КПК

Показати повну версію : Футбол

Сторінки : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

Maxxxx
27.09.2007, 00:26
Капрати знов в прольоті, а Демінський обіцяв нам кубок у Львові.

sanya
27.09.2007, 15:04
Ставити, можливо, й готовий, але от Шевченко ніяк не може вписатися в ігрову схему Челсі. Можливо скоро щось зміниться на краще, подивимось

Мих
27.09.2007, 18:52
Йому треба переїхати з Англії ,це не той футбол .За Вороніна радий поки
і грати у Карпатах, нє?

sanya
27.09.2007, 20:21
і грати у Карпатах, нє?
Прикольно було б

Мих
30.09.2007, 14:14
А хто бачив як динамівці злили Сабо у грі з Ахтиркою?

Журналістка
30.09.2007, 16:06
А хто бачив як динамівці злили Сабо у грі з Ахтиркою?

краще б я цього не бачила! Оце капець! Ганьба! Вітаю Шахтар з чемпіонством цього сезону!:(

Samojlovu4
30.09.2007, 16:17
А як вчора "Вердер" мою рідну "Армінію" виніс - 8:1! :y: І це з найдовшим лазаретом в Бундеслізі: в бременців 9 чоловік основного складу відсутні... Невже старі-добрі музики повернулися зі своїм феєричним футболом?! Пхають, доки лізе...:D

sanya
30.09.2007, 19:25
Вітаю Шахтар з чемпіонством цього сезону!
Ще рано казати , що чемпіонство потеряно. Шахтарі молдці ,як завжди !!
Жалко,що С.Ребров промазав зі 11 метрового .Вівторок побачим як команда змінилась при Сабо

Мих
30.09.2007, 20:22
Жалко,що С.Ребров промазав зі 11 метрового .Вівторок побачим як команда змінилась при Сабо

Хотів і промазав.... Я думаю, Будулая (Сабо) хочуть вижити з Динамо....самі футболісти...

EntOther
30.09.2007, 21:28
Карпати 0 - 2 Металіст
Дніпро 1 - 3 Арсенал
Черноморець 2 - 0 Таврія
Металіст сьодні грав досить непогано чого не можна сказати про Карпати вони показували сві чи ненайгірший футбол......Які моменти вам найбільше сподобались у цьому протистоянні, га?(мені наприклад коли десь на 8 хв. гравець Металісту попав в штангу зі стандарту:y: )

Мих
30.09.2007, 22:12
Карпати нє блєщут... може поміняти тренера?

syavych
30.09.2007, 22:52
може поміняти тренера?
нє, всіх, від гравців до масажистів.

Мих
30.09.2007, 23:18
нє, всіх, від гравців до масажистів.
А Димінського?

syavych
30.09.2007, 23:58
А Димінського?
Всіх так всіх:feminist:

Мих
01.10.2007, 00:34
Всіх так всіх

Видно, Карпати рухаються не в ту сторону і Димінський ніякий не менеджер.... вуйко та й годі.

Ross
01.10.2007, 14:36
класно КАрпати програли !!!:p :p
МЕТалІСТ МОЛОДЕЦЬ !!!
ТРЕБА ПРОВЧИТИ ЕВЕРТОН !

sanya
01.10.2007, 17:12
Карпати рухаються не в ту сторону і Димінський ніякий не менеджер.... вуйко та й годі.
Вони показують не той футбол , як у тому році !

Мих
01.10.2007, 19:32
класно КАрпати програли !!!
а шляк би трафив...

Журналістка
02.10.2007, 18:41
Та ну, 10 очок відриву з такою грою, як у Динамо в цьому сезоні!... Максимум - Кубок України. Та й то, якщо через щільний графік ігор знову виставлять напіврезервний склад, то пролетять і з Кубком..

Мих
02.10.2007, 21:45
А як сьогодні Динамо? Виграє?

sanya
03.10.2007, 15:08
А як сьогодні Динамо? Виграє?
Нє ,програло Спрортінгу 1-2 . Провал у захисті ........
Голи :Федоров -Полга і Тонелль

Додано через 2 хвилини
Буду чекати матч Шахтаря із ще однодною командою Португалії Бенфіка ...
І матч Челсі -Валенсія

Мих
03.10.2007, 19:06
Голи :Федоров -Полга і Тонелль
хіба Федоров? а не Ващук?

sanya
03.10.2007, 19:53
хіба Федоров? а не Ващук?
Вибачаюсь помилився

Мих
03.10.2007, 22:10
Вибачаюсь помилився
Не біда, головне - здули - от біда....

sanya
04.10.2007, 15:30
А ось Шахтарі порадували ,вони виграли у Бенфіки 1-0 . Гол забив Жадсон .
Мілан програв Селтіку http://football.ua/i/news/24577.jpg
2-1 Голи : Макманус, 62, Макдональд, 89 - Кака, 68 (з пеналя )

Мих
04.10.2007, 21:52
Нічо, Карпати втиснуть Шахтарю в ЧУ...

sslonn
05.10.2007, 00:00
Будем сі сподівати:agree:

Додано через 1 хвилину

Карпати нє блєщут... може поміняти тренера?
Та вже другого поміняли і шо то нам дало?
Як в анєкдоті про жУків;)

Мих
05.10.2007, 00:09
А Металіста шкода.... 2-3....
І Дніпра шкода, а так добре все починалося...

Ser tabu
05.10.2007, 12:42
А Металіста шкода.... 2-3....
І Дніпра шкода, а так добре все починалося...

Металіст вчора в першому таймі - просто красавци. З’їли евертончик. Фізухи не хватило.

Дніпра не шкода. фраєра.

sslonn
05.10.2007, 12:55
А так назагал... цо то діється в нашому хутболі?

Сучасні клуби у "вишці" в більшості своїй мають і хвайних спонсорів і хвайні бази тренувальні... в Динамо і Шахтаря бази взагалі ледь не найкращі у Європі...
Бабло є... купують вже навіть і бразиліяків з італяками...
Молодь в нас талановита...
Навіть доросла збірна шось там показує на світовій та євроарені...

Але чому клуби наші на євроарені показуть ніц?
Останнє досягнення Динамо ще за Лобановського...

Тільки не тре на Шахтар показувати... в останньому матчі з таким же успіхом міг бути рахунок і 2:2 і навіть 2:0

sanya
05.10.2007, 13:26
А Металіста шкода.... 2-3....Евертону повезло ,як харків"яни вигравали на (53 хв)!!http://football.ua/i/news/24654.jpg Як грали при 2-1 було б, не повезло ???

Ser tabu
05.10.2007, 13:27
А так назагал... цо то діється в нашому хутболі?

Сучасні клуби у "вишці" в більшості своїй мають і хвайних спонсорів і хвайні бази тренувальні... в Динамо і Шахтаря бази взагалі ледь не найкращі у Європі...
Бабло є... купують вже навіть і бразиліяків з італяками...
Молодь в нас талановита...
Навіть доросла збірна шось там показує на світовій та євроарені...

Але чому клуби наші на євроарені показуть ніц?
Останнє досягнення Динамо ще за Лобановського...

Тільки не тре на Шахтар показувати... в останньому матчі з таким же успіхом міг бути рахунок і 2:2 і навіть 2:0

нічого не діється і не буде діятись поки не перестануть купляти-продавати ігри в чемпіонаті України.

в Європі грають, а там - фіг продають.

ось і все. все просто.

sanya
05.10.2007, 13:30
нічого не діється
пРОСТО ГРАВЦІ З дОНБАСУ ,краще на євроарені грають( більше досвіду ) ,аніж у чемпіонаті

Мих
05.10.2007, 18:19
Металіст порадував грою і засумував, що Диміцький такого тренера вижив... Видно Диміцький недалекоглядний менеджер...

sanya
05.10.2007, 18:55
Металіст порадував грою і засумував, що Диміцький такого тренера вижив... Видно Диміцький недалекоглядний менеджер...
Блохін назвав склад команди на матчі із Шотландією і Фарерами .Ось список:Воротарі: Пятов (Шахтар), Шовковский (Динамо);

Захисники : Єзерський, Кучер, Чигринський (всі Шахтар),Русол (Дніпро), Несмачний (Динамо);

Півзахисники : Гай (Шахтар), Назаренко, Шелаєв, Грицай (всі - Дніпро), Гусєв, Ротань, Михалик (всі - Динамо), Тимощук (Зеніт);

Нападники: Гладкий (Шахтар),Воробей (Дніпро), Милевскій (Динамо), Воронін (Ліверпуль), Шевченко (Челсі).

sslonn
05.10.2007, 19:09
Він троха взагалі емоційний дядько... але на жаль у нас Заході більше олігархів і нема, отже маємо, що маємо:)

sanya
05.10.2007, 22:36
Він троха взагалі емоційний дядько... але на жаль у нас Заході більше олігархів і нема, отже маємо, що маємо
Шкода , но менше легіонерів

Мих
05.10.2007, 23:37
Він троха взагалі емоційний дядько... але на жаль у нас Заході більше олігархів і нема, отже маємо, що маємо
Наші, західні олігархи живуть в США та Канаді....

sslonn
06.10.2007, 09:59
Наші, західні олігархи живуть в США та Канаді....
так, але там вони гроші заробили, а не вкрали тай не олігархи вони - так міойонери;)

Додано через 8 хвилин
Дослова про гроші... коментатор під час матчу Бенфіки з Шахтарем цікавинку сказав...
Фан клуб Бенфіки найбільший у світі (в книгу рекордів Гінеса занесений)...
там шось 100 з гаком тисяч люда...
І кожен здає по 10 єврів щомісяця... уявляєте суму? Це ж більше мілйона єврів на рідну команду...
А з тим вже можна всіляки заохочення для гравців, тренерів, тощо...
Наприклад, половину суми найкращому гравцю місяця за версією вболівальників...
Я дочого це торочу... Наші Карпати мають найбільшу відвідуваність по Україні... не знаю, як там з фан клубом, але...

sanya
06.10.2007, 14:39
Щорічник UEFA опублікував список 100 кращих гравців сезону 2006/2007, до якого увійшов півзахисник київського "Динамо" і збірної України Олег Гусєв.http://www.fcdynamo.kiev.ua/download/mat_brief/26340.jpg

Cеред лауреатів також названі Девід Бекхэм ("Реал", збірна Англії), Ікер Касільяс ("Реал", збірна Іспанії), Петр Чех ("Челсі", збірна Чехії), Кріштіану Роналду ("Манчестер Юнайтед", збірна Португалії), Дідьє Дрогба ("Челсі", збірна Кот-д’Івуара), Сеск Фабрегас ("Арсенал", збірна Іспанії), Дженнаро Гаттузо ("Мілан", збірна Італії), Стівен Джеррард ("Ліверпуль", збірна Англії), Златан Ібрагімович ("Інтер", збірна Швеції), Філіппо Індзаги ("Мілан", збірна Італії), Кака ("Мілан", збірна Бразилії), Марко Матерацці ("Інтер", збірна Італії), Ліонель Мессі ("Барселона", збірна Аргентини), Алессандро Неста ("Мілан", збірна Італії), Роналдінью ("Барселона", збірна Бразилії), Уейн Руні ("Манчестер Юнайтед", збірна Англії), Кларенс Зеедорф ("Мілан", збірна Голландії), Уесли Снейдер ("Аякс", збірна Голландії), Неманья Відіч ("Манчестер Юнайтед", збірна Сербії) та інші зірки.

Журналістка
07.10.2007, 13:34
Я не можу, Динамо - це, напевно, якась диво-команда: грають у чотири форварди, а забиває захисник, і знову ж таки на останній хвилині + вже почалися автоголи. Здається, далі нікуди

sanya
07.10.2007, 15:48
Я не можу, Динамо - це, напевно, якась диво-команда: грають у чотири форварди, а забиває захисник, і знову ж таки на останній хвилині + вже почалися автоголи. Здається, далі нікуди
І автогол забив нападник Милевський . Тобто захисники забивають,а нападники відпочивають

Мих
07.10.2007, 19:05
Що до Динамо, то чув таку версію. У Динамо все пущено на самотік - дисципліни - жодної, кожен відробляє як-небудь зарплату, а після роботи відвідують гулянки, часом нічні. Командний дух відсутній повністю. Зміна тренера лише поглибила кризу. Суркіс, крім слів журналістам нічого не робить. Ну і якщо відкинути успіхи з Лобановським, то Суркіси нічого в Динамо не досягли....

sanya
07.10.2007, 19:41
Що до Динамо, то чув таку версію. У Динамо все пущено на самотік - дисципліни - жодної, кожен відробляє як-небудь зарплату, а після роботи відвідують гулянки, часом нічні. Командний дух відсутній повністю. Зміна тренера лише поглибила кризу. Суркіс, крім слів журналістам нічого не робить. Ну і якщо відкинути успіхи з Лобановським, то Суркіси нічого в Динамо не досягли....
Можливо зміна тренера ,іноземцем допоможе команді

EntOther
07.10.2007, 19:48
Ну шо....Дивилися Карпати-Шахтар...Жаль що аж 3:0 проглали, але це ж Шахтар...Це вже команда такогооооо:y: Європейського рівня...В Лізі Чемпіонів зара проявляють себе в кращій стороні...Грають неперевершено:y: !!

sanya
07.10.2007, 19:53
В Лізі Чемпіонів зара проявляють себе в кращій стороні
НЕ зря ,вони лідер групи в Лізі Чемпіонів .

syavych
07.10.2007, 19:55
Ну і якщо відкинути успіхи з Лобановським, то Суркіси нічого в Динамо не досягли....
Може Лобановського воскресити?:ninja:

sanya
07.10.2007, 19:58
Може Лобановського воскресити?:ninja:
А шо можна було б ;) :D :crazy: :y: .....

EntOther
07.10.2007, 20:00
НЕ зря ,вони лідер групи в Лізі Чемпіонів .

Як на вашу думку зіграє Шахтар з Міланом, га??Я шото нічого не можу прогнозувати мож Ви шото...:D ;) :D ???

sanya
07.10.2007, 20:01
Як на вашу думку зіграє Шахтар з Міланом, га??Я шото нічого не можу прогнозувати мож Ви шото...
Думаю буде нічия , так як Селтік обіграв Мілан ....

EntOther
07.10.2007, 20:03
Думаю буде нічия , так як Селтік обіграв Мілан ....

Може Мілан просто перед матчом з Селтіком розслабився....Бо якийсь там Шахтар(на їхню думку) порвав Селтік...А зара вони в такій формі будуть хоча хто його знає???..))

sanya
07.10.2007, 20:06
Може Мілан просто перед матчом з Селтіком розслабився.
Можливо , але це ж чемпіон Лігі Чемпіонів - не забувайте пане

EntOther
07.10.2007, 20:09
Можливо , але це ж чемпіон Лігі Чемпіонів - не забувайте пане

Так дійсно..)))Ви звичайно тут праві...Одне ми знаєм точно матч буде важким..Але надіємся шо Шахтар буде чинити достойний опір Мілану та покаже шо серед українських команд є дійсно талановиті...Я маю на увазі Шахтар..:y: :D

Мих
07.10.2007, 20:38
Може Лобановського воскресити?
Легше Суркіса посунути....

Журналістка
07.10.2007, 21:28

Воно-то легше, тільки кого на його місце?

sslonn
08.10.2007, 09:41
ага так він і віддав свій бізнес... згадайте не дуже давні події з акціями і т.п.

Мих
08.10.2007, 12:57
Воно-то легше, тільки кого на його місце?

Хіба мало достойників?

sanya
08.10.2007, 14:26
Але надіємся шо Шахтар буде чинити достойний опір Мілану та покаже шо серед українських команд є дійсно талановиті
Побачим ,але Шахтар доказав що він сильніше Динамо( по матчам в Європі ) !

Мих
08.10.2007, 15:45
Шахтор може спокійно внічию звести з Міланом.

sanya
08.10.2007, 19:00
http://football.ua/i/news/24768.jpgУкраїнський форварт Ліверпуля в цьому турі в Англії відзначився голом і оцінкою сім балів ( це найкраща оцінка в матчі в Ліверпулі )

Мих
08.10.2007, 23:17
Воронін молодець. Футболіст високого класу.

sanya
09.10.2007, 11:45
Футболіст високого класу.
не як Шевченко в Англії ...
http://www.fcdynamo.kiev.ua/download/image/DSC_0118.jpg
Відразу чотири м’ячі вділилось забити Олександру Алієву минулого футбольного уїк-енду півзахиснику Олександру Алієву. У п’ятницю динамівець зробив хет-трік у поєдинку дублерів проти луганської «Зорі», а в неділю відкрив рахунок у матчі першої ліги «Динамо-2» - «Сталь» (Д). Цікаво, що другий м’яч Алієва в Луганську став 150-м у кар’єрі гравця. Для цього 22-річному футболістові довелось провести 274 матчі. Прекраснйи результат!

Особливо хочеться зауважити високу результативність динамівця в нинішньому сезоні. У десяти іграх турніру дублерів Алієв забив 14 голів, у шести поєдинках першої ліги – сім. Один раз півзахисник зіграв за головну клубну команду.

Мих
09.10.2007, 12:48
Ну так, а ми дальше негрів куплятимемо. На дублі Динамо можна було б гарну команду склеїти, яка і Шахтар би взувала, що вона і робила, згадайте суперкубок.....

sanya
09.10.2007, 13:19
згадайте суперкубок
ото дубль зіграв . Основним (бразильцям Динамо )треба більше ігрової практики ,а не молодих і перспективних на лаву гріти ...
ЗІ: у старих гравців стає менше швидкість і рухливість на полі( це я про Шацьких ) .
Мені сподобався венгер Балаж Фаркаж , Олійник , Алієв в тому матчі

Мих
09.10.2007, 16:02
Цікаво, що тепер робитиме Димінський, коли Карпати знову пасуть задніх, невже звільнить Яремченка?

Журналістка
09.10.2007, 21:01
Хіба мало достойників?

Наприклад??

"В воскресном матче чемпионата Англии с "Болтоном" Шевченко вышел на поле на 73-й минуте и был вынужден действовать на непривычной для себя позиции левого полузащитника"
М-да, добре хоч не на воротах. Що ж, здається Шеві місця в Челсі так і не знайшли

Мих
09.10.2007, 23:09
Гринчишин, наприклад, Заваров.... тре шукати нових менеджерів.

sanya
10.10.2007, 15:14
М-да, добре хоч не на воротах. Що ж, здається Шеві місця в Челсі так і не
це ж АБрамович заходів його бачити і ось Шева в півзахисті ! А шо Малуда травмуваний

Мих
10.10.2007, 17:43
Сьогодні слухав якогось єврейчика, що видав книжечку про грандіозні успіхи Суркісів в Динамо К. Таку єрунду молов дідок, ніби Динамо вмирало у 94 році і ось прийшов Суркіс-рятівник і врятував бідний і славний клуб... в мене мало сльози на очі не вийшли...
Ну а якщо серйозно, то крім побудови бази в Конча Заспі Суркіси в Динамо нічогісінько не здобули... відкиньте заслуги Лобановського і... маємо круглий нуль. Зараз, нажаль, Динамо буде таким, яким воно є плюс/мінус. Коментарій дідка по радіо ЕРА зводився до того, щоб всі успіхи Динамо приписати Суркісу, назвавши Ігоря Суркіса сином Лобановського.... противно було все це слухати. А Динамо буде ще довго в кризі....

sanya
10.10.2007, 19:52
Динамо вмирало у 94 році і ось прийшов Суркіс-рятівник і врятував
да уж ,дідку не було шо писати . Краще написав про клуб Дніпро . Ця команда грає вже протягом п"яти літ прекрасно та там мало легіонерів

Журналістка
10.10.2007, 20:43
нє-нє, то, шо врятував, то правда. Фінансово так точно. Але це було на початку, зараз після 1999 року у ДК, дійсно, немає заслуг((

І ще, хіба що, фани ДК дякують Суркісу за повернення Реброва

Мих
10.10.2007, 20:51
нє-нє, то, шо врятував, то правда. Фінансово так точно. Але це було на початку, зараз після 1999 року у ДК, дійсно, немає заслуг((

І ще, хіба що, фани ДК дякують Суркісу за повернення Реброва

Дійсно... великий успіх......:8:

sanya
10.10.2007, 21:00
ДК, дійсно, немає заслуг(( вони після 1999 року навіть не разу не вийшли з групи . Хоча б за кубок Уєфа пішли дайшли би ?

Мих
11.10.2007, 13:27
вони після 1999 року навіть не разу не вийшли з групи . Хоча б за кубок Уєфа пішли дайшли би ?

Доки був Лобановський - була команда, а зараз.... одні заслуги Суркіса й залишилися.

sanya
11.10.2007, 15:13
був Лобановський - була команда
ОТО команда була . Як Барсу стукнули динамівці !!

Мих
11.10.2007, 16:50
ОТО команда була . Як Барсу стукнули динамівці !!

Я пригадую, як перед матчем з Барселоною Лобановського журналісти запитали: Як Ви будете грати проти Барселони?
На що Лобановський відповів: Барселона - найслабша команда в групі...... Всі журналісти щиро сміялися, а Лобановський був абсолютно серйозний.... Він все знав....

Черешенька
11.10.2007, 16:59
Доки був Лобановський
доти я захоплювалася українським футболом, який був дійсно на висоті :).
І, до речі, в ті давні роки, на одному літньому семінарі за кордоном, познайомилася з людиною, яка стала однією з моїх найкращих коліжанок.
...підійшла до мене якось незнайома дівчина з Франції і запитала, чи я з України і чи люблю футбол. Бо вона хотіла з кимось поділитися своїм захопленням тодішнім Шевченком, Ребровим, Лобановським. І ми навіть втекли з вечірньої лекції і ще чогось там і пішли разом у футбольну кпайпу дивитися матч. Там ми були єдиними представниками жіночої статі :) і вболівальницями "Динамо"...

sanya
11.10.2007, 19:30
Шевченком, Ребровим
Шева тоді найкращим у Лізі Чемпіонів в тому ж році . Мені сподобався гол Реброва головою (суперника не пам"ятаю ) ,але його опікували два високих захисники ,і він всіх тих захисників перепригнув (я спочатку не повірив .що то Ребров забив )

sanya
12.10.2007, 14:41
Паузу в чемпіонаті львівські «Карпати» заповнять міжнародним товариським матчем, якого доволі довго очікували фани «зелено-білих». До Львова приїде одна з найкращих команд польської Екстракляси – ГКС «Белхатув».
http://www.fckarpaty.lviv.ua/news/img/small/73c31757845b3fc5cf6b822b5dda7f8a.jpg
Гра відбудеться на стадіоні СКА у суботу, 13 жовтня. Початок гри заплановано на 15:00. Вхід – безкоштовний.
Остання зустріч цих команд, що відбулася 6 жовтня минулого року закінчилася перемогою «Карпат» 2:1. Тоді, на польському стадіоні забивали Голбан та Фещук.
Поляки збиралися взяти реванш у Львові, 24 березня цього року. Але через епідемію, що скосила карпатівців, матч довелося перенести.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

sanya
13.10.2007, 18:25
Сьогодні Україна грає зі Шотланцями

nirvanka
13.10.2007, 18:53
Сьогодні Україна грає зі Шотланцями
Угум і 3:1 програли :( Перші два голи пропустили на протязі перших 10 хвилин матчу.. Так боляче за тим спостерігати.. Суцільне розчарування... :(

Войцек
13.10.2007, 19:01
Угум і 3:1 програли :( Перші два голи пропустили на протязі перших 10 хвилин матчу.. Так боляче за тим спостерігати.. Суцільне розчарування... :(

:suicide: :n:

sanya
13.10.2007, 21:21
Так боляче за тим спостерігати.. Суцільне розчарування...
Блохін ще не піде зі збірною . Навіщо Україна випустила 3 трьох нападників ? Краще було б з одним нападником !

nirvanka
13.10.2007, 21:23
Навіщо Україна випустила 3 трьох нападників ? Краще було б з одним нападником !
Угум, головне ж не кількість, а якість!.. Та і оборону треба було навчити триматись воріт і робити своє діло.. Ех.. Легко нам тут на дивані.. :)

sanya
13.10.2007, 21:27
Та і оборону треба було навчити триматись воріт і робити своє діло..
Шкода ,що отримав травму Русол , була б інша гра . Перші два голи були забиті шотланцями за помилок наших захисників

Черешенька
13.10.2007, 21:28
Блохін ще не піде зі збірною
Щось він себе, як тренер, однозначно вичерпав. От мав великі досягнення перед ЧС 2006, а потім поступово все пішло на спад.

Бракує нам тренерів-професіоналів (і в "Карпатах" в тому числі), і тренерів-патріотів (а це, чомусь мені так завжди здавалося, чи не найвизначніший фактор).

EntOther
13.10.2007, 21:29
Шкода ,що отримав травму Русол , була б інша гра . Перші два голи були забиті шотланцями за помилок наших захисників

І третій можна сказати теж....Захисник стояв десь далеко та навіть не накривав того гравця шо спокійно біг біля нашої штрафної, чи не так???

nirvanka
13.10.2007, 21:32
Я не дуже розбираюсь в тих лігах і поняття не маю на що вони там грають.. Просто люблю повболівати за наших.. Поясніть, будь ласка, у збірної є ще шанс вийти у наступне коло (чи як там)? Бачила, вони на 4му місці в групі..

EntOther
13.10.2007, 21:34
Я не дуже розбираюсь в тих лігах і поняття не маю на що вони там грають.. Просто люблю повболівати за наших.. Поясніть, будь ласка, у збірної є ще шанс вийти у наступне коло (чи як там)? Бачила, вони на 4му місці в групі..

Шансів вже нуль(((нажаль)

sanya
13.10.2007, 21:36
І третій можна сказати теж....Захисник стояв десь далеко та навіть не накривав того гравця шо спокійно біг біля нашої штрафної, чи не так???
Згідний з вами був би Русол (він лідер захисту у збірній ) та Федоров .
До речі збірна Франція виграла у Фарерів 6-0
http://football.ua/i/news/25077.jpg
Голи: Анелька, 7, Анрі, 8, Бензема, 48, 79, Ротен, 65, Бен-Арфа, 90+4

nirvanka
13.10.2007, 21:36
Шкода :( Після Мундіалю я так вірила в них... Напевно хтось їм наврочив..

EntOther
13.10.2007, 21:37
Згідний з вами був би Русол (він лідер захисту у збірній ) та Федоров .
До речі збірна Франція виграла у Фарерів 6-0
http://football.ua/i/news/25077.jpg
Голи: Анелька, 7, Анрі, 8, Бензема, 48, 79, Ротен, 65, Бен-Арфа, 90+4

Так я цей матч паралельно втикав на Євроспорті показували))

Додано через 2 хвилини
Шкода :( Після Мундіалю я так вірила в них... Напевно хтось їм наврочив..

Так на Чемпіонаті світу вони себе дуже кульно проявили...Я пом"я таю з яким захопленням та переживанням дивився їхній матч з Швейцарією...Особливо це пенальки...Враження були круті :bazar: ))

sanya
13.10.2007, 21:41
Але можемо привітати Шотланців ( якщо вони ще наступні два тури добре зіграють ,то вони вперше вийдуть на Євро )

EntOther
13.10.2007, 21:42
Але можемо привітати Шотланців ( якщо вони ще наступні два тури добре зіграють ,то вони вперше вийдуть на Євро )

Oh yeah...Вони молодці то Францію були виграли тепер нас...Побажаємо їм успіхів..:D )

sanya
13.10.2007, 21:43
Так я цей матч паралельно втикав на Євроспорті показували))
Молодець ,може хтось інший не бачив . Я всі матчі бачив !

Черешенька
13.10.2007, 21:43
Але можемо привітати Шотланців
Вітаємо, я для себе вирішила, що вболіватиму на Мундіалі за них! Молодці, просто неймовірна серія перемог!

І Шотландія - моя країна-мрії, до того ж :)!

sanya
13.10.2007, 21:44
Францію були виграли тепер нас
Вони у Франції два рази виграли

EntOther
13.10.2007, 21:46
Вони у Франції два рази виграли

Ага я знаю....Вони круті я тепер мабуть за них на Євро буду вболівати...А доречі як там наші "друзі" росіяни виходять???

sanya
13.10.2007, 21:51
Україна полюбе на наступне Євро попаде ,як організатор !!

EntOther
13.10.2007, 21:52
Україна полюбе на наступне Євро попаде ,як організатор !!

Так це дійсно круто :D .....Може тоді Україна покаже клас...

nirvanka
13.10.2007, 21:53
Вітаємо, я для себе вирішила, що вболіватиму на Мундіалі за них! Молодці, просто неймовірна серія перемог!

А я чомусь не можу вболівати за когось іншого.. Тільки за наших! І футбол (чи інший спорт) цікавить тільки тоді, коли наші беруть участь :)

EntOther
13.10.2007, 21:54
А я чомусь не можу вболівати за когось іншого.. Тільки за наших! І футбол (чи інший спорт) цікавить тільки тоді, коли наші беруть участь :)

А яможу голосувати за когось іншого ...Тільки тоді правда коли наші вилетять а так тіки за них!!

sanya
13.10.2007, 21:59
наші вилетять а так тіки за них!!
я теж так голосую .Ось наприклад кубок Уєфа : я зараз буде голосувати за Фк Зеніт та Баварія

nirvanka
13.10.2007, 22:00
Тільки тоді правда коли наші вилетять а так тіки за них!!
В мене настає тимчасовий сум, коли наші вилітають, і я шукаю де б це ще повболівати за українців :naci:

EntOther
13.10.2007, 22:01
Ууууууххххх....А я вже чекаю не дочекаюся матчу Шахтаря з Міланом..)

sanya
13.10.2007, 22:02
Ууууууххххх....А я вже чекаю не дочекаюся матчу Шахтаря з Міланом..)
Коли матч ,а то я вже забув ?

EntOther
13.10.2007, 22:04
Коли матч ,а то я вже забув ?

24.10.2007 в 21.45 відбудеться цей матч...))

sanya
13.10.2007, 22:09
24.10.2007 в 21.45 відбудеться цей матч...))
Дякую ,що напомнив . Найгіршим гравцем матчу був Шовковський та Несмачний , які грали на розслабон

Журналістка
13.10.2007, 22:25
У шотланців друга комбінація взагалі шедевр. Щодо Русола - не зовсім згодна, навряд він би допоміг. Останнім часом що в клубах, що в збірній захист - одне з найслабших місць

Мих
13.10.2007, 22:55
Шотландці грали у шортах, чи спідницях?

Черешенька
14.10.2007, 00:59
О, німці першими вийшли до Чемпіонату Європи (щоправда їм з групою добряче пощастило)! Я тішуся за команду Ю. Льова, мій улюблений тренер, просто поважаю його і люблю :).
Одним словом, всі німецькомовні держави будуть представлені на змаганнях 2008, треба квитки на матч замовляти ;).

Полковник
14.10.2007, 01:05
О, німці першими вийшли до Чемпіонату Європи.... (.

Всё понимаю, НО что бы девушка.......!

nirvanka
14.10.2007, 01:07
Всё понимаю, НО что бы девушка.......!

Ну а що нам тільки про косметику і целюліт? Ви би знали, як це нудно.. Хочеться і про футбол, і про карбюратори! :)

Черешенька
14.10.2007, 01:11
Всё понимаю, НО что бы девушка.......
Пане Полковнику, знаєте, як мені інколи тяжко живеться: матчі приходиться дивитися лише з хлопцями :rolleyes:, на "Карпати" ходила майже завжди з дитинства з коліжанкою, а от тепер ще й Ви не признаєте :(!

Полковник
14.10.2007, 01:14
Признаю, признаю, уважаемая Черешенька!

sanya
14.10.2007, 19:18
не зовсім згодна, навряд він би допоміг.
Думаю він краще грає за Кучера !

Войцек
14.10.2007, 20:04

Краще, але якби було більше таких гравців.
Нажаль Динами та Шахтарі роблять ставку на іноземців, які отримують досвід на міжнародних зустрічах (тобто ліґа чемпіонів, кубок уєфа) замість нашіх, от футбол такий буде - нема якогось Русола чи Шевченка - все команда немає шансів. Нажаль!

EntOther
14.10.2007, 20:18
Краще, але якби було більше таких гравців.
Нажаль Динами та Шахтарі роблять ставку на іноземців, які отримують досвід на міжнародних зустрічах (тобто ліґа чемпіонів, кубок уєфа) замість нашіх, от футбол такий буде - нема якогось Русола чи Шевченка - все команда немає шансів. Нажаль!

Смію з Вами не погодитися...Просто більшість молодих гравців іде до менш відомих команд чим Шахтар там чи Динамо..А Шахтар правильно зробив що купив Ільсініо, Лукареллі...Вони це зробили тому шо вони вже можна вважати команда Європейського рівня, і серед українців не з Шахтаря важко знайти хороших які бачать "все" поле та думають як одна команда..А інші команди хай беруть наших , молодих футболістів..Вс еж таки Шахтар теж починав з наших аперейшли до футболістів більш високого класу..Так ось в чому причина того що Шахтар не бере багато молодих українців..)

Войцек
14.10.2007, 21:08
Смію з Вами не погодитися...Просто більшість молодих гравців іде до менш відомих команд чим Шахтар там чи Динамо..А Шахтар правильно зробив що купив Ільсініо, Лукареллі...Вони це зробили тому шо вони вже можна вважати команда Європейського рівня, і серед українців не з Шахтаря важко знайти хороших які бачать "все" поле та думають як одна команда..А інші команди хай беруть наших , молодих футболістів..Вс еж таки Шахтар теж починав з наших аперейшли до футболістів більш високого класу..Так ось в чому причина того що Шахтар не бере багато молодих українців..)

Маєте рацію, щодо Лукареллі згідний, а щодо інших "гравців більш високого класу" - питання спірне. Де результат?

Додано через 2 хвилини
Я маю на увазі, що мені приємніше бачити українське Дніпро, що не виграє в Європі, ніж закордонний Шахтар, що демонструє такий саме результат.

EntOther
14.10.2007, 21:12
Маєте рацію, щодо Лукареллі згідний, а щодо інших "гравців більш високого класу" - питання спірне. Де результат?

Додано через 2 хвилини
Я маю на увазі, що мені приємніше бачити українське Дніпро, що не виграє в Європі, ніж закордонний Шахтар, що демонструє такий саме результат.

Нууу...На мою думку в Шахтарі зараз кожен гравець показує клас...Тіки один в мене під питанням Кучер шо то не подобається він мені останнім часом....А Ви як вважаєте?

Войцек
14.10.2007, 21:33
Нууу...На мою думку в Шахтарі зараз кожен гравець показує клас...Тіки один в мене під питанням Кучер шо то не подобається він мені останнім часом....А Ви як вважаєте?

Я ще молодий, можна ти :)
Щодо Кучера, може і так, але мені здається він не в кондиції, все буде добре. Інші? ну побачимо. Я за українські команди в будь-якому разі.
Сподіваюсь Шахтар нарешті покаже стабільну гру й позитивний результат.

EntOther
14.10.2007, 21:49
Я ще молодий, можна ти :)
Щодо Кучера, може і так, але мені здається він не в кондиції, все буде добре. Інші? ну побачимо. Я за українські команди в будь-якому разі.
Сподіваюсь Шахтар нарешті покаже стабільну гру й позитивний результат.

Ага особливо на матчі з Міланом це потрібно зробити..Ти як думаєш, який рахунок буде?

Войцек
14.10.2007, 21:52
га особливо на матчі з Міланом це потрібно зробити..Ти як думаєш, який рахунок буде?

Який думаю чи який сподіваюся?

EntOther
14.10.2007, 21:54
Який думаю чи який сподіваюся?

Найкраще буде коли ти мені дві відповіді скажеш...Звісно..Я думаю шо може нічия сподіваюся на перемого, а ти?

Войцек
14.10.2007, 22:00
Думаю 3-1 на користь Міляну, сподіваюсь на 1-0 на користь Шахтаря.
Нічия - теж буде добре.

EntOther
14.10.2007, 22:02
Думаю 3-1 на користь Міляну, сподіваюсь на 1-0 на користь Шахтаря.
Нічия - теж буде добре.

А снукером не цікавишся??

Войцек
14.10.2007, 22:05
А снукером не цікавишся??

Нажаль не вмію, але якби мав можливість...

EntOther
14.10.2007, 22:11
Нажаль не вмію, але якби мав можливість...

Та я тоже не майстер..Але граю порівняно добре..Після того як пограєш , а потім на якиїсь турнір подивишся то бачиш наскільки велика в них майстерність..)

Войцек
14.10.2007, 22:19
Та я тоже не майстер..Але граю порівняно добре..Після того як пограєш , а потім на якиїсь турнір подивишся то бачиш наскільки велика в них майстерність..)

Мій брат мріє мати вдома стіл. Він теж добре грає та дивиться турніри.

EntOther
14.10.2007, 22:21
Мій брат мріє мати вдома стіл. Він теж добре грає та дивиться турніри.

О так...Я б теж хотів би мати вдома стіл..))

Войцек
14.10.2007, 22:35

Так, Круто бути щасливим..

syavych
14.10.2007, 22:56
А я маю... Аж 3... Ще тільки залишилось покриття набити і лузи просвердлити :)

Додано через 56 секунд
Нє, не піде. Їсти не зручно буде на такому покритті. Хай будуть такі як є.

sanya
15.10.2007, 14:33
Шахтар лідер групи в Лізі Чемпіонів ,та лідер чемпіонату України !
маю на увазі, що мені приємніше бачити українське Дніпро,
у них ставка на наших хлопців (українців та країн співдружності ) .
У Динамо багато гравців молодих та перспективних ,це - Алієв ,Лисенко ,
Олійник та інш. Але керівництво ними не цікавиться

Журналістка
15.10.2007, 20:28

Спірне питання - можливо, в одних іграх краще, в інших гірше, але той же Кучер забив шотланцям у Києві

EntOther
15.10.2007, 20:30
Спірне питання - можливо, в одних іграх краще, в інших гірше, але той же Кучер забив шотланцям у Києві

Ну але бажано було б підтримувати свою форму та у кожному матчі показувати свій Клас...А те шо він забив то ше нічого такого не показує. ;) .))

Журналістка
15.10.2007, 20:50
краще сказати, що він ще й забив, адже Кучер захисник і тоді українці виграли 2:0, тобто не пропустили

А щодо форми, то питання не тільки до Кучера, погодьтесь)

EntOther
15.10.2007, 20:52
краще сказати, що він ще й забив, адже Кучер захисник і тоді українці виграли 2:0, тобто не пропустили

А щодо форми, то питання не тільки до Кучера, погодьтесь)

Вибачайте, але то нічо що він захисник та забив гол..Адже таких випадків неперерахуєш..))Так Ви праві форма не у всіх така б як хотілося :shy: ..

Журналістка
15.10.2007, 21:00
Зрозуміло, я взагалі в контексті Русола-Кучера і нашого захисту. Просто я в Андрія взагалі, чомусь, не вірю, а от Олександр у тому матчі гарно себе зарекомендував, тільки зараз загубився((

sanya
16.10.2007, 15:18
от Олександр у тому матчі гарно себе зарекомендував, тільки зараз загубився((
Він гол забив тоді в Києві (якщо пам"ятаєте ) .

Журналістка
16.10.2007, 20:41
Та я ж про те саме))

Мих
16.10.2007, 23:32
Після гри збірної та Динамо та Карпат... якось зник інтерес до футболу....

Журналістка
17.10.2007, 00:50
Пане Миху, і не тільки у вас. Зараз і київські, і дніпропетровські, і львівські фани розчаровані та наїлися таким футболом. Хіба що донецьких уже влаштовує)

Espert
17.10.2007, 11:50
Народ доля чого ті спори??? Давайте просто визнаємо в українському футболі зараз криза. Якщо чесно я не любив чогось Шахтар, а зараз йому безмежно вдячний, якщо чесно, навіть став поважати!

Войцек
17.10.2007, 12:21
Шахтар лідер групи в Лізі Чемпіонів ,та лідер чемпіонату України !

Це добре, але не кажіть гоп!

У Динамо багато гравців молодих та перспективних ,це - Алієв ,Лисенко , Олійник та інш. Але керівництво ними не цікавиться

:( Я про те й писав. Саме іноземці мають досвід міжнародних ігор, а наші хлопці так залишаються перспективними всю свою кар'єру.

Мих
17.10.2007, 12:27
Я про те й писав. Саме іноземці мають досвід міжнародних ігор, а наші хлопці так залишаються перспективними всю свою кар'єру.

І то правда. Суркіса пора посувати, потрібна свіжа кров.....

sanya
17.10.2007, 15:37
Давайте просто визнаємо в українському футболі зараз криза.
Я визнаю ,що в українському футболі .
Сьогодні національна збірна грає дома з Фарерами . Будемо дивитися і вболівати за наших ,на каналі УТ1 о 19:00 .
Думаю сьогодні напад Гладкий і Воронін ,ворота за Пятовим :p ;)

Samojlovu4
17.10.2007, 15:39
Після гри збірної та Динамо та Карпат... якось зник інтерес до футболу....

А ви перейдіть на якийсь чемпіонат з великої п"ятірки... може допоможе. ;) Мені помогло, особливо коли пару разів відвідав матчі Бундесліги...:crazy: :y:

sanya
17.10.2007, 15:43
Мені помогло, особливо коли пару разів відвідав матчі Бундесліги...
І ви стали футбольним -експертом ;)? Як там Баварія з Вердером ??

Черешенька
17.10.2007, 15:44
Мені помогло, особливо коли пару разів відвідав матчі Бундесліги...:crazy: :y:

Пане Самойлович, а на яких саме матчах Ви були? На якому стадіоні? І як Вам до вподоби німецькі вболівальники?
Принагідно просвітіть мене, хто зараз в Лізі на верхніх позиціях, бо щось відійшла останнім часом від футбольної тематики. І за кого Ви в цьому сезоні, до речі :)?

Мих
17.10.2007, 15:47
А ви перейдіть на якийсь чемпіонат з великої п"ятірки... може допоможе. Мені помогло, особливо коли пару разів відвідав матчі Бундесліги..

колись слідкував за Міланом.... а зараз... самі розумієте.....

Samojlovu4
17.10.2007, 16:22
Пане Самойлович, а на яких саме матчах Ви були? На якому стадіоні? І як Вам до вподоби німецькі вболівальники?
Принагідно просвітіть мене, хто зараз в Лізі на верхніх позиціях, бо щось відійшла останнім часом від футбольної тематики. І за кого Ви в цьому сезоні, до речі :)?

Бував на рідній "Армінії", з Баварією, Гамбургом і т. д. І цього вже достатньо, щоб різницю відчути... уявляю, що твориться в Дортмунді і Гельзенкірхені на домашніх матчах... планую туда махнути, вже й малого пора потроху привчати...;)
Вболівальники перша кляса, цілими сім"ями ходять, стадіони завжди повні... багато підлітків, але не відморозків і то в стоячих секторах. З вболівальниками такі асоціації: стіна людей, море символіки, пісні...:crazy:

Додано через 6 хвилин
Баварія дратує, особливо їхня арогантність, Лука Подольський і самовдоволене "табло" менеджера Уні Хьонеса... хоча на міжнародній арені я за них...:cool:
Вердер кульна команда, видовищна... але частенько "валідольна". Завжди їй симпатизував, вроді потрохи ходу набирає...:clapping:

sanya
17.10.2007, 19:27
Зможемо порадуватись сьогодні молодіжка виграла у Ліхтенштейну 3-1
Голи забили дубль Антонова і гол останій хвилині Прийомова ,суперники забили гол і автором став Хаслер :)

EntOther
17.10.2007, 19:29
Зможемо порадуватись сьогодні молодіжка виграла у Ліхтенштейну 3-1
Голи забили дубль Антонова і гол останій хвилині Прийомова ,суперники забили гол і автором став Хаслер :)

Доречі ...Зара Україна з Фарерами грає ...Поки нуль нуль "на користь" українців :shy: )

sanya
17.10.2007, 19:35
Доречі ...Зара Україна з Фарерами грає ...Поки нуль нуль "на користь" українців )
я зараз дивлюсь ,а чо на нашу користь 0-0 ??Ти шо пішов в букмекерську контору і поклав на Фарерів

EntOther
17.10.2007, 19:47
Вже виграють...Я тіки що чуть не впав Росія виграє Англію 2-1...По Євроспорті показують((

sanya
17.10.2007, 20:39
не впав Росія виграє Англію 2-1.
Вона вже виграла 2-1 ,матч закінчився . http://football.ua/i/news/25290.jpg

EntOther
17.10.2007, 20:53
Вона вже виграла 2-1 ,матч закінчився . http://football.ua/i/news/25290.jpg

Та я вже знаю((..А шо там з Україною(бо перестав дивитися (()??!!??

sanya
17.10.2007, 21:30
Україною(бо перестав дивитися (()??!!??
Україна виграла 5-0
Голи забили Гусєв дубль і Калиніченко дубль і Воробей став автором останього голу http://football.ua/i/news/25291.jpg

Журналістка
17.10.2007, 21:36
колись слідкував за Міланом.... а зараз... самі розумієте.....

А що зараз?
Особисто я ніколи й нізащо не перестану вболівати за Мілан (як би він не грав), доки там грає мій улюблений гравець Андреа Пірло! :crazy:

sanya
17.10.2007, 21:44
там грає мій улюблений гравець Андреа Пірло!
Да Пірло молодець ,прикольний плеймейкер . ;)

Мих
17.10.2007, 23:25
А що зараз?
Особисто я ніколи й нізащо не перестану вболівати за Мілан (як би він не грав), доки там грає мій улюблений гравець Андреа Пірло! :crazy:

А зараз тре шукати жіночу команду футбольну... як для мене... може знайду кумирок....

Черешенька
17.10.2007, 23:28
А зараз тре шукати жіночу команду футбольну... як для мене... може знайду кумирок....

Пане Миху, пораджу Вам щиро дивитися скоро фігурне катання чи художню гімнастику, там жінки - найсимпатичніші, найзграбніші, найтендітніші. Гарний вибір є ;)!

Мих
17.10.2007, 23:38
Пане Миху, пораджу Вам щиро дивитися скоро фігурне катання чи художню гімнастику, там жінки - найсимпатичніші, найзграбніші, найтендітніші. Гарний вибір є !

Категорично ні! Вони ж крім спорті нічого не знають....

Журналістка
18.10.2007, 10:40
Да Пірло молодець ,прикольний плеймейкер . ;)

він геніальний плеймейкер! А які штрафні забиває метрів з 20-30!!! :clapping:

Мих
18.10.2007, 14:05
А наші непогано зіграли з збірною електриків та сантехніків: 5-0. А Шотландці пролетіли і не просто з Грузинами, а взагалі напевно. Італійці не пропустять свого.....

sanya
18.10.2007, 14:21
А Шотландці пролетіли і не просто з Грузинами, а взагалі напевно.
Оце точно , як би ж то виграли у Шотландії і з Італією добре зіграли 1-1 , то б Україна теж була б претендентом . А Шотландія вже не така сильна команда ,просто їй везло ,шарова команда

Пересвет
18.10.2007, 16:32
Граждане, ну хоть поздравте меня по случаю попбеды над англичанами. Как никак 2-1 не каждый год бывает :)

sanya
18.10.2007, 16:49
поздравте меня по случаю попбеды над англичанами. Как никак 2-1 не каждый год бывает
Поздоровляю ,в тому матчі найкращий був Павлюченко . На ,якому місці РОсія в групі ??

Пересвет
18.10.2007, 18:04
1) Хорватия 10 26
2) Англия 11 23
3) Россия 10 21
4) Израиль 10 17
5) Македония 10 11
6) Эстония 11 7
7) Андорра 10 0

У Хорватии 2 игры:
в гостях с Македонией и Англией

У Англии 1 игра:
дома с Хорватией

у России 2 игры:
в гостях с Израилем и Андоррой

ЗЫ. Украина как Я знаю после поражения от Шотландии уже потеряла шансы или так ведь?

EntOther
18.10.2007, 18:40
ЗЫ. Украина как Я знаю после поражения от Шотландии уже потеряла шансы или так ведь?

Так, втратила..((..Мені шось тепер не хочеться щоб Італія не пройшла то я за Шотландців, не знаю чого , але так є..А ви бажаєте щоб Італія вийшла, чи може хочете щоб Шотландія, га?

Пересвет
18.10.2007, 18:52
Ну Шотландия молодцы. Удивили своей игрой. Думаю, что заслуживают выхода из группы.

Украине с моей точки зрения не повезло с группой. Чемпион и Вице-чемпион серьезные соперники. Не было бы Италии, к примеру, то Украина бы прошло.

sanya
18.10.2007, 19:01
Згоден з вами ,будемо надіятися що в грудні кращий буде жереб на чемпіонат світу 2010

Журналістка
18.10.2007, 20:53
До речі, жереб відбудеться зовсім скоро: здається, в останніх числах листопада. Будемо сподіватися, тому що у відборі на Євро2008 у нас насправді була найскладніша група.

Мих
18.10.2007, 23:58
у России 2 игры:
в гостях с Израилем и Андоррой
Бажаю Росії з миром розійтися з Ізраїлем... як-не-як дружня країна, нє?

Пересвет
19.10.2007, 13:31
Мих, ну Украина то ближе :) Один народ как никак, не?

А с Израилем нужна только победа...

sanya
19.10.2007, 14:02
хочете перше місце в групі , щоб не грати стакові матчі

Пересвет
19.10.2007, 16:54
Sanya!
Да нет. Тем более выходят из группы 2 команды напрямую. Стыковых матчей нет.

Просто в случае ничьи с Израилем, расклад сил будет следующим:

1) Ховатия 11 29
2) Англия 11 23
3) Россия 11 22

Останутся матчи:
Англия-Хорватия
Андорра-Россия

Чтобы не зависеть от матча Англия-Хорватия, необходимо побеждать Израиль.

Мих
19.10.2007, 18:02
Мих, ну Украина то ближе Один народ как никак, не?

якути і чукчі єдиний народ з вами

прийдеться за Ізраїль кулаки тримати...

sanya
19.10.2007, 21:59
за Ізраїль кулаки тримати...
Будем тримати за наших сусідів в ІЗРАЇЛІ

Мих
19.10.2007, 22:06
Будем тримати за наших сусідів в ІЗРАЇЛІ
Будем тримати на наших сусідів в ІЗРАЇЛІ

sanya
19.10.2007, 22:11
у відборі на Євро2008 у нас насправді була найскладніша група
Будемо надіятись і чекати той жереб

Мих
19.10.2007, 22:18
Ну Шотландия молодцы
то правда, а Грузія луччче....

EntOther
20.10.2007, 11:54
Блін...Вже не можу просто чекати довше того матчу Шахтаря з Міланом...Це на мою думку буде просто надзвичайне дербі..Ще трошки :agree: ..Але все ж таки ще треба чекати :8: .

sanya
20.10.2007, 11:59
Блін...Вже не можу просто чекати довше того матчу Шахтаря з Міланом...Це на мою думку буде просто надзвичайне дербі..Ще трошки ..Але все ж таки ще треба чекати
матч в середу відбудеться ??

EntOther
20.10.2007, 12:05
матч в середу відбудеться ??

Так...Як завжди в 9:45..)

sanya
20.10.2007, 12:17
Так...Як завжди в 9:45..)
Думаєш ,хто в основі гратиме ?

EntOther
20.10.2007, 12:55
Думаєш ,хто в основі гратиме ?

Думаю, як завжди..Ти ж знаєш його тактику : Грають там всі..А на 60-70 хв. випускає Кастілло..А так всі залишуться на своїх місцях як на мою думку..)А ти як вважаєш?

Полковник
20.10.2007, 17:29
Вона вже виграла 2-1 ,матч закінчився .

http://se7en.ru/files/post13955/987098090.jpg

Мих
20.10.2007, 18:26
А завтра Карпати гратимуть з секс - символами київським Арсеналом....

Samojlovu4
20.10.2007, 18:28
Вкотре порадував Бремен - 3:2 проти Герти... :clapping: Дієго просто нестримний, витанцьовує на полі... як це не шкода, але все йде до того, що бразиліанця різні Челсі-Реали перекуплять таки наступного сезону...:aggressive: і не допоможе його недавнє продовження контракту з Вердером...:(

Шкода, Бохум трохи не дотягнув зі змученою Баварією до нічиєї... а було би файно...;)

sanya
20.10.2007, 18:36
А завтра Карпати гратимуть з секс - символами київським Арсеналом...
Дома чи на виїзді ?

Журналістка
20.10.2007, 21:41
Кривбас - Шахтар 1:0. Перший програш донеччан у цьому сезоні. Що ж, подивимось у середу, чи виправдано ризикував Луческу

Мих
20.10.2007, 22:15
Блін...Вже не можу просто чекати довше того матчу Шахтаря з Міланом...Це на мою думку буде просто надзвичайне дербі..Ще трошки :agree: ..Але все ж таки ще треба чекати :8: .

Та йой... та нашо так довго чекати.... та нашо той Мілан..... Кривбас - он роздягнув Шахтар у ЧУ без проблем...

Додано через 2 хвилини
Дома чи на виїзді ?
Дома Карпати....

sanya
21.10.2007, 09:51
Луческу
Чому Луческу критикував Кастільо ?Чому не грав Лукаррелі ?

EntOther
21.10.2007, 09:53
Та йой... та нашо так довго чекати.... та нашо той Мілан..... Кривбас - он роздягнув Шахтар у ЧУ без проблем..

Ніфіга...Мені здається що Шахтар просто на розслабоні грав перед матчем з Міланом..Щоб на той матч вийшли свіженькі :radist: , як закриті огірки:) ...

sanya
21.10.2007, 10:02
вийшли свіженькі , як закриті огірки ...
Вирішили Лукареллі з Міланом випустити ,оригінально

Мих
21.10.2007, 19:21
Карпати-Арсенал - 0-0! Ганьба!

EntOther
21.10.2007, 19:28
Карпати-Арсенал - 0-0! Ганьба!

Блін...Ну як так можна..Вже мене зовсім розчарували..(

Мих
21.10.2007, 19:33
Розвалив Диміцький Карпати - таке у мене відчуття.

Журналістка
21.10.2007, 21:56
Мілан програв Емполі на своєму полі. Цікаво, то хто ж зараз слабший - італійський клуб чи Шахтар

Мих
21.10.2007, 22:40
хто ж зараз слабший - італійський клуб чи Шахтар
Карпати....

Espert
22.10.2007, 13:05
Так, втратила..((..Мені шось тепер не хочеться щоб Італія не пройшла то я за Шотландців, не знаю чого , але так є..А ви бажаєте щоб Італія вийшла, чи може хочете щоб Шотландія, га?
А я б не проти щоб Шотландці пройшли далі! Вони це заслужили з групи як на мене найбільше!!! Їх у фаворити не ставили, а вони за це наказали!!! Молодци пацани!!! Справжні патріоти країни!

sanya
22.10.2007, 13:30
Мілан програв Емполі на своєму полі. Цікаво, то хто ж зараз слабший - італійський клуб чи Шахтар

Espert
22.10.2007, 13:38
Який склад грав ? Шахтар теж програв в цьому турі ,можливо дали відпочити гравцям основи
Хм, а журналістка таки права, Мілан напевно знаходиться в ненайкращих часах. А у грі проти Емполі, я б не сказав, що грав другий склад. Оцініть самі:
"Милан": Дида, Оддо, Неста, Мальдини (Каладзе, 67), Янкуловски, Гаттузо (Брокки, 64), Пирло, Амброзини, Зеедорф, Индзаги (Гуркюфф, 64), Джилардино
Так що Шахтар давай, не підвоть Україну!!

sanya
22.10.2007, 13:49
Но без Кака .Проти Шахтаря не гратиме Діда- ще один плюс ,якийсь голкіпер з дубля стане

Espert
22.10.2007, 13:54
Но без Кака
О тут ти правий!!! Кака як завжди тягне весь Мілан один!!!

Мих
22.10.2007, 19:03
Без Діди і Каки Шахтар Мілану зробить Срну.

Журналістка
22.10.2007, 20:52
А чому Діда не гратиме?

Тим22
23.10.2007, 08:34
Дида был дисквалифицирован за симуляцию. А Милан поражает, полкоманды от 30 до 40 лет и лучшая команда Европы

Espert
23.10.2007, 16:35
Ну що, народ, як настрій перед грою київського Динамо??? Споівання надіюсь є у всіх на гарну гру!!! Хоча знаєте, мене чогось мучать сумніви... Але нічого, прорвемся!!! І будемо вірити у своїх!!! Своє як неяк найкраще!!!

Samojlovu4
23.10.2007, 16:54
І я надіюсь на файну гру, але не на результат... не розумію нинішніх вигуків в футбольному uа-Інтернеті: "Англійці можуть попасти під роздачу!"
Нинішнє "Дінама" Кієф подібне до всяких там рапідів, айнтрахтів і наполів, які в далекі 80ті були Клубами, а зараз нічого більшого як Традиція в футбольній формі, з якою Європа мало рахується...

Журналістка
23.10.2007, 18:25
Ну що, народ, як настрій перед грою київського Динамо??? Споівання надіюсь є у всіх на гарну гру!!! Хоча знаєте, мене чогось мучать сумніви... Але нічого, прорвемся!!! І будемо вірити у своїх!!! Своє як неяк найкраще!!!

Класно, що ти так оптимістично налаштований, але більшість категорична: розгрому не уникнути :no:

sanya
23.10.2007, 18:59
Скоулз не зіграє сьогодні ..

: розгрому не уникнути
Головне не програти ,як Рома (у тому сезоні )!

EntOther
23.10.2007, 19:22
Що "Динамо" зробить для того, щоб показати себе в матчі проти "Ман ю" - "НІЧОГО :cowboy: "

Мих
23.10.2007, 22:41
Бачив я перший тайм. Динамо не те, що психологічно готове/неготове, вони просто функціонально зовсім не підготовлені. Є старання, але вони виглядають на футболістів, яким за 40. Команда у повному дауні. Рівень Металіста харківського, хоча Металіст сьогодні сильньніший....

Samojlovu4
23.10.2007, 22:50
І я надіюсь на файну гру, але не на результат...

Надії виправдовуються - футбол дійсно файний! Приємно дивитись...

Але я вірю в свою команду - надіюсь, більше ніж 7:1 вони не програють...:D :D :D

Мих
23.10.2007, 22:55
Але я вірю в свою команду - надіюсь, більше ніж 7:1
Ну чому? мяч круглий....

Samojlovu4
23.10.2007, 23:40
Мене інше вразило - практично повна відсутність клубної символіки, :scare: :eek: прапорів ноль... аж дивно... народ прийшов, ну як на фігурне катання...
Звиклося вже просто до стіни клубних кольорів, навіть на другорядних матчах...:clapping:

Додано через 2 хвилини
І ще: НАШО нам такий САШО ?!

Мих
24.10.2007, 00:01
2-4.... МЮ - не Закарпаття....

Журналістка
24.10.2007, 00:13
2-4.... МЮ - не Закарпаття....

ЛЧ не ЧУ

Samojlovu4
24.10.2007, 00:15
Йосько Сабо - не Алекс Фергюсон...

Мих
24.10.2007, 00:26
А ось і приємна новина: ЦСКА Масква - Інтер - 1:2!

Samojlovu4
24.10.2007, 00:29
і ще приємна: брати чехи відтягнули головну ганьбу туру на себе... 7:0...

Черешенька
24.10.2007, 00:31
і ще приємна: брати чехи відтягнули головну ганьбу туру на себе... 7:0...

Пане Самойлович, поясніть мені, що (кого) саме відтягнули? Бо я сьогодні щось дууууже далека від футболу і так з першого разу "не в"їжджаю" :).

Samojlovu4
24.10.2007, 00:33
ну... "Арсенал" - "Славія" Прага 7:0...

Мих
24.10.2007, 00:36
"Арсенал" - "Славія" Прага 7:0...
Завтра Шахтарьонок всипне міланістам - от зобачите....

Черешенька
24.10.2007, 00:39

Ви маєте на увазі після матчу?

Samojlovu4
24.10.2007, 00:42
В мене колєга тут... болгарин... страшний фанат Мілану. Я ше такого не видів! 15 фірмових футболок дома, зранку з ліжка, до компутера новини про Мілан читати, а вже потім на тубзік... як Шева зрадив, то він 3 дні хворів, так спереживався. Літає на ігри до Мілану спеціально... в суботу знова летить...

Додано через 1 хвилину

Я Вас прошу... Шахтьор виглядає краще за Дінама, але не настільки, би міланістам всипати...

Мих
24.10.2007, 00:46
Ви маєте на увазі після матчу?
Чому?
Підчас!

Espert
24.10.2007, 11:30
Що не кажи, Динамо більш-менш зіграло достойно!!! Тай Сабо казав прямо, на перемогу не розраховувати. Він зараз хоче команду створити, а тоді щось думати. Перше розумне висловлення за останні часи. А сьогодні тримаємо кулаки за Шахтар!!!

Samojlovu4
24.10.2007, 11:36
Самую обидную, но в тоже время справедливую фразу в адрес "Динамо" выдал еще один таблоид Daily Mail. "Ну кто сказал, что в Европе нет легких матчей? После этого замечательного матча данное клише надо выкинуть в мусорное ведро. Киевская защита была просто беспомощной, и ей будет очень тяжело устоять против любого мало-мальски достойного соперника. "Динамо" выглядело ужасно. Можно сказать, что смешно. Команда Фергюсона "вынесла" их с замечательной эффективностью и продолжает демонстрировать, "кто в Европе хозяин".

Espert
24.10.2007, 11:41
Самую обидную, но в тоже время справедливую фразу в адрес "Динамо" выдал еще один таблоид Daily Mail. "Ну кто сказал, что в Европе нет легких матчей? После этого замечательного матча данное клише надо выкинуть в мусорное ведро. Киевская защита была просто беспомощной, и ей будет очень тяжело устоять против любого мало-мальски достойного соперника. "Динамо" выглядело ужасно. Можно сказать, что смешно. Команда Фергюсона "вынесла" их с замечательной эффективностью и продолжает демонстрировать, "кто в Европе хозяин".
Може й ти права! Але як не кажи, грали більш-менш, порівнюючи з іншими матчами. Тай сам тренерський штаб визнає, що в Динамо поки немає складу. Це вже плюс. Визнали правду!

Мих
24.10.2007, 13:45
Що не кажи, Динамо більш-менш зіграло достойно!!!

:D :D :D :D :D :D

sanya
24.10.2007, 15:08
Вже хоть команда забиває , в тому матчі грав тільки один Д.Рінкон та К.Кореа
Samojlovu4
а рахунок САШО ,то його треба гнати зі збірної (старий вже ) Пятов краще ловить ,ви ж пам"ятаєте як він пропустив два голи від захисників в матчі із Спортінгом .Думаю ,САШО зимою буде не основним ,якщо буде допускати такі помилки

EntOther
24.10.2007, 18:26
At the last...Накінецьто я дочекався цього дня..Шахтар з Міланом мають показати дуже гарний футбол...А що там на рахунок Кака - він буде грати мож' хтось знає?

Додано через 1 годину 3 хвилини
Мілан і Шахтар розсудить іспанець
Завтра футболісти донецького Шахтаря вийдуть на поле стадіону Сан Сіро, щоб поборотися з чинним власником Кубку Ліги чемпіонів Міланом. УЄФА вже призначила арбітрів на цей матч.
Комітет арбітрів УЄФА призначив обслуговувати цей матч іспанську бригаду суддів на чолі з Луїсом Мединою Кантальєхо. Допомагати йому на лініях будуть співвітчизники Викторіано Жиральдес Карраско й Антоніо Артеро Гальярдо.
Обов'язки резервного судді виконає Рафаель Рамірес Домінгес. Суддівський спостерігач УЄФА - Давид Еллерей (Англія).

Мих
24.10.2007, 23:20
Ну що хлопці? Хто там казав, що Мілан зараз слабий, а Шахтар в ударі?
Поки 4-1....

Espert
25.10.2007, 12:53
Облом вийшов так облом... ну нічого, надіюся, що відовідь через 2 тижні Шахтар дасть!!! І вона буде не менш красномовна!

Мих
25.10.2007, 13:11
Облом вийшов так облом... ну нічого, надіюся, що відовідь через 2 тижні Шахтар дасть!!! І вона буде не менш красномовна!

Почну з того, що Мілан дуже сильний. Не треба звертати увагу на окремі матчі. Взагалі, Мілан - найсильніший в Європі, якщо не в світі. - це моя думка. Шахтар - ткж найсильніши, але в Україні.....

Що до поєдинку- відповіді, то на нічию можна розраховувати....

sanya
25.10.2007, 14:24
Мілан - найсильніший в Європі, якщо не в світі.
На рахунок у світі ,ми побачим зимою в Японії . Наприклад Бока Хуніорс - найсильніша в Аргентині
надіюся, що відовідь через 2 тижні Шахтар дасть!
Дома Шахтар , класно грає ,пам"ятаємо ,як з Ромою дома зіграли (1:0 ) і з Валенсією дома (2:2 )

Мих
25.10.2007, 14:27
На рахунок у світі ,ми побачим зимою в Японії . Наприклад Бока Хуніорс - найсильніша в Аргентині

Побачимо.... Я - за Європу, тобто Мілан.....

sanya
25.10.2007, 14:30
Побачимо.... Я - за Європу, тобто Мілан.....
Ото точно ,там ще грають Чемпіони цих континентів із Азії , Африки , Північної Америки і недавній переможець Кубка Лібертадорес - Бока Хуніорс

Журналістка
25.10.2007, 17:09
Я - за Європу, тобто Мілан.....

приєднуюсь. Але донеччани також нічого в цьому сезоні, принаймні гру було цікаво дивитись.
На мою думку, 2:4 Динамо - це просто результат, а от 4:1 Шахтаря - це ГРА.

sanya
25.10.2007, 17:13
а от 4:1 Шахтаря - це ГРА.
Шахтар дома ще покаже себе ,через дві неділі

Журналістка
25.10.2007, 17:20
Можливо. Але особливо радує одне: так, нехай він ще програє Мілану, Ромі, зате вже грає як мінімум на рівних з Бенфікою, Селтіком, Валенсією...
на відміну від ДК, яке програє і сильним, і слабким, і рівним

Мих
25.10.2007, 20:42
На мою думку, 2:4 Динамо - це просто результат, а от 4:1 Шахтаря - це ГРА.
Та яка там гра... Шахтар програв тактично... по всіх правилах ....

Журналістка
25.10.2007, 20:55
Порівняно з Динамо... мені це все одно здається грою. Були емоції, бажання, але все вирішили, як завжди помилки. Бо хто їх не робить, той і виграє

Мих
25.10.2007, 21:11
Динамо не підготовлено функціонально. Я уважно дивився як грало Динамо. Хлопці старалися, хотіли показати себе, але функціонально і трохи фізично вони були не готові, тому й виглядали як ті, що три місяці не грали у футбол. А про що це говорить? Говорить про те, що підготовчий період - байдикували, провели напівсили і тепер пожинають плоди...
Лобановський дуже відповідально підходив до підготовчого періоду, а пік-форму виводив на жовтень... ну але це не кожному дано...

sanya
26.10.2007, 17:16
Горан Гавранчич, захисник "Динамо":

- Горан, чи була настанова грати у відкритий футбол?

- Не знаю. Так склалось, що атакуючі гравці залишались попереду, а захист – позаду, і в результаті – великий розрив між лініями.

- Після двох останніх пропущених м’ячів тренери внесли корективи у гру?

- Та ні, продовжували грати так само. Намагались притримуватись тієї ж схеми, щоправда, все рівно допускались багатьох помилок.

- А в епізоді з пенальті ти дійсно зіграв рукою?

- Звичайно, я не хотів, щоб так сталось. Але м’яч дійсно влучив у руку…

Мих
26.10.2007, 18:00
Горан Гавранчич, захисник "Динамо":

- Горан, чи була настанова грати у відкритий футбол?

- Не знаю. Так склалось....

Цікаво...нє? Гавранчич не знає яка була установка на гру. От зарплату отримувати - знає.

Мих
27.10.2007, 10:42
Динамо здуло 2-4
Шахтар здув 1-4
Карпати здули 0-4

Карпати найслабші... перша ліга не за горами, нє?