Показати повну версію : Вакцинація дітей в Україні: за і проти
Сторінки :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Степаныч
01.07.2007, 16:56
Ні, то є кащунство, і нічого правильного!
Кощунство, кажете? Прийдете в ресторан, а там кухарі з відкритою формою туберкульозу Вам страви готують. Офіціанти з фурункульозом страви подають...
А щодо вакцинації... У мене діти щеплені, онук щеплений (у сотий раз повторюю)... І, знову ж писав раніше, якщо порядка 75% дітей щеплено, то епідемія дуже маловірогідна. Якщо менше - велика вірогідність. Ви за свою дитину переживаєте, я за свою. Я зробив необхідні щеплення, Ви ні. Чому мої діти повинні ризикувати двічі: коли щеплювались і коли з Вашими в одному колективі? Тому й кажу: не хочете, не робіть. Але тоді наймайте няньку і ростіть дитину вдома. До речі, з няньки якоїсь довідки про стан здоров"я будете вимагати? А то попадеться невідомо хто... Нещеплена, не доведи Господи...:no:
Кощунство, кажете? Прийдете в ресторан, а там кухарі з відкритою формою туберкульозу Вам страви готують. Офіціанти з фурункульозом страви подають...
Стоп, це вже підміна понять.
Одна річ - хвора людина, а зовсім інша - здорова не щеплена, котра тільки може захворіти. Щеплена може захворіти з тим самим успіхом, більше того, через спотворені симптоми її хворобу не розпізнають і карантину не зроблять. Або й зроблять вигляд, що не розпізнали (про історію з коклюшем я вже писала), щоб не псути статистику. Чи не надто досвідчений лікар просто піде від протилежного. Щеплений? Значить не коклюш.То що гірше?
А діти після щеплення від поліо, котрі ходять в садок - то не кощунство? Вони ще з тиждень заразні для оточуючих. Хтось попереджає про це батьків тих дітей, котрі щепилися в інший час, чи не щеплені, скажімо, за медичними показами?!
щодо вакцинації... У мене діти щеплені, онук щеплений (у сотий раз повторюю)... І, знову ж писав раніше, якщо порядка 75% дітей щеплено, то епідемія дуже маловірогідна. Якщо менше - велика вірогідність.
http://www.gsen.ru/doc/letter/inf_0100_2299-05-32.html
ФЕДЕРАЛЬНАЯ СЛУЖБА ПО НАДЗОРУ В СФЕРЕ ЗАЩИТЫ ПРАВ ПОТРЕБИТЕЛЕЙ И БЛАГОПОЛУЧИЯ ЧЕЛОВЕКА
30.03.2005 N 0100/2299-05-32
Руководителям Территориальных управлений Роспотребнадзора
О реализации Национальной программы ликвидации кори в Российской Федерации
................
Случаи заболевания корью регистрировались как среди не привитых, так и привитых детей.
Анализ заболеваемости не привитых детей, достигших прививочного возраста, показал, что в структуре заболевших не привитых преобладают дети 1-2лет, на долю которых приходится 51,7% заболеваний.
Однократно привитые дети, напротив, чаще болеют в более старших возрастах: 3-6 лет- 37,8%, 7-14лет – 37,7%.
Абсолютное большинство детей (95,3%), заболевших после ревакцинации против кори, относится к возрастной группе 7-14 лет.
Среди заболевших взрослых превалируют лица с не установленным коревым анамнезом (59,4%) и не получившие прививки против кори (9,9%). Однако, процент двукратно привитых заболевшихдостаточно высок (22,4%), а среди них 40,6% заболевших приходится на возрастную группу 15-17 ле т. ...............
При проведении серомониторинга в индикаторных группах населения (исследовано 3349 сывороток) обращает на себя внимание большой процент серонегативных лиц практически на всех территориях. Вызывает настороженность высокий (15-18,9%) процент детей в возрасте 9-10 лет, получивших ревакцинацию против кори 2-3 года назад и не имеющих в сыворотке крови противокоревых антител.
Среди подростков (15-17 лет) самые большое число серонегативных к вирусу кори лиц было выявлено в Смоленской (26,0%) и Калининградской (24%) областях. Высокий процент серонегативных выявлен также среди взрослых 23-25 лет (исключение составляет Тамбовская область, где этот показатель составил в среднем 9,6%).
В то же время на ряде изучаемых территорий (Тамбовская, Смоленская, Калининградская области) от 3 до 8% лиц имеют высокий показатель противокоревых антител, что говорит об их недавнем контакте с вирусом кори, свидетельствует о циркуляции вируса и, возможно, о не выявленных случаях заболеваний корью на некоторых пилотных территориях.
І толку з тих щеплень? Розмови про відсутність епідемій в суспільстві з певним охопленням - це просто теорія, на практиці ніким не доведена.
Степаныч
01.07.2007, 17:13
Та ні, ніяка не підміна. Все із одної опери. Втім, давно вже тему вичерпано. Ходимо по колу. Ну які можеть бути принципові заперечення проти щеплень? В усьому світі щеплюють, а от деякі форумчани, не лікарі до речі, вважають, що непотрібно. Ну най так і буде. Все одно не переконаємо один одного.
afterstep
01.07.2007, 19:06
Все одно не переконаємо один одного.
Давайте поговоримо про шкоду мобільних телефонів та вихлопних газів ;) то вже точно шкідливіше за щеплення ;)
levandivka
01.07.2007, 19:15
Я п'ять років (!) на кожен прийом до педіатра ходила з відмовами (спершу переписувала з новою датою, а потім вже без дати) - і лише торік в мене прийняли відмову і то лише на найменшу доньку
А ми після народження Оленки написали 1-ну, але красиву, з формулюванням "просимо звільнити від обслуговування, узв'язку з низькою кваліфікацією персоналу". Нас обслуговують ("на вимогу"), але не дістають. Да-а-авно... ттт...
Цитата:
Допис від Степаныч
А чо' ТАк м'яко? Спекуляція, чистої води.
Степаничу, "зачем же стулья ломать?"
то вже точно шкідливіше
Хто сказав?
Степаныч
01.07.2007, 19:20
Спекуляція, чистої води.
У чому?
Степаничу, "зачем же стулья ломать?"
Да я уже давно не ломаю...:agree:
levandivka
01.07.2007, 20:08
Цитата:
Допис від levandivka
Спекуляція, чистої води.
У чому?
Спекуляцію вбачаю у тому, що Ви для прикладу виставляєте кухаря, з якого тече гній (бо не щепився, за Вашою версією).
Повідомляю, що мій старшенький, 18-річний син отримав 1-у "столбнякову" (недогледіла мама). Жодні туберкульози-фурункули і інші страшилки з блокнота прививочного агітатора не спостерігаються.
Презентую свою версію смайла:http://www.poshuk-lviv.org.ua/1/privivka1.gif
Степаныч
01.07.2007, 20:30
Спекуляцію вбачаю у тому, що Ви для прикладу виставляєте кухаря, з якого тече гній (бо не щепився, за Вашою версією).
Я спочатку написав:
Людина/дитина може не робити щеплення, це її/батьків право. Але тоді, дійсно, виникають обмеження щодо відвідувань дитячих колективів, працювати на певних роботах... І це правильно! Так що мова не про "обов"язковість" щеплень... Ніхто ж не обурюється, що люди з певними протипоказаннями не можуть працювати водіями, чи на висоті, чи біля механізмів...
Тобто, люди, які можуть в силу різних причин бути носієм загрози для здоров"я інших людей, не можуть працювати на певних роботах. І неважливо, "винна" у цьому людина (у випадку із щепленням), чи "невинна" (у випадку з хворобами чи патологічними станами).
levandivka
01.07.2007, 20:52
Тобто, люди, які можуть в силу різних причин бути носієм загрози для здоров"я інших людей, не можуть працювати на певних роботах. І неважливо, "винна" у цьому людина (у випадку із щепленням), чи "невинна" (у випадку з хворобами чи патологічними станами).
Прекрасно! Щеплені ТАК само "в силу різних причин бути носієм загрози для здоров"я інших людей".
Більше, чи менше - питання вельми спірне.
І шо?
Бо твердження "щеплені - менша загроза" - не є істинним (у останній інстанції).
Чи наше пиво - найкраще, бо так кажуть виробники і продавці?http://www.poshuk-lviv.org.ua/1/privivka1.gif
Степаныч
01.07.2007, 21:29
Бо твердження "щеплені - менша загроза" - не є істинним (у останній інстанції).
Таки товчемо воду в ступі... Мова йде про статистику. Повинна бути "иммунизированная прослойка", щоб не було епідемій, пандемій...
afterstep
01.07.2007, 22:04
Допис від afterstep Переглянути допис
то вже точно шкідливіше
Хто сказав?
та сама лярва статистика ;) Канцерогенність вихлопних газів - то давно доведено, а про шкоду мобілок - теж давно товкли воду в ступі ;)
Крім того - загалом смертність від автомобілізму - в тисячі разів перевищує інвалідність від прививок ;) Інвалідність від автомобілізму - взагалі захмарна ;)
afterstep
01.07.2007, 22:07
Таки товчемо воду в ступі... Мова йде про статистику. Повинна бути "иммунизированная прослойка", щоб не було епідемій, пандемій...
К бісу. Слід просто зачекати 20 (мо й троха більше) років. Тому що виросло покоління, що не має ні найменшого уявлення про епідемії, і просто не вірить описам. То все придумали ;)
І як тільки з'явиться достатньо нещеплених - то все згадаємо ;) з точністю до бараків, гетто та таборів за колючим дротом ;)
levandivka
02.07.2007, 06:30
Хто сказав?
та сама лярва статистика Канцерогенність вихлопних газів - то давно доведено, а про шкоду мобілок - теж давно товкли воду в ступі
Українська статистика, погоджуюсь, лярва.
Зважати на неї (і пам'ятати про першоджерело статистики - згвалтованих педіятрів)?
смертність від автомобілізму - в тисячі разів перевищує інвалідність від прививок
Афтере! АвтоДебілізм - національна лотерея, від якої і дома не сховаєшся (КАМАЗом заїдуть, якщо на тротуарі не "доженуть"). А на щеплення нариватися - нас пробує примусити МОЗ і К. Відчуйте різницю...;)
як тільки з'явиться достатньо нещеплених - то все згадаємо з точністю до бараків, гетто та таборів за колючим дротом
Афтере, сам ужастіків на ніч не дивлюся, і Вам не раджу... :padonak:
afterstep
02.07.2007, 07:24
Можливо лікарів трафляє, що вкладені гроші при вступі в медінститутне можуть швидко відбити?
не судіть усіх по собі.
Не всі "кінчали" у Львові, і навіть у львівському медінституті - теж вчилися. Причому - було в кого.
Але "суто львівське" ставлення і викликало з'яву такої кількості малофахових лікарів, на яких ви нарікаєте ;)
і дякуючи вашій же громадській думці - ця кількість з роками зростатиме ;)
afterstep
02.07.2007, 07:24
Українська статистика, погоджуюсь, лярва.
Зважати на неї (і пам'ятати про першоджерело статистики - згвалтованих педіятрів)?
ні - дивитися на статстику країн, де вона ведеться ;) тої самої гамерики ;)
Афтере, сам ужастіків на ніч не дивлюся, і Вам не раджу..
левандівко, це дише здоровий глузд. Навіть не досвід роботи - а лише здоровий глузд.
Як ви думаєте, як часто в доблесній РА виникали дизентерії? Я служив 1986-1988 - бачив один випадок. Але - то "очима зсередини". А потім якийсь час мав справу з санепідслужбою ПрикВО. Бачив статистику ;)
--
Загалом - таме вичерпана давно. Балакати направду немає про що.
От тільки той же Мих - якщо б виявляв троха більше поваги до інших людей, а не обливав болотом по ознаці "раз в білому халаті - знаця садист, хабарник, сцикун та крохобор" ;) Може, йому з лікарями "не повезло" - але ж своє везіння ми ж заслуговуємо своєю поведінкою ж? Нехай не зовсім тільки своєю - і своїх батьків - теж?
Бо наші батьки "боролися" з лікарями, поки ми росли, і вкладали нам в голову ідеї цієї праведної боротьби... Якихось успіхів батьки таки досягнули - нам залишилося "ногами докопати" ;)
levandivka
02.07.2007, 07:46
Балакати направду немає про що.
Шо, утретє "ролік" запускати?:D
Як ви думаєте, як часто в доблесній РА виникали дизентерії? Я служив 1986-1988 - бачив один випадок. Але - то "очима зсередини". А потім якийсь час мав справу з санепідслужбою ПрикВО. Бачив статистику
де ви служили і де бачили дизентерію?
От тільки той же Мих - якщо б виявляв троха більше поваги до інших людей, а не обливав болотом по ознаці "раз в білому халаті - знаця садист, хабарник, сцикун та крохобор" Може, йому з лікарями "не повезло" - але ж своє везіння ми ж заслуговуємо своєю поведінкою ж? Нехай не зовсім тільки своєю - і своїх батьків - теж?
Послухайте, афтерстеп, якщо Ви джентельмен, то
1. Чому Ви чіпаєтесь моїх батьків, вони Вам щось поганого зробили?
2. Не обдурюйте народ, я ніколи не казав, що раз в білому халаті, то садист. (посилання)
afterstep
03.07.2007, 23:21
де ви служили і де бачили дизентерію?
служив - в Шепетівці, в складі житомирської танкової армії. Бачив не зовсім щоб чисту дизентерію - думки коливалися, солдатам діагноз не казали ;) колючкою обтягнута площа з палатками, в куті - рови, залиті лізолом, їжу носять ті, що перехворіли, ставлять на вході - і далі через годину-дві приходять забирають баки....
Працював - якийсь час в санслужбі ПрикВО - казали офіцери, що навіть в спокійне літо хоча б один спалах кишкових болячок є. Але в них ще висіли графіки на стінах ;)
afterstep
03.07.2007, 23:24
1. Чому Ви чіпаєтесь моїх батьків, вони Вам щось поганого зробили?
2. Не обдурюйте народ, я ніколи не казав, що раз в білому халаті, то садист. (посилання)
я не до батьків чіпляюся - а зі свого досвіду константую факт, що ставлення до лікарів - то передається в поколіннях від батьків до дітей (в загальному)
Садист (або коновал, або й інші варіанти - не суттєво) йшли в контексті, що лікарі, (трах-тара-рах), усвідомлюючи, що роблять дітей інвалідами (це теж алегорія, або перебільшення реально сказаного при полеміці) таки колять примусово щеплення заради швидкої та блискучої кар'єри або спокою на роботі (теж гіперболізовано - хоч суті не міняє)
служив - в Шепетівці, в складі житомирської танкової армії.
що цікаво я теж служив у Житомирі в той самий час і теж бачив епідемію дизентерії. На Жуці.
таки колять примусово щеплення заради швидкої та блискучої кар'єри або спокою на роботі (теж гіперболізовано - хоч суті не міняє)
не заради карєри, а заради, щоб їх не чіпали на роботі.
І ще одне. Лікарі, котрі займаються прививками, тобто дільничі - то ще не всі лікарі, є ше такі, що лікують.
afterstep
04.07.2007, 00:17
І ще одне. Лікарі, котрі займаються прививками, тобто дільничі - то ще не всі лікарі, є ше такі, що лікують.
а от тільки що - ви мені і дуже образливо - нахамили ;)
прививками - насправді - займається імуноблок. І він би їх ще й планувати повинен - тільки то переклали на дільничих.
Так от - я знаю як мінімум двох дільничих в своєму (тільки) будинку, що лікують ;) навіть по вихідних не мають спокою ;)
--
Не спішіть казати "всі" - я сам схильний до узагальнень - але ви направду не те що не праві - а аж надто категоричні ;)
І знов таки - погані лікарі виникли не самі по собі - вони розвинулися внаслідок ставлення оточуючих (чи пацієнтів?) до цієї професії ;)
--
При особистій зустрічі - поясню про що мова ;)
Нє, ну най го качка копне! Не годна я проти ночі на то спокійно дивитися!
Афтере, Ви то жалієтеся, що тут женуть на всіх лікарів без розбору (хоча кожен, хто "гнав" уже зробив з цього приводу купу реверансів), то закликаєте не боротися з лікарем, а з системою...
Так от, я буду боротися з системою, і в тому числі з конкретним "поганим" лікарем! Бо без їх критичної кількості ця система існувати не зможе! А якщо лікар нормальний, то ніхто з ним боротися не буде, бо нащо? І гнати на нього ніхто не буде!
І кидайтеся захищати вже тут лікарську братію! Кожен, хто, читаючи цю гілку, бодай троха мислить, зрозуміє, що наїзди тут стосуються не лікарів загалом, а певного збірного образу лікаря - гвинтика системи, для котрого інструкції МОЗУ важливіші, ніж здоров'я пацієнтів. І кожен розуміє, що є вийнятки і відхилення від цього образу в різні сторони.
Але говорити, що це у вас досвід такий поганий, а всі лікарі білі та пухнасті - було би лицемірством, бо, повторюся, в таких умовах система б існувати не змогла. А досвід... Знаєте, мама трьох не зовсім здорових дітей має досвід спілкування з медиками далеко поза межами районної поліклініки....
І ще, раз вже тут зайшлося про образи, то Ви, Афтере, у цій темі вже декілька разів образили особисто мене, негативно відгукуючись загалом про пацієнтів і про батьків. Я не можу вважати себе неадекватною мамою чи пацієнткою тільки тому, що не обмежуюся сліпою довірою дільничному лікареві, і шукаю альтернативну інформацію та вимагаю дотримання моїх прав пацієнта і громадянина! :aggressive: :beee:
levandivka
04.07.2007, 06:28
погані лікарі виникли не самі по собі - вони розвинулися внаслідок ставлення оточуючих (чи пацієнтів?) до цієї професії
ТАК що ж первинне - "курка, чи яйце?"
Ой, насмішили... (перепрошую Ч_О за плагіат).
Вас почитати - то й молоко кисне від клятих покупців... :padonak:
Степаныч
04.07.2007, 07:00
І кидайтеся захищати вже тут лікарську братію!... наїзди тут стосуються не лікарів загалом, а певного збірного образу лікаря - гвинтика системи, для котрого інструкції МОЗУ важливіші, ніж здоров'я пацієнтів.
Ука,
а чи не здається Вам, що це вже паранойя? Не ображайтесь. Але вважати інструкції МОЗу злочинними... це вже явний перебор. Якщо Ви не згодні з тим, що потрібно дітей щеплювати, то це Ваша думка, а не істина. Навіть якщо так думають ще кілька форумчан. Повторюся: щеплюють в усьому світі. То що, медики усіх країн об"єдналися з метою нашкодити людству?
levandivka
04.07.2007, 07:20
вважати інструкції МОЗу злочинними... це вже явний перебор. Якщо Ви не згодні з тим, що потрібно дітей щеплювати, то це Ваша думка, а не істина. Навіть якщо так думають ще кілька форумчан. Повторюся: щеплюють в усьому світі. То що, медики усіх країн об"єдналися з метою нашкодити людству?
Вчора була "лекція" для вагітних, "Вакцинація".
ТАК лікарка прийшла - отщєпєнка (хоч і з полУклініки). Сумбурно, але українською мовою підтвердила: "не всі йогурти однаково полєзні", не всі щеплення (з календаря МОЗ) треба робити.
Виглядає: не всі медики, не всіх кран, не об'єдналися... :agree:
Спробуй заячий помет!
Он -- ядреный! Он проймет!
И куды целебней меду,
Хоть по вкусу и не мед.
Он на вкус хотя и крут,
И с него, бывает, мрут,
Но какие выживают --
Те до старости живут!..
/Леонид Филатов. Про Федота-стрельца/
Ука,
а чи не здається Вам, що це вже паранойя?
Це спроба заочного діагнозу? Чи мо, до Вас на прийом записатися?
Не ображайтесь. Але вважати інструкції МОЗу злочинними... це вже явний перебор.
Про злочинність я ніде не писала, то раз.
А друге: тут є два аспекти: правовий і медичний. В першу чергу я намагаюся оперувати правовим, бо я не медик і тут мені можна вішати лапшу, звинувачувати в невігластві тощо.
Отже, з правової точки зору інструкції МОЗУ часто незаконні (слово не є абсолютним синонімом слова злочинний) або ж балансують на межі. Оскільки схиляють медиків до незаконних дій. Саме в інструкціях МОЗУ основна причина таких бід як:
1. недобросовісне інформування медиками пацієнтів (і не тільки в питаннях щеплень)
2. підтасовування статистики
3. недіагностування одних захворювань і гіпердіагностика інших
4. нереєстрація ПВО, а як наслідок - спотворення саме тієї статистики, на якій базується вся прощепленнєва пропаганда
5. Масові кампанії щеплень - котрі є злом самі по собі, бо в умовах кампанії провести нормальну діагностику просто ннеможливо (з цим, між іншим, згодні навіть наші обласні імунологи - це був один з тих пунктів, по яких ми з ними зійшлдися на тому круглому столі)
6. Формальність діагностики
Щодо завідомо незаконних, то в тому ж 48-му наказі щеплення від менінгококу та гепатиту Б включені в список обов'язкових (а це пряма інструкція для медиків!), хоча перелік обов'язкових щеплень визначається законом про захист населення від інфекційних захворювань, а зміни до нього в цій частині намагалися прийняти щойно зараз в неповнажній ВРУ. А наказ видали майже рік тому, заздалегідь. Типу, щоб папір не переводити.
Хоча і з медичної точки зору можна висловлювати претензії. Наприклад, перед введенням наркозу передбачаються проби на переносимість. Серед списку протипоказів на ряд вакцин вказано непереносимість курячого білка. Однак проба (річ не складна, еге ж?) інструкціями не передбачена. Це означає, що для певної групи дітей, ПВО в яких можна попередити, це ПВО закладається інструкцією МОЗУ. Адже в перші години (гепатит Б) алергія на курячий білок ніяк ще не проявиться.
То що, медики усіх країн об"єдналися з метою нашкодити людству?
Не медики, а фармацевтичні компанії, тобто бізнесмени, котрі не давали клятву Гіпократа і котрим здоров'я людства до єдного місця.
І не з метою нашкодити, а з метою збагатитися.
А медики лиш стали заручниками цієї ситуації, часто і через власний пофігізм, часто через відсутність механізмів впливу і повну заалежність від стороннього фінансування - чи то з бюджету, чи то ще звідкись.
А переконання в доцільності щеплень - так їх же так вчили. Без заглиблення в механізми, історію тощо.
Аналогія: ще років 30 тому медики не менш щиро вважали, що з місяця немовлят пора прикормлювати. І так робили в усьому світі. Але ж то не означає, що то уло правильно.
Степанич, може переглянете діагноз, чи таки на прийом? ;)
afterstep
04.07.2007, 09:50
Я не можу вважати себе неадекватною мамою чи пацієнткою тільки тому, що не обмежуюся сліпою довірою дільничному лікареві, і шукаю альтернативну інформацію та вимагаю дотримання моїх прав пацієнта і громадянина!
дуже багато залежить від форми виявлення неадекватності ;)
а стосовно "гвинтика".... боротьбу з "гвинтиками" веде сама система, "закручуючи гайки". Можливо, дійсно я надто сумбурно дописую, а ви надто все прямолінійно сприймаєте - але загалом ситуація така: у боротьбі з системою МОЗ є незначні втрати - кудись поступово, один за одним, діваються хороші лікарі...
Мені видається, що я ті внітрішні проблеми розумію, але, видно, пояснити не можу ;)
Простого рішення - заміна якихось посадовців, ще щось - немає.
То так само, як з освітою - всі діти, крім ходити в школу - ходять до репетиторів. Бо між шкільною освітою та вступом до вузу - різниця розміром в прірву... Всі це знають, всі це лають, всі з цим боряться - і рів поглиблюється...
afterstep
04.07.2007, 09:53
А переконання в доцільності щеплень - так їх же так вчили. Без заглиблення в механізми, історію тощо.
тут ви помиляєтеся ;) хоча - хто як вчився ;)
а от тільки що - ви мені і дуже образливо - нахамили
афтестеп, ну не розумію я ваших слів. Де я вам особисто нахамив? покажіть пальцем. Не можна ж бути таким завідним, я Вам особисто жодного кривого слова не сказав, ми розмовляємо про лікарів і про щеплення, чи ви слово "лікарі" в множині сприймаєте, що то є ви конкретно?
Мені видається, що я ті внітрішні проблеми розумію, але, видно, пояснити не можу ;)
То, мо, давайте шукати разом без взаємних звичувачень?
Простого рішення - заміна якихось посадовців, ще щось - немає.
То так само, як з освітою - всі діти, крім ходити в школу - ходять до репетиторів. Бо між шкільною освітою та вступом до вузу - різниця розміром в прірву... Всі це знають, всі це лають, всі з цим боряться - і рів поглиблюється...
Бо не боряться, а наймають репетиторів.
А Вам не здається, що чим більше батьків будуть офіційно добиватися свого права не робити щеплень, замість купувати довідки, що більше це буде відбиватися в офіційній статистиці, що більше ми будемо піднімати цю тему в ЗМІ (про невідповідності в законодавстві), що більше буде прецедентів чи навіть судовихх позовів проти лікарів, котрі незаконно (без дозволу чи діагностики чи дотримання ще якихось вимог або законів) робитимуть щеплення чи відмовлятимуться реєструвати ПВО - то більше шансів буде змінити цю систему?
А то замкнуте коло виходить. Лікарі мовчать, бо вони під ковпаком МОЗУ, пацієнти мовчать, бо їм простіше купити довідку, нормальні лікарі - просто йдуть з системи і теж мовчать, бо ж цехова солідарність. І виходить, що все гаразд в датському королівстві. "все мовчить, бо благоденствує". А кричить тіко декілька фанатиків, котрим наснилася шкода щеплень, і котрі мають дуже неадекватний вигляд. А, ну ще батьки дітей аутистів. Але що з них візьмеш, помішалися, нещасні, на своєму горі, от і шукають всюди винних.
Не спішіть казати "всі" - я сам схильний до узагальнень
прочитайте ще раз фразу яку я написав. а я писав не слово "всі", а навпаки "не всі" і де тут узагальнення?
І знов таки - погані лікарі виникли не самі по собі - вони розвинулися внаслідок ставлення оточуючих (чи пацієнтів?) до цієї професії
Погані лікарі виникли починаючи з моменту вступу за взятку в престижний медінститут. Тобто потрапила в медицину випадкова людина. Скажіть, таких мало?
друге.
Для лікаря лікування - то є звичайна, повсякденна робота, а для пацієнта - то є питання власного здоровя, а інколи і питання життя, тому пацієнт більш чутливий до питання лікування, а лікар - менш.
Я думаю, тут один одного виховав, а недовіра до лікарів виникла не на порожньому місці - то є життя.
Так навчили нас, пацієнтів, лікарі. Прикладів - маса. Скільки людей постраждали від невігластва, незнання справи лікарів!
моїх дітей лікує лікар дільничний при потребі, але не з моєї дільниці, бо моя дільнична, говорячи просто, зовсім не "волочить" у тому, що робить. І, повірте, то видно навіть мені, нелікару.
afterstep
04.07.2007, 11:02
прочитайте ще раз фразу яку я написав. а я писав не слово "всі", а навпаки "не всі" і де тут узагальнення?
Миху, може я й не володію українською досконало - але таки рівень середньої школи в стані подужати ;)
Тобто, перша частина речення - "Лікарі, котрі займаються прививками, тобто дільничі - то ще не всі лікарі", що доповнюється "заперечливою частиною" думки "є ше такі, що лікують." при розгортанні мала би утворити (або бути еквівалентною) фразі:
"Є ще лікарі, які лікують, а всі решта, що не лікують - займаються прививками та називаються дільничі педіатри"
Тому й кажу - є педіатри, що лікують. Але на лікування у них обмаль часу - то і з бабцею/мамою контакт встанови/поговори (а такі іноді зустрічаються балакучі!), то і медичну документацію оформи, - нехай (припустимо) - 30 хв. на дитину. Якщо дитина грудна - то там лише огляд дитини 20 хв. займає - відповідно, повний цикл - майже година....
В середньому - по (нехай! якщо новий район - бо в старому місті троха більше) по 10 хв на подолання відстані між викликами.
--
Отож, фінал підготовано....
- Чого викликали?
- Та він/вона в нас два дні тому кашляла...
--
Запитання: за кого батьки мають лікаря у цьому випадку? "Йому за це гроші платять" - це так само, як директора банку (бо то його банк) заставити мити підлоги...
--
Інший варіант - бронхіт, початкова стадія, на третій день виклик - дитині погіршало:
- Давали ті ліки, що прописано?
(далі - можливі варіанти, але виясняється, що не давали. ловля на брехні може затягнутися і на півгодини...)
- Чому не давали?
- А нам порадили (мама, бабця, знайома санітарка, знайомий лікар-стоматолог) ....
- Тоді - антибіотик.
- Ні!!! я не дозволю нищити здоров'я моєї дитини!
...
Фінал. Орлика. Місяць по тому.... Мама з легка синюватою дитиною виписуються... На найближчі три місяці про антибіотик дільничий навіть не згадає - дійсно дитини шкода...
--
Запитання - хто у цьому випадкубільше нашкодив здоров'ю дитини?
Миху, може я й не володію українською досконало - але таки рівень середньої школи в стані подужати ;)
Тобто, перша частина речення - "Лікарі, котрі займаються прививками, тобто дільничі - то ще не всі лікарі", що доповнюється "заперечливою частиною" думки "є ше такі, що лікують." при розгортанні мала би утворити (або бути еквівалентною) фразі:
"Є ще лікарі, які лікують, а всі решта, що не лікують - займаються прививками та називаються дільничі педіатри"
Тому й кажу - є педіатри, що лікують. Але на лікування у них обмаль часу - то і з бабцею/мамою контакт встанови/поговори (а такі іноді зустрічаються балакучі!), то і медичну документацію оформи, - нехай (припустимо) - 30 хв. на дитину. Якщо дитина грудна - то там лише огляд дитини 20 хв. займає - відповідно, повний цикл - майже година....
В середньому - по (нехай! якщо новий район - бо в старому місті троха більше) по 10 хв на подолання відстані між викликами.
--
Отож, фінал підготовано....
- Чого викликали?
- Та він/вона в нас два дні тому кашляла...
--
Запитання: за кого батьки мають лікаря у цьому випадку? "Йому за це гроші платять" - це так само, як директора банку (бо то його банк) заставити мити підлоги...
--
Інший варіант - бронхіт, початкова стадія, на третій день виклик - дитині погіршало:
- Давали ті ліки, що прописано?
(далі - можливі варіанти, але виясняється, що не давали. ловля на брехні може затягнутися і на півгодини...)
- Чому не давали?
- А нам порадили (мама, бабця, знайома санітарка, знайомий лікар-стоматолог) ....
- Тоді - антибіотик.
- Ні!!! я не дозволю нищити здоров'я моєї дитини!
...
Фінал. Орлика. Місяць по тому.... Мама з легка синюватою дитиною виписуються... На найближчі три місяці про антибіотик дільничий навіть не згадає - дійсно дитини шкода...
--
Запитання - хто у цьому випадкубільше нашкодив здоров'ю дитини?
За годинку здам проект і розкажу Вам іншу історію з життя.
І ще, бронхіт - не показ для антибіотиків. Більше того, початковий бронхіт - взагалі не вимагає медикаментозного втручання, якщо, звісно хроні не хочете. Тепло, догляд, масаж і гімнастика. Плюс трави. Повірте вже мамі дитини, котра поволі випорпується з тієї хроні, всупереч всім старанням дільничних і не лише дільничних лікарів!
Випадки є різні.
Особисто я консультуюся у декількох лікарях. А потім вже вирішую що робити.
Моя штатна дільнична при першому піднятті температури валить антибіотик і при тому дивиться щирими очима.
afterstep
04.07.2007, 11:25
І ще, бронхіт - не показ для антибіотиків. Більше того, початковий бронхіт - взагалі не вимагає медикаментозного втручання, якщо, звісно хроні не хочете. Тепло, догляд, масаж і гімнастика. Плюс трави.
а потім, якщо "піде вглиб" - антибіотики, а потім - запалення легень та Орлика...
Як ви думаєте, як довго лікарі вчаться? отак-от - для прикладу - вчитель школи - 5 років, юрист - 6-7 років, і далі працює, бухгалтер - 3 місяці, а лікарі?
Афтерстеп,
Не обдурюйте народ, я ніколи не казав, що раз в білому халаті, то садист. (посилання)
afterstep
04.07.2007, 11:29
Я думаю, тут один одного виховав, а недовіра до лікарів виникла не на порожньому місці - то є життя.
Так навчили нас, пацієнтів, лікарі. Прикладів - маса. Скільки людей постраждали від невігластва, незнання справи лікарів!
дійсно, вагома причина...
і тепер ті діти, які вміють головою працювати - в медінститут не підуть... Навіщо розумній людині як мінімум неповага оточуючих на все життя? і шептання за спиною - "за хабарі поступив - цікаво, скільки поросят батько продав... а тепер певно лікує тільки тих, що дають на лапу..."
Миху, ви вчили математику у вузі? а може, зі шкільного курсу фізики пам'ятаєте, що таке резонанс? і чим для системи закінчується входження в резонанс? і як того закінчення уникнути?
і тепер ті діти, які вміють головою працювати - в медінститут не підуть... Навіщо розумній людині як мінімум неповага оточуючих на все життя? і шептання за спиною - "за хабарі поступив - цікаво, скільки поросят батько продав... а тепер певно лікує тільки тих, що дають на лапу..."
Так можна подумати що лікарі це прокажені - "не повага на ціле життя". Дійсно толкові лікарі дають собі раду, прийому в доброго педіатра , який дійсно лікує (і до речі з неохотою як правило антибіотики призначає) коштує від 50 грн. (+ таксі) до 50 у.о. Люди платять добровільно, за якісне лікування.
А на рахунок розумних в медінституті, то туди вже давно беруть не за розум, а за гроші, поцікавтесь скільки там навчання коштує, офіційно. А крім навчання ще місце потім купити треба (теж не секрет).
afterstep
04.07.2007, 11:38
Афтерстеп,
Не обдурюйте народ, я ніколи не казав, що раз в білому халаті, то садист. (посилання)
Миху - я ж ніби пояснив - в моїх дописах була гіперболізація. Чи ви й тут6 як у інших гілках - збираєтеся чіплятися до слів? то вірний спосіб приховати свою неправоту, виграти час і пустити все по новому кругу - це я визнаю.
Якщо й не називали ви лікарів "всіх поголовно дилетантами, коновалами та садистами" прямо - тим не менше, зміст ваших дописів був на грані того - я просто називав остаточне слово.
Якщо ви пишете, що лікарі прописують дітям щеплення, незважаючи на здоров'я чи протипокази - вам задають питання - та що ж той лікар за садист? - і ви відповідаєте - та ось такий от лікар! -- звиняйте, але по мому досвіду спілкування українською розмовною мовою я можу зробити висновок6 що ви назвали лікаря садистом.
--
А оці от пацанячі "я такого не говорив" і "тебе за язик ніхто не тягнув" - кидайте, направду. З цієї величезної помийниці на голову лікарів (всіх, крім деяких наших знайомих) видирати цитати, і показувати вам зміст, розмазаний по трьом-чотирьом постам - направду влом.
Вийдіть з міркувань, що лікарі, які з вами не знайомі - теж бувають хороші. Що якщо у вашій поліклініці майже не залишилося хороших лікарів - то в цьому і ваша (не особисто, а узагальнено - всього населення району) заслуга.
afterstep
04.07.2007, 11:41
Так можна подумати що лікарі це прокажені - "не повага на ціле життя". Дійсно толкові лікарі дають собі раду, прийому в доброго педіатра , який дійсно лікує (і до речі з неохотою як правило антибіотики призначає) коштує від 50 грн. (+ таксі) до 50 у.о. Люди платять добровільно, за якісне лікування.
А на рахунок розумних в медінституті, то туди вже давно беруть не за розум, а за гроші, поцікавтесь скільки там навчання коштує, офіційно. А крім навчання ще місце потім купити треба (теж не секрет).
тенденційна гм.... неправда....
або як мінімум спірне тлумачення поодиноких фактів з узагальненням на "всіх"
Степаничу - то у вас прийом 50 баксів коштує? ах ви ж наш хабарнику! а ще на зарплату жалієтеся ;)
--
Стосовно медінституту - аналогічно.
тенденційна гм.... неправда.... або як мінімум спірне тлумачення поодиноких фактів з узагальненням на "всіх" Степаничу - то у вас прийом 50 баксів коштує? ах ви ж наш хабарнику! а ще на зарплату жалієтеся
Степанич педіатр ??????
А я не писала про всіх, написала що є такі лікарі, і до речі вважаю це нормальним.
Миху - я ж ніби пояснив - в моїх дописах була гіперболізація.
просто я так не звик - написати всяку неправду, а потім сказати - то гіперболяція. Цікавий поворот.
А оці от пацанячі "я такого не говорив" і "тебе за язик ніхто не тягнув" - кидайте, направду. З цієї величезної помийниці на голову лікарів (всіх, крім деяких наших знайомих) видирати цитати, і показувати вам зміст, розмазаний по трьом-чотирьом постам - направду влом.
Вийдіть з міркувань, що лікарі, які з вами не знайомі - теж бувають хороші. Що якщо у вашій поліклініці майже не залишилося хороших лікарів - то в цьому і ваша (не особисто, а узагальнено - всього населення району) заслуга.
я і будь-хто інший це кине, але спочатку Ви киньте вішати макарони - якщо я такого не говорив - то не говорив. Ви ж започаткували оце пацаняче.
кого цікавлять звіти лікаря? Для пацієнта хіба звіти головне?
afterstep
04.07.2007, 12:35
просто я так не звик - написати всяку неправду, а потім сказати - то гіперболяція. Цікавий поворот.
СТОП!!!! Миху - придираєтеся до слів!
Про те, що лікарям пофіг здоров'я дітей - писали? на зауваження про те, що лікарі садюги та коновали - реагували ствердно?
Я розумію, що ви мої постів не читаєте - та вже чорт з ним. Дійсно6 суперечка безглузда.
дійсно - лікарі коновали, що закінчили медінститут за хабарі. най вам так буде, раз вам так комфортніше.
--
Вибачте, якщо кого зачепив, і вибачте, якщо вам мої дописи видалися звичайнісінькою брехнею. Просто певно я живу в іншому світі, звідки все бачиться саме у такому ракурсі, а не у вашому.
Більше не турбуватиму.
кого цікавлять звіти лікаря? Для пацієнта хіба звіти головне?
і саме тут криється один цікавий казус. Медична документація - це картка вашої дитини. Де записаний кожен пчих.
Але дійсно - кого то цікавить?
К бісу - ви вважаєте, що медицина інтуїтивно зрозуміла, як віндовс - бо просто не бачите/не уявляєте глибинних проблем.
Успіхів.
Най вам макарони хтось інший вішає.
Народ, першій дитині робили все і вся - і шо здорова як самі знаєте хто, дай Бог всім таке здоровя.(5 років). Правда грудне годування тривало 2 з лишнім років:8: :radist:
Отже, обіцяна історія однієї недовіри.
В однієї молодої недосвідченої мами народилася донечка. В донечки виявилися певні проблеми з неврологією. Довіри до дільничного невролога не було з об'єктивних причин: фізіологічну жовтушку він запропонував лікувати фенобарбіталом - щоб відмовитися від цього, вистарчило навіть її недосвідчених знань. А її товариш саме проходив інтернатуру в спеціалізованій дитячій лікарні. От і порадив він їй звернутися туди до одного лікаря.
Отож, епізод перший.
Перші сумніви закралися вже там. Невролог сказав з жовтушкою не робити нічого, однак імунолог, в якої вирішили проконсультуватися "за одно", подивилася аналізи і сказала, що білірубін приноситься з молоком і дитину конче перевести на штучне годування бодай на 2 тижні. Молода недосвідчена мама послухалася, купила рекомендовану суміш, але, видно, спрацював інстинкт самозбереження в дитини, і та почала пчихати. Ну, ми ж не відлучаємо під час хвороби - то ж вирішили тиждень почекати. За цей тиждень жовтушка пройшла сама.
Епізод другий В дитини гіпотонія, відставання у фізичному розвитку, дільничний невролог дає дозвіл на щеплення. Консультуються з лікуючим, у лікарні - і тут звучить фраза, котра вперше вводить недосвідчену маму в світ подвійних стандартів нашої медицини: "офіційно я дати Вам відмову не можу, але дуже не раджу". Цієї фрази на фоні ефективного лікування і ще кількох побічних випадків-підтверджень молодій мамі стало, щоб категорично відмовитися щепити дитину, принаймні, поки впевнено не піде. З дільничним педіатром поговорили, пояснили ситуацію, запропонували написати відмову. Відмову не взяли, але лікар поставилася з розумінням, чого не скажеш про медсестру - але то окрема історія.
Епізод третій. Молода мама народжує другу дитину. Старшу, півторарічну на пару місяців бере до себе бабуся. Дитина перестуджується, бабуся викликає лікаря, чемно виконує її настанови - каплі в ніс, збивання температури, антигестамінні, від кашлю - повний букет. Дитині не легше. Через два дні лікаря викликають знову - нове призначення і дитина дає обструкцію. Мама лишає зціджене молоко і грудну дитину, викликає знайомого колишнього інтерна, тепер педіатра і летить до бабусі. Швидка, на слух - запалення, лікарня. Субота вечір. Рекомендований молодим педіатром лікар ставить капельницю еуфіліну (дитині 2 роки), на слух запалення не підтверджує але і не спростовує. Піднімати бригаду для термінового рентгену ніхто, звісно не буде - чекайте понеділка. Призначають гормон і антибіотик. Від гормона відмовляється категорично. На антибіотик таки з горем-бідою погоджується. Рентген в понеділок показує лише легкий бронхіт. Задишка була викликана алергією на препарат, призначений дільничним педіатром, на котрому стоїть обмеження з 6 років. Але антибіотики без потреби дитині прокололи.
А далі понеслося. Бронхіти, хронічні, обструктивні, задишки, щонайменше щомісяця. Алерголог-імунолог-пульмонолог-алерголог-проби - імунолог - пульмонолог - амброксол - інстаріл - сальбутамол - еуфілін-.....- гормони. ТПРРРРУ, стоп, приїхали. Молода мама зупиняється, посилає всіх дохторів до дідька (подумки, напрактиці чемно дякує за консультації, платить, слухає, коли знову має прийти - і не приходить). Знову бронхіт, задишка. Еуфілін, коли зле і трави, пиття, дренажний масаж, дути-сміятися, ходити на руках, грітися, вважати.... Дільничний педіатр: "послухайте, будь ласка" - "є хрипи. я нічого не виписую, Ти ж усе одно не даватимеш" - "дякую, не даватиму" - "я прийду за пару днів послухати" - "дякую". "Вже легше - тільки жорстке дихання - Що робитимеш? скоро в школу, а в Тебе нема щеплень" - "А так не можна?" - "Піди до імунолога, може дадуть відвід".
Імунолог - гормони, щеплення під прикриттям - а най вас качка копне! - купили довідку.
Інтернет - гомеопат - ремісія, полегшення - пів року без задишок - сильний нежить - лікар недоступний, дитина не спить - краплі в ніс (один раз - нічого не буде) - рецидив - задишка - еуфілін - лікар - поволі вилазимо...
Епізод третій. Друга дитина. Здорова. Місяць. Ревакцинація гепатит Б. Діарея 2 місяці. Ні, то не ускладнення, то співпадіння. Занесіть в карточку - ага. В карточці так нічого і не з'явилося. Травлення зрушене, але імунітет дуже добрий, не хворіє. Два роки. АКДС (перша). Грипа, простуда. Простуда. Простуда. Інтернет - щось тут не так... Більше жодних щеплень, принаймні поки що, поки розберемся...
Епізод четвертий Третя дитина. 7 місяців. Висока теипература. Дільнична - у відпустці. Чергова. В неї в поліклініці слава неадекватної кобіти - скандалить, домовитися з нею неможливо, батьки втікають.... Слухає, дивиться - горло. Антибіотики давати не будете? - В жодному разі. - Тоді дуже багато пити, парацетамол від температури . - Груди - 39,5 - груди - 39,7 - груди - 38 - друга доба - 37 - третя - дитина здорова.
Через два тижні виклик до старшої. Та ж лікар. Як менша? Бо то був вірус. дуже багато ускладнень на дільниці - Нормально. було 39,7. - що давали? - нічого - зовсім? - тільки груди - і не збивали? -ні - от тому і без ускладнень :eek:
Отакі от кілька епізодів з життя... не всі, далеко не всі. Це просто так, для ілюстрації
Просто, ужос! А як без прививок проти важких хвороб?
levandivka
04.07.2007, 14:32
Де записаний кожен пчих.
Горяч! ой, горяч...
дитині робили все і вся - і шо здорова як самі знаєте хто
Сплюньте...
Сплюньте...
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
Просто, ужос! А як без прививок проти важких хвороб?
Nadin, читайте гілку від початку.
і ще цю :http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=101
а тут і далі все про лікарів... а не про щеплення ...
сьогодні в поліклініці на огляді у лікарів (дитині 1 міс. Ми відмовились від щеплдень. Афтерстепе, відмову писали офіційно ;)) була вражена ставленням інших лікаріd до того, що ми відмовлені від щеплень.
Наш сімейний - сказала просто ще при першій зустрічі, що хоч це і є проблеми для неї, але ви напишіть відмову. моє ставлення до вас від цього не зміниться, я цілком розумію вас як мама. єдине, що мушу попередити вас про наслідки... Медсестра (ну та взагалі недалека) сильно "грузила" нас тим, що ми відмову написали (коли сімейна не чула). А от сьогодні в невролога - Ви нещеплені? - ні - ну і правильно! ( я чесно кажучи, вражена!). В окуліста - вагітність доношена? - так. переглядає карточку - а ви що не робите щеплень? - не роблю! - грамотні батьки тепер (посміхається). До хірурга не вдалося потрапити - у відпустці... а я думала, що мене зараз скрізь будуть вакцинацією вантажити і чоловіка взяла для підтримки... а все було так просто :)
Степаныч
04.07.2007, 19:46
Це спроба заочного діагнозу? Чи мо, до Вас на прийом записатися?
Та ні в якому разі!!! Ви абсолютно здорові!!! Вибачаюсь, якщо Ви так сприйняли мій допис.
Про злочинність я ніде не писала, то раз.
А друге: тут є два аспекти: правовий і медичний. В першу чергу я намагаюся оперувати правовим, бо я не медик і тут мені можна вішати лапшу, звинувачувати в невігластві тощо.
Отже, з правової точки зору інструкції МОЗУ часто незаконні (слово не є абсолютним синонімом слова злочинний) або ж балансують на межі. Оскільки схиляють медиків до незаконних дій. Саме в інструкціях МОЗУ основна причина таких бід як:
1. недобросовісне інформування медиками пацієнтів (і не тільки в питаннях щеплень)
2. підтасовування статистики
3. недіагностування одних захворювань і гіпердіагностика інших
4. нереєстрація ПВО, а як наслідок - спотворення саме тієї статистики, на якій базується вся прощепленнєва пропаганда
5. Масові кампанії щеплень - котрі є злом самі по собі, бо в умовах кампанії провести нормальну діагностику просто ннеможливо (з цим, між іншим, згодні навіть наші обласні імунологи - це був один з тих пунктів, по яких ми з ними зійшлдися на тому круглому столі)
6. Формальність діагностики
Щодо завідомо незаконних, то в тому ж 48-му наказі щеплення від менінгококу та гепатиту Б включені в список обов'язкових (а це пряма інструкція для медиків!), хоча перелік обов'язкових щеплень визначається законом про захист населення від інфекційних захворювань, а зміни до нього в цій частині намагалися прийняти щойно зараз в неповнажній ВРУ. А наказ видали майже рік тому, заздалегідь. Типу, щоб папір не переводити.
Хоча і з медичної точки зору можна висловлювати претензії. Наприклад, перед введенням наркозу передбачаються проби на переносимість. Серед списку протипоказів на ряд вакцин вказано непереносимість курячого білка. Однак проба (річ не складна, еге ж?) інструкціями не передбачена. Це означає, що для певної групи дітей, ПВО в яких можна попередити, це ПВО закладається інструкцією МОЗУ. Адже в перші години (гепатит Б) алергія на курячий білок ніяк ще не проявиться.
Тут Ви неправі. Дискутувати можна, але сенс?
Цитата:
То що, медики усіх країн об"єдналися з метою нашкодити людству?
Не медики, а фармацевтичні компанії, тобто бізнесмени, котрі не давали клятву Гіпократа і котрим здоров'я людства до єдного місця.
І не з метою нашкодити, а з метою збагатитися.
А медики лиш стали заручниками цієї ситуації, часто і через власний пофігізм, часто через відсутність механізмів впливу і повну заалежність від стороннього фінансування - чи то з бюджету, чи то ще звідкись.
Аналогія: ще років 30 тому медики не менш щиро вважали, що з місяця немовлят пора прикормлювати. І так робили в усьому світі. Але ж то не означає, що то уло правильно.
Степанич, може переглянете діагноз, чи таки на прийом?
Ука is offline [Цитата виділеного]
Та я ж діагнозу не ставив!!! Що ж Ви так реагуєте на дописи? Ви абсолютно здорові психічно, але помиляєтесь у своїх думках. Буває... без патології...
levandivka
05.07.2007, 00:44
я думала, що мене зараз скрізь будуть вакцинацією вантажити і чоловіка взяла для підтримки... а все було так просто
Вони, Умо, як цигани, все читають по обличчю (кого грузити, кого хвалити).
levandivka
05.07.2007, 14:30
була вражена ставленням інших лікаріd до того, що ми відмовлені від щеплень.
І при тому маємо:
За даними завідувача епідеміологічного відділу міської СЕС Вікторії Нижник, за п’ять місяців цього року на сальмонельоз хворіло 37 дітей, натомість торік за цей же період було зареєстровано лише 27 випадків захворювання. На гастроентероколіти встановлені – 199 дітей (торік – 128), гастроентероколіти невстановлені – 89 (60) дизентерія – 1 (2), вірусний гепатит А – 13 (15).
На щастя, дифтерії, лептоспірозу, вірусних гепатитів В і С упродовж двох останніх років не реєстрували. Крім зазначених, поширені й інші інфекційні захворювання: скарлатина – 168 (119), менінгококова інфекція – 2 (3), кашлюк – 4 (11), туберкульоз – 7 (3), епідемічний паротит – 61 (39), педикульоз – 64 (52).
Джерело (http://gazeta.lvivport.com/articles/2007/07/05/24559/)
на зауваження про те, що лікарі садюги та коновали
я такого не писав, ваша видумка. тільки не кажіть, що то гіперболяція.
сьогодні в поліклініці на огляді у лікарів (дитині 1 міс. Ми відмовились від щеплдень. Афтерстепе, відмову писали офіційно ) була вражена ставленням інших лікаріd до того, що ми відмовлені від щеплень.
Що це, афтерстепе? Видно лікарі потребують Степанича? Чи кортить зробити нєнавязчєву помощь? Здавалось би написали відмову і все, а ні...
що рухає тими горе-лікарями пристрасть чи почуття інтернаціонального боргу?
На щастя, дифтерії, лептоспірозу, вірусних гепатитів В і С упродовж двох останніх років не реєстрували
ще один момент. на дизентерію не реєстрували, але з прививками бігали, нє?
afterstep
06.07.2007, 12:57
Скажу одне, оця байдужість, холодність і безвідповідальність у питанні щеплень не одного зробила калікою на все життя. У мене двоє дітей і я нікому не робив щеплень. Що до рвущихся лікарів зробити прививку - не давайте, всякими правдами і неправдами, повірте, їм абсолютно все одно ЩО буде з вашою дитиною і Ви, у разі біди нічого не доведете, бо це не стільки лікар винуватий, скіфльки СИСТЕМА, а проти ситеми боротися важко. Не виключено, що епідемія туберкульозу в Україні зумовлена всякими прививками та пробами Манту. Вся ця кампанія зі щепленнями мені нагадує, як фашисти робили примусово різні експерименти на тему як подіє речовина на людину, одна лише різниця: для фашистів важливо було дослідити результат, а в даному випадку зі щепленнями, всім до лямпади той результат.
чи не фігурує тут порівняння лікарів з фашистами?
до речі - за це повідомлення, доповнене
Закупка прививочного матеріалу для дітей - то великий бізнес. А матеріал треба використати, списати, щоб знову закупляти. Відкати там хороші, повірте. А якщо міністерство викупить у фірми вакцину, яку за кордоном забракували і її нема куди дівати, а гроші якось тре відбити, то тоді всі дуже файно заробляють. Про це треба завжди памятати.
вам додали 2 до карми... хоча той же Степанич відразу поліз спростовувати цю чорнуху - але що вам доведеш?
сьогодні по ICTV в новинах величенький ролик дали про щеплення, про те, що лікарі мають попередити і про користь і про шкоду, показували дітей, які живуть без жодноно щеплення і чудово виглядають.
Телебачення починає лобіювати питання щеплень!
afterstep
08.07.2007, 00:15
Телебачення починає лобіювати питання щеплень!
тут потрібно, в цей момент, жеби Мих розповів про надприбутки заводу Богатирьової та занепад Львівського хімфарму...
бо це не стільки лікар винуватий, скіфльки СИСТЕМА
чи не фігурує тут порівняння лікарів з фашистами?
чим ви читаєте і чим пишите - невідомо.
тут потрібно, в цей момент, жеби Мих розповів про надприбутки заводу Богатирьової
можу, в понеділок був на фірмі Райки Бугайтерової. фірма рога і копита, та за понеділок прихід не менше 300 000 баксів...
afterstep
08.07.2007, 00:37
Миху - я читаю такими ж блоками, як ви пишете - я не бюстгалтер і ноликів не рахую - а беру загальний зміст - і
"Вся ця кампанія зі щепленнями мені нагадує, як фашисти робили примусово різні експерименти на тему як подіє речовина на людину, одна лише різниця: для фашистів важливо було дослідити результат, а в даному випадку зі щепленнями, всім до лямпади той результат."
в парі з тезою що "лікарям все теж до лампочки, аби їх по шапці не били" - роблю висновок.
А от замість кричати про якість абстрактні конституційні права - розкажіть, які щеплення виготовляє фірма Богатирьової
Миху - я читаю такими ж блоками, як ви пишете - я не бюстгалтер і ноликів не рахую - а беру загальний зміст - і
"Вся ця кампанія зі щепленнями мені нагадує, як фашисти робили примусово різні експерименти на тему як подіє речовина на людину, одна лише різниця: для фашистів важливо було дослідити результат, а в даному випадку зі щепленнями, всім до лямпади той результат."
в парі з тезою що "лікарям все теж до лампочки, аби їх по шапці не били" - роблю висновок.
А от замість кричати про якість абстрактні конституційні права - розкажіть, які щеплення виготовляє фірма Богатирьової
О тут файно написали - нема слів.
що до Райки - не знаю, в тій фірмі у Києві, що я був, то вона має відношення до тендерної Палати України. Бєзпрєдєл.
afterstep
08.07.2007, 01:49
що до Райки - не знаю, в тій фірмі у Києві, що я був, то вона має відношення до тендерної Палати України.
чорт - треба взнати, що вона має до щеплень.
Колись манту та все пов'язане з туберкульозом - робили фтізіатри. Зараз - і галузь їхня "в загоні", і роботу (без 30% доплати, що належиться при роботі з туберкуліном) - поклали на шкільних докторів. З тим манту, що був загальноукраїнський скандал - зробили винними лікарів - хоча лікарі та були богу душу винні.
І власне десь там мало б фігурувати прізвище "Богатирьова"... Хто має справи з фармацією - міг би дізнатися?
levandivka
08.07.2007, 08:30
З тим манту, що був загальноукраїнський скандал - зробили винними лікарів - хоча лікарі та були богу душу винні.
А шо поробиш?.. Винний завжди виконавець. Замовника цього злочину не знайшли...
Не зуміли довести, що Наказ начальника був "завєдомо" злочинний і не відмовилися?
А хто в тому винен, зле вчилися?
чорт - треба взнати, що вона має до щеплень.
Колись манту та все пов'язане з туберкульозом - робили фтізіатри. Зараз - і галузь їхня "в загоні", і роботу (без 30% доплати, що належиться при роботі з туберкуліном) - поклали на шкільних докторів. З тим манту, що був загальноукраїнський скандал - зробили винними лікарів - хоча лікарі та були богу душу винні.
І власне десь там мало б фігурувати прізвище "Богатирьова"... Хто має справи з фармацією - міг би дізнатися?
А про те, що той туберкулін висіяли і він проріс, знаєте? http://www.facts.kiev.ua/2006/05/19/06.htm#10
І чи дійсно зробили когось винним? По-моєму, просто замнули для ясності. Бо батьки досі ходять правди шукають...
А за інформацію про Богатирьову я би теж була дууже вдячна.
afterstep
08.07.2007, 18:03
чи дійсно зробили когось винним? По-моєму, просто замнули для ясності.
зробили винними лікарів - але "звинувачувальний вирок" настільки абсурдний, що дійсно - просто зам'яли.
Стосовно Львова - більшість поліклінік подає липову статистику - що реакцією манту охоплено 70% дітей. Коли насправді - до 30%&
І якщо санстанція попереднього року драконила поліклініки - то з 1 вересня очікується "генеральний наступ". "Ето єсть наш послдній...." - тобто для санстанції - їх в свою чергу їхнє начальство з Києва грає.
Навіть не знаю, як можна зупинити "їх бронєпоїзд" - чи то вже бучу в газетах піднімати? Відмінити манту взагалі - тобто робити лише в разі, якщо є підозра, для дифдіагностики туберкульозу. А як "профілактичне щеплення" - той маразм слід якось скасувати...
Афтере, Ви знаєте ситуацію з середини. Можете зробити статтю?
І ще, якщо медики не піднімуть бучу, групка батьків нічого не вдіє. Я є противником щеплень взагалі - це мої "таргани". Я вважаю масові щеплення злочином - це моя позиція.
В питанні Манту наші позиції збігаються. То мо, попрацюємо трішки разом, га?
afterstep
08.07.2007, 18:17
добре - утрясемо. До 1 вересня маємо час - постараюся не затягувати, але таки троха часу потрібно....
добре - утрясемо. До 1 вересня маємо час - постараюся не затягувати, але таки троха часу потрібно....
предметну розмову можна буде перенести в скайп чи пошту
levandivka
08.07.2007, 18:32
предметну розмову можна буде перенести в скайп чи пошту
От ТАК ми тєряєм друзєй...
afterstep
08.07.2007, 19:40
левандівко - не переймайтеся. Накращий скайп таки - гальба пива. І вас туди покличемо;)
levandivka
08.07.2007, 19:49
beer connection peoples?
afterstep
08.07.2007, 20:48
саме так ;)
сьогодні друг-фармацевт порадив в жодному разі не робити дитині манту, працює він в великій фарм-компанії у Львові... може знає теж щось про власників бізнесу-прищеплювального...?
beer connection peoples?
no allways.
Та в жодному разі! То просто, щоб не зафлуджувати гілку.
Афтере, а пива я не п'ю, хіба каву...
Оф-топ на тему гіркого життя лікарів в системі
http://schpop.livejournal.com/154684.html
http://schpop.livejournal.com/155963.html
afterstep
12.07.2007, 21:55
справді - і плани на прийом, і плани на диспаризацію - все є. Лікарі по тим показникам вже звикли писати "липу" - тобто звітність а реальність між собою корелюють майже так само, як погода у Львові з фазами місяця....
Батьки, обережно! З осені можна чекати нові набіги з масовими щепленнями. Особливо то стосується тих, хтопроти щеплень, але має липові довідки:
МОЗ розробляє програму проведення додаткової iмунiзацii населення проти кору та краснухи (http://www.moz.gov.ua/ua/main/press/?docID=8239)
Міністерство охорони здоров'я провело у регіонах України навчально-тренінгові семінари з пiдготовки медиків щодо додаткової iмунiзацii населення проти кору та краснухи. У роботі семінарів взяли участь головні позаштатні спеціалісти МОЗ, науковці Академії медичних наук України, лікарі, фахівці регіональних санепідслужб. Навчання медиків відбувалось у рамках офiцiйного вiзиту в Україну спiльної Micii ВООЗ щодо виконання програми лiквiдацiї кору в європейському регiоні та сертифікації України до 2010 року як територiї, вiльної вiд кору.
В останні роки вірусні захворювання кір та краснуха все частіше реєструються у дорослих, причому протікають, як правило, важче. Крім того, у дорослому віці ці захворювання складніше піддаються лікуванню, і є небезпечними за своїми ускладненнями. Основним засобом профілактики є вакцинація, що забезпечує захист від захворювань.
Проблема захворювання на кір та краснуху дорослих актуальна для усіх країн європейського регіону, у тому числі і України. Однак, за даними ВООЗ сьогодні в країнах широкого застосування вакцинацiї частота цих захворювань суттєво знизилася, порiвняно з довакцинним періодом. Але виявилося, що тепер найчастiше хворiють пiдлiтки та молодi невакцинованi дорослi. Спалахи iнфекцiї спостерiгаються в коледжах та iнших навчальних закладах, де скупчується найбiльше молодi.
За результатами епіданалізу Державної санітарно-епідеміологічної служби України в останні роки у нашій державі переважна кількість хворих припадає на вікову групу 15-29 років (в основному хворіють учні старших класів шкіл та студенти вищих і середніх навчальних закладів), котрі не пройшли чи порушили графік вакцинації.
Проведення додаткової iмунiзацiї проти кору та краснухи дасть можливість суттєво знизити рівень захворюваності дорослого населення на ці захворювання, уникнути важких ускладнень серед дорослих і дітей, а також матиме для держави економічний ефект.
Інформаційно:
Захворювання населення на кір в Україні у 2006 р.: зареєстровано всього 42724 випадки, з них 33378 дорослих, 9346 дітей.
Офф Модератори, мабуть ьдоцільно об'єднати з темою про вакцинацію, бо ми тут давно і далеко відійшли від обговорення передачі
МОЗ розробляє програму проведення додаткового заробітку на здоров"ї населення проти кору та краснухи
levandivka
14.07.2007, 20:22
Батьки, обережно! З осені можна чекати нові набіги
Я дам Вам парабелум. (с., О.Бендер)
afterstep
15.07.2007, 22:30
Кілька слів про манту....
Після манту-проб у квітні 2006 було кілька випадків госпіталізації дітей у тяжкому стані. Спроби встановити щось - не призвели ні до чого - "Спершу фахівці, розслідуючи резонансну справу, запідозрили, що препарат, який вводили дітям, неякісний. Але спеціальна комісія Міністерства охорони здоров'я, що працювала на Харківському заводі з виробництва туберкуліну, не знайшла жодних порушень у процесі його приготування. Отже, все-таки недогляділи медики, які вводили туберкулін ослабленим вірусами малятам." (03.07.2006) http://www.tovarish.com.ua/news/Zdorovia/29-06-2006/Probu_Mant.html
Як типово буває у таких випадках - місцеві санстанції тиснули та вимагали проводити проби, незважаючи на "мораторій", запроваджений Києвом. Тому що типово той мораторій - то "про людське око", а от "запланована робота має бути виконана" (і хоч Мих зазвичай пише абсурдно, і я в ті самі слова вкладаю троха інший зміст - але... "за всьо заплачено" - а фінансові документи мають бути підтверджені актами виконаних робіт :( )
--
ICTV, 04.11.2006 (http://www.ictv.ua/ukr/news_ukraine.php?news_id=89105:
"Наразі у вінницьких лікарнях близько трьох тисяч заяв з відмовами на щеплення. Лікарі побоювання батьків називають безпідставними. Адже якщо дітям вчасно не зробити пробу Манту – може початися епідемія туберкульозу."
В деякій мірі - дурня. Проба Манту пов'язана з епідемією туберкульозу майже так само, як продаж тестів на вагітність з народжуваністю. Але - я не медик...
"Світлана Шкарпета, завідувачка дошкільного і шкільного відділення дитячої поліклініки № 1 м. Вінниці: "За законом захисту населення від інфекційних хвороб, ми не маємо права пустити дитину в організований колектив, якщо вона не має за віком щеплень і туберкулінової діагностики"."
І вона права. Те, що поки що у нас не вистачає грамотних юристів, і ті самі шкільні та дитсадкові директори не навчилися грамотно захищатися - це таки колись мине... Але - і діти, і батьки в нас теж не захищені.... Якщо точніше - в боротьбі з державою "вояки-одинаки" приречені на поразку після кількох років блукань владними коридорами...
та сама ICTV (31.08.2006) http://www.ictv.ua/ukr/news_ukraine.php?news_id=86313: "Тож, головний урок від скандального щеплення: батьки мають забороняти щеплювати дітей із поганим самопочуттям або після хвороби"
--
Але - кілька слів про систему планування в українській медицині.
Перше, що слід скасувати - то їхній плановий відділ. Це просто абсурд - планувати хвороби та пожежі, тобто не стільки абсурд планувати - скільки вимагати точного дотримання планів.
Стосовно Манту - в планах лікарям надходило робити по 100 щеплень/день. Щоб зрозуміти, що то є просто нереально - спробуйте 100 разів поспіль розписатися, і подивіться, яким кострубатим буде ваш 100-ий підпис. Вимагати ж від лікаря такого - це завідомо штовхати лікаря на злочин.
Друге - зараз ситуація троха змінилася. По Манту - від батьків має бути не відмова, а дозвіл на проведення. Тобто - немає дозволу - не можна проводити.
Так от, зараз "медична податкова" штрафує тих, у кого найгірші звіти по проведених реакціях Манту. Ті ж, що подали "липові" звіти - їх на цей раз оминула караюча десниця санстанції.
А чому б не провести перевірку навпаки? чому б по тим, хто виконав план - не перевірити наявність батьківських згод на кожну реакцію Манту, подану в звіті?
--
Вартувало би разок "показово" дати по шапці тим, хто приписує - бо, спираючись на їхні "казкові звіти" - "медподаткова" штовхає на злочини нормальних лікарів....
--
Крім того - думаю, слід би вимагати припинити масові перевірки на Манту - вони все одно безглузді.
А робити так, як з дифтерією: при підозрі на ангіну лікар повинен взяти мазок та здати в лабораторію на аналіз. І якщо є дифтерія - лабораторія підніме шум в той же день.
Так само з туберкульозом - при певних захворюваннях (наприклад, запалення легень) робити Манту для дифдіагностики туберкулбьозу. І не силами медсестри та "загнаного" дільничого лікаря - а най то проводить спеціаліст-фтізіатр.
--
І ще раз повторю - скасувати плани. Адже на пожежі - планів немає, то чого є плани на епідемії та хвороби?!
levandivka
15.07.2007, 22:45
при певних захворюваннях (наприклад, запалення легень) робити Манту для дифдіагностики туберкулбьозу.
І що надіагностує Манту у хворої дитини?.. ;)
afterstep
15.07.2007, 23:31
І що надіагностує Манту у хворої дитини?..
те саме, що і у здорової. Наявність в організмі палички. не більше і не менше.
Якщо цятка більше за 5 мм - знаця, є. І все. Більше нічого.
Це те саме, що діагностувати гвалтівників по членах - раз член є - знаця, потенційний гвалтівник.
--
Судять діда за самогоноваріння...
Суддя: "Підсудний, визнаєте себе винним?"
Дід: "Ні".
Суддя: "Але у вас же знайшли самогонний апарат! і до того ж - справний!"
Дід: "Тоді судіть і за згвалтування теж..."
Суддя: "??? ви ще й когось згвалтували?"
Дід: "Ні, але апарат маю. І ще справний."
--
На тему дифдіагностики - колись саме так і робили. І ніц Манту не впливає на перебіг основної хвороби, як і основна хвороба - на Манту. Якщо, звичайно, препарат "справний"
Саме тому абсурдним є офіційний висновок щодо тої трагедії - "лікарі не прослідкували ГРВІ". Жодне ГРВІ не могло дати таких ускладнень.
levandivka
15.07.2007, 23:39
недогляділи медики, які вводили туберкулін ослабленим вірусами малятам."
при певних захворюваннях (наприклад, запалення легень) робити Манту для дифдіагностики туберкулбьозу.
А тепер ще раз, подумайте (не поспішаючи), чи варто хворим з підозрою на запалення легень (а це 110% пацієнтів ;) ) проводити "діагностику" Манту (як Ви запропонували).
afterstep
16.07.2007, 00:06
А тепер ще раз, подумайте (не поспішаючи), чи варто хворим з підозрою на запалення легень (а це 110% пацієнтів ) проводити "діагностику" Манту (як Ви запропонували).
левандівко - все дуже просто. Повторюю повільно - для тих, хто проглядають, а не читають дописи ;)
Така практика вже існувала - на початках. На тих початках, коли реакцію Манту робили співробітники тубдиспансерів. на тих початках (радянських), коли з туберкульозом ще боролися
Крім того - ще раз (вже без виділення) - як ви думаєте, якщо у вас вивих зап'ястку - то до повного виздоровлення уколи вам робити не можна?
Чи, якщо у вас болить зуб - то мазати порізаного пальця йодом небезпечно?
Манту - це всього-навсього реакція. Це не щеплення. Реакція Манту не повинна супроводжуватися недомоганнями та підвищеннями температури (як то властиво для щеплень).
Левандівко, може таки спершу прочитайте, про що мова - перед тим, як продовжити боротьбу з ворогом? Адже класики нас вчили - "врага надо знать в ліцо" ;)
http://www.q4y.ru/?name=getall&showit=5578
levandivka
16.07.2007, 06:50
для тих, хто проглядають, а не читають дописи
Нє-нє! Нє нада грязі...
Я ПРОЧИТАВ Ваш пост, побачив у ньому "конфлікт", попросив уточнення (Ви ж вже скаржилися на очєпяткі мислі...).
ТАК де "вірно"? В цій Вашій фразі:
Після манту-проб у квітні 2006 було кілька випадків госпіталізації дітей у тяжкому стані.
Чи вважати вірним оце:
Манту - це всього-навсього реакція. Це не щеплення. Реакція Манту не повинна супроводжуватися недомоганнями та підвищеннями температури (як то властиво для щеплень).
Хоча, варіант "Проєхалі" мене теж влаштує... ;)
прочитайте, про що мова - перед тим, як продовжити боротьбу з ворогом? Адже класики нас вчили - "врага надо знать в ліцо"
А якщо
і нє друг, і нє враг, а ТАК.
Єслі сразу нє разберьош,
Плох он ілі хорош... ???
Розумієте, "ярость благородная" не "вскіпаєт, як волна". Я - прибічник Комфортизму (жить нужно вкайф). Не буду я воювати (умний в гору нє пойдьот). ;)
afterstep
16.07.2007, 13:12
Я ПРОЧИТАВ Ваш пост, побачив у ньому "конфлікт", попросив уточнення (Ви ж вже скаржилися на очєпяткі мислі...).
ТАК де "вірно"? В цій Вашій фразі:
Цитата:
Після манту-проб у квітні 2006 було кілька випадків госпіталізації дітей у тяжкому стані.
це - посилання на новини.
Що співпадає з генеральною лінією Миха - "вони бабло рубають на нашому здоров'ї".
Реально - реакція Манту з ГРВІ зв'язана так само тісно, як фази місяця з активністю на фондовій біржі.
Чи вважати вірним оце:
Цитата:
так вважалося до висновків урядової комісії по результатам інциденту квітня 2006
--
Зараз - посилено тиснуть на лікарів, вимагаючи зробити 100% реакцію Манту. Більшість лікарів/лікарень пише липові звіти, і пустило все "на самотьок".
Зараз батьки, використовуючи свої права, а також - враховуючи те, що реакція Манту повинна робитися лише з дозволу батьків - може вимагати перевірки тих лікарень, що показали хороші відсотки виконання планів.
--
Якщо вдасться зламати карк монстру медичної липової звітності, і МОЗ замість написання фантастичних наказів та складання якихось нереальних планів почне хоча б реально дивитися на стан галузі, а також припиниться списування грошей, виділених на охорону здоров'я, "в нікуди" - це може "вже зараз" покращити лікарське обслуговування....
Наприклад, одна з причин черг у поліклініках - це МОЗівска рознарядка, що лікар за 3-год. прийом має обстежити 24 пацієнта. І записати результати обстеження в картку.
Оскільки заповнення картки (+вітання/прощання, і інші етикетні прибамбаси) цілком реально може зайняти від 5 до 7 хв - то на огляд власне дитини у педіатра залишається від 1.5 до 0 хв.
Для порівняння - при совку було (якщо мені не зраджує пам'ять) - чи то 18, чи то 20 хв. на огляд дитини.
levandivka
16.07.2007, 13:21
Якщо вдасться зламати карк монстру медичної липової звітності, і МОЗ замість написання фантастичних наказів та складання якихось нереальних планів почне
Ага... Щаз...
То тільки барон Мюнхаузен сам себе з болота витягнув (кажуть).
Наспівуючи:
И в борьбе с зелёным змием
Побеждает змей...
afterstep
16.07.2007, 13:53
тоді нічого жалітися ;)
причому мушу вас втішити - до "жорсткого" контролю шкіл і обов'язкових прививок - теж вдадуться ;) то поки що директори, доки їх достатньо "по голівці не погладили" - очі на то закривають ;)
А ви помовчіть, почекайте, доки МОЗ ще краще на вашому горбі вмоститься ;)
Адже воно (згідно ваших же дописів) калічить ваших дітей за ваші ж гроші з вашої ж мовчазної згоди ;) може, й не згоди - але мовчазної.
Молчаніє - знак согласія ;)
levandivka
16.07.2007, 14:06
до "жорсткого" контролю шкіл і обов'язкових прививок - теж вдадуться
Ой-ой-ой...
Коли? Де? У Львові?
МОЗ ще краще на вашому горбі вмоститься
Ні, на мій - не дождецця (ввіду отсутствія ТАКового, ТТТ...)
(згідно ваших же дописів) калічить ваших дітей
Наклеп! Моїх, щепленнями не калічить!
afterstep
16.07.2007, 14:43
левандівко - нащо грати вар'ята? щоб зафлудити і звести на пси тему?
Питання стоїть просто - якщо зараз (вже) не почати пиняти паровоз і дати йому можливість розганятися - то потім, коли малого в школу без обов'язкових щеплень не візьмуть - волати про конституційні права буде пізно. МОЗ доволі неповоротка структура - але вже на ваші "конституційні" вигуки - реакція пішла. І як воно повернеться - вгадати точно ніхто не зможе.
--
Воно проста, зрозуміла та вигідна поведінка - "моя хата скраю". Українці себе так не одне сторіччя поводили...
levandivka
16.07.2007, 14:57
коли малого в школу без обов'язкових щеплень не візьмуть
Афтере, мене тим не злякаєш. :)
Не буду я (тут) волати... Балакати - друга справа. ;)
Зараз для мене найдоступніший спосіб опору - цивілізований ігнор МОЗ.
Я зараз з тих, хто проглядає. Не було тиждень Інтернету, пробую порозпорпуватися.
Тезово про Манту.
1. Навіть медики визнають, що проба Манту має низьку ефективність. Для збільшення папули достатньо просто алергічної реакції. Але, якщо вона у Вас буде, то Вас заганяють по тубдиспансерах, і постараються таки всучити профілактичне лікування. І потрібно дуже багато стійкості і впевненості, щоб протистояти всім залякуванням. А хімія там - дай дорогу.
2. Щодо вінницької трагедії. Там окрім всього таки був неякісний туберкулін. Я вже давала посилання на статтю про те, що при висіванні він просто "проріс". Тобто мікобактерія була не вбита, а активна.
3. Щодо того, що це не щеплення, а проба. Від цього вона не стає більш безпечною. Прочитайте склад. В якості консерванта там, до речі, фенол...
levandivka
20.07.2007, 11:47
Афтере, перечитав ще раз
Питання стоїть просто - якщо зараз (вже) не почати пиняти паровоз і дати йому можливість розганятися
І народився каламбурчик:
Їх поровоз впєрьод летить
Імуннє - остановка
Другого нєту в нас путі
В руках у нас ... (можна підставляти любе: путьовка в санаторій, спрінцьовка нескажу куди, іголка для шприца і тп...)
Ги-ги...
мікобактерія була не вбита, а активна.
ТАК "живі" вакцини і стали "притчею во язицах"...
...Повбивав би.... :crazy:
afterstep
20.07.2007, 13:13
І народився каламбурчик:
левандівко - все значно серйозніше. Лікарі самостійно не в змозі протистояти вакцинації. Або ви їм допоможете (не персональне, а узагальнене звертання) - або вони відійдуть від того, махнуть рукою (най ся діє божа воля та моя хата скраю) - і ви (не персональне звертання) лишитеся з коновалами віч на віч.
Це не освіта, яку можна здобути пізніше по закордонах - це здоров'я, яке з віком тільки втрачаєш. Набуваєш же лише у дитинстві - до 20 років. Все.
А далі - "що бог не дав - в аптеці не купиш"
levandivka
20.07.2007, 15:50
Лікарі самостійно не в змозі протистояти вакцинації. Або ви їм допоможете
Чим саме?
Коли мітинг під СЕС?
afterstep
20.07.2007, 15:59
Чим саме?
спершу - громадським обговоренням та вимаганням скасувати ряд абсурдних законів та постанов МОЗу.
Другим - вимагати (конституційне право ;) - приколює мене то словосполучення ;) ) - повної та достовірної інформації від медслужб - зокрема, і статистику щеплень теж.
Третє - вимагати зміни ситуації зі "щеплення обов'язкове" (особливо в пологовому) - на "виключно зі згоди обох батьків (або тільки матері - при відсутності батька)"
Якщо цятка більше за 5 мм - знаця, є. І все. Більше нічого.
Це те саме, що діагностувати гвалтівників по членах - раз член є - знаця, потенційний гвалтівник.
--
Судять діда за самогоноваріння...
Суддя: "Підсудний, визнаєте себе винним?"
Дід: "Ні".
Суддя: "Але у вас же знайшли самогонний апарат! і до того ж - справний!"
Дід: "Тоді судіть і за згвалтування теж..."
Суддя: "??? ви ще й когось згвалтували?"
Дід: "Ні, але апарат маю. І ще справний."
--
На тему дифдіагностики - колись саме так і робили. І ніц Манту не впливає на перебіг основної хвороби, як і основна хвороба - на Манту. Якщо, звичайно, препарат "справний"
Саме тому абсурдним є офіційний висновок щодо тої трагедії - "лікарі не прослідкували ГРВІ". Жодне ГРВІ не могло дати таких ускладнень.
:y: :y: :y: о це ти розказав(ла) просто супер !!! я підтримую 100%!
У мене є заява на відмову прививок тільки ось є одне но... вона на російській мові і по російських законах хто зможе перевести на українську і вставити українські статті з конституціїї а ось і заява:Цитата:
ОТКАЗ
Я, (ФИО), заявляю об отказе от всех профилактических прививок, а также пробы Манту, флюорографии и иных процедур, связанных с введением в организм посторонних веществ или
воздействием ионизирующих излучений на моего ребёнка (ФИО).
Основания:
1) ст. 5 (о праве на отказ от вакцинации) и ст. 11 (о проведении вакцинации с согласия родителей несовершеннолетних) Закона РФ «Об иммунопрофилактике инфекционных болезней»;
2) ст. 32 (о согласии на медицинское вмешательство) и ст. 33 (о праве на отказ от медицинского вмешательства) "Основ законодательства РФ об охране здоровья граждан";
3) ст. 26 Всеобщей Декларации Прав Человека и ст. 43 Конституции РФ (о праве на образование, в том числе дошкольное);
4) ст. 7, ч. 3 Закона "О предупреждении распространения туберкулёза в Российской Федерации" (об оказании противотуберкулёзной помощи несовершеннолетним только с согласия их законных представителей);
5) ст. 5, ч. 1 Закона РФ "Об образовании" (о возможности получения образования гражданами РФ независимо от состояния здоровья, убеждений и других факторов); а также п. 11 части 1 Европейской Социальной Хартии (о праве каждого человека на использование любых мер, позволяющих ему обеспечить наивысший достижимый уровень здоровья).
Действующим законодательством не предусмотрено никаких последствий отказа от постановки пробы Манту. Ведомственные документы, противоречащие федеральному законодательству, незаконны и исполнению не подлежат. Добровольность пробы Манту регламентирована Федеральным законом от 18 июня 2001 г. N 77-ФЗ "О предупреждении распространения туберкулеза в Российской Федерации".
Также обращаю Ваше внимание на то, что проба Манту как метод косвенного измерения является полностью несостоятельной в связи с отсутствием точного определения измеряемой величины, отсутствием градуировки и отсутствием оценки погрешности измерения. Препарат, применяемый для пробы Манту, вреден для здоровья, так как содержит фенол. Большое количество ложноположительных результатов приводит к ненужным посещениям детьми тубдиспансеров, создавая опасность заражения туберкулёзом и другими инфекциями, и неоправданному назначению противотуберкулёзных препаратов, имеющих тяжёлые побочные эффекты. Имея в виду вышеизложенное, считаю применение пробы Манту бессмысленным, вредным и опасным.
Прошу Вас выдать моему ребёнку всю необходимую для поступления в детский сад документацию в безусловном порядке, без требований о пробе Манту или иных процедурах, связанных с введением в организм посторонних веществ или воздействием ионизирующих излучений. В случае Вашего отказа прошу Вас изложить его обоснование в письменном виде с указанием номеров, названий, и дат документов, которые являются основанием для данного отказа, после чего оно будет направлено в Управление Здравоохранения и прокуратуру для принятия мер по пресечению противоправных действий. Выражаю надежду, что этого не потребуется.
С уважением, (ФИО)
дуже буду вдячний за переклад а хто хоче поспілкуватися на ту тему прошу звертатися в аську 419980236 я проти всіх прививок чекаю на відповідь однодумців! а також я маю дуже хороше відео на рахунок вакцинації : всі знайомі хто дивився це відео своїм дітям прививок більше недають! ось так !!!
levandivka
23.07.2007, 09:16
спершу - громадським обговоренням та вимаганням скасувати ряд абсурдних законів та постанов МОЗу.
Другим - вимагати (конституційне право ;) - приколює мене то словосполучення ;) ) - повної та достовірної інформації від медслужб - зокрема, і статистику щеплень теж.
Третє - вимагати зміни ситуації зі "щеплення обов'язкове" (особливо в пологовому) - на "виключно зі згоди обох батьків (або тільки матері - при відсутності батька)"
А Ви сподіваєтеся, що сьогоднішня поведінка (брехня, що вакцинація додасть здоров'я) лікарів сприяє громадьскому обговоренню???
Ви вважаєте, що "мочаніє ягнят" серед медперсонали сприяє появі нормальної статистики?
-Хіба, за принципом "чим гірше - тим краще". І це, дійсно призводить до спротиву...
Saviq! Не партеся! Відмова може бути у довільній формі, з довільною аргументацією. ;)
дуже буду вдячний за переклад а хто хоче поспілкуватися на ту тему прошу звертатися в аську 419980236 я проти всіх прививок чекаю на відповідь однодумців! а також я маю дуже хороше відео на рахунок вакцинації : всі знайомі хто дивився це відео своїм дітям прививок більше недають! ось так !!!
Зайдіть сюди (http://www.1796kotok.com/forum/viewforum.php?f=25&sid=3d285be28dd9966d4536b1f919b4af13).
Тут і заява українською є, і однодумців знайдете :)
Щодо відео, то я найближчим часом матиму диск з кількома фільмами, записом передачі "Це не боляче"та підбіркою текстових матеріалів, в т.ч. юридичних підбірок та зразків заяв-відмов для різних випадків.
Натагідра
01.08.2007, 12:09
http://donor.org.ua/index.php?module=articles&act=show&c=1&id=197
сижу і аналізую історії хвороб свої підопічних , шок це мягко скзано....
Ще раз переконуююсь що прививку варто прирівнювати до операції, себто якщо вже їх робити , то лише після повного обстеження.
Р.С.
Вчора подзвонили з табору в Карпатах у доньки вздулися лімфовузли.
В світлі моєї діяльності я бьюсь в істериці.
Наталю, не гризіться. Скоріше за все просто перестудилася дитина - в мене в дитинстві таке щастя чи не щороку бувало.
А стаття промовиста...
Обіцяний диск у мене на руках. Хто хоче забрати ще цього тижня - пишіть в приват. Наступного тижня мене не буде у Львові. А після 15-го його можна буде взяти і на пл.Ринок в приміщенні громадського центру ВГО "Наша Україна"
Крім законодавчої бази та інших текстових матеріалів на тему вакцинації на диску є документальні фільми "Правда про щеплення", "Вакцина страху" та записи телепрограм "Це не боляче" та "Зараза"
Ascorbinka
01.08.2007, 13:42
Натагідра збільшеня яких груп лімфовузлів є онконебезпечним (і при яких розмірах варто бити тривогу) ? У малого після аварії з фосфором протягом тижня збільшились 3 групи л/в на голові
Натагідра
01.08.2007, 17:43
Само по собі вздуття лімфовузлів не свідчить ні про лімфому ні про гострий лімфобластний лейкоз ні про інший вид раку але...
Я зроблю своїй донці розгорнутий аналіз крові і проконсультуюся з гематологом
nata1971
08.08.2007, 19:07
ті мають право, щоб у класі, де навчається їхня дитина - були всі діти щеплені.
Пардон, а якщо у когось із дітей полівалентна алергія, і щеплення може негативно відобразитися на стані його здоров"я? Хто буде відповідати - шкільний лікар, який зробив щеплення, чи батьки, які бажають, щоб всі діти у класі, де навчається їхня дитина, були щеплені?
Я, (ФИО), заявляю об отказе от всех профилактических прививок, а также пробы Манту, флюорографии и иных процедур, связанных с введением в организм посторонних веществ или
воздействием ионизирующих излучений на моего ребёнка (ФИО).
А що флюрографія має до вакцин? чи посторонніх речовин, які вводять в організм?
nata1971
21.08.2007, 16:20
А що флюрографія має до вакцин? чи посторонніх речовин, які вводять в організм?
А те, що іонізуюче випромінювання також є чужородним для організму, рівно як і вакцини, які містять шкідливі домішки - солі ртуті, алюмінію, формальдегід тощо
Хто буде відповідати - шкільний лікар
Та яка там відповідальність шкільного лікаря? У нас рідко лікарі відповідають за шкоду нанесену дитині, та ще й через вакцину.
Перша ластівка. Точніше - Лелека. Маємо пиклад успішного, без тяганини влаштування дитини в школу без щеплень. Правда, наразі, Київ. Посилання на інші форуми, здається, заборонені правилами (ну, не читаю я правили, лінива надто). Тому пишіть в ПП - дам. Чи таки можна тут викласти?
Перша ластівка. Точніше - Лелека. Маємо пиклад успішного, без тяганини влаштування дитини в школу без щеплень. Правда, наразі, Київ. Посилання на інші форуми, здається, заборонені правилами (ну, не читаю я правили, лінива надто). Тому пишіть в ПП - дам. Чи таки можна тут викласти?
Та ради такого випадку викладіть, цікаво ж...
Женщина с третьей попытки родила сразу шесть детей
http://www.aif.ru/health/article_prmid_dta75178.html
levandivka
01.09.2007, 05:25
Посилання на інші форуми, здається, заборонені правилами
Заборонені заклики переходити. а лінк на джерело - норма. :)
Американка народила трійню вдруге поспіль
http://ua.korrespondent.net/main/82308/
... Як пояснив директор клініки Глен Хофман, зачаття трьох близнят природним чином відбувається в одному з 8 тисяч випадків. Вірогідність же повторного зачаття трійні - один шанс на 64 мільйони. ...
Як пояснив директор клініки Глен Хофман, зачаття трьох близнят природним чином відбувається в одному з 8 тисяч випадків. Вірогідність же повторного зачаття трійні - один шанс на 64 мільйони. ...
я знаю особисто одну жінку, яка вже другий раз двійню народжує і виключно хлопців...
Раз можна, то прошу: http://1796kotok.com/forum/viewtopic.php?t=11038
Я своїй дитині не зробила жодного щеплення. А тепер віддаю у садочок. Проходили медогляд, сидимо пере кабінетом у довжелезній черзі, діти гасають, розглядаю товстенну медичну картку сина, списану вздовж та впоперек і розумію...
крім дати народження ні стрічки правди! Фількіна грамота
Всі щеплення куплені, всі відвідини патронажної сестри - вигадані і так далі.
Потім мазки з дупи. Три дні дворічна дитина не бачивша голки, ховала дупку від лікарів і з ображеним почуттям гідності на лиці, покидала кабінет. Розповіла дільничій, - на що вона: А що він знає де у нього гідність.
Дістали...
Ну і правильно. Я так само.
Ще одна щаслива історія, тепер з садком
http://www.1796kotok.com/forum/viewtopic.php?t=8040&postdays=0&postorder=asc&start=0
Тема велика, там паралельно кілька випадків обговорюються. Тому
можна починати читати з кінця.
Тема дійсно дуже цікава.
Щодо щеплень,то певно від чистоти вакцин залежить ступінь сприйняття її дитячим організмом,та ще ,звичайно,стан імуної системи теж відігравє свою роль.Хоча при Совєтах якось особливо на це не звертали уваги і проводили щнплення майже всім дітям(як я пам"ятаю).
Тема дійсно дуже цікава.
Щодо щеплень,то певно від чистоти вакцин залежить ступінь сприйняття її дитячим організмом,та ще ,звичайно,стан імуної системи теж відігравє свою роль.Хоча при Совєтах якось особливо на це не звертали уваги і проводили щнплення майже всім дітям(як я пам"ятаю).
У цій галузі, повірте, совєти і не мінялися, там ше навіть пєрєстройкі не було.
Сьогодні радіо Ера, 20.00 прямий ефір по вакцинації з міністерськими шишками.
Щодо досвіду вакцинації !!
Старшому сину Владіку: 4 роки, після кожної вакцинації протягом тижня хвороба, навіть після манту; не було проблем лише під час годування його грудьми до 3-х місяців, як перестала кормити грудьми то почалось... дурдом.. хворіли чуть не щомісяця.
Молодшому буде 3 місяця, йому я зробила і то під великим тиском участкового в 1 місяц БЦЖ ( пів дози в такому віці роблять), а від гепатиту В відмовилась в Роддомі, мене там одобрели.
Потім моя колега має знайомих ( медичні гілки як зі сторони чоловіка так і зі сторони жінки), страшну історію про них розповіла:
Дитині в 1 рік, після хвороби минуло тиждень, зробили прививку ( не помятаю яку) і крапильки до ротику, після цього у ввечорі темперетура 40, 3 раза з коми витягували, пів року в реанімації на трубочках, шалені гроші на ліки, зараз дитина має ДЦП і якісь пухлинки мігруючи в мозку. Батьки вважають що це організм не правільно сприйняв оці капелька. А до року був здоровий на 100% малюк!!!
Також є такий фонд "Джерельце", то там дітки з ДЦП і іншими вадами, половина з них після масажу дістали ці розлади , інша половина від прививок, жахливе страхігття, як можна дітей скалічити і життя батьків!!!
Вірь потім їхній ДЕРЖАВНІЙ статистиці, чомусь ні хто з лікарів не прослідковує і не занотовує в спец журнал про наслідки прививок з підписами бітьків і адресами скалічених дітей. А в прикладі що я навела про дитину, то там вирвали листок з картки де занатовані дані про прививки!!!
Ось я вилила все що на душі накіпіло.
Але попереджаю з лікарями спілкуватись не хочу, вони обмежані своїм 10 річною деградацією в ДЕржНАвчальних Установах і пихаті як іньдюки з приводу своєї дорогої освіти. Ніхто з них не чує на що я нарікаю як мама або хвора людина, лише бояться що їх звільнять, посунуть і таке інше.....
....Про свєтіл в медецині і талановитих людей тут не йдеться...
Додано через 55 хвилин
Я пропоную взагалі цю тему не обговорювати. Щеплення потрібні. Нічого обговорювати.
Не Ви дали!!!! А навіщо тоді форуми і люцький розум і взагалі спілкування??????
Додано через 56 хвилин
Я пропоную взагалі цю тему не обговорювати. Щеплення потрібні. Нічого обговорювати.
Ну Ви дали!!!! А навіщо тоді форуми і люцький розум і взагалі спілкування??????
ВІдчуваю тут пахне підсмаженим!
Ось Вам і голос народу.
Дитині в 1 рік, після хвороби минуло тиждень, зробили прививку ( не помятаю яку) і крапильки до ротику, після цього у ввечорі темперетура 40, 3 раза з коми витягували, пів року в реанімації на трубочках, шалені гроші на ліки, зараз дитина має ДЦП і якісь пухлинки мігруючи в мозку. Батьки вважають що це організм не правільно сприйняв оці капелька. А до року був здоровий на 100% малюк!!!
А відповідальних - ма.
Треба розуміти одну річ. Ми гробимо націю заради того, що хтось набиває собі кишені. Ми є трохи не лідерами туберкульозу і далі пхаємо це все дітям. Хто за це відповість? Чи порадіємо, що нашим дітям повезло і незашкодило?
Додано через 48 секунд
Сьогодні радіо Ера, 20.00 прямий ефір по вакцинації з міністерськими шишками.
Знову будуть макарони вішати.... це ж їх гроші.
levandivka
05.09.2007, 15:30
є такий фонд "Джерельце",
"Джерело". Моя Оленка туди їздить і ще одна дитина з нашого будинку (!). Та й фоти вже постив в темі про "пожежо-небезпечних світил".
Степаныч
05.09.2007, 16:58
Ну Ви дали!!!! А навіщо тоді форуми і люцький розум і взагалі спілкування??????
Та я якраз один із тих лікарів, з якими Ви спілкуватися не хочете. Але якщо вже навели цитату з мого допису, відповім. Це специфічна тема і її можуть і повинні обговорювати фахівці. Наприклад, я себе фахівцем у цій темі не вважаю, можливо тому, що з тих, хто:
обмежані своїм 10 річною деградацією в ДЕржНАвчальних Установах , хоча, повірте на слово, не із тих, хто:
пихаті як іньдюки з приводу своєї дорогої освіти.
Ну уявіть, що будемо обговорювати сопромат, наприклад (я взагалі крім як розшифрувати це слово нічого на цю тему не знаю).
ВІдчуваю тут пахне підсмаженим!
Не зрозумів... Але то пусте.
Це специфічна тема і її можуть і повинні обговорювати фахівці.
А ми, прості смертні, смиренно отримувати трутку, коби фахівці могли спокійно дискутувати.
Фахівці не спілкуються - їм вшистко єдно.
Степаныч
05.09.2007, 21:12
А ми, прості смертні, смиренно отримувати трутку, коби фахівці могли спокійно дискутувати.
Так. І нічим зарадити цьому не можна. Дуже нас питали, коли запускали і запускають балістичні ракети?
Ну чому... Не щеплюйтесь... Ваше право. У чому проблеми?
Ну чому... Не щеплюйтесь... Ваше право. У чому проблеми?
питання не лише моє, а суспільне ж.
levandivka
05.09.2007, 21:44
І нічим зарадити цьому не можна. Дуже нас питали, коли запускали і запускають балістичні ракети?
Я хочу, шоб халат пріравнялі к штику?
Боци нєвідімого фронта?
Швидше носітєлі халатів шахіда, терористи...:ninja:
Наспівуючи:
І дарагаая нє узнааєт,
какой у парня бил канєц...
Свого часу завдяки вакцинації (у тому числі) захворюваність на туберкульоз знизилася на порядки. Але з кінця 80-х, початку 90-х захворюваність знову почала рости, причому не тільки в Україні, де якщо я не помиляюсь з 1996 року визнана епідемія туберкульозу. Визнано, що мікобактерії туберкульозу змінюються, стають стійкими до традиційних протитуберкульозних препаратів. Але це все рівно незрівнянно менше, ніж до масової вакцинації. Чи є зв"язок? Не знаю. Ніхто не знає. Але очевидно, що якщо припинити масову вакцинацію, то ця епідемія буде рости як сніжний ком. Рекомендую почитати з приводу вакцинації БЦЖ http://health.rambler.ru/articles/12846/
Я докфільм по телебаченню дивилась - що ці страшні нові форми туберкульозу, невиліконвні, на сьогоднящній день, всі в розвинутих країнах, в країнах нерозвинутих( там де прививками не пахне) їх там просто нема!!! Про що це свідчить, що прививаючи імунитет націям, ми розвиваємо жахливі невиліковні нови форми хворіб!!!
Додано через 7 хвилин
питання не лише моє, а суспільне ж.
Додано через 15 хвилин
Та я якраз один із тих лікарів, з якими Ви спілкуватися не хочете. Але якщо вже навели цитату з мого допису, відповім. Це специфічна тема і її можуть і повинні обговорювати фахівці. Наприклад, я себе фахівцем у цій темі не вважаю
Даруйте Степаныч, тоді почнем усе як нормальні люди!
В якій сфері Ви фахівець,якщо це не таємниця?
Знову будуть макарони вішати.... це ж їх гроші.
Намагалися. Але не все їм пішло так гладко. Мухарська - дуже цинічна особа, і весь її цинізм виліз нагору, коли подзвонила мама - директор організації (чи школи) дітей-аутистів - щось таке. Вона дуже спокійно розповіла свою історію, про те, що у світі тисячі батьків, діти котрих стали аутистами після MMR - кір-паротит-краснуха. Мухарська тут же спитала, чи підтверджено в неї зв'язок. Та чесно відповіла, що ні, але додала про звернення лікарів за кордоном з цього приводу (там справді є купа громадських організацій, були навіть оприлюднені протоколи закритих розслідувань ВООЗ на тему зв'язку аутизм-MMR). ну і тут Остапа понесло. Мовляв, ах, не доведено. І ніде це не доведено. Ми щепимо міліони дітей, але всі не стають аутистами і т.д. і т.п. Звучало дуже промовисто.
А ось яка розмова вдбулася в студії після того, як мікрофон вимкнули:
- Ну будьте чесны, хоть сейчас: ведь за всем этим цирком просто стоят большие деньги?...
- А вам и завидно, что деньги не Ваши! - відповіла Мухарська...
Завіса.
Дорогой Степаныч, вчера один из врачей нашей городской СЭС сообщил мне, что в этом году уже 7-ро детей из благополучных семей заболели туберкулезом. На мой простой вопрос: "Как ведь они были все привиты БЦЖ?" Она лишь развела руками. Задаю этот вопрос и ВАм!
Додано через 7 хвилин
Додам наступне: Всі без винятку лікарі, які проводять щеплення порушують наше законодавство.
Вони повинні надавати для ознайомлення анотацію до вакцини та результати клінічних випробувань!!! Спробуйте запитать... Відмова у 100% випадках, гарантую!
Пропоную започаткувати прогресивний рух проти геноциду!!!
Гітлеровський концтабір, тільки дуже делікатної форми виявлення.
Хто не байдужий звертайтесь на маил!
Додано через 15 хвилин
Через 1000-і років виділивши з решток наших дітей ДНК, можна буде встановити, що вони були щепленні від кору, туберкульозу і т. д.
Чи не варто над цим замислитись! Хто відповідатиме за проблеми наступних поколінь?
Закон про інфекційні хвороби - намагання прикрити зад епізотологів.
Степаныч
06.09.2007, 03:59
Даруйте Степаныч, тоді почнем усе як нормальні люди!
В якій сфері Ви фахівець,якщо це не таємниця?
Психіатр.:)
Дорогой Степаныч, вчера один из врачей нашей городской СЭС сообщил мне, что в этом году уже 7-ро детей из благополучных семей заболели туберкулезом. На мой простой вопрос: "Как ведь они были все привиты БЦЖ?" Она лишь развела руками. Задаю этот вопрос и ВАм!Мы идем по кругу. Прививка не дает 100% гарантии. Есть суперинфекция, снижение иммунитета...
Всі без винятку лікарі, які проводять щеплення порушують наше законодавство.
Вони повинні надавати для ознайомлення анотацію до вакцини та результати клінічних випробувань!!! Спробуйте запитать... Відмова у 100% випадках, гарантую!Не зовсім так. Вони повинні розповісти про можливі ускладнення. Ну і про необхідність щеплюватися.
Степанычу, Не зовсім так? В законі визначено як обов'язок мед. працівника надати об'єктивну інформацію про щеплення та його наслідки у тому числі "можливі". Що ж по вашому є "об'єктивною інформацією" , шановний. ???
Додано через 5 хвилин
Коли я вирішую застосовувати будь-які ліки - беру анотацію і вивчаю протипоказання та побічні ефекти. А вже після цього вирішую чи застосовувати їх. Чому тоді вперто не дають анотації на вакцини?
Да тому, що виробники зняли з себе відповідальність перерахувавши усі можливі реакції у тому числі з можливими каліцтвами та летальним.
Чи погодяться батьки робити щеплення про це дізнавшись? Тільки схиблені!
afterstep
06.09.2007, 09:38
Степанычу, Не зовсім так? В законі визначено як обов'язок мед. працівника надати об'єктивну інформацію про щеплення та його наслідки у тому числі "можливі". Що ж по вашому є "об'єктивною інформацією" , шановний. ???
те, що є в "методичках", наданих санстанцією. Дуже часто вакцина приходить без будь-якої супроводжуючої інфи.
Да тому, що виробники зняли з себе відповідальність перерахувавши усі можливі реакції у тому числі з можливими каліцтвами та летальним.
Чи погодяться батьки робити щеплення про це дізнавшись? Тільки схиблені!
згоду/незгоду - не слід виявляти на своїй кухні, в парку на прогулянці чи взаємними образами на форумі.
Достатньо написати відмову від щеплень.
--
Зауважу, що переважна к-сть батьків-відмовників не вміють самостійно написати заяву/відмову, а також не можуть правильно написати назву щеплення, від якого відмовляються.
--
Не всі хочуть вчитися, не всі грамотні - а рух "антищеплення" у тому вигляді, як ви його зараз проводите - породжує лише хвилі дилетантства та шаманства.
Не здивуюся, якщо все закінчиться прилюдним спаленням вакцин....
Такі собі середньовічні багаття, збуджений натовп, схвальні вигуки.... відповідні плакати...
Торік КРУ перевіряло МОЗУ. Хочете деякі результати?
http://www.dkrs.gov.ua/kru/control/uk/publish/printable_article;jsessionid=DFDC5DADC0CB9B3CA1626 A5FDA3E366B?art_id=36467
Достатньо написати відмову від щеплень.
Еге ж відмову, пробували?
Додано через 2 хвилини
Зауважу, що переважна к-сть батьків-відмовників не вміють самостійно написати заяву/відмову, а також не можуть правильно написати назву щеплення, від якого відмовляються.
Еге ж, переважна кількість батьків абетки не знають.
Додано через 3 хвилини
породжує лише хвилі дилетантства та шаманства.
Еге ж, шаманства. Це Ви точно сказали. Самі придумали? Еге ж?
Більшість жертв вакцінації навіть не здогадуються, що вони жертви!
Якщо виробник серед побічних ефектів застосування вказує на можливе винекнення певних патологій (деякі жахливі - волоси ворушаться), у них є для цього підстави! Яке в пр.му киш.у середньовіччя...?
Люди, які співчувають щепленням просто не мають достатньо інформації, або ж достатньо інтелекту, даруйте за крайність.
Спробуйте повірити мені на слово, але, що стосується щеплень, то цей предмет мені знайомий надзвичайно добре. Я знаю про що пишу.
Хочу ще "заспокоїти" тих, хто вводить дитині "закордонні" прививки. Логіка наступна. Для нашого МОЗ головне дешевше купити, щоб відкат був побільший. Тому є велика ймовірність, що купляється вакцина протермінована, або така, яка зберігалася не у відповідних умовах і там, закордоном не коштує ломаного гроша, але є таке слово - бізнес. Інтереси є там, де є гроші. І є приклади, що такі вакцини закуповуються за копійки і успішно випробовується на наших дітях.
Тут я подумала, от виростуть діти, поодружуються, своїх дітей народять. Так от, не забудьте педіатра попередити (це я до батьків нещеплених дівчаток), що ваша дочка не могла вашій внучці/внукові антитіл передати, тому вони перед цим світом беззахисні (принаймні, в перші місяці свого життя).
Тут я подумала, от виростуть діти, поодружуються, своїх дітей народять. Так от, не забудьте педіатра попередити (це я до батьків нещеплених дівчаток), що ваша дочка не могла вашій внучці/внукові антитіл передати, тому вони перед цим світом беззахисні (принаймні, в перші місяці свого життя).
:D
виростуть діти, поодружуються, своїх дітей народять. Будуть їх грудьми годувати і не пічкати всілякою гидотою. А там дивись, може, нарешті здорове немедикаменталізоване покоління виросте :p
:D
виростуть діти, поодружуються, своїх дітей народять. Будуть їх грудьми годувати і не пічкати всілякою гидотою. А там дивись, може, нарешті здорове немедикаменталізоване покоління виросте :p
Ваші слова б та й Богові в вухо. А то потім знову буде - лікарі винні.
P.S. В нас вже було немедекантелізоване покоління і не одне. Мерли від різних там грипів дуже навіть незле. Про кіри, скарлатини і не згадую навіть, войовнича агітаторко ви наша.
Грипа - особливо вдалий приклад :8:
Робити щеплення - це робити свідомо ризик над своєю дитиною.
Який зміст робити щеплення, якщо у процентному відношенні шкода може бути швидше, а ніж від самої хвороби? Який зміст робити щеплення, коли статистика не ведеться, або ведеться так, як "треба"?
Можливо і не занадто вдалий, але він вказує, який високий рівень імунітету мало немедантизовані покоління. Я ще про кір, скарлатину згадувала, от про дифтерію забула, але пошесті косили людей, а, особливо, дітей віком до 12 місяців, цілком так незле. І тільки ж ГВ тоді їх годували.
Додано через 2 хвилини
Робити щеплення - це робити свідомо ризик над своєю дитиною.
<