста не будут играть против «Карпат» в составе ФК «Харьков» в матче 19-го тура чемпионата Украины.
«У этих игроков было желание продолжить карьеру в другом клубе, очевидно, они исчерпали свой потенциал в «Карпатах» – сообщил Александр Ефремов. – Впрочем, следует отметить, что в последнее время Сучков и Батиста заметно снизили требования к себе, перестали быть настоящими лидерами команды. А именно лидеры нужны «Карпатам». Невзирая на это, следует поблагодарить этих игроков за выступления в «зелено-белых» футболках. Поблагодарить за яркие матчи и голы в Кубке Украины сезона 2005-2006, за вклад в возвращение «Карпат» в высшую лигу». http://zik.com.ua/ru/news/2008/01/10/121334
EntOther
10.01.2008, 20:13
Одного не розумію... який зміст Мілану міняти тренера... Він виграв все що можна...
Немає нічого вічного...
який зміст Мілану міняти тренера..
Згоден з вами .. Нашо їм міняти тренера ?Все рівно Анчелотті більше трофеїв виграв.. Заради Шевченка ?
Михайличенко - главный тренер сборной
Алексей МихайличенкоКак и ожидалось, Алексей Михайличенко назван новым тренером национальной сборной Украины.
44-летний специалист с 2004 года тренировал молодежную сборную Украины, с который играл в финале чемпионата Европы-2006.
До того длительное время работал в киевском Динамо. С 1997 по 2002 был помощником Валерия Лобановского. А после смерти мэтра занял его место главного тренера. Был уволен с поста наставника Динамо в августе 2004 года.
В его активе два чемпионских титула в Украине и победа в национальном Кубке.
Заседание исполкома началось с представления нового главы комитета сборных Владимира Мунтяна. Он будет таким себе надзирателем всех сборных, организовывать товарищеские матчи, заниматься различными организационными вопросами.
"Все члены Президии были едины в своем мнении: сборную должен возглавить украинец", - взял слово президент ФФУ Григорий Суркис.
"Кандидатуры было две. Наставник молодежной сборной Украины Алексей Михайиченко и главный тренер Днепра Олег Протасов. Президия рекомендовала Исполкому обратить внимание на кандидатуру Михайличенко".
"Почему не иностранного? Я провел много переговоров с зарубежными специалистами разного уровня и понял, что понять менталитет украинского футбола может только отечественный специалист".
"Почему не Протасов? Его работодатель владелец Днепра Игорь Коломойский был согласен только на то, чтобы Протасов совмещал работу в клубе и в сборной. Мы, как и сам тренер, решили, что это будет не корректно по отношению любой стороны. Он поблагодарил нас за приглашение, но решил отказаться".
Потом стал говорить и сам Михайличенко. "Хочу поблагодарить исполком за то, что мою кандидатуру решили рассмотреть".
"Я прекрасно осознаю, какая задача стоит перед командой на ближайшее время - попасть в финальную часть чемпионата мира-2010. Мы будем работать над осуществлением этой цели".
"Как вы знаете, я долгое время работал в молодежной сборной и знаком с потенциалом молодых ребят. Но хочу сказать открыто: омолаживать команду искусственно я не собираюсь. Смотреть в паспорт игрокам сборной предлагаю не смотреть".
"Нужно работать с клубными тренерами. Если физическую форму игрока можно понять после проведенных тестов, то психологическое состояние знает только специалист, работающий с ним все время".
"Могу сказать, что я много поиграл в составе различных сборных и имею опыт работы тренером. Очень важно, чтобы у игроков сборная была в сердце. Без этого будет крайне трудно".
Контракт с новым наставником подписан по схеме 2+2.
футбол.юа
С этим тренером пролетим мимо ЧМ2010.
Я ставил на Протасова
Я думав ,що хтось з-за кордону приїде ...
bonapart
12.01.2008, 03:22
В Карпаты приехал новый Блохин
Во Львов на просмотр прибыли два игрока донецкого Шахтера.
"Защитник Сергей Ощипко может сыграть слева и в центре. Есть хорошая стартовая скорость и умение играть головой. Сергей "одноногий", то есть лучше владеет ударом с левой ноги. Единственный его недостаток - это молодость. Другой футболист - Сергей Кожанов, вы еще вспомните мои слова, в будущем один лучших плеймейкеров украинского футбола. Он отлично разбирается в сложных игровых ситуациях, имеет неплохую скорость и дриблинг. Кожанова можно сравнить с Олегом Блохиным из Динамо. В отличие от Ощипка, Сергей способен пробить и с правой, и с левой ноги. Його преимущество над другими игроками - легкость, скорость и "светлая голова" в выборе, кому отдать передачу" - рассказал Николай Федоренко, тренер дублирующего состава Шахтера.
Также на просмотре в Карпатах находится центральный защитник Тони Алегбе
Футбол.ЮА
Ну-ну, подивимся, що це за підкіплення....
Я думав ,що хтось з-за кордону приїде ...
Суркіс сказав що вони не зрозуміють нашого менталітету;)
Михайличенко ж не погана кандидатура...
То капець.................................... Може в когось і інша думка, але в мене немає слів. Не зробить Михайлеченко команди...
Краще а ніж Бишовець... Протасов не хотів лишати Дніпро !"""
Что то Протасов увлекся покупкой легионеров
Днепропетровский "Днепр" согласовал условия контракта с нападающим бухарестского "Рапида" Ионуцем Мазилу.
25-летний форвард подпишет с "Днепром" соглашение сроком на 3,5 года, согласно которому будет получать в Днепропетровске $750 тыс.
По информации румынских СМИ, сумма трансфера составила 4 млн. евро.
"В воскресенье мы подпишем контракт с Мазилу. Срок, на который будет заключено соглашение, мы объявим завтра. Надеюсь, что Мазилу забьет за Днепр как можно больше голов, чем поможет нам исполнить мечту — выиграть чемпионат Украины", - сказал главный тренер Днепра Олег Протасов.
В свою очередь наставник Рапида Мирча Редник заявил, что не сильно сожалеет о продаже Мазилу в Днепр, так как тот "не являлся стабильным футболистом. Он не стремился к постоянному развитию". "Не надо делать из ухода Мазилу трагедию", - сказал он.
Журналістка
13.01.2008, 19:38
Щодо Михайличенка - теж згодна, що йому не вдасться досягти серйозних результатів. Найбільший його здобуток як керманича молодіжки - срібло чемпіонату Європи 2006 року. Так, це дуже важливе досягнення, але, на мій погляд, тоді багато що вирішив саме склад тієї команди - Мілевський, Фомін, Алієв, Пятов, Рибка...
З одного боку, Михайличенку доведеться працювати з багатьма з тих, хто є в молодіжці зараз, а з іншого, якщо навіть Блохін не до кінця справився з неостанніми футболістами нашої країни, то... Утім, радше хотілося б помилятися щодо потенціалу Михайличенка
bonapart
14.01.2008, 23:09
14.01.2008 19:54
Начинаем с белорусов, заканчиваем с Андоррой
Пожелаем удачи Алексею Михайличенко и Ко!Сегодня на встрече представителей сборной отборочной группы 6 к Чемпионату Мира 2010 был окончательно определен календарь игр всех участников.
Итак, стартовым матчем нашей группы станет поединок между Казахстаном и Андоррой, который состоится 20 августа. Все остальные участники начинают свой отборочный вояж 6 сентября: Украина примет Беларусь, хорваты померяются силами с Казахстаном, а Андорра попытается дать бой англичанам.
Расписание всех матчей:
2008 год
20 августа
Казахстан - Андорра
6 сентября
Андорра - Англия
Хорватия - Казахстан
Украина - Белорусь
10 сентября
Хорватия - Англия
Андорра - Белорусь
Казахстан - Украина
11 октября
Англия - Казахстан
Украина - Хорватия
15 октября
Беларусь - Англия
Хорватия - Андорра
2009 год
1 апреля
Англия - Украина
Андорра - Хорватия
Казахстан - Беларусь
6 июня
Казахстан - Англия
Хорватия - Украина
Беларусь - Андорра
10 июня
Англия - Андорра
Украина - Казахстан
19 августа
Беларусь - Хорватия
5 сентября
Украина - Андорра
Хорватия - Беларусь
9 сентября
Англия - Хорватия
Беларусь - Украина
Андорра - Казахстан
10 октября
Украина - Англия
Беларусь - Казахстан
14 октября
Англия - Белорусь
Казахстан - Хорватия
Андорра - Украина
Футбол.ЮА
А що, думаю, нормальний календар.. головне, що нема в спарках матчів з Англією і Хорватією, за чотири дні ми б таких двох суперників точно б ні разу не витримали....
, радше хотілося б помилятися щодо потенціалу Михайличенка
І ще не забувайте,що саме Михайличенко вивів молодіжку у фінал чемпіонату Європи !
Журналістка
15.01.2008, 23:29
І ще не забувайте,що саме Михайличенко вивів молодіжку у фінал чемпіонату Європи !
я ж про це і написала ;)
Найбільший його здобуток як керманича молодіжки - срібло чемпіонату Європи 2006 року.
Бачу тут багато позитивних моментів згадують про Михайличенка, і всі йому вірять. А я чомусь ні... Не наведе мені здається він порядку в команді. Хоча хотілося б помилятися!
Журналістка
16.01.2008, 19:32
Что то Протасов увлекся покупкой легионеров
але і Ротаня все-таки забрав з Києва
мені найбільше сипатизував М.Маркевич.
Він вивів Карпати в УЕФА, тепер Металіст показує під його керівництвом дуже хороший футбол.
Врівноважений(чого не скажеш про нашого екс-тренера, який крив футболістів трьохповерховими матами), розсудливий, висококласний знавець своєї справи, схожий чимось на Лобановського.
Оскільки Михайличенко працював з молодіжкою і добився високих результатів, то залишаєтся побажати йому і нашій дружині гарного футболу!
Він вивів Карпати в УЕФА, тепер Металіст показує під його керівництвом дуже хороший футбол.
Врівноважений(чого не скажеш про нашого екс-тренера, який крив футболістів трьохповерховими матами),
Маркевич сам сказав ,що не піде в збірну ... Цитату я вам не можу надати з його відповідю .. Він в Метталісті всіх там знає...
я ж про це і написала
Я провтикав !
Samojlovu4
17.01.2008, 19:48
:D
Це вам просто не довелось його ближче пізнати, яко сусіда приміром...
Паскудненький типок...
за одним АЛЕ... Зверніть увагу скільки пенальті б"є Металіст... особливо дома... Лідер у тому плані....
Зверніть увагу скільки пенальті б"є Металіст... особливо дома... Лідер у тому плані....
І мало фолить команда
Це вам просто не довелось його ближче пізнати, яко сусіда приміром... Паскудненький типок...
Він був вашим сусідом?
Samojlovu4
19.01.2008, 19:03
Він був вашим сусідом?
Ага.
І мало фолить команда
я маю на увазі, що судді помагають....
Щось тема занепадає ...
але і Ротаня все-таки забрав з Києва
ага ...
Журналістка
24.01.2008, 22:48
Щось тема занепадає ...
Міжсезоння........ )
Хоча стартував Кубок першого каналу. Шахтар і Динамо перемогли своїх суперників - Бейтар і Спартак Москва, відповідно - з однаковим рахунком 3:0.
Сподобалась гра динамівців, порадували!
Ага.
по-моєму він багато купляє ігор.
іжсезоння........ )
Хоча стартував Кубок першого каналу. Шахтар і Динамо перемогли своїх суперників - Бейтар і Спартак Москва, відповідно - з однаковим рахунком 3:0.
Сподобалась гра динамівців, порадували!
Дійсно, гра Динамо здивувала, до того ж приємно! Та чи не зарано радіти! Побачимо далі.
А от що найбільше мене вразило так це захист - Михалик і Юссуф. Ніколи б не міг подумати, а зіграли на відмінно!!!
Дійсно, гра Динамо здивувала, до того ж приємно! Та чи не зарано радіти! Побачимо далі.
А от що найбільше мене вразило так це захист - Михалик і Юссуф. Ніколи б не міг подумати, а зіграли на відмінно!!!
Є надія....
Журналістка
25.01.2008, 23:13
Ну взагалі-то вони опорні півзахисники, і я завжди уявляла саме цю пару як одну з найкращих на цій позиції
Та чи не зарано радіти!
Можливо й рано. Але ж раніше перемоги динамівців (як правило, постійні) сприймались як абсолютно належні та логічні, та після кількох останніх сезонів, коли команда вже не виступає так стабільно, деякі перемоги надзвичайно приємні.
ше рано, але є надія...
і є тренер ...
він багато купляє ігор.
Чим ?
Samojlovu4
26.01.2008, 20:54
Чим ?
Натурою, Сашко, натурою...:D :D :D
Натурою, Сашко, натурою...
Теперь зрозуміло чого він не пішов у руля збірної :cowboy: ..
Він забоявся :(
Теперь зрозуміло чого він не пішов у руля збірної ..
Він забоявся
щоб за рік вигнали? А так собі з Металістом... на 5 років... чим зле?
Додано через 2 хвилини
Доречі, ніяк не можу зрозуміти, як тільки хтось з наших невдачників-тренерів переїде в Росію, зразу заявляє: В Росії футбол краще розвинутий, ніж в Україні.
Динамо-Спартак 3-0
Шахтар-ЦСКА 3-1
І де то краще?
Журналістка
28.01.2008, 14:39
як тільки хтось з наших невдачників-тренерів переїде в Росію, зразу заявляє: В Росії футбол краще розвинутий, ніж в Україні.
ну це, здається, часто заявляють не тільки тренери. Але там добре, де нас нема..
у них певно рівень футболу - то рівень зарплати...
Samojlovu4
28.01.2008, 20:46
Беккенбауэр взволнован судьбой Баварии
А именно судьбой мюнхенцев после того, как их летом возглавит Юрген Клинсманн.
Не является секретом, что у Юргена почти нет опыта тренерской работы. Только в сборной Германии, но, как считает Кайзер Франц, этого мало. И вообще, по его словам, тренировать клуб и сборную - совершенно разные вещи, а Бавария - не полигон для наставников, желающих получить нужный опыт.
"Он еще не испробовал этого в достаточном количестве. Мало опыта. И Клинсманн сам узнает, насколько разнится работа в сборной и клубе" - считает Франц Беккенбауэр.
Напомним, что нынешний тренер Баварии Оттмар Хицфельд покинет команду будущим летом . На его место придет молодой Юрген Клинсманн.
Зі стану "Баварії" завжди Кайзера поважав... і не дивно, що саме йому прийшла така мудра думка, січе Бек...
Ніколи не розумів ейфорії довкола Клінсі, він тренер як на мене нікудишній... В себе дома на ЧМ2006 на хвилі загальної феєрії німці не могли заграти погано, Клінсман хіба статистом був.
Надіюсь, на ньому і закінчиться в наступному сезоні ера повальної гегемонії "Баварії"...
Думаю, осінню чи наступної зими з ним достроково розірвуть контракт і виженуть через провальні показники...
Черешенька
29.01.2008, 00:34
Думаю, осінню чи наступної зими з ним достроково розірвуть контракт і виженуть через провальні показники...
:eek:
Ви такої поганої думки про нього? А мені він видавався перспективним, по-перше молодим і амбітним, по-друге добрим організатором.
А якщо чесно, то Ю.Льов - мій улюблений чоловік, подобається мені по всіх параметрах, і футбольних, і людських (і зовнішніх ;)).
А як зараз Баварія в Бундеслізі? А то я щось повністю орієнтацію втратила останніми місяцями.
Samojlovu4
29.01.2008, 00:42
Клінсі має трошка ворогів, про нього багато хто поганої думки...;)
"Бававрія" на першому звичайно, хоча по очках рівня з музиками... Хьонес далі бавиться в господаря німецького футболу... Кан далі суміш неперевершенної майстерності, агресії і злості... Коротше, все по-старому...
Усім привіт!Вибачаюсь за оффтоп...Але підкажіть - де у Львові можна орендувати спортзал, щоб у футбольчик з друзями побігать...І якщо можна точні адреси, простоя не місцевий...
Сьогодні буде футбольчик фінал КПК Динамо-Шахтар...
то рівень зарплати...
краща інфаструктура
Журналістка
02.02.2008, 12:57
фінал КПК Динамо-Шахтар...
СаШо повернувся!) Той Шовковський, якого всі люблять і на якого розраховують при будь-якому пенальті в будь-якому матчі. Це була одна з найемоційніших ігор за останній час - розчарування змінюється шаленою радістю і навпаки, непередбачувана серія одинадцятиметрових і, нарешті, можливо дещо неочікувана, але така бажана перемога команди, яку підтримуєш :)
Samojlovu4
03.02.2008, 18:05
За минулий сезон число вболівальників на стадіонах Тевтонії зросло на 3,75%.
В середньому на кожен матч приходить 38.529 фанатів. Бундесліга вже кілька років поспіль по відвідуваності стадіонів залишає далеко позаду інші чемпіонати Великої п"ятірки: так, матч англійської Прем"єр Ліги збирає в середньому 34.400, іспанської Прімери 28.700, французської Ліґи 1 21.700 і італійської Серії А 19.200 глядачів...
http://www.tanac.de/DSC01158a.jpg
http://kamenin.files.wordpress.com/2007/09/schalke04_nordkurve_arena.jpg
zBLLBOu3svA
Захисник «Динамо» Горан Гавранчич продовжить кар’єру в ПАОК (Салонікі). Грецький клуб взяв гравця в оренду на півроку з правом подальшого викупу. Сьогодні Горан покинув тренувальний табір динамівців в Ізраїлі і прибув у розпорядження свого нового клубу.
bonapart
03.02.2008, 19:55
Нарід, а хто може щось підказати і розказати про новачка в Карпат, Бабу Адама здається(просто не знаю як правильно у відмінках писати)?????????? Бо от з Загребом він непогано зіграв, а що за один - без поняття...((((
Нарід, а хто може щось підказати і розказати про новачка в Карпат, Бабу Адама здається(просто не знаю як правильно у відмінках писати)?????????? Бо от з Загребом він непогано зіграв, а що за один - без поняття...((((
я чув, що він десь з-під Бібрки....
Черешенька
03.02.2008, 22:32
Бабу Адама
Пане Мих, то він чи вона?
Пане Мих, то він чи вона?
в наш час, Черешенько, то немає значення....
а хто може щось підказати і розказати про новачка в Карпат
А шо розказувати? БАба Адама народився в Гані ,грає в національній збірній .. Грав за клуби: Торпедо-Металлург ,Динамо Минск,ФК"Москва",Крылья Советов и турецкий Сакарьяспор
Samojlovu4
11.02.2008, 14:12
Ну що, в принципі може бути... Баварія-Вердер 1:1...
Не справдилося ні "та ми їх уроєм!", ні "3:1 мінімум...", "Вердер зараз не в формі..."
І то при тому, що в Бремена як завжди невезуха: 5-7 основних гравців в лазареті...
Хьонес робить веселу міну при невеселій ситуації... але факт фактом, в газетах сквозить головне питання: "Баварія останніх місяців... такі ігри і такай результат з ТАКИМ складом... Чи вартувало то все 75 міліонів, потрачених на закупи минулого літа?!"
Ех, якби не помилки рефері в попередніх матчах... Бремен був би зараз на першому, нехай і не з 6 очками відриву, як дехто рахує, але був би точно...
5-7 основних гравців в лазареті...
Ви можете по імено назвати ))?
Чи вартувало то все 75 міліонів,
Особливо вразив Ф.Рібері... А інші ні... А шо Клозе не грає ?
Samojlovu4
11.02.2008, 14:56
Ви можете по імено назвати ))?
Хіба так, по пам"яті... Фрінґс, Алмейда, Саноґо, Класніч, Нальдо, Німаєр... необов"язково кожен в лазареті, але постійно хтось важливий відсутній...
А інші ні... А шо Клозе не грає ?
Та всі грають... але як на ті гроші і як на ті дивіденти, які на початку сезону видавалися...
Алмейда, Саноґо, Класніч
Без 3 нападників,як ще вона може грати з одним нападником і показувати атакувальний футбол,без капітана Фрінгза))!
Samojlovu4
11.02.2008, 15:18
Отожбо і воно...
Schneider89
11.02.2008, 15:44
Ну що, в принципі може бути... Баварія-Вердер 1:1...
Не справдилося ні "та ми їх уроєм!", ні "3:1 мінімум...", "Вердер зараз не в формі..."
І то при тому, що в Бремена як завжди невезуха: 5-7 основних гравців в лазареті...
Хьонес робить веселу міну при невеселій ситуації... але факт фактом, в газетах сквозить головне питання: "Баварія останніх місяців... такі ігри і такай результат з ТАКИМ складом... Чи вартувало то все 75 міліонів, потрачених на закупи минулого літа?!"
Ех, якби не помилки рефері в попередніх матчах... Бремен був би зараз на першому, нехай і не з 6 очками відриву, як дехто рахує, але був би точно...
Всем привет. Хороший вчера был матч. Но хочется ответить на коментарий.
Насамом деле, я незнаю кто из болельщиков Баварии мог кричать про 3-1 и про "Мы их порвём", и про "Бремен не в форме".
То что Бремен не в форме - ну, не могу согласится, но если перефразировать - то получается фактически объективно. Объясню почему. Здесь было бы удобней сказать "Вердер подошел к матчу с Баварией не в лучшем расскладе". Фрингс(это просто проклятъе!!!) опять получил травму. Саного на Кубке Африки зафеерил давеча. Других нападающих недощитались. + в последних двух матчах Вердер проиграл, вылетев с кубка Германии и проиграв (хоть и не совсем заслуженно) Бохуму.
Я перед матчем не был уверен в том, что мы на Альянце сможем добыть 3 очка. У нас сейчас дела тоже не очень важна, а травма Рибери, и состав выставленный Генералом - не внушали надежду. Те же разоворы до матча шли и в рядах Баварских фанов интернета. Мы уже в этом сезоне видели что Бавария с Рибери и Бавария без Рибери - это две разные команды, и это не совсем хорошо.
По матчу - я надеюсь наш макарошка больше никогда в жизни не будет подходить бить пенальти. Это должен был делать или Клозе(который при виде своей бывшей команды зачаровывается и перестаёт играть в футбол) или Боммель, или на крайняк Швайни. Но не Тони! :(
Зе Роберту - просто кудесник, хвала ему и честь(стОит так же отметить очередной голевой пас Луки).
По матчу:
- первый гол полностью на совести Саньоля, который в целом за исключением первых пяти минут провёл хороший матч, и Мичо.
- пенальти Тони я надеюсь больше пробивать не будет
- Швайнштайгер и Алтынтоп по бокам - это было жестоко.
- непонравилось два левых поднятия флажка (на офсайд) при атаках Алтинтопа и Тони. Ну да ладно. На это сетовать не стоит, просто констатация факта. Вчера мы не заслужили 3 очка, хотя во втором тайме не смогли додавить.
Без 3 нападників,як ще вона може грати з одним нападником і показувати атакувальний футбол,без капітана Фрінгза))!
Вердер самая забивная команда Бундеслиги, самая красочная в этом плане. И забивать там будет всегда и Саного, и Класнич, и Нальдо(если его поставить в нападение), и , похоже даже Визе ;)
Особливо вразив Ф.Рібері...
Рибери сейчас - это наш бог. Футбольный бог за 25 миллионов евро ;) И говоря о такой слабости Баварии как "наркотик Рибери", не следует забывать - что у каждой команды есть такая "доза". Бавария без Рибери, Вердер без Диего, Гамбург без ВДВ, МЮ без Роналду - это не те команды как мы знаем, хотя команды. Поймите правильно :)
Чи вартувало то все 75 міліонів, потрачених на закупи минулого літа?!"
Конечно, стОило. Сейчас все кому не лень, и это логично, при первой же оплошности Баварии сетуют на эти "миллионы". Но у той команды которая играла при Магате и на которую не тратили такие деньги - не было будующего. Врядли Карими, Дос Сантос, Санта Кукуруз могли подарить нам счастье.
Сейчас же у нас - команда. И если говорить о Дивидендах - то это можна увидеть уже сейчас ;) С лета (!!!) мы в официальных матчах проиграли всего один раз (Штутгарту 1-3). У нас самая сильная защита в Бундеслиге (пропущенно 10 голов). Нападение у нас уже на двоих(я имею ввиду КлоНи) во всех турнирах наколотили 36 голов.
Такие покупки как Тони, Клозе, Янсен, Рибери, Зе Роберто - я считаю удачными трансферами. Соса, Брено - это другое дело. согласен, деньги на ветер. Шлаудрафа тоже непонятно почему покупали. Мне очень нравится этот нападенец, но если Хицфельд боится эксперементировать с составом - то мы только погубим его :(
Samojlovu4
11.02.2008, 15:57
Хм, визнаю, як на диво непогано написано... був про Шнайдера89 трохи гіршої думки, мушу бути об"єктивним... беру свої думки назад...:)
До того всього лише додам, що гольова атака баварців почалася з того, як хтось з червоних грубо зафолив на Йенсені... що в післяматчових коментарях це визнали і рефері і Хьонес, і що в принципі мали би той гол не зарахувати... ну але це дійсно компенсовується подальшими офсайдними помилками судді...
Будеш мати як, піши ішчьо... посперечаємся деколи про Баварію, під настрій...;)
Schneider89
11.02.2008, 16:02
До того всього лише додам, що гольова атака баварців почалася з того, як хтось з червоних грубо зафолив на Йенсені... що в післяматчових коментарях це визнали і рефері і Хьонес, і що в принципі мали би той гол не зарахувати... ну але це дійсно компенсовується подальшими офсайдними помилками судді...
Да, было дело. А если копнуть еще глубже, то можна задать философский вопрос - "А если бы он не свиснул, и Визе не остановился - забил бы Тони?" :))
Кстате, насчет улыбки Улли. Я трансляцию перестал смотреть практически сразу после свистка. Дядю Улли не видел, но видел недовольного Генерала, и улыбающегося Шафа :)
Будеш мати як, піши ішчьо... посперечаємся деколи про Баварію, під настрій...
Можно и вцелом о футболе, и о Бундеслиге :)
Samojlovu4
11.02.2008, 16:12
Ну про Хьонеса я в загальному говорив, не лише про вчорашній матч... не долюблюю я його, любить взути і обгадити в Тевтонії всіх і вся, крім Баварії, трохи багато собі дозволяє, не має респекту перед іншими клубами і спеціалістами... але треба віддати йому належне - він жива легенда Мюнхену, створив команду...
Можно и вцелом о футболе, и о Бундеслиге
Файно... а то Мих шось в футбольних гілках пропадати почав, перекинутись словом нема з ким...
Додано через 11 хвилин
До речі, тут маєш правдиву таблицю бундесліги, без врахування офіційно визнаних грубих помилок суддів... ролі не грає, але переглянути цікаво...
http://www.wahretabelle.de/fussball-bundesliga/wahre-tabelle.php
Schneider89
11.02.2008, 20:19
До речі, тут маєш правдиву таблицю бундесліги, без врахування офіційно визнаних грубих помилок суддів... ролі не грає, але переглянути цікаво...
Я знаю про эту таблицу. Про нее я ответил в соседнем топике:
Табличка действительно интересная, недельки полторы назад смотрел - так по "ним" Вердер должен быть на первом месте.
П.С.: Вспоминаю эту таблицу в прошлом сезоне. Если верить "им" то Бавария должна была выступать в Европукбах Улыбнуло
Насчет Улли. Как таковых нападок на другие клубы ярых - я за ним не замечаю. Он менеджер ФКБ, а не Бундеслиги в общем. Он представляет интересы нашего клуба. Кстате, говоря о какой-то Баварской "агрессии" не стОит забывать как к нам относится, мягко говоря "с любовью", вся Германия :D
Другое дело что Улли иногда с горяча может что-то ляпнуть, а потом приходится "чистить" ошибки :)
Samojlovu4
12.02.2008, 13:23
Он менеджер ФКБ, а не Бундеслиги в общем.
Во во... але він дуже часто про це забуває...;)
Кстате, говоря о какой-то Баварской "агрессии" не стОит забывать как к нам относится, мягко говоря "с любовью", вся Германия
Також правда, лише трошки навпаки... "з любов"ю" відноситься більшість Німеції саме через агресію і ароґантність Баварії... Тобто спочатку була причина(загнаність і безтормозність баварців), а потім наслідок - нелюбов до команди решти Німеччини...:)
Schneider89
12.02.2008, 16:31
Чего лукавить. То, как мы усиливаемся (ака ослабляем другие команды) из года в год - тоже не добавляет нам уважения среди клубов БЛ :D
Samojlovu4
12.02.2008, 16:45
Ну... вповну використовуючи грубу силу бабла і внаглу перекуповуючи найсильніших в конкурентів...;)
Дозволю собі нагадати хоча б недавню історію з Клозе... В Тевтонії це багатьом не сподобалось, наробило резонансу трохи... Хьонес мало не переховуючись, на нейтральній території втіхаря проводив попередні переговори з Мироськом, за спинами керівництва Вердера...
"Дніпро" - "Краковія" - 4:1
"Дніпро": Кернозенко - Андрієнко (Пашаєв, 66), Русол, Шершун, Денисов - Холек, Канкава - Гусєв (Льопа, 66), Назаренко (Мазілу, 66), Ротань (Феррейра, 66) - Воробей (Самодін, 71)
Голи: Ротань (2), Воробей (7), Назаренко (24), Павлюшинськи (80, пін.), Мазілу (86).
В останньому матчі на кіпрському зборі "Дніпро" зустрівся з польською "Краковією", що займає у своєму чемпіонаті 12-те місце після першого кола. Олег Протасов вирішив спробувати розстановку 4-2-3-1: перед звичним квартетом захисників розташувалися опорні півзахисники Холек і Канкава, на флангах діяли Гусєв і Ротань, а Назаренко допомагав із глибини Воробею.
Наша команда дуже активно увійшла у гру, і вже до 7-й хвилини рахунок став 2:0. На 2-й хвилині Ротань після подачі Андрієнка завдав точного удару в ближній кут, а незабаром Воробей скористався непогодженістю захисника й воротаря польської команди та подвоїв рахунок. Приємно відзначити, що це були не єдині моменти "Дніпра" у першу десятихвилинку.
На 8-й хвилині небезпечну атаку провели поляки. По правому фланзі гравець вийшов практично сам-на-сам, але, перекидаючи м'яч через Кернозенка, зробив це занадто сильно й високо.
За 4 хвилини "Дніпро" міг довести рахунок до великого. Ротань із лівого флангу зробив діагональ на Гусєва, той прострелив у центр на Воробея, і Андрій лівою ногою бив у дальню дев'ятку. М'яч вдарився в одну штангу, потім в іншу й вилетів у поле. Але на 24-й хвилині третій гол був забитий. Канкава, перебуваючи у штрафному, зробив передачу Назаренку, і Сергій акуратним ударом метрів з 8-ми відправив м'яч у сітку.
У час, що залишився до перерви, "Дніпро" володів перевагою, упевнено контролював м'яч. Потім перевага нашої команди була вже не настільки гнітючою, але однаково нитки ігри перебували в руках підопічних Протасова. Дніпропетровці продовжували атакувати й прагнули створювати моменти біля воріт суперника.
На 61-й хвилині воротар "Краковії" вискочив за межі штрафного, випередив Воробея, але вибив м'яч прямо на ногу Канкаві. На жаль, Джаба в порожні ворота не влучив - м'яч пройшов поруч зі штангою.
За п'ять хвилин у нашій команді відбулася серія замін, у результаті чого "Дніпро" перейшов на класичні 4-4-2. На 73-й хвилині Холек відпасував Мазілу, той бив з місця лівого інсайда у дотик з розвороту, але м'яч пройшов поруч зі штангою.
А на 80-й хвилині "Краковія" зуміла розмочити рахунок. Денисов невиправдано порушив правила у штрафному біля лицьової лінії, і Павлюшинськи реалізував пенальті.
І все-таки заключна десятихвилинка пройшла під знаком переваги "Дніпра". На 83-й хвилині Феррейра подав кутовий, удар Русола відбив воротар, а Самодін, граючи на добиванні, влучив... у Русола, що лежав на лінії воріт. А за три хвилини відбувся дебютний гол у футболці нашої команди Іона Мазилу. Румунський форвард головою замкнув навіс із флангу Феррейри.
leon kuz
13.02.2008, 19:35
Захисник «Динамо» Горан Гавранчич продовжить кар’єру в ПАОК (Салонікі). Грецький клуб взяв гравця в оренду на півроку з правом подальшого викупу. Сьогодні Горан покинув тренувальний табір динамівців в Ізраїлі і прибув у розпорядження свого нового клубу.
ти шо лиш сьогодні про це дізнався ?ха
Додано через 1 хвилину
"Дніпро" - "Краковія" - 4:1
"Дніпро": Кернозенко - Андрієнко (Пашаєв, 66), Русол, Шершун, Денисов - Холек, Канкава - Гусєв (Льопа, 66), Назаренко (Мазілу, 66), Ротань (Феррейра, 66) - Воробей (Самодін, 71)
Голи: Ротань (2), Воробей (7), Назаренко (24), Павлюшинськи (80, пін.), Мазілу (86).
В останньому матчі на кіпрському зборі "Дніпро" зустрівся з польською "Краковією", що займає у своєму чемпіонаті 12-те місце після першого кола. Олег Протасов вирішив спробувати розстановку 4-2-3-1: перед звичним квартетом захисників розташувалися опорні півзахисники Холек і Канкава, на флангах діяли Гусєв і Ротань, а Назаренко допомагав із глибини Воробею.
Наша команда дуже активно увійшла у гру, і вже до 7-й хвилини рахунок став 2:0. На 2-й хвилині Ротань після подачі Андрієнка завдав точного удару в ближній кут, а незабаром Воробей скористався непогодженістю захисника й воротаря польської команди та подвоїв рахунок. Приємно відзначити, що це були не єдині моменти "Дніпра" у першу десятихвилинку.
На 8-й хвилині небезпечну атаку провели поляки. По правому фланзі гравець вийшов практично сам-на-сам, але, перекидаючи м'яч через Кернозенка, зробив це занадто сильно й високо.
За 4 хвилини "Дніпро" міг довести рахунок до великого. Ротань із лівого флангу зробив діагональ на Гусєва, той прострелив у центр на Воробея, і Андрій лівою ногою бив у дальню дев'ятку. М'яч вдарився в одну штангу, потім в іншу й вилетів у поле. Але на 24-й хвилині третій гол був забитий. Канкава, перебуваючи у штрафному, зробив передачу Назаренку, і Сергій акуратним ударом метрів з 8-ми відправив м'яч у сітку.
У час, що залишився до перерви, "Дніпро" володів перевагою, упевнено контролював м'яч. Потім перевага нашої команди була вже не настільки гнітючою, але однаково нитки ігри перебували в руках підопічних Протасова. Дніпропетровці продовжували атакувати й прагнули створювати моменти біля воріт суперника.
На 61-й хвилині воротар "Краковії" вискочив за межі штрафного, випередив Воробея, але вибив м'яч прямо на ногу Канкаві. На жаль, Джаба в порожні ворота не влучив - м'яч пройшов поруч зі штангою.
За п'ять хвилин у нашій команді відбулася серія замін, у результаті чого "Дніпро" перейшов на класичні 4-4-2. На 73-й хвилині Холек відпасував Мазілу, той бив з місця лівого інсайда у дотик з розвороту, але м'яч пройшов поруч зі штангою.
А на 80-й хвилині "Краковія" зуміла розмочити рахунок. Денисов невиправдано порушив правила у штрафному біля лицьової лінії, і Павлюшинськи реалізував пенальті.
І все-таки заключна десятихвилинка пройшла під знаком переваги "Дніпра". На 83-й хвилині Феррейра подав кутовий, удар Русола відбив воротар, а Самодін, граючи на добиванні, влучив... у Русола, що лежав на лінії воріт. А за три хвилини відбувся дебютний гол у футболці нашої команди Іона Мазилу. Румунський форвард головою замкнув навіс із флангу Феррейри
а новина, то стара
Samojlovu4
14.02.2008, 12:44
Лично я это противостояние изначально удостоил ярлыком "дуэль двух весёлых команд".
Просто-таки зашкаливающая результативность матчей с участием Вердера давненько уже стала притчей во языцех. Сейчас команде не хватает всего лишь одного мяча в своих матчах, чтобы выйти в Бундеслиге на показатель 4 (!) гола в среднем за игру! К слову, в групповом турнире ЛЧ этот показатель 3,5! Тоже неслабо наиграли, согласитесь. Понятно, что львиной доле болельщиков такой бесшабашный стиль команды приходится по душе. Ну так, бременские музыканты всегда умели развлекать народ, это мы ещё по сказкам помним! :-)
Вердер - Брага 3:0
Голы: Налдо, 5, Йенсен, 27, Угу Алмейда, 90
Samojlovu4
14.02.2008, 22:09
Що я і говорив всю дорогу...
Звичайно, мюнхенці пройдуть далі за результатом двох матчів, але... ще донедавна таке важко було собі уявити... 2:2... і хто?! "Баварія"?! І де?! В КУЄФА?! І з ким?! З "Абердином?! Хтось взагалі вкурсі звідки ця команда?!:)
Завтра по дорозі в садочок куплю пару газет... Думаю "Bild" особливо їх буде з лайном мішати...
Абердин - Бавария 2:2
Голы: Уолкер, 24, Алуко, 41 - Клозе, 29, Алтынтоп, 55
Можете дати склад ,хто грав в цьому матчі(( ?
Samojlovu4
17.02.2008, 22:19
Можете дати склад ,хто грав в цьому матчі(( ?
Абердин: Лангфилд, Маубри, Даймонд, Консидайн, Мэйр, Николсон, Уолкер (Тоузани, 88), Северин, Алуко, Макки (Ловелл, 68), Миллер
Бавария: Ренсинг, Лелль (Лам, 46), Лусио, Демикелис, Янсен, Алтынтоп, Оттль, Зе РОберто (Подольски, 66), Швайнштайгер, Тони (Шлаудрафф, 80), Клозе
Предупреждены: Мэйр - Подольски
Я так думаю Баварії треба продавати Подольского,він щось остані 3 місяці не дуже яскраво грає:cowboy:
Samojlovu4
17.02.2008, 22:29
Сашко, які 3 місяці?! Він там від початку на сухому пайку...
Казали матолку, не переходи в Баварію, серед зірок загубишся... нє, непослухав...
Казали матолку, не переходи в Баварію, серед зірок загубишся... нє, непослухав...
Тепер він вже не вийде на налешний рівень у Баварії... Треба було йому йти в міжсезоні
Samojlovu4
17.02.2008, 22:46
Та він, як на мене, взагалі рано роздута "зіронька"... просто на ЧС2006 піймав троха хвилю, а так занизький в нього рівень однозначно...
Крім того як людина паскудненький, наглуватий... нелюблю я його...
Хоча мені шкода ,що пішов Рой Маккай
Schneider89
22.02.2008, 14:15
Дозволю собі нагадати хоча б недавню історію з Клозе... В Тевтонії це багатьом не сподобалось, наробило резонансу трохи... Хьонес мало не переховуючись, на нейтральній території втіхаря проводив попередні переговори з Мироськом, за спинами керівництва Вердера...
Проблема лишь в том, что это всплыло на ружу. Такие тайные переговоры за спинами проводит добрая половина играков, согласись. Причем Вердерский болельщик, стОит признать, в основном кидать камни начал в Хёнеса, а не в Клозе - который на эти переговоры в одной из гостиниц согласился. ;)
вповну використовуючи грубу силу бабла і внаглу перекуповуючи найсильніших в конкурентів...
Не грех распоряжатся своим баблом, если оно своё. Причем честно заработанное. У Баварии хороший менеджмент. Мы входим в число самых богатых футбольных клубов. Причем это заслуга маркетинга, рекламы, популярности клуба и других экономических факторов. Мы делаем так - как выгодно руководству и клубу. Мы покупаем играков за свои кровные деньги, а не за чужие нефтедоллары. У нас нет одного патроната, и миллиардера у нас за спиной нет (камень в сторону Англии :) ). Насчет трансферов - тема старая и заежженая. Мы - усиливаемся. Географию трансферов обсуждать я думаю не стОит. Да и руководство команд пусть само заботится как своих играков у себя держать. Клозе - хотел в Баварию. Боровски - хочет в Баварию. И мы не будем отказыватся от услуг этих играков, лишь потому что б выглядеть скромно в глазах остальной Германии. Согласись - это не цинизм, это прагматизм ;)
Тот же Гамбург нашел рычаги и способы удержать своего лидера, когда мы положили на него глаз. Пусть и другой менеджмент Германии думает о своих проблемах ;) ИМХО
Просто-таки зашкаливающая результативность матчей с участием Вердера давненько уже стала притчей во языцех.
Да, но не стОит забывать и о проблемах в обороне. Там где Вердер забивает 4, он пропускает 2 ;)
Що я і говорив всю дорогу...
Звичайно, мюнхенці пройдуть далі за результатом двох матчів, але... ще донедавна таке важко було собі уявити... 2:2... і хто?! "Баварія"?! І де?! В КУЄФА?! І з ким?! З "Абердином?! Хтось взагалі вкурсі звідки ця команда?!
И к чему драма? Я лично этим результатом ниразу не удивлён. Я в курсе откуда эта команда, и что это за команда. Еще в прошлом столетии они нас выбивали из уже несуществующего европейского кубка, и тогда тоже была "ничья" ;) Дома шотландцы, как и ожидалось будут играть в оборонительный футбол. А 2-2 на выезде, это в КУЕФА, между прочим, фактически выход в следующий круг. Так что болельщикам Вердера переживающим за Баварию - волноватся нечего :)
Я так думаю Баварії треба продавати Подольского,він щось остані 3 місяці не дуже яскраво грає
А как ему "яскраво" играть за последние три месяца. Если он бравую половину этого периода травмирован - а в остальном Хитцфельд, со своей консервативностью, не даёт ему играть? Всё пучком. Вчера Польди доказал что с ним еще не всё потеряно. Да и вообще все немцы, и особенно молодняк порадовали. Три гола со стандартов. Выход в следующий раунд. Хорошая игра и дубль Подольски. Третий ассист за две игры и симпотная игра Швайни за тот промежуток времени что ему дал Хиц. Очередной КУЕФАковский ассист Крооса. Гут ;)
Говорил Шааф? В прошлом сезоне Подольски сам себе создал проблем. При Магате, не спорю, его сначала подинамили - но потом у него было огромное количество игрового времени, играл в основном составе. В прошлом году он никак не мог потерятся среди звёзд играя в нападении с Макааем. Пица и Санта Клаус звёздами не были, да и не чета были Лукасу, который отжег на ЧМ ;)
Если бы он прошлый сезон дурака не валял - сейчас было бы меньше проблем. А теперь пусть снова доказывает уже со звёздным нападением в котором шпилит основной нападающий сборной Италии, чемпион мира, и основной нападающий сборной Германии, вице-чемпион и бомбермен ЧМоГа ;) И пусть осваивается со своей новой позицией на поле (в сборной - левый хав, а в Баварии оттянутый нападенец )
Крім того як людина паскудненький, наглуватий...
Заинтриговал. В чем выражается его паскудность и наглость? :)
Samojlovu4
22.02.2008, 14:36
Да, но не стОит забывать и о проблемах в обороне. Там где Вердер забивает 4, он пропускает 2
Краще виграти 5:3, ніж 1:0... на то він і футбол, нє?! А на рахунок того, що Вердер валідольна команда - цілком згоден...
Говорил Шааф?
Нєа... Мова йшла про інших тверезомислячих тренерів та функціонерів...
Заинтриговал. В чем выражается его паскудность и наглость?
Ну, для того тобі треба в Тевтонії пожити...;) Сварка з радіо(до речі, дуже любив донедавна слухати, як вони з нього лаха деруть в спеціальній програмі "Прінц Польді"...), дві чи три проблеми на дорогах(до речі, оце на днях права в нього забрали і штраф) а ще був скандальчик, як він когось рядового факами обклав...
А взагалі немаю я часу зараз реферати писати, бігти мушу...:)
Schneider89
22.02.2008, 14:42
Краще виграти 5:3, ніж 1:0... на то він і футбол, нє?! А на рахунок того, що Вердер валідольна команда - цілком згоден...
Да нет, я не на это намекал. Если говорить в общем - то вообще лучше выиграть :))) Просто говоря о лучшем нападении, не следует забывать и о проблеме обороны. Если бы статистика с забитыми мячами осталась прежней, а количество пропущенных - было меньше хотя бы в два раза, то в Германии был бы другой "зимний чемпион" по дополнительным показателям ;)
Ну, для того тобі треба в Тевтонії пожити... Сварка з радіо(до речі, дуже любив донедавна слухати, як вони з нього лаха деруть в спеціальній програмі "Прінц Польді"...), дві чи три проблеми на дорогах(до речі, оце на днях права в нього забрали і штраф) а ще був скандальчик, як він когось рядового факами обклав...
Ну превысил скорость, кто этого не делает. Заплатит 100 евро и месяц с Швайнштайгером в одной машине на тренировки поездит. Говоря о паскудности и наглости не стоит прЫнца возводить в эталон негодяев, и похуже футбальоры есть ;) Про ссору на радио не слышал, хотя не удивлюсь если это было в момент смешения его с гавном :)
Samojlovu4
22.02.2008, 23:05
Вчера Польди доказал что с ним еще не всё потеряно.
Абердіну відгружати особливого розуму не треба...
Про ссору на радио не слышал, хотя не удивлюсь если это было в момент смешения его с гавном
Нєа, то було в момент його золотої хвилі, ще в Кьольні... якраз виростали початки "звєзданутості"...:) Хоча справжньою зіркою він наразі не став...
Schneider89
22.02.2008, 23:25
Абердіну відгружати особливого розуму не треба...
Это довольно таки спорный вопрос. Кто кому забивает - это, конечно, интересно. Но бывают игры что и "всяким" Абердинам (кстате, насчет "что это за команда?" забыл еще напомнить что эти сволочи выбили Днепр из розыграша КУЕФА), Бохумам и другим клубам забить нужно еще постаратся ;) А те кто видел игру скажут, что Польди был лучшим в том матче. С ролью оттянутого форварда - справился. Пасы хорошие отдавал, в игру вошел отлично. В Бундеслиге пока возможности у него играть все 90 минут нет. Но Хиц и дальше зарекнулся применять принцып ротации. А уж какой Польди при Клинсмане будет - посмотрим. Да и не надо его хоронить, не стОит. Манчестер Сити, Вердер, к примеру - хотели заполучить этого игрока уже в зимнюю форточку ;)
Нєа, то було в момент його золотої хвилі, ще в Кьольні...
С удовольствием бы пообщался на эту тему, но к сожалению ничего об этом незнаю.
Samojlovu4
23.02.2008, 11:08
Завтра вперше в Німеції вводиться нова состема спостереження за фанатами - літаюча камера:
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/2008/02/23/das-fliegende-auge/senso-copter-8628328-quer,templateId=renderScaled,property=Bild,height= 225.jpg
Апарат діє по принципу гелікоптера, важить 700 грам і розвиває швидкість до 36 км/год, коштує 65.000 € штучка.
Буде випробувано під час завтрашньої гри команд 5 Ліги(!) Ляйпціх - Маркклєберґ...
Прікольно, що на ігри такої ліги взагалі ще фанати ходять... в Тевтонії це звична справа...
Schneider89
23.02.2008, 20:59
Samojlovu4
Ты сегодняшний матч смотрел?
Samojlovu4
23.02.2008, 21:05
Ага... Який?
Schneider89
24.02.2008, 12:09
Ну, Вердера. Не сладко походу было. Еще и Диего красную схлопотал.
Шральке - тоже обхезались. Весёлый день в Бундесе получился :)
Schneider89
24.02.2008, 20:16
Мда. Явно вечер юмора удался. Спасибо Зе что второй раз нас после Вердера спас.
Боммель - идиот аляушный, других слов нет.
Оторвались от преследователя на одно очко - "круто"! :)
Samojlovu4
25.02.2008, 13:42
Ну, отожбо і воно... дуже валідольна команда Вердер...може 3:0 Барселону винести, а потім ледве внічию звести з якимось Динамо Дрезден...
А я так і знав що в неділю в Баварії не вигорить, це завжди так в футболі...
Але нє боісь, Мюнхен всеодно буде чемпіоном, гарантія...
Samojlovu4,що там з Карлосом Альберто?
Samojlovu4
26.02.2008, 21:44
Samojlovu4,що там з Карлосом Альберто?
Бремен славиться своєю кадровою політикою, але це перший і наразі єдиний провал... вигнали його, точніше віддали в оренду з правом викупу якомусь бразильському клубу... догрався карлос...
Бремен славиться своєю кадровою політикою,
Ви хочете сказати ,що вони закупаються як міланський Інтер,і половина куплених гравців теряються в команді
Samojlovu4
27.02.2008, 16:47
Ви хочете сказати ,що вони закупаються як міланський Інтер,і половина куплених гравців теряються в команді
Та де там, навпаки! Вони завжди куплять відносно на халяву когось маловідомого, а потім гравець стає просто супер-пупер... Найяскравіші приклади Дієго, Клозе, Аілтон(грубий скандаліст, пішов з команди - покотився під укіс... а в Бремені за один сезон кращий бомбардир і чемпіон... тепер в Метадон подався, циркач...:D )
А К.Альберто чи не єдиний провал Вердера на трансферному ринку...
Аілтон(грубий скандаліст
ЗА 3 роки п"ять клуб змінив:mad:
Samojlovu4
28.02.2008, 16:24
Ну шо, як вчорашній кубковий матч Баварія - Мюнхен 1860? 1:0...
Так, дербі, бла-бла-бла.... але то все схоже більше на виправдовування... 121 хвилину Рібері, Клозе, Подольскі, Л. Тоні не могли закатати бодай гола клубу з другої ліги, який навіть стадіону людського немає...
На допомогу прийшов, як вже звично, суддя... пєна