Показати повну версію : Футбол
Сторінки :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
ХТО ЗА КОГО ВБОЛІВАЄ ? я ЗА АНГЛІЙСЬКІЙ NEWCASTLE
ЧОМУ Карпати програли у несчасного Арсенала ?:eek: :confused: :mad: :cool:
шо ви через тиждень щось будете писати :mad: :mad: :confused: :confused: :eek:
я бачу що це популярний форум
шо ви через тиждень щось будете писати
чому через тиждень можна і нині написати Мілан - Чемпіон олеолеоле!
Юрій Михайлович перекрикував усіх вболівальників..
а той може.
я бачу що це популярний форум
Нашо так флудити?
Я в Англії за Астон Віллу вболіваю(на аватрі її нападник Габріель Агбонлахор)..
Які ваші прогнози на матч Карпати - Динамо?
Карпати - Динамо
Я оптиміст 1-1
Або 0-0..
Динамо нема чого втрачати..
Агбалангор перспективний гравець :cool:
А крім українського чемпіонату якісь будуть прогнози:cool:
А крім українського чемпіонату якісь будуть прогнози
та Манчестер виграє премєрлігу,
а Челсі Кубок Ліги і Кубок Англії
New Shrek
01.06.2007, 18:10
Матч Франція - Україна все-таки покажуть!
Суботній двобій збірних України і Франції в прямому ефірі покаже Перший національний. Про це вчора повідомив віце-президент ФФУ Володимир Лашкул.
"Якщо пам’ятаєте, трансляція матчу нашої збірної проти італійців опинилася на грані зриву, і федерації довелося заплатити чималу суму, щоб українці змогли в прямому ефірі поспостерігати за грою команди Олега Блохіна с чемпіонами світу", - сказав він.
"Але надалі подібним фінансуванням ми більше займатися не будемо. Наскільки мені відомо, Перший національний купує пакет трансляцій на всі матчі збірної України в доборі на Euro-2008", - заявив чиновник.
"He залишиться осторонь і наша молодіжка - двобої підопічних Олексія Михайличенка проти збірних Туреччини в цю пятниціу і Вірменії також буде показано в прямому ефірі на цьому каналі.
Дивіться живу трансляцію і підтримайте Нашу команду на www.UkrainaTV.com
Агбалангор перспективний гравець :cool:
Агбонлахор!:mad:
Суботній двобій збірних України і Франції в прямому ефірі покаже Перший національний. Про це вчора повідомив віце-президент ФФУ Володимир Лашкул.
"Якщо пам’ятаєте, трансляція матчу нашої збірної проти італійців опинилася на грані зриву, і федерації довелося заплатити чималу суму, щоб українці змогли в прямому ефірі поспостерігати за грою команди Олега Блохіна с чемпіонами світу", - сказав він.
"Але надалі подібним фінансуванням ми більше займатися не будемо. Наскільки мені відомо, Перший національний купує пакет трансляцій на всі матчі збірної України в доборі на Euro-2008", - заявив чиновник.
"He залишиться осторонь і наша молодіжка - двобої підопічних Олексія Михайличенка проти збірних Туреччини в цю пятниціу і Вірменії також буде показано в прямому ефірі на цьому каналі.
Клас!
чого ти так я лиш букву перепутав
Дивіться живу трансляцію і підтримайте Нашу команду на www.UkrainaTV.com
ура !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :cowboy:
франція - україна - 0-0 . Мій прогноз.
Думаю, шо програємо..
Олег Блохін планує грати з одним форвардом - Вороніним..
чого ти так я лиш букву перепутав
Я ж тобі карми не знизжував, просто поправив..
7-го червня відбудеться спортивний суд у Лозанні, який вирішуватиме долю скандального матчу "Карпати" - "Металіст". Якщо ж найвища спортивна інстанція ухвалить рішення на користь "Карпат", матч львівської та харківської команд відбудеться у Львові 13-го або 14-го червня.
На суді в Лозанні, на якому головуватиме суддя Ульріх Хаас, "Карпати" представлятимуть помічник генерального директора з міжнародних питань Тарас Гордієнко та керівник однієї відомої юридичної фірми, ім`я якого наразі не розголошують. Експертом у цій справі буде головний лікар Львівського обласного лікарняно-фізкультурного диспансеру Степан Середа, повідомляє інформаційний центр ФК "Карпати".
ArxangeluS
03.06.2007, 07:21
Так, програли... До речі для мене цей стадіон дуже пам'ятний, я був кілька років назад на товариському матчі Франція-Україна, присвяченому сторіччю Французького футболу. Враження - на все життя... :p
А на шо ви сподівались..
Замість того, щоб виставити ше Бєліка в атаку Блохін поставив 5 хавів та звалив все на одного Вороніна.
а що белік зробив би щось на полі ? він зараз не в формі :feminist: :borat:
Та тут, хлопці, як не крутИ - наші слабші. Блохін це розумів, а тому віддав гру, надіючись на чудо - нічию... не вийшло.
Бєлік не в формі, бо Луческу - тупий циган..
А мені Бєлік не подобається. Сьогодні не той склад і не той час, щоб перемагати Францію. Але час прийде....
ArxangeluS
04.06.2007, 02:00
Вище голови не пригнеш... :8:
Варятська група попалася Україні.
Мені здається, що треба було ставити Гладкого і діло з кінцем..
діло з кінцем..
це точно.
Враження - на все життя...
Ви молодець! А там ще показували на трибуні сидів пан Пустовойтенко, він завше їздить. Де тільки гроші бере на це? Я розумію бізнесмени, таке інше. Але ж він чінуша все життя! Даруйте що псую тему, це про корупцію вже. Я дивився матч, згоден з Міхом, не маю що додати.
:borat: :bazar: :bazar: росія зіграла з хорватами 0-0:bazar: :borat:
росія зіграла з хорватами 0-0
от халепа, а я вболіваю за хорватів :(
Наші не грали, тому я теж вболівав за Хорватію.
В.о. міністра внутрішніх справ Михайло Корниєнко, відзначив, що безладдя на стадіоні під час матчу фіналу Кубка України між "Динамо" та "Шахтарем" були "проплаченою акцією. І це не слова, мета - дискредитувати керівництво МВС".
У той же час, Корнієнко нагадав, що дії окремих співробітників спецпідрозділу ВМС "Беркут" в окремих випадках на стадіоні були дійсно неадекватними, однак "ситуація тривіальна, але роздувати неї до всесвітнього конфузу не потрібно".
В.о. міністра також відзначив, що за результатами службового розслідування 12 співробітників органів внутрішніх справ були притягнуті до відповідальності
А от в це я вірю... думаю, що все це було штучно.
Коли Динамо пропускає перший гол, наступна подія - суддя дає Пенальті для Динамо. Це вже правило українського футболу.
Коли Ковель забив, то я подумав, що в Чемпіонат України ще можна вірити, але коли Динамо погнало падати в штрафний майданчик, шоб заробити пеналь, а Мацей бідолага як міг рятував свою, але нарвався на ного того клятого узбека, то я відразу вимкнув ТВ і ообразився на ДК..
Карпати мають набагато менший рівень ніж рівень Динамо Київ;)
У вас президент клубу трохи тормознутий.замість купляти П`ятова,Гладкого,Прийомого,такіх прикладів можна наводити багато,ваш клуб купляє резервників Динамо і Шахтаря:agree:
Карпати мають набагато менший рівень ніж рівень Динамо Київ
Справа не в рівні, а в тому, як грати Динамо в Лізі Чемпіонів. Невже там суддя такий же буде?
коли Карпати програють то завжди винен суддя.а як Динамо буде виступати в лізі чемпіонів я й сам не знаю ! хіба продати цих бразильців особливо родріго.і я дивуюся з цього Буряка.він просто не вміє займатися селекцією,для нього існують дві країни там де є ніби перспективні гравці це Бразилія і Румунія інші країни для нього лайно:suicide:
коли Карпати програють то завжди винен суддя
Як будь-хто грає і програє з Динамо.... то винен суддя, в багатьох випадках.
Я сам вболіваю за Динамо, але якщо вони постійно надіятимуться на суддю, то футболу не буде.
коли Карпати програють то завжди винен суддя
приведи хоч один приклад, коли Карпати таке казали!
Samojlovu4
12.06.2007, 15:32
Суддя винен завжди, коли будь-яка команда програє. З точки зору переможених...
просто в Украіні нема професіональних суддів вони всі аматори;)
Карпати- СЕРЕДНЯЧОК даже в кубок інтертото не можуть пробитися
просто в Украіні нема професіональних суддів вони всі аматори
тут діє більше чинник - гроші, аніж непрофесійність.
Samojlovu4
14.06.2007, 10:41
Ну що, Іщенко знова в "Карпатах"?! :D
Комедія... Поробили собі приватні клуби, керують...:cool:
А взагалі в Україні нічого так просто не відбувається. Треба вміти читати поміж рядків. Може Іщенко не хтів договорняки катати, навіть коли завдання на сезон були виконані? А так його пішли - відкатали - повернувся "чистий"...
Або Дим комусь "прозоро" натякав: "Я тут князь, от дивися що роблю!":cowboy:
Ну що, Іщенко знова в "Карпатах"?! :D
Комедія... Поробили собі приватні клуби, керують...:cool:
А взагалі в Україні нічого так просто не відбувається. Треба вміти читати поміж рядків. Може Іщенко не хтів договорняки катати, навіть коли завдання на сезон були виконані? А так його пішли - відкатали - повернувся "чистий"...
Або Дим комусь "прозоро" натякав: "Я тут князь, от дивися що роблю!":cowboy:
:p ;) я просто дивуюся цими Карпатами Іщенко нічого незміне в комонді:D :bazar:
я просто дивуюся цими Карпатами Іщенко нічого незміне в комонді
навіть в руках Диміцького?
навіть в руках Диміцького?
особливо, як видно, в руках Димінського.
Карпати- СЕРЕДНЯЧОК даже в кубок інтертото не можуть пробитися
Якраз пробився, попрошу тут без особистих образ..
:mad:
:padonak: :radist: :shutup: ;) :8:
Якраз пробився, попрошу тут без особистих образ..
:mad:
ЛОЛ:p :p :p :p :p
:mad: :mad: :mad: :mad: ЛОЛ:p :p :p :p :p
Ти малий рагуль перестань блазня клехти!
----------------
СЕНСАЦІЯ!!
Шахтар купив Єзерського за 7,5 млн. нривень!
ппц..
:mad: :mad: :mad: :mad:
Ти малий рагуль перестань блазня клехти!
----------------
СЕНСАЦІЯ!!
Шахтар купив Єзерського за 7,5 млн. нривень!
ппц..
це ще хто малий і ти мене запарив ЛОЛ:aggressive: :D :p :p :p :p :p
Вболіваєш за ДК?
Сиди і вболівай, а нам - фанатм Карпат не заважай, бо форум львівський і вболівають тут за львівську команду!
-------------------------------------------
Додам, що за захисника "Дніпра" "сплатили" ще Воробея та Свідерського..
Хлопці, не сваріться. Болільники Динимо К та Карпат завжди дружили, нє?
Вболіваєш за ДК?
Сиди і вболівай, а нам - фанатм Карпат не заважай, бо форум львівський і вболівають тут за львівську команду!
Додам, що за захисника "Дніпра" "сплатили" ще Воробея та Свідерського..
хто сказав що я вболіваю за Динамо ........ненавижу це Динамо,Дем`яненка,Суркіса,і бразилців.....................мені в Україні лиш симпатизує Дніпро і Металург Донецьк там де багато нігерів......окодува і зезе :D :crazy: ;) :dance:
Вітаю вас з поразкою від Черноморця..........і ось тут ви вже точно не пробились в кубок інтертото:p :p :p
:eek: :eek: мені в Україні лиш симпатизує Дніпро і Металург Донецьк там де багато нігерів......окодува і зезе
Хто тут лол?
Як так може симпатизувати Метадон?!
Дніпро ше зрозуміло, але МЕТАДОН?!!
Поздоровляю всіх з закінченням сезону, Динамо - з чемпіонством, а Шахтарьонка з другим місцем, Металіст не поздоровляю, бо вони підіср... зробили негарно з Карпатами..
Пане Маркевичу, ганьба вам!
:eek: :eek:
Хто тут лол?
Як так може симпатизувати Метадон?!
Дніпро ше зрозуміло, але МЕТАДОН?!!
Поздоровляю всіх з закінченням сезону, Динамо - з чемпіонством, а Шахтарьонка з другим місцем, Металіст не поздоровляю, бо вони підіср... зробили негарно з Карпатами..
Пане Маркевичу, ганьба вам!
якщо мені симпатизує Металург то це означає що я лол ?:moskali:
Чемпіон Іспанії став Реал МАдрид !!:no:
якщо мені симпатизує Металург то це означає що я лол ?:moskali:
Метадон - штучна команда, над нею стібаються всі кому не лінь! Ти б ше за Шахтар вболівав, я б поржав..
Метадон - штучна команда, над нею стібаються всі кому не лінь! Ти б ше за Шахтар вболівав, я б поржав..
Металург мені лиш симпатизує я не вболіваю за цією командою:moskali:
В українському чемпіонаті я нізакого не вболіваю бо нема за кого .............Я грізний вболівальник Ньюкасла:aggressive:
.Я грізний вболівальник Ньюкасла
А шо, НьюКасл - то та команда, за яку варто вболівати? Чим він кращий від Кривбаса?
А шо, НьюКасл - то та команда, за яку варто вболівати? Чим він кращий від Кривбаса?
Мих ну ти дав.........Ти зрівняв Ньюкасл з Кривбасом ?:beee: :mad: :padonak:
Мих ну ти дав.........Ти зрівняв Ньюкасл з Кривбасом ?:beee: :mad: :padonak:
:D :D :D :D :D
В Англії вболіваю за Астон Віллу, бо мені вона нагадує Карпати - там теж грає місцевий молодняк..
А Ньюкасл, то дійсно англійський Кривбас, бо сидить зараз в середині таблиці..
Нічого в слідующому сезоні Ньюкасл дасть всім прочухана.........В нас змінився тренер,появилися два нових не поганих гравця Бартон,Відука мені лиш жаль що вони продали ПАркера:radist:
Нічого в слідующому сезоні Ньюкасл дасть всім прочухана.........В нас змінився тренер,появилися два нових не поганих гравця Бартон,Відука мені лиш жаль що вони продали ПАркера:radist:
А як же улюбленець Ньюкаслівських уболівальників Тітус Брамбл? Його фактично вигнали з клубу..
А як же улюбленець Ньюкаслівських уболівальників Тітус Брамбл? Його фактично вигнали з клубу..Він був не мій улюблениць із за нього ми програли в кубку уєфа ..Він нещодавно перейшов у Віган Атлетік по правах вільного агента
Без нього я не уявляв захист "Сорок"..
Я не вірю, що Сем Аллердайс зможе кардинально змінити Ньюкастл..
І все таки, чому Ньюкасл, а не скажімо Ліверпуль?
Доречі, цікаво, як заграє у Лівері Воронін..
Кажуть його купили на місце другого запасного форварда..
оречі, цікаво, як заграє у Лівері Воронін..
Кажуть його купили на місце другого запасного форварда..
http://www.youtube.com/watch?v=jgnWpCZfpC0&mode=related&search= подивись це відео..... і це ти називаєш захист
http://www.youtube.com/watch?v=xSv2xpCClGQ&mode=related&search= це ще один чарівник
http://www.youtube.com/watch?v=Fm-u9KVbehE&mode=related&search=ще одне відео про брамбла
http://www.youtube.com/watch?v=rl_YnpXc5CA&mode=related&search= 10 найкащих голів Ньюкасла цього сезону
Казали, що його купили, як другого запасного форварда..
звісно він буде запасний він даже не був основним у Леверкузені:moskali:
бо Ньюкасл............просто і ясно
Тьерри Анри перешёл в "Барселону", сообщает мадридское издание AS. Об этом в интервью AS сообщил один из руководителей клуба, добавив, что нападающий "Арсенала" подписал с "сине-гранатовыми" четырёхлетний контракт. "Барселона" заплатила за французского форварда 24 миллиона евро.
Мене цікаве, чого ти так мультипостиш?
звісно він буде запасний він даже не був основним у Леверкузені
Не погоджусь, він і Кісслінг були пара основних форвардів.
Нічого в слідующому сезоні Ньюкасл дасть всім прочухана.........
ага і Манкуніянцям і Челсі і Ліверу, а потім ще дожене і дасть Мілану :)
А Барбарез ?
а Барбарез основний з Кіслінгом
_
Вроді вони хочуть купити Вудгейта
Вроді вони хочуть купити Вудгейта
і де ти це почув бо я наприклад цю новину в перший раз бачу я :beee:
а Барбарез основний з Кіслінгом
от оце я їм і доказую а вони зі мною спорять:beee:
ага і Манкуніянцям і Челсі і Ліверу, а потім ще дожене і дасть Мілану :)
:beee: :beee: :beee:
[quote=Ross;91814]де ти це почув бо я наприклад цю новину в перший раз бачу я[/quote
Я милулого місяця бачив на сайті football.ua , вони писали, що ніби боси Нюкасла захотіли повернути свого колишнього гравця:crazy:
Барса купила ЯЯ туре з Монако :dance:
Здався Ньюкаслу цей Вудгейт в якого ноги як кристал нам оувена вистачає
Барса купила ЯЯ туре з Монако :dance:
якого таланту втратив металург
Яя каліч, який скотив Монако на 9 місце в першості Франції..
на 9 місце в першості Франції
В Монако погано заіграна командна гра !
яя. наголос на який склад?
Боси Баєра на початку сезону домали зв'яку форвардів Кіслінг і Барбарез . Але Кіслінг став погано грати поставили Вороніна. А Воронін випровдав свої сподівання і забив в чемпіонаті 10 голів ,в кубку Уєфа 4 голи. А Кіслінга почали ставити атакуючим хавом
Боси Баєра на початку сезону домали зв'яку форвардів Кіслінг і Барбарез . Але Кіслінг став погано грати поставили Вороніна. А Воронін випровдав свої сподівання і забив в чемпіонаті 10 голів ,в кубку Уєфа 4 голи. А Кіслінга почали ставити атакуючим хавом
Пох, Воронін тепер стане дублером Кюйта чи Крауча, бо його купили через те, що скінчив кар'єру Роббі Фаулер..
А як нарахунок Сіссе .він має повернутися з аренди
він ше рік гратиме в марселі на оренді
http://www.inetball.ru/?ref=5570 виртуальный футбольный менеджер ИнетБол це дуже класна гра про футбол зайдіть не пожалієте.я вчора цю гру найшов і цілий день я там рубався. можна створити свою команду гравців тощо.потім потрібно вибрати чемпіонат країни де ви хочете виступати і потім грати
Клозе в Баварії!!:-oВердер всеж продав свого найкращого гравця
І слава Богу, шо продав. Клозе мусе грати в більш менш людській команді..
А Жулі в Монако
Samojlovu4
27.06.2007, 12:29
Гов, гов, гов, полегше на поворотах... Це натяк на те, що "Вердер" не людська команда?! :aggressive: Так от, останні опитування в Німеччині(читав буквально в понеділок): команди, які викликають найбільші симпатії вболівальників - 1."Вердер" 2."Шальке 04" 3."Баварія"... Ну і далі по списку...
"Вердер" - це красивий, атакуючий футбол, це 3, або й 6:0, це найбільш романтична німецька команда останніх років. А ще відрізняється нюхом на "зірок" - винаходять не дуже відомих гравців, купують за смішні по футбольних мірках гроші, а за рік-два-три перепродують в ту ж "Баварію" за грубі міліони... :y:
"Шальке" - народна команда, яка має найбільш відданих вболівальників, це церква на стадіоні, це 60.000 народу на будь-якому матчі(навіть з якоюсь "Алеманією" чи "Бохумом"...) Але також команда-невдаха: 50 років без чемпіонства, постійно просирає, як правило, в останніх турах.:(
"Баварія" - це груба сила і клас, вічний чемпіон, це "Дінама Кієфф" німецької Бундесліги. Багато-хто на внутрішній арені вболіває проти них - всім надоїла вже футбольна гегемонія Мюнхену. :babruysk: Але на міжнародній арені - ціла Німеція за "Баварію"...
Samojlovu4
27.06.2007, 12:58
На рахунок Клозе... Особисто я радий, що "Вердер" вчасно скинув той баласт, мудро поступили::radist:
1. здерли з "Баварії" 15 міліонів за ніякого Міро...
2. наступного літа Клозе набував статус вільного агента, перейшов би сам, але вже безкоштовно...
3. нападник доволі посередній... ну забив на Чем. Світу 5 голів, ну і що?! Тоді ціла команда німецька була як паровоз, поставили би мене в напад - я б і сам зо дві банки поклав...
4. Клозе в затяжній кризі, ігровій і психологічній...
5. і в самому "Вердері" Міросько останні півроку був "пороховою бочкою" - пів команди на нього заїлося, відкрито конфліктував з Фрінґсом...
6. і взагалі по-свинськи і не по-людськи поводив себе з "Вердером"(під час переговорів з "Баварією"), чим викликав нелюбов до себе бременських вболівальників...
І останнє: за останнім опитуванням 80% вболівальників "Баварії" не хотіли бачити в команді Клозе...
Тому надіюсь, що наступного сезону Клозе успішно буде гріти мюнхенську банку, на пару з іншим "дутим" :download: пшеком - супер-бупер-мега зіркою Принцом Польді Лукасиком...
А ще маю надію, що "Баварія" в черговий раз наробила купу неправильних і необдуманих покупок та з успіхом завалить і цього разу боротьбу за салатницю! Хоча на міжнародній арені бажаю їй лише успіхів...
Решение о вчерашнем трансфере в мюнхенскую "Баварию" форварда сборной Германии Мирослава Клозе побудил голландского форварда Роя Макая покинуть клуб.
В услугах форварда Макая заинтересованы "Аякс" и "Фейеноорд" и представители футболиста уже договорились с роттердамским клубом и теперь ждет развязки переговоров между "Фейеноордом" и "Баварией".
Любите ли вы футбол так как любим его мы? Если ответ положительный,- этот сайт для вас.
Кто из нас не мечтал быть Абрамовичем и владеть футбольным клубом? Вопрос риторический. В интернете возможно всё, в том числе и обзавестись своей футбольной командой. Есть много сайтов входящих в категорию "Виртуальный футбольный менеджер" где вы можете получить футбольную команду и попытаться привести ее к победе. Все что для этого нужно,- посылать тактику на игры и потом смотреть как прошла игра.
И только один сайт существует в рунете где вы непосредственно участвуете в игре, т.е. по ходу игры в режиме реального времени меняете тактику и делаете замены игроков. На него вы и попали, - называется он ИнетБол. Только здесь возможно многое - и создать себе совершенно уникальную команду с названием и именами игроков которые нравятся вам, и зайти на игру друга чтобы поболеть за него, и построить стадион, и выиграть реальные деньги. Во время игры вы можете общаться в чате со своим соперником и видеть статистику текущей игры и прошлых встреч. Можно арендовать на игру стадион или построить свой собственный стадион взяв ссуду в Банке. Устанавливая цены на места на стадионе вы получаете доход от стадиона и заработав денег сможете пойти на трансфер и приобрести хороших игроков. Если вы удачливы и прозорливы, можно попытать счастье в тотализаторе и выиграть приличную сумму виртуальных долларов.
А уж сколько турниров есть в этой игре,- нет ни в одном футбольном менеджере. Это турниры в рамках чемпионатов стран, ЕвроКубки, коммерческие турниры где вы можете выиграть виртуальные или реальные деньги, товарищеские турниры в режиме он-лайн. Вы можете сами создать турнир и пригласить в него либо всех желающих, либо только избранных друзей. Так любите ли вы футбол? Не сомневаюсь что вы станете постоянным игроком на нашем сайте и разделите эту любовь с тысячами подобных вам игроков.
--------------------------------------------------------------------------------
1. Об Игре
Игра представляет собой виртуальный футбольный менеджер с играми в режиме Реального Времени.
Цель игры – Управление виртуальным футбольным клубом, финансовый менеджмент, ну и, конечно, получение морального удовлетворения от побед в турнирах.
Участие Менеджеров в Игре бесплатное.
Каждый Менеджер имеет право на создание ТОЛЬКО ОДНОГО виртуального футбольного клуба. Попытка регистрации или получения второго и более клуба одним лицом наказывается штрафом или блокировкой доступа к Игре по усмотрению Администрации.
--------------------------------------------------------------------------------
2. Особенности игры
Участие в Игре не требует скачивания каких либо файлов. Игра не требует большого трафика в Интернете.
Все Игры проводятся в режиме Реального Времени. Менеджер может присутствовать на Игре и влиять на ход Игры или установить тактику заранее и отсутствовать Он-Лайн во время проведения Игры.
Во время игры есть 5 перерывов в которых Менеджер может изменить тактику и поменять игроков.
Он-Лайн игра длится от 5 до 15 минут в зависимости от того находятся ли Менеджеры обеих команд он-лайн и как быстро они меняют тактику.
Во время проведения Игры есть возможность для всех желающих посмотреть игру Он-Лайн и поболеть за своих друзей.
Запись оконченной Игры можно в любое время просмотреть на сайте.
Игра представлена в виде он-лайн репортажа без визуализации.
Менеджер сам создает свою команду, выбирает название комнды и имена игроков.
Запрещается использовать ненормативную лексику в названии команды и в именах игроков.
Администрация оставляет за собой право удалить такую команду или изменить неподобающие названия и имена.
Игроки созданной команды имеют различные игровые характеристики, могут быть проданы и куплены на Трансфере.
Установка тактики включает в себя выбор состава на игру, схемы игры, расстановки игроков по линиям, выбор стиля игры, установку персональной опеки. Во время игры Он-Лайн можно менять тактику и делать до 3-х замен игроков.
Календарь официальных игр в турнирах составляется с учетом пожеланий Менеджеров о времени (в течении дня) вероятного нахождения Менеджера Он-Лайн. Кроме официальных игр команда может выбирать себе соперника и играть товарищеские матчи. Регулярно проводятся товарищеские турниры.
Основной расчетной единицей игры является виртуальный доллар (ВД).
На каждую игру в официальном турнире арендуется стадион. Менеджер устанавливает цену на билеты и в зависимости от количества пришедших болельщиков получает доход со стадиона. Есть возможность построить свой собственный стадион. После каждой игры в рамках Чемпионата команда имеет расходы - зарплата игрокам и затраты на стадион.
Помимо турниров в рамках Чемпионата и товарищеских турниров, существуют коммерческие турниры на виртуальные или реальные доллары, победа в которых приносит соответственно виртуальные или реальные доллары.
Невозможно перевести виртуальные доллары в реальные деньги.
http://www.inetball.ru/?ref=5570 просто зареєструйтесь і грайте
Задовбав зі своїм менеджером..
Челсі підписав Клаудіо Пісарро, як вільного агента..
Д-р Геббельс
27.06.2007, 18:51
Поздравляим!!!
ДК - Чемпион ФАРЭВА!!!
Поздравляим!!!
ДК - Чемпион ФАРЭВА!!!
шо ти лиш про цю новину тепер дізнався:p ;)
:p :p :p :p :p :p
бля я цю новину ще місяць назад читав;)
бля
вах вах шоти гуцуле мей роз сі нервуваусе ти мей ші вар"ят ці шо, агі на твою голову!
А як нарахунок Сіссе .він має повернутися з аренди
Яя каліч, який скотив Монако на 9 місце в першості Франції..
28.06.2007, 01:29
1."Вердер" 2."Шальке 04" 3."Баварія"...
А Штутгарт :)??? (Вважаю, що штутгартці цього року дійсно титул заслужили, запально грали і боролися до кінця - то наскільки мені від німаків моїх відомо)
Я персонально вічний фанат "Баварії", з дитинства ще їх люблю ;)! І завжди своїх друзів-швабів з Баден-Вюртембергу тим дратую, коли вихваляю на всі і вся мюнхенських футболістів. Реакція тяжка, слово Баварія для них - як для бика червоний колір (перепрошую за таке "пікантне" порівняння) :)!
вах вах шоти гуцуле мей роз сі нервуваусе ти мей ші вар"ят ці шо, агі на твою голову!
Ц! От дурна привичка Vasili викривляти людей... вже другий раз!
б*я я цю новину ще місяць назад читав;)
матюкатися тут не прийнято...
і я розумію, що “тільки наша людина може матюкатися на сонячну доріжку, від захвату”...
Samojlovu4
28.06.2007, 09:45
Ніц не маю проти "Штутґарта", але я б не сказав, що він цілком заслужив салатницю... Поки "Баварія" була в затяжній глибокій кризі, поки "Вердер" невдало провалив пару турів а "Шальке 04", як і передбачалося, просто не витримало напруги і передостанню гру впало на кілінця перед вічним смертельним суперником Дортмундом... В той час "Штутґарт" якось шустренько так проскочив попри них всіх і взяв салатницю, нічим особливим на протязі чемпіонату не відзначаючись...
Тут я схиляюсь до думки більшості нім. вболівальників - це скоріше щасливий збіг обставин і наступного сезону "Штутґарт" спокійно займе своє законне місце в Бундеслізі, десь ближче до зони УЄФА.
Челсі підписав Клаудіо Пісарро, як вільного агента..
Це було відомо наприкіці чемпіонату
своїм менеджером..
Ти вже зареєструвався . я да
Хтось може мені пояснити куди дівся Бобилєв з Карпат?
куди дівся Бобилєв з Карпат?
З першу почитай на офіційному сайті http://www.fckarpaty.lviv.ua/
:cowboy: :naci:
матюкатися тут не прийнято...
і я розумію, що “тільки наша людина може матюкатися на сонячну доріжку, від захвату”...
хіба бля це матюк:shutup:
це ще хто з нас гуцул:dance:
Ти вже зареєструвався . я да
як команду назвав ?:ninja:
Хтось може мені пояснити куди дівся Бобилєв з Карпат?
хто цей бобилєв
Бобилєв з Карпат?
Ross ТО Кобилєв , Янг не правильно написав
к команду назвав ?
Я тільки зареєструвався я ще создава команду !!
Ross ТО Кобилєв , Янг не правильно написав
і Кобилєва я не знаю може Вася Кобін
Вася Кобін
Мабуть це мав на увазі цей янг.
Мабуть це мав на увазі цей янг.
;)
Я тільки зареєструвався я ще создава команду !!
може тепер створив.скажи свій ник і назву своєї команди.бо я з нетерпінням хочу с тобою зіграти !:crazy: :aggressive:
яя сіссе клозе.
О ше піссаро. Просто клоунада якась.
A Фейеноорд купив двох своїх вихованців це :Ван Бронкхорст і Макаая :download: :aggressive:
Як Бразилія зіграла з Мексикою вчора?
Як Бразилія зіграла з Мексикою вчора?
2-0 Мексика втиснула бразильців.
Беламі перейшов з Ліверпуля в Вест Хем
Жеремі Нджитап на правах вільного агента перейшов в Ньюкасл це вже четверте придбання Ньюкасла в це мізсезоння
Найджел Рео Кокер перейшов з Вест Хема в Астон Виллу за 13,6 Є.
бразилія вийшла фінал кубка америки
Футбол. Суркіс таємно домовляється про об`єднання чемпіонатів України та Росії?
champion.com.ua, 13.07.07 12:11:41
Почесний президент УЄФА Ленарт Йоханссон в інтерв`ю "Спорт-Експрес" повідомив, що президент УЄФА Мішель Платіні за сприяння представників Росії та України висунув ідею про об`єднання кращих клубів Росії та України в Суперлігу.
"Платіні висунув ідею об'єднати кращі клуби Росії й України в суперлігу. У мене виникли із цього приводу ряд питань. Що буде з іншими клубами, не топ-рівня, що не потраплять у цю лігу? Як будуть визначатися чемпіони окремих країн і учасники Ліги чемпіонів від них? Відповідей на ці питання президент УЄФА ще не мав - поки це тільки загальна ідея", сказав Йоханссон.
Далі Йоханссон сказав, що далі цим проектом повинні займатися Суркіс і Колосков.
"Я сказав Платіні: "У виконкомі УЄФА є представник України містер Суркіс і представник Росії містер Колосков. Вони-то і повинні ретельно продумати проект і представити його на розгляд виконкому. Думаю, що це не за горами. Особисто я ж відношуся до такої пропозиції нейтрально. Прекрасно розумію ідею, що за нею стоїть, але не закриваю очі і на складності, зв'язані з його здійсненням."
а Карпати здули першу гру у Запоріжжі.....
Футбол. Суркіс таємно домовляється про об`єднання чемпіонатів України та Росії?
champion.com.ua, 13.07.07 12:11:41
Це була б непогана ідея... В випадку якщо Карпатам і деяким іншим західноукраїнським клубам дозволять грати в чемпіонаті Польщі.
Це хто куди належить... Європа повинна грати в Європі. Азія в Азії.
Це була б непогана ідея... В випадку якщо Карпатам і деяким іншим західноукраїнським клубам дозволять грати в чемпіонаті Польщі.
Це хто куди належить... Європа повинна грати в Європі. Азія в Азії.
Карпатам так потрібна Польща, як Шахтарю - Росія.
Кажете для України краще, щоб чужі керували?
Бразилія перемогла Аргентину в фіналі Копа Амеріка..
3-0..
Карпатам так потрібна Польща, як Шахтарю - Росія.
Кажете для України краще, щоб чужі керували?
Мих, я з Вами згідний. Але хіба зараз українським футболом керують свої? Я маю на увазі Суркіса. І якщо він вже намірився здати український футбол Росії то може хоч щось можна з ЗУ врятувати.
Мих, я з Вами згідний. Але хіба зараз українським футболом керують свої? Я маю на увазі Суркіса. І якщо він вже намірився здати український футбол Росії то може хоч щось можна з ЗУ врятувати.
Суркіса легше вигнати сьогодні, ніж москаля - завтра.
Беламі перейшов з Ліверпуля [/quot
Ліверпуль купив замість Белламі Ф.Торреса.
[quote=Ross;99095]Жеремі Нджитап
Я радий за твою команду
Допис від Ross
Жеремі Нджитап - негр?
Думаєте заграє К.Лукареллі за Шахтарь ??
Думаєте заграє К.Лукареллі за Шахтарь ??
заграє.... або піде у шахту, не знає з ким звязався.
Samojlovu4
18.07.2007, 00:20
Непогано, радий за "пернатого", хоча вболівав за симпотний мені Бремен...
"Вердер" - "Ліверпуль" 2:3, Воронін в першому ж матчі дублем відзначився...
Шо за гравець Чорноморця Валєєв ??За які команди він грав ???:agree: :y:
Локомотів купив Одемвінджи з Ліля
Локомотів купив Одемвінджи з Ліля
офіційно ще ні
http://shakhtar.com/fc/foto/news/18_07_07_2/7s.jpg
Що мені сподобалось - це збірна Бразилії, яка просто порвала Аргентину у фіналі 3:0. І головне, у Бразилії жодного відомого гравця.
Ні Кака собі, нє?
Мені не сподобалася збірна Бразилія за грою з Мексикою та Уругваєм ,а сподобалася збірна Аргентини
Мені не сподобалася збірна Бразилія за грою з Мексикою та Уругваєм ,а сподобалася збірна Аргентини
Так то воно так, згідний повністю, АЛЕ у фіналі бразільці втиснули Аргентину по самі помідори, по рахунку і по грі..
Samojlovu4
21.07.2007, 11:50
А от цікаво, панове вболівальники, візьмемо 5 топ-футбольних країн Європи... якщо порівняти національні чемпіонати цих держав за силою, видовищністю, напругою, наповненням стадіонів тощо... то хто кого для себе ставить на які місця?! Мій особистий рейтинг нацчемпіонатів такий:
1. Англія
2. Іспанія
3. Німеччина
4. Італія
5. Франція
P.S.: п.Мих, соррі, я знаю що для Вас важливо, але... мені цікава ваша думка лише по цих п`ятьох... "Карпати" і ЧУкр наразі "нє всчьот"...;)
А от цікаво, панове вболівальники, візьмемо 5 топ-футбольних країн Європи... якщо порівняти національні чемпіонати цих держав за силою, видовищністю, напругою, наповненням стадіонів тощо... то хто кого для себе ставить на які місця?! Мій особистий рейтинг нацчемпіонатів такий:
1. Англія
2. Іспанія
3. Німеччина
4. Італія
5. Франція
P.S.: п.Мих, соррі, я знаю що для Вас важливо, але... мені цікава ваша думка лише по цих п`ятьох... "Карпати" і ЧУкр наразі "нє всчьот"...;)
повністю згоден з розстановкою, єдине, я б поміняв місцями Німеччину з Італією. А так... осе нормально.:agree:
Samojlovu4
21.07.2007, 14:41
Ок, поясню свою позицію... Італія - корупційний футбол, з кожним роком менш видовищний, незатишні стадіони, на багатьох матчах напівпорожні трибуни, звихнуті пацани-тіффозі, діло, як правило, вирішується між ювінським Турінтусом і котроюсь командою з Мілану... Німеччина - чистенькі, затишні, суто футбольні модернові стадікі, завжди повні трибуни, дуже часто навіть в матчах другої ліги, великий процент родинних глядачів(цілою сім`єю на футбол), захоплююча підтримка, 2:0 на 80-й хвилині - матч ще не вирішено, правдива конкуренція, особливо в останні роки(це не "Баварія" опускається, це інші піднімаються)...
Але це моя суб`єктивна думка, колись Італію я теж на 3 місце ставив...
Я не вірю як це Румунія обійшла Чемпіонат Росії ,Голландії і на відстанні 2 очок від Німеччини !
Карпати програла Таврії 1-2 :n: :aggressive:
Але це моя суб`єктивна думка, колись Італію я теж на 3 місце ставив...
можливо... можливо то я вже постарів.
Карпати програла Таврії 1-2
м-да, це вже зле.... друга поразка підряд.
м-да, це вже зле.... друга поразка підряд.
Поганий старт у Карпати в цьому чемпіонаті !!!!
Поганий старт у Карпати в цьому чемпіонаті !!!!
а коли у них старт був хороший? По-моєму це повторюється з року - в рік.
Samojlovu4
22.07.2007, 14:52
Моя нелюбов до Баварії лише посилилась... цей француватий Квазімодо, прости Господи, Ф.Рібері, виявляється ще й басурманин! І то вроджений хвранцуз...:aggressive: Вчора перед матчем привселюдно на цілий стадіон "намазив"... :ninja:
Тому сподіваюся, що в нацчемпіонаті Баварія успішно повторить свій "рекорд" минулого сезону.. хоча з Вердером виглядали вони дуже переконливо, правда гра була напівтовариська, без ключових гравців з обох боків...
а як німці оцінюють відхід Вороніна у Ліверпуль?
Samojlovu4
22.07.2007, 15:29
Та вроді голову попелом не дуже посипають... хоча гравець він був дуже помітний...
повторюється з року - в рік.
Новичок "Ньюкасла" Джой Бартон получил травму во вчерашнем товарищеском матче против "Карлсли" и может пропустить начало сезона английской Премьер-лиги.
форвард Майкл Оуэн - травмировался на тренировке команды. О характере повреждения и сроках восстановления пока не сообщается.
карпати настоящі аутсайдери:p
я просто паражаюсь цими карпатами
нафиг карпати купили молдована лащенкова
потужна у карпат трансферна політика
ви лиш здатні купляти молдованів
і ще у закарпаття і спартака івано-франківського
одним словом карпати аутсайдери
і позорняки західно-україньського футболу
закарпаття
Закарпаття я розумію ,але Спартак середняк 1 ліги .Карпати є лідером західного футболу .5-6 посилі йде Буковина яка недавно получила хорошого спонсора
Закарпаття я розумію ,але Спартак середняк 1 ліги .Карпати є лідером західного футболу .5-6 посилі йде Буковина яка недавно получила хорошого спонсора
буковина теж слабачки
доречі яке вони зайняли місце в попередньому сезоні ?
Черешенька
24.07.2007, 14:16
Дозвольте мені старі добрі миттєвості згадати ;)...
Кілька років тому, коли "Карпати" на висоті були і в "Динамо" з Шевченком перемагали (ох, які тоді добрі часи були! :)) взяли ми одного разу з собою на матч з "Шахтарем" коліжанку, яка до того футболом зовсім не цікавилася і жодного відношення до нього не мала. Переконали, що то - видовище, яке хоча б раз в житті вартує побачити :).
Отже, на стадіоні отримала вона місце коло старшого пана, очевидно серйозного вболівальника "Карпат". І думаю, що зіпсула йому все враження від гри на полі. Що дві хвильки вона гукала нам типу (вчилася на лікаря): "Дивіться, люди, ну чого той іншого так копнув? Бідний, та то ж сильно болить!", "А чому вони штовхаються? Хіба то так нормально?" і т.д. До повного щастя (ми її навчили, що Богдан Стронціцький - воротар наших, львівських), коли м"яч "Карпати" просували до воріт суперника, кричала "Бодя, тримай" або "Тільки не забийте гол", чим нервувала всіх наших сусідів по сектору (і веселила нас своєю непідкупною простотою :)).
Висновок - чоловіки і хлопці, вчіть кобіт любити футбол і розумітися на ньому, щоб потім таких трафунків не траплялося ;):):)!
доречі яке вони зайняли місце в попередньому сезоні ?
24.07.2007, 14:33
Ех, дівчинко-Черешнько, сходіть обов`язково колись в бундесі на футбол, і то якийсь пристойний... типу "Баварія" - "Штутґард", або "Боруссія" - "Шальке 04", або "Вердер" - "хтось там"... це зовсім інші враження, ніж на Україні, зовсім інші методи та культура вболівання...
Самойлович ,яка твоя команда в бундеслігі подобається .Мені Вердер із Бремена !!!
Samojlovu4
24.07.2007, 14:39
Я вже не раз висловлювався вище - "Вердер"!!!
Черешенька
24.07.2007, 14:47
це зовсім інші враження, ніж на Україні, зовсім інші методи та культура вболівання...
Та чому Ви одразу так сумно? Мені здається, в нас на Україні культура вболівання теж непогана, весела, принаймні, добродушна; своя, одним словом (щоправда вже давно не була на наших стадіонах, не доводилось останнім часом :(). Справа в тому, що футбольне дійство пов"язане з надмірними емоціями, страшенним збудженням та адреналіном, тому люблю спостерігати (інколи) особливо за чоловіками, коли вони з головою поринають у гру.
Раніше сама бурхливо вдома вболівала, поки сестра не нажалілася татові, що я їй спати не даю і дратую вигуками за стіною, - мусіла мінятися :).
Мрію поїхати в Барселону на матч, чомусь хочеться до пристрасних іспанців (або в Манчестер ще, Баварія є в списку, мушу людей зібрати :)).
P.S. Найбільше люблю, коли на матчах збірних гімн співають. Мабуть, такої справжньої єдності та биття сердець в єдиний унісон, як на футбольному полі в цю хвилину, ніде не буває!
Samojlovu4
24.07.2007, 14:52
А загалом так:
вболіваю за "Вердер", подобаються - "Боруссія", "Гамбурґ", "Штутґард", Леверкузен і "Армінія" ("Шальке 04" випала з того списку минулого року, як завели дружбу з Ґазпромом...), антипатія - "Баварія" (але лише в бундеслізі, на міжнародній арені я за них...)
а мені бундесліга не подобається
Samojlovu4
24.07.2007, 14:56
Гов-гов, та я ніц не маю проти "Карпат" на "Україні"! Хтів лише наголосити, що в Європі це на порядок... та де там - на кілька порядків вище...
Samojlovu4
24.07.2007, 14:59
а мені бундесліга не подобається
ти просто не вмієш її готувати...;)
пофіг ці карпати
А які команди подобаються в чемпіонаті України !!!!
дніпро арсенал металург донецьк
дніпро арсенал металург донецьк
Поняв.
Samojlovu4
24.07.2007, 15:04
Дівчинко-Черешенько, чесно - Ви мені подобаєтесь! Віртуально...:o
ти просто не вмієш її готувати...;)
шо готувати ?
А які команди подобаються в чемпіонаті України
Черешенька
24.07.2007, 15:07
чесно - Би мені подобаєтесь
Ви мені теж, оскільки "Вердер" любите ;)!
P.S. А що в середу за гра "Штутгарт"-"Баварія", якщо Ви знаєте, хлопці мені вчора щось розповідали, але я неуважно слухала :).
Samojlovu4
24.07.2007, 15:11
Liga-Pokal, Halbfinale, Stuttgart – Bayern
(20.30 Uhr, live Sat.1 und Premiere)
Samojlovu4
24.07.2007, 15:13
Я в Інеті дивлюся вже давно... телевізором практично не користуємось вже... Інтернет - сила, телевізія - могила...;)
Черешенька
24.07.2007, 15:15
Liga-Pokal, Halbfinale, Stuttgart – Bayern
Danke sehr :)!
Значить, треба Баварського пива купити, а з вболіванням - визначуся по обставинах, якщо дивитимусь ;).
Нападающий «Гамбурга» Саного во вторник подписал четырехлетний контракт с бременским «Вердером».
Маріка перейшов до Штутгарда. Сума трансферу 8 лимонів євро ,контракт підписаний на 3 роки
Ти где бил ???
зуб виривав:beee: :8:
воронін знов став кращим у матчі пртив якогось китайського клубу здається женьчянь:8:
динамо зяло в оренду макдуфи
Патрік клюйверт може продовжити свою карєру в першому дивізіоні англії
хорди кройф вирішив продовжити грати за металург донецьк
воронін знов став кращим у матчі пртив якогось китайського клубу здається женьчянь
дай силку із джерела !!!
хорди кройф вирішив продовжити грати за металург донецьк
Знаю
Патрік клюйверт
Він в наступному сезоні гратиме за Псв
Він в наступному сезоні гратиме за Псв
неа за шефілд вінстей
дай силку із джерела !!!
я по телевізору дивився
неа за шефілд вінстей
Звідки інфо ???
Звідки інфо ???
гиииииииииии.......на всіх спортивних сайтах
на всіх спортивних сайтах
Дай силка !!!
Манчестер Сити" ведет переговоры с "Шахтером" по елано
шахтар хоче купити данні у динамо москва
шахтар хоче купити данні у динамо москва
Знаю !!1
Манчестер Сити" ведет переговоры с "Шахтером" по елано
сьогодні грає металург донецьк-черноморець
металург донецьк-черноморець
Де показувати будуть ?7
Де показувати будуть ?7
на ут-1 о 19.00
динамо зяло в оренду макдуфи
За чем он им нужен!!
металург донецьк-черноморець 0-0 знову нудний футбол
металург донецьк-черноморець
Грав Кройф
Сімау Самброза перейшов до Атлетико Мандрид за 25 лимонів євро,він став найдорощим придбанням цього сезону ,нагадую за 21 лимон купили гравця із Вілляреалу Форлана
http://rg.foto.radikal.ru/0707/6a/5cc0a413f5ce.jpg
К.Киву перейшов до стану міланського Інтера за 10 лимонів фунтів
Сімау Самброза перейшов до Атлетико Мандрид за 25 лимонів євро,він став найдорощим придбанням цього сезону ,нагадую за 21 лимон купили гравця із Вілляреалу Форлана
http://rg.foto.radikal.ru/0707/6a/5cc0a413f5ce.jpg
не поняв форлан тож перейшов в атлетико
форлан тож перейшов в атлетико
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008