КПК

Показати повну версію : Вакцинація дітей в Україні: за і проти

Сторінки : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13

vanilia
20.03.2008, 17:16
Миху!
При нагоді поспілкуйтеся з медиками. НЕМА ПРЕМІЙ! НІ ЗА ЩО! У тому числі за щеплення. Це БЮДЖЕТНА медицина. Які премії?

Ну не знаю, не знаю. Сама медсестра нам це говорила. Не побоялась навіть. Я це не вигадала, нема мені смислу вигадувати. Суму вона не називала, але говорила, що премії виплачують.
ТІльки ось така цікава річ: лікарі не наполягають на прививках, а медсестри зі шкіри вилазять. Думаю, якщо про премію це жарт такий чи що, то як мінімум "взувають" їх точно.

Alexey Titievsk
20.03.2008, 17:21
Ну не знаю, не знаю. Сама медсестра нам це говорила. Не побоялась навіть. Я це не вигадала, нема мені смислу вигадувати. Суму вона не називала, але говорила, що премії виплачують.
ТІльки ось така цікава річ: лікарі не наполягають на прививках, а медсестри зі шкіри вилазять. Думаю, якщо про премію це жарт такий чи що, то як мінімум "взувають" їх точно.

Медсёстры просто более пунктуальные, чем врачи. :)

vanilia
20.03.2008, 17:22
Сьогодні був у дитячій лікарні. Хвилин 5-7 чекав під дверима завідуючою поліклініки. Перечитав куточок, присвячений щепленням. У тому числі там написано, що згідно законодавства БЕЗ ЗГОДИ БАТЬКІВ щеплювати не можуть. То у чому проблема? Інша справа, як далі буде. От чому моя ЩЕПЛЕНА дитина повинна ходити в дитячий садочок разом із Вашою, не щепленою? Я не хочу. Ви не щеплюєте, Ваше право. А моє право вимагати, щоб моя дитина знаходилася у середовищі, де менший ризик захворіти. Нє?

БЕз згоди батьків не можуть. Але ЯК вони тієї згоди добиваються! Скільки та медсестра ходить до нас додому!!!! І то при тому, що ми щеплення робимо (тепер не всі, від деяких відмовляюсь, мала вже досвід з гемофільною). Я пояснюю, що дитину висипало, а вона мені: "То приходьте завтра. Бо ви сильно прострочили"
Про що тут говорити?
Здоров.я дітей їм десь. Головне сроки.

Додано через 1 хвилину
Медсёстры просто более пунктуальные, чем врачи. :)

Можливо. Але коли дитина кашляла і лікар (лор) поставила діагноз "гострий ларингіт", все одно наполягали на прививці, бо вже прострочуєм. Я це вважаю просто нелюдяним. При тому, що ми ще й самі купляєм вакцину, я тими безплатними ще більше боюсь.

Ука
20.03.2008, 17:33
Медсёстры просто более пунктуальные, чем врачи.
Якби лиш в тому справа. Я з деякого часу в дуже дружніх відносинах зі своєю медсестрою (після того, як вона остаточно усвідомила, що від мене годі чогось добитися, і після того, як я її просвітила про тимеросал - вона просто була не в курсі, що таке буває у вакцинах). Нарозповідала вона мені. Просто б'ють за то не стільки лікарів, скільки медсестер, бо не здійснюють просвітницьку роботу.

Олексію, Ви просто явно дуже далекі від наших реалій...

Додано через 6 хвилин
От чому моя ЩЕПЛЕНА дитина повинна ходити в дитячий садочок разом із Вашою, не щепленою?
А чому моя нещеплена має ходити в садочок разом з Вашою, котра після щеплення від поліомієліту ще з 2-3 місяці виділяє вірус? Хочете щепитися - тримайте вдома. Така ж логіка, нє? Довідку ж в садок як підписують - контактів з інфекційними захворюваннями не було. Ат нє - не працює тут логіка, бо то ж щеплення! Про заразність після нього ніхто ж не каже! І то вже моя проблема, як від того вберегти дитину. Ну добре, моя дитина здорова, в неї більше шансів з тим впоратися без наслідків. А як же ті, що хворі, з медвідводами? Їх же навіть не попереджають про таку небезпеку!

Що скажете на це, Степаничу?

Додано через 8 хвилин
До речі, про те, що моя дитина нещеплена, Ви без мого бажання і знати не маєте права - лікарська таємниця.

Калиниченко
20.03.2008, 18:06
Мы говорим про нормальную медицину... ВСЕМ нормальным людям... Вища раса, цивілізовані, європейський народ, куди нам до вас, нормальних...

Є таке поняття, як суперінфекція.Cтепаничу, я щось не пойняв, суперінфекція, це коли якусь інфекційну хворобу лікують, наприклад, антибіотиком, і впроцесі цього лікування виникає інше інфекційне захворювання, збудник якого стійкий до цього антибіотика, що потребує іншого антибіотика, який, при лікуванні суперінфекції, всвою чергу може призвести до наступної суперінфекції і т.д. А до чого тут щеплення?

взувають по повній, і навіть штрафують.
У вакцинаторів логіка проста – не зумів лікар переконати пацієнта у необхідності щеплення – значить хреновий лікар – штраф, догана...

Alexey Titievsk
20.03.2008, 18:39
Якби лиш в тому справа. Я з деякого часу в дуже дружніх відносинах зі своєю медсестрою (після того, як вона остаточно усвідомила, що від мене годі чогось добитися, і після того, як я її просвітила про тимеросал - вона просто була не в курсі, що таке буває у вакцинах). Нарозповідала вона мені. Просто б'ють за то не стільки лікарів, скільки медсестер, бо не здійснюють просвітницьку роботу.

Олексію, Ви просто явно дуже далекі від наших реалій...

Додано через 6 хвилин

А чому моя нещеплена має ходити в садочок разом з Вашою, котра після щеплення від поліомієліту ще з 2-3 місяці виділяє вірус? Хочете щепитися - тримайте вдома. Така ж логіка, нє? Довідку ж в садок як підписують - контактів з інфекційними захворюваннями не було. Ат нє - не працює тут логіка, бо то ж щеплення! Про заразність після нього ніхто ж не каже! І то вже моя проблема, як від того вберегти дитину. Ну добре, моя дитина здорова, в неї більше шансів з тим впоратися без наслідків. А як же ті, що хворі, з медвідводами? Їх же навіть не попереджають про таку небезпеку!

Що скажете на це, Степаничу?

Додано через 8 хвилин
До речі, про те, що моя дитина нещеплена, Ви без мого бажання і знати не маєте права - лікарська таємниця.

Ука, я не так далёк от Украинских реалий, как Вам кажется. При этом, мы же не обсуждали пока ничего специфичного, организацию здравоохранения или денежное обеспечение здравоохранения, или социальное обеспечение в Украине. Говорим пока об общих вещах. Если они идут, простите через одно место в Украине, то это же не означает, что не надо стремиться к их организации, правда? :)

Калиниченко, зачем Вы меня обижаете, при чём тут высшая раса? Если Вам обидно, что базовые вещи не могут быть пока организованны нормально в Украине, то при чём тут Европа?

Степаныч
20.03.2008, 19:32
А чому моя нещеплена має ходити в садочок разом з Вашою, котра після щеплення від поліомієліту ще з 2-3 місяці виділяє вірус?Ну хто Вам такі фігню сказав?

І то вже моя проблема, як від того вберегти дитину.
І я про те ж! То Ваша проблема.
А як же ті, що хворі,
От вони і входять у ті 25%.
Звісно, що ні. Але персонал лікарні повинен знати.
Cтепаничу, я щось не пойняв, суперінфекція, це коли якусь інфекційну хворобу лікують, наприклад, антибіотиком, і впроцесі цього лікування виникає інше інфекційне захворювання, збудник якого стійкий до цього антибіотика, що потребує іншого антибіотика, який, при лікуванні суперінфекції, всвою чергу може призвести до наступної суперінфекції і т.д. А до чого тут щеплення?
Ні. Пояснити зможу, але то проблема з оффтопом.

Alexey Titievsk
20.03.2008, 19:38
Ну хто Вам такі фігню сказав?

От вони і входять у ті 25%.

Звісно, що ні. Але персонал лікарні повинен знати.

Ні. Пояснити зможу, але то проблема з оффтопом.

Спокойно, Степаныч, спокойно.. :) Мы ж теоретически должны любить больного даже в конце трудового дня....... :)

Степаныч
20.03.2008, 19:42
Брехня, даруйте за грубе слово. Обманює вона Вас.

Ука
20.03.2008, 20:31
Ну хто Вам такі фігню сказав?
тю, Ви що курс імунології в інституті прогуляли? ну то вчитися ніколи не пізно: http://www.webapteka.ru/phdocs/doc8683.html, http://www.mama-papa.com.ua/page/122.html,
ну а це - виробник пише. Правда, подяє як перевагу: http://danko.nn.ru/desc.php?vid=91&Sec_Code=59

І то Ви менторським тоном лікаря розказуєте тут про корисність і безпечність щеплень, не знаючи навіть таких примітивних речей? Тю, і не соромно?

Додано через 2 хвилини
Я знаю. І не намагаюся її нав'язати іншим, і змусити інших відмовлятися від своїх переконань в корисності щеплень. Але хочу, щоб і мене до того не примушували і не дискримінували.

Мих
20.03.2008, 22:03
На щепленнях непогано заробляють, повірте. Особливо ті хто проводить закупи вакцини, ну а закупивши вакцину, її необхідно списати, от і напрягають дільничних лікарів правдами і неправдами.
Мене дивує інше, скільки є у нас дітей, які дійсно потребують медичної допомоги, в яких інколи стоїть питання життя чи смерті і в той же час мільйони бюджетних гривень викидаються на дуже сумнівні, а іноді очевидно непотрібні речі. Нащо лікувати здорових, коли несправляємося з хворими? А добавте ще той факт, в який спосіб йдуть ті закупи вакцини, де на першому місці стоїть низька ціна, а не якість(прада ціна висока, але за дешеву вакцину). Так і живемо.

Alexey Titievsk
21.03.2008, 11:04
На щепленнях непогано заробляють, повірте. Особливо ті хто проводить закупи вакцини, ну а закупивши вакцину, її необхідно списати, от і напрягають дільничних лікарів правдами і неправдами.
Мене дивує інше, скільки є у нас дітей, які дійсно потребують медичної допомоги, в яких інколи стоїть питання життя чи смерті і в той же час мільйони бюджетних гривень викидаються на дуже сумнівні, а іноді очевидно непотрібні речі. Нащо лікувати здорових, коли несправляємося з хворими? А добавте ще той факт, в який спосіб йдуть ті закупи вакцини, де на першому місці стоїть низька ціна, а не якість(прада ціна висока, але за дешеву вакцину). Так і живемо.

Всё правильно! Наверняка и вакцину закупали подешевле, и устаревает она, необходимо использовать. Но что делать? С чего начинать? Было немножко денег - видимо вложили в тот проект, который можно ещё было более-менее контролировать. В Украине, кроме простого воровства, ведь ещё куча медицинских и социальных проблем! Куча!

Больницы необорудованны, денег на лекарства нет, лабораторное обсуживание времён Пирогова и Павлова, количество врачей баснословное, их обучение устарело и нефинансируется. Зарплата мед персонала мизерная. Больничный фонд устарел. Население устаревает, старики никого не волнуют. Система их обслуживания отсутвует. Младенческая смертность колоссальная. Эпидемии. Загрязнение воздуха и воды. Да что говорить, здесь же на форуме было несколько примеров, когда на операцию надо приходить со своей кровью!! Это же каменный век! Смертность растёт. Рождаемость уменьшается. Куда не ткни пальцем - везде прореха! С чего начинать?

Ука
21.03.2008, 11:12
С чего начинать?
гммм... А може зробити вакцинацію добровільною і платною, а ті мільйони гривень вкласти в інші ділянки медицини? Там такі обсяги, що за пару років можна би було дуже багато зробити, навіть з урахуванням нашої системи відкатів...

Alexey Titievsk
21.03.2008, 11:21
гммм... А може зробити вакцинацію добровільною і платною, а ті мільйони гривень вкласти в інші ділянки медицини? Там такі обсяги, що за пару років можна би було дуже багато зробити, навіть з урахуванням нашої системи відкатів...

А конкретнее можете предложить? :) Вот дают Вам, предположим, 1 миллион гривень на конкретную медико-социальную программу. Если справитесь - дадут на следующую программу больше по возрастающей. Откаты строго наказываются тем, что и оштрафуют, и денег больше не получите. Какой конкретно проект предложите? :)

Вакцинацию нельзя платной для детей делать. Во всём цивилизованном мире она для детей бесплатная, от этого зависит здоровье нации. После школы можно делать и платную.

хельга
21.03.2008, 11:38
Всё правильно! Наверняка и вакцину закупали подешевле, и устаревает она, необходимо использовать. Но что делать?
А що робити? Вводити устарівшу вакцину своїй дитині? Аби тільки вакцинувати і не створювати небезпеку для нації? На даний момент я не бачу альтернативи вакцинуванню. Якщо купити дорогу вакцину, вона може бути менш небезпечною, але в ній також багато небезпечних консервантів.

Ука
21.03.2008, 11:42
Какой конкретно проект предложите?
було б безвідповідально з мого боку пропонувати проекти, не вивчивши стан справ.
Хоча, я думаю, знаю, що б я зробила. Найняла б толкового кризового менеджера, зарплата і репутація якого була б достатньо високою, щоб він не наважився ризикувати ними, погоджуючись на пропозиції підкупу.

Alexey Titievsk
21.03.2008, 11:44
А що робити? Вводити устарівшу вакцину своїй дитині? Аби тільки вакцинувати і не створювати небезпеку для нації? На даний момент я не бачу альтернативи вакцинуванню. Якщо купити дорогу вакцину, вона може бути менш небезпечною, але в ній також багато небезпечних консервантів.

Скажите пожалуйста, при чём тут консерванты? Почему нельзя попросить у медсестры упаковку вакцины для проверки срока годности, если Вы сомневаетесь в её сроке годности?

Ука
21.03.2008, 11:46
при чём тут консерванты?
при чому? а Ви подивіться, що входить в склад тих консервантів. Байдуже, якої вакцини, дешевої чи дорогої.

levandivka
21.03.2008, 11:58
А конкретнее можете предложить? Вот дают Вам, предположим, 1 миллион гривень
Даруйте!
А якщо вивести з тіні медичні платежі..?
Бабло мішками ж збирають не тільки в Пологових будинках. Люба операція - дай! І "дай" не слабо...

Ука
21.03.2008, 12:01
А якщо вивести з тіні медичні платежі..?
це з області фантастики...

Калиниченко
21.03.2008, 12:24
при чём тут высшая раса?Ви тут ні при чому. Просто мені несимпатичний цей гнилий західний чи то європейський месіанізм, бо вони „цивілізовані” тому що нормальні, бо це аксіома(в минулому таке говорили про вчення Маркса). Всучити неякісні вакцини, застарілі медикаменти, та ще втридорога, апробувати на українцях нові ліки і вакцини – на це вони швидкі.

На щепленнях непогано заробляють, повірте.Я не противник робити щеплення дітям, але робити чи не робити дітям щеплення – на совісті і відповідальності батьків, і тільки батьків. Але, думаю, недопустимо робити дітям щеплення в пологовому будинку ( тут просто є можливість зробити щеплення без дозволу батьків чи поманіпулювати матір”ю дитинки). До року в дитини зберігаються материнські антитіла, тому щепити до року, мабуть, недоцільно, я, наприклад, до року моїм дітям писав відмови. Щепити можна тільки дитину в стані здоровому, ні в якому стані при нежиті чи кашлю, чи червоному горлі. Обов”язкове обстеження перед щепленням – загальний стан імунної системи, кількість антитіл до хвороби, проти якого буде проводитись щеплення. Найголовніше – якість вакцини, без всяких солей ртуті та алюмінію, генетично модифікованих продуктів. Та й робити щеплення слід, мабуть, не в поліклініках, а в спеціальних цетрах імунопрофілактики, з індивідуальним підходом. Зважаючи на прибутки фірм, що виготовляють вакцини, повне утримання таких центрів можна покласти на них. Я згадую, років 10 тому ходили дільничні лікарі, втомлені і задовбані, з шприцами(добре що одноразовими) і невідомої якості не то „швейцарською”, не то „французькою” (європейська „допомога” чи швидше непотріб?) вакциною по 20 доз в ампулі і щепили всіх поголовно і без розбору. :mad:

Гелена
21.03.2008, 12:29
це з області фантастики...

чому? просто зробити медицину офіційно платною
за тими ж розцінками наприклад. і все - ніхто не буде платити подвійно - в касу і "на руки"

Мих
21.03.2008, 12:44
С чего начинать?
я б почав з реорганізації медицини в України, яка просто застаріла і в яку скільки не вкладай, як вода - в пісок.

Додано через 39 секунд
чому? просто зробити медицину офіційно платною
за тими ж розцінками наприклад. і все - ніхто не буде платити подвійно - в касу і "на руки"
зі зменшенням податків....

Ука
21.03.2008, 12:53
якість вакцини, без всяких солей ртуті та алюмінію, генетично модифікованих продуктів.
а таких не існує :)

Степаныч
21.03.2008, 12:58
І то Ви менторським тоном лікаря розказуєте тут про корисність і безпечність щеплень, не знаючи навіть таких примітивних речей? Тю, і не соромно?
Уко!
Я прошу у Вас вибачення! Будь ласка, вибачте! Дійсно, щось мене "понесло"... Це я щодо мого тону. А по суті скажу пізніше, не маю зараз часу.

levandivka
21.03.2008, 13:13
А-а-а! Совість замучила...
Певно, всю ніч вакциновані діти снилися...

Мих
21.03.2008, 13:38
А-а-а! Совість замучила...
Певно, всю ніч вакциновані діти снилися...:D :D :D :D

Гелена
21.03.2008, 14:11
ну тепер в поліклініку я точно ніколи не піду з дитиною
прочитала інструкцію вакцини від поліомієліту і оце:

Известно, что вакцинные вирусы выделяются от привитых детей примерно в течение 30 дней после прививки, иногда и дольше. Попадая к не привитым детям, они могут вызвать у них заболевание паралитическим полиомиелитом, так называемые контактные случаи вакциноассоциированного полиомиелита. С 1999 г. в России зарегистрировано 20 случаев контактных ВАПП. В 2004 году было зарегистрировано 4 таких случая: 2 - в Костромской, 1 - в Пермской, 1 - в Свердловской областях.

levandivka
21.03.2008, 14:16
Известно, что вакцинные вирусы выделяются от привитых детей
О-о-о!
Прояснилось! (с)С.Альтов :)

Мих
21.03.2008, 14:19
Известно, что вакцинные вирусы выделяются от привитых детей примерно в течение 30 дней после прививки,
оппа... а як вберегти мою дитину від заражених дітей?

levandivka
21.03.2008, 14:22
як вберегти мою дитину від заражених дітей?
Як-як... Не пускати "заражених" до здорових дітей.

Мих
21.03.2008, 14:23
Як-як... Не пускати "заражених" до здорових дітей.
тобіш до школи?

levandivka
21.03.2008, 14:29
до школи?
До здорових.
Хоча, здоровим дітям, я ТАК думаю, "боятися" теж нічого: вони ж не ослаблені вакциною.

Гелена
21.03.2008, 14:53
то з посилань Уки
так я собі думаю що якщо найбільше щеплень роблять дітям до року
то в поліклініку краще з дитиною не ходити
якраз до року контакти краще обмежити

Мих
21.03.2008, 14:58
то в поліклініку краще з дитиною не ходити
якраз до року контакти краще обмежити
я знайшов нормального педіатра - задоволений по вуха... і вона сама приходить... правда тре платити, але є за шо, скажу я вам.В поліклініці з жодною дитиною не був...

Калиниченко
22.03.2008, 09:18
а таких не існує :)

Я десь чув, що існують такі вакцини і такі країни... Отже, це легенда, як існування Шамбали в Тибеті?:scare:

Мих
22.03.2008, 09:37
Я десь чув, що існують
не існує яких? з чи без, ука незрозуміло написала...

Pand@
22.03.2008, 11:42
Дорогі батьки!щойно знайшла один як на мене цікавий форум І не змогла лишити його поза увагою.може вже ви його і проглядали та я вирішила дати сюди його адресу.Цей форум спеціально для батьків(та майбутніх батьків).
http://www.malecha.org.ua
там е тема про щеплення
пробачте може не правильно даю ссилку та інакше не вмію)

levandivka
22.03.2008, 11:46
я вирішила дати сюди його адресу.Цей форум спеціально для батьків(та майбутніх батьків).
Якщо це "запрошення" на інший форум, пропоную перечитати Правила ЛФ:
2.6 Заборонено <...>заклики переходити на інші форуми.
:)
Чи Вам не подобається наш Мам-Форум?

Pand@
22.03.2008, 12:00
Цитата:
Допис від Pand@
я вирішила дати сюди його адресу.Цей форум спеціально для батьків(та майбутніх батьків).

Якщо це "запрошення" на інший форум, пропоную перечитати Правила ЛФ:

Цитата:
Допис від MARTINI
2.6 Заборонено <...>заклики переходити на інші форуми.

Чи Вам не подобається наш Мам-Форум?

Шановний Левандівка.В інтернеті е маса форумів.Якщо я заходжу сюди ,то значить для мене тут е багато чого цікавого.Я не пропогандист якихось сайтів.Я даю людям інформацію яка ,наприклад,для мене особисто цікава та повчальна.
А що за "цікаві" питання на рахунок подобаеться чи не подобаеться?Це інтернет і я думаю смішно навідь таке питати.Я збираю інформацію і рекомендую її почитати іншим людям.Думаю я роблю не погано,а навпаки добре.

levandivka
22.03.2008, 12:25
Я даю людям інформацію яка ,наприклад,для мене особисто цікава та повчальна.
Ггг... :)
Зайшов глянути у "їхню" пологову гілку - птахофабрика... :shutup:
А в мене, знаєте, алергія на курячий пух... Пчихати почав.
Може, в інших гілках там інакші обговорення.
ЛФ - найкращий! :radist: :radist: :radist:

Бузайка
22.03.2008, 14:08
Зайшов глянути у "їхню" пологову гілку - птахофабрика... :shutup:
ЛФ - найкращий! :radist: :radist: :radist:

З тим, що ЛФ класний ресурс ніхто не сперечається...
Перепрошую, що Ви маєте на увазі під "птахофабрикою"?
Нічого "пташиного" там не бачу...
Є в рекламіcтів метод антиреклами через надання неправдивої інформації про кокурентів...
Сподіваюсь, це не воно? Та й "Малеча", ніби, не конкурент ЛФ і працює зовсім в іншій площині...

З.І. Прошу пробачення за офтоп.

Іруня
22.03.2008, 16:43
От чому моя ЩЕПЛЕНА дитина повинна ходити в дитячий садочок разом із Вашою, не щепленою? Я не хочу. Ви не щеплюєте, Ваше право. А моє право вимагати, щоб моя дитина знаходилася у середовищі, де менший ризик захворіти. Нє?
А чого Вам переживати за вашу дитину??? Як вона може підхопити якусь хворобу, якщо вона щеплена??? Чи може Ви не вірите в 100 % захист вакцин? Це по-перше. А по-друге, ви і знати не будете чи є в групі Вашої дитини нещеплені діти. Лікарська таємниця:) .

Pand@
22.03.2008, 22:53
Ггг...
Зайшов глянути у "їхню" пологову гілку - птахофабрика...
ЛФ - найкращий!

Ви мене ображаете.Так пропогандуете цей форум ніби боїтесь що хтось більше сюди не повернеться.Даремно.Скорше люди підуть якщо так будуть висловлюватись,як це робите Ви

Ука
22.03.2008, 23:19
з чи без, ука незрозуміло написала...
невже?

А Ви знаєте вакцини "без"? я - ні...

Мих
22.03.2008, 23:25
невже?

А Ви знаєте вакцини "без"? я - ні...

Уко, ая лише в лєтриці можу з Вами подискутувати, а всьо решту - уві....

Ука
22.03.2008, 23:42
в лєтриці
тю, з кимось із нас нині щось не так, другий Ваш допис, котрого не розумію. (радше зі мною, перепрацювалася...)

Мих
22.03.2008, 23:43
лєтрика - електрика.

levandivka
22.03.2008, 23:45
лєтрика - електрика.
ага, а
подискутувати
= пофлудити? :)

Ука
22.03.2008, 23:47
птахофабрикою

кокурентів
:D

Бузайко даруйте мені мій сміх, просто каламбур гарний з описки вийшов.
А по суті я з Вами цілком згодна. Однак, тим не менше, це оф-топ і порушення правил (реклама іншого форуму).

Pand@
23.03.2008, 00:12
Однак, тим не менше, це оф-топ і порушення правил (реклама іншого форуму).
ну раз ви рахуете всі що це реклама,то більше не буду щось радити конкретне

Додано через 5 хвилин
За день до народження дитя запитало у Бога: "Я не знаю, що я повиненне робити в цьому Світі". Бог відповів: "Я подарую тобі Янгола, який завжди буде поряд з тобою". "Але я не розумію його мову" "Янгол учитиме тебе своїй мові. Він охоронятиме тебе від всякого лиха" "А як звуть мого Янгола?" "Неважливо як його звуть... ...ти називатимеш його: MAMA...

Я просто балдію від цього:rolleyes:

levandivka
23.03.2008, 07:41
більше не буду щось радити конкретне
Чому?!
Маєте лінки на грамотні конкретні статті про вакцинацію - давайте! :)

Бузайко, я ж не писав "всі...". Мені ТАК сприйнялася тамтешня атмосфера... :)

Pand@
23.03.2008, 11:19
Чому?!
Маєте лінки на грамотні конкретні статті про вакцинацію - давайте!
В Малечі хоч і багато подібного е та е і багато цікавого.І нічого "пташиного" там не бачу.Там теж е батьки ,яких також цікавлять розповсюдженні питання.Я вже дала конкретну інформацію.

levandivka
23.03.2008, 11:53
І нічого "пташиного" там не бачу.
А "я вгадую цю мелодію з трьох нот"... :)

Бузайка
23.03.2008, 15:47
Чому?!
Маєте лінки на грамотні конкретні статті про вакцинацію - давайте! :)

Щодо статей, то їх треба писати тим, хто займається питаням антивакцинації.
А поки це питання цікавить тільки ту частину населення України, яка відвідує тематичні форуми, користі мало буде.

Саме мене цікавить зараз лише одне - зміна законодавства України. Бо в принципі мені все одно щеплюють люди дітей чи ні. Це їх життя та вибір. І я вже втомилась щось комусь доказувати. Це якась марна справа. Я просто хочу, щоб моя недощеплена дитина ходила в звичайний садок.
Бузайко, я ж не писав "всі...". Мені ТАК сприйнялася тамтешня атмосфера... :)
Щодо конвеєра у пологових, то щотут скажеш. Що є, то є. Це наше життя таке.

Натася
24.03.2008, 10:57
слухайте, нарід (особливо шановні пани Степанич, Олексій, аfterstep та ін. прихильники щеплень), маю до Вас прохання - дайте, будь ласка, лінки на теми про корисність, потрібність та нешкідливість прививок - бажано обгрунтовані.(сайт privivka.ru до уваги не береться, власне через відсутність обгрунтованості).
От пані Ука дає посилання на сайти з мінусами, а Ви дайти посилання на сайти з плюсами щеплень - щоб ми мали інформацію з протилежних фронтів, так би мовити.
а?

Квіточка
24.03.2008, 13:59
Я наразі більше схиляюся до того що щепити дитину, от тільки кажуть краще то робити після року. Може й так? Хтось щось знає чому? А ще напишіть щось про Інфандрекс. бо наразі зупинилася саме на ньому.

Мих
24.03.2008, 14:01
слухайте, нарід (особливо шановні пани Степанич, Олексій, аfterstep та ін. прихильники щеплень), маю до Вас прохання - дайте, будь ласка, лінки на теми про корисність, потрібність та нешкідливість прививок - бажано обгрунтовані.(сайт privivka.ru до уваги не береться, власне через відсутність обгрунтованості).
От пані Ука дає посилання на сайти з мінусами, а Ви дайти посилання на сайти з плюсами щеплень - щоб ми мали інформацію з протилежних фронтів, так би мовити.
а?
то хіба сайт санстанції....

Натася
26.03.2008, 13:50
невже шановні пани не мають такої інформації???:scare:

а я так хотіла ознайомитись з протилежною точкою зору:(

Alexey Titievsk
26.03.2008, 14:25
а?

С удовольствием. Из крупнейших ресурсов: :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Vaccination

http://health.nytimes.com/health/guides/specialtopic/immunizations-general-overview/overview.html (Они дают большое количество линков)

http://www.who.int/en/ (Сайт Всемирной Организации Здравоохранения, первая из статей как раз и говорит о искоренении полиомиелита в Сомали при массовой вакцинации.) :)

Мих
26.03.2008, 14:31
дайте, будь ласка, лінки на теми про корисність, потрібність та нешкідливість
а свинець хіба є нешкідливий?

Степаныч
26.03.2008, 14:42
невже шановні пани не мають такої інформації???
Натасю,
зайдіть на Гугл, наберіть "вакцинация" і вибирайте сайт, який Вам до вподоби.

Мих
26.03.2008, 14:50
Натасю,
зайдіть на Гугл, наберіть "вакцинация" і вибирайте сайт, який Вам до вподоби.:) :) :)
Хороша Ви людина, Степаничу.:)

mamatu
26.03.2008, 15:21
я завжди з насторогою ставилась до щепленнь. особливо після передач, де діти від того каліками стають.
але боялась ризикувати здоров"ям діток, відмовляючись від цього.
цю гілку оминала, щоб зайвий раз не наштовхувати себе на вагання (я й так терези за гороскопом - весь час вагаюсь).
а сьогодні натрапила на ББ на статейку і спокій мій порушено.
це ж капець, що дитинці свинець від народження закачують!
і що ж мені робити?

Додано через 1 хвилину
ось сама статейка:

Прививки: кто рискует больше?

С каждым годом календарь профилактических прививок пополняется все новыми вакцинами. Защищают ли они от болезней? Почему многие родители отказываются от вакцинации своих детей?

Консультант – Елена Орловская, педиатр, натуропат

В апреле 2006 года около 200 украинских детей попали в больницы с температурой 38-40 °С, тошнотой, сыпью, головной болью и резью в глазах. В школах и садах остались самые крепкие – по 3-4 человека в группе. Эти случаи совпали по времени с проведением у детей туберкулинодиагностики (пробы Манту). Поначалу звучала версия, что возможная причина – в некачественной вакцине. Но спустя несколько дней официальные лица опровергли это предположение, заявив, что такая реакция на пробу обусловлена тем, что на момент вакцинации дети могли находиться в инкубационной стадии заболевания, но признаки недуга еще не проявлялись. Вскоре из интернета исчезли практически все мнения оппонентов этой версии. А детей выписали домой в «удовлетворительном состоянии».

Ударим ртутью по гепатиту В!

В 2006 году Минздравом предусмотрено увеличение финансирования программы иммунопрофилактики на 70 млн. грн. (всего 177 млн. грн.). Ежегодно на рынке медпрепаратов Украины появляются новые вакцины: 3 года назад введена обязательная прививка против вируса гепатита В, с 2006 года в календарь профилактических прививок внесена вакцинация против гемофильной инфекции, готовится внедрение специальной вакцины против коклюша. Насколько оправдано введение новых вакцин?

«Чаще всего гепатит В встречается среди лиц, ведущих беспорядочную половую жизнь и среди тех, кто имеет дело с препаратами крови или внутривенно принимает наркотики, – утверждает Елена Орловская, врач-педиатр с многолетним стажем. – Непонятно, при чем тут младенцы, которым в первый же день жизни вводят вакцину против гепатита В, содержащую мертиолят ртути. И эта прививка повторяется 3 раза! Она вредна и для здорового малыша, не говоря уже о больных детках. Токсичные соединения ртути вызывают поражения печени и нервной системы, а ведь мертиолят содержится в большинстве вакцин в качестве консерванта! Многие врачи сходятся во мнении, что болезни первого года жизни (ОРЗ, диатез, дисбактериоз) – не что иное, как отравление организма ртутью. Не защищает даже грудное вскармливание! Оценка по шкале Апгар (ее делают сразу после рождения) не позволяет в точности определить, выдержит ли ребенок такой удар! Кроме того, нередко женщины проходят терапию гормонами и антибиотиками как до беременности, так и во время нее. Дети таких матерей будут особенно чувствительны к чужеродной вакцине».

Эксперимент на детях?

По информации интернет-ресурса www.autismwebsite.ru, в последние годы наблюдается стремительный рост случаев аутизма – тяжело поддающегося лечению психического расстройства, при котором ребенок начинает регрессировать, теряет связь с реальностью, а со временем становится агрессивным и даже опасным. Ошеломляющая статистика: в Англии, США и Канаде это заболевание сегодня диагностируют у одного из 100-150 детей! Между тем, еще 60 лет назад об аутизме никто не слышал.

К тому же исследования показывают, что среди невакцинированных детей случаи аутизма неизвестны! В чем же дело? Многие специалисты связывают нарушения детской психики с отравлениями ртутными соединениями, которыми изобилуют вакцины для прививок (больше всего осложнений дает АКДС). Конечно, аутизм в результате отравления развивается далеко не всегда: организм большинства деток выводит ртуть самостоятельно.

В США о проблеме отравления детей сегодня говорят открыто – там уже начата масштабная кампания за полный запрет прививок с ртутными соединениями. В результате доступным рынком сбыта ядовитых вакцин становятся страны СНГ, в частности Россия и Украина. Теперь и у нас новорожденных прививают от гепатита В в первый день жизни. Есть и национальное «достижение»: спустя несколько дней всем малышам вводят вакцину против туберкулеза. БЦЖ не делают нигде в мире, кроме постсоветских стран: ведущие государства мира давно отказались от вакцинации грудных детей живыми вакцинами туберкулеза и полиомиелита. Такая ударная доза токсинов оборачивается, в лучшем случае, длительными аллергическими заболеваниями и общим снижением иммунитета.

Иммунитет должен работать!

«Все болезни делятся на те, которые ускоряют развитие, и те, которые его тормозят, – рассказывает Елена Викторовна. – К последним относятся полиомиелит и некоторые особо опасные инфекции. Но большинство детских болезней, от которых мы опрометчиво пытаемся оградить ребенка при помощи прививок, на самом деле полезны для его иммунитета! Корь, краснуха, ветряная оспа, скарлатина при правильном к ним отношении не дают никаких страшных осложнений. Хорошо известно, что неработающий орган атрофируется – чтобы укрепиться, иммунитет ребенка должен работать! При повышении температуры, которая сопровождает все вирусные инфекции, ускоряется скорость обмена веществ – и все токсины как бы «выплавляются» из организма. Если ребенок сам переболеет каким-то недугом, в его теле выработается специфический индивидуальный иммунитет на этого конкретного возбудителя. Причем этот иммунитет будет стойким – т. е. обеспечит ребенку защиту на всю последующую жизнь. А после прививок иммунитет нестойкий: болезнь, против которой делалась прививка, может возникнуть в более зрелом возрасте. А ведь взрослые люди переносят детские болезни намного тяжелее! Такую картину мы сейчас наблюдаем с корью – в этом году возникла вспышка так называемой митигированной кори у людей 20-30 лет, которые в детстве были привиты против этого заболевания дважды (в год и в 6 лет)! Кроме того, в течение первого года жизни развиваются все важнейшие системы организма, призванные обеспечить здоровье на всю последующую жизнь, формируется иммунитет ребенка. И внешнее медикаментозное вмешательство в данном случае может лишь навредить. Альтернативой прививкам и аллопатическому лечению могут стать закаливание, методы натуральной медицины: гомеопатия, рефлексо- и фитотерапия, аюрведа существенно облегчают течение болезней без вреда для иммунитета. Как минимум вакцинация должна быть не «плановой», а индивидуальной – с учетом состояния здоровья и генетической предрасположенности каждого конкретного ребенка».

Выбор без выбора?

Во многих зарубежных странах при рождении малыша проводится исследование пуповинной крови с целью выявления наследственной предрасположенности к тем или иным заболеваниям, после чего выдается т. н. генетический и иммунологический паспорта младенца. И ослабленным деткам прививки не делают вовсе или откладывают до момента, когда состояние малыша полностью стабилизируется. В нашей же стране иммунологическая карта младенца не делается ни в одном государственном роддоме!
Но и у нас есть достижения, о которых должны знать родители. Чтобы малышу не вводили вакцины в первые дни жизни, нужно написать соответствующее заявление при поступлении в роддом. Это не означает полный отказ от прививок – их можно сделать позже, но у родителей будет время убедиться, что с малышом все в порядке. Получается, и в Украине есть свобода выбора? Увы, пока только формально: в детсад или школу непривитого ребенка не примут – государство тщательно заботится о «массовом охвате населения вакцинацией». Причем внятного объяснения, почему так происходит, нет. Казалось бы, попадая в группу к детям, которым были сделаны прививки, заразиться рискует как раз непривитый малыш…

Сегодня иммунологи говорят о том, что перед вакцинацией необходимо грамотно оценить состояние здоровья ребенка. Родители должны владеть полной информацией о противопоказаниях и возможных последствиях и четко осознавать, что ответственность за жизнь их малыша лежит не на враче, не на государстве, а на их совести.

Ядовитый коктейль?

Готовые вакцины содержат высокотоксичные вещества. Не существует исследований, доказывающих безопасность этих компонентов в составе вакцин (впрочем, как и официальной статистики осложнений после прививок).
Формальдегид (формалин) – канцероген, вызывает тяжелые поражения почек, отек Квинке, астму, кожные высыпания, ринопатию.
Фенол нередко приводит к слабости, судорогам, поражениям почек и сердечной недостаточности.
Соли алюминия разрушительно воздействуют на ткани мозга, часто вызывают кожные аллергические реакции.
Ртуть – это, по сути, яд для тканей мозга, почек и печени. Кстати, симптомы аутизма и отравления соединениями ртути на 99 % идентичны!

Я – за вдумчивое отношение к прививкам!

Мих
26.03.2008, 15:24
:D :D :D Я – за вдумчивое отношение к прививкам!:D :D :D

mamatu
26.03.2008, 15:26
і продовження:

Благодаря вакцинации человечеству удалось остановить такие болезни, как оспа, дифтерия, туберкулез, полиомиелит. Я согласна, что детские болезни в большинстве своем не несут серьезных осложнений. Однако сейчас многие родители не отдают своих деток в сад. В итоге круг общения со сверстниками у малыша не такой широкий – непривитый ребенок может и не переболеть детскими недугами в первые годы жизни. И если вирус настигнет такого человека во взрослом возрасте – последствия могут быть трагичными. Мальчики, переболевшие в пубертате свинкой, часто становятся бесплодными. Для беременной женщины краснуха чревата гибелью плода. Я считаю, что здоровому (!) ребенку можно делать все прививки (исключение, по моему мнению, может составлять вакцинация от гепатита В). Однако при этом очень важно ориентироваться на самочувствие малыша. Даже банальное кишечное расстройство, болезненное прорезывание зубов или вялость и апатичность малыша должны остановить родителей. Дождитесь, пока с момента полного выздоровления ребенка пройдет не менее 2-х недель.

Судороги как реакция на АКДС

Вскоре после тяжелейшей реакции на плановую прививку Егору был поставлен диагноз «туберозный склероз». Сейчас родители прилагают все усилия, чтобы их 5-летний сын начал хотя бы говорить.

Роды протекали трудно, отошедшие воды были зелеными, – вспоминает Галина, мама мальчика. – Когда Егорка родился, у него была огромная гематома, странные пятнышки на глазике и ножке. Доктора быстро обработали гематому, а буквально через час моему мальчику вкололи вакцину БЦЖ. Тогда я доверяла врачам, и сомнений в правильности их действий у меня не возникло. Сейчас, вооруженная опытом, я понимаю: подобные симптомы должны были стать прямым противопоказанием к прививке! Между тем, вскоре нас выписали домой.
Страшный диагноз

Когда Егору исполнилось 2,5 месяца, я заметила, что он стал как-то странно замирать: шевелит ручками-ножками, а потом вдруг застынет на несколько секунд в нелепой позе. Я показала сына районному неврологу: «Мамочка, о чем вы беспокоитесь? У вас замечательный мальчик! Очевидно, ему просто не хватает кальция – попринимайте немного». Со спокойной душой я последовала рекомендациям врача. А в 3 месяца сыну сделали прививку АКДС. И после нее началось! Замирания превратились в судорожные приступы, ребенок словно откатился назад в своем развитии, перестал держать головку… Естественно, мы запаниковали, кинулись искать лучших врачей. Для облегчения судорог нам выписали лекарства, от которых у мальчика началась жуткая рвота! «Светила» только руками разводили: «Так протекает болезнь». И при этом в нашей медицинской карточке значилось: «Ребенок развивается соответственно возрасту»!
Когда Егору было месяца четыре, ему, наконец провели комплексное обследование головного мозга и обнаружили… кальцификаты. Врачи поставили диагноз «туберозный склероз» и продолжали назначать ребенку препараты, от которых ему становилось только хуже. И я поняла: общение с официальной медициной пора заканчивать! Обратилась к гомеопату, которая объяснила мне, что толчком к развитию болезни вполне могли стать прививки. Лечение у того доктора не было эффективным – судорожные припадки не проходили. Потребовалось еще более 2-х лет, чтобы мы нашли «своего» врача, тоже гомеопата.

Два месяца – с высокой температурой
На прием к Владимиру Ивановичу мы попали в невероятно тяжелом состоянии. В свои 2 года 10 месяцев Егорка не умел стоять и сидеть, а лишь лежал неподвижно, глядя в одну точку! Ребенок совсем не разговаривал, зато истошно кричал – часто и подолгу. Судорожные припадки повторялись до 15 раз в день. Доктор предупредил, что лечение будет длительным и тяжелым, но шанс стать социально адаптированным у Егора есть. В тот день гомеопат дал нам всего одну крупиночку препарата. Сразу после его приема у сына буквально пелена с глаз спала: впервые за долгое время он посмотрел на нас осмысленным взглядом. Через 2 недели ребенок выплюнул пустышку, а ведь раньше без соски он хныкал и капризничал), со временем начал гулить, даже произносить нараспев целые слоги. Но нас ожидало новое испытание.
В один из дней у сына внезапно поднялась температура, которая не спадала в течение нескольких недель. Хотя я знала, что в гомеопатии обострение – норма, свидетельствующая о том, что запустились процессы исцеления, мне было очень тяжело. Гомеопат вместе с нами сутками дежурил у кроватки Егора. В некоторые дни температура поднималась до 41 °С, но мы твердо следовали решению не сбивать ее медикаментами. И были вознаграждены за свое мужество: вскоре кризис миновал, и судороги исчезли совсем!

Будущего я не страшусь

Я с нетерпением жду того дня, когда Егор впервые скажет слово «мама». С сыном занимаются реабилитолог и дефектолог, благодаря такому комплексному подходу он заметно окреп. Я очень верю, что Егорка и дальше будет общаться со сверстниками, вырастет добрым человеком (одно из последствий туберозного склероза – приступы немотивированной агрессии). В моем сердце уже давно нет обиды на врачей. Ушли и изнуряющие мысли о том, что было бы, если бы мы не делали Егору прививок. Есть данность: болезнь – и нужно научиться жить с ней, причем максимально полноценной жизнью. И тогда, может быть, страшный недуг отступит. Эта надежда помогает мне не опускать руки».

mamatu
26.03.2008, 15:27
все разом не влізло. ось ще:

В Норвегии прививки – норма

В Норвегии вакцинация – дело совершенно добровольное, родители сами решают, делать ли ребенку прививки. Тем не менее, 90 % норвежцев предпочитают прививать своих детей: так надежнее.

Я родилась и выросла в Украине, а в Норвегию приехала по работе, – делится Евгения, мама двухлетнего Каспера. – Влюбилась, вышла замуж и осталась в этой стране навсегда. Забеременев, стала активно интересоваться норвежской системой родовспоможения и здравоохранения. Естественные роды в присутствии мужа здесь в порядке вещей. Врачи стараются минимально вмешиваться в процесс родов. По желанию женщины к ее услугам – специалист по акупунктуре, бассейн и стульчик для вертикальных родов, а во время схваток мне предложили подкрепиться компотом и бутербродом. Муж все время был рядом со мной, делал мне массаж, говорил ободряющие слова – его поддержка значила для меня очень многое. Каспер родился здоровеньким, и уже через 3 дня нас выписали домой.
Осмотр врача – 3 раза в год

В Норвегии патронажная сестра осматривает ребенка на дому всего один раз. После возвращения домой полагается звонить ей раз в месяц, советоваться по каким-то вопросам касательно здоровья малыша. Если с ребенком что-то не в порядке, нужно обращаться к семейному врачу, который лечит всю вашу семью. Вообще, мне показалось, что в Норвегии доктора не столь трепетно относятся к своим пациентам, как, например, в Украине. На дом к заболевшему ребенку терапевт из государственной поликлиники не приходит (нужно вызывать неотложку или везти ребенка в больницу самостоятельно), семейный врач не всегда на ранней стадии может поставить правильный диагноз. В течение первого года жизни плановые осмотры детского врача происходят всего трижды: в 3, 6 и 12 месяцев. Поэтому, посоветовавшись, мы с мужем решили делать нашему мальчику все прививки.
Индивидуальный подход

Изучив календарь прививок для норвежских деток, я поняла, что он, в принципе, совпадает с украинским. Дополнительно нам предложили сделать только прививку от гепатита: местным деткам ее не делают, поскольку сейчас в Норвегии это заболевание практически не встречается. Несмотря на четкий график вакцинации, врачи стараются подходить к каждому малышу индивидуально: когда Каспер немного приболел, очередную прививку отложили до полного выздоровления мальчика. Наш сынок перенес все прививки нормально: только после одной была некоторая сонливость и слегка повысилась температура. Зато теперь мы спокойны за его здоровье: например, во время повальной эпидемии коклюша наш малыш ни разу даже не кашлянул (и это при том, что мы не ограничивали круг его общения – он по-прежнему продолжал играть со всеми соседскими ребятами). А если кроха, играя на улице, расцарапает коленки, я не буду бояться, что он заразится столбняком.

Теплые шарфики – табу

Конечно, мы не уповаем только на прививки – стараемся укреплять иммунитет ребенка, в первую очередь, натуральными методами. Несмотря на то, что мы живем на побережье, где часто дуют холодные ветра, Каспера особо не кутаем. По утрам обливаем прохладной водичкой, регулярно ходим вместе с малышом в бассейн. Приучаем к здоровой пище: в Норвегии принято есть хлеб из муки грубого помола, сыр, овощи, морепродукты. Во время последнего визита в Украину я накупила гомеопатических препаратов для скорой помощи, например, при насморке или ангине. Простуду норвежцы обычно не лечат: если через 3 дня сама не проходит, идут к врачу. Кстати, родственники мужа были удивлены моими познаниям в области народной медицины (банальные травки, компрессы, ингаляции – мне казалось, все это знают). Я надеюсь, что сочетание новейших медицинских разработок и веками проверенных народных средств поможет нашему сыну и дальше оставаться крепким и полным сил».

Наша дочка здорова без прививок!

Вопрос о прививках для маленькой Насти на семейном совете даже не обсуждался. Мнение родителей было однозначным: естественное развитие ребенка и медикаментозное вмешательство в его организм – вещи несовместимые.

Подготовку к рождению дочурки мы начали задолго до этого события, – вспоминают Лена и Слава. – Наслушавшись рассказов о больничных родах, поняли, что это – не наш вариант (мы занимаемся духовным самосовершенствованием, ведем здоровый образ жизни). Судьба свела нас с замечательной духовной акушеркой, которая и помогла Настеньке родиться: дома, без страха и боли. Этот день запомнился нам как самый замечательный праздник в жизни. Мы не смывали с ребенка первородную смазку (она выполняет защитную функцию), пуповину перерезали только когда она полностью перестала пульсировать (через 3 часа), сразу приложили малышку к груди (молозиво «заселяет» организм ребенка материнскими антителами). Такой естественный подход изначально работал на всестороннее поддержание детского иммунитета (в отличие от многих роддомовских деток, Настя в первые дни жизни не только не потеряла в весе, но и окрепла).

Болезни разные нужны

У нас есть видеозапись, на которой Настя, семи дней (!) отроду, сидя у папы на коленях (он, правда, поддерживал ее под спинку), увлеченно рассматривает картину на стене! Однако нельзя сказать, что все хвори миновали Настю. Мы к этому и не стремились: ведь детские болезни, если правильно к ним относиться, формируют иммунитет ребенка! Однажды мы заметили у дочки признаки кори. Мы не паниковали и не пичкали малышку лекарствами. Прошло всего несколько дней, и температура спала, а через пару недель с личика сошла сыпь (обилие внешних проявлений для детских болезней – норма). По такому же сценарию Настя переболела и коклюшем. Причем обе эти болезни дочка перенесла на ногах, играла, гуляла на улице. Единственное, стала меньше есть и больше пить – естественная реакция организма на температуру. Мы не вмешивались в этот процесс, не мешали работе детского иммунитета. Только однажды Настя принимала гомеопатические крупинки от кашля.

В природе есть все необходимое для поддержания здоровья человека. Например, для Насти (ей уже 2,5 года) мы ежедневно готовим травяные ванны – в обычной воде из-под крана она ни разу не купалась. Каждый вечер интуитивно выбираем травки – все наши, «родные»: лаванда, зверобой, душица, мята, ромашка – и завариваем несколько горстей.
За здоровье ребенка в ответе родители

Мы прекрасно понимаем, что купить справки о прививках для того же детсада – не проблема. Сложность в другом: наша система здравоохранения оставляет очень мало шансов на собственно здоровье. Объединившись с единомышленниками, мы несколько месяцев назад создали общественную организацию «Ліга захисту громадянських прав». Мы занимаемся просветительской деятельностью, издаем книги (А. Коток «Безжальна імунізація»). И очень надеемся, что наша работа поможет родителям принимать решение о вакцинации своего ребенка более осознанно. Ведь ответственность за здоровье ребенка несут родители. И решение об отказе от прививок должно стать частью образа жизни (нельзя, с одной стороны, отказываться от вакцинации, а с другой – при первом же чихе бежать за жаропонижающим). Только в этом случае оно пойдет на пользу вашему ребенку»

Ука
26.03.2008, 15:29
Ртуть – это, по сути, яд для тканей мозга, почек и печени. Кстати, симптомы аутизма и отравления соединениями ртути на 99 % идентичны!
там не просто ртуть, а солі ртуті, набагато токсичніші від самої ртуті.

mamatu
26.03.2008, 16:03
там не просто ртуть, а солі ртуті, набагато токсичніші від самої ртуті.

я в шоці!
а нам ще 3 планове щеплення залишилост зробити. тепер буду почуватися катом для дитини, якщо поведу робити.
а не робити теж боюсь...:(

Ука
26.03.2008, 16:19
вибір між шкодою реальною вже і зараз та шкодою гіпотетичною (імовірності перемножуються: якщо заразиться х якщо захворіє х якщо будуть ускладнення = імовірнісне число з багатьма нулями після коми)

Мих
26.03.2008, 16:24
а не робити теж боюсь...
кого?

mamatu
26.03.2008, 16:44
кого?

навіть не знаю...
наче 2 з 3 щеплення зробили. треба завершити "курс" чи що.
а як подумаю про ртуть й те, що нам дисбак. знаходили, що низький гемоглобін був можливо через ті щеплення.

Ука
26.03.2008, 16:48
треба завершити "курс" чи що.
кому треба?

Aster
28.03.2008, 12:52
Народ, я заплуталася. :(

От, наприклад, я не роблю дитині щеплення від поліомеліту. Взагалі. Бо щось я дуже не довіряю саме цьому щепленню зі всього набору. Тепер я прочитала на цій гілці, що після вакцинації від поліомеліту дитина виділяє небезпечний вірус ще 60 днів. Але ж я не можу знати, яка з навколишніх дітей була недавно щеплена! То мені з моєю дитиною не підходити до ніяких дітей взагалі? Не відпускати у пісочницю? Не віддавати у садочок? Не ходити до знайомих, в яких малі діти? Чи мені тре все-таки щепити свою дитину, щоб не наражати її на небезпеку кроссвакцинного зараження?

Все, голова кругом. :(

levandivka
28.03.2008, 13:04
Тепер я прочитала на цій гілці,

Навіяло:
Уважаемый редактор!
Может, лучше — про реактор?
Про любимый лунный трактор?..
Ведь нельзя же — год подряд
То тарелками пугают —
Дескать, подлые, летают, —
То у вас собаки лают,
То руины говорят!

Мы кой в чём поднаторели,
Мы тарелки бьем весь год,
Мы на них уже собаку съели
(Если повар нам не врет),
А медикаментов груды
Мы — в унитаз, кто не дурак.
Вот это жизнь, и вдруг — Бермуды.
Вот те раз! Нельзя же так!

На питання "Что дєлать?".
Вирішувати самостійно. Але пам'ятаючи про здатність вакцин вбивати імунітет, не даючи 100%-ї гарантії захищеності.

Пам'ятаєте злий жарт: "від чого лікують - від того і вмираємо"?
Це - і про вакцинацію.

olya_d
28.03.2008, 13:36
Восени в нас в місті помер однорічний хлопчик від менінгіту. Причому в неділю ввечері ще ходив з батьками в гості, а в понеділок вночі помер. Цей вид менінгіту розвивається дуже швидко, навіть через 6 годин може настати смерть. Причому носієм може бути доросла людина, у якої просто нежить. Тоді в місті почалася паніка серед батьків, боялися дітей навіть на вулицю виводити. Згодом все затихло. Але ось недавно ще одна дитина захворіла, ледь не померла, але вчасно відправили до Львова. Діагноз - та ж сама менінгококова інфекція (не знаю, чи так правильно пишеться). А тепер до чого я все це пишу. В медінституті роблять щеплення проти цієї інфекції, але тільки за бажанням батьків. Причому якщо ви записуєтеся, то треба ще певний період чекати, поки привезуть вакцину. Це за інформацією батьків, які туди зверталися. Ще восени декілька знайомих робили своїм дітям таке щеплення. Я теж хотіла, довго вагалася, та тоді мій малий захворів. Так ми і не зробили. Тепер знову я задумалася, але одночасно і дуже боюся. Не знаю, що робити. Можливо, хтось більше знає про це?

levandivka
28.03.2008, 13:41
помер однорічний хлопчик від менінгіту.
Хто сказав? (с)

Пора звикнути, що висновки ПАВ не завжди правдиві. А слухи - зовсім рідко.

olya_d
28.03.2008, 13:55
Так, це за висновком - менінгіт, точніше якась його форма. Причому в дитини вже плями були.

levandivka
28.03.2008, 13:58
це за висновком - менінгіт
А "що", "де" і "звідки" ..?

Думаю, доречно:
http://www.renema.ru/anekdots/funnypics/p1171925322kolyan.net_prikoli%20(23).jpg

Ука
28.03.2008, 14:53
Якщо хлопчик однорічний, то це означає, що щепили його скоріш за все за новим календарем, а отже він отримав 3 дози (і нащо їздити на Дністровську, якщо цю гидоту вже на халяву колять?) НІВ вакцини - в 3,4 і 5 місяців. До 4-ї дози у 18 місяців - не дожив...
Менінгіт - одне із ПВУ цієї вакцини.

І ще одне. Менінгіт може спричинятися цілим рядом вірусів, вакцина є лише від одного - НІВ. Ви знаєте, якого роду вірус викликав менінгіт у тих дітей?

levandivka
28.03.2008, 14:56
Менінгіт - одне із ПВУ цієї вакцини.
ТАК і я про те...

А ще менінгітом можна сміливо назвати всю цю Систему.

olya_d
28.03.2008, 15:37
Ви знаєте, якого роду вірус викликав менінгіт у тих дітей?
Ні, не знаю. Батько хлопчика розповідав, що звернулися в лікарню, в дитини була висока температура, їм відповіли, що це на зуби. Вони поїхали додому, вночі малий помер. На личку були сині плямки. Не знаю, звідки в них висновки про смерть, але говорили що "менінгококова інфекція".
В дитини, що захворіла недавно, спочатку був грип. Ніби все пройшло, але раптом піднялася висока температура. З яворівської лікарні відправили в Новояворівськ, а звідти повезли до Львова. Бабуся малої казала, що теж менінгіт. Так їй сказали лікарі.
Більше не знаю нічого, хоч люди багато говорять всякого.

Ука
28.03.2008, 15:49
Яворів?
Пригадую я той шум. Пройшло десь у новинах. Ми пробували тоді отримати офіційну відповідь від районної СЕС - всі мовчали, як води в рот. Якщо не помиляюся, там якимось боком був замішаний колишній мер чи щось такого (його дитина померла?). Можливо, через це ніхто не хотів коментувати... Тому в даному випадку нічого не можу сказати.

olya_d
28.03.2008, 16:21
Так, Яворів. Ні, дитина мера померла при народженні - була обмотана пуповиною і задушилася під час пологів...Але якраз мер пробував піднімати шум, тоді приїжджали з Києва, проводили якісь аналізи, але нічого путнього не сказали.
Ой, забула...Сказали тоді, якщо ще кілька дітей помре, тоді будуть більш детально досліджувати і оголошувати надзвичайний стан. Ось так.

Ука
28.03.2008, 16:32
Судячи з того, що не підняли шум з приводу негайної вакцинації, вірус був не той (якщо взагалі не ПВУ) - тому і замнули. Інакше б точно використали для рекламної кампанії, як то вже не раз було, - вакцину НІВ тільки ввели, і до неї ще ставляться дуже обережно. Крім того, вона хоч і є в календарі, проте, як і з гепатитом, в законі про захист населення вд інфекційних хвороб її ще немає, тому відсутність цього щеплення не може бути підставою для недопуску в школу-садок (от лиш хто про то знає...).

Ascorbinka
28.03.2008, 21:45
Так, це за висновком - менінгіт, точніше якась його форма. Причому в дитини вже плями були.
менінгококцемія

якщо цю гидоту вже на халяву колять?) НІВ вакцини - в 3,4 і 5 місяців.
вже б хоч ближче до року втулили в календар, але нащо утрудняти батьків візитами в ДП, а лікарів зайвими оглядами... злість бере...

Натася
29.03.2008, 11:33
прикиньте!:scare:
співробітниця в четвер народила дитину. пробувала (якось, правда, невпевнено) відмовитись від щеплень (я її трохи намагалась надоумити, але вона тим якось не дуже цікавилась).
так от їй дитячий лікар в пологовому сказала, що ніякої мови бути не може, що вона своїм дітям робила обидві прививки, всім радить робити і їй зробить!!!:scare: :mad:
що подальші прививки можна і не робити, а ці дуже важливі!:shutup:
повбивав би! :mad:

levandivka
29.03.2008, 11:37
але вона тим якось не дуже цікавилась).
ТщатєльнЄє надо...

Натася
29.03.2008, 11:47
ТщатєльнЄє надо...
ну та я примусити не можу людину, чи нав'язати свою думку. я даю інформацію, а далі хай сама думає...

вона ще, до речі, оце про прививки дуже серйозно переповідала іншій співробітниці - типу, щоб мені передала.
наївна....
я перечитала і передивилась гору інформації, а вона одну дурну лікарку послухала і думає, що тим мене переконає...смішно
але шкода її дитину:(

Додано через 11 хвилин
а свинець хіба є нешкідливий?
ну та може люди мають інформацію, що дуже корисний:D
особливо в поєднанні з солями ртуті:)

Додано через 12 хвилин
:) :) :)
Хороша Ви людина, Степаничу.:)

што і трєбовалось доказать:)

Натася
30.03.2008, 17:41
виникло одне питання (Уко, думаю, що ви зможете дати відповідь): співробітниці малого хочуть робити прививку від паротиту (в школі, йому 15 років).
так от цікавить: який склад тої вакцини і які можливі її наслідки?

дякую за відповіді!

Ука
30.03.2008, 22:40
співробітниці малого хочуть робити прививку від паротиту
Натасю, чесно скажу, чим ніколи не цікавилася, так це паротитом, бо маю дівчат. Зараз подивилася склад (http://russlab.ru/medlab_x-v_19_russlab.html)- жива вакцина плюс антибіотик гентаміцину сульфат (http://www.xumuk.ru/farmacevt/1348.htmlhttp://). Решту - самі шукайте, направду, чого не знаю, того казати не буду...

Женічка
02.04.2008, 15:05
памятаю, що хтось писав на цій гілці, що можна від щеплень відмовитись раз і назавжди.
моя участкова сказала чоловікові, що тільки до двох років, а потім,ю якщо захочемо, напишемо ще на рік, і так до безкінечності.

Ука
02.04.2008, 22:01
моя участкова сказала чоловікові, що тільки до двох років, а потім,ю якщо захочемо, напишемо ще на рік, і так до безкінечності.
я би не опиралася - їх, мабуть, СЕС пресує. Але, якщо принципово, то нехай покаже норм. акт, де таке сказано.

Натагідра
03.04.2008, 17:32
Прививки: кто рискует больше?

Эксперимент на детях?

К тому же исследования показывают, что среди невакцинированных детей случаи аутизма неизвестны!

ну це не є правдою , знаю два достовірні випадки захворювання на аутизм у непривитих дітей, це схоже на спекуляцію , медики прокоментуйте.
Для беременной женщины краснуха чревата гибелью плода. А не синдромом Дауна ?

Вскоре после тяжелейшей реакции на плановую прививку Егору был поставлен диагноз «туберозный склероз». Сейчас родители прилагают все усилия, чтобы их 5-летний сын начал хотя бы говорить.

Роды протекали трудно, отошедшие воды были зелеными, – вспоминает Галина, мама мальчика. – Когда Егорка родился, у него была огромная гематома, странные пятнышки на глазике и ножке.
....
Обратилась к гомеопату, которая объяснила мне, что толчком к развитию болезни вполне могли стать прививки.
зважаючи на анамнез принароджені досить важко казати про вплив прививки на ситуацію, найпростіше все списати на поганих лікарів і прививку, замість того, щоб дійсно розбиратися в ситуації, у нас так зараз дуже модно

відносно поліомієліту - почитайте матеріали японців , те як вдалося зупинити у них епідемію і їх ставлення до щеплень

менінгіт - є регіони де мінінгіт є звичним захворюванням, моє дитинство пройшло у такому регіоні і дуже багато моїх знайомих перехворіли ним у край важкій формі, а моя найкраща подруга померла у віці 12 років - її звали Свєта . Тоді цього щеплення не було - а воно могло реально врятувати їй життя, це не абстрактний , а дуже і дуже реальний випадок , для мене реальний

Ука
03.04.2008, 21:53
зважаючи на анамнез принароджені досить важко казати про вплив прививки на ситуацію, найпростіше все списати на поганих лікарів і прививку, замість того, щоб дійсно розбиратися в ситуації, у нас так зараз дуже модно
Наталю, ІМХО з таким анамнезом впринципі робити щеплення - злочин. Додаткове навантаження для імунної системи, котра і так в не кращому стані - може і не причина проблем, але поштовх, каталізатор точно.

Додано через 40 секунд
Тоді цього щеплення не було - а воно могло реально врятувати їй життя, це не абстрактний , а дуже і дуже реальний випадок , для мене реальний
їй врятувати, а ще десятку загробити... Палка о двох кінцях...

Alexey Titievsk
03.04.2008, 21:58
ну це не є правдою , знаю два достовірні випадки захворювання на аутизм у непривитих дітей, це схоже на спекуляцію , медики прокоментуйте.
А не синдромом Дауна ?

відносно поліомієліту - почитайте матеріали японців , те як вдалося зупинити у них епідемію і їх ставлення до щеплень

менінгіт - є регіони де мінінгіт є звичним захворюванням, моє дитинство пройшло у такому регіоні і дуже багато моїх знайомих перехворіли ним у край важкій формі, а моя найкраща подруга померла у віці 12 років - її звали Свєта . Тоді цього щеплення не було - а воно могло реально врятувати їй життя, це не абстрактний , а дуже і дуже реальний випадок , для мене реальний

Комментируем.. :) Синдром Дауна, трисомия по 21-й хромосоме, генетическая аномалия, имеющая свои причины, чаще всего наследственные, по месту проживания, или возрастные.. Аутизм - слово мудрёное и с прививками не связанное. Без прививок - риск заболеть полиомиелитом в Украине приближается к 100 %. :)

levandivka
03.04.2008, 22:03
с прививками не связанное
Хто сказав? http://www.kolobok.us/smiles/standart/read.gif

Alexey Titievsk
03.04.2008, 22:20
Хто сказав? http://www.kolobok.us/smiles/standart/read.gif

Высокими словами - современная медицина. По простому - а шо, есть другие сведения? :)

levandivka
03.04.2008, 22:35
а шо, есть другие сведения?
Єсть мнєніє, шо в нашій країні ніхто досліджень не проводив. Спростуєте?

Alexey Titievsk
03.04.2008, 22:38
Єсть мнєніє, шо в нашій країні ніхто досліджень не проводив. Спростуєте?

Наша краина - Украина ? .. Не, не возражаю. :) В нашей краине - уже никто давно никаких исследований по медицине не проводил. С 1913 года примерно.. :)

Ука
03.04.2008, 22:51
полиомиелитом
чи ВАП?

Мих
04.04.2008, 00:03
Аутизм - слово мудрёное и с прививками не связанное.
хе-хе.... неправда.
Бачив фільм документальний... діагноз у дитини - аутизм... після прививки.

Alexey Titievsk
04.04.2008, 09:07
хе-хе.... неправда.
Бачив фільм документальний... діагноз у дитини - аутизм... після прививки.

Вбили.. Против документальных фильмов не попрёшь :) Про какой из нижеперечисленных речь шла? (по ICD-10). :) А ежели серьёзно, то причина аутизма неизвестна и, скорее всего, генетически предопределена, как на данный момент считается в современной психиатрии. :)

F84. Глубокие нарушения развития
F84.0 Ранний детский аутизм
F84.1 Атипичный аутизм
F84.2 Синдром Ретта
F84.3 Другие дезинтегративные нарушения детского возраста.
F84.4 Гиперактивное нарушение со сниженным интеллектом и моторными стереотипиями.
F84.5 синдром Аспергера
F84.8 Другие глубокие нарушения развития.
F84.9 Не обозначенные точно глубокие нарушения развития.

Ука
04.04.2008, 12:29
Вже є судовий прецедент, коли батьки аутиста виграли позов до компанії виробника MMR, от лиш не скоро потраплю на домашній компутер, щоб знайти посилання.

Тут питання такого плану. Однією з причин аутизму є отруєння солями ртуті. Мертиолят, він же тимеросал, котрий використовують в якості консерванта в MMR та ряді інших вакцин, то і є солі ртуті, котрі накопичуються в тканинах головного мозку. Формально стверджується, що їх кількість є такою незначною, що не може викликати жодних проблем, однак, як Ви правильно сказали, достеменно природа цього захворювання не вивчена, комусь вистарчить однієї дози вакцини, щоб запустити ці процеси, а комусь все "по цимбалах". Крім того, хтось живе в екологічних умовах, а хтось народився від мами, незадовго до вагітності щепленої тією ж MMR чи краснушною вакциною з таким же консервантом, і вже отримав від неї порцію. Хтось схильний генетично, і ця доза стане поштовхом до розвитку захворювання, котре в іншомцу випадку могло б залишатися лише схильністю.
Спалах аутизму в США збігся з введенням в календар цієї вакцини. В Японії навіть свого часу її заборонили з цієї ж причини, ріст аутизму там припинився. Зрештою, зайдіть на любий сайт організацій батьків аутистів будь-якої країни - там цієї інформації валом. Ну і на Котоку статей про MMR і аутизм є предостатньо, з посиланнями на документи, медичні праці тощо.

Думаю, кому недостатньо голослівних тверджень про те, що такого нема, бо не може бути, той знайде все потрібне, на щастя ця інформація не закрита.

Олексію, уточніть про поліомієліт, будь ласка. Про який 100% шанс зараження Ви писали? В Україні ж немає дикого поліо. Чи я помиляюся?

Alexey Titievsk
04.04.2008, 12:53
Вже є судовий прецедент, коли батьки аутиста виграли позов до компанії виробника MMR, от лиш не скоро потраплю на домашній компутер, щоб знайти посилання.

Тут питання такого плану. Однією з причин аутизму є отруєння солями ртуті. Мертиолят, він же тимеросал, котрий використовують в якості консерванта в MMR та ряді інших вакцин, то і є солі ртуті, котрі накопичуються в тканинах головного мозку. Формально стверджується, що їх кількість є такою незначною, що не може викликати жодних проблем, однак, як Ви правильно сказали, достеменно природа цього захворювання не вивчена, комусь вистарчить однієї дози вакцини, щоб запустити ці процеси, а комусь все "по цимбалах". Крім того, хтось живе в екологічних умовах, а хтось народився від мами, незадовго до вагітності щепленої тією ж MMR чи краснушною вакциною з таким же консервантом, і вже отримав від неї порцію. Хтось схильний генетично, і ця доза стане поштовхом до розвитку захворювання, котре в іншомцу випадку могло б залишатися лише схильністю.
Спалах аутизму в США збігся з введенням в календар цієї вакцини. В Японії навіть свого часу її заборонили з цієї ж причини, ріст аутизму там припинився. Зрештою, зайдіть на любий сайт організацій батьків аутистів будь-якої країни - там цієї інформації валом. Ну і на Котоку статей про MMR і аутизм є предостатньо, з посиланнями на документи, медичні праці тощо.

Думаю, кому недостатньо голослівних тверджень про те, що такого нема, бо не може бути, той знайде все потрібне, на щастя ця інформація не закрита.

Олексію, уточніть про поліомієліт, будь ласка. Про який 100% шанс зараження Ви писали? В Україні ж немає дикого поліо. Чи я помиляюся?

Совершенно точно.. Случаев полиомиелита в Украине не встречается уже с 2002 года, если не ошибаюсь, и именно потому, что в 3-5 месяцев проводится обязательная вакцинация.. Сам вирус полиомиелита распространяется легко водным путем и заражение возможно через воду, пищу и немытые руки.

Ука
04.04.2008, 13:39
Случаев полиомиелита в Украине не встречается уже с 2002 года
і
Без прививок - риск заболеть полиомиелитом в Украине приближается к 100 %.

Я чогось не розумію? Чи логіка вирішила відпочити?

Про спад захворюваності поліомієлітом я давали дуже гарні лінки пару сторінок тому. Не полінуйтеся прочитати (http://eugenegp.livejournal.com/13895.html), гадаю, Ви і для себе багато корисного знайдете.
Якщо коротко, то статистика досягнута перш за все зміною підходу до діагностики. Після запровадження вакцинації діагноз було значно звужено, і захворювання, які зараз не числяться поліомієлітом, ще 100 років тому вважалися б такими.
Більше того, якщо порівняти не цифри кількості захворювань, а темпи спаду, то статистика ще цікавіша. Після запровадження вакцинації темп спаду різко скоротився, чим і було зумовлено зміну стандартів діагностики (треба ж було обгрунтувати, навіщо тоді щепитися).

Ну, а про те що, "поборовши" поліомієліт, ми набули нову мутовану інфекцію під назвою ВАП, він же вакцино-асоційований поліомієліт, ми скромно мовчимо...

Додано через 27 хвилин
От саме так і будуються вакцинаторські міфи. Корисно налякати поліомієлітом - нате вам, ризик заразитися 100%, за годину треба показати ефективність - льогко, поліо ж нема, завдяки вакцинації. Так що, мамусі, думайте, співставляйте, шукайте, але власною головою, а не тому, що так лікар сказав. Нічого не можна сприймати на віру (мене теж)!!!

Alexey Titievsk
04.04.2008, 14:31
і

Про спад захворюваності поліомієлітом я давали дуже гарні лінки пару сторінок тому. Не полінуйтеся прочитати (http://eugenegp.livejournal.com/13895.html), гадаю, Ви і для себе багато корисного знайдете.
Якщо коротко, то статистика досягнута перш за все зміною підходу до діагностики. Після запровадження вакцинації діагноз було значно звужено, і захворювання, які зараз не числяться поліомієлітом, ще 100 років тому вважалися б такими.
Більше того, якщо порівняти не цифри кількості захворювань, а темпи спаду, то статистика ще цікавіша. Після запровадження вакцинації темп спаду різко скоротився, чим і було зумовлено зміну стандартів діагностики (треба ж було обгрунтувати, навіщо тоді щепитися).

Ну, а про те що, "поборовши" поліомієліт, ми набули нову мутовану інфекцію під назвою ВАП, він же вакцино-асоційований поліомієліт, ми скромно мовчимо...

Додано через 27 хвилин

От саме так і будуються вакцинаторські міфи. Корисно налякати поліомієлітом - нате вам, ризик заразитися 100%, за годину треба показати ефективність - льогко, поліо ж нема, завдяки вакцинації. Так що, мамусі, думайте, співставляйте, шукайте, але власною головою, а не тому, що так лікар сказав. Нічого не можна сприймати на віру (мене теж)!!!

Вы меня заставляете опять заходить в теоретические дебри. :) Никакого расхождения в моих словах нет. Полиомиелит - достаточно заразное вирусное заболевание, легко передаюшееся контактным путём в странах с низким уровнем гигиены. То, что в Украине чрезвычайно низкий уровень гигиены Вы согласны? Далее, даже краткосрочный перерыв в прививках вызывает всплеск заболевания. Это происходит постоянно в Африке. В Украине, слава Богу, прививка от полио входит в число 9 (если не ошибаюсь) обязательных. Призыв к отказу от этих прививок, мягко сказать, недальновиден, если не сказать больше.. В своих аргументах лучше пользоваться общепринятыми мировыми и евопейскими стандартами. Ну, например, отчётом ВОЗ по полиомиелиту

http://www.polioeradication.org/content/publications/TheCase_FINAL.pdf

в котором есть, например, и такая фраза:

By July 2007 the Global Polio Eradication Initiative (GPEI) will have a negative cash flow, which if not addressed will require an immediate reduction in planned polio eradication activities in the remaining infected countries1. Even a temporary cutback would result in the reinfection of polio-free areas, delays in outbreak response, a surge in polio-paralyzed children and an increase in overall costs. (Даже временный перерыв (в финансировании) может привести к реинфекциям в полио-свободных областях...) Insufficient funds at this late stage imperil the entire 20-year eradication effort, as well as related gains in routine childhood immunization, global communicable disease control, preparedness and response, and other child survival and international health activities.

Ука
04.04.2008, 14:54
Далее, даже краткосрочный перерыв в прививках вызывает всплеск заболевания. Это происходит постоянно в Африке. В Украине, слава Богу, прививка от полио входит в число 9 (если не ошибаюсь) обязательных.

А ви знаєте, скільки з тих, хто числиться в статистиці щеплених, щеплені насправді?

Серед моїх знайомих мам є 2 чи 3 таких, що не купують довідки, інші ж дітей щеплять лише на папері. І таких маса, педіатри про це кажуть, майже не криючись. Де ж спалахи?

Доречі саме каральною системою (як щодо лікарів, так і до нещеплених дітей) держава (не тільки наша) і заохочує цю липову статистику, котра зводить нанівець всі наукові дослідження, в основі яких лежить статистика. Де почитати про статистичні хитрощі, я теж давала посилання - сайт Ястребова, вельми наочно.

Ksani
04.04.2008, 14:54
То, что в Украине чрезвычайно низкий уровень гигиены Вы согласны?
А я от нєсогласна. Каналізація у нас є, уявляєте ? какашки окремо течуть, а питна вода - окремо.

Ука
04.04.2008, 14:57
какашки окремо течуть, а питна вода - окремо.
чого не скажеш про Африку, нє?

Alexey Titievsk
04.04.2008, 15:15
А ви знаєте, скільки з тих, хто числиться в статистиці щеплених, щеплені насправді?

Серед моїх знайомих мам є 2 чи 3 таких, що не купують довідки, інші ж дітей щеплять лише на папері. І таких маса, педіатри про це кажуть, майже не криючись. Де ж спалахи?

Доречі саме каральною системою (як щодо лікарів, так і до нещеплених дітей) держава (не тільки наша) і заохочує цю липову статистику, котра зводить нанівець всі наукові дослідження, в основі яких лежить статистика. Де почитати про статистичні хитрощі, я теж давала посилання - сайт Ястребова, вельми наочно.

Об этом мы уже с Вами говорили. То, что Вы (мы) традиционно не доверяем родной украинской статистике, не должно загораживать статистику европейскую (которая тоже врёт частенько, но по другому). :) В странах ЕС сайтом Ястребова не пользуются, и, если мы хотим в ЕС, то нужно научиться пользоваться, применять (и доверять) мировой и европейской справочной литературe. :)

Додано через 1 хвилину
А я от нєсогласна. Каналізація у нас є, уявляєте ? какашки окремо течуть, а питна вода - окремо.

Вы в Донецкой области давно не были? :)

Ука
04.04.2008, 15:22
В странах ЕС сайтом Ястребова не пользуются, и, если мы хотим в ЕС, то нужно научиться пользоваться, применять (и доверять) мировой и европейской справочной литературe.
Фігню кажете. З логікою Ви таки не дружите.

Якщо статистика завідомо бреше, то куди б ми не прагнули, довіряти їй - дурити себе. Якщо мені потрібно прийняти рішення, робиьти чи не робити щеплення, то де б я не була, і куди б я не прагнула, але керуватися завідомо брехливою статистикою я не буду.
А сайтом Ястребова можуть там і не користуватися, але тим не менше цей недурний дядько дуже гарно пояснив і розклав по поличках, де і як бреше саме європейська і американська статистика.

Зрештою, я майже впевнена, що Ви говорите за принципом "не читав, але я проти". Посилання про поліо Ви теж, судячи з усього, не читали. А навіщо, Ви ж курс імунології в інституті колись слухали, набір штампів в голові міцно сидить...

Alexey Titievsk
04.04.2008, 15:29
Фігню кажете. З логікою Ви таки не дружите.

Якщо статистика завідомо бреше, то куди б ми не прагнули, довіряти їй - дурити себе. Якщо мені потрібно прийняти рішення, робиьти чи не робити щеплення, то де б я не була, і куди б я не прагнула, але керуватися завідомо брехливою статистикою я не буду.
А сайтом Ястребова можуть там і не користуватися, але тим не менше цей недурний дядько дуже гарно пояснив і розклав по поличках, де і як бреше саме європейська і американська статистика.

Зрештою, я майже впевнена, що Ви говорите за принципом "не читав, але я проти". Посилання про поліо Ви теж, судячи з усього, не читали. А навіщо, Ви ж курс імунології в інституті колись слухали, набір штампів в голові міцно сидить...

Видите ли, кроме "наборов штампов" в моей голове сидят ещё и примеры из жизни и из врачебной практики, которые я вижу постоянно как на Западе, так и в Украине.. Я хочу, чтобы моя Украина поднялась до уровня Западных стандартов, а для этого нужно просто перестать выдумывать велосипед и просто перенять медико-социальный опыт, например, Скандинавских стран, вот и всё. :)

Тут ещё немного из финской медицины..

http://www.ktl.fi/portal/suomi/julkaisut/oppaat_ja_kirjat/rokottajan_kasikirja/kuvat/kuva_8/

По вертикали отложены количество случаев, а по горизонтали - годы. Стрелочками показанны годы массовой вакцинации.

Ука
04.04.2008, 15:33
Видите ли, кроме "наборов штампов" в моей голове сидят ещё и примеры из жизни и из врачебной практики, которые я вижу постоянно как на Западе, так и в Украине.. Я хочу, чтобы моя Украина поднялась до уровня Западных стандартов, а для этого нужно просто перестать выдумывать велосипед и просто перенять медико-социальный опыт, например, Скандинавских стран, вот и всё.
значить не читали.

цікаво, а про SV-40 щось знаєте? Це той досвід Ви хочете переймати, і таких стандартів досягати?
Дякую, без мене і моїх дітей

Alexey Titievsk
04.04.2008, 15:36
значить не читали.

цікаво, а про SV-40 щось знаєте? Це той досвід Ви хочете переймати, і таких стандартів досягати?
Дякую, без мене і моїх дітей

Я не знаю, что такое SV-40, каюсь.

Ука
04.04.2008, 15:46
Я не знаю, что такое SV-40, каюсь.
спеціально для Вас, на посилання ж важко клацнути:

Но вернемся ненадолго к... макакам. Как уже было сказано, вирусы и для вакцины Солка, и для вакцины Сейбина были получены на культурах, созданных из клеток обезьян – макак-резус. Точнее, использовались их почки. В 1959 г. американский доктор Бернайс Эдди, работавшая в государственном институте, занимавшемся, в частности, лицензированием вакцин, по собственной инициативе проверила культуры клеток, полученные из почек макак-резусов, на онкогенность. У подопытных новорожденных хомяков, которых Эдди использовала, через 9 месяцев появились опухоли. Эдди предположила, что клетки обезьян могут быть заражены неким вирусом. В июле 1960 г. она представила свои материалы начальству. Начальство ее высмеяло, публикацию запретило, от тестирования полиовакцин отстранило. Но в том же году врачи Морис Хиллеман и Бен Свит сумели выделить вирус. Они назвали его обезьяний вирус 40 (simian virus 40), или SV40, потому что это был 40-й вирус, обнаруженный к тому времени в почках макак-резус.
Первоначально предполагалось, что SV-40 заразятся только жители Советского Союза, где в то время массово шла вакцинация живой вакциной Сейбина. Однако оказалось, что «мертвая» вакцина Солка гораздо опаснее в отношении инфицирования SV-40: формальдегид в растворе 1:4000, даже если он обезвреживал полиовирус, не полностью «дезактивировал» SV-40. А подкожная инъекция намного увеличивала вероятность инфицирования. По более поздним оценкам, живым вирусом SV-40 было заражено около трети всех доз вакцины Солка, произведенных до 1961 г.
Правительство США начало «тихое» расследование. Непосредственной опасности для людей от вируса SV-40 в тот момент обнаружено не было, и правительство просто потребовало от производителей вакцин переключиться с макак на африканских зеленых мартышек. Уже выпущенные партии вакцин не отзывались, публике ничего не сообщили. Как позднее объяснял Хиллеман, правительство опасалось, что информация о вирусе вызовет панику, и поставит под угрозу всю программу иммунизации. В настоящее время (с середины 90-х) остро стоит вопрос об онкогенности вируса SV-40 для человека, вирус неоднократно обнаруживался в ранее редких видах раковых опухолей. В лабораторных исследованиях SV-40 все эти годы используется, чтобы вызвать рак у животных. По официальной оценке, вакцину, зараженную вирусом SV-40, получили одних только американцев - 10-30 миллионов, и примерно 100 миллионов человек во всем мире. В настоящее время вирус SV-40 обнаруживают в крови и сперме здоровых людей, в том числе родившихся много позже предполагаемого окончания использования инфицированных вакцин (1963 г.). Очевидно, этот обезьяний вирус теперь каким-то образом циркулирует среди людей. Информации о том, чем больны африканские зеленые мартышки – пока нет.

Як Ви гадаєте, багато змінилося з того часу в плані бюрократичних процедур?

Alexey Titievsk
04.04.2008, 15:55
спеціально для Вас, на посилання ж важко клацнути:

Як Ви гадаєте, багато змінилося з того часу в плані бюрократичних процедур?

Теперь буду знать, спасибо, бедные африканские зелёные мартышки. А я Вам тоже в свою очередь ссылку нашёл, уже с финского официального сайта КТЛ (департамента народного здравоохранения).

http://www.ktl.fi/portal/suomi/julkaisut/oppaat_ja_kirjat/rokottajan_kasikirja/kuvat/kuva_8/

расшифровка - в предыдущем сообщении. :)

Ука
04.04.2008, 15:57
ну і звідти ж, разом з так любимою Вами статистикою ВООЗ:

Каковы итоги полувековой борьбы? Эпидемии острого вялого паралича (ОВП) со смертельным исходом в развитых странах прекратились также постепенно, как и начались. Стал ли этот спад результатом полиовакцинации? Точный ответ - хотя это и кажется наиболее вероятным, но мы не знаем. В настоящее время, по статистике ВОЗ, заболеваемость ОВП в мире быстро растет (за десять лет в три раза), в то время как число полиомиелитных параличей падает – что, впрочем, может объясняться и улучшением в сборе данных. В России в 2003 г. было сообщено о 476 случаях ОВП, из них 11 случаев полиомиелитического (вакцинного). Полвека назад все они были бы сочтены полиомиелитом. Всего в мире, по официальным данным, от пятисот до тысячи детей каждый год становятся паралитиками в результате полиовакцинации. Три типа «дикого» полиовируса устранены на значительных географических пространствах. Вместо него циркулируют полиовирусы, произошедшие от вакцинного, и около 72 вирусных штаммов того же семейства, вызывающих заболевания, сходные с полиомиелитами. Возможно, эти новые вирусы активизировались в связи с изменениями в человеческом кишечнике и общем биоценозе, вызванном применением вакцин. Многие миллионы человек были заражены вирусом SV-40. Нам еще предстоит узнать о последствиях введения в человеческий организм других компонентов полиовакцин, известных и неизвестных.

Додано через 3 хвилини
Теперь буду знать, спасибо, бедные африканские зелёные мартышки.
ага, а 100 мільйонів зараженого народу - фігня.

А я Вам тоже в свою очередь ссылку нашёл, уже с финского официального сайта КТЛ (департамента народного здравоохранения).

http://www.ktl.fi/portal/suomi/julka.../kuvat/kuva_8/
Дайте, блск пряме посилання на англомовну версію, бо при переході викидає на головну сторінку.

Alexey Titievsk
04.04.2008, 16:01

Видите ли, Вы всё время сослагательным наклонением оперируете, а я Вам показываю то, что на настоящий момент точно известно или сделано в массовых масштабах. :)

Додано через 1 хвилину

Додано через 3 хвилини

ага, а 100 мільйонів зараженого народу - фігня.

Дайте, блск пряме посилання на англомовну версію, бо при переході викидає на головну сторінку.

попробуйте эту ссылку, англоязычной версии этого графика у них, по-моему, нет. Сейчас поищу.

Ука
04.04.2008, 16:04
что на настоящий момент точно известно или сделано в массовых масштабах.
І я про те ж. В світових масштабах зараження новим вірусом, знищено живий поліо, котрий в 99% проходить безсимптомно або із незначними симптомами кишкової інфекції, зате створено мутований ВАП - це все зроблено у світових масштабах.

Ksani
04.04.2008, 16:05
Вы в Донецкой области давно не были?
Ніколи не була. До речі, як давно Ви не були в Турківському районі ?

Ука
04.04.2008, 16:05
що таке tapauksia?

Додано через 47 секунд
І підпис: Kuva 8. Poliotapausten esiintyminen Suomessa 1917–2003. Lдhde: Valtakunnallinen tartuntatautirekisteri.

Alexey Titievsk
04.04.2008, 16:17
І я про те ж. В світових масштабах зараження новим вірусом, знищено живий поліо, котрий в 99% проходить безсимптомно або із незначними симптомами кишкової інфекції, зате створено мутований ВАП - це все зроблено у світових масштабах.

Финские данные по исчезновению полио после массовых вакцинаций я уже дал.

Здесь данные по дифтерии. Массовые прививки начаты в 1943 году.

http://www.ktl.fi/portal/suomi/julkaisut/oppaat_ja_kirjat/rokottajan_kasikirja/kuvat/kuva_6/

Данные по столбняку, массовые прививки начаты в 1957 году.
http://www.ktl.fi/portal/suomi/julkaisut/oppaat_ja_kirjat/rokottajan_kasikirja/kuvat/kuva_7/

Гемолитический грипп. Прививки начаты в 1986 году. Данные по детям 0-4 лет и, отдельно, 5-15 лет
http://www.ktl.fi/portal/suomi/julkaisut/oppaat_ja_kirjat/rokottajan_kasikirja/kuvat/kuva_9/

Kорь. Финляндия первая страна в мире, избавившаяся от кори, но её постоянно заносят, в том числе и из России и Украины. Прививки начаты в 1974 году и комплексная прививка MPR - в 1982.
http://www.ktl.fi/portal/suomi/julkaisut/oppaat_ja_kirjat/rokottajan_kasikirja/kuvat/kuva_10/

Ука
04.04.2008, 16:22
Олексію, покажіть мені статистику динаміки (а не захворюваності) цих хворіб до і після вакцинації. Сподіваюся, різницю відчуваєте. Тоді буде про що говорити. Не забувайте, що кожне захворювання має свої природні цикли з періодами спалахіфв та спадів. Плюс зовнішні чинники (приклад - наш спалах дифтерії в 90-х).

Alexey Titievsk
04.04.2008, 16:28
що таке tapauksia?

Додано через 47 секунд
І підпис: Kuva 8. Poliotapausten esiintyminen Suomessa 1917–2003. Lдhde: Valtakunnallinen tartuntatautirekisteri.

tapauksia = случаи

Kuva 8. Poliotapausten esiintyminen Suomessa 1917–2003. Lдhde: Valtakunnallinen tartuntatautirekisteri = Рисунок 8. Случаи возникновения полио в Финляндии в 1917-2003. Источник: государственный инфекционный реестр.

Додано через 3 хвилини
Олексію, покажіть мені статистику динаміки (а не захворюваності) цих хворіб до і після вакцинації. Сподіваюся, різницю відчуваєте. Тоді буде про що говорити. Не забувайте, що кожне захворювання має свої природні цикли з періодами спалахіфв та спадів. Плюс зовнішні чинники (приклад - наш спалах дифтерії в 90-х).

Ука, я Вам привёл уже достаточно фактической информации о значимости прививок в Финляндии, одной из самых обеспеченных и благополучных стран мира. На графиках хорошо видны и цикличности, и динамика.. до начала прививок, и после. Дальше каждый делает выводы сам. :)

olja_zaj
12.04.2008, 19:29
Ука хочу Вас попросити щоб Ви написали ( якшо не важко) чому не слід робити прививки, не можу ніяк прочитати цю гілка бо доця не дає, до того робила прививки , а зараз шось починаю сумніватись, якшо можна , дуже вдячна.

Ука
14.04.2008, 19:14
Ука хочу Вас попросити щоб Ви написали ( якшо не важко) чому не слід робити прививки,
Олю, раз Ви звертаєтеся особисто до мене, то мої дописи трохи читали. А я чи не в кожному дописі наголошую, я не кажу, що не потрібно робити щеплення!
Я лише наголошую на тому, що аргументи медиків на користь щеплень - ні що інше, як реклама фармкомпаній, яка не має нічого спільного з об'єктивною дійсністю (ну так їх вчать що поробиш?). А тому треба бути дуже недалекою людиною, щоб сліпо вірити цій рекламі.

Замість тратити час на читання сотні сторінок цієї гілки (здебільшого сторазове повторення і обігрування тих самих вакцинаторських міфів та їх спростування), почитайте в Інтернеті інфу за і проти щеплень.
Про за - ціла купаофіційних і не дуже сайтів. Проти - дивіться сайт Котока, а звідти маса псилань на різномовні ресурси.
Читайте, аналізуйте і приймайте рішення. Головне - самостійно, а не тому, що так сказала Ука чи дільничний педіатр.

olja_zaj
17.04.2008, 08:26
Дякую, звичайно шо тільки самостійно, просто мене цікавила Ваша думка.

Женічка
22.04.2008, 13:45
я нарешті написала ту відмову, точніше чоловіка послала написати.
написали тільки на рік, бо сказали, що на більший термін не можна.
а тут ще одна проблема виникла - зав поліклініки відмовився підписувати заяву, сказав, що він не має права таке робити.
куди не постукаєш - всі тебе кудись посилають.

Ука
22.04.2008, 13:53
написали тільки на рік, бо сказали, що на більший термін не можна.
брешуть, але най їм буде

а тут ще одна проблема виникла - зав поліклініки відмовився підписувати заяву, сказав, що він не має права таке робити.
Якщо лікар прийняв і вклеїв у карточку, то Вам не принципово. Підпис суттєвий, якщо є небезпека, що зроблять щось дитині без Вашого відома - в пологовому, садку чи школі. А в поліклініці відмова потрібна їм для обгрунтування відсутності щеплення, а не Вам. Ваша справа вирішити, робити чи ні.

Додано через 1 хвилину
просто мене цікавила Ваша думка.
Олю, то вже нефорумний формат - заходьте в жж (http://uka-didych.livejournal), там щось є, щось допишу, як будуть питання.

Ука
24.04.2008, 10:40
Ми тут списи ламали щодо статистики. Хто не є філологом до "мозга костєй" і бодай троха мислить математично, тому пояснювати не доведеться:
http://infocorn.org.ua/2008/04/23/bolshoy-sekret-dlya-malenkoy-kompanii/

мамочка
24.04.2008, 11:01
хочу розказати чому я ПРОТИ прививок:

я маю донечку 1,3 рочки. За всі 15 місяців вона в мене ніразу не хворіла, якщо хворобою не вважати реакції на прививки.
Після КОЖНОЇ прививки, на 3-7 день дитина починала поносити, рвати, температура під 40 градусів. Після прививки в 3 місяці навіть почалися судоми, дитинка вся синя була.:no: :no: :no:
Спочатку я не розуміла чому дитина хворіє, аж потім зауважила цю закономірність, хоча наш педіатр до цих пір мене переконує що дитина чимось отруюється.
В 1 рік я відмовилася давати прививку, але ніяких паперів не підписувала. Педіатр викликала малу на огляд (я працюю, тому мама моя пішла з донею), і правдами-неправдами знову переконала мою маму дати прививку.:mad: Через 3 дні рвота, понос, температура....

Я знаю , що практично всі діти нормально реагують на прививки, читала багато літератури, але тепер мене НІХТО не заставить свідомо дитину "отруювати"

Ука
24.04.2008, 11:07
наш педіатр до цих пір мене переконує що дитина чимось отруюється.
а педіатр права. це саме отруєння. причому не через кишково-шлунковий, а набагато гірше - просто в кров

dimalozz
24.04.2008, 16:18
Хто ще не читав "Прививки в вопросах и ответах для думающих родителей" Котокa. Даю лінки на вибір:
http://happy777.ifolder.ru/4182884
http://depositfiles.com/files/2408275
http://rapidshare.com/files/70531825/privivki_v_voprosah_i_otvetah.rar
Читати багато і довго. Я напевне куплю паперовий варіант книги, якщо знайду. Хоча для своїх майбутніх дітей вже на 99.9% прийняв рішення: до року без вакцин, а далі будемо думати і дивитись.

Додано через 2 години 31 хвилину
Лига Защиты гражданских Прав, Киев
http://www.privivok.net.ua
Информационный DVD-диск "О прививках" версия 1.5:
- Документальный фильм "Правда о прививках"
- Документальный фильм НТВ "Совершенно секретно" "Вакцина страха"
- Телепередача "Закрытая Зона: Це не боляче"
- Телепередача "Закрытая Зона: Зараза"
- Док. фильм "Как ртуть разрушает нейроны мозга"
- Док. фильм "Закрытая Зона: Побочные жертвы"
- Док. фильм "Закрытая Зона: Ошибочка вышла"
- Видео-запись пресс-конференции Лиги Защиты Гражданских Прав (2.11.2007)
- Аудио-запись пресс-конференции Лиги Защиты Гражданских Прав (25.02.2008)
- Аудио-запись программы на ридио "Эра" от 5-09-2007.
- Украинское и международное законодательство в области вакцинации.
- Статьи о вакцинации с сайтов А.Котока, А.Ястребова, М.Афанасенкова и другие.
- Формы документов отказов от прививок, заявлений и др.

Скачати диск можна тут http://upload.com.ua/get/900140189

Ука
24.04.2008, 19:30
Я напевне куплю паперовий варіант книги, якщо знайду.
Знаю, де знайти :)
А як дасть Бог дочекати, то таки видамо українською у Львові.

Додано через 2 хвилини
Скачати диск можна тут http://upload.com.ua/get/900140189

А в кого нет лімітований, можна в мене взяти диск.

ckorpionsha
24.04.2008, 22:15
Дівчата хтіла спитати, у малого почервоніло місце(вже другий день) там де зробили прививку в роддомі, чому воно так, від чого і як з тим бути? Говорили знайомі, що у декого в дітей наривало те місце..жах.

Мія
25.04.2008, 01:49
Дівчата хтіла спитати, у малого почервоніло місце(вже другий день) там де зробили прививку в роддомі, чому воно так, від чого і як з тим бути? Говорили знайомі, що у декого в дітей наривало те місце..жах.
Воно так буде тривалий час, то червоніти то "набирати" як на прищик, то сходити... нічого страшного.

levandivka
25.04.2008, 01:56
нічого страшного
Сплюньте!

Мія
25.04.2008, 02:09
Сплюньте!
тут багато противників забобонів...

Гелена
25.04.2008, 08:28
а ми вчора гуляли і зустріли нашу дільничу лікарку
вона десь місяць тому заходила додому, в поліклініку ми не ходили
зараз малому 3,5 міс, думала мене вже довбатимуть за щеплення
і що ви думаєте? НІ СЛОВА про щеплення або чого я не прийшла в поліклініку :)
ніхто мене не чіпає, вони забули чи що?

levandivka
25.04.2008, 08:35
тут багато противників забобонів...
Я не про забобони... :)
А про існуючу позицію "а раптом!.."

dimalozz
25.04.2008, 13:23
Ок. В мене є ще питання по практичній стороні справи. Хто вкурсі: які львівські пологові будинки як ставляться до відмов батьків від вакцинації?
Знайомий мій цілу війну підняв, але таки не дав колоти маля http://smiles.dolf.ru/dolf_ru_127.gif, але він зараз пропав з поля зору тож не можу уточнити деталі, навіть де то було... http://smiles.dolf.ru/dolf_ru_325.gif

Ljolik
25.04.2008, 13:34
Хто вкурсі: які львівські пологові будинки як ставляться до відмов батьків від вакцинації?
В медінституті не було жодних проблем, принесли зразок відмови і аркуш паперу, ніхто не переконував і не наполягав. Педіатр сказала : "Ваше справа :)"

dimalozz
25.04.2008, 15:53
Сьогодні ще версію почув:
інформацію про нібитошкідливість вакцинації поширюють прихильники гомеопатії http://smiles.dolf.ru/dolf_ru_279.gif.

Ука
26.04.2008, 10:36
інформацію про нібитошкідливість вакцинації поширюють прихильники гомеопатії
Гомеопати дійсно здебільшого є противниками щеплень.

Додано через 4 хвилини
ніхто мене не чіпає, вони забули чи що?
В мене враження, що дільничні лікарі починають мудрішати в тому плані. Щеплень зараз поблільшало, відповідно і матеріалу для спостереження стає стільки, що неможливо на то закривати очі.
Принаймні я за багатьма знаймими помічаю "прозріння". А моя дільнична, народивши сама, мені якось сазала "ти знаєш, я вже тепер теж розумна, ніяких щеплень".

Натася
26.04.2008, 10:57
Хто вкурсі: які львівські пологові будинки як ставляться до відмов батьків від вакцинації?
мене це питання також дуже цікавить!
знаю про батальну (де маю намір народжувати) - від гепатитної вакцини можна відмовитись, від БЦЖ - дуже трудно.
Зорянівонька писала, що їм так і не вдалось то зробити:(
а до нас на курси для вагітних приходила пара, то теж розказували, що на батальній їм зробили БЦЖ - 1/5 дози (записали як цілу), а що зовсім відмовитись було неможливо.

щось мене турбує ця ситуація, бо я не хочу, щоб моїй дитині навіть 1/5 тої гидоти кололи!

Уко, може б якось Ліга на них повпливала?

Ука
26.04.2008, 11:26
Уко, може б якось Ліга на них повпливала?
Ліга - ГО з київською пропискою. Повпливати не зможе ніяк. Але, якщо Ви знатимете свої права (диск маєте? там є вибірка законодавства, можна собі заздалегідь роздрукувати і тикнути лікареві під ніс), і при відмові посилатиметесь на конкретні закони, то Вас ніхто ні до чого не зможе примусити. Головне твердо і категорично стояти на своєму. Бо якщо стосовно садка закон неоднозначний, то тут все гранично зрозуміло.
Усілякі заяви про те, що дитину не випишуть, переведуть в стаціонар тощо - тілки лякалки. Ви маєте повне право відмовитися від будь-якого медичного обслуговування і піти з дитиною додому під розписку. Про це Вам теж слід знати, а їм - знати, що Ви це знаєте, тоді і розмова зовсім інша.

ckorpionsha
27.04.2008, 22:39
Хочу спитати- у малого на місці прививки, як я вже писала почало червоніти і напухати, кажуть так має бути. А мене цікавить чи турбує то дитинку і якщо так, то як проявляється? Бо він сьогодні і вчора щось дуже капризує, плаче бідненьке(((

Мих
27.04.2008, 22:43
Хочу спитати- у малого на місці прививки, як я вже писала почало червоніти і напухати, кажуть так має бути. А мене цікавить чи турбує то дитинку і якщо так, то як проявляється? Бо він сьогодні і вчора щось дуже капризує, плаче бідненьке(((
проти чого прививка?

ckorpionsha
27.04.2008, 22:44
проти чого прививка?

БЦЖ

Мих
27.04.2008, 22:46
БЦЖ
так і є і воно трохи турбує, знаю по собі.... головне - не здерти то місце.

ckorpionsha
27.04.2008, 22:48
так і є і воно трохи турбує, знаю по собі.... головне - не здерти то місце.

Бо лікарка казала, не мазати і нічо не робити..та то бідненький так має мучитись поки рубчик не зявиться...ну їх нафіг ті прививки....відмовляюсь від усіх:( ми в місяць не робили ще і не будемо

Мих
27.04.2008, 22:50
Бо лікарка казала, не мазати і нічо не робити..та то бідненький так має мучитись поки рубчик не зявиться...ну їх нафіг ті прививки....відмовляюсь від усіх ми в місяць не робили ще і не будемо
у мене двоє і жодних прививок, так само у мого знайомого лікаря, тільки у нього троє....

Додано через 1 хвилину
У моєї дружини жодної прививки....

ckorpionsha
27.04.2008, 23:00
у мене двоє і жодних прививок,

У мого ті, що в пологовому..а у мене є:shutup:
Далі не хочу дитину мучити тою гадостю і нехай звонять, пишуть чи з собаками за мною бігають:) токо через мой труп

Гелена
27.04.2008, 23:28
ми так само не робимо
маємо тільки БЦЖ. каюся, але пізно
нині дивилися деякі фільми про щеплення - та то жах!
всім знайомим мамам розкажу і буду диск давати
племінника ще маю півмісячного, то йому вже теж не будуть робити

irushka
28.04.2008, 13:38
Дівчата, хто має той диск, я би дуже хотіла подивитись і кумі своїй показати, як можна його у вас його позичити? Не маю можливості довго в інтернеті сидіти, тому буду вдячна за будь-які матеріали на цю тему.

мамочка
29.04.2008, 10:18
Дівчата, хто має той диск, я би дуже хотіла подивитись і кумі своїй показати, як можна його у вас його позичити?.
Я теж.

Можливо то трохи не по темі, але в мене э питання: чи може прививка зроблена в роддомі або в 1 місяць повпливати якось на мозок дитини??? Мій похресник народився цілком здоровим, вагітність була без проблем, це друга дитина, перша абсолютно здорова. А в 1,5 місяці в дитини почались судоми... Зараз вже майже 4 рочки - тяжка стадія ДЦП, дитина не ходить, не говорить, весь час на ліках....

Мене просто цікавить питання: чи може бути це через вакцинацію???

levandivka
29.04.2008, 10:23
цікавить питання: чи може бути це через вакцинацію???
Лікарі (з Системи) кажуть, що ні. Що отрута з вакцин дійсно вбиває нервову тканину, але негативно впливати не може.
Жертви вважають інакше.

Степаныч
29.04.2008, 10:34
чи може бути це через вакцинацію???
Теоретично - може. Практично причин ДЦП стільки, що вакцини займають дуууууже невелику частку. Фактично причиною ДЦП може бути уся дородова, родова, післяродова патологія. А те, що діагностували в 1,5 міс, ні про що не говорить.

syavych
29.04.2008, 10:53
Дівчата, хто має той диск, я би дуже хотіла подивитись і кумі своїй показати, як можна його у вас його позичити? Не маю можливості довго в інтернеті сидіти, тому буду вдячна за будь-які матеріали на цю тему.
Я теж.
Он з'явиться Ука - можете домовитись з нею. Якщо ж Вам близько до району перехрестя Стрийська-Наукова - пишіть ПП - в мене є копія цього диску.

мамочка
29.04.2008, 11:11
дородова, родова, післяродова патологія. А те, що діагностували в 1,5 міс, ні про що не говорить.

Я не лікар, але на мій погляд до початку судом дитина розвивалася нормально: агукала, усміхалася, рухала активно ручками, ніжками... А потім раптово (після судом) стала пасивною...
Я спеціально подивлюся медичну карточку похресника. Цікаво скільки часу пройшло від прививки до першої судорги...

Степаныч
29.04.2008, 11:28
Я не лікар, але на мій погляд до початку судом дитина розвивалася нормально: агукала, усміхалася, рухала активно ручками, ніжками... А потім раптово (після судом) стала пасивною...
Повторюю, ЦЕ НІ ПРО ЩО НЕ ГОВОРИТЬ. Дуже часто органічні враження ЦНС маніфестують судомними припадками. Зараз зв"язати хворобу із щепленням не можна навіть теоретично.

Ука
29.04.2008, 13:50
Можливо то трохи не по темі, але в мене э питання: чи може прививка зроблена в роддомі або в 1 місяць повпливати якось на мозок дитини??? Мій похресник народився цілком здоровим, вагітність була без проблем, це друга дитина, перша абсолютно здорова. А в 1,5 місяці в дитини почались судоми... Зараз вже майже 4 рочки - тяжка стадія ДЦП, дитина не ходить, не говорить, весь час на ліках....

Цілко. Як каже Степанич, причиною може бути будь-яка патологія, В час, коли організм намагавс здолати її наслідки, по ньому шарахнули прививкою. А могло і саме щеплення спричинити.

Степаничу, тривалий неперервний крик немовляти - не є ознакою ураження головного мозку? Наскільки мені відомо - ще й як є. А це одне з дуже поширених ПВУ від щеплень. Брешу, ннавіть не ПВУ, а ПВР. Це вважають варіантом норми. А причини шукають, коли до судом доходить.

Кому треба диск, дзвоніть мені 8 050 4312646. В середу-четвер я буду в районі площі Франка - Кирила і Мефодія, можна забрати там. Або з наступного тижня на пл.Ринок в чоловіка.

Додано через 9 хвилин
Зараз зв"язати хворобу із щепленням не можна навіть теоретично.
Зараз - навряд чи, хоча можна пробувати. Але скоріш за все, в карточці все оформлено як слід. Одразу по факту - можна було, якщо судоми виникли протягом 72 годин після ревакцинації гепатиту Б, це зобов'язані були зареєструвати як ПВУ.